hits

31.05.2012, 19:56Dypfrosset inn i sin egen nervøsitet står en skjelven mann. Han lar rastløsheten herje vilt i kroppen. Han venter en telefon.
Hjertet hans dunker som to elskede mennesker lent over på en sofa. Han venter på telefonens vibrasjon og lyd.
Konsentrasjonen gidder han ikke felle andre steder. Mens han venter, gjør han ikke noe annet, enn å bare vente.
Tiden flyr og hans liv blir stadig kortere. For hvert minutt han venter, bruker han 60 dyrebare sekunder av livet sitt.
Likevel, han er ikke smart nok til å gjøre annet. Han sløser ventetiden på å bare vente. Han sløser livstiden sin på det.

Konstant holder han på å vrake nervene sine. Det er et fullstendig kaos inne i hans dype sjel. Kan du tyde den?
Der og da innbiller han seg sin egen udødelighet, den finnes bare i naiviteten. Han skal også dø, slik som deg!
20 år er han blitt, halvparten av årene har delvis vært utsløst på tomgang og svakheter. Skjønner du hva jeg mener?

Telefonen har enda ikke ringt. Og han synker stadig inn i sitt eget tap av tid. Latskapen og feigheten holder han fast.
En tikkende bomber sitter i hans hode. Tikk takk, tikk takk, hører du tikkingen og takkingen? En utakknemlig lyd!
(31. mai 2012)


31.05.2012, 15:18

Hvem skulle tro at jeg hadde stått opp enda? Vel, jeg er stolt av meg selv som faktisk klarte å stå opp for en times tid siden. Klokken er riktignok 15.09 i skrivende stund, men jeg er som en vampyr.

Så to filmer i natt, de to jeg fikk i går. Startet med "Insidious", deretter hadde jeg et 18 minutters telefonintervju med Linda Ramona Eliassen Evensen fra "Thrill Of A Kill"-filmen (intervjuet kommer senere) før jeg startet å se "Van Helsing", så den første timen, før jeg la meg. "Van Helsing" er litt over to timer lang, og jeg var litt for ukonsentrert til å se ferdig hele da, dessuten var klokken nesten 06, hehe! Så...

Da jeg sto opp i dag, og åpnet døra lå det en pakke fra bokkilden.no. Endelig har jeg fått tak i det Satanistiske bibelen!!!!

Utfordringa ligger i at den står skrevet på engelsk, og at det var kukumulig å finne den norske. Så jeg ga opp, og gikk for den originale i stede!
Det er egentlig best, bare man setter seg nok inn i det jævla språket!

Vi reblogges!


30.05.2012, 20:53

Nå har vi kommet til det stadiet der ytringsfrihet og sensur er på topp i den Norske politiske verden igjen. Skummelt å si det.

For eksempel, så forbinder politikere ofte ytringsfrihet med statskupp, eller landsforæderi. Staten blander ofte inn disse tingene for å få "ytrer" til å tie stille, for det kan bli en fare for disse personenes posisjoner.

Men... Synes folk bør få vite et par ting, så dei kan komme med EGNE meninger om saker og ting.Vi begynner med det Norske flagg, som av en eller annen grunn, noen utlendinger ville fjerne, der sa regjeringen nei. Men som regel i sånne saker, er det en eller annen luring som absolutt må få tingene gjennom og fåreslo at vi måtte fjerne statsreligionen i Norge. Grunnlaget er at Islam ikkje skulle bli undertrykket kristendommen, og dette ville fremme norges flerkulturelle fremgang. Bing! Dette syns den Norske regjering var et fabelaktigt forslag... Også kommer AP`s Kommunistiske fremgang i Norge (som vanligt), uten folkeavstemning (som er vanligt i så viktige saker i Demokratiske land) så falt forslaget igjennom... Det som er sensurert for folket her er at hvis statsreligionen blir fjernet, så blir også flagget til Norge fjernet. Endret vil noen si, men endrer du det Norske flagg, så er det det samme som å fjerne det. La meg forklare flagget for dem som ikke er helt inneforstått med dette :

Det RØDE i flagget vårt, står for vårt blod.
Det HVITE i flagget vårt, står for våre vintrer.
Det BLÅ i flagget vårt, står for vårt hav.
Krysset i flagget vårt, står for KORSET som står for Den Norske Statsreligion (som desverre må fjernes).Noen sier at korset må bli, for symbolsk standar... Men dette vil ikke la seg gjøre. Da vil nok Vatikanet kalle Norge for hyklerisk / kjetteriskt og fremsi det Norske flagget for et falskt landsflagg. Nordmenn vil bli folket uten flagg.

AP-regjeringen har her gitt bort en voldsom stor del av Norge til fordel for Islam. Så eg spør... Nå når Ap regjeringen har gitt bort statsreligionen til Norge og fjernet flagget fra det Norske folk... Er ikke dette landsforæderi?? Hvis det ikke er det, så ber eg folk komme med grunnlag for å endre MITT syn på dette.

En ting til, som bør røre litt hos folk er at politikere har fått gjennom en lov som sier at en ikke kan straffeforfølge en politiker for politiske syn, forslag eller utførelser, så det er ikke det grann morsomt at politikere kan gjøre som de vil i Norge, uten at det norske folk kan gjøre noe med det. Til og med forslag om å fjerne kongehuset er fremstilt. Dette går under høyforæderi av landet vil jeg si!!!! Hvis Norge kommer i krig, som vi faktisk er i, så kan kongen gå inn og ta makten fra regjeringen og regjere fra et monarki for det beste for landet og folket til krigen er over. Norge er i krig via Nato.

Flerkulturelt ja... Der er det også sensurert... Det står i den Norske lov at innvandrere som kommer til Norge, skal intigreres i det norske folk og at dei skal lære norsk og gå etter norske lover... Dette er litt vilt, men her er det det Norske folk som skal innrette seg, hvis ikke, så er vi rasister. Skjønner ikke Norges rettsvesen at dei er rasistiske mot norske kvinner? Utlendinger har sluppet unna med voldtekter på grunn av kulturelle forskjeller... Norske kvinner har gått i bikini og vært lettkledde pga varmen i evigheter... ikke for å gå rundt og be om å bli voldtatt. Dette vet jo det norske rettsvesenet om, men dei vil ikke virke rasistiske, så da er det kulturforskjell som er unnskyldningen / løsningen. Nærmere 70% av voldtekter er fra dette holdet og bare rundt 15 - 20% av dette blir løst. Dette sier ikke staten så mye om, grunnen er at det Norske folk "kan" reise seg. Dette er sensur. Hvor ble det av loven om at dei skulle følge Norsk lov? Skal ikke Norske kvinner være fri i sitt eget land? Og hva med utlendingene som sitter openlyst og sier dei kommer til å voldta norske kvinner igjen? Og for å følge den flerkulturelle saken videre med statsreligion... Både USA og Australia, som er verdens mest flerkulturelle kontinent / land, har en statsreligion, kristendommen. Her kommer det også gjennom at det Norske folk må innrette seg. Alt dette vil eg kalle folkesensur. Folkesensur er noe kommunismen brukte for å kontrollere folket på. Det dei ikke vet, har dei ikke vondt av.Så har vi løftene som Jens trodde han slapp å holde... Igjen. Barnehager,skoler,helsesektorer,gamle/hvilehjem infrastrukturen og matvarer skulle alle bli så mye billigere og / eller bedre om bare han / AP ble valgt igjen til å styre landet. Ser dette... Det er en grunn til at det er streik i halve landet. Husker min egen reaksjon på dette da rett etter valget han ville la dette ligge på vent mens han ville bygge en miljøfabrikk til 8 mrd. kroner istedet.

Streiken er en konsekvens for disse brutte løftene... AP sitter og gnir på disse pengene, og ber streikerene om å tenke moderat, samtidigt som dei vil sende ytterlige 56 mrd kroner for å hjelpe på krisen i eu-landene... Skjønner ikke politikerene at Norge ikke er med i EU? Og hvorfor må norge rette seg inn etter eu regler? Greit med biler, som av og til tar turen til disse landene, men disse kontrollene burde vært valgfritt om noen hadde planer om å reise til et av eu landene. Tviler på om en barnehage tar turen med eu sand og eu rusjebane og eu klatrestativ med... Eller gamlehjemmet tar med seg dei eu godkjente trappene til tyskland... Dessuten er det vanskeligt å tenke moderat, når jens stoltenberg og hele ap regjeringen har økt sin egen lønning med 60%. Tenk moderat Jens... Send lønningene dine til eu krisene. MIN forklaring på dette er at alt eu godkjent er dyrere og folk må kjøpe det... Og ting som det norske folk må betale på, er det avgifter på, som staten igjen tjener på. Dette kaller jeg å loppe folket. Det er en grunn til at det Norske folket ikke er med i eu.

For å sette ting litt på spissen av 56 mrd summen som det kan gjøre for det norske folket :
*staten kunne ha dekket strøm og nettleie for hele den norske befolkning i over 120 år.
*staten kunne ha dekket frikort for det norske folk i over 90 år.
*staten kunne slettet all gjeld for hver eneste nordmann i norge opp til flere ganger.
*staten kunne ha pusset opp alle barnehager, skoler, gamle/hvilehjem, mat og infrastruktur i norge og en del i sverige.
*staten kunne økt lønninger til streikere med over 200% i flere år fremover.
*Og med litt hjelp fra statskassen, så kunne dei bygget et hus til hver eneste familiene i Norge.Det som også er frustrerendes er at maten blir dyrere. Så jeg spør igjen... Moderat?

AP regjeringen har slettet over 380 mrd kroner som var gjeld til et eneste land i eu krise landene. Over 128 mrd i et annet land osv. Dette går også under folkesensur.

Så til dem som stemmer på denne AP regjeringen igjen, vil jeg bare si at lykke til med å gi bort landet vårt og eg vil ikke høre et knyst om at det Norske folk er mot kommunisme... AP er et Sosialkommunistisk parti. Dere lærte alle om kommunisme på skolen, alt begynner i det små.

Dette er MIN mening, som eg Ytrer om saker. Prøv å sensurer meg.


Skrevet av "Jens Grete"


30.05.2012, 15:25

Pakker kan til tider være en belastning. Gaver fra gamle tanter og slekter er gjerne det. Personlig er jeg ikke veldig glad i pakker fra andre, spessielt ikke fra... Slekt. (Utakknemlig faen, ja jeg vet...)
De beste pakkene får jeg helst fra mine bestevenner (som jeg føler kjenner meg best) (familie telles ikke i den kategorien), for ikke å snakke om, meg selv! <3

Når jeg sto opp i dag var jeg utenfor døra og sjekket om det hadde kommet post. Dobbel post kom det faktisk i dag!
To hentelapper. En fra cdon. Og en jeg har gledet meg et par hakk mer til, pakka fra Black Widow!
Må bare få skryte litt igjen av den butikken. Har fra før intervjuet Lisa som står bak siden, og jeg skrev noe da også. Men en god butikk får aldri nok god omtale!

Jeg elsker rett og slett Black Widow, og jeg skulle gjerne elsket med butikken også!
Prisene er riktignok ikke de laveste man kan falle for, men man skal ikke alltid tenke på det. Har man ikke råd, så sparer man til seg råd!
Jeg har ikke midlertidlige planer om å skifte butikk når jeg handler sko, for å si det sånn!

Det var riktignok kun ett av tilsammen to par sko som ankom i dag, neste par er like rundt hjørnet. Satser på neste uke eller noe sånt.
Det parret jeg enda ikke har mottat er et litt mindre parr, ja dere får se når jeg får de! ;-)

Her mine kjære horer, ikke-horer, gentlemens, rasshøl og helt nøytrale kjipinger, her er mine nye sko!!!!!!!!!!!!!:

Gjelder bare å ikke kødde med meg for tiden. Hvem vil vel ha disse skoene mellom beina, mener jeg!
Etter jeg fikk pakken, gikk jeg ut igjen for å kaste pappen og søpla. Og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med dem selv, og driter loddrett og vannrett i om noen andre er uenige, derfor spørr jeg ikke hva dere synes en gang! ;-) Skoene passer med utmerket (bestilt i guttestørrelse 44), de er gode å gå i, litt varme, men shitt happens.

Så var det pakken fra cdon...
"Van Helsing" er en film som blant annet min strålende flotte venninne Charlotte har anbefalt meg å se, hvis ikke skulle hun gjøre noe som jeg har glemt...
Nei, det var snakk om å hjemsøke meg... Jaja, det er forsåvidt bedre å bli hjemsøkt enn å bli voldtatt med kaktus.
I tillegg til "Van Helsing" syntes jeg også at jeg måtte få med meg "Insidious" som er laget av de samme dudene som sto bak Saw og Paranormal Acticity!Noen som har sett disse filmene?

Som skrevet før;
Jeg fant det livsviktig å se Van Helsing nå før remaken til Hollywood med Tom Cruise (han retarde scientologiøse duden fra Mission Impossible) kommer..
Snakk om å voldta respekten til folk!

Vi reblogges!


29.05.2012, 23:02Har du noen gang hørt om ekornbrødrene Hans og Ragnar?
Hans og Ragnar var to energifylte ekorn. Ragnar var yngst.

Til tross for utseendemessige likheter var det meste på innsiden som var forskjellig.
Begge hadde mye energi, begge brukte energien anderledes fra den andre.
Hans var en skikkelig lathans. Ragnar, var et yrkesekorn.

«Nå må du se til å gjøre noe!», skrek Ragnar oppgitt en mandags morgen.
Hans lå og solet seg under et eiketre. Ragnar gikk mot broren og ristet på hodet.
Ragnar var fult av flekker. Han hadde drevet på hele natta og jaktet på nøtter og mat til vinteren.

«Kjære broder. Min elskede venn. Du er ufattelig morsom når du er så sinna. Ta det heller litt kult, slik som meg. Jeg har nettopp vært i pornosjappa og leid den hardcore-filmen med Lillith-Bangbang Ekorn i hovedrollen, hun med den ufattelige glatte pelsen», svarte Hans omsider.Ragnar ristet på hodet.
Og slik fortsatte sommeren. Hans var som regel over alle andre hauger enn brorens arbeidshaug. Han var over nabohaugen og hilste på musevennen til nabokjærringa, han spilte bowling og Play Station i timevis og drakk alkohol og sang karaoke så det sang etter!
Mens Ragnar, han jobbet, jobbet og jobbet og jobbet, og jobbet, og jobbet, og jobbet.

«En dag vil han nok forstå. Det er bare så ergelig at det er jeg som må gjøre alt alene. Han hadde hatt godt av litt arbeid han å! Den lathansen!», forbannet Ragnar og sparket hardt i en valnøtt som lå forran han. Valnøtten ble skutt mot veggen og dessverre for Ragnar kom den i reversj og styrtet Ragnar rett ned en grop han nettopp hadde gravd.

Vinteren nærmet seg. Situasjonen var som før. Ragnar jobbet og passet på at alle de viktige tingene ble gjort. Og Hans, ja han levet livet som en ekte konge!Da vinteren omsider kom bestemte Hans seg for å dra avgårde til syden. Uken før hadde han vunnet i et lotteri og hadde akkurat nok penger til en enveis-billett til syden. Han hilste broren i det han fartet avgårde i naboens bil, riktignok som blindpassasjer.
Ragnar ristet oppgitt på hodet og skulle til å gå tilbake til arbeidshaugen sin i det en stor varebil kom susende mot han. Ragnar rakk ikke å reagere før varebilen kjørte over han, og han lå der som most lasagne i bakken.

Moralen i historien må vel være at man får leve mens man enda ikke er død?
(Historien er skrevet den 29. mai 2012)


29.05.2012, 20:45

Der ja, omsider gadd jeg å lage begynne på et innlegg. Men jeg skal være kort, for det er egentlig ikke noe særlig spennende for noen av dere egentlig. Så jeg erkjenner vel dette innlegget delvis som spam.

Vel, henta pakke fra Dragens Hule i dag. Bestilte meg tre nye drikkeglass forrige uke som jeg er ganske fornøyd med, midt på treet. Japaninspirert design av Big Pete, rommer 4,5 dl.Synes disse er veldig lekre jeg!
Hva syns du?


29.05.2012, 08:11Araknagrotesque O39

De kryper og kryr, de er spredt til alle kanter. Du kan ikke høre dem, heller ikke se.
Natten er deres kamuflasje. Som noen rovdyr kryper de i et hurtig tempo mot sitt mål.
Snart er de ved ditt hus. Du sover som et hjelpesløst barn som snart får døden på besøk.
Vinduet ditt har du latt stå oppe i natt. Snart skal de kravle gjennom, alle som èn.

Oppover husveggen løper de som sultne vampyrer. Behovene deres er todelt.
Noen av de ønsker kvele deg, noen ønsker spise deg. Og du sover naiv som du er.
En svært varm natt det er. Du sover uten dyne, uten klær.
Første Gnaphosidae har alerede nådd toppen.
Ti tusener av edderkopper har ankommet ditt rom.
Spredt er de til alle kanter. Alle med felles mål, deg!
Du skal suges, bites og kveles inn i mørket!
Aldri mer skal du få se dine foreldre igjen, aldri mer dine venner!
Hæren har kommet inn. De siste skyver igjen vinduet!
Noen løper mot kommoden, den velter og sperrer døren.

Skvetten våkner du til! Du skal til å slå på lyset, men det er for sent!
Et offer for edderkoppenes raseri er du blitt.
De glemte aldri hva du og dine venner gjorde... Forrige helg..
Hevngjerrige skal du og dine venner bøte med deres liv.
En etter en! En sverm styrter ned i din åpne munn.
Uredde trosser de forsvarsmekanismen i kroppen din.
Du klarer ikke brekke deg, du klarer ikke spy.
Hjertet ditt slår som lynet. Blodet i kroppen virvler som en vind!

En annen sverm styrter nådeløst inn i ditt skjøre rasshøl. Hele kroppen er invadert.
Du ønsker å skrike, men stemmebåndet ditt er opptatt.
Ingen svarer deg! Ingen hjelper deg!
Edderkoppene i deg har funnet sitt leketøy. Genene dine er nå deres.
De biter og spiser seg innover.
Blod begynner å renne. Blodet begynner å renne, innen ifra.
Du drukner i din egen kropp.

Du faller brutalt ned fra sengen, hodet mot gulvet.
Deler av deg er fortsatt igjen i sengen. Du ligger opp ned mot gulvet, på skrå.
Blodet i deg kommer til hodet, det renner ut av øynene, gjennom nesen, ut av munnen.
Noen av de minste edderkoppene har nå blitt kastet opp av blodfontenen.
Noen av edderkoppene druknet i forsøket på å drukne deg.
Til slutt sier ditt hjerte stopp!

Halvparten av edderkoppene i din kropp kommer helskinnet ut igjen, resten ligger igjen i deg.
Fornøyde etter nattens aksjon kravler de sammen, hjem igjen.
I morgen natt skal dine venner lide samme skjebne.
Du er i helvete nå, og kan ingenting gjøre!
(29. mai 2012)


28.05.2012, 23:39Tid er som vann. En gang vil det renne ut.

Det finnes ingen garantier for når. Plutselig er alt tomt, og det er ikke mer å gå på.
Blodet som i meg bruser i dag, trenger ikke bruse i morgendagen.

Kanskje er nettopp morgendagen dagen hvor jeg ligger der.
Kanskje er morgendagen dagen hvor jeg forlater deg, og vi møtes aldri mer.
Et liv er som været selv. Det kan være solskinn og klar himmel en dag,
men neste gang er tordværet og stormen der. Og da er jeg blitt syk, og så død.

Døden henter deg når du minst venter det.
Det kan være trikken i byen, mursteinen fra taket, sykdommen fra helvete.
Eller noe helt annet. Jeg håper du forstår, at jeg kan ikke være her for alltid.
Ta ikke en eneste dag forgitt, heller aldri en eneste venn.
Bare midlertidlig har jeg mine tær duppet i vår felles jord.

Men engang skal hele meg ligge under oss. Og verden skal gå videre.
Livet kommer, livet går, livet består og døden rår!

Man vet aldri. Kanskje en dag svever jeg over deg som en sky.
En sky som vokter over deg, og passer på deg når kroppen min ikke lenger kan gå.
Uansett hvor jeg skulle være i fremtiden. Jeg vil alltid elske deg, død eller levende.
Det må du aldri tvile på. Til tross for avstanden er stor, og døden er vond.
Et sted vil du alltid være, i mitt hjerte skal du være i evigheten.
Seiler jeg en gang fra deg, ikke gråt. Havet har nok av vann.

Skulle jeg ligge tom for liv i morgendagens magiske timer.
Gå videre! Lev, le og kos dere! For ingen er uerstattelige.
Etter regnet kommer sola igjen, sterkere enn noen gang.
Og med de ord, senker jeg nå mine tanker.. Mine armer små.
(Skrevet 28. mai 2012)


28.05.2012, 19:42

Nei, slapp av alle sammen! Jeg har IKKE blitt en av de som har gått av vettet og blitt religiøs! Men jeg leste nettopp en sak på Oppdals eldste lokalavis sin offesielle nettside opdalingen.no at det nå har vært gudstjeneste i skogen. Såkalt naturgudstjeneste.

"Med et bærbart orgel, en presenning og en stokk for tilhørerne å sitte på hadde Fagerhaug sokneråd ordnet med en utegudstjeneste på søndag.
Rundt 25 stykker hadde møtt opp for å få med seg den kombinerte gudstjenesten og naturvandringen i furuskogen på Fagerhaug",- skriver opdalingen.no.Ikke nok med at menneskene prøver å narre seg selv med religion, men nå skal også elger, ekorn, fugler og andre skogsdyr lokkes inn i ondskapen av idioti også. Hærlig, jeg blir bare mer og mer fan av, ehm, menneskeheten?
Personlig føler jeg ikke noe stort tap for at jeg ikke var på skogstur i Fagerhaug der og da, da en Brynja Vigdis Thorseinsdottir forkledd i hvite gardiner fort kan forveksles med et kristent, dritskummelt fugleskremsel som kan skremme livskiten av en hver og èn.

Så er det vel heller ikke veldig lenge til Vaffelkirka fra Oppdal kommer tilbake i sentrum. Da hvem som helst kan kjøpe en religiøs vaffel, og møte Jesus Kristus i våt version dagen etterpå i form av avføring! Ha Jesus ved ditt hjerte på dagen (i alle fall i magesekken), og guide han ut av det hellige rumpehull på den mørke kveld!
Ingen skal si at de eventyrlystne små og store barna i Oppdal har dårlig kreativitet og lav fantasi!

Så vil jeg gjerne avslutte dette innlegget med en bønn om at de religiøse fortsetter å underholde oss andre i flere gode år fremover.
Nå ser jeg bare frem til Jesus Kristus kommer tilbake som vi "alle" har ventet så lenge på, kanskje kan vi se han i "God kveld Norge" eller noe om ikke veldig lenge!
TIl da! God 2. pinsedag!
28.05.2012, 06:38

Fremskritt, forandringer og fremgang er ting som holder bloggere i live! Jeg tenkte litt på å kanskje lage meg en signatur. Og det har jeg nå lykkes i. Et png-bilde er laget, som herved er blitt min upersonlige, personlige signatur. Den er personlig i den forstand at det er jeg som har laget den, og den er i mitt hode også litt upersonlig siden det er laget på en enkelt datamåte, med farger og skrifttyper som andre mennesker har laget for meg.

Vel, how to do!
Det finnes flere måter å gjøre det på, også enklere enn min måte! Men slik har jeg gjort.

1, Jeg klikket meg først inn på www.mylivesignature.com
2. Deretter klikket jeg på bannerbilde hvor det står "Click her to start".
3. Klikket etterpå på "Using the signature creation wizard"
4. Så skrev jeg hva som skal stå, i mitt tilfelle "Aylar Von Kuklinski" ;-)
5. Deretter velger man font/skrifttype, størrelse, farge og vinkel.
6. Til slutt får jeg opp ferdig bilde av signaturen, jeg høyreklikker med musa og trykker "Lagre som"
7. Jeg lagrer bildet på pcen min, og laster det deretter opp her på blogg.no.

Er greit å lagre bildet i en kategori der det ikke er veldig mange andre bilder, slik at det går raskt å finne den igjen for hvert innlegg!

Det finnes en annen måte å legge inn signatur på, for den som vil slippe å legge inn bildet hver eneste gang, på nytt. Men siden jeg har en del gjestebloggere innom, så vil jeg ikke bruke kode sånn at signaturen automatisk popper opp hver gang. Siden jeg ikke vil ha min signatur på andres gjesteblogginnlegg.
Resultatet ser dere nedenunder!27.05.2012, 17:18

Nå skal jeg gjøre et lite forsøk i å tømme meg på et viss tema, for denne gang.
Det er en ting som provoserer meg og irriterer meg noe. Og jeg skal gjøre et forsøk i å ordlegge meg best mulig for å unngå eventuelle missforståelser.

Ok, jeg er ikke den som er aller mest ute blant andre folk. Jeg er heller ikke den som er minst ute blant andre folk.
For noen dager siden var det noen som satt og mente at jeg hadde godt av å komme meg mer ut, og at Huset var noe for meg.
Huset er et sted hvor hvem som helst kan møtes, og hvor alle kan være seg selv. I følge den personen som har vært der selv så skulle jeg få oppleve noe helt unikt jeg aldri har opplevd før. Han sa også at jeg trang ikke si noe som helst, kunne bare sette meg ned og glo i en avis eller hva faen jeg ville...
Det er helt ok at folk foreslår ting, sånn en gang... Men det er et sted man fort kan gå over en viss grense når det kommer til meg, og sånne ting. Når man begynnner å prøve å overtale meg til noe, og attpå til kommer med setninger som "jeg er veldig sikker på at du hadde hatt veldig godt av det" og sånne ting, det er da jeg begynner å bli smålig irritert. Spessielt med tanken på at jeg faktisk føler at jeg sitter ikke så mye hjemme som noen har det til. Vedkommende må bare ha fått det for seg der og da, for den dagen han satt der og sa det så hadde jeg aldri møtt han før! Og riktignok var vedkommende noe beruset, som han også var siste gang jeg møtte han igjen, da også, på høylys dag..

Men han er ikke den eneste, også enkelte andre som har vært høyst edru har også sagt dette. De fleste har riktig nok vært godt voksne folk, fra en litt annen verden enn meg selv. Uansett, kom gjerne med en liten ide eller noe. Men ikke sitt å prøv å overtal meg hvis jeg først sier at det er noe for meg.
Jeg HATER når folk tror de kjenner meg nesten bedre enn jeg selv gjør. Jeg er kanskje en outsider, men jeg trives med meg selv. Og da føles det ekstra provoserende når folk nesten sier rett ut at jeg har det ikke så bra likevel som jeg tror...

Det er lov å være snill, og å bry seg om folk! Men faen, jeg bare advarerer: Får jeg nok av slike ting, ender det til slutt med at jeg kutter dere ut, og ikke gidder å ha noe med dere å gjøre lenger! Og nå snakker jeg kun til de få det gjelder! Ikke alle som leser bloggen min nå. Hehe...

Og en siste ting: Hvis det er noen barn som leser denne bloggen! Ikke stopp for å snakke med meg hvis dere ser meg ute på gata! JA, jeg vet jeg har kule sko, og JA jeg vet at jeg har spessiell stil og slikt. Men med mindre du ikke kjenner meg noe spessielt godt, hver så snill, ikke stopp meg for å stille meg mange spørsmål eller ta en prat. Jeg synes det kan være ok å prate med folk, men det er ofte en grunn til at jeg har med musikk på begge årene når jeg er ute! Jeg er ikke interessert, generellt i å stoppe og snakke med folk som jeg ikke kjenner. Og da holder det ikke at dere en gang har kjent, eller kjenner min mor eller far eller noe! Jeg er ikke mamma, jeg er ikke pappa! Jeg er meg selv, og jeg er nok litt anderledes enn de fleste i familien når det kommer til å prate med "hvem som helst"!
Barn, voksne og gamlinger som egentlig ikke kjenner meg godt; leave me alone! Jeg har nok venner, jeg har ikke mange, men jeg har ikke behov for å øyeblikkelig stifte veldig mange bekjentskapninger. Jeg vet jeg også skrev et innlegg om at ulikheter tiltrekker hverandre, og det er også sant, men til en viss grad! Mitt største problem akkurat nå føles ikke som at jeg er så ensom, men heller at jeg er for snill og folkelig, da begge de ordene "snill" og "folkelig" er to ord jeg snart setter opp på hatlista mi..

Fuck altså...
Vi reblogges!


26.05.2012, 18:58

Dagen i dag har gått sjapp. Rett og slett sjapp.
I halv to tiden i dag dukket min kjære aktivitetskontakt Bård opp som avtalt. Så dagen så og si med at vi kjørte litt rundt sammen, og sånne ting. Etterpå skulle jeg på Bunnpris for å pante, ehm, 4 tomflasker. Der møtte jeg en jeg møtte tidligere denne uken. En veldig, veldig snakksom fyr på snart 60 år. Veldig smart fyr. Så etter at jeg hadde sagt hade til Bård så ble det til at jeg og han satt og snakket om ting og tang, helt til nå. Så nå er det akkurat så vidt jeg rekker å skyte inn et lite blogginnlegg før jeg før besøk av pappa i 19-tiden.

Fikk en konvolutt i posten i dag. Bilder som jeg har bestilt fra Foto Knudsen for en stund tilbake. 18 digitale bilder i størrelsen 10x15 og 38 digitale bilder i størrelsen 10x13. Fant ut i dag at helst skulle alle småbildene vært i 10x15, siden de som ble i 10x13 ikke fyller en hel fotoramme. Har seg nemlig sånn at 3 av de bestilte bildene skulle rammes inn i rammer jeg har i dag. Mine kjære venninner Sara, Renate og Emelie synes jeg var på tide å gi en plass i vinduet mitt, siden de virkelig er blant de beste og nærmeste jeg har!

I tillegg til de tre innrammede bildene så har jeg også en del andre bilder, mye bloggbilder som skal settes inn i eget særpreget album, når jeg mottar det albumet om en stund.

Ønsker alle sammen en strålende bekmørk pinse!
Vi reblogges ^^


26.05.2012, 04:52

Den som sover, synder ikke - Sier et gammelt ordtak.
Fuck gamle ordtak, akkurat i natt. For jeg sover ikke, og jeg synder! Hvordan og hvorfor jeg synder i natt trenger jeg ikke å dele med dere, hehe. Jeg kan, men dere vil ikke høre om det. Uansett, for snart to timer siden klatret min kjære Belle opp på veggen. Denne gangen helt opp, helt opp til taket sitt, faktisk. Jeg reiste meg fra sofaen og bestemte meg for å filme den snutten dere kan glo dere gjennom ovenfor.

Tror dere jammen ikke hun hang der minst en hel time i samme posisjon etter at jeg hadde slått av kamera å? Jo!
Vel, på tide å kanskje gå litt i dvalemodus. Er egentlig snakk om at jeg og Bård (aktivitetskontakten min) skal treffes igjen i dag, og pappa senere i dag igjen. Pluss at jeg gjerne vil rekke å innom posten før de stenger i dag, dersom det har ankommet en eller to pakker til meg... Så, I guess this is it for tonight? Or mayby not.

Kliner til med noen bilder helt på tampen før jeg legger meg i alle fall!:Vi reblogges!


25.05.2012, 20:34

Dette har vært en helt fantastisk dag! Lasagne er snart fordøyd, og det er også dagens sorte vits fra min side.
Lenge leve sort humør og dens overmakt!Saken er nemlig at det ble i dag annonsert på facebook og her på bloggen at jeg og ei til venter barn om 7-6-måneder. Mange har avslørt spøken, mens litt flere har faktisk helt seriøst lurt på, og nesten enda flere har kommet med gratulasjoner.

Jeg takker for alle gratulasjoner, det er jeg, "barnemoren" og luftfosteret glad for!

Jeg har en gledelig nyhet til Barnevakta, barneværnet og alle andre i verden. Som de sier i skjult-kamera-serien "Punk`d"
YOU GOT PUNK`D (in the fucking face)

Tusen takk til Emelie og Hansi som ville være med på spøken, og sa ja til å være gudfedre.
Og tusen takk til alle mine andre underdisipler! You all rock my fucking virginity!

Elsker dere!
Lenge leve sort humor, og evnen til å provosere!
Så da avslutter jeg dette innlegget med å blåse hodet av det lille luftfosteret mitt. R.I.P.

Vi reblogges!


25.05.2012, 15:29

Ja, overskriften sier egentlig sitt!
Saken er rett og slett, tro det eller ei. Men om 6-7 måneder venter jeg (og ei til) et nydelig barn som skal få sette sine føtter på norsk jord for første gang.
Det vises ikke så veldig enda på den kommende moren at hun bærer en baby, men det kommer nok snart tenker jeg.
Hva barnet skal hete er vi ikke helt enige om enda, ikke vet vi det helt sikkert heller, i og med at ingen av oss vil vite hva kjønnet blir, før barnet er født.
Vi sitter for øyeblikket med fire alternativer for navn om det blir ei jente, og tre om det blir en gutt. Hva det blir vet vi egentlig ikke før barnet kommer.
Ingen av navnene er kjønnsnøytrale navn som kan brukes på begge kjønn.

Det var egentlig alt, ser nå virkelig fremover. Nytt sted å bo, og flytter da sammen med den kommende moren :-) Gleder meg sånn at jeg vet ikke hva jeg skal si som dekker det jeg føler nå.
Alt blir helt snudd på hodet, det var ikke planlagt for å si det sånn, men heldigvis har både jeg og henne tatt nyheten med et stort smil, og vi ser nå lyst på fremtiden! :-)

Flytter forhåpentligvis i løpet av juli (skal fremdeles bo i Oppdal), og da flytter jeg sammen med verdens skjønneste, kommende mor (som ikke vil bli nevnt i dette innlegget siden hun ikke helt har fortalt alle de nærmeste om nyheten enda).

Uansett, jeg synes det er på tide med en liten gratulasjon? :-)


25.05.2012, 00:28

Er igjen en stund siden jeg tegnet sist nå. I kveld har jeg bestemt meg for å tegne litt igjen, til tross for den helvetes varmen.
Det er en helt spessiel venninne jeg har tenkt på å tegne en god stund nå. Og det er Charlotte!
Spurte om lov til å tegne henne for noen dager siden, fikk et ja, men det har ikke blitt til at jeg har giddet å tegne før i kveld, mye på grunn av varmen som gjør at jeg da gidder lite!

Her er resultatet!


Slet noe på slutten, spessielt da sortblyanten begynte å svikte. Så da ble det noe krot med sortfargen... Akkurat helt rett farge som skal fucke å, hehe...
Her er forresten en link til bloggen hennes!

Vi reblogges!


24.05.2012, 17:03

Hver eneste dag er Halloween! Så og si, for meg.
Julenissen og påskeharen kan legge seg på et kaldt og flatt bord i en kjeller og bare skjæres opp i strimler, det er Halloween som teller! Fuck de såkalte kristne tradisjonene..

I dag kom det omsider en pakke fra... Ehm, superkul.no, egentlig en nettside jeg ikke har mye til overs med, da det er litt overfylt av tragiske fjortisgjenstander der, men noe har jeg også funnet..

Tenkte enkelt og smertefritt bare å vise hva jeg har anskaffet meg her og nå!


Dette lysende skjellettet (som enda ikke har fått batterier) sitter over Belles bur og vokter hennes trygghet. Han har jeg kalt for Anton LaDeaf (oppkalt etter Anton LaVey som skapte LaVey-Satanismen)


En Bad Boy-hatt! Skapt for meg..


Denne flaggermusa har jeg kalt for Charlotte Sper(m)mus. Oppkalt etter Charlotte Sorgrim <3


Dette er en duk som jeg bestilte to stykker av. Siden jeg ikke har plass til å vise dere de i sin fullhet så ble det sånn som dette. Må brette ut 5-6 ganger for at dere skal få se de i sin helhet da de er 75 x 100 lang, får heller se når jeg flytter forhåpentligvis snart ;-)

Det var det. Jeg holder på å krepere og få slag! Varmen utsletter meg totalt... Savner vinteren!
HATTTTER DENNE SOMMERVARMEN!

Vi reblogges!


24.05.2012, 07:58Kjeder du deg og har lyst til å gjøre noe med det! Jeg har laget en guide som skal vise deg vei ut av kjedsomheten! Om ikke, så får du i alle fall noe å gjøre på, for en stund!

1. Ring på til nærmeste nabo og spørr om h*n/dem har noe husarbeid de har ugjort! Sier h*n/de ja, spørr om du kan få gjøre h*n/dem, gratis selvfølgelig! Får du nei, gå til nest nærmeste nabo, og slik fortsetter du til du får ja!
2. Finn det geniale ordet som rimer på pølse! Det er et ord som x antall nordmenn ikke finnes. Så motbevis det!
3. Lag en falsk blogg hvor du skriver som om du skulle vært en helt annen person som du selv har oppdiktet (å utgi seg for å være en annen person som finnes er straffbart). Skriv utrolige historier fra din oppdiktete persons liv, og straks vil folk i nærområdet snakke over alt om hvem den mystiske personen med det fantastisk sære/flotte/dramatiske livet er.
4. Plukk opp all søpla du finner som er kastet i nabolaget!
5. Lær deg å gå på hendene - Hvis du kan det fra før; Lær deg å gå på vannet slik som Jesusladden!
6. Rydd rommet ditt/huset ditt/hybelen din/leiligheta di. Er det alerede ryddig? ROT DA VEL!
7. Gå gjennom alle innleggene på fullstendigkaos.blogg.no som du ikke har skrevet på fra før, og skriv en saklig, ikke-spammete kommenter på alle innleggene du gidder!
8. Finn ut hvor mange ganger du kan kødderinge et opplysningsnummer før de banner telefonnumret ditt! (Ps: det kan bli dyrt..)

Hvis du fullfører noen av de åtte punktene mine, vil jeg sårt høre om det etterpå!
Vi reblogges!


24.05.2012, 04:29


Bilde tatt fra: ang.wikipedia.org

For en liten stund siden la jeg ut et innlegg om de 11 satanistiske reglene og de 9 satanistiske erklæringene.
I denne tidlige morgenstunden hadde jeg lyst å dele de 9 satanistiske syndene med dere, siden jeg VET det de fleste overhode har null peiling på de heller!

De ni satanistiske syndene:

1. Dumhet

2. Overdrevne forventninger

3. Ensporet innstilling

4. Selvbedrag

5. Flokkmentalitet

6. Manglende perspektiv

7. Glemsomhet - når en er fastlåst i fortidens forestillinger

8. Stolthet - når det fører til at en ikke er produktiv

9. Manglende estetisk sans

 0
23.05.2012, 20:59

Jakten på nye og ukjente individer tar aldri helt slutt. Mennesker interesserer meg og særlig og de er noe særskilt stilt! LiljeLene hater Twillight-tilhengere som skal fortelle hvor mye de elsker Twillight, hun frykter snegler og er ninja 24/7. Kunne jeg la sjansen gå når hun sendte meg en mail om at hun ville i rampelyset mitt for å intervjues? Ja, men jeg var smartere enn som så! Her skal vi krype nærmere inntil "LiljeLene"s hud! Hva gjemmer seg bak?
© Bildet tilhører Lene/liljelene.blogg.no

Først og fremst, kom med en avskrekkende eller påskrekkende presentasjon av deg selv! Hvem er du?
- Hmmm... Jeg er bare rett og slett Lene; En jente som vet hva hun gjør og sier sitt. Kanskje en enkel sjel i andre sine øyne, og jeg prøver stort sett å leve livet så godt jeg kan.

Miljø, miljø, miljø. Folk stader stadig om det, men ikke alle er like store i handlingene som i ordene. Hvordan tar du vare på miljøet, eller eventuelt ikke?
- Jeg er slettes ikke en som er miljø-fanatiker, hvis jeg kan si det sånn. Men resirkulere i søppelkassen og panter tomflaskene jeg har. Ellers så har jeg den teorien at vi som mennesker er egoister og jeg bruker ikke min tid på å hårkjemme hvert eneste plastikk eller papp. Jeg ser en søppeldunk, jeg har papir i hendene mine og jeg hiver det. That's it.

Ellers så er jeg et sykkel/gå menneske, så jeg sparer miljøet for mer eksos da!


Hva er det mest ekstreme du har hatt i kroppen?
- Eeehm.. Haha, for et rart spørsmål! Men når jeg tenker meg om så har jeg absolutt ikke hatt så mye rart i kroppen. Kanskje fluer som jeg har svelget som har styrtet inn i munnen min? Eller sølevann som jeg laget kakao av som liten?

La oss si at jeg får noen x-antall timer på å gjøre noe for å provosere deg mest mulig, hva skal jeg gjøre da?
- Vanskelig! Hmmm, jeg tror nok at jeg kan bli provosert av det meste hvis det stikker. Jeg blir provosert lett av folk som oppfører seg tåpelig, eller er stygge mot andre. Så en gang noen ungdommer erte på seg en med Down-Syndrom, og da ble jeg provosert og gikk bort og skjelte dem ut. Jeg var sint i mange timer etterpå! Så kort sagt: Jeg blir mest provosert av mennesker som går etter de svake.

Og jeg blir provosert av Twilight-worshippers!!! Viktig! Starter du en debatt med meg om hvor mye du elsker Twilight, så kommer jeg og spiser deg!


© Bildet tilhører Lene/liljelene.blogg.no

Fra sinne til frykt: Hva er du mest redd for?
- Snegler. Sånne uten skjell. De har hjemsøkt meg siden første gang jeg så dem.
Og som de fleste så er jeg redd for å miste alle mine kjære. Da hadde jeg ikke visst hva jeg skulle gjøre.

På facebook var det vrient å unngå ninjaer.. Hva er greia med deg og ninja?
- Hahahahaha! Du plukket det opp ja? Nei, det har seg at på 2. videregående så dukket jeg alltid opp 5 minutter etter skolen hadde begynt, og jeg klarte alltid å snike meg inn uten å få anmerkning. Bestevenninnen min mente jeg var en ninja i forkledning og begynte å kalle meg Ninja-Lene, og jeg brukte dette videre. I påbygg klassen dro de den videre med at jeg aldri var pålogget på facebook, men likevel kommenterte på felles-chatten. De mente jeg var en superNinja og fikk tittelen Ninja-Russen i russedåpen og bestevennen min fikk malt meg i Ninja drakt på russedressen sin.
Så det har blitt at jeg ble NinjaLene for 3 år siden.

Og kan skyte inn at bloggnavnet mitt "LiljeLene" oppstod av akkuratt den kombinasjonen; NinjaLene.

Hadde du turt å latt meg gjøre akkurat hva jeg ville med bloggen din en hel dag?
- Nope. Er veldig organisert person og det er en hellig lov i mitt liv at ingen får drive å ommøblere eller gjøre "sitt verk" på mine områder. Slik er det bare i mitt hodet, for hvis noen ødelegger mitt system eller innhold så blir det rotete i hodet mitt og jeg får hetta! Så bloggen hadde ikke engang Johnny Depp fått røre!

Nå skal jeg endelig slippe deg ned fra pinebenken og la deg svare på det du har ventet hele livet på å svare på. Ikke noe trimtur rundt grøten; Hvordan er du på det seksuelle plan, og har du noen spessielle fetisher å dele med det norske folk?
- Å, herregud! Jeg har en regel på internett og det er å aldri dele ut mitt sex-liv! Dermed basta! Haha, din lille pervo!

Hva med religion? Har du noen guder du tilbreder?
- Nei. Jeg er ikke religiøs. Jeg synes religioner er pompøse og er negativt i samfunnet. Hvorfor tro på en mann som dør og står opp igjen, når man ikke kan tro på skogalver og troll? Hvor er logikken?


© Bildet tilhører Lene/liljelene.blogg.no

Du er uten tvil en veldig kreativ sjel. Du tegner bedre enn en katt kan male, og du skal virkelig ha all ære i verden for dine kunsteriske sider. Hvor mye tid bruker du på kreative prosjekter? Hvor henter du inspirasjon fra?
- Hvor mye tid jeg bruker varierer. Jeg kan bruke fra 5 minutter skissing til en time! Jeg er rask med å tegne, mye pågrunn av masse øving og teknikk-mestring.
Enkelte malerier og farge-tegninger kan jeg bruke dager på. Så alt avhenger i hvor mye du vil ha i en tegning, et maleri osv.
Inspirasjonen henter jeg fra selve livet og mine intresser. Masse er basert på bilder jeg ble inspirert av, eller en film. Ofte er det sanger jeg gjenskaper i tegninger og malerier.

Musikk er en viktig gjenstand når jeg skal være kreativ. Uten musikk er jeg som en fisk på land. Musikken lager kreativiteten i hodet mitt, og hendene får det ned i virkeligheten.

Hva er det mest verdifulle du eier og har?
- Hunden min uten tvil. Jeg vet ikke hva jeg skulle ha gjort uten han.


© Bildet tilhører Lene/liljelene.blogg.no

Hvis du kunne tilføye deg selv en hvilken som helst evne, hva hadde du valgt?
- Usynlighet! De gangene jeg ønsker å være borte fra omverden og forsvinne i min egen, så hadde usynlighet vært en flott egenskap for slike som meg.

Hva er rettferdighet for deg?
- At folk blir likestilt på deres nivå.

Blogg.no sletter plutselig bloggen din uten for og etter-varsel? Hva er de første tankene som strømmer gjennom hodet ditt?
- Da hadde jeg tenkt "Wtf?", og skrevet det til adminstatorene.

Helt på tampen av intervjuet:
Hvordan er du på lesing? Blogger, aviser, blader, bøker? Har ninjaen i deg også gitt plass til en hel lese hest? Eller løve?

- Jeg er både ninja, hest og løve i ett. Elsker å lese bøker! Tror jeg har over hundre bøker på soverommet mitt, og alle er lest igjennom. Akkuratt nå driver jeg å leser "The Four Last Things", en roman om en "Assassin". Altså en ninja... Herregud, jeg trenger et liv utenfor ninja-koden.


22.05.2012, 20:09Fyll mine årer med kresent smil
Fyll mine årer med liv, for all del.

Fyll mine årer med glede, hvorfor ikke?
Fyll mine årer med idyll, kom igjen!
Fyll mine årer med optimisme, jadda!

Men ha en ting klart.
Jeg er ikke keen på glede kun for gledens skyld.
For jeg er ikke keen på all slags glede, uansett hva.

Jada, jeg er gjerne skeptisk og på grensen av negativ.
Men jeg gidder ikke gi et smil for smilets skyld.
Jeg gidder ikke være glad for å være glad.

Tåler du meg ikke på en dårlig og grådig ærlig dag,
så har du ingen ting å gjøre i min hage!

Jeg nøster opp slike som tror det.
Jeg samler deg i en donge, kaster deg,
og glemmer deg!

Jeg er fornøyd med det mørke livet gir.
Til tider kan jeg faktisk like å være deprimert.
For er det noe som virkelig er ekte og sant; så er det depresjonen.
Depresjon er også liv. Ta deg tid, og ikke stress.
Gå aldri mot sola for andres skyld.
Vær egoistisk, gå alene.
Det gjør jeg!
(Aylar Von Kuklinski, 22. mai 2012)


22.05.2012, 03:45

Tusen billioner mennesker, eller ett eller annet er sykelig opptatt av å finne den rette! Tvillingsjelen sin!
Jeg har noe å meddele.. Det har seg sånn at det har skjedd en forandring oppe i tankene mine den siste tiden.

For før var jeg av den oppfatning at hvis man ha en kjæreste, så må man ha mye til felles interessemessig.
I den siste tiden har jeg blitt mer og mer blitt usikker på den teorien.
For det som faktisk har skjedd, spessielt det siste halvåret, er at jeg har kommunisert og delt mer og mer tid med enkelte jeg egentlig ikke har så veldig mange fellesinteresser med. Altså, jeg er rimelig forskjellig på veldig mange vis i forhold til de absolutt beste vennene mine, både i og utenfor Oppdal.Fortsatt har jeg et ganske smalt vennetall, altså ikke veldig mange venner. Og det er egentlig helt greit.
Jeg har faktisk modnet, og funnet ut at man kan ha det helt elskverdig med venner til tross for at man verken har samme syn på religion, rus eller ikke rus, mote, film, musikk, you know!

Bare i år har jeg gjentatte ganger sett gamle Disneyfilmer og andre tegnefilmer jeg ellers ikke ville ha sett. Til og med på VHS! For meg som foretrekker Blu Ray og er mest vant til det, blir det litt underlig å plutselig skulle se på VHS-kasseter igjen, men det går så fint. Og det har noe med hvem jeg så film med. Til tross for at flere filmer jeg har sett med venner i år ikke er filmer som ligger meg veldig nært, så funker det, for forskjellene til tross; jeg var i godt selskap. Jeg var i lag med gode, snille og høffelige mennesker, og det har mye å si for meg!

Jeg tror innerst inne at vi fleste faktisk er i stand til å ende opp som bestevenn med en nesten hvemsomhelst som vi er totalt forskjellig fra.

Har jeg klart det, (til og med TO ganger!!) så bør dere klare det også.
For jeg er egentlig vant med å være veldig sær på sånt. Men det har skjedd noe det siste året som har gjort at jeg har blitt flinkere til å ikke være så alt for kresen på hvordan de jeg skal være venner med er i forhold til meg.

Og det har faktisk vist seg at jeg har tjent på det også, betraktelig! Mine to bestevenninner Sara og Renate foreksempel!
Egentlig er likhetene mellom jeg og noen av de to egentlig rimelig tynn. Alle vi tre kommer egentlig fra tre forskjellige planeter.

Jeg og Sara har veldig mange ulike meniner og holdninger om ting, og veldig mange ulike interesser. Og de interessene vi har til felles, er ikke egentlig spessielt mange.
Og akkurat sånn er det i forhold til meg og Renate også! Uansett, begge de to jentene er blitt mine beste venner! Det er ingen jeg er så glad i, og vil så godt som de to. Og det er heller ingen jeg har hatt det mye bedre med, enn de to.

Og omtrent det samme kan jeg repetere og si om igjen om de andre vennene jeg har i dag.
Selvfølgelig, det er noe som skal til for at folk skal klare å overhode holde sammen også. Man kan ikke være 100% forskjellige!

Jeg kan f.eks ikke være venn med en som er rasist mot hvite mennesker, eller en nazi som hater autister! Bare for å sette det på spissen.

Men poenget mitt!
Ikke let etter forskjellene på folk rundt deg, ikke la alle ulikhetene mellom deg og andre mennesker stoppe deg i å bli kjent med de! Se heller på de positive tingene som de rundt deg har, og gir deg!

Du liker kanskje best å stelle hagen og være mer i stille omgivelser, mens en av vennene dine liker kanskje best å oppsøke fare og bråkete omgivelser; Likevel, det er fult mulig at dere kan bli verdens beste venner, tross alt!

Nøkkelen til et godt vennskap, er å kunne være glad i hverandre, til tross for alle ulikhetene. Klarer du å være åpen for at folk mener og tenker anderledes enn deg selv, og takle det, ja da er du heldig, og kan fort ende opp med veldig mange gode venner, som igjen respekterer deg, til tross for alt! Av ulike mennesker, vokser du! Du får et bredere syn på ting, og plukker på den måten med deg mer visdom. Du blir rett og slett klokere, og sunnere i holdningene dine!

Disse ordene kommer fra en som vet hva han snakker om! Herregud, blir jeg klokere nå så kunne jeg konkurrert med Einstein og Sokrates i hjerne-VM! (PS: De er døde, så er derfor det ikke lar seg gjøre)

Spre kjærlighet, spre visdom, spre lykke! Vi er alle maur!
Vi reblogges!


21.05.2012, 19:55

I dag ble det bestemt, med 162 mot 3 stemmer fra Senterpartiet at kristendommen ikke lenger skal være en statsreligion i Norge. Dette synes jeg er et fremskritt for landet vårt og vil gratulere hele det norske folk med en god dag.Personlig ser jeg frem til den dagen verden blir totalt religionsfri. Ikke noe Islamisme, ikke noe kristendom, ingen religion over hode.
Det at Norge i de siste åra har åpnet mer og mer for flerkulturelhet synes jeg er et stort og sunt fremskritt, som vi alle trenger.
Tunnelsyna til enkelte trenger å utryddes og masseutslettes, og et mørkt uvtitende hat som mange bærer, trenger å finne sitt lys!

Det er ikke farlig at vi tror og tenker forskjellig. Det er desto farligere å faktisk ikke åpne for at andre tenker anderledes enn seg selv!
Som sagt ønsker jeg selv at all religion skal flytes og ryddes vekk fra kloden vår, men inntil da er jeg i alle fall rikelig fornøyd med at Norge i dag har blitt et noe åpnere land for flere tanker, meninger og trosyn!

Det er slike dager som dette som gjør meg stolt av å være norsk!
Vi reblogges!1
21.05.2012, 19:10Apeklovnens frikvarter
Det løp en ensom apekatt bortover et fortau. Lille apen hadde ingen venner.
Apen ble tidlig utsatt for sjikane der han kom fra. Alle kalte han for en klovn.
Til tross for at apen var en sirkusape var han ingen klovn. Brillo var.
Med et stramt grep rundt sin formele banan satt han og husket.
Frem og tilbake, frem og tilbake, frem og tilbake, mutters alene.
Apen trakk frem en stusselig sigaret. Apen tente seg en røyk.

Nå var den tent, og bananen holdt han fremdeles. Tiden var knapp.
Skyer av røyk peste ut av hodet. Formet som... Røyk.

Det gikk en ensom apekatt videre langs gata. Lille apen hadde ingen venner.
Borti gata sto alle de ufyselige barna. "Få se deg gjøre noe gøy da!"
Til tross for at apen var en sirkusape var han ingen entertainer. Armagado var.
Med et stramt grep rundt sin formele banan skar han et ansiktsutryk.
BRLBLBLBLBLBLLBAPPLBLB!!! Alle barna lo av apemannens trutmunn!
Fornøyde syklet alle barne videre. Apen gikk alene, tilbake til sirkus.

Nå var fritimen hans over. Tiden var knapp.
Nye timer i sirkusets navn ventet han. Forventet han som... En klovn.

(Aylar Von Kuklinski, 21. mai 2012)


21.05.2012, 15:34

I Norge er det mer enn nok regler og lover. Men ikke alle lovene og reglene som finnes står skrevet ned. For det er den del uskrevne regler som rett og slett ikke bør være nødvendig å skrive ned.
Jeg har laget en meget seriøs, politlig korrekt og oppsiktsvekkende liste over noen regler du ikke leser, i alle fall ikke som dette her, i Norges lover.1. Du skal ikke ha sex med smurfer (helst ikke i fantasien heller)
2. Du skal ikke ha en rottefelle i julenissens grøtfat (skjegget hans koster en formue, og hendelsen kan tolkes som ransforsøk)
3. Uansett hvor irriterende Teletubbiene er så er det forbudt å kjøre dem oppe i rumpa på Dumbo. (ikke mer å si på det...)
4. Det er ikke lov å kaste dritten til bikkja til naboen videre til en annen nabo.
5. Det er forbudt å steine politiet.... MED DILDOER!
6. Det er påbudt å alltid skylde på den eldste kvinnen i enhver familiemiddag hvis du selv slipper ut luft.
7. Det er forbudt å kjøre bil slik som Mr. Bean.
8. Det er ikke lov å ha seg med hageslangen.... I HAGEN ;-) Men inne i huset hvor ingen andre ser, er fritt fram!
9. Lag fanklubb for akkurat hva du vil, men det finnes noen unntak av hva du ikke bør eller får lov til å lage fanklubber til: Kvinnemisshandlere, voldtektsforbrytere, barnemisshandlere, dyremisshandlere, pedofile og prester (de to siste går hand i hand..) Alt annet er fritt fram!
10. Skal du noen i gang i retten, uansett rolle bør du finne på et falskt navn dersom ditt ekte navn er Ali Bi (alibi)..
11. Det er ikke lov å titte innom fullstendigkaos.blogg.no uten å kommentere!

Vi reblogges!


20.05.2012, 23:36

Menn er ikke lenger slik menn engang var.
Før kunne menn la skogen blomstre opp både under armene, og ved kjønnsorganene. Jeg kom nettopp over en artikkel på tv2 sine sider hvor det står at halvparten av norske menn barberer seg nedentil. Ikke det mest interesange, og heller ikke det mest overaskende.Jeg tørr å spå følgende: Om 10 år er menns barbering nedentil omtrent like vanlig som at menn onanerer. Noen avstår fra det av religiøse grunner, men de fleste sinnsfriske gjør det!

Personlig har jeg selv barbert skrittet mitt i... 5 år kanskje?
Til tross for at jeg har hørt at det er mer renslig å ha noe hår der, så lar jeg hårene barberes bort.
Jeg bruker også å klippe hår under armene, noen ganger. Når det kommer til armene bruker jeg bare en saks, for jeg vil ikke shaive alt. Egentlig kunne jeg tatt alt, men jeg har bare ikke orket å bruke penger på noe eget å barbere armene med, enda.

Personlig liker jeg ikke å se andre menns kjønnsorgansområde noe særlig i hele tatt, da skal det helst være barbert først. Noe av det verste jeg kan se hos en annen gutt/mann er stakkarslige kjønnsområder som ikke er barbert!! Fysj!!
Ubarberte underarmer er heller ikke noe spessielt fint syn. Jeg synes det er flott med helt barberte menn, som ikke har noe hår i det hele tatt. Det er egentlig det som er flottest synes jeg. Selv om jeg personlig ikke klipper hårene under armene helt, bare nesten.

Så, kort oppsummert: Det trenger ikke være helt shaivet, noen steder på kroppen. Men spessielt under armene og ved kukområdet synes jeg personlig det er best om det i alle fall er noe barbert der! Når det kommer til hår på magen så er det noe jeg synes er kulere. Kommer ann på person til person, og grad. Men hår på magen er ikke noe jeg har noe i mot, som regel. Men har ikke noe i mot om det er helt barbert og babyaktig heller.

Så til kveldens spørsmål.
Hva synes dere om at flere og flere menn barberer seg nedentil, og også under armene?
Vi reblogges!


20.05.2012, 20:35

Igjen har jeg grepet tak i et annet vesens hand, og forsøkt å tvunget det til å stille opp på et intervju. Tvang viste seg å ikke være veldig nødvendig, da min kjære venn Catrine veldig gjerne ville stille opp frivillig. Hvem er Catrine tenker du? Vel, det er kanskje det vi skal se om vi finner litt ut av nå! :-)© Bildet tilhører Catrine/cakki.blogg.no

Helt i startfasen; Hvem er du?

Jeg heter Catrine men kalles mest for Cakki. Blitt kalt det siden jeg var bitteliten. Onkelen min som begynte med det, siden har alle kalt meg det.
Jeg er ei jente på snart 22 som elsker musikk, og er en headbanger. Jeg er glad i livet selv om det er mye som er vanskelig.

Flere og flere bruker jordkloden som et jævla offentlig toalett, i den forstand at det forsøples. Ølbokser kastes og legges bort i naturen, og generelt kastes det alt for mye søppel alle andre steder enn der det skulle vært kastes. Hvor stiller du deg til sånt?
Jeg syns det er trist å se og syns det er forferdelig. Sjokkert over menneskers handlinger. Hvor vanskelig kan det være å pytte ting i søplebøta da? Jeg hater forsøpling. Selv puter jeg søppla ditt den skal ellers ligger den i veska eller lomma eller i bilen så lenge ...

Ingen hadde likt om noen la søpla på din tomt, samme gjelder naturen, ta vare på den!

Tror du på noe liv etter døden?

Jeg vet ikke om jeg tror, men jeg håper. Livet er så alt for kort og livet er så urettferdig. Så jeg håper man møtes igjen. Så en del av meg tror vel det, mens en annen del av meg er usikker. Døden er skremmende.


Hva frykter du mest av alt?

Å miste noen av de jeg er glad i, kreft og krig.


Fortell om det jævligste du har hatt i deg?
Gallestein! Smertehelvette uten like...

Om det kan telles, ellers må det bli gastroskopislangen.


© Bildet tilhører Catrine/cakki.blogg.no

Hva er det beste du eier og har?
Oi, den var vanskelig. Man eier vel ikke mennesker, hehe, så da må det bli minner.

Hvis noen skal ha tak i deg på en lørdagskveld, hvor skal man helst lete for å etter størst sannsynlighet finne deg da?
Det kan variere så lureste er vel å ta kontakt med meg på tlf først, eller bare svipe innom å se om jeg er hjemme, hehe.

Dyr slaktes og brukes for menneskers fordeler. Mat, klær, sminke og en uendelig liste over hva vi bruker dyr til eksisterer. Hvor mye av det du spiser og bruker i hverdagen generelt kommer fra dyr? Og hva mener du om at menneskene bruker dyr slik vi gjør i dag?
Jeg syns det er greit i mat sammenheng, bare de ikke tortureres, men jeg HATER pels og syns det er forferdelig at sminke eksempel blir testet på dyr. Gjør helt vondt i hjertet når jeg tenker på det.

Har du noen Gud eller religion du klamrer deg fast til?
Jeg er døpt og står i statskirka, men er ikke spesielt kristen. Har vanskelig for å tro, så nei.

Men hva med sport? Har du noen sportsguder? Er du noen sportsidiot?
Ikke nå lenger, men hadde når jeg var mindre. Jeg er nok ingen sportsidiot, men trener for jeg liker det.
Jeg var veldig aktiv og drev med både turn ski og fotball. Fotball spilte jeg helt til jeg var 14 eller noe, Solskjær var helten og Manchester United var favoritt laget.

Så skal jeg omsider komme til noe jeg vet du liker. Musikk, fortell om ditt forhold til musikken!
Jeg elsker musikk og jeg hører på det ca 24 timer i døgnet. Har likt musikk siden jeg lå i mammas mage. Musikk for meg er så mye, og det er noe jeg ikke kan leve uten. Jeg er ei metal jente og som er seg selv fult ut på en god konsert!

La oss snakke litt blogg, siden dette intervjuet tross alt ligger på en blogg. Hva betyr din blogg for deg? Leser du noen blogger, og hvorfor leser du de bloggene du eventuelt leser?
Min blogg er viktig for meg siden den er en del av meg. Jeg har fått så mange gode venner her inne og et herlig nettverk. Jeg får også delt mine interesser, meninger, og ja, det jeg måtte ønske og det er godt å få lettet på trykket innimellom.

Å skrive er noe jeg liker å gjøre, og noe som hjelper meg i hverdagen. Jeg leser veldig mange blogger også fast. Jeg leser de fordi de er seg selv og fordi vi har noe felles og fordi jeg bare digger de.


© Bildet tilhører Catrine/cakki.blogg.no

Utenom blogger; leser du noe mer? Er du noe lesehest, eller løve?
Jeg leser mye jeg, bøker, tegneserier og litt manga. Jeg elsker å lese, så ja. Er nok en lesehest du har med å gjøre her.
Elsker blant annet Hobbiten, Ringenes Herre, og Harry Potter-bøkene.

Finnes du noe forfengelig? Hvordan er du med sminke og den slags?
Jeg er meg selv. Før kunne jeg ikke gå ut døra uten sminke, nå i dag bruker jeg det da jeg har lyst og føler for det. Kjæresten liker meg like godt uansett. Men liker jo å se bra ut.

Helt til slutt; tror du på spøkelser eller noe annet "unaturlig"?
Det gjør jeg absolutt! I veldig stor grad. Har selv opplevd ting, så ja.
jeg, kjæresten og et vennepar var på et sted i Sverige som er kjent for dette. Stedet heter Skillingmark, og det er overnattingsmulighet der for dem som vil overnatte.

Vi var bare ute der midt på natta, og jeg og kjæresten satt rolig på en benk og lyttet. Vi begynte å høre barnelatter og dunking. Ingen barn i nærheten siden dette var langt på natt og ingen som var i nærheten. Samme skjedde flere ganger også når vi skulle reise.


20.05.2012, 16:11

Hva er egentlig ord?
Jeg aner ikke hvor tanken kom fra. Jeg har nylig stått opp klokken er fire minutter på fire, jeg sitter i sokker, en boxer og t-skjorte, enda ingen bukse.
Så kom jeg på en tanke, en fjeeeeeern tanke. Hva er egentlig ord?
Ord er bokstaver som er satt sammen! Er det så enkelt. Faktisk, både ja og nei!Ord er det som fører folk sammen. Ord er det som gjør at folk skiller lag.
Ord er de tingene som gjør folk glade, men også det som kan gjøre folk deprimert.
Ord kan redde liv, ord er også så motbydelig at de kan ta liv.

Ord er det folk forstår fordi de snakker samme språk som deg selv.
Joda, også er ord det som ikke blir forstått i hele tatt, fordi at de ikke snakker samme språk.

Ord er puslebiter i spill, ord er puslebiter i forhandlinger.
Ord er fremdeles ord selv om du leser det baklengs, da får du et nytt ord, med mindre ordet du leser ikke er "reser" eller "kok".
Ord er like muntlig som skriftlig, og dette innlegget kunne fortsatte i en uendelig ordrekke med setninger, utropstegn og punktum, men vet dere hva?
Nå har dette innlegget nådd sin bunn.

For å oppsummere det, veldig enkelt, ord er ord!
Hva er ord for deg?

Vi reblogges!


19.05.2012, 23:31

Vikarinnens eksamen
Det var en gang en ung kvinne ved navn Hilde Kristine Beish. Hilde Kristine var nylig ferdig på lærerskolen og hadde så smått begynt som vikar på en barneskole ved navn Pompilten Barneskole. Hilde Kristine var i begynnelsen av 20-årene og en kvinne som egentlig ikke skilte seg mer eller mindre ut enn gjennomsnittet.
Hun var 160 høy, ofte kledd i brunt, og hadde et middelslangt, rødt hår som hun farget på nytt der og da.

Det var mandag og klar for en ny uke. Klokken var litt over sju og hun var på vei ut av den litt enkle leiligheten sin, på vei til skolen.
Skolen startet ikke før halv ni, men det var noe småtterier hun måtte rekke først. Hun satte seg i bilen og så seg selv i speilet en siste gang før hun startet opp bilen og kjørte avgårde - Joda, håret var på plass det!

Da hun kom frem til skolen, og hadde fått låst bilen, spasserte hun inn mot skoleporten. Dette var hennes tredje uke som vikar, og det var med noe blandede følelser. Forrige uke endte nemlig ikke helt som den skulle ha gjort. Klassen hun vikarerte hadde nemlig et sort fårr. I klassen var det en jente som skilte seg ut, Marry Maid, en spinkel, småhyper og til tider aggresiv jente som dessuten hadde et grovere språkbruk og dårligere oppførsel enn resten av klassen. Senest forrige torsdag hadde Hilde sagt at hun var like facinert og glad i alle elevene i klassen hun vikarerte, heldigvis for henne var hun ingen tredukke, så ingen da se noen nese som vokste.For var det en elev hun ikke hadde like mye til overs med så var det nettopp Marry Maid!
Fredagen som gikk hadde Marry Maid fått ett raserianfall som endte med at hun hadde kastet ett brett med fulle melkekartonger mot to andre jenter i klassen, som da ble søkkvåte og også fikk sine lyserosa kjoler ødelagt.

I helgen hadde Hilde gått så langt at hun tenkte at Marry Maid måtte være djevelens datter, og at hun måtte komme fra helvete. Ingen normale barn på den alderen var så mørkt kledd, ingen barn på den alderen var så lat, sur, sint, voldelig og nedlatende som Marry Maid! Hun måtte være Satans eget barn! Til tross for at alle de andre barna i klasserommet holdt seg unna Marry Maid, og til tross for at hun ikke hadde noen venner, hadde Hilde nesten vanskelig for å synes synd i henne. Hun hadde stelt i stand situasjonen sin selv, mente Hilde i det hun trakk nøkkelkortet sitt ned, åpnet en dør og spasserte videre inn i skolens bygg.

Da skoleklokka omsider ringte inn den dagen kjente hun at hun grudde seg.
Før hun ante ordet av det rant det inn med elever som hun skulle vikarere. Fire stykker, åtte stykker, eleve stykker, tretten stykker... Hilde telte elevene mens de nærmest løp inn døra. Til tross for en uheldig avslutning på forrige uke var alle elevene fulle av energi og glede. Til slutt kom tellingen opp i nitten stykker, alle var kommet.

Marry Maid satt bakerst i klasserommet og oppførte seg akkurat som hun hadde gjort alle de andre dagene. Likegyldig!
Denne skoledagen gikk som de fleste andre dagene Hilde hadde vært vikar. Da skoledagen var over ba hun Marry om hun ikke kunne få noen ord med henne over fire øyne, Marry virket ikke som hun hadde den helt enorme lysten, og virket noe kranglete, men Heidi hadde likevel klart å overtale henne.
Da skoledagen var over satt de to alene sammen i klasserommet. Marry Maid satt i sin dødssorte klesstil med nesen rakt opp i taket.
Hilde forsøkte å få kontakt med henne, men det skulle ikke virke så lett. Hilde kjente hun ble irritert og begynte å heve stemmen sin, og var nesten på vei til å kjefte. Marry Maid merket at Hilde hadde lyst til det, men hadde fortsatt nesen ignorant rett opp!

Til slutt ga Hilde opp, og lot henne få gå hjem. Hun hadde egentlig ikke tid til dette. En så umulig unge var det ikke mye vits i å snakke til fornuft. Hun satte seg dermed ned for å rette opp noen prøver fra dagen som var. Hun smilte med et godt smil hele veien mens hun rettet. De fleste prøvene var så og si feilfri, helt til hun kom til Marry Maid. Marry Maid hadde forsåvidt en noe bedre håndskrift enn de andre i klassen, men det andre var ikke mye å skryte av. Hilde hadde nesten lyst til å markere hele prøven hennes med en stor rød strek, men det hadde vært for lettvindt. Hun følte seg noe slem der hun satt, men hun klarte ikke la være å le der hun satt å rettet Marrys norskprøve. Da hun var ferdig, låste hun alle prøvene inn under en skuff, og kjørte hjem igjen.

Senere på kvelden, like før hun var i ferd med å legge seg ringte mobilen hennes. Det var klassens egentlige lærerinne som ringte, hun som hun var vikar for.
- God kveld, sa Hilde i det hun tok telefonen.
- Hei du, beklager at jeg ringer så sent. Men det er noe jeg skulle fortalt deg som jeg har en dårlig følelse på at ingen andre har fortalt deg enda, svarte det i andre enden.
- Jaha?, kremtet Hilde.
- Jeg ringer egentlig bare for å fortelle noe angående Marry Maid, jeg vet ikke om du har hørt om faren hennes?
- Nei? Hva med han?
- For to år siden skjedde det noe helt forferdelig... Ken Maid, Marrys far var en veldig oppegående, frisk, snill mann. Han og Marry sto veldig nært hverandre. Siden Marrys mor er såpass privat av seg går jeg utifra at hun ikke har fortalt noe om Marrys far?
- Nei..., gjespet Hilde.
- For et år siden fikk han kreft... Kreften ble oppdaget alt for sent, det var ingen ting legene kunne gjøre annet enn å dempe smertene hans...

Hilde kjente brått en kald følelse renne nedover ryggen. Der og da var det akkurat som om hun skulle falle, hun måtte sette seg ned, hun gikk og satte seg i sofaen før hun sa noe som helst.

- Hallo?, hørte hun plutselig.
- Beklager.. Jeg ble litt borte, noe så forferdelig.. Jeg.. Jeg vet ikke hva jeg skal si, sa hun.
- Jeg forstår.. Jeg hadde en dårlig følelse på at ingen hadde fortalt deg dette. Mange av de andre på skolen er litt dårlig på sånn. Utenom skolens rektor, samt noen av de andre lærerne er det ingen som egentlig vet noe om Marry sin hjemmesituasjon. Faren døde så og si fra henne helt uventet. Du skulle sett de sammen i barnehagen, jeg var tilfeldigvis Marrys barnehagetante også... De var så utrolig flotte å se på, de sto hverandre så sterkt. Marry var en utrolig flink og flott jente. Hun var best i klassen helt til... Ja, du forstår?.
- Ja... Huff, beklager... Jeg vet ikke hva jeg skal si jeg.

Og mye mer ble heller ikke sagt den kvelden, etter at hun hadde snakket ferdig med klassens egentlige lærerinne, lå hun seg i sengen og brøt sammen i gråt. Hun skammet seg så forferdelig over hvordan hun hadde dømt Marry Maid. Rett etter skoleslutt hadde hun snakket til henne med den mest anstrengte tonen hun har brukt på fem år. Hvordan kunne hun en gang tenke så fæle tanker om Marry som hun hadde gjort, inntil nå?
Den følgende natten ble en lang og vond natt i Hildes liv. Hun følte plutselig så synd i den jenta hun tidligere hadde tenkt på som Satans datter. Hun måtte gjøre noe, hun orket ikke tanken på at Marry skulle gå gjennom resten av skolegangen helt alene.

Da det ble dag igjen sto hun opp tidligere enn vanlig. Hun kjørte avgårde til skolen for å gjøre om på noe av det hun hadde skrevet mens hun dagen før rettet opp Marrys prøve. Saken var nemlig at hun hadde skrevet en kommentar til Marry som hun nå skjønte fort kunne oppfattes som litt i overkant streng, og ikke spessielt oppmuntrende for en liten tredjeklassing.

Bare tyve minutter etter at Hilde sto opp den grytidlige morgenen var hun fremme ved skolens område. Hun låste seg inne i klassens klasserom, og låste opp skuffen med alle prøvene. Siden Marry Maid sin prøve var den hun hadde rettet sist var det nå den som lå øverst i bunken. Hun skyndet seg nesten stressende med å fjerne det hun hadde skrevet som kommentar dagen før, og skrev en ny, saklig, men likevel mer oppmuntrende kommentar, og dette skulle hun merke at hun ikke skulle angre på!
Klokken var omsider blitt halv ni og en ny skoledag var i gang. Skoledagen ble startet med at hun leverte tilbake prøvene fra gårsdagen. Den første hun ga igjen prøven til var Marry Maid. Marry Maid så likegyldig ut som vanlig, og tittet ikke en gang ned på prøven sin. Da klokken nærmet seg ti, og det snart var friminutt kastet Hilde et lite øye mot Marry Maid. Hun satt i samme posisjon som alltid, og hadde enda ikke ofret et blikk mot prøven... Men så, omsider peket Marry nesen noen grader ned mot pulten, leste så vidt litt av det Hilde hadde skrevet. Mens Hilde sto og bablet om adjektiv og substantiv la hun merke til at Marry hadde begynt å lese kommentaren hun hadde skrevet rett før skolestart.Marry Maids rolige lesetempo økte raskt. Og for første gang ofret Marry Maid omsider det første smilet Hilde hadde sett fra henne.
De neste dagene ble ikke helt som de som hadde vært før. Marry var fortsatt noe aggresiv, deprimert, irritert og amper, men de negative sidene sank likevel mer og mer for hver dag. Ettersom Hilde tok Marry mer og mer på alvor, klarte hun å se mer og mer fremgang og håp i Marrys liv.

En måned senere ringte det på døren til Hilde rett etter at en skoleuke hadde tatt slutt.
Hun åpnet døren og fikk seg en overaskelse. I døren sto den lille, spinkle, mørkkledde, sortsminkede tredjeklassingen med en liten plastpose i den ene hånda.
Marry Maid så litt sjenert ned mot bakken, og sa ingen ting.

- Hei, har du lyst til å komme inn?, spurte en noe overasket Hilde.
Marry Maid svarte med å gå rett inn, uten et ord. Da Hilde lukket døren rakte Marry frem plastposen og sa:
- Her, denne er til deg!
- Til meg?, Hilde kjente at hun ikke helt visste hvor hun skulle gjøre av seg.

Hun tok høffelig i mot den litt skitne bæreposen fra Kiwi, og så hva som var nede i den.
Nede i posen lå det en porselendukke.

- Pappa laget den til meg da jeg var 4 år... Det var den siste han laget før han ble syk... Jeg vil at du skal ha den, kom det omsider fra Marry.

Hilde ante ikke hva hun skulle si, hun kunne ikke ta i mot denne dukken. Det var den flotteste porselensdukken hun hadde sett, den var utrolig godt gjennomført og det var slettes ikke laget av en hvem som helst.

- Liker du den ikke?
- Kjære Marry, den er helt fantasisk, men jeg kan ikke ta den i mot. Den skal du ha selv. Hvorfor vil du egentlig gi den bort, hvorfor til meg?
- Fordi du er den snilleste læreren jeg har hatt noen sinne, og jeg vil veldig gjerne du skal vite at jeg har blitt glad i deg før du slutter, og før Siri kommer tilbake.

Siri var altså den egentlige lærerinnen til klassen som hadde ringt Hilde den kvelden Hilde fant ut om Marry Maids triste historie.
Hilde kjente at kinnene skalv, hjertet banket, og hun var virkelig også blitt glad i Marry Maid også, spessielt den siste måneden etter hun fikk høre om hennes historie.

Til slutt klarte hun endelig å få frem noen ord til den lille, spinkle jenta.
- Vet du hva, jeg synes fortsatt du skal beholde den selv jeg. Det er tross alt den siste dukken faren din lagde til deg.

Hilde satte seg ned på kne før hun fortsatte.
- Og vet du hva, jeg er blitt glad i deg også. Og jeg beklager hvis jeg har virket litt streng.
- Det gjør ikke noe. For nå er du bare den snilleste læreren jeg har. Ingen av de andre lærerne har trodd mye på meg, tusen takk.
- Vet du hva, det er jeg som skal takke meg. Takket være at jeg har vært så heldig å få møtt deg, så har jeg lært mye mer på to måneder enn hva jeg ellers kunne lært på to år. Du er en fantastisk liten jente... Faktisk så fantastisk at jeg godt kan tenke meg å være læreren din i mange, mange år til.

Hilde la en arm rundt lille Marry Maid før hun bestemte seg for å fortelle noe som hun ikke har fortalt resten av klassen enda.
- Du skjønner... Siri har nettopp fått seg en kjæreste som ikke bor her vi bor. Så derfor har hun nå fått jobb på en annen skole. Og for en uke siden lurte hun på om jeg ville ta over, og bli kontaktlæreren deres på ordentlig. Så hvis du vil kan jeg godt være lærerinna di i flere år fremover.

Nå var det ikke bare kinnene til Hilde som det rakte i lenger. Marry Maid ble så glad for å høre dette at hun omfavnet Hilde med tidenes store klem.

20 år senere hadde Marry Maid funnet seg en kjæreste, og født sitt første barn.
Til tross for at Marry Maid ikke lenger gikk på barneskolen, og ikke lenger hadde Hilde som lærer var de fortsatt gode venninner, faktisk var de nå blitt så gode venninner at dere kanskje kan gjette hvem som ble Marry Maids forlover?


Historien om Marry Maid ble skrevet av Aylar Von Kuklinski (meg/undertegnende) den 19. mai 2012, og er delvis inspirert fra En Ung Lærers Erkjennelse, som jeg leste for første gang på denne linken i kveld.
Ønsker alle sammen en god helg!
Vi reblogges!


19.05.2012, 18:50

Det er noe jeg må få ut av det susete hodet mitt mens jeg enda husker på å skrive om det i kveld.
Dette er noe jeg tror gjelder spessielt noen av de yngre bloggerne, og jeg skal ikke henge meg opp i kjønn. For det finnes både gutter og jenter som har en litt snodig innstilling angående det jeg nå skal ta opp.

Å opprette facebook-sider for bloggene sine blir mer og mer vanlig, jeg er en av de som har en facebook-side.
For alle som måtte være i tvil, jeg liker kun det jeg liker når jeg liker noe, enten det er på facebook eller andre steder.Saken er nemlig at det virker som om enkelte forventer at siden de leser bloggen min og liker den på facebook så skal jeg gjøre det samme tilbake...
Jeg synes det er hyggelig at folk liker bloggen min på facebook, og at folk leser den. Men jeg kan aldri huske at jeg har lovet å like alle de bloggerne på facebook som liker min sin. Det er ikke slik det fungerer, det burde i alle fall ikke det.

"Men hver så snill da, kan du ikke bare trykke liker?"... Jo, jeg KAN trykke på Liker-knappen - HVIS jeg faktisk leser bloggen din - Og HVIS jeg skal lese bloggen din så MÅ den være interesang for meg!
Og kjære lille søte du som nå leser dette innlegget, bloggen din er ikke nødvendigvis dårlig bare fordi jeg ikke gidder å lese den, kommentere på den eller følge den over Twitter eller Facebook. Men den er bare ikke noe for meg.

Jeg gir nesten alle en sjanse, jeg kan alltids titte innom og se litt. Men dersom jeg ikke finner bloggen din interesang nok, så blir det gjerne bare med at jeg titter innom en gang, og det er det.

Jeg er nok blitt en mer og mer kresen person, og det synes jeg at flere her burde bli. Ikke les alle sine blogger for at de skal lese din tilbake, ikke kommenter bare for at andre skal kommentere tilbake. Jeg vet ikke hva slags fortellinger foreldrene dine fortalte deg som barn, men vi lever faktisk ikke i en eventyrverden hvor du er udødelig. Du skal faktisk dø en gang, og vil du virkelig bruke levetiden din på å kommentere ting du kanskje innerst ikke bryr deg om, kun for å få noe tilbake?
Og det er greit, du elsker kanskje bloggen din akkurat nå... Men tro meg, ALT kan virkelig forandre seg... Plutselig en dag vil du mest sannsynlig gå mer eller mindre lei en gang, og kanskje du til og med bestemmer deg for å slette bloggen en dag også.


Apropo ego: Hva passer vel ikke bedre i et innlegg om egoisme, enn et egoistisk selvportrett? :-P

Jeg mener ikke å være negativ, men jeg vil stille noen spørsmål. Få enkelte individer der ute til å tenke.
Jeg er for at folk skal blogge om det som opptar èn. Omså det er en fanblogg for favorittartisten din, tv-serien din, omså det er om hår og mote, deg selv, familien din, troa di.. Blogg om hva du vil. Skriv om det som opptar deg, uansett hva det måtte være. Men hver så snill, spar deg selv for å kommentere andres blogger kun for å få noe tilbake, dersom du egentlig ikke synes de bloggene du kommenterer egentlig fenger deg.

Kjære alle sammen, kort og enkelt.
Jeg liker ALDRI andres blogger på facebook av det prinsippet at de liker min. Jeg leser IKKE andre sine blogger for at de leser min. Også videre.
Leser jeg en blogg, så er det ene og alene fordi at det som ligger på bloggen er noe jeg liker av personlige årsaker, og de personlige årsakene er altså ikke for å få noe tilbake! Inn med t-skje! Hehe.. En siste ting, omså du er en veldig nær og god venn av meg, eller innbiller deg det: Det får ikke hjelpe. Uansett hvor nære eller fjerne venner vi er, jeg liker KUN bloggen din, og jeg leser den bare om den faktisk faller meg interesang eller god. Alt annet kan dere bare glemme like godt som at paven kommer til å runke i offentligheten!

Ønsker alle sammen en god helg!
Vi reblogges!


18.05.2012, 21:03

80 TALLET!!!!!!!!
Vel, egentlig hadde det vært mer naturlig for meg å heller skrive om 90 eller 00-tallet, siden jeg strengt talt ble født i 91, og ikke har opplevd 80-tallets power, men det at jeg ikke var født på den tiden er som hakka møkk. Det skal vel gå på et vis, likevel.


Kasseter var en hit på 80-tallet!

Bilde tatt fra: smukt.no

Jeg bare advarer; For dere som fort blir litt forvirret og kan få hodepine dersom ting kommer hulter til bulter, rygg unna! Dette er en fullstendigkaos-blogg, og her er det ikke plass til orden i rekkene hele tiden. Så at ikke alt kommer i riktig rekkefølge skal dere bare ta og skuffe møkka deres i!

Under googlinga av "80-tallet" klarte jeg å finne et tysk speed/power metalband kalt "Helloween", jeg har kanskje ikke hørt om det før, så for meg kan det hende det var noe nytt, aner ikke.
"Helloween" ble dannet, tatt ut av bolleovnen og født i 1984 av bandets vokalist og apekatt Kai Hansen! I følge Wikipedia regnes "Helloween" som et av de første powermetal-bandene som kom i midten av 80-tallet.
De glupe apekattene fant fort ut at de skulle døpe bandet sitt for "Helloween" ISTEDEFOR "Halloween" FORDI at "Helloween" inneholder både "Hell" og "Hello" - Kort sagt et høffelig ord og et brennhet stedsnavn i Trøndelag?

Alerede nå ser dere nok at dette innlegget ikke skal rulle og gå i helt konkret rekkefølge. For nå skal vi sette inn kasseten i den lillarosa kassetspilleren, og spole bakover; fra 1984 til 1981! Hva skjedde i 1981? For det første... I 1981 var det nøyaktig 10 år til JEG skulle tvinges ut i verden, og 10 år til kong Olav skulle falle av trona si og rulle ned i en kiste.. Ja, men så var det noe som skjedde i 1981 også. Ja, masse forsåvidt, men det var en tv-kanal som så sitt første glamorøse lys der og da! 1. august 1981 ble amerika nemlig presentert for MTV! En kanal som ruller, surrer og går en dag i dag! Takk 80-tallsdemonene for MTV!
Michael Jackson var blandt de aller første mørkhudede som fikk sine musikkvideoer smurt inn i kanalen, og han ble aldeles ikke den siste.


Bilde tatt fra: scanpix.no


Men, verden var også under trussler og alvor, selv i dette tiåret. Langt puddelhår, bulagensere, skinny jeans (gjerne slitte og bleke), masse sminke, skjerf i håret og gigantiske hårstrikker var med på å true troverdigheten til et helt folkeslag. Men det fantes også verre ting, sett bortifra at Rune Rudberg deltok i Melodi Grand Prix.. For verden var på denne tiden veldig opptatt av atomvåpen, som også da var en internasjonal trussel, som selvfølgelig mange demonstrerte mot. Hadde jeg vært født på riktig sted i riktig tid skal man ikke se bort i fra at jeg hadde vært blant demonstrantene, for ikke fantes blogg.no enda der og da. Det var ikke bare atomvåpen som var av alvorlige saker på den tiden. Den 8. desember 1980 vendte en stor stjerne hjemover uvitende om at han snart skulle helt hjem, lengre hjem enn hjemmet sitt. Ikke alle fans er de man ønsker seg mest, Mark David Chapman var en sinnsforvirred fan som mange kjendiser kanskje ikke helt ønsker å ha på listen. Det fikk nemlig John Lennon fra The Beatles erfare den skjebnesvangerte natten da han ble skutt, og senere døde. Etter at Mark David skjøt Lennon satte han seg rolig ned og leste i J.D Salingers roman The Cather In The Rye, inntil han ble tatt. Totalt fem skudd ble avfyrt, for ett av skuddene var et bomskudd.


(Kjære Charlotte Sortgrim; jeg tenner ikke BARE på redheads, just saying :-P)

Bilde tatt fra:www.reocities.com

Og Samantha Fox.. Fy fazan som jeg digger den dama. Hun er riktignok født i 1963 og nesten året eldre enn Johnny Depp, men HALLO! Jeg gir f i h i at hun kunne vært morra mi, faktisk syns jeg det er en veldig snasen tanke, på en ekkel måte, som likevel er noe tiltrekkende. Vel, Samantha Fox var en stor hit på 80-tallet, og jeg sikter ikke nå til puppene. Jooo, det også, men hun er i min verden en av få modeller som faktisk kan synge. Hvem har vel ikke hørt sanger som Touch Me, I Only Wanna Be With You, Nothing`s Gonna Stop Me Now og Naughty Girls (Need Love Too). Dessverre for meg så er hun fra et annet land, fra en annen tid, og fra en annen galaxe når det gjelder legning. Til tross for hvor mange liter guttesperm som har gått "tapt" til ære for denne kvinnen på 80-tallet og i ettertid, Sam Fox liker girls, girls, girls. Så det har vi i alle fall noe til felles: girls, girls, girls.

Nå skal vi ta en titt på en film som strengt talt ble laget på slutten av 70-tallet (79), men som likevel har størst rot til 80-tallet. "Life Of Brian" ble den 12. januar 1980 forbudt av Statens filmkontroll, fordi den ble ansett som blasfemisk. Folk demonstrerte og likte ikke at den "tullet med kristendommen" også videre. Filmen hadde store stjerner som blant annet John Cleese og Terry Jones i hovedrollene, og filmen kan vel strengt talt regnes som Monty Pythons største hit! I dag er filmen selvfølgelig fult lovlig å vise igjen, og det skulle egentlig bare mangle.

Og det går heller ikke ann å utelate Alexander Kielland-ulykken. 27. mars 1980. En boligplattform ved navn Alexander Kielland (døpt opp etter forfatteren) tipper over, og av 212 mennesker som da var ombord mistet 123 mennesker livet, blant annet 27 amerikanere og 2 engelskmenn. Ulykken var da den verste i Nordsjøen på norsk område siden andre verdenskrig. Ulykken førte selvfølgelig til en del endringer i regler og krav til konstruksjon, utprøving og sikkerhetsutstyr på plattformer rundt omkring.

Det er veldig fristende å bare fortsette og fortsette. Men noe vil alltids ikke få plass i et blogginnlegg, og det er også begrenset hvor mye enkelte gidder å lese. Jeg kunne foreksempel skrevet mer om Twisted Sisters, Top Gun, Anne Cath Vestly, Kaptein Sabeltanns fødsel, The Evil Dead-filmene, MADONNA, Norges boikott av Moskva OL, Alice Cooper, David Bowie, Ozzy Osbourne og Black Sabbath, også videre. Men nå skal jeg se film, og spise middag, så jeg håper at dere er fornøyd, og ikke henretter meg. I alle fall ikke før etter jeg har spist middag.


The Evil Dead-filmene <3
Bilde fra: tvogfilmsnakk.blogspot.com

Vi reblogges! :-)1
18.05.2012, 01:14Engelen Sara

Med en enkel bagasje satte du dine føtter i den lille bygda mi.

Bak noen stilfulle solbriller skjulte det seg noen trette øyne.
Vi hilste for første gang, og du ga meg en sjelden klem.

Avgårde mot mitt lille hjem, vi ferden tok.
Du satte fra deg bagasjen, luften ute kalte.
Vi satte oss ned et sted, du måtte på do.
Første toalett var griskt, så vi gikk videre.

Til tross for din lange reise, du slukte ikke.
Din elektrisitet varte dagen ut, og satte idyllen inn.
Du kravlet mer og mer i mitt hjerte, min vakre skapning.
Selv i tretthetens navn strålte du, som ingen andre enn deg selv.
En stor en vi spiste til middag, vi delte den store.

Om natten ville du komme meg tettere.
Jeg var litt redd, alt var så nytt.
Din trygghet lot meg likevel komme inntil.
En koselig dag fortsatte med en trygg natt.
Du passet på meg, jeg følte meg så trygg.

Så ensom jeg lenge har følt meg.
Du kastet ensomheten på dør.
Du sa at jeg ikke trengte være redd.
At jeg ikke trengte å trekke meg tilbake, men fram.
Nattetimene flakset, mens fuglene sang utenfor.

Så ble det igjen ny dag, og din sjarm fortsatte å puste.
Den andre dagen brøt du en ny arena.
Du presenterte meg for ditt sanne du, du kalte meg din venn.
Etter renhetens dusj hadde du ingen maske.
Ditt ansikt var sminkefri, jeg fikk omsider se deg på ordentlig.
Stoltheten i meg vokste, ditt mot ga meg respekt.
Stoltheten i meg krydret seg som blanda macaroni.
Øyeblikket smakte godt, og jeg tok sannhetens time som gull.

Et strålende ansikt uten forfengelighet du viste.
Et ansikt fullt av skjønnet, sjørhet og vennlighet.
Sara min vakre engel, må du for evig forbli i mitt hjerte.

Senere på kveld to vi skulle besøke underholdningens ravn.
På kino vi gikk, jeg ville ta et bilde, du ville helst la være.
Jeg respekterte det, og vi gikk videre sammen til kinoens land.
Halvannen time ble brått blåst bort, og vi hadde det gøy.
Da vi gikk hjem igjen tok du tak rundt min ensomme arm.
Vi gikk hjem mens solen gikk ned, arm i arm.

Da nattemørket la seg, kom min tristhet til syne.
Jeg ville ikke du skulle se min svakhet og frykt.
Tårene kjente jeg komme, men jeg klarte å holde dem i sjakk.
For dagen etter denne natten skulle du igjen fraktes vekk.
Jeg grudde meg sånn, og sleit med å holde meg rolig.
Tårene ville bryte meg sammen, men jeg var fremdeles oppe.

Den siste natt holdt du godt rundt meg, helt inntil meg.
Du ville ikke jeg skulle være trist og lei, din godhet må alltid få leve.
Denne siste natten forstå jeg virkelig hva kjærlighet er.

Et vennskapsbånd, med en knyte så sterk.
Dagen kom igjen til syne, og vi måtte dra.
Bare jeg skulle gå hjem igjen, alene.
På en benk vi satte og ventet på toget.
Ordene i meg var ikke like lett å fremheve da.
Tårene konkurrerte mot ordene i meg.
Fy faen som jeg hatet denne avskjedstimen.
Vi reiste oss og du ville slettes ikke se meg trist.
Dine armer holdt forsiktig om min skjelvende kropp.
Du holdt rundt meg, alt føltes så trygt.
Plutselig kom toget og kjørte deg avgårde.

Du var ikke lenger hos meg, du var på toget..
Jeg snudde meg, og gikk.
Tårene kom nå til syne, jeg klarte ikke spille lenger.
Du så meg ikke gråte da, for jeg snudde ryggen til.
48 timer var nå over, to døgn som betydde alt for meg.
Igjen jeg kjenner min hals bygge seg en klump.
Du er ikke her, du er der du er, ikke her.

Jeg kjente meg igjen så mutters alene.
Jeg savner dine varme hender, dine snille øyne.
Jeg savner din unike trygghet, ditt vennlige smil.
Halvannet døgn har nå gått siden vi tok adjø.
Savnet sitter i meg, det er nesten så jeg vil dø.
Men dør jeg kan jeg ikke få møte min engel igjen.

Må tidevannet gå fort, for jeg savner deg sterkt.
Lille meg er så utrolig liten uten din enorme varme.
Kjære Sara, jeg elsker deg så sterkt
måtte ditt lys aldri slukke.
(Aylar Von Kuklinski, 18. mai 2012)


17.05.2012, 20:34

Noreg, Norge, Norway - Kall det hva pokker dere vil!
Uansett, det norske landet har "bursdag" i dag. Og de ikke-eksisterende gudene har sin humor ved å pisse på feiringen vår i år. Eller vår og vår, jeg har ikke feiret 17 mai.
Jeg sto nemlig opp i 15-16-tiden, Og gikk ut av døra først litt før klokken 18.00. Jeg personlig gir en lang marsj i hele nasjonaldag-konseptet. Jeg er glad jeg bor i Norge, det er ikke det, bare at jeg gidder ikke kle meg ut som en jævla klovn med flagg og fløyte av den grunn.

Ville mye heller bruke energien min på å ferdiggjøre intervjuet med min nye venninne Lillith Doll, som dere kan se her!
Men, joda, jeg har vært ute som sagt. Så vidt, bare trasket rundt i gudenes piss og tatt bilde av det beskjedne lille som var å ta bilde av. Egentlig var det jo ikke noe. Noen norske kristenmanns flagg, forlatte russebiler og kort regnes ikke for meg som noe.

Før jeg spammer nettet med noen bilder fra dagen, vil jeg komme med en nyhet. Jeg skal KANSKJE flytte i løpet av juli/august!!!
Søskenbarnet mitt og typen skal flytte ut der de bor fortest mulig, og da jeg skrev en annonse på Oppdals "Salg og kjøp"-side på facebook, var hun rask i å ta kontakt. Jeg har selvfølgelig ikke sagt ja enda, jeg må jo se hvordan det ser ut først. Prisen har jeg alt fått oppgitt, og jeg tror det skal gå bra dersom jeg får slikket lit fitte på rådhuset slik at bostøtten min vokser noen lapper mer i måneden enn hva den er på i dag.

Ja, så var det bildene fra i dag/kveld, ikke giddet å vært ute mens folk flest har vært ute, så det ble litt sentatte bilder:


Flagget ved Oppdal videregående skole.


Flaggtegninger klistret på innsiden av vinduene ved Aune barneskole.


Push push ^^
Russekort, blant annet et av søskenbarnet mitt som jeg kanskje skal flytte inn hos når hun og typen flytter ut ^^


Også oldingenes hule har fått flagg :-p

Nå skal jeg dusje, og spise litt. Ikke spist noe enda i dag.
Vi reblogges!


17.05.2012, 16:49

Dukker blir skremmende lett forbunnet med barn. De fleste dukkene den kjipe mannen på gata har sett er som regel søt, snill, vennlig, trygg........ Zzzzzzzz... Ops, der kom jeg visst over en sovedukke!

I verden finnes det helvetes mange dukker, og tro det eller ei, men noen av de kommer også fra helvete.
For en stund siden kom jeg i kontakt med den makabre, skrekkelige og sadistiske Lillith Doll, en kvinne som jobber med å lage nettopp dukker. Glem det du har sett av dukker hittil i ditt patetiske liv, for nå skal vi bli kjent med noen dukker som representerer dukker slik de i utgangspunktet er ment to be!

Lillith har en egen side på facebook som går under navnet Devil Dolls, en side hvor man kan finne mye av verkene hun har skapt til denne gråe kloden. Klikk her for å besøke Devil Dolls på facebook! I tillegg vil jeg også linke dere til Horror Shop (klikk her for å sjekke ut det), en butikk i Finland som promoterer og selger Lillith sine dukker nå og i fremtiden. Dukkene er for de som har råd da de absolutt billigste blir laget og solgt for 666 norske kroner, hittil dyreste er blitt solgt for 4500 kroner. Så lommeboken må brennes litt, og det skal det være verdt å!©
Lillith Doll

Hva slags skapning er du, hvem er du for noen?

- Villkatt!... Kort og greit.

Hvordan startet ideen om å lage de dukkeproduktene du jobber med i dag?
- Jeg har alltid elsket horrorfilmer, horrorfigurer, horrorkunst... Temaet er så mye større enn man tror, jeg ser og treffer ting og mennesker på min vei som inspirerer meg til å utrykke meg gjennom det jeg elsker!... And after all, ingenting er bedre enn å jobbe med noe man ELSKER!

Hva inspirerer deg mest?
- HORROR!

Har du fått mange reaksjoner oppover åra, fra foreksempel kristent hold, med tanke på at mye av det du lager kan virke litt i overkant grotesk for en vanlig, kjedelig kukksuger i gata?
- Klart jeg har! Alt fra pr/reklame som salg i New York og Finland (Devilstars & Horror-Shop), forespørsel om å bli med på en TvNorge-serie som kommer til høsten med et 5 minutters innslag.. En serie som handler om kunst, salg og kjøp, har dog ikke bestemt meg ennå.. Av mange grunner som jeg ikke gidder gå dypere inn på nå...

+ Jobbtilbud som creepycollection prop maker i Illionois.. Veldig fornøyd så langt, med tanke på jeg har bare holdt på aktivt i 4 år nå. Ellers har vi disse som synes det er ille med "barn" som har avkappet arm/hode/bein også videre og ikke forstår seg på kunst av den makabre sort. Jeg liker å provosere og å skape sterke reaksjoner hos folk - så slike reaksjoner som avsky og redsel er bare moro! Hehe!!


© Bilde tilhører Lillith Doll/Devil Dolls

Hva er det du er mest fornøyd med av ting du har laget oppover åra?
- Det varierer jo veldig fra tid til annen. Men jeg, som alle andre kunstnere, utvikles og edles hele tiden, og blir bare sterkere med årene.. Men jo større figurene er, desto mer tid er lagt i dem.. Og dess mer tid jeg legger i dem, dess mer kry kan jeg føle meg. Jeg kjører et veldig vidt aspekter på hva jeg lager; alt fra små porselens dukker til store lifesize kropper! Jeg elsker utfordringer og tar derfor også imot konkrete ønske-liste bestillinger.

Det kommer stadig nye zombie og vampyrfilmer. Hvem foretrekker du og hvorfor, zombiene eller vampyrene?
- I LOVE zombies! Alltid vært svært fascinert av tanken på at våre døde våkner til live igjen, som levende døde og føder på menneske-hjerner. Eat Brains! Et stort antall folk tror jo forøvrig på zombie-acopalypse.. Med de rette tekniske forskere så KAN faktisk dette skje! Hehe... Forresten så  mener jeg The Walking Dead hittil er den beste zombie-historien siden The Beyond...! Gleder meg til høsten og forsettelsen på sesong 2!

Hva mener du om dagens vampyrprestasjoner der vampyrer blant annet kan finne på å glitre i solskinn?
- Vet jeg absolutt over hodet ingenting om! UHØRT!!


© Bilde tilhører Lillith Doll/Devil Dolls

La oss flytte oss litt i det politiske hjørne. Hva er det beste med Norge i dag, og hva er verst?
- Det beste med Norge er uten tvil naturen vår. Men endog jeg nyter skogsvandring i norske daler og fjell, er jeg for urban til å forholde meg til det på fulltid. Jeg har store flytteplaner til staten Illionois i NY, hvorpå arbeidet virkelig skal få utviklet seg. Heldige kontakter jeg har jobbet meg opp til!

Verste med Norge? Norges dyreste land?? Faen ta meg 200 spenn for en pakke tobakk, er til å skamme seg over...!


Hva hører du på av musikk?
- Blackmetal, ambient, hardcore, horrorpunk, punkrock, electronica, industrial, doom, metal og ellers alt annet med dybde og tyngde i!

Dødsstraff er noe mange har ulike meninger om. Hva er ditt synspunkt på dødstraff?
- Kommer an på hva vedkommende har gjort. Hva er den ultimate dødsstraff?

Hvis du har noen spessielle fobier i dag, hva frykter du mest av absolutt ALT i hele verden?
- Man skal ikke frykte annet enn frykten selv...


© Bilde tilhører Lillith Doll/Devil Dolls

Hvis du kunne vært gudinne for en hel dag, hva hadde du gjort da?
- Utslettet menneske rasen.

Hvem er den mest irriterende kjente personen som har satt sine føtter på menneskenes jord?
- Jeg gidder ikke bruke tid/kaste bort energi på irriterende individer.

Hvor ser du deg selv om 20 år?
- In a Zombie Acopalypse! ;D


16.05.2012, 21:59

11 og en halv time er nå gått siden jeg tok en vanskelig og vond farvel med min kjære Sara ved togstasjonen i 10-tiden i dag. Jeg har brukt store deler på å fokusere på positive ting, ting som det faktum at hun faktisk er i live og ikke død også videre. Men fy faen... Jeg savner henne sånn uansett.
Jeg glemte å vise dere en ting i det tidligere blogginnlegget mitt i dag. I fjor en gang tegnet hun Marilyn Manson, for dere som følger bloggen hennes så kan det hende dere alerede har sett tegningen. Uansett, tegningen tok hun med seg når hun besøkte meg fra mandag kl.10.00 til onsdag (i dag) kl 10.00, og jeg er så utrolig stolt av tegningen hun har laget at jeg bare må vise dere den. Nå ser jeg uansett ikke så jævlig ut i tryne som jeg gjorde en stund etter hun dro heller, var da så tårevåt og rød at det var ikke verdt å ta bilder da..Du er så sykt, sykt flink Sara. Du er en så utrolig begavet og god venninne, jeg vet jeg sa en del masse i natt til deg, men jeg får aldri utrykket for utrolig dypt inn i hjertet mitt jeg elsker deg <3 Du er en engel som jeg unner det bredeste og beste smilet livet kan gi deg ^^ Det må aldri i verden få lov til å skje deg noe vondt!!!

Apropo Marilyn Manson ^^
Min gode venninne Dravsk Alaya gjorde det genistreket å blogge igjen for litt siden. Takket være DETTE INNLEGGET hennes så fikk jeg med meg at Marilyn Manson har stor oppmerksomhet i nye utgavet av bladet/magasinet Hammer. Narvesen er i Oppdal den eneste butikken jeg vet som kunne være aktuell for å ha dette bladet, så hadde det ikke vært for Dravsk så hadde jeg ikke visst om dette nummeret, og heller ikke vært på Narvesen i kveld og skaffet det, samt noe trøstekos til i kveld, nå som Sara ikke er her lenger :-(


Marilyn Manson har sin Lunch Box, Gummy Zone har sin Lunch Bag ^^


Monster rehabilisering ^^Nå skal jeg se de tre nyeste Hotel Cæsar-episodene jeg har gått klipp av, så reblogges vi..


13.05.2012, 18:14

En stund siden forrige gang jeg lot noen få bli intervjuet her inne nå. Jeg bladde i dag gjennom mine gamle mailer her på blogg.no, og fant en melding som ble skrevet av bloggerinnen bak hylja.blogg.no for godt over en måned siden, og vel så det. Hun lurte da på om det lot seg gjøre at jeg kunne intervjue henne også, og bedre sent enn aldri, nå er det i alle fall gjort.

Skjønnheten bak denne fantasipregede bloggen er en skapning som fortjente de beste spørsmålene jeg kunne banke ut av skolten på meg, og vi skal nå komme litt nærmere innpå henne. Kan dere føle den samme varmen som jeg gjør?


Først og fremst, hvordan har du det for tiden?
- Jo, det kan jeg fortelle deg! Jeg har det faktisk utrolig bra! Jeg har fått meg en utrolig artig jobb som servitør, noe som tillater meg å være litt småforfengelig og omgås spennende gjester. I tillegg føler jeg meg (klissete som det enn høres ut) nyforelsket igjen. Jo, jeg og Mr.X har vært sammen i nesten 5 år, men likevel? Livet er flott!

Bloggen din er utvilsomt fantasipreget. Hvor lenge har du hatt de interessene for fantasy og eventyr som du har i dag? Hvordan begynte det?
- Jeg har vel egentlig alltid vært glad i eventyr og sagn, men jeg antar at det var Harry Potter-bøkene som gav meg det sparket i rumpa som jeg behøvde. Da var jeg vel 12 år, og Ringenes Herre kom også på kino det året.


© Bildet tilhører Hylja/hylja.blogg.no

Blogg.no legger plutselig ned bloggen din uten før eller etter-varsel. Hvordan reagerer du?
- Jeg hadde blitt kvalm og lei meg. Videre hadde jeg blitt sittende og lure på hva jeg hadde gjort galt. Har noen spredd løgner om meg? Deretter hadde jeg blitt sint, og formulert ett rimelig passivt, aggressivt brev til blogg.no, hvor jeg hadde forsøkt å lyde saklig, men sannsynligvis mislyktes fordi jeg hadde vært så sint.

4. Hvis du skulle hatt en helt spesiell evne som mennesker ikke kan, eller er skapt med. Du kan velge fra øverste hylle, og kun din fantasi setter grenser, men du får bare finne på eller velge èn ting. Hva ville du valgt, og hvilke fordeler og eventuelt bakdeler ser du med å være den eneste i verden med akkurat den evnen?
- Åh, den der er vanskelig! Kan jeg ikke bare være allmektig? Det er da en evne? Fordelene er jo at jeg kan sette ned foten og si at jeg er sjefen! Ulempen er naturligvis alt ansvaret. Det er tross alt 7 milliarder mennesker på denne planeten å holde styr på. Som allmektighet tror jeg likevel at jeg ville ha vært mer tilstedeværende enn de mange gudene folk liker å tilbe, så kanskje de hadde hørt på meg. Og når jeg er allmektig er jeg også udødelig, så de kan ikke pepre meg full av geværkuler heller. Og da hadde jeg fikset på en del lovverk rundt om i verden. Jeg tror verden hadde blitt en bra plass om jeg var allmektig, uansett hvor blasfemisk dette må lyde for de som faktisk tror på en gud/gudinne.


© Bildet tilhører Hylja/hylja.blogg.no

Hadde du turt å overgitt bloggen din til meg en hel uke, og latt meg fått gjøre og skrive hva jeg ville?
- Ah, det var derfor blogg.no hadde stengt ned bloggen min?? Hehehe. Jeg hadde ikke overlatt bloggen min til noen som helst, ikke engang til kjæresten min eller mammaen min. Jeg vil kunne stå for det som står der inne.

Fobier og frykter har så og si alle, sies det. Hva er det som bekymrer eller plager deg mest i hele universet? (kan være både fysisk og psykisk)
- I heeele universet? Gurimalla, det var stort? Jeg er en stolt person. Stolt og veldig følsom. Jeg tror at en av de tingene jeg ikke ville ha greid å leve med er å ha blitt overfalt av x antall menn som hadde tatt for seg av meg. Det er noe så enkelt og primitivt som å bli voldtatt. Av alle ting som kanskje streifer tankene mine en gang i blant, tror jeg at dette er det mest? dagsaktuelle. Jeg tror ikke at det blir en 3.verdenskrig enda. Eller at ondsinnede romvesener kommer og bomber oss tilbake til steinalderen.

Du skal kjøpe deg et levende fabeldyr, igjen kan du velge fra en øverste hylle hvor kun din egen fantasi setter grensene. Hvilket dyr ville du gått for, og hvorfor. Du kan også finne på ditt eget dyr, men det må ha et rasenavn.
- Føniks, drage eller hippogriff?. Njææh, drager er gjerne noe ondsinnede. Stryk dem. Føniks eller hippogriff? Vel, fønikser kan lege alle sår med tårene sine. Og man kan jo fly på disse også, i likhet med hippogriffer. Er alver fabeldyr?? Alver á la Legolas? For da hadde jeg kjøpt en alv og kastet ut kjæresten. Ok, vi sier at alver ikke er fabeldyr. Tror jeg tar en føniks. De er fascinerende dyr.

Hvis du skulle flyttet ut av Norge, hvor hadde du endt opp da om alt var opp til deg?
- På en fin, moderne ranch i villmarka? I Utah eller Arizona. Den skulle ha vært mest mulig miljøvennlig og økologisk, hatt stråtak og vegger bestående av skifer og store vinduer. Det er faktisk drømmen til kjæresten og jeg.

Dette vet jeg ikke, men er bare en fiks ide jeg har. Jeg kan se for meg at mange fantasyelskere har en noe spessielle fetisher og drømmer som innebærer eventyrland. Har du hatt noen elskere i drømmeland, og noen sære drømmer innen for det seksuelle som du tørr å fortelle om, i det minste hinte til?
- Hehehehhehe. De fleste som har lest bloggen min jevnlig har nok fått med seg at jeg har en greie for halvalven Ravn, som jeg selv har diktet opp.


© Bildet tilhører Hylja/hylja.blogg.no

Hva er det flotteste du eier og har akkurat nå?
- Der ja? Det er slike spørsmål som får èn til å virkelig måtte tenke seg om. Vi lever i en materialistisk verden, og glemmer de tingene som betyr mest for en. Jeg tror det må være diamantringen jeg fikk etter min kjære Mormor. Mister jeg den, blir jeg knust. Ikke fordi det er en diamantring, men fordi den var en gave fra mormor. (Ok, litt fordi det er en diamantring også. Den har både affeksjonsverdi og pengeverdi.)

Politiet setter deg motvillig inn i en større politibil, hva i all verden har du gjort?
- Klabbet til en idiot på byen med stiletthælene mine.

Alkohol og rusmiddel blir stadig mer og mer populært, hvordan stiller du deg til temaene?
- Jeg drikker alkohol en gang i blant. Faktisk begynner det å bli noen uker siden? Vent, jeg drakk to øl forrige fredag. Jepp. To øl. Jeg hater å bli full, og jeg liker ikke fulle mennesker heller. Særlig de som blir aggressive og frekke. Hvis man kan oppføre seg når man drikker, så drikk i vei. Jeg selv drikker ikke så mye fordi jeg liker å ha kontroll på handlingene mine. Impulskontroll er nemlig noe jeg sliter med selv i edru tilstand.

Hva er det mest kreative du har gjort/laget?
- Egentlig vil jeg påstå at hele fantasyopplegget mitt er det mest kreative jeg har laget. Det er jo ikke halvferdig engang, og det blir stadig flere innviklede kreative krumspring.

Fortell om den beste boka du har lest?
- Men jeg har lest så mange gode bøker?! Antakelig ville det nok ha vært forventet at jeg begynte å fortelle om Ringenes Herre, men jeg går ut ifra at de fleste vet hva den handler om. Kanskje jeg skal fortelle om boka Mørkets Skygge av Katharine Kerr. Det er bok nr. 2 i en bokserie som på norsk går under tittelen Legenden Om Deverry. Det er litt lenge siden jeg har lest denne serien nå, men den har inspirert meg veldig i min egen skriveprosess. Derfor skriver jeg bare ned det som står på baksiden av boka:

Kongedømmet Deverry er en keltisk fantasiverden full av trolldom, stor dramatikk, heftig kjærlighet og død. I den første boken, Sølvdolkens skygge, ble tre sjeler og skjebner uløselig knyttet til hverandre med et bånd som strekker seg igjennom flere inkarnasjoner og tre tidsaldere. En prins blir ved et feilgrep skyld i to unge elskendes død, og inntil han får gjort bot er han fanget av sin fortid. I nye inkarnasjoner møter han også igjen den unge kvinnen han en gang elsket, men forlot. Nå er han inkarnert som trollmannen Nevyn, og er den eneste som kan redde Deverry. Han får hjelp av den tøffe unge kvinnen Jill, datter av en leiesoldat, og med store magiske evner, og den landsforviste halv-alven Rhodry.


© Bildet tilhører Hylja/hylja.blogg.no

Leser du fullstendigkaos.blogg.no, i så fall, hva er dine meninger om bloggen min?
- Klart jeg gjør! Hvor hyklersk hadde det ikke vært å melde seg på til dette intervjuet uten å ha interesse av DIN blogg? Fullstendigkaos.blogg.no lever opp til navnet sitt, og det er en fascinerende blogg som tidvis får meg til å trykke på det røde krysset øverst til høyre fordi ting kan bli litt for makabert for min smak. Although, den er faktisk litt lærerik. Dessuten er herremannen bak den rimelig intelligent og greier å vinkle ting på de mest utrolige og reflekterte måter.


13.05.2012, 13:41Satans urene brud

Du hviler dine føtter små, du hviler i det mørke grå.

Over deg svever en farlig ånd, snart griper den din skjøre hånd.
Jeg er din største frykt, ditt rom er ikke lenger det minste trygt.

Jeg griper din uskyldige fot, helvete har nettopp slått sin rot.
Jeg drar deg ut av din søte drøm, kroppen din ligger på svøm.
Du hyler og skriker, lager lyder i alle kriker.

Men jeg har deg nå, reis deg opp og stå.
Vi skal til et annet land, jeg blender deg med uren sand.
Det svir i dine blåe øyne, min status skal nå djevelen høyne.

Jeg legger deg på min sorte hest, og rir inn i en evig elveblest.
Vi har en lang vei forran oss, dine øyne lager en fryktelig foss.
Inn mot helvetes porter vi rir, bare vent til djevelen til deg frir.

Du er djevelens brud, og jeg hans fattige bud.
Du lot deg lure veldig lett, nå er herren snart komplett.
En eneste brud han mangler nå, så skal han snart gjennoppstå.

Mørket legger en kjølig lyd, hører du vampyrenes fryd?
Til slutt er vår reise slutt, din trygghet er for lengst skutt.
Der står han, din fremtidlige mann. Drikk nå av djevelens vann.

Det nytter ikke kjempe mot, du er nå hans høyre fot.
Jeg rir tilbake i nattens kall, tibake til demonenes årlige ball.
La Satan evig leve, det er mer enn du noen gang turde kreve!
(Aylar Von Kuklinski, 13. mai 2012)


12.05.2012, 21:29Leppeløs marmelade
Leppeløs marmelade flyter over i gården.

Klissete og våte renner de, spasserende gjennom torget.
De fugtige leppene uten marmeladens spirit.
Vi kan høre de skrike etter fruktens forbudenhet.
Rennene renner regner inn i deres porer.
De leppene som ikke har smakt marmelade, på lenge.

Den forbudte frukt har ikke mettet dem på lenge.
Et skrikende monster angrep idyllen for litt.
De følsomme leppene ble brått revet opp.
Blod og avføring rant som blanda møkk.
Leppeløs marmelade flyter ensomt i mørket.

Onanistene som ikke har fått sine lepper.
De kåte mannehorene, sultne etter leppenes tilfredstillelse.
Svett, klamm og kåt, marmeladen vil fylle sine lepper.
De savnede lepper, de etterlengtende lepper.
Leppeløs marmelade glir inn i en sorgfull natt.

Bare to fingre kjenner sine lepper i natt.
Bare en ensom hand kjenner sin marmelade.
Skilt etter monsterherverket har de blitt.
Marmeladen får ikke lenger fylle sine lepper.
Kan du føle det sørgmodige teppestøv?
(Aylar Von Kuklinski, 12. mai 2012)


12.05.2012, 12:37

Det er ikke ofte jeg låner bort bloggen min. Med tanke på at den er blitt så populær og faktisk så stor som den nå er, så er jeg blitt spessielt kresen på å låne den bort når folk spørr om jeg kan låne den bort i form av at jeg foreksempel skal skrive en sak for andre enn meg selv. Min kjære venninne Ronja spurte meg så høfflig i gårkveld om jeg kunne skrive et innlegg for en butikk som eies av hennes tante. Jeg svarte at jeg ønsket mer informasjon før jeg sa verken ja eller nei, og jeg fikk litt mer informasjon. Det endte med at jeg gikk kul for forespørselen, på den betingelsen at noen andre skrev innlegget i stede for meg, siden jeg følte det ble mest riktig.

Før dere nå skal få lese det vil jeg prestere, det er lov å spørre om at jeg skal "låne" bort bloggen for flere, men det er i ytterst spessielle tilfeller jeg går med på det for tiden. Med tanke på hvor langt eller nært temaet ligger meg, i dette tilfelle var det mest pga Ronja er en nær nettvenn av meg. Vel, det var den lille forhåndsteksten min, nå skal dere få lese hva Ronja har sendt inn for bloggen min i går :-) Vi reblogges! ;-)


Da har jeg vært så heldig at kjære Aylar har latt meg skrive et lite gjesteinnlegg her!

For å presentere meg selv, jeg heter Ronja Constance, og jobber for øyeblikket i en fin liten bruktbutikk i Fjordgata i Trondheim som heter Tante Isabel. Det er altså den butikken dette innlegget vil handle om.Litt sånn fakta om plassen for de som ville være intressert i det; butikken ble startet i 1991, så den er da 21 år gammel i år. Vi selger for det meste ting som selskapsklær, klær til temafester, sko, vesker, diverse annet tilbehør, sykler, og annet ting og tang som kjøkkenutstyr, lamper, kart, etc. Vi selger også noen møbler, men de er stående i et lager siden butikken er ganske liten. Butikken drives av Anne Isabel Udbye, også kjent som Tante.For ikke så lenge siden fikk vi laget en facebookside til butikken, og på grunn av det har vi nå bestemt oss for å sette i gang en konkurranse for å få litt mer trafikk til siden vår. Konkurransen er utrolig enkel, det eneste man må gjøre er å si fra at man deltar, og dele siden vår på din facebook. Så er du plutselig med i trekningen på et gavekort på ett tusen kroner! Konkurransen avsluttes når siden har nådd 500 likes, alle som har deltatt vil da ha lik sjangse til å vinne i trekningen. Vi vil også i nærmeste fremtid opprette en nettbutikk, så vist du da ikke bor i Trondheimsområdet går det helt fint å fortsatt delta, og da om du vinner bruke gavekortet når nettbutikken er åpnet. Håper på å se deg i butikken eller facebook, eller enda bedre; begge steder!

For å komme til butikken, trykk her


11.05.2012, 18:45

Under en våt paraply beveger deg seg to plattåsko over en våt, asfaltert vei. Det traskes og trampes for hvert skritt, og beina som går er mine egne. Biler farer forbi, der og da får jeg øye på noen bekjente som kjører så raskt forbi at de ikke enser at jeg går der jeg går.

Det er egentlig en stund siden jeg sluttet å ønske meg ting. For øyeblikket er det eneste jeg virkelig kunne tenkt meg, et større sted å bo. Sett bortifra det jeg kunne ønsket meg akkurat nå. En tidsmaskin. Fredag er det i dag, og jeg kunne egentlig tenkt meg å fryse meg ned i 180 blåe celsiuser, og deretter tinet meg opp igjen til mandag.Facebook er en flott ting, også en stygg ting. Det er en flott ting i den forstand at det til tider kan skremme tidsvampyrene i livet mitt ned i sin grav. Det er flott i den grad at jeg kan få med meg når foreksempel noen av mine venner (les venninner) har vært på photoshop med skrevet sitt. Og det er flott i den grad at jeg kan torturere andres sinn med å fortelle unødvendige ting jeg tenker på, og gjør.

Men facebook holder ikke mål i lengden. Alt med måte, og poenget er at jeg er mest mulig hypp på å finne igjen den gamle kassettspilleren og spole den litt skurrete tapen frem til mandag. Mandag klokken 10.00, ved Oppdal sentralstasjon <3

I dag er en raskere dag enn i går. I går blottla sola ansiktet sitt, og hadde jaget vekk de fleste skyer.. Det var en varm dag, en varm dag er en treig dag. I dag er gudene som ikke eksisterer litt mer glad i meg og har gitt meg litt kjøligere temperatur, og regn. Jeg er glad i regn. Nå ser jeg mer muntert på at ting skal gå bra, regn er magisk, regn er flott.

Jeg kan forsåvidt la være å oppføre meg som en irriterende drittunge som ikke vil si hva som skjer på mandag.
På mandag, klokken ti
på formiddagen skal jeg ønske min bestevenninne Sara velkommen til Oppdal for første gang. Blir her inntil onsdagen, da reiser hun hjemover igjen sånn at hun er der til nasjonaldagen.

Kjøpte i går kinobiletter til "The Dictator", den nye filmen til Sacha Baron Cochen, som jeg egentlig synes er en litt irriterende dildo med lavt batteri noen ganger. Men altså, hun har ikke vært i Oppdal før, og jeg vil gjerne vise henne kinoen i bygda, så da ble det så jeg valgte den filmen fremfor de andre alternativene som besto av Film Kjedelig, Film Barnslig og Film Retarded Scencie Fiction... Da ble det enkelt og greit "The Dictator".Apropo film... Jeg er litt skeptisk for tiden.
Eller:
Jeg skal kaste den unødevendige sensuren og rette det opp; Jeg er jævlig irritert langt oppe i mensfitta til dronning Sonja!
Hollywood er kjent for å voldta og ødelegge gode filmers rykte. "Van Helsing" er enda en usett film for mitt vedkommende, og nå ser det ut som jeg må raska på med å se originalen før Hollywoods nyversion med TOM CRUISE ankommer lerettet. Jeg liker ikke barn, de er drittunger alle sammen, og Tom Cruise er et jævla barn som vraker nervene mine.

Men det er helg, og jeg gidder ikke bruke all energien min på å skrive vås og fanteri til dere. Så vi reblogges, med mindre Satans Veivesen kommer med en stor kran og slipper en stor betongstein over hybelen min. Lol..

Vi reblogges!


10.05.2012, 15:31

Russ, russ, russ. Personlig har jeg ikke noe i mot russ.
Russen er litt som barn i grunn, mange terroriserer deg, mens mange andre lar mer vær.
Jeg leste nettopp på bloggen til Synskepeggy, at en skole hadde russen satt opp en terrorliste, med konkrete navngitte personer som russen skulle terrorisere.
Hvor forbanna idiot i hode går det ann å bli? Å sette opp bestemte mål er ikke bare russeterror, det er også mobbing.


(Tre tilfeldige russebilder parkert ved Oppdal videregående skole. Bildet er kun ment som illustrasjonsbilde, og det er ikke noe konkrett grunn til at jeg har akkurat disse tre russebilene på dette innlegget ;-) I tilfelle noen skulle missforstå.)

Opplegget har ført til at flere på den skolen ikke tørr å gå på skolen, i frykt for å være en av de som står på russens MOBBEliste!

Så, til en annen sak.. Jeg leste på facebook-statusen til ei venninne av meg... I OPPDAL... Der jeg kunne lese at noen ungdommer hadde kidnappet et BARN, på 6-8 år.. Barnet det gjaldt hadde kom hjem, gråtende, og med problemer å sove i ettertid...

Dette er forøvrig de to eneste sakene jeg har bemerket meg i år, sett borti fra noen småting i bygda som egentlig er så små at det ikke er verdt å nevnes.
Jeg kjenner jeg blir provosert av måten enkelte russ driver på. Heldigvis er ikke alle russ slik, men de finnes over alt i Norge, likevel... Jeg syntes at de som gjør slike ting som nevnt over burde bli straffet med bøter, bøter som gjør det vanskelig å foreksempel ha råd til unnaflykt-fra-virkeligheten-middel som alkohol, f.eks.
Og enkelte burde også få kjenne enkelte følger på ordenskarakter! Til tross for at skolen egentlig ikke har noe med russetiden, sånn sett.

Kos dere for all del. Men vis respekt for siviliserte mennesker, SPESSIELT ta hensyn til barn. Russetiden burde virkelig ikke handle om å skremme å faktisk gjøre folk redd for å faktisk gå ut!
Og det er det dessverre oppstått enkelte tilfeller av, jeg er blant de som er mer skeptisk til russen, av unevnte årsaker.


Vi reblogges!


09.05.2012, 16:13

Dette her har hittil vært en ganske så grei dag i bunn og grunn. I 12-tiden i dag fikk jeg møte aktivitetskontakten min for første gang, Bård Bjørndalsæter heter han og er 37 år om jeg ikke husker feil. Verden er ikke stor, mandag bestilte jeg to nye parr sko i Black Widow. I dag fant jeg ut at eksen til Bård faktisk jobber sammen med min venninne Lisa (sjefen for B.W) i Black Widow.

Bård kom til meg klokken 12. i dag. Vi kjørte en tur ut, satt litt utenfor Oppdalssporten og snakket blant annet. Med en gang jeg kom hjem igjen søkte jeg opp navnet hans, for han fortalte at han har vært i media en del, blant annet med fast i en netttv-serie kalt Klikk Tv som kan sees ved å klikke her!

Morsomt at han har kjennelser og slik innen gotmiljøet begge to! :-)
Nevnte forresten The Satanic Bible for han i dag, og da fortalte han meg at han mest sannsynlig faktisk har den NORSKE versionen hjemme hos seg selv, så hvis det stemte fikk jeg inntrykk av at jeg kan få lånt den.

Bård virker som en veldig allsidig mann, veldig hyggelig, og jeg tror vi kan få det greit i lag. I utgangspunktet tror jeg det er avtalt 4 timer i uken. Men det er også noe som kan variere utifra om jeg plutselig skulle ha en uke med mange andre avtaler, også videre, sånn som i neste uke da jeg får overnattingsbesøk så blir det sikkert ikke mye aktivitetskontakt-behov og anledning.

Har forresten fått pakke på døra i dag, fra cdon. "Nosferatu" fra 1922 skal jeg se i dag/kveld mest sannsynlig. Ikke sett den enda. Prøvde å se den på youtube, men stoppet egentlig etter 10 minutter... OGSÅ har jeg fått tak i den norske zombielignende filmen "Mørke sjeler" som også skal sees, selvfølgelig. Gjør alt for å slå ihjel mest mulig tid frem til mandag nå :-)
En av de andre grunnene til at jeg vil se "Mørke sjeler" i tillegg til at det er en skrekkfilm med zombier er at Hotel Cæsar-Åge (Karl Sundby) er med i filmen, særere får det nesten ikke blitt! :-PVel. Nok om det.
Etter at jeg og Bård skilte lag i dag var jeg på Aunasenteret. Først og fremst for å skaffe meg neglelakkfjerner, men tror dere faen hakke ikke at den sleipe dama bak kassa klarte å lure med noe mer på lista mi? Hun fortalte om at de hadde noen boxere på tilbud, og bla bla så var handelen utvidet. Så, jeg har omsider skaffet meg tre nye boxershortser i dag, mørkesiden av kjøpet oppdaget jeg da jeg ankom hjemmet mitt igjen. De kan ikke vaskes i vaskemaskin, eller det er teknisk mulig, men ehm... De skal vaskes for hånd... Blæh, og jeg som har så dårlig peiling på sånn. Og JA, dette her er hint til at jeg trenger rådgivning på stedet...Så budskapet må vel være... Butikkfolk er onde, utspekulerte, griske folk! Heheheheheheheh....
De vil ha deg til å kjøpekjøpekjøpe!!! GAAAD!

Etter jeg handlet neglelakkfjerner og boxere så ble det Nille-visitt på meg, tenkte egentlig at jeg "bare" skulle handle sukkerspinn, men tror dere ikke at demonen i meg gikk for noe i tillegg?;


Beklager for nok et hverdagslig innlegg.. De som ønsker å henrette meg på gata er velkommen til det nå..

Vi reblogges!


08.05.2012, 20:08

God kveld kjære slaver.
Egentlig burde det være potensielt unødvendig å skrive mer enn jeg alerede har sagt i videoen over, men jeg skriver likevel. For det er ikke alle der ute som nødvendigvis alltid sitter med en pc som har lyd.

