Har jeg fått meg kjæreste?

Opptatt? Singel? “Det er komplisert”?
Det siste døgnet har det florert et par rykter om at jeg nå kan ha fått meg en kjæreste. Først og fremst syns jeg det er mest gøy at dette nok en gang er blitt et tema. Jeg elsker oppmerksomhet (kanskje fått med deg? ^^), og jeg har som regel ikke noe i mot rykter rundt min egen person, men akkurat denne gangen har jeg likevel lyst til å fortelle dere hva som stemmer med virkeligheten og hva som (i hvertfall foreløpig) ikke gjør det.

Nei, jeg er ikke sammen med noen per dags dato. Jeg har flere gode venner av det motsatte kjønn som jeg trives veldig godt med når jeg en sjelden gang ser de, men jeg har ikke noe forhold til noen på den måten her og nå.

Årsaken til at jeg velger å ta bladet vekk fra munnen er at jeg ser at denne snakkisen kan gjøre det litt vanskeligere enn ellers å faktisk få meg en kjæreste dersom folk tror at jeg allerede er opptatt. Spesielt siden jeg nå har vært singel (og jomfru) i snart 24 år så syns jeg det er greit å få avkreftet slike rykter. Med andre ord, jeg er per dags dato fremdeles singel og jeg har heller ingen elskerinner at the moment.

Gårdagens video-stunt!
Ehm, ja. Så var det en ting til. I går la jeg og min gode venninne Maren ut en videoblogg som en god del av dere nå har fått med dere. Videoen har såvidt vært ute et lite døgn og allerede er den sett rundt 150 ganger.

Dessverre er det likevel ikke alle som har fått til å se den helt uten problemer. Det er særlig enkelte mobilbrukere som ikke har fått til å se videoen via Youtube-appen, men når man har forsøkt å sett den på bloggen har det som regel gått greit.

De fleste jeg har snakket med som har sett den har først og fremst sett den på pc. MEN også der har det vært litt individuelt hva som har vært en utfordring og ikke. Jeg snakket med min bror litt tidligere i dag og han har det motsatte problemet som visse mobilbrukere har. Når han har sett den siste videoen min på sin pc har han nemlig ikke fått til å se den via bloggen, men via Youtube i stede.

Jeg kjenner at jeg ikke helt klarer å bli klok på dette. Og til jeg eventuelt klarer å finne ut hva som er galt, forså å forhåpentligvis rette opp i det så har jeg nå i tillegg til at jeg fremdeles lar videoen ligge på Youtube, så har jeg også lastet den opp på Facebook i håp om at dere som har problemer med å se den på Youtube/ blogg.no kanskje får sett den (i storskjerm til og med) på Facebook. Klikk her for å se “Mamma! IKKE SE!!” på Facebook.

Hadde forresten satt veldig stor pris på om flest mulig av dere som har/ har hatt problemer med å åpne noe jeg har publisert og/ eller delt et eller annet sted den siste tiden kan fortelle meg om det.

Hva er det dere ikke har fått åpnet/ sett? Hvilke tekniske duppeditter har dere opplevd disse problemene på (nettbrett, mobil, pc, Play Station, Xbox osv.)?  Kort sagt, desto flere opplysninger jeg får, desto større sjanse er det for at jeg klarer å finne ut hva som er galt 🙂

Vi reblogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg