hits

30.04.2012, 12:17

Hva i helvete skal jeg skrive om nå?
Jeg var såpass asshole mot meg selv i forrige innlegg at jeg skrev at det var innlegg nummer 999, dermed er det sikkert noen som nå har ventet og kanskje forventet ett eller annet i dette innlegget, som altså er.... Innlegg 1000!
Smart som jeg er tenkte jeg: - Hva med å lage ett innlegg om de 1000 beste innleggene jeg har laget?

Til og med den blondeste venninna mi kunne kommet på noe bedre. For hva er vitsen med å lage et innlegg som linker til ALLE innleggene jeg har skrevet?
JA! Så KUNNE JEG lagt ut 1000 nakenbilder i dette innlegget. Men det er en viss grense på min tålmodighet også. Det å ta 1000 bilder samt å faktisk redigere de etterpå tar umenneskelig lang tid, hvis jeg skal si det sånn!I løpet av tiden jeg har blogget har jeg hisset opp en del. Jeg har gjort folk fortvilet, jeg har også tråkket på folk. Ja, jeg har til og med blitt SLETTET herifra! Men så sto jeg opp igjen fra de døde, akkurat som Jesus Kristus i egen lave person, mot at jeg slettet ett innlegg som ble tolket av enkelte som en forherligse og oppfordring til drap!
Det er ikke uten grunn at bloggen heter for "fullstendigkaos", joda, det har til tider vært litt dødt her, litt uinspirerende og tamt. Men for det meste har det også vært et sabla spetakel. Folk har begynt å rope etter meg når jeg går forbi Videregående skole. Jeg ser jenter og gutter som glor gjennom gardiner på skolen og spretter unna når jeg ser mot dem. Og jeg tror ikke det er ene og alene mine sko sin skyld. For jeg har venner som kan fortelle at jeg virkelig har vært snakket om i enkelte timer på skolen. Mest på det vonde, og jeg har hørt en rekke eksempler på hva folk har ment, trodd og sagt om meg! Det peneste jeg har hørt var rykter om at jeg har slått hodet bokstavelig talt i veggen, og begynt på... Dop!

Og kjære folk, det stemmer! Jeg HAR dundret det som er igjen av hodet mitt i en vegg, flere ganger! Og jeg har også gått på dop!
For mine venner er mitt dop! Men i motsetning til dop så er ikke venner noe jeg nødvendigvis er avhengig av for å leve. For jeg tror ærlig talt at ingen nødvendigvis må ha noen for å leve. Men når det er sagt, hadde det ikke vært for venner så hadde jeg heller kanskje ikke giddet å blogge. For jeg gir egentlig faen i lesertall og slik. Men hadde det ikke vært for at jeg har folk som gidder å lese den hadde jeg helt sikkert ikke giddet å blogge så bra og ofte heller! Alle som har vært innom min blogg er herved min venn, omså det bare var snakk om engangstilfelle! Hvert lille sekund folk tilbringer på å være på bloggen min er gull verdt!

Haters make me strong, so do the fans!
Men nå var det faktisk ikke meningen at dette innlegget skulle bli et tilbakeblikk-innlegg hvor jeg skriver om tiden jeg har blogget hittil, og det skal det heller ikke bare bli. For jeg har nemlig tenkt å gjøre dette innlegget til noe mer. Det skal ha noe ekstra, noe mer!


Husker dere diktet "Mannen på livets liljer" som jeg skrev den 15. januar i år? I såfall ikke kan du klikke deg tilbake i tid og lese det her!
Grunnen til at jeg nevner dette "gamle" diktet er at i dag har jeg bestemt meg for å filmatisere diktet, og det har jeg brukt de første timene av denne dagen på.
Her har dere resultatet! :-)

Angående denne såkalte forelskelsen kan jeg si en ting nå som kanskje vil ødelegge feelingen litt, men likevel. Den forelskelsen jeg var preget av da jeg i januar skrev dette, er en forelskelse som har gått litt over. Hm..
Enyway! 1000 takk for at dere har fulgt meg gjennom tusen innlegg hittil!

Håper at jeg får til 1000 til, hvis ikke blogg.no prøver å slette meg mer igjen da..
Vi reblogges!


29.04.2012, 21:58

Snillhet kan være vel og bra, men det er ikke alltid at man kan bygge videre på det.
Snillhet er for mange å holde kjeft om en mening man har. En mening som kanskje egentlig burde vært sluppet ut, for en stund siden.

Jeg syns det er flott med snille mennesker, men til tider er det grenseløst idiotisk hvor snill enkelte kan felle seg selv ved å være.
Undertegnende er til tider blant de.

Skal man frem i verden, nytter det ikke å være snill all the time. Glem det! Bare glem det!
Det er som i ordtaket; "Snille jenter kommer til himmelen, vi andre kommer så langt vi vil"!Et par eksempel fra mitt eget liv er selvfølgelig på sin plass å dra frem.
Og jeg tror forresten de fleste eksemplene er noe dere vil kjenne dere igjen i også.
For det har seg sånn, et par ganger har det hendt at jeg har avtalt at noen skal komme og besøke meg...
"Jeg vet ikke helt når jeg kommer, men jeg kommer i morgen ettermiddag en gang..."
For dere som er oppegående, så kan en ettermiddag være så mangt!

Det er da jeg skulle vært flinkere på å si:
"Unnskyld meg, men jeg har faktisk et jævla liv jeg også"!
For det har jeg, tro det eller ei, selv om mye av livet mitt brukes til fasinasjon på døden og underjordiske interesser.

Vel, nok om det.
Det hender at folk kommer med nokså ukonkrete meldinger på når de kommer.
"Jeg kommer en gang i løpet av morgendagen.."..
"Ja, vel ok.."

Så blir man sittende, det er ikke akkurat slik at jeg kan gå noe sted, for jeg venter besøk... En eller annen gang den dagen det er snakk om. Og tiden går. Jeg har gjort unna de tingene jeg skulle gjort. Innnnnngen ting å ta meg til... Skal jeg ta sjansen på å innom en butikk i 5 minutter? Hva om h*n er på døra akkurat da?

Nei, snillhet kan til tider være upassende, kommer ann på grad.
Andre eksempler er de jævla treigostene i vennegjengen. De som nesten ALDRI kommer presis.
De som skal komme i 18-tiden, men som dukker opp halv ni i stede.. Og jeg sier det gang på gang;
"Det går heeelt fint. Hadde ikke noe å gjøre utenfor hybelen likevel jeg", etterfulgt av et smil.

Faren med dette smilet og disse replikkene er at det fort blir mer tillatt at dette kan gjenta seg.
Dermed tar folk det fortere forgitt at de ikke trenger komme presis, men mer eller mindre AKKURAT SOM DE MOTHERFUCKING VIL!!!!

Jeg har et ønske for året. Kast snillheten på dør!
Ønsker ikke å være den oversnille pusekatten! Jeg kveles av tankene!
Det verste jeg vet er folk som er snill fremfor å sette foten ned. Man kommer ikke lange veier i verden med snillhet og sensur!
Man MÅ være litt strengere, hardere, mer brutal og "fæl" for å faktisk bli et bedre menneske, etter min mening!

Snille mennesker kan til tider være totalt umenneskelige, mot seg selv!
For de utsetter selv gjerne for at tiden deres blir ranet. Si ja til det du VIL si ja til, ikke si ja kun fordi at du ikke vil såre noen, eller virke streng!

For da lar dere assholene av noen upresise fjols ta over noe som er ditt eget! Nemlig kontrollen!
Dersom noen skulle bli sure for at du krever at de kommer med noe mer presis, og at de skal holde det de lover, da er de ikke verdt å ha som venner!
De vennene som er verdt å ta vare på er de som faktisk takler at du er ærlig, de som takler sannheten, de som forstår at du har et liv du også, de som forstår at klokken 18 er klokken 18 og ikke 21!!! F.eks!Selvfølgelig kan det forekomme at det skjer noe. Det gjør det med alle. Og noen ganger skjer det!*
Men jeg sikter nå til de som lar dette nærmest forekomme ukentlig!!

Så har vi også de som menger seg med flere mennesker de egentlig ikke har så mye felles med, innerst inne. Som dag inn, dag ut bruket tid på folk som tror de er bestevenner eller hva faen de tror, rett og slett fordi du er så snill og faker som om du mener det samme og blablablabla langt oppe i tarmene mine! Det er greit, ingen ønsker å være venneløs og ensom, men jeg vil heller være alene fremfor å menge meg blant folk som føler meg mer ensom! For slik er i alle fall jeg skapt, dersom jeg bare jatter med folk og er venn med folk kun for å være hyggelig, eller fordi jeg desperat skulle føle at jeg trenger venner, da vil jeg heller være alene!!!

Nei, atter en gang: Det nytter ikke å være snill bestandig. Snillhet stinker til tider, og snillhet er til tider jævlig identifiserende med DUMHET OG IDIOTI, AND RETARDNESS!

Takk for oppmerksomheten, for 999 gang, da dette her ble innlegg nummer 999 ;-) (egentlig nummer 1001, siden 2 innlegg er blitt slettet mot min vilje i løpet av årene)
Vi reblogges!


28.04.2012, 22:27

Terrorisme. Terrorister.
Hva er terrorisme, hvem er terrorister?
I følge wikipedia er terrorisme en beskrivelse på realiserte og målbeviste handlinger mot siviliserte mennesker/myndigheter.
Av de mest kjente terroristene vi kjenner til i Norge har vi Osama Bin Laden og Anders Behring Breivik.

11. september 2001 skjedde det noe som så og si har berørt en hel verden. To store skyskrapere ble revnet ned til jorden på minutter, 2973 mennesker døde, og Osama Bin Laden pådro seg ansvaret/skylden.

22. juli 2011, altså i fjor, kom terroren til Norge. Helvete startet da en bombe gikk av i regjeringskvartalet. Ikke lenge etter ble det avfyrt skudd, etter skudd, etter skudd på Øtøya. Totalt 77 mennesker ble drept den dagen i Norge, av en og samme mann, Anders Behring Breivik.De fleste i samfunnet i dag er enige om at Breivik og Bin Laden begge er terrorister, undertegnende blant de.
Men det er noe jeg vil tørre å spørre om. La meg våge å plassere meg litt på en viss sidelinje...
Hva om fremtiden hadde bydd på noe som hadde gjort at vi da skulle sette mer pris på det Breivik gjorde.
Breivik utaler selv at han er bekymret for snikislamisering, og det stadig økende tallet med innvandrere. Uansett så er ikke slike ting som Breivik har gjort noe man skal gjøre, og det er en totalt umenneskelig, forkastelig og uaksebeltabel ting å drepe 77 mennesker uansett hvor god eller dårlig sak man vil forfremme!

Poenget mitt skal jeg tilbake til 40-tallet for å fiske opp.
Jeg har gått gjennom terrorist-listen til Wikipedia to ganger. De fleste navnene er slike utenlandske navn som for nordmenn flest virker snåle og rare. Ali Baba og sånt, ja.. Ali Baba var bare et eksempel på tullete utenlandske navn, ikke noe mer enn det, hehe.
Tilbake til poenget... En hver terroraksjon krever sitt manus, eller en plan. Apropo manus... Hvorfor er det så få som kaller og/eller har kalt Max Manus for en terrorist?
Blant annet sto Max Manus bak en rekke sprengninger av kontorer med arkiver.. Sprengninger som kunne forårsaket flere tusen talls sivile tap. Ti tusenvis av unge, NORSKE gutteliv kunne gått tapt under de aksjonene.

For ikke å snakke om all båtsprengningen.
Takket være at krigen gikk "bra" og Norge fikk sin frihet tilbake er Max Manus sett på som en helt. Terrorist? Nei, bare glem det!
For Manus var aldri noen terrorist. Sprengte båter og kontorer med sivile i nærheten, ikke noe å tenke på.
Det gikk jo bra, derfor er han en helt!

Joooda... Jeg vil et spessielt sted i kveld, med dette innlegget. Jeg vil frem til et poeng.
Spessielt kontorene Manus var med å sprenge kunne tatt livet av sivile gutter, norske til og med. Er det ikke en terroraksjon egentlig å risikere sivile liv. Eller er det bare når det faktisk skjer at sivile blir drept i en aksjon at det er terror? Og ikke når det bare er en fare for det?

Jeg spørr dere..
Hvor går grensen mellom en helteaksjon og en terroraksjon?Hva hadde skjedd om Breiviks terroraksjon resulterte i at Norge hadde blitt reddet for en eventuell fremtidlig overtakelse fra utenlandske, fiendlige makter. Som f.eks snikislamisering. Jeg er ingen rasist, og jeg er heller INGEN tilhenger av verken Bin Laden, Breivik, ELLER Max Manus for den saks skyld.
For i mitt øye er Max Manus en terrorist, selv om han gjorde Norge en tjeneste, om jeg kan kalle det for det.

Jeg bare skyter noen spørsmål i luften, i håp om at noen svar skal falle dalende ned!

God helg!
Vi reblogges!


27.04.2012, 21:30- Mens jeg kravler meg opp
Rastløs og utemmelig ville jeg seire deg
Ville så fryktelig kapre deg og dine venner
Jeg stormet med mitt og stormen kom tilbake
Det ble kjølig en periode, så stilnet det igjen
Stormen blåste bort noen, ikke alle står igjen

Noen nye vant veien til meg i stormen
Skulle kanskje ikke gjort det
Men gjort er og blir gjort
Vokteren dens vakter fant meg til slutt
Min straff måtte jeg ta
Den svidde, og jeg kjenner kløen fremdeles

Ordene kom så alt for brått
For noen ble det alt for rått
Ikke alle tålte det
Noen ville ikke høre det igjen
Nye handycap ble jeg iført
Nå har utfordringen blitt større

Kanskje, og bare kanskje skal jeg seire
Jeg trenger at du tror på meg
Og at du ikke går din vei
Jeg kan rope høyt og bråke fælt
Bare ikke løp din vei
Ikke la meg sitte igjen forjeves

Vi lever ikke i en verden ment for behag
Ubehag er noe vi alle må takle
Du som jeg, jeg som deg, du som alle andre
La oss ikke tre bein på oss selv
Jeg vil ikke miste enda et lem
Desto færre hender, desto tyngre blir konkurransen
Men en gang ligger jeg der, høyt oppe
Det er bare snakk om tid
Det er bare snakk om tid..
Det er bare snakk om tid...

Aylar Von Kuklinski, 27. april 2012


27.04.2012, 17:30

Hva skiller egentlig kreft fra terrorister?
Jo, det er som følger - Terroristene har gjerne et mål eller en "mening" med sine operasjoner, da kreft som regel dukker opp enda mer grunnløst og meningsløst enn en terroraksjon.
Og nå støtter jeg slettes ikke terror!!På en annen side, kreft er en type terror det også. Eller skal vi bare bli ferdig med det, og faktisk si at kreft ER terror!
Kreft er noe alle kan få. Jepp, til og med de friskeste helsejævlene i verden kan rammes.
Jeg personlig er redd for veldig lite. Jeg er ikke redd for å dø, så lenge det får skje på en rask og smertefri måte.. Jeg er ikke redd for mørket, jeg er ikke spessielt redd for en eventuell krig, eller at det skal skje noe forferdelig akkurat der jeg bor, selv ikke etter 22. juli. Jeg er ikke redd for rotter, taranteller (skulle tatt seg ut ettersom jeg har ei), mus, insekter eller andre dyr. Bare enkelte hunder i såfall. De to fryktene som preger meg mest i livet er.

1. At noen av mine nærmeste venner skal bli syk og dø.
2. At jeg selv skal få kreft.

Igjen, det er ikke det eventuelle dødsresultatet for min egen del jeg frykter. Det er heller lidelsene jeg skulle gå gjennom fysisk og psykisk FØR jeg sendes inn i en helvetes varm ovn og kremeres til sot.
Som nevnt ovenfor, så og si alle kan få kreft, nesten uavhengig av hvor mye du sitter i sofaen, eller hvor mye du er i skogen og løper spurt.
Er du vegetariener eller kjøtteter, samme fuck: Kreften kan komme og tre seg utover kroppen din og banke sjela di ut likevel.

Kreft er noe som har rammet flere nære personer av meg enn hva som kan telles på en hånd. Enda flere vet jeg av som har hatt kreft.
Av de jeg har visst om eller enda vet om så er det "bare" to stykker som har tapt kampen mot faenskapet. Men det er ikke helt beroligende det heller.
Kreft er ikke noe jeg tenker på så veldig ofte, men det hender. Går man rundt og tenker for mye på sånne ting hele tiden så blir man jo i hvertfall syk på en eller annen måte.Jeg håper at jeg er en av de i samfunnet som aldri rammes av kreft, og jeg håper også at mine nærmeste perr dags dato også ALDRI, ALDRI blir rammet, og i verste fall forsvinner som resultat av det. Men man vet aldri.

Et av mine største ønsker for samfunnet er at det skal bli funnet opp en eller annen medisin som masseutrydder ALL kreft i hele verden, enkelt og smertefritt. Så lenge det er liv er det håp, og vi må aldri gi opp håpet om en kreftfri planet.

Til alle som eventuelt skulle være rammet av kreften, eller kjenne noen som har blitt rammet av det vil jeg gjerne si;
Jeg føler med deg, og jeg håper virkelig at du blir frisk igjen, for ingen fortjener kreft!

Til slutt vil jeg dele My Chemical Romance sin sang Cancer med dere<3:

Ønsker alle sammen en riktig god fredagskveld.

Vi reblogges!


27.04.2012, 15:12

 Doll-Digga-Buzz-Buzz-Motherfuckin-YEAH!!!!!
Dette er dommedagen jeg har venta på satans fittelenge!! I dag kom ENDELIG den nyeste Marilyn Manson plata "Born Villain" i postkassa mi. 13 nye sanger, pluss en coversang (med Johnny Depp på gitar).
Jeg er et et jævla happy freak i dag! I am freak now, in the freakshow!!!

I tillegg til dette albumet har også en Blu Ray-disc funnet veien til postkassa mi. Nemlig "Lady Gaga - The Monster Ball Tour At Madison Square Garden".
Prøver å gjøre som min gode venninne Charlotte Sortgrim rådet meg til i dag, å roe ned eggstokkene mine nå, men det er lettere sagt enn gjort når denne dagen er bygget for tidenes multiorgasmer!

Men da gidder jeg ikke skrive mer, nå er jeg så happy at I dont care even if som terrorists from blogg.no kill my virginblog!
Fuck me hard! Im so glad!Vi reblogges!1
26.04.2012, 23:53

Gledespanseret mitt gløder mer og mer fortiden.
Jeg skal sånn egentlig i all offentlighet ikke klage så mye, for å si det sånn. Joda, det er mye døvtid, og mye alenetid. Eller ensomhetstid, og jeg føler meg fortsatt ganske ensom, glemt og ignorert enkelte ganger nå også. Men likevel.. Det ække så aller verst uansett.

I dag foreksempel har jeg hatt en dobbeldate med min bror og min gode venn Rune. Og i dag har jeg nå sett "The Rocky Horror Picture Show" for 9ende gang! Måtte jo sørge for at broderen heller ikke skulle rulle seg ned i en gravkiste uten å ha sett denne filmen! Etter det ble det så de spilte en del på xboxen min. Jeg har i praksis tre kontrollere, men så fant vi ut at den ene som ikke har blitt brukt siden jeg flyttet i august, var fult av skitt og hadde sagt adjøss!Siden jeg og Rune hadde sittet og spilt en del før Tørris (brodern) ankom så ble det så jeg ble sittende å se på de to, den siste timen.

Aha! Så var det en ting til! I dag fikk jeg en fantastisk mail fra cdon! Det nye Marilyn Manson albumet jeg forhåndsbestilte for en måned siden, ble endelig sendt fra deres lager til MEG i dag! :-) Så er jeg heldig så kanskjekanskje det ligger i postkassa mi i morgen!

Jeg har så utålmodig som jeg er alerede hørt noe av det nye albumet, da noen har lagt ut alle sangene fra "Born Villain" alerede. Jeg har prøvd så godt jeg kan å latt være, men det ble så jeg hørte på noe, spessielt "You`re so vain", som da er den låten Johnny Depp spiller gitar på.

Skulle egentlig ha lasagne i dag.. Men så fant jeg ut at den Toro-lasagnen jeg hadde kjøpt var sånn som blant annet skulle legges i en ildfast form på en bestemt størrelse, noe jeg ikke eier for øyeblikket! Så da ble det heller til at jeg pelte meg til Kiwi igjen i kveld, og fikset First Price-lasagne i stede.

Vil forresten skryte litt helt på tampen. Jeg har i løpet av forrige uke virkelig bestemt meg for at jeg skal unne meg et mer variert kosthold. Ikke nødvendigvis sunnere, men dog mer variert. Likevel ble det så jeg lagde litt sunn middag for noen dager side. Gadd ikke blogge om det da, men har fortsatt bildene jeg tok. Ingen skal si at jeg ikke kan når jeg først gidder!

Mye av det som ellers holder meg oppe er det faktum at jeg snart kan vente minst to gode besøk i løpet av nærmeste fremtid. Mine to gode venninner Sara (besøk bloggen hennes her) og Kirsten (besøk bloggen hennes her) kommer og blir på overnatting noen netter i løpet av mai. Ikke samtidlig, men hver for seg. Gleder meg, gleder meg, gleder meg! :-)
Da skal jeg date muppetene i The Muppet Show på dvd litt før jeg deretter går videre til Jon Motherfuckin Blund.
Nightynight!
Vi reblogges!


25.04.2012, 22:13Tålmodigheten i meg har vart lengre enn forventet. Årlig uvane har det blitt å tråkke på miner.
Sommeren gir meg en naiv følelse. Jeg løper mot minefeltet, uredd. Steg for steg mot årets eksplosjon.
Deretter skal jeg bruke en hel høst på å sy meg sammen igjen. Til våren er jeg igjen lappet og klar - Klar for en ny smell.

Mennesket i meg er ikke det det engang var. Rovdyret har tredd i min sjel.
Kom hit, kom hit, jeg skal være din venn. Men kom deg ut igjen før varulven våkner.
Om dagen er jeg sløv og snill, men om natten er jeg farlig som få. Skinkestek skal det også bli i år.

Du sa at du elsket meg, jeg ble loddrett forført etter dine ord.
Nå er det du som kryper om nåde. Rollene er byttet om.
Du er min ynkelige slave. Så ynkelig, så ynkelig.

Selv om jeg har satt deg fri for lenge siden - Du kryper for meg enda.
Jeg sier du kan gå, men du er fremdeles her. Sårene dine legger seg ikke i demonens hule.
Så lenge du blir hos meg, noe som er frivillig - Vil du alltid være en skygge av fortapelsens sjel!
(Aylar Von Kuklinski, 25. april 2012)


25.04.2012, 01:19

Dagene daler, tiden flyr og på markedet kryr det stadig av nytt underholdningsdop, jeg sikter igjen til film! For noen uker siden intervjuet jeg filmregissør Lars Erik Lie i forbinnelse med hans nye film The Thrill Of A Kill. Senere har jeg også intervjuet min venninne Kirsten Jakobsen som har hovedrollen i filmen, samt Camilla Vestbø Losvik som har rollen som Kirstens søster.

I denne fantastiske aprilnatten har jeg nå tatt tak i "moren" til Kirsten (eller Kiddy som jeg kaller henne privat) og Camilla. Toril Skansen skulle egentlig i utgangspunktet være med i denne filmen som statist, men etterhvert ble det til at hun ble moren til hovedrollen Kimsy (spilt av Kirsten), og dermed ikke statist lenger.
Bilde tatt fra: thrillofakill.com

Fortell litt om hvordan du fikk rollen i?
Lars Erik Lie og jeg var FB-venner,og han fortalte litt om film innspillingen noe jeg synes var veldig spennende. Han trengte statister, og jeg hadde lyst til å være med. Men da vi kom så langt, bygde historien på seg, og jeg ble mor til hovedpersonen Kimsy.

Hva har vært mest utfordrende med å være med i en film som The Thrill Of A Kill?
Der har det vært mange utfordringer... Alt fra rolleinnehavere som ikke møtte opp.. Til sykdom. Avstanden mellom oss alle var også litt vanskelig, da det måtte passe for alle med spilletider. Det ble mange utfordringer, og sene morgentimer... Det var vel der det kom inn mye god fantasi og en mye lengre film... Det ble en del småkrangel på settet .. Så jeg måtte være psykolog mor og sjåfør. Allsidig som poteten.

Hadde du noen skuespillererfaringer før denne filmen?
Nei, det hadde jeg ikke, så det ble nytt for meg.

The Thrill Of A Kill er for de som enda ikke har fått det med seg, en skrekk/horror-film. Hva er Toril mest redd for, hva avskyr du mest privat?
Hehe... Jeg må ærlig talt si.. At jeg er ikkke redd for noe.. Har tenkt på dette mange ganger, og diskutert det med flere. Kan ikke finne noe jeg er redd fo.. Men vold.. Er vel det jeg avskyr.

Hvordan stiller du deg til skrekkfilm og horror? Har det blitt mange filmer oppover åra? Noen favoritter?
Jeg ser egentlig lite film i det hele og store, så det har ikke blitt noen favoritter.. Regner med at den første favoritten må bli The Thrill Of A Kill, for den er bare RÅ!


Toril (til høyre) med sine "døtre" spilt av Camilla Vestbø Losvik (til venstre) og Kirsten Jakobsen (i midten).
 © Foto: Raymond Bless.

Hva er det absolutt beste minnet fra innspillingen? Du kan nevne flere om ønskelig.
Minner ble det mange av, på godt og vondt. Men det fellesskapet vi hadde, var helt spesielt. Og etter mange timers filming på et av settene, ble bare råmateriale fra hele dagen borte fra tapen.... All frysinga... Alle ubehagelighetene.. Passer nok slettes ikke for en diva i allefall.
Må ta med ett til her.. Etter et par timers søvn, hadde Lars Erik sin egen måte å vekke meg på.Svart kaffe på senga, og AC/DC på full rulle så øya vrengte seg i skallen.. Hehe.

Hva tenker du om å være med på flere filmer i fremtiden? Jeg vet at Lars Erik har planer om mer, spessielt dersom The Thrill Of A Kill får noen gode salgstall.
Jeg står parat... Dette var virkelig krevende å være med på, så jeg tar gjerne turen ned fra Kautokeino for å spille mere... Det gjorde jeg siste innspillinghelga også.

Hva er de største likhetene mellom deg og rollefiguren du spilte?
Det må vel være at jeg er mor..

Og hvor finner vi de største kontrastene?
Det må være alt fra å krabbe rundt i undertøyet, til språkbruken tenker jeg.
Dine to "døtre" Kirsten og Camilla har i tidligere intervjuer med meg uttalt at de kanskje skal selge trusene de brukte på filmingen dersom filmen blir noe suksess. Kommer du til å selge noe eventuelt til fans?
Det tror jeg nok ikke .. Toppen jeg ble drept i, vil nok forbli et minne.

Sminke er en nødvendig del av film - Og sminke kan også være så mangt.
Foto: Raymond Bless.

Det finnes alltid skeptikere der ute: Hva vil du si til de over 18 som i hovedsak liker skrekk, men som eventuelt skulle være skeptisk til The Thrill Of A Kill?
Dette er en film som alle egentlig kan kjenne seg igjen i o g har bådee humorscener og skrekk og voldscener.. Absolutt verdt å ta en titt, da jeg tror den er litt særegen.

Helt på tampen. Hva er ditt forhold til blogguniverset? Har du foreksempel tittet på fullstendigkaos.blogg.no?
Jeg har vel ikke vært noen blogg-fan akkurat, men skal absolutt inn på bloggen din å utforske litt.


Det var det, skulle jeg til å skrive. Men akk nei! :-)
For før dette innlegget møter sin ende så skal jeg legge til det faktum at, hvis dere vil, så kan dere alerede NÅ forhåndsbestille denne filmen på platekompaniet sin nettside.
Klikk her for å forhåndsbestille "The Thrill Of A Kill"!

Så vil jeg igjen råde de interesserte til å holde dere oppdatert på filmens facebook-side, samt filmens offesielle nettside!
Ønsker alle sammen en bloddrypende, forfriskende og særegen natt!

Vi reblogges!

24.04.2012, 23:46

Ord, meninger og betydninger er mer enn nok til å drive vannet fra en vidde og å drive noen til vanvidd.
Falt plutselig for et ord som jeg oppdaget hvor usikkert det egentlig er og det er ordet Sikkert.

For hva er egentlig så sikkert med det ordet?

La meg demonstrere og aktivere et eksempel for dere alle... En masete lillesøster man helst har lyst til å hugge hodet av og mate til hundene til naboen spør deg.

"- Tror du det blir fint vær i morgen?".
"- Sikkert.."Du svarer det du tenker, og du tenker at det blir det sikkert fordi det har vært fint vær de siste dagene. Og da blir det sikkert fint vær i morgen også, kort og enkelt.

Annet eksempel: Du og en venn møtes for første gang siden demonene vet..
"- Du skal vi prøve å få til en kopp kaffe i helga?"
"- Ja, det kan vi sikkert", smiler du tilbake..

Jeg slår opp i ordboken jeg har i hodet. Når jeg hører ordet sikkert, så tenker jeg på sikkerhet. Et ord som burde være en ganske sterk betydning for at dette er veldig sikkert.
Mens i følgende eksempler ovenfor er det slettes ikke sikkert egentlig at det blir fint vær, eller at de to vennene kan møtes i helga.
Poenget er at ordet "sikkert" er et ord som jeg mener er jævlig usikkert.

Det blir sikkert fint vær i morgen, det kan sikkert hende. Paul Ottar Haga har sikkert fin tiss han.. Jada.. Det er slettes ikke sikkert han har det, dersom du ikke har sett den?
Er dette noe dere har tenkt på før? Altså, ikke om Paul Ottar Haga har fin tiss, men hvor usikkert ordet sikkert ofte kan være i en god del tilfeller?

Vi reblogges!


24.04.2012, 17:04

Dette året fikk jeg mitt første kjæledyr etter at de sorte kaninene jeg hadde som barn (veldig, veldig lenge siden) ble gitt til morfar og mormor da min far var allergisk og bla, bla, bla.
En noe banebrytende tanke spratt nettopp opp i hjernebarken min. Hvor jævla fuckings awasome hadde det ikke vært å hatt en egen zombie som kjæledyr?
Zombies eats brains.. Nå finnes jo ikke zombier andre steder enn på barer, og i enkelte klasser på ungdomskoler og videregående skoler, samt eldresenter og vaktmesterkontorer.. Og de som man finner går sjeldent med på å la seg eie på den måten..


Zombier er så og si døde mennesker, med en likevel aktiv hjerne. Nå hadde det uansett vært uaktuelt med tanke på at jeg bor på en 1-roms hybel. Jeg skulle hatt eget utebur til zombien min, med tanke på lukta.
En zombie å gå tur med. I stede for bånd rundt halsen som en annen type kjøter, så kan jeg se for meg at jeg har satt på zombien min håndjern, og en egen brikke på hode som gir den støt hver gang han eller hun prøver seg på noe som Norges Lover strider i mot. Jeg er ikke sikker, men jeg tror fortsatt ikke at Norge har en lov som sier at det er bare å forkyne seg på andre mennesker som i å spise dem, verken død eller levende.

Akkurat som tarantellaen min Belle så er ikke zombier veldig snakkesalige.. Men fytti rakkern så underholdende de kan være.
Hadde jeg bare hatt en zombie så skulle jeg tatt han eller HELST hun med overalt.. Jeg skulle tatt henne med på jobb, på konfirmasjonsfesten til søstra mi, på kjedelige familiemiddager, ja til og med i begravelser.. I siste tilfelle får jeg bare sørge for at hun ikke får med seg hva som ligger gravlagt under jorda, i tilfelle hun skulle kjede seg i kirka, og jeg tilfeldigvis skulle ta henne med ut å lufte henne slik at hun kunne fått gjort fra seg litt og sånn..

Akk og ved.. Jaja, det er lov å dagdrømme <3 :-)
Vi reblogges!


23.04.2012, 18:27

Denne dagen har vært lang. Sånn, ferdig med den saken.
I 10-tiden i dag stakk jeg på posten, henta cdon-pakke. En bestilling som cdon hadde klart å kanselere noen dager etter bestillingen forrige uke, så jeg måtte sende mail og gjøre de ops på feilen selv. Nå er den i alle fall ankommet. Og her skal jeg brette ut innholdet, hehe...


Sesong 2 av Muppet Show på dvd! OVER 10 FUCKINGS TIMER!!! :-D


Den norske filmen "Rovdyr" på Blu Ray. Har den fra før på dvd. :-P


"Shrooms" på Blu Ray. Denne har jeg ikke fra før, og ikke sett. Men gleder meg til det.

Så kan jeg også nevne at jeg for sendte en mail her forleden angående at bloggen min ble slettet forrige uke, og at også ei venninne av meg har blitt slettet (for godt) fra blogg.no..
Jeg har slettet utkastet, så min som jeg sendte til blogg.no finner jeg ikke igjen, men jeg kan i hvertfall vise hva jeg fikk til svar da jeg kom med forslag til at de kunne opprette en 18+ side, slik at de slapp å slette en del blogger, som de blant annet gjorde med min blogg, fremtil jeg fikk slettet det ene innlegget de reagerte spessielt på...

Vel, her kan dere lese mailen jeg fikk i dag, i sin helhet:


Hei!

For å starte med slutten: Det hadde vært kjempefint hvis du kunne sende
forslaget ditt om aldersdeling til forslagskassen, slik at det havner hos de
som tar slike vurderinger. Du finner den i høyremenyen her:
http://faq.blogg.no/?side=kontakt
Du kan også lese mer om det her:
http://info.blogg.no/132429678 9_forslagskasse.html

Når det gjelder erotikkblogger, så er vi underlagt norsk lov, som blant annet
sier at det ikke er lov til å vise erigerte peniser på norske nettsteder.
Dersom vi hadde tillatt slikt innhold, ville vi altså ha brutt norsk lov.

Angående slettingen av bloggen din, så har du blitt informert om
retningslinjene, og de samme retningslinjene gjelder for alle blogger. Det vil
si at når noen bryter dem, har vi visse reaksjonsmønster. Disse kan du lese mer
om i selve retningslinjene, som jeg sendte link til sist.

Da du henvendte deg til support etter at bloggen din ble slettet, kom vi frem
til enighet om at du skulle få den tilbake mot å slette det aktuelle innlegget,
og holde deg innenfor retningslinjene i fremtiden. Det er ytringsfrihet i
Norge, så det er helt greit å holde seg i grenseland, så lenge man befinner seg
på den riktige siden.

Jeg kan for øvrig si at i de tilfeller blogger eller innhold slettes, har vi
gjennomgått en nøye vurdering, og sett på innlegg/blogg som helhet. Vi sletter
verken blogger eller innlegg bare ut fra en overskrift eller "noen få linjer".
Hvis det bare er et par innlegg som er over streken, kan man i mange tilfeller
finne en løsning, men hvis store deler av bloggen har slikt innhold, sier det
seg selv at situasjonen kan være noe annerledes.

Så lenge bloggere holder seg innenfor norges lover og våre retningslinjer, er
det ingen fare for at de plutselig finner bloggene sine slettet. Og som jeg
skrev da du fikk tilbake bloggen din, så er det bloggers anavar å sette seg inn
i retningslinjene. Når man oppretter bloggen, må man huke av for at man har
lest og forstått vilkårene, og hvis man huker av uten å lese, vil jo
situasjoner kunne oppstå.

Jeg håper dette bidro til å oppklare spørsmålene dine :)

--
Hilsen
Customer Manager, blogg.no

Kort sagt så leter jeg fortsatt etter alternativer til en ny plattform å blogge på...
Og det kan godt tenke seg at jeg skal tenke litt utenlandsk likevel... Fuck norske lover! :-P

Helt til sist, et bilde fra en siriss som klatrer opp pappveggen i buret til Belle.. En siriss som nekter å la seg spise uten kamp:Vi reblogges!


22.04.2012, 12:48

Da var det søndag igjen, noe det gjerne er en gang for uken. Jeg har nettopp stått opp, det nye filmprosjektet mitt "Ken og Morten - Rikets vekt" er nettopp ferdig på Blu Ray, mangler nå bare å ferdiggjøre dvd-utgaven.

I natt var det noe jeg lå å tenkte på, nemlig denne bloggen. Saken er, jeg har hatt en del tid til å blogge egentlig i den siste uken.
Problemet er, at jeg har mistet en god del motivasjon og lyst til å gidde mer etter at blogg.no slettet denne bloggen søndag, før jeg fikk smisket meg til at de oppretta den igjen.
For jeg synes det innlegget det var snakk om var et innlegg som var veldig smålig av blogg.no å slette bloggen min før - Til og med UTEN at noen gadd å varsle meg før eller etterpå.

Jeg synes rett og slett at de som nå styrer blogg.no fremstår som noen eseltenkende hestekuker, som jeg rett og slett ikke har lyst til å slikke rævva til i all evighet.
Det er tydelig at så lenge du har en rosa blogg, og er veldig søt og sjarmerende så kan du være drøyere i hva du skriver uten at det får noen konsekvenser. Blogg.no er noen jævler på å forskjellsbehandle de søte, rosa sminkedukkene våre som viser hvordan vi skal se ut og ikke se ut hver jævla dag.Mens vi som derimot skiller oss mer ut, og kanske er litt mørkere i tillegg, ja de skal de følge med mer på...
Saken er, hadde en mer populær, rosa, søt hverdagsblogger skrevet det innlegget jeg skrev om "å drepe" så hadde de sikkert sett gjennom det bare...
Tidligere denne uken fikk jeg melding fra en venninne av meg som nettopp hadde fått bloggen sin slettet... Også uten at hun fikk advarsel eller noe på forhånd...

Hallo, jeg vet blogg.no per dags dato ikke er forpliktet til å si ifra før de sletter en blogg... Men fy faen så dårlig gjort og idiotisk jeg synes det er likevel.
Jeg synes at folk burde få en sjanse jeg til å slette det/de innleggene det gjelder, før de gjør noe så drastisk som å faktisk FJERNE alt fra nettet!
Det er ganske drastisk å slette en blogg som f.eks min sin. Hadde ikke den blogg gjennopprettet igjen så hadde jævlig mye gått tapt.

Kort til poenget nå...
Jeg vet ikke hvor mye jeg gidder å blogge lenger.
Er ikke godt å vite når de kan finne noe å slette hele bloggen for igjen? Jeg synes igjen at det "Leiemorder"-innlegget mitt var meget, MEGET SMÅLIG å slette hele bloggen min for...
Og i mitt syn så ser jeg heller ikke på det innlegget som en oppfordring til noe som helst...

Jeg sliter med motivasjon. Før så var bloggen noe av det som holdt meg oppe og gjorde at jeg kom gjennom hverdagen. Etter den overaskelsen og sjokket blogg.no ga meg forrige uke så har den energien og følelsen forsvunnet. Blogg.no er tydeligvis ikke for alle lenger, og jeg vet rett og slett ikke hvor lenge jeg gidder å være en del av dette drittstedet lenger!

Finner jeg en annen plattform å blogge på, så kan det fort hende at fullstendigkaos.blogg.no aldri blir oppdatert mer igjen, og at jeg heller går over til noen andre. En annen bloggside som er litt mindre streng på hva man skriver og legger ut - Som i det minste gir deg en sjanse!!! Ikke en gang får jeg lov til å bloggshoute lenger etter at bloggen min ble gjennoppretta, så...

FUCK BLOGG.NO!


20.04.2012, 13:35

Snarere mer konkret, 7 kartonger Freia fuckings Påskeegg har jeg fylt en lekker Narvesen-pose med i dag.
Sitter fremdeles og jobber med den nye filmen min, som jeg enda ikke har redigert ferdig, og så fikk jeg plutselig flashback 2 dager tilbake. Flashbacket inneholdt Påskeegg på tilbud, så jeg bestemte meg for å fråtse litt i dag.Slengte med to store Red Bull å jeg, mens jeg var så godt i gang!
Må forresten skrive ned en ting til før jeg forsvinner igjen en stund..
Var på dyrebutikken og kjøpte atter to nye sirisser. Da jeg kom hjem, hva skjedde da?

Med en gang jeg snur posen med sirissene så tar Belle å kaster seg over dem begge og har dem så og si i kjeften før de lander. Hun er grådig rask til tider det søte sjarmvesenet til onkel Kuklinski..Til syvende og sist vil jeg skrive ut en liten teit ting som egentlig raker meg langt opp til ryggmargen.
Føøør jeg var på dyrebutikken før jeg var på Narvesen i dag, så var jeg på Expert - For å anskaffe nye blekkpatroner til skriveren min.
Der møter jeg en filleonkel som jeg ikke har sett siden, ehm... Konfirmasjonen til broren min kanskje? Altså 3 år siden, cirka.

Det første han gjør er å spørre hvor lenge det er siden jeg besøkte min farmor som har kraftig alzheimer og ikke en gang vet hvem pappa er lenger..
Altså, det er ikke noen unnskyldning at hun ikke kjenner meg igjen sikkert, men jeg har ikke besøkt henne på 2 år fordi hun vet ikke av meg uansett lenger.
Det med alzeimeren sa jeg ikke til han, altså filleonkelen.. Men jeg sa høfflig og rolig at jeg ikke hadde besøkt henne på to år..
Han ble sur, og hadde ikke store behov for å snakke mer med meg etter jeg sa det.. Altså, når PAPPA ikke blir sur for meg som altså er farmors sønn, hvordan kan da en som bare er inngift i slekta som ikke engang jeg har sett på 3 år (fordi vedkommende bor en godt stykke unna Oppdal) bli så furten og ordentlig på det da!

Det er en grunn til at jeg som regel ikke har mye til felles med eldre mennesker over 50. Og nå sikter jeg ikke til farmor, men denne fillete, furtne onkelen.

Old folks sucks! Og der mista jeg apetitten på påskeeegg med hvit krem i, for en stund :-PDenne kuklignende hundebæsjen er herved dedikert til min "kjære" fillefitteonkel Onkel Ordentlig Perfekt Og Kjedelig!

Vi reblogges


19.04.2012, 22:28

Jupp. Jeg er ekstremt smertefult klar over at min kjære bloggbaby har vært lite fylt opp med næring og liv de siste dagene.
Saken er rett og slett såpass udramatisk som at de siste scenene på mitt nye filmprosjekt er spilt inn - Hvilket betyr at jeg kommer til å bruke de neste timene/dagene først og fremst på filmproduksjonen, altså å gjøre den ferdig."Ken og Morten - Rikets vekt" er navnet på filmen, og det er for dere som lurer en film jeg har holdt på med i snart 2 måneder, sammen med venner og bekjente, en film som ikke vises offentlig. Kort fortalt, jeg blir fremdeles litt lite på bloggen i morgen og mest sannsynlig i helgen også.

Men til neste uke skal jeg komme sterkt tilbake med mer faenskap, tull, tøys og et fullstendig kaos!

Vi reblogges!


18.04.2012, 02:09En typisk dramaqueens hverdag på facebook:

 08.14: "Nettopp våkna.. Ser ikke ut på håret.. Enda en skoledag, vil til SYDEN"

11.40: "Krangla med typen, han er så dust. Stakkars meg."

14,00: Skiftet status fra Det er komplisert til Singel.

14.15: "Hater livet mitt"

15.00: "Takk skal du faen meg ha!"

15.22: "Hater livet mitt"

15. 44: "Vil til Syden i sommer..."

16.56: ":`-("

17.17: "...."

18.01: "Hva har jeg egentlig gjort folk... Skjønner ikke hvorfor flere har slettet meg fra face? Kan noen forklare meg det? FEIGINGER"

18.14: "Kan bare dø, ingen som bryr seg"

19.30: "Alle er dum"

19.55: "Det regner ute. God hate me.. Buhuuu"

21. 22: "HVA FAEN FEILER DET FOLK? Har dere virus, eller er det bare jeg som alle skal slette som venn for tia?"

22.01: "Vurderer ut på pubben å drikke meg dritings. FTW!"


Neste dag:...

12.15; "Skal aldri drikke mer igjen. ALDRI, ALDRI!!!"

15.10 Skifter status fra Singel til I Forhold

16.00: "Jehuuu"

18.00: Skifter status fra I Forhold til Singel

O.s.v....
Statusene øker, "vennene" på facebook går opp og ned.
Noen som kjenner seg igjen og føler seg litt truffet? :-P

Vi reblogges!

 


17.04.2012, 19:21

Et løfte er et løfte, og jeg er en mann for mine ord.
Fredag eller tirsdag forrige uke lovet jeg dere å spise en levende sirrise, altså et insekt eller leddyr om du vil
Skal du spise snart, eller nettopp spist? - Jeg gir faen, utifra overskrifta så burde dere være kloke nok selv eventuelt til å la være å glo.

For dere som lurer på hvordan det smaker; For meg smaker det nesten like lite som vann, verken vondt eller godt egentlig. Veldig nøytral og kjedelig smak.
Men den lille smaken jeg kjente var faktisk til det bedre :-)

Kan ambefalle alle å prøve, det vil si; Dere som ikke er noen feiginger! ;-)
Det er ikke farlig, og koster 5 krone for en levende sirris på dyrebutikken, i alle fall her i Oppdal gjør det det.

Personlig ser jeg ikke på dette som veldig dyreplageri, da jeg tror det er verre for de to andre jeg kjøpte i dag som må krype og kravle i buret til Belle.
Så til alle dyreelsker-freaks; hold kjeft ;-)

Kjøpte forresten en liten pyntegjenstand til Belle i dag, hva syns dere?
Kostet 129.00 kroner på dyrebutikken:

Så har jeg vært på Spar etter jeg var på dyrebutikken i dag. Hentet en pakke fra Dragens Hule igjen, og kan like gjerne blottlegge for hele den fortapte verden hva jeg har skaffet meg først som sist:

Et naglehåndbakbånd


Enda et naglehåndbakbånd


Denne lille ministatuetten har Belle fått i buret sitt <3


How to kill a zombie, t-shirt


Survival Crew T-Shirt: Forfra


Survival Crew T-Shirt: Bakfra


Og sist: Teaterblod-gele! (ikke gele til å spise nei.. :P)

Vi reblogges!


16.04.2012, 19:03

Anders Behring Breivik, Anders Behring Breivik, Anders Behring Breivik...
Et navn nevnt tre ganger nå - Et navn media har nevnt hundre tusenvis av ganger.

Folk er lei, folk vil helst ikke se trynet hans igjen, folk provoseres, plages og irriteres.
I media kommer det stadig nye saker, på facebook kommer det nye statuser.
"Åååå, jeg er så lei av det stygge trynet til Breivik nå"...
Med etterfølgende kommentarer som at det ikke ville kostet staten en krone å sette en kule inn i skolten på han, også videre.


Bilde tatt fra: guardian.co.uk

ABB er ikke den folk flest vil se trynet til, og han er også en fyr som veldig mange vil glemme, og ikke se eller høre om igjen.
Skummel holdning synes jeg. Jeg er ikke noen fan av Breivik, ikke overhode. Men jeg tror også vi trenger å høre om han, lese om han, om ikke hele tiden (noe vi absolutt ikke trenger), men i alle fall noe der og da.
Han trenger derimot ikke være på så mange forsider som han er, har vært og vil fortsette å være, men det er flott synes jeg at avisene har noen oppdateringer om saken i hvert nummer. Jeg tror vi trenger det.

Skal i skrivende stund sitere en norsk professor og forfatter kalt David Abrahamsen som en gang for flere tiår siden skrev boken om Jack The Ripper som jeg for øyeblikket låner.
"Mord er et svik mot menneskeheten. Mord ødelegger det nettet av fellesverdier som gjør at vårt samfunn kan overleve. Det å kunne betvinge det kriminelle sinn ligger langt frem i tid. Vi må likevel prøve å forstå morderne, hvis ikke, tar vi til en viss grad del i deres mørke. Ved å de avdekke følelsesmessige sidene ved en forbrytelse, settes vi i stand til å se den mørke siden av vår egen adferd, og vi kan hjelpe til med å behandle og gjøre menneskesinnet friskt igjen".

Med andre ord, det hadde vært synd om Breivik døde på Utøya, det hadde gjort 22. juli hakket verre. For nå som han er bak lås og slå kan vi prøve å studere vesenet hans mer, og dermed prøve å finne noe som kan være nyttig i kampen mot nettopp lignende tragedier igjen.
Alle har noe å lære andre, selv terrorister og massemordere. Så jeg håper at vi skal fortsette å høre om denne saken, men media kan godt unngå det perversje behovet for å blåse opp bilder av han så ofte på forsidene, akkurat der syns jeg de har gått for langt i det siste.

Så rett og slett, i kampen MOT urettferdighet, MOT terror, MOT drap, vold også videre så kan vi ikke bare drepe de det gjelder som har begått forbrytelsene, vi bør heller fakke de i levende live, og høre hva de har å si, på godt og vondt, fornuftig og ufornuftig."- Ingen ting er så galt at det ikke er godt for noe, sa reven!"
Og det var et klokt sitat fra en god barnebok av Thorbjørn Egner.
Og nei, jeg har ikke forandret meg over natta!
Det hender fortsatt at jeg der og da (egentlig ofte) drømmer om å knerte slike som Breivik, og rett og slett jobbe for å utrydde disse menneskene med drap...
Men innerst inne så vet jeg at det er en ond handling, og det ville ikke gjøre meg selv til noe bedre menneske uansett hvor mye ondskap jeg skulle sende 7 fot under jorda.

Nei, for å repetere meg selv;
Vi trenger at ondskapsfulle mennesker lever, slik at vi kan ta på oss forstørrelsesglass og rett og slett prøve å finne ut hva som drev dem, hva som gikk galt slik at de ble som de ble, for da å kanskje lettere hjelpe oss selv med å unngå slike ting i fremtiden!

Amen!
Vi reblogges!


16.04.2012, 17:46

Forrige uke var jeg på biblioteket og letet etter bøker om edderkopper eller helst mer konkret om taranteller. Det fant de ikke, så de måtte spessialbestille noe fra Trondheim som jeg har vært å hentet i dag.
"Verdens dyr - Virvelløse dyr I", heter boka, og det er cirka... 10 Sider om edderkopper generelt i den, ikke spessielt mye, men dog noe er det da.

Men til tross for 10 sider, det er liten tekst der, og det er mye på flere av sidene, så kanskjekanskje jeg får noe utav boka likevel!

Ooooog, så må jeg bare vise dere the picture of day, dette tok jeg av Belle som var i klatrehumør en liten stund i dag:


Love <3

Vi reblogges!


15.04.2012, 23:37

Ja, i dag ble bloggen min stengt/"slettet".
Det har aldri skjedd før, men en gang må være den første, sa bruda. Hehe.
Nei, nå skal dere få høre litt hva som har skjedd.I regelmanget til blogg.no står det skrevet at blogger som oppfordrer til foreksempel selvskading, narkotika, rasehat eller kriminalitet kan de slette uten forvarsel. Det var altså det som hadde skjedd med min blogg i dag.
Jeg skulle til å legge ut et innlegg, som jeg ikke fikk lov til da bloggen ikke fantes i offentligheten lenger.
Irritert, forbannet og skuffet over å ikke en gang fått en forvarsel sendte jeg mail, og fikk svar etter en stund.

Det var innlegget mitt "Drømmen om å drepe - Et liv som leiemorder" som skulle være det konkrete grunnlaget, da det ble tolket som at jeg oppfordret til mord, hadde en ikke-nøytral holdning til temaet, samt at det var en forherligse av kriminalitet. Vel, jeg vil bare få påpeke en ting!
Jeg oppfordrer INGEN til å drepe! Jeg oppfordrer INGEN til å skade noen, verken fysisk eller psykisk. Og det var også litt det som jeg håpet folk flest skulle forstå dersom man leser hele innlegget. Jeg er klar over at mord er en en kriminell handling, og jeg er som sagt heller ingen mordertype selv.

Da jeg skrev det innlegget var det mer fordi det var min, noe klumsete måte å få frem at jeg var i mot nettopp terrorisme, ved å skrive at jeg innimellom drømte om å være en som gjorde noe med det. Men skjønner at det var litt på kanten, måten jeg skrev det på.

Nå skal jeg rette på meg litt: Fremdeles vil jeg utrydde alle terrorister, kvinnemisshandlere og lignende, men på en human måte som ikke innebærer at jeg må skade eller drepe de... Hm..

Ja, så var det den videobloggen jeg tenkte å legge ut i dag, som jeg ikke har fått gjort før nå:Av dette dilemmaet? Hva ville dere valgt av de alternativene som nevnes i videoen? Hvorfor?

Bloggen min var død, leve lenge fullstendigkaos.blogg.no! Ingen skal noen gang få drepe bloggen min fullstendig!
Vi reblogges! (jeg lover, dere blir ikke kvitt meg enda)0
15.04.2012, 16:19

"Lasermannen" - Høres ut som en tegneserieskuksess som selveste Marvel kunne skapt, ikke sant?
Og det har dere nok også helt rett i. Likevel finnes Lasermannen så og si alerede. John Wolfgang Alexander Ausonius er født den 12. juli 1953 i den svenske byen Lidingö, men vokste opp i Vällingby i Stockholm. Av foreldre hadde han en tysk mor og en sveitsisk far.


Bilde tatt fra: vg.no

Som barn ble han ofte plaget på grunn av sitt mørke hår og utseende, og han var en flink skoleelev og debbaterte ofte i klasserommet. Etter at John i 1979 ble ansett som svensk statsborger ble han innkalt til vernetjeneste, til tross for at han alerede da var blitt tiltalt for grov misshandling og underslag, men likevel blitt fritatt fordi han hadde flere ganger truet befal samt andre vernepliktige. Det skulle bli under tjenestetiden at han virkelig skulle lære å håndtere våpen og bli en veldig god skyter.
Da tjenestetiden tok slutt begynte han å studere ved Kungliga Tekniska Högskolan i Stocholm, men sluttet etter veldig kort tid, og var også under en tid hjemløs.
Han ble fort stående uteninntekt, og begynte å finansiere sin spilleavhengighet og tidligere jappeliv ved å rane banker. Smarte mannen..
Mannen var tross alt ikke helt dum i hodet, så skifting av kontaktlinser og farging av hår ble noe han gjorde der og da.

Fra august 1991 til januar 1992 skal han ha drept 1 person, samt forsøkt å drepe 11 personer. De første forsøkene ble utført med et gevær med lasersikte, og de siste med en revolver.

I og med at John aldri hadde noen forbinnelse med sine ofre, hadde politiet problemer med å løse drapsforsøkene og drapet, og det var først da politiet startet undersøkelsen av en hvit Nissan at det store gjennombruddet kom. Politiet gjorde en større undersøkelse av alle eiere som hadde akkurat den typen Nissan (en Nissan Micra SLX), og de fant til slutt ut at John hadde leid en slik bil fra et bilutleierfirma i Stockholm. Da John ble innkalt til rutinespørsmål oppdaget politiet at verken hans telefonnummer eller adresse stemte, med andre ord John dukket ikke opp til noe avhør fordi de enda ikke hadde funnet han. Det ble også sendt en innkallelse til en postboks man trodde han brukte. John fulgte ivrig med på nyhetene, da det derimot ble offentliggjort at politiet søkte den Nissan-bilen han hadde leid, stakk han til Sør-Afrika, men vendte hjem igjen to-tre måneder senere. Da John kom hjem til Sverige fikk politiet høre at han var i Stockholm ved at han gikk til posten for å tømme sin postboks. I og med at politiet fremdeles ikke ante adressen hans, ble spaningsgruppen sendt ut for å spane han. Det hadde blitt kjent at han hadde leid videofilmer i en videobutikk i krysset Birger Jarlsgatan-Odengatan, og da han skulle levere inn videoene der, ble han fulgt etter av politiet.

Påfølgende dag hadde John fortlatt hjemmet sitt på formiddagen og hadde syklet til Södermalm hvor han hadde byttet klær i en port, og deretter fullførte sitt attende ran ved Handelsbanken i Hornsgatan, rett FORAN øynene på politiets spanere. Da politiet prøvde å ta han klarte de det ikke, og ble møtt med flere skudd fra John som ikke hadde planer om å bli fakket.

Politiet etterlyste han som Lasermannen og publiserte et fantombilde av han, altså en tegning som skulle beskrive hvordan han så ut, utifra ofrenes beskrivelser.
Den 14. januar 1994 ble han omsider dømt til fengsel på livstid for ett drap og ni ran. Han ble frikjent for to mord han hadde vært misstenkt for.
Saken ble senere anket i Sveas lagmannsrett, men ble mer komplisert etter at han hadde banket opp sine to advokater den 4. oktober 1994. Da saken ble gjennopptatt den 31. januar 1995 hadde han i forkant igjen banket opp sine to nye forsvarsadvokater, like før retten skulle samles. Da retten ikke hadde godtatt at dette hadde gjentatt seg ble han satt på håndjern.

Bilde tatt fra: aftonbladet.se

I år 2000 innrømmet John at han var skyldig i 10 attentater og hadde gjennomført 20 bankran.
Av alle Johns ofre, både av det som døde og de som overlevde var det kun en konkret ting de alle hadde til felles; en mørk hudfarge!


14.04.2012, 16:42Lille Tims vei til et nytt sted
En skjønn liten gutteunges skolestart er snart i gang. Tikk, takk, tikk takk, uret tikker en liten sang.

Gledesfull og spent han i sin seng ligger nå, en flott første skole dag han håper på å få.
Lille Tim sover ikke, får det ikke til. Så spent på å få nye venner, spenningen gjør tankene vill.
En brå bevegelse blir gjort når klokken ringer. Opp av sengen, og mot matet han springer.

Pusse tenna i en fei, Lille Tim ser seg selv i speilet - Hei på dei!
Frokosten kjøres ned på rekordtid, og maven er nå full. På med ramselen, ikke noe tull.
En innpåsliten mamma må klemmes varmt. Så nå ut på skoleveien, været er også klamt.
Venstre, høyre, frem, venstre og litt på skrå. Lille Tim er et gledesbarn, munter som svært få.

Sprek og lystig løper et lite barn. Et nyvasket, lyst hår av ekte, menneskelig garn.
Løpe, løpe, klokken er halv ni. Anpusten og spent - Å du store ti!
Minuttene nærmer seg, steg for steg. Ingen skal komme å si, at Lille Tim er treg.
Forfjamset og aktiv, snart er han der. Nyvasket hår, og helt nye klær.

Men som alt annet, er det lett å glemme seg bort. Noe unikt kom bort, så alt for fort.
Et smell hørtes plutselig over hele gata. Nå ligger han der, ihjelblødd på flata.
En grå Chevrolet rakk ikke stoppe. En tragedie skulle denne skoledag toppe.
Lille Tim rakk aldri skolen, hans sjel fant et annet sted. Nå sitter han der oppe, og har fått evig fred <3
(Aylar Von Kuklinski, 14. april 2012)


14.04.2012, 14:16Hei Belle, min skjønnhet av flere ledd. Sammen har vi blitt samboere denne uken, hvordan syns du det har gått?
Din fagre, skjønne kropp, ditt hårete, usosiale kryp. Om natten er du aktiv, om dagen sover du så søtt.
Du kryper frem og tilbake i ditt bur av glass, og følger med meg selv når jeg går inn på dass.
Spindelvevmonsteret i deg kan ingen måle seg opp mot av mine andre venner, bare du kan det.
I mine øyne er du intet udyr - Kast skam på de som mener og sier det - De er bare uvitne!

Ikke noe vondt ligger i deg, du spiser sirissler og andre mindre kryp for å overleve, akkurat som meg.
Nei, Belle, vi er vist ikke vegetarienere, du liker insekt og jeg spiser gris. Dyr begge deler.
Måtte du ikke få lov til å dø fra meg for tidlig, måtte du vare i minst åtte lange år, åtte fine år!
Jeg elsker ditt vesen, og de som hater deg kan bare henge seg i et tau, de liker vi ikke!
En ting er å ha respektfull frykt for deg, noe annet er å hate deg.
Så vidt jeg vet har du jo ikke gjort noen noe vondt, og da er eventuelt hatet bunnløst grunnløst.

Vi kaster oss inn i nye dager sammen. Vi lever hver våre liv, noen øyeblikk deler vi.
Jeg skal aldri gi deg grunn til å være redd, jeg skal gi deg trygghet til døden tar deg fra meg.
Tirsdag 10. april krøyp du inn til mitt blodfattige, frosne hjerte, der er bare du, og noen få til.
Sammen med mine beste venner skal du alltid være i mitt hjerterom, du er en av mine nærmeste nå.
Du kan alltid kunne be meg om noe, lag en lyd mot ditt glass om det er noe - Noe som helst!
Omså jeg sover en mørkkledd natt skal du bare si ifra - Vi er samboere vi to, og verdens trådevenner.
Kakk, kakkelakk - Nå er mine ord utspinnet for denne gang - La oss avslutte med en liten sang.
Min sangstemme tar vi privat, den trenger ikke deles. Takk for at du ville flytte inn hos meg,
min lille Belle Virginia <3
(Aylar Von Kuklinski, 12. april 2012)


13.04.2012, 22:10

Fredag den 13!
Hvem har overlevd og hvem er eventuelt ikke med oss lenger siden i går?

Jeg er så vidt jeg vet ikke død, og tar meg min livsfrihet som det koster meg å blogge litt igjen, her og nå.
I dag var det planlagt å avslutte mitt nyeste filmprosjekt "Ken og Morten - Rikets vekt", men grunnet at ei ble syk og en ikke rakk å få skyss så ble det så jeg avlyste opptaksscenene for dagen, en halvtime før avtalt tid - Liker virkelig ikke når jeg må gjøre det så i seneste tiden!

Så nå er igjen filminga utsatt på ubestemt tid..
Har nettopp vært ute å handla litt tidsskremsel å skremme bort tiden med. Har ikke sett alle episodene av Kapten Sabeltann-serien på Nrk-super som suger i forhold til det jeg vokste opp med på 90-tallet, men.. Ja, også har jeg anskaffet meg noen bøker for tilsammen 39 kroner, men først må jeg lese de jeg har skaffet meg i går. Uansett, dere kan glo her, hva jeg har plukket med meg, så trenger ikke jeg skrive det :-) Dere fleste leser vel ikke så mye uansett her inne, tørr jeg tenke å påstå.


"Forbudt kjærlighet" og "Konspirasjonen" - 2 pocketbøker for tilsammen 39 kroner!


2 del av "Kaptein Sabeltann"-serien på Nrk-super og "Terminator salvation"!


Som alltd - Som å se film uten nok spop er som å runke til Hotel Cæsar!

Ønsker alle sammen en jævlig fittefin fredagskveld!
Så håper jeg ingen av dere omkommer helt i løpet av natta, det hadde vært trist for bloggen min..

Vi reblogges!


13.04.2012, 18:19

 Da går jeg utifra at dere har sett videoen ovenfor, og jeg vil fortsette dette innlegget med noen fakta om sirissene! :-)
Av arter har vi rundt 4000 typer sirisser i hele verden. Kroppen deres kan være mellom 5 og 50 milimeter og varierer mellom brunlig, brun-svart og mørk-grå når vi prater om farge.
Ikke alle sirisser har vinger, men hos de som har de er vingene gjerne godt utviklet og rekker helt bak på bakkroppen. Noen av de er vegetarienere og lever gjerne av planter og røtter, mens noen andre er rovdyr og spiser andre dyr eller insekter. Parringen oppstår helst i vegetasjon.Hunnsirissene har en kraftig og lang eggleggningsbrodd, og egg legges som regel i fuktig jord, hver for seg eller enkeltvis. Akkurat som Belle (tarantellaen min) så går også sirissene i hudskifte når de vokser og utvikler seg. Og akkurat som Belle som også er ett leddyr så mangler også sirissene ett indre skjellet.
Da jeg var på dyrebutikken og kjøpte 2 stykker til i dag så fikk jeg vite av hun ene på butikken at jeg kunne avle sirisser selv om ønskelig, noe som da hadde vært billigere i lengden, så det tror jeg at jeg skal prøve på. Dersom det ikke vil ta for stor plass, må da helt sikkert ha et ekstra bur til de. Så, hvem vet, kanskje jeg får sirisser som fast "kjæledyr" også, i et eget bur? Som jeg og Belle kan dele på å spise i såfall, da jeg faktisk har lyst til å teste det!
I kina har de noe så sært som arrangerte sirisskamper, altså kamper hvor sirisser skal slåss mot hverandre, da særlig i Asia.

Sirisser kan forresten forekomme innendørs også i norske huslige hjem, så tadda! :-DEnyway, en god helg er ønsket dere alle!
Vi reblogges!


13.04.2012, 14:46

I går skrev jeg om at Johnny Depp er med på det siste bonussporet på Marilyn Manson sitt nye album "Born Villain" som slippes ut i Norge den 30. april, da Manson har fått med Depp på en coverversion av 70-talls låta "You`re So Vain" av Carly Simon.
Vi må fremdeles vente en stund før vi hører deres tolkning av låta i sin helhet, men; Vil dere alerede nå se og høre de to sammen, så kan dette klippet kanskje være noe? :-)

Dette klippet fant jeg på YouTube når jeg søkte litt rundt i går, og det er fra Marilyn Mansons turne som holder på sånn cirka i disse tider. Klippet er filmet i år! :-)
Legger ut egen videoblogg igjen i løpet av dagen! :-)

Vi reblogges!


12.04.2012, 19:38

Tidligere har jeg blogget litt om edderkopper generelt. Etter at jeg tirsdag denne uken fikk min egen tarantell, fikk jeg nå lyst til å lage et mer spesifikt innlegg om tarantellaer.

Taranteller kalles også for fugleedderkopper, dette kommer av at de blant annet kan lage fugleaktige lyder, noe jeg var vitne til i natt.
Ikke er de spessielt sosiale av seg og skal man først ha taranteller; Ikke plasser de i ett og samme bur! Da ender nemlig den ene gjerne opp som mat for den andre - Eller omvendt, hehe.
Som oss mennesker spiser og drikker også de. Av drikke holder de seg gjerne til vann, og når det kommer til det etende kan man velge flere ting å fôre de med. Fluer, gresshopper, kort sagt småe kryp som er mindre enn den selv. Viktig; maten MÅ være levende, og ikke dø når de serveres!Personlig har jeg kun matet min egen Belle (tarantellaen min) med sirisser som er gresshoppe-lignende insekt. De er forresten morsomme å prøve å stryke, fordi da løper de bare unna. I alle fall hvis du ser bort i fra da min venninne Janikke skulle stryke de etter jeg hadde gjort det første gang, for da freset de til henne. Men det har de aldri gjort mot meg verken før eller etter det. Sirisser skal visstnok være gode å spise, og kan også etes av mennesker. Noe jeg akter å prøve en gang - På video! Noe jeg lover her og nå, levende!

Taranteller vokser akkurat som oss mennesker, bare ikke på samme måte. For måten taranteller former seg på kan skremme nybegynnere som meg, hadde det ikke vært for at jeg leste om det på forhånd! Når tarantellaene vokser legger de seg på ryggen, og skifter hud.
Ikke vet jeg hvorfor, men man skal ikke mate tarantellaer rett før hudskifte noe som i følge Newton er svært viktig å ikke gjøre.
Dette er dyr som veldig mange forbinner med fare og frykt, spessielt på grunn av skumle filmer hvor man ser de fra den rette vinkelen med den rette musikken og lyssettingen!
Derimot er de ikke så farlige som folk flest skal ha det til. I alle fall ikke de som selges lovlig i Norge. Du kan selvfølgelig bli stukket (av forsvarshårene) eller bitt, blir du det vil det føles som et vepsestikk i noen uker, og det kommer ann på menneske til menneske hvor sterk reaksjon man før, men det er hittil ikke registrert noen dødsfall i Norge på grunn av taranteller. I verste fall kan man bli syk og få en utviklende krampe i kroppen, og da bør man gå til legen, men dette er som sagt ikke stor fare for, og det er kun de mest allergiske av oss som vil reagere slik.Den kan altså bite, men det verste skal være hvis den stikker deg med forsvarshårene sine som den har helt fremst. De ser ut som to ekstra bein, men i forhold til beina er de kortere. Dette er noe man vil finne ut av, og skjønne fort dersom man har en tarantell å studere, som foreksempel heldige meg.

Temperatur er viktig for å holde de friske og levende lengst mulig. Man bør helst IKKE gå under 15 grader i lengre tid, og den skal HELST stå mellom 20-22 grader eller høyere. Dette er noe som kommer litt ann på hvilken sort tarantell man har.

Noen som kjenner fristelsen stikke og prikke etter å gjøre som meg, altså skaffe seg en! Ambefales på det varmeste!
Men merk deg i såfall noen forhåndsregler. Aldri, ALDRI! Start med en av de dyreste sortene, ta gjerne en til 500 kroner, da det ikke vil koste deg alt for mye dersom noe skulle gå feil første gangen.
Sørg for at du får med deg en hunn, og ikke en hann, da hanner lever som regel ikke mer enn 1-2 år, mens hunnene lever fra 10-20 år! Hannene er mest skapt for å parre seg, thats it!
Ved innkjøp av tarantell bør du forsikre deg om at den ikke er alt for sammenkrympet. Har den beina for samlet og nærmest under seg er det dessverre ofte et tegn på at den er syk og kan være døden nær. Sørg også for at bakdelen er jevn og rund. Og den bør reagere på forstyrrelser også, da det er noe som er helt vanlig. Har du notert deg ned dette ved innkjøp, så risikerer du i "verste fall" å ha den en god stund som i 10-20 år! Noe jeg håper jeg får være så heldig å oppleve knyttet til min kjære Belle Virginia. Glemte en ting, sørg også for at buret til tarantellaen alltid har godt med vann i skålen sin. OG: Pass på at fuktigheten ikke blir for stor, da risikerer du å få sopp eller verre i buret, som kan være skadelig for tarantellaer!Av de tarantellaene som man kan få kjøpt og/eller impotert til Norge er det kun tarantaellaer som er avlet i fangenskap, alt annet er forbudt.

Jeg er på ingen måte noen mester i tarantellfaget, har kun hatt min siden tirsdag. To døgn i skrivende stund, men jeg kan med hånda på hjertet si at alt jeg har skrevet i dette innlegget er informasjon jeg har lært meg uten å måtte sjekke noen bøker eller internettkilder denne gang! Skulle det være noen spørsmål fra dere; Spørr meg, så skal jeg svare dere best mulig!

Vi reblogges!


12.04.2012, 15:37

Dette er en praktfull dag å spasere rundt på. Det er torsdag, ute i den store verden kryr det av andre småkryp kalt medmennesker som stort sett er veldig hyggelige å snakke med bare jeg prøver å snakke med andre innimellom og ikke lar den sosiale småangsten min trelle seg helt ned i hjernebarken.
Dagen min startet sånn egentlig i 04-tiden cirka i natt da min gode venn "Kiddy" (bak kiddys.blogg.no) ringte meg og sjekka om jeg var våken. Så det ble en og halv times tid samtale med henne, kjempetrivelige gojenta. Ja, mens vi snakket hørte jeg noe rare lyder. Det kunne vært telefonen, tenkte jeg.
Akk nei og niks, det var det ikke! Jeg reise meg fra senga, dro av meg dyna og gikk noen steg på gulvet. Den lyden, den kom fra Belle Virginia (som fortsatt er tarantellaen min). Det som var forvirrende var at den laget fuglelyder, veldig lav lyd, men nok til at jeg hørte det der jeg lå i senga 2 meter unna skjønnheten.
Så nå vet jeg litt mer om hvorfor taranteller også kalles fugleedderkopper. De lager fuglelyder, veldig sjeldent.

Før jeg legger meg sjekker jeg alltid temperaturen, foktigheten og drikkeskålen i buret. Og for å si det sånn, etter de to timene jeg hadde forsøkt å sove, var det minket fra drikkeskålen, så det virker som om Belle har vært tørst i nattens hete.I ettermiddag dro jeg ut på biblioteket, etterlyste faktabøker om disse skjønne skapningene som jeg rett og slett, elsker, jeg gjentar meg selv; rett og slett ELSKER! De er så skjønne og gode, litt "voldelige" og irritable, men veldig harmløs innerst inn! På biblioteket var det ikke mye bøker som passet meg, verken på norsk eller andre språk. Det nærmeste de kom var en barnebok om insekter og småkryp generelt, og det var ikke helt det jeg var på jakt etter. Derimot fant jeg noe annet å låne i stede.
Nemlig en bok skrevet av David Abrahamsen, en bok om seriemorderen Jack The Ripper! Jeg lånte med meg boken, puttet den forsiktig i sekkeposen på ryggen min, og spasserte videre til bokhandelen Notabene.

Der hadde de heller ikke bøker om taranteller, og heller ikke "101 mennesker du ikke vil ha i bryllupet ditt", som jeg fikk anmbefalt av en av dere leserne for noen dager siden.
Derimot kom jeg over to andre funn jeg plukket meg meg på kjøp. Nemlig en bok om vampyrer, og en ny minibok med Nemi om magi!Så er det ikke til å skjule at jeg har bestemt helgas middag for denne uka:


Men da hiver jeg meg selv inn i dusjen jeg, pappa kommer om tre kvarters tid! :-)
Såå, I guess that vi reblogges!
Again, and again, and again! :-)


12.04.2012, 07:56


Bilde tatt fra: www.abcnyheter.no

Neida, jeg vet det ikke er første 1.april i dag, og ja du leste riktig! Og nei, jeg kødder ikke..
Den 30. april kommer som jeg har skrevet før; Marilyn Manson sitt nye album ut i butikkene.
På den følgende skiva vil det være 14 spor/sanger (i alle fall i første omgang), og på den aller siste låten har Marilyn Manson fått med sin gode venn Johnny Depp til å være med på ny coverversion av Carly Simons "You`re So Vain".

Det er ikke første gang at Depp og Manson er kombinert. "The Nobodies"-låta av Manson ble foreksempel brukt til filmen "From hell" som Johnny Depp hovedrollen spilte i, en film om seriemorderen Jack The Ripper.
Og noe annet jeg la merke til en gang da jeg så "Once upon a time in Mexico", som også er en film som Johnny spiller i, i en av scenene der har Depps rollefigur med seg en Marilyn Manson-matboks.

Johnny Depp har også vært med i musikalske sammenhenger før, men Marilyn Manson er hittil den første og eneste som har fått han med så en plate.
I fjor sto Johnny Depp på samme scene som Alice Cooper i London, men Manson er som sagt den første Depp har vært med å jobbet med i platesammenheng.

Hvordan de har tolket Carly Simons originalversion av "You`re So Vain" får vi bare vente noen dager på til plata kommer, men til da kan jeg i alle fall legge ut hvordan originalversionen høres ut:


Gleder vi oss? Hell yeah!
Det skal sies at det er på trommer Johnny Depp er med, med mindre de har bestemt å overaske oss med sang også, noe vi bare må vente å høre selv, eventuelt.
Uansett;
Vi reblogges!


11.04.2012, 19:22

Vært og handla mat og sånn. Gjorde en kjempesmart menneskelig tabbe på Rema. Jeg kjøpte 3 pakker pølser fra Nordfjord.. Men ingen pølsebrød, og jeg må ha pølser i brød og ketsjup! Det er en must-kombinasjon for meg! Jaja, jeg kjøpte mer middag enn som så, blant annet to pakker fiskegrateng, i tillegg til at jeg har over 20 fiskepinner i fryseren og nok ris, grøtris og macaroni, så gidder med andre ord ikke ut igjen på butikken i kveld.

Har inntil nå hatt besøk av min skjønne bror Tørris i en times tid. Og nå tenker jeg rett og slett å kose meg med en film jeg kjøpte i dag. Nemlig "Varg Veum - I mørket er alle ulver grå" :-) Og film uten godteri er som sex uten sex:Fikk nettopp høre fra brodern før han måtte dra igjen at filmen er bra, fordi han alerede har sett den på kino. En av forskjellene på oss, jeg går nesten aldri på kino :-P
Vel, vi reblogges antar jeg! :-)


11.04.2012, 13:54

 I natt ble det så jeg filmet en film med Belle. Har nå redigert den sånn at dere får se litt. Som dere ser, hun kan være aktiv, spessielt om natta/kvelden - Ikke så mye derimot på dagtid, noe som er typisk og helt vanlig taranteller.
Nettopp lakket neglene mine så nå tenker jeg å ut en tur. Er litt godtesyk, så kanskje jeg forfører meg selv ned på Nille en tur, elsker det sukkerspinnet de selger der! Har egentlig litt spinn i hybelen fra før nå, men det svindelspinnevevet til Belle er ikke mye etendes tror jeg. Hehe. <3

Heldige bebisen min, blitt filmstjerne alerede etter en dag. Eller har ikke hatt henne en dag en gang, siden det var i 15-tiden i går jeg hentet henne, og i skrivende stund er klokka snart 14 :-)
Æehm, ja. Komme meg litt ut jeg nå, greit vær er det også, hater sola riktignok - Men solbriller er ikke bare skapt for pynt!Vi reblogges!


11.04.2012, 03:02

Som jeg skrev i mitt forrige blogginnlegg som jeg la ut i går (mens det enda var tirsdag), så var jeg og pappa på en kraftstasjon på Driva i ettermiddag. Pappa er nemlig en veldig god fotograf, og jeg tenkte at jeg måtte bare høre om han kunne kjøre meg til dette stedet og være med å ta noen bilder. Alle bildene som inneholder meg har pappa tatt, de andre bildene har jeg tatt. Alle med ett og samme kamera, altså mitt eget beskjedne lommekamera! :-)

Godt å ha en slave innad i familien når man sårt brenner etter en fotosession på et forlatt og øde sted! :-)Er selv veldig fornøyd med disse bildene!
Filmet forresten en videoblogg for noen timer siden, den har jeg ikke redigert enda. Ikke lagt den inn på pcen en gang, vurderer å rett og slett slette den fra videocamera, og heller spille den inn på nytt i dag eller noe. Filmet en video med Belle (tarantellaen min) for litt siden. Videoen ble egentlig litt kjedelig, så satser på å eventuelt lage en bedre video med meg og hu senere i dag igjen!

Nå er jeg trett og tenker å legge meg! :-)
Så med masse kjærlighet og gode ønsker fra meg og Belle ønsker vi dere alle en riktig god natt <3
Sweet dreams everybody <3


God natt! :-)
Vi reblogges!


10.04.2012, 17:12

Samboer er noe jeg alltid har tenkt kunne vært hyggelig å fått en gang. Og i dag har jeg omsider endelig fått det.
Jeg beskriver i denne vakre stund om min skjønne Belle Virginia Kuklinski. Det er veldig beklagelig at jeg fikk så mange av dere til å skrive så mange gode forslag når jeg nå ikke har valgt å bruke noen av forslagene. Men jeg fant først på i dag hva den skulle hete, og det ble noe selvspikket. Belle er tatt fra den norske seriemorderen Belle Gunnes, Kuklinski er tatt fra Richard Kuklinski (massemorder fra USA) og Virginia har jeg lagt til fordi jeg syntes det låt enda fetere.

I 15-tiden i dag møtte jeg min gode venninne Jannike på dyrebutikken, riktignok klarte jeg å komme fem minutter for sent, men det gikk bra. Jannike er ei supertrålende venninne, som jeg faktisk har fått påskeegg av i dag, bare se herTusen takk Janikke! :-) Du er aller tiders, påska er reddet, jeg tar den igjen nå! :-)
Så skal dere få se min lille øyenstein, Belle! Har egentlig tre dyr i huset nå, for det er fremdeles 2 levende hoppelopper-lignende dyr i buret nå som lever og kryper. Jeg prøvde å klappe de med pekefingeren, de løper raskt! Har herved kalt de første loppene for Anders og Adolf, i og med at de skal dø innen de fire neste ukene så er det greit å kalle de opp etter noen umennesker.


Spurte om alder og kjønn på dyrebutikken. Det er altså en hunne, og hun skal være cirka et og halvt år gammel. De fleste hunner blir gjerne minst 10 år gamle! :-)


The food!


Drikkevannet, og svampen i vannet :-)
Maten ligger under belle, ser dere? :-)


Søt <3

Da skal jeg og pappa til Rise Kraftstasjon, sånn at jeg får ta noen bilder som sikkert havner på bloggen i kveld.
Vi reblogges!


10.04.2012, 12:53

Endelig, endelig kom pakka jeg hadde venta på. Det har nå gått over en uke siden bestillingen, og vel så det.
Endelig har mommy monster funnet luken til postkassa mi!

Jeg lot persiennene stå åpne i dag sånn at jeg kunne følge med som den stalkerjævelen jeg er, på når postbilen kom.
Etter jeg så bilen hadde fartet videre stupte jeg mine bein i mine beskjedne plattå, og dro den smigrende pakka ut av der den ikke hører hjemme og forflyttet den inn til hybelen - Der den hører hjemme!
Pakken inneholdt totalt 4 av 5 produktet jeg har bestilt, da det siste produktet ikke var på lager lengre, så venter fortsatt på det (Soundtracket til "The Blair Witch projekt 2" på cd).

Ja, her har jeg knipset og trikset noen bilder av pakka som nettopp er blitt miiiiiiiin <3:
"Lady Gaga - The Fame Monster", "Lady Gaga - The Remix", "Lady Gaga - Fame", forsidene av coverne! Det skal sies at jeg alerede har lastet ned alle sammen fra Itunes Store, men som den supersære autisten av en samlenerd jeg er, så er jeg veldig glad i å ha originalcoverne av all musikken jeg digger å prissette. Og jeg vet også at "The Fame" er med som cd nr 2 på "The fame monster", men igjen; når det kommer til Gaga er det greit å ha dobbelt! :-) Det som faktisk var en bonus for meg var at på cdutgivelsene så var det med to sanger jeg ikke har hørt før. "Disco Heaven" og "Retro dance freak" er to låter som jeg ikke fant på de nedlastbare versionene på Itunes Store! :-)


Baksiden av coverne ;-)

Og til slutt, filmen "Gamer" på Blu Ray, hvor jeg har lest at Marilyn Mansons coverversion av "Sweet dreams" blir brukt", altså stor grunn for meg å se filmen! Omså den blir brukt i slutten av rulleteksten, så er det for meg verdt det! :-) Dessuten virker filmen også som en god actionfilm!


Nå vurderer jeg å rett å sett bare se denne filmen mens jeg lager meg frokost. Er jeg heldig kommer omsider Nav-pengene mine i dag (siden de ikke kom i går grunnet 2. påskedag), og da kan jeg endelig også få hente Bell Vette som jeg har tenkt å kalle tarantellaen min, men det som jeg er litt usikker på er når dyrebutikken stenges, og når hun som jeg har snakket med om å kjøre meg frem og tilbake har tid, så mulig det kan bli i morgen i stede eller torsdag.. Hm.

Når vi først prater cd, så kom jeg til å tenke på noe pappa sa i går når han var her. Vinyl/lp-platene er mer og mer på vei inn igjen på markedet. Han mente at de er mer og mer inn igjen, mens cdene er på vei ut. Hva tror og tenker dere i såfall om det? :-)

Enyway, vi reblogges! :-)


09.04.2012, 22:28

For en praktfull, skitten, våt og deilig mandag dette har vært. Jeg har i dag gått en tur mot barneskolen jeg gikk på i 7 år, Vollan skole, på veien med Marilyn Manson og andre artister og band godt plantet på begge ører har jeg knipset og fikset et par bilder, som jeg med all min generøsitet har tenkt å dele med dere vakre mennesker som plumper innom i ny og ne.
Da jeg kom hjem var det første jeg gjorde å ta ut tre vaskefiller fra vaskemaskinen, og vaske plattå-lakk-skoa mine, for de var full av tørket og våt, grå og brun søle! Deretter kastet jeg fillene inn i vaskemaskinen for andre gang i dag.. Så kastet jeg meg i dusjen, men dusjet bare føttene - Sto med andre ord i t-skjorta og boxeren å dusja mine klamme føtter etter gåturen. Hjelper på litt at jeg har ullsokker under disse sorte lakkskoa.

Så jeg har skiftet sokker og bukse, rett før jeg så lagde meg noe fiskepinner og spaggeti, før pappa kom i 19-tiden og så film med meg ("Edge of darkness"). Før han kom holdt jeg på å redigere disse bildene som dere får se nå, men rakk ikke å ferdiggjøre alle. Men NÅ er de finito!

KONKURRANSE!
1 av bildene har jeg gjort noe helt spessielt med i motsetning til de andre! Finn det unike bildet som jeg har gjort noe spessielt med i tillegg til at jeg har laget de i sorthvitt!

Kan noen finne ut av hva jeg har gjort på kun 1 av bildene? :-)
Vi reblogges!


09.04.2012, 13:40

Hallais og god mandagsmorgen. Andre påskedag, og flere har nok den siste feriedagen sin i dag, mens noen få heldige jævler får startet den i dag.Jeg vil bare prestere å si; jeg har mange venner!
De er bitte litt fordelt kan du si. Men alle sammen er veldig nær meg likevel.
Hver eneste dag hører jeg fra de. Har faktisk over to hundre venner jeg. Tar tommelen opp for flere av de om dagen fordi de har så mye godt å si, om ikke alt er fornuftig så i alle fall gøyalt til en viss grad. Liker stort sett en del hver dag av det mine venner kommer for å vise meg eller si meg. Noen ganger er det bare småprat, andre ganger sitter vi kanskje og spiller et spill sammen, en sjelden gang.

Noen oppover åra har det blitt av de som også har rett og slett fjernet meg fra livet sitt, og da er det viktig å tenke for meg; vedkommende er rett og slett ikke verdt å bruke noe tid på. For jeg fortjente ikke vedkommende, og vedkommende fortjente i alle fall ikke meg. For jeg er kulere enn de som ikke vet sitt eget beste når det kommer til å være venn med meg.

Ja, så hender det noen ganger at de forsvinner alle mann. Og jeg sitter mutters alene... - Såkalt strømbrudd, eller internettproblemer... De gangene jeg for en stund skulle være uten facebook, Skype eller blogg.no er den tiden jeg plutselig er helt, helt venneløs og ensom i hele verden. Rart det der, for før, da var det ikke sånn.. Det er rart hvordan èn en gang har over 200 venner, og i neste sekund, ingen - Helvete..

Vi reblogges!


08.04.2012, 22:34

Jeg har aldri vært spessiel tilhenger av sykehus og den slags. Jeg forbinner sykdom med sykdom, folk som skal stikke deg med sprøyte ikledd hvite frakker, skremmende bilder på venteværelse også videre. For en tid tilbake fikk jeg et tips fra ei god venninne av meg om gamle Lier Sykehus.
Takk mine foreldre og eventuelt min Gud for at jeg er født i dag i det landet jeg er født i. Og at jeg ikke var ung på begynnelsen av 1900-tallet, hadde jeg da vært født i Lier foreksempel, da... Det som mange i dag kaller for gamle Lier sykehus ble bygget i 1925 under navnet "Lier asyl", på det meste skal det ha vært rundt 600 pasienter der samtidlig. Gamle Lier sykehus besto av totalt sju bygg, hvor fire av de ble stengt på 80-tallet. Tre av de var enda i drift i 2011. Og Bjørn Eidsvåg har vært sykehusprest der fra 1981 til 1988.


Bilde tatt fra: vg.no

Jeg har bare lest noen få artikkler på nett, og hva som er sant og eventuelt ikke, vet jeg ikke. Men det jeg har lest om Lier Psykiatriske Sykehus er ikke spesifikt en fargerik fortelling for barn. Pasienter skal ha vært stenget inne på livstid og blitt behandlet av pleierne som om de var noen sjelløse dyr. Lobotomering var slettes ikke uvanlig, noe som vil si at metallredskap som kan minne om strikkepinner ble banket inn gjennom øyehulen og inn mot pasientenes hjerne. Hvorfor spør du? Legene/folka som var ansatt der mente at det ville ødelegge nervene hos pasientene, og at de dermed ikke ville føle noe lenger... Jippi, sånn skulle det vært i dag å!

På dette sinnsyke sykehuset skal også 20 kvinner blitt dopet ned på det som vi i dag kjenner best som LSD.
I et bygg på 3 høye etasjer skal flere 1000 menenskeskjebner vært innelåst, isolert fra resten av omverdenen.
Selv i dag skal det ligge igjen utstyr som ble brukt mot pasientene i det uhyggelige, kalde, umenneskelige sykehuset.

I de siste årene har ungdommer brukt sykehuset som tilholdsted, noe som visstnok skal være ulovlig, men det blir gjort likevel. Også funnet tekster der noen har skrevet og fortalt om at de har tilbringet Halloween på gamle Lier sykehus. I følge Liers ordfører Ulla Nævestad i 2009, var/er hun redd for at bygget skal rase og at det er en av hovedårsakene til at det i utgangspunkt ikke er lov å tre seg inn der nå, og forskjellige politikere i Lier har også kommet med ønsker og forslag om å rive bygget.

I følge en viss Yngve Åkvåg mente han i 2008 at det bare er tidsspørsmål før noen ungdommer vil bli skadet og i verste fall drept av at bygget skal falle sammen og at først da vil noen reagere ordentlig og få revet det.

Her er noen bilder jeg har funnet fra nettet som viser hvordan det så ut/ser ut, og hva slags instrumenter som har blitt brukt:

Bilde tatt fra: liernett.no


Bilde tatt fra: liernett.no


Bilde tatt fra: liernett.no


Bilde tatt fra: liernett.no


Bilde tatt fra: liernett.no


Bilde tatt fra: liernett.no


Bilde tatt fra: gamle-lier-mentalsykehus.piczo.com


Bilde tatt fra:
gamle-lier-mentalsykehus.piczo.com


Bilde tatt fra: gamle-lier-mentalsykehus.piczo.com


Bilde tatt fra: gamle-lier-mentalsykehus.piczo.com


Bilde tatt fra:gamle-lier-mentalsykehus.piczo.com


Bilde tatt fra: gamle-lier-mentalsykehus.piczo.com


Bilde tatt fra: gamle-lier-mentalsykehus.piczo.com


Bilde tatt fra: gamle-lier-mentalsykehus.piczo.com


Bilde tatt fra: gamle-lier-mentalsykehus.piczo.com


Bilde tatt fra: gamle-lier-mentalsykehus.piczo.com


Bilde tatt fra: gamle-lier-mentalsykehus.piczo.com


Bilde tatt fra: gamle-lier-mentalsykehus.piczo.com


Bilde tatt fra: gamle-lier-mentalsykehus.piczo.com


Bilde tatt fra: gamle-lier-mentalsykehus.piczo.com


Bilde tatt fra: gamle-lier-mentalsykehus.piczo.com

Når jeg først er i gang med å skrive om dette, så har jeg også lest et sted i kveld at det vil komme en film om dette stedet. Og den skal i alle fall jeg se!
Vi reblogges!0
08.04.2012, 20:45

Actionfrelste spillfanatikere på min alder, eller eldre bør vite av "Hitman 2".
Selv har jeg alltid digget agent 47. Den genmodifiserte leiemorderen uten navn. Men fra digging til hat.. Personlig er jeg ikke noen ihugga dataspill-fyr, Det å foreksempel styre enn annen person med et tastatur og en mus er for meg bare inviklet i forhold til hvordan jeg opplever det på plattform som Xbox 360 og Play Station 3/2."Hitman 2" har jeg derimot spilt på Play Station 2 i tillegg til pc-versionen jeg eier, og det er ikke pc-formatet som er hovedutfordringen, det er årgangen på selve spillet. Spillet ble slippet ut i 2002 og det er en rekke irriterende ting med spillet, som vitner om at det kommer fra en tid spill ikke var nok videreutviklet enda.
Grafikken er kjedelig og enkel, og vanskelighetsgraden er over grenselig høy. Hitman-spillene SKAL være utfordrende, og man SKAL organisere, og ikke leke Rambo. Men det er ikke det som er problemmet heller. For planleggingen går noen lunde, men det er noen småting som for meg blåses stort opp.

Foreksempel, hvis man dreper et offer i spillet.. La oss si foreksempel en melkebil-mann. Da kan jeg hjemme han bort i en krok, og bytte til hans sitt antrekk. Hva faen hjelper det når alle vaktene trekker frem pistol mot meg så fort de ser meg UANSETT?
Dette har skjedd til tross for at ingen har funnet noen lik enda. Hadde de funnet liket fra vedkommende jeg har kverka, helt ok!
Men at de trekker frem gunnerne sine som noen fuckings terrorister og plaffer meg ned uansett, hva er da vitsen med å i hele tatt prøve å kle seg ut? Heldigvis har skaperne av serien gjort noe med dette da de skapte oppfølgerne.

Det var en ting, en annen ting som irriterer meg er noe som går på lyden fra medkarakterene rundt omkring. Spillet har vanskelig for å la meg skille mellom om noen er i samme rom som meg selv, eller om det er flere vegger og dører som skiller oss. Altså, noen ganger noen foreksempel hyler i et annet rom er lyden fikset så dårlig at de høres ut som om det kan være akkurat der du er nå!Jeg kan fortsette i det uendelige. Dødeligheten til motstanderne er også litt usannsynlig. Noen ganger må jeg liksom skyte noen 20 ganger på nært hold før de skal falle over ende.. Og når det gjerne er 50 mann i nærheten som da er informert om situasjonen og skal til å pågripe meg så sier det seg selv at det er en fuckings unfair match! xD

Jeg liker Hitman, men er på grensen av å forakte "Hitman 2". Skjønner meg ikke på folk som liker gamle spill, spessielt ikke på pc!
Folk er sære sier jeg bare, og merka at det var den rette påskekyllingen som slapp sin atombombe i kveld også.
Vi reblogges!


08.04.2012, 16:53

Hår, hår, hår, hår, hår..
Klippemordermaskinen min har i dag fått en liten visitt over og rundt hodet mitt. Hodet mitt måtte til slutt gjøres klar til tarantellaen min kommer tirsdag eller onsdag, og når jeg får den kan jeg ikke ha noe hår på hodet. Hvorfor? Det er mye diggere å ha den på hodet uten! Offcurse!
Så fotogen som jeg er så valgte jeg å foreviggjøre den nydelige, rørende prosessen av operasjon Kill Hair, som foregikk i begynnelsen med en hårklippe-saks og delvis etterhvert med hårmaskina mi!

Etter at håret på hodet var tatt, tok jeg og byttet hårmaskina mot barbermaskinen for skjegg, og massakrerte likesågodt skjeggstubbene også! Nå føler jeg meg endelig klar for tarantell og vår! Ja, så var det de bildene. Før og etter og underveis! :-)


Fronten, før oppstartsfasen. Gi faen i doptrynet!


Venstresiden min (hvem sin skulle det ellers vært?.) før oppstartsfasen!


Høyresiden min, før oppstartsfasen!


Her har jeg så beskjedent begynt litt, men bilder underveis er like viktig som før og etter - Og ikke minst underholdende for enkelte av dere :-P


Her har jeg begynt litt ja, vakkert syn!


Bø!


Klippe, klippe, klippe, klippe! Elsker å klippe i meg selv!


Vasken har helt random fått seg kvikk hårvekst!


Zombie-Bjarne på nytt tokt!


Zombie-Bjaaaarne!!!!


Merkelig hvordan håret i vasken bare vokser, mens håret på hodet minker..
Omsider ferdigdusjet, ferdigklippet og ferdigbarbert! :-)


Jeg syns, helt ærlig jeg ble fin jeg! :-) Fornøyd med resultatet selv!

Tror dette er enten tredje eller fjerde gang at jeg har klippet meg selv sånn helt på egen hånd, forrige gang var det grunnet impulsivt raserianfall hvor jeg hadde "behov" for å la det gå utover noe, og da ble det forsåvidt ikke like pent..

Enyway!
Vi reblogges!


08.04.2012, 12:08

Kort eller kontant? - Det er fremdeles penger!
Uvitene kan lett si at har du penger så har du alt. Jeg klorer meg i hodet, og undrer fortvilet hvem som er foreldrene til vedkommende.
Så flytter jeg fokuset bort fra han, og dirrigerer det mot meg selv. Med penger har jeg i løpet av årene kjøpt mat, drikke, godterier og andre usunnheter, filmer, musikk, et sted å bo, klær, renslighetsprodukter, sminke, bøker, møbler, pynt... Ja, listen er uvesentlig i det store bildet.
Poenget mitt er at etterhvert ser jeg tilbake på den gangen jeg ikke tjente noe. Den gangen jeg ønsket meg veldig mye, nå har jeg så og si alt det jeg ønsket meg før; egen pc, eget sted å bo uten foreldre, en musikkdings med jæææævlig mye musikk, min egen klesstil, ja også igjen er eksempler uvesentlig. By the way, jeg savner litt den tiden jeg kunne drømme om alt dette før jeg fikk tak i det!

Jeg har kommet til det punktet at når jeg har fått tak i noe så ville jeg om ikke da, så i alle fall senere bare ha noe nytt igjen, eller bare enda mer.
Pc`en jeg har nå var en av de beste jeg kunne skaffe meg i sin tid.. Nå vil jeg bare ha en ny.
Desto dyrere mine ønsker har blitt, desto vanskeligere har det blitt for meg å motivere meg til å fått kjøpt de, desto lengre tid det har tatt, desto mer deprimert og frustrert blir man.Jojo, men dette hadde jo ikke vært noen sak dersom du hadde vært enda rikere, tenker du?
Forskjellen hadde ikke vært så stor, jeg hadde da hatt en annen og bedre pc ved meg nå, men jeg hadde fortsatt senere bare ønsket meg noe nytt og enda flottere...

Jojo, men det hadde jo ikke vært noe problem dersom du hadde hatt enda mer penger til at du kunne få tak i det igjen?

La oss si at jeg hadde sum uendelig på kontoen min... Da ville jeg risikert å fått tak i alt jeg hadde ønsket meg som kan kjøpes, resultatet da hadde vært at jeg hadde ikke hatt noe mer å spare til lenger, og dermed mistet den gleden som for meg er tross alt noe betydelig for å leve.

Jojo, men ingen får sum uendelig?
Nei, men det var bare et eksempel på at jeg ikke tror store eller små summer på bok har noe vesentlig betydning.

Har du for mye og oppnådd "alt", så savner du den tiden du hadde noe å drømme om igjen, har du for lite så kan det fort også bli en klage som skaper frustrasjon.

Med penger kan man kjøpe et hus, en hytte, en villa, et slott - Men det betyr ikke at man alltid kjøper et hjem? (Hva er egentlig et hjem?)
Ja, så kan man også kjøpe mennesker hvis man er diskrè nok - Men en venn?
For all del, ikke glem at man kan skaffe seg ei hore for sex, for penger - Kjøper du nødvendigvis tilfredstillelse på kjøpet?Man SKAL ALDRI bli fornøyd, man skal ALLTID ha noe å strekke seg til. Har man alt kan man fort føle at man sitter med ingenting, fordi gleden til å gå fremover er brukt opp, da du har nådd toppen, og da er det alt gjort!
La meg oppservere noen ting jeg ikke har kjøpt for penger, men som har kommet likevel, og faktisk gitt meg en betydelig større glede en foreksempel tven, pcen og filmene mine.

Mine beste venner Sara, Camilla og Renate, de har jeg aldri betalt en eneste krone for å "eie" eller "leie".
Likevel har de alle sagt ja til å være "mine". Uten dem så hadde mange dager vært anderledes. Helst til det forværre.
Jeg har funnet flere mennesker oppover åra, som jeg rett og slett elsker, prissetter og er utrolig glad i - Mer enn noe av det jeg har funnet for salg.

Bloggen min, den kostet heller ikke noe å opprette, den har gitt meg veldig mye lærdom, liv og glede den også.
Jeg kjøpte aldri foreldrene mine, hadde det ikke vært for dem hadde jeg ikke fått leve som meg selv. Hadde jeg ikke fått leve hadde jeg ikke fått gleden av å dele disse ordene med deg og de andre rundt deg på denne planeten som måtte lese.

Hadde jeg ikke levet så hadde jeg ikke fått opplevelsen av å kjenne gleden av å ha grått, ha fått en klem, å ha blitt godtkjent, elsket og prissatt av andre. De beste tingene i livet jeg har snublet over, betalte jeg ikke for. Ikke de aller, aller beste!
Familie og venner når rangstigens topp av glede, forståelse, aksept, kjærlighet og varme - Det er mye mer enn pcen, Ipoden min, hybelen min, og alle verdens uendelige pengesummer noen gang kan gi!Det man derimot kan handle med penger er ulykkelighet, terror og sår. Med penger kan vi kjøpe oss mennesker, vi kan handle våpen og krig, vi kan handle urettferdighet og desto mer grådighet hos oss selv og andre. Penger er et skummelt våpen.

Punktum, og dermed basta!
Vi reblogges!


07.04.2012, 21:42

Jeg elsker morderer! Det er fryktelig skrevet og sagt, men ærlig!
Men akkurat som bloggere og andre mennesker så er det noen av de jeg rett og slett ikke har noe til overs med også. Desto lengre tilbake på målestokkens tidstall man piler, desto mer interesange og psykere synes jeg nesten det er.
I kveld tenkte jeg å plassere godeste Ed Gein nede i rampelysets onde sirkel Who the fuck is Ed Gein?... WHO THE FUCK ARE YOU?

Edward Theodore "Ed" Gein" ble født 27. august 1907 i La Crosse i Wisconsi. Hans foreldre og familie var religiøse (som hittil alle slektene til de morderne jeg har beskrevet også var. Tankevekkende?) og Edwards mor foraktet Edwards far, men grunnet deres tros meninger om skillsmisse, ble de ikke skilt. Edwards mor Augusta Gein drev en mindre matbutikk, og kjøpte til slutt en gård i utkanten av Plainfield i Wisconsin. I frykt for at utenforstående ikke skulle påvirke hennes sønner, flyttet hun dit, Edward dro kun utenom for å gå skole, men mest av alt brukte han tiden sin på å gjøre gårdsarbeid.
Den religiøse, lutherske moren var ikke helt vel bevart, og hun strødde på med mange historier om hvor ond verden var. Hun kunne også fortelle sine to gutter at alle kvinner i verden, inkludert henne selv, var prostituerte og at de var Satans instrumenter.
Jeg spørr alerede nå.. Er det rart at Ed(ward) "Gein" ble en psyk, psyk man etterhvert?


© Bildet tatt fra: 3dposernow.com

Hver dag brukte moren til å lese av bibelen til guttungene sine, som regel selvutvalgte vers fra det gamle testamentet om død, mord og guddommelig gjengjeldelse.
På skolen ble en noe sjenert og feminim Ed Gein offer for mobbing, han hadde blant annet en tilfeldiglatter-uvane som gjorde at det kunne høres ut som han lo av sine egne vitser til tider. Bedre ble det ikke for han da hans mor slo han hvis han mot all formodning skulle forsøke å skaffe seg venner. Som de fleste barn ville Gein gjøre moren sin fornøyd, men moren hadde nærmest en forhåndsbestemmelse på at de skulle være det samme sviket som hun mente faren deres var. Under ungdomsperioden ble brødrene mer og mer røsrevet bort fra andre folk og hadde stort sett bare hverandre.

Da faren George omsider døde av hjerteinfarkt i 1940 begynte Gein og broren med strøjobber for å få bedre økonomi på gården. Ed begynte etter en stund å jobbe som barnevakt for andre i nærmeste nærhet av gården, noe han trivdes med og likte. Han trivdes generelt bedre med barn enn med voksne, og slik var det med de han kom best og dårligst overrens med også. Med årene begynte broren Henry mer og mer å avvise morens trangsynte og mørke syn på verden, og snakket stygt om henne til Ed som ofte svarte med sjokk og ubehag.
16. mai 1944 satte Henry fyr på en myr i nærheten av gården og brannvesenet ble kalt inn for å slukke, noe de klarte mot slutten av den dagen. Et mannskap startet etterpå et søk i nærheten, og Henry ble funnet død. Siden han ikke ble funnet med noen brannskader eller sår, var det trolig hjerteinfarkt som hadde tatt han av dage, senere ble det oppført at han hadde blitt kvelt av røyken, som skulle være dødsårsaken.


© Bildet tatt fra: http://a2.ec-images.myspacecdn.com

Etter Henrys død bodde Ed alene med sin mor inntil hun døde etter en rekke slag, moren døde 29. desember 1945. Dette forandret selvfølgelig Ed og påvirket han sterkt, for han hadde tross alle hennes forferdeligheter mistet den personen han så på som sin nærmeste og beste venn. Ed var veldig isolert fra alle andre, og var dønn alene. Hans inntekter fortsatte å komme fra strøjobber han gjorde på gården, og han gjorde om sitt mors rom om til sitt eget.

Cirka 12 år etter morens død forsvinner jernvareforhandleren Bernice Worden, og Ed ble misstenkt. I følge Bernices sønn hadde Ed vært i butikken kvelden før. Politiet bestemte seg for å gå gjennom Eds leilighet og fant Bernice, vel det som var igjen av han, da han blant annet viste seg å være halshugd, og han hang opp ned etter et tau som var bundet rundt håndleddene. Han var også skutt med en rifle og lemlestet ETTER sin død.

Det var ikke noen beskjedne resultater som ble funnet i Eds gårdsleilighet. Blant annet ble det funnet fire neser, ni masker av menneskelig hud, ti kvinnehoder med toppen sagd av, en lampeskjerm laget av huden fra et menneskelig ansikt, boller laget av hodeskaller og Bernices hode i en kornsekk.


© Bilde tatt fra: isthistobe.com


© Bildet tatt fra: fuckyeahserialkillermemes.tumblr.com

Alle de syke gjenstandene som ble funnet ble grundig fotografert og etterforsket og deretter grundig destruert.
Under avhør fortalte Gein at han mellom 1947 og 1952 hadde gjort såpass som 40 besøk på tre forskjellige gravplasser, hvor han hadde gravd opp lik. Han hadde blant annet gravd opp middelalderende kvinner som skulle ha lignet hans mor, tatt ut organene deres og tatt de med hjem.

Ja, den moren hans, den moren. Kort tid etter hun døde hadde Gein attpå til bestemt seg for å ta en kjønnskifteoperasjon, og forsøkte å lage sin egen kvinnelige "outfit" så han kunne late som han var en kvinne. Til tross for alle kvinnene av forskjellige utseende han hadde gravd opp hadde han "nektet" seg å hatt sex med de, fordi han naturligvis hadde funnet ut at de ikke luktet så godt for han.

Under et avhør i Waushara ble Gein fysisk overfalt av politimannen Art Schley, som hadde banket hodet hans flere ganger mot en murvegg. Art døde senere av hjerteinfarkt, og mange som kjente han mente at art var traumatisert av Geins horrible terror.

Under en rettsak i 1957 ba Gein om å ikke bli dømt på grunn av sine sinnsyke gjerninger og sinnsydom, og ble erklert som mentalt inkompetent og uegnet for å kunne stilles til retten. Ed Gein ble tilslutt flyttet til et sykehus for folk som sitter i fengsel, et fengsel med maksimal sikkerhet. Sykehusoppholdet ble ikke av det lengste slaget, da legen hans mente at han var tilregnelig nok for å stilles til retten. Han ble etter en ukes rettsak funnet skyldig i sitt første drap, og ansett som "lovlig gal" og ble for resten av sitt liv satt inn på et mentalsykehus.


© Bilde tatt fra: psicomissho.blogspot.com

Ed døde til slutt i 1984 da hjertet sa takk og farvel grunnet kreft. Eds grav har i løpet av årene blitt hyppig vandalisert, og asylsøkere blant annet hadde fjernet biter av gravsteinen hans som en slags suvenir, før mesteparten av gravsteinen ble stjålet i 2000. Gravsteinen ble funnet igjen juni 2001 og har nå fått sin plass på et museum.


07.04.2012, 17:52

Det kan hende at jeg er den eneste som er satt sånn sammen, men i såfall ikke så synes jeg følgende tema er interesangt.
Akkurat som hva du drikker og spiser kan påvirke fargen på urinen din, og antall rosiner øker sjansen for sprutbæsj fremfor hardere bæsj, så har jeg også funnet ut at mest sannsynlig så kan søtsaker og smågodt øke sjansen for tykkere og større sædproduksjon enn en del annen mat.

Mulig jeg er helt på vidda nå, men jeg har ofte erfart at jeg får større cumshots ved onani om jeg foreksempel har bøtta på med snop, enn om jeg nettopp har spist 6 knekkebrød med ost og skinke foreksempel. Er det noen her som kan si at jeg har rett i dette? Er fett, sukker og snop med på å skape mer sæd? Eller er det bare en fiks ide som jeg har fått?Enda en grunn til at jeg tar opp spørsmålet; Jeg har kuttet veldig ned på godtespisingen og det har nesten virket som om sæddosene ved onani har gått ned i samme tid. Og at kvaliteten har svekket litt, da det hender at jeg har smakt på meg selv. Ikke noe sensur på dette bordet!
Så har jeg rett, eller danser jeg med forvirrede ulver på vidda?

Eksperter, sexmonstre og erfarne mennesker; Hva tror dere? Gir en økende godtepose en økende godtepose?
Vi reblogges!


07.04.2012, 15:09

For noen dager siden jamret og klaget jeg over at jeg hadde dårlig råd, og at det er røddag mandag, noe som resulterer mest sannsynlig i at ytelsen fra Nav kommer tirsdag i stede for en normal mandag!
Vel, i går fikk jeg handlet sånn at jeg har nok middag og annen mat til tirsdag. Og så hadde jeg igjen litt ekstra, så... Det ble brukt på noe gotherier! Eks-Jesus-produsent Mel Gibson fra "The Passion of The Christ" skal jeg også bruke de neste minuttene mine på, da jeg nå skal se ferdig "Edge of Darkness" som jeg handlet i går, men var for trett til at jeg orket å se den ferdig.Pælme like godt alt i ovnen!
Noen her som har sett Edge of Darkness, og utviklet noen meninger om den der og da og i ettertid?
Hva mener dere forresten om Mel Gibson?

Vi reblogges!


07.04.2012, 12:39

Dette innlegget er fortsettelsen på "Påskeharen Zwizth Eggløsning".


Det hadde gått noen timer siden Zwitzhs forsvinnelse nå. Ingen i harelabben hadde enda fått det med seg.
På det påskefyllte kyllingkontoret til general Gul satt en noe overruset kylling-leder og ruset seg på speed mens han mottok den ene kaklende telefonen etter den andre, fra rosafeminister som enda ikke hadde fått utlevert sine egg til småkos i påsken.

Med telefonen på den ene siden av hodet og kokainstøv dekket på andre siden satt han der og måtte ta i mot dritt fra rasende feminister.
- Merk mine sanne ord frøken Anka, dette er siste gang Zwitch har jobbet for oss, kremtet han kvikt.

Skravlet i den andre enden gikk i et salig kjør. Salig er den som klager på påskegodtets mangler.
- Ja, men se nå til helvete å få den mascaraen ut av øret og hør hva jeg sier da! Zwitch Eggløsning skal aldri mer jobbe for meg igjen, neste år får De eggene Deres.. Alle kan gjøre feil og jeg gjorde min da jeg ansatta han... Greit... Men det er flere som venter her... HADEBRA, avsluttet han med et skrik.

- Jævla hurpedås, klekket han ut.Han fløy ut av godstolen sin og begynte å løpe på sine små bein på jakt etter Zwitzh. Men hvor enn han kaklet og fløy.. Han fant ingen Zwitch. Verken en død eller levende Eggløsning.

- Får jeg tak i den judasen skal jeg personlig spikre ørene hans fast med neglene til nabokjærringa og personlig skrelle av han all pels og kjøtt med mine egne klør!

General Gul var utvilsomt rask i replikken og ikke direkte glad.
I det han fartet mot den ene garderoben til den andre gjorde han et funn han ikke hadde sett før i harelabben. En tornekrans.

- Hva faen, bor det skaphomseharer her også.. I såfall blir det granskning etter påska. Noen bøgharer skal jeg faen meg ikke ha i min hule!

Akkurat i det han sa det, kom en tankesky som skulle ha inneholdt flashback fra den tiden han som ung ble rævkjørt med stumpen i været av hans onkel, mens de usle kråkene i nabolaget holdt han fast, men Zwitzh hadde ikke tid til flashbacks for øyeblikket, så han valgte å fise vekk skyen med sin egen røyksky.

Sekunder etter han hadde fått daffet bort skyen sin, klarte han akkurat å merke seg hva som ble sagt på Hønsenytt i radioen som sto på i alle de tusen høytalerne som var instalert i hulen.

- Kaklenytt! En livsdømt medfange i Amerikas kretser har rømt. Fire politibetjenter er funnet stukket omskåret med noe som kan vitne om, morderens egne tånegler...

Stort mer enn det rakk ikke noen i labben å høre i det alt plutselig ble helt mørkt, ett strømbrudd hadde nådd toppen av kransekaken!
- Faen i helvete, faen i helvete, kaklet general Gul.
- Makan til rød påske har jeg aldri sett.., fortsatte han.
- Og rødere skal den bli, sa en ukjent stemme i mørket.
- Hvem der?, kaklet general Gul.

Et hugg hørtes så beskjedent. Omsider bestemte det mørklagte teppet seg for å fly avgårde, og lyset slapp igjen til.
I det samme lyset var tilbake var general Gul forsvunnet. Det eneste som lå igjen der han sto, var en kyllinggedigen blodflekk, som inneholdt den dosen blod som bare en kylling kan eie.

Vi flytter oss noen mil unna, og vi lar tiden gå noen påsketimer frem.
På et fjell i Filipinene sto det en hvitkledd, langhårete manneskikkelse uten sin tornekrans og glorie.
Der sto Jesus Christ Superstar og hans nye kompanjong og følgesvenn; Anti-Christ Superstar, bedre kjent som Charles Manson.

- Her har du suppen din herre Jesus. Kokte hareinvoller blandet med ferskt kyllingblod som du ba om, smilte Charles.
- Takk min sønn, Gud være med deg når jeg ikke lenger er det. Jeg er blitt syk og har ikke kunnet være her for menneskene på lang tid, sukket o store Jesus Christ.
- Med all respekt, De er gammel. Men når jeg endelig en gang får startet Helter Skelter, da skal de brune kyllingkrekene i samfunnet få bøte, og du skal igjen få nok blod så lenge du gidder å være blant menneskene, svarte Charles sin herre.
- De er en meget god mann Charles. De handler i min fars navn, og De har alltid vært en god venn for meg. Min far vil belønne deg rikt når De kommer inn i dødens rike, smilte Jesus.
- Så lenge jeg har den store ære av å holde liv i herrens sønn så er jeg lykkelig. Vi har blitt et godt team!
- Ja, vi har det, og derfor ønsker jeg deg den fortjenelsen du skulle hatt for så lenge siden, i Guds navn dreper jeg deg herved så du får møte din herre. Jeg har ikke vært helt ærlig med deg, det er ikke min far som er den du skulle handlet for. Og spessielt tro i hans navn har du heller ikke alltid vært.Charles kvikket til. Opp gjennom det rusforurensede hodet skjønte han i siste stund at han var blitt narret av rusen, The Beatles og Guds sønn.
Gamle Charles rakk ikke noen stor avslutningsreplikk før Jesus ut av lommene sine dro en tornetråd opp, og slengte de rundt halsen på Charles.

Vel, i det sanne bildet gjorde aldri Jesus det. For hele dette påskeeventyret var kun bassert på hallusinasjonene hos en foreldret massemorder fra de skjønne 60-årene.
Med blandete følelser strammet Charles tornetrådene rundt sin egen hals, blodet silte neddover fjellveggen. Det rant nedover de gråkalde veggene, og dannet sitt mønster.
Et påskemysterium er for oss oppklart, og påskens idylliske vesen kan leve videre, enn så lenge!
666THE END666


06.04.2012, 19:57

Farger, hva trenger vi egentlig farger til? Sånn egentlig.
Personlig synes jeg at sort-hvitt er utrolig flott, og minnes den tiden jeg trodde på ramme alvor at hele verden levde i en kornete sorthvitt verden med rask tale og lyst stemme bånd. Naturligvis var det bare uvitenhet av en yngre gutteklatt som hadde spiret opp grunnet at de fleste tv-klipp han hadde sett fra gamledager var like fargeløse som en livløs nazisoldat fra andre verdenskrig.

Jeg har vandret rundt i bygdehølet mitt denne lørdagskvelden, og knipset noen bilder, som jeg har tryllet vekk fargestøvet fra!
Vel bekomme!Sort som natten, grå som katten, sa hornhinne-gubben og tok kjøttøksa han hadde i hånden, før han kutta all kontakt med omverden, og fikk evig hvile til faren kom og dro han inn i et brennende hete av blodig alvor igjen!

Vi reblogges!


06.04.2012, 12:19

Innimellom alt påskekaoset er det flott å fremdeles ha en gothepose å kose seg med. I høst ble jeg den heldige eieren av et par fantastiske plattåsko i lakk. De handlet jeg hos min venninne Lisa som driver nettbutikken Black Widow. En klesbutikk som strekker seg lengre enn butikker flest, for at kunden skal bli absolutt fornøyd. Der kan du også få spessialbestilt design på foreksempel sko, eller spessialbestillinger innen hair extensions, bare for å nevne noe.
Lisa har siden 18-årsalderen interessert seg spessielt for det mer mørke og gjerne gothiske, og det har også vært med på å prege det fantastiske resultatet av en nettbutikk hun har fått til i dag. Som kunde av Black Widow, og som eier av mine sko vil jeg på det helligste og varmeste råde alle til å sjekke ut butikken og gå for et kjøp eller to om du finner noe som interesserer deg. Black-Widow.org, der altså! :-)
Det er også opprettet en egen facebook-side for Black-Widow som kan joines og besøkes her!

Jeg har vært så heldig at jeg har fått fråtset litt i Lisas tidsur, og resultatet av det ble et splitter pine nytt intervju, som dere skal få her!


Hvor lenge har du vært opptatt av sko, korsetter og andre klær? Hvordan fikk du ideen til å starte denne Black Widow?
Jeg er jo jente så så det ligger i genene, hehe, men den mer mørke stilen begynte jeg å utvikle da jeg begynte å designe klær som 18 åring.
Det å starte Black Widow har vært en drøm så lenge jeg kan huske, selv før jeg visste hva jeg skulle selge. Jeg har noen papirer der jeg rabla ned at butikken skal hete Black Widow og jeg var overlykkelig da jeg fant ut at mange år senere så var navnet fremdeles ledig.

Jeg jobbet som butikk ansvarlig på Duo Shop da jeg kastet meg uti det å startet firmaet.

Jeg vet ikke hvordan det er nå, men i alle fall før kunne du ta i mot spessialbestillinger hvor du kunne dekorere på spessielle mønster og lignende på enkelte produkter, foreksempel sko. Gjør du det fremdeles?
Det gjør jeg, jeg strekker meg langt for at mine kunder skal være fornøyde.


© Bildet tilhører Lisa/black-widow.org

Er det mange av sånne bestillinger du får perr dags dato. Og hva får de fleste spessiallbestillingene ut på? Har du foreksempel noen gang måtte sagt nei fordi det var noe med ønsket som ikke var gjennomførbart der og da?
Jeg har faktisk ennå ikke fått den type bestilling og det jeg selger mest av for tiden er mine hair extensions.

Når du lager noe til deg selv, hvor kommer inspirasjonen fra?
Det kan være alt og ingenting, filmer, noe jeg har drømt, plutselige innfall, jeg er rar sånn, hehe.

Har du noen spessielle moteforbilder?
Hmm.. Jeg tror ikke det, altså jeg liker mange stiler jeg har sett/ser, men jeg jeg ser ikke på de som forbilder.

Hvordan føler du at konkurransen fra andre nettbutikker er i forhånd til din egen? Har du mange faste kunder?
Og hvorfor skal folk velge Black Widow fremfor en annen butikk?
Jeg ser ikke andre nettbutikker som noe konkurranse i det hele tatt da jeg tilbyr så mye mer og jeg gir faktisk mine kunder mye for pengene. Min nettbutikk er ikke kun for de som har god råd, men også for de som meg selv, som synes at det er drøyt å betale 1.000,- for en plain skjorte du kan finne på H & M.

Jeg har ikke mange kunder da det er fremdeles mange som ikke kjenner til nettbutikken min, men jeg brenner for det jeg gjør og jeg kjører for fullt hver dag for å spre ordet.

Hvorfor velge Black Widow? Fordi den er unik, med rikige priser i forhold til produktet og her finner du min egne kles kolleksjon/tilbehør samt costum made hair extensions, er INGEN andre som tilbyr det.
Mesteparten av klærne er laget av gode stretch-materialer slik at de føles komfortable og størrelsene er svært nøyaktige, verken større eller mindre enn hva størrelses etiketten oppgir. Mange som tilbyr XXL er for små for meg å jeg er en XL jente! Jeg jukser ikke med størrelsene.

Så og si alle som har handlet har gjort noen bommerter oppover åra, hva er det verste angrekjøpet du har begått selv hos en annen butikkkjede? (Trenger ikke nødvendigvis være klær, kan også være generellt)
Verste kjøpet ever var faktisk på Manillusion, jeg betalte 1.300,- spenn for en bukse som hadde større utskjæring bak enn foran så halve ræva mi hang ut når jeg bøyde meg haha (nei jeg satte den ikke på feil vei) det var masse penger rett i dass.

Dette er noe som aldri vil skje med Black Widow kleskolleksjon da jeg tester de på meg selv først for å finne alle mulige feil.

Hvis vi nå skal bevege oss litt utenfor klær og mote-seksjonen. Døden, for mange et tabulagt tema, for andre ikke. Hvordan stiller du deg til døden som snakkeemne, og er døden noe du frykter?
Jeg tror alle tenker på døden gjennom livet, men samtidig så tenker jeg at kommer den så kommer den. Hvis jeg skal være opptatt av den så går jeg glipp av selve livet, så jeg foretrekker å tenke på de jeg heller vil skal dæve før meg, hø hø. Nav, x`er..

Det finnes en rekke snåle sjeler som har fått sine ønsker om etter døden oppfylt. Tegneserieskaper Mark Gruenewald ble foreksempel blandet med blekk og brukt til å trykke hans første oppslag av tegneserien Squadron Supreme. Mens en del andre har valgt å bli begravd med noe i stede. Har du noen mer eller mindre sære tanker om noe lignende?
Må bli mine halsbrann tabletter, jeg er sikker på at halsbrannen vil følge meg, selv i døden.
Og et leopard-teppe, jeg har en besettelse for leopard-mønster.


Har du en utbredt musikksmak? Hva spilles det mest av?
Når vi snakker om sær.. Jeg hører på veldig mye, en del vil jeg ikke andre skal vite at jeg hører på engang, hehe.
Er lettere å si hva jeg IKKE hører på; jazz, country, boybands, opera, blues, hip hop, Abba og Jahn Teigen, som er naboen min sin favoritt... På repeat...

Og hvordan er du når det kommer til film og tv?
Slave! Elsker alt av film og kunne ikke klart meg rn hel dag uten, men tv har jeg slutta å se på for tre måneder siden, reklamene begynte å gi meg tvangstanker som inneholdt våpen.


© Bildet tilhører Lisa/black-widow.org

Uten for stor sikkerhet vil jeg påstå at absolutt alle har minst en fobi eller frykt. Hva frykter du mest av alt i verden?
At moren min skal leve for evig, å bli spist levende, og at jeg skulle gi opp min daglige kamp mot urettferdighet og fordommer.

Gud eller ikke Gud er for mange et stort spørsmål, hvordan stiller du deg til religion? Tror du på noen guder?
Jeg ser på bibelen som verdens best selgende eventyrbok og jeg ser på religion som en hjernevaska sekt hvor folk dreper i "Guds" navn. Men jeg bryr meg ikke sånn generelt om hva slags guder folk tror på så lenge de holder kjeft om det i nærheten av meg og ikke prakker sine tro på meg.
Jeg mener at mennesket selv er i stand til ren onskap og ren godhet. Men alltids greit å ha noen skylde på, hehe.

Jeg er helt fordomsfri når det gjelder sexuelle legninger og jeg digger Drag Queens, crossdressere, homser og lesber, ingen "gud" skal nekte meg det
.

Mange mener at dagens vampyrer er en skam mot de originale? Som foreksempel glittervampyren Edward i Twillight som blomstrer i solskinn. Hva er ditt forhold til vampyrer, og hva mener du?
Hahahaha... Jeg er såå enig der. Det har blitt helt lattelig! Disse gutta smelter hjertene til alle wannabe-goth-fjortiser, men en ordentlig goter faller ikke for sånt piss!
En vampyr som glitrer? Really??!

