Typisk Tina!

Bildet er tatt fra Instagram-profilen: typisk_tina

Året er 2021. Datoen er 3. januar. Året denne skribenten (hvorfor heter det SKRIBENT og ikke SKRIVENT??) befinner seg i, fysisk sett, når denne teksten blir skrevet er altså rimelig nytt. Og allerede har han brukt litt mer tid på sosiale medier enn han strengt talt “burde”. Ok, nå skal han slutte å “skribe” om seg selv i tredjepers..

H e l d i g v i s har ikke all min tid i disse mediene vært helt for gjeves, for det finnes enkelte sider og kanaler som gjør en bekostelig jobb i å forsvare tidsbruken min noe. I høst for eksempel så ranglet jeg meg inn på Instagram-profilen til en kvinne som jeg gjerne skulle hatt i nærmeste nabolag. Altså ikke mitt eget nabolag, men nærmest etter det.

Og typisk_tina er kontoen jeg prøver å fortelle dere om her nå, som er styrt av Tina Nordby Jacobsen, og i stede for å kaste bort tiden deres på å “skribe” opp igjen hele Ringenes Herre-trilogien, ja så skal jeg frekt og freidig (helt uten å ha spurt Tina om lov først 😵) “låne” noen av videoene hun har lagt ut på sin svært så lekne og varierte profil, så vil dere antageligvis skjønne at denne insta-kontoen (i motsetning til et viss parti jeg ikke skal nevne med navn) faktisk ER for folk flest!

 

Til folk flest med et innbilt sangtalent:

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Tina Nordby Jacobsen (@typisk_tina)

Til folk flest med en mann (eller flere) i hus:

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Tina Nordby Jacobsen (@typisk_tina)

Til folk flest som har datet mannen sin:

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Tina Nordby Jacobsen (@typisk_tina)

Til folk flest med barn:

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Tina Nordby Jacobsen (@typisk_tina)

Litt ironisk er det kanskje at jeg digger denne kvinnen så hardt som jeg gjør da jeg verken har innbilt sangstemme, innbilt mann eller innbilt barn. Like fult, typisk_tina er en profil som rettferdiggjør mye av min tidsbruk inne på Insta de siste par månedene. En fantastisk kontrast til alle de i overkant selvhøytidelige og svært lite tidige profilene der ute, en føkkings inspirasjonskilde, og et svært lys som passer så utrolig godt i det ellers så mørke og kalde hjertet mitt.

Jeg simpelthen digger Tina (men ikke på Sesam Stasjon-måten altså!! følte jeg må legge til det her nå med tanke på den litt småskumle mannen hennes <3), og jeg syns dere også bare har å gjøre det – hvis dere allerede ikke har kastet dere på dansen! 😁

Stay goregeous!!! 🤪😆😁😄🤓

Aylar Von Kuklinski

Bloglovin: fullstendigkaos
Facebook: aylarvonkaos
Instagram: fullstendig_kaos

2 kommentarer
    1. Nå er jeg rød fra topp til tå. Tusen, tusen takk Aylar. Så utrolig hyggelig å bli løftet frem på denne måten. Skikkemig smigrende ☺

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg