hits

30.06.2017, 17:15

For et par dager siden (dvs. i går..) så kunne jeg gå og hente meg ikke bare en, men TO middels store esker, fylt opp med masse, deilig digg. For greia er at jeg for en ukes tid siden bestemte meg for å teste ut XLgodis.se som blant annet Side2.no hadde skrevet så varmt om tidligere i vår. Og jeg er jo som kjent nokså glad i godteri, ikke like hardbarka som før, men på en annen side.. Får jeg først muligheten til å spare en del penger, ja så slår jeg gjerne til på det JEG ihvertfall anser som en knakende god deal. Og nå har jeg ikke fått spist så mye av går dagens fangste enda, men når det kommer til det som har med pris å gjøre, så har jeg ihvertfall ingen verdens ting å klage på. For å si det sånn.


Litt tilleggsinformasjon: Det eneste jeg slet litt med i ettertid av denne videoen, sånn bortsett fra å få knipset og redigert et godt nok miniatyr-bilde, samt noe eget til Instagram og Snapchat(...), var.. Hvor i helsikes skulle jeg gjøre av alt?? De 24 boksene med 7up gikk greit, de fikk plass i kjøleskapet, liksom. Men resten måtte jeg derimot tenke litt ekstra for å få "gjemt" bort, men jeg fikk visst til det også. Til slutt! xD

Kjenner du suuuuget?#xlgodis #sverige #svenskehandel #svensk #7up #godteri #brus #energidrikke #youtube #malaco #sureføtter #lakris #gele #skum #bonbon #lutti #godtochblandat #pingummi #sjokolade #kinder


29.06.2017, 13:55

For et par dager siden valgte en av mine favoritt-bloggere for tiden (IselinRenee) å legge ut et gøyalt lite innlegg hvor hun fortalte om diverse ting hun trodde da hun var yngre som på en eller annen måte hadde noe med Harry Potter å gjøre. Dette innlegget likte jeg såpass godt at jeg nå har funnet nok inspirasjon til å gjøre et lignende innlegg selv. Men siden det er temmelig lenge siden jeg var noe særlig til Harry Potter-fan nå har jeg valgt å heller ta for meg et litt annet univers i stede. Så kjære alle pikkoloer og stuepiker der ute - her har dere 5+1 ting jeg på et og annet tidspunkt har trodd eller tenkt om Hotel Cæsar, som senere har vist seg å ikke helt stemme. Enjoy! :-D


© Bildet er tatt fra tv2.no

1. Den 28. januar 2005 skulle vise seg å være en gledens dag for mange Cæsar-fans. For før denne dagen hadde nok mange trodd at Jens August var omkommet etter en meget så skjebnesvangert flystyrt. Noe også alle på "hotellet" trodde som akkurat der og da hadde gjort seg ferdig med en litt spesiell minnestund som ble vist på tv akkurat denne dagen.

Men helt mot slutten av denne episoden fikk vi som seere se at Jens August var slettes ikke død, men derimot strandet på en øde øy. I den ene hånda holdt han en slags pinne med et fiskehode(?) på, og jeg tolket det som om Jens August hadde blitt trollmann der og da da jeg først trodde han spradet rundt med en tryllestav. Til mitt forsvar hadde jeg en ikke så alt for stor tv, med en så høy oppløsning på den tiden..


© Bildet er tatt fra tv2.no

2. Noen som husker Sidsel Birkeland? Vel, det var en periode hvor ihvertfall ikke jeg gjorde det så alt for godt. For i begynnelsen fikk jeg ikke lov til å se på Hotel Cæsar fast. Og jeg hadde ikke bestandig mulighet til å likevel gjøre det heller. Så akkurat den faktiske exiten til Sidsel hadde jeg ikke helt fått med meg i starten.

For mens realiteten er at hun var blant de som omkom i den kjente og ikke så veldig kjære bussulykken, så var det en periode hvor jeg trodde at hun allerede hadde strøket med en stund før den episoden ved å kaste seg selv foran en bil. Ikke helt sikker på hva som gjorde at jeg trodde det, men det kan ha vært noe jeg leste på et eller annet forum for en tid tilbake.


© Bildet er tatt fra tv2.no

3. Hotel Cæsar har hatt MANGE spesielle personligheter på besøk gjennom de siste 20 årene. Og en av de skikkelsene som ihvertfall jeg syns var noe for seg selv var den litt innpåslitne operasangerinnen Desirée Johannesen, som ble spilt av Karin Lunden, kanskje mest kjent som Billeba Birkeland i Familiesagaen De Syv-søstre. Men da jeg først så et pressefoto Tv2 hadde av Desirée på sine nettsider trodde jeg først at det var en helt annen Syv Søstre-skuespiller som hadde tatt rollen, nemlig Simon Andersen. Og når jeg først trodde det tenkte jeg også at Desirée skulle vise seg å være transvestitt.


© Bildet er tatt fra tv2.no

4. Så var vi omsider kommet til det som kanskje er den mest lollete "misforståelsen" av dem alle. For rekk hånda opp i været alle dere som husker Magnus Falsen. Vel, jeg rekker TO hender opp i lufta nå. For OM jeg husker Magnus.. Ingen, absolutt INGEN skikkelse på Cæsar har køddet så mye med hodet mitt som det denne mannen en stund gjorde.

Og jeg vet ikke om dere husker det, men det var en periode hvor han lurte Juni til å helt oppriktig tro at han var en varulv. Og for å si det sånn, det var ikke bare Juni som trodde det. Og er det egentlig så rart at jeg gikk på? Jeg mener, Cæsar har jo hatt FAKTISKE surrealistiske sekvenser tidligere også. Noen som husker skygge-sekvensen med hun som brant inne på 513 foreksempel? Jeg bare nevner det. 


© Bildet er tatt fra tv2.no

5. Jeg tror vel egentlig at absolutt ALLE nå på en eller annen måte har fått med seg at Toralv Maurstad faktisk valgte å gjøre et aldri så lite "comeback" i serien for et par år tilbake i tid. Noe som vi ihvertfall delvis kan takke Torsdagskveld fra Nydalen for som i UKEVIS hadde parodiert sluttsekvensen fra en teaser serien hadde laget hvor man kunne se Georg Anker-Hansen sitte i en kontorstol GLISENDE mens han kom med følgende replikk: "Heeei, ja dere trodde kanskje at jeg var død?".

Og Georg kom jo tilbake. Ihvertfall på en måte. Det vil si, det var bare Jens August som så han da han hadde noen hyppige hallusinasjoner som han slet med der og da.. Men når JEG først så denne teaseren trodde jeg faktisk på ramme alvor at Georg ikke var steindød allikevel, og at han faktisk skulle bli med fast igjen.


© Bildet er tatt fra tv2.no

6. Helt til slutt vil jeg veldig gjerne legge til et siste punkt sånn apropos trailere og teasere. For da den livlige, pene, intelligente og ekstremt godhjerta karakteren Elise Bøe enda var rimelig ferskvare på hotellet la Hotel Cæsars facebook-side ut et intervju med Silje Hagrim Dahl som er det fantastiske vesenet som spiller Elise. I dette intervjuet ble det såvidt det er nevnt noe om at Elise har en mørk hemmelighet som blant annet vil gå utover familien hennes.

Og under nettopp dette intervjuet så vi også noen klipp fra serien som til da ikke hadde vært vist på tv. Blant annet en sekvens hvor Elise virket temmelig forskrekket, mens hun gjorde noen enkle håndbevegelser mot halsen. Det første jeg tenkte var følgende: "HUN ER VAMPYR!!", hehe.. Men skal jeg være helt ærlig så var ikke akkurat det noe jeg faktisk oppriktig trodde. Men DAMN, så kult det hadde vært om og hvis det stemte.

Har du tatt Hotel Cæsar-feil før?
#hotelcæsar #såpeserie #såpeopera #drama #tvserie #serie #hotell #hotel #fiksjon #misforstått #feil #feiltolkninger #fantasi #romforalt #ethjemforossethjemfordeg #tv2 #tv2sumo #kultur #norsk


28.06.2017, 14:20

Absolutt ALLE kan gjøre feil i ny og ne. SÅNN, da har jeg nevnt det så da trenger jeg ikke å skrive det noen flere ganger i dette innlegget. For JA, det skal nok en gang handle om de to videoene som jeg i går fikk beskjed om at noen hadde rapportert inn for brudd på opphavsrettighetene. Det har nå gått en del timer siden jeg først oppdaget det, og jeg sliter enda med å forstå hvorfor vedkommende faktisk gjorde det. Og utifra en del reaksjoner som jeg har fått inn i ettertid både her inne, men også på Facebook og Instagram, så har jeg forstått at jeg så på ingen måte er alene om akkurat det.Og selv etter en del mail-vekslinger med mannen bak disse rapporteringene så har jeg fortsatt ikke fått noe særlig godt svar. Men det jeg nå derimot vet er at begge videoene det gjaldt nå er oppe å stå igjen etter at nøyaktig den samme fyren som i går hadde sendt inn en juridisk klage til Youtube, i dag morres hadde vært innom tuben på nytt forså å bringe de tilbake i offentligheten. Og nettopp DET kombinert med det faktum at han altså FORTSATT ikke har svart meg på hvorfor han rapporterte de inn i utgangspunktet er i grunn og bunn bare med på å styrke min teori om at han faktisk ikke har hadde sett på de da han valgte å melde de inn, men bare handlet utifra miniatyrbilde, overskrift og tags.

Noen syns kanskje at jeg har vært litt hard mot denne fyren det siste døgnet, kanskje særlig over Facebook. Og noen syns kanskje også at jeg i det minste burde være litt takknemlig og til og med litt ydmyk nå som de ihvertfall er tilbake igjen, men vet dere hva.. Det skulle bare mangle. Er det ET menneske som burde være litt ydmyk akkurat nå, så er det etter min mening ikke meg, men han! For makan til et smålig og ikke minst SNODIG tilfelle har jeg nesten ikke vært borti før. Og som jeg også nevnte i går - jeg er så absolutt FOR at det skal være lover og regler om opphavsrettigheter og sånn, men et sted går faktisk grensen også der, og den grensen mener jeg at han gikk ganske hardt over i går.

Helt avslutningsvis så vil jeg nå dele de videoene det en stund gjaldt. De to videoene som Youtube en stund faktisk hadde "slettet". De to videoene som et merkelig individ altså hadde klaget inn for brudd på opphavsretten. De to videoene som nå på sett og vis er blitt noe historiske det siste døgnet etter denne snodige fadesen. Så kan dere ta en titt, og bedømme selv.


 


Så er spørsmålet mitt til alle dere: Er det noen der ute som kan forstå hvorfor disse to videoene ble rapportert inn? For som dere sikkert har forstått nå - jeg forstår nemlig IKKE det.. xD

Helt, helt til slutt vil jeg nå veldig gjerne få sitere en klok, gammel (og død), flott herremann, nemlig Kong Haakon: "Det vil helst gå godt.". Ah, de tar for seg, og sier mye rart disse danskene altså.

Har du fått noe rapportert på Youtube før?
#youtube #tv2 #hotelcæsar #rettigheter #opphavsrettigheter #krenkelse #blogg #autografer #utklipp #video #nordiccontentprotection #rettighetspoliti #straff #rapportering #seoghør #streng #fans


28.06.2017, 04:48Dette er det dårligste dikt på nett
du kommer uten tvil til å falle fra vett.
Så dårlig at du nå bør slutte å lese
ikke bare la katta stå der å pese.


Sommeren er lang som en eikesang
du kan synge den, gang på gang.
Men skulle regne så pøse ned
bare fortsett, ja syng så med.


Dette er det dårligste dikt på jord
skammen den føler de også i nord.
Dette dikt er så forferdelig dårlig,
det bør absolutt ikke leses årlig.


Gå nå ut av dette elendige dikt,
bestemor fikk nettopp leddgikt.
Stakkars bestemor er nå død,
 bare tullet, jeg skriver i nød


Dette dikt er så skrekkelig teit,
sannheten er; bestemor er feit.
Kom deg nå opp av din salige stol,
dette rimet gjør vondt, litt som i Gol.


Neimen, seriøst, slutt nå opp,
Odd Inge fikk akkurat propp.
Slutt nå for faen, slutt nå å les,
jeg klarer ikke mer, jeg er helt hes.


Men så slutt da, SLUTT sier jeg,
nå sitter jeg her, skikkelig lei meg.
Sagt det før og jeg sier det igjen,
nei vet du hva, nå går jeg.. Hjem?
#dikt #elendig #dårlig #random #tull #tullete #bestemor #humor #ikkemorsomt #taper #taperdiktet #4everalone #rim #slutten #spam #kvantitet #elendighet #failure #nobodylikesme #itsallmyfault


27.06.2017, 20:00

Akkurat nå kjenner jeg at jeg er litt irritert, ja faktisk også litt sint. Jeg var for en liten stund siden en tur innom Youtube, noe jeg vanligvis pleier da jeg oppdaget noe jeg heldigvis ikke har til vane å oppdage alt for ofte enda. Jeg har nemlig fått min aller første klage om brudd på opphavsrettigheter, og det første jeg tenkte var at det kanskje var noen av de videoene hvor jeg hadde brukt litt av Marilyn Mansons musikk i bakgrunnen, for jeg har jo lagt ut en del av de for en tid siden. Og hvis det hadde vært DET så hadde jeg egentlig kunne skjønt det, og akseptert det. Men neida, det var ikke noe sånt.Alt i alt er det to videoer nå som det er snakk om, og begge er faktisk også blitt fjernet fra Youtube nå etter en juridisk klage fra noen fra Nordic Content Protection. Den første videoen som er blitt klaget på (og fjernet..) er den videoen jeg la ut for noen år siden hvor jeg viste frem alle autografene jeg hadde fått fra Hotel Cæsar til da. Og den andre videoen er den hvor jeg bladde i utklippsboka mi som inneholder diverse artikler og bilder som jeg for det meste hadde klipt ut fra Se&Hør.

Og nå sitter jeg her å tenker.. Kommer de også til å prøve å ta ned alle fan-bloggene der ute? Kommer de til å foreksempel ta ned den fan-gjengen som media (blant annet Tv2 selv) har skrevet om en del ganger de siste årene for sin Cæsar-entusiasme ved å blant annet ukentlig legge ut bilder på blogg.no fra serien, samt klipp på Youtube hvor de har reagert til enkelte episoder og hendelser. Disse fantastiske menneskene som Hotel Cæsar selv har invitert til å komme på besøk en rekke ganger etter at bloggene deres har blitt kjent, eller vil det bli gjort enkelte unntak for nettopp de?

Alt i alt kjenner jeg at jeg syns dette bare er helt hull i hode. Hadde jeg lagt ut video-klipp eller brukt noe av musikken til serien, så hadde jeg forstått det litt bedre. Men når det er noe så enkelt som at jeg blar i en fysisk bok jeg har satt sammen med artikler og sånn, eller noe så enkelt som noen bilder jeg har fått signert opp gjennom årene, og KUN det, da syns jeg altså at det hele er jævlig teit, og at noen  tar jobben sin litt for alvorlig, og kanskje heller burde finne noe annet å bruke tiden sin på.

Når det igjen er sagt. Jeg er så absolutt FOR at det skal finnes regler om rettigheter og opphav. Men her syns jeg likevel at noen har tatt et skritt for mye i en litt gal retning. Så.. Ja. Det var vel alt jeg hadde å komme med for denne gang. Har nettopp sendt en mail til han fyren fra NCP som har klaget inn disse videoene, hvor jeg blant annet har gjort det ganske klart hva jeg synes om denne saken, samtidig som jeg stilte han noen av de spørsmålene jeg nevnte over her nå, om de faktisk kommer til å gjøre visse forskjellsbehandlinger eller ikke.

Vurderer også å kontakte Youtube i håp om at disse to videoene kan få komme tilbake, men i første runde venter jeg nå på svar fra han fyren som altså har sendt inn disse to juridiske klagene.Mulig at jeg blir litt fraværende de neste dagene, innser nå etter i dag at jeg bør gå gjennom alt som eksisterer av videoer på Youtube hvor jeg bærer en og annen t-skjorte eller lignende med et og annet trykt bilde eller logo jeg ikke egentlig sitter med rettighetene til...#opphav #rettigheter #opphavsrettigheter #hotelcæsar #youtube #video #fan #blogger #frustrasjon #sinne #forskjellsbehandling #særbehandling #klage #mail #nordiccontentprotection #regler


26.06.2017, 22:04


25.06.2017, 17:52


23.06.2017, 19:40

Det sies at himmelen, ja den er alltid blå. Men det er ikke alltid like lett å huske når alt man kan se er sky, på sky, på sky. Og selv om de ikke er så fordømt gråe av seg, og lufta ikke så alt for tung å puste inn, ja så er det gjerne fort gjort å frykte seg det aller verste - en lang og kaotisk orkan som kan komme til å bringe med seg langt flere ødeleggelser enn den gjør noe positivt for seg.

I løpet av det siste døgnet har jeg ikke bare vært plaget av en noe tildekket, grønn himmel, jeg har også delvis gått meg bort i en tett og fuktig tåke. Jeg syns stadig jeg ser et par lysglimter her og der, men før jeg rekker å finne ordentlig fram til de så slukner de og blir borte. Og jeg er igjen like langt. Jeg kan fra tid til annen også høre stemmer, fremmede som roper "kom hit, jeg er din venn", men enn så lenge er disse stemmene bare lyder uten ansikt.

Men når det igjen er sagt, jeg har vært i denne knipa før. Jeg nekter å slå på panikk-knappen riktig enda. For jeg har greid å finne frem til byen igjen et par ganger tidligere, og jeg SKAL klare det igjen. Om så jeg må krype i mitt eget blod de siste meterne.. Jeg SKAL greie det. Det må dere ikke tvile på.


#angst #depresjon #psykiskhelse #misfornøyd #depressiv #tåke #problemer #tåkeprat #metaforer #metafor #bekymringer #bekymret #plage #plaget #irritasjon #frustrasjon #selvopptatt #ego


22.06.2017, 21:54Hvem tror du egentlig at jeg er? Jeg mener, hvor godt "kjenner" dere meg sånn faktisk? Eventuelt - hvor godt tror du at du kjenner til min karakter utifra de få inntrykkene du har til nå hvis dette innlegget skulle vise seg å være ditt aller første?

En ting kan jeg røpe med en gang.. Av dere som først og fremst følger meg via sosiale media så kan jeg allerede fortelle at det er ingen av dere som helt kjenner meg. Selv om du anser deg selv som en fan og har sett og lest mer eller mindre alt jeg har lagt ut til må jeg har jeg nok likevel skuffe deg: Det er faktisk en del ting også om meg som ikke ligger på nett, og en del av det som ligger ute er en smule overdrevent, og noen ting må jeg bare innrømme at jeg simpelthen har diktet opp. Man skal med andre ting ta mye av det jeg skriver og sier i sosiale media med en viss klype salt. Til tider kan jeg simpelthen være selve definisjonen på "fake news", for å si det sånn xD

Men, jeg skal være helt ærlig med dere akkurat nå, det vil si - kinda. For nå har jeg tenkt å gi dere hele tolv opplysninger om meg selv hvor ti av de stemmer, mens to ikke. Så da er det opp til dere å gjette hva som er "fake news", og hva som ikke er det. Så da spørs det da - kjenner dere meg egentlig så godt som ihvertfall noen av dere liker å tro?

1. På 18-årsdagen min gikk jeg rundt med "18 år" i panna.

2. Jeg slo ned min egen bror en gang da jeg var ca. 11.

3. Nordfjordeid var det første stedet jeg reiste til helt på egenhånd.

4. Jeg ble kvitt jomfrudommen i en alder av 24 år.

5. Jeg elsker energidrikker.

6. Jeg har hatt med selveste Kristopher Schau i et par filmer jeg har laget.

7. Jeg har aldri vært full.

8. Jeg har vært medlem av SIAN (Stopp Islamiseringen av Norge) på Facebook.

9. Gjennom nesten hele ungdomskolen bidro jeg med å mobbe en av mine beste venner.

10. Jeg kan knapt snakke om ting som har mer frisering å gjøre uten å bli veldig svimmel.

11. Jeg har skrevet og utgitt en bok.

12. I perioder ELSKER jeg å stå foran speilet og studere meg selv.

Sånn. Da har jeg sagt mitt for denne gangen, nå er det altså opp til dere å finne ut av hvilke av disse påstandene som er sanne, og hvilke jeg bare har tatt rett ut av ræva..God jakt, og husk;
- Stay goregeous!
#fakenews #sant #løgn #usant #sannheten #fakta #påstander #ego #sex #jomfrudom #jomfru #alkohol #vold #sian #energidrikker #reise #tur #fobi #frisør #kroppskunst #mobbing #random


22.06.2017, 18:41

God kveld, har dere hatt en bra dag? Jeg håper det! Jeg har ihvertfall hatt en ganske.. Vel, ærligheten skal faktisk få lov til å seire igjen: Dagen i dag har foreløpig vært helt ok. Akkurat nå er jeg litt smådeppa og frustrert over at INGEN har likt det siste forsidebildet mitt på Facebook enda (hint, hint), så i skrivende stund sliter jeg litt med at perfeksjonisten i meg kjefter sjela mi huden full, men det går nok over om noen timer.. Jeg begynner å bli vandt til det xD

ENYWAY! - Jeg har fått meg post igjen :-D Og i kveld er det nok en gang skrekkens verden som står i høysetet da jeg igjen har vært innom cdon og bestilt meg et par skrekkfilmer som jeg foreløpig ikke har sett enda. Ah, ja, også et ikke alt for nytt ps3-spill som jeg ærlig må si at jeg gleder meg til å prøvekjøre, for å si det sånn!

Sånn, da tror jeg at jeg skal gå og mekke meg noe mat, så er det ihvertfall et lite håp om at Facebook-frustrasjonen (en av de verste) gir seg, samt at blodsukkeret og humøret kommer sakte, men sikkert tilbake. Eller - kanskje det ikke tar noe særlig lang tid i hele tatt da jeg tross alt skal se ukens Hotel Cæsar-episode nå straks ^^ Det er i hvertfall lov å håpe, sant?

Hva er dine planer for kvelden?#film #skrekk #horror #bluray #stephenking #dunderland #jameswan #lightsout #childrenofthecorn #asabovesobelow #rings #thering #ps3 #playstation #burnout #burnoutparadise #bil #post #hverdag


21.06.2017, 12:07

Det er ikke alt for ofte jeg kan si at jeg faktisk blir overrasket over skrekkfilmer lengre, spesielt ikke i positiv forstand. Jeg har for lengst ramlet ut av tellinga når det kommer til hvor mange filmer jeg har sett, men for å si det sånn - jeg har sett mange. Veldig mange.. Så når jeg nå bestemte meg for å sette meg ned for å se "The Autopsy of Jane Doe" så var ikke forventningene så alt for høye. Jeg tenkte at nå skulle jeg få servert nok en historie jeg har blitt fortalt før, bare med litt andre folk, kanskje en litt annen vinkling også videre. Men sannheten er.. Det viste seg fort at jeg hadde tatt feil.


© Bildet er tatt fra bloody-disgusting.com

I begynnelsen blir vi først tvunget til å ta noen steg gjennom det som trygt kan kalles for et massakrert hjem. Likene ligger strødd litt sånn rundt om kring, ganske så synlige for politiet som akkurat har kommet dit for å etterforske hva som kan ha skjedd. En hel familie ligger altså død i sitt eget hjem, men i kjelleren finner politiet etterhvert enda et lik (spilt av Olwen Catherine Kelly), delvis begravd - en kvinne vi aldri helt får vite den sanne identiteten til, en kvinne som vi "inntil videre" får nøye oss med å kalle for "Jane Doe".

Etter en kort stund blir alle likene fraktet til likhuset hvor vi så blir introdusert for den eldre herremannen Tommy Alden (spilt av Brian Cox), samt hans sønn Austin (Emile Hirsch), som begge jobber der. Vi blir også såvidt det er presentert for Austins kjæreste Emma (spilt av Ophelia Lovibond), samt sheriffen Burke (spilt av Michael McElhatton), men stort sett så er det far og sønn Alden vi skal tilbringe mest tid med i løpet av de neste 80 minuttene. Ja, også "Jane" da..


© Bildet er tatt fra bloody-disgusting.com

Når jeg først skal anbefale noen en film pleier jeg stort sett å fortelle folk litt om hva den handler om. Det skulle jeg gjerne også gjort her hadde det ikke vært for at desto mer jeg sier om plottet, desto mer risikerer jeg å legge en viss demper for de forskjellige overraskelsene denne herligheten har å by på. Så DERFOR mine damer og herrer er alt jeg vil si om plott og story-Line for denne gang følgende: "Jane Doe" er ikke et lik lik alle andre lik. Hun er derimot et ganske likandes lik, ihvertfall om man LIKer litt av de samle skumle tingene som meg selv. Sånn - ingen flere lik-metaforer på meg i dag!..

I den senere tid har jeg stadig utviklet en mer og mer utålmodig sjel når det kommer til film-titting. Men for å si det sånn, det var ikke noe problem her. For så fort man er blitt introdusert for "Jane Doe", ja så er det ingen vei tilbake. Dette er nemlig en film som er skremmende godt laget på faktisk alle plan. Den har en meget original historie, noe som er både godt gjort og ikke alt for vanlig lengre særlig innenfor skrekk-sjangeren. Den byr på den ene etter den andre meget godt fotograferte og regisserte sekvensen, skuespillerne er nærmest som tatt ut av himmelen, og den har et soundtrack som mildt sagt er helvetes tilfredsstillende.


© Bildet er tatt fra bloody-disgusting.com


© Bildet er tatt fra bloody-disgusting.com

Ah, ja også var det en liten ting til sånn apropos regien - nevnte jeg i ste at det er vår egen André Øvredal (kanskje mest kjent for "Trolljegeren" (2010)) som har stått for akkurat den jobben? Ikke? Vel, NÅ har jeg ihvertfall gjort det. Og for å si det sånn: André Øvredal har virkelig noen beundringsverdige talenter, og forhåpentligvis en meget lys fremtid i vente. En mann vi neppe har sett eller hørt det siste fra, for å si det på det slik. Så.. Da ser jeg egentlig ingen grunn til å si noe mer, annet enn at hvis du som meg har sansen for litt skumle (og delvis morbide) filmer så er simpelthen dette en gullperle du bare MÅ feste fast til perlebåndet ditt.stay goregeous #theautopsyofjanedoe #skrekk #horror #skrekkfilm #andreøvredal #trolljegeren #morbid #lik #briancox #emilehirsh #olwencatherinekelly #død #supernatural #overnaturlig #likhus #gru


19.06.2017, 20:32

Dere vet den følelsen man gjerne får når man ENDELIG har lyktes med noe man har strevd med å få til i en lengre tid, noe man egentlig burde ha lyktes med for lenge siden, men likevel ikke har, mye fordi man bare ikke har giddet å gjøre noe ganske vesentlig man egentlig BURDE ha gjort fra dag en? Eller i mitt tilfelle ikke har tenkt så alt for mye på.. Også blir man sittende igjen i lykken over å endelig ha lykkes, mens man irriterer seg litt over seg selv forså å stille seg følgende spørsmål: "Hvorfor gjorde jeg ikke DET for leeeenge siden?".

Jeg har det litt sånn nå. For jeg har ganske lenge slitt med å få tak i noen nye bukser som faktisk passer. Og som dere fleste sikkert vet så handler jeg nesten aldri klær i fysiske butikker lengre, FUCK PRØVEROM og denslags liksom. Så jeg har de siste årene egentlig bare satset på at det har gått bra å bestille over nettet. Og det har som regel ikke lyktes helt. Enten har det passet ganske bra fra der magen har sluttet og nedover mens akkurat rundt selve livet har det fort blitt litt for trangt.. Eller så har jeg fått meg bukser som ikke har passet i hele tatt da de enten har vist seg å generelt være alt for små, eller ALT FOR STORE..

Men for noen dager siden oppdaget jeg at EMP-SHOP har en egen side som forklarer hvordan man best mulig regner seg frem til den mest korrekte størrelsen på ting. Eller, jeg har vel egentlig kjent til den størrelseguiden til EMP en god stund nå, men jeg har likevel aldri faktisk satt meg noe særlig inn i den, fordi jeg har tenkt at jeg sikkert bare vil tolke den feil likevel. FUCKINGS IDIOT-HJERNE... xD Men uansett.. I DAG kunne jeg endelig kjenne på gleden over å faktisk ta på meg en helt ny bukse som faktisk passer meg YPPELIG på alle måter.Hva syns dere? Ganske kul, ikke sant?? Det eneste jeg dog ikke var helt fornøyd med når jeg først fikk pakket den ut var at jeg ganske tidlig kjente på en lukt som ikke akkurat RUNKET NESEHÅRENE mine for å si det sånn. Luktet litt stramt, luktet litt.. Okei, nei, nå skal jeg prøve å ikke henge ut noen her.. xD ENYWAY! - buksa ligger i vaskemaskina nå da jeg uansett alltid vasker ting før jeg faktisk bruker det, så når den prosessen bare får gjort seg ferdig regner jeg med at den lukta som minner meg litt om noen jeg ikke skal nevne her og nå har forsvunnet! :-D

Ah, og mens jeg enda husker på det.. Det er ikke bare ny bukse jeg har fått meg i dag, neida, jeg har nemlig også oppgradert boxer-shorts-"samlingen" min litt.Og, ehm, ja.. Jeg vet at dette er det tredje "se hva jeg har kjøpt"-innlegget som jeg legger ut på rad nå. Og før noen eventuelt får "panikk" her: FULLSTENDIGKAOS.BLOGG.NO har IKKE blitt til en shopping-blogg! Jeg lover å komme opp med noe helt annet igjen om ikke så alt for lenge. Men jeg kan derimot ikke love at det blir med de to-tre neste innleggene da jeg venter et par ting til som jeg gjerne vil vise dere i en ikke alt for fjern fremtid. SORRY!.. xD Så til dere som kanskje er litt lei nå..: please vær tålmodige med meg i et par innlegg til, så lover jeg å smelle til med noe helt, helt annet igjen ganske snart.

Hva syns dere om den nye buksa?

stay goregeous #shopping #mote #empshop #klær #neversurrenderpete #rockrebel #rebel #rock #rocknroll #rocka #sort #svart #kul #awesome #hodeskalle #hodeskaller #death #klær #boxershorts #bukser #bukse


18.06.2017, 16:40

I skrivende stund står den kjære vaskemaskina mi på badet og bromler og bråker, og jeg tenker, hva er vel egentlig bedre å bruke denne ventetiden til, enn å ploppe opp med et nytt blogginnlegg igjen? Nå skal det sies at jeg har ikke så innmari mye nytt å legge til annet enn at jeg ikke har sovet i sengen min nå på godt over et døgn. Men når det igjen er sagt - jeg har faktisk sovet i natt, bare at det ble litt ufrivillig på sofaen i stede xD

Blogginnlegg slutt. Hehe, neida, jeg har faktisk en liten "ting" å legge til. For i går viste jeg dere noen bilder av to blader og ei bok som jeg har kjøpt tidligere denne uken, og nå tenkte jeg at jeg kunne smelle til med å vise dere noe av det snopet jeg har handlet inn de siste dagene. Dere vet, siden jeg ikke har annet å gjøre på nå likevel som jeg gidder å gjøre.Og ja.. Nok en gang er det sikkert en del som tenker at dette er ganske mye for en person, og at "rart at han Kaylar fremdeles er så tynn, og et MIRAKEL at han ikke har fått diabetes enda", også videre.. Vel, hold på de tankene i noen dager til. For i går bestilte jeg meg nemlig TO KASSER fra Sverige fult opp med snop. Og for å si det sånn, hvis dere syns at det dere har sett nå er mye - Bare vent til jeg forhåpentligvis får lagt ut noen bilder fra den siste svenskehandel-bestillingen min.. xD

Noen som er blitt godtesyke?

stay goregeous #godteri #snop #cola #cocacola #classiccocacola #sjokolade #potetgull #kos #kaos #kims #haribo #smurfene #smurfer #chewypops #funs #lakris #licorice #brus #nytelse #livet #fråtsing #dødssynd


17.06.2017, 18:10

Det er vel verken noe gammelt nytt eller nytt fordagens at jeg har vært, og fremdeles er ganske flink til å improvisere. Veldig mange av valgene jeg tar i livet skjer gjerne svært spontant og det igjen byr gjerne på en del spennende opplevelser som i bestefall blir til en god historie for ettertiden. Jeg har nok blitt noe flinkere til å planlegge og tenke meg om i den senere tiden, men fortsatt skjer det at jeg foretar meg et eller annet som, vel, ikke akkurat er planlagt.

Sånn sett kan man trygt si at jeg er som livet selv. Man vet aldri helt hvor det fører deg, hva det vil gi deg neste dag, og sånn er jeg også. En noe uforutsigbar bombe. Ta soverommet mitt foreksempel. Jeg leser nesten aldri. Likevel har jeg en ganske høy bunke nå ved sengen med blader og bøker jeg bare såvidt har tatt i per dags dato. Tenkte kanskje det skulle hjelpe litt å kjøpe meg et bokmerke for noen dager siden, men så langt ingen fremgang.Og tror dere at den bunken nå har sluttet å vokse? Neeeeeida. For samme hvor mange ganger jeg sier til meg selv at NÅ må jeg få stanset mine stadige impulskjøp til jeg faktisk har fått lest gjennom noe av det jeg allerede har, så ser det visst ikke ut til at det hjelper. For etter at jeg hadde tatt meg en tur innom Domus i går formiddag så kunne jeg blant annet ta med meg dette hjem:

Men, men. Nå må det vel snart skje noe. Jeg har en god følelse på at jeg snart skal begynne å faktisk LESE det jeg har liggende nå. Kjenner det på meg - om ikke så alt for lenge så skal jeg nok omsider fått kastet meg uti det. Like før nå. Like før.

Handler du ofte på impulser?

stay goregeous #samlemani #impulsiv #impuls #bok #bøker #blad #magasin #blader #starwars #gameofthrones #illustrertvitenskap #fakta #skrekk #horror #forbannelsenshus #samler #forbannelse #cover


15.06.2017, 07:11

Hurra for meg som fyller mitt år, ja for meg vil jeg gratulere!! - Ja-ja!!, og nei-nei... Da var dagen her da. I dag er det på dagen 26 år siden jeg så mine aller første lysstråler, kvinner i hvite frakker, og mine aller første dråper blod. Og siden den gang har det bare gått mer og mer nedover med verden. Djevelens nye yndling hadde omsider slått sine aller første røtter. Norges desidert kuleste og mest fryktede blogger var endelig kommet til jord. Aylar hadde fått sin kuk(linski), samfunnets fullstendighet hadde fått sitt kaos.Kjære alle sammen, om det skulle være noe som helst tvil i dag har jeg altså bursdag!! Og det er ikke sånn at jeg forventer en drøss med gratulasjoner eller noe, jeg VET jo at en del av dere ikke liker meg så godt, men hvis noen vil gratulere meg likevel så kan det tenkes at jeg kommer til å trekke litt i smile-gardina igjen, enten jeg vil det eller ikke. Helt ærlig så vet jeg faktisk ikke helt hva det er å gratulere for da det egentlig bare er nok en påminnelse om at jeg har blitt enda litt mer gammelfis, og nok et skritt nærmere døden, men, men..

Men, enyway - siden jeg innser at det sikkert er litt mye å be om så vil jeg ihvertfall benytte anledningen til å gratulere meg selv, så har jeg ihvertfall mottatt EN gratulasjon i løpet av dagen. Kjære Aylar Von Kuklinski, min fantastiske favoritt-blogger gjennom alle tider - GRATULERER SÅ MYE MED DAGEN!! Jeg er utrolig, utrolig glad i deg! Takk, takk, det var da så alt for meget.

Noen som vil gratulere meg med dagen? :-D

stay goregeous #bursdag #fødselsdag #hverdag #feiring #sarkasme #sarkastisk #blogger #blogg #birthday #jubileum #markering #lykke #glede #døden #livet #selvhøytidelig #selvfeiring #dirtday #død #anledning


14.06.2017, 10:46

Okeida, så gjør jeg egentlig ikke det. Men akkurat nå er jeg DRITTLEI for jeg har gått fra det ene bildet til det andre ganske lenge nå, uten å helt klare å bestemme meg for hvilke(t) jeg skal gå for i et veldig simpelt innlegg som jeg kommer til å poste i løpet av morgendagen. Også blir jeg selvfølgelig aldri helt fornøyd når jeg sitter og redigerer heller. En ting som jeg spesielt har hengt meg ekstra oppi i dag er det faktum at jeg har litt dype øyne (altså at de går for langt innover), noe som gjerne gjør at det blir litt ekstra skygge akkurat på de områdene der.. Og jeg skal ikke en gang begynne å snakke om alt det som har med beskjæring, lys og kontrast, bildeskarphet og sånn drit å gjøre nå.. Så, bare sånn for "moro skyld" - her får dere to bilder jeg til slutt har bestemt meg for nå at jeg IKKE skal bruke i det ene blogg-innlegget dere kan vente dere i morgen:

Dere kan altså anse disse to mislykkede bildene over her som to "bortklipte scener" fra en "film" dere verken har sett eller hørt noe særlig om enda xD Hver-så-god, bare-hyggelig, og-så-videre..

JEG ER EN MISLYKKET BLOGGER!!

Nei.. Nå tror jeg rett og slett at jeg bare skal legge meg eller noe. Humøret mitt er ikke akkurat tipp-topp nå. Er på slike dager som denne her at jeg sitter og lurer - Hvorfor gidder jeg egentlig? Hvorfor legger jeg ikke bare opp alt som har med sosiale medier å gjøre og heller finner meg noe annet å fordrive tiden med? Jeg bare spør.

Liker du å knipse/ redigere bilder?

stay goregeous #foto #photoshop #bilderedigering #perfeksjonisme #misnøye #misfornøyd #bilder #bilde #kontrast #lys #beskjæring #mørke #øyne #modell #frustrasjon #sinne #fokus #skarphet #mislykket


13.06.2017, 16:07Det er nå bare noen snaue minutter siden sto jeg ved klesstativet og tenkte: "...Liker jeg egentlig å dele seng med noen?". Og jeg er ikke helt sikker, men jeg tror at når alt kommer til alt så ender opp med et svar som er noe sammenspleiset. Så ikke et ja, heller ikke noe nei, men kanskje heller det vi får når vi kaster disse to inn i en og samme tørketrommel forså å ta de ut igjen, noe sammenklistret - Et ganske så velkjent: Tja...

Før jeg nå går særlig mer i detalj på hva som ligger og drar i nei-enden så vil jeg bare få sagt følgende: Det er IKKE sånn at jeg IKKE har satt pris på å dele seng med en og annen tidligere. For det å slippe å våkne opp alene noen få dager i året må jeg bare si har vært veldig hyggelig stort sett, de få gangene det har skjedd.  Og det er IKKE sånn at jeg IKKE har satt pris på å bare ligge i senga og snakke tull i flere timer med en og annen venninne de gangene det har skjedd heller, for ikke å snakke om det som har med kos å gjøre. Nam.Nei, når sant skal sies så er det egentlig mer den delen som ligger mellom disse tingene jeg har hatt litt mer trøbbel med, altså selve sove-delen. Og jeg tenker litt nå: de få gangene jeg har hatt problemer med å sove under overnatting kan godt i bunn og grunn skyldes at disse gangene rett og slett har vært så.. Ja, rett og slett så FÅ. At det simpelthen er det velkjente dyret "vanen" (som for all del ikke må forveksles med sin kjære svoger fra Moss - svanen!) som ligger å klør litt i hjernebarken.

Og mest sannsynlig så er det nok det. Men jeg er samtidig ikke helt sikker. For jeg tenker.. Dersom jeg hadde fått meg en samboer en gang (det skjer ikke!!), hadde jeg da kommet til å sette pris på den sove sammen-delen etterhvert I TILLEGG til at jeg hadde vendt meg til det, eller hadde jeg først og fremst bare vendt meg til det? For hovedproblemet mitt når det kommer til å sove sammen med noen er at jeg plutselig nesten ikke tør å bevege en finger en gang. Rett og slett fordi jeg så absolutt ikke ønsker å komme borti den som legger ved siden av meg, og aller minst være den som faktisk vekker vedkommende. Uansett hvor langt inni drømmeriket (også kjent som Vagina-land) h*n er eller ikke.Og det at nettopp disse tingene lammer meg såpass som det gjør nesten hver eneste gang er jo egentlig litt rart. For jeg har jo f.eks aldri funnet det særlig plagsomt når den andre halvparten selv har snudd seg i senga. Og det har også skjedd at jeg såvidt det er har fått en og annen albue i fjeset, men heller det har egentlig aldri gjort meg noe særlig. Så HVORFOR blir likevel JEG liggende da og tenke at disse tingene skulle plage den andre om JEG mot all formodning skulle være den som gjorde noen av de?

Jeg vet ikke. Kanskje jeg rett og slett bare skulle betale en eller annen venninne av meg til å komme til Oppdal og sove over fast i noen måneder? For desto mer jeg tenker over det nå, desto mer sikker blir jeg på at det først og fremst er SOVE-delen jeg sliter litt med, og altså ikke "før-spillet" eller "oppvåkningen". Akkurat nå, i denne skrivende stund tenker jeg at det å dele seng med noen rett og slett er som en god, iskald kartong iskfaffe fra Tine. Var ikke sånn superkeen på det heller i starten, men i dag kan jeg nesten ikke klare meg uten.Noe som igjen fører meg inn på en annen tanke - Kanskje er det like greit at jeg ikke har blitt alt for vandt til å ha noen liggende ved siden av meg enda.. For med tanke på hvor avhengig jeg fort kan bli av ting når jeg virkelig "faller for det" så.. Jeg mener.. Jeg vil jo ikke risikere å ende opp som en slitsom overnattings-junkie heller? Og jeg tror ihvertfall IKKE at vennene mine ønsker at jeg skal ende opp som akkurat det.. Så igjen, jeg vet ikke helt jeg. VIL JEG sånn egentlig dele seng med noen? Tørketrommelen sier fortsatt tja..

Og dere!: - Det er vel ikke blitt forbudt å betale folk for å bare sove ved siden av seg enda, eller har K. Ottar og SV fucket det til for resten av norge der også?.. Noen som vet? :-)

Hvor mange har du delt seng med?

stay goregeous #seng #rompartner #sengekos #soverom #søvn #komfort #natt #dag #overnatting #venn #venner #vennskap #samboer #samboerskap #rammemadrass #sove #våken #forstyrrelse #sensitiv


11.06.2017, 16:54

Kjære alle vakre mennesker, kjære alle ikke fult så vakre mennesker. Jeg er tilbake. Tilbake fra rammemadrassen, tilbake til den beinharde virkeligheten så mange unødig klamrer seg fast til og kaller for livet. Til nå har jeg såvidt det er klart å holde på en noen lunde ok døgnrytme, og det er med et noe fårete smil om munnen jeg nå må rekke opp min høyre hand og skrike "SKYLDIG!". For etter et par episoder med Orange Is The New Black igjen i natt, ja, mine kvinner, menn og alt ettersom, etter nok en aldri så liten (grise-)binge så er jeg nå ute på skråplanet igjen.Spenningen er herved til å ta, og vet dere hva?.. Den er også til å føle på!! Kommer den kjæreste Kaylar Luklinski til å hente seg inn igjen til torsdag? For hva om han forsover seg på denne storslåtte dagen? Kommer han da til å overleve den ekstremt nedbrytende undertonen som vil fengsle hans unge sinn? For ikke å snakke om... Hva vil moren hans si? Jeg vet ikke. Og helt ærlig, jeg tør faktisk ikke tenke tanken heller akkurat nå. Vi får bare inderlig håpe at han klarer å snu seg tilbake innen den tid.

Åh, forresten.. Vet dere hva Kaylar er i ferd med å gjøre nå? Dvs. vet dere hva han skal gjøre ETTER å ha publisert dette fantastiske blogg-innlegget, forså å ha delt det i alle de 40 gruppene på Fitteboka som han så stolt og **** (finn på deres eget adjektiv, kan da ikke gjøre alt for dere alltid heller!!) er medlem av? Jo, da skal han og Alice Cooper nemlig rusle hand i hand til den etterhvert så etterlengta Coopen, forså å kvitte seg med et par filler de sendte han i posten for et par dager siden. Tenk det! Å han Kaylar lever et spennende og fantastisk live dere, eller hva?Sånn, nå gidder ikke Kaylar bruke mer tid på dere for denne gang. Nå er det like før han legger fra seg tastaturet, og dere nok en gang må finne dere i å bli ditchet for et par timer. Men frykt ikke dødelige tåper. Favoritt-bloggeren deres vender tilbake før dere ha-ha-ha-aner det. Eller, det kan faktisk hende dette blir det siste innlegget.. Er visstnok fryktelig gøy for han-hunne-dærre gud med liten g å kalle inn sine oh store kjendiser for tiden, men vi satser på at det ikke skjer. Okey? Okey?? Fint! Ha fortsatt en god helg da! Av det som er igjen...

Liker du Orange Is The New Black?

stay goregeous #hverdag #orangeisthenewblack #maraton #marathon #netflix #rammemadrass #søvn #døgnrytme #medlem #medlemskupponger #fjas #selfie #bad #speil #random #livet #gult #handel #mas


10.06.2017, 18:06

DETTE innlegget har jeg vært litt usikker på om jeg skulle lage nå, men her kommer det - Jeg har fått post igjen!! Okei, med den introen så kan jeg kanskje forklare litt om HVORFOR jeg har vært litt frem og tilbake på om jeg burde lage dette innlegget eller ikke. Først og fremst: latskap. Og nummer to (høh-høh): Jeg har allerede sånn egentlig blottlagt dagens post på Instagram og Snapchat. Så det å kline ut bilder av de eksakt samme tingene her inne også nå gjør at de bildene jeg har lagt ut på de to andre steder i dag plutselig blir hakket mindre "eksklusive", men, men xD

På en annen side - jeg har ikke noe særlig annet å ta for meg. Eller, jo, tja, jo, egentlig. Jeg kunne forsåvidt kastet meg på tredje episode av Orange Is The New Black (sesong 5), men, hmm, jeg vet egentlig ikke helt hvorfor jeg ikke har valgt å gjøre det i stede nå, sånn egentlig.. Men hey, samma det. Her har dere altså et nytt "se hva jeg har fått i posten"-innlegg!! :-DHar du mottatt noe kult i posten den siste uken?

stay goregeous #post #playstation #dreamfall #dreamfallchapters #drømmefall #missionimpossible #tomcruise #bluray #gaming #ps4 #outlast #outlasttrinity #outlast2 #outlastwhistleblower #horror


09.06.2017, 13:02"Pappa?", kom det fra lille Tim. Pappa svarte ikke. "Pappaaa?". Lille Tim så så bort på pappa, ikke en eneste reaksjon var å se. Lille Tim la fra seg fjernkontrollen han hadde holdt klistret til den litt svette guttelabben i to og en halv time og hoppet så opp og ut fra sofakroken og tok sine første skritt mot pappa. Men plutselig stoppet han opp. "Tenk om pappa er død?". "Nei, ikke pappa. Pappa er udødelig!". Neida, pappa var nok ikke død. Han sov sikkert bare veldig tungt. Slik som han pleier å gjøre.

"Tim!!". Hvor kom den stemmen fra?? "Tim!!". Der var den igjen. Denne gangen litt høyere. Liksom litt nærmere også. Tim kjente at han begynte å bli redd nå. Tim turte ikke svare. Før han rakk å tenke noe mer løp han inn mot rommet sitt, smelte igjen døra og kastet seg under sengen. Han kunne tydelig høre sin egen hjertebank. Den hadde ALDRI vært så høy før, ihvertfall ikke av det han kunne huske. "Jeg vet at du er der inne. Du kan like bare komme ut med en gang først som sist!".

Hvem var den stemmen? Den virket på ingen måte særlig kjent. "Okei.. Nå teller jeg langsomt ned fra 10 til 0. Hvis du ikke er ute innen jeg er ferdig med å telle blir det verst for deg!". Vent nå litt.. Kanskje var det noe kjent med den stemmen likevel.. Kunne det være at.. "10!". Å nei, ikke han!.. "9!".... "8!"... Jo, det måtte være han!! Men hvordan visste han hvor Tim bodde? "7!". Langsomt begynte Tim å krabbe seg fremover. "6!!".

Nei, nei, nei.. Det var ikke mulig, det kunne ikke være han. "Jeg så deg jo dø med mine egne øyne..", hvisket Tim skjelvende for seg selv. "3!". Det måtte være noen som tullet. En skikkelig dum spøk. En skikkelig, skikkelig teit fyr med en skikkelig teit humor... "Tiden er ute!". Plutselig ble alt helt mørkt. Alt Tim nå kunne se var et bitte lite lysglimt som han ikke helt visste hvor kom fra. Og så ble alt helt stille. Helt. Muse. Stille.En liten stund senere kom lyset endelig på igjen. Men vent nå litt.. Nå lå jo ikke lille Tim på rommet sitt lengre, men på kjøkkengulvet! Tim forsøkte å reise seg, men han fikk det bare ikke til. Det var akkurat som om kroppen rett og slett ikke ville. Nå kjente han at hodet begynte å gjøre vondt også. Etter et par sekunder kunne Tim høre en stemme han tydelig kjente igjen. "ALFRED!!!" Neeeeeeiiii, nei-nei-nei!!". "Mamma?".

"Tim!! Ikke kom på stua!". Plutselig ble alt helt mørkt igjen. Og veldig.. Veldig.. Kaldt. Faktisk helt uutholdelig kaldt. "Du skulle ha hørt på meg!". Der var den stemmen igjen. "Det er din feil alt sammen. Alt jeg ville ha var en venn!.. Nå kan du bare takke deg selv. Det forstår du vel?". Tim skalv over hele kroppen. "LA MEG VÆRE I FRED!!!". Så ble alt helt muse stille igjen. Ikke. En. Lyd.

Slutt.#historie #frykt #angst #pappa #mamma #foreldre #barn #grøss #skrekk #drama #inntrenger #mystikk #paranoia #forferdelse #tragedie #tragisk #ukjent #novelle #norsk #mørke #tv #sofa


08.06.2017, 11:08

Så har det endelig skjedd. Folk har ventet på dette helt siden tidenes morgen. I generasjoner har folk kranglet og debattert, uten å komme noe særlig langt. Familier har gått tapt. Flere titalls kommuner har gått til grunne. Alt på grunn av et eneste spørsmål. Hva er egentlig best - banan eller leverpostei?.. I dag mine kvinner og menn, i dag er den store dag. For etter mye blod, svette og tårer er det endelig klart for å kåre den aller beste. Nå står de to rivalene side ved side, klar for en aller siste kamp.

Så, jeg spør dere igjen.. Hva er egentlig best - Banan eller leverpostei?BANAN eller LEVERPOSTEI?

stay goregeous #banan #leverpostei #pålegg #mat #bær #episk #avstemning #avgjørelse #hverdag #dagligdags #humor #rival #konkurranse #konkurrent #nemesis #venner #fiender #tull #tøys #stabburet


08.06.2017, 02:00

Er det noen som husker den lille humor-videoen som jeg la ut på mandag? Den med edderkoppen, den lille tørre vitsen mot slutten, og hun eneste ene søstra mi? Jamen så bra da!! :-D Var et lite øyeblikk litt redd for at dere kanskje hadde glemt den. (for dere som eventuelt ikke har sett den enda; klikk her!) Og vet dere hva? Til tross for hvor utrolig proff den videoen til slutt ble så var det ikke alt som gikk rett hjem i banken med en gang. Kjære alle sammen - her et et lite knipe utvalgte tabber som dessverre ikke helt fikk plass i originalen:Håper dere likte videoen!


stay goregeous #humor #latter #youtube #bakkulissene #fadeser #fadese #tabbe #faderserbakfasaden #edderkopp #bokstaveligtalt #tørrhumor #søsken #familie #tull #tullogtøys #høy #fobi #angst #gull #lol


07.06.2017, 19:47Føler du deg litt trist og lei? Fortvil ikke, Onkel Kuklinski står klar til å rydde vekk alle dine sorger i en fei. Ja.. Jeg skal ihvertfall gjøre mitt beste. For vi har alle vært der, og vi kommer alle til å være der igjen før eller siden, av en eller annen grunn. Og med ALLE så mener jeg også meg selv. Jeg er slett intet unntak akkurat der jeg heller. For i likhet med dere så, ja, jeg har altså også vært lei meg et par ganger i livet, og pappa Prumpepenge skal vite at jeg har følt meg både hjelpeløs og fortapt.

Men jeg har dog alltid kommet meg tilbake. Noen ganger har det gått over mer eller mindre av seg selv. Mens andre ganger har jeg heller måtte hjulpet til selv enten ved å distrahere vekk de onde tankene ved å ha et eller annet å gjøre på, men også ved å tvinge meg selv til å tenke en og annen lystig tanke. Og det er akkurat tankene våre jeg har tenkt å vie litt ekstra oppmerksomhet til nå. For i de aller fleste tilfeller er det jo i bunn og grunn de som faktisk er de mest grunnleggende utfordringene vi har å stri med.

Så, til neste gang deres hoder blir forsøkt okkupert av ondsinnede, triste og slitsomme tanker - Her har dere et par gode ting å tenke på som ihvertfall KAN bidra i å gjøre en vanskelig situasjon litt lettere å takle, neste gang noe skulle poppe opp:

"Jeg har vært der før!"
Vel, jeg kan selvfølgelig ta feil, men forhåpentligvis er det ikke sånn at du aldri har vært trist og lei deg i hele tatt før. Og da kan dine tidligere sorger, bekymringer eller hva enn det måtte være være nettopp til din FORDEL. For noen ganger kan din vitenskap om at du har vært ute i kulda før gjerne gjøre nyere utfordringer hakket lettere å komme seg gjennom enn om du hadde vært foruten.

Jeg har foreksempel slitt en del med forandringer gjennom livet. Nye, uforutsigbare ting. Faktisk i så stor grad at det har gjort meg både deprimert, lei meg, sint, og ja, generelt ganske nede. Men i de senere årene har jeg stadig blitt litt og litt flinkere til å utfordre meg selv. Jeg har "utsatt" meg selv for flere ting som jeg der og da syntes var veldig skummelt, men som ALLTID har gått bra til slutt. Og desto mer jeg fokuserer på alle utfordringene jeg har klart å overvinne i fortiden, desto lettere har det blitt å kaste meg ut i nye, "skumle" utfordringer i vår kjære nåtid.

Så, til neste gang du er nede av uansett årsak. Husk på - Du har vært i kjelleren før, men du kom deg opp til slutt, og vet du hva? Du skal faen meg komme deg opp igjen denne gangen også!"Jeg er ikke alene!"
Nok en gang er det en mikroskopisk mulighet for at jeg tar feil, men jeg vil likevel IKKE la det stoppe meg fra å gjennomføre det neste punktet. Fordi... Jeg vet nok ikke hva nettopp DU sliter med akkurat nå, eller hva du skal få bryne deg på av utfordringer i fremtiden. Men jeg tør likevel påstå at uansett hva det er som gnager og river: Du er IKKE alene. Jeg kan ikke fortelle deg nøyaktig hvor mange som er, eller som har vært i samme båt som du er i nå, men du er IKKE den eneste.

Jeg innser at dette nok kan være den mest blodfattige trøsten som jeg faktisk har å by på for denne gang, og at for noen er det kanskje ikke noe trøst i hele tatt. Men siden det ihvertfall har hjulpet bittelitt for meg i enkelte situasjoner, så velger jeg likevel å la denne påminnelsen få stå, samme hvor liten betydning denne tanken kanskje har. Men!! - Det som derimot kan gjøre denne tanken litt mer verdifull er hvis man velger å gjøre noe litt mer med den annet enn å "bare" tenke den.

For da jeg f.eks fikk vite at jeg har aspergers syndrom valgte jeg ganske tidlig å være veldig åpen om det diverse steder i sosiale media, som igjen resulterte i at jeg fikk kontakt med andre som jeg kunne snakke med om mer eller mindre de samme tingene som jeg til da hadde latt rive og slite i meg over flere år. Så med andre ord - våg å vær åpen om ting så vil du før eller senere komme i kontakt med andre som har vært, eller som er i lignende situasjon.

"Jeg er unik!"
Jeg tenker som så. Ingen er uerstattelig, men alle er faktisk litt uerstattelig likevel. For i det kjempestore bildet er ingen av oss uerstattelig, men for NOEN vil vil aldri kunne erstattes, samme hva. Uansett hvem du er, hvor du kommer fra, hva du tror på og står for her i verden. Også DU har noen som setter mer enn bare litt pris på deg, og som syns at du er et fantastisk, lite vesen.

Og du kan gjerne si og mene mye rart om deg selv. Kanskje har du akkurat vært skyldig i at noe fint har gått i stykker. Kanskje har du akkurat støtt fra deg og/ eller såret noen veldig, veldig dypt. Kanskje har du nylig forsnakket deg og røpt en hemmelighet som absolutt ikke burde ha kommet ut - ihvertfall ikke fra deg. Jeg vet ikke. Kanskje er jeg helt på jordet nå og faktum er at det er noe HELT, HELT annet som plager deg, eller som snart skal komme til å prege tilværelsen din i fremtiden.

Men uansett.. Samme hvem du er, og samme hva du akkurat har opplevd eller gjort, eller snart skal komme til å oppleve.. Det finnes INGEN her i verden som er eksakt helt sånn som akkurat du. Du er kanskje ikke den modigste når det kommer til å skille deg ut, kanskje følger du for det meste strømmen og gjør som "alle andre", eller ikke. Poenget er uansett det samme, uansett hvem du er: INGEN er akkurat helt som nettopp du. Så sånn sett er du faktisk totalt uerstattelig og unik."Faen heller!"
Så til mitt aller siste tanke-råd for denne gang. Og det er å rett og slett vår kjente og kjære "faen heller". For noen ganger er det beste vi kan gjøre rett og slett bare å gi en god, gammeldags faen. Det er ikke alt vi får gjort noe med her i verden, samme hvor intenst vi enn måtte ønske det. Det er absolutt ikke alt vi bør prøve å gjøre noe med heller, og som rett og slett ikke egentlig er verdt energien vår litt en gang.

Selvfølgelig. Jeg skal ikke sitte her nå og påstå at det er så lett å la være å tenke og gruble over enkelte egentlige ganske ubetydelige ting til tider. Men igjen, noen ganger er det beste vi kan gjøre bare å prøve å innse at vi har gjort så godt vi kunne, ALT kan ikke bestandig gå på skinner... Og ja, rett og slett altså.. FAEN heller.

Så.. Hvordan har du det?

 stay goregeous #psykiskhelse #depresjon #helse #mentalitet #depressiv #tankekraft #mentalt #positiv #negativ #optimisme #fremtid #fortid #nuet #sorg #glede #glad #trist #bekymret #bekymringer #ros


07.06.2017, 07:02


05.06.2017, 06:30

Tør vedde på at minst 69% av dere som har fulgt meg en stund nå VET at jeg har sansen for det litt makabre, det mørke, og ja takk - gjerne det morbide også!! Og jeg kan OGSÅ finne på å skremme folk litt innimellom, og nå sist var det min kjære lillesøster som nok en gang fikk gjennomgå. Og vel, det gikk ikke helt som jeg hadde tenkt meg. Ja, i grunn kan dere ta en titt og bedømme hvordan dere syns det gikk med meg selv..Nå er det egentlig bare for min del å krysse mine indre innvoller og håpe at karma er min venn, og ikke, ja nettopp.. Min fiende. Næh, det går nok greit. Er jo ikke sånn at jeg har vært på kanten med livets harmoniorkester tidligere, akkurat.


Liker du å skremme folk?

stay goregeous #humor #youtube #edderkopp #tid #klokka #klokken #bokstaveligtalt #ordspill #gøy #norskhumor #humoristen #latterkula #latter #payback #insekt #dyr #fobi #skrekk #skremsel #propaganda


03.06.2017, 14:31Nå har jeg omsider bestemt meg for å gjøre noe jeg egentlig har tenkt litt på en stund, men ikke helt klart å bestemme meg for hvordan. For gjennom mine snart 26 lange år på denne kloden har jeg som folk flest hatt en del forskjellige artister opp gjennom som jeg har sett opp til, digget, innimellom mislikt også likt igjen. Ikke alle har satt like sterke spor, men det er likevel noen som har kloret seg fast og blitt med meg i årevis.

Og det jeg tenkte at jeg skulle gjøre nå, og også skal gjøre, er å sette opp en aldri så liten liste over de fem artistene jeg liker best. Først vurderte jeg om jeg skulle ta med deres live-stemmer, personlige meninger og sånn inn i vurderingen, men jeg har kommet frem til at jeg for denne gang KUN skal fokusere på hvem jeg liker best å høre på i opptak. Og akkurat som et godt måltid skal vi også her ta for oss middagen før vi begynner med dessert.

V - Ozzy Osbourne

© Bildet er tatt fra metaladdicts.com

Favoritt låt: «Crazy train»
Favoritt album: «No More Tears»
Favoritt øyeblikk: I "The Osbournes" på MTV fikk vi en gang se en sekvens hvor Ozzy lå i en tannlege-stol nokså neddopet og greide klarte å ploppe ut med mye rart på nokså kort tid. Akkurat det var ikke helt uvanlig en gang i tiden når det kommer til akkurat han, men særlig den ene tannlege-sekvensen likte jeg altså veldig godt.
Favoritt quote: «Bubbles! Oh come on Sharon! I'm fucking Ozzy Osbourne, the Prince of fucking Darkness. Evil! Evil! What's fucking evil about a buttload of fucking bubbles!?»

IV - Lady Gaga

© Bildet er tatt fra npr.org

Favoritt låt: «Applause»
Favoritt album: «Joanne»
Favoritt øyeblikk: Pittelitt usikker, men mulig det må bli den David Bowie-tributen som hun gjorde på Grammy-utdelingen i 2016.
Favoritt quote: «I've learned love is like a brick, you can build a house or sink a dead body.»

III - Marilyn Manson

© Bildet er tatt fra rebloggy.com

Favoritt låt: «The fight song»
Favoritt album: «The Golden Age of Grotesque»
Favoritt øyeblikk: Intervjuet han gjorde med Michael Moore for "Bowling for Columbine".
Favoritt quote: «I'm fucking sick of people who always try to blame movies, bands, songs, or talk shows for whatever the fuck hits them today - teen suicides, drug overdoses or everything else. If someone is stupid enough to kill himself because of a song, then that's exactly what they deserve.»

II - Rune Rudberg

© Bildet er tatt fra dagbladet.no

Favoritt låt: «Kjære min engel»
Favoritt album: «På nye eventyr»
Favoritt øyeblikk: Her må det enten bli den gangen han stilte opp i "Asbjørn Brekke-show", eller når han dukket opp i "Rikets røst med Otto Jespersen" kort tid etter at det kjente og kjære nakenbildet av han og en ukjent blondine med et lite leketøy som hun kjørte oppi rumpa hans hadde havnet i så og si alles inboxer en stund.
Favoritt quote: «All pr er god pr.»

I - Alice Cooper

© Bildet er tatt fra teamrock.com

Favoritt låt: «How you gonna see me now»
Favoritt album: «From the Inside»
Favoritt øyeblikk: Alle de fantastiske henrettelsene han har vært utsatt for. Kanskje særlig en av de aller første gangene han ble satt i den "elektriske stol" under en av konsertene på 70-tallet(?) en gang etter å ha "mishandlet" en av de kvinnelige danserne på scenen med en pisk.
Favoritt quote: «I don't think you can shock an audience anymore. Me cutting my head off is a great illusion, but when you turn on CNN and there's a guy really getting his head cut off, it does dilute what I did.»

YES!! - Det var min artist-liste det. Helt avslutningsvis vil bare nok en gang få understreke at denne listen er først og fremst basert på hvem jeg stort sett hører mest på i opptak på Spotify, Itunes og sånn. For hadde jeg også måtte ta med hvordan de ser ut til å behandle fansen, hva slags live-stemme de har og etc., ja så er det ihvertfall tre av de som er på denne listen nå som måtte funnet seg i å ha byttet litt plass, for å si det sånn xD

Hvilke artister liker du best å høre på?

 stay goregeous #musikk #music #opptak #ozzyosbourne #marilynmanson #ladygaga #runerudberg #alicecooper #rock #metal #country #pop #danseband #liste #sang #låter #favoritter #lidenskap


01.06.2017, 23:11Ok, nå er det på tide å leke litt alvorlig et lite øyeblikk. Jeg har for lenge siden både skjønt og akseptert at vi mennesker alltid har vært og alltid kommer til å forbli veldig forskjellige fra hverandre. Selvfølgelig, noen mer enn andre. Og jeg kan også blant annet se hvorfor enkelte bloggere ikke vil ha kommentarer på enkelte av innleggene sine, da kanskje særlig på litt mer personlige ting hvor man ikke helt vil høre hva folk faktisk mener.

Sånn, da var det sagt. Men det jeg derimot IKKE skjønner, og som irriterer meg litt her nå er når folk som har stengt muligheten for å kommentere IKKE har en liten advarsel på de(t) innleggene/ innlegget det gjelder.... Jeg mener, strengt talt burde ikke den kommentar-boksen ha vært der i hele tatt i slike tilfeller, så der har blogg.no forsåvidt en jobb å gjøre.. Men inntil det blir gjort en dag: HVER SÅ SNILL Å SI FRA!!

Jeg skal ikke nå late som jeg er super-irritert eller noe, for det er jeg ikke da min siste mislykkede kommentar heldigvis ikke ble så veldig lang, så med andre ord: Jeg hadde ikke kastet bort veldig mye energi og tid akkurat der. Men det kunne jeg fort ha gjort (hø-hø, det rimte..) Så nok en gang: Kjære alle dere som på død og liv vil ha deaktivert muligheten for folk til å legge igjen kommentarer i innleggene deres: SI FRA SÅNN AT FOLK SLIPPER Å KASTE BORT DYREBAR TID PÅ Å SKRIVE NOE DE IKKE FÅR SENDT DEG UANSETT!!Takk, det var egentlig alt jeg hadde på hjertet for i kveld!

Har du noen gang stengt kommentarfeltet?

⊗ stay goregeous ⊗#kommentarer #kommentarfeltet #kommentarfelt #tilbakemelding #irritasjon #irriterende #tingsomirriterer #blogg #blogging #advarsel #problem #varsel #frustrasjon #frustrerende #stengt


01.06.2017, 17:14

God ettermiddag kjære disipler!!

Eller god, og god. Vel, den føles ihvertfall ikke vond. Det skal sies, jeg skulle helt ærlig ønske at jeg ikke brukte så lang tid på å pelle meg opp fra sengen i dag, for da kunne jeg og brodern omsider ha møttes igjen for første gang på en stund nå, men antar at det ikke er noe vits i å klage noe særlig over det da vi nok får en ny sjanse på lørdag. Så, utenom det så føles det jo ut som en ganske grei torsdag. Hotel Cæsar er ute med en ny episode på Tv2 Sumo, verden er ikke utslettet av noe superoverdrevent atomangrep, enda.. Og, jepp. Jeg antar at dette ikke er en så aller verst start på juni-måneden likevel.

AH!! Det holdt jeg nesten på "å glemme". For noen uker siden bestilte jeg meg mitt aller første ordentlige bokmerke (fra Smartphoto.no). Den 17. (mai) fikk jeg mail om at bokmerket var ferdig produsert og sendt.. Og ja, siden har jeg gått og sjekket postkassa så og si hver morgen i håp om å endelig finne det. Men det skulle altså ta to uker og en dag, akkurat nok til at jeg mot slutten begynte å lure på om posten kan ha rotet bort pakken, eller at noen andre rett og slett hadde fått kloa i det. Men i dag kom det altså, mitt fantastiske, lille, spinkle og nydelige bokmerke av metall. Eller, okei, kanskje ikke er nydelig det helt rette ordet. Vel, dere kan jo egentlig bare ta en titt og bedømme det selv!Enyway, antar det ble litt delte meninger her nå, men JEG syns ihvertfall det er veldig kult, selv om det nederste bildet dessverre er bittelitt uskarpt, noe som dessverre ikke er så mye å gjøre med da orginal-bildet (som jeg jeg tok med et litt dårligere kamera enn hva jeg har nå på den tiden jeg bodde på hybel) blant annet ikke er så skarpt i utgangspunktet.

Så, hva syns dere om bokmerket?

⊗ stay goregeous ⊗#bokmerke #bøker #bok #lese #lesehest #bookworm #ego #metall #horror #skrekk #avskrekkende #juni #hverdag #post #pakke #just4fun #skummelt #skummel #mørk #blod #blodig #gørr


Les mer i arkivet » Mai 2018 » April 2018 » Mars 2018

Aylar Von Kuklinski
I know that I`m not so beautiful, sweet and pretty... BUT, I still belivie in myselv, and I know who I am. Do you?FORSIDE

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...