hits

31.10.2011, 22:06

Kjære alle blogglesere. Nå er Halloween-konkurransen over, og vinneren er kåret.
Vinneren av konkurransen er ingen andre ringere enn Kiddy, bloggeren bak kiddys.blogg.no!
Og her har dere vinnerbildet:

Dette vinnerbilde er tatt fra kiddys.blogg.no

Gratulerer så mye. Denne bloggen vil herved bli reklamert for i slutten av hvert innlegg en hel måned fra om med i dag! :-)

Men, før jeg avslutter innlegget vil jeg veldig gjerne vise noen bilder fra andre fantastiske deltagere også:

Andreplassen: Camilla fra enjoysock.blogg.no, tusen takk for deltakelsen! :-)

Og tredjeplass:

Vaarin Marita fra vaarinmarita.blogg.no, tusen takk for deltakelsen!

Ønsker alle sammen en kjempefin og god mandagskveld videre. Og takk også til andre deltagelser! :-)
Vi blogges!


Reklame: Ta turen innom Kiddys fantastiske blogg. En 21 år ung jente som med en designer i maven! :-)
kiddys.blogg.no


31.10.2011, 09:17

Skal på jobben om 50 minutter. Men det er noe jeg veldig gjerne vil minne dere på først.
Og det er Halloween-konkurransen på bloggen min som ender i dag. Klokken 21.00 i kveld går fristen ut! Hittil er det en person som har deltatt, og det er fortsatt plass til flere deltagere. Krykk her, for å lese mer om konkurransen!Det er ytterst frivillig å delta, helt gratis, og fullstendig lov!
Så sleng inn et forslag for pokker!!!! :-P

Vi blogges!


31.10.2011, 07:28

First of all motherfuckers: Beklager at jeg ikke gidder å starte dagen med et seriøst tema.
Eller vet dere hva, det kommer ann på øynene som ser, ørene som hører for ikke å snakke om nesen som lukter!

Har du noen gang prumpet før? Selvfølgelig har du det, hvis ikke hadde du sikker vært dæv. Visste dere forresten at man også har luftutslipp når man ligger død også? Nei, kødder ikke!

Ok, men nå skal jeg inn på temaet: Fittefising!
Når en kvinne promper, eller for å si det på en finere måte: Når det kommer gass gjennom rørsystemet til det kvinnelige kjønn! Det er så ekkelt! Helt seriøst, kvalmt!
Ok... Hm... HEY! HVORFOR DET EGENTLIG?Hvorfor er det så mye mer motbydelig og ekkelt om ei jente eller en kvinne slipper ut tåkegården sin, enn om en gutt eller mann gjør det? Er ikke en promp en promp, og en fis en fis uansett om det kommer fra deg, meg, eller katta til naboen?
Det finnes en del medfødte forskjeller på kvinner og menn. Kjærringene er foreksempel ikke født med kuk, og menn kan ikke føde, men enn mann er født med en kuk, og hvis han ikke er steril kan han gjøre en ikke-steril kvinne gravid! Overasket? I såfall lurer jeg på hvor stort fravær du hadde på skolen lille brødskalk!

My point is: Kvinner kan føde, menn kan ikke føde. Er det derfor enkelte nærmest legger seg på kulvet og kravler skjelvende i håp om å finne et sikkert rom, akkurat som noen jøder fra andre verdens krig når en kvinne slipper ut luft i det fri. Mens når det er en mann hoppes det nærmest i taket og hans fis blir mottatt med applaus og skryt for alle de pølsene han sikkert måtte ha spart for å få produksert dette kreative produktet av enda et luftutslipp?

Jeg er smertelig fisefin klar over at mange av dere kanskje skal ha frokost nå, får dere fyker av gårde som noen rakkettfiser over til skolen eller jobben, eller kanskje en barnehage med noen barn først. Men fortell meg to ting; er det virkelig mer kvalmt viss det kvinnelige kjønn promper, fiser eller raper for den saks skyld, enn om enn mann gjør det? Og er det slik; hvorfor i fisefittefaen er det slik? Just asking you guys!Ønsker alle en fisefin mandag, og håper alle har det bra. Eller det er lame, for ikke alle har det bra, spessielt ikke i en av verdens mest depressive land, til tross for at vi er blant de mest rike, så fisefint er Norge. Fisefint har også sin pris!

Vi blogges!


30.10.2011, 13:27

Så er det tilbake. Deppe-innlegget mitt, nok en gang.
Jeg vet det ikke er oppmuntrende å være på bloggen min spessielt for tiden, men dette er alt jeg har å skrive.

Jeg vet virkelig ikke hvem jeg er lenger, jeg vet ikke hvem noen er lenger. Jeg tror stadig en ting, men så finner jeg ut noe helt annet. Og noe helt annet er som regel ikke positivt eller godt for mitt tilfelle.
Livet mitt går som regel på å bygge opp forhåpninger, glede og håp en stund... Men så skal alt faen meg rives ned brutalt, gang på gang... Folk sier at man blir sterkere av det som ikke dreper en? Vet dere hva, jeg føler at for hver gang ting skjærer seg, så blir alt bare verre.

Orket og taklet mer motgang for 2 år siden enn jeg er i stand til nå. Og enda mer for 4 år siden. Jeg klarer nesten ikke tenke og huske positivt lenger. De positive stundene i livet mitt blir bare færre og færre for verdt år. Stadig oftere og oftere baller alt på seg. Folk svikter, eller så er det jeg som svikter dem. Jeg kan kanskje finne noen jeg har god kontakt med en stund, men så en dag så ryker tauet, og vi driver avgårde i hver vår retning. Og jeg blir igjen sittende alene, hardere forslått enn noen gang.

Alt jeg vil er bare å finne noen få venner som jeg kan beholde en stund... Hvorfor skal jeg aldri klare det? Det skal også¨sies at jeg syns det er drittøft å ha fylt 20 uten å hatt en eneste kjæreste.... Av klassen min både fra barneskolen og ungdomskolen OG den klassen jeg gikk i på videregående er jeg den eneste som har vært singel hele livet. Hva er så galt med meg? Prøver så godt jeg kan vær dag og natt... Det med kjæreste er ikke det viktigste, og jeg vet at kjærestegreier er uvervurdert og alt det der.... Men jeg klarer ikke en gang å ha venner. Jeg er alt for sær. og for mange alt for impulsiv. Hvordan kan jeg i hele tatt tenke at noen kan forstå og holde ut med meg, når jeg ikke engang kan holde ut med meg selv?

Jeg har maksimal lav selvillitt nå, og ser for meg døden komme og hente meg om 2-3 år... Skjer det ikke noe snart kommer jeg til å dø av kraftig depresjon. Å ta mitt eget liv er jeg for feig til. Klarer ikke noe selv. Ikke en dritt. Bare å skrive patetiske drittinnlegg her inne. Det klarer jeg. Men ikke noe mer, ikke nå lenger.. Jeg har hørt at man faktisk kan dø av sorg og depresjon, og jeg kommer til å gjøre det... Har skjønt det lenge, og det er greit. For dette livet makter jeg ikke stort lenger.

Helt siden jeg var veldig liten har jeg skjønt at noe er galt med meg, veldig galt. Og jeg skulle ALDRI, kommet til denne verden. Aldri!

Unnskyld for nok et nedvergende innlegg. Og jaaaaaa, jeg vet at ingen vinner på å være negativ. Men jeg skriver bare hva jeg føler og tenker, og opplever! The true!

Vi blogges...


30.10.2011, 08:16

God morgen alle sammen. Har siden forrige blogginnlegg ikke fått sovet noe. Love hurts! :P
Vel, skal klekke ut noe positivt denne morgenen fremfor et deppa, og bekymret innlegg.

Vil bare minne alle sammen på at i natt var det meningen at vi alle skal stille klokken en time tilbake! :-) Så har du ikke gjort det enda, gjør det nå :-)

Vil forresten dele denne med dere: ♥Introen til min nye musikal-favoritt "The Rocky Horror Picture Show", som jeg så først i gårkveld :-) Kjempegod rockemusikal med blant annet Tim Currey, en film som dreier seg om seksuell frigjøring, og byr på masse sær og god humor, gode sanger og masse god underholdning! Filmen er faktisk fra 1975, og er en kjempefilm! Glad jeg ga den en sjanse mildt sagt! :-)

Ønsker alle en god søndag.
Håper alle får en bra dag

Vi blogges!


29.10.2011, 22:10

Sliter med sterke følser for tiden... Spessielt til to venninner av meg... Den ene har jeg møtt in real flere ganger, men ikke sett på 4 måneder på grunn av jobb, jobb, jobb og familie...
Den andre som jeg nå for tiden elsker enda mer, har jeg ikke møtt... Og er sikker på at jeg sikkert finner ut at det snakkes ugjensidig forelskelse der også, og at jeg "bare" er en bestevenn.

Klikker snart, tenker så konstant på mange rare ting nå. Flashback fra tidligere ulykkelige forelskelser i nære venner, og bla bla bla... Hva skal jeg gjøre???????

Å være ugjensidig forelsket og samtidlig så forbanna impulsiv som jeg er ikke bra. Gjør, sier og skriver så ofte så mye som jeg tenker. uten å tenke meg om...Må seriøst være det mest rastløse og impulsive mennesket i verden. Kjenner ingen som handler så mye uten å rekke å tenke før jeg. Er ikke alltid bra å fortelle venner at du har følser for de, spessielt ikke når de er så nære venner... Da er det bedre å lide alene enn å risikere å dra de ned i gjørma. Faen ta meg... KILL ME PLEAAASSSSEEE!0
29.10.2011, 17:43

Våknet nettopp, ja vet at klokken er 17.30. Men faktumet er jeg sto opp nå. Ble sent i natt. Fikk ikke sovet. Var nokså deprimert, og det mener jeg å huske at jeg skrev om også. Og jeg fikk bekreftet at jeg hadde skrevet om det da jeg sjekket "Kommentarer" nå nettopp. 15 kommentarer var kommet, og de tok sin tid å lese, siden noen av de var veldig lange. Vil bare takke alle 15 som skrev på det siste innlegget som kommer før dette... Får la være å forsvinne helt da, siden noen tydeligvis bryr seg om meg likevel.

Vel, jeg var forresten nettopp ved døra mi og åpnet den. Siden jeg bor på hybel og har samme postkassa som han som jeg leier til så pleier han å legge posten min i gangen ved min dør, enkelt og greit. Og der var det ei lita pakka med denne fantastiske cden i:


Dette er kort sagt ikke en cd med melodiene/bakgrunnsmusikken fra filmen "Saw II", men en cd med låter fra diversje artister og band som passer bra til Saw, men som likevel aldri er brukt i filmene.
Blant annet står det har Marilyn Manson en låt øverst :-) en remixversion av "Irresponsible Hate Anthem"!
Skal sies at det faktisk er en melodi på denne cden som er fra selve filmen og det er spor 15. Har enda ikke hørt på cden, for jeg har som sagt nettopp stått opp. Nå tror jeg at jeg enten skal spille mer Sims 3 på Ps3, eller se en av de skrekkfilmene jeg fikk i posten i går. Så faktisk "Nightmare on Elm Street" i går kveld, nyversionen og den likte jeg forferdelig godt!

Jaja, men nok rosablogg for meg nå!
Ønsker alle en god og forfengelig, forferdelig god Halloween helg!

Vi skremmes og blogges!


29.10.2011, 04:49

Vet ikke helt hva det er med meg lenger jeg... For snart en måned siden slettet jeg facebook-siden min, og nå vurderer jeg virkelig å slette bloggen min og bare forsvinne helt. Orker ikke mer av dette livet jeg lever nå. Er så lei, så deprimert. Nærmest på gråten, men får ikke til å gråte...

Er som om det går automatisk sperre mot gråting for meg. Er så lei av å være alene hele tiden, skulle så ønske at de få jeg har kontakt med for tiden ikke bodde så mange mil unna. Spessielt ei av de, som jeg har funnet ut at jeg elsker veldig sterkt nå.

Er det noe vits i at jeg går til terapi, at jeg går på jobb? Nei, ingenting funker lenger! Ikke som før. Faen å...

Nå og da snakkes det om at jeg skal møte noen av de vennene jeg har best kontakt med over nettet i dag, enten at jeg reiser dit, eller omvendt. Men jeg vet ikke jeg. Er så vant til at ingeting blir noe av. Har levd i håp og tro så lenge, at jeg tror rett og slett ikke på noe bedre liv, med likesinnede forståelse og kjærlighet lenger...

Jeg med min angst kommer aldri til å klare å gjøre noe, klarer aldri til å psyke meg til å ta togen bort til noen, og det vil aldri heller skje at jeg får besøk fra noen utenifra heller. Her i Oppdal har jeg ingen...  Alt jeg tar i mister jeg. Har kanskje noen en stund, men så finner folk ut at jeg er kjedelig og ubrukelig, og teit. Så glir de unna som alle andre... God jævla natt! Nå er jeg så lei av meg selv at jeg vet ikke hva jeg skal gjøre...


28.10.2011, 11:00

Jippiaiai!
Da har jeg nettopp vært nede på posten og henta ei pakke igjen, til verdien av 1669,00 kroner.
Pakken bestilte jeg mandag, og inneholder både spill og film! :-)

La oss ta en titt. Ja, vet at jeg er i gråsonen av å bli en kjedelig rosa-blogg for tiden...


Pakken får jeg åpnet den lizzzzzzoomm :-p


Tadda! Pakken er åpnet!


Alle 3 Gudfaren-filmene på Blu Ray!


Rec 2 på Blu Ray!


Johnny English på Blu Ray!


The Rocky Horror Picture Show på Blu Ray!


Fryktens sommer 1 på Blu Ray!


Fryktens sommer 2 på Blu Ray!


Paranormal Activity: Tokyo Nights på Blu Ray!


A Nightmare On Elm Street på Blu Ray! (Nyversionen)


South Park sesong 13 på dvd!


Og sist, men absolutt mest sannsynlig ikke minst: The Sims 3 på Play Station3! :-)

Helt grei måte å starte dagen på, med å hente en så flott og fin pakke med totalt 10 ting i, som i dag. Men skal innrømme noe, kjenner at jeg er noe deprimert nå. Har vært det i flere timer, og vet ikke helt hvorfor. Er mest sannsynlig at jeg sårt savner noen å dele tid med... Men det skjer jo aldri, så er jo håpløst for meg å få meg nærme venner... Jaja, nå tror jeg at jeg skal ta meg en dusj, også spille litt :-) Skrekkfilmene sparer jeg til Halloween-helgen! :-) Altså i morgen eller søndag!

