Fullstendig kaos på Tik Tok!!

I mars bestemte jeg meg etter samtlige runder rundt bordet at jeg skulle opprette en Tik Tok-konto. Jeg var ikke sikker på hva det ville være godt for, hva jeg skulle bruke den til, men jeg opprettet likefult en konto.

Så ble det med det ganske lenge. I flere måneder hadde jeg bare noen ytterst få videoer som ble lagt ut med et viss mellomrom. Jeg hadde allerede én plattform, nei TO plattformer, til korte videosnutter under minuttet. Hva skulle jeg med en til? 🤔

Etter at det var gått enda lengre tid slo det meg som påskeaften på haremamman hvor genialt det hadde vært med et eget sted til kortere utdrag fra eldre Youtube-videoer. En kanal som både fungerer som en nostalgisk lekegrind for meg og “gamle følgere”, men som også kan lokke til seg en og annen ny sjel til å følge med på hva enn jeg måtte finne på i fremtiden.

I TILLEGG er det jo noen av mine Youtube-videoer som ikke lengre er tilgjengelig i Norge av forskjellige grunner. “Boten Anna” f.eks ligger fortsatt på kanalen, men ikke som tilgjengelig for mine norske tilhengere. Men vet dere hvor den kan sees i stede? PÅ TIK TOK!! 😄 Dog i en noe nedklippet versjon.

Så ja. Da mangler det i grunn bare en link så dere vet hvor ting ligger. Og den finner dere…. ikke her… ikke her… MEN HER!!!

Har dere Tik Tok? I så fall – hva “heter dere”? 😊

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook: aylarvonkaos
Instagram: fullstendig_kaos

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg