Gud saboterer fremtiden!!

Det er ikke lett å være menneske. Det er ikke lett å være dyr heller, eller økseskaft for den saks skyld, hva vet vel egentlig jeg? Og nå skal jeg igjen vokte meg fra å klage noe særlig, for det står ikke egentlig SÅ veldig ille til. Men når det igjen er sagt er det også greit å kunne være åpen og ærlig som en vagina med klamydia, få ting ut, fortelle de som måtte bry seg hvor kjønnshåra peker også videre.

Og vel, jeg kan forsåvidt starte med å skrive litt om mobilen min igjen. Dvs, batteriet. De siste dagene har jeg måtte sette mobilen på lading minst syv ganger per dag, og enda tror jeg faktisk at jeg underdriver noe. Det er ikke lengre noe vits i å lade den før jeg legger meg, for samme om strømmen ligger på 100 eller 30% idet jeg slår av lyset og ønsker meg selv god natt, ja så er det det samme hver morgen: Jeg plukker opp mobilen, titter på den i 15 sekunder, skjermen går i svart, den re-starter seg selv, og kan så fortelle meg at jeg har mellom 0-3% strøm igjen.

Og som ikke det er nok er jeg visstnok i ferd med å bli syk. Og hva skjer egentlig med det?? Før ble jeg jo så og si ALDRI syk, men nå i løpet av de to siste årene. Ja, okei, det har ikke vært så ille nå heller, men det er bare tre-fire måneder siden sist jeg kjente på forkjølelsen liksom.. Kanskje ikke så rart at jeg har blitt litt småpjusk igjen nå sånn egentlig siden jeg har vært en del mer sosial de siste ukene enn jeg VANLIGVIS har vært på et helt år nesten de siste syv, åtte årene jeg har eksistert… Men likevel – LITT irriterende..

Så ja. Ønsk meg gjerne god bedring, eller ikke. Og så håper jeg VIRKELIG at jeg får hjelp av noen til å skifte batteri på mobilen min snart!! Helst før førstkommende fredag da jeg KANSKJE, men bare KANSKJE skal gjøre noe gøy da i en sånn setting at det hadde vært freakin fantastic om batteriet varte noe lengre enn sånn en halvtime om gangen!! xD

Stay goregeous!

Aylar Von Kuklinski

Følg gjerne bloggen min på Bloglovin!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg