hits

31.07.2017, 17:15Jeg sitter ensom på taket og beundrer nattens stillhet. I natt er jeg helt alene i hele verden, og alt jeg kan tenke på er deg. Hvorfor må du være så ufattelig mange støvfnugg unna? Jeg antar det er skjebnen. Du ligger helt sikkert og sover nå, trygt og rolig i din varme, gode seng. Ligger du kanskje å drømmer om søte vampyr-flaggermus og enhjørninger? Vel, samme hvor hen i drømmeland du befinner deg nå så håper jeg at du har det fint. At ingen ondsinnede monstre holder deg fanget i en mørk og uhyggelig kjeller, eller noe. Isåfall skal jeg gjøre mitt for å finne deg, skjære hodet av dem alle sammen, og redde deg. Tvil aldri på det, jeg skal nok passe på deg.

Kanskje er det ikke meningen at det skal bli oss to, men jeg vil aldri helt gi opp håpet. Kanskje ligger vi begge ved siden av hverandre en fuktig sommerkveld, med hver vår stake godt plantet i våre bryst, dekket av hverandres glødende blod. Sammen med våre kropper vil så naturen rundt oss falle fra, og etter det.. Vinter. En vinter så kald og så blek, akkurat som deg og meg. En beinkald vinter som skal vise seg å vare i ulidelig mange år. Først etter et millennium vil så våren være tilbake, og når sola endelig titter ned på vårt hvilested vil vi omsider gjenoppstå opp fra asken før vi så klapper sammen våre vinger, og flyr inn i en helt ny evighet.#romantikk #romanse #livet #døden #forelsket #forelskelse #poesi #fiksjon #drøm #håp #blod #ironi #skjebne #føniks #millennium #dag #natt #natten #savn #galskap #amantesamentes #sjelefred


28.07.2017, 20:04


28.07.2017, 09:27

God morgen alle sammen. Jeg skal være helt fuckings ærlig med dere nå. Jeg føler ikke egentlig sånn kjempemasse for å blogge noe særlig i skrivende stund, men det er likevel en viktig "hendelse" som nå gjør at jeg sitter og skriver bittelitt til dere likevel - I natt kom nemlig E.N.D.E.L.I.G det nye Alice Cooper-albumet "Paranormal" ut!!

Og siden jeg var ganske tidlig ute med å forhåndsbestille det så kunne jeg faktisk ta meg en tur ut av huset og hente den fysiske utgaven i ei lita pakke som lå i en gjennomsiktig plastikkpose som PostNord hadde valgt å henge opp ved siden av postkassa mi. Ja, jo, så slapp jeg ihvertfall å gå til postkontoret i dag. Det er da ihvertfall noe, for akkurat det hadde ikke fristet så veldig nå.Jeg har nå hørt gjennom hele albumet totalt to ganger, og jeg syns foreløpig at det er veldig midt på treet. Det vil neppe komme til å bli rangert som en av mine topp fem favoritter, men det er mulig at jeg etter et par gjennomhøringer til ihvertfall vil plassere dette albumet som et av de 15 beste Alice Cooper-platene som er laget til nå. Og for dere som måtte lure - "Paranormal" er det 27 Alice Cooper-albumet i rekken.

Oh ja, det må jeg forresten ikke glemme.. Det var ikke "bare" denne cden som lå i en eske i en pose ved siden av postkassa mi i natt. Det fulgte nemlig med en t-skjorte også. Riktignok så er den etter min mening litt for stor (det sa forøvrig kjerringa også), men det var dessverre det minste alternativet Cdon hadde å by på, så da var det litt for stor t-skjorte, eller ikke noe t-skjorte i hele tatt. Så da ble det litt for stor t-skjorte denne gangen her.

Og ja, jeg vet jeg ser litt alvorlig ut på dette ene bildet rett under her nå, men det er kort fortalt pga at det begynner å bli en stund siden jeg sto opp. Samt at jeg burde fått i meg noe mat snart, noe jeg har tenkt å gjøre så straks dette innlegget er ute.Men i og med at Alice ikke gir ut et nytt album hvert bidige år lengre, og siden det faktisk er en del år siden sist nå, og siden det også ikke er heeelt utenkelig at dette blir det aller siste han rekker å gi ut, så følte jeg at jeg likevel hadde litt lyst til å dele denne gleden med dere akkurat her, akkurat nå! Seeelv om jeg altså er pittelitt redusert for øyeblikket.. xD

Liker du Alice Cooper? Nei, forresten.. Vi bare dropper å ha noe siste spørsmål denne gangen. Jeg mener.. Hvem faen liker ikke Alice Cooper liksom?! xD#alicecooper #paranormal #album #cd #tskjorte #musikk #music #plateutgivelse #rock #shockrock #evil #ond #skurk #badguy #postnord #post #lidenskap #samleobjekt #nyhet #rocknroll #thebest


27.07.2017, 18:51Jeg har tenkt litt på en ting. Eller, jeg har som vanlig tenkt en del på en hel del masse, men for å ikke sprenge de søte små hodene deres i fillebiter så skal jeg nok en gang gjøre så godt jeg kan i å ikke overføre alt for mye av det spetakkelet som befinner seg i hodet mitt her inne til et og samme innlegg. Jeg mener, det er vel litt begrenset hvor mange vaskekjerringer det finnes der ute?

Hvis du nå er innom denne bloggen for aller første gang - Hyggelig, velkommen til min verden!! Nå er saken en gang den at dette innlegget ikke er helt beregnet på deg, ENDA. Men hvis du bare lukker bloggen en liten stund også kommer tilbake igjen litt senere, ja DA skal du nok se at dette innlegget plutselig er blitt hakket mer relevant for deg også. Men til da - fortsett å scroll, rock`n roll!

For det jeg nå lurer på er nok heller noe dere som har vært innom denne bloggen MINST to ganger i løpet av livet, og hvor i hvertfall et av de siste besøkene har vært gjort mer eller mindre bevisst faktisk kan svare på: HVA er årsaken til at dere har kommet tilbake? HVA er det med denne bloggen som gjør at det "bare" ikke var nok den ene gangen?Og hvis dere har sånn noen lunde peiling: Hvor lenge har dere visst om bloggen min nå, og hvor ofte er dere innom og "besøker" den? Og uansett hvor mange ganger dere altså er innom, og samme hva årsaken til at dere har kommet tilbake har vært: Tusen, trillioner takk!!

- uten dere så hadde Fullstendigkaos bare vært Kaos <3
#blogg #besøk #visitt #statistikk #blogging #hobby #jobb #spørsmål #spørreundersøkelse #gjengangere #comeback #gjenganger #kaos #fullstendigkaos #oppvask #feedback #nysgjerrighet


24.07.2017, 09:35Man skal aldri, aldri, aldri si aldri, aldri, aldri, sies det. Så for alt jeg vet kan dette innlegget godt komme til å bite meg i rassen en eller annen dag, men jeg krysser nesehåra, samt mine testikler, og satser på at det ikke skjer. Det er jo tross alt litt dumt å unngå å gjøre et eller annet i frykt for at et aller annet ANNET skal skje, har jeg erfart.. Og dessuten er det som oftest bedre å angre på hva man har gjort, fremfor hva man ikke har gjort. Right?

Jeg anser meg selv som en ganske åpen person. Stadig åpen for forandringer. Stadig åpen for noe ukjent, noe nytt. STADIG åpen for en HELT NY OPPLEVELSE. Men likevel er det et par ting jeg helst vil unngå å oppleve eller gjøre i løpet av den lille tiden jeg har igjen her på jorden, og det er nettopp disse tingene jeg tenkte vi kunne ta en nærmere "titt" på akkurat nå.Begå voldtekt - Når jeg først begynte å tenke på ting jeg ALDRI kommer til å gjøre i løpet av livet så var voldtekt noe av det aller første som "poppet opp". Foreløpig har jeg hatt sex kun én gang i livet, og da var det for det meste "motspilleren" min som styrte "spillet". Okei, nå var jo det første gangen, og jeg hadde ikke så veldig mye til selvtillit på akkurat den fronten der og da, mens hun derimot hadde en del flere erfaringer enn meg. Så kanskje ikke så rart at jeg lot hun få styre "showet" mest akkurat da.

Men hvis vi nå ser bort ifra den ene gangen jeg gjorde det med noen andre enn bare meg selv for en stund tilbake, så tror jeg ikke at jeg kommer til å være så alt for frempå i fremtidige "episoder" heller. Det kan godt være at selvtilliten min når det kommer til det seksuelle vil stige (høh-høh) noe, men uansett så er det likevel et par ting jeg ALLTID vil være sikker på før aksjon: 

Punkt 1: At vedkommende er ved 100% bevissthet. Altså at jenta ikke halvveis sover, er beruset eller av andre årsaker ikke er helt i stand til å gjøre noe for seg. 

Punkt 2: At vedkommende faktisk vil det. At jeg altså passer på å faktisk SPØRRE først, uansett hvor god stemningen måtte være på forhånd. Og sier jenta nei, ja så betyr det nei, og det SKAL respekteres.

Disse tingene er så utrolig viktige etter min mening, og burde være to regler ALLE passer på å følge uansett hvilket kjønn de tilhører, uansett hvilket kjønn partneren tilhører ,og uansett hvilken relasjon man har til hverandre.Tatovere meg og/ eller ta piercing - Okei, denne her føler jeg trenger en liten forklaring da jeg vet at jeg har fått et par nye følgere siden forrige gang jeg skrev noe særlig om disse tingene nå. Så, kort fortalt: psyken min har et ganske anstrengende forhold til en god del forskjellige typer kroppkunst. Det er ikke det at jeg ikke nødvendigvis syns at disse tingene kan se bra ut på andre, for jeg har flere venner som blant annet har litt blekk et og annet sted på kroppen, noe jeg faktisk syns kan være litt kult. Og jeg vet om en del folk som har piercings også, selv om akkurat det syns jeg dog ikke er like "kult"..

Men uansett piercings eller tatoveringer.. Begge deler er noe jeg egentlig ikke takler å fokusere for mye på om gangen. Allerede NÅ kjenner jeg at jeg sliter litt, at magen knyter seg, og at jeg begynner å bli litt svimmel. Så for å være litt grei med meg selv nå skal jeg ikke skrive så veldig mye mer, annet enn at særlig piercings og tatoveringer er to ting jeg altså takler veldig dårlig om de blir snakket om for lenge. Også kan jeg legge til at det går fint om folk rundt meg har noe av disse tingene, bare tatoveringen ikke er helt "fersk" og at vedkommende ikke har alt for mye av de (akkurat det gjelder særlig piercings!..). For da kommer jeg mest sannsynlig til å bli veldig dårlig på veldig, veldig kort tid.

Og mens vi enda er inne på kroppkunst-temaet: Det er også en del ting man gjerne gjør hos frisøren som jeg ikke er så glad i, så uten at vi trenger å gå noe særlig mer inn på det nå i tillegg kan jeg likevel også legge til at jeg neppe kommer til å gå hos frisøren med det aller første!..Ønske meg barn - Jepp, bemerk dere nå at det ikke står "å få barn", men at det altså står "ønske meg barn". For akkurat det at jeg plutselig kan få meg et barn en gang anser jeg jeg dessverre ikke som altfor usannsynlig da jeg kan være ganske godtroende til tider og tenke at ting går nok bra uten at jeg nødvendigvis må passe på å gjøre det og det hele tiden.. Så jeg ser altså en liten mulighet for at jeg faktisk kan ende opp med å bli pappa en eller annen dag, og jepp, da vil det isåfall ikke bli en situasjon jeg egentlig har ønsket meg på forhånd.

Og saken her føler jeg egentlig ikke burde være nødvendig å forklare, men siden jeg vet at det finnes alt for mange som har litt vondt for å forstå dette her likevel så... Først og fremst - jeg er ikke nevneverdig glad i barn. Og for det andre syns jeg ikke det virker særlig gjennomtenkt å få seg barn lengre nå med tanke på hvordan fremtiden ser ut, og da tenker jeg først og fremst på at denne planeten neppe kommer til å bli særlig beboelig lengre om et par år med mindre vi menneskene som lever på den i dag ikke tar oss KRAFTIG sammen umiddelbart.

Skulle jeg derimot snu forså å faktisk ønske meg barn i fremtiden, så kommer det isåfall til å bli ved adopsjon. Det finnes alt for mange barn der ute i verden som sårt trenger et bedre sted å være enn der de er nå. Så, ja, nei - for mitt vedkommende er det altså ikke aktuelt å reprodusere meg selv frivillig..Gifte meg - Ah, bryllup, ja.. Enda et konsept jeg aldri helt har forstått meningen med. Greit nok, jeg kan forstå hvorfor folk vil vise "hele verden" hvor glad man er i sin partner og alt det der om man først har funnet noen å dele livet med. Jeg er faktisk blant de som ikke skjønner hvorfor enkelte ikke oppdaterer sivilstatusen sin på Facebook når de akkurat har havnet i et nytt forhold. Men jeg er OGSÅ en av de som IKKE forstår hvorfor enkelte på død og liv skal forlove seg også videre..

Og særlig hvis vi nå tar med det faktum at jeg de siste årene har begynt å foretrekke mer å mer det å være alene, og heller ikke anser sannsynligheten for at jeg kommer til å få meg en kjæreste igjen som så veldig høy, så blir ihvertfall tanken om at jeg en eller annen gang skal gifte meg bare utrolig lol. Så bryllup? Nææh, eller.. Kanskje et uekte et, men det kommer ihvertfall ikke til å bli gjort i kjærlighetens navn, for å si det sånn. Men for å få folk til å snakke, for å skape blest rundt meg selv og bloggen, eller noe.. KANSKJE! Selv om det også i egoets navn er en hel del andre ting som faktisk står en del høyere opp på lista.

Så.. Sosiale medier? - hell yes!! Giftering og kasteris? - nei takk, jeg tar heller spagetti og alenetid med Netflix!Bli veldig overvektig - Per dags dato er jeg ikke så mye ute og trener og sånt. Men akkurat det føler jeg er noe som kommer til å forandre seg med fremtiden. Bare det siste året har jeg unnet meg en del flere gå-turer enn jeg nok gjorde de to årene som var før det igjen, TIL SAMMEN. Jeg har blitt flinkere til å spise mer variert, jeg har knapt rørt en eneste energidrikk de siste to månedene (kun 4 bokser totalt), og inntaket av godteri, sukker og fett har også minsket noe i det siste. Og jeg har den siste tiden også helt seriøst begynt å vurdere om jeg skal bli vegetarianer.

Årsaken til disse tingene er mange, men en av de er at jeg absolutt ikke ønsker å bli tykk. I hvertfall ikke veldig tykk. Det å gå nevneverdig opp i vekt er noe som skremmer meg aller mest i livet ved siden av det å bli gammel. Og begge disse tingene kan man faktisk forhindre til en viss grad, men siden jeg ikke har tenkt at dette skal ende opp med å bli et så alt for mørkt innlegg så tenker jeg ikke å gå så veldig mye mer innpå den alderdom-delen akkurat nå, men det å bli feit - DET skal jeg ihvertfall gjøre mitt for å unngå for å si det sånn.Yess, det var egentlig det jeg hadde for denne gang. Skal sies at det fremdeles gjenstår et par ting jeg tenker at jeg neppe kommer til å gjøre eller bli, men siden dette innlegget begynner å bli litt langt nå, og jeg personlig ikke er så glad i lange innlegg inne hos andre så tenker jeg at jeg kan heller spare resten til en senere anledning. Jepp, jeg syns det høres ut som en plan.

Har du noe du tenker at du ALDRI kommer til å gjøre?#aldri #neversaynever #voldtekt #sex #samtykke #samleie #overgrep #neiernei #rus #kroppkunst #tatovering #piercing #foreldre #barn #forelder #graviditet #bryllup #giftemål #overvekt #kropp


21.07.2017, 03:02

Okei, VANLIGVIS pleier ikke jeg å blogge på nattestid lenger, jeg pleier ihvertfall IKKE å publisere ting om natta.. Og det er også ganske sjeldent at jeg legger ut andre sine videoer siden det er så teit om de blir slettet i senere tid av en eller annen grunn. Men vet dere hva? Så og si ALT har et unntak en gang i blant, ihvertfall føler jeg for å gjøre et par her nå i denne skrevende stund. For GJETT HVEM som akkurat har sett den nye traileren for "Jigsaw" som kommer iløpet av Halloween-tider da? JEG!!!!

Ikke hørt om "Jigsaw" før, sier du?? Vel.. SHAME ON YOU AND YOUR MAMA! Da har du kanskje ikke hørt om "Saw"- heller da? Isåfall... Vi kan aldri bli venner!! xD Enyway..... Saw-universet er nå ENDELIG tilbake og jeg har som nevnt over akkurat sett den nyeste traileren for den nyeste filmen, og selv om jeg allerede i løpet av de første par sekundene merket at de helt klart har bestemt seg for å kjøre på med en litt annen "feeling" enn de har gjort tidligere så syns jeg ikke det gjør noe. Ihvertfall ikke i negativ forstand. Jeg har kanskje aspergers og alt det der, men selv JEG ser hvor godt det kan være med litt forandringer i blant! ^^

Oh, eh, ja. Her har dere altså den forykende film-traileren - SE DEN!!:


Flere enn meg som er hyped? :-D#saw #jigsaw #horror #skrekk #tobinbell #trailer #movietrailer #filmtrailer #hype #liveordie #makeyourchoice #officialtrailer #glede #fantastisk #gjenoppstått #gore #gørr #torturporno


18.07.2017, 15:24

Det er NESTEN helt utrolig, men irritasjons-begeret mitt er selv etter tolv skarpe og intense videoer de siste fem årene altså fortsatt ikke helt tomt. Litt over et år har nå gått siden jeg følte for å lette på trykket sist, da var det sommeren som fikk gjennomgå, men denne gang nå som jeg (tro det eller ei) omsider har laget min 13nde video i "Ting som irriterer meg"-serien skal jeg gå enda litt dypere. Ja, for nå skal det nemlig handle ene og alene om meg selv.

For selv hvor fornøyd jeg sikkert kan virke når jeg innlegg etter innlegg bare fortsetter å pøse på med selvskryt, ja så er det likevel et og annet jeg også ikke bare er 100% "fan av" når det kommer til meg og mitt. Så sett dere nå godt til rette, her er videoen dere neppe visste at dere hadde ventet på engang: Ting som irriterer - part 13:


Har du noe ved deg selv du finner ekstra litt irriterende?#tingsomirriterer #irriterende #irritasjon #frustrasjon #ego #shopoholiker #innkjøp #uvaner #vaner #elgtjønna #oppdal #vlog #video #facebook #publisering #timing #tid #selvbevissthet #fugler #dyr


18.07.2017, 07:11


© Bildet tilhører due.blogg.no.

Alder er bare et tall, sies det. Man er ikke eldre enn man føler seg som selv, sies det. Og desto høyere tallet er desto yngre blir man, er det kanskje også noen som sier? Vel, jeg vet ihvertfall om et par stykker som er et levende bevis på, om kanskje ikke den aller siste påstanden så i alle fall at de to første stemmer på en såkalt prikk. En av dem er den sprudlende trebarnsmoren Mariell som absolutt ikke er noen gammel kjerring selv om hun nå har passert 30. Hmm, jeg tror også hun såvidt det er har passert 35. Hmm.. Nææh, det kan ikke være mulig. Bare ta og stryk den siste der.

Enyway! - på bloggen til Mariell, eller DUE som jeg er mest vandt til å kalle henne finner man litt av hvert. Kort fortalt er due.blogg.no som et meget godt alternativ til Bon Bons Hurlumhej Mix. For her finner man alt fra gøyale innlegg med frekke og morsomme overskrifter, sånne passe dagligdagse innlegg om såpass dagligdagse ting, interessante tekster om interessante temaer som ABSOLUTT kan by på en og annen debatt i kommentarfeltene, men også en gang i blant noe mer triste og alvorlige innlegg, for gudene skal vite at ikke alt bare har vært en morsom lek for Mariell oppgjennom årene heller..


© Bildet tilhører due.blogg.no.

Men STORT SETT er det altså bare en sann fryd å lese denne bloggen. For selv om det er et og annet salt hardt og surt lakrisdrops der innimellom så er det likevel for det aller meste myke, fargerike og morsomme skum og geléfigurer som tar opp den aller største plassen der inne. Så er du som meg av den typen som er aller mest glad i skum og gelé, og ikke fullt så glad i sur og bitter lakris, ja så er altså denne vakre duen absolutt ikke så dum å besøke.


© Bildet tilhører due.blogg.no.

Ellers kan jeg nå kanskje avslutte med å nevne at denne "duen" også er en veldig trivelig og morsom dame å SKRIVE MED. For der mange gjerne "feiler litt" med å svare og skrive tilbake når man får inn kommentarer så kan man så og si ALLTID stole på at Mariell IKKE svikter her. Kommenterer du inne hos Mariell, ja så kan jeg nesten garantere deg at du får svar, og det er også meget sannsynlig at du får en hyggelig kommentar tilbake på din egen blogg også, om du har en da. Så sånn sett kan man kinda også kalle Mariell for en... Brevdue?

Enyway, ta og legg fra dere alt annet som har oppholdt tiden deres til nå, og unn dere et aldri så lite besøk innom due.blogg.no, i dag! :-D

Stay goregeous!#blogg #bloggere #hverdag #lek #moro #humor #overskrifter #tips #råd #anbefaling #alvor #livet #barn #barnlig #bonbon #snop #due #fugl #brevdue #kommentar #trønder #solbriller #basseng


17.07.2017, 09:07


© Bildet tilhører Cathrine Angelica Straumann.

Er det noe jeg virkelig liker så er det ærlige mennesker. Og er det noen jeg virkelig ser opp til så er det folk som faktisk våger å være åpen om ting, folk som tør å åpne opp skapene sine, og vise frem et og annet skjelett de kanskje har kviet seg for å vise en stund. Folk som kanskje er litt engstelige for hva andre folk vil si og tenke akkurat der og da, men som på et eller annet tidspunkt har bestemt seg for å komme ut, og stå frem med sin historie allikevel. En av de som ganske nylig har valgt å være ganske åpen om i hvertfall noen av sine skjeletter er den nydelige bloggeren Cathrine Angelica som for bare noen knappe uker siden skrev et litt fint, men også et litt trist innlegg om noe som har preget henne i ganske mange år nå.

For er man først inne og bare titter litt på bloggen til Cathrine kan den først virke som en ganske alminnelig blogg. Og jeg tror nok også at mange i løpet av det første besøket kan tenke at her vi med å gjøre en livsglad jente som mer eller mindre lever det perfekte, bekymringsfrie liv. Og selv om jeg ihvertfall tror at denne nydelige jenta har et ganske allright og bra liv i dag, så har det altså ikke vært like "rosenrødt" bestandig. For det som ihvertfall overrasket meg litt her om dagen var da jeg kom over et innlegg hun hadde delt den 29. juni i år - hvor hun hadde valgt å stå frem som tidligere narkoman.


© Bildet tilhører Cathrine Angelica Straumann.

Og bare så det er sagt. Hvis dere ikke har lest dette innlegget enda, så er det noe jeg virkelig vil anbefale å gjøre. Det er ikke et innlegg som går så alt for mye inn i detaljer når det kommer til selve rusen, men i stede så får man et lite og interessant innblikk i forskjellige tanker og følelser Cathrine har slitt med, når det blant annet kommer til egen selvfølelse og selvbilde. Et innlegg om det å føle at man ikke helt passer inn, et innlegg om det å føle utenfor i samfunnet. Blant annet. Innlegget har hun kalt for "Min gråtende tale" og kan leses her!

Når jeg først kom over dette innlegget ble jeg ikke akkurat sjokkert, for jeg vet at det er veldig mange som sliter eller har slitt med ganske alvorlige rusproblemer, tanker om seg selv også videre. Men jeg må si at jeg ble litt tatt på sengen likevel, for inntil jeg kom over dette innlegget hadde jeg kort fortalt ikke begynt å se for meg enda at en så vakker og blid jente som Cathrine en gang har hatt det så vanskelig og tøft i livet, og fremdeles sliter litt en dag i dag når det blant annet kommer til diverse bekymringer og sånn knyttet til det og det. Som jeg har skrevet før, fordommer fordummer.


© Bildet tilhører Cathrine Angelica Straumann.

Alt i alt syns jeg at bloggen hennes generelt er god lesning, med en grei variasjon når det kommer til innhold og tema. Jenta er god til å skrive, hun er flink til å ordlegge seg, og hun er ikke minst utrolig, utrolig tøff som blant annet har stått frem med en av sine mørkeste hemmeligheter, og jeg tror ikke akkurat jeg lyver nå når jeg sier at hun er en enorm inspirasjon for flere enn "bare" meg der ute. Cathrine virker kort fortalt som ei knalljente med et vanvittig beundringsverdig mot, bein i nesa, en vakker forkjærlighet for andre medmennesker og en ståpå-vilje som nesten er litt smittsom. Tusen takk Cathrine for at du er du, du er med på å gjøre verden til et bedre og ærligere sted å være <3

Så hva venter dere på? Ta og klikk dere innom cathrine90blogg.blogg.no nå! :-)

Stay goregeous!#blogg #bloggere #hverdag #inspirasjon #psykiskhelse #tanker #helse #selvinnsikt #selvbilde #normer #rus #narkotika #narkoman #narkomani #selvfølelse #tips #anbefaling #styrke #mentalstyrke


17.07.2017, 06:46God morgen alle sammen, god morgen indeed!

Tidligere i vår våknet jeg opp til et syn som umiddelbart gjorde meg veldig glad - jeg hadde kommet meg opp på topplisten og kunne vise til en tilfredsstillende 149. plass. Litt senere skulle jeg også oppleve å komme på 103. plass (eller noe i den dur), men siden jeg akkurat hadde laget et innlegg om meg og topplista da så lot jeg være å fortelle dere om akkurat det, DEN GANGEN.

Men nå på denne fantastiske mandagsmorgenen syns jeg det skal være greit å vise at jeg er litt stolt igjen, for etter at jeg hadde helt utrolige 2379 lesere innom bloggen min i går, hvor 2242 av de skal være norske så har jeg nå klart å kapre 38-plassen på topplisten i dag, mens jeg samtidig ligger på 15. plass på bloggtoppen, og på 1. plass på plusslisten. 

Så nå kan jeg trygt si at jeg har klart å holde det "løftet" jeg ga til Rune for et par uker siden om at jeg ihvertfall skal plassere hundre-plassen på den rosa lista i løpet av høsten en gang.. xDHelt avslutningsvis vil jeg bare få benytte anledningen til å si TUSEN TAKK til alle som har støttet bloggen min den siste tiden. Ikke "bare" dere som først og fremst var innom en snartur i går etter at jeg hadde publisert det ene minne-innlegget om Hotel Cæsar-Storm, men også dere andre som har fulgt meg mer generelt i det siste.

Dere er rett og slett fantastiske. Jeg er utrolig takknemlig for hver eneste en av dere enten dere bare er innom en gang i blant, eller om dere er av de som er innom så og si fast. Tusen, tusen takk alle sammen for at dere alle på hver deres måte er med på å støtte meg og det jeg driver på med. Dere er awesome!!

Stay goregeous!#topplista #blogglisten #plusslisten #blogging #statistikk #blogg #glede #opptur #besøk #støtte #backing #hotelcæsar #stormlilandankerhansen #positivitet #lesere #kommentarer #lykke


16.07.2017, 10:33


© Bildet er tatt fra blogg.tv2.no.

Det er egentlig litt rart å tenke på at det nå er hele 11 år siden jeg satt på rommet mitt hos pappa på et noe hardt gulv mens jeg svært så ivrig fulgte med på det som engang het for "Jakten på en Cæsarstjerne", som var Hotel Cæsars eget reality-show hvor vi fikk følge en gjeng ungdommer som alle hadde en drøm om å få bli seriens nye søskenpar, Liv og Storm. Etter seks intense og spennende programmer ble det så klart at hele Norges nye Cæsar-stjerner het for Kim-Daniel Sannes og Nathalie Tonga.

Og særlig førstnevnte skulle vise seg å bety en hel del for meg de neste 11 årene. I starten spilte han en energisk trøbbelmaker som hadde VELDIG mye rart for seg. En rebell til fingerspissene som man uten å overdrive kan si skapte massevis av drama allerede bare det første halvåret. Noen som husker den scenen hvor Storm frivillig ble sendt nedover akerselva i en tønne? Eller da han og Vilde (dattera til Svein Krogstad) laget film med bysten av Georg ikledd burka? For ikke å snakke om alle de saftige fornærmelsene han leverte til sin storebrors daværende kjæreste Daphne Flaa? Som dere sikkert skjønner, minnene er mange!


© Bildet er tatt fra tv2.no.


© Bildet er tatt fra seher.no.

Og vel.. Selv om jeg nok aldri har vært like "ille" som det Storm var den gangen så var dette likevel en karakter jeg kjente meg en del igjen i. For særlig det å være en outsider med mye innestengt aggresjon og frustrasjon var noe jeg følte appellerte ganske mye til meg selv den gang da. Jeg hadde/ har forsåvidt ikke opplevd å miste begge foreldrene mine. Jeg har ikke opplevd å blitt banket opp tid blods på grunn av pengegjeld. Jeg har heller ikke noen anelse av hvordan det må være å ha en søster som sliter med alvorlige spiseforstyrrelser. Men følelsen av å stadig ha en stor uro i meg, følelsen av å ikke passe inn noe sted - den har jeg kjent en del på selv.

Ettersom årene bare har gått og gått kan man trygt si at Storm har forandret seg en del. Det er ikke det at han ikke har hatt for seg en del snåle påfunn i det siste også, for det har han jo, men har langtifra vært like "sinna" som han engang var. Og man kan også si at han generelt har blitt mer moden med årene, en hel del mer ansvarsbevisst. Men fremdeles ganske impulsiv, det må sies. Vel, det vil si.. Ikke nå lengre. For torsdag forrige uke skjedde det som jeg ikke helt trodde KUNNE skje. Storm ble nemlig skrevet ut av serien. For godt.

Alle som har fulgt i hvertfall litt med de siste månedene har nå fått med seg at Storm og Vilde har ei datter sammen som heter Vilja og som veldig plutselig dukket opp på hotellet like før jul. Ei jente man trygt kan si har en del til felles med begge sine foreldre, og ei jente som Storm veldig tidlig i det ganske så plutselige farskapet viste at han var villig til å gjøre absolutt alt for. Ja, han var til og med villig til å balansere på stoler som var stablet oppå hverandre nokså høyt oppi luften for å hjelpe henne med å komme ut av en løgn hun hadde servert sine "venninner" på skolen som gikk ut på at faren var en profesjonell balansekunstner.


© Bildet er tatt fra vg.no.


© Bildet er tatt fra tv2.no.

Et stunt jeg egentlig aldri der og da var så veldig redd for skulle få noen viktige følger for ettertiden. For er det noe Storm har bevist gjennom sin karriere på Cæsar så er det at han er en overlever. Liksom, hallo - han har tross alt overlevd to selvmordsforsøk, en temmelig skjebnesvangert brann, minst et bilkrasj, et par drapsforsøk, og ikke minst sørgelig mange tap på kjente og kjære som har betydd skrekkelig mye for han. Bare for å nevne noe. Så skulle et balansestunt noen meter oppi lufta være det som til slutt tok knekken på han? Neppe.

Og når fakta til slutt ble smadret ned mot bordet så viste det seg at... At slik skulle det heller ikke bli. For stuntet gikk som mange nå har fått med seg bra, men bare noen minutter senere skjedde det derimot noe annet.. For mens han så sto trygt på bakken og signerte autografer til noen mildt sagt begeistrede barn ble han omsider stukket av en veps. I munnen. Og dessverre for Storm så skulle altså dette lille stikket få en meget alvorlig konsekvens. Han falt sammen foran alle barna, inkludert sin egen datter, og vips var denne episoden over. Rulletekst hversågod!!

Og apropos over.. Noe av det aller første vi så fikk se i neste episode (altså den som ble lagt ut denne uken) var Storms kropp liggende i ei kiste. Så jupp, for dere som ikke måtte ha fått det med dere enda - beklager om dette blogg-innlegget nå ble som en spoiler rett i fleisen for dere, men Storm er altså nå dessverre utskrevet av serien, med døden som følge. Og for en ironi det er at det altså var en fuckings VEPS som til slutt skulle være Storms siste stikk. Men slik er gjerne livet i "den virkelige verden" også. Det er sjeldent det vi tror vi skal dø av som faktisk "kommer og tar oss". #hvaervitsen


© Bildet er tatt fra seher.no.

Så.. Denne uken har med andre ord vært en noe trist uke for mange fans der ute, inkludert meg selv. Var det en karakter jeg aldri helt trodde at forfatterne av Hotel Cæsar ikke ville våge å drepe (sammen med Juni, Pelle og Eva), før eventuelt aller siste episode, så var det Storm. Til tross for at det nå har gått noen dager er det fremdeles en del seere der ute som enda er i sorg, og det er på ingen måte noe rart. For for mange har Storm vært som en del av familien, lenge. Og nok en gang vil jeg bare få sagt: meg selv inkludert.

Det kan sikkert høres rart ut for enkelte av dere. Men for meg er altså ikke Hotel Cæsars karaktergalleri "bare" figurerer i en tv-serie. For meg har ganske mange av Hotel Cæsar sine figurer vært så utrolig mye mer, og særlig det at Storm nå er død og begravet, bokstavelig talt, syns jeg er litt trist. Jeg har denne uken mistet et forbilde, en bror, og en veldig god venn. For meg har Storm vært en fyr som har inspirert meg gjennom tykt og tynt, en kompis som så og si aldri har sviktet. Og selv om han "bare" har vært og er fiksjon, så føles det på så mange måter ikke slik likevel.

Helt til slutt vil jeg bare nå få takke den fantastiske skuespilleren Kim-Daniel Sannes (som HELDIGVIS lever i beste velgående av det jeg kjenner til) for en fantastisk innsats. Etter min mening er Kim et av de aller dyktigste skuespillerne som noen gang har vært med i Hotel Cæsar, og hadde det ikke vært for deg Kim så tror jeg kanskje ikke at Storm hadde kunne vært en såpass stor del av dette universet såpass lenge da jeg blant annet ikke kan se for meg noen andre spille denne rollen like godt gjennomført som nettopp DU nå har gjort. Tusen takk for 11 fantastiske år, og masse lykke til videre!

Og sist, men ikke minst. Storm Liland Anker-Hansen - hvil i fred <3


© Bildet er tatt fra tv2.no.

Hva er ditt beste Storm-minne?#hotelcæsar #storm #stormlilandankerhansen #stormankerhansen #død #døden #liv #livet #æra #fiksjon #skuespiller #adhd #tv2 #karakter #legende #legendarisk #trist #rip #appell #minne


13.07.2017, 12:11

Det føles så lenge siden nå, men jeg husker det. Jeg satt der mutters alene i et mørkt, mørkt rom. Rundt meg var alt så kaldt, og lufta føltes temmelig lagt på is. Alt var for å si det rett ut, ganske jævlig. Jeg husker at jeg skalv over hele meg, og at alt jeg følte på var hatet. Alt jeg til da hadde sett frem til, alle drømmene jeg hadde blåst luft i hadde for lengst slått sine sprekker, igjen var det bare aske. Etter en salig eksplosjon var alt sporløst forsvunnet, og etter den varme, varme sommeren kom den kalde, kalde vinter. Men den tid er nå forbi.

I dag sitter jeg her igjen i en langt lysere tilværelse, lykkelig omgitt av kjærlighet. Rundt meg er alt så varmt, lufta har aldri vært reinere. Det aller meste føles, for å si det rett ut, jævlig deilig. Hele min kropp er dekket av litt deilig gåsehud, alt jeg kan føle nå er en ekstrem begeistring. Flere av mine drømmer og lengsler har forlengst gjenoppstått og gått i oppfyllelse. Jeg lever igjen, og livet er godt å leve. Alt føles så forfriskende og godt, ja deilig til og med. Må denne FANA-TASTISKE sommeren aldri, aldri forsvinne.


#positiv #endringer #forandring #negativ #negativitet #positivitet #vinter #sommer #glede #sorg #depresjon #opptur #livet #antilope #kjærlighet #ego #forfriskende #psykiskhelse #metaforer


11.07.2017, 07:45


© Bildet tilhører Signe Berly Fatland.

Noen er ganske god i bowling, mens andre er veldig kreative når det kommer til maling av stoler. Vi kan ikke alle være verdensmestre i alt alltid, og det er kanskje like greit for tenk så kjedelig det ville ha vært da? Noen som derimot IKKE er nevneverdig kjedelig er den sprudlende gladjenta Signe Berly Fatland bak bloggen signeberly.blogg.no. For ja okei, selv om bloggen i seg selv kan virke noe steril, anonym og enkel ved aller første øyekast så tar det ihvertfall ikke lang tid før man innser at bloggeren bak bloggen ikke akkurat er det. Ihvertfall ikke anonym og steril. Ehm.. Okei, greit, dette er kanskje den kleineste innledningen jeg har skrevet på en stund... VIDERE!!

Hmm.. Når jeg nå tenker meg om tror jeg kanskje at jeg ikke kommer til å bli myrdet nå likevel, selv etter å ha publisert dette innlegget uten å ha forandret noe særlig på den teksten dere nå mest sannsynlig allerede har lest. For det kan være at jeg tar feil, men på meg virker Signe som ei jente med en god dose selvironi og ikke minst masse god humor. For selv om bloggen hennes stort sett tar for seg nokså hverdagslige ting så er det likevel innlegg som er gøy å lese, mye på grunn av hvordan hun velger å ordlegge seg. Signe er rett og slett veldig flink til å skrive, rett og slett en ordkunstner, og hun gjør det med en større dose humor. Det står det faktisk en del respekt av.


© Bildet tilhører Signe Berly Fatland.

Nå er jeg som kjent ikke akkurat noe tilhenger av fest og sånn, men HVIS jeg hadde vært det og jeg måtte velge mellom et hvis antall bloggere jeg aldri har møtt før til ha med med på festingen, så tror jeg rett og slett at Signe ville vært blant de aller første jeg hadde invitert. For en ting er at hun faktisk er ganske gøyal og at hun har en del selvironi, men hun virker også som jeg forsåvidt nevnte så vidt litt lengre over i sted som en veldig energisk og munter jente. Selvfølgelig, noen regnværsdager finnes det også i Signe sitt liv, og et lynnedslag eller fire kan nok også forekomme. Men stort sett så tror jeg at Signe generelt er en sann fryd å være i nærheten av. Det er ihvertfall det inntrykket jeg får av å lese bloggen hennes.Så.. Selv om Signe kanskje ikke akkurat er verdensmester i bowling (enda), så syns ihvertfall jeg at hun fortjener minst et par gullmedaljer, samt en diplom for å rett og slett tørre å gi litt faen, for å være ei som vet å muntre opp de rundt seg selv om hun kanskje ikke har den beste dagen selv der og da, og for å være ei som ikke tar seg selv og sitt så alt for høytidelig. Og sist, men ikke minst all heder og ære for å skrive så godt og så underholdende som hun jo gjør - Det er nemlig takket være så flotte medmennesker som Signe som gjør blogg.no til et fargerikt og GØY sted å være!

Så, da er det vel egentlig ikke noen grunn til å vente lengre - Ta og klikk dere innom signeberly.blogg.no nå! KONGEN BEFALER! :-D

Stay goregeous!#blogg #blogger #tips #råd #humor #hverdag #bloggere #signeberly #selvhøytidelig #ironi #gøy #forbilde #tanker #anbefaling #fargerik #gledesspreder #bowling #kunstner #maler #skjønnhet


10.07.2017, 07:15


© Bildet tilhører Marthe Sofie.

Når verden til tider kan virke så ubeskrivelig hard, tøff, urettferdig og generelt utrolig kjip at det nesten ikke er til å holde ut er det godt å tenke på at det også finnes en rekke myke kontraster til alt det vonde som av og til måtte dukke opp. Noe godt, noe varmt, noe klokt og noe flott. Og ikke minst noe som virker trygt. Jeg er som kjent ikke den aller største tilhengeren av rosabloggere, MEN det finnes likevel noen få som jeg er innom en gang i blant likevel, og som jeg liker å lese. Og blant disse finner vi blant annet den tvers gjennom nydelige, kloke, modige og omtenksomme Marthe Sofie som opprinnelig er fra Jevnaker, men som de fire siste årene helst har vært å finne på Toten.

