hits

06.09.2017, 23:26


- Bildet er tatt av: Arvid Storli.

God kveld alle sammen. Har dere hatt en okey dag i dag? Jeg håper dere har hatt en okey dag i dag, for det har ihvertfall jeg. I hvertfall hvis vi bare totalt tar og glemmer den forbaska natta som jeg mer eller mindre måtte lide meg gjennom for å komme til den. For greia er at jeg har ikke sovet noe spesielt godt natt til i dag i hele tatt. Halsen min har nemlig begynt å klø, noe jeg særlig kjenner på når jeg svelger. Og jeg er jo selvfølgelig en av de som gjerne blir liggende å svelge flere ganger i løpet av en time, sånn selv om jeg egentlig ikke trenger det eller vil det, så, ja... Akkurat i dag har jeg faktisk vært mer kjær i selve dagen enn den berømmelige natten.

Når jeg omsider bestemte meg for å gi opp søvnen helt oppdaget jeg at pappa hadde sendt meg en sms hvor han lurte på om vi skulle møtes for å ta noen bilder i ettermiddag som jeg hadde spurt han om han ville hjelpe meg med like før helgen. Og sånn med tanke på hvor dårlig og hvor lite jeg har sovet i natt så skal jeg ikke lyve.. Jeg VURDERTE å bare droppe det hele en stund før jeg til slutt svarte, men heldigvis klarte jeg å komme på bedre tanker litt etterhvert. Så alt i alt har DAGEN i dag ikke vært så verst. Jeg og pappa har tilbragt en del tid sammen, og han har hjulpet meg med å ta en hel del kule, skumle og mystiske bilder som jeg gleder meg til å vise dere.

Flere som sliter med sår hals?#sårhals #forkjølelse #sykdom #plage #kløe #sår #sårt #helse #hals #søvnproblemer #plage #hverdag #foto #fritid #hobby #bilder #nikon #fremtiden #fremtid #mystikk #driva #drivdalen #oppdal #norge


due

07.09.2017 kl.13:14

Uff da. Jeg sliter litt med dette ennå. Var forkjølet da jeg møtte deg sist søndag også. Håper det IKKE er jeg som har smittet deg .... Tror ikke det !

Så gøy å høre at du faren din ville at dere skulle finne på noe :) Gleder meg virkelig til å se bildene. Det bildet på denne bloggen er kjempefint :)

Håper at dagen din fortsetter å være fin <3

Aylar Von Kuklinski

07.09.2017 kl.17:40

due: Aha, tja, det er jo en mulighet, men når det igjen er sagt har jeg møtt på flere forskjellige folk de siste dagene. PLUSS at forkjøla/ influensa er jo noe alle får en gang i blant uansett, såå.

Ja ikke sant. Har et par godbiter liggende som jeg gleder meg å legge ut litt etterhvert nå. Har vurdert om jeg skulle legge de ut samlet i et lengre innlegg, men vil heller spare litt på de så jeg har noe liggende når jeg faktisk trenger de litt mer spesifikt. Så er ikke jeg en fyr som liker å bruke samme bildet flere ganger heller.

Morten Lauveng Jørgensen

07.09.2017 kl.14:36

Godt humør men ørebettenelse og forkjølelse her :) flotte bilder!

Aylar Von Kuklinski

07.09.2017 kl.17:40

Morten Lauveng Jørgensen: Ah! xD God bedring, og takk! :-)

due

07.09.2017 kl.17:42

God bedring, vennen :) <3

julietalivstil

11.09.2017 kl.22:52

God bedring..

Aylar Von Kuklinski

11.09.2017 kl.23:04

julietalivstil: Takk! :-)

Doner en dråpe blod

Aylar Von Kuklinski
I know that I`m not so beautiful, sweet and pretty... BUT, I still belivie in myselv, and I know who I am. Do you?FORSIDE

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...