Jeg driter egentlig i hvor egoistisk dette låter; Jeg trenger rett og slett en blogg her inne å se opp til.
Noe alla Daeva Tollnes. For det var virkelig en blogger jeg så på som over meg selv, og noe jeg fortsatt gjør, men etter en episode i januar har vi ikke hatt noe særlig kontakt lenger, og da har det heller aldri blitt helt det samme å sjekke ut bloggen i ettertid, da det vekte litt minner.

Savnet etter en blogger som jeg anser som bedre enn meg selv er tilstede, og det finnes masse ganske alrighte bloggere der ute. Men ingen som helt matcher det som tilfredstiller meg nok, slik som Daeva gjorde, inntil det ble litt rart mellom oss i begynnelsen på året.

Nok om det. Det finnes ingen bedre bloggere enn Daeva etter min smak, og kan jeg alerede si nå, at blogg som tilfredstiller meg mer enn hennes, finnes ikke.
Likevel, finnes det et alternativ, jeg søker helst en jenteblogger som er aktiv. Og når jeg skriver aktiv så mener jeg at hun skal blogge flere ganger uken. Hun skal være dønn nådeløs, ærlig, og samtidlig smart, igjen sånn som Daeva. Hun skal tenke utenfor skapet som så mange sperrer seg selv inne i, og hun skal også være rock`n roll og hun bør ha en god fot plantet i helvete. Engler og slike søte, snille bloggere har jeg ikke like mye til overs med.Og helt til slutt, vedkommende kan godt være religiøs, bare bloggen ikke er alt for preget av kristendommen. Skal den være religiøs bør den helst være det innen for satanismen, om den skal være det overhode. Satanismen er så og si den eneste "religionen" som jeg har noe til overs med.

Jeg trenger inspirasjon, og perr dags dato har jeg egentlig ingen så inspirerer meg lenger... Folk er så trøtte i maska, og bloggverdenen bare visner i kjedsomhet, pyseinnlegg og uoriginalitet... Gaaaad.

Vi reblogges!

PSSSSS: Når jeg skriver om tilfredstillelse, menes det ikke nødvendigvis sexuelt, men er det en sexuelt tilfredstillende bloggerinne, så GIVE IT TO ME!


08.05.2012, 16:14

For to dager siden skrev jeg at jeg ikke skulle blogge før 8 stk hadde tatt bilde av seg selv i sovemodus, med en fot over rumpa. Jeg skal herved kappe av litt av respekten min, og bryte det løftet. Jeg har i dag satt sammen en ordliste. De fleste ordene har jeg tatt fra en betydelig lengre ordliste. Det er mange såkalte skjellsord som jeg har droppet å tatt med, med vilje. Denne listen skal først og fremst inneholde de mest vanligste ordene som ofte kan bli brukt negativt i Norge i dag. Og så har jeg lagt til en del ord som ikke er like vanlige, men som bare er blant mine favoritter. Jeg er fullstendig klar over at i dette kaoset, så mangler det en del ord. Og det er også mulig at ikke alle ordene er alfabetisk i riktig rekkefølge, men shitt happens!Albinofitte
Alenerunker
Alkis
Amatør
Amøbe
Amøbefaen
Amobetiss
Analalv
Analbarn
Analfaen
Analjævel
Analkuk
Analrotte
Analtiss
Antihelt
Aperunk
Apetryne
Avskum
Avviker

Bakfreser
Bakfitte
Baksnakker
Balleflass
Ballefjes
Ballegrus
Ballehår
Balleskinn
Ballesvetter
Banal
Barnejukker
Barnepedo
Bartepedo
Bartetiss
Bastard
Bedriten
Bestemordildo
Bestemorknuller
Bestemorpuler
Betonghore
Beverfitte
Bikinifitte
Bingohore
Blautfisk
Bleikfeit
Bleikfis
Blodrunk
Bæsjebleie

Colatryne
Computerhore

Daskeladd
Datafaen
Datavirus
Dego
Discoape
Drit
Dritt
Drittsekk
Dumming
Dyrehater
Dyreplager
Døving
Dåsemikkel

Elghue
Elitehore
Endetarm
Eselfaen
Evneveik

Faderullan
Faen
Faenskap
Fanden
Farsken
Fattigper
Fetthomo
Fettskalle
Fisefin
Fitte
Fittegass
Fittesatan
Fittskalle
Flens
Flensost
Fuck
Fyllik

Gallahore
Gartnerfaen
Gartnerhore
Glassmus
Glisetryne
Gofitta
Grøthue
Guttehore

Hallik
Hallikhore
Helsike
Hemma
Hemmis
Hengetryne
Herregud
Hestkuk
Hobbyhore
Homse
Homsejævel
Homserytter
Hore
Horebukk
Horeunge
Hæmmis
Hårre (ofte kombinert med "steike"/"steikje")

Idiot
Innavl
Invalid
Imkompetent

Jubelidiot
Juletissen
Jævelskap
Jævla

Kaninfitte
Kaninpuler
Kapitalist
Kebabtryne
Kjerring
Kjøter
Klums
Klåfitte
Knullefitte
Knullik
Kosefitte
Kuk/Kukk
Kukkfitte
Kukksatan
Kukkskalle

Ladaeier
Lagerhore
Lesbeoffer
Luremus
Løs
Løshore

Mammadalt
Mammapuler
Mannje
Merr
Morbid
Mordi
Motherfucker
Mus
Møkk
Møkkamann
Møll

Nabohore
Nazi
Nekro
Nekrohore
Nerdehore
Neger
Nekrohore
Netthore
Nepe
Nigger
Nudist
Nudistbarn
Nudistfaen
Nisse
Nissefaen
Nissefitte
Nissefjes
Nissepikk
Nisserunker
Nissetiss
Nonnehore
Norskehore

Oksepuler
Olding
Onanist
Onkelrunker

Pakkis
Panserfitte
Panserhomo
Pappskalle
Pedo
Pedoburger
Pedofaen
Pedokoker
Pedogris
Penisslikker
Perlehore
Pikk
Pikkfaen
Pikkhøl
Pikkost
Pisslei
Pizzatryne
Politiker
Politikerfaen
Pornofreak
Pornogris
Problembarn
Prøvehomo
Psyko
Psykopat
Psykopatfaen
Puler
Pultost
Pung
Puler
Pusling
Pyse
Pøbel
Pøkk

Quisling

Rabagast
Rallyhore
Rass
Rasist
Rassfitte
Rassist
Rasstryne
Reggisfjes
Rekefjes
Religiøs
Rennebæsj
Rimifitte
Rompetiss
Rotorfitte
Rottefaen
Rottepikk
Rumpehår
Rasshøl
Rumpeslikker
Rundpuler
Rundpult
Runkebolle
Runkefaen
Runkert
Runketryne
Rynketroll
Rævhår
Rævpuler
Rævrunker
Rævsuger
Røy

Sadist
Sadorunker
Sadosopp
Salgshore
Saupuler
Sauskalle
Sensurist
Sjefsrunker
Skampult
Skaphomo
Skaphore
Skeiving
Skinnfitte
Skitt
Skolelys
Skolepære
Skrotnisse
Skrulling
Slapptiss
Slemming
Slugge
Snik
Snobb
Snusfitte
Snørrvalp
Sperm
Soper
Stygging
Ståpikk
Ståtiss
Sugge
Sullik
Sugepikk
Surpromp
Steike/steikje
Suseladd
Svenskefaen
Svin
Sviker
Syking
Sædfitte
Sædfuck
Sædslikker
Søppelhore
Søppelhue
Søppeltryne
Såpekoker
Såperunker

Taperkuk
Tarmhomo
Tarmtroll
Teknosoper
Telefonrunker
Tigger
Tispe
Toller
Tomhore
Trailerhore
Trang
Trekuk
Tøs

Vandalist

Yngler

Zebrafitte
Zombiefitte
Zombiejævel

Årekoker
Åndsvak


Vi reblogges! ;-)


07.05.2012, 21:42

Skrev i går at jeg ikke skulle legge ut flere innlegg før 8 stykker hadde gjort det som står beskrevet i DETTE innlegget. Velger likevel å gjøre et lite unntak, når jeg nå i kveld har skrevet et lite dikt om tragediene som rammet Norge i fjorjuli.
77 flyvende duer på dag 22
I et land hvor ingen trodde det skulle skje,

kom til slutt stormens vindfulle terror.

I et land med barn av alle regnbuens farger
skulle en ensom, fargeløs demon legge tusen sår.

I et land hvor vi ikke har opplevd vind siden krigen,
stormet ynkelighetens sønn frem med brask og bram.

Tigerens by ble så brått offer for det utenkelige,
det brutale, det fæle og det minneverdige.

Åtte fredlige lam ble blåst bort
da Gud så en annen vei.

Hvem kunne det være?
Våre nye nordmenn?

I et land bygget på tillit og respekt,
skulle mang og enhver glemme seg bort.

I et land hvor fordommhet skulle vært et nei,
brang det nok en gang frem et ja.

I et land med flere tusen barn av regbuen,
ble skyldpåkastelsen brått satt i gang!

For hvem trodde det var en av oss selv?
Kun de færreste tenkte den tanken.

Akk nei, det kunne ikke være en nordmann,
tenkte vi - Fanden lo godt den dagen.

Helvete flyttet seg raskt,
fra et kvartal i sentrum, til en øy i fjorden.

Livredde unge barn forsøkte å rømme,
rømme vekk fra ulven i fåreklær.

Forkledd som et hjelpsomt lam,
sto en nådeløs ulv.

I et land hvor dette aldri skulle skje,
ble mynten for en dag lagt på den mørke siden.

Da vindens kraft tok slutt, la mynten seg om igjen,
og den skinte fra den dag, lysere enn noen gang.

Måtte de 77 herlige sjelene aldri bli forglemt,
aldri igjen skal noen få gjøre slik ugang.

Vi er alle barn av regnbuen,
etter regnet kommer som regel en sol.
(Aylar Von Kuklinski, 7. mai 2012)


06.05.2012, 21:31

Jeg utfordrer dere herved! Bevis for meg at dere ikke er noen gjeng kyllinger!
Ta et bilde av dere selv, eller få noen til å gjøre det for dere!

På bildet skal det se ut som dere hviler/sover med den ene foten mest mulig over rumpa. Teit? Jada, men prøv!
For jeg har en samboer som fint klarer det. I timevis til og med, uten å flytte foten en cm.Jeg kjeder meg, og om jeg ikke utfordrer dere, så VIL jeg se dere ligge rett ut mens dere har en fot over rumpa, eller enda bedre. Over rumpa, klarer alle som ikke er lam, så derfor skal dere ha den oppå rumpa. Liker det teit :-P

Gleder meg til å få se et parr av dere gidde det. For jeg VET at jeg har lesere der ute som er random nok.
Hvorfor? Trenger alt en grunn, jeg KJEDER meg ok?

Vi reblogges! (men ikke før MINST 8 av dere har gjort det på bloggen deres:P, jeg streiker til det er gjort)


06.05.2012, 17:32

Sjenert vet jeg ikke helt om er ordet som dekker temaet godt nok nå, men jeg starter med det ordet, til jeg kommer på noen eventuelle bedre ord.
For det er noe som er med meg, foreksempel hvis jeg er ute og går. Jeg prøver ikke totalt ubevist å unngå å se folk i øynene, men jeg prøver i hvertfall ikke bevist å gjøre det heller.

For er det noe jeg synes er litt kjipt så er det å gå i mot noen. Å bare gå på et fortau og du bare venter til du endelig har passert den eller de det gjelder.
Alt for mange i Oppdal tenker jeg "please, ikke si hei til meg akkurat nå.. bare gå forbi og forhold deg til et smil eller et lite vink, bare jeg slipper å ta av meg øretelefonene..".Faren ved at jeg skriver dette er at de det ikke gjelder nå lurer på om de ikke skal stoppe opp å prate med meg. For det er ikke alle dette gjelder, men en god del. Jeg liker egentlig ikke så mange folk, sorry folkens. Jeg er ferdig med den tiden hvor jeg "var glad i alle" også videre.. Livet er for kort til å fake hele tiden.
For en stund siden sa jeg til min daværende bestevenninne at det var bare 3 personer i hele Sør-Trøndelag som jeg kunne snakket med uansett, alltid. Jeg tror faktisk jeg løy. For det er egentlig ingen jeg føler for å snakke med alltid. Og, for å gjøre det mer forvirrende for de som leser. Det hender noen ganger at jeg går i sentrum, og faktisk bare synes det er greit at ingen stopper opp å snakker. Ikke spørr meg hvorfor jeg går i sentrum blant andre på den tiden.
Mest sannsynlig så er det en jævla dum ide jeg har fått fra en eller annen lege eller noe, om at det hjelper å gå ut blant andre folk.
Pisspreik, haresæd og selvbedrageri sier jeg til det! Det hjelper faen meg ikke alltid å gå ut blant andre folk... De som sier at det hjelper for alle, kan herved stikke hodet så langt inn i anusen som det går ann.

Nå har jeg egentlig beveget meg utenfor temaboksen..
Og jeg skal rasle meg tilbake til poenget. Når jeg ser noen som går på samme gangfortau, eller som jeg vet jeg skal gå forbi på en eller annen måte, så er det som regel litt sånn pinelig. spessielt hvis begge parter går litt treigt, og sånn. For da er det som om begge ser hverandre, og ingen sier noe enda fordi begge parter enda er for langt unna. Og man kan liksom ikke begynne å rope til hverandre med en gang man ser hverandre, og dermed senke stemmen mer og mer, desto nærmere man kommer hverandre.Det er ikke bare tilfeldige forbipasseringer dette gjelder. Det gjelder også hvis man har avtalt å møte hverandre, og den tiden fra når jeg først har fått øye på vedkommende, til jeg faktisk er nær nok til at vi kan snakke til hverandre og ikke rope, på grunn av avstanden til tross. Jeg hater å føle at folk bare ser mot meg, og glor uten at vi enda snakker i lag. Situasjoner hvor jeg føler at folk ser mot meg eller på meg, uten at vi enda er i en samtale er ikke en konfortabel situasjon i min øyensten.

Kort sagt så føles den tiden det tar, mens jeg går i mot en annen part ut som en pinlig stillhet. Og det gjelder også helt randomme, ukjente folk som jeg bare skal gå forbi... Spessielt i Oppdal, som er en liten bygd. Hadde det vært en by hvor det krydde av folk over alt hele tiden så hadde det ikke vært sånn. Gidder ikke prøve å forklare meg bedre nå, fordi jeg faktisk føler at de som ikke forstår meg nå, de er ikke verdt et annet forsøk heller.

Tilbakestående folk har lite å gjøre på bloggen min. Punktum og utropstegn, rett og slett!
Vi reblogges!


05.05.2012, 14:34

Da har jeg hatt besøk av Renate.
Og jeg må bare si det, det var så utrolig koselig å se henne igjen. Jeg har tidligere skrevet at jeg elsker henne, og det gjør jeg virkelig også. Det som var litt synd i dag var at hun hadde ikke like lang tid i dag som forrige gang, før hun bussen hennes skulle kjøre tilbake. Så det ble en liten times tid cirka.

Vi har sittet og snakket i sofaen hjemme hos meg. Renate har fått hilst på Belle, som hun mener burde omdøpes til Bella. Men jeg liker Belle bedre enn Bella, men noe må jo vi være uenige om å :-)
Siden hun er bestevenninna mi så skal hun få kalle Belle for Bella! :-)Dette bildet ble tatt for en liten halvtimes tid siden like før hun måtte tilbake til bussen sin, med de andre hun reise med.
Da hun fikk øye på et slips jeg hadde så syntes hun det var så kult at jeg ga henne det rett og slett - Og det er ikke noe jeg angrer på, for det blide ansiktet jeg fikk se da samt den klemmen jeg automatisk fikk var vlrkelig verdt det :-) Elsker deg massemasse, og håper det ikke blir like lenge til neste gang vi treffes igjen. Gojenta mi <3


05.05.2012, 11:27

Dette her skal bli en av de bedre dagene denne uken. Faktisk satser jeg på at denne dagen scorer som best denne uka! I skrivende stund sitter jeg å venter på at min kjære venninne Renate skal sende på meg en sms om at hun har ankommet Oppdal. Det er alt for utholdelig lenge siden forrige gang, tror snart vi snakker om 2 måneder, om ikke mer..


Dette bildet er fra forrige gang vi møttes <3

Jeg gleder meg masse til å møte igjen godgullet mitt som jeg elsker så utrolig høyt. Sto opp tidligere enn jeg egentlig pleier i dag, det vil si i 8-tiden. Har dusjet, spist frokost, lakket neglene, til og med vasket dass :-P
Vi skal starte med å spise pizza i lag ett eller annet sted i bygda, deretter skal Renate for første gang få se hvordan jeg bor, og hun har også veldig lyst til å hilse på Belle, dermed skal hun få lov til det.
Så nå sitter jeg her altså bare å venter, sett litt på Saw 3D for å få tiden til å gå, men merker at det er ikke så lett å få tiden til å gå fort nå. Jeg vil aller helst bare se henne igjen med en eneste gang!!! <3

Blir sikkert tatt noen bilder i løpet av dagen, så får se om det blir lagt ut noe her i løpet av kvelden.
Enyway, kos dere masse. Ta godt vare på hverandre, og god helg alle sammen!

Vi reblogges!


04.05.2012, 13:06

Det begynner å drøsse med dager siden jeg nå skrev noe om støttekontakt og lignende her inne. Jeg fikk nettopp akkurat nå en melding om at de har funnet en fyr som kunne tenkt seg å være aktivitetskontakt for meg, hun som skrev smsen skrev også at han hadde interesser innen data, film og foto. Jeg har herved svart at dette hørest greit ut og det blir nå sånn at han og ei til skal innom meg førstkommende onsdag klokken 12 for et møte.


(Gadd ikke ta noe spessielt bilde, så brukte bare et nyere bilde av meg og Belle som jeg ikke har publisert enda :-P)

Så får jeg bare se hva som skjer videre da. Har ikke stort mer å oppdatere nå uansett, så ikke stor mening med at jeg drar ut dette innlegget stort lenger.
Om det er noe forskjell på aktivitets og støttekontakt aner jeg ikke, men det kan jeg jo spørre om onsdag. Eller ikke, for meg så er akkurat det rake likegyldig.

Vi reblogges!


Les mer i arkivet » Mai 2018 » April 2018 » Mars 2018

Aylar Von Kuklinski
I know that I`m not so beautiful, sweet and pretty... BUT, I still belivie in myselv, and I know who I am. Do you?FORSIDE

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...