hits

31.05.2017, 21:21

Tiden går så alt for fort i godt selskap, syns dere ikke det? Her sitter jeg alene i sofaen og tenker for meg selv: "For en flott måned dette har vært". For ja, mai har utvilsomt vist seg å bli et langt og flott perlebånd, med mange herlige og dyrebare diamanter på slep. Og for å si det sånn: hvis noen på forhånd hadde sagt at jeg ville få en så god mai-måned dette året, ja så er jeg ikke sikker på om vedkommende hadde blitt trodd. For stort sett så har ikke akkurat mai vært en måned jeg har prissatt så veldig høyt tidligere.

Men en herlig måned har det altså vært, og i og med at var det noe jeg fikk høre en del som barn, så var det at en glede blir større om man deler den med enda flere, ja så skal jeg nok en gang gjøre nettopp det her og nå ved å ramse opp det som har vært i litt forskjellige kategorier.⊕ Månedens opptur ⊕ - Helt klart da jeg etter litt om og men valgte å sende blogg.no en mail hvor jeg pent ba om å få de forskjellige sperrene bloggen min har lidd litt under de siste 5 årene fjernet, og jeg fikk i svar at "nå er de fjernet". Etter den dagen har blogg-motivasjonen min reist seg et par hakk, og det samme har også blogg-statistikken da det er ca. 50 personer flere som er innom bloggen min fast hver eneste dag nå enn det har vært tidligere i år. Jeg har også fått meg et par nye blogg-venner, og ja, jeg har generelt hatt en veldig flott, produktiv og god blogg-periode. Tusen, tusen takk til alle som har vært innom den siste tiden, jeg er sånn halvveis glad i dere! :-)

⊕ Månedens nedtur ⊕ - Hehe, sitter og trekker litt på smilebåndet nå. For når dere ganske straks får vite hva som ihvertfall kanskje var den største nedturen denne måneden, så tror jeg dere skjønner hvor bra denne perioden til syvende og sist altså har vært for meg. Og jeg er ikke helt sikker, for jeg sliter litt å komme på noe, men må jeg likevel trekke frem noe så tenker jeg at det må bli "Little Nightmares", som dessverre ikke viste seg å være et så bra og spennende spill som jeg hadde håpet litt på forhånd.

Ja, også kan jeg vel også legge til at det er et par blogg-innlegg som jeg på forhånd hadde håpet på og også trodd skulle få ihvertfall litt større oppmerksomhet enn de har fått. Men man kan ikke få til alt man vil her i livet heller..

⊕ Månedens fornyelse ⊕ - Kanskje litt kjedelig, svar, men her må jeg nok svare mer eller mindre det samme som på "Månedens opptur", for det faktum at bloggen min har fått seg et slikt løft igjen har virkelig gjort meg veldig, veldig godt, og generelt gjort det lettere å stå opp om morgenen og sånn. For nå er det faktisk folk som kommenter og liker bloggen min igjen!!

⊕ Månedens høydepunkt ⊕ - Ja, jo. Det har kanskje blitt en del blogging om blogging den siste tiden. Men, tro det eller, ei, eller.. Nå tror jeg egentlig ikke dette kommer som noen overraskelse likevel, for det absolutte høydepunktet for hele denne fantastiske måneden var verken da blogg.no fjernet de forskjellige sperrene, det var ikke da jeg fikk mitt første seriøse tv-tilbud, det var ikke da jeg "vant" de utrolige ikoniske velkomst-stolpene fra Hotel Cæsar, og det var heller ikke da jeg karvet meg opp på topplisten for noen uker tilbake.

For, det er nemlig en ting som meier alle disse tingene ned i støvlene, og det var den helgen jeg fikk et MEGET etterlengtet og trivelig besøk fra verdens mest fantastiske bestevenn, Sara. Denne helgen ble kanskje ikke brukt til så veldig mye dristig og spennende, men gud bedre for en minnerik og bra helg det ble likevel. Bare det å få se henne igjen etter såpass mange år betydde uendelig masse for meg, og jeg håper så inderlig at det ikke er alt for lenge til vi møtes igjen. Sara, hvis du leser dette innlegget og denne setningen nå; Du vet det nok allerede, men jeg er ubeskrivelig glad i deg!!⊕ Noe jeg vil gjøre bedre neste måned ⊕ - Vi er snart ved veis ende, både når det kommer til denne måneden, og dette innlegget, men først er det en ting som gjenstår. Jepp, det er på tide å klipe seg litt forsiktig i skuldra, og sette seg et par mål for de neste 30 dagene som snart er i sving.

Og er det en ting jeg tenker veldig umiddelbart at jeg kan gjøre annerledes i juni så er det å bloggshoute færre gamle innlegg som jeg postet for et par år siden, og heller spare noen kroner på å shoute litt mindre, ved å først og fremst fokusere på de aller nyeste innleggene mine som jeg altså kommer til å lage og publisere i fremtiden.

Ehmm, og ja, så kan jeg kanskje bli litt flinkere til å prioritere kvalitet fremfor kvantitet igjen. For jeg skal ikke nekte for at det har blitt en del innlegg nå som først og fremst har vært laget for å lokke et viss antall folk innom bloggen min hver dag, slik at jeg skulle holde meg på en eller annen toppliste lengst mulig.

Hvordan har din mai-måned vært?

⊗ stay goregeous ⊗#mai #oppsummering #analyse #oppmuntrende #happy #lykke #opptur #topplista #hotelcæsar #bestevenn #besøk #littlenightmares #gaming #ps4 #overfladisk #juni #vennskap #glede


31.05.2017, 15:30Er du en av de som har lagt igjen en og annen kommentar på en eller annen blogg i det siste, men aldri fått noe svar? Vel, det kan faktisk hende at vedkommende har svart deg, bare at du som med-blogger ikke har fått varsel om det likevel da du KAN ha glemt et eller annet viktig da kommentaren din ble sendt inn. Først og fremst, bare for å rydde all mulig tvil til side med en gang - Dette innlegget er forbeholdt de av dere som faktisk har en blogg. Så med andre ord er ikke dette innlegget veldig vesentlig å lese for dere som verken har noe blogg akkurat nå, og som ikke har noe plan om å opprette en i fremtiden heller.

Så alle kjære med-bloggere der ute, da var det oss igjen da! Grunnen til at jeg nå velger å skrive dette innlegget er at jeg har latt merke til at et par av dere som har kommentert den siste tiden, og som vet har en egen blogg her inne, likevel ikke har fått med noe profilbilde etter at jeg har godkjent kommentarene som dere har sendt inn. Og en av de vanligste feilene folk gjerne gjør er å kommentere uten at man er pålogget.

Så det aller første du MÅ være sikker på om du vil ha med profilbildet ditt, samt å motta et varsel når kommentaren din er blitt besvart er: VÆR PÅLOGGET når du er inne og kommenterer. Den andre feilen folk gjerne gjør er å glemme å legge inn blogg-adressen i URL-feltet som som oftest er å finne under "Navn" og "E-post". Jeg er ikke helt sikker, men jeg tror du også må passe på at det står http:// i starten. Hvis bloggen din f.eks heter fullstendigkaos.blogg.no (noe den forhåpentligvis ikke gjør, hehe..) så skal det stå http://fullstendigkaos.blogg.no i "URL"-feltet.Så, kort oppsummert..
SLIK sørger du for at kommentaren din både får med profilbilde, pluss at du får automatisk varsel etter at kommentaren din er blitt besvart:

1. Du MÅ i utgangspunktet ha en blogg.
2. Du MÅ være pålogget på blogg.no når du legger igjen din kommentar.
3. Sørg for at bloggadressen din er med i "URL"-feltet, og at det altså IKKE står igjen tomt eller noe.

Forresten, en ting til.. Dette er jeg ikke helt sikker på, men jeg TROR du også øker sjansen for å få med profilbildet om du f.eks heller kommentere fra pc eller mac, fremfor mobil. Men akkurat her er jeg altså ikke helt sikker da jeg veldig sjeldent bruker mobil for blogg selv. Mulig usikkerheten jeg har akkurat på det feltet i bunn og grunn skyldes at jeg glemte meg på et eller annet område den ene gangen jeg brukte mobilen til å kommentere en annens blogg fra for en tid tilbake.

Og du..: IKKE SLETT BLOGGEN DIN!!

Hvor viktig er kommentarer med bilde for deg?

⊗ stay goregeous ⊗#blogg #blogging #url #online #pålogget #internett #offline #profilbilde #tips #råd #kommentar #kommentarer #veiledning #feil #bilde #kommentarfelt #url #webadresse #nettadresse


30.05.2017, 18:34

Splitter mine nedbrente brannbukser og andre buksevester som har gått rett vest de siste dagene.. Vet dere hva? Jeg har kjøpt meg is, og det er jammen en stund siden sist nå!! Først og fremst så skyldes det faktum at jeg har lagt is-spisingen litt på is de siste månedene at jeg, vel, ikke egentlig er så glad i is. Men når det igjen er skrevet sort på hvitt så er det ikke sånn at jeg ikke kan fordra det heller, hallo liksom, hvem er det som ikke er glad i is??

Vel, jeg er altså midt på isbegeret akkurat der. Ehm... Nei, vet dere hva. Nå gikk det opp for meg at jeg nesten har løyet litt for dere. For jeg er nok kanskje bittelitt mer glad i is enn hva jeg har gitt inntrykk for her nå. For skal jeg skru opp ærligheten litt til; den største årsaken er nok først og fremst at jeg nesten aldri har plass i fryserskapet mitt.. xD Meeeen - i dag har jeg altså kjøpt meg is, rett og slett fordi Sophie Elise fikk all tvil til å smelte her om dagen! ^^Hva er din Wanted-favoritt?

⊗ stay goregeous ⊗#is #wanted #wantedis #diplomis #iskrem #bringebær #krem #ice #raspberrycookiealottadough #ungdommelig #godt #creamy #nytelse #kos #sophieelise #ikkesponset #goodie #rødt #rød


30.05.2017, 00:19

... FACEBOOK kaller deg for forvirrende!Hvem syns du virker mest forvirrende, meg eller Facebook?

⊗ stay goregeous ⊗#facebook #sosialemedia #feil #humor #forvirring #forvirrende #hverdag #forespørsel #fjesboka #internett #media #ilandsproblemer #komisk #latterlig #justanotherday #hverdag


29.05.2017, 15:05


 
Man skulle kanskje ikke tro det, sa kjerringa, men jeg har vært både barn, tenåring og fjortis en gang i tiden. Og ikke bare har jeg gått livets skole, jeg har gått vanlig skole også. Tre stykk for å være nesepinlig korrekt. Barneskole, ungdomskole og videregående. 13 år har jeg svidd av på skolebenken, 13 år! Eller 11 da om man trekker i fra alle skulkedagene, samt alle timene jeg klarte å forsove meg..
 
Ja, jeg har gått på skole jeg vet dere. Og vet dere hva? I går tuslet jeg meg en tur ut av huset, forså å utsette både bein og lemmer for en aldri så liten tidsreise. Og kameraet tok jeg med meg. Ene og alene fordi dere nå skal få se hvor hen rævva mi har blødd de 13 årene jeg var lenket fast til skolebenken. Så skal det også sies at jeg er litt nysgjerrig på hvilken av de tre skolene jeg har gått på, som dere helst ville gått selv om dere KUN skulle fokusere på bygningens ytre.
 
⇓ VOLLAN SKOLE ⇓

 

 

 

 

 
⇓ OPPDAL UNGDOMSKOLE ⇓

 

 

 

 

 

 
⇓ OPPDAL VIDEREGÅENDE SKOLE: ⇓

 

 

 

 

 

 
Yezz, det var de tre skolene det. Personlig tror jeg at jeg må gå for Oppdal videregående først, også gi Vollan en andreplass, og... Ja, da sier det seg selv at ungdomskolen dessverre havner nederst. Nå skal det sies at jeg stort sett trivdes bedre på ungdomskolen enn jeg gjorde på barneskolen (altså Vollan), men ja, nå var det heldigvis ikke min trivsel vi skulle ta for oss akkurat denne gangen.
 
Hvilken skole syns du er penest?
 
⊗ stay goregeous ⊗
#skole #vollan #vollanskole #oppdalungdomskole #ungdomskole #oppdalvideregåendeskole #oppdalvgs #oppdal #sørtrøndelag #skjønnhetskonkurranse #videregående #trøndelag #studie #foto


27.05.2017, 23:50Sååå, en del av dere husker helt sikkert at jeg gledelig publiserte et par bilder i går kveld av de helt "nye" Hotel Cæsar-stolpene mine som jeg vant i en nokså så spennende budrunde på QXL her for leden. Etter at jeg fikk pakket de ut var jeg ikke helt 100% sikker på hvordan jeg skulle sette de sammen, da særlig etter at jeg oppdaget at noen av de var litt skeive. Men jeg hadde altså ikke lyst til å vente med å vise dere den helt utrolige fangsten min, så da ble det til at jeg likevel tok noen bilder med det samme, forså å legge ut her inne så raskt som det lot seg gjøre.

Vel, hastverk er lastverk er det noen som sier, og det må jeg nok en gang si meg enig i. For en ting er at jeg det siste døgnet har åpnet opp og sett på bildene fra i går kveld og irritert meg litt over skeivheten et par gjentatte ganger nå. Men jeg har også latt meg plage litt over det faktum at jeg blant annet har brukt blits et par ganger for mye. Samt at man på det ene bildet kunne se at det lå noe støv under senga mi også *kremt*. Pluss at stolpene var ikke heeelt rene de heller, hehe.

Så. Nå i kveld har jeg omsider fått litt hjelp fra min kjære far til å rette de opp. Jeg har støvsugd gulv, jeg har vasket bort litt skitt, stearin og fingermerker fra stolpene. Og sist, men ikke minst: Jeg har knipset noen helt nye bilder som jeg ihvertfall syns ble noe bedre enn de jeg publiserte i går. Kunne fortsatt hatt litt bedre naturlig lys og sånn, men akkurat den biten tror jeg ikke er så mye å gjøre med likevel sånn med tanke på hvordan jeg bor også videre xD

Jeg vet ikke med dere, men jeg liker i hvertfall de nye bildene bedre enn samtlige av de som jeg la ut i går kveld. Perfeksjonisten i meg fikk nemlig litt vondt av de etter en stund xD Så, nå er jeg litt nysgjerrig - hvilke bilder liker DERE best? De jeg har tatt nå i kveld, eller de som jeg knipset i går? Klikk her for å se bildene fra i går.

Helt til slutt vil jeg bare takke alle de søte skattebetalerne der ute som jobber og sliter hver eneste dag, mer eller mindre. Da særlig vil utnevne en skål til min nye bestevenn "Arve" for en flott og lang tjeneste. Uten slike som deg hadde kanskje ikke denne "dritten" vært mulig for meg å få kloa i <3

God natt alle sammen!#hotelcæsar #såpeopera #velkommen #historie #tv2 #drama #rekvisitt #rekvisitter #perfeksjonisme #bilder #gull #såpetv #romforalt #ethjemforossethjemfordeg #skatt #nav #skattebetalere


26.05.2017, 22:28Skal si leiligheta mi begynner å bli bra fleksibel nå. For etter i kveld har i hvertfall soverommet mitt blitt et hjem for både deg og meg, ja til og med et rom for alt! Det har seg nemlig sånn at de utrolig ikoniske velkomst-stolpene som har stått på Hotel Cæsar de siste 19 årene, er nå blitt mine etter en aldri så liten budrunde på QXL, som jeg var så heldig å vinne. Dette er ikke første gang jeg har fått kloa i noe som kommer fra Hotel Cæsar da jeg har liggende en del autografer, to kopper, en drikkeflaske, et par solbriller, en cd, et par nøkkellenker, et par håndsåper, hele sesong 1 på dvd, en bak kulissene-film, ehm, og litt over tusen episoder på diverse VHS-kassetter. Ah, også må jeg ikke glemme utklippsboka mi! :-D

Men disse stolpene, de har jo faktisk vært med i selveste serien!! De aller fleste av de mest kjente og respekterte skuespillerne i hele Norge har gått forbi disse på et eller annet tidspunkt. JUNI ANKER-HANSEN har gått gjennom disse!!! Eller Anette Hoff da, som hun egentlig heter, hehe.

Så, i kveld har jeg og pappa omsider vært og fått hentet de. Syntes litt synd på pappa som faktisk bar de, når vi KUNNE fått med oss en båre eller noe, men i og med at det var han selv som faktisk valgte å bære de fra posten til bilen, såå burde jeg kanskje ikke syns så veldig synd i han likevel?

Enyway. Nå er de pakket ut og på plass. Av forskjellige årsaker har jeg valgt å IKKE la de stå ute ved inngangspartiet mitt (begynte pikkoloen å tenke koffert nå?), så akkurat nå har de heller fått sin hedersplass på soverommet. Som dere sikkert ser på noen av bildene er noen av de litt skeive, noe jeg har prøvd å fikse uten særlig hell. Så det dere kan se på bildene i dette innlegget er det beste jeg har fått til foreløpig. Mest sannsynlig finnes det nok en lur metode å fikse det på, men mulig jeg må få pappa eller noen til å komme innom meg igjen.. For er ikke helt sikker på om jeg finner ut av det selv xDAlt i alt er dette et kjøp jeg kan si meg meget fornøyd med. Litt teit at særlig den ene stolpen virker litt ustabil og skeiv, men som sagt så tror jeg nok at det vil vi finne en løsning på, en eller annen gang i en ikke så alt for fjern fremtid. Og så var det all den pappen og sånn som FREMDELES ligger på gulvet i gangen i det denne linjen blir skrevet.. Sitter her og lurer på nå om jeg skal gidde å gå ut med det nå i kveld, eller om jeg heller skal vente til i morgen eller noe når det ikke er en like stor sannsynlighet for at jeg vil støte på en og annen beruset plageånd.

Har du noe fra Hotel Cæsar i heimen?

Stay goregeous!#hotelcæsar #episk #epic #såpeopera #tv2 #hotell #ikonisk #samleobjekt #hobby #hotellcæsar #anettehoff #juniankerhansen #romforalt #ethjemforossethjemfordeg #tv2sumo #nerd


26.05.2017, 15:16

I skrivende stund sitter jeg og venter, og venter på at klokka skal bli sånn ca. 19. For da skal jeg forhåpentligvis få hentet ei pakke som ankom Oppdal for to dager siden. En Hotel Cæsar-pakke!! Nærmere bestemt de velkomst-stolpene som har stått på settet helt siden første episode som de bestemte seg å kvitte seg med for noen uker siden, i og med at serien nå mest sannsynlig ikke skal produserer mer..


© Bildet er tatt fra tv2.no

Av forskjellige årsaker har jeg ikke gått for å henta pakken selv da jeg ikke har bil, og jeg tenker at pakken nok er litt for tung og sånt. Så denne gangen har jeg spurt pappa om han kan være med å hente den for meg. Noe som ikke gikk onsdag for da var han bortreist, og i går var det jo Kristi himmelprumpsdag. Men i dag derimot, for ca. to timer siden ga vi det et forsøk, men da bare for å bli fortalt at de har litt tekniske problemer eller noe der borte på posten akkurat nå. Så alle god ting er tre, my ass.

Så derfor har vi nå bestemt oss for å heller gi det et forsøk i kveld, en times tid før stengetid. Så, i mellomtiden sitter jeg nå her da og blar litt gjennom Facebook. Og i den forbindelse fant jeg noe som ihvertfall JEG syntes var, veldig, veldig søtt. Nemlig en Facebook-eksklusiv scene som kun er å se på, vel, nettopp Facebook (og nå blogg.no *kremt* *kremt* xD). Se bare på dette her: <3Tror du Pelle er homo?

Stay goregeous!#hotelcæsar #legning #homo #homofil #homofili #skjeiv #pelle #pellekrogstad #nikistheophilakis #beate #beatekrogstad #facebook #tv2 #tv2sumo #såpeopera #drama #kjærlighet #date


25.05.2017, 20:53Kjære lille troll bak tastaturet der, hvem er den flotteste, kuleste og lureste i landet her? Slibrig sitter du foran din trygge skjerm og klemmer ut dine innerste fordommer, giftigheter, og hat. Du KUNNE brukt tiden din på så mange andre ting, ting som muligens ville fått deg til å føle deg bedre over lengre tid, men hva er poenget med det da? Nei det er klart, hvem gidder vel å gjøre nytte for seg her i verden når det koster en så lite å ødelegge andre menneskers selvtillit og idyll ved et par såpass enkle og raske tastetrykk.

For det er herlig når flyktninger ikke kommer frem i trygghet, men blir sprengt, druknet og skutt ihjel på veien. Det gjør at du føler deg bitte litt tryggere der du sitter. Og sørg for guds skyld å fortelle de to litt lubne saccosekkene i klasserommet hvor jævlig stygge de er, og at det ikke er rart at de ikke har fått seg noe enda, ihvertfall utifra din egen teori. Og glem ikke å fortell den spinkle, usikre gutten i klassen under at ingen er glad i han, og at det beste han kan gjøre er å rett og slett å legge seg paddeflat og dø.

For i DIN verden er det aller meste som ikke er som DEG SELV ynkelig, stygt, barnslig, og ja, kort fortalt bare helt, helt feil. Og DET skal folk jammen få høre, bare ikke fra DEG. For hva er egentlig poenget med det? Hva skulle det være godt for at folk fikk vite at det var nettopp DU som skrev disse tingene litt over alt, sånn her og litt der.  Jeg mener, det er jo ikke sånn at du egentlig innerst inne er veldig usikker på deg selv eller noe, at du egentlig ikke har det så bra selv. Alle vet jo det at folk med dårlig selvbilde skriver ikke sånt til andre.Og det er jo ganske mange som misforstår det der.. Så det er best å være på den tryggeste siden. Passe på at ingen får noen falske mistanker om at det måtte være noe som manglet der inne. Ja, der har vi det, unngå misforståelser, det er det anonymiteten din handler om i bunn og grunn. For igjen, DEG feiler det slettes ingen ting. Verken når det kommer til selvbildet, selvinnsikten eller de oppbyggende aktivitetene dine. Nei, for all del, fortsett det gode arbeidet du gjør. Tramp ihjel det som trampes på kan, for det er akkurat det som gjør at du har det så fantastisk godt med deg selv her og nå også.

Og man skal ikke se bort ifra at om du bare fortsetter dette flotte mesterverket litt til så vil du også snart få deg noen gode venner. Ah, nei, det glemte jeg. Du trenger jo ingen venner, hvem trenger vel venner når man har en såpass god og trygg venn innerst i seg selv?#mobbing #hat #trakassering #nettroll #erting #fordommer #samfunn #samfunnsproblem #bully #selvbilde #flyktninger #spiseforstyrrelser #anonym #ironi #sarkasme #annerledes #usikkerhet


24.05.2017, 23:38

Nei altså, jeg tviler på at jeg er blant de første folk trekker frem om man tilfeldigvis skulle bli spurt om hvem man forbinder mest med reising her i verden. Det er ikke det at jeg misliker å reise, men det skjer ikke så skrekkelig ofte, og når det først forekommer, ja så skjer det helst innenfor de norske grenser.

Favorittreise-stedene mine i verden her og nå er Sogn og Fjordane, og Hordaland. Det skal sies, jeg har jo vært i England (Plymouth) en ukes tid også, men enn så lenge må jeg stå på det at jeg rett og slett trives best i mitt eget hjemland. No offense England, men sånn er det bare. Please ikke grin.

Og det er altså reising dette innlegget indirekte skal handle om nå. Eller, mer spesifikt: Forskjellige steder jeg godt kunne tenkt meg å besøke, en eller annen gang før jeg ruller ned i grava som en eller annen tulling med sprukken lever, ødelagte tenner, innskrukken hud, og hundre tusen tette blodårer.

"HOTEL CÆSAR"

© Bildet er tatt fra visionblue.net

Dette kommer nok ikke som en bombe på noen, men det stedet jeg kunne tenkt meg å besøke aller, aller mest er først og fremst kulissene til Hotel Cæsar. En herligere tv-serie finnes ikke, det er rett og slett bare ikke mulig. Man kan på en måte si at jeg allerede har vært der i snart 20 år nå, men faktum-faen er at jeg ALDRI har vært der fysisk. Det vil si, jeg har vårt utenfor fasade-bygget, men jeg har aldri vært der serien faktisk stort sett har blitt spilt inn. Altså i studio. Bare så synd at det området er i ferd med å "forsvinne" nå..

LIER SYKEHUS

© Bildet er tatt fra vg.no

Tipper at det neppe er noen som blir fra seg av sjokk her heller, men det stedet jeg har nest mest lyst til å besøke (i hele verden) er det som opprinnelig het Lier Asyl og Lier Psykiatriske Sykehus, altså de delene som ikke lengre er i drift, om det skulle være noen tvil. Jeg har sett en rekke bilder fra dette stedet oppgjennom årene, og desto flere oppsiktsvekkende og fæle historier jeg har fått høre, desto mer grufulle og marerittvekkende bilder jeg har sett, desto mer har lysten for å besøke dette stedet bare vokst.

BONBON-LAND

© Bildet er tatt fra nl.wikipedia.org

Se der ja, jeg klarte å flytte meg litt utenlands til slutt jeg også. For det tredje stedet jeg godt kunne tenkt å ta meg en tur til er Bonbon-land i Danmark. HVIS jeg hadde fått med meg ei god venninne da, vel og merke. For dette er det kanskje ikke så mange som vet, men Bonbon er faktisk blant de jeg har mest respekt for i hele universet når det kommer til snop. Ikke så fan av det pinlige dårlige Bonbon-utvalget som Oppdal har å by på da det går mest i harde drops og sånt her, og dessverre nada av gele og skum-ting som JEG personlig liker best, men dog: BONBON-LAND jeg kommer gjerne og besøker deg en dag.

TUSENFRYD

© Bildet er tatt fra barnekreftforeningen.no

Okei, vet ikke om dette er helt innafor, men vi skal fortsatt holde oss litt i fornøyelsespark-land-faen, nemlig Tusenfryd. Grunnen til at jeg ikke er helt sikker på hvor innafor det er å ta med dette stedet på listen er.. Jeg har nemlig vært der en gang før. Men det var for så mange år siden at vi godt kan si at jeg var en annen person da enn nå. Jeg likte meg ganske godt der når jeg var der den gang. Spiste noe god mat, og mener å huske jeg også ble påspandert et ganske så smakfullt sukkerspinn-ting, samtidig som jeg fikk utfordret diverse grenser når det blant annet kom til høyde og denslags.. Ja, kort fortalt: Hvis ei god venninne inviterer meg til å bli med til Tusenfryd en dag skal jeg ihvertfall vurdere det.

LOS ANGELES

© Bildet er tatt fra lapdonline.org

Hehe, nå måtte jeg faktisk tenke meg litt om før jeg kom på femteplassen, men etter litt frem og tilbake har jeg nå funnet ut at det siste stedet jeg kunne tenkt meg å besøke en dag er Los Angeles. Rett og slett fordi at to av de beste og kuleste spillene jeg noen sinne har spilt på en måte foregår der, altså GTA: San Andreas og GTA V. Det hadde virkelig vært noe å dratt til denne store byen en dag og blant annet fått sjekket ut hvor godt jeg FAKTISK "kjenner" stedet, med tanke på alle de hundre timene jeg blant annet har i GTA V online. Så, ja.. Los Angeles, hvorfor ikke liksom?

Hvilke steder kunne du tenkt deg å besøke?

Stay goregeous!#reise #tur #ferie #hotelcæsar #liersykehus #mentalsykehus #skummelt #bonbon #bonbonland #danmark #norge #tusenfryd #usa #losangeles #amerika #fornøyelse #opplevelse #besøk


24.05.2017, 17:20Livet er fort kort til å ta ting så alt for alvorlig hele tiden. Jeg er (fortsatt) en person som mener at det aller meste, om ikke absolutt alt kan spøkes med, bare man gjør det foran det rette publikummet, på det rette tidspunktet, og så fremt man helst kjenner til sin begrensning.

Så.. For noen uker siden kom jeg på et nytt ultimatum. Et ultimatum som jeg i utgangspunktet tenkte å sende inn til en av mine favoritt-podcaster "Saft og Svele", men foreløpig så har disse gutta rett og slett ikke husket å ta det opp, eventuelt ikke giddet. Og ja, jeg har pushet det bitte litt et par ganger siden første gang jeg tok kontakt med de xD Så.. Siden de er litt trege, og mest sannsynlig har glemt det helt nå tenkte jeg at jeg heller kunne prøve det ut på dere! :-D

Ultimatumet låter som følger: "Hvis dere MÅTTE velge, ville dere enten fått utslett i hele ansiktet hver gang dere tok for dere noe som helst av seksuell aktivitet, ELLER motta et passe aggressivt støt i det ene håndleddet hver gang noen av deres foreldre/ foresatte unnet seg litt kos?".

Så, hva ville dere ha valgt, og hvorfor?

Stay goregeous!#ultimatum #sex #smerte #foreldre #foresatte #kos #saftogsvele #samliv #trøbbel #elektrisk #saft #svele #podcast #behag #ubehag #følelse #saftsvele #støt #sjokk #shocking #enteneller #valg


23.05.2017, 23:58

Denne tirsdagen hadde jeg tidlig bestemt meg for å prøve meg på noe jeg ihvertfall ikke TROR at jeg har gjort tidligere. For i dag formiddag kom jeg over et innlegg på bloggen din den svært så nydelige og skjønne skapningen Vilde Unnli, som i går kveld hadde postet et lite glainnlegg med en liste over ti ting som gjorde nettopp dagen i går til en god og fin dag for henne. Så etter å ha lest det ferdig tenkte jeg; hvorfor ikke prøve meg på det samme?

Nå skal det sies at jeg må nok likevel nøye meg med fem ting akkurat i dag. For denne tirsdagen har nok blitt en av de mer roligere dagene hvor det rett og slett ikke har skjedd så ekstremt masse som jeg anser som positivt ihvertfall. MEN noe har det altså blitt på meg i dag også (høh-høh), og NÅ akter jeg omsider å fortelle dere hva de fem tingene faktisk er for noe:1. Kommentarer på gårdagens dikt
I går ettermiddag skrev og postet jeg diktet "Når livet slår sprekker" her inne på bloggen. Det viste seg å bli et dikt som skulle leses av ganske mange på nokså kort tid. Faktisk hadde innlegget blitt sett av intet mindre enn 189 personer innen dagen var over, men uten at noen hadde lagt igjen noen ord og tanker om hva de faktisk mente om det.

MEN når jeg så våknet i dag oppdaget jeg at det ihvertfall var ei som hadde kommentert diktet litt over midnatt, og DET syntes jeg var både litt koselig og faktisk også en lettelse. Fordi.. Jeg blir kort fortalt litt smådeppa når folk ikke gidder å kommentere noe som helst xD Så tusen takk til både Elise Jørgensen, Sisselgu, by charlotte, og Celina som har tatt dere tid til å kommentere det siste diktet mitt i dag - dere er awesome! :-D

2. Jeg har barbert meg
Sagt det før og jeg kan så gjerne si det, eller i dette tilfellet, skrive det igjen: Jeg kan like langt hår og skjegg på andre, men IKKE på meg selv. For mitt eget vedkommende er det som støv. Det må bort etter et par dager, hvis ikke så blir jeg gæern. Altså, ja, jeg kan faktisk bli et par hakk verre enn det jeg virker å være til "vanlig". Så, i dag fant jeg ut at det var på tide med et lite ansikts-oppgjør igjen, og det føltes helt ærlig bare godt!

3. Pakke fra Cdon
Ikke så veldig spennende, men jeg har igjen fått ei pakke fra Cdon i dag. Eller "fått" og "fått".. Jeg har jo betalt for den, men, argh.. Dere skjønner hva jeg mener!! xD Men HVA var det som var i den berømmelige pakka, lurer du kanskje på? Jo, det kan jeg godt fortelle deg. Hele første sesong av Tv2-serien "Nattskiftet" (Otto Jespersen, yeah-yeah <3), samt den ganske så nye skrekk-filmen "The Autopsy of Jane Doe". Førstnevnte så jeg da den var rykende fersk for et par år tilbake, sistnevnte har jeg dog enda til gode.

4. Polarbrød til frokost
Her er det nok ikke så veldig mye mer å legge til annet enn det den tykke skriften over allerede har fortalt dere. Jeg er egentlig ganske glad i polarbrød, men av forskjellige årsaker så er det ikke noe jeg slafser og tafser i meg så alt for ofte. Men i dag derimot syntes jeg det var på tide å unne meg hele fire stykk deilige, fristende "skiver" med gulost. Ja, jo, det var i grunn en ganske allright start på dagen det. Er vel derfor den er nevnt her og nå, si.

5. The end of Little Nightmares
Dette her vet dere kanskje allerede hvis dere har vært innom bloggen tidligere i dag, men jeg kan si det igjen jeg sånn likevel: I dag rundet jeg omsider det lille, korte, rare og forunderlige skrekk-spillet "Little Nightmares" på Ps4. Et spill jeg ikke hadde sånn kjempegod tone med når jeg først startet på det for noen dager siden, men som jeg klarte å bli litt mer kompis med i ettermiddag. Alt i alt et helt okei spill SOM dere kan lese pitte litt mer om hvis dere gidder å klikke her!Jah! - Det var dagen i dag det. Har ikke vært en av de absolutt beste dagene i mitt liv, men det har på ingen måte vært en av mine desidert verste heller, heldigvis. Men.. Apropos ikke fult så hyggelige og positive ting.. Som dere nok har lest eller hørt et eller annet annet sted i dag så er det nå blitt kjent at Roger Moore ikke lengre er blant oss.. Og når jeg kom over den nyheten i dag må jeg faktisk innrømme at det føltes som et lite sjokk..

Det burde nok ikke ha gjort det, for hallo, mannen rakk jo nesten å runde 90 år.. Men det er liksom noe med den mannen som likevel lenge har fått meg til å tenke på han som en nærmest udødelig person. For jeg mener - det er jo selveste 007 vi snakker om her. The one and, well.. Not only, i og med at det har blitt et par til de siste 60 åra, men, blæh.. xD


© Bildet er tatt fra jamesbond.wikia.com

Okei.. Mulig dette kanskje er en litt "upassende" eller "feil" måte å avslutte dette innlegget på, men jeg vil likevel på tampen her nå bare få lov til å dedikere noen ord til dette fantastiske vesenet som faktisk har betydd en del for meg gjennom oppveksten: - Kjære Moore, Roger Moore. Tusen takk for alle den uforglemmelige humoren du ga oss. Du er og blir en uslåelig legende som jeg tviler sterkt på vil bli glemt med det aller første. En mann med så mange talenter, en mann med så mye kunnskap og mot, og ikke minst, en mann med et vannvittig stort, og varmt hjerte. Må du hvile i fred.. <3

Nobody does it better.

Hvordan har du hatt det i dag?#positiv #tirsdag #positivitet #hverdag #polarbrød #kommentarer #oppmerksomhet #frokost #pakke #post #film #skrekk #littlenightmares #glede #glad #skjegg #hår #rogermoore #jamesbond #0070
23.05.2017, 15:05


© Bildet er tatt fra gog.com

Såå, noen husker kanskje at jeg postet et innlegg her om dagen hvor jeg gjorde det ganske klart at jeg ikke bare-bare var helt fornøyd med det nye skrekk-spillet Little Nightmares på Ps4. Jeg står fortsatt for det jeg skrev der og da, men nå som jeg akkurat har spilt det ferdig har jeg litt jeg ønsker å tillegge.

For selv om jeg fremdeles ikke skjønner helt hva vedkommende som bestemte knappe-oppsettet på dette spillet tenkte på når visse avgjørelser ble tatt (for PS4-spillere) så skal det sies - alt er en vanesak. Og ja, jeg klarte etter en del om og men å venne meg til dette jeg også. Etter at jeg var kommet meg gjennom den første halvdelen tenkte jeg nesten ikke på det i hele tatt mer.

Og som jeg også var inne på forrige gang så mener jeg fortsatt også at oppgavene man får dessverre er alt for enkle. Jeg er ikke noe særlig tilhenger av ting skal være så brutalt vanskelig, men ikke for lett heller, noe som dessverre er tilfelle med Little Nightmares. Man trenger ikke å ha mye i IQ for å komme seg gjennom dette spillet, for å si det sånn.

Men, ja. Så var det det mer positive jeg ville legge til nå som jeg faktisk har runda det hele. Og det er slutten. Nærmere bestemt den siste timen (jeg tipper jeg brukte ca. 3 timer på dette spillet sammenlagt)... Oh store bitemester, for en creepy atmosfære man må liste seg gjennom der.. Og nei, jeg vil faktisk ikke si noe mer enn akkurat det. Annet enn: FOR en stemningsfull slutt!!


© Bildet er tatt fra little-nightmares.com

Helt mot tampen vil jeg også benytte anledningen til å skryte litt av soundtracket til Little Nightmares. Ja, faktisk tror jeg at jeg vil gå så langt som å si at det er noe av det beste jeg har hørt i et skrekkspill noen sinne, kanskje bare bortsett fra musikken til The Evil Within, eventuelt. Så fort jeg er ferdig med å poste dette innlegget nå skal jeg gå rett inn på Spotify og se om jeg finner musikken der!! (fant det ikke xD)

Ah, også kan jeg forsåvidt rulle litt terning igjen. Jeg ser egentlig ikke på dette innlegget som noe særlig til anmeldelse, men jeg kan godt komme med et litt utradisjonelt terningkast likevel.Vet jeg spurte om dette sist også, men: Har DU prøvd Little Nightmares?

Stay goregeous!#littlenightmares #horror #skrekk #frykt #spill #gaming #playstation #ps4 #puzzlegame #puzzle #bloddy #gore #scary #skummel #skummelt #paranoia #angst #mørke #creepy #jævlig #fobi


22.05.2017, 14:45Livet, en fortelling så kort og så skjør

før man vet det lukkes dens dør.


Men før den tid er det fint å ha en venn,

en som er der når alt havner i klem.


En som tror deg og støtter, samme hva,

enten like i nærheten, eller langt i fra.


En som står igjen der andre går,

ja en som varmer der kulda rår.


En å lene seg på når håpet ikke virker,

en du kan stole på når alt annet knirker.#dikt #venn #vennskap #livet #filosofi #poesi #stol #ordspill #budskap #venner #tillit #kjærlighet #mening #meningenmedlivet #døden #slutten #motbør #motgang #krise #kriser #bestevenn


21.05.2017, 08:00

God søndag morgen alt og enhver! - For det er en god søndag morgen, sant? Det er det? Enyway.. Jeg skal straks gå i dusjen nå, men aller først tenkte jeg å dele et par bilder med dere som jeg har tatt i dag tidlig når jeg bestemte meg for å gå meg en liten tur. Gadd ikke å ta så veldig mange bilder, og av de få bildene jeg tok var det ikke så alt for mange jeg syns ble gode nok til at de er verdt å dele heller, men jeg har i hvertfall fått tatt ut noen nå som jeg syns dere kan få ta en liten titt på.Hvilke av disse bildene liker du best?

Stay goregeous!#skog #natur #oppdal #sørtrøndelag #morgenstemning #fotball #ball #elv #vann #fotografi #foto #tur #sti #friskus #mørke #norge #noreg #norway #mai #trøndelag #godmorgen #morgen


19.05.2017, 11:27

Det er helg, det er lov å fråtse - det er lov å kose seg!! Ja okei, greit, det er ikke det at jeg bryr meg så veldig om hvilken dag vi befinner oss på når jeg først virkelig vil nyte, men de to siste ukene har jeg faktisk vært ganske god til å holde meg på "normalen" da jeg FAKTISK har holdt meg stort sett til helgedagene når det kommer til det aller "verste". Jeg har blitt flink!! :-D

Og eh, ja, her får dere altså et aldri så lite innblikk i DENNE helgas fremtidige fråtseriteter!!

Hva er DINE planer for helga?

Stay goregeous!#snop #godteri #sjokolade #smågodt #helg #spiderman #fruitsdemer #fruttidemore #nemi #nemibladet #lisemyhre #underholdning #kvalitet #kinderegg #kos #livsglede #baconsvor #bacon


19.05.2017, 07:59Vær så god, jeg vet at ingen har spurt om det, men her har dere likevel et par gøyale spill-relaterte fakta om meg og mitt. Ikke noe å takke for!! :-D

- James Bond 007: Blood Stone er det eneste spillet jeg til nå har rundet under en og samme spilløkt første gang jeg spilte det.
- Til nå har jeg hatt totalt to Play Station 2-maskiner, to Play Station 3- maskiner, en Play Station 4, en Xbox 360 og en Nintendo 3DS.
- Jeg har ødelagt kun et fysisk spill i løpet av livet med vilje, og det er Superman: Shadow of Apokolips som også var det aller første playstation-spillet jeg fikk.. Fy faen som jeg hatet det ene brettet hvor man skulle stoppe en viss demning fra å lekke..
- Jeg er en håpløs trophy-jeger. Spill uten trophys blir gjerne satt på vent inn i det uendelige. Saints Row II foreksempel.. xD
- Pokémon Go har delvis skylden for at jeg i fjor sommer mistet det som jeg en gang så på som to ganske gode venninner av meg.
- Selv om jeg som kjent er ganske glad i horror når det kommer til film og sånt, så er det likevel en sjanger jeg helst unngår akkurat i gaming-sammenheng. Da særlig spill hvor man ikke har noe og forsvare seg med, og hvor det stort sett er mørkt hele veien. Outlast er bare et av flere spill jeg aldri helt har forstått hvorfor enkelte folk faktisk liker å spille, da jeg simpelthen HATER å føle meg liten og hjelpeløs. Kan ha litt med barndommen min å gjøre...
- Selv om jeg altså STORT SETT ikke gidder å fullføre de aller fleste skrekkspilla som jeg måtte prøve meg på har jeg faktisk noen få jeg liker ganske godt likevel. Resident Evil 4 (og 7), The Evil Within og Until Dawn er faktisk et av mine absolutte favorittspill gjennom tidene, helt uavhengig av hvilke sjangre vi snakker. Så joda, NOE skrekk kan jeg like innenfor gamingens verden også.
- Når jeg var veldig liten fikk jeg en daværende kompis av meg til å hylgråte da jeg klarte å slette/ ødelegge et eller annet han hadde brukt en del krefter og tid på å oppnå i et eller annet Zelda-spill. Det var forresten IKKE med vilje, om noen lurte.
- Før i tiden spilte jeg nesten bare spill basert på kjente film-univers jeg likte. LOTR: Two Towers og 007: Nightfire var to spill virkelig fikk kjørt seg når det kom til konsoll-spill jeg spilte en gang i tiden, for å si det sånn.
- "Still Alive" fra Portal er foreløpig min absolutte favoritt-låt når det kommer til spill-soundtrack, til tross for at jeg aldri har spilt noen av Portal-spillene selv enda.
- Når et spill lar meg få bestemme hvordan karakteren(e) skal se ut går jeg nesten ALLTID for pene, tynne jenter med langt, rødt hår. Hvis det lar seg gjøre. And please, dont ask why.
- Jeg spiller nesten "aldri" online. Men er det et spill jeg likevel har godt over flere 100 timer på (online) så er det GTA V!!
- Jeg foretrekker stort sett å spille alene. Rett og slett fordi jeg suger så balle når det kommer til multitasking. Det å snakke med noen samtidig som jeg skal game går utover spill-skillsa mine, og det gjør meg gjerne noe frustrert. Og det samme gjelder også om noen bare sitter og ser på og holder kjeft. Så med andre ord er det egentlig ingen som har sett hvor god jeg faktisk kan være i diverse spill. Og nå vet dere også hvorfor jeg ikke oppdaterer gaming-kanalen min på Youtube lengre.
- Første gang jeg ble skikkelig jump scared av et spill var når jeg møtte på et brunt kjøttkake-lignende monster i pc spillet "Star Wars Jedi Knight: Dark Forces II". Dere vet, et sånt monster som er i kjelleren til Jabba the Hutt..
- Til nå er det faktisk bare et spill som har fått meg til å gråte.. Jepp, vi snakker selvfølgelig om den ene avslutningsekvensen til Life is Strange.Yes!! Det var mine såkalte morro-samme spillrelaterte faktaopplysninger det gitt. Før vi ruller den helt inn vil jeg først bare få lov til å takke den nydelige og fantastiske gledesprederen Sharon bak bloggen Vuvevu som skulle vise seg å bli inspirasjonskilden min akkurat i dag. Ei flott jente med en flott blogg som etter min mening fortjener å bli latt merke til! :-)

Har du noen artige gaming-relaterte fakta om deg selv?

Stay goregeous!#gaming #spill #funfaqts #playstation #ps #sony #starwars #superman #horror #lifeisstrange #liste #fakta #hobby #underholdning #fiksjon #film #jamesbond #portal #multitasking #pokemongo


18.05.2017, 04:46


© Bildet er tatt fra little-nightmares.com

Okei så jeg har akkurat prøvd å unne meg en aldri så liten spilløkt med det lille, korte puzzle-horror-adventure-spillet Little Nightmares, et spill jeg i utgangspunktet gledet meg litt til når jeg først hørte om det for en stund tilbake, men som jeg ikke helt vet hva skal tenke om akkurat nå.

Først av alt må jeg bare få sagt at jeg har ikke spilt så veldig mye enda. Aner ikke helt hvor langt jeg er i forhold til lengden på spillet, men uten å spoile noe særlig for dere som enda ikke har spilt det, kan jeg ihvertfall si at jeg akkurat har havnet i et lite bur, så kan det ihvertfall hende at dere som har kommet omtrent like langt som meg, eller lengre skjønner hvor jeg har kommet hen.

Også vil jeg bare gjøre det helt klart, dette er IKKE ment som en spillanmeldelse. Akkurat det tror jeg heller ikke at jeg kommer til å lage, men i stede vil jeg få ut bitte litt frustrasjon jeg har til noe som plager meg, vel, akkurat nå. For hvem var det som bestemte at det var en god ide at man skal holde inn firkant for å spurte, trykke kryss for å hoppe, og R2 for å gripe tak i ting på PS4-utgaven? Jeg vet ikke med dere, men jeg sliter VELDIG med å venne meg til akkurat det.


© Bildet er tatt fra little-nightmares.com


© Bildet er tatt fra little-nightmares.com

For det jeg har opplevd en del ganger nå er blant annet at jeg har trykket firkant i stede for kryss når jeg skal hoppe, eller omvendt. Og noen ganger skal man jo spurte, hoppe og så gripe tak i noe som er i luften, og da skjer det blant annet at jeg slipper R2 (gripe tak-knappen) for tidlig når jeg egentlig bare mener å slippe firkant (spurte-knappen)-f.eks. Og da må man gjerne gjøre det om igjen.

For greia er.. Slipper man R2 hvis man f.eks klartrer et sted, ja så slipper også skikkelsen man spiller tak i det hun klatrer er. Jeg bare spør igjen jeg... Hvem var det som designet dette kontrollsystemet? Jeg.. Liker.. Det.. IKKE!! Faktisk syns jeg dette er såpass frustrerende at det har gått utover hele spillegleden for resten av spillet, og det er ikke bra... Hadde man bare kunne skiftet, sånn at knappene var annerledes.. Men det kan man faktisk ikke gjøre enn så lenge..

Så hvis det skulle være noen tvil blant eventuelt helt nye lesere her inne: Nei, jeg vil ikke akkurat påstå at jeg har spilt lite spill gjennom livet. Little Nightmares er absolutt IKKE et av de første spillene mine for å si det sånn, heller ikke av den sjangeren det er laget i. Og nei, dette er ikke like ille som et av valgene man har gjort for samtlige av de gamle Assassins Creed-spillene, men damn, det er ikke langt unna.


© Bildet er tatt fra little-nightmares.com

Ja, så var et en ting til.. Nå vet jeg ikke hvor mye jeg har gjort unna enda sammenlignet med hvor mye jeg har igjen, men foreløpig er jeg ikke så veldig imponert av oppgavene man må løse heller.. Jeg syns ihvertfall at det jeg har gjort til nå har vært ganske kjedelige, ensformige og lite utfordrende oppgaver, så ja, enn så lenge så er jeg noe skuffet, og faktisk litt misfornøyd med Little Nightmares, jeg hadde for å være helt ærlig forventet noe bedre.

Men jeg har ikke tenkt å gi det helt opp, enda. I og med at jeg har hørt at det "bare" tar sånn ca. 3 timer å runde det, så kan jeg ihvertfall gi det et par sjanser til, men enn så lenge er jeg altså ikke noe nevneverdig til fan, dessverre. FORELØPIG vil jeg mye heller anbefale folk å spille Limbo eller Inside når det kommer til korte puzzle-adventure-spill med litt uhyggelig atmosfære. For asså.. Nei, jeg digger altså ikke Little Nightmares sånn her og nå...

Har du prøvd Little Nightmares?

Stay goregeous!#littlenightmares #playstation #gaming #ps4 #frustrasjon #horror #adventure #spill #tarsierstudios #frykt #mareritt #underholdning #skrekk #kontrollsystem #puzzlegame


17.05.2017, 00:59Så var det det evige kapitlet i livet mitt relatert til den berømmelige døgnrytmen igjen da. Tro det eller ei, men jeg har faktisk ikke ligget i senga mi siden mandag 15. mai, 19-tiden en gang. Det var egentlig meningen at jeg skulle gå og legge meg i 10/ 11-tiden i går (16. mai), etter å ha fått i meg noen fiskepinner og litt ris, men det ble da ikke helt sånn.

For etter at jeg hadde skrudd av pcen, bøyet jeg meg litt ned mot sofaen og tenkte at jeg bare skulle ligge der i 3-5 minutter, og SÅ skulle jeg gå på badet, pusse tennene, forså å legge meg i senga.. Men for å si det sånn, jeg kom meg ikke opp fra sofafaen igjen før klokken var nærmere 21. Jepp, en 11 timer-ish lang "powernap".

Tenkte for en stund siden at jeg skulle prøve å faktisk legge meg i senga nå, da jeg ikke sover sånn kjempegodt på sofafaen, men jeg kjenner meg selv så alt for godt; jeg VET at det ikke kommer til å skje. Jeg er ikke trett heller, så derfor har jeg rett og slett forandret litt på planene, og de ser nå slike ut:

Hva er den lengste "powernappen" du har tatt?

Stay goregeous!#døgnrytme #brille #tvnorge #chille #natt #powernap #netttv #godteri #sjokolade #snop0
16.05.2017, 23:32Et ord i mangel av en setning
fyller opp en rekke av håp.
En linje full av bokstaver
gjør seg straks klar til dåp.

Fra himmelen faller livets tegn,
langs veien ligger det et dyr.
Ingen ser helt ut til å bry seg,
men vent til morgendagen gryr.

For selv om livet er kort,
og meningen så løs.
Glem ikke utropets vrede,
og spørsmålets store tøs.

Ja, bak livets store port,
og dødens store gåte,
ligger det en stor stygg mur,
som får selv et komma til å gråte.


15.05.2017, 20:33


Foto: Sara Helene.

Nå har det gått et døgn og vel så det siden Sara måtte dra hjem igjen etter det som viste seg å bli tidenes hyggeligste besøk. Først kan jeg starte litt med å skrive om døgnrytmen min akkurat NÅ, sånn i kontrast til da hun var her. De siste dagene har jeg stått opp sånn omtrent i 10-tiden på dagen, for liksom.. Hallo, jeg har jo hatt besøk!! :-D Men.. Nå som jeg ikke har noen å ta hensyn til lengre og sånn.. I dag sto jeg opp litt etter at klokken var passert 19. Hehe..

Noe av det første jeg kjente litt på når jeg var kommet meg opp av sengen forså å komme meg inn i stua hvor sofaen min står var at.. I dag lå det ingen der.. For greia er at av forskjellige årsaker så har Sara valgt sove på sofaen denne gangen, men i dag.. I dag var det ingen superuerstattelig, awesome og überfantastisk bestevenn å finne der.. Og det hadde jeg faktisk såvidt glemt litt når jeg gikk inn i stua i dag, så akkurat da kjente jeg at jeg ble litt trist igjen, før jeg like etterpå tenkte på noe av de morsomme vi har gjort på i helgen, så da ble jeg heldigvis litt glad igjen.Ja, jo.. Jeg kan forsåvidt dra opp flere eksempler og ting jeg har tenkt på og reflektert over det siste døgnet. Men jeg antar at vi heller kan hoppe rett til poenget slik at dere som fortsatt er ute og sånn nå heller kan gå tilbake til å nyte finværet og det dere eventuelt bedrev med før dere begynte å lese på dette innlegget - Jeg savner bestevenninna mi!!!! Jeg vet at hun bare er et par lynraske tastetrykk eller en telefon unna, men det blir liksom ikke helt det samme likevel som å faktisk ha henne fysisk til stede under samme tak, samme himmel er liksom ikke helt godt nok når avstanden er delt opp i flere mil xD

Så verdens beste og totalt uerstattelige Sara: Du er en forbaska god person, og jeg savner deg god damn masse, og ehm, ja. You know the rest!

Savner du noen akkurat nå?

Stay goregeous!


14.05.2017, 21:01

Sjallabais!!

Har vært litt stille fra meg i noen dager nå, og for dere som måtte være inne på tanken kan jeg bare dytte den til side med en gang, først som sist - Nei, jeg har altså ikke lagt opp.. xD Grunnen til mitt lille fravær er langt mer hyggeligere, og mindre dramatisk enn som så - jeg har hatt besøk! :-D

Og ikke av noen hvem som helst, nope-nope-nope. Jeg har nemlig hatt gleden av å ha bestevenninna mi på besøk igjen, for første gang på veldig, veldig lenge. Er ikke helt sikker, men tror det er 3-4 år siden sist. Og FOR en hyggelig helg det har vært!! Vi har ikke bedrevet med noen superspesielle ting, men JEG føler ihverfall likevel at vi begge har kost oss masse, hatt det gøy, og veldig trivelig uansett. Ja faktisk kan jeg trygt si at dette har vært den beste helga på veldig, veldig lenge, sånn for min egen del.


Jeg kan ikke nesten ikke beskrive hvor mye jeg har savnet henne. For for meg er nemlig Sara det beste og kuleste og greieste og flotteste individet som noen sinne har satt sine bein på denne såkalte jordkloden, ihvertfall av alle de skapningene jeg har hatt gleden av å møte in persona. Denne skapningen betyr så sykt mye for meg, og det faktum at vi nå endelig har fått møtes igjen, har gjort meg så utrolig, utrolig glad!!

Når møtte du sist din bestevenn?

Stay goregeous!


10.05.2017, 17:53

Våren er kommet og mine sommersko fra i fjor består altså... IKKE!! Nei, for i dag måtte de nok bukke over for sine arvtagere, sine allmektige oversko! Ja dere trodde kanskje bare at det var hun selveste Elin S. som hadde planer om å fornye fotpartiet denne våren? Å nei dere, å næ-hæ-he-he-hei!!Og for de som måtte undre seg hvor jeg har kjøpt de hen: EMP-shop ;-)

Er de ikke kule?

Stay goregeous!


09.05.2017, 18:09

Skal det være noe drikke og leske seg med, en sånn såkalt leskedrikk? På menyen i dag har vi to meget gode alternativer, og jeg er sikker på at begge vil passe dem utmerket. Men for at den du velger skal passe deg helt perfekto vil jeg gjerne vite litt mer om din personlighet.

Er du den som helst slapper av, og bare tar det helt kult, og som så og si aldri stresser selv om du er omtåket av eksamenshelvete fra ovenfra og ned? Er du rett og slett en av de som sitter inne med solbriller og griller pølser selv når det koker som verst der ute? Isåfall er du skikkelig kuuul, og da vil jeg simpelthen anbefale dem en deilig og proteinsrik Kuli.


© Bildet er tatt fra yonas.no

Men det kan også tenkes at du heller befinner deg mer på den andre siden. Kanskje du heller er den som lager mye bråk for andre, den som gjerne smeller og lager et sabla spetakkel? Den forpestede ugangskråka som trives best når du kan utgjøre mest ugang fra morgen til kvelds? Ja, for isåfall vil jeg anbefale å ta i mot litt Kjeft.


© Bildet er tatt fra godt.no

Såå, hva velger De? Kjeft eller Kuli?

Stay goregeous!


09.05.2017, 08:33God morgen alle vakre medskapninger, hottentotter, alveting, småtroll, rumperesere, bedrevitere, unnasluntere, pappa- og mammadalter!! Ja, for det er virkelig en bedre morgen vi er vitne til i dag. Ihvertfall for undertegnende meg, og det er jo det viktigste eller noe, sant?

Så til kilden til denne oppblomstringen av pervers glede og optimistisk hommør. Vet dere hva jeg fant ut like etter at jeg rullet opp øynene i dag? Jeg har fader tulle meg klart å komme meg opp på den lenge så etterlengtede og nærmest litt skumle topplisten til blogg.no (om det skulle herje noen tvil).

Tror dere meg ikke? Vel, jeg gråter ikke spilt melk av den grunn, for vet dere hva? Jeg har beviser! Mohaha - den hadde dere ikke regnet med, tenker jeg!

Tadda!! - bare se hvem som har kapret 149. plassen i dag. Det er meeeeeeggg!! (om det skulle være noen tvil)

Jeg er bare så utrolig fornøyd nå. Dette er noe jeg har drømt om i flere år, men jeg har aldri helt turt å håpe at det faktisk en dag skulle skje. Nå kan jeg trygt stryke enda et punkt på den noe morbida lista mi over ting jeg vil oppleve før jeg en vakker dag tusler ned i grava.Tusen, tusen takk for alle sammen som har orket å følge med den siste tiden. Tusen takk til alle som har kommentert, lagt igjen likes og på en eller annen måte orket å gidde å støtte meg og min forskrudde verden. Jeg vet det ikke bare har vært lett, men nå har vi endelig, ENDELIG klart det!!

Ah, om jeg bare hadde hatt penger nå. Da skulle jeg spandert på meg en marsipankake...

Er det en fin dag i dag, eller ER det en fin dag i dag?

Stay goregeous!


08.05.2017, 17:25Så, rett på sak: Hva er det du egentlig kommenterer når du er innom en blogg? Som jeg nevnte for et par innlegg siden har jeg i en større grad nå blitt han som kommenterer et viss antall blogger i uken, i håp om å få noe tilbake. Gudene skal vite at jeg har forandret meg, for bare tanken på å bli en sånn blogger ville nok fått den 5 år yngre utgaven av meg selv til å lete etter en mørk og forlatt garasje å henge seg i.

Og jeg skal også innrømme at jeg ikke alltid leser ALT. Men jeg forholder meg likevel for god til å scrolle rett ned og bare svare på det ene spørsmålet som måtte finnes helt nederst, og jeg passer også på å ikke BARE lese overskriften, i tilfelle teit clickbait-felle.. Jeg syns rett og slett folk fortjener bedre enn det. Okei, jeg kan nok ha gjort det et par ganger når jeg tenker meg om, men i de aller fleste tilfellene har jeg ihvertfall lest 50% av innlegget det er snakk om, minimum.

Også syns jeg det er greit å vise litt respekt. Hvis jeg foreksempel ikke føler at jeg har NOE som helst på det innlegget å gjøre, så legger jeg ikke igjen noe heller. Hvis jeg ikke har noe positivt eller i det minste konstruktivt å si som jeg kan stå for og faktisk mene, så holder jeg kjeft, og går heller videre til et annet sted. For en ting er at jeg nok har blitt en litt mer "billig" blogger i det siste, men falsk eller ufin har jeg ihvertfall ingen planer om å bli, ihvertfall ikke med vilje.En annen ting som har litt å si er selvfølgelig innleggenes lengde. Eller, antar at det ikke er noe selvfølge for alle, men for meg er det det. Desto lengre et innlegg er, desto større er sjansen for at jeg ikke orker å lese, med mindre det er om noe som jeg virkelig interesserer meg for. Ja, også har det litt å si om det jeg leser er skrevet på bokmål eller ikke da sjansen for at jeg bare dropper det hele også øker litt om noe foreksempel er skrevet på nynorsk.

Alle gratulasjoner taes i mot med stor takk!

Stay goregeous!


08.05.2017, 09:04

Oversettelser og språk og sånt er ikke alltid like lett. Men nå har et vært menneske i den første verden omsider fått tidenes superverktøy som man fint kan benytte seg av når det stormer som verst og man simpelthen ikke klarer å komme ut av den uendelig store jungelen på egen hånd, ja, jeg snakker selvfølgelig om alle språk-entusiasters bestevenn - Google Translate!

For å nå bevise hvor god denne tjenesten til Google faktisk er har jeg tatt tak i det aller første innlegget jeg skrev for denne bloggen, og etter å ha sendt det på en liten rundtur gjennom blant annet Sverige, England og Vietnam, forså tilbake til lille Norge igjen, så.. Ja, jeg tipper det er ingen av dere som vil merke noe forskjell.Skulle forresten noen av dere likevel ha behov for å ha lese det opprinnelige innlegget mitt fra den 8. januar 2010, selv etter denne fantastiske fremføringen, ja så kan dere finne det ved å klikke her!


Hvor ofte bruker du Google Translate?

Stay goregeous!


06.05.2017, 08:13

Opprinnelig var planen at jeg skulle spise frokost sånn i halv to-tiden i natt, men så var det jammen meg et par andre godsmuler jeg bestemte meg for å ta med en tur ut i friskluft først, sånn at alle mine søte, sure, bitre og energiske lesere der ute kan dra litt nytte av de også i en ikke alt for fjern fremtid. Alt blir nemlig bedre av å deles, lærte jeg på Sesam Stasjon.Så.. Ja! - Da er dere nok en gang sånn noen lunde oppdatert på det aller mest vesentlige som tusler og rusler innerst inne i hjernebjerken for tiden.


Har du noe spesielt i tankene for tiden?

Stay goregeous!0
05.05.2017, 22:58

Vi mennesker har alltid vært og kommer nok også alltid til å være ganske forskjellige fra hverandre. Noen av oss er litt som erteris, men selv to bittesmå erteris er aldri klin kokos like, og det er heller ikke kokosen sånn apropos.

Mens noen av oss syns at dagen er den beste delen av døgnet, finnes det også de av oss som mye heller foretrekker natten. Også finnes det faktisk de som hater den ene delen, og elsker den andre. Og ja, så finnes det de som ikke hater eller elsker noen av delene, men som simpelthen bare foretrekker den ene fremfor den andre uten videre komplikasjoner.Ah, og så må jeg ikke glemme å nevne de som aldri helt får bestemt seg. Jeg er en sånn person. Stort sett så er jeg ganske trofast mot natten, men så hender det en gang i blant at utroskapen blir et faktum og jeg heller har lyst til å stifte giftemål med dagen da det blant annet er flere av vennene mine som er tilgjengelig for chat og diverse da.

Så, når alt koker til alt (hva nå enn det måtte bety); jeg er først og fremst et nattmenneske, si 80%. Og så tipper jeg at ca. 15% av meg er kvelds- og tidlig morgen-menneske mens de resterende 5 altså tilhører dagen da jeg rett og slett slapper mer av om natten når det ikke er noen butikker som er åpne slik at jeg blir sittende og tenke på at jeg burde vært innom sånn NÅ, og da er det også ytterst få individer oppe som bråker, lader lyger og er til generelt bry xD

Så, hva foretrekker du: Natt eller dag?

Stay goregeous!


04.05.2017, 21:38De siste ukene har jeg gått rundt og vurdert noe frem og tilbake rundt særlig en ting. Og for å ikke kjede ihjel flesteparten av dere som allerede har lest om det jeg nå sikter til fra før, og for å ikke risikere å kjede ihjel meg selv i tillegg ved å gjenta alt jeg skrev for noen uker siden, så kan vi heller si det sånn at dere som ikke alt har lest om mine tanker om "en mulig tilgivelse" fra blogg.no-teamet kan klikke klikke dere inn her.

I dag tidlig tok jeg omsider sjansen, jeg sendte blogg.no en mail hvor jeg først fortalte litt om hvordan bloggen min en gang var før, og hvordan jeg selv i hvertfall føler at den er i dag, samt at jeg også valgte å nevne den ene spesifikke episoden som fikk bloggen min totalt kastet inn i dødens mørkeste venteværelse for en liten stund.

Jeg spurte så om det var mulig å gi bloggen min en aldri så liten prøveløslatelse, gi bloggeren i meg en ny sjanse til å skinne mer i det offentlige rom igjen. Og jaggu skulle det vise seg å funke! Nå kan jeg ENDELIG blogshoute igjen, nå kan folk ENDELIG se innleggene mine under "Siste blogginnlegg fra Oppdal" igjen, og i det hele tatt: Alle sperrene denne bloggen har "lidd under" de siste årene er nå hokus-pokus borte.

Så nå gjelder det "bare" å holde meg på riktig side av grensa fremover. Jeg kommer nok fortsatt til å få høre at jeg er litt drøy fremover, men forhåpentligvis ikke for drøy slik jeg tydeligvis var en gang tilbake. Og nå som disse sperrene er opphevet kan det jammen hende at bloggmotivasjonen min blomstrer enda litt høyere opp igjen også. For jeg skal ikke benekte at da de disse sperrene først kom i 2012, ja så gikk det en hel del utover litt av hvert... xD

Syns du at denne "prøveløslatelsen" er fortjent?

Stay goregeous!


02.05.2017, 21:42Her er det meningen at det skal stå noe. Først prøvde jeg å finne mannen i gata, tenkte å spørre om han kunne stille opp, men han var dessverre opptatt med kvinnen på motorvegen. Så prøvde jeg å spørre store stå om han ville være til hjelp, men store stå hadde dessverre krympet etter at han la alle fremtidsplanene på is her om dagen.

Så prøvde jeg å finne noen skilt i håp om å få låne og samtidig få sette de opp her for en liten stund, men alt jeg fant var bare et par nystrøkne singleter. Så begynte jeg desperat å ligge meg opp i høyden, men etterhvert slo høydeskrekken til og jeg falt på et meget usjarmerende vis ned igjen.

Nå ligger jeg her rett ut, slapp og lei. Jakten på å finne noe eller noen som kan fylle opp dette bleke, triste tomrommet med noe interessant, underholdende og meningsfylt har feilet katastrofalt, akkurat som den gangen alle kommaene prøvde å stille seg på rekke og rad bak onkel spørsmålstegn. Det gikk bare så ille, ille galt.

Spørsmålsmannen kunne heller ikke stille opp i dag!..


Les mer i arkivet » Mai 2018 » April 2018 » Mars 2018

Aylar Von Kuklinski
I know that I`m not so beautiful, sweet and pretty... BUT, I still belivie in myselv, and I know who I am. Do you?FORSIDE

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...