hits

25.03.2012, 19:49

Frem, tilbake.. Frem, tilbake!
"NEI STOPP MED DETTE, det går på psyken løs!", skriker psykologer og forskere, enkelte, ikke alle.

Japp (ikke sjokoladen), fra og med i dag er det visst sommer. Om ikke sommer, så sommertid. Fra og med klokken 02 i natt var det meningen at vi skulle stille klokken. Fremover! Så da vi i to-tiden skulle stille klokken frem var det egentlig samtidlig i tre-tiden. Komplisert? Ikke mer enn man gjør det til selv!

Den offesielle og oppbrukte huskeregelen som man har lest så mange ganger før har jeg ikke tenkt å rusle frem igjen med, den beste huskeregelen er egentlig bare å huske å lese bloggen min, for jeg kommer sikkert til å skrive om det så lenge det banker og slår i meg.Vel... Dette er godt mulig ikke den beste huskeregelen å spre rundt, men på våren kan dere tenke at dere skal skru klokken "frem mot lysere tider", mens mot høsten skal dere "trekke dere og også klokken" et hakk tilbake! Tadda! Det var mitt tips for å kunne huske retningen! ;-)

Nå skal jeg opp og frem mot kjøleskapet, forså å skru noe mat inn i den forskrudde kroppen min.
Men du; husket å stille klokken før jeg "minnet deg" på det nå? :-)

Vi reblogges!


charlotte

25.03.2012 kl.20:00

ja! det husket jeg faktisk.huhu

Nemi Rebella

25.03.2012 kl.20:42

Ha ha, skjønner godt at folk kan bli litt "små-loco" av all denne jævla skruinga på klokka... Tror jeg stiller den i natt også jeg, 4 timer tilbake og mer søvn, jummi!

Aylar Von Kuklinski

26.03.2012 kl.12:40

nemi113: Hehe, fire timer tilbake, den var original du :-) Hehe.

Doner en dråpe blod

Aylar Von Kuklinski
I know that I`m not so beautiful, sweet and pretty... BUT, I still belivie in myselv, and I know who I am. Do you?FORSIDE

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...