Emelie Terese, Nonstop – Skjønnhetens ordkunstner

Det er ikke hver dag at jeg skriver om andre sine blogger, det har riktignok blitt litt mer de siste dagene etter at jeg og min venninne Hanne Lisa startet theblogpolice.blogg.no sammen, men i kveld vil jeg av hele mitt hjerte ambefale en blogg som er veldig fersk og veldig ny, utenom et innlegg på Bloggpolitiet.

For bloggen jeg vil ambefale dere er laget av ei venninne av meg i Oppdal, for en veldig kort stund siden, og hun vet faktisk ikke selv at jeg skriver dette innlegget nå. Ikke i hele tatt.
Jenta som er et helt fantastisk vesen heter for Emelie Terese, og har opprettet bloggen emelieterese.blogg.no.

Emelie er 18 år gammel og er ei skikkelig gulljente.
Hun har et skrivetalent som jeg beundrer og skriver på sin egne, personlige, interesange og flotte måte.
Ikke er hun spessielt redd for hva andre skal tro og mene, hun er tøff, og jeg skulle ønske jeg hadde noe av det samme benet i nesen og den psykiske styrken som hun har.

Særlig hennes innlegg “Me, myself and I” som handler om å tro på seg selv, og også innlegget “At elske noen” som handler om å ikke legge seg langflat for kjærester, er to innlegg som har gjort stort inntrykk på meg. Spessielt nå som jeg er i en noe emosjonell og sentimental periode, så følte jeg at det var noe helt eget og unikt med ordene i Emeilies linjer som var svært så magiske å lese fra disse innleggene.

Emelie: Vi har ikke hatt supermye kontakt, og vi har ikke pratet ordentlig siden sommer. Jeg kjenner deg ikke personlig veldig godt, men jeg vil du skal vite at jeg har stor respekt for deg, og at jeg beundrer deg for den du er! Stå på videre, som sagt før, kjæresten din er råheldig som har deg! 🙂

Ønsker alle sammen en strålende, god og fin natt.
Vi reblogges

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg