hits


16.04.2018, 06:45Det er kanskje noen av dere som husker at jeg for noen uker tilbake la ut et bilde på Instagram av noen som kinda tok noen skritt "ut fra skyggene"? Et mystisk vesen som tittet frem fra mørket? Vel, han har svært lenge holdt seg unna rampelyset nå, da han (i motsetning til blant annet meg selv) ikke er kjent for å være SÅ altfor glad i kamera, og visa versa. Men nå har jeg omsider klart å "lokke han frem". Og vet dere hva?.. Det viser seg faktisk.. AT HAN ER MIN BROR!!

Så hvem er egentlig min bror? Hva har vi til felles, og hvilke forskjeller er det som står imellom oss og gjør at folk er i stand til å skille oss fra hverandre? Hvordan høres han ut? Er stemmen hans så lik min egen at det er umulig å merke forskjell? Og hvordan har det egentlig vært å leve i skyggen av han fyren som ikke akkurat bare har hatt et ikke-kontroversielt rykte på seg for en tid tilbake? Har han blitt mobbet for det, eller har folk og fe latt han være? Vel... Håper at dere likte videoen. Og som allerede er blitt sagt - vil dere se flere videoer med min kjære bror er det bare å legge igjen en like eller fem, så skal dere ikke se bort ifra at jeg får "lokket han frem ut fra mørket" igjen om en liten stund! ;-)

God kveld
Stay goregeous!#familie #slekt #brødre #lillebror #venner #vennskap #bestevenn #gamer #gaming #gameofthrones #starwars #mat #taco #pizza #youtube #vlog #video #norskeyoutubere #intervju #hanukjente


15.04.2018, 00:09Snart senker natten seg, i stall og horehus. Men skal man være veldig presis, ja så har den vel igrunn gjort seg ferdig installert nå, og er her igjen helt til dagslyset titter frem igjen "i morgen" tidlig som en eller annen blotter som bare har ligget og gjemt seg bak en eller annen busk. Og ja, i det denne setningen blir skrevet ser jeg at vi allerede har kommet inn i den store, og forhåpentligvis fine søndagen. Så med andre ord rakk jeg akkurat ikke å poste dette blogginnlegget med en helt ny video som jeg filmet i dag, men siden det er helg så tenker jeg det går greit jeg. For jeg mener, det er vel ikke sånn at dere har lagt dere riktig enda? Ikke mine lesere nei!Håper at alle sammen har hatt en riktig så eventyrlig og forhåpentligvis blotterfri lørdag. Håper OGSÅ at alle sammen får en riktig så fanatastisk søndag, en søndag STAPPFULL av blotting, bananer, klining og kokos! Og eh.. Jeg vil kinda bare beklage for den siste, lille clickbait-overskriften min, men samtidig ikke. Aylar in - Aylar out - Aylar in - Aylar out - og DER kom jaggu meg brura!!

Stay goregeous!


 


#vlog #dagbok #hverdag #videodagbok #starwars #thelastjedi #post #bluray #film #nerd #geek #samler #tur #natur #oppdal #sørtrøndelag #youtube #norskyoutube #dokumentasjon #random


11.04.2018, 06:09Det jeg skal fortelle dere nå, er det allerede NOEN av dere som vet, men samtidig så regner jeg med nå at det også er en hel del som ikke aner noen ting, og som kanskje til og med vil trekke litt på smilebåndet, forså å tro at jeg spøker. Men sannheten er likevel fult og helt den at jeg har hatt noen ganske intense og ekle utfordringer opp gjennom hele livet i forbindelse med det aller meste som har med kroppskunst å gjøre. Da særlig tatoveringer, piercing, samt farving av hår.

Og når man har en såpass sær fobi knyttet til noe så dagligdags så sier det vel seg selv at man har måtte gå gjennom en hel del ganske så ekle og traumatiske opplevelser fra tid til annen. Og det er særlig DE jeg har tenkt å rette et viss fokus mot nå i dag. Jeg verken kan eller vil fortelle dere om ALLE episodene jeg har vært gjennom, men jeg kan i hvertfall fortelle dere om NOEN av de. Så derfor har jeg nå laget en helt ny video hvor jeg har valgt å stå frem med de fem hittil verste av de verste historiene fra livet mitt, som altså på et eller annet vis er relatert til kroppskunst.Ja.. Som allerede har blitt sagt i denne videoen nå er det bare å komme med spørsmål om det er noe som helst dere måtte lure på. Jeg kan ikke love at jeg har svaret på alt, men jeg vil ihvertfall forsøke å svare så godt jeg kan etter beste evne. Og HVIS det skulle være noen som i noen som helst grad skulle kjenne seg ihvertfall LITT igjen, så vil jeg VELDIG gjerne høre om det, ja til og med om du måtte velge å være anonym..

Hvilke(n) fobi(er) har du?#tatoveringer #hår #frisør #frisyre #piercing #kroppskunst #bodyart #fobi #tvangstanker #frykt #skam #video #youtube #vlog #angst #hverdag #skjønnhet #kropp #hud #blekk #samfunn #kaos


06.04.2018, 20:22
Det er et par ting jeg har lurt på i en god stund nå. Hvorfor sier du stadig alle de forferdelige tingene til meg? Du sier jeg ser gammel ut, at tennene mine er stygge. Du viser meg bilder av andre på min alder, tvinger meg til å sammenligne. Tvinger meg til å finne mest mulig feil ved meg selv, i stede for å fokusere på det positive. Og greit nok, jeg har noen rynker i panna som jeg i en alder av 26 ikke er så stolt av, og ja tennene mine kunne definitivt ha vært hvitere.. Jeg er klar over alle disse tingene selv, jeg trenger ikke deg til å minne meg på dem hele tiden.

Senest i dag tok du tak i meg, dro meg inn på badet, holdt meg fast foran speilet og insisterte på at jeg skulle se. Jeg ville ikke se, ikke de tingene du vil ha meg til å se. Men du tvang meg til å stå der likevel helt til alle disse skavankene mine ble synlig nok igjen. Og selv når du hadde gjort det var du ikke fornøyd, du lot meg gå igjen, men du fortsatte å hviske alle disse fæle tingene i øret mitt. "Det er ikke rart du lever alene så ekkel som du er". "Det er ikke det minste rart at du har vært singel nesten hele livet". "Det er ikke rart dine venner stadig kutter deg ut etter så kort tid. Eller kort og kort, det som ER rart er at noen gidder å være venn med deg overhode".Hvis du ikke har noe positivt å si til meg, hvorfor si noe i hele tatt? Kan du ikke bare la meg være i fred? I stede for å stadig hakke løs på alt som kunne vært bedre med meg, kan du ikke heller hjelpe meg med å ihvertfall sørge for at ting ikke blir verre? Eller vil du rett og slett ikke at jeg skal få det bedre? Vil du at jeg skal leve med denne usikkerheten, det stadig så tøffe selvbildet? Er jeg bare et sykt eksperiment for deg? En forsøkskanin du stadig stikker med en skarp nål til den ikke orker mer, og nærmest trygler om å få dø? Er det det dette dreier seg om? Hvor mye jeg mer jeg kan orke? Hvor mye mer jeg kan tåle? Er det det?.. Er det det?..#skjønnhet #selvbilde #hud #tenner #angst #selvforakt #psykiskhelse #tanker #selvsentrering #sosialemedia #tabu #video #youtube #vlog #stygg #ung #ungvoksen #utseendet #detytre #meg0
26.03.2018, 10:10Nei, nå står ikke verden til påske!.. Hva er det som skjer?? Har jeg virkelig begynt å lage Youtube-videoer om ANDRE Youtubere enn MEG SELV?? Ja, jeg har visst det - ihvertfall for en begrenset periode! For.. Det er et par stykker jeg har gått rundt og følt og tenkt har fortjent litt ekstra oppmerksomhet en liten stund nå. Noen kan man si er rimelig ferske, mens noen andre har derimot snart rukket å havne inn i den store Youtube-puberteten. Om det stemmer at den faktisk fins da..

Den ene av de er et skikkelig sjarmtroll med det som kanskje er den mest behagelige manne-stemmen jeg har hørt på svært, svært lenge. Ja, også har vi det ikke fult så overfladiske kjæresteparet som på rekordtid har klart å rasere flere av de store fordommene jeg engang hadde imot kjærestepar som drev Youtube i lag. Og til slutt så har vi han som MULIGENS ikke har et eneste hull i værende når det kommer til særlig Game of Thrones, diverse andre tv-serier, filmer, og sist, men DEFINITIVT ikke minst: SPILL!


25.03.2018, 07:16Man skulle kanskje tro det.. Etter så mange små, mellomstore, samt noen KJEMPESVÆRE irritasjonspunkter opp gjennom alle disse årene - kanskje er jeg rett og slett verdens mest irritable individ? Det har snart gått en måned siden sist jeg ropte ut min klagesang, da først og fremst om meg selv, og man skulle kanskje tro at begeret nå var tømt en gang for alle (og enhver)? Vel, jeg tok en titt her forleden, og kan dere fatte og begripe det? Jeg har fortsatt IKKE fått tømt meg.

Og så lenge jeg enda har ting som gnager, surrer og plirrer tenkte jeg igjen så som så - hvorfor ikke eksponere leserne mine for ATTER en "Ting som irriterer"-video? Jeg mener.. Det er jo ikke sånn at jeg har laget SÅ mange av de fra før, bare tretten liksom. Ikke vet jeg, men det finnes sikkert de som enda har flere. Og HVEM ER JEG som skal ligge bak de ved å være noe særlig "dårligere"? "Nei, lag en til du Aylar! Folk har uansett begynt å glemme at du er et menneske du og, lag mer du!".Nå HÅPER jeg bare at jeg ikke har repetert et eller annet jeg har dratt opp med mine fagre klør i en tidligere video. Jeg mener, jeg har jo vært såpass på ryggen til NRK blant annet tidligere for å kjøre reprise-konseptet såpass hardt, at det er best jeg passer meg for at jeg ikke havner i samme senil-avdeling jeg også. Og forresten, syns DERE det er nok nå, eller har jeg fortsatt deres tilgivelse om jeg skulle banke ut en til en dag? Jeg bare spør, for liksom.. Det er ikke sånn at jeg IKKE har det siste ordet uansett, men likeveeeeeell! xD

- Hva irriterer DEG?#irritasjon #irriterende #irritert #frustrasjon #lyder #mat #drikke #samfunn #psykiskhelse #facebook #bilder #sosialemedia #sosialemedier #demens #foto #redigering #video #youtube


15.03.2018, 07:30Kuklinskis vinglekaos slutter ALDRI å briljere. Så lenge tilskuerne enda sitter der med fett i håret og forventningene i høyspenn så er det absolutt INGEN grunn til at han skal legge opp, eller legge seg ned. Det skjer stadig noe, og selv om det ikke er så mye han enda BØR si, ja så hender det likevel at han tar og forsnakker seg litt fri og uvillig allikevel, bare sånn at alle de små meitekyllingene skal få noen brødsmuler som kan lokke de inn mot håpet om at det faktisk kommer noe større en gang, som er ventetiden deres verdt. For det vil jeg bare få sagt. Det er den. Utropstegn??

De av dere som har grodd fast her en stund kjenner alt til de fleste av mine uvaner. Og de av dere som akkurat har latt skjebnestoget villede dere inn.. Dere har nå kanskje allerede tatt hintet, og klikket dere fort ut igjen før det skulle bli så alt for, alt for sent.. Men uansett: Jeg har hatt "litt" tid til gode igjen den siste natten. Og når onkel Aylar har tid å slå istykker blir han som regel ganske ofte et offer for impulsens handlekraftige kuk. NOK EN GANG har det resultert i en sånn derre vlog, og NOK EN GANG er ikke denne vloggen noe som kommer menneskeheten gode.Da var denne videoen ute (eller inne?). Nå er dere nok en gang oppdatert på hvordan jeg ser ut, litt på hva som foregår oppi hodet mitt, og.. Ja, dere som har sett videoen, har sett videoen. Og dere som IKKE har gjort det. FØKK DERE!! Neida, joda.. Nei. Okey, kanskje.

Stay goregeous!


 


#hverdag #vlog #dagbok #videodagbok #youtube #video #fremtiden #sofa #sofahjørnet #usikkerhet #psyke #nåtid #fortid #aktuell #aktuellrapport #skjegg #hår #facebook #likes #oppmerksomhet


11.03.2018, 06:10Jeg er nok ikke over gjennomsnittet opptatt av skjønnhet, og jeg er heller ikke under gjennomsnittet opptatt av views. Så når jeg en sjelden gang har klart å tømme både kjeller og loft for det ene etter det andre av fine, sprudlende ideer - ja så må jeg ta meg en tur i nabolaget og se hva andre individer holder på med. For noen uker siden så jeg at Amalie Olsen hadde lagt ut en video hvor hun hadde testet ut det som kunne ha potensiale til å være "VERDENS VONDESTE ANSIKTSMASKE?". Jeg tok en titt på videoen, likte den, gikk inn på Ebay - og SOLGT!!

Nå har det tatt litt tid, både etter at jeg bestilte den og fikk den. Jeg er for å si det pent litt feig når det kommer til ubehag og smerte, så det hender slikt utsettes. Jeg er også fortsatt noe handycrapet med ti tusen bekymringer for alt som kan gå galt. Hva om jeg får kreft? Hva om hele ansiktet faller av? Hva om jeg er superallergisk og ender opp som en oppblåst flodhest med zebra-striper og rotte-pels? Ja, dere som vet, dere vet. Men NÅ har jeg omsider fått samlet sammen mannen i meg, plassert rumpa mi på dass, og gjort et edruelig forsøk på litt selvtortur:Tenker igrunn ikke skrive noe særlig mer spesifikt nå, i tilfelle noen skulle lese denne linjen før dere eventuelt klikk-horer dere inn på selve videoen. Så flere kommentarer på hvordan det hele faktisk var og føltes, vil dere altså ikke få av meg her og nå. Meeeeen!: Det dere derimot SKAL få før jeg nå igjen legger meg på is er en aldri så liten link til dette snodige produktet. Jeg mener, i tilfelle flere der ute har en sadist i seg som har lyst til å prøve ut. KLIKK HER om du faktisk ønsker å gjøre en bestilling selv.

Flere som har prøvd?


 


#hellporecleanupmask #ansiktsmaske #skjønnhet #hud #selvpleie #hudpleie #ansikt #youtube #video #vlog #ebay #korea #asia #hudprodukt #testing #amalieolsen #lidelse #tortur #selvplaging #smerte0
23.02.2018, 11:22Verden er et SYKT, SYKT sted!! - Her for leden kom jeg over diverse spørsmål (og svar) på bloggen til det som er en av mine absolutte favoritt bloggere for tiden, Linn Steen. Linn hadde svart på totalt 19 forskjellige ultimatum hvor flesteparten av de enten var sånn passe morbide, eller ganske forskrudd på en eller annen annen måte. Og nå skal ryktet ha det til at jeg jo er en ganske morbid og forskrudd person, så at dette innlegget knullet med mine såkalte smaksløker er neppe noen overraskelse for særlig mange, sant?

Ikke bare ble jeg begeistret, jeg klarte også å la meg inspirere, og helt siden jeg kom over dette innlegget har jeg gått rundt og vurdert om jeg skulle ha prøvd meg på det samme. I DAG tok jeg den dramatiske, og svært så skjebnesvangerte avgjørelsen - jeg bestemte meg for å gjennomføre det. Og det har jeg nå også gjort, ikke i form av et skriftlig innlegg, men en SVÆRT så muntlig video.Og som jeg forsåvidt allerede har sagt i denne rykende ferske videoen så vil jeg nå veldig, veldig gjerne utfordre mine flotte medskapninger Ole Johannes, Irlin Elixir og Julia Friberg til å prøve seg på det samme - spørsmålene skal dere få sporens straks på sånn derre mail! ;-)

Hadde du svart det samme?#ultimatum #youtube #video #sex #nakenhet #kropp #prostitusjon #nakenbilder #lettkledd #selvdrap #selvmord #drap #mord #taco #pizza #mat #drikke #hår #skjønnhet #vinter #sommer #challenge0
17.02.2018, 22:52Det dere nå snart skal være vitne til er - tro det eller ikke - MYE kjappere enn forhandlingene på vårt kjære storting.. Og det du snart skal få høre er bare LITT tryggere enn det å leke hoga boga med ørten jomfruer og en lilla pyjamas.. Og han som du snart igjen skal få se er akkurat sånn passe BILLIG til at han stadig støtt må lokke til seg sine "kunder" (altså dere der ute) med disse såkalte klikk-fellene som er så innmari poppis blant ungdommen i dag.

Med andre ord: JEG har i kveld anstrengt meg noe helt skikkelig for å kunne gi dere nok en ærlig, redelig og kvalitetssikret video - som jeg HÅPER dere vil dra nytten av, og sette pris på. På samme linje som alle kattungene dere har tatt inn og oppfostret de siste årene. Yes da.. Det er nemlig på tide at vi skrur opp varmen litt igjen, og blir enda litt bedre kjent. Det vil si - DERE skal få bli ørlite, bedre kjent med meg. Her har dere 10 kjappe fakta dere forhåpentligvis ikke visste fra før!!:Og med de talende ord er det bare for meg å trekke meg tilbake, gjemme meg bak gardinene, og vente på mitt neste offer. Håper dere alle sammen, nei.. Ikke alle forresten, men at de aller FLEEEEESTE av dere har det riktig så bra, og at dere får en knill-knall-sommer-knull, fin kveld videre. Og husk!: Gjør gjeeerne en hel MASSE som jeg aldri ville ha hjort!

Stay goregeous!#hemmelig #hemmeligheter #youtube #video #vlog #humor #milf #jeger #jakt #cardigan #personlig #åpenhet #janthomas #bellegunness #seriemorder #døden #død #livet #youtuber #hobby #fetisj


11.02.2018, 22:23Dette er helt forferdelig, og nærmest helt ubegripelig. I alle år har jeg tenkt at dette skjer aldri meg, jeg er jo såpass flink med å bytte passordene mine såpass jevnlig, og jeg har alltid passet på å ikke ha de for enkle. Men i kveld innså jeg at det også hadde hendt meg. Noen har rett og slett greid å hacke seg inn i pcen min og forsynt seg av flere av mine aller mest private filer og data.

For å nå forhindre at disse forbryterne skal få noe særlig mer tilfredsstillelse utav denne forbrytelsen enn de alt har fått har jeg nå i kveld valgt å publisere noe av de mest "oppsiktsvekkende" filene som de har fått tak i. Min første, og absolutt aller siste intim-video.. Og til mamma og pappa.. Sorry!..


01.02.2018, 06:55Posihivitet er smittsomt. Hvis du bare er posihiv nok så blir verden sakte, men snickers og twist et bedre sted. For akkurat som bildene av en og annen idrettsutøver så går også posihiviheten fra den ene til den andre bare noen sørger for å opprette den og holde den lagret et sted sånn i utgangspunktet. Og det vil ta tid før alle har fått den, og joda, kanskje vil noen klare å utslette den på veien, forså å miste den fullstendig for evig tid. Men har du først prøvd og være bittelitt posihiv, ja så har du i det minste gitt det hele et edert forsøk.

Personlig er jeg en av de klønete menneskene som dessverre har klart å miste noe av den såkalte posihiviteten den siste tiden. Forhåpentligvis har jeg ikke mistet den for godt. Jeg har nok bare lagt den et sted jeg ikke helt klarer å huske i farten, joda, jeg skal nok klare å finne den igjen, og da skal jeg ta opp igjen det gode arbeidet med å sende den videre til mest mulig somme og tvilsomme medmenneskeligheter. Men inntil videre er alt jeg klarer å samle opp en ørliten misbruker-dose negahivitet. Jeg vet at det ikke har den eksakt samme effekten, men det er ihvertfall noe.Så med denne aldri så negahive videoen håper jeg at flest mulig av dere tykke og smale, velykkede og totalt mislykkede, midt på og helt på kanten-individer får en riktig så posihiv torsdag. Fuck! Det er faktisk torsdag igjen ja.. Med andre ord snart på tide å skifte på sengen igjen..

Stay goregeous!#youtube #video #sosialemedia #negativitet #positivitet #samfunn #oppmerksomhet #clickbait #hobby #livsglede #helse #venner #støttespillere #januar #nyttår #psykiskhelse #vlog #facebook0
27.01.2018, 07:07


Bildet er tatt fra: pixabay.com

"OPPFØLGERE SUGER!!!", er det mange som skriker i både tide og Utide på det brede internettet og i den bitte lille, "virkelige" verden. "TOERN er kun for de aller mest perverse", skrives det stadig i det ene kvinneforumet etter det andre. "Hvis jeg hadde møtt en mann som foretrakk nummer 2 fremfor nummer 1 ville jeg øyeblikkelig følt meg skitten". Også videre, også videre..

Men vet dere hva.. FUCK DERE!!! Jeg selveste Aylar Von Kuklinski putter MED GLEDE de tre første bokstavene mine og faktisk også HELE navnet mitt inn i en aldri så skitten, men likevel en DEILIG oppfølger. For det kreves et rasshøl til for å sette pris på et godt rasshøl. Så kjære alle fitteklatter der ute - HER har dere den MEGET etterspurte oppfølgeren til "So happy togeater" fra 2014:0
10.01.2018, 07:09

... Er da all ting godt?

SE DER JA! - Da har jeg endelig fått revet hodet løs fra anus og omsider klart å lage en ny humor-video igjen. Noen vil kanskje si at mitt nye påfunn er litt i søteste laget, men jeg tar i det minste et slag for det som virkelig betyr noe i denne rosa, nitriste verden.Håper dere likte videoen! - Hvis dere gjorde det hadde jeg blitt veldig, VELDIG GLAD(!!) om dere ville legge igjen en like. Og vil dere se flere slike videoer er det bare å gå inn og abonnere på Youtube-kanalen min. Men please ikke gjør det. Jeg liker ikke å være glad..

Så.. Hvordan går det med nyttårsforsettene?#youtube #humor #video #helse #tenner #slanking #candyking #godteri #smågodt #kjærlighet #ærlighet #forhold #folkehelse #samfunn #snop #helg #lørdag #fri #underholdning #gift #høydepunkt0
08.01.2018, 16:54

God mandag! Eventuelt.. Ikke så god? For alt jeg vet er det kanskje ikke mandag en gang når nettopp DU leser dette? Isåfall lurer jeg på en ting - hva i pokker er det du driver med for tiden som ikke får med deg innleggene mine samme dag som jeg poster dem??

Neida, joda. Jo, nå skal dere høre. Så interessant som jeg har innsett at livet mitt sikkert er for dere så har jeg nå bestemt meg for å lage NOK ET innlegg av "Aylars videodagbok!" igjen, og i dag skal dere få gleden av å være med meg ut i den deilige kulde for å kaste litt søppel. Stay goregeous!#søppel #container #dritt #restavfall #miljø #vaner #uvaner #hverdag #video #youtube #vlog #film #videodagbok #oppdal #trøndelag #hverdagsliv #samfunn #trønder #vinter #snø #sne #januar0
04.01.2018, 14:39

Ikke for å klage altså, men noen ganger, NOEN ganger er det faktisk et salig slit å være både det ene og det andre. Jeg personlig kan knapt tenke meg noe mer strevsomt i hele verden enn nettopp det å drive med blogg og Youtube. Det er liksom så mye som må klaffe. Man har jo et ansvar for sine lesere, særlig de aller mest perfeksjonistiske skal man være litt ekstra varsom med å ikke skremme vekk med skriveleifer og andre unødvendigheter.

I går publiserte jeg ut nok et "bidrag" til den foreløpig ikke så alt for populære serien "Aylars videodagbok!". I videoen snakket jeg i vei om mine forsetter for det nye året, og det som for dere bare virket som 11 minutter var altså for meg.. Vel, jeg brukte nok litt mer tid enn som så på å få malt frem et best mulig resultat, for å si det sånn. Og for å gi dere et ørlite innblikk i hvor frustrerende det til tider kan være å lage gøy og revolver - HER har dere en potte fersk tabbe-video:Og helt til slutt:
Når sannheten nok en gang skal analyseres og kastes opp og frem mot lyset - STORT SETT så er det ikke egentlig så verst å være verken det ene eller det andre. Jeg trives sånn for det aller meste her inne enda, og det er som man sier: - Den som jobber for noe godt jobber nokså sjeldent forgjeves. Og den som mot alle odds måtte finne må å gjøre nettopp det pleier å få sin lønn i sirup-himmelen.

Husker ikke helt hvem det var som sa akkurat det, men det må ha vært en stor personlighet. For et bedre sitat skal man ta og lete lenge etter.

Stay goregeous!


 


#youtube #videodagbok #video #hobby #utmattet #slit #perfeksjonist #perfeksjonisme #redigering #vlog #film #kamera #nyttårsforsetter #mål #mening #søppel #crap #oppdal #trøndelag #klipp


03.01.2018, 12:49Kan jeg vennligst få deres oppmerksomhet? Jeg gjentar, kan jeg vennligst få deres oppmerksomhet?? Tusen takk, dere skal få den igjen ved neste morgengry! Ja, nei altså. Nå har det seg slik at han onkel Kukkelinsky driver og drar seg i det mer produktive hjørnet igjen. Han har akkurat NÅ klemt ut sin fjerde video for den siste måneden, og i følge han selv er det aller siste verket hans det desidert beste han har klippet og stusset i løpet av den aller siste tiden.

For det skal jo stadig mases og sjases om det faqt at vi nå er inne i et helt nytt år. Det berømmelige 2018 som alle er helt hundre og niks enige om vil bli det aller mest fantastiske året den store, lille verden noen sinne har kjørt sine tær gjennom og forbi. Og i den forbindelse, altså nyttårsskiftet, innså onkelen deres her forleden at det var på tide å sette seg et par nye og gamle mål igjen. For man skal jo helst ha en grunn til å reise seg, sa brura. For uten blir det som kjent noe vanskelig om man skal la det skure. Okei, greit.. KJØR FILM!:Se der ja! Da var den videoen ute i den enorme, kjempeskumle verden. Da er det bare å kaste seg ut med den, og begynne å "leve" litt igjen. Begynne å klatre opp mål-stigen jeg har satt opp allerede nå før det plutselig er for sent og 2018 er blitt kastet på huet og ræva ut like fort som gode, gamle 2017 til slutt ble. Mener å huske jeg passerte det ved inngangen til Nav her forleden. Er slettes ingen spøk å være år gitt. Men ja. Vi prekes, sa presten og så ramlet han ned prekestolen..

Hva er DINE forsetter for 2018?


 


#forsetter #nyttår #youtube #video #hobby #ulv #målsetting #mål #psykiskhelse #konfliktsky #fordommer #samfunn #politiskukorrekt #brettspill #moro #vlog #videodagbok #hverdag #rar0
01.01.2018, 16:29

Ja, da var vi inne da, sa de to unge herremennene som brura akkurat hadde sagt ja til. Tenk det dere, et helt nytt år. 20-fuckettyfuck-18!! - Olalla, FOR ET ÅR dette skal bli, HÆ? :-D Jeg mener.. Dette året bare MÅ bli helt fantastisk tenker ihvertfall jeg. Det er vel ingen grunn til at det IKKE skal bli det? Selvfølgelig.. Et par basiller og basselusker kommer det til å bli. Det er ikke til å cumme foruten. Men alt i alt tror jeg virkelig at vi har et helt supert år i vente. Og for å bevise det har jeg nå allerede på selveste første nyttårsdag valgt å starte året med å lage en.. Vel, en helt okei video. Nemlig årets aller første "episode" av "Aylars videodagbok!":Og forresten.. Absolutt vært ord, hver eneste setning i denne videoen bør, må og skal taes helt 100% alvorlig. For ingen liker tull og tøys og fjas. Alt jeg som er blitt sagt i denne videoen er helt og fullstendig ikke-kødd på noe som helst plan. Sånn er jeg, sånn skal jeg bli, og sånn skal jeg alltid for være. Så det så, så det så, så det så.. Jada, jo.

Hva gjorde DERE på i går kveld?#videodagbok #vlog #youtube #nyttår #førstenyttårsdag #januar #vinter #marilynmanson #ladygaga #kalender #humor #sorthumor #random #aylarvonkuklinski #hverdag #besøk #familie #håp #glede0
30.12.2017, 11:34

Aylar Von Kuklinski blir en kald vinterdag mot slutten av desember oppsøkt av sine egne lesere som så svært ivrig lurer på hvordan det blant annet gikk med nyttårsforsettene han satte seg for 2017. Fikk han egentlig reist seg i året som gikk? Ble det noe fres? Ble det noe liv eller rai rai? Ja.. Ble det egentlig noe på han i hele tatt?Link til innleggene som jeg snakker om i videoen over:
1. "Hei på deg 2017!"
2. "Basic Hotel Bergen"

Takk for følget - vi sees(?) i 2018!

Stay goregeous!!#videodagbok #video #kavalkade #forsetter #mål #fortid #fremtid #2017 #bestevenn #bergen #basichotelbergen #hotelcæsar #tv2 #pizza #header #design #vlog #hobby #dagbok #youtube


19.12.2017, 07:02

Hei og hå - så er vi inn i de salige juletider igjen!.. Og må denne jula bli en av de bedre. Ja, nei, jo, altså.. Ja, sånn var det ja, nå husker jeg omsider hva hensikten med dette innlegget var igjen, gamlefar begynner å bli gammel.. Hehe. Saken er nemlig den at jeg har en aldri så liten pakkesang til dere. En pakke som verken egentlig er en pakke, og som heller ikke innebærer eller inneholder noen sang, men som ihvertfall kan tolkes som en slags gave fra meg til dere. Eller dere har kanskje ikke savnet å se meg på video?

Spoiler alert!: Dere kan faktisk se meg danse sånn helt på slutten!! :-D


17.11.2017, 07:03

- Voksne barn slutter aldri å være små barn, var det ingen som noen gang har sagt i hele verdenshistorien før noen som en dag kom over denne setningen tok seg til å lese den, forså å si det høyt for seg selv sånn aller mest på pur f. Måneder har nå gått siden forrige gang den lenge herjede Kuklinski våget å gjøre en video sammen med sin svært fryktede venn - Rune den høredøve. Nå har de spisset sablene sine nok en gang, og sitter herved klar i samme sofa, klar for mer lek.. Og bittelitt moro.


07.11.2017, 00:52

Du store lille verden så fort tiden går. Jeg vet jeg har skrevet dette som en intro tidligere i høst, men du store lille verden. I de siste par dagene har jeg vinket litt med mitt fravær igjen her inne på bloggen. Og årsaken til det er rett og slett fordi jeg har vært opptatt med å gjøre noe helt, helt nytt som jeg foreløpig aldri hadde gjort før - jeg har nemlig bodd på hotell denne helgen, og ikke et hvilket som helst hotell, her snakker nemlig vi basic, nærmere sagt Basic Hotel Bergen.

Forhåpentligvis kommer det et lengre blogginnlegg med et par bilder og noe tekst litt senere denne uken, kanskje allerede senere i dag. Men til den tid kan dere som måtte gidde det "kose dere" med et par videosnutter jeg spilte inn i all kjedsomhet torsdag og fredag.Har du bodd på hotell før?#basichotelbergen #bergen #hordaland #hotell #hotel #reise #ferie #høst #halloween #tur #opplevelse #bestevenn #youtube #vlog #videodagbok #video #regn #vær #vind #vennskap #hotellrom #rom407


19.08.2017, 11:19Gjennom årenes løp har jeg både svettet og strevet, ledd og grått, hatt et par raserianfall, nesten kastet opp, og attpåtil nesten DØDD mens jeg så har jobbet med å få til en og annen Youtube-video som jeg ihvertfall har HÅPET at noen av dere skulle ha ork til å se på i ettertid. Noen ganger har jeg endt opp med å treffe spikeren noe så VELDIG på det såkalte hodet ved bare et eneste slag. Andre ganger har jeg forsåvidt truffet ganske greit, men uten å helt få den ordentlig inn, og ja.. Så har det jo vært et par episoder hvor jeg først og fremst BARE har truffet mine egne fingre, og vel, kun det.

For man skal jammen prøve og feile en del før man til slutt sitter igjen med drømmeslottet. Og det er nettopp den feilingen vi skal "unne oss" en liten titt på i dag. For JA - jeg har helt klart et par videoer liggende ute på Youtube som jeg ikke bare-bare er helt fornøyd med lengre i dag, for å så det sånn. Noen av de sliter jeg med å se ferdig først og fremst fordi jeg rushet for mye med å få de på plass litt for tidlig, også finnes det et par snutter som jeg finner noe ubehagelige nå mest på grunn av enkelte minner fra fortiden som jeg kanskje helst mest skulle ønske at jeg bare kunne glemme.


... "Tomskalle på tomgang" ...
Først ute er en slags vlog som glatt er med på å understreke at min ikke-tilstedeværende døgnrytme ikke akkurat er noe helt nytt. "Tomskalle på tomgang" er en video jeg ikke er helt sikker på hvorfor jeg faktisk filmet i utgangspunktet, men jeg antar at jeg kanskje gjorde det bare for å ha noe nytt til kanalen og bloggen akkurat den dagen. Videoen er ikke bare klein fordi jeg er såpass ute, men den er også veldig, veldig kjedelig, og ganske repetitiv, jeg mener... "Emmmmm...".

Funfacts!!!: En liten stund ETTER at denne videoen ble publisert hørte jeg noe om at det var enkelte elever ved Oppdal videregående som brukte friminuttene sine på å sitte i kantina og diskutere om jeg hadde begynt med narkotika. Om det hadde så alt for mye med denne 4 minutters snutten å gjøre er uvisst, men jeg vil i hvertfall ikke utelate det for å si det sånn.
... "Hvis jeg ble borte, ville du..." ...
"Selvmedlidenhet er en synd" var det en gang en død, gammel rocke-artist som sang noe om. Og det skal jeg om ikke synge, så ihvertfall si meg ganske enig i. Og det er bare å erkjenne det med en eneste gang, først som sist - jeg kan virkelig være nokså så selvopptatt og for ikke å snakke om selvmedlidende til enkelte ikke-tider, og "Hvis jeg ble borte, ville du..." er det perfekte eksemplet på nettopp det.

På den tiden jeg laget denne "snutten" var jeg ganske langt nede i en alt for lang og mørk periode av livet mitt. Jeg følte meg såret langt inn i hjerterota og ville mest av alt bare påføre diverse folk rundt meg ubehag og smerte, nettopp fordi jeg følte at noen andre hadde gjort det mot meg selv. Så akkurat den siden ved meg selv er jeg ikke så alt for stolt av, men når DET igjen er sagt så syns jeg likevel at diktet jeg skrev dengang da ikke ble så alt for verst, selv om altså hensikten med det ikke var av den aller beste..
... ""BOTEN ANNA"-miming" ...
Okei, før jeg sier noe særlig mer nå så vil jeg bare få sagt det at jeg fortsatt står for det jeg har skrevet ganske mange ganger før - jeg blir ikke egentlig så veldig lett flau på vegne av meg selv. I think.. Men det er likevel NOE med vår neste video som gjør at jeg ikke bare-bare klarer å se gjennom den helt uproblematisk. For greit - det var aldri hensikten at denne "seansen" skulle ende opp med å bli et av mine livs stolteste øyeblikk. Jeg laget faktisk denne videoen for å drite ut meg selv, totalt frivillig og med fullstendig viten om at det var nettopp DET jeg også gjorde.

Men ja, jo.. Selv om jeg faktisk laget denne videoen for å nettopp drite ut meg selv så.. Ja så gjør ikke det nødvendigvis denne "saken" så mye bedre fordiom. Så.. Jeg antar at jeg virkelig lyktes med noe denne gangen her. Skål for det i det minste. SKÅL!!
... "Ting som irriterer - Part 9" ...
Så har vi omsider kommet til den videoen som nok er den som faktisk plager meg aller mest sånn per dags dato. For i løpet av sommerferien 2014 laget jeg og det som ihvertfall den gang da var en av mine beste venner totalt fire videoer sammen, blant annet en "Ting som irriterer - Part 9". En video som i seg selv ikke ble så aller verst, så det er ikke videokvaliteten jeg skal pirke på her nå, men det som derimot faktisk plager meg er hvordan jeg oppførte meg ovenfor Camilla på den tiden, altså hun jeg laget denne videoen med.

For selv om jeg ofte pleier å spøke litt vennskapelig med folk uten at jeg mener noe vondt med det så skal jeg likevel mene at ikke alt bare var helt uskyldig ment fra min side der og da. Det var særlig den gangen en del ting som gnagde litt i meg, ting som jeg hadde irritert meg en del over uten å ta det opp ordentlig på en voksen og hederlig måte, som altså resulterte i en oppførsel jeg ikke helt kan stå inne for en dag i dag. Jeg har aldri helt sagt unnskyld til Camilla for hvordan jeg var mot henne akkurat der og da, og nå er det også for sent siden hun ikke lengre er blant oss..
... "SKREMSELSPROPAGANDA!!" ...
Helt til slutt syns jeg vi kan avslutte med å ta for oss en av de litt mer enklere frustrasjons-videoene mine, som også er blant de aller nyeste jeg har laget. For tidligere i sommer laget jeg og lillesøster Sigrid nok en humor-video sammen, som går rett inn i "bokstavelig talt"-skuffen. Og jeg skal ikke røpe helt konkret HVA det er som blir sagt i denne videoen i tilfelle dere ikke har sett den før. Men det jeg derimot kan si er at det jeg sier mot slutten, samt det klokka faktisk viser burde vært byttet litt om.

Hmm. Ja, det er vel egentlig det jeg har å si om den saken. SNURR FILM!
Oh yes - da var lageret nok en gang tømt for denne gang. Håper dere har satt ihvertfall noe pris på denne kleinhetsreisen, og at den ikke har skremt dere fra å ta turen innom igjen i den nærmeste fremtid. Helt, helt til slutt kan jeg forresten legge til at JEG HAR planer om å lage flere videoer igjen, men akkurat nå er ikke motivasjonen sånn helt på topp siden jeg FREMDELES har en pc som plutselig bare slår seg av når den prøver å rendre enkelte videoer med et viss innhold, og/ eller på en viss lengde. Og for å si det sånn - Det er nesten litt rart at jeg ikke har fått blodpropp enda...

Jeg skiftet blant annet til et bedre minne tidligere i år, maskina har fortsatt enkelte problemer, så akkurat her og akkurat nå vet jeg faktisk ikke hva jeg skal gjøre for å fikse dette MILDT SAGT frustrerende problemet. Såå.. Hvis det er noen der ute som har noen som helst formening om hva som kan være problemet, så vær så vennlig - SKRIK UT!!

Hvilke av mine videoer synes DU er mest ubehagelig å se på?#frustrasjon #youtube #video #videoproduksjon #gamledager #minner #sløv #døgnrytme #irritasjon #problemer #utfordringer #selvmedlidenhet #flauser #ego #botenanna #banan #kleinhet #idioti


06.08.2017, 10:47

Det å en dag få lov til å gjeste et talkshow er en drøm som ganske mange går rundt og bærer på. Men det å bli kjendis derimot, er mulig en drøm som deles av enda flere. Akkurat det vet jeg ikke for sikkert, jeg mener.. Hva vet vel jeg? Men likevel.. Når begge disse drømmene en dag faktisk har gått i oppfyllelse, men du ikke lengre vet det selv. Ja, hva da?


Stay goregeous!#talkshow #hotelcæsar #jonsnow #gameofthrones #bastard #asongoficeandfire #såpeopera #fantasy #eventyr #parodi #vlog #video #hbo #tv2 #gjettelek #humor #moro #hukommelsestap #skandale


18.07.2017, 15:24

Det er NESTEN helt utrolig, men irritasjons-begeret mitt er selv etter tolv skarpe og intense videoer de siste fem årene altså fortsatt ikke helt tomt. Litt over et år har nå gått siden jeg følte for å lette på trykket sist, da var det sommeren som fikk gjennomgå, men denne gang nå som jeg (tro det eller ei) omsider har laget min 13nde video i "Ting som irriterer meg"-serien skal jeg gå enda litt dypere. Ja, for nå skal det nemlig handle ene og alene om meg selv.

For selv hvor fornøyd jeg sikkert kan virke når jeg innlegg etter innlegg bare fortsetter å pøse på med selvskryt, ja så er det likevel et og annet jeg også ikke bare er 100% "fan av" når det kommer til meg og mitt. Så sett dere nå godt til rette, her er videoen dere neppe visste at dere hadde ventet på engang: Ting som irriterer - part 13:


Har du noe ved deg selv du finner ekstra litt irriterende?#tingsomirriterer #irriterende #irritasjon #frustrasjon #ego #shopoholiker #innkjøp #uvaner #vaner #elgtjønna #oppdal #vlog #video #facebook #publisering #timing #tid #selvbevissthet #fugler #dyr


30.06.2017, 17:15

For et par dager siden (dvs. i går..) så kunne jeg gå og hente meg ikke bare en, men TO middels store esker, fylt opp med masse, deilig digg. For greia er at jeg for en ukes tid siden bestemte meg for å teste ut XLgodis.se som blant annet Side2.no hadde skrevet så varmt om tidligere i vår. Og jeg er jo som kjent nokså glad i godteri, ikke like hardbarka som før, men på en annen side.. Får jeg først muligheten til å spare en del penger, ja så slår jeg gjerne til på det JEG ihvertfall anser som en knakende god deal. Og nå har jeg ikke fått spist så mye av går dagens fangste enda, men når det kommer til det som har med pris å gjøre, så har jeg ihvertfall ingen verdens ting å klage på. For å si det sånn.


Litt tilleggsinformasjon: Det eneste jeg slet litt med i ettertid av denne videoen, sånn bortsett fra å få knipset og redigert et godt nok miniatyr-bilde, samt noe eget til Instagram og Snapchat(...), var.. Hvor i helsikes skulle jeg gjøre av alt?? De 24 boksene med 7up gikk greit, de fikk plass i kjøleskapet, liksom. Men resten måtte jeg derimot tenke litt ekstra for å få "gjemt" bort, men jeg fikk visst til det også. Til slutt! xD

Kjenner du suuuuget?#xlgodis #sverige #svenskehandel #svensk #7up #godteri #brus #energidrikke #youtube #malaco #sureføtter #lakris #gele #skum #bonbon #lutti #godtochblandat #pingummi #sjokolade #kinder


08.06.2017, 02:00

Er det noen som husker den lille humor-videoen som jeg la ut på mandag? Den med edderkoppen, den lille tørre vitsen mot slutten, og hun eneste ene søstra mi? Jamen så bra da!! :-D Var et lite øyeblikk litt redd for at dere kanskje hadde glemt den. (for dere som eventuelt ikke har sett den enda; klikk her!) Og vet dere hva? Til tross for hvor utrolig proff den videoen til slutt ble så var det ikke alt som gikk rett hjem i banken med en gang. Kjære alle sammen - her et et lite knipe utvalgte tabber som dessverre ikke helt fikk plass i originalen:Håper dere likte videoen!


stay goregeous #humor #latter #youtube #bakkulissene #fadeser #fadese #tabbe #faderserbakfasaden #edderkopp #bokstaveligtalt #tørrhumor #søsken #familie #tull #tullogtøys #høy #fobi #angst #gull #lol


07.06.2017, 07:02


05.06.2017, 06:30

Tør vedde på at minst 69% av dere som har fulgt meg en stund nå VET at jeg har sansen for det litt makabre, det mørke, og ja takk - gjerne det morbide også!! Og jeg kan OGSÅ finne på å skremme folk litt innimellom, og nå sist var det min kjære lillesøster som nok en gang fikk gjennomgå. Og vel, det gikk ikke helt som jeg hadde tenkt meg. Ja, i grunn kan dere ta en titt og bedømme hvordan dere syns det gikk med meg selv..Nå er det egentlig bare for min del å krysse mine indre innvoller og håpe at karma er min venn, og ikke, ja nettopp.. Min fiende. Næh, det går nok greit. Er jo ikke sånn at jeg har vært på kanten med livets harmoniorkester tidligere, akkurat.


Liker du å skremme folk?

stay goregeous #humor #youtube #edderkopp #tid #klokka #klokken #bokstaveligtalt #ordspill #gøy #norskhumor #humoristen #latterkula #latter #payback #insekt #dyr #fobi #skrekk #skremsel #propaganda


08.05.2017, 09:04

Oversettelser og språk og sånt er ikke alltid like lett. Men nå har et vært menneske i den første verden omsider fått tidenes superverktøy som man fint kan benytte seg av når det stormer som verst og man simpelthen ikke klarer å komme ut av den uendelig store jungelen på egen hånd, ja, jeg snakker selvfølgelig om alle språk-entusiasters bestevenn - Google Translate!

For å nå bevise hvor god denne tjenesten til Google faktisk er har jeg tatt tak i det aller første innlegget jeg skrev for denne bloggen, og etter å ha sendt det på en liten rundtur gjennom blant annet Sverige, England og Vietnam, forså tilbake til lille Norge igjen, så.. Ja, jeg tipper det er ingen av dere som vil merke noe forskjell.Skulle forresten noen av dere likevel ha behov for å ha lese det opprinnelige innlegget mitt fra den 8. januar 2010, selv etter denne fantastiske fremføringen, ja så kan dere finne det ved å klikke her!


Hvor ofte bruker du Google Translate?

Stay goregeous!


Les mer i arkivet » April 2018 » Mars 2018 » Februar 2018


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...