Jeffrey Dahmer – Den homofile kannibalen av en likpuler

60-tallet:
De første James Bond-filmene kom ut. The Beatles ble for alvor oppdaget og kjent, Marilyn Monroe forsvinner fra vår verden og verden får enda en seriemorder!

Den 21. mai 1960 ble nemlig Jeffrey Lionel Dahmer klekket ut av sin mor Joyce Annette i West Allis i Wisconsin. Som åtte-åring flyttet han med familien sin til Bath i Ohio, tidlig begynte han å bli mer og mer tilbaketrukken. I motsetning til meg hadde han ingen interesse for noen spessielle hobbyer og i likhet med meg viste han lite interesse for det sosiale.
Tidlig viste deg seg at denne karen var en forvirret og ikke helt mentalt riktig skapning, i ung alder syklet han nemlig rundt i nabolaget på jakt etter døde dyr som han kokte eller brente enten hjemme, eller i skogen. Han fant det også for godt en gang å sette et hundehode på en stake.


Bildet er tatt fra: therealkiki.tumblr.com

Det var ikke bare uvaner knyttet til døde dyr som kom tidlig i Dahmers liv, han begynte også å drikke alkohol svært fort.
Til tross for alkoholisme og galskap på fritiden gjorde han det bra i starten på videregående, men ble kastet ut nettopp på grunn av alkoholen.

Som 18 åring gjennomførte han sitt første mord da han i i 1978 plukket opp en haiker. På den tiden var hans far på forretningsreise og moren hadde flyttet ut etter en skillsmisse. Haikeren Stephen Hicks ble tilbudt å bli med Jeffrey hjem til farens hus for å ta noen glass eller flasker øl. Stephen hadde tydeligvis det utbredte nordmannsyndromet og svarte derfor høffelig ja, noe han skulle få angre på. Jeffrey ble etter hvert kåt og prøvde å ha sex med Stephen, da Stephen prøvde å komme seg unna reagerte Jeffrey med å slåihjel han med en treningsvekt som han traff han med i bakhodet. Jeffrey begravde deretter Stephen ned i bakgården.

Når han havner i militæret i 1981 fikk han en billett som gjorde at han kunne reise hvor han ville i landet. Han flyttet seg senere til Miami Beath i Florida fordi han var lei av kulde, han tilbragte den mesteparten av tiden på å være på sykehus, men ble også der kastet ut på grunn av alkoholismen hans. I 1982 flyttet han inn til sin bestemor i West Allis, og i løpet av de åtte årene ble han bare enda særere. Blant annet kunne bestemoren en gang finne en utstillingsdukke som var fult påkledd, som Jeffrey naturligvis hadde stjelt. En annen gang fant hun også en 0,357 Magnum (en pistol) under puten hans. Og bedre ble det ikke av en naturlig nok forferdelig lukt som kom av at Jeffrey hadde brukt mer av fritidsproblematikken sin på å oppløse et ekorn i kjemikaler. Han ble for to ganger arrestert for uanstendig eksponering, i 1982 og i 1986, sistnevnt år var det fordi han fant det for godt å runke forran to yngre gutter.

I 1987, fant Jeffrey en 26 år ung mann ved navn Steven Tuomi på en bar, som han der drepte på “ren impuls”.

Farmoren fikk i 1988 vett nok til å be han dra på grunn av sine mildt sagt sære uvaner og oppførsler, senere på høsten samme året ble han igjen arrestert. Denne gangen blant annet for han hadde seksuelt missbrukt en 13 åring som han attpåtil hadde dopet, Jeffrey ble derimot dømt til 5 år på prøvetid, samt at han måtte jobbe på en leir i 1 år. Og han ble også påtvunget til å registrere seg selv som en sexforbryter.

Det ble mer og mer vanlig for denne syke jævelen å plukke opp andre menn på homofile barer, som han hadde sex med før han drepte dem, og ja… Ehm, noen også etter at han drepte dem. Han tok vare på sine ofres hoder, som en fin liten samling av minner. Frimerker og Donald-blad var tydeligvis ikke noe for han.

Til tross for at bestemoren i 1988 ba han om å flytte, skjedde det ikke i praksis før han i 1990 flyttet ut i mai til en leilighet som i senere tid har blitt kjent, og beryktet. Det skal sies at Jeffrey har flyttet ut fra bestemoren flere ganger, men 1990, ble altså siste gang.