Ønsker alle en god og strålende fin fredag videre. Ta godt vare på dere selv! Og ikke gjør noe jeg ikke ville giddet!
Vi blogges!1
28.10.2011, 09:16

Kom nettopp på at jeg vil prøve å skape noe nytt her på blogg.no! Faktisk!
Vi mennesker er så geniale til tider når det kommer til å dagdrømme, tenke randome tanker, og dikte opp.

Har nå lyst til å prøve å se for meg en hvordan jeg kunne tenkt meg at livet mitt skulle se ut, om jeg byttet ut 10 personer av forskjellige kategorier, med 10 døde mennesker, 10 døde KJENTE mennesker!

Her er min fantasi døde-gjeng i hverdagen:
Mamma: Amy Winehouse
Pappa: Harald Heide Steen Junior
Kontaktlærer/sjef: Arve Opsdahl
Nærmeste kollega: Charlie Chaplin
Bestevenn: Elvis Presley
Nabo: Michael Jackson
Kjæreste: Marilyn Monroe


Min stalker/forfulger: Bill Clinton
H*n som alltid plager meg: Jesus (det forbanna gjenferdet... plag heller de kristne, som du ikke kan plage!!!)

Kopier denne, og lag din liste over døde mennesker du kunne drømt inn i hverdagen din! :-)
Legg gjerne igjen en kommentar når du har gjort det slik at jeg får se! :-)

Vi blogges!


27.10.2011, 22:02Dette er historien om Pia Charlotte.

Hun er bare 16 år gammel. Hun er helt alene i verden.
Faren hennes er hun livredd. Pia Charlotte bor i Norge, synes ikke hun lever i et godt land.

På skolen blir hun mobbet hver dag av de andre jentene, hun blir kalt for hore!
Hun er totalt utestengt, ingen vil snakke med Pia Charlotte! Alle hater henne. Det er det hun tror selv.

Hver gang hun kommer hjem blir hun tvunget ned i sin egen seng av sin egen far, som river av henne buksene og voldtar henne i 5-7 lange timer. Han presser henne inntil seg og tømmer sine sexuelle frustrasjoner inn i henne hver dag. Pia Charlotte har forsøkt å gjøre motstand en gang, det endte med at hun ble liggende på badegulvet to timer mens faren slo henne der han ville med buksebeltet sitt. Moren til Pia druknet seg selv i alkohol for 3 år siden. Hun orket ikke mer.

Helt alene i en verden så kaldt. Voldtatt hjemme av sin egen far hver eneste dag, mobbet og trakkasert på skolen av alle andre. Selv kontaktlæreren har kommet med en vits i klassen på hennes bekostning, lite visste han om at hun skulle ta det personlig, siden han egentlig bare er en uvitende person som egentlig ikke mener å såre noen, men som tror at alle syns han er morsom og kul.

Det er lørdag kveld. Alle er ute og koser seg med alle andre. Enten sitter de på pubben, eller så har de hjemme alene fester. Eller noe annet gøy, som Pia Charlotte ikke er velkommen til å delta i. Ingen liker Pia Charlotte. Det er sent. Det er midnatt. Pia Charlottes far har nettopp sovnet etter å styrtet den tiende flasken i huset. Først nå kan Pia Charlotte ta seg litt fri fra å være voldtektsoffer og mobbeoffer. Hun går alene gatelangs. Hun er helt alene. Ingen ser henne, hun er usynlig. Til og med de edrue politifolkene og vaktene som passer på byen ser henne ikke. Hun er helt usynlig nå. Nå er det til og med ingen som gidder å mobbe henne, eller å slå henne.

Hun finner en bro og setter seg under den. Hun er fortsatt alene, det eneste hun ser er en sort katt som har forstuet halen sin. Katten kommer bort til henne. Pia forbreder seg på å få juling. Katten ser henne i øynene, den verken knurrer eller kjefter. Faktisk virker den veldig rolig. Omsider får Pia øye på at katten i tillegg til en forstuet hale, også har et stygt sår bak det ene øret. Plutselig er det som om katten snakker til henne, og som hun forstår hva den sier. Katten forteller på sin måte at også den har blitt misshandlet hjemme, og nå blitt lagt i en eske for to uker siden. Forlatt for å dø, mens "familien" dro avgårde på ferie for å kose seg i Frankrike.

Katten kryper forsiktig ned i Pia Charlottes fang, og sovner helt fredlig, og Pia Charlotte med.
Den natten fant Pia Charlotte ut at hun er ikke helt alene, det fins alltid flere som lider samme skjebne. Og den natten tok hun også oppgjør. Dagen etterpå fikk hun nok selvtillitt til å anmelde faren til barneværnet og lever i dag sammen med en familie på 3 som elsker henne for alt i hele verden. Og katten, ja den ble også adobtert og er nå mer lykkelig enn noen gang! :-)
(Skrevet av Aylar Von Kuklinski, 27. oktober 2011)

Vet at dette er litt random, men fikk bare lyst til å legge til denne i tillegg til den historien jeg har skrevet selv nå nettopp.


Håper dere liker historien jeg har skrevet nå. Og at den får folk til å tenke på det jeg vil folk skal tenke mer på. Ønsker alle en fisefin og god kveld videre! Ta godt vare på dere selv og de rundt dere! Ingen fortjener å føle seg utstøtt, være redd og lide!

Vi blogges!


27.10.2011, 20:24

Da har jeg omsider klekket ut et nytt "??? Vs. ???"-innlegg. Denne gangen skal jeg ikke sette to personer av kjøtt og flytendes blod opp mot hverandre. Nå skal jeg falleri fallera sette to høytider opp mot hverandre. Den ene elsker jeg like mye som min beste venn, rent bortsett fra at jeg elsker min beste venn enda bedre, og den andre høytiden missliker jeg like sterkt som jeg missliker mobbing og fordommer.

Kjære grottenisser, hageslanger og lodottkaniner;
Hva foretrekker dere kjære søttiser av disse to alternativene?:


(bilde tatt fra: stampartic.blogspot.com)
A. JULETIDEN


(bilde hentet fra:shoebar.no)
B. HALLOWEEN

Personlig liker jeg Halloween best, mens jeg kan ikke fordra jula i det hele tatt. Jula er jeg alltid ensom, i jula er det bare stress, og det er den høytiden som alle liksom skal være sammen, noe som gjør meg enda mer ekstremt ensomt. Og jeg sier det igjen, ja jeg har familie, men føler meg mer ensom i nærheten av familie enn om jeg hadde vært helt alene... Generelt liker jeg ikke ting som er bare mas, stress, og jeg er heller ikke glad i noe spessielt som har med jula. Og dessuten Jesus-mongoen ble ikke født i Desember en gang! :P

Nei, seriøst, jeg liker Halloween mye bedre. Da går det greit å være alene. Kommer mest sannsynlig til å være oppe hele natta da og se 5 skrekkfilmer jeg har bestilt fra cdon denne uken som mest sannsynlig kommer i morgen. Ikke gidd å spørr hvilke filmer, legger heller ut innlegg i morgen eller lørdag om det. Og dessuten er Halloween, godteri, godteri, godteri, spøkelser, gjenferd, død, Marilyn Manson, Tim Burton, overvoksne mennesker som lar seg irritere over ungdom, godteri, brus, godteri, film, film og rett og slett KOS! :-) Så nå vet dere altså at jeg hater jula og elsker Halloween.

Men hva med dere? Kjære mine småtroll i min lille eske, hva liker dere best? Og hvorfor i heiteste Thailand gjør dere det? BEGRUNN, OR DIE!

Vi blogges!

Ok, et positivt ord om jula, men bare ETT! Og det er denne låten, ikke originalversionen, men COVER-versionen med deilige Cooper-mannen:Men når jeg først har lagt ut denne må jeg legge ut noe Halloween-aktig innen for musikkens verden også.


HAPPY HALLOWEEN MOTHERFUCKERS! :-)
Sånn, da prøver jeg å skrive det igjen:
Ønsker alle sammen en god kveld videre. Håper at alle sammen har det bra, og at dere tar godt vare på dere selv og deres venner. Ønsker alle alt godt.
Vi blogges!

Og ikke noe PS, nå! Hehe...


27.10.2011, 04:15

Mm, eller altså sånn seriøst egentlig. At jeg er synger er vel å ta hardt i. For vil ikke kalle dette synging. Det blir akkurat som å si at Justin Bieber gjør verden til et mindre egoistisk sted, eller at dagens Vampyr-serier ikke er stereotypiske i det minste grann.

Jaja, jeg fremfører i hvertfall sangen som på norsk heter "Farvelsangen" som kommer fra barnetv-serien "Bjørnen i det blå huset" som blant annet har gått på Nrk1. Husker godt jeg likte denne som mindre, og vet dere hva. Faen, jeg gjør det enda. Og det er fordi jeg er så kul, og alle som ikke syns det, er bare en av mine missunelige tapere! :-) Lol at you bitches and fags! (dette er like rasistisk ment som at alle i Nord-Norge mener noe nedsettende om homofile ved å si "forbanna kuksuger", altså ikke vondt ment)

Dere trenger ikke si hva dere syns. Men dere får lov, jeg skal ikke kutte fingrene av dere for det! Virkelig motherfuckinggeddon ikke! Syns det er kos med meldinger så lenge dere ikke syns at bloggen min er fin og spør om jeg kan kommentere tilbake. Jeg driter i livene og bloggene deres, jeg kommenterer kun de bloggene jeg liker, og ikke de som prøver å suge meg for å få noe tilbake!

Haha, nok et random innlegg fra meg!
Håper alle sammen har det bra, og får en knallkul kuk-torsdag!
Ta vare på dere selv analtilhengere og penisforlengere, samt alle dere andre skitstøvler som leser bloggen min nå. Vi er alle en kjempestor endetarm! :-) Du, meg, faren din, moren din, hunden din, katta di, og naboen din!

Vi blogges!


26.10.2011, 20:59

Hvilken dag er det i dag, hvilken dag er det i dag? Det er onsdag, det er onsdag! Faktisk er det onskveld! Ikke onsdag! Hehe..

Ja, hei alle sammen, jeg har faktisk stått opp nå jeg. Satt oppe i hele natt og snakket stort og smått med min gode venninne Sara over msn fra cirka 23.30 til klokken 08.00 i dagtidlig. Tenker mye på hvordan det har gått for henne nå, siden hun skulle på skolen blant annet etterpå. Jeg la meg så og si klokken 08.00 etter at hun måtte gjøre seg klar på badet, og skulle snart sykle til skolen. Jeg var oppe igjen i to minutter i 12-tiden i ettermiddag for å pisse også la jeg meg igjen, hehe... Ikke bra.

Tok noen randomme bilder i natt mens vi snakket, hehe. Det var ikke det eneste randomme jeg gjorde, huff stakkars Sara, vet jeg sa og snakket om veldiiiiiigg mye random. Håper hun ikke har havnet i koma i løpet av dagen med alvorlige bihulebetennelser i øret og hodet på grunn av plagsomme meg :-O

Ønsker alle en god kveld videre, nå skal jeg fôre meg med frokost, faktisk.
Syns forresten at alle burde tatt å besøke bloggen hennes, klikk her for å sjekk ut Sara sin fantastiske blogg :-)

Vi blogges!


25.10.2011, 22:00

Kjeder meg med webcamera bare... Trengte jeg egentlig skrive det? Hehe...
Vi blogges!


25.10.2011, 14:33

God morgen alle syvsovere og umenneskelige alt-for-tidlig-opp-udyr!
Da var det igjen på tide med nytt "??? Vs. ???"-innlegg! Og denne gangen vil jeg på forhånd advare mot noen sterkere bilder enn tidligere.

I går, spurte jeg hvem dere foretrakk av Britney Spears og Lady Gaga, dagen før spurte jeg om hvem dere foretrekker av Alice Cooper og Marilyn Manson, mens i dag skal vi faktisk innom vårt eget kjære hjemland for en stund. Kan godt hende vi angrer og at enkelte får stress med å flakse seg ut igjen når denne teksten er lest ferdig og dere kommer til avgjørelsen.

I Norge gjør vi rett og slett alt for landet vårt! Det er ikke en minste ting vi ikke gjør for at dette landet skal stå! Og apropo "stå"! Det ordet kan nå få en helt ny betydning i denne sammenhengen. Fordi mye tyder på at dagens kjendiser har hatt "stå". Mine damer og herrer, dette innlegget er ikke for småbarn og de med for mye moral. ADVARER MOT STERKE BILDER, som mange sikkert har sett før.

Nå skal dere få gleden av å stemme frem Norges beste "ufrivillig"-blitt-naken-kjendis?


A. FRIDJOF NANSEN


B. RUNE RUDBERG

Herlig å være norsk dere! Ikke sant! :-) Vi nordmenn er så frie, Norge er et fritt land for alle, og det er så deilig å se!
Så nå må dere gå litt amok, eller bare gi faen og skrive deres mening! Hvem er best? Fridjof Nansen eller Rune Rudberg? Dildo eller ikke-dildo! Farger eller sort-hvit? Onani eller bare nakenbilde til kjæresten?

Jeg elsker dere alle sammen! Vi er alle naken innerst inne :-)
Ønsker alle sammen en strålende god ettermiddag, ta godt vare på dere selv alle sammen.

Vi blogges! :-)


Ps: En av disse har faktisk svart med å lage en låt om bildet. Og nå tenker dere sikkert, ja det må være Nansen det da? Men nei, sorry pus! Det er nok Rudberg-klompen min som har gjort det!Ja, nå har virkelig "alle folk" fått seen! :-) Nå også mine kjære lesere som aldri får med seg noe annet enn det jeg skriver. Jeg er deres slave! Og har en plikt til å hjelpe dere opp og frem i verden med å fortelle dere ditt og datt om hva som er rundt. Jeg vet at alle som følger med på bloggen min ikke gjør annet enn å sitte innpå fullstendigkaos.blogg.no og 24 timer i døgnet konstant trykke på den sexye F5-knappen på tastaturen som noen små drittunger vi alle er! :-)


25.10.2011, 04:08Sittet og grodd tankene mine inne hos en annens lille verden nå en stund. Nærmere konkret har jeg vært inne på bloggen til min kjære bloggvenn Daeva Tollnes! Og sangen ovenfor er faktisk ikke bare sunget av henne, men også skrevet også! Jeg slenger fra meg hatten som jeg ikke har og aldri har hatt, og gir meg over. Denne kvinnen er fantastisk, hun er deilig, hun er morsom, hun er klok og hun er hard! Hardere en hardt, og likevel virker hun så blid i alle videoene. Daeva Tollnes er herved kåret til verdens blideste og flotteste emo! :-) Liker ikke sette merkelapp på noen, og vil heller ikke gjøre det nå, men hvis det skulle gått ann, og hvis emo ikke var mer enn en musikksjanger, så har jeg stemplet Daeva som verdens blideste emojente! :-)

Er nå litt uoriginal, og rapper et utrykk fra henne!
♥ Jeg er bloggforelsket! ♥

Besøk bloggen hennes ved å klikke mentalt eller elektrisk her!

Men faen søren, klokken er 04, legge seg kanskje? Eller være Daevas taper-slave i noen timer til på nettet?
Hm... Vanskelig valg!

Enyway, dere hører fra meg. Møtte bare tipse inn denne!
VI TIPSES OG BLOGGES!


25.10.2011, 01:14

Hei, vil bare fortelle dere noe som kanskje ikke allllleeeeee har skjønt enda.
Og beklager overskriften, litt unserious, men måtte bare suge dere til meg!

Menn liker menn, kvinner liker kvinner, menn liker kvinner og omvendt, og noen vil bare ha alle. Om to av samme kjønn liker hverandre, så kalles det å være homofil, og det er helt greit, og syns at homser er det beste som fins uansett om det er kvinner eller menn!Legning er ikke bare sexuelt, men det gjelder også hvem du føler for og liker ellers. Så til heterofile sofarunkere og galningkyllinger som tror at homofile er bare ute etter sex! Lol at you!

Homofile er ikke mer nødvendigvis mer sexuelle enn heterofile eller noen som helst andre dyr i denne jungelen vi alle lever og herjer i. Det finnes kvinner som tenker mer enn gjennommsnittet på sex, som det fins menn, uansett om de liker motsatte kjønn, samme kjønn eller om de har tresleiv eller gulrot som største fetish!

Æehm, ja... Jeg er bifil og vil ha alle, men absolutt IKKE alle. Vil bare ha en person å dele livet med, gidder ikke deling å mas og sjas. Var nok deling, multiplikasjon, mas og sjas på skolen for min del! Lol at me!

Vel, ja. Nå skal jeg ta meg en runk, for det syns jeg er godt, og syns alle skulle gjort det før de legger seg. Da sover man bedre! Og det sier jeg ikke for jeg er bifil, men fordi jeg er et sexuelt glad menneske med behov akkurat som alle dere andre dyrene i hakkebakkeskogen!

Uansett hva du liker og missliker skal du DØØØØ! Så ikke gidd å hate eller elske de som ikke fortjener det. Du skal dø uansett, det skal alle de du aksepterer, forstår og ikke forstår også. Så køss deg selv på underarmen, klø deg litt på tarmen og ikke stress med å disse, selv om du må tisse :-)God natt, sleep tight everyone!
Love your hate, hate your love, and I like your balls, and I love your love, and hate your hate! Fate for your life, I love you to! Kisskiss, goodnight!

Vi blogges!

Ps: Æ syns at nuggati ser ut som bæsj, men smake gått for de! Hadd e hatt fordomma mot Nuggati, så hadd e fått ett dålar liv da e ikke vest ka e ikke skull få opplev! Æ itj du eni så spis en banan og hold fint kjeft!


24.10.2011, 20:12

Da var dagen her omsider for lønning igjen og jeg har endelig fått fylt opp matskapet en smule igjen med variert og mer sunn mat. Det var på tide for har nesten holdt på å svime av de siste dagene, les mer om det her...

Vel var på Aunasenteret i dag og fikk handlet inn mat, men var også på Nille en tur og kjøpte en pose med Scary Paris - Gummi Candi. Halloweengodteri formet som forskjellige kroppsdeler som tenner, ører, føtter også videre! :-)
Har dere smakt det? :-)

Vet dere forresten hvilken dag det er i dag, ja det er dagen som sier at det er 7 dager igjen til 31. oktober, men i dag er det også 13 år siden første episode av Hotel Cæsar ble sendt på tv2 lørdag 24. oktober 1998. :-)

Ser du på Hotel Cæsar, hva mener du om serien? Har du smakt "Scary Paris - Gummi candy", og liker du det? Skal du feire Halloween?

Vi blogges!


24.10.2011, 10:16

Da var det på tide med bloggens andre "??? Vs. ???"-innlegg igjen!
I går spurte jeg hvem folket foretrekker av Marilyn Manson og Alice Cooper, to sjokkrockere i to forskjellige grader. Nå lurer jeg dere inn i popens verden, og spør, hvem av disse velger dere:


A. LADY GAGA


B. BRITNEY SPEARS

Hvilken av disse ikonene liker dere best? Og hvorfor liker dere den dere liker best best?

Ønsker alle en fin mandag!
Vi blogges!


24.10.2011, 08:40Mildt sagt elsker Marilyn Manson, og de klippene hvor han tenner fyr i den stygge Bibel-boka. Den onde boken som har gjort så mange tilbakestående, eller kristen om du vil. Den onde boka som skaper hat og fordommer mot homofile og så mange andre. BURN THE FUCKING BIBLE! HELL YEAH! :-DSynd disse amatøropptakene fra publikums telefoner/kamera er i dårlig kvalittet. Finner for øyeblikket ikke noe bedre nå.

Hva er forresten forskjellen på en mentalt tilbakestående og en religiøs person? De mentalt tilbakestående får som regel mildere straff for sine grovere feilhandlinger, og kan ikke straffes like hardt :P

Vi blogges, i mellomtiden skal jeg bare brenne en bibel eller to :-) Hehe! Kast kristendommen og religionen vekk! Vi trenger ikke slik søppel, det fins nok sykdommer og hat her i verden fra før, om ikke religion skal forferde verden enda mer enn det alerede har gjort!


24.10.2011, 05:22

Er så jævlig mildt sagt drittlei... Klokken er i skrivende stund 04.41, jeg er svimmel som pokker. Jeg er kvalm. Kroppen min er urolig, puster urolig. Jeg er så lei av alt, lei av at alle dagene er så like. Står opp hver dag til en dag jeg skal leve helt alene. Ingen har tid, alle har enten barn, familie, jobb eller skole å prioritere. Slik har det vært i snart et halvår nå, igjen er det flere her som jeg kunne møtt oftere, men som jeg ikke har mye felles med. Det er flere jeg snakker med om dagen som jeg snakker godt sammen med, men vet dere hva? De bor jo milevis unna, flere timer unna med tog...For litt siden hadde jeg bare lyst til å gråte. Fikk ikke til. Ensomheten er en ting, men enda en ting er at jeg har andre uroligheter som plager meg. Tenkte for noen timer siden før jeg prøvde å legge meg på fremtiden. Er det meningen resten av livet mitt skal være så tomt, fattig, ensomt og energitappet som nå? Skal hver dag i resten av mitt patetiske liv mer eller mindre være som det siste året? Nei, faen altså... Vil mye heller dø enn å leve stort lengre som jeg gjør nå. Jeg er psykisk sliten, deprimert så til de grader. Frister så jævlig å ta en av de knivene jeg har i skuffen og bare kutte tråden, forsvinne. Dø! Jeg hater livet mitt. Hadde jeg vært født som en som var mer sosialt akseptert blant folk flest så hadde alt vært så anderledes. Men nå er jeg riktignok født som den jeg er, han fyren med asberger syndrom med totalt mangel på normale sosiale spilleevner som er akseptert hos folk flest. Og det gjør at folk flest trekker seg unna, og ikke vil assorieres med meg. Jeg er ikke noe bra menneske. Jeg er svak, sliten, deprimert, tom for livsglede, og hver eneste dag skulle jeg ønske at jeg IKKE bodde der jeg bor nå, at jeg heller bodde nærmere de flotte, få menneskene jeg snakker med over msn hver dag.

"Så flytt da!".
Mm, enkelt å si. Først må man søke jobb et sted, og det å flytte på ting jeg har er ikke gratis. Og jeg er slettes ikke rik. Har så stort fravær på skole og jobb oppover åra. Har ikke troen på noen lys fremtid. Kan noen fortelle meg hvorfor jeg ikke bare kan få lov til å dø nå? For jeg orker ikke de samme ensomme rutinene lenger... Ansvarsgruppen min har foreslått at jeg kan være med på noen møter en eller to ganger i uken med andre mennesker, som turer og slik. Men så er saken den at jeg vil heller være alene enn å være med der. For den gruppen det er snakk om er en god del eldre oppdalinger som kommer til å gjøre meg enda mer deprimert, fordi det er snakk om mennesker som jeg ikke har annet til felles med enn at vi sliter litt. Og det er det! Jeg vet godt selv hvordan jeg blir i nærheten av mennesker fra andre planeter i for lang stund. Lærere, psykologer, terapauter, eldre mennesker, kristne mennesker er blant mennesker som gjør meg mer deprimert som regel, enn selve ensomheten i seg selv!Det er noen ytterst få mennesker som får meg til å føle meg levende perr dags dato, og de heter Sandra, Mira/Mariann, Sara, Marte, Kristine, Ingeborg, Miriam, Anneli, og Aud Helen. Ingen av de åtte menneskene bor i nærheten av Oppdal, ikke i nærheten i hele tatt. Og det er ikke noen av de sin feil, ikke min heller for den saks skyld. Hvorfor skal det være slik at de menneskene jeg trives best med bor så himla langt unna? Her i Oppdal bor det nesten bare folk fra en annen verden enn den jeg tilhører og forstår meg sosialt på, og forstår meg på i hele tatt.

Har tidligere også skrevet om ting som kan minne om at jeg mest sannsynlig har gitt meg selv lavt blodsukker. Uvariert kosthold, og at jeg nesten ikke spiser lenger overhode. Akkurat nå er det eneste jeg har i kjøleskape så lite at jeg kan ramse det opp lett: 3 brød, en halv pakke knekkebrød, litt knekkebrød og litt syltetøy, og en pakke ris, en pakke grøtris, og en pose macaroni. Og det er stort sett det samme jeg har fôret meg selv med i flere uker nå. Mer eller mindre. Eneste jeg har å drikke er vann, eller te uten sukker fordi jeg har tomt for sukker og sukketer og det som er... Men akkurat det SKAL jeg gjøre noe med klokken 16.00 i dag når jeg får lønn. Da skal jeg fylle opp kjøleskapet med mer varierte saker. Så bør jeg bli roe ned pengebruken på litt vel mye film, musikk og slik, tror jeg har brukt over 2000 kroner på hobbyting bare de siste 14 dagene, og lite på mat og drikke. Og det jeg har brukt på mat og drikke har som regel vært en veldig uvariert liste... Men i dag har jeg bestemt meg for å prøve å roe ned pengebruken på hobbyrelaterte ting.Heller prøve å bruke mer på mer variert kosthold, og kanskje spare litt slik at jeg har råd til å rømme fra Oppdal snart noen ganger, og besøke noen av de gode venninnene jeg nevnte over. Som nesten er de eneste jeg har, og til dere 9 som det gjelder; jeg er utrolig glad i dere alle. Dere er mine beste venner! Takk for at dere er den dere er!

Okok, en siste ting, døgnrytmen min er IKKE bra. I går sov jeg store deler av dagen, og får derfor ikke sove nå i tillegg til at jeg er nokså deprimert og ute av meg på grunn av all ensomheten jeg er så lei av, og at jeg er svimmel på grunn av det såkalte "kostholdet" mitt som er noe fattig og uvariert.

Ønsker alle en god uke.
Vi blogges!


23.10.2011, 11:56

TROLL - MED VOLD SKAL DET TAKES KRISTENLIV
Med vold ska vi ta dem
vårt hat skal de få føle
Kristenmann skal falle
og Satans trone atter reises

Med vold skal takes kristenliv...

Lyden av vold og drap svever igjennom den stjernefylte natten
trollets ondskap slippes atter løs på jorden.

Når endeløse horder av helvetesyngel farer i strid
skjelver selv solens gud, der han sitter på sin troner av løgner
TROLL - DREP DE KRISTNE
Bare lurer på, hva synes dere om disste to låtene? Skjønner at de mest tungt kristne missliker denne låten og tar den veldig bokstavelig. Men hva syns vi egentlig?

Jeg syns denne låten er kjempebra, ekte norsk rock på sitt beste! Og syns det skulle vært laget flere slike band og låter, ikke nødvendigvis "mot kristne", men mot kristendommen og religion! Ting som gjør folk litt tilbakestående kort fortalt!

Jeg har ikke noe personlig i mot religiøse folk, en av mine dessidert beste venninner er religiøs og har gått Jahovas vitne, og jeg aksepterer henne kjempemasse for den hun er, og hun meg for den jeg er. Så, poenget er det går virkelig ann å høre på låter som "Drep de kristne" og "Med vold skal det takes kristenliv" som Troll har kompronert på 90-tallet, og faktisk også digge teksten i tillegg til at man ikke nødvendig vis tenker på å drepe de religiøse.

Personlig er jeg veldig for at alle bibler i verden godt kan brennes på bålet, og at religion generelt er blant de mest menneskefiendlige søppeltingene som mennesker har skapt for å skape seg makt og tjene penger på andres svakheter og mangel til å tenke selv, men jeg har ikke noe i mot de menneskene som er religiøse akkurat som jeg ikke har noe i mot de menneskene som går på dop og ødelegger seg på alkohol og det som verre er. Det er ikke menneskene jeg hater, det er alkoholen, dopet og religionen jeg ikke har mye til overs med og godt syns samfunnet kan brenne og kaste i helvete. Da hadde verden blitt et mer himmelsk og bedre sted for fremtidlige generasjoner!Skyt debatt!
Vi blogges!


