hits

31.05.2011, 17:54


Mohahaha.
Er du en av de filmsadistene? Er du en av de som fryder deg litt vist de slemme i filmer tar over makta, hærjer og rår?
FLOTT! DA HAR VI NOE TIL FELLES!

Har samlet sammen noen skurkelåter fra filmer og lignende som jeg selv liker, en del barne-filmer, men, men. Faen så dynamitt av en orgasme likevel.

Korn - Kidnap the santa claus ("Nightmare before christmas")Sjørøversang (Kaptein Sabeltann)

Greven av Gral (Kaptein Sabeltann)Be prepared  (The Lion King)Vikingsverdet tyrfing (Brødrene Dahl)My friends (Sweeny Tood)Aspic og Ruslebiffen - (Vazelina Hjulkalender)Litt uskyldig denne, men tar den med likevel, klassisk i hvertfall:
Kongen og Knertens sang ("Olsenbanden møter Kongen og Knerten")


Syns noe av det tøffeste og mest adrenalingivende på film er ondskap, liker ikke ondskap og styggheter ivirkeligheten, der avskyr jeg urettferdighet, vold og lignende. Men på film derimot :-)

Rart at jeg ikke finner så mange voksenfilmer med slikt, men, men ;p

Ønsker alle en fin og god kveld. Klem.

VI BLOGGES!


REKLAME: TA EN TITT INNOM monicey.blogg.no - I am who I am no matter what!


30.05.2011, 22:31

Har det litt vanskelig for tiden, ting går ikke helt min vei lenger for å si det sånn. Har gått rundt i 7 timer i dag og tenkt mye frem og tilbake, og i frykt for å si eller skrive noe jeg angrer på til andre så har jeg bestemt meg for å holde meg unna facebook en stund, og heller være litt alene.


Men, har nettopp bestemt meg for å prøve å bruke tiden min litt mer positivt, har derfor prøvd  å skrevet en egenoppdiktet historie. En historie om en gutt som kan minne noe om meg og mitt på noen møter, men har selvfølgelig vridd om litt på ting, slik at ikke alt er helt likt mellom meg, og min nyfødte karakter.
Historien er ikke bassert på en sann historie, men enkelte ting er inspirert fra min virkelige hverdag.

Har kopiert historien jeg har skrevet i "word"-programmet inn her på bloggen, for dere som vil lese den selv, og for dere som heller vil høre meg lese den, så har jeg lagt ut en video her (tekstversionen finner dere under videoen):For dere som vil lese historien selv så finner dere den her, håper dere liker den, beklager enkelte skrivefeil:

"Dette er historien om Kim Wilmar. Kim Wilmar er en gutt som alle andre. En gutt med drømmer, en gutt med lengsel, med håp og med livet i behold.


En dag sto Kim Wilmar opp, noe han har gjort før, som vanlig med blandet følser. Kim Wilmar liker som mange andre å sove lenge, spessielt tidlig på morran.
Men denne dagen var annerledes, i dag hadde han motivasjon, motivasjon til å reise seg, motivasjon til å stå opp. I dag var det tirsdag, noe det gjerne er en gang i uken, men ikke hvilken som helst tirsdag, i dag skulle Kim ut på årets første sykkeltur.
Faren hans hadde nemlig lovet at han skulle ha i stand en helt ny sykkel til han klokken 11 denne dagen. Kim har aldri hatt den beste økonomien i orden, og har ikke fått råd til å skaffe seg en selv, etter at hans gamle sykkel ble frastjålet før nyttår.

Kim hadde kledd på seg og var på vei ned for å vaske seg og spise frokost da han kjente det vibrerte i lommen. Telefonen ringte, det var pappa! Kim tok telefonen med en gang, kanskje kunne han allerede hente den en time før tiden. Da samtalen var over visste ikke helt Kim hva han skulle tro. Pappa hadde ikke fått tak i noen ny sykkel, han var på vei til å gjøre det i går kveld, men på vei til butikken fant han ut at han hadde ikke råd, ikke før om tre dager til. Kim liker sjeldent å vente, og han takler som regel utsettelser og skuffelser i livet litt dårlig, men det var likevel noe denne dagen som gjorde at han taklet det bra; i dag var det fint vær.

Etter å ha vasket seg, spist frokost og pusset tenna så tok han på seg øretelefonene sine, fant frem favorittmusikken sin på Ipoden og gikk ut i håp om å treffe på kjente, og gode venner av han.
Men Kim møtte ikke noen spesielt mange denne dagen, faktisk så så han ingen han kjente spessielt godt.
Det var tross alt tirsdag, og de fleste var på skole eller jobb, ikke så mange var å finne. ?Sånn er det å være arbeidsløs, og ikke ha noe skole?, tenkte Kim, litt angrende for at han ikke hadde søkt seg på et år til på den videregående skolen dette året.

Etter en og halv time hadde været forandret seg, vinden var blitt sur, og himmelen var blitt overskyet, og grå, det begynte å regne. Kim gikk inn på det nærmeste kjøpesenteret, og satte seg på en benk, uværet kunne jo alltids gå over etter en stund. Mens han satt der gikk det en gjeng på 4 forbi, tre gutter og en jente. De smilte alle hånlig da de passerte, de likte ikke Kim, for han var annerledes, han hadde en annen livstil, klessmak og var generelt ikke som de fleste i bygda skulle ønske.

Kim hadde enda ikke opplevd de helt store motgangene denne dagen, han visste selv, innerst inne at alt i dag er ting han kan heve seg over vist han vil, og ikke gå rundt å tenke på. Han ringte sin beste venn Roger for å komme på bedre humør. Roger tok ikke telefonen. ?Kanskje Roger ikke vil snakke med meg? Kanskje han også bare tenker at jeg er teit?, tenkte Kim. Roger har aldri gjort Kim noe galt, han har alltid stilt opp for Kim, og alltid vært en kjempegod venn.

Men når Kim først har en litt dårlig dag har han en uvane av å tenke det verste om det meste. Kim bestemte seg for at han skulle gå hjem igjen, men først skulle han kjøpe seg noe, så hadde ikke dagen vært helt forgjeves. Som du vet, så tjener ikke Kim så mye, han går på trygd og har sjeldent god råd. Men en liten, lys melkesjokolade, og en flaske med Sprite hadde han råd til. Kim gikk og kjøpte seg deg. Da han kom til kassa var køen lang, det var mitt i storefri, og mange ungdommer sto i kø. Litt forran han sto det to jenter og baksnakket han, Kim hørte godt at de

snakket nedvergende om stilen hans, og det at han er så glad i godteri, og hvor lenge det vil ta før han ender opp med diabetes. Kim lot som han ikke hørte noe, han hadde fortsatt øreklokkene på ørene, så han kunne godt late som han ikke hørte noe.

Da det var Kim sin tur å betale satt det en hyggelig mann i kassa. Mannen smilte til han, og ønsket han en god dag. Resten av denne dagen var Kim i godt humør. Han hadde ikke opplevd de helt store tingene, men etter at den hyggelige mannen i kassa hadde vært hyggelig mot han, på en hyggelig måte så hadde Kims litt smådystre og kjedelige dag gått fra å bli fremdeles litt kjedelig, men likevel en del lysere.

Denne dagen bestemte Kim seg for å bli flinkere til å smile og prøve å gi komplemanger. Det var da ikke så mye til som skulle til for å gjøre mye mørke om til lys."


Hva syns dere, håper dere liker den, for dere som har sett videoen; igjen, beklager for dialektrot, og litt andre småfeil under lesingen.


Mitt budskap er at det er ikke så mye til som skal til å glede andre nødvendigvis, et lite vennlig smil kan i mange tilfeller være nok, nå er alle sammen forskjellige, men det er som regel i hvertfall ikke så mye som man tror som skal til for å gjøre andre glad. Og dessverre er det heller ikke så mye som skal til for å gjøre andre triste eller lei seg også, så ber alle sammen ta godt vare på hverandre.
Er det noen dere ikke liker, eller ikke har så mye til overs med, så hver så snill; la vedkommende være i fred.
Og vist noen har gjort deg eller noen du kjenner noe først, så er hevn uansett ikke noe lurt, da du selv synker ned på et lavnivå.

Ønsker alle en god og fin natt.

VI BLOGGES!


REKLAME: TA EN TITT INNOM monicey.blogg.no - I am who I am no matter what!


30.05.2011, 18:20

*PANG*
*PANG*
*PANG*
Vi mennesker har alle opplevd det, og det kommer tilbake; det store slaget der der svir mest!

Har siden 10-tiden i dag-tidlig gått rundt i Oppdal sentrum og diversje andresteder å tenkt. Gått rundt og surret stort sett i 7 timer nå...


Kan si så mye som at jeg nettopp har gått på enda en smell, og latt meg falle i asfalten, metaforisk sett.
Er meningen i livet så ussel og sadistisk som å bare klare å reise seg mest mulig ganger, etter flest mulig harde slag? Og helst smile og holde seg mest mulig kald, i frykt for å ikke bli stemplet som en negatv taper?

Hvor mange tårer vil Gud (om han fins) at vi skal felle, hvor mange sorger skal vi oppleve, hvorfor er livet så alt for urettferdig, så alt for ofte?

Finnes det rettferdighet i verden?
Greit, jeg vet det... Mange som har det mye verre enn meg, og dette innlegget er ikke ment for å være negativ, bare stiller spørsmål som jeg har i hode nå, fint å lufte noen tanker...

Hadde alt vært bedre om jeg ble superskeptisk, og heretter holder folk mer på avstand for å ikke bankes ihjel til sist?

Det eneste jeg vet helt sikkert er at alle jeg kjenner har blitt født, og at vi alle skal dø. Utrolig enkelt, sagt, og alt som skjer mellom fødselen til døden bestemmer vi selv. Hvor mange blindgater hvor vi skal motta juling, metaforisk sett, bestemmer vi selv, det vil si, vist du ikke er like naiv som meg så har du et håp?

Næsj, nå blir alt bare krøl. Ser ikke mening med noe, så sikkert derfor jeg splærer ut av meg dette innlegget også, som jeg beklageligvis VET ikke er det mest oppmuntrende og glupeste jeg har skrevet.

Vi blogges.


REKLAME: TA EN TITT INNOM monicey.blogg.no - I am who I am no matter what!


29.05.2011, 20:07

På sol.no sine sider kan man skrive inn fødselsdatoen sin og få lese noe som vistnok skal stemme om seg selv.
Har testet det ut og føler at cirka 80-85 prosent av det stemmer veldig bra:

"Tallet avslører.......
- Den livlige lykkejeger
- Den sosiale kontaktskaper
- Den slagferdige selger
- Den vitebegjærlige
- Den urolige
- Den rastløse
- Den impulsive

Styres av Planet: Merkur
Tallet 5 er det mest dynamiske av alle tall. Tallet 5 assosieres med planeten Merkur som står for skriftlig og muntlig kommunikasjon.
Tallet symboliseres med den 5-takkede stjerne og våre 5 sanser. Du skal lære om frihet denne gangen.
Det er da viktig at du har tillit til deg selv og ikke gir opp for fort når du møter på utfordringer.
Du er en allsidig person, og kan gjerne begi deg ut på usedvanlige og dristige eventyr.
I din omgang med andre mennesker er du livlig, og slagferdig, men vennlig.
Din oppfattelsesevne er beundringsverdig, og du er en fremragende menneskekjenner.

Uro, rastløshet og nervøsitet kan til tider ta deg og resultere i at du blir oppfarende, og da er lunten kort.
Avslapning er et fremmedord for deg, du liker svært godt at det skjer noe hele tiden.

Du er et mer følsomt menneske enn du gir uttrykk for, og din nattesøvn er viktig fordi du bruker mye energi i våken tilstand.
Du liker å smake på livet, men på at du ikke overdriver og stimulerer ditt sanseapparat for mye."


Er som regel ikke å søker og leker meg med slik, men i dag ble det slik. Hehe.
Trykk her for å teste deg selv.

Jeg er født 15.06.91 om noen absolutt vil vite det ;)

Hehe, sittet å lekt meg litt med bilderedigering nå, er litt rastløs, noe(n) jeg sitter og venter på og håper at jeg før snakket med igjen i kveld:)Bildet ble tatt i går, tenkte egentlig ikke å legge ut, men nå har jeg gjort det likevel, etter at jeg har køddet litt med kontrasten på det. :P

VI BLOGGES!


REKLAME: TA EN TITT INNOM monicey.blogg.no - I am who I am no matter what!


28.05.2011, 21:33

Oioioioioioioioisann!
For noen dager siden trodde jeg at jeg hadde brukt opp det jeg kunne bruke av penger inntil jeg får lønn igjen, men neida. Fant ut i dag at jeg hadde igjen 606 kroner jeg ikke visste om.
Fråtsende som jeg er så ble det en tur på Rema 1000, sjekk video jeg har laget om hva jeg har kjøpt.:I tilfelle jeg skulle dø av sukkersjokk og koffeinoverdose i natt, så er jeg utrolig glad i dere.
Hehehehe :-)

Har alerede tømt 3 av de, nummer 4 skal åpnes snart... Fy, og jeg som skal i konfirmasjon i morgen, stakkars konfirmant. Hehe.

Har fortsatt igjen noen penger som jeg skal spare til mandag nå, da jeg blant annet skal sende i vei en tegning til en kjempegod venninne av meg som jeg gleder meg masse til hun får tegningen, selv om hun alerede har sett den, over nettet. :-)Har forresten hørt kort igjennom noen av Lady Gaga-låtene nå, og hva skal jeg si? Jeg liker det jeg hører, ikke helt rock og metall og slik jeg liker, men faen heller, syns dama er kul jeg! Både Ladyen, landstrykeren og musikken!


Håper at alle sammen har det bra, hva gjør dere i helgen?
Hva er planene for uken som kommer? :-) HVA SKJER? :-) FORTELL!

Klem og slengkyss til alle som vil ha, og mest sannsynlig helst IKKE!

VI BLOGGES!


REKLAME: TA EN TITT INNOM monicey.blogg.no - I am who I am no matter what!


28.05.2011, 18:26

Som dere kunne lese litt tidligere i dag så mottok jeg i dag en pakke fra dragenshule med tre t-skjorter, og et par sko.
Skoene passet selvfølgelig ikke enda jeg bestilte i størrelse 44...

Men t-skjortene passer meg veldig, veldig godt, xl, tross alt :-)
Tenkte jeg må skryte litt nå mens jeg gidder!:Litt vanskelig å ta gode bilder av seg selv, men... Hihih.


Hva synes dere forresten om disse, som jeg fikk fra darklands.no her om dagen?: ;-)
Selv elsker jeg den, matcher meg veldig godt etter min mening. Noen uenige? :-p


Da tror jeg at jeg skal ut å gå igjen. Veldig rastløs for tiden, lite å gjøre, også er det en spessiel person i livet mitt jeg savner veldig akkurat nå, som jeg gleder meg å få møte igjen å tilbringe tid med igjen, noe jeg håper blir mulighet for snart <3 <3 :-) En veldig god venninne som jeg er blitt ufattelig glad i.

God kveld alle sammen!

VI BLOGGES!REKLAME: TA EN TITT INNOM monicey.blogg.no - I am who I am no matter what!1
28.05.2011, 13:14

Det er lørdag, himmelen har fortsatt ikke falt, fuglene kvitrer, og det er vår.
Lille troskyldige, uskyldige, naive lille meg har nettopp klippet høret (jo tusen takk :-)), vært på posten og hentet tre nye t-skjorter, (som er kjempestilige) og et par nye sko (som jeg ikke får på meg :( ), også har jeg nettoppsprettopp laget meg frokost:


En talerken (som jeg ikke skal spise), med corn flakes, to spiseskje sukker, tre spiseskje med jordbærsyltetøy, og noe h-melk. Kaloribombe HERE I COME!!!!

Ellers sitter jeg nå og hører gjennom en cd som jeg fikk med i tillegg til de klærne jeg har bestilt i dag fra dragenshule.no, cden heter "Norsk urskog - Metal sampler. Vol 3. 2011) og var altså med helt gratis i tillegg til det jeg har bestilt, 14 rocka låter som jeg skal legge rett inn på Ipoden. GRATIS! MOHAHAHA! Life is fucking perfect!


(Sexy Red Bull i bakgrunnen <3 )

Vil bare ønske dere alle en kjempeknall helg videre, jeg elsker dere!

VI BLOGGES!


REKLAME: TA EN TITT INNOM monicey.blogg.no - I am who I am no matter what!


28.05.2011, 00:39

Hva i all verden er det som skjer for tiden? :)
For noen få timer siden fikk jeg den kjempefine og oppmuntrende overaskelsen da jeg så min egen blogg på en blog-awards. Som jeg igjen må takke tusen ganger for :) Awarden finner dere igjen her! :)

En liten stund etter at jeg fikk den utrolig flotte overaskelsen som jeg er utrolig glad for så gikk jeg meg en tur i Oppdal i kveld fra 22-tiden frem til cirka 23.30 da jeg kom hjem igjen. Så slo jeg på pcen og fikk enda en kjempekoselig overaskelse. Min kjære bloggvenn Mihra har også laget en liste i dag, som jeg også har havnet veldig høyt på :)
For å se listen, klikk her! :-)

Må bare igjen takke og bukke for begge to. Tusen takk Elin, tusen takk Mira! :-) Dere er begge to fantastisk reale og gode bloggvenner av meg som jeg skulle ønske at jeg fikk treffe i virkeligheten en gang :) Leser begge deres blogger veldig ofte, og det er ikke noe jeg bare skriver! :-)

TUSEN TAKK!
Og tusen takk til alle andre som i hele tatt orker å være innom denne bloggen! :-)

Vi blogges!REKLAME: TA EN TITT INNOM monicey.blogg.no - I am who I am no matter what!


27.05.2011, 20:45

Fikk nettopp en kanonoveraskelse!
Skal nevne hva, bitte litt senere i dette innlegget.

Først vil jeg starte med å fortelle dere noe annet, jeg har i dag sluttet i min gamlejobb på posten som jeg har hatt et lite halvår, hver onsdag og torsdag fra klokken 8-14 (de gangene jeg har møtt opp), til fordel for en mye mer motiverende jobb som jeg faktisk fikk I DAG!. Begynner førstkommende fredag klokken 10. Hvor? Det skal jeg fortelle deg etter at jeg har fått fortalt min bestevenninne det i kveld eller i morgen :-) Hun skal være den første jeg forteller det til!

(Teksten fortsetter etter bildet :-): Dagens outfit)Og nå, den overaskelsen jeg nettopp fikk i dag som også er utrolig positiv, og som har gitt meg glede.
Den fantastiske medpersonen, jenta og bloggvennen min Elin Slåen har nettopp skrevet en blog-award, hvor jeg ble med. Noe jeg er utrolig glad og takknemlig, og rørt over. Dere kan lese blog-awarden hennes her!
Dette hadde jeg ikke regnet med, men det har nok noe med en viss selvtillitt å gjøre. Kjempehyggelig og morsomt, dette er ikke noe jeg opplever å lese så alt for ofte!Kan også røpe at det er flere ting som virkelig går min vei for tiden, men skal ikke si noe særlig om det her og nå.
:)

VI BLOGGES! <3


REKLAME: TA EN TITT INNOM monicey.blogg.no - I am who I am no matter what!


27.05.2011, 14:02

Skal ærlig innrømme at jeg selv syns det er kjedelig å lese om andre som kjeder seg, men siden jeg kjeder meg nå så skal jeg kjede dere med et sånt innlegg. Hehe, men skal prøve å være kort.

Det er fredag, har ingen konkrete avtaler å glede meg til akkurat i dag, eller i morgen for den saks skyld.
Som jeg skrev søndag eller mandag så har jeg bestilt 3 nye t-skjorter, og et par nye sko. Vet nå at den pakken befinner seg i Trondheim, og er jeg heldig så får jeg den i morgen.

Skal snart ut og møte noen i forbinnelse med en eventuell "ny" jobb, vil ikke si noe mer om hvor og hva enda, kommer tilbake med mer info eventuelt litt senere.

Sitter også å venter på et annet møte, som er om noen uker med blant annet NAV, spent på hva slags rettigheter jeg har når det gjelder økomomisk hjelp og slik, med tanke på å flytte alene. For å unngå noe mer mas her hjemme nå så skal jeg ikke gå så mye nærmere på det, men jeg kan trygt si at jeg lengter etter å flytte for meg selv.

Da ønsker jeg alle sammen en kjempegod og fin dag videre :)

VI BLOGGES!


REKLAME: TA EN TITT INNOM monicey.blogg.no - I am who I am no matter what!


25.05.2011, 11:52


Blod... Tykkere enn vannets dråper.

Blod... Ferskere enn landets såper.

Blod... Er noe alle skal ha.
Blod... Ja, bare kom å ta.

Blod... Ingen kunne klare seg uten.
Blod... Oi, jeg har en dråpe på snuten.

Blod... Er så inderlig rødt og våt.
Blod... Et innhold i livet jeg har fått.

Blod... Kan være både svimlende og trist.
Blod... For både en unge, gartner og sadist.

Blod... Gjennom mine årer strømmer.
Blod... Håper ingen min kropp en gang tømmer.

Blod... Takk for mitt liv du har gitt.
Blod... Mitt liv er også ditt.

Blod... Ja, deg jeg elsker så.
Blod... Har kjent deg lenge som veldig få.

Takk blod, for at du er til!
(Skrevet av Aylar Von Kuklinski, 25. mai 2011)

VI BLOGGES!


REKLAME: TA EN TITT INNOM monicey.blogg.no - I am who I am no matter what!


24.05.2011, 13:54

Er en god stund siden jeg har tegnet nå. Noe som helst egentlig.
I dag har er det en dag hvor jeg har lite å gjøre, og kom derfor omsider på en tegning jeg hadde lovet en veldig god bloggvenninna av meg at jeg skulle gjøre, etter at jeg selv spurte om jeg fikk, altså å tegne henne.

Har tegnet selveste Mira, fra Mira`s Gothiske Verden (sjekk ut bloggen hennes!!!!)

Her kan dere se tegningen som jeg nettopp har tegnet, og tatt bilde av:


Jaja, litt forenklet tegninger, jeg vet det, er ikke så god på å spessielt fargelegging og skygger, men selv blir jeg likevel helt greit fornøyd, og håper også at min gode venn Mira også vil like den :)

Igjen; ta en titt på bloggen hennes, den er bare helt fantastisk etter mine øyne! :-)

Ønsker alle sammen en kjempegod uke videre! :)

VI BLOGGES!


REKLAME: TA EN TITT INNOM monicey.blogg.no - I am who I am no matter what!


24.05.2011, 11:36

Litt lite å gjøre, samtidlig som jeg fortsatt er en fyr som elsker å leke kreativ og produktiv.
Derfor har jeg igjen laget en ny header til bloggen.

Her har dere den gamle, forrige;


Og her, den nye:


Hva syns dere? :)
VI BLOGGES!


REKLAME: TA EN TITT INNOM monicey.blogg.no - I am who I am no matter what!


24.05.2011, 11:07

Hm, spennende tittel, mulig jeg derfor skuffer enkelte når dere nå kommer til selve innlegget.
Saken er egentlig ikke mer spennende enn at jeg lurer på om dere kan advare meg MOT noen butikker på nett?


Finnes det noen butikker som jeg absolutt ikke bør bestille cder, film og lignende fra, hva med tvilsomme klærbutikker? Ja, det vet jeg jo at det gjør, men kommer ikke på noe i farten nå.

Jeg bestiller veldig gjerne ofte gothiske og veldig rockete klær som folk flest i Oppdal i hvertfall ikke har. Hater å gå på en smell, som å bli lurt eller noe, så derfor lurer jeg på om det er noen her som har en eller annen veldig dårlig erfaring og opplevelser med en eller annen nettbutikk som foreksempel selger enten stilige klær, filmer, tv-spill, tekniske ting, sminke, og gjerne andre ting også.

Så, del deres dårlige erfaringer med meg! :-) La oss baksnakke en del butikker på nett som ikke fortjener bedre reklame.

VI BLOGGES!


REKLAME: TA EN TITT INNOM monicey.blogg.no - I am who I am no matter what!


23.05.2011, 22:50

A. Asperger Syndrom
Er født med diagnosen asperger syndrom, som er en form for autisme. Har skrevet litt om det før på bloggen her!

B. Blogging
Som dere sikkert har merket så blogger jeg, og det er noe jeg liker! :-)

C. Colgate
Hender jeg bruker Colgate sitt munnskyllingsvann innimellom for å holde tenner og tannkjøtt ekstra rent.

D. Drømmer
Som jeg håper og tror folk flest også gjør, så drømmer jeg. Og jeg tror selv at jeg drømmer veldig ofte i motsetning til en god del andre på min alder, ikke når jeg sover, men blir en del dagrømmer om ting jeg skulle ønske var anderledes også videre, for å si det på en pen måte, hehe.

E. Eldre venner
Helt siden jeg var liten har jeg alltid hatt noen venner som er noen år eldre enn meg selv, uten at det er noe jeg tenker på og bryr meg om. :-)

F. Falske folk
Noe av det dessidert verste jeg vet her i verden er falske folk, kunne skrevet en hel bok om det, men det får nesten holde med de blogg-innleggene jeg har skrevet i det siste om temaet.

G. Goth
Elsker klær, musikk og annet som er gothisk <3

H. Hår
Har i hele livet mitt hatt vanskeligheter og traumer knyttet til frisør og hårprat.
For de som vil prøve å skjønne mer om det kan dere lese her!

I. Ironi
På grunn av diagnosen jeg har så sliter jeg til tider med å forstå spøk og ironi, og kan i noen tilfeller missforså ting som folk flest forstår veldig godt.

J. Ja-menneske
Ser på meg selv som et ja-menneske, som liker å glede andre å ikke liker å skuffe med å si nei. Men jeg kan vist jeg vil - eller IKKE VIL ;)

K. "Ken og Morten"
Har siden sommeren 2006 drevet med en egen filmserie-produksjon med venner og bekjente, en filmserie med navnet "Ken og Morten".

L. Latskap
Kan nok til tider virke litt lat, for ikke å snakke om nedLATENDE, thehe!

M. Marilyn Manson
Mitt største idol noen sinne er uten tvil sjokkrockeren Marilyn Manson.

N. Nokia
Har i denne skrivende stund en sort og gul Nokia-mobil-telefon.

O. Oppdal
Er født og oppvokst i Oppdal. Men nok om det :p

P. Penger
Jeg elsker penger, spessielt å bruke de, penger er absolutt ikke alt i verden, men fy så morsomt det er å bruke de, enten til seg selv, eller for å glede andre innimellom :)

Q. Q-tips
Bruker Q-tips i ny og ne, innimellom for å holde ørene mine mest mulig rene og "fine".

R. Rastløshet
For de som kjenner meg godt så vet man at jeg til tider kan virke noe rastløs.

S. Saw
Er en stor fan av skrekk-film-serien "Saw", har alle 7 filmene, begge tv-spillene, en klokke på veggen, og en kortstokk med Saw-motiv!

T. Tenking
Sliter en del med tanker og tenking. Ikke selvmordstanker og slik. Men tanker som på andre måter er noe plagsomt, distraherende og lignende. Foreksempel, vist jeg får en ide, så er det veldig vanskelig å bare legge den fra seg uten å gjøre noe med den. Får jeg høre noe, så tenker jeg gjerne på det til jeg har funnet ut mer, også videre.

U. Uflaks
Har i hele mitt liv hatt en del uflaks. Har i løpet av livet mistet en del og skadet meg en del, spessielt psykisk.

V. Vennskap
Vennskapet jeg har med mine venner er uten tvil det jeg setter høyest på jorden. Er så utrolig glad i de vennene jeg har, og håper at alle sammen har det kjempebra, og får en kjempegod fremtid, med masse ønsker oppfylt!

W. www.
Ikke så ofte som før, men det hender jeg fortsatt skriver www. når jeg skal inn på en nettside, som foreksempel www.blogg.no eller www.hotmail.com, for ikke å snakke om www.facebook.com :-D

X. Xnxx
Xnxx.com er en nettside det hender jeg er innom noen ganger for dagen.... :P

Y. Youtube
Bruker veldig mye youtube, til å høre musikk på, se filmtrailere og har også lagt ut noen snutter selv der en stund.

Z. (Tv2) Zebra
Tv2 Zebra er en kanal det hender jeg ser enkelte programmer på, på nett tv, som feks "Golden goal" :-p

Æ. Æ e trønder æ
Å hærregud korr goth æ e!

Ø. Økonomi
Økonomi er en ting i livet jeg har litt forbedrelsespotensiale på, når det gjelder å spare penger, og bruke de fornuftig.

Å. Å...
Å snipp snapp snute, så var den listen ferdig skrevet! Å nå gjennstår det å publisere, og å si god natt!


REKLAME: TA EN TITT INNOM monicey.blogg.no - I am who I am no matter what!


22.05.2011, 14:55

Sitter litt egoististisk i min sorte stol og gleder meg og venter masse til jeg får lønn i morgen, har alerede bestilt enda flere t-skjorter nå, samt et nytt sko par. Som jeg skal betale for når jeg får penger i morgen.

Har valgt å betale med forhåndsmetaling, det vil si, bestillingen er sendt i dag, og da har jeg 3 dager på å overføre en viss sum penger til kontoen deres. Så det vil si at jeg betaler i morgen :)

Her er t-skjortene jeg har bestilt til meg selv nå i størrelse XL :)


I tillegg har jeg bestilt disse skoene i størrelse 44, som jeg håper passer. Tok den største størrelses-kategorien jeg fant, har litt store føtter (sier vi :p):


Nå vurderer jeg om jeg skal ta å støvsuge rommet mitt gitt, før jeg går ut og møter en god venn av meg i 17-tiden i kveld som jeg skal gå en trimtur med :)
Og kanskje jeg også rekker å tegne litt igjen også. Uansett, ønsker dere alle nye og faste lesere en kjempegod dag videre!

VI BLOGGES! :-)


REKLAME: TA EN TITT INNOM monicey.blogg.no - I am who I am no matter what!


21.05.2011, 16:19

I dag ble det vist en dag som ble en god del tristere enn jeg hadde forbredt meg på.
Johannes, den bittelitte, uskyldige kattungen i huset, på så vidt snart 3 månder ble levert tilbake til den familen den egentlig kommer fra.


Saken er at alle i familien her har innsett at det å ha en liten katt i huset ble litt mer ansvar og slik enn vi hadde forbredt oss på, og derfor føler vi også at det tross alt, var mest rett å levere han tilbake, ikke bare for vår del, men også for han sin del.

Har nettopp tatt meg en dusj, og jeg kan vel ærlig innrømme at det var ikke bare fra dusjen det kom vann i dag, ble en god del tårer og snørr som jeg tilslutt ikke klarte å holde tilbake i dag. Dette er uten tvil den absolutt tristeste dagen i dette året hittil. Håper bare at han får det bra til den familien han måtte enda opp på til slutt :`)Skulle så utrolig ønske at jeg kunne vært der mer og lekt mer med han de dagene han har vært her.
Huff, nå kjenner jeg at jeg sliter med å holde meg igjen... Tårene kommer tilbake, følsene jeg har nå er litt for sterk..
Tror jeg skal gå meg en tur, å få på plass noen tanker eller hva jeg skal si....... Jaja, sånn er livet, trist.

Håper bare at han har det bra, og at han ikke vil glemme oss, jeg vil i hvertfall ALDRI glemme han :`(

Unnskyld meg, må gå nå orker ikke sitte å skrive lenger akkurat nå... God helg...VI BLOGGES!


REKLAME: TA EN TITT INNOM monicey.blogg.no - I am who I am no matter what!


21.05.2011, 12:41

Hm, i dag føler jeg meg heldig gitt, tenk at jeg og så mange fortsatt lever. Hva jeg siktert til? Verdens undergang så klart!
I følge enkelte skulle verden gå under for flere timer siden den, og har den det? Ja, noen vil vel si at den har det på sett og vis, men ikke på den måten som ble spådd at den skulle gjøre i dag.

Så da kan vi fortsette å leve igjen, i hvertfall en liten stund til, siden verden ikke gikk under i dag så gjør den vel det desember 2012, da tenker jeg :-D Næsj... Trokke det gitt!

Ønsker alle som fortsatt lever en kjempegod dag videre, klem fra meg!

VI BLOGGES!


REKLAME: TA EN TITT INNOM monicey.blogg.no - I am who I am no matter what!1
20.05.2011, 21:14

video:katt2

{Kjedet meg i dag, så jeg slapp like så godt både søstra mi, og katta i huset inn på rommet mitt igjen :P
Johannes (katta på snart 3 mnd) har nå fått hilse på froske-typen Sam og hånddukk-fyllikken Sigvart (dårlig fordrukken alkis-faen) hehe.}

Ønsker alle sammen en god og fin, trygg kveld videre.
Vi blogges!


 

REKLAME: TA EN TITT INNOM monicey.blogg.no - I am who I am no matter what!


20.05.2011, 13:01

Som mange sikkert har merket seg så har jeg en veldig egen kles og livsstil, og får noen ganger spørsmål om hvor jeg kjøper ting fra.

Vil nå dele noen nettsider med dere som jeg selv har handlet på, samt mine erfaringer med de sidene.Darklands.no er nok uten tvil, om ikke min sterkeste favoritt, så i hvertfall en av de. Har bestilt flere ting herifra. Blant annet den jakken jeg har med "God is busy - Can I help you?" på baksiden:

Inntil jeg mottar den nye jakken jeg har bestilt fra denne nettsiden så vil denne jakken jeg nå har hatt et halvår fremdeles være min favoritt :)

I tillegg til denne jakken som mange sikkert har sett meg i har jeg også bestilt dette bukse beltet fra denne siden:


Samt denne lua, som jeg brukte en del i vinter:

Den ringen jeg har med "satanist"-symbolet har jeg også bestilt fra darklands.no en gang i tiden. Samt denne t-skjorten som har samme motiv som jakken ovenfor:


Er mulig det er flere ting jeg har bestilt fra darklands.no den siste tiden, men glemt at jeg har fått derifra.


Manillusion.no er en nettside jeg hittil ikke har bestilt så mye fra, enda. Eneste jeg har bestilt herifra er hittil bare denne buksen under, samt noen armvarmere som jeg ikke finner igjen bilde av.


Dragenshule.no er enda en nettside jeg liker jævlig godt, spessielt med tanke på t-skjortene som er der inne, og mye annet digg også. Har dessverre ikke bestilt så mye derifra enda, uten om denne t-skjorten som jeg bestilte 2 stk av i XL i vår :-):Denne siden skal jeg uansett helt klart bestille flere t-skjorter fra fremover! :-)

Andre nettsider jeg vet om, som jeg kan nevne for dere i farten er:
www.naughtyshadows.no

bodymap.no

www.rockmerch.no

og
www.naughtyshadows.no

Når det gjelder bodymap, så har jeg en dårlig erfaring, og det er at det tar sinnsykt lang tid fra du bestiller et produkt til du mottar det, vi kan fort snakke måneder. Men de andre sidene er jeg fornøyde med angående leveringstid. Prisene ser dere selv på disse sidene. Er ikke så veldig stor prisforskjell på disse sidene.

Skal også sies at jeg har kjøpt noen klær på f.eks Kapp Ahl-butikken på Domus her i Oppdal, blant annet to sorte bukser, og noen armbånd.

Men jeg bestiller nok helst ting på nett, helst fra en av disse sidene nevnt ovenfor :-) Angående rockmerch sin side så har jeg selv ikke bestilt noe derifra, men har fått den ambefalt av en god venn, så derfor tar jeg bare den med, og satser på at det stemmer at den er bra med tanke på levering og andre viktige ting.

Håper alle sammen har det bra jeg, og at dere får en god og fin helg alle sammen! :-)

Vi blogges!

PS: VISSTE DERE AT 22. MAI ER VERDENS GOTH-DAG? :-) NÅ VET DERE DET ;-)
REKLAME: TA EN TITT INNOM monicey.blogg.no - I am who I am no matter what!


19.05.2011, 22:18

Har nettopp laget en test på nettet, eller quiz om du vil, om meg selv.
Hvor godt kjenner du meg?

TA TESTEN HER!

Vi blogges! :-)
REKLAME: TA EN TITT INNOM monicey.blogg.no - I am who I am no matter what!


19.05.2011, 20:22

Hadde for en stund siden en god del videoer på youtube-profilen min, før jeg i høst slettet det aller meste.
Men noe som fortsatt er igjen er en video fra 27. januar 2008, hvor jeg en gang i tiden slukte i meg litt Lano, med bismak :P:Mens jeg er inne på den gamle profilen kan jeg også dele med dere, et intervju jeg fikk med DDE-vokalisten Bjarne Brøndbo, våren 2007, altså enda lengre siden. Takk Gud for at jeg har forandret meg siden da, både smak og behag:Vi blogges!
REKLAME: TA EN TITT INNOM monicey.blogg.no - I am who I am no matter what!


18.05.2011, 13:23I veldig lang tid jeg har visst

at mitt utseende er noe trist

Ikke er jeg vakker, ikke er jeg pen
og samt med en oppfattelse litt sen

Min kropp er fylt med gothisk klær og sminke,
en oppmerksomhet som trafikken vil sinke

For nei, jeg er ikke den peneste på denne jord
jeg var verken vakker i går, eller i fjor

Mange stygge blikk og kommentarer jeg ofte får,
mulig mest fra andre med dårlig selvtillitt og blødende sår

Men selv om jeg ikke bærer verdens skjønnhet
så er det likevel noe godt jeg faktisk både kan og vet

Jeg vet hvem jeg er, og hvor jeg står
jeg vet det i dag, jeg visste deg i går

Jeg vet hva jeg kan, hva jeg vil, hvem jeg er, og hva jeg mestrer
og jeg føler meg faktisk ok, selv om jeg ikke er invitert til fester

For jeg er på utsiden stygg og rar, men hvaså
jeg vil for alltid være det til jeg blir gammel og grå

Men jeg tror selv at bak mitt fæle ytre,
så har jeg nok renhet til å ikke sutre

Jeg spør; hvorfor skal man etter kropp og utseende så ofte dømme
jeg kan også være snill, rettferdig, vennlig og på fritiden drømme

Så jeg ber dere der ute, hver så snill
ikke i deres øyne la hjernen gå seg vill

Dine øyne kan ofte gjøre deg blind
og samtidlig lukke mang en grind

Så mange muligheter og erfaringer du lukker,
når du etter dine fordommer og syn ofte bukker

Så jeg ber dere nå, en siste gang
ikke fall i fordommens sorte fang

Syns i hvertfall dere stygge blikk og ord kan unngå
er det som en drittsekk du vil grofast som, og stå?

Det var alt jeg hadde denne gang, dette var dagens ord
så jeg håper at du har fått noe å tenke på, på denne jord

Tross all fremtidlig dritt og blikk jeg vil få
så vet jeg alltid hvem jeg er, og hvor jeg skal stå!

God ettermiddag videre! :-)
(Skrevet av Aylar Von Kuklinski, 18. mai 2011) 

REKLAME: TA EN TITT INNOM monicey.blogg.no - I am who I am no matter what!


16.05.2011, 19:09

Vært på darklands.no og bestilt ENDA MER klær for sommeren.
Kjøpte meg 2 sorte bukser med dødninghode på foreksempel forrige uke på KappAhl her i Oppdal.
Og nå har jeg altså igjen kjøpt meg mer klær, denne gang fra nettet som jeg som oftest gjør.

Har tatt kopiert bildene av produktene jeg har i vente fra darklands sin hjemmeside slik at dere kan få se alerede nå hva dere snart kan venne dere til å se meg i fremover:


Denne jakken her har jeg bestilt :-) I xl, seff:)Og denne t-skjorten :) I xl

Og disse armvarmerne, ja vinteren kommer tilbake en gang!:

Ellers har jeg også vært på skattekontoret i dag og fikset skattekort, siden jeg har glemt det, så har jeg betalt godt over 50 prosent i skatt i nesten hele år, så neste gang jeg får lønn igjen vil jeg nok merke en del forskjell, siden jeg skal betale 20 prosent i stede heretter, etter at jeg nå omsider har fikset skattekort :-)
De "tapte" kronene får jeg igjen på januar, så da blir alle glade og fornøyde til slutt! Forandring fryder!

Ønsker dere alle en god kveld videre!
Vi blogges!


REKLAME: TA EN TITT INNOM monicey.blogg.no - I am who I am no matter what!


15.05.2011, 22:11

video:catman{Ønsker alle sammen en god kveld videre!
Vi blogges!}


REKLAME: TA EN TITT INNOM monicey.blogg.no - I am who I am no matter what!1
15.05.2011, 15:40

Fikk bare veldig lyst til å legge ut denne, mulig jeg har gjort det før, men. :-)Ønsker alle sammen en kjempefin søndag videre!
Vi blogges!


REKLAME: TA EN TITT INNOM monicey.blogg.no - I am who I am no matter what!


14.05.2011, 20:11

Da har jeg igjen skiftet header/banner igjen.

Her er den gamle:


og heeeeer, har vi den nye:


Vil ønske alle en god kveld videre <3
VI BLOGGES!


REKLAME: TA EN TITT INNOM monicey.blogg.no - I am who I am no matter what!


14.05.2011, 19:09Livet mitt

Et helt hav jeg gråte kan
med mer sorg enn hundre mann

Så ensom og trist jeg er iblant
i mitt liv som ikke går i pant

Det er nå jeg lever mitt lille liv
med tusen øyeblikk som gjør meg helt stiv

For stoppe opp jeg ofte har gjort
for både Gud, venner og en liten lort

For hvert sekund som går jeg dør
det var noe jeg sjeldent tenkte før

Kjære venn, hør på meg her og nå;
lev livet før du til himmelen må gå

Ikke et øyeblikk mer jeg ønsker å sløse
på sorger, depresjon og ei dom lita døse

Ikke mer mørke jeg ønsker å leve i
skulle ønske alt slik nå var helt forbi

Falske folk, mobbing og urettferdighet er bare litt
som i de siste år har gjort mye om til dritt

Som sagt før, jeg nå vil leve og være i lykke
ja i livets gleder jeg ønsker å dykke

Takk til alle venner jeg enda har
som liker meg selv om jeg er noe rar

Hadde ikke det vært for alle dere
så hadde kanskje ikke mine år hvert flere

Så takk til alle dere som meg støtte har gitt
og takk for at dere er en del av nettopp livet mitt!

(skrevet av Aylar Von Kuklinski / Andreas Flatås Storli, 14. mai 2011)

Vi blogges!


REKLAME: TA EN TITT INNOM monicey.blogg.no - I am who I am no matter what!


14.05.2011, 01:04


(bildet er tatt fra gullfisken.no)

Det er natt og jeg burde egentlig vært i seng, men i stede for har jeg nå sittet oppe en stund og igjen PRØVET å skrive et eller annet, slags dikt igjen...:

En ny natt
Under en himmel så mørk og blå

lever vi både store og små

Mens noen feste i natten skal
vil andre gå inn i søvnens kall

For noen vil denne natt bli så fin,
med gode venner, latter og litt vin

For andre vil natten bli trist som så
og et sant helvete, grått som få

Tusen stjerner på himmelen ligger spredd
for å gjøre deg trygg, og slettes ikke redd

Om du likevel denne natt ikke får sove
har jeg en ting jeg godt kan love;

Du er aldri helt alene uansett hva
selv om du mulig både er litt falsk og sta

For mine venner jeg nå ønsker god natt
må de neste timer bli som en stor, fin skatt

Glad i dere <3
(Skrevet av Aylar Von Kuklinski / Andreas Flatås Storli 14. mai 2011)


REKLAME: TA EN TITT INNOM monicey.blogg.no - I am who I am no matter what!


13.05.2011, 14:09

Jadaaaa, i går fikk vi jammen en kattunge i huset. En skikkelig galing som aldri holder seg særlig i ro, hehe.
Johannes heter den (ikke jeg som har funnet opp navnet) og jeg mener å huske at den er ca 2 måneder ung.

Har fått tatt noen bilder i dag jeg forsåvidt kan vise frem.

Ønsker alle sammen en fisefin dag videre.
VI BLOGGES! :-)


REKLAME: TA EN TITT INNOM monicey.blogg.no - I am who I am no matter what!


12.05.2011, 21:25

Vil først og fremst dere skal vite at jeg selv er klar over at jeg ikke er god i å skrive dikt, og det er ikke for diktenes skyld at jeg skriver, jeg bare liker generelt å gjøre noe jeg ikke gjør så alt for ofte, og da er det ikke så nøye om hvor god jeg selv syns jeg er eller overhode ikke. Har igjen skrevet et dikt, er vel det tredje eller fjerde diktet jeg har skrevet og lagt ut på bloggen nå :-)

Hard som en stein kan livet bli

det er nesten ingenting du kan forutsi

Upopulære valg en iblant må velge
til tider blir resultatene noe andre ikke vil svelge

Men så lenge man vet hva som selv er best
så trenger ikke alt og alle behandles som en fest

For ingen kan leve et helt liv uten noen å såre
dessverre er det noen lik man på veien har på sin båre

Når jeg engang i fremtiden ligger i min kiste
vet jeg nok at ikke alle vil bli like triste

For ja, jeg har tråkket på mang en fot
og akkurat nå er mitt og andres liv nok et rot

Folk skal vite jeg aldri har ment noen noe ondt
men dessverre har jeg nok gjort noen noe vondt

Håper bare at folk en gang mellom fingrene kan se
og kanskje en gang, klarer å vinke til meg, hilse og le

Men om det ikke vil gå
så kan jeg godt forstå

(skrevet av Andreas Flatås Storli/Aylar Von Kuklinski, 12. mai 2011)


Ønsker alle en fin kveld!
VI BLOGGES!


REKLAME: TA EN TITT INNOM monicey.blogg.no - I am who I am no matter what!


12.05.2011, 13:18

Du skal være god vist du klarer å gå gjennom et helt liv uten å ha vært borti minst et falskt menneske, jeg selv har vært borti noen, som jeg mener ikke fortjener å være inn i livet mitt mer.Når jeg tenker falske venner, så tenker jeg først og fremst på folk som nesten alltid vrir om litt eller veldig mye på sannheten, som sjeldent sier det de egentlig mener, og det som egentlig er sant.

Falske venner kan godt finne på å si at du kan snakke med han/henne om hva som helst, at han/eller hun alltid vil være der for deg og støtte deg samme hva, og at han/hun aldri vil si noe videre av det du forteller om du ikke vil det selv, men så går vedkommende videre med det til noen likevel, og finner du ut at det har skjedd, skal du i hvertfall ikke forlange at vedkommende tørr å innrømme det selv.

En annen ting med falske venner er at du kan merke at de ofte ikke har tid til deg, mens i virkeligheten kanskje har de all verdens tid, bare ikke lyst fordi du er ikke "bra nok" for dem.

Selv har jeg i tillegg opplevd at noen "venner" har kommet med noen ord og setninger over f.eks facebook, også har vedkommende nektet for at det var han/hun som skrev det selv. Har selv opplevd at en venn har kommet med stygge ord mot meg, forså å skylde på noen andre, i tillegg til at vedkommende også har sagt at det ordet (som i det tilfelle var "fittunge), ikke er noe stygt ord i hele tatt. Da er det lov å spørre seg hva slags oppdragelse folk har.

Et typisk eksempel til er "venner" som bare kontakter deg som regel når de selv har behov for å snakke ut om noe, eller vist de trenger noen til å gjøre en tjeneste for seg, men nesten aldri tar kontakt bare for å spørre om hvordan du har det foreksempel.

Har selv brukt litt tid på å tenke på noen type mennesker som har gjort en eller flere av disse tingene jeg har skrevet om fra egne erfaringer. Er slike mennesker verdt å ha i livet sitt? Hjelper det om vedkommende er veldig ung og kanskje ikke vet bedre enda? Hvor mange sjanser skal jeg gi folk?
Har fått noen råd fra virkelige EKTE, gode venner i det siste, og jeg har nå bestemt meg for at slike mennesker ikke er verdt å ha i livet. Uansett alder og kjønn.

Her er en kort liste over ting/kjennetegn jeg har opplevd selv med ikke fult så gode venner.
1. De kontakter deg som regel bare vist de selv har noe de vil snakke ut om, eller trenger en tjeneste.
2. Du kan oppleve å fått stygge, frekke kommentarerer eller beskyldninger fra over facebook, forså at de nekter for at det er de selv som har skrevet det.
3. De overdriver ofte ting, eller vrir som regel på sannheten.
4. De har som regel aldri tid til deg.
5. En dårlig venn kan også få deg til å føle dårlig samvittighet for veldig mange rare ting. F.eks om du prøver å ta opp noe denne "vennen" har gjort, så kan vedkommende fort finne på å si eller gjøre ting som føler at du har overreagert for noe. Eller at vedkommende veldig ofte kan gi deg dårlig samvittighet flere ganger vist du har passert han/henne på gaten og ikke sett vedkommende, eller vist du har drøftet noe om denne vennen med en annen så er det baksnakking fra vedkommende sin side, men vist det er du som denne vedkommende drøfter så er det bare drøfting... 
Falske venner kan generelt være veldig flinke til å fortelle hva du har gjort feil, mens vist du selv tar opp noe de har gjort så går de veldig til selvforsvar og kan beskylde deg lett for å være både sur og for å tåle lite.
6. En falsk venn kan godt finne på å kalle deg for sin bestevenn bare etter noen få timer, opplever du det er det lov å spørre seg om hva vedkommende legger i en "bestevenn", etter så kort stund.

Har selv funnet noen andre bloggere som har blogget om falske venner og vil dele noen linker med dere.
Cdidriksen om falske venner!
Astekristine om falske venner!
Marlene89 om falske venner!

Dette vet jeg ikke sikkert, men jeg har selv opplevd at de mest falske vennene jeg har hatt er spessielt jenter med litt svekket selvbilde og troen på seg selv, selv om de ikke innrømmer det selv, så synes det gjerne godt på sminke, hveremåte og livsstil. Hva tenker dere om dette?

Hva mener jeg er en ekte venn?
1. En ekte venn kan du snakke med om alt uten at det går videre.
2. En ekte venn kan er en du ikke nødvendigvis snakker med eller ser hver dag, uten at du blir beskyldt for noe, og får dårlig samvittighet.
3. En ekte venn tar seg tid til deg.
4. En ekte venn kaller deg ikke for stygge ting, og aksepterer deg og liker deg for den du er,-uansett!
5. En ekte venn sier ting som det er til deg, uten å lyve, eller pynte på ting.
6. En ekte venn kontakter deg flere ganger enn bare utenom når han eller henne selv trenger å snakke ut, eller en tjeneste.
7. En ekte venn er en som forstår, og ikke dømmer deg om du har gjort eller sagt en feil.

VI BLOGGES!


REKLAME: TA EN TITT INNOM monicey.blogg.no - I am who I am no matter what!


11.05.2011, 22:51

Fikk nettopp et spørsmål om hva jeg holder i bildet til høyre på headeren på bloggen min.
Det er altså en kondom jeg har på det bildet som er et helt år gammelt snart, tatt i sommer.


(Æsj, hater egentlig disse 1 år gamle bildene, ikke på grunn av dongen, men hvordan jeg "ser ut" :p)...

Bestilte meg 20 gratis kondomer fra gratiskondomer.no i fjorsommer, på grunn av noen prosjekter jeg skulle teste ut, blant annet noe så kjedelig som å teste om kondomer funker like godt å blåse opp som ballonger, og det gjorde de. Hehe, nevner jeg de andre tingene jeg (blant annet) testet ut så tror jeg at vennelista mi på facebook krymper enda mer enn den alerede har gjort de siste dagene, hehe...

Ønsker alle sammen en kjempefin og god natt!
Vi blogges!


REKLAME: TA EN TITT INNOM monicey.blogg.no - I am who I am no matter what!


11.05.2011, 17:54

Ja det er synd, men dessverre sant, at etter sola kommer regnet.
For en stund siden etterlyste jeg noen rocka/gothisk joggeklær, og nå lurer jeg på om noen vet om en plass man kan få kjøpt regnklær som er noe emo/gothisk/rocka? :)Hadde vært veldig takknemlig for alle gode tips jeg kan få! :-)
Ønsker alle sammen en kjempefin kveld videre, selv vurderer jeg å ta meg en tur ut igjen om en stund selv om jeg har vært ut og nærmest sykla rundt i Oppdal sentrum helt siden 12-tiden igjen i dag :-)

VI BLOGGES! :-)


REKLAME: TA EN TITT INNOM monicey.blogg.no - I am who I am no matter what!1
10.05.2011, 19:43Jepp, bakgrunnen er selvfølgelig redigert med Photoshop :P
VI BLOGGES! :-)


REKLAME: TA EN TITT INNOM monicey.blogg.no - I am who I am no matter what!1
10.05.2011, 19:16

Gud bedre for en hærlig dag dette har vært. Startet dagen i dag med å møte ei god venninne av meg i 12-tiden, som jeg gikk en hyggelig og morsom tur med, noe jeg virkelig håper på å få gjøre flere ganger fremover.

Etter turen møtte vi noen felles bekjente som vi satt oss ned og pratet med utenfor Domusområdet.
Kort sagt har jeg vært ute helt siden litt før 12.00 i dag, og nettopp kommet hjem etter å stadig møtt flere og flere gode veldig gode venner av meg :)

Dagen har kort sagt vært utrolig koselig og god på alle måter. Har både "slåss", ledd, skravlet og brukt penger i dag. Jepp, i dag å. Måtte bare kjøpe meg et slips og en ny bukse på KappAhl i kveld!:Første gang i livet at jeg har kjøpt meg slips, er ikke akkurat det slipset jeg har ønsket meg mest i hele verden av slips, men, funker helt greit ;)

Ønsker alle en fisefin og fortreffelig god kveld videre!
VI BLOGGES!


REKLAME: TA EN TITT INNOM monicey.blogg.no - I am who I am no matter what!


09.05.2011, 19:53

Skal nå gjøre noe så nødvendig, og kanskje plagsomt som å blogge om siste innkjøp av et stk solbriller og en bærepose med snop.

Var innom Europris for en god stund siden og fant en flaske med "Robby bubble - Party For Kids", og siden jeg er en person som hater tanken på å dø uten å prøvd det meste i livet så måtte jeg bare ha den selv om prisen var på 29 kr. Hehe, fylte så en pose med smågodt før jeg gikk ut, og tilfeldigvis møtte noen venner utenfor Kiwi som jeg skravlet med en god stund :-D Ble forresten nokså så spruta på av en av gutta i Pink Panther-russebilen her på Oppdal, på nært hold flere ganger før noen ropte at jeg hadde headsett på meg, hihi, men de har overlevd værre vær før! :-DSå var jeg innom Domus en tur og kjøpte blant annet filmen "Fredag den 13", versionen fra 1980, ikke den nye, for den har jeg fra før :-P Også selvfølgelig litt mer snop i tillegg til det jeg nevnte jeg kjøpte på Europrisen. Så nå skal jeg lade batterier til i morgen, resten av kvelden, er forresten pizza snart også. Leve mens mann kan, hvem faen vil bli 70 år anyways?!

By the way, sexye solbriller jeg kjøpte på Statoil for ca 200 kr i dag, ikke verdt penga med tanke på at jeg har 8-9 fra før, men jeg elsker å fråtse og bruke penger når jeg har sjansen, hehe og i dag har jeg det :-D

Jaja, litt gayete, men det DRITER JEG I! :-) HAHA! Vet jeg er sær, er født sær og original og skal faen meg dø som det også og ingen sure bedrevitere klarer noen gang å "fikse" meg! :-D

VI BLOGGES!


REKLAME: TA EN TITT INNOM monicey.blogg.no - I am who I am no matter what!


09.05.2011, 16:40

Hell yeah, i dag fikk jeg omsider endelig kjøpt meg nye sko for sommeren på Eurosko-butikken på Aunasenteret her i Oppdal, virket som også betyr at de gamle, alt-for-varme, svette og stygge vinterskoene skal kastes! Hærlig...

På en dag som denne så er det alt for varmt å sykle og gå i svære vintersko, og derfor en stor lettelse at jeg nå endelig har giddet å skaffe meg nye sko for sommeren.

Tok litt tid på Europris i dag, måtte prøve en del sko jeg likte, som selvfølgelig var for små, og som de heller ikke hadde i større størrelser, men klarte omsider å bli fornøyd likevel. Første gang på lenge at jeg nå har sko som ikke skal knytes igjen! :-D

Her har vi de gamle vinterskoa som skal kastes (og brennes i helvete :P):


Og her er skoene jeg gikk for å kjøpe i dag, som jeg håper varer sommeren ut:


Ikke bare har jeg fått nye sko i dag, men en ny fastlege også, forandringer fryder som dem sier!
Da tror jeg at jeg stikker ut, kaster de gamle skoa, og råner litt på tråsykkelen min med de nye skoa. Ønsker alle en fortreffelig god ettermiddag og kveld videre! :-D

VI BLOGGES!


REKLAME: TA EN TITT INNOM monicey.blogg.no - I am who I am no matter what!1
08.05.2011, 12:06Yeahh, for cirka to timer kom kommentar nummer 1000 inn på denne bloggen :-)
Her kan dere forresten se bloggen til hun som nettopp har skrevet kommentar nummer 1000 på min blogg :):
:http://elinslaaen.blogg.no/

Ønsker dere alle sammen en kjempeknall søndag, selv sitter jeg og spiser hamburger og smågodt til frokost, med Sprite til her og nå. Hehe.

Håper alle har det bra.
VI BLOGGES!


REKLAME: TA EN TITT INNOM monicey.blogg.no - I am who I am no matter what!


07.05.2011, 15:31

Har søkt litt etter "Visste du" på google nå, i håp om at jeg kan finne og dele noen "hårreisende"-fakta med dere, som jeg selv nettopp har kommet over og latt meg forundre meg over. :-)

Visste du at:
- I bibelen dreper Gud 2.038.344 mennesker. Satan dreper 10
- Tidenes største sexorgie fant sted på en konsert i 1974. 262 par hadde sex samtidig.
- Struts kan ikke gå baklengs.
- De fleste biler tuter i tonen "F".
- på film så er alle telefonnumre i Amerika, begynner med tallene 555.
- Leonardo Da Vinci fant opp saksen.
- 75 prosent av mennene får orgasme hver gang de har sex. Bare 29 prosent av kvinnene oppnår det samme.
- Babyer har ikke kneskåler. Dette får man i 2-6 års alderen.
- Hvis en flaggermus hadde prøvd å gå, ville bena knekt.
- Gresshopper hører gjennom knærne.
- "Hotel Cæsar" er Skandinavias lengstlevende tv-serie.
- røyking og stress er bare en av flere ting i verden som lettere gir deg tidligere, flere rynker.
- i 1984 fikk vi skrivemåtene popkorn, spagetti, blits, brife, kollasj, getto, sjanger og kløtsj både i bokmål og nynorsk.
- Mannlige honningbier dør av å ha sex. Penisen brekker nemlig inne i hunnen, noe som tar livet av hannen.
- En superhelt må aldri gjøre opp for seg når han har ødelagt en hel by i jakten på skurken.
- blant annet cder, dvder, sykler, plakater, barnevogner, sminke, briller og solbriller, sko og støvletter, bildeler og møbler er tollfritt?
- mitt virkelige navn er Andreas Flatås Storli?

Da håper jeg at jeg har gjort dere litt klokere, ønsker alle en fin lørdag videre :-)
VI BLOGGES!


REKLAME: TA EN TITT INNOM monicey.blogg.no - I am who I am no matter what!


06.05.2011, 14:19

TOPP 21 FILM
I dag har jeg omsider klart å lage en toppliste over de filmene jeg har som jeg liker best. Lett var det faen meg ikke, men klarte det til slutt! :-) Tenkte å lage en topp 10-liste, men så klarte jeg ikke det, så tenkte jeg å lage en topp 20-liste i stedefor, men så ente det til slutt opp med en salgs topp 21-liste over de filmene jeg har som jeg liker og elsker mest :)

Som dere kan se så er jeg ganskje glad i såkalte skrekk og thriller-filmer blant annet.

1. plass, alle 7 Saw-filmene :-)


2. plass; Evil Dead 1
3. plass: Crank


4. plass; Zombieland
5. plass; The Collector


6. plass; Die Hard 1
7. plass: Hostel, part 1


8. plass; Jennifers Body
9. plass; Toy Story 1


10. plass; Hitman
11. plass; Hjemme Alene 1

12. plass; Silent Hill
13. plass; Rambo IV


14. plass; Evil Dead II
15. plass; Kill Bill, Volume 1


16. plass; Final Destination
17. plass; Tomme Tønner 1


18. plass; Terminator 2
19. plass; House of wax


20. plass; Doomsday
21. plass; The ExpendablesALLE FILMENE MINE TOTALT :P
Mens jeg var opptatt av å finne frem og "kåre" mine favorittfilmer, så gjorde jeg noe jeg egentlig skulle gjort for en stund siden, nemlig å regne hvor mange filmer jeg har til sammen. Jeg fant ut at jeg har 448 filmer, hvor mesteparten er på Blu Ray, og resten selvfølgelig på dvd :)

Jeg tok ikke da å regnet med de filmene jeg har laget selv hadde jeg gjort det så hadde jeg kommet opp i 507 filmer, siden jeg har laget totalt 59 filmer; 55 filmer i en filmserie jeg har drevet på med siden sommeren 2006 som heter "Ken og Morten", samt at jeg har laget 4 andre filmer utenom den filmserien.


(Her ser dere alle dvdene mine, pluss noen få Blu Ray-filmer)


(Og her er alle de andre Blu Ray-filmene som ikke var i de to hyllene dere så i sta, disse filmene ligger inne i tv benken i stedet)

Hadde en gjettekonkurranse i februar på antall filmer, som jeg ikke har gjort noe mer med før nå.
Da gjettet bloggeren Monica som står bak bloggen http://monicey.blogg.no at jeg hadde 463 filmer, hun kom nærmest, noe som betyr at fra og med i dag, den 6. mai 2011 kommer jeg til å legge igjen en liten reklamelinje for bloggen til Monica i slutten av hvert innlegg en hel måned fra og med nå:
VI BLOGGES!REKLAME: TA EN TITT INNOM monicey.blogg.no - I am who I am no matter what!


05.05.2011, 22:59

Ah, i dag ble endelig dvd-versionen av min nyeste film ferdig; "Ken og Morten - Ildkoden", episode 55 i filmserien.
Blu Ray versionen ble ferdig for noen dager siden. De to største gledene ved det er at nå kan jeg begynne på en ny film igjen, hehe...

Og det andre er at nå kan jeg endelig sove uten å høre på durringen fra pcen mens den står i flere timer å fullfører og brenner en film.Har alt skrevet litt om denne filmen, så derfor gidder jeg ikke skrive noe særlig om den nå. Trykk her for å lese det jeg alt har skrevet tidligere om denne filmen.

For dere som lurer: Er kun de som er med i filmene jeg lager som får sett filmen de er med i, av forskjellige årsaker ;-) Det har jeg også skrevet noe om i et eller annet innlegg så da gidder jeg ikke skrive mer om det heller nå. Utenom at er du i nærheten av Oppdal så er det bare å ta kontakt, alle kan få være med i filmene mine, og det er ikke noen replikker å pugge på forhånd.

God natt! :)


03.05.2011, 21:22

Har snart hatt den samme pcen nå i 5 år. Og har innsett en stund at jeg nok bør begynne å tenke på å spare til en ny pc snart. Spessiellt med tanke på at jeg de 2 siste åra har begynt å lage filmer i FULL HD på pcen, og på den jeg redigerer på nå så går bildet veldig treigt når jeg redigerer i Sony Vegas Platinum, 10.

Føler at jeg har helt grei nok kunnskap på data, men ikke nok til at jeg føler at jeg vet hva slags pc jeg bør kjøpe og ikke.
Så hvor finner jeg en bedre og raskere pc, som det skal gå ann å redigere film i Full Hd på, uten at bildet skal henge seg opp/gå treigt? :-)


(pcen jeg har hatt i snart 5 år nå, trenger å skiftes ut ;-) vet ikke helt hvilken modell det er og slik, men...)

Ønsker helst at det skal være en stasjonær, skjerm, høytalere, mus, og slik har jeg fra før, er bare en ny pc jeg trenger, har også en Blu Ray brenner i den maskinen jeg har fra før som jeg kan ta ut og sette inn i den nye, så det er heller ikke et must at det må være med Blu Ray brenner i den nye pcen, men om det er med så er det heller ikke noen bakdel. Bedre med "for masse" enn for lite.


(videokameraet mitt; Sony HDR-CX105E)

Hvor er det best å bestille? Hva ambefaller dere? Gi meg link! Fint om noen kan finne en veldig god pc som skal takle å redigere Full-Hd film, uten å henge seg opp. En pc jeg kan ha i noen år, og som ikke koster så alt for mange tusenlapper.

Sorry at jeg har vært fraværende fra bloggen en liten periode, har nettopp brent ferdig mitt nyeste filmprosjekt på Blu Ray, "Ken og Morten - Ildkoden", en film på ca. 57 minutter, og slikt tar litt tid :P Spessielt når jeg måtte brenne den to ganger siden det ble noen feil med lyden på den første discen jeg brente; musikken ble litt for høy, hehe. pluss noen andre småting :P

Blir borte igjen en stund til, siden jeg nå skal fullføre dvd-versionen, men setter stor pris på om jeg kan noen gode tips til en god, Full-Hd-film-redigerende, rask og samtidlig ikke alt for dyr, ny, og helst stasjonær pc. Og by the way, helst IKKE en Mac ;-)
VI BLOGGES! :-)


Les mer i arkivet » Juni 2018 » Mai 2018 » April 2018

Aylar Von Kuklinski
I know that I`m not so beautiful, sweet and pretty... BUT, I still belivie in myselv, and I know who I am. Do you?FORSIDE

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...