Og Marthe er ei jente som ihvertfall på meg virker som hun absolutt bare vil det aller, aller beste for alt og alle omkring seg, og DET er virkelig noe som gjenspeiler seg i bloggen hennes også. For var det noe jeg virkelig merket veldig tidlig når jeg tittet innom denne flinke bloggeren og dette fantastiske medmennesket den første gangen så var det hvor mye kjærlighet og varme som er å finne der inne. Både når det kommer til andre mennesker, men også for dyr. For Marthe har blant annet en utrolig søt og nydelig hund som heter Ayla som også er Marthes bestevenn, og i tillegg er hun også det man kan kalle for ei hestejente, bare for å nevne noe.


© Bildet tilhører Marthe Sofie.

Når man først akkurat har klikket seg inn hos denne bloggeren kan nok bloggen for noen virke litt overfladisk, og "i overkant" "rosa". Men tar man seg derimot litt tid forså å sette seg noe mer inn i den så tar det ikke alt for lenge før disse feilaktige fordommene stuper mot bakken forså å bare blir å fordufte helt. For selv om det nok ved første øyekast kan virke som om Marthe lever det perfekte og bekymringsfrie liv så skal det ikke alt for mye lesing til før man finner ut at det er slettes ingen selvfølge at Marthe ihvertfall stort sett smiler slik som hun gjør i dag.

For for bare noen få år siden opplevde Marthe å få sin egen storesøster revet bort så alt for, alt for tidlig etter en tragisk rideulykke. En tragedie jeg personlig ikke helt klarer å sette meg inn i hvordan har den må ha føltes for Marthe, men som jeg likevel vil våge å påstå sier en hel del om hvor ufattelig tøff og ikke minst STERK denne jenta faktisk er som etter hvordan jeg oppfatter det SELVFØLGELIG fortsatt kjenner på savnet etter storesøsteren sin en dag i dag, men som likevel IKKE har latt denne tragedien få knekke henne fullstendig. Verken når det kommer til helheten hennes som person, men også når det kommer til ønsket om å kunne begynne å ri igjen selv.


© Bildet tilhører Marthe Sofie.

Kort fortalt så er Marthe Sofie en ufattelig sterk overlever. Ei jente med et hjerte av gull som hun en dag i dag vet å holde varmt, samtidig som hun også vet å holde hodet kaldt. En blogger jeg skulle ønske at jeg kjente i det virkelige liv, et godt og ærlig forbilde for veldig, veldig mange, og generelt et fantastisk medmenneske på så og si alle måter. En "rosablogg" som selv JEG ønsker og nå også ANBEFALER dere å ta turen innom og besøke. En "rosablogg" som ikke "bare" er koselig å besøke og som er godt skrevet, men en "rosablogg" som OGSÅ virker veldig ærlig, og som minner oss på å ta vare på og bry oss om de tingene som virkelig betyr noe her i verden. Med andre ord, en "rosablogg" med verdi.

Så kjære alle sammen - ta dere en tur innom maarthesofie.blogg.no nå med en eneste gang, for det er virkelig verdt besøket! <3

Stay goregeous!#kjærlighet #ærlighet #verdier #hverdag #rosablogg #dyr #hund #hest #blogger #anbefaling #tips #styrke #vilje #toten #marthesofie #lykke #sorg #arbeid #skjønnhet #foto #bilder #råd #sminke


06.07.2017, 14:27


05.07.2017, 12:13

Den som lyver forteller ikke sannheten, og den som tror han snakker sant kan i enkelte tilfeller være den største løgneren av dem alle, sa presten og ble så møtt av en horde med klappende hender og skrikende tunger som for lengst burde vært avskåret, kokt og gravd så langt ned at selv gud med liten g ikke hadde hatt mulighet til å finne de igjen.Såå, alle sammen.. Er det noen der ute som fremdeles sitter og spekulerer i hva jeg serverte av fakta og usannheter "her om dagen"? Eller har Fake News-innlegget omsider gått og hengt seg helt nå i glemmeboksen? Vel, jeg vet ihvertfall at NOEN av dere enda husker på dette innlegget, og nå vil ha et endelig svar på hva som faktisk er sant, og hva som altså er "fake news". Opprinnelig hadde jeg ikke tenkt å gjøre dette innlegget som jeg skriver nå i hele tatt siden responsen deres på "Fake news" var såpass lav at jeg en stund har tenkt at "det er sikkert ikke noen som bryr seg om jeg nå avslører svarene heller", men siden jeg ikke har bedre å ta meg til nå, så.. Vel, what the heck, her har dere fasiten:Påstand 1: - På 18-årsdagen min gikk jeg rundt med "18 år" i panna.
Dette stemmer på en såkalt prikk. Noe av det siste jeg gjorde den dagen like før jeg gikk til skolen var å stille meg foran speilet med en sprittusj forså å skrive "18 år" rett over øynene mine så tydelig som jeg overhode klarte.

Påstand 2: - Jeg slo ned min egen bror en gang da jeg var ca. 11.
Sant. Jeg husker ikke helt eksakt hvorfor, men det var ei venninne av bestemor som plutselig ringte da det hele skjedde. Ei kjerring som ingen av oss egentlig hadde mye til overs for, så da min bror likevel ville ta telefonen for å i hvertfall være litt høflig reagerte jeg med å slå han rett ned med knyttet neve og det hele.

Påstand 3: - Nordfjordeid var det første stedet jeg reiste til helt på egenhånd.
Helt sant! Dette ble også ganske greit dokumentert i sin tid da jeg blant annet postet ihvertfall et innlegg her inne både under og etter selve turen. Dessverre er disse innleggene nå blitt slettet etter at det oppsto noen personlige vanskeligheter i etterkant av denne reisen, men denne påstanden er ihvertfall altså en av de sanne.

Påstand 4: - Jeg ble kvitt jomfrudommen i en alder av 24 år.
Av et par halvgode grunner har jeg ikke tenkt å gå så alt for dypt innpå denne "saken", annet enn at jeg kan bekrefte at også denne påstanden er en av de sanne.

Påstand 5: - Jeg elsker energidrikker.
Så var vi omsider kommet til den aller første USANNE påstanden. Vel og merke har dette stemt en gang i tiden, men ikke nå lengre. Faktisk har jeg ikke kjøpt mer enn fire bokser de siste to månedene, og da har det i alle tilfeller vært fordi jeg har kommet over noe jeg til da ikke har smakt før, som jeg først og fremst bare har vært nysgjerrig på å prøve ut. Men utenom disse fire boksene har leiligheta mi vært temmelig fri for energidrikker de siste to månedene. Med unntak av kaffe eventuelt.Påstand 6: - Jeg har hatt med selveste Kristopher Schau i et par filmer jeg har laget.
Og der var vi altså tilbake på den sanne siden av påstands-benken igjen. For jo, jeg har faktisk hatt med Kristopher Schau i flere av mine filmer. Riktignok har jeg bare møtt han en gang, men den ene gangen vi faktisk fikk truffet hverandre så filmet vi en liten sekvens som så ble fordelt utover 11 filmer som jeg både var regissør, produsent og manusforfatter for, i tillegg til at jeg også hadde en av hovedrollene i ihvertfall de aller fleste av de.

Påstand 7: - Jeg har aldri vært full.
Også helt sant. Dog har jeg jo såvidt det er smakt litt på noe som har hatt alkohol i seg for et par år tilbake, men samme hva det har vært har det aldri vært noe jeg har likt sånn veldig med tanke på smaken + at jeg syns at den slags rusmidler egentlig bare er en uting, da i hvertfall JEG mye heller velger å ruse meg på helt andre måter (som f.eks blogging <3) enn å ta i bruk midler som innebærer alkohol og narkotika.

Påstand 8: - Jeg har vært medlem av SIAN (Stopp Islamiseringen av Norge) på Facebook.
Dette er så en av de opplysningene som jeg skulle ØNSKE var falske igjen, men dessverre er nok også denne en av de faktisk sanne. Dette er kanskje ikke så overraskende da jeg jo hadde en del innlegg for noen år tilbake som generelt var ganske kritiske til både Islam og muslimer generelt, men i dag har jeg heldigvis blitt et noe klokere og langt mindre aggressivt menneske som har funnet ut at de aller fleste muslimer slettes ikke er noe særlig verre eller bedre enn andre folk. Forskjellen er i bunn og grunn at vi tror på litt forskjellige ting, og det er stort sett det.

Påstand 9: - Gjennom nesten hele ungdomskolen bidro jeg med å mobbe en av mine beste venner.
Jeg innser nå at denne listen ikke akkurat bidrar med å viser meg frem fra mine aller mest stolteste sider, for ja, denne påstanden stemmer dessverre også litt for godt..

Påstand 10: - Jeg kan knapt snakke om ting som har mer frisering å gjøre uten å bli veldig svimmel.
Også noe jeg ikke akkurat går rundt og skryter av, men samtidig så er ikke dette noe jeg skammer meg over heller da dette her kan jeg ihvertfall ikke så veldig mye for selv. Altså er også denne her helt, helt sann.

Skrev blant annet et passe halvlangt innlegg om denne angsten for noen år siden som de av dere som måte være interessert kan lese her!

Påstand: 11: - Jeg har skrevet og utgitt en bok.
FAKE NEWS! - Riktignok så har jeg neeesten skrevet ferdig en, men jeg har foreløpig aldri utgitt noe. Men sjansen for at det blir en gang i fremtiden er der da jeg fremdeles har dette bok-prosjektet mitt lagret på ihvertfall to ganske trygge steder. Og til dere som nå lurer på hvorfor jeg ikke enda har tatt mot til meg og faktisk skrevet den ferdig, forså å gi den ut via et eller annet forlag: Nav!..

Påstand 12: - I perioder ELSKER jeg å stå foran speilet og studere meg selv.
100% riktig. Er slettes ikke uten grunn at jeg fra tid til annen har vurdert å sjekke meg for diagnosen narsissistisk personlighetsforstyrrelse, for å si det sånn. For selv om jeg jo gjør en del ting for andre til tider, og ikke bare tenker på meg selv bestandig, så har jeg likevel ganske så ofte mine øyeblikk hvor jeg virkelig tenker på meg selv som verdens viktigste individ. Og det har nok blitt noen timer til sammen oppgjennom livet hvor jeg rett og slett bare har stått og beundret meg selv i et og annet speil.

Yes, det var altså mine 10 fakta-setninger + 2 løgner det.. Som sagt innser jeg at denne listen ikke bare setter meg selv i et alt for lystig lys, men igjen så har jeg aldri brydd meg om å late så veldig som jeg er noe særlig bedre enn det jeg faktisk er. Ser jeg ut som en rosablogger, kanskje? Nei, jeg gjør nok ikke det.

Alt i alt så har jo hver eneste lille ting på denne listen gjort sitt for å forme det individet jeg har endt opp som i dag, og det virker ihvertfall som er et individ FOLK FLEST ikke syns er så alt for ille lengre i dag. Så jeg antar at det fremdeles er noe bra i mer eller mindre alt fremdeles. Okei, nå innså jeg forresten at klyse-barometeret mitt trolig gikk opp et par hakk igjen, damn it!

Noen avsløringer som overrasket deg?#ego #narsissistiskpersonlighetsforstyrrelse #narsissisme #fakta #falsk #løgner #fake #påstander #kristopherschau #kjendis #energidrikker #bok #forfatter #vold #mobbing #islam #frykt #random


04.07.2017, 07:45


© Bildet tilhører Sharone/ Vuvevu.

Det skjer ikke så alt for ofte lengre at jeg kommer over blogger som jeg i etterkant faktisk ender opp med å få interesse av å titte innom hver eneste dag, flere uker i strekk. Det begynner å bli noen år siden sist jeg kom over en slikens blogg nå, HVIS man da ikke ser bort ifra det lille funnet som jeg var så heldig å gjøre for snart to måneder siden. For ihvertfall så tror jeg at det begynner å bli to måneder siden nå at jeg oppdaget den svært så fargerike skapningen Sharone. Ei jente med mye godt innenfor gjerde. Okei, dette er den ente snodige metaforen jeg bruker denne uken som jeg faktisk ikke er heeelt sikker på hva betyr.. Greit.

Men ja, tilbake til Sharone. Sharone er simpelthen ei jente det ikke GÅR AN å mislike, SELV ikke etter at hun eventuelt har kastet en og annen håndkontroller inn gjennom den nye flatskjermen din etter en ikke altfor lystig runde med Bloodborne.. Nå sier jeg IKKE at Sharone er av den aggressive kaste-ting-gjennom-flatskjermer-typen, POENGET MITT er først og fremst at man altså ikke kan hate på denne skapningen selv hvor hardt man måtte prøve. Og apropos Bloodborne - har jeg nevnt til nå at Sharone er en nokså ihugga gamer? Du gjettet det nesten når jeg nevnte Bloodborne i ste? Jammen så fint for deg da! ^^


© Bildet tilhører Sharone/ Vuvevu.

Og ikke nok med det, Sharone er også det jeg vil kalle for en sjel med hjarte på den rette staden når det kommer til dyra. For selv er hun blant annet vegetarianer, og hun har i den siste tiden kommet opp med flere gode og tankevekkende innlegg sånn apropos dyras rettigheter som jeg syns er verdt å få med seg. Og mens vi nå er så godt inne på temaet, hun har også en av de desidert søteste hundene i hele verden som jeg har sett i løpet av mitt 26 år lange hundeliv. Bare den utrolige skjønne hunden i seg selv er etter min mening verdt minst én tur innom denne fantastiske bloggen. Jeg kødder ikke!!

Ellers vil jeg også legge til at hadde det vært opp til Sharone selv, vel, så tror jeg ihvertfall at hun hadde bodd i en koffert. Okei, jeg merker veldig øyeblikkelig nå at dette må forklares litt nærmere. For er det noe denne skapningen virkelig elsker, og drømmer om så er det reisning. Ehm.. REISING, jeg mente REISING!! Hun liker å reise!! Rundt omkring!! Off.. xD det ble ikke særlig bedre nå merker jeg, men kjære alle sammen, jeg håper så inderlig at dere innerst inne skjønner hva jeg mener nå. Dere gjør det ikke sant?


© Bildet tilhører Sharone/ Vuvevu.

Helt avslutningsvis så kan jeg forresten med hånden på hjertet, helt uten å måtte tenke meg om verken over eller under hodet si at Vuvevu (Sharones blogg-navn) faktisk er min absolutte favoritt-blogg i skrivende stund om det skulle være noe tvil. Vuvevu er en blogg som oppdateres ukentlig, og noe av det jeg liker best med denne bloggen sånn utenom at bloggeren bak er tvers gjennom awesome, er det faktum at jeg aldri helt vet hva som kommer til å bli publisert der inne i løpet av morgendagen. Generelt en blogg jeg liker veldig godt, og vil anbefale ALLE å ta en titt på!

Så ta mer enn veldig gjerne å sjekke ut vuvevu.blogg.no - NÅÅÅÅÅÅ!! :-D

Stay goregeous!#blogger #blogg #dyr #dyrasrettigheter #gamer #bloodborne #gaming #hund #animal #spill #blog #tur #ferie #reising #koffert #anbefaling #tips #vuvevu #energisk #intelligens #peace #dog


03.07.2017, 19:45En hel del av dere har sikkert allerede fått med dere at jeg nå skal skrive om seks (minus en) forskjellige bloggere fremover. I dag tidlig postet jeg det aller første innlegget som tok for seg bloggen til Joachim R. Olsen, og i morgen kommer jeg til å ta for meg min gode blogg-venninne Sharone.

Helt siden jeg først annonserte denne "nye" greia i går kveld har jeg vært litt frem og tilbake hvor ofte disse innleggene skal komme ut. Og etter enda et par runder opp og ned i sofaen så har jeg kommet frem til at de skal komme ut hver mandag og tirsdag. Altså i morgen 4. juli, mandag, 10. juli, tirsdag 11. juli, mandag 17. juli, og tirsdag 18. juli.

Foreløpig har jeg tenkt å forholde meg til de seks som ble først med bilde og sånn i går og i natt, men så er det jo slik at man vet jo aldri helt med meg. Kanskje jeg fortsatt har igjen mer blod på tann når det sjette innlegget er blitt publisert. Så med andre ord KAN de av dere som har lyst til at jeg skal skrive om dere fortsatt legge igjen en kommentar på dette innlegget, så får vi se hva fremtiden vil bringe.

Men i første runde nå er de eneste bloggene jeg kan LOVE dere at jeg vil skrive om foreløpig altså de seks første som har meldt seg på til nå. Så til dere som eventuelt "melder dere på" nå i etterkant, jeg kan ikke garantere at bloggene deres blir skrevet om, men jeg vil altså heller ikke utelukke det.

Stay goregeous!#annonsering #blogg #blogging #blogshout #reklame #annonse #dato #datoer #fremtiden #skriverier #bloggere #påmelding #aktivitet #aktiv #påmeldt #kommentar #kommentarer #innlegg #shout


03.07.2017, 08:02


© Bildet tilhører Joachim Ruud Olsen.

Er du generelt litt lei av at "alt" skal være så fordømt rosa her inne? Nei altså, nå mente jeg ikke her inne som i DENNE bloggen, men ehm, mer rundt omkring sånn generelt ellers på blogg.no.. Er DU lei av outfits, sminke og hår, pappa-blogger, mamma-blogger, jeg er sammen med han, hun eller det-blogger, og alt det andre som stort sett tar KLAUSTROFOBISK mye plass i blogg-verdenen nå? Lyst på noe litt ANNERLEDES, noe litt mer KULT, ja til og med noe litt GULT (sånn aller mest fordi du egentlig mener oransje, bare at det har strengt talt ikke begynt å rime så veldig på "kult" enda)? Vet du, da tror jeg kanskje at jeg har funnet den perfekte bloggen for deg.

For sett dere nå godt tilbake i høysetet, og gjør dere så klar for å bli bedre kjent med den multikreative rockesjelen Joachim Ruud Olsen. Og apropos høyde.. Her gjelder det å ikke ha høydeskrekk, eller lengdeskrekk spesielt. For noe av det aller første jeg tenkte når jeg tittet innom denne bloggeren er at; "her har vi med å gjøre noen nokså lange innlegg". Men heldigvis er det jo en kjent sak at det er verken lengden eller tykkelsen som teller først og fremst, men INNHOLDET i det som kommer sprutende mot deg. Og byr så Ruud Olsens gul/oransje-stuff på en kvalitetssikret opplevelse? Mitt individuelle svar er helt enkelt JA!


© Bildet tilhører Joachim Ruud Olsen.

For i tillegg til å fremstå som en meget kreativ, gul (fortsatt eventuelt oransje) og kul fyr, så virker ihvertfall Ruud Olsen på meg som en kar som absolutt har orden i sikringsskapet sitt. Ehmm, nå merker jeg at jeg ikke er helt sikker på hva den metaforen faktisk betyr så i tilfelle det skulle vise seg å bety noe annet enn jeg tenkte i utgangspunktet så skriver jeg heller bare rett ut hva jeg tenkte i sta: Ruud Olsen virker på meg som en fyr som absolutt har intelligensen i behold. En høyst reflektert mann med masse gode og spennende tanker både i og utenpå hodet, og som attpåtil (heldigvis) ikke er redd for å dele noen av sine tanker med resten av universet.


© Bildet tilhører Joachim Ruud Olsen.

Så hvis du nå er ute etter både et og to, ja kanskje til og med tusen og en gode eventyr med en blogg som er både litt annerledes, litt gul, litt oransje, litt lang og enda sånn passelig ung, saaaamtiiidig som det heller ikke akkurat skader at bloggeren bak bloggen faktisk er VELDIG kjekk, ja så er kanskje nettopp joachimruudolsen.blogg.no bloggen for deg - Check it out - check it out!

Stay goregeous!#kreativitet #hobby #hobbyer #gul #oransje #anbefaling #tips #blogg #bloggere #annerledes #original #originalitet #kreativ #kjekkas #intelligens #nykomling #kunstner #artist #fargeklatt #underholdning


02.07.2017, 18:50

For folk flest så antar jeg nå at det er sommerferie, og da har man gjerne litt andre ting å gjøre på enn å lese andres blogger. Jeg velger i hvertfall å tolke det slik på statistikkene her om dagen(..). Og det kan også virke litt som om kreativiteten (min) har dratt avgårde også.. For NÅ skal jeg nemlig gjøre noe jeg ikke har gjort på svært, svært lenge.. Jeg skal i kveld tigge dere aldri så pent, og spørre om dere vil gi meg blogg-adressene deres, sånn at jeg kan skrive om dere etterpå.Og jeg mener.. Hvem elsker vel ikke litt gratis reklame? Hadde noen skrevet om min blogg vet jeg ihvertfall at jeg hadde blitt fyrt opp i skyene, nesten uavhengig av hvor positivt det hadde vært, eller ikke. Så.. Hvis nettopp DU har lyst på litt gratis reklame her og nå så er alt du trenger å gjøre å legge igjen en kommentar. Bare sørg for at profilbildet ditt kommer med.

For å få med profilbildet ditt må du sørge for tre ting. Først av alt; du MÅ ha en blogg.no-blogg. For det andre; du MÅ være pålogget på blogg.no når du legger igjen kommentaren. Og helt til sist; Blogg-adressen din være med i URL-feltet. Jupp, det tror jeg var alt. Vi satser på det, jepp!.. 

Greia med at du ha med bildet ditt akkurat denne gangen er at jeg vil være helt sikker på at det faktisk er bloggen din jeg skriver om, og at det altså ikke er noen som bare har lagt inn en kommentar "for deg"..De seks første som legger igjen en kommentar (med bilde) vil få seg et eget innlegg her inne i løpet av den nærmeste fremtiden. Hvis det har kommet inn minst en vellykket kommentar i løpet av kvelden vil den første vedkommende mest sannsynlig få sitt innlegg allerede i løpet av.. Senest tirsdag. xD Tidligst allerede i kveld.. xD Så.. hva venter dere egentlig på? Gi onkel Kuklinski noe å smile for i kommentarfeltet nå, så skal vi se om han ikke kan få gitt dere et og annet tilbake! :-D

Såå.. Vil du ha litt reklame, eller vil du ikke?#blogging #reklame #pr #blog #gratis #blogg #free #blogshout #shout #tjeneste #sommer #ferie #statistikk #just4fun #hjelp #sommerferie #profilbilde #kommentar #kommentarer #lesere


01.07.2017, 20:00

Det er helt sikker bare meg altså, men jeg syns ihvertfall innimellom, sånn ganske ofte at det er lettere sagt enn gjort å faktisk gjøre det man sier og det man tenker at man skal gjøre. Mens jeg forstår det slik at mange har en tendens til å la ikke-planlagt kos "komme i veien" for planlagt utrydding av kaos, så har jeg gjerne en tendens til å gjøre akkurat det samme. Men OGSÅ i veldig mange tilfeller det stikk motsatte. Det har skjedd, mange, MANGE ganger at jeg har sagt til meg selv at "I morgen skal jeg gi helt faen, og rett og slett bare kose meg". Men så har jeg i stede endt opp med å gjøre HEEELT andre ting som mange (inkludert meg selv, til tider) heller vil kalle for "jobb". Altså som å plutselig bare gå løs på storrengjøringen. Bare for å nevne noe.Men i kveld har jeg et håp om å lykkes med utføre planlagt kos. Oppvasken fra i går er unnagjort, jeg har tatt alt som har med barbering å gjøre for denne uken, og støvsuging, samt gulvvask skjedde for tre-fire dager siden. Og som om ikke det er nok så er det ikke så helvetes varmt lengre nå, OG himmelen er ENDELIG blitt GRÅ igjen!! <3 <3 Så.. Så fort jeg nå har publisert dette innlegget (og delt det) skal jeg prøve så godt jeg kan, og rett og slett bare fråtse bort resten av kvelden, slik som jeg opprinnelig hadde tenkt.

Altså. Det sier vel litt om hvor ekstreeeeemt impulsiv jeg til tider kan være når jeg til og med helt spontant kan sette i gang med å rydde og sånn en dag når jeg egeeentlig har bestemt for at at jeg f.eks skal ha serie-maraton på Netflix den dagen.. Men på en annen måte gjør det meg kanskje til en hakket mer spennende person. Just saying.

Er du en impulsiv sjel?#planer #planlegging #organisert #hverdag #kos #kaos #dagligdags #vær #været #kjedelig #storrengjøring #rydde #vaske #nyte #nytelse #livet #leve #herlig #rydding #uforutsigbar


Les mer i arkivet » Mai 2018 » April 2018 » Mars 2018

Aylar Von Kuklinski
I know that I`m not so beautiful, sweet and pretty... BUT, I still belivie in myselv, and I know who I am. Do you?FORSIDE

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...