Amatørfilm

Som noen sikkert leste for noen dager siden så driver jeg på med å lage egne amatørfilmer på fritiden.

Ser nå at noen her har missforstått når jeg har brukt ordet “amatørfilm”, og trodd at jeg mente at de som er med, samt at hele greie er dårlig/amatøraktig, og det er en missforståelse.

For dere som ikke vet hva ordet “amatørfilm” er så skal jeg prøve å komme med noen forklaringer her:
– “Amatørfilm” er bare et navn på filmer som lages av folk som oftest bare lager filmer som hobby, og IKKE som jobb.
– “Amatørfilmer” blir som regel også filmet og redigert i litt enklere kameraet og programmer enn de filmene som du ser på kino, dvd og Blu Ray.

“Amatørfilm” betyr IKKE at de som lager filmen er dårlige, men heller at de ikke nødvendigvis har gått noen skuespillerskole eller lignende, men trenger ikke å være noe dårlig selv om mann ikke har studert ting som har med film å gjøre på skole.


(Et random bilde av meg fra i sommer da jeg hang en IKKE-BRUKT kondom på nesen, bestilte den og 19 andre fra gratiskondomer.no på tull i fjor :P)

For dere som måtte være interessert i å lage egne filmer selv enten alene eller med venner som jeg gjør så kan jeg ambefalle dere en titt på Norsk Amatørfilmforum sin hjemmeside:
http://www.norskfilmforum.com/forum/forum.php

Norsk Amatørfilmforum er en side hvor mann kan spørre andre som lager egne filmer om tips og hjelp til ting mann trenger hjelp med.

Så til dere som tror at jeg mente noe negativt om filmene jeg lager da jeg brukte ordet “amatørfilm” om filmene mine, så har dere missforstått, og vet tydeligvis ikke hva det ordet egentlig betyr 😉

Ønsker alle en finfin kveld videre. Vi blogges!

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg