MSN/HOTMAIL-KONTOEN MIN ER BLOKKERT! (Hjelp)

Nettopp kommet hjem fra fastlegen min, funnet meg frokost og skulle til å logge meg på hotmail og msn.
Det funker ikke, får beskjed om at kontoen er blokkert, og det står at noen kan ha brukt kontoen til å sende ut søppelpost…

Det står at jeg skal endrepassordet for å komme inn igjen, det gjør jeg, og når jeg har skrevet et nytt, lengre og bedre passord, så kommer jeg til en hvit side hvor det kun står “Ingen tilgang”.

Noen som kan hjelpe meg?

22 kommentarer
  1. Hmm.. Aldri vært borti lignende, men vil anbefale deg å skifte passord med jevne mellomrom, uansett om det er blogg, facebook, msn, osv. 🙂

  2. Jeg har også hatt det samme problemet, men nå skal du høre. Jegr egistrerte selv mobil nummeret mitt. Fikk ingen meldinger. FØR ett par timer senere. jeg testet passordene. de funket ikke. INGEN av dem. Så jegs endte på nytt. Fikk melding etter ett pars ekunder. tastet koden inn. Å DET GIKK! problemet var løst hos meg. Som noen andre sier, bytt passord. Og en siste ting til. DET har gått rundt ett virus på nettet, som kan stjele informasjon fra deg. Dette har vært i media (husker ikke navnet) noen fortalte meg det at de hadde lest det på dagbladet/vg. De husket ikke. Ikke nok med det så var nettbanken min også stengt. I det jeg skulle gå ned til byen. Fikk jeg en telefon. Å det var fra en bank mann. DE hadde sperret nettbanken min pågrunn av DET viruset på pcen min. En slags spy. Den tar info. Og kan ødelegge så mye for deg og flere. tømme kontoer og blablabla. det verste kan skje. det viktigste er ordne pcen for virus. Også lage ett nytt passord! PLUSS, vi kan ha fått virusene fra mailen. At vi har f.eks åpnet noen mail vi ikke burde åpne.

  3. heei fant du noe svar??
   Det samme har skjedd med kontoen til moren min, og jeg prøver å finne løsning men finner ingenting. Og hun har ikke mobil nr lagret. Og husker ikke var på hemmeligspørsmål.. Vi sitter fast… Noen forslag?

  4. Ja, det er et helvette… Jeg var i utlandet på hotmailen min. Og når jeg kom hjem igjen til Norge var den blokkert fordi jeg hadde logga meg på i utlandet ;P
   På begynnelsen av hotmail siden står det – ”kontakt kundestøtte”
   Der må du fylle inn et skjema om informasjonen din.
   Problemet er at jeg ikke husker hvilken info jeg la ut Dx

  5. hei. jeg har også blitt blokkert. og husker heller ikke hvilke info jeg la ut, lagde bare en msn i full fart. skulle egentlig ikke bruke den, men nå hadde jeg veldig mange kontakter på den, utrolig kjipt hvis jeg mister alle =/

  6. har nettop dette problemet, og er desperat…alle venner osv har denne eposten, hva kan jeg gjøre …har gjort en del men ingenting hjelper, heller ikke dette med telefonkode…..
   har noen løsning? er det noen vi kan kontakte?
   Al min flybilletter osv er på denne eposten….

  7. roy: Dessverre måtte jeg gi slipp på min konto, og lage en ny adresse da det visste seg for snart ett halvår siden at ingenting funket. Har forsøkt litt i den senere tiden også, men uten hell. Men nå har jeg uansett hatt en annen adresse snart et halvår..

  8. Har det samme problemet jeg også. Skulle logge meg inn for å finne noen viktige passord som skulle sendes til hotmail, men “kontoen din er blokkert”… en kode ble sendt til en fra kontaktlisten, for at jeg skulle få åpnet mailen. Den fikk jeg, og jeg skrev den inn. Det som skjedde var at det ikke ble behandlet, og jeg måtte få tak i en ny kode (fra den samme mottakeren). Dette foregikk da flere ganger, og ingenting hjelper. Etterhvert lagde jeg en ny hotmail-adresse, og ba om å få det viktige passordet tilsendt dit. Å få det levert til innboksen ville ta ca 4 timer ble jeg fortalt, men nå har det gått 2-3 uker, og det har ENDA ikke kommet !! Som jeg ser ovenfor er det noen som også har problemer med nettbanken, det har jeg også. Passordet jeg bruker der vil ikke bli lagt inn, så jeg skal liksom få ett nytt tilsendt på hotmail (SOM IKKE FUNKER!)… Dette er frustrerende!

  9. jeg gjorde den feilen å bruke tlf på nett.. android :/ etter det har ikke e-mailen min funket.. kommer ikke inn på kontoen eller noe.. kontakt kundeservise MY ASS.. de får jo ikke hjulpet deg..

  10. jeg lagde Hotmail kontoen for ca 10år siden, det er litt vanskelig å huske sikkerhets spørsmål etter så lang tid. men jeg kan huske mappene jeg har opprettet eller det jeg har brukt kontoen til i det siste. jeg har en del viktige dokumenter og bilder som jeg aldrig kan få igjen. Jævilg irriterende!! har prøvd å ringe Microsoft men fikk bare besked at jeg måtte lage nytt passord, men da ble kontoen sperret… Å nå slik jeg forstod dette, så må jeg bare lage ny konto å miste alt jeg hadde på den andre… Hvis noen kan hjelpe meg skal jeg heller gi den personen en “dusør”…. Vi kunne i det minste blitt advart om dette slik at vi kunne kopert det som er viktig å ta vare på..

  11. Det er ett Virus som har sendt ut masse mail fra din konto.
   Derfor den meldingen om at du har spammet.
   Jeg har vært borti det samme.
   Jeg hadde da ikke mulighet til å få byttet passord, for det var ett gammelt nr, å gammel mail som lå inne.
   Men jeg sendte mail tl alt jeg kunne komme over som hadde med Hotmail å gjøre, jeg fikk til slutt hjelp av en via Twitter. En fra Hotmail .. Å etter 14 dager så klarte jeg å få åpnet mailen min igjen.
   Men det er ett Virus som har sendt ut masse mail fra kontoen. (er jeg sikker på) for det var det hos meg.
   Å jeg fikk da samme problemet.
   Håper det ordner seg for deg.
   Eller har ordnet seg 🙂

  12. Ja der ser du. Jeg kikket ikke på datoen jeg.
   Bare så innom og så tenket jeg ja her kan jeg jo svare. LER
   Litt treg i sirupen 🙂
   Jeg hadde ikke bare kunne latt være jeg, jeg måtte ha akkurat den kontoen åpnet.. Så tror de i microsoft var dritt lei meg. Jeg mailet alt og alle jeg fant mail adresse til… Å alle fikk høre det jeg mente LER
   🙂
   Men jeg holder i alle fall alle sikkerhets spørsmålene oppdatert etter dette 🙂
   Ha en fantastisk fin helg da i alle fall 🙂
   Hilsen hun der trege

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg