Aktivitetskontakt kansellert

Da har jeg akkurat kommet hjem igjen etter årets første time hos terapeuten. Det ble stort sett snakket om det vanlige som vi ellers pleier å snakke om, men det har også skjedd en liten endring som jeg syns er verdt å nevne.

Jeg har tidligere nevnt at jeg har bestemt meg for å prøve å ha aktivitetskontakt igjen. Egentlig var det planen at jeg, terapeuten min og den nye aktivitetskontakten skulle ha et møte førstkommende tirsdag. Men.. Saken er at vedkommende hadde sett for seg å enten jobbe med barn eller utviklingshemmede, så når h*n fikk vite at det var snakk om en ikke-utviklingshemmet gutt (i klassisk forstand) på 23 år, så ble altså det hele kansellert.

Personlig er jeg egentlig mest lettet over dette, for som jeg har nevnt før så syns jeg det er litt nedverdigende å henge med noen som gjør det fordi det er jobben deres. I tillegg hadde jeg måtte stresset mer med å holde en viss døgnrytme, og jeg er som kjent verken spesielt god eller glad i å måtte holde på slike rutiner i lengden. Jeg liker å selv kunne bestemme når jeg vil legge meg, og når jeg vil stå opp uten å bekymre meg for om det skal gå utover en og annen fast avtale.

Selvfølgelig. Det hadde sikkert vært et par fordeler også, jeg hadde i hvertfall vært litt mer sosial utenom sosiale medier et par måneder om dette hadde blitt noe av.. Men når det er sagt tror jeg egentlig innerst inne at det uansett ville endt opp som sist gang, at jeg til slutt hadde kuttet ut det hele pga de grunnene som jeg nevnte over.

Sånn. Nå skal jeg ta meg en forfriskende dusj – Noen som vil joine? ^^

Vi reblogges!

5 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg