Frokost eller vaske-slarske? Vaske-slarske!!

“Herregud altså, jeg er altså SÅ spent på det oppsummerings-innlegget han Aylar kommer til å legge ut i slutten av 2019 eller tidlig 2020 hvor vi får et fult innsyn i hvordan det omsider har gått med alle de målene og forsettene han har satt seg for dette året, og da kanskje spesielt det med å starte dagen med en god frokost før noe særlig annet”. Hehe, morsomt at du skulle til å tenke akkurat det akkurat nå, for JEG tenkte å skrive litt om det her igjen nå, nemlig! 😮

Og jeg kan bare takke det som takkes kan for at vi enda befinner oss i et såpass tidlig stadiet av året. For når det kommer til det med å IKKE gjøre så alt for mye før frokost, ja så har jeg feilet ihvertfall “et par” dager nå. Sånn som NÅ foreksempel er klokken 12.10 i det denne setningen blir skrevet, det er vel allerede 3 timer eller noe siden jeg sto opp, og det eneste jeg har fått i meg enda er en flaske med vann, samt en halv kartong iskaffe. Noe jeg ihvertfall ikke akkurat vil definere som noe ordentlig frokost.

Så frokosten ligger med andre ord fremdeles på is. Det vil si, det gjør den ikke. Brødet jeg skal spise tok jeg ut av fryseren i går, og pålegget jeg skal benytte meg av ligger enten i kjøleskapet, eller i et av de ikke-kjølige skapene jeg har montert her og der. Men det blir SNART altså – håper jeg. Nå sitter jeg bare og venter på at kjøkkenviften skal gjøre seg moden for en siste avskylling på badet, sånn at jeg så kan sette legge den inn i kjøkkenovnen i en halvtimes tid slik at den får tørket seg litt igjen før jeg så plasserer den tilbake der den hører hjemme.

Oh, og forresten!!! Er det noe angående meg dere har lurt på en eller annen gang i tiden, eller som dere lurer på NÅ? Noe dere har tatt dere selv i å tenke om meg, eller kanskje noe dere har hørt andre si om meg? Jeg tenker nemlig å lage en video snart hvor jeg tar for meg diverse ting jeg vet at andre har sagt om meg (sant eller ikke), lurt på, tenkt også videre, så skulle det være noe som helst så vil jeg veldig gjerne at DERE deler deres tanker om det HER og samme hvor alvorlige/ dystre/ negative de tingene måtte være, eller helt motsatt!! 😀 Og bare så det er sagt, jeg har ingen planer om å si hvem disse påstandene, spørsmålene eller ryktene kommer fra, så det er ikke noe å være redd for ihvertfall.

Flere som “strever” med å få til frokosten??

Aylar Von Pikklinski

Følg gjerne bloggen min på Bloglovin!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg