“Telefonnummeret ditt er ikke lengre registrert…”

Listen over ting jeg nærmest har tatt som en selvfølge i ganske mange år nå begynner så sant som det er skrevet å bli litte granne lang. Har man vært så og si frisk hele livet, ja så tenker man gjerne at “kreft, hjerteinfarkt, slag og slikt no.. Det er først og fremst for alle andre enn meg”. Og når man har hatt den samme mobilen år etter år uten nevneverdige problemer, ja så sitter man ihvertfall ikke å tenker at “i dag er dagen hvor jeg skal begynne å tenke på å bytte”.

Men I DAG har altså denne dagen kommet. I det siste har jeg først og fremst vært på tanken om å bare bytte batteri, og da særlig etter at jeg har sovet noen timer og ikke brukt den på en stund. For da har jeg som regel ikke fått ladet batteriet i hele tatt blant annet før jeg omsider har slått den av og på igjen, og da har attpåtil batteriprosent-tallet vært et HELT annet et når jeg har slått den på igjen, kontra da jeg slo den av.

Og i dag fikk jeg plutselig et varsel om at telefonnummeret mitt ikke lengre er registrert på telefonen jeg bruker, og at dette sannsynligvis er fordi at jeg har registrert WhatsApp på en ANNEN telefon. Noe jeg ikke har. Nå skal det sies at jeg fikk ei venninne av meg til å sende meg en vanlig sms like etter dette, og den kom fram uten problemer. Og jeg har for nå av-instalert WhatsApp sånn inntil videre da jeg uansett aldri har brukt denne appen likevel. Men.. Ja, jeg vurderer i hvertfall om jeg skal ta meg en tur ned på Power nå om en stund å forhøre meg litt.

Vurderer å sende den inn til reparasjon, men nå har jeg jo ikke noen garanti på den lengre da jeg ihvertfall TROR at jeg har hatt samme telefon i litt over 3 år nå.. Så jeg vet ikke helt om det er verdt det heller?

Flere som har opplevd dette?

Aylar Von Kuklinski

Følg gjerne bloggen min på Bloglovin!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg