hits

30.04.2014, 07:36

Gjennom årenes løp og gang har jeg samlet på og interessert meg for en del rart. Jeg har før vist dere bilder av VHS-samlingen min som inneholder godt over 1000 Hotel Cæsar-episoder sammenhengende. I dag tenkte jeg det var på høy tid (ikke meningen å diskriminere dere lave altså) å vise dere noe annet jeg har samlet på. Nemlig en rekke artikler jeg har klippet ut av ukeblader (det meste fra perioden 2004-2005), for ikke å snakke om autografene jeg har sikret meg.Hva synes dere? Noen pikkoloer og stuepiker der ute som ble litt misunnelige? ^^

Vi reblogges!#HotelCæsar0
25.04.2014, 14:58

Vi reblogges!


24.04.2014, 14:48

Den siste rotta mi er død
Har akkurat kommet hjem etter å ha vært hos terapeuten min. Da jeg forlot huset i 12-tiden sjekket jeg tilstanden til den siste rottejenta mi, hun levde så vidt der og da. Når jeg kom hjem igjen litt over en time senere var det ikke lengre tilfelle. Nå har hun også gått bort, i likhet med de tre søstrene. I det siste døgnet har hun bare ligget i sengen sin og ikke reagert på noe. Hun har ikke orket å gå rundt i buret en centimeter, ikke drikket noe vann, ikke spist noe som helst. 

Jeg vet ikke hvorfor hun plutselig har blitt såpass slapp, men det er helst alderen tenker jeg da hun levde ganske lenge til å være rotte. Er ganske sikker på at hun ikke har hatt svulst som to av de andre hadde, da hun ihvertfall ikke hadde noen kul som jeg kunne finne.

Er litt rart å tenke på. Lenge nå har jeg hatt kjæledyr. I november hadde jeg en tarantell og fire rotter, men nå i dag er de alle sammen et annet sted. Vel kroppen til den siste rottejenta mi ligger fortsatt her, men "sjelene" er alle på en annen plass nå. Får se om jeg orker å ta henne med et sted i løpet av ettermiddagen, men tror jeg heller venter til det blir mørkt. Har en noe større angst for blant annet russen enn hva jeg liker å innrømme. Jeg forbinder fortsatt ikke russ med annet enn mobbing, og jeg ble jo forsøkt sprutet på senest i dag...

Jeg får se det an når jeg orker og gidder...

I hvertfall, hun er borte nå. Og mest sannsynlig helt borte, da jeg ikke egentlig tror på at man kommer et annet sted etter døden... Hadde jo vært en fin tanke om hun var gjenforent med søstrene nå, men det blir bare ikke realistisk i min verden... I hvertfall må hun hvile i fred...

Beskjed til russen
Og en siste ting: Hvis det er noen oppdalsruss som leser dette. Hver så snill og ta hensyn til at ikke alle liker det dere holder på med. Jeg skal ikke si at jeg er redd dere, men jeg tørr nesten ikke gå ut nå som russetiden er i gang...

Så hver så snill og ta litt hensyn til at det finnes de som sliter med en del angst og har vanskelig for å gå ut spesielt nå som dere holder på å herjer og terroriserer rundt om kring. Personlig synes jeg nok en gang at det å være russ ikke er noe annet enn å støtte mobbing!... Så ja, budskapet mitt på slutten er vel helst dette; hvis du er imot mobbing, så velger du å ikke være russ.. Takk.

Vi reblogges!0
24.04.2014, 10:18

Mange av oss (men absolutt ikke alle..) har et og annet talent. Noen er god i å synge, noen er flink til å få folk til å le og noen ytterst få vet hvordan de skal bryte seg ut av hvert eneste fengsel som eksisterer verden over. Den muskuløse amerikaneren Ray Breslins (Sylvester Stallone) er av de sistnevnte.Breslins arbeidsoppgaver er meget fort gjort å oppsummere; finne svakheter i diverse fengsel, komme seg ut, rapporter!

Akkurat som diverse brett i videospill er det også enkelte fengsel som er hakket verre å komme ut av enn andre. En dag havner vår ekspert i et fengsel han aldri har sett maken til. For å si det sånn, Its a long road, he could use a friend.

Etter en liten stund støter han på det som kan se ut til å bli skjebnen i dette oppdraget, en tysk medfange som kaller seg Emil Rottmeyer (Arnold Schwarzenegger). I starten viser ikke Ray den helt store interessen for en ny venn. Men samtidig er han ikke dum og forstår kvikt at det kanskje kan være hans eneste sjanse om han vil komme seg ut. Ja, selv en ekspert som Ray med såpass lang erfaring på å rømme er avhengig av venner på innsiden denne gangen.


© Bildet er tatt fra filmweb.no

De to bøllene begynner å samarbeide, og det hele begynner sakte, men sikkert å gi resultater. Og hvor vanskelig kan det egentlig være?

Da jeg først fikk høre om denne filmen var jeg nok en av mange som tenkte mitt. Eller, det er bare jeg som tenker mitt, men dere skjønner, ikke vær så vanskelig! Jeg tenkte ihvertfall som så; "Ah, Schwarzenegger og Stallone skal leke sammen igjen, dette er bare dømt til å bli nok en film som lages for deres konto og ego".

Ja, jeg så for meg en film i stil med The Expendables-serien. Jeg trodde dette ville bli nok en film som satset maksimalt på disse to kjente action-ikonene samt mest mulig vold, heftige bilder og noen halvdøve, men samtidig treffende kommentarer. Og ja, minimalt på det å ellers lage en god film med tanke på en story.

Hadde jeg vært i stand til å skamme meg hadde jeg gjort det nå, til en viss grad. Enkelt og greit, jeg har undervurdert denne filmen. Det er ikke det at jeg ikke trodde at jeg ikke skulle like denne filmen, for det var jeg ganske sikker på at jeg ville gjøre uansett, altså like den. Hallo, hvordan kan man mislike en film med Arnold og Stallone? Selv hjerneskada russ har såpass til smak. Poenget er; filmens historie er faktisk ikke så alt for dårlig at det gjør noe.


© Bildet er tatt fra filmweb.no


© Bildet er tatt fra filmweb.no

Vet dere, jeg skal gjøre meg så tydelig som overhode mulig. Escape Plan leverer som forventet, bare noen slag kraftigere. Ja, selv om noen av slagene kan virke som de kommer fra en vegetarianer... I motsetning til The Expendables har denne filmen et plot og en sjel. Det er vel og merke noen mer tvilsomme punkter å henge seg opp i her også, men det er det vel i alt som er blitt filmet og gitt ut?

Personlig følte jeg ikke at jeg bare ble underholdt denne gangen, jeg føler også at jeg kan ha lært et og annet som kan komme til fordel senere i livet. Jeg vil gå så langt å si at dette muligens er den beste filmen som Sylvester og Arnold har gjort siden gullalderen deres på 80/90-tallet. Og jeg skriver muligens fordi jeg fremdeles har et par filmer til gode. Er du fan av en av dem er denne filmen et must. Er du fan av dem begge, ja da er dette filmen livet ditt er verdt å avslutte for å få sett.


© Bildet er tatt fra filmweb.no

For min del er det ingen sak å fortsette å gi deg en rekke gode grunner til å se nettopp denne filmen som ikke engang ville kostet meg 50 Cent (jepp, han er også med på laget) å ramse opp, men etter det jeg alt har skrevet ville det bare vært unødvendig. Hvis du fremdeles ikke er overbevist så fortjener du rett og slett heller ikke den opplevelsen filmen har å gi, så enkelt som det. Da kan du heller nøye deg med noen gulrøtter og noen dårlige såpe-serier.

Og en siste ting, og nå skriver jeg for begge anti-heltene våre: They will be back!

Terningkast

Vi reblogges!0
22.04.2014, 16:52Vi reblogges!0
19.04.2014, 16:48

Vi to har ikke kjent hverandre så alt for lenge, likevel er du en av de vennene jeg fremdeles har klart å beholde som jeg har hatt lengst av de jeg har i dag. Sånn egentlig kjenner vi kanskje ikke hverandre sånn alt for godt enda... Spesielt derfor skremmer det meg det som har skjedd i det siste. Jeg tror jeg har vært flink til å skjule det så selv om jeg skriver dette innlegget tviler jeg på at du skjønner at det faktisk er deg dette handler om. Saken er nemlig at jeg ikke bare ser på deg som en venn.

Jeg har prøvd å spørre meg selv mange ganger. Hvorfor akkurat du? Deretter blir jeg sittende og lure på hva som er galt med meg, hvordan kan jeg stille et sånt spørsmål? Du er et veldig vakkert menneske, sexy, du bryr deg om andre, du virker rettferdig, du har en god sans for humor, og vi har til og med en del til felles. Ja, ikke det at lista stopper der, men skal jeg skrive alt vil jeg passere den maksimale grensen som blogg.no har for hvor mange ord et enkelt innlegg kan ha.

Saken er ganske grei, jeg liker deg jævlig godt. "Saken er grei" skrev jeg. Vel, ja og nei. På mange måter føles det ikke helt greit nå. Selvfølgelig kan det hende at det for en gangs skyld ikke er ensidig, men sjansen for det anser jeg som minimal. Aldri har noen jeg har likt sånn likt meg slik tilbake. Har for lenge siden innsett at kjærligheten aldri vil bli min. Dessuten, hvorfor skulle en så pen, snill og god jente som deg like meg på den måten? Nei, det er for urealistisk!

Som du skjønner så har jeg mine grunner til å verken fortelle deg eller noen andre om hvem du er. Desto mindre jeg snakker om det, desto fortere håper jeg at disse følelsene bare skal forbli midlertidige og forsvinne. Jeg kan ikke ha disse følelsene for deg, jeg kan ikke ha slike følelser for noen!!! Spesielt uheldig er det at jeg fortsatt har slike følelser for ei til som jeg nå har gått rundt og subbet etter i snart to år. Dette går bare ikke, jeg kan ikke like deg, jeg kan ikke like henne, jeg kan ikke like noen på den måten.

Egentlig skulle jeg ikke bli født en gang. Egentlig skulle mine foreldre ha et annet eldstebarn, men det døde. Så prøvde de igjen litt senere og da kom jeg i stede for det barnet som egentlig skulle komme. Mye av mine alltid ikke-gjensidige forelskelser gjennom livet mistenker jeg har kommet av at noen høyere oppe ønsker å straffe meg fordi jeg ble født og ikke det andre barnet. Og jeg er ikke religiøs eller noe, men... Jeg er ikke den som fortjener å ha det bra på den måten. Jeg kjenner mine begrensninger. Jeg kjenner min straff.Så hver så snill. Slutt å vær en såpass utrolig herlig og snill person. Slutt å gjør sånn at jeg liker deg så alt for godt. Jeg sier det igjen, jeg er ikke sikker, men hvorfor skulle noen som deg like meg på samme måte som jeg liker deg? Det er ikke logisk. Det er som om 4 + 4 skal bli 11, men vi vet alle som kan å telle at det bare blir 8...

Dette vil bli den eneste gangen du vil lese dette. Jeg elsker deg. Jeg kan skrive det her og nå, fordi trolig vil det ikke falle deg inn at det er deg jeg skriver om en gang. Men jeg gjør virkelig det, jeg elsker deg... Dessverre.


18.04.2014, 17:23

Vær så god, her har dere enten dere vil det eller ikke en ny humorvideo. Ble også noe ekstra tull og tøys (også kalt tabber) under innspillingen, så de har jeg lagt til under selve hovedvideoen som jeg har hjort rein.Hva synes dere?

Vi reblogges!

 1
17.04.2014, 10:06Vi reblogges!0
13.04.2014, 20:15I dagens episode av "Hitman: Absolution" klarer jeg kanskje å gjøre noen klok på min frisørfobi xD

Vi reblogges!


13.04.2014, 19:10

Dette året skal bli det året jeg virkelig får utfordret meg litt, det var vel noe av det første jeg skrev i år. Hittil har det ikke gått så verst. Jeg har klart å spart rundt en tusenlapp i måneden (pengene sparer jeg fordi jeg trolig skal flytte til Voss om en stund), jeg har blitt mer kreativ når det kommer til å lage videoer, har blitt enda litt flinkere til å ikke ta ordet ut av munnen på folk når jeg lurer på om noen har lyst og tid til å finne på noe. Ja, i det hele tatt.

Så har jeg også vært flinkere til å gå på kino når det har vært en film jeg har hatt lyst til å se fremfor å bare la mulighetene gå fra meg på grunn av sosial angst. Sikkert noen som husker at jeg var og så Død Snø 2 hele fire ganger? Attpåtil har jeg også blitt flinkere til å utfordre meg når det kommer til å prøve noe nytt, foreksempel ikke BARE holde meg til horror-sjangeren når jeg skal se film.

I dag har jeg nemlig tatt meg en tur til kulturhuset og kjøpt en billett til en film som kanskje ikke er helt min greie, men jeg vil likevel gi den en sjanse. Filmen jeg skal se er Divergent, visstnok skrevet av samme fyren som har skrevet historien til "The Hunger Games"-filmene....

Har sett traileren til denne filmen (Divergent), og til tross for at det ikke er en skrekkfilm, men mer en science fiction-film så synes jeg den ser grei ut. Filmen går i hele påsken, men jeg har valgt å se den mandag 21. april i stede da jeg håper at den verste folkemengden er borte. Den største utfordringen nå som jeg er forhåpentligvis blir kvitt den verste mengde folk er at filmen er på rundt 2 timer og 19 minutter. :-o

Her kan dere se traileren:


Noen av dere som har rukket å sett Divergent allerede?

Vi reblogges!


10.04.2014, 14:51

Fikk hyggelig pakke fra Gamezone igjen i dag ^^
Noen som har spilt disse spillene? Eller prøvd en eller flere av disse energidrikkene?
Synes?

Vi reblogges!0
09.04.2014, 18:00

Forrige onsdag tok jeg noen bilder av min gode venn Rune. Nå har jeg plukket ut de bildene jeg personlig er mest fornøyd med slik at resten av verden også kan få ta en titt, hvis verden vil.

Ser at rekkefølgene bilder nå ligger etter ikke er helt slik jeg ønsket den, men var bare slik det ble når jeg valgte å laste opp flere bilder om gangen her inne. Og ja, gidder jeg ikke å endre på det. Håper dere liker bildene.

Vi reblogges!


08.04.2014, 17:56Tenkte det var på tide å vise dere min nakne sannhet, altså hvordan jeg ser ut bak all sminken jeg bruker til daglig. Sees på eget ansvar.

Vi reblogges!0
07.04.2014, 18:37

ADVARSEL: DETTE INNLEGGET INNEHOLDER FLERE SPOILERE AV HVA VI HAR I VENTE I «HOTEL CÆSAR» DEN NESTE TIDEN, VIL DU VITE MINST MULIG BØR DU IKKE LESE DETTE INNLEGGET!!!For ikke så veldig lenge siden slapp Tv2 den "sjokkerende" nyheten om at fire sentrale «Hotel Cæsar»-skuespillere nå skal slutte i den kjente, kjære og bittelitt forhatte serien vi alle kjenner til. En av de som gir seg er Kim Kolstad som vi alle kjenner best som Jens August (W)anker-Hansen.

Fortvilelsene har vært mange. Nyheten har blitt tatt i mot med både gråt og sinne skal man tro det fansen selv har beskrevet på seriens offisielle Facebook-side. Spørsmålene er mange. Er det Kim Kolstad selv som har valgt å slutte, eller er det manusforfatterne som har bestemt det? Forsvinner Kim Kolstad for godt denne gangen, eller er det bare nok en lengre pause på 1-2 år? Og selvfølgelig, HVORDAN forsvinner pikenes Jens fra skjermen? Død, koma? Flytter han til Moss? Trøgstad?


© Bildet er tatt fra Tv2.no

Jeg har selvfølgelig gjort meg noen tanker om nettopp dette. Og foreløpig har jeg fire ideer om hvordan han vil komme til å forsvinne, dersom vi skal være litt realistisk.

1. Jensern flytter til et annet land
Dersom man har såpass stor interesse for denne serien som det jeg har så har man helst fått med seg traileren for vårsesongen som ble publisert for noen måneder tilbake. Med mindre traileren prøver å lure oss så er ikke Georg Anker-Hansen Jens Augusts far likevel. Om dette er tilfelle vil det forandre absolutt alt. Ingenting vil bli det samme igjen, ihvertfall ikke for Jens August. Er dette tilfelle er det også svært forståelig om Jens August pakker kofferten og drar sin vei av så mange årsaker, blant annet kan det tenkes at:

a. Han drar på en lengre reise for å finne sin egentlige familie.
b. Han trenger tid til å være for seg selv og flytter til et eller annet isolert sted hvor han kan kutte kontakten med mesteparten av omverden.
c. Han ser rett og slett ikke noe vits i å bli boende på hotellet lengre.
 
2. Jensern blir tatt av politiet
Min andre teori er også i en veldig stor grad basert på ting vi har fått sett i traileren. Den viser blant annet at han gjør noe så impulsivt som å grave opp en grav, Georgs grav? Vi får også se at han i et annet klipp ringer til en eller annen leiemorder og beordrer en hendelse som skal se ut som en ulykke.

Ellers har Jens August generelt gjort en del ting oppover årene som han egentlig ikke har blitt særlig hardt straffet for. Kort fortalt finnes det et dusin gode grunner til at politiet kan storme toppetasjen en vakker dag for å legge gullgutten vår i jern...

3. Jensern blir drept (av Edvin?)
Så til den mest kontroversielle teorien min. Jens August blir drept. Igjen skal jeg henvise til den fantastiske vår-traileren. Det er ingen hemmelighet at Georgs inntil nå ukjente sønn ikke blir Jens Augusts nye bestevenn. Foreløpig fremstår Edvin som godheten selv, men for oss som har sett traileren så vet vi at han er en ulv i fåreklær. Så, kan det tenkes at Edvin rett og slett sender Jens syv fot under?


© Bildet er tatt fra Tv2.no

Om død og fordervelse blir tilfelle har jeg tre ideer til hva som kan skje:

a. HEISEN!
Hvorfor er det ingen som har dødd i heisen på Hotel Cæsar enda? Det finnes så mange muligheter der som ingen har benyttet seg av enda... Og nei, den tilfeldige stuepiken som Rolv Espevoll skjøt med hagle i siste episoden før sommerferien 2006 telles ikke fordi hun ikke sto i selve heisen da hun ble skutt... Og fordi hun sto ikke i selve heisen da hun ble skutt. Derimot så falt hun inn i den, men det er ikke godt nok.

Ok, nå skal det sies at jeg er veldig klar over at det skal veldig mye tilfeldigheter til for at Edvin skal klare å sabotere heisen på korrekt tidspunkt sånn at den faller sammen akkurat når det faktisk er Jens August og ikke noen andre som går i den. Når det er sagt er Cæsar uansett fiksjon og det ville heller ikke vært første gang serien hadde bydd på et mindre troverdig øyeblikk. Hva er foreksempel sjansen for at tre psykopater helt tilfeldig dukker opp på et og samme hotell i Oslo med hagle på en og samme dag?

b. Jensern faller ned med fly - Igjen...
I en såpeserie som har gått så lenge som «Hotel Cæsar» er det ikke til å komme vekk fra at man ofte går litt tom for ideer og at repeterer en hendelse som har skjedd før. Som jeg skrev tidligere har Jens August mer enn nok grunner til å dra sin kos. Kan vi rett og slett vente oss en reprise på da Scott Wallace beordret Allistar til å styrte Jensern sitt fly? La oss bare være ærlige, det forrige flykrasjet så ut som om det kostet Metronome Spartacus 20 kroner å lage, og det hadde vært fett om vi faktisk fikk se Jens August i et skikkelig flykrasj?c. En gammel "venn" vender tilbake?
Ok, nå er ikke Edvin Holte den eneste med motiver til å drepe Jens August i nærmeste fremtid. Henriette Lien har flere ganger uttalt at hun er ferdig for godt med «Hotel Cæsar» og at hun ALDRI vil returnere som Ninni igjen. Jeg kan forstå at hun ikke vil komme tilbake i serien igjen fast, men i en enkelt episode må vel gå an å overtale henne til?

Er det noen som virkelig har sine grunner til å få mannen henrettet så er det Ninni. Hvor lenge er har hun egentlig har sittet inne nå? I virkeligheten er det snart 12 år siden hun skjøt Jens August på maskeradeballet den 22. november 2002. Men vi vet alle at «Hotel Cæsar» lever i sin egen verden når det kommer til tid. Ta barna i serien foreksempel, hvor fort har ikke de plutselig gått fra å gå i barnehagen det ene året forså å være ungdomskoleelev det andre? Ninni Krogstad, du har sonet lenge nok nå, gi Jens det siste nådeskuddet du alltid har drømt om! Også et skudd til, forså enda et skudd... Ja, dere skjønner tegninga.


© Bildet er tatt fra Tv2.no

Ellers er det også nok med andre folk som kan tenke seg å få mannen drept. Noen som husker at da han dukket opp i serien så hadde han nettopp sonet ferdig en fengselsdom fordi han hadde kjørt ihjel et lite barn? Barnet han en gang kjørte ihjel i det forrige århundre har sikkert en eller annen ustabil slektning som kan se rødt dersom h*n skulle møte på Jens mer eller mindre tilfeldig en dag. Eller, hva med at zombie-Loke dukker opp og får sin dose brain? ^^

4. Jensern bestiller sin egen "død"
Helt til slutt har jeg en teori om at Jens August ikke ringer en leiemorder for å få noen drept, men derimot at han ringer en ekspert for å iscenesette sin EGEN DØD! Og nok en gang, han har mer enn nok grunner til å forsvinne. Og ja, det vil være ekstremt egoistisk med tanke på at han har både en (eks-?)kone som fremdeles elsker han, for ikke å snakke om at han også har i hvertfall to barn (Jenny og Goggen), om ikke flere ( f.eks løsungen til Vilde?).

Men igjen, Jens August har alltid satt seg selv foran andre (unntatt da han var sammen med Liv), og det er vel egentlig ingen som hadde blitt alt for overrasket dersom han faker sin egen død? Han ga jo blanke faen i familien da han overlevde flykrasjet i 2005, så hvorfor skal han plutselig bry seg så mye mer nå?

Samme hva som vil skje, dette kommer til å bli både spektakulært og kontroversielt! Folk kommer til å stå i telefonkø for å kjefte hull i hodet på Tv2 når den kommende episoden vises, og Facebook-siden kommer til å fylles opp med sinte og frustrerte kommentarer fra folk som ikke vet om de gidder å følge med lengre.

Se hva vi har å vente oss på hotellet denne våren:

Innlegg av Hotel Cæsar (offisiell).

Hva tror du kommer til å skje?

Vi reblogges!

 


0
06.04.2014, 22:57Vi reblogges!

 0
05.04.2014, 15:49

Med denne episoden av "FairyTale Fights" stopper jeg denne serien som jeg finner totalt umotiverende. Føler jeg ikke kommer noe lengre i dette spillet, føler at jeg bare gjør de samme greiene igjen og igjen, og derfor er det like greit å slutte mens leken enda er sånn passe god... Altså, jeg slutter IKKE med spillvideoer generelt, jeg bare gidder ikke mer av "FairyTale Fights"...

Ønsker alle sammen en god helg.
Vi reblogges!0
04.04.2014, 19:32

Denne flotte klokka fikk jeg på onsdag. Bildet på den heter "Necromancer" og er laget av kunstneren Aly Fell.

Tidligere har jeg hatt "Saw"-klokken hengende på samme sted, men den er nå flyttet til soverommet i stede. Bakgrunnen for dette kjøpet var at jeg tenkte det var greit med en klokke på soverommet som jeg kunne se på uten at jeg behøvde å ta opp mobilen. (Er til tider noe lat når jeg først har våknet) Men så tikker og takker den så høyt at jeg hang flyttet altså heller "Saw"-klokka der som er mer lydløs.

Jeg er veldig sensitiv for lyder, spesielt når jeg skal prøve å sove.

Hva synes dere? ^^0
04.04.2014, 15:17

Endelig er den her, en video jeg har gledet meg til å vise dere i to dager nå. På onsdag filmet jeg og Rune noen scener til en ny tullefilm, men jeg har ikke kunne lagt den ut før i dag da det etter opptakene gikk litt tregt med motivasjonen for å gjøre ferdig resten. Men NÅ er den her.Håper dere likte den!
Personlig synes jeg den ikke ble så verst til slutt slik som jeg trodde det skulle bli en stund, men når sant skal sies synes jeg likevel det er hakket morsommere å se tilbake på tabbene som ble gjort under opptakene ^^:Blir glad om dere vil like og dele videoene, og om dere som ikke har gjort det enda vil abonnere på kanalen min! ^^ Kan ikke få skrevet og sagt det nok ganger.

Vi reblogges!0
03.04.2014, 09:06Vi reblogges!0
01.04.2014, 15:57Vi reblogges!
Les mer i arkivet » Mai 2018 » April 2018 » Mars 2018

Aylar Von Kuklinski
I know that I`m not so beautiful, sweet and pretty... BUT, I still belivie in myselv, and I know who I am. Do you?FORSIDE

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...