Stjernetegn-måneden din – Onkel Kuklinski betrygger dere!

Væren (21. mars – 19. april)
I løpet av den neste måneden skal din stolthet settes på prøve. Du skal treffe igjen noen du har prøvd å fortrenge lenge, noen du skal bli venner med igjen. Vedkommende kommer til å sette ditt rykte på prøve i ren missunnelse for noe du har som han eller hun ikke har, og det kommer til å bli en blodig slåsskamp mellom dere, som ingen vinner. Etter den blodige kampen holder dere rundt hverandre og kommer først da på at dere egentlig er veldig glad i hverandre, som venner.
Etter det drar dere på MacDonalds i Trondheim helt spontant, og du pådrar deg hjertesorg når din venn dør av hjertestopp på grunn av at klovnen har forgiftet hamburgerne hans/hennes.

Tyren (20. april – 20. mai)
Den måneden som kommer fremover kommer til å by på mye rare ideer fra deg. Du kommer til å gå amok på den nærmeste butikken som har nok maling og taggesprayer. Du kommer til å tagge og male alt du kommer over med teksten “Jesus elsket meg i natt, men så forsvant han igjen”, og du kommer til å få en stor bot som du fargelegger blå. Men slapp av, din kunsteriske galskap vil komme til å forbedre seg når du en gang havner i cella om noen uker, og må dele celle med Aune Sand som har havnet i buret før deg, på grunn av blotting i Nidarosdommens kirke. Dere kommer til å elske, men ikke smil for mye nå. Etter en braster forholdet når du senere oppdager at han er utro med Marianne Aulie og broren i trekant.

Tvillingene (21. mai – 21. juni)

I løpet av den nærmeste måneden kommer dine drømmer til å bli oppfylt. Kaptein Sabeltann dukker opp på døra di og utfordrer deg til duell, du vinner og tar over skuta hans og alle skattene. Du får tak i drømmedama/drømmemannen som først bare er ute etter pengene dine, men etter veldig kort tid vil han/hun oppdage hvor fantastisk DU er, og du vil bli elsket og tatt godt vare på. Alle kommer til å se opp til deg, og hvis du har en blogg eller annen hobby så vil også den score høyt i populæritet hos milliarder av mennesker denne måneden, og det vil fortsette slik.

Krepsen (22. juni – 22. juli)
Du har ventet lenge på noe, og kanskje uten å vite det selv. Denne måneden skyr du ingen midler for å få det som du vil, og du kommer til å bryte med de norske lover for å oppnå drømmen din. Utspekulert som du er klarer du å lure politiet og hele Norge, ditt stikk er giftig og svært uskånsomt. De menneskelige følsene du en gang hadde så mange av, tro det eller ei, de vil visne.. De du så lenge har brydd deg om og beskyttet så sterkt, kommer du til å skyve fra deg, når egoismen vokser, og du vil ende opp helt alene, og drømmene dine vil straffe deg til slutt.

Løven (23. juli – 23. august)
Denne måneden vil bli en brøler. Du kommer til å ha ett par raseriutbrudd og du kommer til å kalle sjefen din/læreren din for en jævla hore/horebukk. Som det ikke er nok tar du og knuser 3 glassruter når du hører den sangen du liker minst i verden, og du vil ha ett par uheldige episoder med dine venner som ikke kjenner deg igjen. Heldigvis vet alle sammen at du er innerst inne bare redd for at Justin Bieber skal dukke opp og vinne melodi grand prix, og du blir tilgitt. I slutten av en veldig dramatisk og voldsom måned ender du likevel opp med å sitte i en varm og god sofa med alle de vennene du setter høyest i livet. Du er tross alt kongelig bra!

Jomfruen (23. august – 22. september)
Du blir sykelig opptatt av å analysere andre denne måneden. Du går faktisk så langt at du instalerer mikrofoner og kameraer hos alle dine venner, i løpet av 12-15 dager vet du alt om vanene og uvanene til alle dine nærmeste. Du føler at du har lite å gjøre selv om du kanskje ikke har det i hele tatt? Du vil så gjerne innbille deg om at det fordi du bryr deg så mye om vennene dine at du vil vise dem hvor godt du kjenner dem, men det slår ikke bra ann, du kommer til å ha lite sex denne måneden, spessielt etter at kjæresten din (om du har) gjør det slutt når han oppdager det hemmelige overvåkningsrommet under luken under senga di.

Vekten (23. september – 22. oktober)

Alerede i morgen vil du våkne opp med en helt ny legning. Deprimert blir du fort, og du holder det inne. Du begynner å trøstespise som bare pokker, og om en uke veier du 20 kilo mer enn du gjør i dag, 3 uker senere veier du 40 kilo mer… Og du vil ende opp som den store bowlingkula, som ikke vil lukte spessielt godt. Heldigvis kommer Tv2 Hjelper Deg med et nymotens hjemme-treningssenter, som er verdt terningkast 6. Og du får selveste Ari Behn som din personlige trener, trist som faen, men slik er livet.

Skorpionen (23. oktober – 21. november)

Hevn er ikke en god ting, din beste venn vil stifte et nytt bekjentskap, et bekjentskap som du føler stjeler vennen din mer og mer fra deg. Du har alltid håndfast holdt på din bestevenn, mer eller mindre i tykt og tynt. Begeret renner over en dag og du ender opp med å dele den nye personen opp i 100 biter med motorsag, som du etterpå begraver i et blomsterbedd ved ei tilfeldig hytte ved nærmeste fjellområde. Dagen etter vil graven blomstre opp, og ingen vil noen sinne finne igjen liket. Du viser bestevennen at du er der for han/henne som aldri før, og dere kommer til å komme nærmere enn noen gang!

Skytten (22. november – 21. desember)
Humor og optimisme er godt å ha, men så en gang slår du feil. Plumbos “Mokkamann” glemmes totalt, når du helt tilfeldig blir intervjuet i Distriktavisa på gata, og du vil slå den fæle vitsen rettet mot smurfene. Smurfene kommer for å innhente sjela de med buer og piler, men de feiler. Du velter over dem og lager tidenes blåbærsaft, som du selger i markedet. Du tar igjen den siste levende smurfen og finner ut hvor smurfelandet ligger, smurfesyltetøyet ditt er bare et nytt artig påfunn i livet ditt, din tullebukk.

Steinbukken (22. desember – 19. januar)
Du kommer denne måneden til å få kallenavnet strykejernet. Du arbeider hardt med skolen/jobben din/hobbyen din og du bruker både natt og dag. 3 timer søvn i døgnet, du drikker den ene kaffekoppen etter den andre, Red Bull også. Du arbeider deg syk og vil ende i koma på sykehuset i slutten av måneden. Der vil du møte igjen en du ikke har møtt på lenge; Ole Lukkøye. Han er skuffet over deg, lenge siden sist, og han vil aldri slippe deg ut av drømmeland igjen, ditt overdrevne arbeidsjern!

Vannmannen ( 20. januar – 18. februar)

Sosialitet er vell og bra, men denne måneden drukner du nærmest folket i sosialitet. Ingen kommer til å være alene, tror du. Men jo mer opptatt du blir av å være sosial med mange er det de få du overser som stadig føler seg mer og mer oversett i samfunnet. De er ikke på samme plan som deg, og du har nesten dratt alle opp til ditt nivå. Noen emosjonelle finaler vil dukke opp fra deres side, og blod vil flyte. Du er for sosial til å tenke over det, selv om det er det de fremtidlige samtalene vil dreie seg om. Du drukner langsomt et sted i blod, dessto mer sosial du og flertallet blir, dessto verret blir det for outsiderne som blir oversett. Blod vil flyte under tidenes selvmordsmassaker denne måneden. På grunn av deg!

Fiskene (19. februar – 20. mars)

Om noen dager vil du våkne opp med jeller. Du får ikke puste på land og desperat stikker du hodet i do, mens du tenker over nærmeste storvann. Du knyter en plastikkpose med vann rundt hode, mens du løper ut til nærmeste innsjø/hav/bekk… Der vil du plaske resten av ditt liv, frem til onkelen din får deg på kroken, bukspretter deg på julebordet med hele familien din rundt deg, mens de slår tidenes mørke fiskevitser. De tror bare at du har reist på en lengre ferie ett år, og aner ikke at det er deg de har delt og spist, når du i løpet av året forvandler deg totalt til en ekte fisk, sakte, men sikkert.

6 kommentarer

Siste innlegg