hits


0
17.09.2018, 17:08


Bildet er tatt fra: Dustenes Facebook-side

For de av dere som har fulgt meg en stund, og ikke nødvendigvis så veldig lenge heller, så BURDE det ihvertfall ikke komme som hvitt piss fra gule skyer at jeg godt kan sette pris på litt fjas, men også noe tjas. Jeg forsøker etter beste evne å holde hodet mitt opptatt med å ikke være så alt for opptatt med å ta livet så kraftig seriøst. Og folk må ikke nødvendigvis være gæern for at jeg skal like dem, men det hjelper. Noe. Bare det ikke renner over, for jeg HATER å tørke opp etter folk..

Uansett. Med alt dette i tankene kommer det neppe som noen overraskelse at jeg nå den siste tiden har lært meg å like podcasten "Dustene" som er av og med Fanny "Smash" Vaager, Hasse "Ned i underbuksa" Hope, og Magnus "Han fra Ylvis" Devold. Eller, helt selvfølgelig er det jo ikke. For jeg skal innrømme at i starten så var jeg ikke så stor fan da førsteinntrykket var et veldig svakt terningkast midt på treet. For i den første episoden så var det "kun" de som styrte skuta, dvs. sammen med et par tullekarakterer som jeg ikke syntes var SÅ morsomme at jeg klarer å komme. Og der og da føltes det litt i særeste laget.

Men det tok ikke lang tid før jeg nok en gang skulle bli rammet av det kjente og kjære kaffe-syndromet. For helt ærlig - hvem er det egentlig som likte den aller første kaffekoppen? Vel, ikke jeg ihvertfall. Jeg HATET den aller første kaffen. Var skammelig nær ved å tømme den ut i vasken alt for mange ganger, men ga jeg opp? Njet!.. Og siden har jeg altså lært meg å forelske meg i dette produktet, og så til de grader. Okei, nå skal jeg ikke akkurat påstå at jeg HATET den aller første "Dustene"-episoden, men dere skjønner antageligvis hvor jeg vil hen.


Bildet er tatt fra: Dustenes Facebook-side

Og de siste ukene har det viiiirkelig gått unna. Jeg er ikke helt sikker på når jeg debuterte, men jeg tror ikke vi snakker om et måneds-jubileum helt enda. Og siden den aller første lyttingen har det gjerne blitt opptil 3-5 episoder om dagen (en vanlig episode ligger ca på 45 minutter). Stort sett mens jeg lager meg mat, tar oppvasken, eller gjør noe annet som føles sånn helt midt på, men NOEN ganger har jeg også tatt meg selv i å høre på "Dustene", kun for å høre på "Dustene". Og for meg holder det tid og stadig oftere i massevis.

For SELV OM det var litt i overkant seigt og klissete i starten, "litt for kleint" også videre.. Ja så ville jeg rett og slett ikke vært foruten i dag. Jeg er simpelthen blitt en avhengig dust. Eller, det har jeg forsåvidt alltid vært, men nå i en litt annen betydning. Og hvis du som meg setter pris på en litt rotete pose med humor, ja så vil jeg så absolutt anbefale å gi "Dustene" en sjanse. Dvs: Gi dem TO. For akkurat som kaffe (eller øl) så er nok også "Dustene" en ting som man må venne seg litt til. Men når du først har besteget dette lattermilde fjellet, ja så vil du aldri noen sinne forlate det igjen.

Dustene kan høres på:
Acast - link!
Itunes - link!
Spotify - link!

Har du hørt på "Dustene" før?#dustene #dustenepodcast #podcast #fannyvaager #hassehope #magnusdevold #humor #lyd #radio #ylvis #karljohan #smash #fatso #villeveier #bådeog #samfunn #parodi #komiker #komikere #lol


03.06.2018, 20:07


Bildet er tatt fra: serienytt.no

Haaaaaaaaaaaaaaalllllloeeeennn! Har dere det bra? Hvordan JEG har det?? Naww, dere er bra søte da.. Nei, jo, jeg har det igrunnen ganske greit. Akkurat karret meg ut av kjøkkenet etter å ha tatt oppvaska med bittelitt hjelp fra my boys Harm og Hegseth. Men, det er ikke de jeg har tenkt å dedikere dette innlegget til i kveld. Det har seg nemlig sånn at jeg har en liiiiten oppdatering å komme med angående mitt litt schizofrene forhold til 13 Reasons Why. For i går så kom jeg jo frem til at jeg var fornøyd med å ha sett den første episoden av sesong 2, men at jeg trolig ikke skulle gidde meg til å se resten. Vel, det varte bare i et par timer, så forsvant sola, og "emo-kidden" i meg poppet frem igjen. Og TRO meg: den bekmørke emo-gutten i meg lever fortsatt i beste velgående.

.. Og nå sitter jeg og tenker at det først og fremst var tre grunner til at jeg var såpass bestemt på at 13 Reasons Why egentlig ikke var noe for meg der og da - 1: Det var fremdeles sol og varme ute - jeg blir som kjent litt gretne-Petter av sol og varme. 2: Denne sesongen starter med en tatovering-sekvens - alle som har fulgt meg en stund bør vite nå at jeg får temmelig fort noia av sånt, og har jeg først fått slengt slike scener i fleiser blir jeg gjerne litt ekstra farvet av det en stund etterpå. 3: Jeg har så og si bodd på Paradise Hotel den siste måneden. Så overgangen fra Hotel Tull og Fjas til 13 Nitriste ble litt i overkant røff. Man kan på en måte sammenligne det med å omsider komme hjem igjen etter å ha tilbragt en langhelg med verdens beste venner. Jeg trives (stort sett) ganske greit her hjemme, men når man akkurat har kommet hjem igjen fra verdens beste vennehelg.. Ja, dere skjønner tegninga.


Bildet er tatt fra: thrillist.com

Enyway: Etter at jeg ved midnattstider hadde gått meg en tur med Ozzy i bånd, kommet meg hjem igjen, og kokt meg et par veggis-pølser, bestemte jeg meg for å gi 13 Reasons Why sesong 2 en sjanse til. Og for å si det sånn: Alle de falske "nei, dette er ikke en serie for meg. Jeg er ikke en sånn en serie-dude"-tankene fra noen timer tidligere var plutselig like forduftet som sunn fornuft i det hvite hus etter at USA hadde valgt å peke ut en muggen appelsin som sin neste president. Jeg er ikke helt sikker på hvor mange episoder det ble i natt, men jeg tror at jeg ihvertfall slukte tre episoder helt rått før jeg omsider fant det for godt å legge bein og innvoller tilbake i kista. Så da vet dere det! ^^

Stay alive - stay goregeous!#13reasonswhy #netflix #serier #tv #streaming #mobbing #uthenging #voldtekt #ensomhet #samfunn #skole #ansvar #emo #mørke #ung #ungdom #sosialemedier #harmoghegseth #podcast


02.06.2018, 21:11


Bildet er tatt fra: studybreaks.com

I løpet av den siste måneden har jeg sett intet mer enn hele TRE sesonger av Paradise Hotel Norge, dvs. de tre sesongene man kan se UTEN noe reklame som betalende medlem på viaplay.no. Men i går når jeg omsider fikk sett ferdig sesong 10 gikk jeg plutselig tom for reklamefrie Paradise-episoder. Noe som igrunn passet meg helt fint da jeg merker jeg er litt lei akkurat nå. Jeg syns fortsatt det er gøy å stalke enkelte deltakere og sånn, men jeg er litt lei av at det så og si nesten bare har vært Pærra jeg har sett på når jeg først har sett på noe i den siste tiden.

.. Så i kveld bestemte jeg meg for å se første episode av 13 Reasons Why, sesong 2. Men allerede nå lurer jeg på om det er noe jeg skal gidde å fullføre. Og hvis jeg kommer til å gjøre det, hva vil isåfall være grunnen? Først av alt.. Jeg er en av de som mener at mange faktisk kan ha godt av denne serien. Det er en rekke foresatte der ute som kan få øynene åpnet opp litt, bli litt mer beviste på hvordan det er å være ung i dag. Og så ser jeg for meg at det er en del som sliter med et eller annet som kan finne en slags trøst i denne serien, få en slags bekreftelse på at man ikke er alene. Ja, også mener jeg også at serien generelt kan bidra til å gjøre folk mer bevisste på hvordan enkelte handlinger og ORD faktisk kan påvirke andre, både i negativ og positiv forstand.


Bildet er tatt fra: hofmag.com

Og ja.. Jeg sitter her og tenker nå.. Hvorfor skal jeg se sesong 2 av 13 Reasons Why? Er jeg en forelder? Nei. Går jeg på skole eller noe sånt nå? Nei. Blir jeg mobbet eller trakassert av noen? Ikke som jeg vet. Har jeg nylig blitt det? Ikke som jeg vet. Anser jeg meg selv som et dårlig menneske som trenger en oppvekker sånn at det ihvertfall er et lite håp om at jeg får gått litt inn i meg selv og revurdert en del ting i livet? Vel.. Jeg er absolutt ikke perfekt, men akkurat når det kommer til hvordan jeg oppfører meg ovenfor andre så TROR jeg ihvertfall at jeg ikke har noe å ha dårlig samvittighet for. Og om så var er jeg litt usikker på om 13 Reasons Why "forandrer" meg mer enn det første sesong eventuelt var i stand til.

Og helt, helt ærlig. Årsaken til at jeg så første sesong er først og fremst fordi jeg er veldig opptatt av blant annet tv-serier og film. Første sesong av 13 Reasons Why var på et tidspunkt noe "alle" snakket om. Og sånn sett en serie jeg da naturligvis ble veldig nysgjerrig på og følte at jeg "måtte" se, bare for å ha sett den, sånn at jeg kunne danne meg en mening om den. Og det gjorde jeg. Jeg likte serien, jeg koste meg ikke med den, men jeg syntes at serien tok opp en rekke viktige tema på en god og modig måte. Så.. Jeg har med andre ord sett 13 Reasons Why. Første sesong.. Men hvorfor skal jeg egentlig se sesong 2?


Bildet er tatt fra: scatteredquotes.com

Her og nå er det i grunn bare EN eneste grunn til at jeg har litt "lyst" til å se andre sesongen, og det er ene og alene fordi jeg har lyst til å se en av guttekarakterene få sin lenge etterlengtede straff. Eller med andre ord: den eneste grunnen til at jeg er litt keen på å se sesong 2 er rett og slett på grunn av et viss hat. Og det mener jeg personlig er et litt feil utgangspunkt for å se på en serie, ihvertfall når det står der som det eneste. Så, ja, nei.. Når alt kommer til alt bør jeg nok bare la denne serien ligge. Jeg har sett sesong 1, jeg likte den sesongen ganske greit. Men av forskjellige grunner jeg ikke har klart å samle opp tretten stykk av (enda), så ser jeg altså ikke det store poenget i å se ferdig sesong 2.

Skal DU se andre sesong av 13 Reasons Why?#13reasonswhy #netflix #serier #serie #binge #selvmord #voldtekt #mobbing #depresjon #angst #sosialemedia #frykt #drama #samfunn #skole #tanker #uthenging #paradisehotel #selvskading0
16.03.2018, 07:06Som den store trend-stalkeren jeg har begynt å bli har jeg jo helt klart latt merke til at det har blitt en aldri så liten "poppis" kanskje særlig det siste aller året å blottlegge større deler av det man har liggende på mobilen. Og jeg har nå gått rundt i noen dager og tenkt.. "Skal jeg gidde å gjøre det, er det egentlig noen som bryr seg om hva jeg har liggende der inne? Og hva skal jeg isåfall legge ut, og hva kan jeg helt fint droppe?".

Jeg kom frem til at.. Jo, det finnes helt klart de av dere som faktisk vil sette pris på et slikt innlegg, DERFOR skal jeg nå gi de av dere dette måtte gjelde nettopp ET SLIK INNLEGG.. Men i og med at en av mine store ambisjoner her i livet er å bli famous, samt rotet med av Vegard Harm, så har jeg bestemt meg for å spare de aller mest intense tingene (tro meg, de finnes) til han, og resten av VG-folka. Så inntil videre er det først og fremst hvilke APPER jeg har liggende, dere skal få ta en titt på nå i dag. Så blir det opp til Mr Harm(løs) å bestemme når dere skal få sett resten.


Jezz!! - Det var altså det jeg har (installert) på mobilen av appz i skrivende stund. Skulle det være noen andre områder dere kunne tenkt dere å få snike litt ekstra, så må dere for Lucifers skyld bare ta og skrike ut. Det finnes sikkert NOE selv i 2018 som folk og sjøløver ikke har fått et innblikk i enda. Så skulle det være noe dere måtte brenne inne med, slipp løs flammene nå.

Eller for å si det på en annen måte...Noen apper dere vil ha meg til å teste ut?
Har DU mange apper på telefonen din?
#apper #mobil #samsung #samsunggalaxy #facebook #instagram #snapchat #tv2sumo #snok #vegardharm #vgtv #dracarys #gameofthrones #tinder #angrybirds #spill #sjekking #privatliv


06.02.2018, 19:19Det at folk elsker å snoke i andre menneskers liv er ikke akkurat noe nytt, slik har det vært siden før den første dinosauren på jorda åt sitt første gress, og slik vil det forbli til moder jord en dag bestemmer seg for å ta sin endelige hevn.. I det siste har jeg drevet og sett på en rekke Youtube-videoer av folk som "viser frem" hva de har inne på mobilen sin. Og en stund før det gikk jeg gjennom et par lister her inne på blogg.no som dreide seg om diverse spillelister folk og fe har opprettet på Spotify.

Og siden originaliteten i meg er såpass hardt i gang med å renne ut som igrunn alt det andre jeg har forsøkt å bygge opp de senere årene, kan jeg igrunn bare fortsette å bleke arket ihvertfall en liten stund til. Jeg har herved tenkt å blottlegge Spotify-livet mitt FULLSTENDIG for dere - på lik linje med nesten alle andre her inne. Så ja.. Jeg har per dags dato 20 spillelister som er relatert til profillisten min, hvor da 16 av de er ræl jeg har mekket sammen selv - de andre "bare" følger jeg.

Jeg har dog ikke tenkt å legge ut alt fra alle de forskjellige listene her inne. Det jeg nå derimot SKAL er at jeg tar utgangspunkt i de tre listene jeg liker aller best (av de jeg har satt sammen selv), forså å plukke ut 10 av de låtene fra de forskjellige listene som jeg liker aller best. Hvis det gir mening på noen som helst plan.


Bildet er tatt fra: no.pinterest.com

Pop (inneholder totalt 63 sanger per dags dato):
Moves Like Jagger - Maaron 5, Christina Aguilera
Only Girl (In The World) - Rihanna
If U Seek Amy - Britney Spears
Applause - Lady Gaga
Lemon Tree - Fools Garden
We Build This City - Starship
Mickey - Toni Basil
Wrecking Ball - Miley Cyrus
Calleth You, Cometh I - The Ark
I Want It That Way - Backstreet Boys

For den fullstendige pop-lista mi, trykk her!


Bildet er tatt fra: morrisonhotelgallery.com

Alice Cooper (inneholder totalt 58 sanger per dags dato):
Hello Hooray - Alice Cooper
Welcome To My Nightmare - Alice Cooper
Poison - Alice Cooper
Might As Well Be On Mars - Alice Cooper
How You Gonna See Me Now - Alice Cooper
What Baby Wants - Alice Cooper, Kesha
From The Inside - Alice Cooper
I Love The Dead - Alice Cooper
Don′t Talk Old To Me - Alice Cooper
Steven - Alice Cooper

For den fullstendige Alice-lista mi, trykk her!


Bildet er tatt fra: hysteriamag.com

Marilyn Manson (inneholder totalt 67 sanger per dags dato):
Overneath the Path of Misery - Marilyn Manson
The Nobodies - Woormwood Remix - Marilyn Manson
This Is The New Shit - Marilyn Manson
Arma-goddamn-motherfuckin-geddon - Marilyn Manson
Tourniquet - Marilyn Manson
The Fight Song - Marilyn Manson
Dope Hat - Marilyn Manson
The Beautiful People - Marilyn Manson
Tattooed In Reverse - Marilyn Manson
mOBSCENE - Marilyn Manson

For den fullstendige Manson-lista mi, trykk her!

Jepp. Det var altså NOEN av de sangene jeg liker aller best fra mine tre favoritt-spillelister på Spotify ATM! Kan være greit å si at ingen av disse listene er noen topp 10-lister på noen som helst måte. Rangeringen er TILFELDIG, og hvilke låter jeg har valgt å trekke frem her nå er også litt tilfeldig, bare så jeg har nevnt akkurat det.

BTW! - Hvis dere har lyst å sjekke ut hvilke andre lister jeg har opprettet og forfulgt.. Hvis dere er keen på å stalke meg, og vite hva jeg hører på til en hver tid.. Ja så kan dere bare trykke her, også kan dere få lov til å følge meg, hvis dere tør.

Hvor mange spillelister på Spot i Fy har du??#spotify #musikk #music #lidenskap #marilynmanson #alicecooper #rock #pop #metal #shockrock #rihanna #ladygaga #britneyspears #britney #kesha #artpop #hobby #lyd #tidløst #lister #theark0
25.01.2018, 13:51


© Bildet er tatt fra ta.no

Folkens! - Hjelp meg, jeg er for tiden nokså aldersforvirret. Okei, det er visst ikke et ordentlig ord i følge Røde Streker-forbundet, men det forandrer likevel ikke på det faktiske faktum at jeg ikke helt vet hvor gammel jeg er, mentalt sett. For i passet mitt så står det at jeg er 26 år, men noen ganger føler jeg meg så utrolig gammel, og treg. NOEN GANGER føles det som kropp og sjel har passert 70 minst. Jeg sitter og minner tilbake til ting som en gang var, ting jeg en gang tok for gitt, ting jeg i dag savner som fy. Jeg kan sitte og være sånn passelig bitter mens jeg er vitne til at livene til "alle andre" blir fylt opp med fart, evig spenning og magi.

Men så har vi også (HELDIGVIS!!) de dagene hvor jeg føler meg MINST 10 år yngre enn det jeg oppga at jeg er hos politiet da jeg bestilte meg et nytt pass. Perioder hvor jeg kan ligge våken til langt ut på natt og bare se på randome kødde-videoer på Youtube, legge meg sånn i 04-tiden, og stå opp igjen pigg og uthvilt i 09-10-tiden. Og nå i det siste er det hele Norges "Prebz & Dennis" som har bidratt med å gjøre at jeg helt "plutselig" har begynt å føle meg såpass fresh igjen. Jeg har sikkert sett minst 70 av videoene deres bare de to siste ukene OG jeg har også gått til innkjøp av både bok og en signert utgave av filmen deres som gikk på kino nå i vinter.Jeg må rett og slett bare ta av meg headsettet (jeg har jo ikke hatt). For MAKAN til sjarmtroll skal man lete en liten stund etter. Dette er en gjeng hele meg (minus ballene mine) skulle ønske at jeg kjente personlig. Dette er en gjeng jeg veldig gjerne skulle ha gamet med, for ikke å snakke om lage video med (minus ballene mine). Er bare så utrolig TY-PISK at samme året jeg (inkludert ballene mine) "oppdager de", ja så annonserer de at de omsider har bestemt seg for å "gi seg". Ja der oppsummerte jeg basicly nesten hele livet mitt - er ikke akkurat første gangen jeg kommer litt for sent for å si det sånn.

Apropos komme litt sent, denne her MÅ dere bare se (eventuelt bare høre):


Liker du Prebz & Dennis?#prebzogdennis #youtube #prebenfjell #dennisvareide #kjendiser #gutter #guttunger #rubenvareide #sondremogård #bok #film #autografer #signer #signering #humor #gaming #spill #baller #farmen


05.01.2018, 19:31


Bildet er tatt fra: Tv2.no.

Også var jeg her igjen da, godt plantet i favoritt-hjørnet mitt, klar for å skrive nok et innlegg om favoritt-hotellet mitt - Hotel Cæsar. I desember kan man trygt si at jeg var i en ikke helt ubetydelig sørgemodus når det kom til nettopp dette flotte hotellet. Ikke bare hadde Tv2 valgt å stenge det, men TIMESVIS med kostbare minner ble bare begravet og gjemt vekk fra fansen i samme slengen. Altså de 25 første sesongene (som jeg tror tilsvarer ca. 1800 episoder) ble tatt vekk fra Tv Sumo.

Men heldigvis har nå Tv2 og produsentene for Hotel Cæsar kommet til enighet om å grave opp igjen disse episodene, forså å legge de ut på nytt. Og med tanke på hvor SINNSYKT mange som har sendt inn klager den siste måneden så har jeg i grunn de siste par ukene gått rundt og tenkt at dette comebacket nesten ville vært helt unngåelig. Eller med andre ord: Det skulle bare mangle. Og ikke "bare" er disse sesongene nå tilbake der de hører hjemme, men samtlige av de nyere sesongene har også fått forlenget sin "levetid". Per dags dato ser det nå ihvertfall ut til at absolutt ALLE episodene vil være tilgjengelig til MINST 31. desember 2027. Altså i 10 år til! DET er noe å feire det!! <3


Bildet er tatt fra: Tv2.no.

Og for MEG er dette en gladnyhet som understreker minst to viktige ting. For det første: Det nytter å si fra! Og nummer 2: Samme hvor mørkt det enn måtte se ut til tider så vil ting STORT SETT ordne seg til slutt..

Nå er det igrunn "bare" en ting som gjenstår, og det er å få produksjonen av Hotel Cæsar opp og stå igjen. For selv om "folk flest" nå ser ut til å ha gitt opp dette håpet, så vil jeg for alltid være litt som Astrid var i forhold til sin sønn Hugo i de aller første sesongene: Jeg vil ALDRI gi opp håpet om at hotellet mitt en dag vil reise seg opp fra "de døde", og komme tilbake til meg og gi meg nye, uerstattelige minner, og fra den dagen være ved min side til jeg en vakker dag ligger rett ut.

Heeeiii. Dere trodde kanskje at jeg var død?#hotelcæsar #tv2sumo #ethjemforossethjemfordeg #drama #såpe #romforalt #tv2 #serier #familie #intriger #hotell #juniankerhansen #produksjon #rettigheter #glede #comeback #såpeopera #seier


04.01.2018, 19:35


Bildet er tatt fra: Tv2 Danmark.

Jeg har en aldri så liten kunngjøring å komme med, og jeg har denne gang ikke tenkt å gå rundt grøtfatet med en unødvendig lang innledning så derfor hopper jeg bare rett i høyet med det samme: Jeg er forelsket. Ja, dere leste helt riktig, jeg Aylar Von Kuklinski har nok en gang gått hen å forelsket meg. Og denne gangen har jeg valgt å gi en del av mitt hjerte til en danske, nærmere bestemt den noe utradisjonelle lærerinnen Rita fra tv-serien med samme navn.

Og hvordan skjedde så dette? Jo, nå skal dere høre.. På tirsdag befant jeg meg nok en gang i den situasjonen at jeg hadde ordnet meg noe mat, men at jeg hadde "ingenting" å se på. Så da gikk jeg først inn på Tv2 Sumo forså å bla meg litt frem og tilbake der, og bestemte meg så for å gi den amerikanske komediefilmen "Bad Moms" en sjanse. Men nå er realiteten en gang den at Sumo går litt tregt for tiden. Ting har en tendens til å fryse litt opp, samtidig som bildekvaliteten fra tid til annen bestemmer seg for å gå litt rundt i tåken.. Er sånn passe lei av det nå.. *kremt, kremt*

Enyway! - etter at jeg til slutt ga opp Tv2 Sumo (sånn der og da) så bestemte jeg meg for å heller sjekke ut hvor landet ligger hos Netflix for tiden. Og HELDIGVIS så ser det ikke ut som Netflix har de samme utfordringene som det Sumo nå har. For da "Bad Moms" på Sumo ikke funket sånn veldig bra bestemte jeg meg omsider for å finne ut om den danske drama/ komedie-serien "Rita" på Netflix (note to myself: Jeg tror folk har fått med seg det nå..) kunne være noe for meg, og for å si det sånn: jeg ELSKER Rita! <3


Bildet er tatt fra Tv2 Danmark.

I skrivende stund har jeg akkurat sett ferdig episode fem fra sesong 1. Og jeg kan ikke gjøre annet enn å bare ta av meg headsettet for alle de flotte menneskene som har bidratt i å produsere denne serien. Først og fremst er dette en serie som er UTROLIG GODT skrevet. Her snakker vi virkelig om en serie som tør å ta opp en del ukoselige og sårbare tema på en ordentlig, hjertevarm og seriøs måte, SAMTIDIG som den også mestrer å være underholdende i samme slengen.

Også føler jeg at jeg nå også må gi noe cred til de fantastiske skuespillerne, og da særlig til den fantastiske Mille Dinesen som etter min mening ER(!) Rita. Nå vet jeg forsåvidt fint lite om til Mille Dinesen annet enn at det altså er hun som spiller Rita i denne serien, så for alt jeg vet kan det hende at hun i virkeligheten er den rake motsetningen av sin rollekarakter, og hvis DET skulle være tilfelle, ja da er hun I HVERTFALL en fantastisk skuespiller. For det skal en del til å spille en rolle SÅ innmari troverdig, tenker jeg.


Bildet er tatt fra: Tv2 Danmark.

Men, tenker noen av dere sikkert nå, HVA er det med Rita som gjør at jeg digger henne sånn? Vel, for det første så sier hun akkurat hva hun mener. I stede for å si det hun tenker at folk vil høre så velger hun heller å si ting som de er. Og særlig i en verden hvor det nå virker som de fleste nesten ikke gjør annet enn å si og "mene" som "alle andre", fordi det til syvende og sist virker tryggest, så vil jeg bare få sagt at jeg syns det er UTROLIG befriende når jeg først "støter borti" noen som gjør det stikk motsatte: Noen som tør å tenke selv. Noen som våger å skille seg ut. Noen som våger å være litt politisk ukorrekt. Noen som ikke dømmer andre utifra verken sine egne, eller andres fordommer. Og akkurat et slikt vesen er altså Rita.

På flere måter sitter jeg nå og tenker at jeg og Rita har en del til felles. SAMTIDIG som jeg også fra tid til annen tar meg selv i å tenke at jeg skulle ønske at jeg var litt mer lik henne enn hva jeg føler jeg er i dag, litt paradoksalt i grunn da "Rita" altså er en serie som i veldig stor grad handler om det å nettopp være seg selv.. Men altså. Bare for å få sagt det også: Jeg er veldig fornøyd med å være Aylar Von Kuklinski. Til syvende og sist ER jeg allerede den jeg nå vil være, altså meg selv. Men det jeg mener er at Rita har en del egenskaper, og en del mot, som jeg forsåvidt også har NOE av, men som jeg skulle ønske at jeg hadde enda MERE av. Altså, det er et par sider og egenskaper i meg som jeg skulle ønske var enda litt sterkere enn de allerede er per her og nå.


Bildet er tatt fra: Tv2 Danmark.

Så ja, da har jeg vel fått fortalt dere det jeg ville fortelle dere i kveld, og vel så det egentlig. Jeg har nylig begynt på den danske tv-serien "Rita", og jeg angrer på ingen måte at jeg omsider ga serien en sjanse. Det er en VANVITTIG bra serie med god humor, en rekke interessante situasjoner som jeg er overbevist om at vi alle kan kjenne oss igjen i enten man er 15, 30 eller 80 for den saks skyld. En serie som jeg helt alvorlig mener har noe for alle og enhver, selv om den dog kanskje ikke er noe for alle og enhver. Men hva er vel det?

Flere som liker Rita? :-D#rita #tv2danmark #netflix #tv2sumo #danmark #dansk #politiskukorrekt #fordommer #mobbing #skole #samfunn #tvserie #serier #mot #selvstendighet #tenkesjæl #badmoms #autoritærer


10.10.2017, 16:12


© Bildet er tatt fra Youtube/ Marilyn Manson

For en ukes tid siden blogget jeg et lengre innlegg bestående av diverse musikk-videoer som jeg nesten syntes at alle og enhver Manson-fan burde ha fått med seg, og som jeg også hadde et håp om kanskje kunne frelse et par nye fans, selv om "frelse" kanskje ikke akkurat er helt det rette ordet i denne sammenhengen. Når jeg så så meg ferdig med dette innlegget hadde jeg opprinnelig ikke tenkt å dele noen flere musikk-videoer med dere på en stund, før akkurat her og nå.

Jeg skal være ærlig som jeg pleier å være. Jeg har ganske nylig stått opp. Og jeg har startet dagen slik som jeg pleier, nemlig med å scrolle opp og ned på mobilen i håp om å finne noe nytt, noe spennende, noe rart, noe amazing. Og stort sett så klarer jeg bare å få napp på en av disse tingene. Men nå i formiddag fikk jeg nesten ikke opp snøret mitt i heletatt fordi det jeg fikk på kroken var nemlig en temmelig heavy kombinasjon av ALLE disse fire tingene, og mer til.

Mine damer og herrer. Troende og ikke troende. Hvite og ikke fult så hvite. DETTE er den siste musikk-videoen til Marilyn Fucking Manson, og gjett hva, Johnny Fucking Depp har joinet festen!!

You say GOD, I say SAY10!!!!:


Er ikke Depp og Manson bare utrolig søte sammen? <3#marilynmanson #johnnydepp #say10 #rock #sjokkrock #shockrock #youtube #musikk #music #musikkvideo #gud #satan #bibelen #religion #dop #narkotika #kjendiser #jacksparrow #disney


02.10.2017, 19:52


© Bildet er tatt fra hysteriamag.com

På fredag skjer omsider det som en hel del tapte sjeler der ute, inkludert meg selv, har ventet ganske lenge på - Marilyn Mansons tiende studioalbum "Say10" "Heaven Upside Down" skal endelig få komme ut i friskluft. Men, nå er det kanskje flere av dere som tenker. "Hvem er Marilyn Manson?". Og for de av dere som måtte tenke det, jeg klandrer absolutt ingen av dere. Det er ikke akkurat slik at vi har hørt så mye fra denne mannen(?) de senere årene. Særlig ungdommer i dag vet heller hvem Pewdiepie er, enn Marilyn Manson liksom.

Men det var en tid hvor ALLE visste hvem Marilyn Manson var. For da jeg vokste opp var det helt uunngåelig. Er du man født sånn på midten av 90-tallet eller tidligere, ja så har du hørt om Marilyn Manson. Ferdig snakka. Men samme når du enn måtte være født, hvor du kommer fra, hvor du har vokst opp også videre: Jeg har nå tenkt å ta dere med på en aldri så liten reise frem og tilbake i tid. Eller som gymlæreren min pleide å skrike helt i starten av treningsøkta "nå tar vi oppvarmingen dere!". Så kjære alle unge og gamle lesere, DETTE er Marilyn Manson:
Sånn! Da antar jeg at jeg har gjort min jobb. Nå er resten opp til smaksløkene deres, liker dere det dere hører og ser så er det selvfølgelig lite som hadde gjort meg mer glad enn det. Eller.. Når sant skal sies så kommer jeg vel egentlig på EN HEL DEL som faktisk gjort meg mye mer tilfreds, men..  Og hvis dere ikke liker det selv etter å ha hørt/ sett gjennom fem av disse videoene, ja så er dere igrunn litt teite og det er sannsynligvis ikke noe håp for dere at all.. Men igjen, vi er alle fortapte her vi sitter, så jeg ville ikke tatt det så tungt hvis jeg var dere. Noe jeg ikke er.

Og ehm, ja - Mulig noen av dere nå tenker at det hadde vært fint med en advarsel eller tre sånn på forhånd, og at samtlige nå har fått traumer tatovert langt inn i sjela for livstid, og til de av dere det eventuelt måtte gjelde: Sorry, not sorry. Har dere først tatt den avgjørelsen å være en del av det store internettet, ja så må man egentlig bare regne med såpass! xD

Hvilken M.M-låt er DIN favoritt?#marilynmanson #say10 #heavenupsidedown #rock #shockrock #sjokkrock #metal #brianhughwarner #antichristsuperstar #bibelen #religion #gud #satan #jesus #personaljesus #thebeautifulpeople


05.09.2017, 23:18


© Bildet er tatt fra collider.com

Noen ganger skjer det at man nærmest snubler over gode serier som har dukket opp fra mer eller mindre det store intet. For meg har det skjedd bare oftere og oftere nå da særlig Netflix og HBO spyr ut den ene fantastiske kvalitetsserien etter den andre. Så for å si det sånn, hvis noen i 2017 påstår at han (eller hun) har absolutt ingenting å se på så er det enten sånn at vedkommende lyver, at vedkommende er temmelig uinformert, ELLER så sliter vedkommende med det økonomiske og/ eller har dårlig nett. For man kan si mye rart om 2017, men mangel på god og bred tv-underholdning er ikke lengre et faktum. Og det er helt uavhengig av hva slags smak man måtte ha.

Nå i kveld tenkte jeg at jeg skulle ta en titt på et av Netflix sine nye satsinger, "Atypical". En serie på totalt 8 30-minutters episoder som handler om den unge fyren Sam Gardner (spilt av Keir Gilchrist) som er autist. Hvilken diagnose det faktisk er han har innenfor det vide autisme spekteret er ikke blitt nevnt noe sted foreløpig av det jeg har sett eller hørt, og det er en mulighet at skaperne av denne serien heller ikke har "gitt han" en noe mer spesifikk diagnose, sånn for å være på den mer sikre siden når det kommer til å ikke "tråkke noen på tærne". Men for å si det sånn, det er ikke utenkelig at Sam kan ha aspergers syndrom.

Atypical
© Bildet er tatt fra tvline.com

Atypical
© Bildet er tatt fra adorocinema.com

Men ja, jo. Nå har jeg altså bare sett den første episoden av denne serien, så jeg har ikke så alt for mye å si dere enda. Men det jeg derimot KAN si er at jeg liker det jeg har sett til nå ganske så godt. Jeg kjenner meg en god del igjen i noe av det som Sam har å stri med, samtidig som det også er et og annet som jeg ikke kjenner meg like mye igjen i. Men enn så lenge er det ingenting jeg ikke kjenner meg igjen i i hele tatt. Den største forskjellen jeg har plukket opp hittil er nok at jeg er flinkere til å forstå når folk bruker humor, sarkasme og ironi enn det Sam er i stand til foreløpig i serien. Samt at jeg tuller og er sarkastisk en hel del selv, noe Sam ihvertfall foreløpig ikke har begynt med.

Alt i alt likte jeg episode 1 veldig godt og jeg gleder meg til å kunne gå løs på de syv resterende episodene. Jeg liker de aller fleste av karakterene som jeg har blitt introdusert for til nå, og det er ikke bare Sam jeg kan relatere til der og da for å si det sånn. Nei, kort fortalt så syns jeg at Atypical har et flott og fargerikt karakter-galleri, og jeg er spent på hva som vil skje med disse forskjellige skikkelsene etterhvert som jeg kommer meg lengre i serien. Jeg bryr meg om de aller fleste, så der har jeg ingenting å utsette.

Atypical Season 1
© Bildet er tatt fra indiewire.com

Ah, også var det en ting til jeg gjerne vil nevne. Hovedpersonen Sam har som sagt en eller annen diagnose innenfor autismen. Nå er det ikke første gang at en film eller serie har med en karakter som er autistisk, og i veldig mange filmer eller serier med en og annen autistisk karakter så har gjerne disse skikkelsene en tendens til å fremstå veldig stereotypiske. Det føler jeg derimot ikke er tilfellet her da jeg som sagt kan relatere til Sam på mer enn bare en måte, for å si det sånn.

Så ja, hvis du skulle ha litt tid til overs og du har Netflix tilgjengelig så vil jeg så absolutt anbefale dere å gi Atypcal en sjanse, enten dere har en eller annen diagnose innenfor autismen selv, dere kjenner noen som er autistisk, eller dere ganske enkelt bare setter pris på gode og flotte serier.

Har du sett Atypical?#atypical #netflix #autisme #autist #autistisk #asperger #aspergers #keirgilchrist #serie #serier #seriestart #normer #regler #mobbing #outsider #vennskap #kjærlighet #kvalitet #støy #gøy


20.08.2017, 21:42


© Bildet er tatt fra tv2.no

Helt ærlig så burde jeg vel egentlig ha funnet senga nå. Eller, jeg vet jo hvor den er, jeg har bare ikke giddet å lagt meg i den riktig enda. Tenkte jeg skulle det for 5-10 minutter siden, men så dukket det opp noe, igjen. Nemlig den aller siste høst-promoen til Hotel Cæsar. Altså - den aller siste promoen som serien kommer til å publisere noen gang. 

For som kjent så er jo hotellet godt inn i sin aller siste sesong nå, dessverre.. Enyway, det er ikke noe grunn til å gråte så alt for mye over akkurat det riktig enda, for frem til midten av desember skal vi som ihvertfall har råd til det få servert både det ene og det andre av heftig dramaturgi, se bare på dette her:


Her snakker vi heftige greier altså. Til alle dere som helt har sluttet å se på serien, og som heller ikke har tenkt å ta det opp igjen etter å ha sett på denne videoen her - SKAM DERE!! Retten og sletten.. Retten. Og. Sletten.

Vel, ja, nå tror jeg altså at jeg skal gå og lade batteriene litt. Har sittet og vurdert litt om jeg skal holde meg våken helt til Game of Thrones i natt, men har kommet frem til at jeg heller tar sjansen på å se episoden i morgen en gang, og at det går helt fint uten at jeg får slengt noen spoilere i trynet før jeg altså har sett den siste episoden selv.

GOD NATT ALLE SAMMEN!


02.08.2017, 06:36


© Bildet er tatt fra fungyung.com

Jeg er en mann med til tider ganske så store ambisjoner. Ja noen ganger er de faktisk såpass enorme at jeg simpelthen blir straffen av verdenssamfunnet ved at det tar og kapper av meg hodet. Og når DET først skjer må jeg ta kraftig sammen det som eventuelt måtte være igjen av kroppen min for at jeg i hele tatt skal ha sjans for å finne det igjen, plukke det opp, forså å få satt det tilbake på sin rettmessige plass. Og jeg spør: Er det rart jeg er som jeg har blitt?

Vel, i dag er det igjen en viss fare for at jeg etter en liten stund må løpe langs det blodige samlebåndet som en hodeløs kylling i slakterens egen garasje. For det jeg skal prøve meg på nå er nærmest en helt umulig oppgave å gjennomføre i praksis, men den MÅ gjøres. Som den gamle rockebloggeren jeg tross alt er - for ikke å snakke om MEDMENNESKET, så er det simpelthen min plikt..

Hva da - tenker du kanskje? Jo det skal jeg fortelle deg. Her og nå skal jeg rett og slett ta deg med inn i sjokkrockens stolte skattekammer, forså å vise dere en av de flotteste diamantene og edelstenene som noensinne er blitt skapt av sjokkrockens egen far - yes, jeg snakker selvfølgelig om ingen andre enn Alice Cooper. PAPPAEN til Marilyn Manson og Ozzy Osbourne, bare for å nevne noe.

Og BTW: Dette er IKKE en toppliste av noe slag, for det å rangere Mr. Coopers skatter etter tur og orden er rett og slett noe jeg mener ikke lar seg gjøre da det er så jævlig mange av dem. Liksom, mannen har gitt ut hele 27 studioalbum. TJUESYV FUCKINGS STUDIOALBUM!! Så... Det dere nå skal få er i stede en "liste" over 20 IKKE-RANGERTE Alice Cooper-låter som jeg mener og syns at dere ALLE bør ha hørt før dere en vakker dag triller pent og stille ned i grava.PUH!!! Ja, det var rett og slett det det. Gudene skal vite at jeg løp en hel del frem og tilbake nå mens jeg gjorde så godt jeg kunne i å velge de "riktige" sangene for dere. Opprinnelig var det meningen at jeg bare skulle gi dere 10 låter å sutte på, men det greide jeg rett og slett ikke. Så da ble det altså 20 som skulle bli det magiske tallet denne gangen. Egentlig så tenker jeg nå at dette innlegget godt kunne fått med ihvertfall ti sanger til, men samtidig så innser jeg at jeg hadde nok følt at noe hadde manglet da også.. xD Så før jeg ender opp med å anbefale dere ALT som Mr. Cooper noen sinne har skvist ut, så tror jeg at jeg faktisk skal gi meg nå.

Eller.. Tja, ja, jo, det kan jeg forsåvidt gjøre.. Smarte hjernen! ^^ Du.. Dere... Hvis dere fremdeles skulle være tørst etter flere Alice Cooper-tips, så må dere gjerne ta en titt på den stadig lengre spillelisten som jeg har satt sammen på Spotify, og for å komme til den trenger dere rett og slett bare å trykke HER - God fordøyelse! :-D

Hva er dine Alice Cooper-favoritter?#alicecooper #sjokkrock #rock #musikk #spotify #horror #skrekk #frykt #lidenskap #legende #fiksjon #fantasi #døden #psykiskhelse #forelskelse #galskap #marilynmanson #ozzyosburne #makeup


21.07.2017, 03:02

Okei, VANLIGVIS pleier ikke jeg å blogge på nattestid lenger, jeg pleier ihvertfall IKKE å publisere ting om natta.. Og det er også ganske sjeldent at jeg legger ut andre sine videoer siden det er så teit om de blir slettet i senere tid av en eller annen grunn. Men vet dere hva? Så og si ALT har et unntak en gang i blant, ihvertfall føler jeg for å gjøre et par her nå i denne skrevende stund. For GJETT HVEM som akkurat har sett den nye traileren for "Jigsaw" som kommer iløpet av Halloween-tider da? JEG!!!!

Ikke hørt om "Jigsaw" før, sier du?? Vel.. SHAME ON YOU AND YOUR MAMA! Da har du kanskje ikke hørt om "Saw"- heller da? Isåfall... Vi kan aldri bli venner!! xD Enyway..... Saw-universet er nå ENDELIG tilbake og jeg har som nevnt over akkurat sett den nyeste traileren for den nyeste filmen, og selv om jeg allerede i løpet av de første par sekundene merket at de helt klart har bestemt seg for å kjøre på med en litt annen "feeling" enn de har gjort tidligere så syns jeg ikke det gjør noe. Ihvertfall ikke i negativ forstand. Jeg har kanskje aspergers og alt det der, men selv JEG ser hvor godt det kan være med litt forandringer i blant! ^^

Oh, eh, ja. Her har dere altså den forykende film-traileren - SE DEN!!:


Flere enn meg som er hyped? :-D#saw #jigsaw #horror #skrekk #tobinbell #trailer #movietrailer #filmtrailer #hype #liveordie #makeyourchoice #officialtrailer #glede #fantastisk #gjenoppstått #gore #gørr #torturporno


16.07.2017, 10:33


© Bildet er tatt fra blogg.tv2.no.

Det er egentlig litt rart å tenke på at det nå er hele 11 år siden jeg satt på rommet mitt hos pappa på et noe hardt gulv mens jeg svært så ivrig fulgte med på det som engang het for "Jakten på en Cæsarstjerne", som var Hotel Cæsars eget reality-show hvor vi fikk følge en gjeng ungdommer som alle hadde en drøm om å få bli seriens nye søskenpar, Liv og Storm. Etter seks intense og spennende programmer ble det så klart at hele Norges nye Cæsar-stjerner het for Kim-Daniel Sannes og Nathalie Tonga.

Og særlig førstnevnte skulle vise seg å bety en hel del for meg de neste 11 årene. I starten spilte han en energisk trøbbelmaker som hadde VELDIG mye rart for seg. En rebell til fingerspissene som man uten å overdrive kan si skapte massevis av drama allerede bare det første halvåret. Noen som husker den scenen hvor Storm frivillig ble sendt nedover akerselva i en tønne? Eller da han og Vilde (dattera til Svein Krogstad) laget film med bysten av Georg ikledd burka? For ikke å snakke om alle de saftige fornærmelsene han leverte til sin storebrors daværende kjæreste Daphne Flaa? Som dere sikkert skjønner, minnene er mange!


© Bildet er tatt fra tv2.no.


© Bildet er tatt fra seher.no.

Og vel.. Selv om jeg nok aldri har vært like "ille" som det Storm var den gangen så var dette likevel en karakter jeg kjente meg en del igjen i. For særlig det å være en outsider med mye innestengt aggresjon og frustrasjon var noe jeg følte appellerte ganske mye til meg selv den gang da. Jeg hadde/ har forsåvidt ikke opplevd å miste begge foreldrene mine. Jeg har ikke opplevd å blitt banket opp tid blods på grunn av pengegjeld. Jeg har heller ikke noen anelse av hvordan det må være å ha en søster som sliter med alvorlige spiseforstyrrelser. Men følelsen av å stadig ha en stor uro i meg, følelsen av å ikke passe inn noe sted - den har jeg kjent en del på selv.

Ettersom årene bare har gått og gått kan man trygt si at Storm har forandret seg en del. Det er ikke det at han ikke har hatt for seg en del snåle påfunn i det siste også, for det har han jo, men har langtifra vært like "sinna" som han engang var. Og man kan også si at han generelt har blitt mer moden med årene, en hel del mer ansvarsbevisst. Men fremdeles ganske impulsiv, det må sies. Vel, det vil si.. Ikke nå lengre. For torsdag forrige uke skjedde det som jeg ikke helt trodde KUNNE skje. Storm ble nemlig skrevet ut av serien. For godt.

Alle som har fulgt i hvertfall litt med de siste månedene har nå fått med seg at Storm og Vilde har ei datter sammen som heter Vilja og som veldig plutselig dukket opp på hotellet like før jul. Ei jente man trygt kan si har en del til felles med begge sine foreldre, og ei jente som Storm veldig tidlig i det ganske så plutselige farskapet viste at han var villig til å gjøre absolutt alt for. Ja, han var til og med villig til å balansere på stoler som var stablet oppå hverandre nokså høyt oppi luften for å hjelpe henne med å komme ut av en løgn hun hadde servert sine "venninner" på skolen som gikk ut på at faren var en profesjonell balansekunstner.


© Bildet er tatt fra vg.no.


© Bildet er tatt fra tv2.no.

Et stunt jeg egentlig aldri der og da var så veldig redd for skulle få noen viktige følger for ettertiden. For er det noe Storm har bevist gjennom sin karriere på Cæsar så er det at han er en overlever. Liksom, hallo - han har tross alt overlevd to selvmordsforsøk, en temmelig skjebnesvangert brann, minst et bilkrasj, et par drapsforsøk, og ikke minst sørgelig mange tap på kjente og kjære som har betydd skrekkelig mye for han. Bare for å nevne noe. Så skulle et balansestunt noen meter oppi lufta være det som til slutt tok knekken på han? Neppe.

Og når fakta til slutt ble smadret ned mot bordet så viste det seg at... At slik skulle det heller ikke bli. For stuntet gikk som mange nå har fått med seg bra, men bare noen minutter senere skjedde det derimot noe annet.. For mens han så sto trygt på bakken og signerte autografer til noen mildt sagt begeistrede barn ble han omsider stukket av en veps. I munnen. Og dessverre for Storm så skulle altså dette lille stikket få en meget alvorlig konsekvens. Han falt sammen foran alle barna, inkludert sin egen datter, og vips var denne episoden over. Rulletekst hversågod!!

Og apropos over.. Noe av det aller første vi så fikk se i neste episode (altså den som ble lagt ut denne uken) var Storms kropp liggende i ei kiste. Så jupp, for dere som ikke måtte ha fått det med dere enda - beklager om dette blogg-innlegget nå ble som en spoiler rett i fleisen for dere, men Storm er altså nå dessverre utskrevet av serien, med døden som følge. Og for en ironi det er at det altså var en fuckings VEPS som til slutt skulle være Storms siste stikk. Men slik er gjerne livet i "den virkelige verden" også. Det er sjeldent det vi tror vi skal dø av som faktisk "kommer og tar oss". #hvaervitsen


© Bildet er tatt fra seher.no.

Så.. Denne uken har med andre ord vært en noe trist uke for mange fans der ute, inkludert meg selv. Var det en karakter jeg aldri helt trodde at forfatterne av Hotel Cæsar ikke ville våge å drepe (sammen med Juni, Pelle og Eva), før eventuelt aller siste episode, så var det Storm. Til tross for at det nå har gått noen dager er det fremdeles en del seere der ute som enda er i sorg, og det er på ingen måte noe rart. For for mange har Storm vært som en del av familien, lenge. Og nok en gang vil jeg bare få sagt: meg selv inkludert.

Det kan sikkert høres rart ut for enkelte av dere. Men for meg er altså ikke Hotel Cæsars karaktergalleri "bare" figurerer i en tv-serie. For meg har ganske mange av Hotel Cæsar sine figurer vært så utrolig mye mer, og særlig det at Storm nå er død og begravet, bokstavelig talt, syns jeg er litt trist. Jeg har denne uken mistet et forbilde, en bror, og en veldig god venn. For meg har Storm vært en fyr som har inspirert meg gjennom tykt og tynt, en kompis som så og si aldri har sviktet. Og selv om han "bare" har vært og er fiksjon, så føles det på så mange måter ikke slik likevel.

Helt til slutt vil jeg bare nå få takke den fantastiske skuespilleren Kim-Daniel Sannes (som HELDIGVIS lever i beste velgående av det jeg kjenner til) for en fantastisk innsats. Etter min mening er Kim et av de aller dyktigste skuespillerne som noen gang har vært med i Hotel Cæsar, og hadde det ikke vært for deg Kim så tror jeg kanskje ikke at Storm hadde kunne vært en såpass stor del av dette universet såpass lenge da jeg blant annet ikke kan se for meg noen andre spille denne rollen like godt gjennomført som nettopp DU nå har gjort. Tusen takk for 11 fantastiske år, og masse lykke til videre!

Og sist, men ikke minst. Storm Liland Anker-Hansen - hvil i fred <3


© Bildet er tatt fra tv2.no.

Hva er ditt beste Storm-minne?#hotelcæsar #storm #stormlilandankerhansen #stormankerhansen #død #døden #liv #livet #æra #fiksjon #skuespiller #adhd #tv2 #karakter #legende #legendarisk #trist #rip #appell #minne


29.06.2017, 13:55

For et par dager siden valgte en av mine favoritt-bloggere for tiden (IselinRenee) å legge ut et gøyalt lite innlegg hvor hun fortalte om diverse ting hun trodde da hun var yngre som på en eller annen måte hadde noe med Harry Potter å gjøre. Dette innlegget likte jeg såpass godt at jeg nå har funnet nok inspirasjon til å gjøre et lignende innlegg selv. Men siden det er temmelig lenge siden jeg var noe særlig til Harry Potter-fan nå har jeg valgt å heller ta for meg et litt annet univers i stede. Så kjære alle pikkoloer og stuepiker der ute - her har dere 5+1 ting jeg på et og annet tidspunkt har trodd eller tenkt om Hotel Cæsar, som senere har vist seg å ikke helt stemme. Enjoy! :-D


© Bildet er tatt fra tv2.no

1. Den 28. januar 2005 skulle vise seg å være en gledens dag for mange Cæsar-fans. For før denne dagen hadde nok mange trodd at Jens August var omkommet etter en meget så skjebnesvangert flystyrt. Noe også alle på "hotellet" trodde som akkurat der og da hadde gjort seg ferdig med en litt spesiell minnestund som ble vist på tv akkurat denne dagen.

Men helt mot slutten av denne episoden fikk vi som seere se at Jens August var slettes ikke død, men derimot strandet på en øde øy. I den ene hånda holdt han en slags pinne med et fiskehode(?) på, og jeg tolket det som om Jens August hadde blitt trollmann der og da da jeg først trodde han spradet rundt med en tryllestav. Til mitt forsvar hadde jeg en ikke så alt for stor tv, med en så høy oppløsning på den tiden..


© Bildet er tatt fra tv2.no

2. Noen som husker Sidsel Birkeland? Vel, det var en periode hvor ihvertfall ikke jeg gjorde det så alt for godt. For i begynnelsen fikk jeg ikke lov til å se på Hotel Cæsar fast. Og jeg hadde ikke bestandig mulighet til å likevel gjøre det heller. Så akkurat den faktiske exiten til Sidsel hadde jeg ikke helt fått med meg i starten.

For mens realiteten er at hun var blant de som omkom i den kjente og ikke så veldig kjære bussulykken, så var det en periode hvor jeg trodde at hun allerede hadde strøket med en stund før den episoden ved å kaste seg selv foran en bil. Ikke helt sikker på hva som gjorde at jeg trodde det, men det kan ha vært noe jeg leste på et eller annet forum for en tid tilbake.


© Bildet er tatt fra tv2.no

3. Hotel Cæsar har hatt MANGE spesielle personligheter på besøk gjennom de siste 20 årene. Og en av de skikkelsene som ihvertfall jeg syns var noe for seg selv var den litt innpåslitne operasangerinnen Desirée Johannesen, som ble spilt av Karin Lunden, kanskje mest kjent som Billeba Birkeland i Familiesagaen De Syv-søstre. Men da jeg først så et pressefoto Tv2 hadde av Desirée på sine nettsider trodde jeg først at det var en helt annen Syv Søstre-skuespiller som hadde tatt rollen, nemlig Simon Andersen. Og når jeg først trodde det tenkte jeg også at Desirée skulle vise seg å være transvestitt.


© Bildet er tatt fra tv2.no

4. Så var vi omsider kommet til det som kanskje er den mest lollete "misforståelsen" av dem alle. For rekk hånda opp i været alle dere som husker Magnus Falsen. Vel, jeg rekker TO hender opp i lufta nå. For OM jeg husker Magnus.. Ingen, absolutt INGEN skikkelse på Cæsar har køddet så mye med hodet mitt som det denne mannen en stund gjorde.

Og jeg vet ikke om dere husker det, men det var en periode hvor han lurte Juni til å helt oppriktig tro at han var en varulv. Og for å si det sånn, det var ikke bare Juni som trodde det. Og er det egentlig så rart at jeg gikk på? Jeg mener, Cæsar har jo hatt FAKTISKE surrealistiske sekvenser tidligere også. Noen som husker skygge-sekvensen med hun som brant inne på 513 foreksempel? Jeg bare nevner det. 


© Bildet er tatt fra tv2.no

5. Jeg tror vel egentlig at absolutt ALLE nå på en eller annen måte har fått med seg at Toralv Maurstad faktisk valgte å gjøre et aldri så lite "comeback" i serien for et par år tilbake i tid. Noe som vi ihvertfall delvis kan takke Torsdagskveld fra Nydalen for som i UKEVIS hadde parodiert sluttsekvensen fra en teaser serien hadde laget hvor man kunne se Georg Anker-Hansen sitte i en kontorstol GLISENDE mens han kom med følgende replikk: "Heeei, ja dere trodde kanskje at jeg var død?".

Og Georg kom jo tilbake. Ihvertfall på en måte. Det vil si, det var bare Jens August som så han da han hadde noen hyppige hallusinasjoner som han slet med der og da.. Men når JEG først så denne teaseren trodde jeg faktisk på ramme alvor at Georg ikke var steindød allikevel, og at han faktisk skulle bli med fast igjen.


© Bildet er tatt fra tv2.no

6. Helt til slutt vil jeg veldig gjerne legge til et siste punkt sånn apropos trailere og teasere. For da den livlige, pene, intelligente og ekstremt godhjerta karakteren Elise Bøe enda var rimelig ferskvare på hotellet la Hotel Cæsars facebook-side ut et intervju med Silje Hagrim Dahl som er det fantastiske vesenet som spiller Elise. I dette intervjuet ble det såvidt det er nevnt noe om at Elise har en mørk hemmelighet som blant annet vil gå utover familien hennes.

Og under nettopp dette intervjuet så vi også noen klipp fra serien som til da ikke hadde vært vist på tv. Blant annet en sekvens hvor Elise virket temmelig forskrekket, mens hun gjorde noen enkle håndbevegelser mot halsen. Det første jeg tenkte var følgende: "HUN ER VAMPYR!!", hehe.. Men skal jeg være helt ærlig så var ikke akkurat det noe jeg faktisk oppriktig trodde. Men DAMN, så kult det hadde vært om og hvis det stemte.

Har du tatt Hotel Cæsar-feil før?
#hotelcæsar #såpeserie #såpeopera #drama #tvserie #serie #hotell #hotel #fiksjon #misforstått #feil #feiltolkninger #fantasi #romforalt #ethjemforossethjemfordeg #tv2 #tv2sumo #kultur #norsk


28.06.2017, 14:20

Absolutt ALLE kan gjøre feil i ny og ne. SÅNN, da har jeg nevnt det så da trenger jeg ikke å skrive det noen flere ganger i dette innlegget. For JA, det skal nok en gang handle om de to videoene som jeg i går fikk beskjed om at noen hadde rapportert inn for brudd på opphavsrettighetene. Det har nå gått en del timer siden jeg først oppdaget det, og jeg sliter enda med å forstå hvorfor vedkommende faktisk gjorde det. Og utifra en del reaksjoner som jeg har fått inn i ettertid både her inne, men også på Facebook og Instagram, så har jeg forstått at jeg så på ingen måte er alene om akkurat det.Og selv etter en del mail-vekslinger med mannen bak disse rapporteringene så har jeg fortsatt ikke fått noe særlig godt svar. Men det jeg nå derimot vet er at begge videoene det gjaldt nå er oppe å stå igjen etter at nøyaktig den samme fyren som i går hadde sendt inn en juridisk klage til Youtube, i dag morres hadde vært innom tuben på nytt forså å bringe de tilbake i offentligheten. Og nettopp DET kombinert med det faktum at han altså FORTSATT ikke har svart meg på hvorfor han rapporterte de inn i utgangspunktet er i grunn og bunn bare med på å styrke min teori om at han faktisk ikke har hadde sett på de da han valgte å melde de inn, men bare handlet utifra miniatyrbilde, overskrift og tags.

Noen syns kanskje at jeg har vært litt hard mot denne fyren det siste døgnet, kanskje særlig over Facebook. Og noen syns kanskje også at jeg i det minste burde være litt takknemlig og til og med litt ydmyk nå som de ihvertfall er tilbake igjen, men vet dere hva.. Det skulle bare mangle. Er det ET menneske som burde være litt ydmyk akkurat nå, så er det etter min mening ikke meg, men han! For makan til et smålig og ikke minst SNODIG tilfelle har jeg nesten ikke vært borti før. Og som jeg også nevnte i går - jeg er så absolutt FOR at det skal være lover og regler om opphavsrettigheter og sånn, men et sted går faktisk grensen også der, og den grensen mener jeg at han gikk ganske hardt over i går.

Helt avslutningsvis så vil jeg nå dele de videoene det en stund gjaldt. De to videoene som Youtube en stund faktisk hadde "slettet". De to videoene som et merkelig individ altså hadde klaget inn for brudd på opphavsretten. De to videoene som nå på sett og vis er blitt noe historiske det siste døgnet etter denne snodige fadesen. Så kan dere ta en titt, og bedømme selv.


 


Så er spørsmålet mitt til alle dere: Er det noen der ute som kan forstå hvorfor disse to videoene ble rapportert inn? For som dere sikkert har forstått nå - jeg forstår nemlig IKKE det.. xD

Helt, helt til slutt vil jeg nå veldig gjerne få sitere en klok, gammel (og død), flott herremann, nemlig Kong Haakon: "Det vil helst gå godt.". Ah, de tar for seg, og sier mye rart disse danskene altså.

Har du fått noe rapportert på Youtube før?
#youtube #tv2 #hotelcæsar #rettigheter #opphavsrettigheter #krenkelse #blogg #autografer #utklipp #video #nordiccontentprotection #rettighetspoliti #straff #rapportering #seoghør #streng #fans


26.05.2017, 15:16

I skrivende stund sitter jeg og venter, og venter på at klokka skal bli sånn ca. 19. For da skal jeg forhåpentligvis få hentet ei pakke som ankom Oppdal for to dager siden. En Hotel Cæsar-pakke!! Nærmere bestemt de velkomst-stolpene som har stått på settet helt siden første episode som de bestemte seg å kvitte seg med for noen uker siden, i og med at serien nå mest sannsynlig ikke skal produserer mer..


© Bildet er tatt fra tv2.no

Av forskjellige årsaker har jeg ikke gått for å henta pakken selv da jeg ikke har bil, og jeg tenker at pakken nok er litt for tung og sånt. Så denne gangen har jeg spurt pappa om han kan være med å hente den for meg. Noe som ikke gikk onsdag for da var han bortreist, og i går var det jo Kristi himmelprumpsdag. Men i dag derimot, for ca. to timer siden ga vi det et forsøk, men da bare for å bli fortalt at de har litt tekniske problemer eller noe der borte på posten akkurat nå. Så alle god ting er tre, my ass.

Så derfor har vi nå bestemt oss for å heller gi det et forsøk i kveld, en times tid før stengetid. Så, i mellomtiden sitter jeg nå her da og blar litt gjennom Facebook. Og i den forbindelse fant jeg noe som ihvertfall JEG syntes var, veldig, veldig søtt. Nemlig en Facebook-eksklusiv scene som kun er å se på, vel, nettopp Facebook (og nå blogg.no *kremt* *kremt* xD). Se bare på dette her: <3Tror du Pelle er homo?

Stay goregeous!#hotelcæsar #legning #homo #homofil #homofili #skjeiv #pelle #pellekrogstad #nikistheophilakis #beate #beatekrogstad #facebook #tv2 #tv2sumo #såpeopera #drama #kjærlighet #date


31.03.2017, 19:30


© Bildet er tatt fra tv2.no.

Ja, da var det visst slutt da. I skrivende stund har jeg akkurat karvet meg opp av sengen, fått på meg klær og sjekket mobilen - for å se om det har skjedd noe nytt i verden siden jeg la meg i dag mores. Noe av det første som jeg sånn virkelig registrerte meg er det faktum at Hotel Cæsar nå legges ned.

For å starte med det litt mer positive. Jeg er glad for at jeg allerede hadde kommet meg opp av sengen og kledd på meg når jeg fant ut av dette, for ellers hadde jeg nok vært liggende der fortsatt, og slitt veldig med å komme meg opp igjen på ganske lenge. Og jeg hadde allerede ligget der mer enn jeg burde fra før av da.

Så, hva skal jeg si... Jeg er ikke sjokkert eller spesielt overasket. Mentalt har jeg vært forberedt på dette lenge nå. Egentlig helt siden det ble klart at serien skulle bli en eksklusiv Tv2 Sumo-serie har jeg vært veldig klar over at det er en større sannsynlighet enn på ganske lenge for at det ikke blir noe mer neste år igjen (altså i 2018).


© Bildet er tatt fra tv2.no.

Men når det er sagt så er jeg altså ikke helt uberørt nå likevel. Som Tom Sterri har sagt tidligere i dag i et intervju med media - dette er som et dødsfall. Selv om vedkommende har vært syk lenge, så er det likevel trist når han eller hun plutselig er borte. Og det kan jeg ihvertfall si at jeg er nå. Jeg føler meg for øyeblikket litt trist og noe tom inni meg...

Som helt sikkert veldig mange av dere vet så har Hotel Cæsar betydd veldig, veldig mye for meg veldig, veldig lenge. Jeg har tidligere gått så langt som å kalle Hotel Cæsar for det lengste vennskapet jeg noen gang har hatt med noe(n) uavbrutt, en bestevenn gjennom nesten 20 år. Og det står jeg så inderlig for en dag i dag.

Fra og med nyttår mister jeg dette vennskapet. På en måte. Forhåpentligvis vil de "gamle episodene" fortsatt ligge på Tv2 Sumo ihvertfall en stund etter at den siste episoden er blitt lagt ut i midten av desember, og uansett har jeg jo alltids de 40 første episodene på dvd. Samt en rekke med effekter og autografer jeg har samlet på gjennom årene som har vært.


© Bildet er tatt fra tv2.no.

Men selv om jeg har vært forberedt lenge nå, og selv om jeg fortsatt vil kunne beholde en del episoder og ting jeg har tatt opp, og tatt vare på så vil det likevel bli litt rart når 2018 er blitt et faktum, og jeg aldri mer kan se frem til nye episoder igjen. Men sånn er livet, dessverre. Alt som går opp må en gang gå ned, til og med verdens fineste og herligste tv-serie gjennom tidene..

Helt avlslutningsvis vil jeg bare si tusen takk til alle som har bidratt til å gjøre Hotel Cæsar til det det har vært og fremdeles er, fra det startet opp i 1998 og til i dag. Tusen takk for alle de gode latterne, alle intrigene og den endeløse bølgen med helt fantastiske høydepunkter dere har gitt hele det norske folk, enten dere har stått bak eller foran kamera. Tusen, tusen takk. Jeg elsker dere <3

Hvordan er din reaksjon på nedleggelsen av Hotel Cæsar?

Stay goregeous!


10.03.2017, 23:30Tenkte å skyte inn et aldri så lite skryteinnlegg her jeg nå før natta omfavner Norges land og rike sånn fult og helt.

For i dag har jeg nemlig fått meg ny mobil. Eller ny og ny, jeg har oppgradert fra Samsung Galaxy S6 til S7. Ikke de helt enorme forskjellene, men når jeg nå har gått rundt og tenkt at jeg "trenger" ny mobil i såpass mange måneder, og siden jeg ikke vil degraderes på noe sted (må da ha det beste forstår dere), så viste det seg altså at det var en Galaxy S7 som skulle være løsningen.

Fordelen med S7 kontra S6 er at S7 blant annet skal være vannett, noe S6 ikke var, noe som jeg igjen tror er en av årsakene til at den har oppført seg så teit de siste månedene. For det skal sies at jeg kan nok ha tatt og rengjort den med en noe fuktig klut et par ganger, og mistet den i gulvet enda et par ganger, såeh, ja.. Er vel først og fremst derfor jeg bestemte meg for å la lillebror ta over denne uken, fordi storebror til slutt ble for utilregnelig og uforutsigbar.

Så... Samsung Galaxy er død - lenge leve Samsung Galaxy! :-DHva slags mobil har du?

Stay goregeous!0
23.06.2016, 08:09


© Bildet ert tatt fra pixabay.com

God morgen liksom, det er det de skal ha oss til å tro!..

Okei, når sant skal sies (og det skal det jo helst gjøre) så er ikke denne morgenen så fryktelig (enda) som det den KUNNE ha vært. Greit nok, jeg føler meg ikke helt i tipp-topp-form for øyeblikket, og det faktum at tven min spilte meg et fiffig puss i ste gjorde ikke akkurat harmonien i heimen stort vakrere.

Opprinnelig skulle denne dagen ha startet på kjøkkenet (shut up, ikke en gang si det!), nærmere bestemt ved oppvasken. Men så sluknet ipoden min som et resultat av at batteriet var så og si tommelom, så da måtte jeg først og fremst slå på pcen slik at jeg kunne lade det.

Og det er her moroa startet. For i stede for å få en titt på start-menyen min fikk jeg rosa, stillestående (altså ikke i bevegelse, dah) snø. Okei, tenkte jeg, dette var litt rart, men pytt-pytt, jeg må sikkert bare slå maskina på igjen på nytt. Næh, hjalp ingenting.

Så bestemte jeg meg for å skru på PS4en. Rosa snø. Kjempegøy.. Der og da begynte jeg å bli bekymret for at tven kunne være fucked, altså permanent fucked. Ikke midlertidig syk, men basically hjerneskadd. HELDIGVIS skulle det vise seg å heller være midlertidig som var tilfelle.

For etter at jeg slo pcen og PS4en, samt tven av igjen, forså å ta ut strømmen til  absolutt alt i noen sekunder, forså å slå alt på igjen var ting heldigvis tilbake til normalen. Ingen jålete snø fra tutti frutti-helvete. Det igjen betyr at jeg nå slipper å spørre pappa om han kan stikke innom for å "se på det", og at jeg også slipper å avlyse det besøket med mamma i dag fordi vi "ikke har en dritt å glo på". Altså, jeg kunne tatt frem en tallerken med bæsj, men det ville ikke blitt helt det samme.


© Bildet er tatt fra sillyjokes.co.uk

Så, nå som den rosa snøen er måket vekk (haha, innså akkurat NÅ vi i Norge faktisk bruker et ord for "snøbryting" som vi også bruker når vi omtaler en spesifikt fugl xD) for denne gang, og Ipoden ligger avslappet på lade-"bordet" (som egentlig er enden av sofaen min..) så nå kan jeg ta med meg en noen lunde lettet sjel, forså å "ta" oppvasken..

#rosasnøernoedritt #nomorepinkwinter

Vi reblogges!- Ann Helen er kul!
http://tispe.blogg.no1
03.03.2016, 00:04


© Bildet er tatt fra tv2.no

Blir Tv2 Sumo-eksklusiv
Tirsdag 1. mars kom nyheten som har fått en større del av Hotel Cæsars fanskarre til å rase: Fra og med julen 2016 blir hele norges favoritthotell fjernet fra tv-skjermene.

Og på meg kan det virke som det er det eneste samtlige der ute har fått med seg.. På en rekke nettsteder er det nå flere som tror at det endelige punktumet også settes i desember. Det er på ingen måte tilfelle.. Det er altså ikke like lurt å bare lese overskriftene hele tiden.

Faktumet er at Hotel Cæsar IKKE tar slutt verken her og nå, eller i desember. Joda, det blir ikke mer Cæsar på lineær TV etter julen 2016. MEN: Eventyret fortsetter med MINST 50 episoder til etter det på Tv2 Sumo!!

Og jo, det er en del som har fått med seg den biten også, og ikke bare det aller, aller første jeg skrev i ste.. Men også her skal det krangles og klages..

Jeg VISSTE at det fremdeles finnes en god del vanedyr der ute som ligger noe bak når det kommer til det tekniske.. Eller som sliter generelt med å prøve ut nye ting her i livet.. Men at det skulle bli SÅ mye spetakel som det nå har blitt de siste dagene, det hadde jeg rett og slett ikke trodd..

Det skal sies.. Jeg også innser jo at serien vil miste noen av seerne sine fra og med neste år da særlig de aller eldste der ute (samt de aller fattigste) nok vil slite noe med å komme seg på Sumo.. Men jeg velger likevel å tro og håpe at det ikke er så dramatisk som en del nå vil ha det til.

Jeg er ihvertfall optimist nok og tror virkelig at serien vil overleve til 20-års jubileumet oktober 2018, om ikke lengre. Med andre ord - jeg føler meg rimelig trygg på at det BLIR flere episoder også etter de 50 nyeste episodene som Tv2 nå har bestilt.

Men, nå skal ikke jeg bare "provosere" eller "rakke ned" på de som er mer urolige og/ eller dårligere stilt enn hva jeg selv er.. I stede skal jeg nå prøve så godt jeg kan å overbevise flest mulig av dere skeptikere om at denne nyheten faktisk kan være mer en GOD en fremfor en dårlig en.

Dette mener jeg er positivt med at Hotel Cæsar blir Sumo-eksklusiv fom våren 2017:
- Sjansen for at vi får nye episoder på fredager igjen er nå større enn på lenge.
- Flere har i årevis klaget over at dagens episoder er for korte. Nå som Cæsar blir en eksklusiv nett-serie er det STORE muligheter for at vi i hvertfall innimellom får episoder som er noen minutter lengre enn det vi har fått til nå.
- Når serien ikke lengre har et bestemt sendetidspunkt å forholde seg til som klokken 19.30 er det også lov å håpe at de våger å dra enkelte scener litt lengre med tanke på vold, sex og nakenhet, sammenlignet med hva de tør per dags dato.
- Vi seere trenger ikke stresse med å være hjemme til en viss tid for å få med seg dagens episode.
- Ingen reklamepauser!

Så kjære alle sammen - Er det egentlig så fryktelig at hotellet flytter litt på seg og blir eksklusiv på nett? Dere aller, aller fleste skal virkelig få til å skaffe dere en Sumo-konto, det er absolutt ikke så vanskelig. Selv mormoren min har klart å komme seg på Facebook, liksom..

Og jo, det koster litt penger, men dere aller fleste av dere har virkelig råd til det om dere i utgangspunktet bryr dere nok om Cæsar, og hvis dere ikke gjør det skjønner jeg ikke vitsen med å klage i utgangspunktet.

Helt til slutt vil jeg nok en gang påpeke at jeg fullstendig klar over at det selvfølgelig er NOEN der ute som er hardere rammet enn andre.. Men verden har aldri vært 100% rettferdig. Det kommer den heller aldri til å bli. NOEN kommer ALLTID til å være hardere rammet enn andre. Sånn er det bare, dessverre.

Kommer du fortsatt til å følge med på Cæsar etter julen 2016?

Vi reblogges!


14.08.2015, 22:59


© Bildet er tatt fra tv2.no

På mandag braker det løs igjen med nye hotellintriger på Tv2. Hotel Cæsar er endelig tilbake etter en lang sommer og man trenger ikke være blant de som står meg nærmest for å vite at jeg virkelig ser frem til denne sesongen. Og det er selvfølgelig ikke helt grunnløst at jeg ser såpass frem til de nye episodene som nå er like rundt kvartalet. Først og fremst, det ER tross alt Hotel Cæsar det er snakk om her :-D

Men.. Det er også noen spesifikke ting jeg vet vil skje i høst som er med på å påvirke det faktum at forventningene er ekstra høye nå. Ja, også har jeg i tillegg et par teorier om noe jeg er ganske sikker på vil skje. Og.. *kremt*.. Hvis du er en av de som prøver å unngå flest mulig spoilere bør du slutte og lese her og nå.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


© Bildet er tatt fra tv2.no

Jeg har i likhet med en god del andre snoket litt rundt den siste tiden. Jeg har sjekket innom den offisielle Facebook-siden til Cæsar minst 3 ganger hver dag i hele sommer i håp om en og annen oppdatering. Jeg har vært innom diverse Instagram-profiler, ja, jeg har kort fortalt googlet i hytt og pine. OG - jeg har funnet et og annet rimelig interessant.

Særlig syns jeg det er en spesifikk ting som er ganske så spennende for øyeblikket. Nemlig det faktum at muligheten for at Jens August vender tilbake denne høsten er veldig, VELDIG stor. Jeg er faktisk så sikker på at Jens August kommer tilbake i høst at jeg er villig til å slette Facebook permanent dersom det skulle vise seg at jeg tar feil.

Så.. Hvorfor er jeg så sikker på dette? Jo, nå skal dere høre. Eventuelt bare fortsette å lese

"Eva Rosenkrantz glemmer aldri Jens August, sånn er det bare!"
Først vil jeg starte med å nevne at jeg har en mistanke om at da Rudy Claes for en stund siden lot seg intervjue av Se&Hør i forbindelse med et fremtidelig bryllup så tror jeg hun sa litt mer enn hva diverse manusforfattere og andre ansatte på "hotellet" egentlig hadde planer om skulle "komme ut".

Ta nemlig en titt på dette videointervjuet. "Eva Rosenkrantz glemmer aldri Jens August, sånn er det bare". Jo, jeg er enig. Det utsagnet i seg selv er litt tynt til å bygge diverse forhåpninger på. For når man har vært gjennom så mye som Jensy og Eva tross alt har så hadde det vært litt rart om hun plutselig hadde "glemt han". Men ta nå og se hvor lur Rudy ser ut når hun sier den setningen.

"Så sitter han plutselig blant publikum i kirken så er...  Så vet man ikke helt hva som skjer". Trenger jeg si mer?

Åh, ja. Så har vi det intervjuet Cæsar-blogger Ole Johannes Ferkingstad gjorde med Sofie Asplin i vår. Ta nå en titt på dette intervjuet. Hvis dere ikke ønsker å se hele intervjuet, så kan dere spole frem til 15.20. "Kanskje han allerede har kommet tilbake, men så har det ikke kommet ut enda?".

Hotel Cæsar liker ikke at jeg er på sporet av noe
Det jeg har skrevet til nå er forresten ikke første gangen at jeg har delt offentlig noe sted. Jeg har nemlig delt deler av disse teoriene et sted før også, nemlig på Hotel Cæsar (offisiell). Det jeg skrev denne gangen var en kort tekst som oppsummerte det Rudy og Sofie hadde sagt, og hvordan jeg altså tolker det.

For å si det sånn... Den kommentaren jeg skrev den gang forble ikke på nett veldig lenge. Den var slettet nesten like fort som den var publisert... Så, det er tydelig at jeg er på sporet av noe som diverse ansatte på "hotellet" ikke vil at folk skjønne for mye av enda. Hadde jeg vært helt på bærtur tviler jeg tommeltottene mine på at de hadde tatt seg bryet med å fjernet det jeg skrev. Jeg mener... Det er daglig så mye rart fra andre fans der inne som IKKE blir slettet, så... Jeg har nok rett i mine antakelser, bare vent og se.

Arne Berggren er ute - Marie Hafting er VELDIG in!
Nå skal jeg ikke påstå at Arne Berggren (seriens tidligere showrunner) var hovedårsaken til at Kim Kolstad (som spiller Jens August) sluttet for en stund tilbake, men han hadde definitivt noe med denne avgjørelsen å gjøre.

Nå er det derimot gått en stund siden Arne jobbet for Hotel Cæsar og det tipper jeg øker sannsynligheten for at Kimsy kan ha latt seg friste til å bli med igjen. I dag er det Marie Hafting som styrer skuta. Ei fantastisk kvinne som etter min mening har laget noen helt fantastiske episoder hittil. Og dette talentet er jeg skråsikker på at Kim er klar over da Marie faktisk har jobbet en del med serien før også.

Kim er på ingen måte en dum mann, så jeg kan rett og slett ikke fatte hvorfor han skulle sagt nei til å komme tilbake nå. Og Marie er heller ikke ei dum dame, så... Hun har kort fortalt GARANTERT vært inne på tanken om å skrive Jens August inn igjen... Og nå har vi igjen kommet til det punktet hvor jeg skriver: Trenger jeg si mer?

"Du lekte gud, og jeg måtte rydde opp etter deg"

© Bildet er tatt fra tv2.no

Så er vi kommet til det aller ferskeste utsagnet som er med på å styrke mine etterhvert så urokkelige teorier. Det utsagnet kommer fra ingen ringere enn Juni Anker-Hansen selv, J.As søster. I ettermiddag publiserte nemlig tv2 en teaser som etter min mening er noe interessant. Klikk her for å ta en titt.

Nå kan det selvfølgelig være flere Juni snakker til/ om i denne teaseren. Det trenger ikke være Jens August, men jeg mener.... Hvor mange andre stormannsgale kandidater har vi og rasle med som Juni har ryddet opp etter, og som hun tydeligvis bryr seg noe om siden hun bl.a håper vedkommende forstår at hun har gjort ting i beste mening for familien?

Å ja, en ting til. Jens August er så godt som udødelig. Han er som Batman, han KAN IKKE DØ. Samme hva som skjer... Om han faller ned med et fly, om han får i kule mellom øya, om han blir etterlatt i skogen for å dø, om han blir kidnappet av en gal gangster som ikke liker å tape i spilll.... JENS AUGUST KOMMER ALLTID TILBAKE!!! :-D

Tror du at Jensy vender tilbake denne høsten?

Vi reblogges!0
02.06.2015, 17:40Samsung Galaxy S6 in tha house

Endelig, ENDELIG!!!! Jeg har en lengre periode som nok har føltes lengre enn den har vært ønsket meg en ny mobil. Jeg har nå gått et år rundt med en Samsung Galaxy S5. En veldig snasen, intelligent, rask og i hele tatt god mobil, MEN dessverre begynte den etterhvert å irritere meg på spesielt et område..

Det var ikke alt for ofte det skjedde, men når det skjedde så var det virkelig ekstremt frustrerende. Det jeg sikter til er at den innimellom fikk det for seg at dekselet ikke satt ordentlig på plass, og DET kunne den gjerne finne på å minne meg på hvert 5 sekund når det først gjaldt. Så akkurat når det skjedde var det ikke SÅ gøy å bruke akkurat den til se videoer på Youtube, skrive sms osv. xD

Likevel, jeg har ikke gitt opp den Samsung Galaxy-slekta enda. For den nye mobilen min er ikke så skrekkelig forskjellig fra den forrige jeg hadde. Det jeg har skaffet meg i dag er nemlig en splitter ny Samsung Galaxy S6!

For selv om det var veldig irriterende når den først begynte å mase om "det løse dekselet" så var jeg ellers veldig fornøyd. Heldigvis tror jeg ikke dette deksel-problemet vil dukke opp på min nye S6-modell, da den ser ut til å være satt sammen bitte litt annerledes enn S5eren. Litt vanskelig å forklare, men det får holde at de som har gjort den samme oppgraderingen som nå jeg har gjort forhåpentligvis forstår hva jeg mener. Dere andre får bare sitte der og være grønne xDDagens lille skremsel
Det skal sies... Selv om jeg ikke tror det vil bli noe deksel-trøbbel med den nye, så har den likevel klart å "skremme" meg litt allerede nå i dag. For omtrent en time siden etterlyste jeg mobilnumrene til folk, og det var i hvertfall to som fortalte meg at de hadde sendt sms, men som jeg aldri så ut til å få. Så fant jeg ut at jeg i tillegg til å ikke kunne motta sms eller anrop, så kunne jeg heller ikke sende noe da "nettverket ikke var tilgjengelig enda"...

Ble litt "redd" for at jeg måtte opp til Elkjøp igjen for å bytte SIM-kort, men det ser det heldigvis nå ut som jeg slipper.

Og helt til slutt.... Jeg må bare nok en gang "beklage" for at jeg NOK EN GANG har blitt veldig sløv når det kommer til blogginga xD "Dessverre" ser det ut som det heller ikke med det første kommer til å komme så veldig mye nytt her da jeg er ganske "opptatt" for tiden. Det vil si, jeg har blitt veldig hekta på Game of Thrones og, ehm, gaming den siste tiden. Sorry, but Im not fucking sorry.

Vi reblogges - kanskje!


05.05.2015, 19:13


© Bildet er tatt fra tv2.no

I dag kom endelig den store nyheten som MANGE har ventet på LENGE. Nå er det bekreftet, Hotel Cæsar skal fortsette til i hvertfall jula 2016. Og det var jammen meg på tide. For som jeg skrev sist så har jeg fulgt med på den nåværende sesongen med noe blandede følelser.

Den sesongen som går nå er fortsatt etter min mening en av de aller beste noen sinne, og jeg har virkelig kost meg de siste månedene. Men alle tankene om at Cæsar nå kanskje kunne gått i sin siste sesong har lagt en viss demper på all gleden.

Nå kan jeg (og mange til) endelig kose meg med Hotel Cæsar igjen UTEN å bli forstyrret av disse ganske så ned-trykkende bekymringene. Nå kan jeg endelig søren snyte meg puste igjen!

Tusen takk til alle dere som har holdt ut med alle Cæsar-postene mine den siste tiden både når det kommer til her inne på bloggen, på Facebook, Snapchat og i private samtaler, både de skriftlige og muntlige. Ehm, og for å si det sånn, jeg tror ikke det blir mindre Cæsar-talk fra fremover.

Det er fortsatt Marie Hafting som lager Cæsar, og så lenge hun fortsetter å pøse ut med den samme kvaliteten som nå blir det nok lenge til begeistringen min dempes xD

Og sist, men ikke minst har jeg to klare oppfordringer til dere:
- Selv om Hotel Cæsar ikke skal legges ned, FORTSETT Å SE PÅ LIKEVEL!! Eventuelt begynn å se på om du ikke gjør det fra før, og jeg lover deg at livskvaliteten din vel heve seg et par hakk.
- Fortell vennene dine om hvor sinnssykt bra Hotel Cæsar er for tiden!

Vi reblogges!


28.04.2015, 21:43


© Bildet er tatt fra tv2.no

En fryd med bismak!

Det begynner nå å bli en liten stund siden sist jeg blogget om og for Hotel Cæsar, og jeg hadde egentlig tenkt at det forrige innlegget mitt skulle være det siste hvor jeg prøver å overbevise dere som ikke (lengre) ser på serien om å begynne å se på igjen, men etter en nedslående artikkel fra kampanje.com forrige uke har jeg nå følt en viss trang til å komme med minst et innlegg til. Artikkelen jeg sikter til kan leses her.

Nå er det fortsatt sånn at det er først og fremst alle andre nettaviser enn Tv2 selv som har skrevet om en eventuell nedleggelse. Fremdeles er ingenting avgjort, ingenting er enda bekreftet eller av-bekreftet, men jeg syns at all usikkerheten begynner å bli såpass ubehagelig at det rett og slett er med på å påvirke hverdagen min.

Litt før og etter nyttår skrev jeg noen innlegg om den kommende vårsesongen (som nå går på tv), om hvor bra den skulle komme til å bli og hvor mye nytt som snart skulle bli sprøytet inn i det fantastiske universet som jeg syns at Hotel Cæsar er. Riktignok har det ikke kommet så mye skriverier fra meg ETTER at de helt nye episodene til Marie Hafting kom på luften, så det har jeg tenkt til å gjøre noe med nå.

Episodene i dag!

© Bildet er tatt fra tv2.no

Helt siden månedskiftet mars-april har vi fått sett Hotel Cæsar fra ganske så nye sider enn hva man har vært vandt til før. Vær eneste uke har det skjedd noe, vær eneste episode har de siste ukene rett og slett vært en fryd. Før gjorde det ikke så mye om man tok litt "ferie" fra hotellet, men nå... Dersom man i dag skipper f.eks tre episoder, ja så har man faktisk gått glipp av en del.

Ting går altså i et mye raskere tempo enn det har gjort før. Men selv om ting går fortere, så er ikke det det samme som at historiene har blitt dårligere. Et kjent ordtak vil ha det til at hastverk er lastverk, og jeg skal innrømme at jeg var litt spent på hvordan den kommende sesongen ville bli med tanke på at alt skulle speedes såpass opp. Men nå kan jeg ikke si annet enn at jeg er rett og slett imponert over den kvaliteten de nye episodene faktisk har til tross for hastigheten. Det er rett og slett helt unikt.

I tillegg har serien fått mer varme enn den hadde for f.eks to måneder siden da det meste var ganske kaldt, ensformig og det meste var fokusert på den ustabile psykopaten "Edvin Holte" (R.I.P). Serien har i dag blitt mye morsommere, noen vil kanskje si at det er på vei til å tippe over og at Hotel Cæsar nå nesten er mer en komedie-serie enn en såpe-serie, men det er ikke jeg enig i.

For selv om det utvilsomt er mye mer humor og feelgood så er det fremdeles en såpeserie med dramatiske hendelser, intriger og glamour. Som Juni Anker Hansen så fint kommer til å si til en viss Winther (Geir Børresen) i morgen: - Selv om man prøver nye ting så betyr ikke det at man mister seg selv, eller at man trår bort fra sine røtter. Identiteten består jo.


© Bildet er tatt fra tv2.no

Det er noen år siden jeg gjerne så en og samme episode flere ganger etter hverandre. Men etter at de helt nye episodene kom på skjermen i vår har det rett og slett begynt å skje igjen. Jeg syns at de episodene som går nå er så utrolig underholdende, jeg er så skrekkelig begeistret for de tingene som skjer på favoritthotellet mitt for tiden at jeg kan ikke beskrive det godt nok. Jeg koser meg, jeg ler, jeg trives på Hotel Cæsar, men dessverre er det noe som er med på å gjøre at god-følelsen likevel ikke er like høyt oppe som den kunne ha vært....

Hotel Cæsar kan IKKE erstattes!
Og det er nå vi vender tilbake til årsaken til at jeg nå skriver dette innlegget. For i følge ryktene leter nå Tv2 etter en eventuell ny såpeserie som skal erstatte Hotel Cæsar etter jul. Hvis det skjer at Cæsar forsvinner fra skjermen og blir erstattet av noe annet kommer jeg til å bli både veldig lei meg, sint og frustrert.


© Bildet er tatt fra tv2.no

Da jeg leste den ene artikkelen her om dagen ble dagen min ødelagt. Jeg tenkte på å skrive noe her inne allerede da, men er glad for at jeg ventet litt med tanke på hvor provosert jeg ble den kvelden. Jeg har veldig mange rare tanker om dette, og det er ekstremt få av de som er nevneverdig positive. Først og fremst er det tanken på hvor utrolig stort tomrom som kommer til å oppstå dersom Cæsar legges ned som preger meg her og nå....

Men... Jeg er også bekymret for hva som vil skje med diverse vennskap dersom noen av mine nåværende venner begynner å følge med på og i verste fall like den eventuelt nye serien. Særlig de som eventuelt ikke gidder å en gang gi de nye Cæsar-episodene som går nå en sjanse fordi de har bestemt seg for at Cæsar ikke er noe for dem basert på et eller annet som var for noen år tilbake.......

For å si det rett ut jeg er rett og slett bekymret for at jeg ikke kommer til å takle det særlig bra, og jeg tror faktisk at HVIS det skjer at noen av de som ikke en gang gidder å se på en eneste episode av Hotel Cæsar dette året kommer til å like den eventuelt nye arvtageren... De vennene kommer jeg antageligvis ikke til å orke å ha noe mer med å gjøre lengre... Jeg kommer til å se på de som svikere, rett og slett.


© Bildet er tatt fra tv2.no

Men, nå skal jeg ikke ta alle sorgene på forskudd. For selv om jeg er veldig bekymret nå, så er jeg vel først og fremst (innerst inne) mest optimistisk på at ting skal gå bra, at Tv2 vil skrive en ny kontrakt med Metronome Spartacus (selskapet som produserer Hotel Cæsar), og at flere av dere som ikke har sett Hotel Cæsar denne våren fordi dere tror at Hotel Cæsar fremdeles er sånn og sånn som det var for en stund siden likevel vil gi serien en ny, fair sjanse og faktisk blir ganske overrasket over hvor mye som har forandret seg siden sist.

Helt til slutt vil jeg dele noen enkle oppfordringer fra HC-bloggen til Ole Johannes Ferkingstad om hva vi alle sammen nå bør gjøre for å redde Hotel Cæsar fra å bli stengt til jul:

Skriv til TV2 på facebook.

Se HVER eneste nye episode. 

Lik "Nei til nedleggelse av Hotel Cæsar" på facebook.

Del siden og bildene der inne videre med dine venner. 

Fortell om Hotel Cæsar personlig til venner og familie.

Få alle til å følge med på alt det nye som skjer. Jeg er sikker på at folk vil følge med om de bare får med seg de nye episodene. 


Vi reblogges! 27.02.2015, 11:07

Akkurat nå, i denne skrivende stund føler jeg meg noe tom på visse områder. For de som følger meg på Facebook og Snapchat har det neppe vært noe tvil om hva jeg syntes om den episoden av Hotel Cæsar som ble lagt ut på Tv2 Sumo i går kveld, altså den episoden som vises på tv mandag. Store deler av gårsdagen gikk i hovedsak ut på å slå ihjel mest mulig tid til klokken ble 19.30. Nå som jeg har sett episoden er jeg veldig fornøyd fordi den nådde så til de grade mine forventinger, og litt til.

Men samtidig som jeg er veldig glad for at den episoden ble så innmari spennende, nevrotisk og samtidig også littegrann trist så føler jeg meg også noe tom nå. Jeg antar at dette er min dagen derpå-dag. Jeg trenger ikke alkohol eller andre hjernedøde rusmidler for å koble skikkelig av i noen timer, jeg har jo Hotel Cæsar. Store deler av kvelden i går var jeg veldig hyper, virkelig i ekstase, lenge. Men så kom det til et tidspunkt hvor jeg begynte å føle meg litt sliten ut mot midnatt og jeg tenkte... "Hva nå?".

Jeg har sett sånn frem til denne episoden ikke bare noen timer, ikke bare noen dager, men måneder. Nå som det hele er "over" og jeg har sett den, FLERE GANGER XD, så føles det plutselig noe tomt i den grad at jeg plutselig ikke føler at jeg har noe som er like svært å glede meg til lengre.

Det vil si. Jeg har fremdeles en god del ting jeg virkelig ser frem til nå også, men akkurat nå føles ikke disse tingene SÅ store som den Hotel Cæsar-episoden dere vanlige dødelige får sett på tv mandag. Akkurat før jeg nå begynte å skrive på dette innlegget så jeg om igjen store deler av denne spesielle episoden, og følelsene er minst like sterke fremdeles som de var i går. Hjertet pomper og pomper gjennom de aller fleste minuttene, så kommer det noen velmodige tårer i løpet av de aller siste minuttene som dessverre er litt triste.. Men samtidig også litt fin.

Jeg elsker Hotel Cæsar så inderlig masse. Jeg skjønner om mange av dere nå tenker at jeg må være gal eller noe, og kanskje må man være autist eller noe for å selv skjønne hvor mye en viss interesse man har og har hatt såpass lenge virkelig betyr og rører en når man har det sånn som meg. Men... Pytt, pytt. Jeg har det i hvertfall som regel veldig bra når jeg får kost meg med Cæsar og så vidt jeg vet har jeg ikke skadet eller plaget noen andre med det, i hvertfall ikke så veldig, så da kan folk bare tenke og synse hva de vil xD


© Bildet er tatt fra tv2.no

Ja.. Så var det det store spørsmålet. Hva nå... Hvor går veien videre? xD

Skal du se Hotel Cæsar på mandag, eller har du i likhet med meg også sett episoden allerede? 

Vi reblogges!21.02.2015, 09:47

God morgen!
I skrivende stund lever en av Norges mest sjeldne diamanter med en noe usikker fremtid. Det er ikke lenge siden skuespillerne og resten av staben på Hotel Cæsar nå hadde det som kan ha vært deres aller siste fest sammen. Nå er det som kan vise seg å være den aller siste episoden noen sinne spilt inn, med mindre tv2 finner ut at de skal kjøpe et par sesonger til.

Avgjørelsen om Hotel Cæsars skjebne blir tatt i løpet av denne våren. Vi fans håper selvfølgelig på det beste, men frykter det verste. Jeg er klar over at jeg har skrevet et par innlegg det siste året i håp om å få flere til å sjekke inn igjen, men akkurat når det kommer til Cæsar kan jeg ikke få gjort nok.


© Bildet er tatt fra kjentfolk.no

Den situasjonen som er nå føles litt som en pause med kjæresten.. Nei, jeg har ikke hatt kjæreste før, men drit i det, IKKE ødelegg for meg nå, please... For jo, jeg kan faktisk si at dette føles som en pause fra kjæresten selv om. Den usikkerheten som er nå føles ikke god. Er det slutt? Kommer vi til å finne tilbake til hverandre?

Ok, nå er det ikke akkurat sånn at jeg er en av de som har sklidd vekk fra såpehotellet de siste årene, men dere forsto forhåpentligvis hva jeg mente. Jeg kan være enig i at Cæsar de to siste årene har gått noe tregt, at serien har vært noe ensformig, grå og mørk, men den tiden er snart over nå som de nye episodene til hun nye produsenten endelig begynner å rule inn i de norske hjem.

Så som dere nok for lengst har skjønt... Hotel Cæsar er viktig for meg. Hotel Cæsar er viktig for Norge, og her har dere et par gode grunner til å følge med på nettopp Hotel Cæsar de neste månedene som kommer:

- Serien blir mer ungdommelig igjen! - Innen 2-3 uker kommer det flere nye og unge fjes inn i serien igjen. Jenny blir snart 2-3 år eldre og havner i en rekke situasjoner som mange unge i dag kommer til å kjenne seg igjen i. I tillegg vender Goggen også snart tilbake. I TILLEGG til det igjen dukker det opp minst fem nye ungdommer i løpet av nærmeste fremtid som aldri har vært med før.


© Bildet er tatt fra tv2.no

- Tempoet blir raskere! -  Man kan ikke akkurat si at de to siste årene har gått særlig fort. Hotel Cæsar har i det siste minnet mer og mer om Nrks gamle fjernsynsteater, og det er det til og med flere eldre som har reagert på. Vel, nå er episodene til Arne Berggren snart historie og vi kan se frem til helt, helt nye episoder produsert og regissert av helt andre folk som blant annet har lagt vekt på at historiefortellingen skal speedes opp.

- Flere gamle kjente returnerer! - I tillegg til at serien kommer til å by på en del nye fjes den nærmeste tiden kan vi også vente oss en rekke gjensyn med gamle kjente. Det er blant annet ikke lenge siden det ble annonsert at Elin Sogn gjør comeback til våren som Julie Anker-Hansen, Tarjei Westby returnerer som Goggen og like før sommerferien kommer også Ninni ut av fengsel... Ehm, bare at hun blir spilt av Sølje Bergman denne gangen, ikke Henriette Lien. Men hei, jeg antar at en type Ninni er bedre enn ingen Ninni?


© Bildet er tatt fra tv2.no

- Serien blir igjen mer personlig! - De siste årene har ikke bare vært trege, ganske ensformige og mørke, de har også bydd på i overkant mye kontor og business-stuff. Sikkert interessant for noen, men det får da være måte på. I løpet av de neste ukene kommer serien til å gå tilbake til røttene og igjen bli mer slik som Hotel Cæsar var ment å være i starten. Det vil si at vi i løpet av de neste episodene kommer til å se mer av privatlivene til karakterene. Vi vil igjen ble servert flere historier som enda flere kan kjenne seg igjen i. Hotel Cæsar blir med andre ord et varmere, morsommere, gøyere, sårere, mer personlig og et mer spennende sted å sjekke inn på igjen.

- Edvin forsvinner! - Er det noe folk virkelig har mast om den siste tiden så er det å få ut Edvin. Til alle dere Edvin-hatere der ute: Få med dere hva som skjer til uka ;-)


© Bildet er tatt fra tv2.no


© Bildet er tatt fra tv2.no

- Den tekniske oppgraderingen! - Det er ikke bare innholdet som får seg en oppgradering i løpet av ganske snart. Snart vil vi kunne legge merke til at også "pakken" rundt har fått seg en overhaling da de nye episodene er filmet med helt nye kamera. Nærmere bestemt Sonys F5 og F55!

Helt til slutt kan jeg igjen minne om at dersom vi nå ikke står sammen om Cæsar denne våren kan det bety slutten... Så, jeg ber dere alle sammen nok en gang; Vær så snill å gi Hotel Cæsar en sjanse. Skru på tv-skjermen klokken 19.30 mandag-torsdag og la Tv2 være kanalen som står på. Mister vi Hotel Cæsar mister også Norge en veldig stor og betydelig del av sin sjel...

Vi reblogges!


04.01.2015, 11:34I disse dager skal det godt gjøres å finne noen over 4 eller under 30 år som ikke har Snapchat. Snapchat har for veldig, veldig mange blitt en minst like stor selvfølge som rennende vann, og man kan ikke akkurat klandre folk for det.

Jeg greide selv å bli en slave i løpet av året som gikk. I begynnelsen før jeg selv fikk applikasjonen var også jeg som en del andre skeptisk. Jeg så på det hele som noe pubertalt og umodent, men i dag vet jeg bedre. Snapchat er akkurat som livet selv, det er hva DU selv gjør det til.

Men.. Nå som denne introduksjonen til dette schni schna snappi-innlegget omsider ser ut til å være på plass ser jeg ingen gode grunner til å lengre utsette det dette innlegget egentlig skal bli. Listepop!
Enkelt å bruke!
Først og fremst, Snapchat er sabla lettvint å lære seg å bruke. Det er noe av det mest brukervennlige jeg har vært borti, det er faktisk enklere enn å sette sammen leker fra Kinder Egg.. Ok litt dårlig eksempel, for noen av Kinder-lekene er faktisk noe utfordrendes til tider. Uansett. En hver idiot kan lære seg å bruke Snapchat etter bare noen få minutter!
 

Du vet hva folk gjør!
Selvfølgelig, dette punktet kan også ha sine negative sider til tider, men det kan jeg heller spare til et annen innlegg.

Takket være Snapchat trenger man nå enda sjeldnere enn før å lure på om de vennene du eventuelt har er i live eller ei. Det kan man takket være Facebook og Twitter også? Ikke nødvendigvis! De statusene du ser der kan for alt du vet være skrevet av noen andre, og det siste profilbildet h*n akkurat la ut kan godt være et utdatert et som ble tatt i går!

Med Snapchat derimot så har man en større garanti for at bildene du åpner i hvertfall ikke er eldre enn 24 timer, i hvertfall om vi snakker om bildene folk har lagt ut under My Story.

Selvfølgelig, man kan alltids ta bilde av et eldre bilde forså å sende/legge ut, men med mindre du er helt idiot/ full (same shit) og/ eller vedkommende har en 2-3 år gammel Nokia så avsløres sånt rimelig lett. Dessuten, hvem vil være venn med noen som går rundt med en 2-3 år gammel Nokia?

PS: Glemte jeg å nevne at takket være Snapchat så har dosen med se-hva-jeg-spiser-oppdateringer på Facebook trolig minsket litt? 


Du får dyrket egoet!
Igjen et punkt,  som også kan ha sine negative sider, men når det er skrevet... Hva faen er det egentlig som er helt perfekt? Utenom øynene mine da selvfølgelig. Og den høyre delen av pungen min.

Med mindre du tillater drittsekker å være en del av ditt Snapchat-liv og i hvertfall har ti venner så er det minst en og annen som kommer til å gjøre deg oppmerksom på et og annet ved deg som er vakkert, tiltrekkende eller sexy. Eller i mitt tilfelle, alt på en gang. Yoda, man må ikke ta bilder av seg selv i hele tatt, man kan foreksempel bruke hele Snapchat-karrieren på å kun ta bilder av (Han) Solo, og det er ikke noe gæærnt i det, annet enn at det høres litt trist ut. Og sært xD

En annen ting som i hvertfall til tider er med på å bygge opp MITT EGO er det flotte tallet som viser hvor mange "poeng" man har. Altså det tallet som har regnet ut mattestykket Hvor mange snapper du har sendt til andre + Hvor mange snapper andre har sendt til deg.

Så sånn sett kan man også se på Snapchat som et spill hvor man skal utkonkurrere flest mulig om hvem som klarer å være den mest populære (eventuelt slitsomme).Det er gratis!
Akkurat som hun flotte brunetten som pleide å sitte på tredje rad i klasserommet ditt på ungdomskolen før hun døde av AIDS så er også Snapchat helt gratis å både legge inn, eie og bruke. Det skal ikke koste deg en krone, og apropos penger: Snapchat er også reklamefritt!


Det er gøy!
Helt til slutt, kanskje det viktigste av alt - SNAPCHAT ER GØY!

Med Snapchat og at par hundre venner (eller er 26 som jeg har i skrivende stund) så trenger du i prinsippet aldri å kjede deg igjen. Skulle du begynne å føle et aldri så lite tegn til kjedsomhet, SNAP noen ^^ Snapchat is love, Snapchat is live.Hva liker du best med Snapchat?

Vi reblogges!


25.11.2014, 09:35

Syndens hotell
For noen dager siden postet jeg et lengre innlegg som tok for seg Hotel Cæsars eventuelle nedleggelse og hva vi fans kan gjøre for å redde serien fra å bli tatt av lufta. Enten man bare har lest litt av det innlegget eller alt så burde det uansett ikke hvile noe tvil om at denne serien betyr en del for meg. Men det som dessverre ikke kom like godt frem er hva den betyr for meg, og hvorfor.

I årevis har det hendt at jeg har fått spørsmål om hva som er så bra med nettopp Hotel Cæsar, og det er nettopp det jeg skal prøve å komme litt nærmere inn på nå.


© Bildet er tatt fra tv2.no

I starten var Hotel Cæsar først og fremst noe som halvveis var forbudt i heimen. Det vi si, mamma så på serien i starten og det hendte det var greit at vi barna også fikk se på sammen med henne (og pappa, som ifølge han selv "bare så på fordi mamma gjorde det".. Saklig..) så lenge det ikke var noen mer spesielle episoder som de mente ikke var bra for oss å se. Husker spesielt fra da Linn Fylke var med og terroriserte Juni og Victoria at det ikke var like greit at vi fikk med oss alt..

Man kan si det hele startet som en spenning i hverdagen, og da tenker jeg ikke først og fremst på innholdet i samtlige episoder, men mest det faktum at jeg titt og ofte trosset mine foreldre og prøvde å få med meg episoder de ikke ville jeg skulle se. For jeg hadde jo min egen lille sort-hvitt-tv på rommet en stund som jeg så Hotel Cæsar på, selv om jeg ikke egentlig hadde lov.


© Bildet er tatt fra tv2.no


© Bildet er tatt fra tv2.no

Etterhvert skjønte de at det ikke hjalp med noe forbud lengre og jeg fikk omsider lov til å se på Hotel Cæsar som jeg ville. Husker fremdeles godt den dagen mamma fortalte meg dette, jeg var så utrolig happy. Det var vel bare snakk om et tidsspørsmål, de visste jo at det var mange andre på min alder som fikk lov til å se på og at jeg var en av de som da heller ble litt mer utenfor fordi jeg hadde noen overbeskyttende foreldre som sa nei.

Dessuten.. Selv om de delvis kunne kontrollere hva jeg gjorde og ikke hjemme kunne de likevel ikke styre hva jeg gjorde når jeg var hos andre, som foreksempel hos farmor som var den jeg som oftest så på det hos når jeg ikke gjorde det hjemme.

Men ja, Hotel Cæsar var vel først og fremst noe nytt, ukjent og delvis "forbudt" da det kom. Men i tillegg til det var det selvfølgelig også snakk om en serie jeg syntes var spennende å følge med på, ikke bare fordi mamma og pappa sa nei. Det bør jo egentlig si seg selv, hadde jeg ikke syntes at Hotel Cæsar var noe bra hadde jeg heller funnet noe annet "kult og hipt" å følge med på.


© Bildet er tatt fra tv2.no

I gode og onde dager inntil...
Siden den gang er det selvfølgelig mye som har forandret seg, både i serien og i mitt virkelige liv. Som med alt annet man har kjent til et helt liv har det også vært opp og ned-turer, og det har også vært perioder hvor jeg knapt har sett på, og jeg skal til og med innrømme det var en periode hvor jeg snakket dritt om serien enkelte steder og var mer opptatt av å fortelle folk for teit jeg syntes serien var blitt fremfor å beskytte den (Tror det var rundt 2007-2009-sesongen).

På mange måter kan man se på Hotel Cæsar som en slags bestevenn jeg har hatt i tre fjerdedeler av livet mitt. Det har vært utrolig mange gode stunder hvor alle de andre fikk mene og si hva de ville uten at det gjorde så masse fordi vi var uadskillelige og sammen best i verden UANSETT. Samtidig som det også har vært perioder hvor vennskapet har vært satt på prøve, men samme hva så har vi alltid funnet tilbake til hverandre til slutt. Akkurat slik som et ekte vennskap skal være.


© Bildet er tatt fra tv2.no

I starten var det altså først og fremst en serie som jeg syntes var kul å se på fordi det skjedde en del action, serien hadde en rekke flotte damer (som jeg hadde mine våtere drømmer om), i tillegg som jeg stadig syntes det var spennende å følge med for å se hva som skjer videre etter den ene og den andre nervepirrende cliffhangeren.

"Det vil helst gå bra - Loddet er kastet"
I dag er det ikke først og fremst fordi jeg lengre syns at serien er så vanvittig spennende som er årsaken til at jeg fremdeles følger med. Når det er sagt, jeg sier ikke at jeg IKKE synes serien er spennende lengre, for det syns jeg den er, men som jeg skrev i ste; ikke først og fremst derfor.

I tillegg til spenningen som er fra tid til annen så er Hotel Cæsar først og fremst i dag et fristed hvor jeg kan koble litt av. For selv om serien til tider har vært og fremdeles har sine mørkere sider så er den også fylt med en rekke goodfeel-øyeblikk. Hotel Cæsar er også et sted som er hyggelig å være på.


© Bildet tatt fra tv2.no

Hotel Cæsar er for meg et sted som veldig ekte, et sted hvor jeg har flere gode venner jeg faktisk bryr meg om og vil godt. Selv hvor dystert ting har vært til tider så går det som regel bra til slutt, akkurat som i den virkelige verden. Men for meg som ikke har så mange nære venner og som aldri har hatt det så er det som oftest på Hotel Cæsar jeg har fått disse påminnelsene, disse oppmuntringene, alle håpene og troen på ting.


© Bildet er tatt fra tv2.no

Hotel Cæsar er ikke lengre "bare" skummelt, spennende og hot, det er også blitt noe mer oppmuntrende, godt og vennlig. Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg i løpet av de siste årene har vært ganske nede, forså å sette på dagens episode og igjen bli minnet om at: "Vi er flere som har det vanskelig, men nok en gang så skal vi igjen klare å komme oss ut av elendighetene".


© Bildet tatt fra tv2.no

Jeg kan forstå om en del av dere som nå leser dette innlegget tenker at det er veldig sært og kanskje også noe tragisk at en tv-serie kan bety alle disse tingene i så stor grad som det gjør for meg. Jeg kan forstå at noen kanskje reagerer litt på at jeg gjentatte ganger omtaler serien som en nær venn og at jeg kanskje i litt for stor grad til tider lever meg inn i den. Men på en annen side. Selv om det som gir meg disse følelsene "bare" er fiksjon så er i hvertfall følelsene jeg føler ekte, og for meg er det det viktigste.

Sånn. Da håper jeg i hvertfall at noen har blitt litt klokere når det kommer til mitt livslange forhold til det som etter min mening er blant de desidert beste, fineste og mest spennende kvalitetseriene som noen sinne er laget. Må Hotel Cæsar leve i mange år til, både i gode og onde dager.


© Bildet er tatt fra tv2.no

Vi reblogges!


Les mer i arkivet » September 2018 » August 2018 » Juli 2018

Aylar Von Kuklinski
I know that I`m not so beautiful, sweet and pretty... BUT, I still belivie in myselv, and I know who I am. Do you?FORSIDE

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...