Den syvende far på veggen.. MED FLERE!

Jeg har funnet, jeg har funnet 😃hva har jeg funnet?

Rett før jul bestemte jeg meg for å gå til innkjøp av en poster som jeg har vurdert en stund. En 100 x 70 svær plakat med bilde av samtlige av Ivo Caprinos kjente og kjære eventyrskikkelser. SE HER!!

… det er visst ikke bare-bare å få fokuset til å virke slik som jeg vil når jeg på død og liv skal være med på bildet selv..

Vi prøver igjen!! 😁

… denne gangen uten den svært så sjarmerende favorittbloggeren deres.

Elsker så og si ALT her!! 😍🥰

Det eeeeeneste jeg stusser over er hvorfor de har brukt bamseversjonene av Solan og Ludvig, og ikke dukkene.. Syns det er et noe snodig valg spesielt med tanke på at alle andre ser ut til å være i “riktig” dukkeutgave. Men alt i alt blir dette bare småpirk.

Posteren er likefult amazing, og i den overlegne kvaliteten man skal kunne forvente fra Caprino Studios. Elsker at i tillegg til å ha lagt inn alle de kjente figurene så er det også noen her som nok ikke er like kjent for “folk flest”.

ALLE figurene Caprino har skapt er dog ikke med. For i tillegg til å ha laget en rekke udødelige eventyrfilmer så produserte Ivo Caprino også en drøss med reklamefilmer for forskjellige bedrifter (blant annet Stabburets leverpostei <3) For ikke å snakke om Televimsen (en liten mann som dukket opp på skjermen da NRK hadde tekniske problemer i gamle gamledager) som nok er den jeg savner aller mest, men igjen, han er ikke en del av eventyrriket til Caprino.

Kjøpte plakaten gjennom nettbutikken til caprino.no, og hvis det skulle være flere som ønsker å sikre seg et eksemplar vil jeg anbefale å ikke vente for lenge da den bare er trykket i et viss antall eksemplarer. Den koster 160 kroner. Rammen måtte jeg kjøpe utenom.

Og sist, og i dette tilfellet også minst; jeg har faktisk hengt opp en enda en poster i dag. Og denne her har jeg dessuten hatt liggende i en plastrull i over et år.. Mest fordi jeg har slitt med å finne en passende ramme noe steds.

Når sant sies skal så fant jeg vel aldri en ramme som passet helt. Plakaten er akkurat litt for smal – det kan dere kanskje se hvis dere ser helt til venstre? Og så var den opprinnelig 1-2 cm for høy, så jeg endte med å skru på min indre Max Mekker (hvil i fred <3), og klippe den litt i høyden slik at den til slutt passet likevel.

Man kan si jævlig mye om Marilyn Manson, per dags er jeg fortsatt litt usikker på hvor vidt jeg tror på de grusomme anklagelsene han har måtte forholde seg til særlig de senere årene. men han er fortsatt en sann SATAN i mitt syn når det kommer til det artistiske, altså i posihiv forstand 🖤💜 Han har vært den mest spilte artisten på Spotify to år på rad nå, og det er en stor sannsynlighet for at 2023 heller ikke blir noe unntak.

Ja så kan jeg jo legge til en liten funfact til de av dere som ikke allerede vet dette; da jeg fant ut at jeg skulle hete Aylar Kuklinski i sosiale medier så var oppskriften på dette aliaset ganske likt Marilyn Manson og hans opprinnelige band.

Dog har jeg ikke kombinert to navn som var viktig under det tiåret jeg ble født, men jeg har i det minste smidd sammen fornavnet til en kvinnelig skjønnhet med etternavnet til et mannlig uhyre. Aylar Lie og Richard Kuklinski.

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook: aylarvonkaos
Instagram: fullstendig_kaos
Tik Tok: aylarkuklinski

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg