Tre ting jeg ser frem til HVER DAG!

Meningen med livet er å leve. Men hva hvis man ikke føler at man har noe å leve for? – neida, dette er ikke et sånt innlegg – jo, da må man gjøre så godt man kan med å finne disse nettopp tingene. Og heldigvis er vi mennesker stort sett rimelig enkle vesener, og takk for det.

Min lille trekløver er ihvertfall ikke å anse som spesielt “krevende”. Såååå.. Hvilke tre ting er det egentlig jeg gleder meg til hver eneste dag om dagen? Jo, nå skal dere høre (*kremt*.. lese).

Lesestund er gull i grunn!
Vi har alle hørt ordtaket, og som kjent gjør gjerne tusen ord mer for seg enn et helt okei bilde på vegen. Det å starte dagen på senga med ei god bok (og gjerne litt flaskevann) er simpelthen noe undervurdert. Dette er en fin måte å vekke både sjel og tankespinn på, og ja – i hele tatt en veldig god grunn til å gidde å våkne.

Morgenshowet med ENERGI!!
Jeg elsker podcaster, og jeg ELSKER “Morgenshowet med Radio NRJ”. Det å ha Marte Bratberg, Mattis Mjåset og Stian Røste på øret om morgenen mens jeg står og tar oppvasken fra i går, samtidig som jeg heller i meg en liten skvett Tine iskaffe mellom annenhvert utstyr jeg får vasket – rett og slett ENERGISK!!

You on a tube!
Sist, men ikke minst: bloggen, Instagram, og selvfølgelig Youtube. I det siste har jeg følt at den største meningen med mitt liv akkurat nå er å kunne skape annerledes og (forhåpentligvis) spennende content som dere om ikke daglig, så ihvertfall ukentlig(!?) kan titte innom og utforske via en eller flere av de forskjellige basene jeg har laget min helt særegne, lille verden på.

Jeg elsker å kunne skape noe så og si hver dag, lage noe kreativt, gjøre noe produktivt, og for meg finnes det ingen bedre måter å dele opp mine babyer på, enn å kaste de ut i forskjellige mengder til blodspruten virkelig står på de allerede nevnte “åstedene”.

Helt til slutt vil jeg gjerne oppfordre og utfordre mine kjære venner og blogg”kollegaer” Marthe Sofie, Jeanette, Jessica og Gry til å skrive et lignende innlegg på sine blogger – for jeg mener, positive menigheter (sorry for et noe menigsløst ordspill der), DET kan verden aldri helt få nok av – eller kan den det? <3

Aylar Von Kuklinski

Facebook: aylarvonkaos

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg