The Very Uncut Vblog

Ikke mange dagene til jeg drar til Nordfjordeid, så da gjelder det å blogge når jeg gidder. Jeg er nemlig ikke så sikkert på at jeg kommer til å blogge så mye de dagene jeg er borte. Er faktisk heller ikke 100% sikkert at jeg tar med noe som helst form for kamera, rett og slett fordi det fort kan bli litt for mye, og så er ikke bestevenninna mi så glad for at jeg tar bilder og filmer hele tiden, og det kommer sikkert til å skje om jeg ikke legger igjen kameraene mine hjemme, sååå.

Ja, hva skjer for tiden? Jeg aner ikke med dere, men mitt liv står i hvertfall litt i sementtanken. Altså, det skjer ikke så mye, og det er litt klaustrofobisk til tider.

I dag har jeg sett horror-filmen “Smiley”, og var bedre enn forventet. Brukerne på filmfront.no har gitt den terningkast en, men “alle” vet at det er bare nisser som sitter på den siden uansett. Ellers har jeg i de siste dagene stalket en blogg som er drevet av ei fantastisk jente som jeg syns fortjener flere klikk innom. Hun skal forhåpentligvis lage det nye designet og headeren til bloggen min. Vel, “The Apocalyptic Doll”, kaller hun seg og kan sjekkes ut her!

Hm, ja.. Jeg har lovet meg selv å ikke ramle i den store stygge fella der jeg blir sittende å skrive for å skrive. Da er det bedre å la bloggen ligge i fred. Haha, men først skal dere få et billedlig, levende innblikk i dagen min i dag. Merk: Et veldig kort et:

Håper alle sammen får en god søndag videre!
Vi reblogges!

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg