hits

30.04.2017, 14:43

Kjære alle venner, kjære alle følgere - Ta nå og flytt ræva deres bortåt krakken, så setter vi oss sammen ned og ser. For nå har katta gått og lagt seg, musene har tidenes rave-party både over og under bordet, ja for nå kjære barn, NÅ er endelig den tredje og siste delen av min svært så etterlengtede spørsmålsrunde omsider ute, i en død og forfallen postmanns rute.

Kjære Lillian og Celina, tørk nå hverandres tårer og smil, ta dere en marsipangris, for ja.. For nå er det jul! Ho-ho-ho!Ønsker så stort og smått en riktig god søndag!


Stay goregeous!


28.04.2017, 20:56

Ventetiden er endelig over. Etter snart en uke med biting av negler, smeltet ost og syngende kanarifugler er omsider de aller første svarene mine klar for å ta og føle på dagens lys. Det har ikke vært enkelt, jeg har svettet og grått, men nå er det altså klart. Del 1 og 2 på årets første store blogg-event er nå faktisk på plass, så mine damer og herrer, ladies and prostitues, kjør videoblogg:

 


Er bare å beklage den lille tekniske utfordringen mot slutten der.. Shitt happenz and a lot of all that. Tredje og siste del kommer på søndag! ;-D


Håper alle sammen får en fantastisk helg!

Stay goregeous!0
26.04.2017, 13:43

God ettermiddag alle vakre og ikke fult så vakre medmennesker!

Favoritt-Kuklinskien deres her som har en aldri så liten oppdatering å komme med angående spørsmålsrunden som jeg først annonserte her inne på søndag.Minner nok en gang om at det fortsatt er fult mulig å sende inn spørsmål, fristen går som sagt ut ved midnatt! - Spørsmål kan sendes inn her!


Noen som ser frem til spørsmålsrunden?

Stay goregeous!


23.04.2017, 11:28

Jammen, så var det visst søndag igjen da. Hvem skulle tro det for en uke siden, at om knappe sju dager så skulle vi altså være her igjen? Sprøtt!!

Vet dere hva mer som er litt sprøtt? Det faktum at jeg nå skal ha en splitter ny spørrerunde igjen. Sitter nemlig og lurer på om det kan være to år eller mer siden forrige gang, og siden da har jeg jo fått et par nye følgere og sånn, så.. Men jeg antar at det fortsatt er bedre sent enn aldri igjen?Så kjære faste følgere, lesere og tilfeldige innom-dumpere, hva er det dere sitter og ruger på? Og igjen, for meg finnes det ingen spørsmål som er for personlige, så jeg ser INGEN grunn til at noen skal være redd for å spørre meg om HVA DET MÅTTE VÆRE. Spør meg om akkurat hva som helst, hva som helst i hele verden, og så skal jeg gjøre mitt aller beste på å svare dere.

Er litt usikker på om svarene kommer til å komme i video eller i skriftform, mulig jeg kommer til å gjøre begge deler. Hmm, kan ikke dere vote over det i kommentarfeltet mens dere samtidig er i gang med å sende meg spørsmål, så tenker jeg at vi sier det sånn at flertallet av dere skal få bestemme denne gangen.

Enyway, dere har frist til torsdag (27. april). Jeg gleder meg til å se hva dere har på hjertet! :-D

Så, fyr løs!


22.04.2017, 13:35

.. jeg fikk vite at jeg skulle bli far: Har en følelse av at jeg kommer til å gjenta dette ihvertfall et par ganger i dette innlegget, men: Det kommer an på. Nå går ikke jeg akkurat rundt og drømmer om å bli far, av ganske mange forskjellige årsaker, men hvis uhellet først skulle vært ute ville jeg ihvertfall ikke tvunget moren til å ta abort, samme hvem moren hadde vært. For når det kommer til abort eller ikke abort syns jeg det er et valg som bare den gravide moren skal ta, ingen andre.

Hvordan jeg ellers hadde taklet saken hadde kommet veldig an på moren. Hvis moren hadde vært kjent for å være av den mer ansvarsløse typen som helst foretrakk å kaste mest mulig ansvar over på alle andre hadde jeg nok sett litt mørkt på det. Men hvis moren hadde vært en mer av den rettferdige 50/50-typen hadde jeg nok tatt det ganske greit, selv om jeg altså ikke i utgangspunktet har et ønske om å bli far.

.. tryna offentlig: Haha, hva var det jeg sa.. xD Det kommer an på! Her tenker jeg det er først og fremst humøret mitt som skulle spilt den største rollen. Jeg kan ta en god del ting i livet ganske greit med en stor dose selvironi, til og med spøke en del om diverse ting som ikke går helt min vei, og gjøre et stort humoristisk nummer ut av det. Men... Jeg kan også la de samme tingene ødelegge minst en hel dag for meg om jeg i utgangspunktet ikke har det så alt for bra. Såå.

.. Ikke hatt penger på kortet i butikken: Da ville jeg først forsøkt å huske hvor mye jeg hadde igjen sist jeg sjekket kontoen, så sett på prislappen, og så forsøkt å ta bort de varene som jeg hadde hatt aller minst behov for der og da, og som ville vært minst stress for de ansatte å sette tilbake for meg.

.. vant i lotto: Haha, jeg skal prøve og ikke si det denne gangen.. Det dere vet. Men for å si det sånn, 50 kroner er helt ok, et par millioner er derimot en veldig god viagra.

.. prompa offentlig: Hvor offentlig? Og hvor høyt? Jeg skal ikke si det, jeg skal IKKE si det. Det, dere, vet. Hadde jeg sittet alene på bussen, altså ikke delt sete med noen, så hadde jeg nok ikke brydd meg. Kanskje ikke merket det engang. Hadde jeg derimot sittet like ved ei veldig hot lårhøne jeg overhode ikke kjente hadde jeg nok ønsket å hoppe ut av vinduet i håp om å få en rask og smertefri død.

.. spydd på kino: Her hadde jeg nok blitt flau samme hva, så her trenger jeg ikke en gang tenke på å skrive det jeg ikke har så lyst til å skrive en gang til. Men, dersom jeg hadde kunnet kontrollere det litt på forhånd hvor det hele skulle ende så hadde jeg nok siktet litt på en eller annen som hadde irritert meg en stund, hvis det hadde vært noen.

Men, uansett. Det er mange, mange år siden jeg spydde sist, og det er også en stund siden forrige gang jeg var på kino. Og akkurat nå tviler jeg litt på at jeg noen gang kommer til å gidde å gå på kino igjen. Ihvertfall alene.

.. rygga inn i en annen bil: Vet dere, det har nok skjedd. Spesielt på ungdomskolen var jeg ganske klønete og kunne fint gå inn i det ene og det andre, så skulle ikke forundre meg om jeg har rygget inn i det ene og det andre på den tiden. Forhåpentligvis en stillestående bil da.

Spørsmålene har jeg rappet fra bloggen til Ann Iren Dauvi!

Stay goregeous!


21.04.2017, 11:01

RØDT   GRØNT   GULT   ORANSJE    SORT    HVITT   BRUNT    FIOLETT    LILLA    BLÅTT   GRÅTT    GRØNT   ROSA   TURKIS   MARINEBLÅHar du ranglet på fargefylla før?


Stay goregeous!


20.04.2017, 21:33

Ikke alle planer og ideer er like geniale i praksis som de kanskje virker når de først spretter opp i hodet. I natt bestemte jeg meg for å kaste meg på den kjente og "kjære" hornsalt-trenden som sveier litt rundt overalt nå, noe jeg absolutt burde ha holdt meg for go for. Håper denne videoen viser hvor galt det faktisk kan gå, og at dette skrekkeksempelet nå tar livet av denne livsfarlige og idiotiske trenden.Har du sniffet hornsalt før?


Stay goregeous!


18.04.2017, 21:23

Dere!! Jeg kom akkurat på noe, igjen!

For.. Nå er jo en gang vår verden sånn at ingenting varer evig. Mest sannsynlig vil det også være en dag hvor denne bloggen plutselig ikke finnes lengre, en tid hvor noen andre plutselig kan lage seg en blogg med eksakt samme adresse som den dere leser på nå.

Og.. Nå er det ikke meningen å virke veldig selvopptatt her, men... Hvis jeg plutselig skulle falle fra Endors klipper i løpet morgendagen, og blogg.no bestemmer seg for å slette bloggen min 2-3 år senere på grunn av inaktivitet.. Og det skulle dukke opp en ny "fullstendigkaos"-blogg litt etter det igjen...


© Bildet er tatt fra scoopwhoop.com

Kan dere være så snill å senke den bloggen så langt under havet som overhode mulig da? Jeg mener - har ikke jeg gjort meg vel fortjent nå til å være den ENESTE bloggeren i hele UNIVERSET for evig og alltid med adressen fullstendigkaos.blogg.no? Jeg mener nemlig så!!

Så hver så snill og hjelp meg - bare tanken på disse tingene gjør at jeg får lyst til å dra på fargefylla....

Det finnes bare EN Kaptein Von Wunder-Chaos!

Stay goregeous!


18.04.2017, 19:19Føler du titt og ofte at det du sa en gang da plutselig vender tilbake forså å bite deg kraftig i skinnskåla? Jeg føler så absolutt det! Eller... Nei - Det er ikke en følelse jeg har kjent på sånn veldig mange ganger forsåvidt, men når den først har grepet tak, ja, så har den virkelig gått inn for det, med hele kjeften som innsats. Ja.. Jeg tenker vi bare sier det sånn jeg xD

For noen år siden rakket jeg ned på det kjente og kjære "kommenter bloggen min, så skal jeg kommentere din"-opplegget. Jeg gjorde det klart at jeg KUN kommenterer de bloggene jeg virkelig liker, uavhengig om han eller hun liker Facebook-siden min, eller har lagt igjen noe som helst av livstegn på min blogg.

Vel, det er ikke helt sånn ting har blitt for meg nå. For det er strengt talt ingen hemmelighet at jeg sliter litt med det at folk er ikke så flink til å kommentere hos meg lengre, spesielt hvis man sammenligner med 4-5 år tilbake, noe det forsåvidt er flere årsaker til. Jeg skal ikke nekte for at jeg blant annet har en del innlegg som ikke er så lette å vite hva man skal si på etter å ha lest de, blant annet.

Men så er det nå en gang slik at: Hvis man er den som stadig kommenterer noe hos noen, uten at vedkommende gidder å svare eller kommentere noe spesielt tilbake, ja så kan jeg forstå de som ikke gidder noe særlig mer etter en stund. Og det tror jeg nok har skjedd inne hos meg også, at jeg rett og slett har mistet aktive "kommentanter" (det er et ord, right?) fordi jeg ikke har vært flink nok til å gi de noe tilbake.

Nå mener jeg som sagt IKKE at dette er den eneste årsaken til at alle som var ganske aktive her inne før har sluttet å gi noe særlig lyd fra seg nå. Mange av de jeg gjerne hørte titt og ofte av fra før har simpelthen helt andre ting som opptar de i dag: jobb, familie, "hemmelige" elskere, også videre. Men jeg tror nok likevel at noen av de jeg har mistet i dag, fortsatt kunne ha skrevet her inne, om jeg bare hadde vært litt mer gavmild av meg for en tid tilbake.Enyway. I løpet av de siste månedene har jeg blitt noe flinkere til å kommentere hos andre, selv om jeg ikke nødvendigvis syns at innleggene er sånn nevneverdig fengende. Og tro det eller ei, men jeg tror kanskje det har hjulpet. Bittelitt. For i det siste har det ihvertfall vært et par flere som har gitt lyd fra seg igjen, enn "bare" de to som kommenterte en gang i blant mot starten av året.

Igjen er jeg ikke helt sikker på hva årsaken til ting faktisk er, for alt jeg vet kan det hende det første og fremst ligger i at de som har kommentert litt mer igjen i det siste syns jeg har flere innlegg nå som er lettere å mene noe om. Eeeeeller noe helt annet. Men uansett, jeg tror ihvertfall ikke det har "skadet" at jeg faktisk har blitt flinkere på å vise ihvertfall litt interesse igjen nå for andre sine blogger.

Hvor viktig er det for deg at de du kommentarer hos kommenterer din blogg tilbake?

Stay goregeous!


15.04.2017, 10:06

På skolen er jeg... Historie. Ihvertfall inntil videre. Tenkt et par ganger på å gjøre "comeback", men foreløpig har det bare ikke skjedd.

På shopping er jeg... Han som neppe kommer til å komme hjem igjen med særlig mye penger.

Hjemme alene er jeg... En blanding av meg selv og meg - også kjent som fullstendig kaos.

I diskusjoner er jeg... Han som snart skal få sitte igjen med en venn mindre.

På biltur er jeg... Stort sett han som kjemper for harde livet om å ikke kaste opp.

På flyet er jeg... Høyt oppe, sånn sett ingen forskjell på når jeg har sånn såkalt bakkekontakt.

I telefonen er jeg... Veldig, veldig sjelden.

På melding er jeg... Enten han veldig pratsomme, eller han totalt uinteresserte.På internett er jeg... Stort sett litt mer hyggelig enn Trump.

På kino er jeg... Han som sitter og lurer på hvordan jeg mest effektivt kan kverke alle rundt meg, forså å komme unna med det.

På snapchat er jeg... Han som ingen liker.

På kjøkkenet er jeg... Akkurat som et knekkebrød, altså helt okey.

På treningsstudio er jeg... Ventet.

På tivoli er jeg... Han som ingen kjenner.


Spørsmålene har jeg rappet fra bloggene til Nora Piscopo og Hege Kristin - håper jeg er tilgitt <3

Stay goregeous!


14.04.2017, 00:13

Hei.

Jeg har tenkt lenge på om jeg virkelig skal fortelle dere den store hemmeligheten. Eller.. om skal jeg fortelle dere noe som ikke er fult så hemmelig? Og i første omgang så går vi for sistnevnte. Visste dere for eksempel at hver gang dere gjesper, kommer det gjenferd og gager dere i munnen? For de av dere som ikke vet hva en "gag" er, så er det når du ufrivillig blir penetrert noen dypp i halsen.


© Bildet er tatt fra imgur.com

Personlig syns jeg dette er svært nedverdigende gjort. Og jeg hater at jeg så ofte lar dette skje med meg. Noen av mine gjesper varer til og med over flere sekund! Tenk hvor langt gjenferdet kan ha komt på den tiden. Kanskje de til og med får rukket å sæde. Hva om jeg går på rundgang? Hva om det er flere som presser den inn der en annen allerede har sprutet. Jeg tror det er dette som er grunnen til at jeg føler meg så nedfor til tider. Og jeg tviler ikke på at dere er flere som har det slik. Jeg vil at dere alle skal vite at dere ikke er alene!

Og vet dere de gangene dere legger dere friske og raske på kvelden, men våkner opp med vondt i halsen? Gjerne hes og sår. Gjett om det har vært gangbang på soverommet ditt den natten eller. Det er ingen vanskelig sak for et gjenferd å holde munnen din åpen i mens et annet gjenferd koser seg. Også bytter de på det etterpå. Og tenk på deg da. Du sover kanskje 8 timer den natta. Eller enda verre.. hva med i helgene når du ikke har vekkeklokke som får stoppet leken.

Men heldigvis for dere finnes JEG. Jeg har valgt å stå opp for oss som lider av dette. (Og de av dere som er utsatt uten å vite det, noe som er ca 80% av befolkningen. De 20% andre er de prosentene til og med ikke gjenferda vil være borti) Jeg skal hvertfall fronte denne saken og være dere alles talsperson. Jeg har grublet og tenk i timesvis på hvordan jeg skal kunne ta hevn. Det er derfor jeg har vært litt lite tilgjengelig i det siste. Rett og slett for at jeg har jobbet med denne hevnen i mange år.

Disse gjenferda som voldtar oss i kjeften er så klart mennesker som har levd før oss, men som likevel ikke har forlatt oss. Og hvem er det? Jo, de som ligger på likhuset så klart. De som enda ikke er blitt heist ned av presten. Derfor har jeg sendt litt søknader rundt forbi, og endelig funnet en kirke som ikke sjekket min bakgrunn. Og da faktisk trodde på det dem leste i CVen min. ??Prest søker fulltidsjobb??  Så tenk på det neste gang du er i begravelse. At jeg har tatt min hevn på forhånd.

Har forresten dokumentert mange av de hevnene jeg har fullført for oss, og legger ved et bilde slik at dere skal få ro i sjela.


© Bildet er tatt fra.. "ingensteds".

Suckdick.blogg.noTusen takk til min gode venn Suckdick for dette usædvanlige flotte og informative gjesteinnlegget!

Har du vært plaget av uønskede munn-aktiviteter i det siste?

Stay goregeous!


11.04.2017, 16:32Det begynner å bli noen år siden nå at blogg.no klikket mongo på meg og svartelistet meg totalt, forså å bestemme at jeg ikke lengre kunne ligge og sole meg på forsiden deres. For dere som har kommet inn i nyere tid virker dette kanskje noe virkelighetsfjernt, men jeg har virkelig en fortid som slem gutt her inne. Går man langt nok tilbake i arkivet kan man finne de mørkeste skriverier om, vel, egentlig alt mulig.. Og erotikk og nakenbilder kunne også være at jeg hadde strødd utover en og annen kaffe-kopp. Hot coffee indeed.

Til slutt var det noen i ledelsen som sa: "Nei, han fyren her vil vi helst ikke assosieres med lengre!". Og vips var bloggen min "borte". Jepp, den var faktisk nedlagt en stund, fullstendig uten noen form for advarsel (med mindre man tar med den superlange avtalen man skal godta før man registrerer seg som INGEN andre her inne har lest likevel.... Og vet dere hva det var som fikk begeret deres til å til slutt renne over? Et innlegg hvor jeg fantaserte om en fiksjonell verden hvor jeg var en superduper intelligent og svært dødelig leiemorder som bare tok ut de verste av de verste. You know - konemishandlere, barnemordere, rasister, nazister, en og annen sinnsyk diktator, også videre.Dette likte altså ikke et eks antall av de moralistene som ihvertfall sjefet og bestemte her inne den gang da. Folk kunne visstnok tolke innlegget som om jeg oppfordret til kriminalitet, og det er fy-fy. Og selvfølgelig - Oppfordring av kriminelle handlinger skal man slå ned på, der er jeg helt enig. Men nå var det en gang ikke sånn at det var det jeg gjorde. SELV mener jeg ihvertfall at jeg gjorde det tydelig nok at dette først og fremst var ment som et "fantasi-innlegg", og jeg syns en dag i dag at blogg.no-folka overreagerte ved å gjøre som de gjorde basert på hvordan enkelte KUNNE ha tolket det.

I ettertid har jeg også lurt på om de som tok denne avgjørelsen selv ikke helt forsto hva jeg egentlig mente med dette innlegget, for.. Er det noe som bare blir mer og mer tydelig i verden i dag så er det at det er jævlig mange folk der ute som ikke er så skrekkelig god på å skille "tullemus" fra "revolver". Herregud, jeg har jo selv aspergers så jeg vet hvordan det kan være, men igjen - Jeg syns fortsatt en dag i dag at de overreagerte ved å legge ned bloggen min etter dette.

Heldigvis ble det en slags "lykkelig slutt" på denne historien likevel. For bloggen min eksisterer jo igjen nå, det har den gjort en god stund. Og det skyldes pretty much at jeg var veldig rask med å sende de mail da jeg oppdaget hva som har skjedd. Jeg ba på mine ødelagte knær om å få bloggen tilbake, noe jeg altså fikk, mot at jeg permanent slettet dette ene innlegget for godt. Og det skal sies - jeg syns det er litt interessant at dette innlegget er det ENESTE de konkret har krevd at jeg ikke får beholde i hele tatt, men man kan ikke forstå seg på alt her i verden heller, og alt i alt så er jeg jo mest glad for at det innlegget var det eneste, selv om jeg atter en gang syns det er litt snodig.

Ah - det er forresten en ting til jeg syns er viktig å legge til nå. Som dere alle sammen vet har jeg en "advarsel" som popper opp før man kommer ordentlig inn på bloggen min. Og for å si det sånn, den ble ikke satt opp først i går, nei, nei, nei - fakta er at den var der til og med FØR dette "jeg drømmer om å utrydde de slemmeste av de slemme"-innlegget. Jeg bare sier det. Har et par ting jeg kunne lagt til i denne sammenhengen, men satser på at ihvertfall de fleste er smarte nok til å tenke ut selv hvor jeg vil hen ved å nevne akkurat det. Og hvis noen måtte lure var det faktisk jeg selv som ba om å få denne "advarselen" "plugget inn". Så det så.Så har vi omsider kommet til HVORFOR jeg nå tar opp denne lille historien igjen. For selv om jeg fikk bloggen min opp og ut i friluft igjen nokså raskt, så ble det likevel gjort en aldri så liten forandring som siden ikke har blitt revasjert: Helt siden denne "hendelsen" har bloggen min ikke lengre vært mulig å se på noen av topplistene her inne, og det samme gjelder også innleggene mine. Ikke på forsiden til blogg.no og heller ikke på siden over bloggere fra Oppdal, OG jeg har heller ikke lengre anledning til å blogshoute.

Og det jeg nå lurer på.. Er det noe vits i å sende en aldri så liten mail hvor jeg ber om en ny sjanse? At jeg skriver en melding hvor jeg forklarer at "det var en gang en slem gutt som dere ville straffe, men som nå har lært, og vel, som per dags dato ihvertfall anser seg selv som en snillere og litt mer folkelig blogger sammenlignet med den gang, og som hadde blitt veldig glad om han fikk lov til å skinne litt på det alt for rosafargede partygulvet deres igjen?". Er det noe vits? Jeg vet ikke, kanskje. Jeg lurer nemlig om blogg.no sliter litt med rasistiske følelser og fordummende fordommer når det kommer til litt mørkere bloggere som meg selv.Eller, for å være enda mer konkret i det jeg egentlig-egentlig lurer på - Er det noen av dere flotte og kjekke lesere som har hatt en lignende opplevelse, men som likevel i ettertid har fått en ny sjanse til å ligge på listene igjen, og som også fått tilbake de "magiske" blogshout-evnene?

Syns du at bloggen min er støtende?

Stay goregeous!


10.04.2017, 07:58Jeg har spurt dere før, og jeg spør dere så gjerne igjen. Hva faen er tålmodighet for noe? Når denne setningen blir skrevet er klokken 07.08, og det er litt under to timer til jeg kan stikke ut for å hente en pakke på Spar. Nei, to pakker faktisk. Noen filmer ("Olsenbanden"-filmene, samt "Jakten på nyresteinen"), samt to stykk minnekort til pcen. Ja, altså - saken er at maskina mi har hatt noen utrolige leie tendenser til å krasje den siste tiden mens jeg har forsøkt å rendre diverse videoer. Bare den ene "Hviskelek"-videoen som jeg publiserte forrige uke tok meg ihvertfall 6 nervepirrende forsøk før det faktisk gikk. Og med tanke på at nesten hvert forsøk brukte omtrent en hel time før plutselig alt gikk til helvete så kan dere bare tenke dere at jeg satt der og var rimelig frustrert til slutt, særlig med tanke på at for hver gang maskina krasjer under en slik prosess så må man starte helt på 0 igjen ved neste forsøk. Forbanna drittopplegg! xD

Enyway.. På fredag fikk jeg melding om at de nye minnebrikkene hadde kommet, så forhåpentligvis får jeg nok byttet ut de som står i maskina mi nå om ikke alt for lenge (noe jeg dessverre må ha litt hjelp til, så derfor ikke helt sikker på når det faktisk blir gjort). Og jeg HÅPER virkelig at det er minnet mitt som faktisk er problemet. For jeg har scannet maskina for virus og dritt og lort flere ganger, til det kjedsommelige, uten å funnet noe som helst. Og det er ikke akkurat sånn at jeg har dårlig med plass på noen av harddiskene mine heller. Huff! - hvis det viser seg at pcen min fortsatt sliter med å rendre videoer etter at minnebrikkene er skiftet ut... Da tror jeg nesten at jeg kommer opp til å ende opp som en drapsmann i løpet av en fremtid ikke så himla langt unna... Be aware!Ah, se det. Nå har klokka rukket å bli 07.19. Altså er det litt over 10 minutter siden sist jeg tenkte tanken på å fortelle dere hva klokka er når jeg nå sitter å skriver på dette innlegget som jeg ikke aner når nettopp du som nå sitter og leser har valgt å, vel, lese det. Uansett... I skrivende stund er det FOR MEG fortsatt en stund til før klokka blir 09. Hmm, hva i pokker pokkersen skal jeg gjøre på til da... Hmm, kanskje jeg skal ta et par bilder til dette blogginnlegget.. Kanskje handle litt et eller annet sted som allerede har valgt å åpne dørene sine, eventuelt invitere den ene søppelposen som står i gangen med ut på en date, kanskje, kanskje, kanskje.

Hvor jævla god er du på tålmodigHEIT?

Stay goregeous!


07.04.2017, 23:57


© Bildet er tatt fra huffingtonpost.com

Opprinnelig hadde jeg ikke planlagt at innlegget jeg skviste ut tidligere i dag skulle få en egen "oppfølger", men av diverse årsaker har jeg likevel bestemt meg for å legge til et par ting, etter noen kommentarer og diverse som har "poppet opp" i etterkant. Og for dere som nok en gang måtte være usikre på hvilket innlegg jeg snakker om, og som av en eller annen grunn ikke får funnet det frem selv, her har dere en link..

Det første jeg vil starte med å oppklare litt i er hvorfor jeg fortsatt kan finne på skrive diverse innlegg om depresjon, slitsomme følelser og selvmordstanker, uten at jeg bryr meg særlig om å gå inn på hva det er som plager meg annet enn at jeg kan si at det er ting som jeg faktisk ikke får gjort noe med, og derfor også mener at det beste er å fokusere minst mulig på de, ved å etter beste evne holde nesen rettet mot andre ting.

Den første grunnen til at jeg igjen skrev et innlegg om depresjon, vanskelige følelser og tanker i dag er rett og slett fordi jeg syns det er viktig å være mest mulig åpen om ting da det blant annet kan være en svak, svak trøst for andre i lignende situasjoner å bli minnet på om at man ikke er alene, at det er flere der ute som også sliter med lignende følelser og innstillinger, om ikke nødvendigvis alle de samme tankene.

Den andre, og siste årsaken er derimot mest for min egen del. For selv om jeg fortsatt mener at det mest riktige for meg er å fokusere på noe helt annet, så ser jeg likevel en viss verdi for senere anledninger ved å nettopp "legge igjen" et par påminnelser her og der om at ting har skjedd før, og jeg kom på en eller annen måte ut av/ over det da, så sånn sett kommer jeg mest sannsynlig "ut igjen" også denne gangen. Og siden bloggen er mitt favoritt-kjøleskap å henge "små" "huskelapper" på så ble det altså til at jeg valgte å skvise det ut her inne, også denne gangen.


© Bildet er tatt fra wallpapercave.com

Helt til slutt har jeg nå bestemt meg for å kort nevne hva som faktisk påtar tankene mine mest for tiden, ihvertfall av negativ sort. Kort fortalt er det ting dere alle sammen ihvertfall mest sannsynlig har lest om allerede, andre steder, bare ikke her (med unntak av EN ting) - Og de tingene som først og fremst tynger sinnet mitt mest for tiden er: USA og Trump, Russland og Putin, truslene fra Nord Korea, det nylige terrorangrepet i Sverige, og sist, men ikke minst nedleggelsen av Hotel Cæsar.

Så som sagt - ting jeg faktisk ikke får gjort noe med!.. Ting jeg dessverre har brukt litt for mye tid til på å tenke på og lese om i det siste, enda jeg nok ikke burde (obviously). Så nok en gang.. Ihvertfall mener jeg at det beste jeg kan gjøre her og nå er å forsøke så godt jeg kan å putte nesen ned i andre ting. Som f.eks prøve å klekke ut nytt innhold til denne stadig overmerkelige og ustabile bloggen.. xD

Har du noe som plager deg unødvendig mye for tiden?

Stay goregeous!


07.04.2017, 17:42


© Bildet er tatt fra huffingtonpost.ca

Alt er bare dritt for tiden.. Eller, det er ikke helt sant, men alt FØLES stort sett veldig dritt nå.. I de siste dagene har jeg gått rundt og tenkt mye - På ting som mildt sagt bekymrer meg, på ting som KAN skje, men også på ting jeg vet vil skje, uten at jeg får gjort noe med det. Og til slutt; ting som skjer her og nå. Det har stadig blitt vanskeligere å motivere meg til å gjøre noe. Og enda verre er det blitt når det kommer til å tenke positivt, tenke tanker som at ting vil ordne seg og at det vil gå bra til slutt. Uten at jeg vil gå noe særlig inn på hva det er som foregår i hodet mitt for tiden... Jeg ser faktisk ikke helt hvordan jeg skal komme meg ut av ting nå. Til tross for at det finnes flere ting jeg kunne grepet fast i, av positiv verdi, så klarer jeg ikke å gripe tak i disse tingene så alt for lenge av gangen nå. Jeg er sliten, jeg er lei. Lei av å gå rundt og bekymre meg sånn, lei av å være så frustrert og til tider sint, lei av å føle meg så jævlig hjelpeløs, ensom og bitte liten, og lei av å føle at mer eller mindre alt er så totalt mislykket. Så meningsløst.

Normalt har jeg holdt de negative tingene for meg selv når jeg har vært innom terapeuten de siste årene, og heller fokusert på de små hverdagslige og positive tingene. Men i dag gadd jeg ikke en gang prøve å late som. Jeg kunne sikkert gravd frem et og annet annet, men når jeg kom dit i dag følte jeg at det lå alt for mange tunge vanskeligheter i frontruta, at jeg ikke en gang orket å prøve. Jeg fortalte ikke alt, jeg klarte heldigvis å la selvmordstankene få ligge også denne gangen, men de aller fleste årsakene til de følelsene jeg har nå, de fikk hun på sølvfat.


© Bildet er tatt fra huffingtonpost.com

Og hva tenker jeg om det nå i ettertid av besøket? Jeg tenker at det er irrelevant. Jeg tenker at samme hva jeg hadde brukt den timen til å snakke om i dag så hadde det ikke gjort noe særlig for meg uansett. Det er rett og slett slik jeg føler det nå. Jeg føler at det knapt finnes noe som det er noe mening i lengre. At alt snart kommer til å ryke til helvete uansett, samme hva jeg gjør nå, samme hva jeg tenker. Og jeg vet at dette ikke akkurat hjelper, at jeg ikke burde tenke sånn, men jeg føler at jeg er sakte, men sikkert på vei inn i en ny, tung og alvorlig depresjon. Jeg vet rett og slett ikke hva jeg skal gjøre for å unngå det, annet enn å fortsette å kjempe. Og slik jeg ser det nå er det knapt noen der ute som kan hjelpe meg. Jeg er mer eller mindre for meg selv, i et mørkt, mørkt hull. Og det nytter neppe å skrike.

Les "Helt forjævlig - del II".

Stay goregeous!0
04.04.2017, 17:51

For dere som allerede har vært innom bloggen min en tur i dag har dere kanskje latt merke til at jeg har lagt ut en aldri så liten video for et par timer siden. Og vet dere hva? Siden jeg føler meg så pigg, kreativ og hurra meg rundt for tiden - her har dere jammen meg en til. Kanskje ikke like underholdende og morsom som den dere fikk tidligere i dag, but still a hole new video!!Så.. Hvis noen måtte lure. Jeg og Rune har fremdeles kontakt, men det er bare så vidt med tanke på, ja det dere nå vet xD


Og for dere som ikke gidder å finne den frem selv, HER har dere "Hviskelek"-videoen som vi altså også har filmet i helgen.

Har du mistet noe verdifullt i det siste?

Stay goregeous!


04.04.2017, 13:31

Hysj - kan du høre gresset gro? Hysj - kan du høre en metemark som lo? Vel, for å være helt rettferdige så er vel det noe de aller færreste faktisk gjør. Og her i helga hørte jeg og min gode venn Rune enda litt mindre da vi kastet oss ut i en helt ny runde med "Hviskeleken". Det vil si, vi jo hørte musikk, og det var stort sett alt. Og ehm, nå vet jeg at det er greie med at "music IS everything" og alt det der, men.... SNURR FILM! :-DHar du spilt "Hviskeleken" før?


Stay goregeous!


01.04.2017, 07:07Byr livet deg litt i mot?
Er alle rundt deg dumme,
bare du som forstår?
SKRÆV!

Fillerusk og blakk?
Ingenting å rutte med,
ikke en krone til overs?
SKRÆV!!

Syk, you say?
Paddeflat du ligger der,
med helsa på bånn?
SKRÆV!

Ingenting som frister?
Generelt lei av livet,
kan like gjerne dø?
SKRÆV FOR FAEN!
SKRÆV!!


Les mer i arkivet » Mai 2018 » April 2018 » Mars 2018

Aylar Von Kuklinski
I know that I`m not so beautiful, sweet and pretty... BUT, I still belivie in myselv, and I know who I am. Do you?FORSIDE

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...