Helt til slutt. Er du noen bloggperson, leser du noen blogger? Og; har du vært innom fullstendigkaos.blogg.no noen ganger, og skapt deg noen meninger om bloggen min?
Jeg blogger når jeg kommer på at jeg har en blogg, leser noen blogger dersom overskriften intresserer meg og jeg har vært på bloggen din flere ganger, hehe. Den er ganske underholdende og informativ, sånt liker jeg!Til slutt vil jeg for dere som enda ikke har sett det igjen legge ut reklamefilmen for bloggen min som ble laget tidligere i vår, med Jan Dalchow (fortelleren av blant annet Robinsonekspedisjonen på Tv3) som forteller. Saken er nemlig at skoene jeg bestilte fra Black Widow i høst hadde en betydelig rolle der, la oss ta et lite tilbakeblikk:Sååå, vil dere ha akkurat eksakt samme sko som jeg brukte i denne filmen? Finn de på Black Widow! ;-)
Ønsker alle sammen en strålende god fredag, håper alle sammen har det bra, og at dere ikke har forsvunnet helt i påskestemningen!

Vi reblogges!


06.04.2012, 00:19Gi varme i varme stunder, lett på trykket i lette stunder
- så er det kanskje lengre til de kalde og tunge kommer.
Alle er så forskjellige fra en til èn

Noen trenger i denne stund sårt en klem.
Mens egentlig er det noe vi alle skulle hatt der og da.

For er det bare i kalde stunder vi skal gi hverandre varme?
Hvorfor ikke gi varme også i varme stunder?

Det er godt å snakke ut om ting når det svir som mest.
Men hvorfor ikke snakke litt der og da også under behag?

Hvorfor vente til det blir tungt for noen før du viser kjærlighet,
når du kan forsinke en eventuell tyngde med å lette litt når det også er lett?

Det er flott å ha noen som man kan prate med når det er noe,
men sunt er det også å ringe noen uten noe konkret å si,
for da er det kanskje lengre til neste gang at behovet for å må
snakke om noe spessielt negativt, blir et faktum.

Så lett på trykket også under lett nærbør,
ikke utsett det til den tunge tiden.
Krev en klem selv om du ikke føler spessiel grunn der og da.
Det verste vi kan risikere er å skape en bedre verden,
og er det egentlig så ille?

(Aylar Von Kuklinski, 6. april 2012)0
05.04.2012, 20:12

Noen liker drager, andre liker vampyrer. Andre liker begge deler, noen frykter døden, andre frykter den ikke og kan likeså godt legge seg ned og slutte å leve!

I kveldens lune mørke har jeg fått til enda et intervju. Denne gangen med den gothiske skjønnheten Linn bak bloggen storelillelinn.blogg.no. Hvem hun er, og hva hun mener og tenker bak en rekke tabulagte og ikke-tabulagte temaer jeg har tatt opp, skal vi nå ta et mørkere dykk for å finne ut av!


Uoriginalitet og latskap fra å finne på noe selv er en utbredt sykdom i Norge i dag. Hvordan anser du deg selv, er du veldig original når det kommer til ting generelt, foreksempel utseende, ting du lager på hobbybasis/jobb og andre ting?
Vel, jeg liker å tro at jeg er orginal, men om jeg er det, det er kanskje en annen sak. Jeg liker å gjøre ting på min egen måte og går ofte min egen vei. Det verste jeg vet er folk som ikke tenker selv, men bare flyter med strømmen.

Enkelte skjelver nærmest på seg en pest av frykt bare man nevner døden. Hva er dine tanker om døden? Er du redd for å dø, og tror du på noe etter?
Jeg er mest redd for at jeg skal bli erklært død uten å være det.. Har hørt skrekkhistorier skjønner du. Så jeg er livredd for å bli levende begravd. De får kjøre en stake gjennom brystet på meg slik at de er sikker på at jeg er død. Om det finnes noe etter døden finner jeg ut når jeg dauer. Det skal bli spennede å se, eller ikke se.


© Bildet tilhører Linn/storelillelinn.blogg.no

En eldre pernsjonist blir brutalt banket opp og overfalt av et større flertall, maskerte kriminalforbrytere, det er et lite stykke unna folk flest. Hva gjør du i situasjonen?
Kan tenke meg at jeg hadde løpt frem og skreket eller noe i den duren. Og siden jeg er en liten jente på 50 kilo så hadde jeg ikke vært til stor hjelp der jeg hadde blitt liggende i en blodpøl. Men hvis jeg hadde tenkt før jeg handlet hadde jeg holdt meg litt i bakgrunnen først for å varsle ambulanse og politi.

Du blir tvunget til å drepe noen, og må ta et kvikt valg. Fremfor deg sitter en 20-åring som absolutt ingen vet hvem er, og ingen savner. H*n har havnet på det kriminelle planet, og har gjort en god del voldtekter, innbrudd og smånaskerier, vedkommende kan forandre seg og leve et langt liv selv om det ser svært lite sannsynlig ut. Ved siden står det en 80 år gammel person med større familie, og til tross for en hjertefeil som gjør at vedkommende kanskje vil gå bort innen 3-5 år har vedkommende motet oppe. Hvem dreper du, om du MÅ?
Det hadde nok blitt meg selv som hadde fått smakt en kule. Da kunne ingen ha tvingt meg til å velge. For jeg syns at alle mennesker er like mye verd.

Hva er det mest positive med å bo i Norge i dag, og hva er du mest missfornlyd med?
Jeg er veldig takknemmelig for å bo i Norge. Jeg syns det meste er positivt med Norge. Kanskje ikke perfekt men vi er ikke langt unna. Spessielt med tanke på hvordan de har det i enkelte andre land. Nå er jeg missfornøyd med at våre egne regler blir missbrukt og utnyttet av andre.

Hva er ditt syn på rusmidler alkohol og eventuelt andre rusmidler?
Når det gjelder alkohol syns jeg at å drikke med måte er ok. Andre rusmidler har jeg aldri prøvd, kunne aldri tenkt meg å prøve og jeg syns synd på dem som skulle vikle seg inn i den verden.

Du finner under ei bro ved akerselva en Ole Brum-sekk i den er det kontanter for minst 100 000 kroner. Du har med deg tilfeldig en større bag som den sekken godt KAN legges ned i om du vil det. Og det er ingen som noen gang vil se deg, lover. Hva gjør du?
Skulle gjerne tatt å stappet den i vesken og beholdt den selv. Hadde sikkert ikke vært noe fler en noen kriminelle som hadde savnet den og jeg trenger penger.  Men... Jeg hadde blitt blitt spist opp av den syke samvittigheten min så jeg hadde nok tatt den med til politiet. Samvittigheten min er en forbannelse.

Sex og samliv er noe som er helt naturlig. Synes du samfunnet i dag er for overseksualisert, og har du selv en eller annen fetish du tørr å dele?
Jeg syns samfunnet i dag spiller for mye på sex.  Jeg hisser meg støtt og stadig opp på grunn av det. Og da mener jeg ikke på den gode måten. Noe av det verste av det er at det går så mye på kvinner. jeg mener at vi ikke trenger denne såkaldte opplæringer. Those how talk do not know. Jeg ser på sex som noe personlig mellom de involverte. Har vel ikke noe spessiel fetish, men har sikkert mer undertøy enn andre klær.

Hva var den første filmen som eventuelt har gjort deg redd/paranoid? Er du noe skrekkfilm-fan?
Jaaa... Glemmer aldri jenta i The Ring. Jeg ser hun for meg nesten hver gang jeg dusjer. Skrekk å gru. Det er jo nesten så jeg tror jeg holder på å bli gal. Ble ikke bedre da jeg en stund lignet på henne og.  He he he.
Kan si det sånn at det ble ikke mer skrekkfilm etter det. For jeg ser ikke på vampyrfilmer og lignende som skrekkfilmer.

Hva er det jævligste du noen gang har hatt i deg? (er også lov å svare/tenke koffert, selv om spørsmålet i utgangspunktet var ment for mat o.l)
Mojito.. (en drink med blader i).

Zombier, vampyrer eller drager? Og hvorfor?
Oi, vanskelig å velge mellom vampyrer og drager. Elsker jo begge to. Litt vanskelig å si hvorfor jeg liker vampyrer. Jeg syns de er mystiske. Og det syns jeg også er litt sexy. Tror jeg liker drager fordi de er så fine og at de kan fly og sprute ild.. Liker de så godt at jeg har en tattovering av en.

Ikke beskriv deg selv slik du ser på deg, beskrev deg først sånn som din beste og nærmeste venn ville gjort. Og deretter, slik som den personen du har minst til overs med ville beskrevet deg!
Samboeren min har alltid sagt at det han liker med meg er at jeg alltid har meninger om alt og at jeg ikke er redd for si dele dem selv om det betyr at jeg sier andre imot. Får også høre at jeg er sta. Folk som jeg ikke kommer overens med syns nok at jeg er stille og sjenert. Er ikke så mange som forstår at det er en grunn at jeg er stille når jeg møter dem. Selv om vannet er stille betyr ikke det at det er tomt for alligatorer.

Tattoveringer og piercing vokser stadig på menneskets kropp. Har du noe, og hva mener du om kroppspynt?
Jeg liker begge deler. Men liker tattoveringer best. Jeg har tre stykker.. Eller den siste er ikke ferdig enda. Hvem viste at jeg hadde et sykt ømt sted på ryggen. Har en piercing.. Gulp... I navlen. Ønsker meg flere, både piercing og tattoveringer.


© Bildet tilhører Linn/storelillelinn.blogg.no

Hva betyr bloggingen for deg, hvorfor blogger du?
Jeg begynte å blogge fordi jeg blir så frustrert over livet i blandt og trengte et sted for å "lufte" det ut. Så bloggen er et sted der jeg kan dele mine tanker og meninger med dem som eventuelt skulle lese.

Leser du fullstendigkaos.blogg.no? Og hva er dine meninger på godt og vondt?
Ja, det gjør jeg. Jeg elsker orginaliteten. Liker når folk ikke suller rundt grøten og går direkte på saken og skriver fra leveren. Har "dessverre" ingen ting vondt å si.


Tusen takk til Linn som har stilt opp på dette intervjuet! :-)
Jeg vil før jeg avslutter dette innlegget veldig gjerne råde dere også til å sjekke innom bloggen hennes.
Det er en rekke bloggere som har sendt mail om å bli intervjuet, men det er ikke hvem som helst jeg vil bruke lenger! Så derfor har jeg nå begynt med min nye hobby; spessialbehandling og forskjellsbehandling!

Har forså vidt aldri intervjuet noen hittil som jeg ikke har syntes vært original nok til det, bare så det er sagt!
Jeg har sett alle forespørslene jeg har fått, og noen av dere som har sendt mail vil jeg komme til å intervjue også om det fortsatt er ønskelig, men noen av dere vil ikke bli intervjuet. Så ikke sitt å vent for lenge på å få svar. Kun de som jeg faller ekstra for, og syns faktisk har noe originalt og særeget jeg liker, vil jeg gidde å dumpe ut et intervju på!
For sant å si er det også en del søppelblogger jeg ikke gidder å brenne energi på ;-)

Vi reblogges! :-)


05.04.2012, 16:48

Dette er historien om påskeharen Zwitzh.
April hadde nettopp tredd seg ned mot det norske folk, og de fleste i lande hadde konkurranse om å drukne seg mest mulig bort i alkoholen.

Zwitch var en påskehare av avholdsrikets kunster. Ja, sånn egentlig var han avholds mot nesten alt. Han var avholds mot krig, han var også avholds mot fred. Krig skaper for mye kaos og ulykkelighet, mens fred skaper derimot for mye kjedsomhet igjen, tenkte Zwitzh!Dagene gikk, og de ble lengre for hver dag. Det nærmet seg påskeaften, og det var ikke lenge før det var hans tur til å løpe Norge rundt med godteegg fra dør til dør. Ja, apropo påskeegg så var deg også noe han ikke likte.
I hulelabben krydde det mange andre harer, alle var hans nærmeste familie. Frem og tilbake spratt den ene haren etter den andre, det var skikkelig påskekaos i harelabben denne påsken, som påsken før der, som påsken før der igjen!

- 4 timer til påskeaften!!!!!, hylte det gjennom høytalerne!

Zwitch løp fra den ene skåla til den andre. I hulen krydde det av gedigne store skåler. Noen med jordbærstenger, andre med lakrisstenger, noen med appelsiner i, andre med klementiner i, noen med drops, andre med seigmenn, også videre. Alle harene i hulen hadde fått flere lister. Hver eneste nordmann hadde skrevet sin bestilling som inneholder hva de liker, og hva de ikke liker.

- Så utrolig tullete, hvert bidige år må jeg løpe ørene av meg for at de likbleike, fordrukne, feite nordmennene skal godte seg og ruse seg vekk fra virkeligheten... Joda, Zwitzh var blant de mer gretne påskeharene i hulen.
- Ikke et eneste påskekort får jeg tilbake som takk. Alt de tenker på er å drikke seg fulle, drikke bort flere hjerneceller og feite opp den uspiselige kroppen sin..., la han til mens han dumpet den siste dose lakris i egg nummer 4839.
For å forsøke å stresse seg litt ned tok han seg et minisekund på et glass med vann som han hadde plassert der i tilfelle han skulle bli tørst. Det var en stund siden han hadde plassert det der, og blant derfor var vannet av litt svekkende kvalitet.

- Det var da pyton og hyton for en kvalmende smak det var på dette vannet i år da. Smaker nesten som LSD, han kjente han ble litt rar i kroppen, og litt småsusete, men lot ikke det stoppe han i å utføre den årlige påskeplikten.

3 timer og 3 kvarter senere var han omsider ferdig med alle eggene han hadde på sin liste! Nå var det bare ett kvarter igjen før han siste frist. Han løp med sin blytunge pose på ryggen, og kastet seg ned i et jordhull som hadde en hemmelig vei til alle de 10 000 han hadde å levere til.

Men nei, det var selvfølgelig noe han hadde glemt! Han hørte et kylling hyl som kaklet etter han, det betydde at han måtte tilbake! Da han tittet beskjedent opp igjen sto general Gul rett over han! General Gul var den 4 centimeter høye påskekyllingen som regjerte i påskelandets hule!

- Hva er første huskeregel for alle harer i påskens stund?, kaklet general Gul.

Selvfølgelig, han kom ikke unna med det dette året heller. Han måtte kle på seg den uspiselige, sukkersøte, rosae onepiece-lignende forkledningen! Den rosa dressen som alle harer var påbudt å dra på seg hvert bidige år for at alle de motbydelige feministene i verden skulle få en ekstra glede. Ja, nå var ikke rosafargen noe som var påbudt for alle harer i hulen. Men da Zwitch ble født var han en av de som trakk loddet som dømte han til å være den som besøkte rosafeministene hver påske. Selv skulle han ønske at han fikk jobbe i avdeling svart, i stede, for da kunne han besøke alle de kule rockefanatikerne i stede, men den skjebnen var det ingen som unnet han.

Hoppende mot garderoben, noe irritert som vanlig, valgte han å bruke de verste glosene han kunne tenke seg.
Da han fikk åpnet klesskapet fikk han en blandet reaksjonssuppe rett i fjeset!  Han visste ikke om han skulle reagere med panikk eller glede! Etter to sekunders betenkningstid løp han ut igjen og satset på at ingen så at han løp avgårde uten den rosa forkledningen dette ene året. Plutselig stoppet han opp, i et speil rett ved tunnelen han snart skulle ha styrtet i så han plutselig masse hår. Han dro ikke kjennsel på hvem det kunne være og tenkte å snu seg!

Han rakk akkurat å se hvem det var før han deiset i gulvet. I det han snudde seg eksploderte det lille harehjertet. Blod flommet ut av øyekanalene på haren, invollene krøp ut av munnen på han, og skjelletet hans knustes og knastes.
Den høye, langhårete skikkelsen med hette over hodet forsvant like så fort som han dukket opp. En tung tåke hadde dukket opp, og da tåken forsvant igjen, var både den mystiske herreskikkelsen og Zwitzh`s utinvolliserte lik forduftet!Hvem hadde tatt Zwitch Eggløsning av dage?
I en påskefortelling som hittil er så ufattelig kort, og med så få involverte figurer, hvem kan ha drept Zwitch Eggløsning?
Kan det rett og slett ha vært general Gul som fikk så gult da han ikke så Zwitch i rosa? Eller kan det rett og slett tenkes at Zwitzh begikk selvmord, og at denne historien dermed er omskrevet og omskåret litt utifra den virkelige sannheten som da må skjules for Zwitzs nærmeste familie? Eller kan morderen være en random påskemorder som enda ikke har blitt nevnt?

Følg med i andre, og siste del som kan leses ved å klikke her!


05.04.2012, 15:13

I går lanserte Marilyn Manson endelig sin splitter nye musikkvideo "No reflection", noen uker etter at singelen for låta kom ut.
Jeg har selvfølgelig sett videoen og liker den. Til tross for at det ikke er helt den Marilyn Manson han var før.

Marilyn Manson - No reflection


Denne låta er en av de nye sangene som kommer ut på albumet "Born Villain" som lanseres den 30. april på cdon.
Fra før har også låta "Born Villain" kommet ut i musikkvideoform, har lagt den ut noen ganger før, men skader ikke pulsåra mine å gjøre det en gang til.

Marilyn Manson - Born Villain (No reason):
Vil du som meg forhåndsbestille denne platen før den kommer 30. april, og dermed risikerer å få den noen dager før også? Eller kanskje du vil vente litt ekstra i håp om at det kan komme ut en senere spessialutgivelse av albumet? Uansett, "Born Villain" kan dere forhåndsbestille ved å klikke på dette bildet!:
Hva synes dere om disse to hittil utgitte låtene, og videoene? :-)
Vi reblogges!


Les mer i arkivet » Mai 2018 » April 2018 » Mars 2018

Aylar Von Kuklinski
I know that I`m not so beautiful, sweet and pretty... BUT, I still belivie in myselv, and I know who I am. Do you?FORSIDE

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...