23.10.2011, 06:47

Vel, da har undertegnende nettopp funnet en grunn til å legge ut et blogginnlegg til denne tidlige søndagsmorgenen. Takket være Stinepollens blogg har jeg nå funnet 50 spørsmål, som jeg skal svare på. Har gjort lignende før, men disse spørsmålene er visst ikke de samme som jeg har gjort før. Så da er det bare å begynne!1. Har du et mellomnavn?:
Flatås
2. Hvilken tid på døgnet liker du best?: Natten, når det er mørkt!
3. Hvor liker du deg best?: Hjemme på hybelen, der har jeg det meste! :-)
4. Hva er det første du gjør når du er alene hjemme?: Er alltid alene hjemme :P
5. Har noen av vennene dine sviktet deg før?: Ja, flere av de har visst seg til å være ikke til å stole på...
6. Hva er din formening om musikk?: Marilyn Manson is my only God!
7. Bryr du deg om hva andre synes om deg?: Så lenge jeg har noen venner, så gir jeg faen i resten av verden.
8. Høyrehendt eller venstrehendt?: Frøken høyre
9. Har du gjort noe bra ut av livet ditt?: Nei...
10. Hvor mange kjæledyr har du hatt?: To kaniner, og en kattunge
11. Hvor var ditt første kyss?: Hjemme hos ei venninne i fjor sommer...
12. Hva er dine kallenavn?: Aylar, Bassen og Storliboy... Lame!
13. Hva tiltrekkes du av i det motsatte kjønn?: Vennlighet, forståelse og ansiktsformen.
14. Er du deg selv mot andre?: Mot venner ja, foreldre; ikke hele tiden..
15. Hva er det koseligste du vet om?: Snakke med ei god venninne over msn (som jeg ikke har møtt face2face)

16. Hva får deg til å sove?
: Som regel må jeg slite meg ut, for at det i hele tatt skal være mulig å koble av.

(bilde tatt fra: alexliki.blogspot.com)

17. Sang som får deg til å smile?: Er ikke så lett for å smile lenger...
18. Sang som får deg til å gråte?: Er ikke så lett for å gråte til musikk heller..
19. Hva ville du gjort for søskene dine?: Hvis jeg dør først kan de sikkert få organene mine :P
20. Liker du utseendet ditt?; Nei, og det har en god del mennesker skylden for...
21. Hva har du gjort som du angrer på?: Er spessielt ei jente og to voksne menn i Oppdal jeg angrer på at jeg har møtt....
22. Hvor mange puter har du i senga?: Ei om natta, fire om dagen (sovesofa)
23. Hva er din favoritt tv-serie?: Vampire Diaries, True Blood og Lost.
24. Hva gjør du før du sovner?:
Spiser, eller surfer på nettet.
25. Hvor føler du deg hjemme?:
På hybelen min der jeg bor (alene) 

26. Hva er din største drøm?:
Å bli kvitt ensomheten som tynger meg hver dag...


27. Er du "på g" med noen akkurat nå?:
Se på meg, ingen vil ha meg!
28: Hvordan ser rommet ditt ut?: Noe gothisk og halloween-prydet.
29. Hvordan er din klesstil?: Mørk, "dyster", rock`n roll!
30. Hva er dine største interesser?;
Vennskap, film og musikk.
31. Hva er typisk -din- humor?;
Den er mørk, liker å DISSE fæle ego-folk som Justin Bieber og Anna Anka!
32. Hvordan oppfører du deg når du liker noen?:
Veldig ydmyk...
33. Hva gjør du når du har kjærlighetssorg?:
Depper, og hender innimellom jeg tenker på å ta livet av meg... Noe jeg nesten har gjort spessielt i fjor, hadde det ikke vært for at noen "reddet meg"....
34. Hva er din yndlingssmak?:
Søt!
35. Hva er din yndlingslukt?:
Svette! Neida, æsj... Nei, vet ikke jeg...
36. Hvor ofte dusjer du?
: 3-4 ganger uka..
37. Mange eller få venner?: Alt for få, ingen i Oppdal nesten...
38. Kjenner vennene dine den virkelige deg?
Få som gjør det av de få jeg har.
39. Hva er ditt første minne?:
At en jævel på barnehagen prøvde å drepe meg med å kvele meg under snø og is.
40. Hvordan hilser du på folk?:
Sier enten "hei", "morn" eller vinker.
41. Liker du å ta hevn på folk?:
Ja, er veldig hevngjerrig, og hater visst noen gjør noe over min grense!
42. Liker du å gå i bikini/badebukse?:
Ikke bikini kanskje? Badebukse er heller ikke helt meg, men...

43. Hva er den mest spilte sangen på pc'en din atm?:
Noe med Lady Gaga for øyeblikket, en eller annen remix sikkert.

(bilde tatt fra: simplyjess.com)

44. Er du ute etter et langvarig forhold eller bare one night stands?: Ikke one night-person. Liker ting som varer helst.
45. Har du en hemmelighet du har tenkt å ta med deg i grava?:
Ja, med god grunn. Mister alt hvis den kommer frem.
46. Føler du deg populær?:
Har aldri vært, kommer aldri til å bli. Nobody like a fool.
47. Føler du deg som en taper?:
Mm.. Føler meg som regel som det jeg er.
48. Hvordan parfyme bruker du?:
Ikke parfyme kanskje, men Axe...
49. Har du mange søsken?
2 yngre.
50. Liker du oppmerksomhet?: Varierer utifra humøret mitt. Men innimellom; veldig ja, og andre ganger, veldig nei...


Gjør det samme som meg og frøken Stine Pollen dere også! :-) It`s fun! Not really, men tidsfordrivende.


23.10.2011, 05:46

Kjeder meg, sovet lite, men ikke trett akkurat nå. Vurderer å gå meg en tur ut eller noe, er fortsatt mørkt ute og det elsker jeg :-) Men liker ikke at det er for kaldt, jaja, bare å kle på seg det, i hvertfall ikke kle av hvis jeg skal ut nå!

Vel, har nettopp laget en ny kategori til bloggen: "??? Vs. ???", hvor mye brukt denne blir får vi vente å se på.
Første jeg vil vite er, hvem liker folket best av disse to alternativene:


A: ALICE COOPER


B: MARILYN MANSON

Hvem, og hvorfor? Eller bare hvem, uten grunn? :-)
Tell me please!

Personlig digger jeg Manson best :-)
Vi blogges0
22.10.2011, 20:38


(Denne live versionen er ikke den beste, men pytt pytt)

Marilyn Manson - Heart shapped glasses (Lyric)
She reminds me of the one in school
When I was cuttin'
She was dressed in white
And I couldn't take my eyes off her
But that's not what I took off that night

She'll never cover up what we did with her dress, no
She said kiss me
It'll heal
But it won't forget
Kiss me
It'll heal
But it won't forget

And I don't mind you keepin' me
On pins and needles
If I could stick to you
And you stick me too

Don't break
Don't break my heart
And I won't break your heart-shaped glasses
Little girl, little girl
You should close your eyes
That blue is getting me high

Don't break
Don't break my heart
And I won't break your heart-shaped glasses
Little girl, little girl
You should close your eyes
That blue is getting me high
And making me low
That blue is getting me high
And making me low

She reminds me of a one I knew
That cut up the negatives of my life
I couldn't take my hands off her
She wouldn't let me be anywhere but inside

And I don't mind you keepin' me
On pins and needles
If I could stick to you
And you stick me too

Just don't break
Don't break my heart
And I won't break your heart-shaped glasses
Little girl, little girl
You should close your eyes
That blue is getting me high

Don't break
Don't break my heart
And I won't break your heart-shaped glasses
Little girl, little girl
You should close your eyes
That blue is getting me high
And making me low

She'll never cover up what we did with her dress, no
She said kiss me
It'll heal
But it won't forget
Kiss me
It'll heal
But it won't forget

I don't mind you keepin' me
On pins and needles
If I could stick to you
And you stick me too

Don't break
Don't break my heart
And I won't break your heart-shaped glasses
Little girl, little girl
You should close your eyes
That blue is getting me high

Don't break
Don't break my heart
And I won't break your heart-shaped glasses
Little girl, little girl
You should close your eyes
That blue is getting me high
And making me low


22.10.2011, 05:39

Det er meget mulig at noen blir sjokkert nå, men jeg er IKKE broren til Cristina Wardorf!
Altså ingen av oss er kjent for å være mennesker som folk misstenker for å ha veldig mye vett oppe i hode. Og vi snakker begge litt mot oss selv innimellom. Men jeg er IKKE pen! Og det er noe vi ikke har til felles.

Hun er pen, nei vent. Hun er ikke pen, hun er NORGES PENESTE BLOGGER? Aner du ikke hva jeg snakker om, eller vil du bli overbevist? Ja, her har du bevis, hun er jo rett og slett Norges peneste blogger, uten tvil! Klikk her og se selv!


(her var det meningen dere skulle sett meg, men da jeg tok bildet av meg selv nå nylig ble jeg automatisk redigert bort av kameraet så har virkelig ikke noe selvbilde lenger. hehe. Lol?)

Så til alle som vil bli like pen for henne. Du er ikke fin om du IKKE faker litt, du MÅ farge håret ditt, helst ha langt år. Finn fram lipglossen eller leppestiften, ta litt fettsuging der det synes mest, og etter en stund er det kanskje håp for deg også som ser ut som meg enten du er kvinne eller mann. Ligner du ikke barbie, så syns jeg synd på deg! Så hver så snill, se på Cristina Wardorf og LÆR! Alle som ikke gjør som henne og noen andre stortenkende mennesker med mye vett, syns jeg synd på. For det er de som er i ferd med å ta over verden, og vi andre bør jammen meg gjøre som dem, så vi ikke blir helt ute!

Skulle veldig gjerne lagt ut bilde av henne, men pcen min er dum og sier "søppelkurven er full", tøm den først! Og jeg er litt treig så da får jeg bare la hver å gjøre det nå... Dessuten har jo hun sikkert beskyttet seg. Æehm, mot kopiering mener jeg ;-)

Hun fortjener all oppmekrsomheten hun kan få, all pr er god pr! Håper hun klarer å ligge seg til topps så hun slipper å stresse på seg rynker og det som verre er. Det fortjener hun absolutt ikke.


(Denne tatoveringen er dessverre ikke ekte. Men akkurat som Cristina er jeg ikke sååå opptatt av at ting er ekte. Da jeg skulle ta denne "love CW" tattisen med sprittusj sa vedkommende som tegnet den at det finnes bare en plass å tegne den for at rett skal være rett. Ikke heeeelt sikker på hvorfor den måtte være med mitt lille asshole, men...)

Cristina, jeg elsker deg, seriøst. Du er best! Ja du er flottest, og hele verden ser opp til deg og Barbie! :-)
Er utrolig sjalu bare av å se på deg, og kjæresten din. Han har god smak, og ønsker dere alt godt. Hater virkelig at du er så mye bedre enn meg og alle andre, skulle vært som deg, men en større del av hjernen min nekter meg... Dumme hjernen min...

Ønsker alle en god helg!


21.10.2011, 19:09

Har nettopp bestemt meg for å starte en ny konkurranse!
En skrekkslagen Halloween-konkurranse!Den 31. oktober har jeg lyst til å kåre den bloggeren som har tatt det nifseste bildet av seg selv!
Alt dere skal gjøre er å ta et bilde av dere selv med eller uten venner, forså å poste det på bloggen deres, skrive om denne konkurransen i innlegget, og sende meg linken til innlegget.

Det er ingen aldersgrense, både jenter og gutter skal delta! Finn fram det psykeste dere kan, og ta det fæleste bildet av dere selv som noen gang er tatt!

Vinneren vil jeg herved da annonsere for i en hel måned på min egen blogg! :-)


21.10.2011, 07:23


Alle barna likte Justin Bieber, unntatt Frode, han hadde vett i hodet.

Også kom julenissen på døra! - Er det noen snille barn her?
- Yes, me, me, me!, sa Justin Bieber.
- I said kids, not dolls!, sa julenissen.

Vet dere hvordan man redder en Justin Bieber-fan fra å dø?
Sorry, men har du noen gang sett noen blitt vekket fra de (mentalt) døde?

Hva kaller vi transvestitter for i 2011? Justin Bieber!
He look like a "boy", sing like a girl!

Også var det alle barna som mistet sitt liv, da de fikk smittsomt Justin Bieber-hiv...

Vet dere hva som skiller Justin Bieber fra aids?
Aids kan kureres!

Dette er litt av MIN humor. La oss nå se på hva som er humoren til Justin Bieber-fans:
Alle barna sang som Justin Bieber, unntatt Per, han sang som Britney Spears.
(fra: bibses.blogg.no)

Ja, den var jo morsom. Hahahahahaha, ehm... Siden Gaddafi er død og drept nå. Kan jeg få komme med forslag til hvem som noen kan henrette som nestemann? :-) Er en nokså ung terrorist, med kun egoistiske baktanker. En ung terrorist som egentlig er ei jente forkledd som en "gutt", en stor trussel for verdens fremtid. Ikke si at jeg ikke har advart verden hvis verdens undergang ankommer 2012. Justin Bieber er den skyldige for at verden har gått under i såfall! Lol!


Ønsker alle sammen en god fredag! :-)


21.10.2011, 01:05

Livet er en ensom marsj mot døden.
Akkurat nå sitter jeg alene i min båt, seiler helt ensom. Forbi meg passerer det nå og da hyggelige mennesker som stopper, og vil være en venn. Etter en stund finner de ut at jeg er ikke så særlig å snakke med, så de ror videre og lar meg bli igjen. Jeg gidder ikke ro etter, gidder ikke være til bry.

"Ikke ro mot strømmen", skriker folk. Det er det jeg gjør. Mens folk flest seiler med strømmer, seiler jeg mot den.
Helt alene. Metervis unna ser jeg noen få andre som gjør som meg, men de er så langt unna at jeg ikke har sjans til å komme i deres båt. Og det er synd, vi er av samme ulla, og kunne varmet hverandre, hadde det ikke vært for avstanden som er så skrekkelig.Vinden kommer, det blir kaldere. Mørket kommer, det blir mørkere, jeg har nå enda større problemer enn noen gang med å se klart. Jeg vil mest av alt stikke hode i vannet og drukne, eller satse på at pirajaene dreper meg. Jeg orker snart ikke ro lenger. Skulle jeg altså rodd sammen med de andre, eller skal jeg drukne meg. Å ro mot strømmen klarer jeg ikke lenger, ikke alene, ikke for meg selv.

Hm, jeg ser meg bak. Det er fortsatt litt fisk igjen i luka bak. Jeg vil sikkert dø snart uansett... Hvorfor ikke prøve litt til? Det kan jo hende at jeg faktisk får kontakt med de andre som ror samme vei som meg, selv om de er så langt unna at selv i kikkerten blir de som fluer i mørke, nesten helt usynlig. La gå... Jeg få ta tak, og ro noen tak til. Er jeg heldig kommer det en stor flodbølge og tar meg av dage snart. Orker ikke denne ensomme kampen lenger, kampen om å komme vekk fra ensomheten sammen med alle de andre. Jeg vil på den øya der 50 likesinnede har kommet seg, ikke på den øya hvor 10 000 mennesker, helt ulik meg bor, da vil jeg heller falle i havet og dø!


20.10.2011, 21:45

Sitter her og nå og koker meg grøt, risengrynsgrøt :-) Så når grøten blir ferdig har jeg tenkt å gå løs på flere episoer av "The vampire diaries", sesong 2 på Blu Ray. Tror jeg har igjen så mye som cirka 11 episoder jeg ikke har sett enda. Helt hekta. Så sikkert 12 episoder i går, nesten uten stopp!

Vel, tenkte å ha en liten avstemning her. Jeg liker vampyrer generelt, til og med den tragiske filmserien "Twillight" går greit innimellom hos meg. Selv om jeg helst styrerer unna det! Det jeg tenkte å spørre om, er hva dere foretrekker, True Blood eller The Vampire Diaries? Som dere kan se under har jeg begge seriene på Blu Ray, og er fantastisk å se på min 42 tommer store tv i full HD-kvalitet!


Som dere kan se liker jeg vampyrer godt selv om jeg er gutt, har til og med nesten bare vampyraktige puter og kopper :-) I tillegg til en sort paraply hvor det står "Vampire" <3


Slik så grøten ut for litt siden, ser mer tykk ut nå, snart klar!

True Blood eller Vampire Diaries? Er vampyrer helst en jentegreie? Hva syns dere om Twillight, hot or just tragisk?
Og helt random, er det flere enn meg som virkelig HATER Jusin Bieber og Anna Anka?


Vi blogges! :-)


20.10.2011, 13:41

Lyd for alle pengene! Neeeeei, for dere som har glodd på bloggen den siste uken så kan dere se at jeg har fått en del pakker, hehe. Ikke fått, men kjøpt. Man må jo kunne unne seg litt ekstra for pengene når man er så ensom heeeeeeele tiden som jeg er.

I dag har jeg oppgradert lyden til pcen min, mildt sagt. Hadde fra før av to enkle, småe høytalere, som nå er kraftig byttet ut.

Her er de gamle høytalerne som jeg skal kaste i løpet av dagen:


Jepp, triste greiene. Ikke akkurat store greie, ikke mye å skryte av.
Og heeeer, har dere de nye, her har dere oppgraderingen jeg fikk i dag:

(dette kalles nærmere bestemt for 1X500 MULTIMEDIA SPEAKER 2.1)

Syns i hvertfall at de første høgtalerne blekner noe voldsomt i forhånd! :-D
Tester ut de nye høytalerne nå, kunne gått enda lengre, men for faen, det er snakk om lyd til pcen, fins da grenser selv for meg! Ok, da jeg kunne godt dratt det enda litt lengre, men er jævlig fornøyd uansett jeg nå, jævlig fet bass er det på de også. Det var det ikke i hele tatt på de gamle!

Da skal jeg mest sannsynlig ut og kaste litt papp og søppel som nå rommer litt for stor plass i hybelen min, deretter få i meg noe mat, forså å ta meg en deilig, dusj. Og etter det igjen, enda mer "The vampire diaries"-maraton på Blu Ray! Mohaha! :-) Liver er hærlig for den som nesten aldri jobber, og slettes ikke går på skole lenger! :-) Æddabædda! :-)

Ønsker alle en strålende torsdagsettermiddag videre. Ta godt vare på dere selv, og deres nærmeste og beste venner. Dere er flotte alle sammen, virkelig!

Vi blogges!


19.10.2011, 23:16

Seriøst! Jeg bare må få det ut! Sitter nå og ser på sesong 2 av "The vampire diares" på Blu Ray, og jeg bare må få sagt det. Damon Salvator (spilt av Ian Somerhalder) er seriøst noe av det deiligste og flotteste mannevesenet jeg har sett. Utrolig kjekk, fantastisk deilig kropp, hærlig ironi og veldig mannlig og forførende stemme! Im in love <3 :-) Etter Marilyn Manson er denne kjekkasen den desidert peneste skapningen som finns! No kidding!Er dere ikke enige? <3
Skal også innrømme at jeg er noe svak for "The vampire diares"-karakteren Elena Gilbert (og også Kathrine, dobbeltgjengeren til Elena), hun hadde også vært en perfekt kjæreste. God damn, er så mye vakre mennesker i verden. Fordelen med å være bifil er at man har mer å velge mellom, bakdelen er at man lettere kan bli fortvilt med tanke på at det er da mer man kan få lyst på, men ikke får...... Hm, nei, nå kan jeg ikke sløse mer tid på blogging. Skal se mer av "The vampire diares" nå, blir nok en del episoder i natt, spessielt så lenge han og hun fortsetter å være så utrolig pen!

En ting jeg ikke forstår. Jeg liker gutter og menn, men er noe jeg virkelig ikke skjønner. Hva i helvete er greia med Justin Bieber egentlig? Han fins ikke kjekk i hele tatt, heller patetisk, motbydelig, kvalm og JÆVLIG egoistisk? Kan noen henge han opp etter et tau for meg, da ville verden blitt et så mye bedre sted med en gang! Liker virkelig ikke slike søppelhuer som Bieber... Huff.... Det eneste han har er egoet sitt, ikke mer, han synger ikke pent en gang for helvete! Kvel fyren... Huff, blir så provosert av at så søppelaktige plastikkskaller som Bieber (og Anna Anka) viser seg så mye frem i verden, slike mennesker trenger verden virkelig ikke. Men deilige menn som Ian Somerhalder, Marilyn Manson (Brian Hugh Warner) og Alexander Skarsgård (True Blood), derimot! Wanna eat them, de er deilig de!

Ønsker alle en fin og god onsdagskveld.

Vi blogges!


19.10.2011, 15:08

Hell yeah! Har nå vært og sjekket posten, og visst faen er alle gode ting tre! Tre pakker lå der. Alle til meg!
To fra cdon, og en fra Darklands. I går mottok jeg en pakke fra cdon med 4 Marilyn Manson ting, som jeg skrev i går så manglet to ting fra den pakken, og en av de tingene kom altså i dag, så nå mangler jeg bare en ting fra den Marilyn-pakka, siden jeg bestilte 6 ting.

Her er den tingen som jeg fikk i dag fra Marilyn Manson-pakken fra cdon:"Marilyn Manson - Lest we forget - The best of". To cd`er, og en dvd! :-)

Så den andre pakken fra cdon jeg fikk i dag:

Hele sesong 2 av "The Vampire diares", Blu Ray! :-)

Og sist, pakken fra Darklands:

Belte med lenker!

Dere som har fulgt meg en stund vet at jeg har hatt akkurat slik belte før. Men dessverre var jeg uheldig på selveste 17. mai i år, da jeg satte meg på en benk utenfor Domus med noen venner. Da jeg reiste meg, gjorde jeg det litt for brått og noen av lenkene røk, siden jeg reiste meg alt for brått og lenkene satt fast mellom noen planker på den utebenken. Men denne gangen skal jeg være ytterst forsiktig, kan jeg love! :-) Elsker dette beltet dritmye! Skjønner ikke hvorfor jeg ikke har bestilt det igjen før nå...

Alle gode ting er 3 sies det, vel ikke helt tilfelle. For i dag er alle gode ting 4 minst, da teller jeg de 3 pakkene, pluss at superkule, dødsvakre og fantastiskmorsomme Sara har giddet å holde meg oppe på msn en stund i dag. Super jente, super venn! Kuleste 16-åringen sin det!

Enyway, nå er det The Vampire Diares-tid, og etterpå noen timer med Manson-musikk!
See yah!

Vi blogges!

En siste ting: sorry at blitsen ødelegger så mye i mange bilder...


19.10.2011, 04:57

Marilyn Manson blir anklaget for å være parodi på seg selv i nyere tid
Sitter og kjeder meg, får ikke sove og noe tilfeldig sitter jeg i sovesofaen min og leser gamle anmeldelser av Marilyn Manson-plater alt fra debattplaten fra 1996 "Portrait of an American family" til "The high end of low" fra 2009.
Det skal sies at dette er to forskjellige album, som jeg begge elsker svert sterkt, virkelig mye!

Personlig liker jeg alle albumene, singlene og også de fleste remixene av denne fantastiske fyren. Ikke alle som interesserer meg like mye, men det er heller ikke meningen. For man kan ikke like alt og alle like sterkt! Det går ikke.Leste nylig en anmeldelse om "The high end of low", som fikk terningkast to. Noe jeg syns er høyst ufortjent. Anmelderen kaller seg selv gammel Marilyn Manson-fan som har fulgt Manson fra plate 1, og det kan jeg tro på, for vedkommende skriver om noe han/hun kan. Likevel vil jeg påstreke at jeg syns terningkast to er ufortjent, virkelig. Min personlige mening er at Marilyn Mansons "The high end of low" ikke er den BESTE platen, det er den ikke. Men den er heller ikke dårlig, og det sier jeg ikke kun fordi jeg er helfrelst Manson-fan fra kneskåla til mitt øverste anushull også kalt kjeften!

Jepp, Marilyn Manson forandrer seg kanskje ikke så mye og ofte som før, men Jesus da! Mannen er 42 år! Og det er faen meg ikke mange over 40 som klarer å holde koken og tempoen som denne mannen enda gjør! Det er kun tre artister over 40 som jeg virkelig mener stråler til tross for alderen og det er Marilyn Manson, Ozzy Osbourne og Alice Cooper!

Rolling Stones og slik pappa-spiller-i-garasjen-band er ikke helt meg, men har respekt for Stones også!

På "The high end of low" hører vi blant annet låter som "Leave a scar", "Arma-Goddamn-motherfucking-geddon" (x2), "Running to the edge of the world", "15", Into the fire" og "We`re from america". Dette er de låtene jeg personlig liker best av de totalt 16 låtene på platen. Å si at dette er den svakeste platen av alle Manson-platene er jeg ikke enig i, men hver sin smak. Det er riktignok flere av låtene som ligner litt, og ikke like stor variasjon som før, greit nok. Og det er mulig han graver litt sin egen grav med låten "Four rusted horses" hvor han synger at folk kommer i begravelsen hans kun for å være sikker på at han er død. Det er tydelig at Manson er med deprimert enn tidligere, låtene blir mer personlig, mindre varierte fra hverandre, og mørkere, men det syns jeg nesten gjør Manson bedre jeg! Liker personlighet, at han går helt i bunn på seg selv ser jeg på som en toppting! Er kanskje ikke like mye låter mot kirken, kristendommen og om ting som nekrofili, barnedrap, dop og andre tabulagte temaer som før, og savner litt mer av de type sjokklåtene. Likevel syns jeg denne platen er en veldig sterk ting, liker hans personlige, suicidale "syns-synd-på-meg-selv"-låter nesten like sterkt som sjokkerende oppgjørslåter som feks "God, Guns and gouverment".Om folk generelt som sliter psykisk/fysisk og skriver om det

Hvis det er en større svakhet enn styrke å vise seg svak, så syns jeg at verden virkelig er i ferd med å falle fra.
I 2011 syns jeg alle skal ha rett til å stå frem med sine personlige mørkemørketanker. Uansett om folk skriver på facebook at de tenker på selvmord, så syns jeg ikke det er grunn til at andre skal hakke ned på de! Heller tilby de hjelp og kjærlighet. De bloggene jeg leser mest for tiden er faktisk av folk som lider med foreksempel fortid som voldtektsoffer, selvmordstanker, spiseforestyrrelser, selvskading, flere besøk på sykehus og "galehus" enn skole eller jobb, og lignende. Jeg liker ikke at folk sliter, men jeg har stor sansen for de som tørr å fortelle om det, og det gjør ikke disse menneskene svakere, men heller sterkere og enda mer respektabel, fremfor de som skjuler seg. Og med det mener jeg ikke de som skriver anonyme deppeblogger, men de som ikke skriver eller snakker om noe uansett om ting er lyst eller mørkt, uansett om de skriver anonym eller svært ikke-anonym!Vet jeg skiftet litt tema nå; fra Marilyn Manson, til personlige deppere generelt, men det er litt av den jeg er :-) Så til alle som skriver om sine vanskeligheter og får ofte høre at de er oppmerksomhetssyke, at dere klager også videre: Ikke bry dere! Skriv det dere vil, og jeg tror nemlig at mange faktisk er missunelige for at dere tørr å skrive så personlig til tross for mørkt og eventuelt suicidalt dere måtte skrive.

Det er bedre å være dønn ærlig og suicidalt mørk, fremfor å være falsk og uendelig usann lys!
Jeg foreksempel har forandret meg, og det er det en del som ser på negativt. Jeg er riktignok blitt mørkere, mer depressiv og det mange kaller "emo". For det første, emo er en musikksjanger, og for det andre, uansett hvor mørk eller lys jeg er så er jeg alltid meg selv, og har folk problemer med det så hver så god, har dere tid til å irritere dere over det så er det et komplemang for meg det! ;-) Jeg kliner til ansiktet med så mye sort sminke jeg vil, hvis jeg vil det, kler meg så mørkt jeg vil, og tørker rumpa mi daglig med kommentarer fra folk som dømmer og ikke forstår, forså å tappe det ned og ikke tenke mer over det! Så det så! :-)Ønsker alle sammen en riktig god og fin onsdag! Ta vare på dere selv, aksepter den dere er, og den andre er! Ikke hver redd for å hver dere selv, si hva dere tenker og mener, og de som ikke tåler det trenger dere ikke gi deres tid eller oppmerksomhet til! De er ikke verdt det! Ærlighet varer lengst på godt og vondt, og det er bedre å syns synd på seg selv, fremfor å ikke bry seg om noe overhode!Vi blogges!


18.10.2011, 19:28

Må bare spørre. Sitter og venter på at middagen skal bli ferdig, og at Hotel Cæsar skal gå amok på tv-skjermen min om 20 minutter. Har dere noen favorittfarge og tall? Eller lykketall som noen kaller det.

Noen blir sikkert utrolig overasket og sjokkert nå, men mine to favorittfarger er sort og mørkt. Og de som sier at sort (eller hvitt) ikke er noen farge kan bare å skurra dassgulvet, for sort er like mye en farge som alt annet. Når det kommer til favorittall så kan jeg ikke si at jeg har noen spessielle tall jeg liker mer enn andre, eller som gir meg mer lykke. Men 6 er jo et flott tall spessielt tresifret.

Da er middagen klar, og her har dere et matestykke.

Hva blir en håndfull banan...


... + en boks spaghetti, pølser og saus (også kjent som..... *trommevirvel*....: SPAGHETTI À LA CAPRI)


Jo det er ganske enkelt
= den middagen jeg har laget til meg selv i dag!:


Hehe, ser ut som trynet på ei upult, stygg, gammel sossekjærring med pels klær og pelshale, og masse andre dyreplageri hengende rundt livet....

Men tilbake til det seriøse.
Er for tiden noe svimmel, kvalm, tappet for energi. Enda jeg nesten ikke gjør noe så føler jeg meg veldig sliten ofte... Så prøver nå altså å variere litt, og prøve å ha mest mulig i den maten jeg spiser. Når jeg først spiser, og det er så vidt to ganger om dagen; tidlig morgen + sen kveld (les natten som i 02/03-tiden).

Ønsker alle sammen en god kveld så fremt du ikke er rasist, har pels hjemme, sitter inne med terrorplaner mot noen/noe, og helst heller ikke mobber, baksnakker noen, eller at du er kristen :p hehe...

Vi blogges alle søte djevler!


18.10.2011, 15:52

First of all... Det går litt bedre med meg i dag, enn det gjorde i går. Så var det ute av verden.
Da tenker jeg å kjøre rett på dagens nyheter. Postdragen har vært her i dag, fikk to pakker. Den ene havnet i postkassen, den andre måtte jeg hente selv på postkontoret i Oppdal.

Starter med den pakken som jeg måtte hente jeg. Den var fra Dragens Hule, og inneholdt nye ting til hybelen som skaper mer død og trivelig stemning. :-)

Her er innholdet i pakken min fra Dragens Hule:

Pyntepute (Victoria Francès)


Enda en Victoria Francès-pute. I tillegg til de som kom i dag, har jeg to til i sofaen min :-)


Edderkopp med nett som jeg har festet på veggen :-)


Og sist, og faktisk også minst; Victoria Francès penn og blyant <3


Ogsååååå, pakken fra cdon:-):

Marilyn Manson-cden "The high end of low". Denne her HAR jeg egentlig lastet ned fra før fra Itunes-store. Men er noe helt spessielt med å ha coveret også! :-) Er blodfan, og kan godt bruke ekstra cash på denne mannen her <3


To cder, hvor det er 3 discer i begge to! "Marilyn Manson - The early years volume one", og "Marilyn Manson - The early years volum two".

I tillegg til disse cdene, var det også med en t-skjorte med Marilyn Manson. Men i og med at jeg faktisk har en helt likens t-skjorte fra før så gidder jeg ikke spamme blogg.no med enda et bilde av samme t-skjorta. Er rett og slett Marilyn Manson frelst! :-) Skal sies at det fortsatt er to produkter fra denne cdon-pakka som mangler, siden de manglet på lager. Og det er enda en Manson-cd, samt en dvd-dokumenter om Marilyn Manson. Fikk e-post i dag om at den cden ble sendt i dag så da får jeg sikkert den i morgen eller torsdag.

Sitter nå og depper for at jeg ikke har noe å se på mens jeg skal spise frokost. Har de siste dagene gått løs på tv-serien "Vampire diares" sesong 1, på Blu Ray, som jeg så ferdig i natt. Nå venter jeg på sesong 2 skal komme på Blu Ray i posten som jeg bestilte for to dager siden sammen med nye pc-høytalere ;-)

Håper at alle sammen har det bra, og at alle får en riktig god og fin tirsdag, det fortjener dere så utrolig. Dere er så skammelig bra folk alle sammen. Ta godt vare på dere selv, og vennene deres som bør være verdt alt! Ikke undervurder vennene, ta dere tid til dem. Jobb og skole er ok, men vennenene deres fortjener også litt av tiden deres, hvis de virkelig er deres venner! :-)

Vi blogges!


17.10.2011, 09:13Vet egentlig faen meg ikke hvorfor det er 18-års grense på denne videoen, men greit...
Vil noen se hvordan en fødsel er så får dere det usensurert og uten noe klipping her!
Ser at flere har delt denne her, og tenkte at; hvorfor ikke gjøre det jeg også.

Bestemt meg for en ting her og nå; jeg vil ikke føde hvis jeg får meg kjæreste en gang. Forresten, er ikke fødsel sånn kvinnfolk greie? Eller kan gutter føde i 2011? Via rompa feks?

Har forresten nettopp gjort noe jeg sikkert ikke skulle gjort. Dere husker kanskje den Gerimax-flasken jeg kjøpte før helgen? Der tre topper er maximaldosen man bør ta daglig? Jeg styrta hele flaska nettopp, sist jeg tok så vidt to småe doser sovnet jeg og ble trett, havner vel i koma om ikke så lenge nå da... Står tydelig bak at man ikke skal overdrive, og jeg er kjent for å gjøre det motsatte av hva som er lurt. Hvis jeg dør er det fint om noen har merket seg at jeg ikke ønsker en kristen begravelse ;-D Hehe, lol...

Vi blogges!


17.10.2011, 06:16

Kan dere kjenne det? Føler dere ikke lukten? Lukten av det nye som har begynt, og det gamle som nettopp tok slutt?
En ny uke har nettopp blitt født! Hallelujah!

Ja, og med det tenker jeg at setter en stopper der, hehe. Vel, det er altså mandag, jeg har nettopp våknet etter noen timer søvn, ikke mange, men vet at jeg har sovet fordi jeg faktisk husker å ha drømt i natt.. Drømte om den kvinnen jeg fremdeles er noe forelsket i, den kvinnen som jeg blant annet har slettet facebook-siden min på grunn av for snart to uker siden i håp om at jeg skal klare å kutte ut mest mulig ting som får meg til å tenke på henne. Og bare det å ha facebook-profil, var en av de tingene, hjelper lite å slette andre fra facebook, siden jeg alltid ender opp med å legge de til igjen, spessielt mennesker jeg har så sterke og knytta følser til.


Sitter i skrivende stund å hører på Lady Gaga-remixer fra Ipoden i håp om å distrahere hodet mitt mest mulig over på andre ting.

Vel, poenget er; Jeg har for en stund siden nå fjernet de bildene jeg hadde av henne på ipoden, slettet det ene bildet jeg hadde på mobilen, slettet meg selv fra facebook. Og heller ikke sett henne live på en god stund. Heller ikke sendt eller mottat sms eller noe. Har faktisk nesten ikke tenkt på henne overhode de siste dagene, og ikke noe stygt om henne, men det har faktisk vært mye lettere de siste dagene. Hun er et virkelig alright, rettferdig og en veldig, veldig god venn, men da jeg endte opp med å bli så forelsket i henne ble det veldig slitsomt og vanskelig for min del siden følelsene altså ikke var gjensidige på den måten. Hun er glad i meg som venn, men ikke forelsket som jeg fortsatt er i henne. Har jo fortalt henne det face2face... Men det har egentlig ikke noe med saken å gjøre.*

Saken er at jeg nettopp har våknet fordi jeg drømte noe så kort og enkelt som at jeg var kjemperaskt innom jobben hennes, med to tegninger i en pose som jeg hadde tegnet, hun ga meg en klem uten å spørre, også gikk jeg igjen med en gang. Veldig kort og enkelt med andre ord, og den knøttlille drømmen er nå årsaken til at jeg er oppe så tidlig. Det positive er at jeg skal på jobb 10.00 i dag, og hadde det ikke vært for denne drømmen hadde jeg sikkert ligget i sengen og gitt faen i å gå på jobb om noen timer...

Sitter i skrivende stund å distraherer tankene mine mest mulig med denne remix-versionen av "Lady Gaga - Boys, boys, boys":


Vel, jeg lurer på en ting, hvor mange der ute er det som har måtte selv kutte kontakten med noen som faktisk var/er en veldig, veldig god venn, fordi at DU har hatt følser for han/henne, men da du snakket med vedkommende så var de ensidige, og det har gjort vennskapet litt vanskelig for din del når han/henne senere har forelsket seg i noen, men likevel selvsagt ønsker å være venn med deg fordi for han/henne har du alltid vært den BESTE VENNEN hun/han har hatt? Noe du selvfølgelig synes gjør saken enda verre, fordi du vet at du betydde mye for han/henne og føler at du nå har sviktet den det gjelder, og føler deg egoistisk, til tross for at du selv hadde det veldig vanskelig med tanke på disse følsene, noe vedkommende forsåvidt har hatt stor forståelse for, men at det likevel har vært vanskelig selv om vedkommende forstår?

Blæh, ble litt lange setninger nå, men håper i hvertfall 1 blogger/ikke-blogger der ute forstår hva jeg sikter til og mener.


16.10.2011, 20:08

ETT BILDE sier så mer enn TUSEN ORD, sies det i ordtaket.
Undertegnende har tatt seg en tur på det frie marked han, også kjent som Google.
Jeg har funnet seks bilder, helt random vel og merke, og hvilke ord står oppe i hodene deres når dere ser disse bildene jeg har plukket tilfeldig?:

BILDE A:

(Foto: http://i.telegraph.co.uk)

BILDE B

(Foto: happymundane.com)

BILDE C:

(Foto: littlemissfitness.blogspot.com)

BILDE D

(Foto: astern.blogspot.com)

BILDE E

(Foto; flickr.com)


BILDE F:

(Foto: blogg.jkorvik.com)

Beskriv det dere tenker om et av de, flere av de eller alle sammen. Ikke tenk dere om, skriv det første som faller dere inn! Dette kan bli interesangt! :-)
Ønsker alle sammen en strålende god søndagskveld, håper at alle har det bra. Ta godt vare på dere selv, og kos dere masse med deres beste og mest uerstattelige venner <3 Venner bør komme forran alt synes jeg, til og med en eventuelt kjæreste!

Vi blogges! <3


15.10.2011, 17:33

Da har jeg pinade vært på Nille og gått dvergamok, altså litt amok, men ikke så mye som jeg kunne gjort, eller SKAL gjøre neste lønning igjen.
Det er snart Halloween, den 31. oktober braker helvete løs, og jeg skal ikke feire Halloween sosialt, men kommer garangtert til å skaffe meg flere skrekkfilmer jeg ikke har sett før på Blu Ray fra platekompaniet eller noe, også blir det rett og slett horrormaraton den natten! Hybelen min ser nesten ut som en Halloween-preget kirkegård året rundt, fordi jeg elsker død og fordrageligheter, men likevel selv om mange mener at stedet mitt er creepy nok fra før så måtte jeg på Nille i dag og fikse enda mer! :-)


To blod"poser" med sugerør! 29.90, kr pr stk! :-D


Skjellet på gravkiste-pynt! :-)


Denne var dessverre litt for liten til å ha på hode, men finner sikkert på noe jeg kan bruke den til. Klesplagg kan også brukes til pynt med litt oppfinnsomhet og kreativitet.


Skjelletlys! :-D Weeee!


Æeh, enda et skjelletlys! :-)


Edderkopp!!!! Denne har jeg hengt opp i taket, like ved de sorte gardinene mine!


Alt i alt endte kassalappen på 186.50, og det er da ikke så verst! :-)

Ellers, venter jeg også en størrepakke fra Dragenshule igjen med enda mer, blant annet flere puter til sofaen min :)
Ønsker alle en fin og deilig lørdagskveld videre! Håper alle får det bra! Klem til alle som vil ha!
Vi blogges!

By the way; denne er litt kul:


15.10.2011, 01:25

"Alle damer er ikke ute etter pengene dine, men alle pengene er ute etter damene dine!"
Aylar Von Kuklinski, 15. oktober 2011.


(bilde tatt fra: http://folk.uio.no)

Vi blogges!


14.10.2011, 23:35

Blogget tidligere i dag om litt uvarierende kosthold med tanke på middagen. Har fra før av mer enn nok frokost i kjøle og fryseskapet, så har ikke fikset veldig mye mer frokost i dag. Men var på Kiwi for cirka to timer siden og fikk handlet litt, så nå skal denne karen komme seg litt mer på rett kjøl igjen, gir aldri opp. Det syns jeg heller ingen andre skal, generelt sett!


3 pakker Geisha grøtris. Grøt var noe jeg finn ambefalt av noen av dere leserne på innlegget mitt tidligere i kveld, billig disse pakkene her :-) Derfor jeg gikk for 3.


2 stk kanel, et must for meg på grøt sammen med sukker og smørr.


En pakke med 12 polarbrød i ekte hvete.


1 pakke vanlig ris. Har fra før en pakke til stående på kjøkkenbenken min, men greit med ektra, så man slipper å handle sjeldnere, ikke så glad i å handle mat og slik. Mye mer fun å shoppe klær, sko, sminke, film osv på nett! :-)


2 bokser SPAGHETTI à la Capri. Et spørsmål, bør disse fryses ned i fryser, eller kan de fint stå i vanlig kjøleskaptemperatur noen dager uten at det får konsekvenser?


Alt i alt så endte prislappen på 188,90 og det er ikke så urimelig det. Kjekt med Kiwi-handel!

Men da fortsetter tv-kvelden på Tv2, hvis ikke jeg velger å se mer på "Vampire diares"-serien på Blu Ray som jeg fikk fra cdon denne uken. Ikke like bra som True Blood, men liker den serien også.

Ønsker alle sammen en veldig fin, hyggelig, vennlig, rolig, morsom, stevningsfull og trygg fredagskveld. Dere er alle sammen helt fantastisk gode mennesker, og ønsker dere alle alt godt. Klemmer til alle som vil ha!
Vi blogges!


14.10.2011, 16:18

Trenger for tiden hjelp. Er noe plaget av svimmelhet, kvalme og mildt sagt mangel på energi for tiden.
Spessielt det siste ønsker jeg å gjøre noe med, for når jeg er så tappet for energi er jeg også spessielt ekstra lett irritert, og sliter med å være noe god hjelp for de kjære vennene jeg vil være der for om det først skulle være at noen trenger meg. Nå har jeg ingen venner i distriktet lenger, men har flere som jeg gjerne skulle hatt energi og overskudd til å hjelpe av folk som bor lengre i sør foreksempel. Men akkurat nå føler jeg at hele meg er tomgang, at jeg bare gjentar meg selv, og at jeg mildt sagt er en uinspirerende, kjedelig, tamm og svak person.

Så, hva har dere til tips for at jeg skal få mer energi? Jeg må bare si det med en gang, jeg kommer ikke til å gå ut på noen klubber, fester og andre sosiale steder, akkurat det nekter jeg uansett om jeg får 200 gode kommentarer om det. Jeg har ingen likesinnede venner i bygda, og det å ikke være med folk som er likesinnede nok, gjør meg som regel bare mer frustrert! Så da er den saken ut av verden!Da har jeg altså gjort det klart. Men er det noe annet som kan gi meg mer livsglede og energi i hverdagen. Var på Aunasenteret og kjøpte meg ei flaske Gerimax - Maximal Energy i dag. Prøvde to doser når jeg kom hjem, som altså er å fylle korken to ganger. Maximale dosen man bør da er 3 doser daglig, helst IKKE mer enn det står det. Vel, jeg prøvde altså 2 doser, men hjalp ikke noe i mitt tilfelle, ikke etter 15 eller 20 minutter heller. Kan jo være at jeg rett og slett har spist så lite i det siste, og også mye av det samme, som foreksempel veldig mye macaroni, cornflakes og litt brød/knekkebrød. Og spiser kun to ganger om dagen så vidt, ikke rart egentlig at jeg sliter med at jeg som regel er sulten mye, kvalm og irritabel. I tillegg til at jeg som sagt tusen ganger før har INGEN venner i nærheten. Min bestevenninne bor cirka 6 timer unna med bil, og det gjør også de fleste andre jeg så vidt har kontakt med over msn/mobil.

Men nå har jeg vel egentlig skrevet mer enn nok om at jeg er ensom i bygda og har ikke noe å gå til... Har dere noen småtips til hva som kan gjøre ting bedre. Tips til flere sunne og billige matvarer, og helst så billig som mulig. Får egentlig mer en nok penger i uken, men problemet er at jeg har brukt veldig mye igjen denne uken på ting som cder, musikk, klær og slike ting jeg ikke egentlig trenger, og nå har jeg så vidt 600 kroner igjen tror jeg, og får ikke lønning igjen før mandag om en uke pluss en helg... Og veldig mye mat har jeg vel heller ikke fra før, uten om 2 og et halvt brød i fryseren, en pakke med pølse, litt pålegg og en halv flaske saft. Og ja, en god del poser te... :P Ikke urte te, bare vanlig te...

Så, jeg kan med andre ord ikke finne på å bruke penger på noe annet enn en fornuftig måte frem til mandag om litt mer enn en uke nå. Trenger sårt tips til billige mattips, mer variert kosthold trenger jeg. Lei av å leve på det samme tynne meny-opplegget mitt i så lang tid nå. Trenger noe som varer i flere dager, og som er billig. Vil helst ikke dø innen uken som kommer, selv om det da hadde kun vært min egen feil...

Ønsker alle en god og fin helg.
Vi blogges!0
14.10.2011, 10:37The cumshots - And the sun is pissing red
(lyric)
I've been good for weeks now I'm telling ya I'm in control
I've got my shit together I know when I should fold
It's just tonight nothing at all to fear
You'll be with me all the time it's not like I could run off anywhere

I go right home, but I won't be alone
A thousend in cash and a mobile phone
I don't know how I'll stop
I sure can't tell you when
I am lost in that whirpool again
Don't think I'll ever stop
Can't see a reason why
Only dying makes me feel, feel alive

It's that constant burden of trying to make it bearable
When my life is so fucked up and so far from reparable
That make me look for that final nail for my coffin
It's way past midnight but I find hundreds in the nothing
(The same lies I've told everybody including myself a hundred times)

I go right home, I won't be alone
A thousend in cash and a mobile phone
I don't know how I'll stop
I sure can't tell you when
I am lost in that whirpool again
Don't think I'll ever stop
Can't see a reason why
Only dying makes me feel alive

Wide awake, I never went to bed
Naked by the window,
And the sun is pissing red
My hands look rusty, guess my nose has bled
Then I remember what my father said, what he said

I don't know how I'll stop
I sure can't tell you when
I am lost in that whirpool again
Don't think I'll ever stop
Can't see a reason why
Only dying makes me feel alive


13.10.2011, 23:59


(bildet lastet ned fra: tv2.no/caesar)

Det er tidlig tirsdag ettermiddag. Solen er i ferd med å stige opp, og de sprekeste menneskene i Oslo har begynt å stå opp.

Mitt i Oslo sentrum står det en gruppe protestanter utenfor Norges største intrigerhotell Hotel Cæsar.

"Riv hotellet, riv forbannelsens hotell", skriker en eldre religiøs kvinne så det høres selv langt opp i Nord-Norge.
Når klokken nærmer seg åtte, kommer en BMW kjørende i raskere fart og senker brått farten når sjåføren ser alle menneskene som står i veien og lager bråk. Bilen stopper brått og ut kommer den sleske hotellarvingen Jens August Anker-Hansen ut og lurer på hva som i all verden foregår.

Alle demonstantene snakker opp i munnen på hverandre og det er helt umulig å få med seg noe som helst. Kvikt hever han stemmen og ber om at mannen i grå frakk, nærmest han skal forklare saken.

Mannen viser seg å være en av de mer sjenerte i gjengen, og har problemer med stamming. I det han skal til å si noe blir han avbrutt av sin forlovede.*

"Vi forlanger herved at Hotel Cæsar blir revet og lagt ned! Det er helt åpenlyst at det hviler en ond forbannelse over dette området. Helt siden hotellets fødsel har det nesten ikke vært annet enn tragedier og alvorlige skandaler her. I så mange år har mennesker mistet livet og fått fremtiden sin ødelagt. Vi forlanger at hotellet rives, og at det bygges en stor mur rundt området så ingen flere blir rammet av fandens forbannelse som hviler her!", kommer det sjapt fra kvinnen.

Jens August er ikke sikker på hva han skal gjøre for noe, og klør seg i hodet før han kommer med et svar.
"Hotel Cæsar vil ikke bli rivet. Ja, det har skjedd ting her som ikke burde skjedd. Mange ulykker og også dessverre drap oppover årene, men sånt skjer også andre steder i landet! Det gjelder ikke bare Hotel Cæsar. Men nå får dere unnskylde meg, jeg har ikke tid til dette tullet, ha en god dag videre. Og jeg ber dere om å flytte dere innen ti minutter ellers kontakter jeg politiet!", han presser seg lettere irritert gjennom den rasende folkemengden. Mens han presser seg forbi blir han spyttet på to ganger av to forskjellige mennesker, han ignorerer det og kråler seg videre.

Noen meter unna står den onde og kyniske Anker-Hansen-fienden Cathrine Hove, hun er ikke helt fornøyd. Det er hun som har samlet sammen den rasende flokken av kristne demonstranter, og sliter med å få frem et smil når hun ser at flokken hun har samlet sammen krymper og krymper. Hun bestemmer seg for å handle på impuls, og løper mot de som har bestemt seg for å avslutte.

"Hva i alle dager er det dere tror jeg betaler dere for?! Dere har med å demonstrere videre mot hotellet. Hadde dere bare visst hvor mye den jævla familien Anker-Hansen har gjort mot meg og min søster. Takket være jævla Juni Anker-Hansen er min søster Cecilie død etter en tragisk brann på ankerseteren i fjor! Kan dere ikke være så medmenneskelige å hjelpe meg å hevne de fordømte fårhodene?!", utbryter hun så spytt og vann kommer haglende fra munnen hennes.

"Beklager Cathrine. Det er trist det med din søster, men du kan ikke anklage Hotel Cæsar for det lenger. Tenk i det minste på de uskyldige menneskene som da vil bli arbeidsløse og sårt vil trenge ny jobb? På meg virker det som om du bare fokuserer negativt, og tenker kun på tre ting; deg selv, deg selv og deg selv!", sier en eldre herre midt i flokken.

Blodet i Cathrines kropp koker, temperamang-stigen brenner, og hun er temmelig opprørt over den siste motkommentaren. Rasende spurter hun mot den uskyldige oldingen, mens hun bryter han voldsomt ned i bakken og skriker ufattelige mange banneord på kort tid. Folk rundt tørr ikke gripe inn, de fleste er for gamle og sliter med helsen, til at de kan gjøre noe mot den gale, gale kvinnen som har gått helt amok. Og fiker til den eldre mannen med Laqoustvesken sin fire ganger, blodet spruter og hun har mistet all selvkontroll. Den eldre mannen faller omsider inn i koma og Cathrine reiser seg forsiktig og spiller som om ingen ting har skjedd igjen. Uten å tenke noe særlig mer over det går hun rett inn i hotellet drevet av den familien hun hater så intenst.

Mens hun er på vei mot heisen ser hun sjefspikkoloen Pelle Krogstad som ønsker henne en flott dag.
"Holdt kjeft, det er ikke noe flott dag. Gjør jobben din og se dum ut som du pleier, og ellers holdt kjeft, ellers gir jeg deg sparken igjen din apekatt!", kjefter Cahtrine i de hun trykker på heisknappen. Pelle tar dette veldig inn på seg og går inn på personavdelingen og begynner å gråte.

Ti minutter senere er Cathrine kommet frem til kontorene. Hun marsjerer rett inn mot kontoret sitt og stenger seg inne.
Hun trekker for alle gardinene, og låser døren før hun setter seg i kontor stoleen forså å kaste en stiftemaskin mot døren så det høres.

"God dag Cathrine, lenge siden sist!".
Cahtrine skvetter til, hvem var det som sa det? Stemmen hørtes kjent ut. Hun snur seg og opplever å få sitt livs største sjokk noen sinne. Forran henne står hennes far, Tom Ivar Hove. Mannen hun inntil nå hadde vært død i over to år etter at hun skyvde han ned hotelltrappen, en kveld ingen andre var til stede og oppserverte hendelsen.

"Pappa?", stemmen hennes er nærmest et ubehagelig pip.
"Ja, her er jeg. Tilbake fra de døde. Eller, det vil si jeg døde aldri. Jeg fikk nok da du dytte meg ned trappen, rømte fra sykehuset mot utlandet og bestemte meg for å la dere tro jeg var død. Smerten av å ha en så ond datter som deg gjorde at jeg ikke klarte tenke klart på lange tider. Men nå er jeg tilbake for å fortelle folk sannheten!", Tom Ivars stemme er meget seriøs og skummel.

Plutselig hører hun støy utenfor døren.
"Lås opp døren, det er politiet. Cathrine Hove, du er arrestert for drapsforsøk og samtlige grove personkrenkelser og andre alvorlige lovbrudd! Lås opp døren umiddelbart, ellers kommer vi til å sparke den opp innen ti sekudner!"!

Svetten stiger, Cahtrine er livredd og ser sine far inn i øynene og lurer på hvorfor dette måtte skje henne, og spessielt nå som hun i utgangspunktet var så nær.

Hun tar noen raske steg mot vinduet og truer med å hoppe.
Politiet roper gjentatte ganger på henne at hun skal låse opp døren.

"Jeg orker ikke dette her, jeg hopper! Så blir dere alle kvitt meg!", skriker hun!
"Du har alltid ikke vært mindre enn en feig og egoistisk drittsekk. Gjør for en gangs skyld noe riktig, og ta deg sammen som en kvinne!", sier Tom Ivar plutselig.

Cathrine tar av seg den ene skoen og knuser vinduet. Hun har bestemt seg, hun skal hoppe! Tom Ivar forsøker brått å forhindre at datteren begår sitt eget liv, men det er forsent. Cahtrine farer utfor, flere meter ned!

Like etter hun kastet seg ut fra vinduet spratt døren opp og en hyrde politifolk stormer inn i rommet.
"Dere kom for sent, hun har hoppet...", sukker Tom Ivar, og en tåre kommer trillende ned fra begge øynene før de finner veien ned til gulvet og blir liggende der.
En av politifolkene som er en kvinne titter raskt ut av vinduet der Cathrine hoppet.

"Du, kan ta det med ro. Datteren din er i beste behold nå. Hun er ikke død, hun landet heldigvis i bassengen, se selv."

Tom Ivar skynder seg mot vinduet og blir glad når han får se at politikvinnen snakket sant. Umenneskelige mange meter ned ser han sin egen datter fortvilet bli dratt opp fra svømmebasenget av en større politistyrke som setter på henne håndjern, driver henne inn i en politibil, og lenker også føttene hennes fast slik at hun ikke skal sparke for mye i settet forran!

"Endelig er Oslo i trygge hender igjen. Men jeg ber dere om å ta godt vare på henne. Selv om hun har gjort mye galt, så er hun et menneske hun også. Hun fortjener den beste behandlingen hun kan få. Jeg skal gjøre alt for å besøke henne innimellom i håp om at hun en gang kan få tilbake det hun aldri har hatt. En far som var der for henne når hun trengte det som mest som barn...", sukker Tom Ivar og går gråtende ut av kontoret og blir forfulgt av titalls sjokkerende øyne.

En ny arbeidsdag på Hotel Cæsar har nettopp startet, og det skulle ikke bli noen tvil om hva månedens tema skulle bli.(bilde lastet opp fra: tv2.no/caesar)

Kjære alle sammen. Dette var mitt innlegg i Panthera Publishings Fan Fiction-konkurranse. Les mer om konkurransen på Panthera Publishings blogg her!

Ønsker alle sammen en strålende god og fin helg! :-)

Vi blogges!


13.10.2011, 15:23

Abrakadabra, Aylar Von Kuklinski har fått seg nye sko! Endelig! :-)
For cirka 2 uker siden var jeg inne på den fasinerende, flotte og spessielle gothlignende nettbutikken Black Widow, for å bestille meg nye sko/støvletter for vinteren. I dag var de omsider ankommet, og jeg er ikke fornøyd, jeg er KJEMPEFORNØYD! Syns de nye skoene er så jævlig kule, og ikke minst behagelige å gå i, og varme! Spessielt det siste er veldig greit nå med tanke på vinteren i Oppdal som er like rundt hjørne. Sikkert uten snø, men som vanlig mer enn nok kulde!

Glemte jeg å nevne at de også er høye? For det er de, møtte tilfeldig på farsan utenfor Aunasenteret for litt siden, han hadde ikke sett så store sko før, og han er snart 50 og har sett det ene og det andre liksom! :-)
Her kan dere se skoene mine, og vennligst ignorer de stygge, gråe buksene jeg har på meg for øyeblikket:


Er de ikke utrolig digge??????!!!! :-D JO!
Vil dere vite om jeg nå vil savne de gamle laqoust skoa? Ikke faen om jeg kommer til å gjøre, bildet under sier vel mer enn tusen ord:


Ja, for å si det sånn, disse skoene er kastet nå som jeg har fått de nye.
Vil også vise en kul ting til i tillegg til de nye skoene/støvlettene, som forresten er unisex om noen lurer, er for både menn og kvinner. Vel, altså. I tillegg til skoene så har hun som er sjefen for Black Widow vært så søt å sende med en gratis sprøytepenn som jeg aldri i verden kommer til å kaste når blekket eventuelt skulle gå tomt for å si det slik. A4-ting er ment for søpla, IKKE slike ting! :-):Jepp, dette er en penn! :-) Fikk med gratis, fra Lisa, sjefen for Black Widow sammen med skoene jeg ikke hadde kjøpt gratis for å si det sånn! :-) Vil ambefale og råde alle som ser etter nye sko, eller hårting for den saks skyld, til å klikke innom Black Widow.org, det er ikke farlig vet dere å ta en titt! Vil også tipse dere om bloggen til sjefen for nettbuttikken som dere kan besøke her!

Har dere bestilt noem fra Black Widow før? Og hva er deres meninger og erfaringer? Mitt første kjøp er først og frems i hvertfall kun positivt skal sies!

Ønsker alle sammen en strålende, sprøytegod og smågal, flott torsdag videre!
Vi blogges!

PS: Noen som husker skjelletet Elin Skillet Von Boner som jeg kjøpte på Domus-butikken i Oppdal for noen dager siden? Kjøpte jammenmei ett til i dag jeg! Koster bare 79 kroner, og dinglende skjelletter ved vinduet er fasinerende tilfredstillende å glo på om natta når man ligger under dem med litt lys igjen i rommet! Det andre skjelletet har jeg bestemt skal hete Gamle-Eirik Von Boner! Hvis noen lurte på det... Har egentlig litt vanskelig for å se på noen av de som menn, siden ingen av skjelletene har kuk, men det får da være en annen sak, lol.


13.10.2011, 07:10

Julofob! Hørt det ordet før? Såfall, det har du nå.
Jeg er en julofob, selvdiagnisert og full pakke! Og denne gangen skal jeg ikke innpå religion, niks, for julen liker jeg ikke med eller uten Jesus. Jesus ble forresten ikke en gang født i julen, så det...


(bilde tatt: coolboom.net)

Men akkurat i dag tenker jeg å la Jesus ligge, eller stå. Hehe...
For dette innlegget skal for en gang skyld ikke være et religionhatsk innlegg fra min side, og det har ikke med at jeg har blitt helt kylling å gjøre, for det har jeg vel ikke?

Saken er, for meg er julen den verste tiden i året. Jul er stress, jul er mas, jul er dårlig samvittighet, OG ekstra pålagt ensomhet i mitt tilfelle.
"Men du har da familie, hvorfor ikke være i lag med dem i jula?", snille deg... Ja, jeg har familie, jeg har en far og mor, begge er i live, jeg har også en søster og bror, og de var også i live sist jeg sjekket. Men, og nå er det ikke meningen å virke stygg... Men, virkelig, jeg har ikke noe i mot familien min, virkelig ikke. Det er bare at jeg har ikke nok felles til at det funker å tilbringe mye tid med dem. Er alt for ikke-likesinnet med resten av familien, og er noen for ulik meg føler jeg meg gjerne mer ensom enn om jeg faktisk er det, sosial ensomhet er også et navn på denne følelsen.

Dette året skal jeg nemlig gjøre noe jeg ikke har fått lov til før, fordi jeg alltid har bodd hos foreldre inntil jeg flyttet 2. august dette året. I år blir det null og niks potetfiks jul på meg. Ønsker meg ingen ting til jul, jeg skal ikke feire jul. Kan godt være med noen venner om det er ønskelig, men vil i såfall da ikke gjøre noe som får meg til å tenke på julen å gjøre. Ikke noe julemat, ikke noe juleprogrammer på tv. Skal så også la det bli en mest mulig vanlig dag. Heldigvis har jeg fått to gode venner i år som heller ikke feirer jul, så jeg er ikke alene! Takk for det!


(bilde tatt fra: gvsparx.blogspot.com)

Juletiden skal liksom være den tiden vi alle skal være så snille med hverandre, tilbringe tid med de vi ikke ser resten av året og legge krangelen, og hatet på ei hylle, og ingen skal være ensomme, forlatt og glemt i julen. Saklig!
Har aldri helt vært glemt noen juletider, MEEEEEN, enkelte ignorerer mitt ønske om å ikke være en del av julen, og da sikter jeg spessielt til foreldrene mine som ikke helt har akseptert at jeg ikke ønsker julegaver. At jeg ikke vil feire julen. At de og andre feirer julen er heeeeelt ok for meg, ikke noe problem. Men JEG vil IKKE være en del av julen. Vil da heller være alene, for det er jeg så himla vant til uansett! Så håper virkelig at 2011 blir et år uten julehilsninger, julekort, julegaver og andre juleting, jeg er ikke kristen, jeg er anti-kristen! Men igjen så har ikke julehatet mitt så mye med julen å gjøre, jeg liker virkelig ikke julen. Er bare en påfunnet tullehøytid, som folk flest ikke en gang klarer å bruke til det den skal, nemlig å være sammen med de nærmeste. Flere jobber gjerne MER i jula for at alt skal bli perfekt en eneste kveld! Og da snakker man liksom om å se familie og venner mer, ja! NEEEEEEIIII....Så jeg melder meg herved offisielt ut av julestriden. Eneste forholdet jeg vil ha til julen heretter er den ene julecden jeg liker, som jeg ikke helt husker hva heter men er noe med "Metall xmas"... Hehe, Alice Cooper blant annet har en låt på den, sammen med flere røffe rockere. Ja, okey en ting til; "Nightmare before christmas", filmen av Tim Burton, også "selvfølgelig" XD! Thats it! Let me be alone dear christmasmonster! Please!

Hva er deres mening om julen? Flere julofober her som ikke feirer jula på noen som helst måter? :-D
Vi blogges!


12.10.2011, 20:51


(Personlig syns jeg det er verre at norske medier legger ut bilder av ekte døde kropper fra tragedien som dette, enn at en fyr i Usa lager spillefilm om tragedien alerede nå! Hvor er moralen, hvorfor er filmen om Utøya så mye verre enn disse bildene?)
(bilde tatt fra: http://www.sagat.no)

Mulig at noen kan komme til å hate meg eller misslike meg mer enn det som alerede gjøres nå, men har likevel tenkt å legge inn noen ord om noe en god del andre bloggere har tatt opp den siste uken. Nemlig "Utoya Island", den amerikanske spillefilmen om hendelsene som skjedde på Utøya i vårt eget land Norge, den 22. juli i år.

Selv har jeg ikke sett filmen, og jeg skal ærlig innrømme jeg syns det er lavmål at dette er en amerikansk produksjon, som til og med skjer mer ut som en billig splatterfilm, enn en dokumentarfilm som foreksempel "Max Manus" var om 2. verdenskrig.
Har sett småklipp og teaser på youtube, og jeg kan ikke helt klare å la meg inponere. Skuespillerstaben ser noe billig ut, effektene og hele filmen egentlig, ser nesten ut som et videregåendeprosjekt, men jeg ser også positive sider som kan komme med at denne filmen lages, uansett!

Skal igjen gni det inn at jeg hadde foretrukket helst at denne filmen ble laget av norske folk med mer kunnskap enn amerikanerne har om hendelsen, men likevel tror jeg faktisk det kan trekkes ut positive sider ved at denne filmen lages av amerikanerne når den først skal lages nå. For det første vil det alltid være folk som syns at dette ville vært en veldig sår og vond film uansett om den ble laget av norske folk i Norge, eller amerikanere i Amerika, uansett om den ble laget alerede i år, eller om den kom om 10-30 år.

Syns egentlig det er noe uklokt og grådig gjort at denne filmen kommer nå, og jeg kan egentlig ikke skjønne timingen, men likevel når det først skal lages så tidlig som nå, så tror jeg likevel det er en fordel at den IKKE spilles inn i Norge, for da ville den blitt ekstra sterkere og vondere for de som er mest pårørt, og de det gjelder mest i denne saken.
Det er ikke en stor hemmelighet at jeg personlig tror at skaperen mildt sagt driter i dette, men at det er mest fordi han faktisk så tidlig hvor stor oppmerksomhet dette ville få, og hvor mye han egoistisk sett selv vil tjene på oppmerksomheten, på godt og vondt. Men igjen; når det først lages en film så umenneskelig tidlig som det er gjort i dette tilfelle, tror jeg det er best at den ikke spilles inn i Norge, i nærheten av norske folk, som er naturligvis mest såre på dette temaet siden det faktisk skjedde i Norge, dette året.

Det er også det eneste positive jeg har å si om denne filmen, kan legge til at jeg kommer til å bruke penger på filmen, og at den kommer til å havne i filmsamlingen min så fort den eventuelt vil bli utgitt. Men det er først og fremst for at jeg selv ønsker å ha argumentene på plass, når det gjelder å faktisk mene noe. Det kan jo hende at den ikke er så ille og latterlig som jeg tenker og tror akkurat nå, men at det kan dukke opp overaskende gode ting for at den faktisk ble spilt inn nå. Vi vet jo ikke, og vil ikke dømme den, før jeg har sett den selv. Sårt vil det være uansett! Kall meg gjerne kald, men jeg kommer faktisk til å kjøpe denne filmen, for å i hvertfall ha noen meninger før jeg eventuelt fordømmer den og hater den ;-)

Her kan dere se intervju med skaperen av Utøya filmen, syns faktisk som han sier at det er verre at media viser bilder av virkelige døde kropper, enn at denne filmen kommer!

Ønsker alle sammen en riktig god og fin onsdagskveld, til alle sammen!
Vi blogges!


12.10.2011, 06:40

Er rett og slett sjelden at jeg skriver blogginnlegg for sexkategorien her på blogg.no, men nå skal jeg gjøre det rett og slett. Har gjort det før, og kunne gjort det oftere, skal rett og slett la dere komme veldig nær mine mest intime og personlige sexdrømmer. Rett og slett, faktisk!

For de fleste har vel en gang enten mens de har sovet, eller vært våken fantasert sexuelt om noe eller noen! Kom til meg og si det motsatte, hokus pokus, du har dermed fått en Pinochio nese som er lengre en kuken din den mest populære hesten i nabolaget ditt.


(bilde: dinky.blogg.se)

Når sant skal sies drømmer ikke jeg så mye om sex verken når jeg sover, eller er våken. Ikke som før, har vokst litt som mange gjør, og får egentlig tilfredsstilt meg selv nok med at det holder med en gang onani, eller kanskje to runder om dagen. Men nå skal vi seile litt tilbake i tid på havet av sæd, og sjekke ut litt av hva hodet mitt har klart å skape av sexuelle fantasier opp over åra.

Først syns jeg at jeg kan starte med en drøm jeg hadde mens jeg enda gikk på barneskolen, eller så vidt hadde begynt på ungdomskolen. Husker at jeg en gang mens jeg sov drømte at jeg var i nærheten av idrettsbanen på Oppdal, det var idrettsdag og jeg husker ikke mye av hva jeg drømte om selve idretten, men husker at jeg på et tidspunkt i drømmen gikk litt bort fra de andre opp mot skogen for å pisse, mens jeg var i ferd med å tømme blæra dukket en lærerinne jeg hadde på barneskolen opp, en kvinne og lærer som jeg alltid har hatt mine sexuelle fantasier om... Huff, nå føler jeg at det kan bli pinlig å gå ut heretter, men greit... Vel, ehm ja... Jeg skulle ta på meg buksa i full fart, fikk beskjed om å ikke gjøre det, før hun tok forsiktig tak i meg. Jeg var så og si i drømmen veldig, lett å legge rolig ned på gresset, hun tok av seg selv buksen og satte seg på meg og begynte å "ri på meg".... I dag er vel vedkommende 40 og jeg er 20, ehm... Ja, men altså bare en drøm, og hadde aldri hendt i virkeligheten, hehe...

Kommer jeg på flere sexdrømmer da mon tro... Ja, og denne husker jeg at jeg drømte på ungdomskolen... Og igjen er vi inne i idrettens verden. Hadde nettopp hatt gym, tror det var håndball som nettopp hadde blitt spilt, timen var over. Alle hadde gått ut fra idrettsalen, mens jeg lå på en bå tjukkass om ikke hadde blitt ryddet vekk enda, da kom det to jenter og begynte først å koseprate veldig med meg, før de fikk av meg den sorte Adidas buksa, og begynte å gni seg mot penisen min, med klær på, før de etter hvert satte seg på meg mer og mer naken og begynte å "ri" i idrettssalen helt uredd for at det skulle dukke opp lærere eller medelever. Spessielt med tanke på hvem de to jentene i drømmen var, så hadde det aldri skjedd overhode i virkeligheten, først og fremst er de to i mitt hode noe kjedelige og litt redd for hva andre skal mene om dem, og for det andre, slikt skjer bare ikke i steder som Oppdal. IKKE i idrettsalen, med 98 prosent fare for at det kommer noen! Hehe...


(Hotel Cæsar-karakteren Julie Anker-Hansen, som jeg en gang har fantasert noe spessielt om)
(bilde: tv2.no)

Skal avslutte med en siste drøm, denne gangen skal vi inn i kjendisenes verden. Vi skal faktisk snakke om Hotel Cæsar-karakteren Julie Anker Hansen. Denne drømmen kom også for en god del år tilbake, nærmere bestemt på den tiden Julie hadde eget maleri i serien, jeg drømte at jeg var på det stedet hun solgte bilder. Var bare meg og Julie Anker-Hansen der, jeg gikk litt rundt for meg selv og glodde på maleriene, hun sto fult på kledd bak kassa og holdt på med sitt (ikke koffert nå...), til slutt spurte hun om jeg ville ha hjelp. Jeg sa at jeg bare var der for å se, jeg snakket om maleriene, mens hun hadde helt andre ting i tankene da hun spurte meg. Kort sagt endte det med at hun hjalp meg sexuelt, ved å sette meg på plass i en stol, svært rolig og forsiktig, mens hun satt forran meg, helt påkledd mens hun onanerte meg med den ene armen sin. Julie Anker-Hansen var i den drømmen en god del mer sexuell og mer glad i smaken av sæd på tungen, enn jeg har oppfattet henne i tv-serien... Hehe..

Har sikkert hatt flere drømmer også, kommer på flere drømmer jeg har hatt i fjor spesielt, men som jeg ikke skal gå nærmere innpå, med tanke på at det gjelder noen som i dag står meg veldig nær, hehe! Makan til hvor pinlig jeg skal gjøre det for meg selv også! :-)
Har dere hatt noen sexuelle drømmer eller fantasier dere vil dele med resten av verden? :-)

Helt på tampen av sexstigen vil jeg avslutte med å legge til en låt som en noe kofferttenkende venninne av meg delte med meg for en stund tilbake: Sex, sex, sex!Hva er deres meninger om sex! Tenker at noen sikkert syns dette er drøyt, men det å kjøre en kuk inn i en kvinnes vagina foreksempel, er like naturlig som å kjøpre en skje med honni korn og melk inn i munnen mens man spiser frokost for jobben/skolen! Så det så, og det blogger folk om, uten at noen reagerer på hvor drit kjedelig det er!

Ønsker alle en god onsdag!
Vi blogges!


Les mer i arkivet » Mai 2018 » April 2018 » Mars 2018

Aylar Von Kuklinski
I know that I`m not so beautiful, sweet and pretty... BUT, I still belivie in myselv, and I know who I am. Do you?FORSIDE

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...