Den 27. mai 1991 vandret en kliss naken 14 år gammel gutt ved navn Konerak Sinthasomphone, tungt preget av narkiske stoffer, en veldig tidlig morgen, han hadde også blødninger fra endetarmen. To unge kvinner hadde funnet han og ringt 911. Jeffrey hadde naturligvis ikke sin uskyld i dette, og prøvde å jage han nedover en gate, til han ble stoppet av disse kvinnene. Til politiet påsto Jeffrey at Konerak var hans 19 år gamle kjæreste, politiet gjorde derimot ikke noe forsøk på å verivisere guttens alder, og dermed fant de heller ikke ut at han alerede var dømt som barnemisshandler. Senere samme kveld drepte og parterte han Konerak, men beholdt også hans hode som en suvenir.

Kreativ som han var fikk han etter en tid ideen til å forvandle sine utkårede, ukentlige ofre til zombier – Døde, underdannede og evig unge seksualpartnere. Han borret dermed hull i sine ofres skaller, og gjorde forsøk i å sprøyte inn saltsyre eller kokende vann inn mot ofrenes hjerne, som regel mens de enda var i live. Og sprøyten skal dessuten sies å være stor.


Bildet er tatt fra: serialkillercalendar.com

22. juli 1991 lokket han enda en ny mann inn i sitt hjem, Tracy Edwards. Han forsøkte å sette på Tracy håndjern, men slet noe med det. likevel klarte han det. Han dro deretter Tracy inn på soverommet hvor Tracy så mange bilder av lemlestede kropper på veggen, samtidlig som også den mildt sagt vonde lukten fra en blå og stor tønne satte sine preg. Edwards slo til Jeffrey i ansiktet, sparket han deretter i magen og løp ut mot døren. Han klarte å komme seg inn i bilen, og med håndjern på hendene satte han avgårde for å varsle politiet. Han ledet deretter politiet til Jeffreys hus og møtte en Jeffrey som i starten prøvde å handle vennlig, da en av offiserene gikk innpå soverommet kalte han den andre til å arrestere Jeffrey, da han så det samme som Edwards hadde sett og også luktet. I kjøleskapet fant de blant annet et av Jeffreys ofre sitt hode.
I tillegg fant de også andre avkuttede hoder på andre steder i leiligheten, og også avkuttede peniser og hender, samt en rekke bilder av lemlestede deler.

Jeffreys liv endte omsider den 28. oktober 1994 ble drept i et treningsrom i fengselet da en annen skrulling ved navn Christopher Scarver drepte han og en til ved navn Jesse Anderson med et jernrør. Christopher mente selv at han var Guds sønn og at han hadde drept Jeffrey og Jesse fordi det var det Gud ville. Totalt skal Jeffrey ha drept 17 menn.


Bildet er hentet fra en film om Jeffrey Dahmer;
dvdverdict.com

Og snipp snapp snute så var det solskinnseventyret igjen i rute!
Vi reblogges!

7 kommentarer
  1. Har du lest boken “101 mennesker du ikke vil ha i brylluppet”? Antakelig mye inspirasjon der for deg når det kommer til slike delikate faktatekster. 😛

  2. Akkurat nå føler jeg meg overlykkelig for at minste troillunge her samler på Donald 😉 Mulig jeg må begynne og samle på noe jeg også…
   Dette var virkelig intresant lesing! Takker for et flott innlegg og føler et merkelig behov for og lese mer om slike fanisinerende og psycho mennesker 😀 Sjekker ut bloggen din litt mer jeg… 😉

  3. Jeg har sett så mange slike at jeg ikke husker hvem av de jeg har sett en gang.. Det hender jeg får litt mareritt av å se på slike ting.
   En gang så jeg en dokumentar om en ung gutt som gikk inn til en familiemidt i natten og kidnappet sønnen i huset. Han hadde en sånn sær ting med at han likte å høre bein knekke, så han torturere han med å brekke beina hans og slikt. Jeg hadde seriøst mareritt i flere netter etterpå, og spøy bare jeg tenkte på den.. Noen ganger er jeg litt overfølsom for slike ting.

  4. usj usj usj for en sjuk fyr… grøss :S skjønner han blei knerta i fengselet men han som gjorde det var jo gærn han au.. fortsatt interesang lesing,sier ja takk til flere sånne innlegg.

  Legg igjen en kommentar

Siste innlegg