hits

31.12.2011, 23:53

DETTE INNLEGGET ER FORTSETTELSEN PÅ DETTE INNLEGGET!

♥ Juni ♥


Så endelig kom juni-måneden. Den måneden jeg som har det beste minnet ikke bare for hele året. Hvorfor skal dere få lese snart.
Denne måneden startet jeg med et veldig varmt innlegg hvor jeg ønsket å få frem mest mulig av selvtillitten til folk, jeg ønsket at alle sammen skulle vite at de er spessiell, og alle andre bare usikker! Det ble et innlegg jeg husker som et innlegg hvor jeg fikk en del takknemlige kommentarer fra enkeltmennesker som sliter.

Foreldres overnaturlige evner til å overdrive barnepassingen og oppdragelsen er dessverre enda et faktum, og da jeg skrev om dette i juni kom det selvfølgelig noen kommentarer fra foreldre som mente jeg ikke ante hva jeg snakket om, fordi jeg ikke har barn selv. Jeg vet i hvertfall hvordan det er å være barn og HA foreldre som overreagerer!

Kan foreldre overreagere og overdrive regler og grenser? Ja... Men klarte sure foreldre å stoppe kjeften på meg? Nei, for litt senere skrev jeg mot alle som mener at to av samme kjønn ikke kan være "bare" venner!

Asperger syndrom har alltid vært en del av livet mitt, tidligere hadde jeg blogget om fortiden og oppveksten med diagnosen, men i juni skrev jeg mer om det å leve med asperger en dag i dag! Enda et innlegg som mange viste videre til andre venner og kjente! En hit!

Er det forresten mange her som husker mine selvkompromerte historier om "Arne og Heidi" som jeg skrev i juni?
Les del 1 her!
Les del 2 her!
Og for finalen, hvor alt endte litt galt, trykk her!Endelig, nå skal vi komme til den dagen som desidert ble min fineste dag i hele år. 20-årsdagen min, og det er min 37 år unge venninne i nabodistriktet som har fortjenesten over som den dagen tok toget fra Rennebu til Oppdal for å være med meg i 5 timer. Kjære min venn, hvis du leser dette nå: Jeg savner deg utrolig mye, og jeg savner å høre fra deg <3 Du betyr så mye for meg. Og jeg beklager at det ble litt dumt senere i høst fra min side, eneste jeg vil er å få kontakt med deg noe jeg ikke har hatt siden august :(

Mens vi først er inne på ting som "den siste tiden" har blitt en trist ting! Forsøpling, i slutten av juni kom jeg med et krast og sinnainnlegg hvor jeg hadde lyst til å be dere idioter som ikke gjør det enda, om å ta bedre vare på planeten vår ved å foreksempel ikke overdrive bilkjøring, ikke kaste søppel i naturen og den slags! Joda, jeg er faktisk en av blekkulfs miljødetektiver enda!

Den 27. juni kunne jeg melde at Ipoden min hadde krasjet, og ja... Jeg mistet alt jeg hadde på den, sendte den inn på reperasjon. Orket ikke vente veldig lenge på å få den tilbake, så jeg kjøpte meg en ny. Noen dager senere fikk jeg tilbake den gamle som da var reparert, noe jeg måtte betale for uten at jeg visste det på forhånd. Enda garangien enda ikke hadde gått ut da. Aldri stol på Expert(er):P

28. juni er forresten en dato jeg husker godt også! Mange som husker at jeg ertet på meg noen rosablogg-tilhengere, ala. Voe og slik? Les "Toppbloggsøppel" og "Tragiske drittunge-bloggere!"! Kommentarene leses på eget ansvar:P


♥ Juli ♥


Veldig random, men helt sant. I juli debuterte jeg som "True Blood" fan da jeg så alle første sesongene på bare en uke på Blu Ray.

Og den som sier at jeg ikke kan pante og samle, kan ta å be mora si om å tørke seg i ræva! For er det noe jeg kan så er det å samle og pante!

Men som ingen andre måneder, så ble heller aldri juli en helt depresjonsløs måned, da jeg blogget noe velmodig om mine tanker om livets marsj mot døden. Oppdaget litt senere at noen hadde Twitret meg "fullstendkaos, syk blogg...". Kan ikke være godt likt hos alle!
Og en annen ting; hva tenkte Thorbjørn Egner med i 1949 da han skrev Karius og Baktus på en så tøflete måte?

13. juli blogget jeg et sarkastisk innlegg mot terrorisme og litt mot Islam... 9 dager senere kom terroren til Norge, og jeg trakk da litt for raske meninger om hvem "terroristene" var. Heldigvis tok jeg feil, noe jeg skrev om litt senere.

28. juli ble enda en litt småtøff dag, da jeg hadde begynt å savne en spessiell venn i livet som jeg enda ikke har hørt mye fra...
Og apropo pain, i juli ble happypain-bloggeren som er en veldig god venninne av meg, månedens blogg!


♥ August ♥


Når august kom, skjedde det noe nytt i livet mitt. Den 2. august flyttet jeg nemlig for andre gang i år. Men denne gangen alene. Jeg flyttet da til den hybelen jeg bor alene på som jeg fortsatt bor på en dag i dag, og her kan dere se de første bildene jeg tok i august fra mitt nåværende hjem.

12. august hadde jeg forresten alvorlige problemer med å konsentrere meg med å kose meg hjemme når det var festival i Oppdal, og jeg HATER slike kvelder når andre drikker og koser seg...

Er det noe jeg ikke alltid setter pris på så er det når andre har det morro på andres bekostning, og det sinne fikk jeg kjenne på kroppen i august! DRA TIL HELVETE JÆVLA DANSEDAMER!

Og apropo glede, kan for mye glede gi for mye sorg? Det spørsmålet stilte jeg dere i hvertfall 18. august!

Ser virkelig ut som om august skulle bli en måned med en del raseri fra min side, også litt da jeg på slutten av måneden ble utsatt for hatske oppførsler mot meg, av en mindreårig drittunge!

Men august ble heldigvis ikke bare en sinnamåned på det personlige plan. Det ble også en sinna måned med budskap om andre ting, som foreksempel dyremisshandling!

August ble til tross for mye tøffe opplevelser, avsluttet med litt humor! "Fin blogg kommenter tilbake?", neitakk!


♥ September ♥

Kjære leverpostei-boks, hvem er du?
Kjære leverpostei-boks, hva er det du vil?
Mange som husker dette videodiktet?

Og er det mange som husker da jeg omdøpte og omskapte (pølse-)Jesus nedi do?
Men noe annet dere sikkert også husker; Barne tv for voksne!

Impulsivitet har alltid stått høyt oppe på min liste over gode og dårlige vaner, i midten av september klippet jeg meg helt selv, med en neglesaks, noe som tok 4 timer sånn omtrent! Gikk virkelig amok denne måneden jeg, hehe!

Det kan virke som om september ble en arena for bare tull og tøys og faens oldemor, men akk nei, jeg skrev også litt om alvorets sider denne måneden også, men heldigvis ikke så depresiv og personlig. Den 17. september skrev jeg filmomtalen til dokumentaren "USA vs. Al-Arian".

Enda en synd ble forresten begått, da jeg stjal en tyggis den 20.september, og blogget om det etterpå!

Den 29. september gikk jeg ut på natten og ble noe overasket over hvor varmt og friskt det faktisk var da, video la jeg også til! Altså, Oppdal + varme i september liksom!


♥ Oktober ♥


Er homofile mindre verdt enn heterofile mennesker, var det første spørsmålet fra meg dere skulle svare på i oktober, og om det ble det siste? Nei, langt derifra!

Nrk er noen stygge dyr, og det spessielt når de krever ekstra i lisenspenger! Jeg skrev da historien om Lesben Slaskeladd som drepte Nrk-DRAGEN!

"My secrets" er blitt et youtube-fenomen der bloggere avslører hvem de egentlig er, jeg er ikke noe verre, og jeg laget en video, som resulterte i at jeg fikk en ny venninne over nett i oktober. Takket være denne åpne videoen jeg turte å stå frem med da.

I oktober fikk jeg forresten to nye "samboere", to skjelletter som henger på hybelen en dag i dag. Elin Skillet Von Boner og Gamle Erik Von Boner!

Og det spørs om det var flere enn min venninne Daeva Tollnes som ble begeistret da jeg skrev "Fitter elsker fitter, kuk elsker fitter, fitte elsker kuk og omvendt"? :-)

Apropo, litt rare temaer. Hvem er det ikke sånn egentlig som aldri har drømt om å sette sammen et drømmeteam, av døde kjendiser?

I oktober hadde jeg selvfølgelig også en Halloween-konkurranse, hvor dere skulle sende inn et skummelt bilde av dere selv. Ikke spessielt skrekkelig mange sendte inn forslag, men vi fikk da inn noen. Og den bloggen som vant, som jeg reklamerte for en hel måned etterpå var Kiddys:-)


♥ November ♥I november startet jeg med å etterlyse tips fra dere om hvordan jeg best mulig kunne vaske og gnikkebort noen flekker. Og Sersjantnilsen var heldigvis født på den tiden og hjalp til, noe jeg visste hvordan gikk her!

Voldtekt har jeg aldri vært noen tilhenger av, og det var jeg heller aldri i november da jeg blogget mot voldtekt!

Og hvem faen husker ikke da jeg en kveld spiste 6 bananer (på video) på 3 minutter og 50 sekunder! Haha, de gærne har det ikke godt, de har det best! Bananhistorien gikk forresten solid igjen en måned senere da Lenamon skrev om meg i sin julekalender i desember.

Og det store spørsmålet, som vi aldri blir enige i? Eller kanskje? Hva er Oppdals styggeste og fineste bygg?

Du handler. Du har handlet mye. 90 liter mat, 30 liter drikke, 6 tonn med leker, og noen filmer til din egen samling, så spørr kassadama: Vil du ha pose? Neida, jeg spiser alt her jeg!

Noen ble mest sannsynnlig litt happy da "Kjære leverpostei-boks"-diktet fikk en oppfølger. Men i november ble leverpostei-boks byttet ut med fjernkontroll, og selvfølgelig; navlelo!

Apropo Daeva Tollnes, den 25. november laget jeg en videoblogg til denne utrolige skjønne skapningen som i dag er blitt en av mine 5 nærmeste venner. Og hun svarte, til de grader :-) :


Da datoen 28. november kom, kunne jeg forresten også henvise litt mer til hva jobben min (som jeg har i dag) går ut på! Les mer om jobben min i lokalavisa Opp, her!

Dagen senere lettet jeg enda litt mer på sløret da jeg avslørte at jeg har begynt å skrive på en bok som skal enda på 70 000 ord, en bok jeg enda ikke har kommet særlig lengre med siden sist jeg skrev om den på bloggen! Eneste jeg enda kan si er at boken jeg håper på å gi ut, er en dramahistorie og ikke en ren selvbiografi!

Bare så dere vet det så er jeg forresten glad i puppene mine!


♥ Desember ♥

Så var det omsider kommet til årets siste måned, som i skrivende stund enda ikke er over før om 38 minutter. Desember! Mobbing ble igjen et tema da jeg støttet min gode venninne Ingeborg fult ut, mot mobbing!

Dåp er aldri gøyere enn man lager det selv, og det var nettopp det jeg gjorde da jeg døpte satanistdjevlene mine Daeva, Curella og Redrum!

Jehovas Vitne er skumle og farlige, smittsome krek. Noe jeg visste hva jeg mente om denne måneden!
Da den 9. desember sto i døra fikk jeg den gamle Oppdalsboka som Lars Gisnås hadde skrevet, og gitt ut, signert av han selv mens jeg var på jobb den dagen!

Jeg har alltid elsket å tegne. Den 14. desember tegnet jeg min gode venninne Alexsandra, som jeg håper å få møtt ordentlig snart, og den 15. desember tegnet jeg bestevenninnene mine Sara og Camilla! Elsker dere <3

Desember ble nok uten tvil den måneden jeg var mest naken, bokstavelig talt! Først kunne jeg glede dere med naken mann i dusjen, deretter nakensjokk med nakenkokk, og sist et innlegg om penisen i Pikkens egen skole!

Er det noen som fremdeles lurer på hvorfor jeg kaller meg Aylar Von Kuklinski?

Like mot jul la jeg en slags aldersgrenseide for blogg.no, og skrev hvorfor jeg mener 12 åringer ikke bør ha blogg!
Enda mer alvor ble det da jeg for litt siden skrev åpent om mine selvskadings og selvtortursuvaner, som jeg enda sliter litt med...

Til tross for mye motgang i år er jeg fortsatt ikke død, og har ikke begått selvmord. Som dere ser. Ellers hadde jeg aldri kunne gitt dere 20 nye sjekkereplikker, og jeg har heller ikke kunnet skjelle ut eldre mennesker!


Til slutt vil jeg nå avslutte 2011 med en liten beskjed til dere alle!
Tusen takk alle sammen for at dere har fulgt med på bloggen min. Til tross for at jeg har vært både sjokkerendes vulgær, til tider veldig smigrende med andre, og andre ganger veldig til motangrep mot andre, så har dere alltid vært her! Det er så utrolig mange mennesker og ting jeg skulle nevnt! Jeg skulle veldig gjerne skrevet et tonn med røde og gode ord til mine beste venner Sara, Camilla, Randi, Lisa, Daeva, Alexsandra, Kine, Kristine (ikke hun Kristine jeg skrev om tidligere i dette innlegget), Iris, Jenny, Marthe, og Eirin. Og fortsatt en del jeg mangler.. Jeg elsker alle mine lesere, tusen takk alle sammen, både dere som er nevnt og dere som ikke er nevnt, og dere som jeg i verste fall har glemt... Tusen takk for i år! Og jeg lover dere, jeg kommer aldri til å slutte å spre faenskap, roser og glamour!

Vennlig hilsen
¨¤ Aylar Von Kuklinski ¤¨1
31.12.2011, 23:51

♥ Januar


Det var januar 2010 at denne bloggen ble opprettet. Men i 2010 ble bloggen stort sett aldri brukt.
Første innlegg for januar 2011 ble publisert den 19. januar. Da tenkte jeg å prøve å faktisk bruke bloggen litt mer fra og med da, siden jeg nesten aldri rørte bloggen i 2010. Er flere måneder i 2010 som jeg ikke skrev eller la ut noe fra...
Vel... 19. Januar 2011 legger jeg ut det første innlegget for dette året ("Blogg-vurdering"). I årets første blogginnlegg, som ikke er av det veldig spennende slaget skriver jeg at jeg der og da venter på armvarmere og en bukse i posten, samtidlig som jeg på slutten av innlegget ambefaler leserne å ta en titt innom bloggen onlyhelene.blogg.no.

Den 22. januar har jeg bestemt meg for å prøve noe nytt for bloggen, noe som aldri ble noe mer av enn 2 eller 3 ganger. Jeg bestemmer meg for å starte en intervju-side på bloggen, hvor det var meningen å intervjue noen venner eller bekjente innimellom, selvsagt på video. Det skal sies at det morsomste med dette intervjuet var ikke selve intervjuet med Rune, men det jeg fikk oppleve litt senere etter at videoen ble ferdig; Rune ble full over webcam på msn..Tre dager senere intervjuer jeg Hotel Cæsar-fanatikeren Karl Wilhelm Klevan i forbinnelse med nye Hotel Cæsar episoder for året.

Det er først den 29. januar at jeg begynner å få kåthetsfølelsen av å fortsette blogginga sånn ordentlig, når jeg oppdager at jeg er nummer 1 på topplista i hele Oppdal, som den gangen var på cirka 80 bloggere totalt!

Den 30. januar bestemmer jeg meg for å endelig tørre å skrive ordentlig om noe jeg plages av, synes er veldig traumatisk, vanskelig og ekkelt. Jeg skriver et lengre innlegg om min fobi mot hår og frisørting generelt!


♥ Februar ♥


Jeg starter årets andre måned med å svare på noen spørsmål som dere har sendt inn, i en video jeg deler opp i to deler. Se del 1 her, og se del 2 her! Syns nesten dere som ikke har sett de to videoene enda, bør se den nå. Ikke fordi jeg har så jævlig spennende svar, men fordi jeg sminket meg selv utrolig sjarmerende da!

Den 2. februar starter jeg igjen i posten på Oppdal, hvor det var meningen at jeg skulle være hver onsdag og torsdag til fra klokken 08.00-14.00. I løpet av mai eller juni sluttet jeg i posten, og begynte i lokalavisa Opp igjen.

Den 5. februar blir jeg veldig provosert og skuffet over ei jente på cirka 17 år som utgir seg for å være en venninne. Det hele endte med at jeg slutten på den kvelden tar kontakt med politiet for hvor jeg forteller hva denne Kristine-drittungen (som hun heter til fornavn...) og hennes to guttevenner har skrevet.

13. februar starter jeg sammen med noen bekjente på igjen med å lage nye filmer i min hobbyfilm-serie "Ken og Morten". Som forsåvidt endte med å bli et velykket år for filmserien, likevel det året med lavest energi knyttet til den siden av filmingen min.

15. februar bestemmer jeg meg for å lakkere neglene mine mørkegrønn og turkis-farget. (Tilleggsinformasjon: Det ble kombinasjonen turkis og mørkegrønn som jeg hadde den skjebnesvangerte dagen litt senere, da jeg for første gang møtte den 37 år unge og flotte kvinnen som senere den våren ble min beste venninne, som jeg i juni feiret bursdagen 20års-dagen min med i cirka 5 timer <3)

19. februar skriver jeg deg blogginnlegget som er ett av de mest leste og best kommenterte for 2011. Jeg forteller åpent om min fortid og litt om min nåværende situasjon med diagnosen aspergers syndrom.


(Rommet jeg hadde frem til jeg flyttet første gangen dette året, sammen med mamma og småsøsknene mine)
Den 24. februar får mamma og vi vite at vi må flytte ut fra der vi bodde den gangen, og at vi har 1 måned på å finne et nytt sted, fordi Gjensidige Oppdal (dem vi leide hos da), skal bygge om hele bygget...


♥ Mars ♥


Den 6. mars går jeg amok med kameraet og tar bilde av meg selv med alle solbrillene og tullebrillene jeg har, i håp om at dere skal fortelle meg hva som er hot eller not!
Dagen senere legger jeg ut et av de første innleggene som jeg har fått reaksjoner på da jeg setter opp en liste over forskjellige "tabber" og ting jeg er skyldig med gjennom livet. Kommentarene lar ikke vente på seg, spessielt ikke når jeg forteller at jeg har prøvd sexuell omgang med ei maurtuve.

Okok. Det har forresten aldri vært noen stor hemmelighet at jeg har forelsket meg i hvertfall to eldre kvinner, og at jeg fort blir ekstra glad i modne kvinner nærme 40. Og den 18. mars lager jeg et innlegg hvor temaet er nemlig alder og forelskelse!

Og den som sier at jeg ikke var i slaget den 28. mars, med tanke på tull, tøys og randomnes, må sjekke ut her!


♥ April


Den 5. april har jeg min siste frokost der vi leide den gangen, før jeg, mamma og søsknene mine flyttet. Flyttingen husker jeg godt var tung, krevende, slitsom og kjedelig..

Lev eller dø?
Det er det store spørsmålet, og det er nettopp det jeg også gjorde i begynnelsen av april da jeg skrev et lengre innlegg om å leve fritt, bestemme om hvordan man eventuelt skal kle og sminke seg, og generelt hvordan man skal leve, uavhengig av andres meninger!

Noen dager senere er jeg sterkere tilbake med flere kontroversielle innlegg. Denne gangen drar jeg mobberne, baksnakkerne, fordomsfulle krek og bedrevitere etter nakken når jeg skriver fritt vilt mot mobbing!
Og for de som trodde jeg var åpen og hard da hadde så kan jeg fortelle at jeg var enda litt mer åpen noen dager før, da jeg blogget om pedofili og nekrofili, og dagen etter det igjen blogger jeg nesten for incest!


(Coverbilder taes til nytt filmprosjekt)

22. april slipper jeg forresten nyheten om at jeg sammen med venner skal lage en film om en gal prest, som har en fortid som eksorisme. Prosjektet blir noe av, og filmen blir i løpet av en liten måned på rundt en times tid, bare synd at ingen av dere får sett den siden dere ikke deltok i den..

3 dager senere skriver jeg forresten et innlegg hvor jeg stiller spørsmålet: Forverrer media samfunnet?
Da tenkte jeg først og fremst på hvordan enkelte eventuelt blir påvirket av musikk, film, tv-serier og blader. Og Harald Eia og Dag Sørås, hehe..


(Mine ekte, lange negler frem til jeg klippet dem i slutten av april... Savn!)

Er det forresten mange her som husker mine utrolige lange, nydelige og EKTE negler som jeg klippet bort den 27. april etter å ha spart i månedvis?


♥ Mai ♥


Mai er nå blitt en av de beste månedene jeg hadde dette året sammen med deler av juni-måneden. Mye på grunn av mine 37 år unge bestevenn som jeg var så heldig å få møte en del da, frem til jeg nesten aldri hørte fra henne igjen da august kom..
Den 6. mai lager jeg en liste over mine favorittfilmer, en liste jeg fremdeles syns er veldig bra!
8. mai feirer jeg forresten at bloggen min har nådd 1000 kommentarer... :P (nå har den rundt 5000)

Falske venner er forresten ikke noe å samle på, og den 12. mai går jeg hardt ut mot mine falske venner, med spessiel to fjortiss-"venninner" i nærområdet i tankene. Forbanna fylliker, hahaha. Jeg er bare så mye bedre! :-)

Hvem faen er det forresten som ikke liker kattunger? Den 15. mai la jeg ut kanskje den søteste videoen jeg har lagt ut hittil, når jeg viste dere katten vi hadde til mamma en periode, da. Og fem dager senere er kattungen igjen i rampelyset på bloggen min!

Og når den 30. mai omsider kom, kom også en ny historie fra meg med et budskap og mening, en historie jeg ikke bare skrev, men også leste inn på video og fikk Tom Sterri til å lese (produsenten av dagens Hotel Cæsar-episoder)

Fortsettelse følger i innlegg nummer 2...


31.12.2011, 17:18

For dere som tror at det eneste jeg har i hyllene mine er filmer, cder, bøker og blader, så har dere nesten rett. Men dog ikke helt. Jeg har også noen få spill liggende. De fleste spillene mine har jeg ikke hjemme på hybelen, men fortsatt hos mamma til jeg senere får flyttet til et enda større sted. Har en STOOOR bunke Play Station2-spill og også noen gamle pc-spill liggende igjen der, som jeg ikke kan vise dere nå.
Det jeg har hjemme hos meg selv i sittende stund er kun Play Station3-spill og Xbox360-spill, det vil si alle utenom ètt PS3-spill som brodern låner av meg.

Men enyfuckingway, her er de spillene som er mine som jeg har hjemme hos meg nå på denne siste dagen i 2011.

♥ Mine Xbox360-spill:


♥ Play Station3-spillene mine:
Jepp, dette er altså de spillene. Ett Xbox360-spill som manglet, og det var "Smack down vs. Raw 2008". Hvis jeg ikke husker feil, så er det min bror som låner det nå...
Vel, da skal jeg ta oppvaska og få i meg frokostmiddag, nettopp stått opp. Snakket noen timer med min bestevenninne Sara over Skype i natt, utrolig god bestevenn å ha. Sara hvis du leser dette; jeg er så utrolig glad i deg <3

Ønsker alle sammen en god dag videre:-)
Vi blogges!


30.12.2011, 23:36SÆRIØST! Nå er det på tide!
Er noen småting jeg har tenkt på, ikke veldig lenge, men som jeg i hvertfall ikke har hatt noen grunn til å utsette å skrive om. Jeg er bare litt lat!
Jeg spørr helst ikke noen få av dere som ser dette nå, jeg vil helst spørre alle som leser dette innlegget. Hvordan leser dere bloggen min som regel?

Er dere som regel innom kun når dere ser at jeg har lagt ut nye innlegg via "Siste innlegg fra venner" (gjelder dere som har blogg selv, og som er venner med meg her på blogg.no), eller er dere regelmessig innpå bloggen min noen ganger for dagen eller uken uavhengig om jeg har skrevet masse, lite eller ingenting nytt?

Hvor ofte er dere hver enkelt av dere inn på bloggen min? Og er det noen av dere som vurderer å slutte å fulge bloggen min av noen årsaker? Det siste spørsmålet skal jeg ikke gjøre noe med, for jeg vil alltid blogge og gjøre det jeg selv føler for. Er bare utrolig nysjerrig!Vi blogges!


30.12.2011, 19:37


- I enden av tunnelen skulle det i dette tilfelle vært et tog

Kjære alle eldre mennekser i dette land! Dette er til alle dere gamliser som enda ikke har funnet enden av tunnelet som alltid har et tog.
Først og fremst vil jeg si at jeg syns det er synd at mange av dere som enda ikke er på pleiehjem, mest sannsynlig veldig snart har en fremtid i vente som jeg bare unner èn eneste nordmann i dette landet; Breivik!
Jeg syns det er leit at mange av dere har en fremtid som består av leggetid før barne-tv, og vekking før God Morgen Norge. Jeg syns opprinnelig synd på dere for at mange av dere i deres siste år skal leve på rød saft, varmt vann, kjøttboller, litt gulrøtter og ris.. Samt en pille eller ti til vannet.

Og den eneste musikken dere får hørt er trekkspill, piano og Erik By.
For ikke alle dere gamliser er like heller. Jeg vet det finnes noen mennesker over 70 som er foretrekker heller Alice Cooper og Marilyn Monroe. Men når dere nå snart skal hjelpes inn på eldresenteret, bare fordi de andre i familien ikke gidder å passe på deg lenger, fordi de har sitt eget liv, ja da må du leve på Erik By, Nidarosdommens guttekor og trekkspillhelvete fra Odd Nordstoga til du skal dumpes som den døde kjøteren du er, ned i jordens grunn.

Det jeg bare ikke forstår... Kjære alle gamliser... Det jeg ikke forstår er, når dere først skulle sette opp dette landet som deres etterkommere mer eller mindre er i jævlig god ferd med å rassere igjen... Hvorfor tenkte dere på nesten alt da dere bygget Norge, men bare ikke eldrehjem eller pleiehjem? Hadde dere så liten tro på dere selv under krigen at dere ikke trodde dere skulle oppleve å fylle 60? Eller hadde dere så god tro på at dere skulle forbli frisk og rask, absolutt alle sammen og at gamlehjem aldri skulle ramme deres liv?
Jaja, dere gamle, inngrodde rosinmennesker er mennesker dere også, og det er så menneskelig som det kan gå ann å feilberegne! Gjort er gjort, og spist er spist, sa Reven. Og gjort er gjort i buksa, sa sykepleieren! (som mest sannsynlig slutter i jobben om 2-3 år, med god grunn)

Det er viktig at dere gamlinger nyter den siste tiden dere har. Hver gæern, men ikke plag andre! Dere er flinke på det første, men så jævlig elendige på det siste! Når dere står i butikken foreksempel og teller de jævla småkronene deres, bak dere står det yngre mennesker som på det tidspunktet (beklager å si det) er mer verdifulle enn dere. Der står de og har dårlig tid, fordi det er ting de faktisk skal rekke, mens dere står der, og roter og roter! Når mennesket når det bunnpunktet der, syns jeg det er lov med en debatt om avlivning av mennesker også!
For dere er så grusomt i veien, mange av dere, der dere blokkerer veien med rulatorene deres! "SE på meg, nå skal jeg bare vise ett par hundre irriterte mennesker til den nye rulatoren før det kommer en trailer og sender meg til Jesus Kristus"...


 
Dessverre er det ikke lov å kjøre over dere eldre som sinker trafikken heller. Når dere skal krysse veien, og lyset har blitt rødt, så har lyset vært rødt minst 13 ganger FØR dere er på den andre siden! Og folk lurer fortsatt på hvordan rushtrafikk oppstår... Det er ett par ting dere kunne gjort for å øke sjansen for at dere ikke skulle få den helsa dere har endt opp med... Dere kunne blant annet gitt faen i å kjøpe den støvete sofaen med masse fjær og faenskap i som dere kjøpte på en Ikea-lignendes butikk en gang på 50-tallet, og dere kunne i hvertfall gitt faen i å produsere etterkommerne deres i den sofaen som nå er en av flere ting som gjør at det høres ut som dere har fått kols!

Og forresten, dere peker på yngre mennesker som har tatovert seg her og der, og sier "Tenk på hvordan det der vil se ut når du er på min alder"... Kjære søte deg, hvis meg EN ting på kroppen din som i hele tatt ser pent ut! Rosiner er det ikke mange som onanerer til, og det er ikke helt uten grunn at mange av dere blir "glemt igjen" i skap og den slags! Vi er rett og slett bare glad for å bli kvitt dere! Og ikke kom å si at dere ikke har tatoveringer dere heller, jeg har nok sett de tallene og bokstavene som dere fikk under KRIGEN! HA!

Men for all del, forsøpl gata med brødsmuler som har gått ut på dato som dere lurer fuglene våre til å spise, forurens lufta vår enda mer med kroppslukta deres og for Guds skyld: Fortell oss hvor mye bedre det var før i tiden! Den tiden da Hitler herjet! Den tiden da tven var i sorthvitt og Nrk hadde monopol, den tiden hvor stuene deres så ut som de hadde blitt voldtatt av en fargeblind designer, den tiden hvor jødemannen ble gasset ihjel til stor lættis for tyskerne og den tiden folk var enda mer kvinne og rasefiendtlige enn vi er i dag! Jeg ønsker dere et godt nytt år, og håper at når dere spiller bingo på nyåret, at dere vinner en så stor sum som får hjertene deres til å si stopp! For den gleden unner jeg dere virkelig, er ikke bare kaldhjertet heller <3

Nei, seriøst, gjør det dere er god til; bingo, kryssord, strikking og kaffeslurping! Og lev til dere dør! Som alle andre mennesker, forsåvidt.


Foto: Knut O.

Vennlig hilsen den aldri satiriske, alltid veldig hyggelige og ikke minst forpult ærlige
Aylar Von Kuklinski!

Vi blogges!


30.12.2011, 17:46Dette kamerastativet fikk jeg av min far i går!
Han og min søster kom på uventet besøk, og da fikk jeg omsider dette stativet som er julegave fra pappa til meg.
Grunnen til at jeg fikk det først i går er jo at jeg egentlig har bedt om ikke noe julegaver og feiret jula helt alene og slik i år. Så derfor fikk jeg dette i går og ikke lørdagen som var.

Nå er det en mulighet for at jeg legger ut enda litt stødigere og bedre videoblogger og bilder fremover!
Noe annet som hadde vært eplekjekt nå; Hvis jeg bare klarte å somle meg til å blogge noe fasinerende snart!
Hater den uinspirerende, a4-bloggeren jeg er akkurat nå... Skyt meg om en uke, om jeg ikke har forbedret meg!

Vi blogges!


30.12.2011, 04:19

Yes, vil bare fortelle at jeg nettopp har opprettet en konto, et nick eller hva dere vil kalle det på tumblr.
Om du er der er det bare å "følge meg" om du vil det.
Trykk på bildet under for å komme til min tumblr-konto.Slik ser altså min tumblr-side ut nå!
Tror ikke jeg kommer til å være der like mye som her. Er på bloggen min her at mitt hjerte ligger, hvis jeg i hele tatt har noe hjerte. Kommer ikke til å rebloge masse som mange andre har rebloget, det er bare ikke min stil å kopiere andres bilder, eller rebloge som man kaller det der. Har rebloget to bilder, og det er et av forbildet mitt og et av den ene bestevennen min Sara, som jeg er utrolig glad i.

Utenom det tror jeg neppe dere vil se mange rebloger fra meg på fullstendigkaos.tumblr.com for å si det sånn. Mer glad i å bloge og tumblre eget stoff jeg! :-)

Men nå skal jeg prøve å rebloge natta her, hehe. Altså sove. Har tatt og gjort unna kveldsrunken, spist kveldsmat og det som skal til, så nå er det bare for meg å ønske alle en god fredag!

Vi blogges!


29.12.2011, 22:17

From all of me, to all of you! Dette er min nyttårsgave til alle kvinner og menn som leter etter nye sjekkereplikker!


Bildet er tatt fra en dude på skyebyen.no som ei venninne har sendt meg. Søtt ♥

Sjekkereplikker til menn:
1. "Morra di er så fin, men viss du ligger med meg i natt, så kanskje du måler deg med henne?"
2. "Jeg bakte nettopp, også fant jeg ut at brødet mitt var stjålet. Og jeg fant det igjen mellom beina dine nå"
3. "Egentlig er jeg homse, og jeg vet at du er litt nazi, men hvis du puler meg, kanskje jeg skifter mening?"
4. "Å, akkurat nå fikk jeg mitt homofile øyeblikk, kan jeg få smake på leppestiften din?"
5. "Hei gamla, har du lyst til å leke pedofil med meg i natt"
6. "Vil du bli med på kjøkkenet og bake, jeg er genuint glad i å legge boller i ovnen"
7. "Oioioi... Her var det mye parfyme, rene nazityskland... *hosthost* Vil du bli med på soverommet så kan jeg være jøden din?"
8. "Du er genuint heit, vil du rundbrenne litt?"
9. "Heter du Camilla, Sara eller Leif? Samma da, du har fin kropp uansett. Skal vi pule?"
10. "Du var jævlig støgg i sta.... Men fy faen så fin du ble etter whiskyen min frelste meg nylig"


Sjekkereplikker til kvinner:
1. "Du ser hardhendt ut, er du genykolog eller rørlegger? Har litt vondt i bakrøret"
2. "Fy som du svetter, har du lyst til å svette litt over meg?"
3. "Så bra at fotballlaget ditt vant i kveld, har du lyst til å ta en innersvinger i målet mitt"
4. "Jeg var syk på 17. mai i år... Så jeg gikk glipp av da pappa heiste flagget.. Vil du heise flagget for min skyld her og nå?"
5. "Du er så sinnsykt barsnlig, men det er greit.. Vil du bli med på lekerommet og leke Thomas Toget?"
6. "Jeg er genuint opptatt av historie. Vil du vise meg en strak heil-hitler?"
7. "Jeg har ikke klippet plenen min på lenge, vil du utforske den likevel?"
8. "Faren din er så sykt kjekk, vil du ligge med meg?"
9. "Du er en utrolig dyp person, vil du se hvor dyp jeg er?"
10. "Du er utrolig femi kledd i dag, skal vi lesbe sammen?"
alternativ version: "Du ser ut som Justin Bieber, vil du være Bieberbeliver-lespa mi?"


Bilde: http://community2.metalreview.com

Alle sjekkereplikkene er skrevet av meg selv, og alle som kopierer uten lov skal jeg dukke opp på døra til, og kjøre en stor Max Mekker-dildo inn i!
Vi blogges!


29.12.2011, 15:31"Jeg hater meg selv så mye at det eneste jeg kan gjøre for å føle meg bedre, er å kutte meg"

Dette er dessverre en tankegang for mange mennesker i dag, spessielt unge. Cirka halvparten av mine få venner som består av bare en gutt, og resten jenter, har enten hatt en fortid med selvskading, eller plages med det enda.
De fleste av de som jeg vet om kutter seg selv, det er som regel det jeg har fått høre om, og beskrevet enten på bloggen til enkelte, eller over samtaler mer direkte.

Har ikke hørt om noen som slår seg selv til vanlig, slik som jeg gjorde en del før når jeg enten ble skuffet, provosert, lei meg eller møtte på annen type motgang, og som regel var det ikke mye mer enn en diskusjon med foreksempel mamma om hvordan jeg skulle kle meg, eller hvorfor jeg ikke orket å være på skolen de siste dagene som skulle til...
Den siste tiden oppstå de voldeligere episodene mot meg selv helst på grunn av facebook, eller ting jeg hadde lest på andres msn eller Skype-statuser... Jeg hatet å lese om andre som skulle ut med andre, i perioder hvor jeg selv følte meg ekstra usikker, alene og sårbår.. Og jeg hater fortsatt å høre om når andre skal ut. Eller, det er ikke favoritten.

De tingene jeg har gjort med meg selv, er ikke veldig varierte, og mange, men alvorlige nok. Det "verste" jeg gjorde var å ta et stramt buksebelte rundt halsen, og stramme det mest mulig, slik at jeg nesten ikke fikk puste, hodet føltes som det skulle sprenge, og jeg nesten skulle svime av.. Utenom det, så gikk det stort sett ut på å bruke buksebeltet til å slå meg selv hardest mulig mot enten magen, arma eller... Hodet!

Jeg kunne også bruke mine egne hender til å gjøre ting verre for meg selv, kunne foreksempel kaste ting mot veggen slik at det i noen tilfeller ble ødelagt. Mobilen har jeg kastet noen ganger, ikke på grunn av en sms nødvendigvis eller samtale, men fordi jeg "trengte" å ha noe å kaste... Og mobilen var noe av det... Har også brukt hendene til å slappe til meg selv hardest mulig mot kinnet eller andre steder i hodet. Og også med knyttet knyttneve slått nesten pusten ut av meg selv, ved å slå hardest mulig mot magen...

Leste nettop en artikkel på tv2 sine sider om at selvskading "smitter"... Jeg kan herved komme med en liten faktaopplysning om meg selv. Da jeg begynte, hadde jeg enda ingen venner jeg visste om drev på med selvskading, verken med kutting, slåing, det å brenne seg selv, eller noe som helst. Jeg hadde hørt om venner som hadde tenkt selvmordstanker, og ønsket å hoppe ned fra forskjellige steder, men ikke noe om selvskading. Så i mitt tilfelle var jeg verken "påvirket" av andre, eller noe. Da jeg begynte visste jeg IKKE om facebook eller blogg.no, for jeg begynte nokså tidlig med å torturere meg selv, fordi jeg hatet meg selv, noe jeg fortsatt gjør. Bare at jeg prøver, å kjempe litt mer i dag, selv om jeg helst bare vil gi meg, og dø.

Trykk her, for å se artikkelen fra God Morgen Norge om selvskading.
Som regel ville dette innlegget blitt kategorisert av meg som "I kjelleren", men denne gangen velger jeg budskap, fordi meningen med å skrive dette innlegget var å få frem at det ikke er nødvendigvis andre som påvirker andre til å begynne med selvskading. I såfall var det ikke sånn med meg, jeg fant på å skade meg selv, fordi jeg følte det var mest rettferdig, og fordi jeg fortjente å lide fordi det var noe galt med meg, uten at jeg visste hva...For mange er og blir selvskading løsning på problemer. Dessverre skaper det i lengre perspektiv bare flere problemer, men det føles riktig der og da. Det er lett å dømme andre som skader seg selv, eller som har gjort det. Men ha en ting godt plantet i minnet: Det kunne så gjerne vært deg! Så ikke døm!
Jeg dømmer ingen som skader seg selv, og jeg vil veldig gjerne være en best mulig venn for alle som lider, hvis noen ønsker å snakke, og ha noen som bryr seg, så er jeg der. Ingen er verdiløse, det føles slik. Og merk at jeg ikke skrev; det føles bare slik. For, er det noe jeg også missliker så er det når uvitenhet slår til og når folk bagatelliserer selvskading og andre sine problemer uansett hva det er snakk om! Hastalavista!

Vi blogges!

Ps: Bildene i dette innlegget er illusjonsbilder, men teksten er sann!


28.12.2011, 19:42

Servietter takk!
Frøken, kan De se serviettene mine?

Intet nogen servietter sier De?

Hva slags resturang er dette mon tro?
Å herre, ikke stå der å glo...

Har jeg fått flua i suppa, se selv?
Hent serviettene, ditt grelv!

Kelner, hora her er udugelig!
Ikke hore da, men ubrukelig!

Jeg vil ha en serviett nå, jeg er våt!
Og gamle dama bak meg er så kåt!

Jeg forlanger snart pengene tilbake!
Kan heller gå hjem selv og bake?

Vesle pus, vil du ha bolle i ovnen?
Synd du sa ja, for jeg vil ikke ha!

HAHAHAHAHAHAHAHAHA!
Tror du serviettene gjør meg gla?

Trekk den langt opp i din arme rass!
Og kom aldri tilbake med ditt flass!

Gi meg servietter, din gås!
Ikke sug på meg, men blåååååås!

Jeg har vondt, kan du ikke se?
Slutt å stå der, og ikke le!

Jeg tar mine servietter og stikker!
Og hele ditt hjerte av kakerlakker prikker!
(Aylar Von Kuklinski, 28. desember 2011)


28.12.2011, 13:41

Skrev i natt eller når det var et nytt dikt, veldig lite på rim... Skrev egentlig bare det som falt ut av hodet på meg, og ga bare faen i å få ordene til å klinge..
Jeg har ikke sovet i hele natt. Jeg la meg litt etter 00.00-tiden... Slo av lyset, dro meg godt under dyna og håpet på å få sove... Men i natt fikk jeg ikke det... Da klokken var litt over 04 sto jeg opp igjen etter å prøvet å sovet i 4 timer cirka... Bestemte meg da for å gjøre noe for å fokusere meg vekk fra depresjonen, ensomheten og smerten jeg bærer på psykisk, ved å lage et vulgært innlegg om det mannlige kjønnsorganet...

Det hjalp ikke noe i hvertfall. Det gjorde ikke noe verre, men jeg klarte ikke å få det innlegget til å bli en distraheringsmanøver, som jeg håpet på... Prøver å høre på musikk, og prøver å unngå de sangene som er for trist og minner meg om vanskelige ting... Føler ikke det hjelper spessielt heller.
Julaften satt jeg alene hele dagen, snakket ikke med noen, alle var opptatt med sitt. Skal sies jeg var invitert til både pappa og mamma, men var også da ikke i humør til at jeg orket tanken på noe familiejulemiddag. Verken der eller her... Jeg liker generelt ikke jula... Det eneste jeg ønsket meg den dagen, altså lørdag, var å ha noen å snakke med... Men det har jeg skrevet så om før...

Det er nå snart et halvår siden jeg har hørt ordentlig fra en av mine beste venner... Jeg ringte henne 4-5 ganger på julaften, men hun tok ikke telefonen. Siden august har jeg sendt henne noen få meldinger i måneden.. Ikke mange, for jeg er redd for å virke masete eller til bry... I de meldingene har det som regel bare stått at jeg ønsker henne en god dag, håper at hun har det bra, og at jeg er glad i henne. Fått bare svar fra henne en gang siden august...
I dag toppet frustrasjonen og depresjonen seg enda ett hakk: Ei annen venninne som er nesten like gammel som hun jeg beskrev i sted skulle være i Oppdal i 5-6 dager denne jula, noe hun har vært. I 11-tiden i dag fikk jeg vite at hun dessverre var på vei hjem igjen i dag, og at det ikke ble tid til at vi kunne møtes denne gangen heller, var alt for mange andre å besøke.

Så nå sliter jeg med meg selv. Har regelmessig slitt veldig lenge, og prøvd å snakke minst mulig om det til de få vennene jeg har på Skype som IKKE bor i nærheten, dessverre. For når jeg først snakker med noen nå, vil jeg ikke snakke om triste ting om meg selv. Jeg vil mer enn gjerne høre på hva andre har og si, og vise at jeg bryr meg om andre, men jeg hater å snakke om mitt. Jeg ønsker bare å vise at jeg kan noe, og ønsker å gjøre sånn at de vennene jeg skulle ønske jeg hadde mer kontakt med, kanskje kunne ha mer lyst til å snakke med meg.. Er nesten blitt sykelig opptatt av å prøve å overbevise andre, og ikke minst meg selv om at jeg kan noe og er noe... Men det siste året har ting bare gått nedover...

Og på toppen av alt dette sitter jeg og gruer meg til nyttårsaften som er enda en dag hvor mange er i lag med venner og kjære, og jeg kommer til å sitte alene, uten noen å snakke med, ikke en gang på Skype... Og attpåtil er engstelig, fordi jeg generelt blir urolig og deprimert av å vite at samtidlige venner koser seg med alkohol på nyttårsaften... Og, for dere som har fulgt meg en stund, vet dere hvor deprimert og redd jeg blir på datoer og tider hvor det er drikking...

I dag har jeg mildt sagt lav selvtillitt, lav tro på at jeg vil oppleve noe mange gode ting før jeg dør... Og syns mildt sagt at alt bare virker meningsløst og tomt. Gjort noe i dag jeg ikke har gjort på minst et halvår... Kjøpt med en stor bærepose med snop, for å trøstespise... For jeg vet at når jeg dytter i meg nok sukker så får jeg kanskje til å gråte litt, noe jeg sliter med ellers....


(GNI DETTE INN! Jeg har ikke spist noe godterier eller noe på flere måneder, og det er IKKE sukker og kosthold som har skylla for at jeg har en nedtur. For det har jeg hatt lenge! I skrivende stund har jeg enda ikke åpnet noe av det på bildet.. Men i dag ønsker jeg bare å nå absolutt lavbunn, og det kan jeg klare ved overdosering av sukker, så kanskje jeg får grått litt i løpet av dagen... Skal jeg først ha det jævlig så...)

Så er ikke sikkert jeg legger ut så mye flere innlegg i dag...
Har tre mål for nyåret... 1. spare penger til å reise bort til noen venner en helg eller gjerne lengre... 2. tørre å ta tog eller buss alene fra Oppdal til et annet sted. 3. eventuelt sjekke inn på hotelll, siden de fleste vennene jeg har er i 16 årsalderen og har foreldre de bor til som ikke kjenner meg, og blablabla..
Selvmordstankene er tilbake, og det er egentlig ikke noe nytt. For de har jeg hatt i regelmessige bølger lenge. Men jeg liker ikke å skrive noe om det, fordi jeg vet at det er enkelte som blir engstelig av det, og det siste jeg vil er å skuffe noen, eller å skremme noen... Fordi jeg vet hvor jævlig det er å være redd for at noen skal ta livet sitt selv, noe jeg også har opplevd har skjedd for 2 år siden...Og jeg unner ingen den følelsen av å sitte igjen etter at noen har tatt sitt eget liv, bare følte for å skrive ned mest mulig nå... Så unnskyld til alle sammen...

Ikke bedre enn originalen, og ikke i nærheten, men fant denne coverlåta av "Running to the edge of the world" ved tilfeldig søk nå nettopp:

Det eneste jeg ønsker nå, er å ha noen rundt meg, det har jeg ikke hatt på et halvårstid... Sånn ordentlig... I Oppdal fins det ingen som har tid, eller som svarer meg verken når jeg ringer eller sender melding...
Vi blogges!


28.12.2011, 08:10

Penisen, kuken, penisen, lillemann, tissen, pee-pee, brannslangen, Johnny Depp, jojoen, presidenten, veslekaren, pipa... Skjønne barn har skjønne navn!
I dag tenkte jeg å dele litt penisfakta med dere som må kategoriseres for spessielt intereserte, om dere i det hele tatt eksisterer?Penisen er først og fremst mannens lekegrind og godtepose, og selvfølgelig den slangen som skal spyle ut det man har drukket i løpet av en dag. Penisen består av samme vevtype som oh skjønne klitoris, noe som gjør at de to skjønne skapningene tilsvares! SEX KALLES DET!
Vil dere ha litt nerdefakta for geografifanatikere? Penis er et latinsk ord og betyr "hale". Og jeg bare sier det, jeg går ALLTID med halen mellom beina... Eller, nei... Drit i det!

Mennesket er et av får arter i verden som får erigert penis ved hjelp av blodtrykk, om jeg har forstått wikipedia rett!
Og om det er størrelsen som telles? Det vet jeg ikke, men alle dere kåte kvinnefitter der ute; ring 1881 og spør etter telefonnumret til Jonah Falcon, som har verdens lengste penis, på 34,3 centimeter (cm). Om vedkommende er neger vet jeg ikke, og ikke er han sånn fabeldyr som er halvt hest heller, men kineser er han i hvertfall. Samme ulla!
34 cm er sånn cirka lengden på ei vanlig brusflaske! Bare sånn til å sammenligne det med noe!
Verdens korteste kuk, sies å være på èn centimeter, og det kaller ikke jeg kuk. Vedkommende ser jeg for meg blir invitert til kvinnelige fester, KUN for å delta som ørepropp mot høy musikk for enkelte som er lei bråkete musikk.

Alle normale mennesker har en penis som vokser bittelitt hver dag frem til den skjebnesvangerte puberteten slår til over alle skog og kratter! Men har man ikke nådd målet i puberteten, når det kommer til størrelsen så finnes det folk i verden som er villig til å hjelpe deg om du ikke prøvetester eksosanlegget på den gamle volvoen til faren din. På www.penisforlenger.no kan DU få hjelp til å få en større kuk! Stryk den siste linja, hvis du er kvinne!

Ikke alle har like stort utstyr, og det er forskjell på folk, mann til mann. Faktisk er det bare 6 prosent menn som trenger å eventuelt kjøpe ekstra store kondomer under et knull, i følge kondomprodusenter rundt om kring.
De kongelige har i følge sagnet blått blod i hele kroppen, noe som selvfølgelig er like sant som at det fantes en kis som het Jesus og sto opp igjen etter sin død... Men enyway, apropo blått: Vi menn kan få blå kuk! Hvis blodet i kuken er "fanget" i ballene, blir den fort blå, og vips har "blåmandag" fått en ny betydning! Og dere kvinner, har mannen din fått blå kuk, så hjelp han? Det beste som kan hjelpe mot blåkuk er faktisk sex.
Til dere menn, ikke fortell noen kvinner at varmt vann eller aspirin kan gjøre nytten, det bør forbli en hemmelighet mellom oss menn! Stå på krava, eller send kjærringa i grava!Og til kåte kvinner som ikke har fått liv i mannen deres på en stund? Riv opp døra når han sitter på do, enkelte menn kan faktisk få orgasmiske følelse ved å kun sitte på toalettet. Og når det gjelder om man kan måle lengten på en manns kuk ut etter selvtillitten? Vel, det kan man! For selvtilliten min er ikke stor nok, men større enn en god del andre jeg kjenner! Og jeg har sett noen kuker oppgjennom 20 år!

Vi blogges!


28.12.2011, 05:32

NÅ FORVENTER JEG BEDRE RESULTATER FRA DERE ENN TIDLIGERE? HAHAHA!

1. Hva kaller nynorsk-folket Espen Askeladd?
A. Øskeladden
B. Oskeladden
C. Slaskeladden
D. Binladden

(Bilde: wikipedia.no)

2. Hvor mange kvinner tilbyr sex via annonser og lignende i Norge i dag?
A. Omtrent 500
B. Omtrent 1000
C. Omtrent 1500
D. Omtrent 2000

3. Hvor er vokalisten, artisten, pop-stjernen Cher født?
A. El Centro, California, USA
B. Wexford, Pennsylvania, USA
C. Saint Joseph, Missouri, USA
D. Manhattan, New York, USA

(bilde: armenianweekly.com)

4. I hvilket fylke ligger Svelgen??
A. Rogaland
B. Hordaland
C. Sogn og Fjordane
D. Nord-Trøndelag

5. Hva er i midten av Al-Qaida`s flagg?
A. Et rødt kors
B. En grønn strek
C. En blå sirkel
D. En gul prikk

6. Når ble Tv3 (Viasat) lansert?
A. Nyttårsaften 1987
B. Nyttårsaften 1988
C. Nyttårsaften 1989
D. Nyttårsaften 1990

7. Hvilket plateselskap eier Slipknot?
A. Warner Bros, Records
B. Roadrunner
C. Elektra Records
D. EMI

(bilde: free-extras.com)

8. Hva var telefonnumret til barnetv-programmet Kykkelikokos?
A. 928 366 97
B. 476 828 59
C. 936 044 67
D. 815 493 00

9. Hvem er Hinnmannen mest kjent som?
A. Jesus
B. Satan
C. Richard Kuklinski
D. Ole Paus

10. Hvem eventyrskaper, skapte Ole Brumm?
A. Alan Alexander Milnes
B. John Ronald Reuel Tolkien
C. Walt Disney
D. Aslak Bolt

(bilde: hamar-krisesenter.no)


Og nå; det dere har ventet på siden 2. desember... Svarene fra forrige gang!

1. Når ble Norsk rikskringkasting (NRK) grunnlagt?

Rett svar: 1. juli 1933

2. Hva het realityshow-programmet som Jan Teigen var programleder i?
Rett svar: Stjerner i sikte

3. Hvor bor Disney/Donald Duck-karakteren Mikro Midas?
Rett svar: I Andebys havnekvarter

4. Hvem er Charles Manson?
Rett svar: gal massemorder

5. Hvilken dato er Bulgarias nasjonaldag?
Rett svar. 3. mars

6. Hvilke fire farger finner vi i Syria sitt flagg?
Rett svar: Rødt, sort, hvitt, grønt.

7. Hva heter tegneserie-skaperen bak "To trøtte typer"?
Rett svar: Christopher Nielsen

8. Hvilke dyr prøver å stjele julenissens grøt?
Rett svar: Rotter

9. Hvem eier bilmerket Chevrolet (Chevy)?
Rett svar: General Motors

10. Hvem malte bildet under av Jesus?
Rett svar: Albrecht Altdorfer


Vinneren ble Vaniljeogpepper for andre gang på rad? Noen som tørr å gi henne litt motstand denne gangen? Tror nok ingen er i stand til det altså!

Vi blogges!


28.12.2011, 00:02

Uvesentlige, lille meg
Føler meg så jævlig ensom akkurat nå...

Jeg savner å snakke med noen...
Føler meg så grusomt alene.
Så inderlig patetisk.

En av mine bestevenner tar aldri telefonen lenger.
Jeg kan bare ikke forstå, hvorfor jeg er født.
Føler meg så utrolig teit.
Så til bry.

Folk er opptatt med sitt, og jeg har bare ikke mitt.
Jeg er lei av å gjøre ting alene.
Lei av å føle meg usynlig.
Lei av å føle meg ego.

Kjære store verden, hvorfor er jeg er?
Skulle aldri egentlig blitt født.
Ingen forstår noe lenger.
Spessielt ikke jeg.

Til tider vil jeg bare dø.
For jeg klarer sjelden leve.
Når jeg lever er det via andre.
Og en sjelden gang via meg selv.
Og jeg vil nå leve i felleskap.
Men det går jo aldri...
(Aylar Von Kuklinski 27. desember 2011)


27.12.2011, 20:50

Nisser kan være så mangt! Skognisser, rørnisser, hagenisser, sexnisser, reality-nisser, fetish-nisser, mordernisser, klovnenisser, sodominisser, fjøsnisser, pessimistnisser, gavenisser, rødnisser, blånisser... Blobb, blobb!

I kjedsomhetens stund har undertegnende (fortsatt MEG) laget en dorullnazi-nisse... For dere som freaker ut, og får temperemangstigninger nå! Jeg støtter ikke nazisme, og hedrer de heller ikke! Når jeg lager noe, foretrekker jeg å lage noe som er skummelt og ondt!! Og da ble det slik i dag!:

Oh holy mother of pussy! Klarte endelig å legge ut bildene.
Blogg.no har ett par stepp å steppe enda!

Vi blogges!


27.12.2011, 17:09

Oh, what was that? A bird?
No, I really dont think so.
Maybe it was a flying newspaper with poo?
Noo, thats just gross.
Superman?
He don`t exist you stupid, retard kid!
What about...
Come on now, go home!


Det den ungen skulle si til slutt før faren hans dro han hjem etter ankelen var:
"Its a fucking bat!"!


(Vampyrflaggermus)
Bilde: aftenposten.no

Og helt riktig, dagens tema er faktisk flaggermusa!
La oss først kategorisere denne vimsemusa, sånn at vi har det helt klart. Flaggermusen er et pattedyr, noe som betyr at de ikke legger egg. Og faktisk, noe som gjør denne musa litt ekstra unik; flaggermusa er det eneste pattedyret som kan fly aktivt ved å slå med vingene med muskelkraft.
For mange insekter er nok flaggermusa litt fryktet, for i følge wikipedia kan èn flaggermus spise opp rundt 3000, og det til tross for at flaggermusa er blind og ikke kan se!
Det er tidligere gjettet på at det eksisterer rundt 950 arter, men man regner nå med at det stemmer bedre med 1100 flaggermusarter i hele verden, i Norge er det registrert 13 arter.

Det er ikke store hemmeligheten at mange store dyr lever gjerne lengre enn smådyr, men der har en del flaggermuser faktisk klart å være et unntak. Skogflaggermusa foreksempel, KAN bli 41 år, minst! Med andre ord, kunne man i teorien hatt en skogflaggermus som en bestevenn et halvt liv! Noe som frister?

Og det er ikke meningen å få dere til å miste søvnen nå, men vampyrflaggermusa har drept cirka 54 mennesker, inkludert alle barna i en landsby i Venezuela i Sør-Amerika. Vampyrflaggermusa angriper sine ofre helst når de sover og kan lett bevege seg ved å gå til fots, uten å bli særlig godt hørt!


(To kvinnelige Warao-indianere sørger over kroppen til en av sine nærmeste som er blitt drept av flaggermus)
Bilde tatt fra: Vg.no

Hva gjør forresten vampyrmusa om de ikke har fått nok mat? Jo, de får låne fra andre vampyrflaggermus, mot at de får pelsstell tilbake! Så søtt!
Mange som ønsker seg flaggermus til bursdagen sin, om det hadde vært lov i Norge? Ja, jeg!

Vi blogges!

Ps: tusen takk til Sara Helene som ville dele den nederste og siste faktalinjen med meg :-) Elsker deg Sara <3 :-)


27.12.2011, 04:39Valentinsruletten

Valentinsdagen er her!

Jeg elsket deg så høyt.
Men du elsket en annen.
Taklet aldri det, sjalusien blendet meg.

Jeg så rødt, jeg så han og deg.
Det skulle bare bli oss to.
Du og meg, og ingen andre.
Jeg er sjalusiens Satan...

Valentinsdagen er her!
Jeg sitter ved kjøttkverna.
Dine innvoller er spredt.
Hvis ikke jeg skulle få deg,
skulle heller ingen andre.

Jeg går alene ned mot skogen.
Restene dine i en båre..
Det er kaldt, men jeg er varm.
Blodet ditt varmer meg.
Bokstavelig talt.

Jeg graver deg ned nå.
Det som er igjen av deg.
Det ble aldri oss to.
Vi ble "bare" bestevenner!
Men jeg ville alltid noe mer.

Nå har jeg gravd ned kroppen din.
Jeg går inn igjen til meg selv.
Legger hjertet ditt på en gryte.
Jeg elsker deg for faen...

Jeg spiller mitt livs siste spill.
Det er bare meg, mot meg selv.
Jeg kommer uansett til å tape.
Russisk rullett, snart møtes vi.

Pang!
Hjernemassen min er blåst over alt.
Nå finnes verken du eller min sjalusi lenger.
Alt er borte, som sand tatt av vinden.
Det ble aldri du og meg.
Det ble aldri oss...
Jeg elsker deg!
(Aylar Von Kuklinski, 27. desember 2011)


26.12.2011, 23:41

Kjempesøtt!
SÅNN! Da skal jeg omsider gå og dusje! Måtte bare finne igjen de bildene, finne ut hvor jeg hadde lagret dem. Fra samtalen med mine kjempesøte venninner Alexsandra og Eirin! Skype for cirka 10 minutter siden før jeg logget av og egentlig skulle dusje. Men så måtte jeg bare legge ut dette først, og brukte seff 10 minutter på å finne de igjen. Hehe...

Men nååå, skal jeg dusje!
God natt, vi blogges! :-)


26.12.2011, 20:12Petter lille edderkopp han klatret i min hatt.,
Edderkopper er egentlig noen fantastiske facinerende vesener. Men hva er det med edderkopper som gjør at spessielt mange jenter freaker helt ut, nesten uansett størrelse og form?
Araknafobier er det konkrete ordet for folk som har angst for edderkopper, og det er ikke bare jenter og kvinner som hater eller er redd edderkopper, tvert i mot, det finnes hardbarka, heterofile menn også!

Det har ikke jeg tenkt å studere nå. Men det jeg har studert litt i dag, er edderkoppen, verdens mest fasinerende og skjønneste småkryp.
I følge wikipedia finnes det cirka 41 253 ulike typer edderkopper i hele verden.
Har du noen gang slikket deg rundt munnen mens du har tenkt på å spise edderkopper? Vet du hva, i Kambodsja er det faktisk en delikatesse å spise kokte tarantelller, no kidding!
Og når vi først er ute med randome fakta; kristne!!! I følge kristen tradisjon er visstnok edderkoppens nett et symbol på Satans garn, på fristelser og på synd! Så da vet dere det også. Og apropo nettet, i følge en elektronmikroskopiske undersøkelser så har vi funnet ut at enkelttrådene i et edderkopp-nett har en tykkelse på 0,000015 milimeter.Edderkoppen er som mennesker litt umenneskelige jaktere. De fanger offerne sine, gjerne i et nett, hvor de senere spiser sitt forsvarsløse offer.

Har du noen gang spekulert på hvor gamle edderkopper kan bli? De fleste edderkopper blir ikke mer enn en eller to sesonger gammel, men tarantellene kan, hvis de er heldige bli opptil 25 år. Når jeg skriver sesonger så er en sesong på et kvart år (vår, høst, sommer, vinter)...

Og en siste ting: I følge en engelsk forsker finnes det cirka 180 000-600 000 edderkopper perr dekar vanlig gressmark i England! Var det litt uhyggelig lesning for dere med araknafobi, som eventuelt lider dere gjennom dette innlegget?

Det siste jeg skal dele med dere er spessiel brodertspindelvevsnett-fakta til dere menn: Du bør være sikker på at kjæresten din egentlig ikke er en varedderkopp! Hvorfor? Fordi kvinnelige edderkopper spiser mennene sine! Og du trodde at norske, menneskekvinner var groteske i 2011?
Er du gift med den sorten som kalles for "sort enke", så er du i dyp skitt! "Sort enke" har nemlig en gift som er 15 ganger giftigere enn en klapperslange! Så hvis respekt for edderkoppene! :-)Vi blogges!


Ps: Jeg har en lekeedderkopp som henger over senga/sofaen min. Den henger rett ved ett av halloween-skjelletene, noe som er litt ironisk i og med at edderkopper har ikke skjellet! Og nei, det er ikke bevisst for å mobbe edderkopper, fordi jeg ELSKER de jeg!


26.12.2011, 17:24

Da har onkel Kuklinski bestemt seg for å leke den homofile designeren igjen som har gnikket og gnuet frem en ny banner.
Her er den nye:


VS. den gamle:


En ting jeg savner på den nye, er det blodet i bakgrunnen som jeg absolutt skulle hatt nå også... Men, men :P
Hva syns dere?

Vi blogges!

PS: Vet dere bryr dere jævlig lite, men dette er faktisk innlegg nummer 666 på bloggen!


26.12.2011, 00:31

Hvor mange har sett denne filmen med Donald som nazi som Walt Disney tegnet og produserte i 1943?
Hva syns dere om denne Donald-drømmer-om-at-han-er-nazi-filmen? Syns den er en av de beste Donald-filmene som Disney har laget! :-) Tydelig budskap mot nazisme! Det liker jeg! Nazister er blant de verste svina som fins i verden!

Vi blogges!


25.12.2011, 21:03


(Tegnet av meg selv nå nettopp. I paint)


10 små dverger
Ti små dverger satt på et tak. Den ene falt ned og døde.
Ni små dverger satt i en buss. Busjen krasjet og sjåføren døde.
Åtte små dverger hadde gruppesex med hippier. Yngstemannen døde av aids.

Sju små dverger tegnet Mohammed på en vegg i Isreal. Han ene tagget RBK-logoen på magen til en sovende Brann-supporter og døde...

Seks små dverger sjekket inn på et ondskapsfult hotell. En liten dverg sjekket aldri ut igjen.

Fem små dverger drakk sprit. Han ene glemte å blande spriten og døde...
Fire små dverger møtte på en heks, og vips var de igjen seks.

Seks små dverger, måtte på do. Tre av de falt gjennom og druknet.

Tre små dverger sjekket opp Askepott. Han ene tente på seg selv og ble bare aske i en potte.
To små dverger giftet seg. Han ene var utro og ble drept.
En liten dverg sitter ensom igjen. Orket ikke lenger ensomheten, ble emo og døde 9 dager senere.
(Aylar Von Kuklinski, 25. desember 2011)


25.12.2011, 17:43

Ja, who the fuck is Aylar Von Kuklinski!
Kjære horer og horekunder, ladier og gentleman. Aylar Von Kuklinski, det er meg!
Men nei, jeg ble dog ikke døpt for Aylar Von Kuklinski av mine foreldre og jeg heter ikke det på ordentlig, dessverre.
I hvertfall er jeg ikke registrert som det i folkeregisteret og den slags enda.

Aylar Von Kuklinski er sammensmurningen av to forskjellige vesener som begge eksisterer i virkeligheten, eller har eksistert.
Aylar-navnet er plukket fra den norsk-iranske, tidligere glamourmodellen Aylar Lie, og Kuklinski er tatt fra den amerikanske leiemorderen og massemorderen Richard Kuklinski. Von la jeg bare midt i mellom fordi det ble etter min smak enda litt bedre da.
Jeg representerer det onde og det gode, det perverse og det groteske, det pene og det stygge, den vennlige og uvennlige, skjønnheten og udyret!

Nå skal jeg hjelpe dere med å bli litt mer kjent med de to personene som jeg har hentet navn fra!


Aylar Lie

(Bilde tatt fra: beauty-sw.blogspot.com)

Aylar Lie er født og kommer fra Iran, men er oppvokst i Norge. Faren hennes ble tidlig arrestert etter at han hadde overfalt Aylars mor med en kniv. På grunn av forskjellige årsaker havner Lie på barnehjem da hun var 5 år ung, men to år senere havnet hun på norsk forsterhjem.
Da hun ble 16 år ble hun tvangsflyttet i 2 år mot sin egen vilje til Iran, hvor hun skulle treffe nær familie. Og i følge henne selv ble det begått tre selvmordsforsøk i løpet av den tiden.

Da hun kom hjem igjen til Norge reiste hun til USA for å treffe igjen moren som hun ikke hadde fått sett på veldig, veldig lenge. Der havnet hun på den feile siden, hun havnet i dårlig selvskap med narkotikamissbruk. Og for dem som trodde at Aylar Lie debuterte som skuespiller på filmlerettet i barnefilmen Yohan, må tro om igjen. Aylar Lie debuterte i filmverdenen under en helt annen sjanger, hardpornosjangeren. I følge wikipedia har hun spillt i 8 hardpornofilmer, hvor flere av de en dag i dag enda er lett å finne på diversje pornosider i inn og ut-land.
I 2004 sjokkerte hun sammen med Lene Alexandra ved å påstå at de hadde hatt en hett natt sammen med den store, britiske artisten Robbie Williams... Robbie avblåste disse ryktene, men så ut til å ta lett på det. Han nevnte forresten såvidt disse falske ryktene da han gjestet Thomas Numme og Harald Rønneberg i "Senkveld" samme året!

I dag har Aylar sluttet helt med glamour og pornograffi, og har startet et helt nytt og bedre liv.
For dere som ønsker å følge Aylar Lie tettere i dag, så har hun en blogg på blogg.no, og den kan følges her:
aylar.blogg.no

(Hun er perr dags dato opptatt med skole, og har midlertidlig lagt ned bloggen, men hun har åpnet for at hun kan komme tilbake senere eventuelt)


Richard Kuklinski

(Bilde tatt fra myspace.com)

Richard Kuklinski er en tidligere massemorder og leiemorder født og oppvokst i USA. Han hadde også tilnavnet/kallenavnet "The iceman".
Han vokste opp under fattige omstendigheter, hans far var alkoholiker som med jevnlige mellomrom misshandlet han og broren. Broren til Richard døde da Richard var 5 år gammel, broren døde av farens vold...

Richard var ikke verdens mest dyrevennlige, dessverre både plaget han og drepte dyr. Hunder og katter var blant dyrene som fikk lide, og noen av dem brant han ihjel. Hvorfor skal fanden vite. Han var tidlig en veldig aggressiv og voldelig person, alerede som 16åring drepte han første gang. Charlie Lane het mannen han drepte som var lederen for en gjeng. Lane ble av Kuklinski slått til døde og dumpet i en kald innsjø, ETTER at Richard hadde kuttet av fingrene og fjernet tennene på han. Og ikke nok med det, etter han hadde gjort det slo han resten av gjengen halvt ihjel med en jernstang.

Litt senere fikk han kontakt med mafiaen, og det var på den tiden han fikk kallenavnet "The iceman"! Årsaken til dette kallenavnet var på grunn av at han alltid pakken inn likene i is, noe som skapte usikkerhet og forvirring rundt når offerne døde.
Richard ble i 1986 arrestert, og i 1988 ble han dømt til fengsel livet ut.
De siste leveårene han hadde igjen stilte han ofte opp på intervjuer for pressen.
Richard ble til slutt 70 år gammel og døde 11. april 2006. Så skal jeg legge til en siste ting som sikkert vil sjokkere noen, Richard var GIFT og fikk 5 barn. Så det er sjans for alle der ute!

Richard Kuklinski har nok aldri hatt noen blogg, for å si det sånn, i hvertfall ikke på blogg.no! :-P


Hvordan kom jeg på å sette disse to KOLLOSALT forskjellige menneskene sammen som to legoklosser med lim i midten? Ideen har jeg rappet fra mitt største forbilde Marilyn Manson som tok sine navn fra Marilyn Monroe (glamourmodellen og skuespilleren og sangerinnen og flørten til Bill Clinton) og Charles Manson (hippien, artisten og massemorderen).

So this is me: Aylar Von Kuklinski!


Vi blogges <3


25.12.2011, 02:31

Marilyn Manson er kongen av coverlåter! Etter min mening er nesten alle coverlåtene av Manson BEDRE enn originalene, eneste sang jeg syns er best original er "Rock N` roll nigger".
Her kan dere høre noen originale låter, samt den coverversionen som Marilyn Manson har laget og gjort til noe helt eget!

GLORIA JONES - TAINTED LOVE (1964)

Marilyn Manson - Tainted love (2001)Eurythmics - Sweet dreams (are made of this) (1983)

Marilyn Manson - Sweet dreams (are made of this) (1995)Depeche Mode - Personal Jesus (1989)

Marilyn Manson - Personal Jesus (2004)Fra Tim Burton-filmen "Nightmare before christmas"
This is Halloween (1993)

Marilyn Manson - This is HalloweenFra tv serien M.A.S.H
Suicide is painless (1970)


Marilyn Manson - Suicide is painlessScreaming Jay Hawkins - I put a spell on you (1965)


Marilyn Manson - I put a spell on you (1995)John Lennon - Working class hero (1970)

Marilyn Manson - Working class heroPatti Smith - Rock N` roll nigger (1978)

Marilyn Manson - Rock N` Roll nigger (1995)


Vet ikke om dette er alle, men tror de fleste er disse!
Ønsker alle en god natt! :-)
Vi blogges


24.12.2011, 21:20

JENNA MARBLES - BOUNCE THAT DICK

For andre gang på en ukes tid nå har jeg følt sterkt for å dele en video med dere som jeg har funnet.
Sist gang var det Paul McCartney med "We all stand togheter", i kveld er det blogg og youtube-fenometet Jenna Marbles som jeg har funnet en låt fra jeg vil legge ut med dere!

Hva annet skal en som ikke feirer jula gjøre når han er helt alene og har ingen å snakke med? :-P
Vi blogges!


24.12.2011, 19:06JULEHØYTIDENS TERRORISME
Hvis du ikke kan se eller høre meg nå, så er det greit.

For jeg skriver likevel, så får resten bli opp til skjebnen.
Mørket har lagt seg over hele landet, også mitt sinn.
Jeg er helt alene i kveld, og jeg lar ingen komme inn.

Det var kanskje meningen å lage et smil i dag.
Jeg smiler jeg, men det er helst utenpå.
Jeg kan ikke fordra julen, og er ingen familieperson.
Alt jeg savner er en likesinned venn.

Jeg sa en gang at jeg ikke kunne holde kontakten mer.
Men med det, mente jeg ikke at du kunne slippe den.
Helt alene på en dag, hvor mange andre er det bra.
Men slapp av, jeg er ikke alene, jeg lider alene
- sammen med mange andre...
(Aylar Von Kuklinski, 24. desember 2011)


24.12.2011, 15:05

Apediktet
En gul ape leker ved ei grind,

stjeler penger fra en som er blind.

En blå ape hopper opp og ned,
og gir den hvileløse aldri fred.

En rosa ape slikker litt sukkerspinn,
og leker med unge jenters sexuelle sinn.

En rød ape banker deg til blods,
både i bilen, på havet og til fots.

En sort ape plager seg selv,
og arver snart et mindre velv.

En grå ape er forresten død,
han fikk aldri vann eller brød.

(Aylar Von Kuklinski, 24. desember 2011)


23.12.2011, 22:56

Tenkte det var på tide å kåre Månedens Blogg nå mens jeg husker på det. Sitter for øyeblikket og laster opp en video på youtube som dere før se en gang mellom klokken 00.00-23.59 i morgen, altså på julaften.
Jeg innså for noen dager siden det solklare svaret på hvem som har inponert meg mest denne måneden, og vedkommende er ei jente som leder bloggen: fuckdegselv.blogg.no


Fuckdegselv (javell, mamma!)
Skapningen blant denne skjønne bloggen utgir seg for å være 16 år, og til å være 16 år overasker hun positivt godt. Hun går ikke med et falsk tryne plantet i den falske rumpa, som de fleste andre 16 år gamle jenter på blogg.no. Denne jenta har originalitet, kreativitet, stil og baller!

Som alle andre kule mennesker har også denne personen mennesker som innerst inne er sjalu på henne, blant annet var det ei lita frøken kalt "Ida" som mente at Fuckdegselv var steinteit, men at hun kom til å vokse det av etter hvert! Fuck deg Ida, gå og heng deg etter tannpirkeren på badet ditt. Fuckdegselv; never grow up! :-)

Brukeren av denne bloggen har forresten en spessiel ting til felles med meg selv, vi liker ikke mennesker. Og det var innlegget om at hun hater mennesker som fikk meg til å tenne på ideen til at hun bare MÅTTE være Månedens Blogg denne måneden! Alle som ikke skjønner at denne bloggen faktisk er jævlig kul, er noe forvokst og hjerneskadet etter min mening!

Trykk her for å les Fuckdegselvs innlegg: "Grunnen til at jeg ikke kaller meg "menneske""
Jeg har stor sansen for denne bloggeren, og hun fortjener alt godt i hele verden :-)

Vi blogges!


23.12.2011, 14:59

Litt før 11-tiden i dag gikk jeg ned på posten for å hente en pakke. Igjen har jeg bestilt og hentet meg en pakke fra dragenshule.no, og dette er nok den siste for 2011.
En fattig trøst på en såpass ensom og trist dag som dette her, i tillegg til at jeg føler meg litt småtørr i halsen, noe jeg begynte å føle meg først i går... Faen om jeg blir syk også nå, eller... Skal jeg bli syk så er det greit å bli det på en periode jeg synes er tom, tøff og velmodig uansett.

Men, nå skal jeg ikke skrive mer om det. Vil heller vise hva jeg bestilte i min årets siste pakke fra Dragens Hule i år, i hvertfall mest sannsynlig den siste..


Rødt og sort stripete bukseseler!


Djevelbamse! Har nettopp døpt han til Saddami Bushinky Hellsinki


En rosa Furry Bones Bun Bun Pink-bamse som jeg har døpt for Kine Pine! Oppdøpt etter en av mine beste og mest kostbare venninner <3


Liten pung med pentagramet på!


Ny bukse! <3 :-)


Krydderøser! Brukes akkurat nå kun til pepper og salt!


To nye buttonknapper! Pentagrammerket!


Dukket forresten opp en positiv ting til i dag utenom Dragepakken. Den hærlige medbloggeren Lykkelys har tegnet en tegning av hvordan hun hadde sett for seg meg som en mer eventyrtype. Og da ble jeg heldigvis og selvfølgelig en djevel, med sparp høygaffel som jeg stikker litt i forskjellige ender.


Bilde tatt fra: lykkelys.blogg.no

Klikk her, for å se hele innlegget hennes, som jeg likte godt! :-)

Tusen takk igjen min gode venn.


Nå sitter jeg bare, alene og venter på at jula skal gi seg, og at kjærlighetssorgen jeg har hatt siden august/juli, og enorme alenefølsen og selvforakten kanskje kan ta litt ferie dit pepperen gror!
Sorry, kan ikke noe for det, men hater det som skjer, og tiden som er nå..

Vi blogges!


23.12.2011, 00:25All honør til min mor som jeg sendte sms til nå nettopp, og spurte om hun kunne ringe meg, slik at jeg fikk spørt om hun husket hva denne videoen het! Husket mine foreldre tok opp denne helt tilfeldig, men husker bare at det var frosker og en tegnefilm. Så da måtte jeg tvinge mamma til å ringe meg og gi meg assistanse!

God natt, vi blogges!


22.12.2011, 23:31Det var en gang det bodde en djevel i det lille, stusselige drittlandet Norge.
Ja, kanskje har du alt hørt eventyr før, og tenkt at alle eventyr er veldig like? For hvem vet vel ikke at Askeladden alltid stakk av med seieren til slutt. Askeladden fikk både boltre seg inn og ut i hele prinsessa og halve kongeriket, han fikk et missforstått troll til å begå selvmord, og det var ikke måte på heller det!

Men Dorkle Fnott har De vell ikke hilst på enda?
Dorkle Fnott er så vidt 70 centimeter høy og holder til i en kald, nedsnødd hule, på toppen av Åndalsnes.
Moren til Fnott er Åndalsnes mest omtalte horedverg av en rødhudet djevel. Hun har som jobb og pule det hun kommer over, og som hobby å ta abort. Hun tenner sexuelt på følsen av abort. Frigjørende, og ondskapsfult! Hærlig!

Da Dorkle Fnotts mor møtte Dorkle Fnotts far, ble det aldri så hun fikk tatt abort. Eirik Fnott, Dorkle Fnotts far var en alkoholisert djevel av det mer brutale slaget, og mer enn Dorkle Fnotts mor kunne takle. Etter at moren ble lenket fast med håndjern rundt en lyktestolpe utenfor Åndalsnesbarnehage på lyse dagen, og knullet til blods på lyse dagen, endte det med at han knuste en spritflaske i hodet på henne, og hun ble fra den dagen lam og ikke i stand til å ta abort selv, eller å få andre til å fjerne det for henne.

6 måneder, 6 dager og 6 timer senere kom Dorkle Fnott noe for tidlig ut av morens vagina. Det var en djelelsk fødsel som kostet moren både avføring, tårer og blod. Moren blødde ihjel som en feit gris som ble slaktet i selveste juletiden, og det var faktisk i julen at Dorkle Fnott ble født!

13 år senere er Dorkle Fnott fortsatt i live og onkelen hans har lært han alt han trenger å vite om terrorisme, voldtekt, sodomi, pedofili, homofili, rock og andre ting som Fnott-familien læres til å utføre og kunne fra den dagen de er i stand til å le av prompevitser på tv!
Dorkle Fnotts onkel Reidar Kukk Fnott var meget bekymret dette året. Det nærmet seg jul, og Reidar var redd for at den ikke ble jævlig nok.

En tidlig Sankta Lucia morgen ble Dorkle Fnott utstøtt fra drømmene sine, i sine elektriske seng! I dag skulle han ut å voldta, plyndre, drive hor og spre frykt og hat. Han fikk ikke så mye som en død kattunge til frokost en gang, han skulle ikke få lov å fråtse seg i noe deilig kattemat denne dagen før han hadde gjort litt stas på familiens ære!
Ille nok følte Dorkle seg ekstra varm i pannen denne dagen, joda jævler er som regel det, men denne dagen hadde Dorkle 38 i feber og var like før han ble innhentet av gamle Eirik selv!


(Fotmerket er MITT eget, laget til DERE <3)

Etter langt og lenge, og lengre enn langt så han en barnehage med mange små barn! Her var det mange muligheter, han kunne teipe alle 3 åringene opp mot veggen og rævpule dem en etter en... Han kunne stjele godterier fra dem, han kunne fortelle at julenissen ikke finnes, ELLER han kunne tenne på barnehagen!
Dorkle bestemte seg for å gjøre deg. Forsiktig snek han seg mot hagen som var fult av nedgrodde barn i alle hudfarger! Han pinte seg selv mens han gne hodeskallen frem og tilbake mot treveggen på baksiden av bygget. Det var helt innlysende som sol på høylys dag at feberen ville skape flammer i treverket. Og dessuten, Satan var alltid med han, det ble han lovet i dåpen!

Men akk nei, ingen flammer kom. Ikke en gnist en gang. Dorkle hadde rett og slett ikke gnisten i seg i dag!
Han så på de små søte barna som lekte og husket hvor vondt han hadde i rumpa etter at bestefaren hans ga han en 30-timers analvoldtekt i 5 års presang. Det gjorde jævlig vondt, men ikke så vondt at han unnet barna det samme!

Dorkle gikk videre og satte seg ved en kaffè noen meter unna. Ved nabobordet satt det to finere, og eldre damer. De var begge i 80-årselderen og brødposene var falt ned i buksa på dem for lengst. De hadde sikkert ikke fått kuk på lenge, tenkte Dorkle. Kanskje kunne han invitere dem til å ha trekant i offentligheten, oppe på bordet han nå satt ved! Lite kunne gjøre Satanfar stoltere enn om han fikk boltret den uomskjærte pølsepikken sin inn i de to eldre damene, og kanskje gitt de et djevelsk hjerteinnfarkt under selve cumshoten!

Dorkle gikk bort til dem og ga de en muntlig invitasjon. Da han så at de bar på et kristent kors rundt halsen, skjønte han at det var lite å hente her, og med tanke på feberen var han ikke i form til å rive av de blusene og voldta de mot sin vilje i dag. Damene ble til Dorkles åssyn faktisk meget smigret for forespørselen, men måtte takke nei siden de begge var lesber og ikke hadde savnet ett mannebein i hele sitt liv.

Med halen mellom beina gikk Dorkle fortvilet videre. Det begynte å bli sent, og mørket hadde alerede kommet! Det var tross alt desember! Like ved en Bunnpris-butikk sto det en sleip mann og solgte juletre.
Dorkle hadde riktignok ikke utført noen djevelske handlinger i dag, og mest sannsynlig ville han ble belønnet av onkelen sin når han kom hjem med en god gammeldags juling med buksebeltet... Men kanskje han ville bytte ut buksebeltet med noe mykere hvis han i hvertfall fikk med seg et juletre?
Dorkle dro frem noen falske pengemynter fra et gammelt Monopol-spill og satset på at det skulle gå. Heldigvis var selgeren blind, så Dorkle fikk med seg juletreet!

Da han omsider kom hjem igjen og fortalte sannheten om hvordan han fikk tak i juletreet ble onkelens involler så lattermilde at han glemte å slå nevøen sin halvt i hjel denne Sankta Lucia-dagen. I stede for ble Dorkle belønnet med 4 horer fra Kvinnegruppa Ottar som onkelen hadde bundet fast i sengen hans, for han, samtidlig som han gosset seg med hjemmebrent juleøl og "Grevinnen og hovmesteren" på dvd! Dorkles onkel var ikke helt tatt bak ei fjøl, han hadde selv vært 13 år, og vet godt hvor dumme, ubrukelige og naive 13-åringer er.God jul alle sammen!
Drekk og pul, vi blogges!


22.12.2011, 19:47

Kan egentlig ikke si nøyaktig hva det er, eller hvorfor. Jeg har bare mange små tanker rundt dette.
Saken er jeg har ikke matlyst. Har ikke spist så mye som en bollesmule i hele dag... Jeg er daff og riktignok i svakere form enn om jeg hadde spist...
Men jeg er rett og slett ikke motivert til noe. Jeg savner ei veldig spessiell venninne jeg ikke har sett stort av siden tidlig i august... Det er jul, jeg hater jul...


TIL ALLE SOM KUN SER PÅ BILDER OG IKKE LESER:
Dette innlegget er ikke et innlegg om smørkrise og lavkarbo!

Det er også en god del andre ting, men jeg orker ikke gå inn på det. Det er gamle ting som jeg alerede har skrevet før. Ensomhetsfølelse, savnet etter en helt spessiell venninne jeg tilbrang en del tid med i sommer og vår, jeg kan ikke forda å lese om julebord og andre innlegg som har med festing og alkohol å gjøre, og blablabla...
Mange mindre og større ting som har klumpet seg sammen. Jeg vil ikke spise, og tenker at hvem faen hadde reagert om jeg hadde tyntet helt bort? Sånn egentlig...

Sannheten vet jeg, det er flere som hadde blitt veldig lei seg da, og jeg vet det... Bare skriver det jeg tenker innimellom... Kan ikke noe for det, og det er heller ikke noen andre sin skyld at jeg lever med selvforakt! Mine venner er verdens beste de. Og jeg kunne forsåvidt trådd mer til for å møtt de jeg også. Har nesten nobody i Oppdal, den beste vennen jeg har i nærheten av Oppdal har aldri tid, og de fleste andre bor milevis unna, som i 7-10 timer unna med bil...Vet at jeg bør spise, men jeg bare utsetter det. Jeg har ikke store matlysten, og motivasjonen er ikke skryteaktig stor!

Hater ensomheten, takler ikke å tenke på meg selv, og min situasjon. Bruker mest mulig distrasjonsverktøy som å lese Nemi, lese blogger, tegne, skrive, spille, se film... Men det er grenser for hvor mye det klarer å dekke for, og distrahere også...

Vi blogges!


22.12.2011, 17:35

Har sittet og tegnet litt i dag. Tro det eller ei... Dette svir på taska når jeg sier det, men jeg har aldri tegnet Marilyn Manson eller Lady Gaga før. Og det som er så ironisk med det, er at det er de to som er mine to største forbilder.
Mitt tredje største forbilde (Daeva Tollnes) har jeg tegnet alerede med stor glede, men de to andre idolene mine har jeg ikke giddet å tegne før nå!

Men her har jeg omsider gjort det! Lady Gaga og Marilyn Manson er refødt på hvert sitt simple a3-papir!

Stefani Joanne Angelina Germanotta aka. Lady Gaga ♥ No he can`t read my poker face!


Brian Hugh Warner aka. Marilyn Manson ♥ You came to se the mobscene. I know it isn`t your scene!

Vill ønske alle sammen en god og fin torsdagskveld!
Vi blogges!1
21.12.2011, 23:55

Vil bare skrive noe som DERE skal minne meg på senere når jeg kanskje er litt mer deprimert og pessimistisk.
I dag har jeg vært litt flinkere enn deg jeg kunne vært.
Jeg har IKKE vært på butikken og handlet noe, fordi jeg har nok mat i kjøleskapet og venter heller med å bruke opp det jeg har.


(Bildet har lite med teksten å gjøre... Bare knipset et random bilde for å ha et bilde på bloggen som jeg ikke har tatt fra google.. For jeg haaater å bruke andres bilder. Også for å tømme batteriet på kamera, før lading..)

Så i natt kan jeg forhåpentligvis legge meg med litt bedre selvtilitt med tanke på selvkontroll enn i går, da jeg brukte noen kroner unødvendig igjen.
Har også vært grei på å blogge syns jeg selv. Tre-fire innlegg, prøver å være så kreativ som mulig, dere betyr mye for meg! Jeg elsker at jeg har dere, dere tillatter meg å gjøre alt. Eller, noen sier ifra, men det skiter jeg i!

Vil bare egentlig ikke si mer nå. Poenget mitt var at i dag har jeg ikke handlet mat eller godteri bare for å handle, for det trenger jeg ikke. Og da er penger spart, og mindre sannsynlighet for at eldre mat rotner og må kastes på grunn av ny mat som har kommet inn for tidlig!

Glad i dere. Skulle klemmet dere alle, men med tanke på at dere er cirka 150 som er innom daglig, tar det litt tid. Og spessielt siden dere fleste av dere ikke kommenterer. Så er det litt vanskelig å avsløre hvem alle de andre er! Så, da sender jeg en tankeklem til alle som leser. Ingen nevnt, ingen glemt!

God natt.

(Skyt meg i morra hvis jeg kommer med en minst like ille rosablogg-innlegg...)


21.12.2011, 21:53

Jeg vil så jævlig ha deg!
Jeg vil kjøre deg inn og ut i munnen!
Får deg ikke ut av tankene!

Jeg tenker på deg, skal oppsøke deg nå?
Eller vil jeg angre senere?
Du er min våteste drøm akkurat nå...

Jeg tenker på deg kolosalt!
Innimellom er du bare seig og kvalmerende.
Men fy som du hjelper mot sykdom.

Jeg må ha deg, kanskje jeg kan vente til i morgen.
Jeg vil bare ha deg nå, du våte, deilige, lange deg!
Du er min våteste drøm Coca Cola!
(21. desember 2011)


21.12.2011, 16:46

Brenn heksa, unngå saksa
Brenn heksa, brenn heksa!

Pass deg for den skarpe saksa!

Hun kaster øyet mot din formue!
Forkledd som Satans due!

Brenn heksa, brenn den heksa nå!
For snart er du ikke i stand til å stå!

Du skyver kuken din inn i hennes munn!
Nå er det snart din siste stund!

Du er gammel og så sliten!
Og pikken så bitteliten!

Brenn heksa, brenn heksa!
Pass deg for den skarpe saksa!

Du er nå død som et brø!
Og heksa har fått nok til å fø!

Du er tom for liv.
Heksa har fått hiv!

Dine penger hun eier nå!
Og du kan ikke lenger stå!
(Aylar Von Kuklinski, 21. desember 2011)


21.12.2011, 14:31

Aldersgrenser er noen gang bare tull, men mange ganger også en veldig god grunn for at de er der.
Blogg.no flyter av mindreårige som rett og slett er for ung til å ha blogg!

Nå er det sikkert mange som tenker at jeg skal ta opp det med mobbing og at mange unge er naive og har lett for å legge ut bilder, informasjon og andre ting som de vil angre på senere... Siden så mange andre har skrevet om det skal jeg heller skrive om en annen grunn til hvorfor foreksempel en 15 års grense på blogg.no hadde vært smart!


Bilde: funver.com

Jeg var nettopp inn på bloggen til ei jente som bare er 12 år. Hun hadde blåst seg opp over en videoblogg som en 20 åring hadde lagt ut for en liten stund siden.
I videoen sier han at jenter selv har skylden for at de blir voldtatt, og kaller jenter for dumme. Han sier også at det ikke er gutta sin skyld at jenter blir voldtatt, og han tar litt hardt i med tanke på at det er en 12 åring som har kommet over denne videoen.

Poenget mitt er at jeg som er litt eldre forstår hva han mente, og ser ikke på den 20 år gamle gutten som spessielt mannsjåvenistisk egentlig. Han minnet meg faktisk litt mer om meg selv, og jeg har ikke sett mye av denne guttens blogg tidligere, ikke før nå faktisk. Men for meg virket det som han brukte litt sterkt krutt for å få frem poenget sitt: At alt for mange jenter er veldig naive og faktisk på grensen av dumme, at mange jenter (som gutter og menn også) bør være mer forsiktig med drikking når de er ute, spessielt hvis de er alene eller med lite venner!

(Hvis du er så dum at du en sen kveld går alene, noe beruset og uten noe spessielt å forsvare deg med, så kan du like gjerne gå med en post-it lapp i panna hvor det stor "VOLDTA MEG!", sorry jenter... Men mange av dere går rundt som et sexuelt og drita disneyland uten sikkerhetsvakter og sikkerhetskontroll for dere selv)


Bilde tatt fra: reece-eu.net

Dette var min oppfatning, og det jeg vil frem til her er at mange barn i foreksempel 12 års alderen er ikke gamle nok enda til å forstå sarkasme, ironi og slikt. For det finnes mange "ekstrem"-bloggere med store ord som mange kan føle er i grenseland, jeg anser meg selv som en slik blogger. Og jeg har fått bekreftet det igjen og igjen; de fleste barn under 15/16 år sliter med å forstå det som egentlig sies og menes, og tolker det veldig lett alt for bokstavelig!

Det er ikke lenge siden jeg så at min gode venn Daeva ble missforstått da mange trodde at hun faktisk bokstavelig talt hadde planlagt å havne i samme celle som Norges kjekkeste mann Anders Byhring Breivik. Noen nedvergende kommentarer kom inn, skal sies at det var ikke bare mindreårige, men folk over 20 også... Men tilbake til saken: Gutter og jenter, transvestitter og intetkjønn under 15 år: Hold dere til barne-tv, blogg.no er ikke noe for dere!

Før noen kommenterer: ja, det finnes barn under 15 som er langt mer moden og smartere for alderen også. Men i skrivende stund kommer jeg bare på ei jente som er 13 år, og hun er den eneste jenta i hele verden som jeg kommer på som er under 15 som godt kan fortsette å ha blogg! :-) Har skrevet om vedkommende to ganger før, og hun heter Ingeborg og er Stavangers søteste!


(Gir herved bloggen min mental 18-årsgrense, men 15 og 16 åringer som er litt smartere enn de andre i aldersgruppen kan få lov til å innom så lenge dere oppførerer dere pent :-) )
Bilde: tv2.no

Vel, da skal jeg ta frokost!
Og alle under 15 år: Jeg har ikke noe i mot dere, men dere er dessverre ikke modne nok til å ha blogg! Og det er av langt flere årsaker enn det lille jeg har skrevet ned nå!

God jul, gå hjem og pul i skjul! (Det gjelder helst ikke 15, 14, 13, 12, 11-åringer... men allle andre, som har lyst, vil ikke ha onkel politi på døra for å ambefale 11 åringer å knulle noen i ræva før jul...)

Vi blogges!


Enda en beskjed til alle barn (og voksne):
Det er på tide å kreve nye foreldre! Verken julenissen, påskeharen, Jesus, Gud, Max Mekker, tannfeen, Snehvit, jomfru Maria, Justin Bieber, Hanna MontanaTornerose eller Darth Wader eksisterer, alt er bare fake eller oppdiktete vesener for å suge pengekontoen til folk, for ikke å snakke om livene deres!
Men Satan derimot! Han leser dere jævlig godt fra akkurat nå!


20.12.2011, 21:41


(Bilde: nav.no)

Er noe jeg vil finne ut av, slik at jeg helst skal slippe å tenke på det i resten av jula..
Som normalt pleier jeg å få utbetalt av Nav hver 14 dag, hver 14 mandag. Sist mandag var denne uken. Går det som vanlig blir neste gang den 2. januar. Men så lurer jeg på, er det større sannsynligheter for at utbetalingen vil skje den 3. eller verste fall 4. januar i stede på grunn av andre og tredje nyttårsdag eller noe slik? Vet ikke om det er noe som heter tredje nyttårsdag, men...

Noen som har logisk svar. Hva er oddsene for at arbeidsavklaringspengene IKKE kommer mandag den 2. januar, men eller den 3. januar, feks? :-)
Vil bare ikke gå rundt å bekymre meg unødig, så leter etter noen som kan svare meg mer nøyaktig.

Takk på forhånd!(bilde tatt fra: kvinesdal.no)

Og en annen ting! Ser at flere bloggere har manglet bilde når de har kommentert. Og at det også gjelder mange av mine faste lesere som vanligvis har bilde. Noe som betyr at mange kanskje ikke merker at jeg har svart dem, med mindre de er INNEPÅ BLOGGEN min igjen selv og sjekker om jeg svarer dem, fremfor å se under "Svar" hos dem selv.

Noen som vet mer om dette også?


20.12.2011, 19:18


Tenkte først at jeg skulle blottlegge en ide jeg hadde om å bare putte rare ting i vaskemaskinen. Men så fant jeg ut at jeg egentlig ikke har så veldig mye jeg vil ofre. Så det eneste jeg ville stappe i maskinen var tannkosten jeg bruker for å pusse av død hud. All takk til Camilla K. for det!

Det som Camilla K. skal få slippe å ta på seg, er skylden for resten av dette innlegget. Hvis noen setter hjertet, kaffen, den varme saften, vinen eller noe annet i halsen like før jul nå. Jeg tar på meg sykehus regninga. Og en gang til skal jeg få understreke at jeg ikke blogger for småbarn, barn, tenåringer, religiøse fanatikere. Jeg blogger for folk som er innlagt på psykiatrisk, og for andre folk med psykiske problemer som faktisk syns dette er morsomt og underholdende! Tar meg selv som et eksempel!

Vel, tenkte å gi dere litt julestemning før jul. Så her har vi litt bjelleklang fra nissefar som endelig har tatt oppgjør med de frekke rottene på låven!


Beklager om dette bildet kan være litt støtende.
Tenker da kun på de med agorafobi, hvis dere ser litt opp til høyre!


Vil noen komme inn i min resturant så er det meget respektabelt tøfft gjort!


Kirkebjellene ringer julen inn i år også x)

Og med det ønsker jeg alle en god og stemningsfull tirsdag!
Vi blogges!


20.12.2011, 10:35

Kjære alle lesere!
Kan jeg be dere om en tjeneste? Flott!
Den skjønne lillesøstra til Daeva har bursdag! 20 år tror jeg, (søstrene Tollnes får bare skyte meg hvor de vil om jeg skriver feil nå), og hun fortjener helt sykt all den oppmerksomheten og de kommentarene hun kan få.


(Håper Frøken Lillesøster 20 år ikke har såååå stor klovnetraumer. mohohohoho.)
(Bilde rappet fra endlessparadigm.com)

Har dere noe menneskelige instinkter og følser i dere så gjør dere det! Det koster dere ikke en jævla dritt og jeg krever det, ellers så sender jeg en ond forbannelse på dere alle!

Gå inn HER for å ønske verdens yngste 20 åring alt godt! Jeg følger med på hvem som eventuelt skulle skippe det! Just saying!


Bilde tatt fra: hvacprotech.com

GRATULERER SYKT MYE MED 20 ÅR! HAHA NÅ ER DU NESTEN LIKE GAMMEL SOM MEG SMÅEN, BARE AT JEG ER CIRKA 6 MÅNEDER ELDRE! :-D
Klemses og friendly kisses!

Herre antikrist... Tenk å bli 20 år den 20. desember da. Jeg ble 15 år den 15. juni! Ehm, glem det...

Vi blogges!


20.12.2011, 00:04

Husker ikke når det var, men tror det var enten lørdag eller fredag at jeg tegnet min forgudelige Jesus-venninne Daeva. Mer knullbar, flottere, dypere, kulere, morsommere og oppegående kvinner i Norge enn henne, er sjelden vare!

Tegnet i dag to tegninger til av den "beskjedne", "innadvendte" og dødsstilige, for ikke å snakke om fettinspirerende sexbomba! Hun er ikke bare pen, hun har også en hjerne som fungerer godt over gjennomsnittet, og da snakker menn og kvinner i hele verden!
Trykk på et av bildene for å se bloggen hennes ♥

Daeva er en kvinne jeg i mine mildeste fantasier binder fast på et kristent kors og gjør ukristelige, perverse ting med. Men i virkeligheten behandler som en god venn som jeg virkelig respekterer og digger høyt!
Daeva: Jeg håper vi kan være kompiser til den dagen en av oss stryker med, og jeg vil du skal vite at jeg alltid er her for deg! <3

Ønsker alle sammen en finfin natt!
Drøm søtt, og husk; henda under dyna!

Vi blogges!
Ps: Kjære fuglenissen, kan du flytte sjela mi over til en dødslekker, barbielignende lesbe? Vil ikke lenger være en bifil guttefaen! Gi meg kroppen som Daevapusen drømmer om for faen! :-D


19.12.2011, 19:04

Først av alt! Nei, min mentale psyke har ikke forandret seg spessielt når det gjelder tatoveringer, piercing og hår/frisørting. Jeg kan fortsatt IKKE være i nærheten av noen som snakker om tatoveringting, hårfarging, piercing og slik. Jeg svimer av og spyr, så det var så vidt at jeg plukket med meg den plakaten jeg nettopp har hengt opp der "No parents"-plakaten hang..

Problemet var at den "No parents" plakaten jeg hadde ble for kjedelig, barnslig og lite meg... Så fant jeg den nye jeg har erstattet den med. Og jeg vet at "Dragon skin" har noe med tatovering å gjøre. Men håper ikke at noen skriver noe tatoveringsaktig til meg av den grunn, for jeg blir svært svimmel av det og håper dere tar hensyn til det.
Det var for dragens skyld at jeg valgte plakaten, og her har dere den:


Så ber alle sammen.. Dette er ikke et av mine ironiske innlegg! Alle som jeg skal møte i fremtiden og slik, hver så snill, ikke snakk om tatovering, piercing eller hår/frisørrelaterte ting. Jeg hører fort en lys lyd i hode, og blekner veldig fort av slikt... Syns det er litt vanskelig å snakke om det og er ikke alle som kjenner meg i Oppdal som vet dette... Fordi jeg skammer meg, og det har gjort at jeg fort har forsvunnet når jeg har vært sammen med andre ute som har kommet på et av temaene... Huff...

Ja, og så til andre innkjøpet i dag. Nemi 100! :-)


Skal med andre ord til sengs med Nemi igjen i kveld. Beste pornobladet i verden! Hehe..

Tilbake til det som er litt sårt for meg. Om noen enda ikke har fått det helt med seg, og tror jeg spøker, vil jeg minne om innlegget jeg la ut om frisørfobien min i januar. Klikk her for det, tror jeg har skrevet litt om tatovering og piercing-tenkepå-plagene mine også...
Å se en tatovering går bra, så ingen som trenger dekke for noe, bare ikke snakk eller få meg til å tenke meg inn i Kaste Opp og Svime Av-land! :-)

Her har dere meg; en jomfru som aldri har hatt kjæreste, og ikke kan være i nærheten av noen som f.eks farger håret, snakker om hårfarging, tatoveringer eller piercing. Ynkelige faen! Not a big suprise that I hate myself sometimes.

Da skal jeg tilbake til butikken, for var noe jeg glemte, blant annet middag for i dag! Hehe...
Og her sitter jeg på nesten tom mage å tenker på noe jeg syns jeg er svimlende... Nei, må komme meg ut og på butikken igjen nå før det er to late! :-p

Vi blogges!


19.12.2011, 13:02

En brevdue kom frem i dag, styrtet nebbet sitt ned i postkassen og fløy igjen!
Rundt halv 13-tiden vandrer undertegnende ut og inn av døren for å hente posten etter at han har gnikket og gnuet kopper, talerkner, skjeer, gafler, kniver, glass og annet skittent rent.
Jeg bruker mine fingre til å åpne postkassen og i kassa ligger ei søt, nydelig lita pakke.
Øynene mine dobler seg, det trøtte trynet mitt formulerer seg om til et smil. Jeg går inn i varmen igjen, og åpner pakken forsikitig! Først tror jeg at jeg er blitt snytt! What! Tørkepapir?

Neeei, jeg tar forsiktig bort tørkepapiret og finner en liten, nydelig bok, og et brev fra min beskjedne, gode, fantastiske og uerstattelige venn Elin S.

Og her har vi den fasinerende, flotte, gotiskpregede boken som for øyeblikket er meget blank innvendig. Men tro meg, det skal jeg gjøre noe med, i løpet av tiden! :=) Elin; boken er i tryggeste hender!


Elin: Tusen takk for en veldig hjertevarm, hyggelig, helsevennlig og hoggorm-fri overaskelse :-) (4H(er))
Og du skal ikke se bort i fra at om kanskje 1 dag, 1 uke, 1 måned, 1 år eller 10, så vil den kanskje fly tilbake til deg. Fly tilbake som en fugl som dro likblek og anonym fra sitt hjemland når det ble for kaldt i hjemlandet, forså å komme tilbake etter en stund, som en fargerik, spennende og ny fugl!

Når er uvisst, det vet bare Gud, julenissen og mummipappa!
Sender deg en stor og hjertevarm klem, og en gang skal vi stå i samme gate.
Noe annet hadde vært trist, om vi ikke gjorde! :-)

Storklem fra meg igjen!
Og enda en her! :-)

Vi blogges!


18.12.2011, 21:15

*Biip, biiiip, biip*
Gratulerer, det er mandags morgen og du har nettopp overlevd helga. I helga har du vært en dritings hodeløs struts i 35 forfyllende timer. Du har snakket en god del dritt om sjefen din på diversje klubber og pubber. Det er din alltid like hyggelige bestevenninne som ringer deg og ber deg om å ikke kaste stein i glasshus på jobben. Kjære vene, hvorfor og hvordan skulle du klare det? For det første jobber du i kjelleren på et bygg som stort sett er mur, og for det andre er du ikke en gartner! Akkurat som om noen arbeidere har bygget om arbeidsplassen din til et jævla glasshus i helga! Hva er forresten oddsene for at du skulle kaste en stein og knuse bygget da? Det er et parr ting som skiller deg fra Anders Byhring Breivik, og det er at du ikke er en tankeløs terrorist! Du er kanskje ikke så glad i vaktmesteren der du jobber, men du vil ikke drepe drepe han med glasskår døden av den grunn!

Bilde er "rappet" fra: kivletunet.info

To timer senere:
Du står å bak kassa i butikken hvor du jobber. Inn døra kommer plutselig Jøde-Knut inn døren og det første han sier er; "I dag har virkelig nazi-Jon gått langt for å utre sine meninger"!
Du ler inni deg selv. Ja, Jon tørr vel ikke stå frem med sine trangsynte peanøtt-meninger i sitt eget distrikt, men å gå langt til et annet distrikt for å fortelle at han er en rasistist idiot! Hvorfor? Du kjenner deg bedre inni deg, og er glad for at det finnes folk som er dummere enn deg selv.

I helga har du horet rundt som den tøsa av en mann/kvinne du er! Du har knullet 13 stk i løpet av 35 alkoholfyllte timer, og den siste personen var en rik, deilig, kjekk, smart, morsom og omtenksom person. Det er ikke fred å få, gåsa av en sladrehank og sladresamler kommer inn døra di og forteller deg noe om deg selv du ikke visste!
"Herregud ****, du har virkelig skutt gullhøna i helga!", får du høre!
Neeeeeeeiiii! Og du som var vegetariener og sååå i mot dyremisshandling! Du vet du ikke har helt kontroll etter 12 flasker sprit, men at du skulle være så slem! Du hadde håpet at du bare hadde rasset rundt som den billige kukken/fitta du er, også har du i tillegg gått rundt og skutt en fugel, som i tillegg var gull! Kanskje var det Jesus som var omformlert som en fugl! Herregud, du har kanskje skutt Jesus. Kan det være g-strengen til bestevenninna di du brukte som sprettert?


Bilde "tatt" fra: theericlawson.blogspot.com

Du hater deg selv, og tar opp stiftemaskinen ved all julepapirene på lageret. Du vil stifte ihjel blodårene dine! Dessverre kommer broren din inn og avbryter deg! Broren din er verdens skjønneste Emil Fra Lønneberget! I det siste har han sluttet med nesten all faenskap, og engasjert seg mer i krangelen mellom naboene Fittejens og Dildobente. Du har alltid vært stolt av broren din. Til tross for hans klønete uvaner, har han aldri løyet for noen, og alltid vært veldig snill (akkurat slik som undertegnende/forfatteren av dette innlegget<3). Du visste han var god på å danne fred mellom mennesker som hater hverandre, men først nå røper han noe du ikke visste.
"Ikke for å skryte, men jeg er visst en god brobygger jeg!", kommer det ut av han!
What? Bygger han broer også? Fra hvor da? Sandane til Svelgen? Finnmark til Skien? Hvor lange broer er det snakk om? Du vil aldri svikte broren din. Til tross for at han har holdt dette skjult for deg til nå, vil du ikke svikte.
Du må leve til åpningen av hans første, ferdige bro!

Ærlig talt, jeg er glad jeg ikke er tullepersonen i denne teksten. Bokstavelig talt! :-)
Jeg er bare en simpel autist fra en forfallende bygd kalt Oppdal. Og jeg elsker meg selv, fordi jeg tror på dere! :-)

Vi blogges!


18.12.2011, 14:43

Kjære Elin, jeg vil du skal vite at jeg setter stor pris på å fått stifte litt bekjentskap med deg i løpet av dette året som snart har gått. Jeg har fulgt bloggen din så og si daglig, selv om jeg ikke er så god på å kommentere alt, hele tiden. Må spare deg for litt spam også. Hehe :) Neida.
Men uansett, jeg vil du skal vite jeg har stor sansen for deg, dine meninger, din væremåte og den du er. Jeg bloggelsker bloggen din og du er en av få som får livet mitt til å skinne som en kirke som en mørkemann har satt fyr på.

Derfor vil jeg gi deg en liten oppmerksomhet på A3-ark, som jeg har laget nå nettopp.


Vet den ikke er helt perfekt, og kunne vært laget bedre. Men mente det i hvertfall godt. Jeg har stor sansen for deg, og som du skrev tidligere i vår da jeg tok bilde av meg selv i klesskapet: Vi kunne blitt såååååå gode venner! :-)

Stor vennlig klem fra meg.
Ønsker deg, Sondre og ulvisene en god jul! <3 :-)


17.12.2011, 21:10

Vet dere hva jeg har gjort i dag? Ja altså, uten om å lagt ut tre blogginnlegg mener jeg.
Jo, i dag har jeg sett ferdig TO tv-serier! Haha.

Torsdag fikk jeg som dere kunne se en pakke fra cdon, med blant annet "Nissene over skog og hei" og "The Walking dead". Begynte med Nissene torsdag og ble ferdig med episode 24 i dag. Med andre ord har jeg sett alle episodene i løpet av 3 dager, og også de som enda ikke er vist på tv.

I dag gikk jeg løs på sesong 1 av "The walking dead", etter jeg ble ferdig med de siste Nisse-episodene, og er ferdig med "The walking dead" samme dag som jeg begynte. Haha! Elsker "The walking dead" og ser nå frem til sesong 2 kommer på Blu Ray! "The walking dead" sesong 1, er første gang jeg har sett ferdig en tv-sesong samme dag jeg startet! :-) Elsker den serien!

Ser aldri serier på tv. For jeg elsker så mye mer å vente til de kommer på Blu Ray, sånn at jeg kan se flere episoder uten å vente til fortsettelsen på en bestemt episode.

Har nå tenkt å lage en liste over de 4 kommende Blu Ray-titlene innen tv-verden jeg gleder meg mest til kommer ut nå:


Bilde: nrk.no

1. True Blood, sesong 4.
2. The walking dead, sesong 2.
3. The vampire diares, sesong 3.
4. South Park, sesong 14. (er alerede utgitt i USA, tror jeg, men ikke i Norge enda?).

Kommer egentlig ikke på flere tv-serier. Er en tv-serie til jeg ser hver episode av, men det er ikke noe som blir utgitt på dvd og Blu Ray, utenom den ene sesongen som alt er gitt ut, og jeg snakker selvfølgelig om Hotel Cæsar. Der har jeg alle episodene på Tv2 Sumo sin nettside i stede for :P

Hvilken tv-serier og sesonger ser dere frem til å ha i filmhylla deres?
Og har dere noen andre tv-serier som dere tror jeg vil like?
Vi blogges!

Forresten, apropo True Blood-kjekkasen Aleksander Skarsgård. Litt offpick, men dobbel dose hærlige mennesker, bare må legge ut denne nå, IGJEN:-):


17.12.2011, 15:30I fortapelsens hånd

Jeg sitter ved vinduet og kjenner pulsen slå.

Ikke sikker på hvordan de neste dagene vil bli.
Jeg vet bare at jeg må være sterk, spessielt nå.
Juletiden er her, og jeg vil helst bare svulmes opp.

Ingen tårer får jeg tømt fra min redselsfulle kropp.
Men likevel vokser depresjonen og ensomheten kollosalt.
Og vet dere hva? Selvtilliten har stevnemøte med nedoverpila.
Å til syvende og sist vet jeg at jeg burde vært luft.

Drømmer om en varm klem, et "glad i deg" er hverdagen.
Savnet etter de store varme, er smertelig enorme.
Jeg er er sjalusipreget menneske, og smått egoistisk.
Men jeg vet likevel, jeg klarer ikke forandre meg.

Intet vill jeg forandre meg, jeg vil dø som jeg ble født.
Kommer aldri til å bli mer voksen, alltid et barn.
De trangsynte og voksne kan bare svulme opp.
Trenger ikke bedrevitere og kristenmannsblod i livet.

Å klemme mine puter og bamser funker ikke lenger.
Jeg vil føle menneskelig puls og hjertens varme.
Et annet menneskes kinn mot mitt kinn.
Og et aldri så lite; jeg er glad i deg...
(Aylar Von Kuklinski, 17 desember 2011)


17.12.2011, 09:11


bilde tatt fra: alexsandras.blogg.no

Da jeg sto opp i dag var det til depresjonsfølelser.. Jeg hadde drømt at jeg hadde møtt igjen den venninna jeg savner og tenker på hver eneste dag, på arbeidsplassen hennes. Jeg satt på noen bord sammen med noen venner og snakket, i det jeg plutselig hørte stemmen til den det gjelder. Den utrolig varme, omtenksomme og snille stemmen.
Jeg snudde meg og så den flotte supervennen min, som jeg ikke har sett siden juli/august.. Jeg klarte ikke holde tårene tilbake, og holdt rundt henne forsiktig mens jeg sa gang på gang i gråtens navn at jeg var så utrolig glad i henne..
Så våknet jeg altså, og fant ut at jeg fremdeles ikke hadde møtt henne igjen, og at alt var bare en drøm.
Hadde vært så koselig om jeg bare kunne få sett henne igjen i hvertfall en gang før nyttår, og fått gitt henne en klem og sagt hvor mye jeg har savnet henne. Men så er det så mye jobb, familie og slik, som tar tiden hennes, og det forstår jeg veldig godt. Vedkommende er en utrolig hærlig venn jeg er utrolig glad i.. Og tenker nesten bare på henne nå, spessielt nå.

Men fikk for litt siden en stor oppmuntring fra ei annen venninne jeg virkelig er veldig, veldig, VELDIG glad i også. Se tegningen over, det er ikke ett selvportrett jeg har tegnet selv, men en helt nydelig, godt gjennomført tegning av min elskede venninne Alexsandra som tegnet denne til meg i går i følge datoen på tegningen. Da jeg så denne tegningen på bloggen hennes nå nettopp, ble jeg utrolig sjokkert, og positivt brydd. Alexsandra, du aner ikke hvor mye jeg skulle gitt deg en klem nå. Er så glad i deg.
Ambefaler nok en gang ALLE å innom Alexsandra sin fantastiske, uforglemmelige blogg:
alexsandras.blogg.no

Ønsker alle sammen en god helg videre <3
Vi blogges!


16.12.2011, 18:16

Jeg vet egentlig ikke hvem jeg prøver å lure. Det er ikke det at det har blitt snakket om så mange ganger heller, egentlig.
Hvordan klarer jeg egentlig si noe, som jeg vet ikke er sant? Jeg snakker om tiden som er nå, jeg sliter.
I det siste har jeg prøvd konstant å ikke snakke om det, fordi jeg alerede har skrevet og sagt så mye om meg selv.

Sannheten er at jeg liker virkelig ikke å fremmstille meg selv som deprimert, ensom og slike ting, spessielt ikke når så mange av mine venner koser seg og smiler og ler. Jeg har ikke noe i mot julen i seg selv...
Jeg kan høre på julesanger, jeg kan se adventskalendere på tv. Jeg kunne sikkert hatt et juletre om jeg hadde giddet også.

Det er ikke julen i seg selv... Det er bare den samme følsen jeg får i helgene og slikt ellers. Når jeg vet at noen og en hver foreksempel er på en pubb, et hotell, hjemme hos noen eller noe annet og koser seg kjempemasse i selskap med andre. Også er jeg bare han fyren med kraftig angst for å være til stede hvor folk drikker, uansett mengde og type alkohol. Jeg tørr ikke være med ned på bryggeriet i helgene eller andre steder med flere ukjente mennesker. Er så redd for at en eller annen skal komme med morsomheter på mine vegne, uten å egentlig mene noe vondt med det. Tar ting veldig følsomt og personlig, og kan bli fort lei meg og bare få selvmordstanker igjen..

Har ikke selvmordstanker akkurat nå... Men jeg skulle ønske jeg ikke eksisterte nå. Jeg skal IKKE tilbringe jul med noen av familien. De drikker ikke særlig alkhol, og har heller ikke mange ukjente gjester. Men jeg føler meg bare mer ensom som regel med familie enn når jeg er alene. Fordi vi er så forskjellige.

Åh, om jeg bare hadde noen spessielle venner med i Oppdal som jeg ikke har vokst fra, eller som jeg passet bra sammen med i lengden nå. Det har jeg jo ikke. Og jeg orker ikke lete mer i denne bygda.
Hvorfor skal livet være så hardt? Hadde jeg hatt en kjæreste eller noe, så hadde dere sikkert aldri lest ett eneste negativt ord. Da kunne jeg sikkert klart å skrive et positivt ord om religion og Jehovas vitne til og med.
Men er 20 år gammel jomfru. Aldri kysset, aldri hatt sex, aldri hatt forhold i barnehagen. Jeg sliter så sterkt med å tro på meg selv, at det produserer en jevnlig negativitet i det sosiale, og det orker heller ikke andre i lengden.

Dere har sikkert sett at bloggen min har vært mer preget av oppmerksomhet til venner for tiden. Og det er fordi jeg i denne tiden tenker ekstremt på hvor mye jeg skulle ønske at jeg hadde de få vennene jeg har funnet på nettet, at de bodde nærmere. Jeg savner kort sagt mennesker jeg aldri har møtt, men likevel utvekslet mye koselig snakk med, via cam på Skype/msn, ordveksling på blogg eller mail, eller sms. Jeg skulle sånn ønske at jeg kunne vært hos dere alle, dere som jeg snakker med eller har så grei kontakt med enten her over blogg (som i kommentarer og private meldinger) og de som jeg snakker med på Skype/msn daglig. Dere vet hvem dere er alle sammen, det burde dere i hvertfall vite. Og jeg vil ønske dere en god jul, og fin tid videre.

Har i et innlegg tidligere skrevet navn på de menneskene jeg har best og mest til overs med på blogg.no/livet mitt, og jeg sier det til dere igjen; er så glad i dere. Og dere er i tankene og hjertet mitt hver eneste dag.Hilsen en noe sentimental meg.
Vi blogges!


16.12.2011, 14:29En venn er savnet

Det er en stund siden sist nå. Siden du og jeg snakket og lo.

Jeg savner deg så sterkt, du er god som få. Mine tårer kunne dannet en lang flo.

På bursdagen min i år vi tilbringte fem timer sammen. Du tok toget for å treffe meg.
De siste månedene har dine forpliktelser vokst, som den regndammen. Å kjære venn, jeg savner deg.

Jeg forguder din vilje til å aldri gi opp. Jobb, familie, møter dagen lang.
Du kjemper som en viljesterk kvinne selv når livet er en stor flopp. Og med en stemme med vakker klang.

Vi var verdens beste bestevenner vi to. Tiltross for alderen, som vi aldri har brydd oss om.
Fremdeles er du i min verden helt fantastisk, snill, morsom, smart og go. Og jeg beklager at jeg var så dom.

Jeg håper du en gang får litt mer tid igjen. Slik at vi kan møtes og snakkes som før.
Tenker på deg hver eneste dag, og vil så gjerne gi deg en klem. Herregud, det er likefør jeg dør.

Jeg savner deg <3
(Aylar Von Kuklinski, 16. desember 2011)


Les mer i arkivet » Mai 2018 » April 2018 » Mars 2018

Aylar Von Kuklinski
I know that I`m not so beautiful, sweet and pretty... BUT, I still belivie in myselv, and I know who I am. Do you?FORSIDE

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...