BLANDET SUKKERVANN (“NY BRUS”)

{Som dere kan se i videoen over så blandet jeg Sprite og Cola i dag… Kjedelig, men… Ble nå en gang til at jeg gjorde det.
Ja, så har jeg vært og handlet inn kos til kvelden:}

1 flaske blåbærcider, 1 flaske eplesider, begge er ALKOHOLFRI, siden jeg egentlig HATER ALT med alkohol å gjøre. Kjøpte også en pærebruscider også, men den har jeg tømt alt, før jeg tenkte på dette bildet.
1 pakke med 5 marsjipankaker, og seks kokosboller, en liten flaske cola, og til slutt en jordbær og en lakrisstang.

Sitter nå og prøver så godt jeg kan å boikotte og ignorere det faktum at det er midtsommerfest i Oppdal nå, sliter litt hver kveld med deprisjon fordi jeg vet det er fester eller lignende… Hver gang jeg tenker fest så tenker jeg på for mye folk, og på alkohol, liker ikke noen av delene. I tillegg tenker jeg på at vist det er venner der så er jeg redd for at noen skal plage dem eller såre dem eller at de skal utsette seg for noe…. Sånn er det hver helg, og jeg hater feriene til tider…. Bare le, jeg driter i det. Jeg sliter med å vite at det er fester her uansett tempo og mengde fest, jeg hater ordet FEST uansett…… Ja, bare fortsett å le, kom gjerne også med noen kommentarer som “omg, du trenger hjelp”, men vit at de type kommentarene IKKE hjelper meg stort :p Går til psykolog fra før, og galehus/mentalsykehus eller hva det heter har jeg ikke tid til….

Uansett, vi har alle vårt. Og det er jo litt enklere å leve med ting og tanker og depresjon nå enn før, så….

Da ønsker jeg alle sammen en strålende kveld videre!
Lov meg å ta godt vare på dere selv uansett om dere skal “kose” dere med alkohol eller ikke, uansett om dere skal ut eller bli hjemme, jeg bryr meg om folk og vil at alle skal ha det godt. 🙂
VI BLOGGES! 🙂

1 kommentar
    1. Hei! Godt å se at du bryr deg om vennene dine og at du har et stort hjerte. Det er ikke tragisk en plass. Eneste triste er at din sympati og medlidenhet går utover deg selv i såpass stor grad. Aldri slutt å bry deg om menneskene rundt deg, men det ville vært smart å prøve å øve seg på å ikke la deg ødelegge din helg, for du fortjener å ha en bra helg selv 🙂 Stå på!

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg