hits0
17.02.2018, 22:52Det dere nå snart skal være vitne til er - tro det eller ikke - MYE kjappere enn forhandlingene på vårt kjære storting.. Og det du snart skal få høre er bare LITT tryggere enn det å leke hoga boga med ørten jomfruer og en lilla pyjamas.. Og han som du snart igjen skal få se er akkurat sånn passe BILLIG til at han stadig støtt må lokke til seg sine "kunder" (altså dere der ute) med disse såkalte klikk-fellene som er så innmari poppis blant ungdommen i dag.

Med andre ord: JEG har i kveld anstrengt meg noe helt skikkelig for å kunne gi dere nok en ærlig, redelig og kvalitetssikret video - som jeg HÅPER dere vil dra nytten av, og sette pris på. På samme linje som alle kattungene dere har tatt inn og oppfostret de siste årene. Yes da.. Det er nemlig på tide at vi skrur opp varmen litt igjen, og blir enda litt bedre kjent. Det vil si - DERE skal få bli ørlite, bedre kjent med meg. Her har dere 10 kjappe fakta dere forhåpentligvis ikke visste fra før!!:Og med de talende ord er det bare for meg å trekke meg tilbake, gjemme meg bak gardinene, og vente på mitt neste offer. Håper dere alle sammen, nei.. Ikke alle forresten, men at de aller FLEEEEESTE av dere har det riktig så bra, og at dere får en knill-knall-sommer-knull, fin kveld videre. Og husk!: Gjør gjeeerne en hel MASSE som jeg aldri ville ha hjort!

Stay goregeous!#hemmelig #hemmeligheter #youtube #video #vlog #humor #milf #jeger #jakt #cardigan #personlig #åpenhet #janthomas #bellegunness #seriemorder #døden #død #livet #youtuber #hobby #fetisj


11.02.2018, 22:23Dette er helt forferdelig, og nærmest helt ubegripelig. I alle år har jeg tenkt at dette skjer aldri meg, jeg er jo såpass flink med å bytte passordene mine såpass jevnlig, og jeg har alltid passet på å ikke ha de for enkle. Men i kveld innså jeg at det også hadde hendt meg. Noen har rett og slett greid å hacke seg inn i pcen min og forsynt seg av flere av mine aller mest private filer og data.

For å nå forhindre at disse forbryterne skal få noe særlig mer tilfredsstillelse utav denne forbrytelsen enn de alt har fått har jeg nå i kveld valgt å publisere noe av de mest "oppsiktsvekkende" filene som de har fått tak i. Min første, og absolutt aller siste intim-video.. Og til mamma og pappa.. Sorry!..


01.02.2018, 06:55Posihivitet er smittsomt. Hvis du bare er posihiv nok så blir verden sakte, men snickers og twist et bedre sted. For akkurat som bildene av en og annen idrettsutøver så går også posihiviheten fra den ene til den andre bare noen sørger for å opprette den og holde den lagret et sted sånn i utgangspunktet. Og det vil ta tid før alle har fått den, og joda, kanskje vil noen klare å utslette den på veien, forså å miste den fullstendig for evig tid. Men har du først prøvd og være bittelitt posihiv, ja så har du i det minste gitt det hele et edert forsøk.

Personlig er jeg en av de klønete menneskene som dessverre har klart å miste noe av den såkalte posihiviteten den siste tiden. Forhåpentligvis har jeg ikke mistet den for godt. Jeg har nok bare lagt den et sted jeg ikke helt klarer å huske i farten, joda, jeg skal nok klare å finne den igjen, og da skal jeg ta opp igjen det gode arbeidet med å sende den videre til mest mulig somme og tvilsomme medmenneskeligheter. Men inntil videre er alt jeg klarer å samle opp en ørliten misbruker-dose negahivitet. Jeg vet at det ikke har den eksakt samme effekten, men det er ihvertfall noe.Så med denne aldri så negahive videoen håper jeg at flest mulig av dere tykke og smale, velykkede og totalt mislykkede, midt på og helt på kanten-individer får en riktig så posihiv torsdag. Fuck! Det er faktisk torsdag igjen ja.. Med andre ord snart på tide å skifte på sengen igjen..

Stay goregeous!#youtube #video #sosialemedia #negativitet #positivitet #samfunn #oppmerksomhet #clickbait #hobby #livsglede #helse #venner #støttespillere #januar #nyttår #psykiskhelse #vlog #facebook0
27.01.2018, 07:07


Bildet er tatt fra: pixabay.com

"OPPFØLGERE SUGER!!!", er det mange som skriker i både tide og Utide på det brede internettet og i den bitte lille, "virkelige" verden. "TOERN er kun for de aller mest perverse", skrives det stadig i det ene kvinneforumet etter det andre. "Hvis jeg hadde møtt en mann som foretrakk nummer 2 fremfor nummer 1 ville jeg øyeblikkelig følt meg skitten". Også videre, også videre..

Men vet dere hva.. FUCK DERE!!! Jeg selveste Aylar Von Kuklinski putter MED GLEDE de tre første bokstavene mine og faktisk også HELE navnet mitt inn i en aldri så skitten, men likevel en DEILIG oppfølger. For det kreves et rasshøl til for å sette pris på et godt rasshøl. Så kjære alle fitteklatter der ute - HER har dere den MEGET etterspurte oppfølgeren til "So happy togeater" fra 2014:0
10.01.2018, 07:09

... Er da all ting godt?

SE DER JA! - Da har jeg endelig fått revet hodet løs fra anus og omsider klart å lage en ny humor-video igjen. Noen vil kanskje si at mitt nye påfunn er litt i søteste laget, men jeg tar i det minste et slag for det som virkelig betyr noe i denne rosa, nitriste verden.Håper dere likte videoen! - Hvis dere gjorde det hadde jeg blitt veldig, VELDIG GLAD(!!) om dere ville legge igjen en like. Og vil dere se flere slike videoer er det bare å gå inn og abonnere på Youtube-kanalen min. Men please ikke gjør det. Jeg liker ikke å være glad..

Så.. Hvordan går det med nyttårsforsettene?#youtube #humor #video #helse #tenner #slanking #candyking #godteri #smågodt #kjærlighet #ærlighet #forhold #folkehelse #samfunn #snop #helg #lørdag #fri #underholdning #gift #høydepunkt0
08.01.2018, 16:54

God mandag! Eventuelt.. Ikke så god? For alt jeg vet er det kanskje ikke mandag en gang når nettopp DU leser dette? Isåfall lurer jeg på en ting - hva i pokker er det du driver med for tiden som ikke får med deg innleggene mine samme dag som jeg poster dem??

Neida, joda. Jo, nå skal dere høre. Så interessant som jeg har innsett at livet mitt sikkert er for dere så har jeg nå bestemt meg for å lage NOK ET innlegg av "Aylars videodagbok!" igjen, og i dag skal dere få gleden av å være med meg ut i den deilige kulde for å kaste litt søppel. Stay goregeous!#søppel #container #dritt #restavfall #miljø #vaner #uvaner #hverdag #video #youtube #vlog #film #videodagbok #oppdal #trøndelag #hverdagsliv #samfunn #trønder #vinter #snø #sne #januar0
04.01.2018, 14:39

Ikke for å klage altså, men noen ganger, NOEN ganger er det faktisk et salig slit å være både det ene og det andre. Jeg personlig kan knapt tenke meg noe mer strevsomt i hele verden enn nettopp det å drive med blogg og Youtube. Det er liksom så mye som må klaffe. Man har jo et ansvar for sine lesere, særlig de aller mest perfeksjonistiske skal man være litt ekstra varsom med å ikke skremme vekk med skriveleifer og andre unødvendigheter.

I går publiserte jeg ut nok et "bidrag" til den foreløpig ikke så alt for populære serien "Aylars videodagbok!". I videoen snakket jeg i vei om mine forsetter for det nye året, og det som for dere bare virket som 11 minutter var altså for meg.. Vel, jeg brukte nok litt mer tid enn som så på å få malt frem et best mulig resultat, for å si det sånn. Og for å gi dere et ørlite innblikk i hvor frustrerende det til tider kan være å lage gøy og revolver - HER har dere en potte fersk tabbe-video:Og helt til slutt:
Når sannheten nok en gang skal analyseres og kastes opp og frem mot lyset - STORT SETT så er det ikke egentlig så verst å være verken det ene eller det andre. Jeg trives sånn for det aller meste her inne enda, og det er som man sier: - Den som jobber for noe godt jobber nokså sjeldent forgjeves. Og den som mot alle odds måtte finne må å gjøre nettopp det pleier å få sin lønn i sirup-himmelen.

Husker ikke helt hvem det var som sa akkurat det, men det må ha vært en stor personlighet. For et bedre sitat skal man ta og lete lenge etter.

Stay goregeous!


 


#youtube #videodagbok #video #hobby #utmattet #slit #perfeksjonist #perfeksjonisme #redigering #vlog #film #kamera #nyttårsforsetter #mål #mening #søppel #crap #oppdal #trøndelag #klipp


03.01.2018, 12:49Kan jeg vennligst få deres oppmerksomhet? Jeg gjentar, kan jeg vennligst få deres oppmerksomhet?? Tusen takk, dere skal få den igjen ved neste morgengry! Ja, nei altså. Nå har det seg slik at han onkel Kukkelinsky driver og drar seg i det mer produktive hjørnet igjen. Han har akkurat NÅ klemt ut sin fjerde video for den siste måneden, og i følge han selv er det aller siste verket hans det desidert beste han har klippet og stusset i løpet av den aller siste tiden.

For det skal jo stadig mases og sjases om det faqt at vi nå er inne i et helt nytt år. Det berømmelige 2018 som alle er helt hundre og niks enige om vil bli det aller mest fantastiske året den store, lille verden noen sinne har kjørt sine tær gjennom og forbi. Og i den forbindelse, altså nyttårsskiftet, innså onkelen deres her forleden at det var på tide å sette seg et par nye og gamle mål igjen. For man skal jo helst ha en grunn til å reise seg, sa brura. For uten blir det som kjent noe vanskelig om man skal la det skure. Okei, greit.. KJØR FILM!:Se der ja! Da var den videoen ute i den enorme, kjempeskumle verden. Da er det bare å kaste seg ut med den, og begynne å "leve" litt igjen. Begynne å klatre opp mål-stigen jeg har satt opp allerede nå før det plutselig er for sent og 2018 er blitt kastet på huet og ræva ut like fort som gode, gamle 2017 til slutt ble. Mener å huske jeg passerte det ved inngangen til Nav her forleden. Er slettes ingen spøk å være år gitt. Men ja. Vi prekes, sa presten og så ramlet han ned prekestolen..

Hva er DINE forsetter for 2018?


 


#forsetter #nyttår #youtube #video #hobby #ulv #målsetting #mål #psykiskhelse #konfliktsky #fordommer #samfunn #politiskukorrekt #brettspill #moro #vlog #videodagbok #hverdag #rar0
01.01.2018, 16:29

Ja, da var vi inne da, sa de to unge herremennene som brura akkurat hadde sagt ja til. Tenk det dere, et helt nytt år. 20-fuckettyfuck-18!! - Olalla, FOR ET ÅR dette skal bli, HÆ? :-D Jeg mener.. Dette året bare MÅ bli helt fantastisk tenker ihvertfall jeg. Det er vel ingen grunn til at det IKKE skal bli det? Selvfølgelig.. Et par basiller og basselusker kommer det til å bli. Det er ikke til å cumme foruten. Men alt i alt tror jeg virkelig at vi har et helt supert år i vente. Og for å bevise det har jeg nå allerede på selveste første nyttårsdag valgt å starte året med å lage en.. Vel, en helt okei video. Nemlig årets aller første "episode" av "Aylars videodagbok!":Og forresten.. Absolutt vært ord, hver eneste setning i denne videoen bør, må og skal taes helt 100% alvorlig. For ingen liker tull og tøys og fjas. Alt jeg som er blitt sagt i denne videoen er helt og fullstendig ikke-kødd på noe som helst plan. Sånn er jeg, sånn skal jeg bli, og sånn skal jeg alltid for være. Så det så, så det så, så det så.. Jada, jo.

Hva gjorde DERE på i går kveld?#videodagbok #vlog #youtube #nyttår #førstenyttårsdag #januar #vinter #marilynmanson #ladygaga #kalender #humor #sorthumor #random #aylarvonkuklinski #hverdag #besøk #familie #håp #glede0
30.12.2017, 11:34

Aylar Von Kuklinski blir en kald vinterdag mot slutten av desember oppsøkt av sine egne lesere som så svært ivrig lurer på hvordan det blant annet gikk med nyttårsforsettene han satte seg for 2017. Fikk han egentlig reist seg i året som gikk? Ble det noe fres? Ble det noe liv eller rai rai? Ja.. Ble det egentlig noe på han i hele tatt?Link til innleggene som jeg snakker om i videoen over:
1. "Hei på deg 2017!"
2. "Basic Hotel Bergen"

Takk for følget - vi sees(?) i 2018!

Stay goregeous!!#videodagbok #video #kavalkade #forsetter #mål #fortid #fremtid #2017 #bestevenn #bergen #basichotelbergen #hotelcæsar #tv2 #pizza #header #design #vlog #hobby #dagbok #youtube


19.12.2017, 07:02

Hei og hå - så er vi inn i de salige juletider igjen!.. Og må denne jula bli en av de bedre. Ja, nei, jo, altså.. Ja, sånn var det ja, nå husker jeg omsider hva hensikten med dette innlegget var igjen, gamlefar begynner å bli gammel.. Hehe. Saken er nemlig den at jeg har en aldri så liten pakkesang til dere. En pakke som verken egentlig er en pakke, og som heller ikke innebærer eller inneholder noen sang, men som ihvertfall kan tolkes som en slags gave fra meg til dere. Eller dere har kanskje ikke savnet å se meg på video?

Spoiler alert!: Dere kan faktisk se meg danse sånn helt på slutten!! :-D


17.11.2017, 07:03

- Voksne barn slutter aldri å være små barn, var det ingen som noen gang har sagt i hele verdenshistorien før noen som en dag kom over denne setningen tok seg til å lese den, forså å si det høyt for seg selv sånn aller mest på pur f. Måneder har nå gått siden forrige gang den lenge herjede Kuklinski våget å gjøre en video sammen med sin svært fryktede venn - Rune den høredøve. Nå har de spisset sablene sine nok en gang, og sitter herved klar i samme sofa, klar for mer lek.. Og bittelitt moro.


07.11.2017, 00:52

Du store lille verden så fort tiden går. Jeg vet jeg har skrevet dette som en intro tidligere i høst, men du store lille verden. I de siste par dagene har jeg vinket litt med mitt fravær igjen her inne på bloggen. Og årsaken til det er rett og slett fordi jeg har vært opptatt med å gjøre noe helt, helt nytt som jeg foreløpig aldri hadde gjort før - jeg har nemlig bodd på hotell denne helgen, og ikke et hvilket som helst hotell, her snakker nemlig vi basic, nærmere sagt Basic Hotel Bergen.

Forhåpentligvis kommer det et lengre blogginnlegg med et par bilder og noe tekst litt senere denne uken, kanskje allerede senere i dag. Men til den tid kan dere som måtte gidde det "kose dere" med et par videosnutter jeg spilte inn i all kjedsomhet torsdag og fredag.Har du bodd på hotell før?#basichotelbergen #bergen #hordaland #hotell #hotel #reise #ferie #høst #halloween #tur #opplevelse #bestevenn #youtube #vlog #videodagbok #video #regn #vær #vind #vennskap #hotellrom #rom407


19.08.2017, 11:19Gjennom årenes løp har jeg både svettet og strevet, ledd og grått, hatt et par raserianfall, nesten kastet opp, og attpåtil nesten DØDD mens jeg så har jobbet med å få til en og annen Youtube-video som jeg ihvertfall har HÅPET at noen av dere skulle ha ork til å se på i ettertid. Noen ganger har jeg endt opp med å treffe spikeren noe så VELDIG på det såkalte hodet ved bare et eneste slag. Andre ganger har jeg forsåvidt truffet ganske greit, men uten å helt få den ordentlig inn, og ja.. Så har det jo vært et par episoder hvor jeg først og fremst BARE har truffet mine egne fingre, og vel, kun det.

For man skal jammen prøve og feile en del før man til slutt sitter igjen med drømmeslottet. Og det er nettopp den feilingen vi skal "unne oss" en liten titt på i dag. For JA - jeg har helt klart et par videoer liggende ute på Youtube som jeg ikke bare-bare er helt fornøyd med lengre i dag, for å så det sånn. Noen av de sliter jeg med å se ferdig først og fremst fordi jeg rushet for mye med å få de på plass litt for tidlig, også finnes det et par snutter som jeg finner noe ubehagelige nå mest på grunn av enkelte minner fra fortiden som jeg kanskje helst mest skulle ønske at jeg bare kunne glemme.


... "Tomskalle på tomgang" ...
Først ute er en slags vlog som glatt er med på å understreke at min ikke-tilstedeværende døgnrytme ikke akkurat er noe helt nytt. "Tomskalle på tomgang" er en video jeg ikke er helt sikker på hvorfor jeg faktisk filmet i utgangspunktet, men jeg antar at jeg kanskje gjorde det bare for å ha noe nytt til kanalen og bloggen akkurat den dagen. Videoen er ikke bare klein fordi jeg er såpass ute, men den er også veldig, veldig kjedelig, og ganske repetitiv, jeg mener... "Emmmmm...".

Funfacts!!!: En liten stund ETTER at denne videoen ble publisert hørte jeg noe om at det var enkelte elever ved Oppdal videregående som brukte friminuttene sine på å sitte i kantina og diskutere om jeg hadde begynt med narkotika. Om det hadde så alt for mye med denne 4 minutters snutten å gjøre er uvisst, men jeg vil i hvertfall ikke utelate det for å si det sånn.
... "Hvis jeg ble borte, ville du..." ...
"Selvmedlidenhet er en synd" var det en gang en død, gammel rocke-artist som sang noe om. Og det skal jeg om ikke synge, så ihvertfall si meg ganske enig i. Og det er bare å erkjenne det med en eneste gang, først som sist - jeg kan virkelig være nokså så selvopptatt og for ikke å snakke om selvmedlidende til enkelte ikke-tider, og "Hvis jeg ble borte, ville du..." er det perfekte eksemplet på nettopp det.

På den tiden jeg laget denne "snutten" var jeg ganske langt nede i en alt for lang og mørk periode av livet mitt. Jeg følte meg såret langt inn i hjerterota og ville mest av alt bare påføre diverse folk rundt meg ubehag og smerte, nettopp fordi jeg følte at noen andre hadde gjort det mot meg selv. Så akkurat den siden ved meg selv er jeg ikke så alt for stolt av, men når DET igjen er sagt så syns jeg likevel at diktet jeg skrev dengang da ikke ble så alt for verst, selv om altså hensikten med det ikke var av den aller beste..
... ""BOTEN ANNA"-miming" ...
Okei, før jeg sier noe særlig mer nå så vil jeg bare få sagt det at jeg fortsatt står for det jeg har skrevet ganske mange ganger før - jeg blir ikke egentlig så veldig lett flau på vegne av meg selv. I think.. Men det er likevel NOE med vår neste video som gjør at jeg ikke bare-bare klarer å se gjennom den helt uproblematisk. For greit - det var aldri hensikten at denne "seansen" skulle ende opp med å bli et av mine livs stolteste øyeblikk. Jeg laget faktisk denne videoen for å drite ut meg selv, totalt frivillig og med fullstendig viten om at det var nettopp DET jeg også gjorde.

Men ja, jo.. Selv om jeg faktisk laget denne videoen for å nettopp drite ut meg selv så.. Ja så gjør ikke det nødvendigvis denne "saken" så mye bedre fordiom. Så.. Jeg antar at jeg virkelig lyktes med noe denne gangen her. Skål for det i det minste. SKÅL!!
... "Ting som irriterer - Part 9" ...
Så har vi omsider kommet til den videoen som nok er den som faktisk plager meg aller mest sånn per dags dato. For i løpet av sommerferien 2014 laget jeg og det som ihvertfall den gang da var en av mine beste venner totalt fire videoer sammen, blant annet en "Ting som irriterer - Part 9". En video som i seg selv ikke ble så aller verst, så det er ikke videokvaliteten jeg skal pirke på her nå, men det som derimot faktisk plager meg er hvordan jeg oppførte meg ovenfor Camilla på den tiden, altså hun jeg laget denne videoen med.

For selv om jeg ofte pleier å spøke litt vennskapelig med folk uten at jeg mener noe vondt med det så skal jeg likevel mene at ikke alt bare var helt uskyldig ment fra min side der og da. Det var særlig den gangen en del ting som gnagde litt i meg, ting som jeg hadde irritert meg en del over uten å ta det opp ordentlig på en voksen og hederlig måte, som altså resulterte i en oppførsel jeg ikke helt kan stå inne for en dag i dag. Jeg har aldri helt sagt unnskyld til Camilla for hvordan jeg var mot henne akkurat der og da, og nå er det også for sent siden hun ikke lengre er blant oss..
... "SKREMSELSPROPAGANDA!!" ...
Helt til slutt syns jeg vi kan avslutte med å ta for oss en av de litt mer enklere frustrasjons-videoene mine, som også er blant de aller nyeste jeg har laget. For tidligere i sommer laget jeg og lillesøster Sigrid nok en humor-video sammen, som går rett inn i "bokstavelig talt"-skuffen. Og jeg skal ikke røpe helt konkret HVA det er som blir sagt i denne videoen i tilfelle dere ikke har sett den før. Men det jeg derimot kan si er at det jeg sier mot slutten, samt det klokka faktisk viser burde vært byttet litt om.

Hmm. Ja, det er vel egentlig det jeg har å si om den saken. SNURR FILM!
Oh yes - da var lageret nok en gang tømt for denne gang. Håper dere har satt ihvertfall noe pris på denne kleinhetsreisen, og at den ikke har skremt dere fra å ta turen innom igjen i den nærmeste fremtid. Helt, helt til slutt kan jeg forresten legge til at JEG HAR planer om å lage flere videoer igjen, men akkurat nå er ikke motivasjonen sånn helt på topp siden jeg FREMDELES har en pc som plutselig bare slår seg av når den prøver å rendre enkelte videoer med et viss innhold, og/ eller på en viss lengde. Og for å si det sånn - Det er nesten litt rart at jeg ikke har fått blodpropp enda...

Jeg skiftet blant annet til et bedre minne tidligere i år, maskina har fortsatt enkelte problemer, så akkurat her og akkurat nå vet jeg faktisk ikke hva jeg skal gjøre for å fikse dette MILDT SAGT frustrerende problemet. Såå.. Hvis det er noen der ute som har noen som helst formening om hva som kan være problemet, så vær så vennlig - SKRIK UT!!

Hvilke av mine videoer synes DU er mest ubehagelig å se på?#frustrasjon #youtube #video #videoproduksjon #gamledager #minner #sløv #døgnrytme #irritasjon #problemer #utfordringer #selvmedlidenhet #flauser #ego #botenanna #banan #kleinhet #idioti


06.08.2017, 10:47

Det å en dag få lov til å gjeste et talkshow er en drøm som ganske mange går rundt og bærer på. Men det å bli kjendis derimot, er mulig en drøm som deles av enda flere. Akkurat det vet jeg ikke for sikkert, jeg mener.. Hva vet vel jeg? Men likevel.. Når begge disse drømmene en dag faktisk har gått i oppfyllelse, men du ikke lengre vet det selv. Ja, hva da?


Stay goregeous!#talkshow #hotelcæsar #jonsnow #gameofthrones #bastard #asongoficeandfire #såpeopera #fantasy #eventyr #parodi #vlog #video #hbo #tv2 #gjettelek #humor #moro #hukommelsestap #skandale


18.07.2017, 15:24

Det er NESTEN helt utrolig, men irritasjons-begeret mitt er selv etter tolv skarpe og intense videoer de siste fem årene altså fortsatt ikke helt tomt. Litt over et år har nå gått siden jeg følte for å lette på trykket sist, da var det sommeren som fikk gjennomgå, men denne gang nå som jeg (tro det eller ei) omsider har laget min 13nde video i "Ting som irriterer meg"-serien skal jeg gå enda litt dypere. Ja, for nå skal det nemlig handle ene og alene om meg selv.

For selv hvor fornøyd jeg sikkert kan virke når jeg innlegg etter innlegg bare fortsetter å pøse på med selvskryt, ja så er det likevel et og annet jeg også ikke bare er 100% "fan av" når det kommer til meg og mitt. Så sett dere nå godt til rette, her er videoen dere neppe visste at dere hadde ventet på engang: Ting som irriterer - part 13:


Har du noe ved deg selv du finner ekstra litt irriterende?#tingsomirriterer #irriterende #irritasjon #frustrasjon #ego #shopoholiker #innkjøp #uvaner #vaner #elgtjønna #oppdal #vlog #video #facebook #publisering #timing #tid #selvbevissthet #fugler #dyr


30.06.2017, 17:15

For et par dager siden (dvs. i går..) så kunne jeg gå og hente meg ikke bare en, men TO middels store esker, fylt opp med masse, deilig digg. For greia er at jeg for en ukes tid siden bestemte meg for å teste ut XLgodis.se som blant annet Side2.no hadde skrevet så varmt om tidligere i vår. Og jeg er jo som kjent nokså glad i godteri, ikke like hardbarka som før, men på en annen side.. Får jeg først muligheten til å spare en del penger, ja så slår jeg gjerne til på det JEG ihvertfall anser som en knakende god deal. Og nå har jeg ikke fått spist så mye av går dagens fangste enda, men når det kommer til det som har med pris å gjøre, så har jeg ihvertfall ingen verdens ting å klage på. For å si det sånn.


Litt tilleggsinformasjon: Det eneste jeg slet litt med i ettertid av denne videoen, sånn bortsett fra å få knipset og redigert et godt nok miniatyr-bilde, samt noe eget til Instagram og Snapchat(...), var.. Hvor i helsikes skulle jeg gjøre av alt?? De 24 boksene med 7up gikk greit, de fikk plass i kjøleskapet, liksom. Men resten måtte jeg derimot tenke litt ekstra for å få "gjemt" bort, men jeg fikk visst til det også. Til slutt! xD

Kjenner du suuuuget?#xlgodis #sverige #svenskehandel #svensk #7up #godteri #brus #energidrikke #youtube #malaco #sureføtter #lakris #gele #skum #bonbon #lutti #godtochblandat #pingummi #sjokolade #kinder


08.06.2017, 02:00

Er det noen som husker den lille humor-videoen som jeg la ut på mandag? Den med edderkoppen, den lille tørre vitsen mot slutten, og hun eneste ene søstra mi? Jamen så bra da!! :-D Var et lite øyeblikk litt redd for at dere kanskje hadde glemt den. (for dere som eventuelt ikke har sett den enda; klikk her!) Og vet dere hva? Til tross for hvor utrolig proff den videoen til slutt ble så var det ikke alt som gikk rett hjem i banken med en gang. Kjære alle sammen - her et et lite knipe utvalgte tabber som dessverre ikke helt fikk plass i originalen:Håper dere likte videoen!


stay goregeous #humor #latter #youtube #bakkulissene #fadeser #fadese #tabbe #faderserbakfasaden #edderkopp #bokstaveligtalt #tørrhumor #søsken #familie #tull #tullogtøys #høy #fobi #angst #gull #lol


07.06.2017, 07:02


05.06.2017, 06:30

Tør vedde på at minst 69% av dere som har fulgt meg en stund nå VET at jeg har sansen for det litt makabre, det mørke, og ja takk - gjerne det morbide også!! Og jeg kan OGSÅ finne på å skremme folk litt innimellom, og nå sist var det min kjære lillesøster som nok en gang fikk gjennomgå. Og vel, det gikk ikke helt som jeg hadde tenkt meg. Ja, i grunn kan dere ta en titt og bedømme hvordan dere syns det gikk med meg selv..Nå er det egentlig bare for min del å krysse mine indre innvoller og håpe at karma er min venn, og ikke, ja nettopp.. Min fiende. Næh, det går nok greit. Er jo ikke sånn at jeg har vært på kanten med livets harmoniorkester tidligere, akkurat.


Liker du å skremme folk?

stay goregeous #humor #youtube #edderkopp #tid #klokka #klokken #bokstaveligtalt #ordspill #gøy #norskhumor #humoristen #latterkula #latter #payback #insekt #dyr #fobi #skrekk #skremsel #propaganda


08.05.2017, 09:04

Oversettelser og språk og sånt er ikke alltid like lett. Men nå har et vært menneske i den første verden omsider fått tidenes superverktøy som man fint kan benytte seg av når det stormer som verst og man simpelthen ikke klarer å komme ut av den uendelig store jungelen på egen hånd, ja, jeg snakker selvfølgelig om alle språk-entusiasters bestevenn - Google Translate!

For å nå bevise hvor god denne tjenesten til Google faktisk er har jeg tatt tak i det aller første innlegget jeg skrev for denne bloggen, og etter å ha sendt det på en liten rundtur gjennom blant annet Sverige, England og Vietnam, forså tilbake til lille Norge igjen, så.. Ja, jeg tipper det er ingen av dere som vil merke noe forskjell.Skulle forresten noen av dere likevel ha behov for å ha lese det opprinnelige innlegget mitt fra den 8. januar 2010, selv etter denne fantastiske fremføringen, ja så kan dere finne det ved å klikke her!


Hvor ofte bruker du Google Translate?

Stay goregeous!


06.05.2017, 08:13

Opprinnelig var planen at jeg skulle spise frokost sånn i halv to-tiden i natt, men så var det jammen meg et par andre godsmuler jeg bestemte meg for å ta med en tur ut i friskluft først, sånn at alle mine søte, sure, bitre og energiske lesere der ute kan dra litt nytte av de også i en ikke alt for fjern fremtid. Alt blir nemlig bedre av å deles, lærte jeg på Sesam Stasjon.Så.. Ja! - Da er dere nok en gang sånn noen lunde oppdatert på det aller mest vesentlige som tusler og rusler innerst inne i hjernebjerken for tiden.


Har du noe spesielt i tankene for tiden?

Stay goregeous!


30.04.2017, 14:43

Kjære alle venner, kjære alle følgere - Ta nå og flytt ræva deres bortåt krakken, så setter vi oss sammen ned og ser. For nå har katta gått og lagt seg, musene har tidenes rave-party både over og under bordet, ja for nå kjære barn, NÅ er endelig den tredje og siste delen av min svært så etterlengtede spørsmålsrunde omsider ute, i en død og forfallen postmanns rute.

Kjære Lillian og Celina, tørk nå hverandres tårer og smil, ta dere en marsipangris, for ja.. For nå er det jul! Ho-ho-ho!Ønsker så stort og smått en riktig god søndag!


Stay goregeous!


28.04.2017, 20:56

Ventetiden er endelig over. Etter snart en uke med biting av negler, smeltet ost og syngende kanarifugler er omsider de aller første svarene mine klar for å ta og føle på dagens lys. Det har ikke vært enkelt, jeg har svettet og grått, men nå er det altså klart. Del 1 og 2 på årets første store blogg-event er nå faktisk på plass, så mine damer og herrer, ladies and prostitues, kjør videoblogg:

 


Er bare å beklage den lille tekniske utfordringen mot slutten der.. Shitt happenz and a lot of all that. Tredje og siste del kommer på søndag! ;-D


Håper alle sammen får en fantastisk helg!

Stay goregeous!0
26.04.2017, 13:43

God ettermiddag alle vakre og ikke fult så vakre medmennesker!

Favoritt-Kuklinskien deres her som har en aldri så liten oppdatering å komme med angående spørsmålsrunden som jeg først annonserte her inne på søndag.Minner nok en gang om at det fortsatt er fult mulig å sende inn spørsmål, fristen går som sagt ut ved midnatt! - Spørsmål kan sendes inn her!


Noen som ser frem til spørsmålsrunden?

Stay goregeous!


20.04.2017, 21:33

Ikke alle planer og ideer er like geniale i praksis som de kanskje virker når de først spretter opp i hodet. I natt bestemte jeg meg for å kaste meg på den kjente og "kjære" hornsalt-trenden som sveier litt rundt overalt nå, noe jeg absolutt burde ha holdt meg for go for. Håper denne videoen viser hvor galt det faktisk kan gå, og at dette skrekkeksempelet nå tar livet av denne livsfarlige og idiotiske trenden.Har du sniffet hornsalt før?


Stay goregeous!0
04.04.2017, 17:51

For dere som allerede har vært innom bloggen min en tur i dag har dere kanskje latt merke til at jeg har lagt ut en aldri så liten video for et par timer siden. Og vet dere hva? Siden jeg føler meg så pigg, kreativ og hurra meg rundt for tiden - her har dere jammen meg en til. Kanskje ikke like underholdende og morsom som den dere fikk tidligere i dag, but still a hole new video!!Så.. Hvis noen måtte lure. Jeg og Rune har fremdeles kontakt, men det er bare så vidt med tanke på, ja det dere nå vet xD


Og for dere som ikke gidder å finne den frem selv, HER har dere "Hviskelek"-videoen som vi altså også har filmet i helgen.

Har du mistet noe verdifullt i det siste?

Stay goregeous!


04.04.2017, 13:31

Hysj - kan du høre gresset gro? Hysj - kan du høre en metemark som lo? Vel, for å være helt rettferdige så er vel det noe de aller færreste faktisk gjør. Og her i helga hørte jeg og min gode venn Rune enda litt mindre da vi kastet oss ut i en helt ny runde med "Hviskeleken". Det vil si, vi jo hørte musikk, og det var stort sett alt. Og ehm, nå vet jeg at det er greie med at "music IS everything" og alt det der, men.... SNURR FILM! :-DHar du spilt "Hviskeleken" før?


Stay goregeous!


28.03.2017, 22:15Det har nå gått ti år siden jeg satt side ved side med en av trøndelags absolutt mest kjente (og for noen kjære) artister, Bjarne Brøndbo. I løpet av tre minutter fikk jeg det som ikke bare skulle bli mitt første intervju med noen, men også min aller første Youtube-video noen måneder senere. Et intervju min mor fortalte meg på forhånd at jeg bare kunne legge fra meg med en gang da hun nokså skråsikker mente at jeg aldri ville få det. Vel, for å si det sånn, jeg har for lenge siden skjønt at det ikke alltid lønner seg å høre på hva mora mi sier.

Enyway, siden den gang har det skjedd mye rart, på både godt og vondt. Som Youtuber har aktiviteten og kreativiteten stadig vært noe variabel. Men til gjengjeld har jeg ihvertfall STORT SETT vært nokså fornøyd med det jeg har laget, når jeg har laget noe. Det er vel og merke ikke alt jeg har filmet som har tålt tidens tann like godt, men selv disse videoene er jeg ihvertfall stort sett glad for å ha laget i dag. For selv om ikke alle diamantene glitrer like pent lengre i dag, så er de alle på et aller annet vis et slags dyrebart minne som jeg er glad jeg har latt få stå.

Og nå i kveld har jeg lyst til å vise dere hvilke fem av de som er mine personlige favoritter. Mine damer og herrer, ladies and prostitue - her har dere min personlige topp 5 Youtube-video-liste;

Nummer 5 - Jeg er stygg: 

Nummer 4 - My secrets: 

Nummer 3 - FEAT. Bittelilletine: 

Nummer 2 - Mannen som bare tenkte på: 

Nummer 1 - Kjære leverpostei-boks: 

Sånn. Dette er altså de fem videoene jeg liker best av det jeg har gjort opp gjennom årene. Når jeg først begynte å sette opp denne listen nå så tok det ikke lang tid før jeg tenkte "gud bedre, hvordan skal jeg klare å sette opp en helt ærlig topp 5-liste, uten at jeg vil angre noe på rangeringen i ettertid?". For når man snart har 300 stk å velge mellom så.. Ja, fikk litt å velge og vrake i. Men etter et par runder med meg selv har jeg nå klart å si meg nokså fornøyd. Ja, jeg kan faktisk både stå og sitte for dette her.

Hvilke av mine videoer er blant DINE favoritter?

Stay goregeous!


23.03.2017, 07:26

I går tikket det inn en aldri så liten Facebook-invitasjon til en reunion-fest for oss i 91-kullet som gikk ut av Oppdal Ungdomskole våren 2007. Og nå sitter jeg her og tenker - skal jeg gå, eller skal jeg "bli hjemme"?Burde jeg gå?


Stay goregeous!


Les mer i arkivet » Februar 2018 » Januar 2018 » Desember 2017


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...