hits

30.06.2012, 22:40

Tenk deg følgende.
Dine første år på jorda lever du som en buktalerdukke for en matcho fyr som aldri blir helt fornøyd med deg fordi du ikke er røff nok med humoren, til tross for at publikum elsker deg. Foreldrene dine aneeeeer du ikke hvem er. På armen din står det "Made in Japan".


Plutselig en dag finner du dine foreldre. De er dessverre for øyeblikket døde, men ved noen hellige ord klarer du å få de tilbake til livet når du omsider finner de på lageret til et filmsett.
Seed Of Chucky er slettes ingen dum film. Den er original, den er morsom, og det som er så perfekt for bakvendtmennesker som meg, som starter med å se denne som er film nummer 5 i serien, de fire første filmene er langt bedre, og at denne er som en parodi i forhold, for å sitere en betydningsfull etterligning av Elizabeth Bàthory, som altså er en venn av meg.

Glen er en kjønnsforvirret dukkefaen. Ikke kjønnsforvirret i starten, men blir det etterhvert.
Han vet ikke hvem som er foreldrene, inntil han finner det ut! Make sense..
Da han ganske tidlig i filmen lykkes i å finne de, forså å gjennoppleve de, kommer det spørsmål om hvem han er.

Chucky gir et litt skittent førsteinntrykk som vitser om Glens utseende på en ikke-positiv måte. Man blir litt usikker på om Glen overhode kommer til å fortelle foreldrene sine at han er deres sønn, men joda, det kommer frem svært impulsivt. Chucky er forvirret og kan ikke huske at han og Tiffany har begått noen barneproduksjon ubeskyttet. Men joda, Tiffany kan finne dette realistisk, og dermed er Glen hennes og også Chuckys sønn. Familien er nå på tre!


© Bilde tatt fra onemetal.com

Raskt kommer det horrible faktumet rullende inn i Glens hjerne, at foreldrene er mordere. Ufrivillige vitner han at foreldrene sammen kutter hodet av en mann med tråd. Hodet faller alt for enkelt av, og blodspruten er ikke ignorerbar.

Til tross for at Chucy og Tiffany har en fortid med sadistiske gladmord, lover de sønnen omsider å bli et bedre forbilde. Ja, gjett hvem av de to som har krysset fingre bak ryggen?

Dette er en film med mye morro, gladvold og sadisme så det synger etter. Noen urene toner er det riktignok, men de er lett å bare overse. For dette er en film som man kan se uansett dag i uken! Det finnes kun et trist faktum med denne filmen, og det er at den er alt for sjelden. Jeg savner flere filmer som dette! Dette er en klassiker, og jeg gleder meg briliant til å se de fire første filmene, da den første filmen i Child`s Play-serien kom ut i 1988. Det er Brad Dourif som har stemmen til Chucky. Dourif er blant annet kjent for å spille Grima Wormtongue i "The Lord Of The Rings - The Two Towers", sheriffen i de nyeste versionene av Halloween 1 og 2, eller rollen han utfører i "The Exorcist III". Men la oss være ærlige, den største og mest ærefulle rollen han må ha hatt er uten tvil som stemmen til Chucky i disse fem filmene!


© Bilde tatt fra peacheschrist.com

Når vi kommer til stemmen til Chucky og Tiffanys sønn Glen, så er det faktisk The Lord Of The Rings-stjernen Billy Boyd som vi hører, som for allmenheten flest er mest kjent som Pippin i Tolkiens filmsuksess. Og når det kommer til Tiffany er det fortsatt Jennifer Tilly som har den stemmen, som også hadde den under film nummer fire "Childs Play: Bride of Chucky". Jennifer spiller også rollen som seg selv i filmen, i en litt horete version, slik som ungdommene liker.

Uansett hvor mye du måtte misslike dukker, dette er et must!
Se den, eller så har du ingen verdier igjen som filmelsker.

Jeg er forelsket, og ønsker å adoptere hele familien, og ser som sagt grådig frem til å se forgjengerne også!

Terningkast

Vi reblogges!


29.06.2012, 10:59

Fanatiker kan være så mye fælt. Religiøsfanatiker, nissefanatiker, venstrefanatiker, høyrefanatiker (også upopulært kalt nynazist, eller ekstremrunker), julefanatiker, sommerfanatiker, Bieber-fanatiker (også kalt Downs), musikkfanatiker og filmfanatiker! Jeg lander nærmest den siste fanatikerkategorien.
For på mandag ble det sendt en bestilling på et par filmer. I dag har 11 av totalt 12 filmer ankommet, den siste som ikke kom var en Marilyn Manson-dokumentar som de ikke har igjen..

En av de filmene jeg har fått i dag er irriterende feil, men ironisk nok er det den eneste filmen av alle jeg har bestilt som jeg alerede har sett fra før også, nemlig Kurt Josef Og Jakten På Fjordheksa, så gjorde ikke så mye at de sendte en annen film i stede for, selv om det endte opp med en fransk dramafilm.... Kleint nok.

Ok, jeg har muligens dårlig tid før min far kommer på døra og skal hjelpe meg å sette sammen min nye stasjonære pc, som jeg hentet i går. Så er greit å bare klemme ut dette blogginnlegget fortest mulig.


Vil dere se filmene jeg har bestilt? Driter i det, for her kommer de uansett.

Her er dvdene:

Terror fra 1978, Seed Of Chucky fra 2004 (også kjent som Child`s Play 5), Bikini Girls On Ice fra 2009 og De Dødes Tjern fra 1958.

Og de deilige Blu Rayene:

The Exorcist fra 1973, The Texas Chainsaw Massacre fra 2003, Evil Dead 3: The Army Of Darkness fra 1993, Suck fra 2009, Paranormal Activity 3 fra 2011 og de fire første Dødelig Våpen-filmene som jeg teller som 1-film, hehee..

Ønsker alle sammen en god fredag!
Vi reblogges!


29.06.2012, 06:54

Grusomheter skjer hele tiden. Hver eneste dag blir mennesker bortført, stengt inne i en kjeller, mens de våkner opp i en kjeller, med et lik mellom seg, sammen med en kassetspiller og en kasset med forferdelige meldinger om hva de må gjøre for å overleve seks timer med nådeløst helvete.Norske kvinneblader forteller Norges kvinner og bøger hvordan de finner ut om kjæresten/elskeren er utro. Dagbladet forteller deg hvordan du helt sikkert kan finne ut at du selv og alle skolekameratene dine har kreft og sesam stasjon-syndromet. Vi Menn forteller deg hvordan du best mulig skal havne inn i pikachuen til den rødhårede venninna til dama di, og jeg forteller deg i denne usløselige stund hvordan du avslører at dine nærmeste har gått helt av skaftet, og utvikler et psykopat-syndrom som i følge Norske lover er forbudt og kan straffes med 5 år fengsel hvis den dømte er maks uheldig med dommen.. Ja, Norge er streng på sånt!

Ok, la oss ikke kaste den verdifulle tiden vår til hundene i Texas, her har du en (graaaaaaatis) sjekk-liste for om dine nærmeste er blitt helt splitter pine gal!

1. Klipping av aviser/magasiner/blader
Ikke funnet det misstenkelig at h*n der og da sitter å klipper i et eller annet blad? Det er meget mulig at du har fått sett at vedkommende klipper ut bilder av sitt forbilde, men det er bare for å dekke over det faktum at h*n egentlig sitter å klipper ut bokstaver og ord! For Guds skyld, dersom noen av dine venner har for gode til å klippe i noe som helst blad, ring politiet og hør om noen i nærheten er meldt savnet!

2. Firmabil i garasjen
Kanskje det heller ikke har falt deg inn at det er en smule merkelig at noen du kjenner plutselig har begynt å parkere firmabilen sin i garasjen, fremfor å la den stå i garasjen på jobben?
Den er kanskje litt stor også? Igjen, sjekk ut hvor mange som er meldt savnet i nærheten.

3. Klassisk musikk om natten
For Guds skyld! Ring politiet! Hvis du noen gang hører at noen spiller klassisk musikk, opera eller blues på svarte natta betyr det at vedkommende mest sannsynlig har et eller flere offer hengende opp ned i taket etter piggtråd, mens h*n grotesk åpner sine ofres kropper på utenkelige 18-års grense vis! Psykopater hører alltid på høy klassisk musikk eller opera mens de opererer med å oppfylle drømmen som kirurg som de aldri fikk fordi de har problemer med skjelvinger i musklene.

4. Tiltaler seg selv som andreperson
Enda et punkt den naive hjernebollen din kanskje ikke har funnet mistenkelig. Men her er sannheten; Dersom noen du kjenner har til uvane å snakke om seg selv som en andre eller tredjeperson betyr det at vedkommende har fått kroppen sin stjelt av onde makter som h*n så godt som mulig prøver å skjule. Det er ikke godt å vite hva den andre sjelen i din bekjentes kropp har som mål, men det er i alle fall ikke at vennen din skal bli flinkere i matte! Ring politiet, eller gjør verden en tjeneste selv ved å tilintetgjøre den gale morderen!

5. Impulsiv oppussing
Jo, det finnes mange impulsive mennesker i verden, men ingen ved sine fulle fem pusser helt uten videre opp bostedet sitt sånn omtrent over natta! Dette er det mest sikre tegnet på at noe alvorlig galt har skjedd. Blod har blitt renset bort, lem og involler har blitt ryddet opp, og det var en forferdelig årsak til at din venn "plutselig" har pusset opp stedet sitt "uten videre"... Sannheten er knallhard!

Sånn, med dette blogginnlegget regner jeg med at verden er blitt et litt tryggere sted! Psykoene skal ikke slippe unna! (strøk det siste, fordi jeg egentlig syns litt synd på mange seriemordere, siden i alle fall Jigsaw var veldig søt i dukkeversion <3)

Vi reblogges!


28.06.2012, 23:04

Mitt skip er lastet med lik, hva er ditt skip lastet med kaptein?
Ghost Ship fra 2002 er en film som ga meg ting jeg ikke forventet utifra coveret.
Da jeg så på coveret tenkte jeg at dette var en småkjedelig grøsser... At det går ann å slå bein på seg selv så kraftig..Historien starter med det som ser ut til å være en hyggelig kveld i 1962, det italienske skipet "Anotonia Graza" er på vei til USA, mens pasasjerene hygger seg med dans, hverandre og musikkeren til den elegente, blendende vakrende sangerinnen på båten.
Idyllen splittes opp til dødt kjøtt i det alle pasasjerene i løpet av 4 sekunder blir kappet i to av en sylskarp tråd som flytter seg lynraskt fra den ene siden til den andre siden. Alle sammen faller sammen mot gulvet og alle omkommer på sekundet uten noen videre dramatikk, alle unntatt en liten uskyldig jente.

Rundt 40 år senere, nærmere bestemt 2002 blir dette skipet endelig(?) funnet igjen, og en gruppe erfarne eventyrere bestemmer seg for å finne ut hva som er på skipet, hva det kan ha i verdi, og eventuelt hvorfor det bare helt uten videre forsvant uten så mye som et eneste nødutrop.
Filmen er ikke fylt av klisjeer, noen er det, men likevel er filmen langt mer original enn mange andre grøssere jeg har sett. Effekter er det også i denne filmen, heldigvis er den ikke overlastet med alt for mange effekter som ville ødelagt den. De effektene som er der, de er helt nødvendige, og de er også ganske spektakulære, ikke blillige, og ikke minst gripende! For ikke å snakke om når de gode gjenferdene på båten flyr opp til himmelen mot slutten.


© Bilde tatt fra www.dvdactive.com

Veldig mye av handlingen i denne filmen vil jeg ikke gå mye mer innpå i denne anmeldelsen, siden jeg synes at det er noe som ville vært slemt av meg. Dette er en film som jeg synes dere bør se. Det er noen groteske, småblodige øyeblikk i den, men jeg er sikker på at i alle fall de fleste som har fylt 15 år skal klare å gjennomføre denne filmen uten videre plager.

Karakterene skal også ha noe skryt. Det er ikke det mest spredde persongalleriet, men filmen fikk i alle fall meg til å delvis syns det var synd når enkelte måtte bøte med livet. Blant skuespillerne møter vi foreksempel Emily Browning (i bildet over), Julianna Margulies, Gabriel Byrne, Karl Urban og "Grey`s Anotomy"-stjernen Isaiah Washington
Det er enkelte ting angående personene vi møter, som jeg enda er nysjerrige på, angående fortiden, men det er slike spørsmål jeg synes er mest gyldne ved å aldri få helt svar på.


Bilde tatt fra ninetyeightytwo.blogspot.com

Musikk skal ikke bli helt unevnt: Soundtracket, i alle fall deler av den rocker bokstavelig talt!

Filmen er hærlig. Den er verdt penger og tid.. Og Titanic kan trygt glemmes nå! Det er virkelig et nedsynket skip!
Skip og hoi, la meg kaste en terning for dere!

Terningkast

Vi reblogges!


28.06.2012, 19:48

Husfliden i Oppdal ligger ikke på latsiden når fokuseringen rammer kreativiteten.
I vinter ble butikken gjort om til et stort pepperkakehus, muligens Trøndelags eldste. Nå derimot har de flyttet tankene fra bakerovnen til garasjen.
Hvem i Oppdalsområdet har vel ikke latt merke til den overdekorerte bilen som står i sentrum?

Personlig synes jeg ikke ordet "fin", "kul" eller "lekker" er helt dekkende.
Stilmessig så er den ikke meg i det hele tatt, og jeg ville ikke hatt en bil som minnet om en rullende bestemor på fire hjul.
Men, de skal likevel få for kreativiteten, tross alt!

Vi kan vel slå fast på at dette ikke blir en veldig stor landeplage verden over, og det er nok en grunn til at vi ikke har sett mye lignende før dette her også.
Men for all del, kreativiteten skal man ikke si noe på!
Sånn sett er bilen litt fullstendigkaos, da det etter min forstand blir rotete å blande sammen syskrinet med verktøykassa.

Tok bilder av den i dag, sånn at dere fra andre steder i verden også får sett den.
Hva synes dere? Hot or not?

Smak og behag.
I min garasje hadde den nok skapt mer ubehag, men nå skal jeg være snill resten av kvelden. Not!

Vi reblogges!


28.06.2012, 03:40

Selvrespekt er ikke medfødt, det er innøvd
Selvrespekt er noe en hver enkel jævel på denne jordkloden bør ha for å komme et hvis sted.
Tolk det ikke på den måten at man skal digge seg selv så sterkt, at man ser på alle andre som undermennesker. For da har du misforstått meg.

Det finnes de som er så jævla våte at de finner seg i mer enn de hadde trengt fra andre medfostre, noe som ikke er nødvendig.
Vet dere hva folkens, jeg har vært en naiv, bløthjertede tosk jeg! Skal jeg fortelle dere noe artig? Det svir!
Kan dere gjette hva slags personer jeg synes mest synd på av de mest vanlige krypa som finnes i Norge? Jeg tenker på de som er så redd for at å bli alene at de alltid må ha noe som foregår hele tiden, de som alltid må være sosial helst med flere på en gang, for å føle seg i live.Også har vi de stakkarne som lider av ballesvikt og ikke klarer å kjøre foten ned i gulvet, og bare lar seg selv bli personlig overkjørt av at de selv gang på gang sier ja til ting de kunne sagt nei til!

Forrige onsdag - Gryta som rant over
Vet dere hva som skjedde meg forrige onsdag? Onsdag 20. mai 2012 for å være konkret!
Hva synes dere egentlig om at andre inviterer noen inn i ditt hjem, uten din godkjennelse, eller uten å i hele tatt spørre?
Onsdag, forrige uke var det nemlig et faktum i mitt liv. Jeg hadde besøk av ei venninne som forsåvidt har vært ganske nær en stund..

Vedkommende tar etter en stund og ringer til en kompis, av henne. Ikke av meg, men med henne.
Jeg sitter egentlig bare å venter på at hun skal bli ferdig i telefonen, da jeg plutselig hører at hun inviterer han med en tone som lyder at det er en selvfølge for meg at han hun snakker med bare kan komme. Det er enkelte mennesker som lever i den verden at det som er ok for en selv, er greit for andre også. Folk som nesten ikke har forståelse for at andre har andre følser enn seg selv.

Han som ble invitert har aldri stått meg nær. Det kan jeg ikke si. Ikke at jeg har noe personlig mot gutten, men jeg stoler ikke på han. Skal jeg fortelle dere den største og mest selvfølgelige grunnen til det? Jeg aner ikke hvordan han er i dag, men fortiden hans er ikke spessielt tiltrukkende for min del. Han har dårlige uvaner innenfor det å stjele. Blitt tatt for å stjele på et kjøpesenter, minst en gang av meg bekjent. Ja, jeg skal ikke gå dypere inn i beskrivelser nå, i fare for at hele Oppdal ender opp med å hviske navnet på han jeg tenker på...

Uansett, han kom innom.
Jeg hadde ikke noe sterkt i mot det sånn egentlig. Men irritasjonen går mer utover energien min enn jeg fortjener, når faktumet er at hun bare overkjørte meg og tok meg forgitt! Jeg kan virkelig ikke forakte når folk tar meg forgitt, spesielt ikke på sånne ting! Jeg vil bestemme hvem jeg selv skal ha innen dørstokken til en hver tid. Helvete, jeg er så irritert nå for min dumsnillhet! Jeg skal helt seriøst bli klarere på enkelte områder sånn at jeg ikke føler meg så utrolig idiotisk til grunns igjen!

Ok, nå skal jeg fortsette på historien fra onsdag.
Han kom som sagt. Aldri vært noen stor fan av flørtekonserter. Begeistringen vokste heller ikke på tre da de satt og klemte rundt hverandre som om de begge var noen bamser hvor den ene kanskje luktet litt bedre i håret enn den andre. De snakket rolig og lavt til hverandre, Jeg Er Glad I Deg, også videre...
Og nei, de er ikke kjærester! Begge vedkommende, spessielt hun er en veldig intens og kosesyk person..Vel, dette er bare småe fluer i suppa mi, for nå skal jeg komme sporens straks til poenget! De gikk til slutt...
Dere vet kanskje at jeg har mistet det forrige lommekameraet mitt... Skal jeg fortelle dere noe jævla rart? Det kameraet forsvant tilfeldigvis nøyaktig samme dag som jeg hadde en kis inn på hybelen min, som for det første jeg ikke inviterte selv, og som det andre har flere kjente uvaner på nettopp stjeling!

Et hvert beråttent menneske på denne jorda burde ha respekt nok for seg selv til å si når nok er nok. Ellers har man fortkjent kassa med drit man får igjen senere!
Jeg ønsker bare å knytte noen never, løpe ut i skogen og håpe at Gud har hengt opp noen boksesekker i svarte sommernatta!

Jeg er så irritert, og først og fremst på meg selv! Jeg kunne i det minste gjort meg selv en demontjeneste ved å ikke si ja til alt for mye som enkelte blodsugere spørr om, maser og smisker seg til! Nikkedukkesesongen er over! Nå skal kursen byttes om, fra nord til vest!

Bløthjertighet er en synd.
Hva ville dere gjort?

Vi reblogges!


27.06.2012, 19:45

Denne uken er herved min personlige rekord i shopping knust, vel i alle fall når det gjelder å handle på Dragens Hule.
Som jeg skrev i går, mandag sendte jeg en bestilling, i dag er pakken ankommet, sjapp levering!
Pakken er på en verdi av totalt 2636 kroner, minus 5% i fastkunderabatt.

To t-skjorter, to bukser, tre stykk talerkner og en dørmatte (som skal få sin flotte plass når jeg flytter) ble hentet i dag.
Helvetes fornøyd som alltid, har aldri hatt missfornøyd-reaksjon når det kommer til denne butikken.


Its game over pal, because you stand on my door! Dørmatta mi ^^


Tre hvite asjetter med tribaldrage-trykk ^^


Guts t-shirt ^^


Wanted Grim Reaper A.K.A "Death" - T-shirt ^^


Urban transformer-bukse ^^


Canvas bondage trousers-bukse ^^

Ønsker alle sammen en god onsdagskveld!
Vi reblogges!


26.06.2012, 23:07

Voldtekt!
Ordet stinker motbydelig feighet.

I Spit On Your Grave er en film som originalt ble laget og fremstilt for aller første gang i 1978. I 2010 spydde regissør Steven R, Monroe ut en ny version, såkalt remake av originalgullet som i sin tid fikk et helt publikum til å brekke seg i forakt, frykt og sjokk.Jennifer (spilt av Sarah Butler), en ung, nydelig og uskyldig jente fra storbyen bestemmer seg for å flytte inn i en hytte i noen måneder. Hun jobber som forfatter og søker roligere omgivelser for å kunne konsentrere seg best mulig om sin nye bok. Fred og ro er det siste hun skal få.

For hun er nå på egen hånd ute i naturen, vekk fra alle hun kjenner. Da hun på en bensinstasjon skal fylle tanken på bilen sin blir hun lagt merke til av en guttegjeng som står i stå. De har alle lyst på henne, og det er slettes ikke en synd å drømme, noe annet er å overdrive grensene for å komme til sine perversje, umenneskelige mål.

Utenom at Jennifer så vidt med et uhell skubber borti Johnny (spilt av Jeff Branson), en av de ansatte, så skjer det ikke noe stort mer på selve stasjonen. Hun ber han om unnskyldning, og kjører videre. Johnny derimot klarer ikke å glemme dette, og de andre gutta klarer ikke å glemme den nydelige, søte kroppen hennes.

Bla, bla, bla...
Idyllen som så vidt eksisterer i filmen kverkes som ei katt under strykejernet i det guttegjengen på tre, pluss en ufrivillig som er tilbakestående stormer inn hos henne sent på natten. Hun blir tvunget ned på kne og får blant annet ordre om å lage lage hestelyder, samtidlig som de kjører en revolver inn og ut i munnen på henne, samt en spritflaske. Man sitter i denne scenen og bare venter på at de skal voldta henne, noe som ikke skjer. Enda.


© Bilde tatt fra www.dimfuture.ne

Etter flere pinefulle, nevrotiske og jævlige minutter med psykisk terror klarer hun å rømme. Hun løper ut i skogen, uten at noen følger etter. I skogen klarer hun til slutt å løpe rett inn i selveste sheriffen for området. Hun forteller gråtende og livredd om hva hun har blitt utsatt for, og han blir med henne tilbake til hytta i håp om å pågripe dem.

Som barn lærte jeg å ikke snakke med fremmede, dette gjelder også i høy grad under denne filmen. Til og med når det gjelder sheriffer/politi.
For tror dere ikke at han er en av dem. Hjelpesløs blir hun tvunget ned på gulvet, mens gutta tvinger den stakkars, hjelpeløse, tilbakestående av de til å jage bort jomfrudommen sin. Uten at han selv egentlig vil det, blir han tvunget til å legge seg over henne, mens han kjører henne frem og tilbake ned mot gulvet, helt til orgasmen kommer. Natten slutter ikke etter at han har fått tømt seg. Alle skal inn i den stakkars, hjelpesløse hovedrollen. Etter en tung og lang voldtektsnatt hvor alle har fått tømt begeret er det klart for henrettelsen. Sheriffen skyter henne, hun faller i elva og blir borte.

Det er her det plutselig viser seg at det er for sent å angre. Og at man alltid skal vite helt sikkert at den man dreper, faktisk dør. For heldigvis så overlever Jennifer tragedien. Hun har slettes ikke tenkt å dra ned til byen igjen med tidenes smerter i underliv og rumpe, hun er sulten på blod. Hun vil ha hevn!
Hevnen er i dette tilfelle alt annet en søt. Voldtektsnatten har bokstavelig talt over natta forvandlet en uskyldig og søt engel om til en ikke lenger så uskyldig jente, en grotesk rettferdighetenes mester!


© Bilde tatt fra madeinatlantis.com

Mennene blir en etter en sendt sakte og forferdelig smertefult inn i døden får de får møte hverandre igjen i helvete. Og det er her at man endelig får lov å like filmen med forståelse. For voldtekt er noe av det mest ynkelige som finnes, og det finnes ingen god nok straff mot de som begår overgrep mot andre mennesker!
Jennifer gir mennene som ødela livet hennes noen helt forferdelige opplevelser som ville fått selv Satan til å avsky. Alt fra fiskekrok i øyelokk til ladet gevær langt oppe i rasshølet på selveste sheriffen. Nå lukter det endelig litt bedre av filmen!

Filmen er ingen original, men den er groteskt verdt å ha hvis du tåler å se slike filmer, liker hevn og rettferdighet, og selvfølgelig skrekkfilmer. Hvorfor filmen kun har 15-årsgrense og ikke 18 er for meg et spørsmålstegn. Skuespillerne leverer sitt på alle måter. Den er ikke spesielt frivillig morsom, men som alle skrekkfilmer i verden er også selv denne rape-revange filmen litt morsom på sin ufrivillige måte. Det vil si, etter at voldektene er over, og henrettelsene mot rovdyrene endelig starter. Denne filmen har baller, helt til de klippes av!


© Bilde tatt fra yellmagazine.com

Den er motbydelig, og det var faktisk på nippet at selv jeg skulle snu meg under en viss scene. Den er ikke kjedelig, og det er lite sans for å sovne med denne på. Til tross for uriginaliteten så er dette en jævlig god film. Vi blir tvunget til å se på avskyelige voldtekter, noe som gjør vondt da jeg virkelig hater voldtekt! Det er også nettopp den biten som gjør filmen så bra når hevnen er et faktum, som lykkes til gangs! Ingen nåde i Jennifer sine øyne lyser mot slutten, ikke en eneste dråpe nåde!
Dette er en må-se-film for horrorfanatikere over en viss alder.

Terningkastet blir ikke helt på topp, men alikevel:

Terningkast

Vi reblogges!


26.06.2012, 19:03

Maur er teoretisk sett sterkere enn en hvilken som helst nordmann. Nei, ok, en maur kan kanskje ikke løfte stuebordet ditt, men kan du løfte noe som er hundre ganger din egen vekt? Vi er uansett enig, i verste fall skal vi være enige om å være uenige.Jeg har et forbanna sært forhold til maur som ikke skal skrives mer om på blogg.no da jeg er usikker på om det går gjennom sensuren. Vet dere hva glupinger? Dette innlegget skal faktisk handle om maur.

Maur og negre har en ting til felles. Vi nordmen flest tror de alle er like.
Feil, for det er faktisk ikke tilfelle. 10 000 arter maur finnes det på kloden vår, av det som er kjent. 10 000 arter, og jævlig mye maur, nok til å spise din bestemors involler på fem minutter.

Levetiden på en gjennomsnittmaur er ikke blomstrende lang. Men den slår døgnflua i gardinene dine lett, for maur lever i gjennomsnitt 45 til 60 dager.
Når vi menneskene vitner til at vennene våre har fått litt for mye å drikke blir det gjerne så vi bærer dem hjem. Random stuff?
Det er faktisk ikke helt tilfeldig at jeg nevner det, og vi skal faktisk fortsatt holde oss i maurfokus, veldig smalt spekter med mye å hente.
Kjedsomhet har ofte skylden i mye iditi av fritidsproblemer. I 1888 oppdaget biologen John Lubbock at det er ikke bare mennesker som bærer kompiser hjem om de har drukket for mye, men også maur gjør det med sine. For å sitere FHM; Maur er også wingmen!Og skal vi først snakke om drikking syns jeg godt vi kan tenke litt spiselig også. Dronningmaura skal vistnok være den heiteste røya i kolonien. Og det er ikke bare mauren som kan drømme om henne, det finnes også mennesker som ønsker å sette tenna sine i henne. Bokstavelig talt. Og en helt dum tanke er det faktisk ikke for den som orker det. Dronningmaur-spising er nemlig med på å dyrke imunforsvaret ditt. Så redd ditt eget liv, lev lengre, spis dronningmaura!

Helt til slutt vil jeg til alle gravide klagede kvinner si; Jeg vet ingenting om hvordan det er å være gravid, men vet DU noe om hvordan det er å legge rundt 15 egg hver eneste dag? Det gjør nettopp dronningmaura mer enn gjerne uten å hyle, skrike og skjære av kotelletthodet til mannemannen sin..

God kveld alle sammen!
Vi reblogges!


26.06.2012, 13:43

Mitt nye fotokamera fra Tyskland
Helt siden onsdag forrige uke har jeg vært i en noe fortvilet situasjon. Kameraet mitt, lommekameraet mitt fra Canon er sporløst forsvunnet..
Jeg har sjekket så og si over alt, x antall ganger.

Tatt ut og inn igjen alt som er i filmhyllene, sjekket rundt tven, bordet, under bordet, bak og under sofaen, i bukse og jakke-kommene... Kameraet er forsvunnet... Og jeg er redd for at noen som har vært her kan ha tatt det, uten at jeg skal gå noe mer innpå min teori der...

Eller så har jeg tatt det med meg ut og mistet det, men jeg kan virkelig ikke komme på at jeg har tatt med det kameraet ut siden onsdag overhode...Uansett, jeg har fått meg nytt kamera, ikke et lommekamera som sist, og hittil savner jeg fortsatt det gamle Canon-kameraet... For det nye kameraet mitt har flotte anmeldelser i Tyskland hvor det er laget, men jeg sliter med det... Mitt nye kamera er et Rollei Powerflex 210 HD-kamera. Jeg synes det er noe treigt og det er ikke veldig mange bilder jeg kan ta, før jeg har kjøpt minnekort til det i tillegg til den plassen det er på kamera fra før. Bildene er forsåvidt skarpe nok til min bruk, men ikke helt rene i den forstand at det er litt kornete, om jeg kan si det sånn.

Kort fortalt syns jeg hittil det er noe uvant og komplisert for min del, har sendt sms til pappa i dag, i håp om at han kan komme å hjelpe meg, er jeg heldig er det bare instillingene som er litt ute på helvetesmarka nå.
Her er to bilder jeg har tatt med det nye kameraet nå nettopp, bare for å vise hvordan det ser ut.

Hadde kanskje vært en fordel om jeg hadde vasket speilet først ser jeg, hehe.. Joda, bildene her er greie de. Men det er først og fremst treigheten, tiden det bruker på å fokusere og sånne ting som plager meg mest. Samtidlig som jeg ikke har satt meg helt inn i hvordan man tar bedre bilder i mørket enda. Og ja, jeg har hørt om blits, men vet enda ikke hvordan jeg får brukt den, best mulig uten at det blir for hvitt eller noe annet upassende.


Skatt og pengebrenning
Fikk forresten skattepenger i går!
Nærmest 12 000, og det er jeg fornøyd med, nesten alt er brukt opp alerede..

5636 kroner
av pengene brukte jeg foreksempel på bestilling på ny pc fra komplett.no. Pcen jeg har nå er treig, og derfor er jeg glad jeg nå har bestilt ny strømforsyning, nytt og større minne, ny hardisk, også videre, også videre. Ny stasjonær pc kommer altså forhåpentligvis enten i morgen eller torsdag, og da der det takk og farvel til den treigheten jeg har i dag, gleder meg også til å skifte ut Windows XP med Windows 7. Ok, akkurat det med ny pc er ikke noe jeg har dårlig samvittighet over i hele tatt, for det er virkelig noe jeg trenger. Og jeg har også fått hjelp til å bestille de rette delene jeg må ha av min aktivitetskontakt, samtidlig som også min far har sett gjennom handlekurven før bestilling. Og min far har jobbet i flere 10-år med elektronikk!

Ok, nå er det mulig jeg får litt bank her inne av de mest sparsomme og fornuftige medmenneskene her inne. I tillegg pengene jeg brukte på ny pc så brukte jeg også... Hold dere fast; 2682 kroner på ting fra Dragens Hule, to nye bukser (som jeg egentlig trenger), to nye t-skjorter, en dørmatte og tre mindre talerkner.

I tillegg klarte jeg fint å sende en bestilling til cdon.com1277 kroner, en god del horrorfilmer er på vei. Blir nok noen innlegg senere når jeg har fått alle pakkene så derfor gidder jeg ikke liste opp hvilken filmer og produkter jeg venter meg.

Og sist, men ikke minst, 1126 kroner ble brukt på allposters.no, på et innrammet bilde i størrelsen 34x45 cm, det skal henge på det nye soverommet mitt på mitt nye sted når jeg flytter innen 1. august.

Merk at de fire prisene jeg betalte i går er totalsummene på hver enkelt bestilng, da også frakt er regnet med, just saying!
Men nå skal jeg se ferdig Sin City-filmen som jeg handlet på Kiwi i går, og ja, jeg er håpløs.

Vi reblogges!


25.06.2012, 05:22

Det er tidlig på morgenen. De fleste av dere jævler som skal lese denne anmeldelsen før eller senere har enda ikke stått opp. Jeg har ikke en gang lagt meg enda.
Fant det for godt at jeg skulle på Shell for rundt to timer siden, der fant jeg en billig Blu Ray film, og en flaske med Red Bull. Prislappen krasjlandet lavt på 99 kroner totalt. På veien hjem snublet jeg over en mark - Tok den med meg og fôret samboeren min - Hun sa ikke takk, men hva faen forlanger man i et utakknemlig samfunn aka 2012?

Yeah right bitches, som jeg skrev, jeg plukket med meg en ubrukt Blu Ray-film. "Catch. 44", med Bruce Willis som en av de som skal lokke folk til å bruke 1 og halv time av sitt nedslitte liv på å se den. Halvannen time verdt filmen? Det skal jeg hjelpe dere med å finne ut, mot at jeg får noen minutter av din tid her... Og nå!


Catch. 44


Alle menn har sine kvinnelige filmskuespillere som vi har lyst å knulle! Vel, hvis man ser bort i fra de som leker litt på andre siden av gjerdet i alle fall.
Jeg har ikke veldig mange spesielt utkårede, men True Blood-stjernen Deborah Ann Woll er en av de, og hun er noe av det som holder litt av min interesse og respekt for filmen opp, i tillegg til en annen ting jeg kan holde og dra for meg selv.

Men en ekte filmanmelder bør ikke anmelde en film ut av sine naturlige behov for naturens våte skoger, så jeg skal prøve å holde resten av anmeldelsen på et mer seriøst nivå. Filmen handler om tre kvinner som tror at de har en deal med gangsteren Mel, som da er spilt av Bruce Willis. Tes (Malin Akerman), Kara (Nikki Reed) og Dawn (Deborah Ann Wall) er de kvinnelige hovedrollene i filmen. Tre kvinner som har drevet med en rekke småkriminelle jobber, og hittil uten noe trøbbel.
Men ingen ting varer evig, de aner ikke at de er kastet inn i et dødelig katt og mus spill før det er for sent. For Mel er ikke den sjenerøse sjefen som de trodde. Seriøst, han er en drittsekk, kvinnediskriminerende og creepy, Bruce Willis-creepy.


© Bilde tatt fra dvd-world.biz

Filmen vil jeg kort fortalt påstå er for de særeste av oss. Den er ikke spesielt morsom på de feltene noen av rollefigurene prøver seg på noen vitser. Den er heller ikke utrolig spennende, og det er ikke til å legge skjul på at den er Quantin Tarantino-inspirert. Lange dialoger, scener som minner om både Death Proof, Pulp Fiction og Resevoir Dogs. Men dette er ingen Tarantino-film. Det er bare en film som sikkert skulle ønske at den var det, altså en litt sær form for blåkopi.
Skal ikke trekke ut tiden din mye mer nå. Det som holder denne filmen oppe er et lite utvalg av kjente storskjerm-fjes, som foreksempel Bruce Willis som egentlig ikke en gang er med så særlig mye en gang.


© Bilde tatt fra aceshowbiz.com

I dag er det mandag, hvilket betyr at jeg kanskje er litt sent eller tidlig ute. For denne hadde funket greit på en litt lat søndag etter en lang natt med litt for mye å drikke på. Dette er ikke en film jeg tror de fleste vil ha blant sine topp 10 favoritter. Vi har sett det meste vi får servert i denne fra før av. Og by the way, fru Woll er heitere i True Blood enn hun er i denne, selv om hun er litt lettkledd i denne å..

Tid for en dom!

Terningkast

Vi reblogges!


24.06.2012, 21:35

På facebook har jeg en del venner i forskjellige sjangre. Det er ikke bevist eller ubevist, det er bare blitt sånn. For en stund siden så jeg en reportasje på tv2-nyhetene som handlet om mobbing. I den reportasjen ble den unge jenta Ida Marie Bredvold en av de som var intervjuet, og intervjuet gjorde såpass godt inntrykk at jeg bestemte meg for å finne henne på facebook. Og med hell! I dag har jeg vært så heldig å fått et intervju med denne modige og beintøffe jenta, et intervju jeg nå vil dele med dere.

© Bilde tilhører Ida Marie Bredvold.

Hvem er du?
- Jeg er Ida Marie Bredvold, 21 år, fra Åsnes bor i Oslo på grunn av studier.

På facebook-siden din er du tydelig politisk engasjert. Hvilket parti står ditt hjerte nærmest, og hvorfor akkurat det partiet?
- FrP... Grunnen er at jeg har tro på enkelt mennesket og at det kan styre sin hverdag best selv innenfor gitte rammer. Vi er ikke like, men unike, og vi trenger vi ulike systemer og valgfrihet. Men hovedgrunnen er skolepolitikken, hvor FrP ønsker et utdanningssystem som setter enkeltindividet i sentrum.

Fremskrittspartiet sier nei til regjeringens sosialistiskeenhetsskole der alle må og skal lære akkurat det samme, og der målsettingen er at barn og unge skal tenke likt, snakke likt og oppføre seg likt. FrP ønsker mangfold og de ønsker valgfrihet, og vi vil ha et utdanningssystem der det skal lønne seg å gjøre det bra, enten elevene er teoristerke eller praktisk flinke.


Hele det norske folket kunne for en stund siden se det i tv2-nyhetene med mobbing som hovedtema. Hvor mye føler du FrP er med på å bekjempe mobbing i samfunnet i dag?
- De har null toleranse for mobbing. De aksepterer ikke mobbing, verken av lærere eller elever. De aksepterer ikke at skolene lukker øynene for mobbing, og de aksepterer ikke at foreldre blir nødt til å ta barna ut av skolen for å få stopp på mobbingen.

De ønsker også et skoleombud som skal bistå både foreldre og elever, juridisk og på andre måter.
Ha klare sansjoner for de skolene som bryter loven og ikke ser mobbingen.

Kan du fortelle litt om din mobbehistorie? Hva mobbingen gikk ut på, hva du gjorde og hvordan det til slutt endte?
- Jeg gledet meg veldig til å begynne på skolen, og var ei som ville lærer masse. Alt gikk bra i flere uker, men etter hvert ble ting annerledes. Det startet i det små, med enkle kommentarer. Den muntlige mobbingen hadde startet, men siden jeg var så ung trodde jeg dette var vanlig og sa ikke noe.

Jeg fikk også ofte kommentarer om utseendet mitt
Tiden gikk og mobberne syntes at den muntlige ikke var bra nok alene, så en dag tok mobbingen en ny vending. Mobbingen gikk over til mer voldelige handlinger ved siden av de stygge kommentarene.

Jeg trodde det var vanlig og det ble etterhvert en vane for meg, selv om jeg hadde det vondt og tøft.
Men jeg ville ikke fortelle mine foreldre om dette, for jeg ville ikke at de skulle bli lei seg. Så jeg lukket meg og holdt det for meg selv.

Ungdomsskolen, nå skulle alt bli bedre, trodde jeg. Det ble noe nytt. Jeg fikk en ny hverdag med utfrysning, blikk, baksnakking, rykter og dårlig oppførsel generelt fra medelevene. Jeg ble mer alene. Jeg hadde ingen, ingen som ville dele bord med meg eller vise seg sammen med meg. Jeg var kun god nok når det gjaldt fag. Dum som jeg var, hjalp jeg alle i håp om at ting skulle ta en ende, men når timen var over, var alt vanlig igjen. Jeg var den som ble hakket på og sett ned på. Men 3 år greide jeg og leve med dette og jeg vant! Det som skulle være 10 flotte skoleår, ble ikke som drømmen..

I dag har jeg kommet meg videre. Jeg har begynt å leve mitt liv. Jeg vet at jeg alltid vil ha sår i sjelden og at jeg vil ha problemer med å godta ting og vil ha problemer med enkelte ting som andre mener er helt naturlige.

Jeg har nå i den senere tid funnet ut hvem som er der når ting er som vanskeligst! Jeg er ikke åpen om alle mine hendelser til alle. Noen vet ingenting, andre vet noe og andre vet alt. Men det viktigste for meg er at de ser den jeg er nå!

Jeg har fått god hjelp fra venner, familie og andre. De har vært og er der, uansett! Jeg har i dag startet på min utdannelse,mitt nye liv, fullført noen drømmer og startet på andre.

Det er viktig at du finner deg selv i denne tiden, hvor alt er som tøffest og du finner din støtte rundt deg!

Det er viktig at DU aldri MISTER troen på deg selv, DU ER STERKEST!!!


© Ida holder tale under markeringen av Stopp Mobbingen!

Hvordan mener du man best kan bekjempe mobbing i samfunnet i dag?
- Det er at alle som styrer landet på nasjonalt, fylke og lokalt nivå legger politikken til siden for å vise at de har null toleranse på mobbing, vise handling og stå sammen. Hjelpe skolene i sitt arbeid for å fjerne mobbingen.

For lærer man om hvor skadelig mobbing kan være fra dag 1 så vil VELDIG mange ikke mobbe, men man MÅ lærer om ALLE typer mobbing. Ikke bare noen utvalgte man må også fokusere på forebygging og info gjennom hele året ikke bare i perioder!
 
Hvilken form for mobbing tror du er mest utbredt, og hva kan være grunnen til at nettopp den er det?
- Det varierer veldig fra sted til sted. Men totalt sett tror jeg den voldlige blant gutta, og utfrysningen blant jentene. Grunn... Det finnes INGEN FASIT svar i mobbing.

Hva er det beste en nær venn av et mobbeoffer kan gjøre for den som blir utsatt?
- Vær der for den enkelte. IKKE STILL spørsmål. Vær der uansett om du trøster, eller bare er der.

Hvis man som mobbeoffer føler at man ikke har noen nære venner å snakke med, og heller ikke tørr å si fra. Hva er ditt råd til de?
- Finn den personen du stoler 100% på.. Snakk med den. Uansett hvem det er, få personen til å være med deg når du snakker med foreldre/skole.
IKKE SPERR TING INNI DEG, det skader degog gjør ting verre!

Dette spørsmålet er basert på tidligere erfaringer. Da jeg en gang ble mobbet på barne og ungdomskolen utviklet det seg til et stort behov for hevn. Hvor lurt er det å hevne seg på mobbere, og hvilken hevn bør man eventuelt unngå, og hvilken hevn kan man eventuelt ta?
- Helst ikke hevn. Hevn gjør bare vondt verre i veldig mange situasjoner.
Men selvfølgelig kan hende det er den beste løsningen der og da, men kan gjøre verre situasjon over tid.

Mange unge mobbeofre i dag har en drøm om å bli noe stort, forså å heve seg over mobberne sine. Noe slik som Lady Gaga, Marilyn Manson og Justin Bieber har gjort. Er det en type "hevn" som du tror funker for de som til slutt klarer det, eller kan en slik drøm være med på å gjøre den det gjelder mer deprimert ettersom det faktisk er en veldig, veldig stor drøm som de færreste oppnår?
- Sett deg dine mål, det kan være en type hevn!!! Finn deg selv. Gjør det du drømmer til virkelighet.


© Bilde tilhører Ida Marie Bredvold.

Flere mobbeoffer i verden tyr til selvskading, noen fordi de har tanker om at de fortjener det, mens andre kanskje for at de føler trøst i det. Hva er ditt synspunkt om selvskading?
- Det hjelper der og da, men kan få alvorlige konsekvenser.

Helt på tampen av intervjuet; Har du en melding til de som bedriver mobbing, og til de som blir mobbet?
- SLUTT! VI ER ALLE UNIKE OG VERDIFULLE PÅ HVER VÅR MÅTE.

Til dere som opplever mobbing.. VÆR STERKE! DERE ER IKKE ALENE! DET ER LOV Å TA KONTAKT MED FORELDRE, VENNER, NOEN DU STOLER PÅ ELLER ORGANISASJONER SOM FOR EKS. STOPP MOBBINGEN. Du kan også kontakte meg uansett om du mobber eller blir mobbet. Jeg vil lytte, hjelpe og støtte. Jeg kan også gi råd!

23.06.2012, 21:36

Søker i skrivende stund tips til fôr for min chilean rose hair tarantella.
Saken er at dyrebutikken i Oppdal (Bikkja & Katten) nå legges ned. Jeg får dermed ikke kjøpt sirisser lenger i bygda, og trenger øyeblikkelig råd for hva jeg skal gjøre nå.
Jeg skrev et innlegg på forumet til reptilfreaks.no i natt, og har blant annet fått i svar at det kan bestilles kakerlakker fra en dansk nettside som heter www.creeps4you.dk, har fått anbefalt å bestille kakerlakker over nettet fremfor sirisser, siden dubiakakelakker overlever bedre i posten... Med en frakt på rundt 60-80 kroner...Et annet tips jeg har fått er å kutte opp rått kjøtt i terninger og binde de i en tråd, i håp om at min Belle da skal fange dem når de rører litt på seg, eller vaier litt frem og tilbake.

Så lenge det er sommer eller høst så skal jeg alltid klare å finne insekter som mark og lignende i naturen her, men om vinteren kan det bare gies opp med en gang.
Ber sårt om at de rådene jeg kan få blir skrevet ned nå. Og hvis du kjenner noen som kan dette bedre enn deg selv, så setter jeg STOR PRIS på at du sender link til dette innlegget.
All hjelp fakkes med stor takk!

Har egentlig ikke veldig lyst til å bestille fra andre steder enn Norge, av diversje grunner. Har blant annet vansker med å vite hva danske kroner er i forhold til norske kroner, ja, mye som er blitt en utfordring.

Vi reblogges!


23.06.2012, 19:33Porselenshjertet
Råttent mugg er over alt i kveld.
Kan se mitt hjerte i et glassbur.
Kommer jeg for nært knuses glasset
Og mitt hjerte druknes i eget blod.

Barberkniven rundt mine fingre, klar til forsvar.
Kom ikke for nærme en slagen mann.
Jeg kan lett kutte deg i stykker - Ikke bare meg selv!
Tro ikke at du kjenner min skjebne, du er ikke meg.

Mitt hjerte er som rustent porselen.
Bitene kan fort rystes vekk fra hverandre.
Helvete brenner av mine fingre, min skitne hud.
Forbrent hud krøller seg oppover, livet stinker.

En sort røyk skapt av selvpåtennelse dekker et nettverk.
Selvforaktens virus sprer seg i taperens årer.
Klipp mine ledninger nå.
Koble meg av!

Med djevelens vinger vil jeg bare fly bort.
Bort fra den helsikkes planeten.
Med mine fienders blod oppover knærne..
Mr. Sabotasje, Selvforaktelse og Ensom.


23.06.2012, 03:22Igjen har mørket tatt sitt grep.
Depressiviteten har igjen grodd opp fra havet.
En bekmørk verden full av ondskap og hat.
I det jeg så lyset, var det for å se det slukke.
Sulten på å leve, mett på å visne.

Jeg er stengt inne på et lite sted.
Jerngrepet holdet meg fast her.
Jeg misstrives i mitt eget sinn.
Bryt meg ut, jeg får ikke puste!
For hver pust jeg tar, fører meg nærmere døden.
For hvert steg jeg tar, jeg kommer nærmere stupet.

Det brenner, det brenner!
Vil ikke høre disse ordene i mitt hode,
men jeg får de ikke ut!

Tanker av ord, støpt som fjell på jord!
Tyngen er ikke til å overleve i lengden.
Kvaler er et faktum jeg ikke kommer ut fra.
Føler meg ensom, som i en kald, mørk grotte.
Ensom, helt alene - Alene med mine bekymringer.
Alene med mine depressive fiender,
min lyst til å bare gi opp - Igjen!


22.06.2012, 22:45

«Its time to play the music, its time to light the lights, its time to meet the Muppets on the Muppet Show tonight!». Burde ikke være en helt ukjent tekst for de fleste som har vært barn på 70 og 80-tallet. Jeg snakker selvfølgelig om kjenningsmelodien til The Muppet Show.

I dag har jeg fått satt meg ned for å sett den nyeste Muppet-filmen "The Muppets", som kom ut på Dvd og Blu Ray for første gang i Norge for noen få dager siden, altså en helt ny film om muppetene.Muppetene er en genial oppfinnelse som Jim Henson skapte i sin tid, mannen som også har vært innblandet i produksjoner som Sesame Street (amerikanske versionen av "Sesam Stasjon" og Fraggle Rock (som i Norge er kjent som "Fraglene").

Filmens hovedperson Walter er selv en muppet. Han har vokst opp med sin menneskelige "tvillingbror" Gary (spilt av Jason Segel) hele livet, og selv etter at Gary har fått seg kjæreste og samboer så er de to like sterkt knyttet til hverandre som før. På 70-tallet skjedde det noe i Gary sitt liv som forandrtet alt, da han for første gang ble presentert for tv-serien The Muppet Show ble han helfrelst Muppet-fan på sekundet. Filmen handlet i stor grad om at Walter, med god hjelp fra Gary og Gary sin kjæreste Mary (spilt av Amy Adams), forsøker å finne alle muppetene, for så å forene dem, og ikke minst: Få de til å sette opp et aller siste show!

Lett skal det ikke være. Animal har blitt lagt inn for å kontrollere sinnet sitt, Miss Piggy har fått jobb i paris, Gonzo har fått jobb med å selge toaletter og Fozzie har fått sitt "eget" band. Er de villig til å gi slipp på sine nye liv, forså å slå seg sammen igjen som før?


© Bilde tatt fra beyondhollywood.com

Utfordringene stopper ikke der. Den onde, onde mannen Tex Richman, spilt av Chris Cooper har bestemt seg for å rive det gamle muppetteateret, rett og slett fordi det er olje under som han kan tjene fett på. For å kunne beholde teateret finnes det bare en ting å gjøre. Muppetene må klare å sette sammen ny forrestilling, og tjene inn en viss hly sum, hvordan det går skal jeg ikke røpe her.

Filmen er morsom, den fungerer etter mitt syn for både barn, eldre barn, voksne og gamle voksne, og de jeg eventuelt måtte ha glemt. Til tross for enkelte gladvold-scener er filmen innerst inn en varm og familiekjær komedie for hele jævla familien. Filmen er en klisjefylt musical, delvis, vel og merke, men det er tross alt The Muppets vi prater her.


© Bilde tatt fra righteousfilm.com

Filmen byr også på en del kjente fjes, når muppetenes forrestilling omsider skal settes opp dukker selveste Whoopi Goldberg og Justin Biebers kjæreste Selena Gomez opp i rollene som seg selv fordi de har hørt rykter om at de kan bygge en karriere på teateret. Jack Black er også med i filmen, som seg selv, han blir intet mer enn kidnappet av muppetene i desperat forsøk for at de trenger en kjent programleder til å fronte showet. Muppetene er rett og slett blitt så desperate at de (igjen) tyr til kidnapping, noe de også gjorde mot flere av sine kjente gjester i tv-serien fra 70 - 80-tallet. Ja, også kan jeg nevne at "The Big Bang Theory"-stjernen Jim Parsons er med i en av filmens sanger som menneskeversionen av Walter. Nå har jeg vel egentlig nevnt mer enn nok gode grunner til å se denne filmen!

Til tross for at dette er en film Jim Henson selv ikke har jobbet med, da han døde i 1990, så er dette en godt fullført film om den gale og politisk ukorrekte dukkegjengen. Jim Henson ville vært stolt om han hadde fått sett den selv! Filmen har mange sanger som er en fare for kan sette seg på hjernebarken til enhver av oss, og den har en god del typisk morsomme muppet-vitser. Noe som også ikke er helt utypisk er at hovedpersonene selv er bekymret i filmen for at filmen skal bli for kort, dersom de ikke skulle klare å samle muppet-gjengen igjen. Litt morsomt når hovedkarakterene selv vet at de egentlig er i en film, og at de egentlig ikke eksisterer i virkeligheten, mener jeg.

Kort fortalt, se den!

Terningkast

Vi reblogges!


22.06.2012, 05:00

Jeg har ei venninne som kunne vært kannibal. Jeg har ei venninne som fort kan ødelegge noe om hun misslykkes i spill. Jeg har ei venninne som sier hun skal bli nonne. Og jeg har ei venninne som ønsker seg noen flere kilo fett på kroppen. Det beste; Alle disse er en og samme person. Jeg snakker ikke om en shizofren, men hun er gjerne litt vrang og kan også spille en del forestillinger! Jeg har rett og slett tatt meg tid til å intervjue sunndalingen bak missstorholt.blogg.no!© Bilde tilhører Sara Storholt / missstorholt.blogg.no

Hvem i helvete er du?

- Jeg er et menneske, en såkalt homosapiens ved navnet Sara.

Du har en dårlig dag, hva skal din verste fiende eller beste venn gjøre for å forverre den?
- Hehe.. Ja, det er egentlig veldig mye. Foreksempel si noe skjeivt, si noe jeg mener er feil, eller rett å slett være dryg fordi de vet at jeg er sur.


Jeg har fått høre at det er greit å ha litt avstand fra deg i enkelte spillestunder. Fortell litt om det, hvor lang avstand bør man ha?

- Det har seg slik at når spillet ikke hører etter blir jeg sint. Å ja, jeg skylder på spillet. Da er det fort at ting går ut av kontroll og noen ting kan kanskje bli ødelagt. Hold deg på Oppdal i lag med trollene.


Du skal kose deg noe skikkelig, om det er noe som du kan fortelle i offentligheten uten at blogg.no sensurerer det vekk; Hvordan koser du deg på ditt aller beste?

- .. Nå vet jeg ikke helt hvordan jeg skal tolke den der.. Hmm jeg tolker den på min måte jeg. jeg koser meg veldig godt med en colaflaske, potetgull, sjokolade og en veldig god serie eller film.


Ordføreren i Sunndalsøra ber deg lage en propagandareklame for Sunndalen. Hvilke grunner trekker du frem for å lokke folk dit? Og snu spørsmålet på hodet helt til slutt, hva vil du trekke frem for å ikke dra folk dit?

- Jeg vet ikke hva en propagandareklame er fornå.. Men ja.. Vi har veldig fin natur, fjellturer og mange fine fjelltopper. Negative sider; vi har aldri sol, det regner hele tiden og er veldig kaldt her. Jeg anbefaler ikke turen hit om du vil sole deg. Her lever vi som ekte hvite nordmenn!


Hva er rettferdighet for deg?

- Rettferdighet for meg er når alt går slik jeg vil ha det. Neeida, det er vell når alle blir behandlet med likestilling og alt ta der.


Utseende er en stor del av mange menneskers interesser. Hvor opptatt er du av det ytre?

- Jeg trives veldig godt med null sminke, de største joggeklærne som finnes og håret i strikk. Jeg er veldig opptatt av utseende.


Dersom noen skulle kastet en forbannelse på deg, ville du blitt pedofil eller kannibal?

- KANNIBAL! Det sies så at menneske kjøtt skal være det beste!


Hvor mange skjelleter har du i skapet?

- Øhm.. Jeg har mistet tellingen.


Har du noe som holder DEG igjen i skapet?

- Aaahaha.. Hva mener du nå? Nei altså, når jeg har problemet med hva jeg skal ha på meg.. Så blir til at jeg står ganske lenge i skapet.. Men noe sier meg at det ikke er det du skal fram til?


Hva er din største frykt, ditt verste mareritt og din fobi?

- Største frykt er jo at noen i familien eller noen veldig nerme meg skal bli rammet av sykdom eller dø. Ellers utenfor det.. FISKER! Jeg bader ikke i sjøvann, saltvann, innsjø eller elv. Ingen plass der det kan være fisker! Har du sett de store fiskene som er der? ...Ja åsså liker jeg ikke edderkopper så godt. De er slemme.


Hva er det beste du har i livet ditt?

- Det er deffinitivt familien, kjæresten og vennene mine.© Bilde tilhører Sara Storholt / missstorholt.blogg.no

Ingen intervju med meg uten sex. Hva slags forhold har du til det seksuelle, og har du noen fetisher?

- Jeg skal bli nonne. 

Hva sto det i den siste smsen du sendte?

«....trodde vi sku bruk den e.....
»

Du skal kjære bort 10 kilo fra deg selv. Hva velger du å rive eller skjære løs fra kroppen? Du kan velge så og si ALT? (Svar som klær, smiykker, mobiltelefon og slik telles IKKE)

- JEG HAR IKKE TI KILO Å SKJÆRE BORT! Jeg vil helst unngå å måtte skjære bort ei arm eller en fot.. Så nei, jeg kan ikke svare godt nok på dette siden jeg ikke har nok kilo på kroppen, men jeg tar gjerne i mot noen kiloer!


Det skal sies det er mer jeg skulle spurt henne om.Men kjære dere, det må dere nesten gjøre for meg, og det skal dere få gjøre på spørrerunden som hun skal ha veldig snart på bloggen sin, besøk henne da vel. Eller spar på helsa, og la vær!0
21.06.2012, 23:06

La meg skyte et spørsmål i luften, hva definerer en god og dårlig kritikk?
Er det egentlig noe stor forskjell på "Veldig bra innlegg, dette likte jeg" og "Dette innlegget er utrolig dårlig."?
Ja, forskjellen ligger i at den ene er positivt ladet, mens den andre er det ikke.

Vet dere hva likhetene er? Begge disse eksemplene sier veldig lite om hva som er dårlig, og hva som er bra.
Man vet at det er noe som er bra i et innlegg, dersom noen skriver at man liker innlegget, men hva nøyaktig er det man liker. Og hva nøyaktig er det man eventuelt måtte forakte eller misslike på den andre enden av spekteret?

Jeg er ingen stor forfatter av kommentarer på andre sine innlegg. Skal ærlig innrømme at jeg ikke er den perfekte kommentar-skriventen, selv. Men en ting er sikkert, har du fått en kommentar fra meg, så har du ikke fått det helt grunnløst.
For jeg orker i alle fall ikke kommentere hvilken som helst blogg, i håp om å kanskje få noe tilbake.

Jeg vil stille deg som leser dette innlegget et spørsmål!
Hvordan forholder du deg til noe når du kommenterer? Hvis du foreksempel kommer over et innlegg du liker, forteller du da hva det er du faktisk liker? Og hvor god er du på å komme med råd dersom det finnes rom for forbedring?

Du kan finne en blogg som du synes er helt forkastelig. En blogg med masse dårlige bilder, dårlig tekst, dårlig design... Hvis du først skulle kommentere da, kommenterer du bare at du synes bloggen er dårlig, eller gir du vedkommende faktisk en sjanse ved å komme med noen råd om hva h*n kunne gjort anderledes?

Da min gode venninne Kirsten var her forrige uke, satt vi oss ned sammen og så på enkelte bilder jeg har tatt før. Kirsten jobber som freelance-modell og kan en del om hva man i alle fall ikke bør gjøre. Alt utifra hva man ønsker å få frem. En ting er klart, skriver du en hverdagsblogg så gjelder egentlig ikke disse reglene. Men dersom du har en blogg som du heller vil skal fungere mer som f.eks et magasin, eller noe annet med et budskap, da er det greit å kunne noen forhåndsregler.

I stede for å hakke på andres bilder, skal jeg nå ta frem et bilde jeg har lagt ut her før, og fortelle litt om hva jeg har "gjort galt":


First of all: På dette bildet (tatt 24. desember 2011) så er det en del bakgrunnstøy. Det vil si, det er mye i bakgrunnen som tar veldig fokus fra bildet! Jeg sikter blant annet til alle bildene i bakgrunnen. En annen ting i bakgrunnen som kanskje ikke så veldig mange tenker over er den ene linja på persiennene, altså den tråen til høyre som går oppover/nedover.

The second one:
Det er fy fy å delvis kutte hodet. På dette bildet har jeg klipt bort en større del av hodet, noe som aldri ville blitt gjort på foreksempel proffesjonelle modellbilder!

En tredje ting... Skriften. Veldig, veldig stor og, veldig fokusstjelende! Tar veldig mye av oppmerksomheten, men for å se det gode i alt: Man får fullstendigkaos!

En fjerde ting: (Dette var det Kirsten som kom med da hun var på besøk).. Hendene mine, jeg var usikker på hvor jeg skulle ha dem da jeg tok dette bildet. Og det er kanskje ikke noe vanlige folk tenker over, men det er noe gjerne proffe folk ser veldig lett. Så kort sagt; Hvordan du poserer har noe å si. Hver eneste plassering av hver minste kroppsdel sier noe om noe!


Det er mye man kan pirke på. Og jeg vil igjen få sagt det; Dersom man kun har en blogg som funker mer som dagbok, så gjelder ikke disse reglene spessielt mye. For i hverdag-bloggverden så trenger bilder virkelig ikke å se alt for nøye planlagt og redigert ut.
Ja, da går jeg utifra at folk har fått med seg det.
Andre ting som kan gjøre at en blogg ikke er god nok for èn er at bloggeren kanskje ikke har tatt seg god nok tid til å se gjennom skrivefeil. Og før noen henretter meg nå; Ja, jeg vet at jeg har en vei å gå når det gjelder å se over det jeg skriver før jeg publiserer ting!

Man bør aldri være redd for å gi noen kritikk, en dårlig kritikk er ikke nødvendigvis en negativ kritikk, men en dårlig kritikk er en kritikk som ikke begrunner HVORFOR det er bra, eller HVORFOR det er dårlig?

"Bloggen din er dritbra, jeg elsker dette innlegget", er ikke veldig konkret, heller ikke "Bloggen din suger, dårligste jeg har sett på lenge!" er også veldig lite konkret!
Vil påpeke at budskapet på dette innlegget ikke har noe med bilder å gjøre nødvendigvis, men hva er en god og en dårlig kommentar helt generelt?

Så igjen; Hvor god er du på å begrunne dine tanker om det du leser og ser når du kommenterer hos noen?

Vi reblogges!
(har enda ikke funnet igjen fotokameraet mitt, så kan bli en del innlegg fremover med enten gamle bilder, eller ingen bilder i hele tatt...)


21.06.2012, 15:59

Det er alltid noe som endres, så og si hele tiden. Det er slik verden er skapt.
For 20 år siden var det ikke helt uvanlig at folk kanskje kunne sette seg, bruke lang tid med en penn eller blyant, forså å skrive et fysisk brev som noen et annet sted i landet, eller kanskje til og med noen i utlandet skulle få.

Tidevannuhyret er alltid i bevegelse, og fysiske brev ser for hvert tiår som går, ut til å bli mer og mer utryddelsestruet? Hvem vet, kanskje er det ingen lenger som skriver fysisk brev om 50 år?På Oppdal sin lokalnett-side opp.no kan man akkurat nå lese at postkontoret i bygda skal nedlegges, sammen med en rekke andre i Sør-Trøndelag. Postkontorene flyttes herved til butikk, i alle fall her!

Dette er noe jeg egentlig driter litt i. For så lenge jeg kan fortsette å motta mine bestillinger fra inn og utland som normalt, så gir jeg egentlig faen i om postkontoret går et stevnemøte med helvete. Og så lenge jeg også har muligheten til å sende pakker og brev til folk, om jeg absolutt vil det, så ser jeg liksom ikke noe vits i å heise flagget på halv stang.

Jeg tror den siste jeg skrev et fysisk brev til var min beste venninne Sara, sammen med en a3-tegning jeg tegnet til henne..

Men over til det jeg tenkte å ta opp, som egentlig ikke var postkontorenes skjebne, men nettopp dette med fysisk brev.
Hva syns folk egentlig om det?

Kan forsåvidt innrømme at det er hyggeligere med fysisk brev som noen har skrevet helt selv, fremfor en mail eller sms hvor noen et eller annet sted bare har trykket på noen taster eller knapper.
På en annen side, jeg hater papirer. Er det noe som fort kan gi meg litt hodebry så er det papirer som fort ender opp med å flyte som et blodhav etter et hissig oppgjør mot ett eller annet. Så sånn sett er jeg litt glad for at folk har modernisert seg mer og mer. Samtidlig er det fort gjort å henge seg mer opp i fortiden ved å ta vare på masse gamle papirer, brev og lignende.

Minner er vel og bra, men det er jo helst i fremtiden vi skal leve. Jeg skjønner at det er en og annen sentimental kødd der ute, gammel eller ung, som måtte være noe uenig. Men... Jeg mener, de beste minnene har vi i hodet likevel. Trenger vi egentlig masse bilder, fotoalbum, brev og faens oldemor for å huske? Har vi så dårlig hukomelse? Det absolutt beste husker vi uansett, og det holder for meg!

Bare blogg.no ikke sletter bloggen min så skal jeg ikke drepe noen jeg i alle fall!

Vi reblogges!
(grunn til mangel på bilde i denne artikkelen er at jeg sliter veldig med å finne igjen fotokameraet mitt, og jeg er egentlig i mot å ta bilder som andre har tatt)

 


21.06.2012, 01:07

Ungdommer på tur etterfulgt av et makabert slakt er ikke lenger originalt. Det finnes rett og slett ikke originalt lenger.
Det var heller ikke originalt i 2008 da den norske filmen Rovdyr, regissert av Patrik Syversen kom ut.Handlingen i filmen Rovdyr utspiller seg sommeren 1984, en gjeng med fire unge mennesker kjører i samme bil på vei til det som skal bli en koselig langhelg, til det som ender som en sadistisk menneskejakt oppe i skogen.
Før selve makaberhandlingen virkelig skytes inn i publikums sinn, stopper Camilla, Roger, Mia og Jørgen på en veikro, hvor de treffer på bare trøtte og kvalmende, eldre mennesker, som regel menn!

Ikke noe gæernt i det? Hm, drit i at jeg spurte!
Filmens plot er faktisk så enkel som så: Fire ungdomer reiser sammen for å tilbringe langhelg sammen, på veien blir de møtt av noen jegere som har utvidet jaktoffersonen sin og dermed begynt å jakte på mennesker, en etter en blir ungdommene slaktet på makabert vis. Piggtråd, bjørnesaks, hagle og det som verre måtte finnes er!

Til å være norsk skrekk så er dette et lite fremskritt. For tidligere har man ant at Norge ikke helt har hatt tykke nok baller til å lage de helt makabre filmene. I denne filmen får man se litt mer av det som gjør at de svakeste sjelene i samfunnet kanskje snur seg, i beste fall brekker seg eller fyller opp godteposen med oppkast. For filmen inneholder usensurerte involler, vi får se føtter og bein som knekker og ødelegges. Og ja, den er faktisk litt kul på enkelte av voldscenene. Men for meg som har hatt øynene rettet mot utlandet i såpass lang stund, er ikke denne filmen den helt store. Den er en hyllest til klassiske horror/splatter-filmer fra 70 og 80-tallet, noe som er litt småkult! Men original er den ikke.


Bilde tatt fra filmweb.no

Skuespillere er det med i filmen, ja. Kanskje jeg skal si litt om det også. To gutter og to jenter, eller egentlig tre jenter. Tidligere "Absolutt underholdning"-programleder Henriette Bruusgaard finner vi i hovedrollen, og Lasse Valdal (fra blant annet "Kalde Føtter" og "Død snø"), Nini Bull Robsham og Jørn-Bjørn Fuller-Gee (han får et lite poeng for sitt morsomme navn) er de andre skuespillerne som har fått i oppgave å fylle de største rollefigurene. Jeg kan også legge til for alle eventuelle Hotel Cæsar-fans der ute at den Erlend Vetleseter som spilte "Roger Nyman" i såpeserien har en liten rolle i "Rovdyr" som en av de voldelige jegerne..

Vel tilbake til skuespillerprestasjonene: Ikke innponerende!
Kort fortalt er dette en film for de helt spessielt horror/splatter-interesserte, den er ikke rådyr å kjøpe lenger, så du finner den alltids for en billig penge som akkurat er verdt filmen.
Det som trekker denne filmen mest opp er at den tørr å lage mer kvalme enn en god del norske filmer har gjort før, og at lydeffektene og musikken til tider er noe horribel på en gripende måte. Ja, la meg kaste en ærlig terning.

Filmen får terningkast

Ønsker alle en god natt!
Vi reblogges!


20.06.2012, 18:31

Innledning før storyen
Det er en mulighet for at enkelte av dere vil lese denne teksten med helt forskjellige meninger om at jeg i hele tatt legger den ut som jeg nå skal gjøre. Det er en historie jeg vil dele med dere, som for en gangs skyld ikke er diktet opp og ikke fri fantasi. Som jeg skrev i innlegget mitt fra i natt så sliter jeg med en dose dumsnillhet, og jeg vil nå dele en historie med dere som kanskje kan gi et lite innblikk i hvor dumsnill jeg har vært.

Vedkommende som jeg vil beskrive vil forholdes delvis anonym. Til tross for at det er et kvinnemenneske uten like, som jeg overhode ikke har noe til overens med lenger, så skal jeg holde meg smart nok til å ikke nevne verken hva hun heter eller noe annet som gjør at folk kan spore opp hvem jeg skriver om. Men for at historien skal leses litt bedre skal jeg gi henne et kallenavn, herved kaller jeg henne for Pink Helsy, Pinky Helsy dramatikeren fra Kristiansand!


Frekklusa fra Kristiansand
Jeg kan ikke sette fingeren på hvor lenge det er siden første gang jeg og Pink Helsy fikk kontakt.
Etter størst sannsynlighet begynte historien høsten eller vinteren 2010. Vi hadde egentlig alerede da hatt hverandre på msn-listen vår i 2-3 år på forhånd. En av oss hadde helt tilfeldig lagt til den andre fra et diskusjonsforum på nettet som vi begge var medlem på en stund. Men det ble bare til at vi la hverandre til på msn og facebook, uten at vi skrev til hverandre eller noe før det altså hadde gått noen år etter at vi hadde lagt til hverandre.

Det var altså ikke før høsten/vinteren 2010 at vi begynte å kommunisere med hverandre, til tross for at vi kunne gjort det 2-3 år før.

På dette tidspunktet var jeg nokså langt nede psykisk, grunnet sjalusiproblemer og delvis kjærlighetssorg knyttet til ei venninne som da sto meg ganske nærme. Jeg var faktisk i min aller mest depressive periode den vinteren. Og jeg sank så dypt at jeg skrev flere statuser på både msn og facebook som hintet til at jeg faktisk hadde planer om å begå selvmord. Det var først da at Pink Helsy tok kontakt med meg ved å skrive et lengre brev via facebook.I mailen uttrykket hun sin bekymring, og hun kunne også nevne at hun hadde hatt problemer med å sove de siste nettene på grunn av de depressive og suicidale statusene jeg klemte ut av meg. Hun skrev også noe om at det var utrolig egoistisk av meg å skrive sånne ting, noe jeg i ettertid kan si meg enig i. Jeg brydde meg ikke om å svare før det kanskje var gått en dag eller to etter jeg mottok mailen. Altså, jeg kjente henne ikke, hun kjente ikke meg, så hvorfor skulle hun bry seg?

Jeg svarte omsider over msn 1-2 dager etter mailen hennes. Kvelden ble en god del hyggeligere enn på en stund. Vi fikk veldig, veldig god kontakt. Og faktisk fikk vi så god kontakt at jeg burde fatte litt misstanke om at dette var for godt til å være sant. Men siden jeg hadde vært så langt nede, så tenkte jeg ikke den tanken i hele tatt, akkurat da.

Etter 2-3 dager hadde vi plutselig en samtale som kunne minne om to unge tenåringer i sin mest sukkersøte forelskelse. Vi satt over msn, og burde egentlig ha lagt oss for en stund siden. En samtale der det siste kvarteret gikk ut på at vi sa hade til hverandre så mange ganger at det nesten er utellelig. Ikke nok med det, jeg ble kalt for skytsengelen hennes, og hun kunne også prestere i å skrive at hun elsket meg. Eller for å være mer konkret; at hun elsket meg mest av alt og alle!

Jo, jeg skal ta selvkritikk i at her burde jeg reagert! Men naiviteten og en slags godfølelse tok overhånd og blendet fornuften. Mange påstår at man kan ikke forelske seg i folk man aldri har truffet ansikt til ansikt. Så jeg beskriver heller situasjonen som at jeg ble litt i overkant... Betatt.. Noe som også er litt kleint å tenke på snart 3 år senere, etter alt som har skjedd i ettertid!

Som sagt, hun elsket meg mest av alle (skrev og sa hun), og jeg var hennes beskyttende skytsengel som skulle vokte hennes trygghet når hun var våken om dagen, og også i hennes drømmer om natten. Sukkerkvalmt? Ja, egentlig!

Det tok heller ikke lang tid før vi hadde vår aller første videosamtale over msn. OG DEN BLE LAAAAAAANG!
Noe jeg av en eller annen merksnodig grunn syntes var veldig flott og stort da, herresatan, jeg var jo betatt av monsteret...
Jeg tror ikke det tok mer enn en ukes tid fra vi fikk "ordentlig" kontakt for første gang, til vi plutselig hadde en videosamtale som kanskje ble rundt 10 timer lang... Og nå er det lov å spørre seg om noen av oss hadde noe liv den gangen!

Vi snakket ikke om noe spessielt interesangt, den første lange videosamtalen gikk veldig mye ut på at vi viste hverandre ting vi hadde hjemme på rommene våre, av veldig sære og egentlig uviktige ting.
Gamle parykker fra barneskolen, tomme smurfedrops-esker, også videre.

Pink Helsy hadde/HAR dessuten en blogg. En blogg som hun egentlig ikke oppdaterte spessielt ofte, men der og da. Designet på bloggen var et design hun delte med 1000 andre jenter i Norge. Bloggen hennes gikk for det meste ut på å fortelle verden at hun hadde hatt en fin dag på skolen, at hun hadde hatt en tøff dag på skolen, eller at hun egentlig ikke hadde hatt noen fin dag i hele tatt. Joda, også kunne det også gå mye i outfit og at hun var syk eller bare for å fortelle at hun var frisk.

Hvorfor nevner jeg at hun har en blogg? Jo, det nevner jeg fordi jeg ganske tidlig ble spurt om å kommentere og stemme på ditten og datten. Hun begynte litt i det små, og vips ble det mer og mer. Herregud, jeg har vært slave for en rosablogger!
Det er egentlig ikke så ille, for det blir verre. Bare les litt videre, til jeg kommer til poenget!

Det nærmet seg jul, og jenta som over msn i flere uker hadde sagt at hun elsket meg mest av alt og alle, kunne jeg nå avsløre i at hun hadde funnet seg en annen gutt å veksle ord og tanker med over nettet. Den nye gutten kom fra Trondheim, og er faktisk en fyr som jeg i dag er mye bedre venn med enn henne, til tross for at jeg ikke egentlig har snakket med han heller på flere måneder.

Jeg oppdaget på en av de totalt 3 facebook-profilene hennes at hun og han hadde skrevet en god del veldig kleine og flørtete ting på hverandres facebook-sider. Og det var da jeg sendte HAN en venneforespørsel på facebook, bare for å fiske litt etter hva som egentlig skjedde.

Han, som jeg fra nå av kaller for Trondheimeren, godkjente ikke forespørselen med en gang. Derimot sendte han meg en mail, og lurte på om hvem jeg var. Jeg og Trondheimeren utvekslet ett par mailer, og jeg klarte på en klumsete måte å gi inntrykk for at jeg var forelsket i Pink Helsy, og han skjønte tegninga. Trondheimeren som er en veldig trivelig, oppegående og snill gutt, han forsto at jeg egentlig ikke mente noe vondt med å spørre og grave, og han mente også at han fort kunne gjort noe i samme banene selv.

Han godkjente meg på facebook etter kort stund, og vi ble faktisk kompiser i løpet av natta.
Det skal sies, jeg følte meg veldig, veldig dum der og da. For egentlig var jeg ute etter å finne noe dritt på han, som jeg kunne bruke til min egen fordel, for å få Pink Helsy for meg selv...

Trondheimeren var ingen drittsekk. Og det var ikke noe jeg naivt fikk til inntrykk kun da, det er noe jeg står for selv i dag 2 år etterpå! Jeg følte meg veldig dum og egoistisk. Dagen etter hadde Pink Helsy oppdaget av vi var venner, og var veldig brå med å komme med paranoide anklagelser. Vel, det skal sies at jeg kunne faktisk forstå at hun reagerte på det. For, jeg kjente jo ikke Trondheimeren.

Da hun spurte meg om jeg var ute etter å ødelegge for dem, svarte jeg at jeg bare ville hennes eget beste, og forsikre meg om at han ikke var en drittsekk som ville gjøre henne noe vondt senere. Jeg fikk veldig klart svar om at han ikke var noe drittsekk, og at jeg også burde skamme meg! Noe jeg som sagt gjorde.

Det faktum at jeg følte meg litt lurt av henne, og at hun tydeligvis ikke elsket meg mest av alle så høyt som hun beskrev, var tross alt ingen unnskyldning. Men samtidlig; hadde jeg gjort noe galt? Sånn egentlig? Jeg hadde ikke snakket noe særlig om henne med han, og etter at jeg faktisk skjønte hvor god fyr det var snakk om så forsvant til og med sjalusien og det var akkurat som om jeg håpet at det skulle bli noe av de to. Til tross for at jeg syntes det var litt vanskelig.

Jeg syntes rett og slett at Trondheimeren var en så bra fyr, at jeg rett og slett unnet han en kjæreste, selv om det måtte bli Pink Helsy - Jenta som jeg hadde småslavet for, på bloggen hennes, og også hadde begynt å låne bort noen småbeløp penger til - Uten å få igjen!

Da julaften 2010 var et faktum, var det et aldri så lite nederlag for meg. Jeg sjekket msn med mobilen min og der kunne jeg lese den kleine msn-statusen hennes, som tydet på at hun virkelig elsket Trondheimeren, eller hun ga i alle fall inntrykk av det. Julaften kom, og det ble en lang dag hvor jeg ikke gadd å gå ut av sengen, åpnet ikke en pakke. Lå i sengen hjemme hos pappa og gadd ikke røre en finger, til helvete med jula tenkte jeg da.

Jula kom, jula gikk, og det gjorde også 2010. 2011 kom omsider, og forespørslene fra Pink Helsy kom oftere og oftere. Kunne jeg låne bort Tv2 Sumo-kontoen min til henne, slik at hun kunne få med seg en legedokumentar? Jeg ga etter, og lot henne få gjøre det, endret passordet mitt, mot at hun sa i fra når hun var ferdig.Historier om at hun hadde rotet bort penger til medisiner kom også oftere og oftere. Hun hadde begynt å ta det forgitt at jeg alltid skulle hjelpe henne. Snart hadde hun også bursdag og spurte meg rett ut om å få PENGER på forskudd, sånn 2 måneder før... Hvem er det egentlig som spørr folk man ikke kjenner og ikke har truffet før om så mye penger, så ofte, på så kort tid?
Til slutt begynte jeg å gå lei...

Stort bedre ble det ikke da jeg bestemte meg for at nå skulle jeg bruke en kveld til å se på noen serier på Tv2 Sumoen min, jeg endret tilbake passordet mitt, som lenge hadde vært det passordet hun kjente til. Den kvelden endte igjen med at hun kjeftet, kjeftet og kjeftet på meg fordi hun mente at jeg var barnslig og småslem fordi jeg hadde tatt tilbake kontoen min.

Det var også min skyld at lillesøsteren hennes nå gråt fordi HUN hadde lovet HENNE at hun skulle få se et program på Sumoen min før hun skulle legge seg. Det hadde hun ikke en gang sagt i fra til meg om!
Hun prøvde seg, men jeg hadde bestemt meg, nå var det nok, og jeg skulle ikke forandre passordet mitt slik at hun (og lillesøstra) skulle få bruke min WebTv igjen, det var min konto! Hun ble rasende, og kjeftet, det fikk så være.

Situasjonen ble ikke bedre dagene som fulgte. Jeg hadde i løpet av våren 2011 begynt å fått noen nye venner i Oppdalsområdet. Hadde dessuten ikke verken lyst eller tid til å sitte å være der for Pink Helsy hele tiden mer.
Det var en god del ganger hvor vi satt og småsnakket, og jeg brått skrev at nå måtte jeg gå, og deretter logget jeg av for å møte noen venner jeg hadde avtalt å treffe i Oppdal sentrum. Hun likte ikke at jeg bare forsvant slik, til tross for at jeg sa i frapå forhånd. Hun sendte sms`er og maste om at jeg skulle komme på msn igjen, fordi hun trengte meg..

Da jeg kom på msn igjen senere på kvelden var det igjen for å få kjeft fordi at man gjør bare ikke sånne ting som å svikte henne når hun trenger det. Jeg var på grensen av å bli mektig lei, og sa rett ut at jeg syntes hun var veldig, veldig utakknemlig. Fikk øyeblikkelig en lang regle tilbake om alt hun hadde gjort for meg, og at jeg skulle stille meg selv spørsmålet om hvem den utakknemlige egentlig var.

Vel.. Hvem er det som har lånt masse penger som aldri hadde kommet tilbake? Hvem var det som satt og kommenterte de og de blogginnleggene som den andre parten maste om? Det var jeg! Hun hadde riktignok vært vennlig med ord og sånn i starten, men det var ikke veldig ofte.

Jeg fikk til slutt nok, slettet henne fra facebook, msn og det som var.
Man skulle kanskje lært nå? Jau, men i år så tok jeg henne tilbake på facebook igjen. Det var nå gått nesten ett år siden sist vi snakket, og bare en uke etter at jeg la henne til igjen, spurte hun meg om jeg kunne låne henne enda en sum penger, men hun lovet at jeg skulle få de tilbake neste gang hun fikk penger. Hun spilte igjen på samvittigheten min, og klarte til slutt å få enda et ja! Det vil si, jeg skulle overføre pengene så snart jeg fikk mer på konto!

I siste liten ombestemte jeg meg, og sendte henne en sms om at jeg var lei meg, men jeg kunne dessverre ikke låne henne enda mer penger. Og jeg fikk den omgangen på facebook-chatten! Jeg prøvde å holde en mest mulig saklig diskusjon, og på et tidspunkt sa jeg rett ut: «Du har problemer, og bør seriøst oppsøke hjelp!»

Jeg skrev det rett ut! Hun har problemer og trenger seriøst å oppsøke hjelp!
For dere som har (smug)lest denne teksten bør det ikke være nødvendig å forklare hva jeg la i de ordene!

Dette gjorde at hun ikke så helt lyst på meg igjen, og nå skulle hun politianmelde meg!
Hun hadde fått nok av meg! Hun hadde fått nok av han som hun skylder over 1000 kroner til, han som aldri har spurt om å få pengene tilbake. Han som hadde lånt bort Sumo-kontoen sin, han som hadde stemt på henne i forskjellige votinger på bloggen hennes. Også videre. Ja, meg skulle hun anmelde.
Jeg følte meg egentlig ikke veldig truet, men for sikkerhets skyld tok jeg og lagret hele den siste samtalen vi hadde i februar eller mars i vår, og sendte den til en kompis i politiet.Enden på visa er at jeg slettet henne igjen (for godt!). Jeg gikk ned på politistasjonen en uke senere, og han jeg snakket med var enig i meg utifra det lille han så fra den siste facebooksamtalen! Hun er ikke vel bevart, og han mente helt klart at hun bare var ute etter å utnytte meg, følsene mine og samvittigheten. Han sa jeg heller ikke skulle se bortifra at hun hadde flere som hun drev og plaget og utnyttet!

Det ble ikke noen anmeldelse fra noen av partene, men hvis en av oss hadde anmeldt den andre tror jeg ikke jeg er den som hadde kommet dårlig ut. For det er greit at det er ikke hyggelig å høre at man har psykiske problemer og trenger hjelp, men i det store bildet ser jeg på det som rimelig uskyldig i motsetning til oppførselen hennes og terroren hun nesten holdt på å ødlegge meg med, like etter at hun hadde "reparert" meg vinteren 2010 fra en tidligere depresjon!

Budskapet mitt er klart! Ikke finn dere i alt, og ALDRI lån bort NOE til folk du ikke kjenner! Det hjelper ikke om du har snakket med de over telefon eller facebook, og uansett hvor fattig vedkommende og vedkommendes familie er, og uansett hvor synd du syns i dem; Det får ikke hjelpe!

Når det gjelder Trondheimeren som fortsatt er venn med meg på facebook, så kan jeg legge til at hun har beskøkt han i Trondheim en helg for en god stund siden nå, og at han også ble spurt om å låne bort penger. Og at han for et år siden hadde et større nederlag psykisk sett på grunn av henne som hadde kommet med den ene anklagelsen etter den andre. Blant annet hadde hun anklaget han for å gjøre det han kan for at hun ikke skal ha venner.... Need I say enymore?

Vi reblogges!


20.06.2012, 00:25

Svakheter finnes det i alle mennesker. Mange av individene på jordkloden sliter med et stygt utbredt virus. Dumsnillheten!
Jeg hater, hater, hater en viss uvane som bare har blitt mer og mer irritabel de siste årene. Nemlig ordet ovenfor etterfulgt av utropstegn.Men nok om meg og mitt. Jeg vil stille dere et litt snodig spørsmål. Et situasjonsspørsmål. Dog ikke en situasjon jeg har vært borti selv, men en situasjon jeg klarte å fantasere meg til nå nylig.

Situasjonen er som følger:
Din beste venn(inne) spør om du kan sette kondom på partneren hans/hennes før de to alene skal ha sex, uten deg. Altså ingen trekant. Bare din beste venn(inne) og hans/hennes mannlige partner. Hadde du kunnet satt kondom på vedkommende, bare fordi de to ikke gidder, eller bare helt random har funnet på å spørre deg likevel? Og merk dere, de har egentlig ingen god grunn for å spørre deg. Hva gjør du, ville du gjort det? Ville du gjort det for noen prinsipper?

Gleder meg til å lese svarene! ^^


18.06.2012, 23:00

«Ærlig talt».
Det var ordene jeg kunne sagt eller tenkt i helgen.
Husker ikke i hvilken situasjon, men på en eller annen måte kom temaet Kinder Egg opp i senga.
Tror det var natt til lørdag at Kiddy fortalte meg at hun hadde lest ett eller annet sted at Kinder Egg kanskje skulle forbys i Norge. Jeg trodde hun tullet, og endte nesten opp i latterinfall. Vel, i dag fant jeg ut at hun hadde rett. Men heldigvis fant jeg også nyere artikler fra denne måneden hvor det ble bekreftet av verken Kinder Egg, Kapten Sabeltann-is eller Happy Meal skal forbyes i Norge. Selv politikkerne i Ap skjønner at man må tenke klarere tanker for å få barna sunnere.Å forby Kinder Egg i Norge er nesten like farlig for politikkernes sikkerhet som å forby Mohammed eller Jesus Christhimself!

Så, med andre ord! Jeg har bestemt meg for å feire Kinder Eggets udødelighet i dag, med nettopp å kjøpe meg tre egg, håper bare ikke jeg får eggløsning i natt..
Attpåtil har jeg også spandert på meg noen drinker fra Stabburet. Jeg var noe usikker på disse drinkene etter de var kjøpt, så det endte opp med at jeg ringte ei god venninne av meg som tidligere har jobbet som bartender. Hun var ikke helt sikker, i og med at hun ikke har de dypeste erfaringene med akkurat den slags drinker, men hun trodde det beste var å blande en veldig liten dert i et større glass med Sprite. Altså ikke sprit, men Sprite.
Hvis ikke ville det bli som å drikke saft uten vann, bare mest sannsynlig sterkere fikk jeg høre.

I tillegg har jeg oppdatert meg på spillfronten. "Call of Dutu: Modern Warfare 3" er nå i mitt lille kott av en hybel!
Men det skal jeg spille senere, for nå skal jeg kose meg med en dose pizza, i lag med Ghostbusters-filmen som jeg faktisk aldri har sett før! Ikke mobb!

Vi reblogges!

 1
18.06.2012, 15:53

 -  Jeg tror jeg ga opp det å ha høye mål til meg selv for lenge siden, tror egentlig ikke at jeg har hatt det noen gang. Har vell alltid godtatt det faktum at jeg var den dårligste, at jeg ikke klarte noe, jeg var vell ok med det. Jeg vet ikke når det skjedde, det at jeg ga opp på meg selv, jeg tror det var da jeg måtte flytte fra Fre.st og bestevenninna mi, alt det jeg så på som trygt, det livet jeg alltid trodde jeg kom til å leve.

Jeg kom hit, til Ra.st hvor jeg måtte starte et helt nytt liv, være jenta som aldri ble godtatt her, som måtte kjenne på hvordan det var å bli et mobbeoffer, det er vell kanskje her dere tenker "hvorfor valgte du ikke å bare stoppe å bry deg?" det er vell kanskje lett å si, men ei jente på 11 år vet ikke hvordan det fungerer.

Jeg er usikker på meg selv, jeg tørr ikke veldig masse, jeg eier så og si ingen selvtillit, skulle kanskje tro det, men. Jeg har aldri gjort det her før, det å vise følelsene mine, tankene mine til de utenfor. Jeg har masse venner, men kunn få av dem er nærme nok til å vite alt jeg skriver nå. Jeg er ikke klar for voksen livet. Jeg har alltid vokst opp med å ville bli voksen, men når det brått kom så fort, jeg hadde ikke sjangs og har ikke sjangs til å kunne tilpasse meg det.

Jeg vil være uten ansvar og uten bekymringer litt til, men jeg vet det ikke går. Det er nå jeg må stå opp for meg selv, kunne jobbe og gå på skole, men jeg er redd for å faile, kunn fordi jeg er usikker på meg selv, jeg er jo den dårlige sant? Jeg vet jeg må starte å tro på meg selv, tro at jeg også kan få til noe, tro at jeg kan reise meg ovenfor alle andre som er så mye bedre enn meg, men jeg tror ikke det kommer til å skje, for jeg er så vandt til å være jenta med lave mål.

Jeg har aldri blitt godtatt her, og alt jeg egentlig vil er å dra hjem, flytte hjem hvor jeg vet hvor alt er, hvor jeg føler meg trygg, (teit, jeg vet å føle seg så knytta til et hjemsted)

Jeg tilbringer hver dag alene på rommet mitt, depper og ser ut i lufta, jeg tenker "hvorfor er jeg her? Jeg hører ikke til her, det vet jeg jo så godt, hva skal det bli av meg? Kommer jeg noen gang til å kunne klare å bli noe?" 

Disse innerste tankene dreper meg, de spiser opp det som engang var selvtillit, spiser opp den jenta som engang trodde hu kunne klare noe. Skulle tro jeg likte å være her nede fordi nederlaget da ikke var så stort på meg, men det er ikke derfor, jeg tørr bare ikke reise meg fordi jeg er redd for alt av kommentarer som kommer til å komme da. Jeg vil bort herfra, langt vekk fra Ra.st fordi jeg hører ikke til her.

Jeg har alltid blitt fortalt hvor dårlig jeg er, hvor lat jeg er. Hakka på, rakka ned på, simpelt fordi rakstinger ikke kan det å godta folk!!! Enkelte klarte det, men resta virker det som har noe imot hvem jeg er. Jeg hadde tenkt å publisere det her, men jeg tror ikke det kommer til å skje, see that? Jeg tørr ikke. Jeg er så lei av å face hver dag, se alt jeg hater, jeg vil ikke bo her lenger men det virker ikke som om noen hører meg, som om noen vet hvordan jeg har det.

Dere tenker kanskje at jeg finner opp det her, at jeg er teit og bare vil ha oppmerksomhet, nei dere tar feil, jeg har arr som viser at det her er ikke funnet opp, både synlig og usynlige. Se godt nok, å du ser hvem og hvordan jeg virkelig har det. Jeg har tenkt selvmordstanker tusen ganger, men aldri fått meg til å gjøre det, kanskje er det bra, fordi jeg lærer styrke, for livet går jo videre, selvom man ikke vil at det skal det. Jeg hater det her, og det vil jeg alltid gjøre. Jeg har mista altfor mye her jeg bor nå, forbanna møkkasted som tok fra meg alt jeg hadde.  

This is how i feel, mer kan jeg ikke sette ord på det.

Skrevet av "Jessi"


18.06.2012, 03:07Hjertets gudinne - S.H.M.M

Jeg kjenner ei jente så god og så varm. Ei jente man ikke finner maken til.

Ikke har jeg kjent henne store tiden. Men hun er hele mitt hjerte for det.
Rødlige hår fyller hennes snille fjes. Possere kan hun som få, se jeg smiler nå.
I mai måned traff jeg henne endelig. Da hun dro igjen kom mine dyreste tårer.
For intet gull på klodens jord vil jeg henne bytte. For meg er hun alt.

Håpet i meg sier jeg skal se henne igjen snart. Savnet lever daglig.
Avstanden er så utrolig stor. En avstand som er vond å svelge.
For meg er hun mitt dyrebareste gull. Min beste, mest uerstattelige venn.
Jeg vil se henne bli gammel, aldri se henne dø. For henne vil jeg leve evig.
Hun er mitt hjertes pumpemaskineri. Mine håps motiver, min gledesfugl.

Tvilen er for lengst tappet vekk. Støtte henne vil jeg alltid gjøre.
Forskjellige fra hverandre er vi. Men jeg elsker henne dypt likevel.
Ingen dag uten at jeg tenker på henne. Ingen natt uten et sjeldent savn.
Måtte tiden ikke bli alt for lang. Jeg vil, jeg vil, jeg vil se henne igjen!
Kjære du som jeg beskriver nå;
- Hva har jeg gjort for å få deg som min venn? <3
Jeg elsker deg!
(skrevet 18. juni 2012)


17.06.2012, 17:38Himmelretning til helvete
Over en himmel litt grå, flyr det to engler.
Avstanden mellom dem er omtrent like stor som forskjellene.
Den ene er hvit som renhetens liljer. Den andre er sort som et håpet i graven.

Lizzy Demnon og Wendy Kind er deres navn.
En av dem datter av prins Lucifer, den andre av herre Gud.
Godhet og ondskap flyr side ved side, natt og dag, hvert eneste år.
Begge er med på å skape verden, begge er med på å utvikle livet.
Alt for mange forakter Lizzys sorte makt, men hva er vel godhet uten ondskap?
Den som har sett godhet, har også sett ondkskap.
For hvem vet vet hva som er godt, om man ikke også vet hva som er ondt?

Begge maktene er avhengig av hverandres eksistanse for å selv finne sted!
Man kan ikke bare bygge og skape, uten også å kunne rive ned.
Da ville verden blitt overfylt. Og vi ville alle sultet ihjel.

En sjelden gang møtes begge på samme sted.
Noen ganger i året veksler de blod og erfaringer.
Ingen av dem tross forskjellene er bare god, eller ond.
For i et hvert lys finnes et mørke, i et hvert mørke finns det lys.
Bare ærligheten, fantasien og evnen til å se skal til for å innse livets sannhet.

Synd og skam går hånd i hånd, men synd og glede går raskere hver for seg.
Mange sier snille piker kommer til himmelen.
Men verken Wendy eller Lizzy er bare ren, og kan dermed vandre så langt de vil.

En helvetes god dag har de hatt denne beskrevne dag på en himmelsk god måte.
For dem er ikke livet noen gåte. Men en lek, et perverst godt samspill.

Selv de dypeste religiøse, blinde og virkelighetsfjerne passer de på.
Til tross for at de for lenge siden sluttet å leve livets selvstendighet.
Verken Lizzy eller Wendy ønsker å dømme.
Så de troende får for all tid fortsette å drømme.

Kun den som nekter å se, og bare tror vil til slutt ikke finne sin vei.
La herved ditt blod bruse i tilfredstillelse og åpensinnhet,
Og kanskje da vil du også en stjernekveld se de to, fly avgårde, hver sin vei,
likevel mot samme sted - Veien til livet!


17.06.2012, 01:30


Foto: Kirsten Jakobsen/Kiddy

Djevelens godhet varmer nok
En mann vil ikke falle for den han er. Han bør ikke falle for den han ikke er heller.
Ti tusen fristelser omfavner han daglig. Fristelser i alle Lucifers farger.
Foreldrene fortalte han å være sparsom og tålmodig. Ungdomstiden sa det motsatte.
Han vandrer i en blomstereng. Hver blomst har en egen mening.
Fargene har hver sin historie. Så også han.
Han kjenner sin egen moral. Han føler sin egen trang.

En trang til å bryte grenser. En trang til å tenke nytt.
Han er ikke udødelig. Han lever livets goder.
Dødens synder gir han glede. Mer glede enn forakt.
Han er kanskje på den sorte siden. Men føler mørket varmer han bedre.
Tilfeldighetene lar han pisse på de uvitendes bok. Et varmt budskap renner.
Natten har igjen falt på. Barføtt over tornekratt han vandrer hjem.
Djevelens godhet beskytter føttene hans i natt. Bare unødig blod spreller ut.
Intet ord i de blindes bibel kan hindre han i natt. Intet kristent vrak kan legge hinder.
Han er i satanismens beskyttelse. Og den varmer mer enn noen gang.
En helvetes god varme. En helvetes god natt!
(17. juni 2012)


11.06.2012, 23:07


(Bilde: lebloglaquestion.wordpress.com)

Satanisme er først og fremst delt i to kategorier, eller tre egentlig.
Jeg tenkte å lage et lite innlegg om enkelte rykter og ting mange uvitende tror om Satanister som ofte ikke stemmer.

6.6.1. Ofring av barn og dyr.
Det er mange som forbinner satanisme med at spebarn eller dyr ofres til satan. Dette er en ting som de fleste satanister, i alle fall de fullblodssatanistene jeg kjenner, tar sterk avstand fra. Ingen av de satanistene jeg kjenner til ville en gang tenkt tanken på å skade et uskyldig dyr eller barn, uansett alder.

6.6.2. Kirkebrenning.
Kirkebrenning er kanskje det som folk flest forbinner mest med satanisme. Men tro det eller ei, men kirkebrenning er også bare enda en ting som mange satanister tar stor avstand fra.

6.6.3. Leve jævlig.
La Vey Satanismen er ikke en religion som sier at du skal ha det jævligst mulig. Ikke et eneste sted i den satanistiske bibelen (som jeg eier og har) står det en linje om at du skal gjøre ting du selv ikke liker. Det finnes satanister som utsetter seg selv for smertefulle handlinger ja, men det er ikke noe La Vey Satanismen sier at du som LaVey Satanist skal gjøre. Da heller ting som du liker å gjøre, fordi det føles godt og riktig. Og selvkutting foreksempel, er ikke en av de tingene.

6.6.4. Be til djevelen
Dette her kommer ann på hva slags type Satanist du er. Følger du den eldre satanismen så er det ikke uvanlig å tilbe Satan, men er du LaVey Satanist, så bygger du deg heller en livsfilosofi om at Satan heller er kraften i deg, en kraft som faktisk alle har etter min tro og mening. Det er ikke ulovlig å tilbe seg selv derimot, og jeg gjør heller det fremfor å tilbe noen som skal bo under jorda eller i himmelen.

6.6.5. Dyrke jævelen
Som forrige punkt er dette også noe som kommer ann på hvilken type satanist du er. LaVey Satanismen er ikke en sånn type satanisme som først og fremst går ut på å dyrke jævelen, i alle fall ikke på den måten folk flest tenker. Som satanist bryter du veldig gjerne de 7 kristne dødssyndene, dersom du selv føler at du får noe godt ut av det.

6.6.6. Drep de kristne. (faktisk en sang som heter det, klikk her for høre den)
Siste punkt på listen min for i kveld. Vi satanister flest holder oss helst unna religiøse mennesker, spessielt kristne og islamister. Men vi går ikke rundt om natta og dreper de fordi. De fleste satanister er veldig greie, høffelige, livsglade og oppegående mennesker som kun går for å knuse de som først har gjort noe mot oss selv. Så lenge du er snill med meg, er jeg snill med deg. Skulle du gå over min grense, er jeg nådeløs. Så enkelt, og så greit!

Og i motsetning til mange andre religiøse så har mange satanister gjerne selvironi, og det har også jeg i mine gudsforlatte blodårer:Hail satan!
Ave satanas!
Regie satanas!


11.06.2012, 06:56

Å miste min mening med livet, å miste frykten, og å miste mine nærmeste engler
Et liv uten frykt og bekymringer er som en fotballkamp uten mål.
Eller som en dårlig actionfilm uten handling. Eller som et slapt, lamt og følelsesløst kjønnsorgan.

Poenget mitt skal jeg feie opp veldig tidlig i dette innlegget. Poenget mitt er at dersom noen lever uten en eneste bekymring, så har man heller ikke noe man elsker høyt nok. Personlig er ikke jeg veldig redd for døden i seg selv. Men det er noen andre ting jeg frykter mye mer. Først av alt frykter jeg frykten.

Min venninne Lillith Doll svarte meg en gang, da jeg spurte henne om hva hun frykter mest av alt er:
«- Man skal ikke frykte annet enn frykten selv.», fikk jeg i svar.
Det kan godt hende vi har to forskjellige grunner til at vi mener det, men jeg er i alle fall enig i det.

Jeg frykter at jeg en gang skal få for mange bekymringer, og alt for mye å frykte. Nesten enda mer frykter jeg at jeg skal ende opp uten å lenger frykte noe.
For min teori er at den som ikke frykter noe, har ikke noe å miste. Og har man kommet så langt, så har man mistet mye. Og det er en ting jeg frykter, å miste så mye at jeg ikke lenger har noe igjen å være redd for å miste!

Det er enkelte ting jeg håper jeg aldri må oppleve å få revet vekk fra meg. Verken mens jeg lever, eller etterpå..
Måtte jeg for alt i hele verden aldri få miste min aller beste venninne Sara. Foreksempel.
Kun 48 timer hittil har jeg vært i nærheten av henne face2face. Likevel er hun et menneske jeg aldri for noe vil miste.
Det er så mye med den jenta som gjør at jeg føler enkelte ting som jeg ikke har følt før, eller som jeg ikke har følt på veldig lang tid.
Sara er for meg en drivkraft til å leve lengre og lengre, mer og mer. Hun er magien som får meg til å føle meg trygg, selv når det meste egentlig burde føles forjævlig.Hun er for meg en av veldig få individer på jorda som er med på å gjøre at jeg føler meg enda litt sterkere og modigere enn jeg ville gjort i en god del situasjoner uten henne. Hun er en totalt uerstattelig person for meg! Jeg vil aldri ønske å forlate henne, aldri for noe som helst i verden. Desto mer glad jeg har blitt i henne, desto mer redd har jeg blitt for at hun ikke skal ha det bra, for at noe fælt skal skje med henne enten fysisk eller psykisk. Jeg elsker henne utrolig sterkt, og jeg vet at ordet "elske" er et veldig, veldig sterkt ord. Men likevel føler jeg at jeg underdriver når jeg sier at jeg elsker henne. Jeg finner ikke noe sterkere ord, likevel elsker jeg henne mye mer enn at jeg "bare" elsker henne!


Å miste identiteten, selvstendigheten, stabiliteten og tryggheten
Hva er det ellers jeg frykter?
Jo, jeg frykter at livet skal formere meg så arrogant og hard at jeg ikke lenger er meg selv. Eller, desto mer frykter jeg faktisk å bli noe annet enn den jeg egentlig er. Enkelte påstår at uansett hva man sier, gjør eller tenker, så er man alltid seg selv. Jeg kan egentlig ikke motsi det, for man er den man er uansett, på en måte.
Likevel, på en måte ikke også, noen ganger.

La meg formulere meg litt tydligere igjen.
Jeg er redd for at jeg skal bli en person som gjør ting, eller tenker ting som gjør at jeg ikke lenger skulle være tilfreds med meg selv. At jeg skal ende opp som noe i en eller annen kategori som jeg vil slite med å komme meg ut fra, forså å aldri kunne bli noe jeg trives med igjen.

Jeg er redd for å miste min identitet. Jeg er redd for at jeg skal bli noe annet enn det jeg er.
Jeg vil ikke være mine foreldre. Jeg vil ikke være mine søsken. Jeg vil ikke være sjefen min. Jeg vil ikke være terapauten min. Jeg vil ikke en gang være noen av de beste og nærmeste vennene jeg elsker mest og ser opp til. For hvis jeg "plutselig skulle bli dem", så ville det først og fremst gjøre både meg og dem et hakk mindre sjeldent og unik. Jeg synes synd på alle de som ikke er fornøyd med seg selv, og ønsker at de var en annen enn seg selv! Samme hvem de ønsker at de heller skulle være.

Jeg er redd for å synke så langt ned, at jeg en gang skal bli så usikker, svak og ynkelig, at jeg ender opp med å misslike meg selv så mye at jeg heller skulle jeg var noen andre enn meg selv. For mennesker som drømmer seg bort og ønsker at de var noen andre, er ikke mennesker som er tilfredstilt nok med tanken på at de er den de faktisk er!Er det mer jeg frykter nå enn hva jeg har nevnt?
Jeg skulle ønske at jeg kunne være ærlig og skrive nei. Men da lyver jeg.
For det er mer som jeg frykter her i livet. Livet er faktisk enda en ting!
Jeg frykter som sagt ikke døden i seg selv, men jeg frykter for å forsvinne for tidlig. Jeg vil være her for de jeg elsker mest, lengst mulig.
For som død så føler jeg jo ikke noe uansett. Da har jeg ingen medfølelser for de som måtte være igjen etter meg.
Fordi de døde føler ikke lenger verken sorg, smerte, samvittighet eller noe annet. Tror jeg.. Men som en levende person frykter jeg å forsvinne fra de jeg elsker. Og jeg frykter enda mer at de skal forsvinne for meg! Døden i seg selv frykter jeg ikke det grann, bare smertene!

Og jeg frykter også at jeg skal ende opp med å leve et sted hvor idioti, svakheter, frykt og total egoisme har tatt fullstendig over! Jeg frykter at de svake skal ta over verden. De mentalt selvstendige og sterke frykter jeg ikke. Jeg frykter at verden skal bli tatt over av svake mennesker som for lenge siden har sluttet å leve livet, forså å starte å "leve" etter en eller annen fjern idee eller frykt som egentlig ikke har noe fornuft eller rot til virkeligheten.

Jeg frykter at verden skal bli tatt over av folk som baserer livet sitt på religion (også kalt eventyr og fantasi) fremfor det menneskelige og det realistiske.
Islamister og kristenfantatikere er de jeg ser på som en av de største truslene i verden. I tillegg til fanatikere generelt, både fanatikere med og uten religion.
Noen mener at ingen er 100% uten religion. Jeg mener at det er bullshit!Så lenge menneskeheten har eksistert, har det alltid eksistert religion og eventyrfortellinger, ja.
Men det finnes også mennesker som lever på det humanetiske, og som lever etter sine egne følelser, og ikke etter regler som en eller annen overnaturlig ånd eller Gud vil vi skal leve etter. Igjen kommer vi inn på det å miste sin egen identitet. For jeg mener at mange ekstremreligiøse/generelle fanatikere ikke lenger har sin egen identitet i samme grad som et friskt og oppegående menneske ville hatt.

Frykt skaper religion, religion skaper frykt! Frykt skaper hat, og hat skaper død og elendighet. Kort fortalt, religion er død og elendighet, og jeg frykter død og elendighet!

Helt til slutt vil jeg avslutte med å nevne at jeg ikke lenger frykter like mye å bli kritisert. Jeg frykter ikke i like stor grad å bli kritisert nå, som jeg gjorde før.
For dersom jeg ikke blir kritisert, så vil det også føles som om jeg ikke lenger er synlig. Jeg som alle andre mennesker trenger å bli elsket, men jeg trenger også at det finnes folk som ikke liker meg.

La meg sammenligne meg selv med et sverd.
For å smi et godt sverd trenger man i hovedsak to ting. Is og ild.
Man kan ikke lage et godt sverd med bare is, man kan ikke lage et godt nok sverd med bare ild. Man trenger BEGGE delene på en gang for at det skal bli sterkt nok. Og på samme måte trenger jeg varm kritikk, samtidlig som jeg også trenger litt kald kritikk.
En person som kun har mennesker som enten bare elsker h*n eller som kun hater h*n, er ikke et levende menneske slik jeg ser på livet.Jeg liker at folk liker meg, jeg liker også at det finnes folk som ikke liker meg så innmari mye.
Det jeg liker minst er de som stiller seg mer eller mindre likegyldig.
Så jeg håper at dersom jeg nå får noen tilbakemeldinger, at det vil bli litt av hvert. Noe jeg også vet på forhånd vet at jeg får, enda jeg ikke er synsk.

Jeg håper at mange av dere vil like dette innlegget. Jeg håper også at noen av dere vil finne visse punkter dere ikke er helt enig i, eller kanskje også avskyr, for den del. Jeg frykter ikke å få kommentarer fra folk som elsker dette, jeg frykter heller ikke kommentarer fra folk som hater dette innlegget, og synes at jeg er helt på tryne. Jeg frykter mer at det skal finnes noen som er helt likegyldig etter å ha lest det. Og det jeg skriver nå er ikke at jeg frykter å ikke få oppmerksomhet i den forstand at jeg ikke får nok lesertall eller kommentarer.

Hver eneste bokstav i dette siste avsnittet er bare enda en måte å fortelle dere, at jeg frykter likegyldighet.
Kommenter eller la vær. Jeg er ikke redd for at dette innlegget ikke skal få èn eneste kommentar. For kommentarer er ikke det jeg er ute etter først og fremst.
Det jeg er ute etter er å formidle mitt budskap som er delt i flere kategorier i dette innlegget! Jeg frykter ikke at dette innlegget ikke skal få kommentarer, men jeg frykter mer at jeg skal snakke med noen i ettertid som på ramme alvor har lest det hele, og sier med hånden på hjertet at han eller hun er helt likegyldig til det som står skrevet her, og ikke har noen meninger overhode.

Jeg kan fortsette å ramse opp ting i livet generelt som jeg bekymrer meg over. Men så langt innlegg går det ikke ann å skrive her på blogg.no uten å bryte maksgrensen på hvor langt ett innlegg kan være, og for hvor mye dere gidder å lese.

Så jeg tenker at jeg gir meg nå! For denne gang!
Ønsker alle sammen en riktig god mandag! ^^

Vi reblogges!


09.06.2012, 20:13

I skogen på Trysil kan ingen høre deg skrike skal man tro coveret til nyfilmen til Lars-Erik Lie!
Det frister selvfølgelig å lage en reportasje på saken for å teste det ut. Men jeg gidder ikke dra til Trysil ene og alene for å skrike uten grunn og bunn!

Hva pokker er det jeg preiker om? Jo, jeg preiker rett og slett om "The Thrill Of A Kill".
Og det er en film jeg nå har bestemt meg for å anmelde, ikke til politiet, men på bloggen.Til tross for at en av mine absolutt beste og nærmeste venner Kirsten spiller hovedrollen Kimsy i filmen, så skal jeg forsøke å gjøre en så nøytral anmeldelse som mulig, uavhengig av det overnevnte faktumet.

Som mange forvirra og sinnsforstyrra mennesker gjerne har, kan også ungdommer ha groteske mareritt. Det er nemlig det Kimsy-karakteren har i starten av filmen.
Kimsy er en lat ungjente som driver dank. Søsteren Camilla er derimot hakket bedre i følge moren, da hun i alle fall går skole.

Kimsy sover til langt ut på dag, og går fra senga til pcen. Det vil si, etter at hun har funnet seg en kopp te med drikke.. Uten edderkopp i.
Kimsy og Camillas mor (spilt av Toril Skansen) klager på at tv`en står for høyt på, og ber om at den skal dempes. I tillegg skjeller hun ut Kimsy, og Kimsy gidder ikke dette, så hun putter øreproppene sine i ørene, og går ut.

I dette tilfelle skal det vise seg at hun hadde fått det bedre av å krangle med moren mens de andre ser på fotballkamp og synger fotballsang med kjenningsmelodien til Pippi Langstrømpe som melodi. Kimsy går ut i den frie Trysil-skogen. Og blir slått ned... Ehm, to ganger.

Etter andre gang våkner hun opp fastbundet i en liten trebod. Der er det flere jenter. Og la oss få dette klart. Det er tydelig at Kvinnegruppa Ottar har lite med denne filmen å gjøre.
For hva er det som skjer? Hvis vi ser bort ifra at den nokså blide familiefar-psykoen halskutter jentene og dreper de, så får han "ekstra god kjemi" med Kimsy. Og jeg må innrømme at dette var en litt rar scene å se for meg som i real life er nokså god venn med Kirsten. For dette er første gang jeg ser en av mine egne venninner ha sex.. Rettelse: Blir voldtatt. Den gale familiefaren tar av Kimsy trusa, kler av seg selv og kjører henne inn og ut, og avslutter med å gi henne skryt for å være... Flink bikkje!


© Bilde er tatt med tillatelse fra thrillofakill.com
(Camilla Vestbø Losvik og Kirsten Jakobsen)

I tillegg til denne storyen får vi også se en story som foregår i 1969, fortsatt i Trysil..
Vi møter en ung gutt og hans ikke helt gode mor. En mor som drikker og kommer hjem stadig med en ny beruset mann som hun høvler over med billigmusa si, når de kommer frem. Guttungen er ikke gammel, og han virker uskyldig helt til han får nok og bestemmer seg får å hente høygaffelen!

Jeg skal ikke avsløre hvordan filmen ender, men jeg kan si såpass som at slutten reker unna!
Filmen er morsom, så lenge du har en noe sadistisk sans for humor. Filmen er heller ikke overdosert med mange kjente skuespillere. Faktisk er det ikke en eneste kjent skuespiller i den. Godt å endelig se en norsk film uten verken Kristoffer Joner, Aksel Hennie, Pia Tjelta, Bjørn Floberg eller Wenche Foss... Ja, ehm, glem sistnevnte..


© Bilde er tatt med tillatelse fra thrillofakill.com
Raymond Bless og Sonja Bredesen lar ikke snø og vinter stoppe dem i å more seg.

Filmen er for å legge faktaene på bordet; en amatørfilm.
Den er gjort av amatører, som så og si er helt "vanlige" mennesker utenom.
Og sammenlignet med mange andre filmbudsjetter er ikke budsjettet på denne filmen veldig høyt.
Blodspruten er for den som ikke har veldig svekket syn dataanimert. Men det er faktisk en av de tingene som gjør at denne filmen faktisk er så hærlig på den måten jeg synes den er det.

For filmen stinker vold, mannsjåvenisme, sort humor, voldtekter, alkohol og dårlige foreldre, men den stinker i det minste ikke ekkel selvhøytidlighet!
Og denne filmen har ikke den samme sykdommen som mange andre norske grøssere har, den er ikke alt for langdryg med kjedelige dialogscener.
Det er noe som skjer så og si hele veien, og man slipper å se lange scener hvor man som seer følger en karakters bilreise i 10 minutter!
Filmen er ingen sovepille, den er en sadistisk latterboks!
Den er underholdende, og jeg er imponert! Rett og slett imponert!

For man skal igjen huske at dette er gjort av folk som ikke har de helt store erfaringene fra før. Og jeg vet med hånda på levra og den andre hånden på tarmen min, at mange andre ville gjort dette mye dårligere, og mange hakk mindre inponerende! Filmen er ikke skapt av feige mumitroll som er redd for å tråkke litt ut i piggnettet, du får se blod, du får se vold, og den er ikke irriterende sensurerende!
Coveret er veldig stilig, det vil si: COVERNE ER DET! For det er laget to stk! Forskjellen er at det ene coveret skal være litt mer groteskt enn det andre.

Filmen er i salg i flere butikker som selger film. Både i og utenfor nettet. Vil du bestille den og se den med dine egne øyne kan du finne den på blant annet cdon eller platekompaniet. Vil du ikke vente på at den skal komme i postkassa kan et tips være å sjekke ut Narvesen, foreksempel ^^


© Bilde er tatt med tillatelse fra thrillofakill.com
Filmskaperen Lars-Erik Lie med noen av bloodsbabene sine!

I tillegg til filmen, har også dvden en del bonusmatrialle. Faktisk en 40 minutter lang bak om-film, tabber, intervju med Toril Skansen (som etter min mening er den milfeste tenåringsmora jeg har sett på norsk film), stillbilder og en del andre godbiter!

Nei, jeg skal ikke repeterere meg mye mer nå; Har dere lyst til å se èn god norsk film. Se The Thrill Of A Kill!
Glem Fritt Vilt, glem Død Snø, glem Rovdyr, glem Hora, glem Mørke Sjeler! Har du The Thrill Of A Kill, så har du den som i alle fall er blitt min store favoritt innen norsk horror nå! Og det sier jeg igjen ikke fordi at min gode venninne Kirsten (som også har designet bloggen min) spiller hovedrolla i filmen!

Terningkast:

Se tidligere innlegg fra meg om filmen:
Intervju med skuespiller Kirsten "Kimsy" Jakobsen!
Intervju med skuespiller Camilla Vestbø Losvik
Intervju med skuespiller Toril Skansen
Intervju med regissør Lars Erik Lie

Anbefaler også filmens offisielle facebookside som kan besøkes her!

Bon apetitt!
Vi reblogges!#thethrillofakill #larseriklie #torilskansen #kirstenjakobsen #kimsy #voldtekt #raperevenge #rapeandrevengefilm #film #filmanmeldelse #horror #psyko #trysil #norskfilm #trysilskogen


09.06.2012, 18:43Gelebamsen jeg fikk i posten i går!
Jævlig god smak, men har så vidt fått skjært av han ørene, da han er litt seig å skjære i.
Beste bjørnen jeg har spist av noen sinne, fra coolstuff.no!


08.06.2012, 18:45

Hvem kan bruke 538 kroner nøyaktig på kun og ene å alene godterier? Det kan jeg.

Har dere noen gang hørt om.... Hm, jeg vet egentlig ikke om det er rettmessig politisk korrekt av meg å dele denne siden med dere, da flere av dere fort kan bli sittende å drømme dere bort.. Ok, jeg tar sjansen. Hvor mange har hørt om coolstuff.no?
Det er et sted med veldig mye sært, kort fortalt! Resten får dere utforske og erfare selv!

Jeg har bestilt min første pakke derifra, som kom i dag.
Dere vet de småe vingummibjørnene som man kan få kjøpt overalt, blant annet i Haribo-poser. Bittebittesmå bjørner. Vel, jeg har for øyeblikket en gigantisk vingummibjørn som er 1000 ganger større enn de dere har sett før. Og tusen ganger før er faktisk svært nøyaktig!

Insekter kan også spises, og hva er mer originalt enn å kobinere insekter med godterier. Jeg har bestilt tre kjærlighet på pinner, med ekte insekter i. Ja, du leste riktig honeymoon; EKTE INSEKTER!

1, kjærlighet med en liten skorpion, 1 kjærlighet med en ekte siriss (like stor som de jeg mater Belle med, så det har jeg prøvd før), og 1 kjærlighet med larve i. La meg repettere; insektene er ikke fake, de er faktisk virkelige. Det samme er sjokoladepakka som de har dyppet dronningmaur i. Og også slikkegodteriet med ekte gårdsmaur!

Helt til slutt avslutta jeg bestillinga med noe som kanskje ikke er like spennende: Energidrikke som skal forestille vanlig rødt blod, og grønt zombieblod. De to siste tingene er da ikke ekte, hehe...

Det var pakka fra coolstuffs.no, i tillegg har sesong 4 av True Blood ankommet fra cdon, så det skal jeg sikkert bruke resten av kvelden på!


Grønt og rødt blod - Energidrikke (blodet er ikke ekte..)


(Ekte) dronningmaur dyppet i sjokolade ^^


Slikkbart godteri som innerst inne inneholder EKTE maur! ^^


Fra venstre; Kjærlighet med siriss (sånn jeg mater tarantellaen min med 2 ganger pr 14 dag), kjærlighet med larve, og kjærlighet med skorpion. Kall med sadist eller ekkel, veldig gjerne! <3


Siden kjærligheten med sirissen var så mørk, så tok jeg nærbilde slik at dere skulle få se den bedre :-) Dere som har sett videobloggene hvor jeg enten spiser en levende siriss selv, eller mater min kjære Belle med slike kjenner nok dette krype igjen.


Og når jeg hadde tatt nærbilde av siriss-kjærligheten, tok jeg like gjerne ett eget ett av skorpionen også..


.. og larva er heller ikke noe unntak. No æ e blitt larvatt ja, som de sier på den motbydelige dialekta her i Oppdal..


Vingummibjørnen i esken sin... Og...


VINGUMMIBJØRNEN UTENFOR ESKA. Den kosta meg 299, og er faktisk noe tung så den bør være god. Hvor lang tid tror dere jeg vil bruke på å spise denne? :-)


True Blood <3 Beste serien jeg har sett, sammen med The Walking Dead og Hotel Cæsar ^^ Og, akkurat det siste tror jeg at enkelte fort vil henrette meg for nå. Herved har jeg begått sosialt selvmord..

Men da takker jeg for meg, jeg skal aldri blogge igjen. Ikke før det kommer et nytt innlegg i løpet av dagen eller morgendagen i alle fall!


Vi reblogges!


08.06.2012, 01:16

Da var enda en dag i eventyret med meg selv som eneste hovedperson skrevet ferdig. Sånn hvis vi skal dulle med metaforene.
Jeg har hatt besøk av Ann Kristin noen timer i kveld, vi har blant annet sett film ("Once Upon A Time In Mexico" fra 2003). Underveis fikk jeg en veldig uskyldig og faktisk også søt forstyrrelse da min gode venninen Kristine ringte meg twice med skjult nummer. Jeg tar ikke telefonen når folk ringer med skjult nummer, denne gangen gjorde jeg det, men la telefonen bare på bordet uten å høre om noen sa noe, lot hun bare snakke til hun la på, hehe. Tredjegangen ringte hun uten skjult nummer og da svarte jeg. ^^

Ja... Etter at jeg og Ann Kristin så film i kveld så gikk vi til Kiwi hvor jeg skulle finne meg munngodt til nattens showtime, jeg skal nemlig se to filmer i natt som jeg fant på Expert i dag. Men på veien hjem igjen så vi et helikopter som begynte å fly veldig lavt. Med plattåskoene mine og Ann Kristin i hælene løp jeg mot der det så ut som det skulle lande, og det landet på idrettsbanen i Oppdal. Det kom ikke noe politi, ambulansebil eller brannbil. Det så rett og slett ut som om de bare henta en som skulle få en noe spessiel skyss hjem... I dont know.. Video ser dere ovenfra, fra da det dro igjen.

 Og ovenfor ser dere filmen jeg fant i dag for 49 kr perr stk. Som jeg skal se nå! ^^

Vi reblogges!


07.06.2012, 07:45

Ytringsfrihet sies det at vi har i Norge. Ja, så lenge vi passer oss for å kritisere muslimer eller islamister for mye da.
Vel, Islam tenkte jeg å ligge for denne gang.

På facebook, blogg.no og hvor du enn kan skrive offisielt er det en rekke skrevne og uskrevne regler for hva du ikke bør skrive, i alle fall dersom du ikke er anonym.

Jeg tenkte å legge ut en liten liste over ting du som ikke-anonym helst ikke bør skrive på facebook-statusen din eller i et blogginnlegg.1. Mord (og kriminalitet generelt, egentlig)
«I går tok jeg omsider å gjorde det jeg skulle gjort for lenge siden. Den forbanna postmannen som alltid bulker postkassa mi.. I dag lå jeg bak hagebuskene og ventet på han. Da han ankom klokken 9.32 spratt jeg frem med hagesaksa og klippet av han hode så blodspruten sto. Jeg hadde planlagt alt til minste detalj, og heldigvis landet han baklengs i trillebåra som jeg hadde plassert der for anledningen. Jeg trillet han bak huset, og gravde han ned sammen med stakkar Pusur som ble påkjørt forrige vinter.»

2. Du ligger deg til topps
«og helt til slutt tar jeg sjansen på å dele noe. Har nesten ingen lesere likevel. Saken er at jeg tror jeg kan få den toppstlilingen på Freia som jeg har drømt om siden jeg var 11 år. Har møtt sjefen sjøl ett par ganger, både inn og ut. Han er ikke så fryktelig god til å knulle, men bare jeg får den jobben jeg så kan jeg alltids fortsette å sprelle med begge beina annenhver torsdagskveld mens kona hans er ute på byen.»

3. Julegaver som ikke falt i smak
«Da var julaften ferdig for i år... Ikke store julekvelden. Alt jeg har fått i år er bare dritt. Selv bestevenninna mi klarte å gi meg noe som jeg har lyst til å kjøre opp i nesen på hun i år... Og den stygge kinnjakka jeg fikk av mamma, den må jeg bare få kaste ved første og beste anledning!!»

4. Onani
«Tar snart kvelden. Men før jeg tar kvelden skal jeg tilfredstille underlivet mitt med det fantastiske profilbildet som Gina Rabarbra har lagt ut, du er så sykt fin Gina <333»

5. Alle er dum og du har det jævlig
«Jeg hater dere alle sammen. Alle er seriøst så sinnsykt stygge og dumme. Jeg hater dere, jeg hater livet mitt. Vil bare dø!!»

6. Bankranet
«Da var kuppet ferdig. Jeg og gutta tømte Narvesen-kassa lett! Skreppa i kassa var et nervevrak av en tenåring, og ga oss alt vi pekte på som om vi var noen små bortskjemte barn. I helgen satser vi på å tømme Brilleland..»

7. Incest
«Da har jeg og søstra mi tatt oss en skikkelig heftig en på sofaen mens mamma og pappa var ute og besøkte tante Gerda i Moss. Søss blir bare mer og mer lik meg når det gjelder temperemanget. I helga har vi planlagt å gjøre alt mulig med hverandre når mamma og pappa reiser bort igjen. Da skal jeg lære min søster å svelge akkurat som svelgere, vi bor ikke i Svelgen for ingen ting!»

8. Dagboken du tyvtittet i
«Først og fremst, jeg leser aldri i andres dagbøker. Men i dag kom jeg helt tilfeldig over dagboken til Tove mens jeg var på besøk hos henne. Den sto åpen, så da tok jeg sjansen. Jeg måtte le, for hva fant jeg ut. Hun er sykelig forelsket i Odd Inge, altså naturfaglæreren på Moss Videregående skole. Hun drømmer blant annet om å spise middag med han og etterpå se "Dirty Dancing 2" sammen, før de avslutter kvelden med en huramehei. Og noe enda sykere.. Jeg fant akkurat ut at hun har et sinnsykt menstrasjonsproblem. Og at hun putter inn bomulspinner... Fremfor tanpong.. Jeg tror hun må ha en sykelig rar fetish for... Bomullspinner?»

Man er selvfølgelig fri til å skrive hva man vil.
Det er opp til man selv hvor lite venner man ønsker å ha, og hvor fort man vil ha politiet på døra. Jeg personlig tror jeg skal unngå disse her. I alle fall punkt 7, 6, 2 og 1 da disse tingene er ting jeg helt seriøst ikke har tenkt å gjøre i virkeligheten en gang... Eller jo, jeg har litt lyst til å klippe hodet av postmannen, bare for å se hvor mye blod som kommer. Men på en annen side, han har så søt bart, at jeg lar være.

Noen som ble klokere på disse frarådningene?
Vi reblogges


07.06.2012, 02:59

 Å slå en rosablogger sammen med en sortblogger er ikke hverdagskost for norske lesere just right now!
Jeg er heller ikke hverdagskost, så jeg tenkte faktisk å være så utradisjonell på min tradisjonelle måte å faktisk koke sammen et prosjekt med nettopp en rosablogger.
Det er ikke mange dagene siden jeg oppdaga en rosa blogg jeg faktisk likte, og jeg kødder faktisk ikke alt for mye med dere nå. Bittelilletine er en rosablogger som blogger litt om hverdag, noe om sminke, outfit, noe om reising og noe om en del andre ting, på sin rosae, jentete og til tider sarkastiske måte. Jeg har aldri vært noe fan av noen rosa eller hverdagsbloggere, aldri! Ikke en gang noen stor fan av de som paradoerer rosabloggere, for også det blir for sært for meg.

Plutselig! Big bang! Jeg fant en blogg, og den var (les: er) rosa, til de grader for min del! Og hva gjør jeg?
Jeg ber henne om et intervju. Hun svarer fort, og er med, på betingelsen at hun får svare på video! Det er ingen dum idè, tenker jeg.
Og, nå kan dere rett og slett se resultatet i videoen jeg har lagt til ovenfor.
FULLSTENDIGKAOS.BLOGG.NO
FEAT BITTELILLETINE.BLOGG.NO!Nyt øyeblikket mens dere kan, skriver jeg! For jeg tror ikke dette er noe dere kan venne dere alt for mye til fremover!
Så mens jeg enda har noe tilknytting til den rosa galaksen, nyt det nå; i dette innlegget her!

Jeg synes jenta er søt, jeg synes hun er morsom, og faktisk intelligent, for jeg tror egentlig hun spiller litt mer "fjern" enn hun er inreallife! Ikke at det spiller noen rolle i bloggverden, men.
Jeg har til og med bedt jenta på date, noe som ikke ble noe av. Hehe..

Så jjaaaaa, sove nå tro?
Kanskjekanskje..

Enyway tinyheads, onkel Kuklinski will be back!
Vi reblogges!


06.06.2012, 17:27

Noen får aldri nok sko! Jeg har bare to par sko per dags dato, så jeg har heller ikke nok sko enda!
30. mai ankom det et par nye sko, og det har det jammen meg gjort i dag og gitt, - igjen fra favorittsko-butikken min Black Widow!

Så nå har jeg i alle fall to sko å veksle mellom så kanskje de verste helsefreakene holder litt mer kjeft. Er nemlig noen damer her som skal fortelle meg hva som er sunt for meg og ikke, og da jeg jeg i høst kun hadde det første platåstøvlett parret jeg bestilte fra Black Widow før jul, så fikk jeg høre det fra et par overbeskytende helsefreaks.

Jaja, nok om det. Nå skal jeg jammen vise dere hvordan de nye skoene mine ser ut. ^^
Jeg har prøvd dem, og igjen er jeg veldig, veldig fornøyd!

I tillegg til dette skoparret fulgte det også med to gratisgaver i pakken.
En søt liten gavepose og en rålekker sprøytepenn (har en fra før, men den er liksom litt sånn knekt..).

Så en liten ting til..
Hadde en liten nedtur i går som noen sikkert fikk med seg på et dikt jeg skrev. Vil bare si at alt nå er mye bedre igjen.
I gårkveld snakket jeg nemlig en stund med ei venninne av meg igjen som betyr veldig, veldig mye for meg. My little honeymoon og purplepope som rett og slett betyr alt for meg. Den beste, kjempeglad i deg Sara <3

Da skal jeg finne meg noe mat jeg.
Så reblogges vi!


05.06.2012, 08:10

Knust livsåre
Alt forfaller nå.
Livet mitt raser.

Orker ingen ting.
Gidder ikke dette.

Til helvete med verden.
Til helvete med meg.

Alt rotner mellom fingrene.
Alt jeg tar i visner til støv.

Redd for flere arr.
Redd for å blø ihjel

Noe med meg er alvorlig galt.
For alt og alle jeg bare mister.

Nervene mine brister.
Hodet faller av, igjen og igjen.

Hodet falt igjen under vann.
Nå drukner jeg i eget blod.

Fortapelsens ansikt bærer jeg.
Et verdiløst null uten like.

Til helvete med meg.
Til helvete med deg.
Til helvete med hele verden!
(5. juni 2012)


05.06.2012, 01:52

Da var klokken snart blitt to. Jeg har nettopp ledd og kost meg takket være en annens 9 minutter lange videoblogg. Og det kan godt hende at jeg kommer til å blåse enkelte av mine sorte hekselesere av sopelimen sin nå, men jeg har faktisk intervjuet en rosablogger. bittelilletine.blogg.no er en blogg jeg helt tilfeldig kom over da jeg sjekket om det var noen spennende overskrifter som var blogshoutet på blogg.no her om dagen. Jeg fant en tittel som fanget oppmerksomheten min, jeg har selvfølgelig glemt hva det var, men det er ikke poenget.

Saken er at jeg ikke bare har bedt om et intervju med bittelilletine`s blogg, men jeg har også blitt fan av bloggen på en type måte! Jeg har vært regelmessig innom de siste 2-3 døgnene, og... Ehm, vil noen se intervjuet med henne kanskje? Hun bor dessverre så mange linjaler unna at jeg har ikke kunne intervjuet henne face2face, men jeg har skrevet mail til henne, og hun har videosvart. Hennes innlegg om intervjuet jeg har bedt henne om kan dere sjekke ut ved å klikke her!

En egen version kommer på bloggen min litt senere da jeg har fått tak i videoen hennes uredigert, slik at jeg får redigert og laget noe selv også ^^
Og en ting til angående video. Har filmet en liten videoblogg dere kan se på min blogg alerede NÅ! Belle var litt aktiv i dag da hun ble fôret ^^:Ønsker alle sammen en god natt-til-tirsdag-natt!
Vi reblogges!


04.06.2012, 15:19Vingummiens umettelige lek
rød liten gummibjørn smelter din forstand

grønn liten gelesag metter din tilfredstillelse

dytt de alle inn i din umettelige munn
en etter enn, eller flere på en gang
du bestemmer det

legg vekk legenes holdninger til helg og hverdag
lev nå, spis de nå, grip øyeblikket
de venter på deg, spis dem

den myke familie fra godteland
gelebiter av jordbær, cola og aprikos
grip ditt liv nå, ikke vent til i morgen

slikk de, spinn de rundt din søte tunge
lek deg som et barn igjen
lek, lek, lek

barndommen tar aldri slutt
ikke gi den et lite kutt
lek, lek, lek

kast lavkarbo til helvete
lek, lek, lek

de deilige smakene er ikke farlige
de vill alle deg bare vell
de vil du skal kose tungen
kosen vil kose
kos, kos, kos

nå har du tre bjørner igjen
en rød, to gule
kos, kos, kos

en pose er nå tømt
og du kan gå til butikken
kjøpe en ny

for livet i dag handler om tre ting;
tilfredstillelse,
lek og morro

alt annet kan vente til morgen dagen
lek, kos, lek, lek, kos
(4. juni 2012)


04.06.2012, 02:33Flokkmentalitetens forfall
saueflokkens zombie kveler en frisk atmosfære
skiller du deg ut så ser den deg
, og vil dra deg ned

viruset er ikke til å ikke se
det vil ikke at noen skal være unikt

de vil at du skal være som dem selv
kleskodens kodeks er smittsom

tørr du være en av de modige?
en av de merkbare?

bit deg selv i nakken
vaksiner deg fra deres gift

styrk deg selv ved å være deg
ikke svak deg ved å være de

for svak vil du være om du ikke
tørr å vise deg sterk

de svake menneskene går i tog
de sterke tørr gå alene

farg deg ikke som de andre
om det ikke er din farge

tørr å se en annen vei
oppdag det uoppdagne
skap det uskapte

et modig freak er fortsatt vakrere
enn en feig skjønnet

det gjelder bare å bryte
bryte opp de likes vekt

våg å styrk deg på andres svakhet
ikke forkle deg som de svake

skill deg ut, skill dem vekk
eller la zombieflokken bite deg
forså å forbli blant de svake feige

oppgjørets time er kommet
de sterke vågende skal en dag seire
og de svake kopier en dag dø

voldta janteloven langt nedover grupa
bring død og fordervelse over jantene
utrydd dem ved å vær et unikt forbilde
vær deg selv!

vær sterk, vær modig
ikke visne som en kjedlig bløff
(4. juni 2012)


02.06.2012, 22:48

Etter min søster Sigrid sin konfirmasjon i dag, stakk jeg og Tørris, min bror, hjem til mamma og så en film. Eller det vil si... Pappa kjørte meg og Tørris hjem til meg først, sånn at jeg kunne hente en dvd, og deretter kjørte han oss til mamma sånn at vi kunne se den filmen der. I og med at broderen hadde mest lyst til å være der etter vi dro. Etter å ha kjørt oss, kjørte pappa tilbake til bygdemuseumet hvor de andre fortsatt var.

Og blah, blah, blah. Boring information..
Tenker heller jeg legger ut de bildene jeg tok etter at jeg og Tørris dro hjem til mamma jeg ^^
(Så tar jeg det for gitt at dere har sett videoen jeg la ut nå nettopp helt øverst?)


Faktumet at både katta og Tørris holdt på å sovne, betyr det at de syntes Stephen King`s "IT" er kjedelig?


Også tok jeg bare et deilig bilde av den flotte kroppen og magen min etter jeg hadde kommet hjem til meg selv igjen ^^

Og nå! Godistid!
Det vil si, smårunking og snop fra Bunnpris ^^

Vi reblogges!


02.06.2012, 20:11

Konfirmasjon er nå over, og under! Min søster Sigrid var det sin tur å konfirmere seg i dag. Så i dag har jeg vært med å deltatt i hennes konfirmasjon. Hun har hatt kristelig konfirmasjon, så med andre ord har ikke jeg vært med på selve starten, da jeg anser meg selv som mer eller mindre satanist og ikke vil være i noen kristenmanns kirke (blir bare irritert av kristent piss som presten står og babler om...kill him! <3) med mindre det er noe helt, helt spessielt. Gifter hun seg i en kristen kirke så skal jeg dukke opp, men konfirmasjon? Nei!

Det har vært en helt grei konfirmasjon. Jeg har i dag spart penger på å spise mat som andre har betalt, så det er et stort pluss! Hehe. Og jeg har egentlig ikke veldig mye mer å skrive akkurat nå, annet enn at jeg vil gratulere min kjære lillesøster med dagen! :-)

Så syns jeg rett og slett jeg bare kan gå over til NOEN av de totalt 68 bildene jeg har tatt i dag..


Onkel (fars bror) holder tale!


Navnekortet mitt - Det er min søster som har skrevet navnene på alle lappene ^^


Det samla middagsbordet. Både fra mor og far siden. Det er IKKE jeg som sitter helt til høyre av bildet om noen lurer, men brodern.
Mormor og brodern ser på... Noe.. -_-


I have a fucking flower in my hair (the hand is not main)


Mamma, Sigrid, pappa forrest, og Sigrids faddere bakerst!


Det er fortsatt min søsters konfirmasjon, men som vanlig har jeg til tendens å ta litt oppmerksomhet likevel. <3
Dette bildet er forresten av meg, min bror Tørris og min søster Sigrid. ^^Etter en stund ble det sånn at jeg og Tørris dro vår vei og heller så en film i lag (Stephen Kings "It"). Det er noe som kanskje kommer mer om i et eget innlegg om senere. Vi tok noen bilder og sånn som jeg kanskje skal laste opp, hvis jeg gidder ^^

Vi reblogges


01.06.2012, 14:41

I dag har jeg laget en video som handler om rettferdighet mellom kvinner og menn. Et ønske om å få oppfylt en lenge etterlengtet drøm.
Jeg håper at dere mest seriøse av dere, vil se alvoret, og at dere gjerne også deler budskapet videre til deres venner, i håp om at vi menn skal bli hørt på vårt såre tema som jeg tar opp i denne videoen.
Ikke bry dere om at jeg med en uvane sier mai i stede for juni... Opptaket er gjort I DAG, altså 1. juni, ikke 1. mai som jeg ved en glipp sier her...

Det er ikke det viktigste. Det viktigste er selve budskapet! Min drøm!(Ok, jeg innrømmer det... Jeg kjeder meg, og jeg bare kødder med dere... Hehe... :-P)


Les mer i arkivet » August 2018 » Juli 2018 » Juni 2018

Aylar Von Kuklinski
I know that I`m not so beautiful, sweet and pretty... BUT, I still belivie in myselv, and I know who I am. Do you?FORSIDE

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...