Memoirs Of A Madman!

Dersom du er stor fan av Ozzy Osbourne og samtidig har lett for å bli misunnelig kan det være en ide å krysse ut dette innlegget NÅ…

Jeg har akkurat vært på posten og hentet to pakker. Den ene pakka inneholder bare en ny bukse jeg har bestilt, ikke så veldig spennende, derfor går vi rett over til den andre pakka i stede.

For noen uker siden kunne jeg lese noe på Ozzy sin offisielle Facebook-side om et eksklusivt og begrenset box set jeg bare måtte ha. Et box set som inneholder den splitter nye samleplata “Memoirs Of A Madman” på både cd og vinyl, en to-discers dvd med blant annet ALLE musikkvideoene han har laget, og… EN SVÆR JÆVLA POSTER PERSONLIG SIGNERT AV PRINCE OF DARKNESS HIMSELF!!!

Har som dere kan se ikke fått rammet den inn enda. Derfor har jeg bare for øyeblikket lagt noe over kantene slik at posteren ikke skulle rulle seg sammen igjen mens jeg tok bildet. I tilfelle dere skulle lure.

ER DEN IKKE BARE JÆVLIG AWESOME!?!?!!!!!
Gleder meg sånn til jeg får tak i en kul ramme så jeg får hengt den opp sånn at alle som kommer på besøk kan se den og bare krympe av sjalusi ^^

Vi reblogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg