hits

01.12.2017, 14:04Tradisjoner, lover og regler et til for å brytes. År etter år har jeg stort sett tilbragt natt til 1. desember hjemme hos meg selv, alene. Men i natt valgte jeg i stede å gå sånn temmelig utenfor boksen, og i stede si ja til å være sammen med noen venner jeg ikke har sett på en god stund - på fest!.. Og jeg minnes mesteparten av festen som faktisk ganske hyggelig, det til tross for at jeg stort sett ikke kan fordra hele konseptet, men jeg antar at det også har litt med å gjøre HVEM man velger å henge med, og ikke minst HVOR.

Etterhvert som tiden gikk ble jeg stadig varmere og varmere i den såkalte "trøya", og som på fester flest ble det den ene drikken etter den andre. Ikke så mange, men noen ble det altså. Og da noen tilslutt bestemte seg for å sette på en Marilyn Manson-låt på FULL GUFFE, ja så var løpet kjørt for min del. Før jeg ante ordet av det befant jeg meg på et lite, hyggelig og intimt bord. Jeg danset som det villdyret jeg opprinnelig ble skapt til å være, alle hemninger var kastet på dør, englene hadde for lengst brent av sine vinger. For å si det sånn, "gud" var ikke til stede.

Etter en liten stund la jeg omsider merke til at de jeg opprinnelig kom dit med sto og snakket med et par fra politiet. Først tenkte jeg ikke så mye over det, men da jeg så at særlig en av vennene mine virket litt amper bestemte jeg meg for å gå ned fra bordet forså å sjekke hva som sto på.. Det skulle jeg kanskje ikke ha gjort, for så fort jeg hadde kommet meg ned og gått bort til vennegjengen min og disse to politifolkene fikk jeg beskjed fra hun ene som sto der i uniform (og i grunn var ganske sexy) at jeg måtte bli med dem. Først trodde jeg at det hele bare var en litt teit spøk, men jeg skulle forstå ganske så raskt at de "lekte ikke politi".Så.. Det hele endte med at jeg ble dratt noe motvillig vekk fra stedet mens alt jeg kunne høre var min egen masete stemme om "HVORFOR, HVORFOR?", og en eller annen dårlig pop-låt i bakgrunnen. Nå har jeg omsider fått kommet meg hjem igjen til til min egen trivielle stue og jeg sitter her nå og lurer fortsatt på hvorfor jeg ble bragt inn til varetekt i natt. Og mest sannsynlig får jeg nok aldri svaret på det heller. For dessverre så var det hele bare en drøm.#politi #rus #alkohol #fest #marilynmanson #tradisjoner #jul #desember #vinter #arrest #dans #sexy #påvirket #lovbrudd #spenning #venner #vennskap #fengsel #arrestert #drøm #drømmer #lov


miba

01.12.2017 kl.17:29

Godt det bare var en drøm...Puh!

Aylar Von Kuklinski

01.12.2017 kl.21:43

miba: Det tenkte jeg også, men så har jeg begynt å tenke.. Hva om DETTE er en drøm? :o Og vi alle i egentlig sitter låst inne på et galehus????

Mia - Alt annet enn A4

01.12.2017 kl.19:50

Ojsann :o Lurer på hva det kan bety, hmmm.... Drømmer er rare

Aylar Von Kuklinski

01.12.2017 kl.21:43

Mia: Kan bety masse, kanskje til og med ingenting, ikke vet jeg ihvertfall. Ikke vet jeg.

Iselin Renée

01.12.2017 kl.20:24

Haha uff ja man kan drømme mye rart :P

Aylar Von Kuklinski

01.12.2017 kl.21:44

Iselin Renée: Så absolutt! :-o

Marita Persson

02.12.2017 kl.00:51

Så moro :) ja du får passe på neste gang du er ute haha ... kansje det var et tegn om å passe på :)

Aylar Von Kuklinski

03.12.2017 kl.00:27

Marita Persson: Meget godt mulig, kan være temmelig rebelsk av meg til tider you know! ;-)

Phoenix Rising

03.12.2017 kl.23:48

For å si det slik, du lurte ikke meg. For det første, du, fester? Ser ikke helt for meg det du. For det andre, ser iallefall ikke for meg at noe du gjør er alvorlig nok til å bli innbragt. For det tredje, det du forklarer du "gjorde" er ingenting som har sørget for at noen ble innbragt før. Med en gang jeg så tittelen på innlegget ditt, så skjønte jeg dette enten var oppdiktet eller drøm el. xD Å nei du, du lurer ikke din søster så lett :D

Aylar Von Kuklinski

04.12.2017 kl.00:43

phoenixrising: Vel, nå har jeg faktisk vært på fest, så det er ikke helt sånn at jeg aldri har gjort det og kanskje aldri kommer til å gjøre det igjen heller. Men riktig at det ikke er noe jeg driver med så alt for ofte ihvertfall, for å si det sånn.

ingersform

06.12.2017 kl.21:50

Er vel et tegn på at du må komme seg ut av skjult ditt. Begynn og lev livet. Hehe. Man lever bare 1 fang, hver tids epoke.

Aylar Von Kuklinski

06.12.2017 kl.23:03

ingersform: Dette er et spørsmål!: Sier du at jeg ikke lever livet?

ingersform

06.12.2017 kl.23:24

Tolket drømmen. Kjenner deg ikke, så jeg vet ikke hvordan du er irl. Leve livet, kan være så mangt. Både innenfor og utenfor det som politiet betegner som og leve livet lovlig.

Doner en dråpe blod

Aylar Von Kuklinski
I know that I`m not so beautiful, sweet and pretty... BUT, I still belivie in myselv, and I know who I am. Do you?FORSIDE

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...