Nattens jegere

Du vil ha meg, så kom og ta meg. Jeg er et lett bytte, men du får meg ikke uten “kamp”. Ikke tro at jeg ikke har merket det, merket at du har fulgt etter meg ganske lenge nå. Ikke tro at jeg tror det hele bare er en tilfeldighet, at du straks kommer til å gå en helt annen vei. For jeg vet at du er ute etter meg, og vet du, jeg har slettes ikke noe i mot det. Litt spenning i hverdagen er bare forfriskende. Og helt ærlig, jeg bryr meg ikke så mye om hva du gjør med meg når du omsider får tak i meg. Jeg utfordrer deg – gjør ditt aller best verste, så skal nok jeg gjøre mitt.

For det har tross alt vært min plan hele veien, og innerst inne vet vi det nok like godt begge to. For de aller fleste har jo sitt formål, sin oppgave, sine “verdier”. Så det er på tide å fylle de små hullene nå, selvfølgelig, etter at du har revet de opp med dine skarpe klør, og boret din vei til dit ingen før har vært. Vel, nesten i hvertfall. Jeg er absolutt ikke redd deg. Er du kanskje litt redd meg?

Såå.. Kan du se meg? Jeg står her nå, helt stille. Like stille og like bortgjemt som et foster som ingen egentlig ville ha. Alt jeg venter på nå er at du skal gripe tak i meg og gjøre ditt. Du har nå du virkelig har sjansen, grip den, for jeg vet ikke hvor mye tid vi har igjen før vokterne kommer tilbake, og jeg vil nødig ta det igjen en annen natt. Så vær så snill, ikke svikt meg nå. Ta det du kom hit for. Du vet – det vi begge kom hit for.

Stay goregeous!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg