På sidelinjen med Tilde Cathrine – Modell og supermamma!

Hun er lekker som bare det, hun eier ikke mange hemninger, og hun er en av de få bloggerne som faktisk eier et snev av originalitet og baller. Hennes fagre navn er Tilde Cathrine, og vi snakker no om unikheten bak tildecathrine.blogg.no.

For å få en best mulig start på denne fredagen, syntes jeg det var på sin plass å intervjue Tilde. For vi snakker virkelig om skapning som er født for å synes, og å bli lagt merke til for det hun er. Barn vil ha mer godteri og brus, jeg vil ha mer Tilde Cathrine.

Og her får dere det ferske intervjuet med henne! 🙂


Man skal helst ikke reklamere for “fienden”, men gjør det likevel nå. Hver helt ærlig og nevn de tre bloggerne i Norge du har minst til overs med, og hvorfor.
For å være ærlig så leser jeg ikke blogger jeg ikke liker. Men de tre værste bloggene jeg vet om er sånne mamma blogger. Og de er det MANGE av! hehe… De syns jeg er skikkelig kjedleige! Men hver sin smak! Også er det disse fjortissjente bloggene da… Hehe… De er jo bare TRAAAGISKE!!! Fisefine platina blonde jenter med brunkrem som ser ut som Boston-skokrem i trynet!!! Kan jo blant annet nevne Heidi Alexandra.


© Bildet tilhører Tilde Cathrine/tildecathrine.blogg.no

Når og hvordan og hvor var ditt første kyss?
Eeehhh det var på sommerleir med en gutt som heter Henrik. Var vel 13 år tror jeg! Åssen det var? Tja.. Helt vanlig! Kun en enkelt nuss. Ikke noe tunge!

På en bad hair-day i Tildes liv, hva er det man skal absolutt skal la være å gjøre for å ikke gjøre den være, dersom man er en god venn av deg?
Nå har det seg slik at de dagene jeg har en bad-hair day så tar jeg på meg lue! VIPS, problem løst.

Har du noen religion, noen Guder du tror på?
Joda, jeg er kristen! Har vokst opp i et kristent hjem! Men å tro på alt som står i bibelen syns jeg er å gå litt vel langt! Det er også vitenskapelig bevist at mye av det som står der ikke stemmer! Ser derfor på meg selv som en “sunn kristen”. Det verste jeg ser er slike superkristne mennesker som er hjernevasket av kristnendommen. Jeg er HELT sikker på at det var absolutt ikke det Gud ville da han ville at vi skulle tro på han og leve etter slik han ville. I år 2012 er det fysisk umulig å leve slik!
-AMEN-

Hvordan stiller du deg sexuelt, har du noen fetisher?
Sex er både det beste og det værste som finnes. Når man har funnet den rette å ha sex med så er det bare helt fantastisk!

Jeg har vært sexuelt aktiv siden jeg var 17 år. Og har hatt både oppturer og nedturer! Men dessverre mest nedturer! Det har liksom ikke gitt meg noe! Jeg trodde det var noe galt med meg siden jeg nesten aldri ble tent!
Men som 30 åring kom jeg ut av skapet! Og nå har sex fått en helt ny mening for meg! Jeg har aldri noen gang hatt det så bra sexuelt som jeg har det med jenta mi Carina. Det er bare helt fantastisk! ♥♥♥♥

Fetisjer sier du?? Tjaaa… Dette hører litt rart ut, men jeg har alltid hatt hoftebeinfetisj! Elsker å kjenne at hoftebeinene stikker ut av kroppen. Også er jeg en skikkelig rompejente! VELDIG svak for fine spretne jenterumper mmmmmmm…. Og ungjenter. Liker de som ser litt små oig uskyldige ut. Er ofte de som er villest i senga, hihi.. Må bare legge til at jenta mi er 6 år yngre enn meg og ser ut som en uskyldig liten drittunge, hihi
.

For 10 år siden, hva var dine største drømmer generelt, og hva er dine drømmer i dag?
Hmmm… Det var vel å bli en god mamma! Var da jeg fikk sønnen min! Nå er drømmen å fortsette å være en god mamma og bli en kjent makeupartist. 

Har vel et lite ønske om å være en kjent modell også, men med tanke på alderen så har vel det toget gått. Men min aller høyeste drøm er å fortsette å ha det helt fantastisk sammen med kjæresten min Carina. For alltid!

Hva er det mest kriminelle lovbrudde du har begått som du tørr å fortelle til offentligheten?
Hmm.. Nå er jeg ganske ordentlig av meg… Hehe..
Men jeg har gjort ting som å snike på bussen, toget osv… Byttet en gang en prislapp på en vare for å få den billigere. Kjøpt alkohol til mindreårige og kjørt to på moped’n.

Hva vil du savne mest med vinteren, og hva ser du mest frem til når våren og sommeren kommer for fult?
Jeg vil ikke savne noen ting som helt fra vinteren, faktisk!
Og det jeg ser mest fram til med våren og sommeren er den gode våryre følsen. Lukten av natur, grilling, skogturer, sommerferie, tynne klær, gå barbeint og sitte ute på en resturant en sen kveld uten å fryse. Også er det jo ikke dumt å se alle de lettkledde jentene som dukker opp overalt heller da.

Gud eksisterer, og han skal på ferie. Han er langt i fra så streng som enkelte fanatikere vil ha det til, og vips en dag gir han deg 100 prosent vikarstyre. Du kan gjøre akkurat hva du vil i en hel uke, hva gjør du?
Har du sett Bruce Allmighty?? Der har du meg, hehe..
Hadde vel prøvd å få ordna opp all elendigheta her i verden vel…

Hva er mest dugbart med Norge, og hva suger mest i dag?
Dugbart: vi er et ganske trygt land i forhold til andre land! Også har vi mye vakker narur!
SUGER: Styringen av landet! Behandlingen av eldre f.eks! Tragisk! Også denne idiotiske reptil loven vi har! FAEN… Er jo lov i alle andre land!

Du har uten tvil en veldig flott kropp og vakkert utseende. Hvor mye skulle du tatt for å stilt opp på nakenoppdrag? Hvor fri er du på å vise deg frem? Hvor går de eventuelle grensene?
Det har jeg allerede gjort! Så det hadde jeg gjerne gjort igjen! Men det skal ikke være noe sleezy porno/glamour. Det blir billig! Jeg liker akt! Nakenhet som kunst! Det er bare vakkert!

Hvis det eneste du hadde til å tørke deg opp med etter et dobesøk visste seg å være det norske flagget, ville du da brukt det til å tørke deg bak om det var absolutt eneste mulighet bortsett fra eventuelt hendene?
Selvsagt ville jeg brukt flagget! Man tar det man har!

Hvilken låt er det du har hatt på hjernen som har vært mest ufrivillig og irriterende?
Se der går en ZEEEEEEBRA!!!!! Argh! Hadde den på hjernen i flere dager!


© Bildet tilhører Tilde Cathrine/tildecathrine.blogg.no

Hva betyr blogging for deg? Hvorfor blogger du?
Betyr… Hmmm… Vanskelg! Tidsfordriv! Jeg syntes det er morro. Mye av bloggen min handler om utdannelsen min som makeupartist. Også vil jeg formidle noe til andre gjennom f.eks det å være skeiv, ha vært overvektig, operasjoer osv…

Leser du fullstendigkaos.blogg.no, i såfall hva er dine meninger?
Ja, jeg leser av og til. Liker at du skriver om annerledes ting! Dette er ikke en A4 blogg! Det liker jeg!


Da skal jeg trekke meg tilbake, og aldri vise meg mer igjen.
Ikke før om noen timer 😉

Vi reblogges!

5 kommentarer
  1. jeg digger den sangen! altså, se der går en zebra! lenge siden jeg har hørt den, så takk for at du minte meg på om at den enda finnes 🙂 og ja, er enig med deg om det der fjortissblogginga! kjedelig..

  2. Tilde ja, hun er en fatastisk jente, en veldig god venninne. Sier det hun mener, gir deg råd, hjelper meg mye 😀 Hun er en aller tiders venn 😉 Så det er bare å lese bloggen hennes 🙂 Hun er bare best, og jeg er utrolig glad i henne 😀 Og det ble et veldig bra intervju, helt Tilde 😉

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg