hits

30.03.2015, 20:08

Omvendt dårlig samvitthet
I og med at det nå er påske så tenkte jeg å skrive noe så kriminelt kjedelig som et slags hverdagsinnlegg. Så blir det opp til dere å finne en løsning i slutten av uka på hvorfor jeg nå velger å gjøre akkurat det.

Nå, hvordan står det til med onkel Kuklinski i dag? Jo takk, for det meste bra. Det er som alltid noe støy som jeg ikke får vekk, men samtidig føler jeg at kvaliteten for det meste er såpass grei at jeg ikke gidder klage. Jeg har den siste tiden vært überflink til å prioritere meg selv. Vært flink til å gjøre det JEG har lyst til. Vært flink til å holde meg aktiv med noe. Vært flink til å stort sett fokusere på positive fremtidsprosjekter, fremfor negative fortidselementer...Men det er altså noe som plager meg der og da nå også.. Dere er helt sikkert begynt å gått lei av alle de innleggene hvor jeg føler meg ignorert av folk, også videre... Til dere som er det kan jeg berolige med at dette innlegget skal ikke bli et av de. Derimot har jeg litt lyst til å heller klage litt på meg selv denne gangen.

For akkurat nå er det faktisk sånn at det er jeg som går rundt og føler dårlig samvittighet ovenfor andre. Har vært flere tilfeller de siste ukene hvor noen har tatt kontakt, også har jeg vært opptatt.. Som regel er det jo alle de andre som er opptatt eller av en eller annen grunn ikke kan svare. Så litt rart at det faktisk har vært jeg som har gitt de fleste avslagene akkurat nå..

Til alle dere som har forsøkt å fått til en samtale uten særlig hell den siste tiden: Jeg håper dere forstår at det ikke er sånn at jeg ikke vil snakke med dere, men de gangene dere har mislykket har jeg rett og slett hatt hodet helt andre steder. Og for å si det sånn, hadde det vært slik at jeg faktisk ikke ville snakke med dere hadde dere foreksempel ikke vært blant mine Facebook "venner" og venner.

Jeg, meg og de andre
Ah, også en liten gladnyhet. Lenge har terapeuten min, foreldrene mine og et par til forsøkt å oppmuntre meg til å f. eks gå i et og annet møte hvor det går andre med lignende diagnoser som meg. Først og fremst asperger. Og jeg skjønner tankegangen, det hadde jo vært flott om jeg hadde funnet noen andre aspergere der ute å bli kjent med. Men jeg har aldri giddet å gå i noe møte eller forening...

Derimot har jeg en stund vært medlem på en Facebook-side som heter "Asperger(s) Syndrom".. For å gjøre det hele kortest mulig er det spesielt tre stykker jeg har fått ganske god kontakt med den siste tiden. Ei av de har jeg riktignok visst om en stund, men vi har liksom aldri pratet noe særlig for nå nylig.

To av de andre ble jeg presentert for forrige uke, og særlig ei av de har jeg funnet ut at jeg har en god del felles med, og DET syns jeg er ganske så herlig. Er veldig glad for dette for med disse tre personene føler jeg at jeg ikke trenger å forklare meg like mye når det kommer til diverse ting som "normale" mennesker uten as ikke helt skjønner.

Selvfølgelig. Det kan oppstå misforståelser oss aspergere i mellom også, men tror likevel det er litt lettere for andre med min diagnose å forstå når det skulle forekomme noe, enn for en person uten.

Nok en gang er det bare for meg å si skrive: Livet er herlig! ^^Hvor viktig for deg er det å ha likesinnede venner?

Vi reblogges!


28.03.2015, 19:14

Det begynner nå å bli en liten stund siden jeg fortalte dere at jeg hadde fått en invitasjon på Facebook til en såkalt reunions-fest med klassen fra barneskolen. Siden den gang har tankene mine vært en del frem og tilbake. Eggeskall, skall ikke, eggeskall, skall ikke... Men nå har jeg endelig tatt en avgjørelse, og jeg har kommet frem til at jeg IKKE kommer til å gå.

Som jeg allerede har skrevet så tror jeg det hadde gått bra, og det er heller ingen av de jeg gikk i klasse med som jeg har noe særlig i mot per dags dato. Samtidig er det vel en grunn til at jeg ikke har hatt kontakt med noen av de i nyere tid.

Jeg har lenge tenkt og følt at jeg har vært mest positiv innstilt til det hele, men skal jeg være 100% ærlig med meg selv så har det vært mest fordi jeg vil overraske vennene mine med å gjøre noe de ikke helt hadde forventet. Og det mener jeg hadde vært feil grunnlag for å gå. Skulle jeg gått burde det vært ene og alene for min egen del, ikke fordi jeg ville gjøre noe som fikk vennene mine til å bli stolte over meg.

Den gamle klassegjengen tilhører fortiden. Selv om det helt sikkert ville helt greit å være der så er jeg bare ikke gira etter å være med. Dessuten har jeg nok av andre sosiale planer for 2015, så da gjør det enda mindre at jeg bare dropper hele denne festen, tenker jeg.Hva ville du gjort om du var invitert til klassefest nå?

Vi reblogges!


24.03.2015, 19:53

Leste akkurat en artikkel på dagbladet.no som skal være skrevet av en "sint mor!" som nå raser over en sekvens som ble vist i Nrk-programmet "Underholdningsavdelingen" på lørdag.

Først av alt vil jeg starte med å dele den sekvensen som den sinte moren bråker over.


Kirsten Falch, den sinte tobarnsmoren skriver:

© Fra dagbladet.no

Nå kjenner jeg ikke hennes to sønner, og det er mulig hun har rett i at de ikke får med seg ironien eller poenget med den. Men selv om de kanskje ikke får med seg hva sekvensen egentlig prøver å si så tror jeg likevel at barn på den alderen (11 og 13) er i stand til å skjønne at dette bare er på tull og ikke virkelighet.


© Fra dagbladet.no

Jeg lurer herved litt på hvilken virkelighet denne moren faktisk lever i. Greit nok, jeg mener heller ikke at barn rundt 11 år trenger å presenteres for det aller verste som finnes av vold og elendighet enten det er fiksjon eller ikke, likevel mener jeg denne sekvensen passerer. 

De fleste barn i dag har gjerne sett langt skumlere, mer kyniske og voldsommere ting enn dette. Barn helt ned i 8-årsalderen har gjerne både sett filmer som Harry Potter og Lord Of The Rings. Riktignok er disse filmseriene enda tydeligere på at de er eventyr enn denne bolig-sketsjen, men jeg tror likevel at barn flest i dag faktisk er i stand til å skjønne at dette bare er tull. Jeg skal ikke en gang begynne å snakke om hva de fleste barn i dag søker opp og finner ved et par museklikk over internett.. Har hun i hele tatt hørt om Pewdiepie?

Ja, vi blir presentert for et par døde kropper, og ja det er også en del blod. Men jeg mener at den muntre og trygge stemningen som ellers er i de 2-3 minuttene er med på å ufarliggjøre nettopp disse tingene. Hadde de gjort sekvensen med dystrere musikk, mørkere bilder og generelt råtnere stemning så skulle jeg så smått begynt å forstå disse reaksjonene. Men det gjør jeg altså ikke og mener denne Kirsten Falch overreagerer, og undervurderer dagens barn.


© Fra dagbladet.no

Lykke til med det. Personlig tror jeg ikke NRK kommer til å merke noe særlig til forskjell på seertallene neste helg sammenlignet med den som gikk da de fleste i 2015 ikke er såpass gammeldags. Jeg vet det finnes nok av hårsåre der ute, men jeg liker i hvertfall å tro at det ikke er SÅ ille xD

For dere som ikke helt vet når dette programmet går kan jeg avslutningsvis legge til at "Underholdningsavdelingen" går fra klokken 20.55 til 21.35 (på lørdager), noe som er med på å gjøre denne sekvensen enda mer uskyldig etter min mening.

Hele artikkelen kan leses her!

Hva mener dere? Gikk NRK over streken med å vise denne sekvensen på lørdag?

Vi reblogges!
0
24.03.2015, 12:56

"Du vet hans navn.. Du kjenner hans fortapte moral.. Du kjenner hans råtne fortid.. Du kjenner til hans grisete last.. Aylar Von Kuklinski er tilbake og denne gangen er han ikke alene. Verden har for lengst falt om. Vil han sammen med de siste overlevende klare å overvinne de levende døde? Kuklinskis Vs. The Zombies kommer snart på en mørkelagt kino nær deg!"

"That boy is our last hope!"
"No... There is another."


© Bildet er tatt fra journeythereandbackagain.wordpress.com

Fuck you Yoda-Poda!

Riktig god tirsdag alle sammen.
Jeg er i zombie-modus i dag, og for en gangs skyld på en positiv måte. Det er ikke sånn at jeg har døgnet i natt og derfor er helt daukjøtt nå, niks.. Jeg har faktisk sovet ganske bra i natt jeg, takk som byr. Nei, altså. Jeg har fått post! En aldri så liten pakke fra cdon med hele tre spill, og en cd.

Lenge har jeg tenkt å skaffe meg Dying Light til Play Station 4-maskina mi, men siden jeg har prioritert andre ting på den økonomiske siden de to siste månedene (Voss-tur, nytt bloggdesign og header osv.) så har det og et par andre spill bare måtte vente til mars. Og hey, nå er det mars, snart april ^^ Jippihurra og fallerallerattatta!Gleder meg som en gal (altså som meg selv) til jeg skal få begynt å game nå, skal bare få i meg litt mat og litt oppvask først. Altså, jeg skal ikke sluke i meg oppvasken, om det var slik dere tolket det. HA! Det holder lenge med den Zaloen jeg fikk i meg her om dagen..

Forresten. Før jeg runner av dette innlegget vil jeg pretty much dele en av de desidert kuleste låtene fra det nyeste albumet til Sister Sin (som du ser over), Chaos Royale. Syns den låta er så jævlig bra. Kommer seriøst mye bra fra Sverige as. Så hail to the queen of swedish metal! 


Hva syns dere om låta?
Har dere spilt "Zombie Army", "Dying Light" og/ eller "Resident Evil: Revelations 2"?

 
Vi reblogges!


23.03.2015, 13:32


© Bildet er tatt fra flash-screen.com

"Argh, jeg har jo sett dette minst tusen ganger tidligere!"
Du tror du har sett filmen før. Når vi blir introdusert for fem klassiske, stereotypiske, unge og uvitende ungdommer som skal tilbringe litt tid sammen på ei hytte langt uti skogen får man fort litt vondt for å tenke noe annet. For en liten stund.

Våre fem venner skal etter deres plan, ja du gjettet riktig - bruke de neste timene på festing, drikking og sex. Men idyllen blir snart avbrutt av det ene marerittet etter det andre. Under dem sitter det nemlig en hel gjeng som har bestemt seg for at disse ungdommene, de skal man gjøre eksperimenter med.


© Bildet er tatt fra dvdactive.com

En etter en møter våre fem venner en temmelig voldsom og brå død, snart er det bare jomfruen igjen. Eller? Kan det tenkes at... Okei, nå er det på tide at undertegnende tar på seg munnbind og gaffateip.

Hipp, hipp hurra for hyttetur i skogen!
Allerede nå kan jeg si såpass som at terningkastet ikke kommer til å bli underjordisk lavt. Dette er en film jeg hittil har sett 3-4 ganger, og jeg er langt i fra ferdig med den. The Cabin in the Woods er etter min mening et av de aller mest geniale og etterhvert nytenkende skrekkfilmene som er laget. Den har liksom alt. Ok, jeg "savner" litt en menneskelig tusenbein i den, men ellers har den i hvertfall det meste.


© Bildet er tatt fra dvdactive.com

Er du ikke alt for glad i skrekk så gjør kanskje ikke det så mye. For her er det litt for de fleste enten man liker action, komedie eller til og med science fiction. Med så mye forskjellig denne filmen har å by på er det lett å tenke at dette må bare bli fullstendig kaos. Og ja, det blir temmelig fullstendig kaos etterhvert, men da ikke i negativ forstand.

For selv om filmskaperne har konsentrert seg om litt mer enn bare én ting så betyr ikke det at kvaliteten har blitt dårligere. La oss få det helt klart. The Cabin in the Woods skal på INGEN MÅTE beskyldes for å være et kvantitetsprosjekt.


© Bildet er tatt fra dvdactive.com


© Bildet er tatt fra dvdactive.com

ALT er så perfekt inntil fingerspissene. Eller okei, filmen kunne vært litt skumlere til tider, men likevel mener jeg akkurat det ikke gjør noe her da all den uforglemmelige underholdningen vi får i stede bøter over det, og vel så det.

På en annen side vil nok de som ikke har sett alt for mange skumle filmer før komme til å synes denne er skummel nok.. Når det derimot kommer til oss som har sett over tusen og vel så det, ja så er det nesten ikke noe som skremmer noe særlig likevel. Så vi som ikke finner denne filmen skummel nok kan i bunn og grunn takke oss selv.


© Bildet er tatt fra dvdactive.com

Verdt å nevne er det også at stjernehimmelen over mareritthytta er tom denne gangen (også), og i dette tilfellet skyldes det rett og slett at stjernene befinner seg på og under bakken. I rollegalleriet møter vi blant annet Chris Hemsworth ("Thor", "The Avengers"), Kristen Connolly ("The Happening", "The Bay"), Fran Kranz ("Training Day", "The Village"), Jesse Williams ("Grey´s Anatomy", "The Butler"), Anna Hutchison ("Power Rangers Jungle Fury", "Blinder") og hey, selv Alien-stjerna Sigourney Weaver har tatt turen innom for å spille den kvinnelige versjonen av Jesus.


© Bildet er tatt fra dtsft.wordpress.com

Og sist, men desidert ikke minst så er det heller ikke mannen i gata som har skrevet manuset. Manuset er nemlig skrevet av ingen ringere enn SELVESTE Joss Whedon ("Toy Story", "Buffy the Vampire Slayer", "Angel", "The Avengers" osv, osv) og Drew Goddard ("Lost", "Cloverfield", "World War Z").

Ja, så var det den berømte terningen da. Jeg røpte i ste at det ikke kom til å bli et alt for lavt terningkast, og for å si det sånn så har jeg ikke skiftet mening siden da. Jeg simpelthen ELSKER dette alt for sjeldne mesterverket!
Vi reblogges!0
21.03.2015, 15:07

God helg alle lykkelige og ikke fult så lykkelige lesere der ute som kanskje sitter inne og leser eller bare skummer seg gjennom det som finnes på denne bloggen, eventuelt bare har forvirret seg innpå ved en feil og allerede nå har klikket seg ut igjen og dermed ikke får med seg hva jeg skriver.. Ikke nå... Ikke nå.... Men NÅ!

Hvilken dag var det i går, hvilken dag var det i går, var det mandag? Nei! Var det mandag? Nei.. Det var faktisk fredag, hvilket betyr at i dag er det lørdag og kanskje enda viktigere.. I GÅR var det den internasjonale lykkedagen. Dessverre var jeg alt for opptatt med å være lykkelig da så derfor fikk jeg ikke skvist ut noe, men i dag er jeg ikke så lykkelig lengre heldigvis. Så nå skal dere få noe å gosse dere med.

Ei som derimot la ut et innlegg på sin blogg i går er Ariélle Diamond eller Whitemurderdoll om du vil. Hun la i går ut en veldig inspirerende og godt skreven liste om hvordan bli et lykkeligere menneske, og jeg har nå tenkt til å gjøre noe á la det samme. Men siden Ariélle gjorde sin liste om lykke såpass godt er det ikke noe vits i at jeg prøver meg på akkurat det samme siden jeg neppe kommer til å få til en bedre versjon for å si det sånn. Derfor skal jeg heller fokusere på å gi folket den motsatte utgaven.. Nrk reprise er uansett ikke min stil.

For selv om det nesten virker litt vanskelig å tro innimellom, så ser det i hvertfall ut til at det finnes de som rett og slett ikke unner seg noe godt i livet. Det finnes de som, vel, i hvertfall ser ut som om de faktisk vil ha det jævlig, og som hver dag gjør sitt verste for å dyrke elendigheten. I og med at det finnes såpass få "guider" på nett som støtter akkurat disse fortapte sjelene så føler jeg et viss ansvar for å, ja nettopp, lage en liste med noen enkle tips til hvordan holde på fortapelsen.I. Spis søppel
Først og fremst - helse er oppskrytt. Hvem pokker er det som ønsker å bli 45 år uansett? Du kan si mye rart om sofaen, men den svikter deg faen meg ikke som alle de tobeinte krekene du noen gang har hatt med å gjøre har gjort, og fortsatt vil gjøre. Jeg vil faktisk gå så langt å si at sofaen er din nest beste venn, rett etter fastfood og cola. Du har mest sannsynlig levd på enkle snarveier en evighet, så hvorfor i helsike skal du begynne å spise mer sunt nå?

Dessuten er det sikkert for seint uansett. Med din helse vil du mest sannsynlig bekke over rundt neste sving, så du gjør forhåpentligvis rett i å holde fast på frossenpizza, pølser i brød, og nok en gang. Cola. Kort fortalt mat man enkelt og greit bare kan å slenge i ovnen/ gryta/ kjelen, og som ikke krever at du må røre for mye på deg og best av alt gjør at du slipper å bruke hode. Du har tross alt nok med din egen elendighet om du ikke må stresse med å lage såkalt kvalitetsmat til deg selv (eller andre for den saks skyld). Skal det være litt ekstra ost?

«Det enkleste er ofte det beste»
- Rema 1000

II. Det er ikke noe vits
Jepp, jeg vet det. Du er en ulykkes"fugl". Med din uflaks i livet vil elendigheten trolig bare fortsette å gå videre, så hvorfor i svingene granskauen skal du engang gidde å gi det en sjanse? Jeg mener, det har jo alltid vært sånn at alle de andre har lykkes, så hvorfor skulle det forandres nå? Ikke gidd å prøv... Spar deg selv for den energien og ydmykelsen. Det er bare bortkastet tid uansett. Du kommer alltid til å være taperen på sidelinjen, det er den eneste form av mening livet ditt har.Nei.. Jeg tenker det bare blir med tankene i dag som i går jeg. La det ligge. Livet gir ikke deg noen sjanser, så hvorfor skal du gi noen sjanser til livet?

«Det ække`no vits»
- "Folk flest", også kjent som FRP.

III. Negative tanker = ærlige tanker
Jeg skal fortelle deg en ting. Det er ikke alltid at hodet ditt forteller deg sannheten. Du vet hun veldig blide jenta som alltid smiler og er glad? Det er jammen lite av det hun sier eller tenker som faktisk stemmer med virkeligheten. Hun tror kanskje selv på disse tingene i dag, men det har ikke alltid vært sånn. Hun slet nemlig med å tro på de tingene hun sa for en stund tilbake, den tiden tankene hennes fremdeles stemte med sannheten.

Vær ærlig med deg selv. Du er kanskje en depressiv taper, men du er i hvertfall ikke syk i den forstand. Det er de menneskene som hver eneste dag går rundt og lurer seg selv og andre med at de er noe som er de virkelige gale menneskene i samfunnet. Ikke bli en av dem. Det er kun de menneskene som er lengst nede som er de mest ærlige. Positive tanker er for dumme mennesker. Virkeligheten er dritt. Du er nytteløs og hjelpeløs, og det vet du. Så hold deg til sannheten.

«De brede massene faller lettere for en stor løgn enn for en liten»
Adolf Hitler 

IV. Hevn og bitterhet, yes det hjelper!
Bitterheten har et ufortjent rykte. Hva faen hadde vi vært uten den? Ta de kristne i dagens samfunn foreksempel. Vende det ene kinnet til og alt det der... Se hvordan det har gått med de nå. Nei hold fast ved bitterheten. For med bitterheten øker hevnlysten og når hevnlysten øker er det store sjanser for at de(n) drittsekken(e) en dag vil få som fortjent.På en annen side hjelper bitterheten deg med å IKKE GLEMME, som igjen minsker muligheten for at du kommer til å gjøre den samme tabben å stole på de samme fjolsene igjen. Livet er en krig og en god soldat slutter aldri å være på vakt og glemmer aldri krigens første smell.

«Har du lyst har du lov»
- NarvesenOg med de ordene håper jeg at ingen av dere får en helg som er i nærheten av vellykket!

Vi reblogges!.. Hvis jeg gidder. Næh, sikkert ikke noe vits, nesten ingen som leser denne drittbloggen lengre uansett...


18.03.2015, 13:46

Puss, puss - Så får du en suss.
Alle kjenner til den kjente og kjære tannpusse-sangen. Det alle derimot ikke er like bevisste på er at det ikke nødvendigvis er tannkrem som vet dine tenners beste. Diverse vaskemidler gjør nemlig en minst like god jobb. Ta Zalo foreksempel. Jeg er selvfølgelig ikke en mann som bare prater tull uten at jeg faktisk vet hva jeg snakker om, og det kan jeg også bevise denne gangen.
Og husk - En dråpe er nok!

Vi reblogges!0
17.03.2015, 20:58

Herlig kveld alle sammen!
Jo, det stemmer det. Jeg kommer vanligvis bare med et innlegg om dagen for tiden, og ja dette er andre gang jeg gir livstegn fra meg her inne dette døgnet, men det kan dere akkurat nå ta som et tegn på mitt gode humør.Jeg tenkte å dyrke egoet mitt litt ekstra i kveld og det har jeg tenkt å gjøre ved å spandere på dere en aldri så liten liste med et par funfacts. Ene alene om MEG, MEG OG ATTER MEG! ^^

DIVERSE FUNFACTS OM MEG:
- Jeg hører masse på musikk, det finnes nesten ikke unntak. Jeg hører også på musikk når jeg chatter med noen, men akkurat mens jeg skriver setter jeg musikken på pause, forså å trykke "play" igjen når meldingen er sendt.. Med andre ord blir "pause"-knappen MINST like flittig brukt som "Play", "Neste" og "Forrige". Hvor mange ganger jeg pauser i løpet av en normal samtale skulle selv jeg likt å vite.
- Som barn og ung ungdom var skrekkfilmer noe av det minst fristende jeg visste om. Den gang fristet det mer å drikke rusbrus enn å "utsette" meg for skumle filmer. Jeg "hatet" ganske enkelt skumle filmer..
- Jeg har en fortid som sortruss, men russebuksa var opprinnelig rød (klarte å bestille feil, men gikk delvis bra etter to omganger med farving).


Til mitt forsvar: I motsetning til bildet over er dette IKKE tatt i går. For å si det sånn.

- Selv i nyere tid hender det jeg får spørsmål fra barn om jeg fremdeles er sortruss.
- Når JEG var barn trodde jeg på ramme alvor at min farfar hadde en fortid som vill sjørøver og at min farmor drev med heksekunster og blant annet hadde evnen til å gå gjennom toalettet.
- Da jeg opprettet denne bloggen (litt over 5 år siden) var det tilværelsen i livet mitt generelt som avgjorde hva bloggen skulle hete.
- Jeg er tvilling, men aner fremdeles ikke hvem den andre tvillingen min er. Skilt ved fødsel I guess. Mulig det også er derfor jeg ikke leser Se&Hør, jeg vil nemlig ikke vite det.
- I midten av juni fyller jeg 24 år. Har jeg nevnt at jeg sover med bamse i sengen?
- Moren min har klart å kollidere med "Gygrid" (jepp, han ganske store fra Harry Potter-universet).

Sånn, det tenker jeg skulle være nok for i kveld. Kan ikke skjemme dere helt bort heller, vil jo ikke risikere at dere aldri kommer tilbake ;-)

Har du noe morsomt å fortelle om deg selv?

Vi reblogges!


17.03.2015, 13:36

Der og da hører vi om folk som forteller åpent om stemmer de har i hode og vi sier gjerne til oss selv "Det må være slitsom å ha det sånn", men sannheten er at vi aller fleste har dem. Det kalles å tenke..

I går tillot jeg meg selv å ikke gjøre like mye som jeg har gjort de siste ukene. Tillot meg selv simpelthen å sitte mer "i ro", men det er ikke det samme som at jeg slappet av. Det tok nemlig ikke lang tid før stemmene igjen begynte å tale.

«Du kaster bort tiden, tid du aldri får tilbake!»
«De ler av deg, du er ikke i nærheten av å vise dem!»
«Kom deg opp, vis dem hva du er god for. Eller er du kanskje den taperen de tenker at du er?»
«Ikke rart at de driter i deg så ynkelig som du er!»Hver dag er en kamp. En kamp om å seire. En kamp om ære. En kamp om respekt og om å bli latt merke til. En kamp om å vise dere at selv om jeg er ganske så annerledes så kan jeg faktisk være mildt sagt awesome jeg også. En person folk vil snakke med. En person folk vil ta kontakt med. En person folk vil reise en galakse for å se.

Jeg tenkte som så... De siste ukene har jeg jobbet såpass med å gjøre mitt aller beste. Jeg har vasket og holdt det ganske renslig i leiligheten så og si hver dag i tilfelle jeg skal få besøk. Jeg har jobbet timer med å ha noe å legge ut på bloggen, Youtube eller andre steder. Noe jeg kan være stolt av. Noe som folk kan like, noe folk synes fenger, noe annerledes, noe bra.

Men når jeg setter meg ned skjønner jeg fort at jeg langt ifra er i nærheten av å gjøre det bra nok.

«Det finnes verken tid eller sted for pause. Du er en GUD Aylar, guder tar ikke pause!»
«Tillater du bare et sekund til å svikte deg selv vil alt du har kjempet for gå til grunne!»
«Hva faen er det du venter på? KJEMP FOR FAEN! KJEMP»

Jeg er ingen taper. Dere tar alle feil. Snart skal dere alle sammen se hva jeg er god for, hva jeg kan. Alle dere som har forlatt meg og sviktet meg gjennom årene skal få angre bittert. Alle dere som har vært med på å mobbe meg skal brenne. Jeg er i ferd med å reise meg og da er det best at alle ser opp, hvis ikke er det deres tur til å falle.

Så kom igjen nå brødre og søstre. Knel!!!!!!

Vi reblogges!0
15.03.2015, 17:23

Heisann, hoppsann og fallerallera!
Sola skinner og jeg er faktisk gla(d). Det er i bunn og grunn ingen spesiell grunn til det, annet enn at jeg ikke har noen særlig gode årsaker til å være deppa.

Okei. Det skal faktisk sies.. Jeg har fått min aller første match på Tinder i ettermiddag. Flott jente, absolutt, men dersom jeg en eller annen gang skulle få lov til å besøke henne så tar det fort åtte timer en vei med kollektivtransport. To timer og et kvarter om jeg bare hadde hatt lappen.

Men, det er i hvertfall koselig med en match likevel. Selv om jeg ikke har alt for store forhåpninger her og nå så, ja, det at jeg i hele tatt har fått en match er i hvertfall noe. Da kan jeg ikke se så gæern ut likevel. Eller? ^^

Sånn, da har dere fått de mest spennende nyhetene som er å fortelle foreløpig. ;-)


Følte for å spandere på dere en aldri så liten sunfie i dag ^^

Har du vært heldig på Tinder den siste tiden?

Vi reblogges!


14.03.2015, 11:01

"Hun sa, så da sier jeg det samme!"
Si meg, hvem er det egentlig som bestemmer hva som er bra eller ikke? Hvem er det som bestemmer hva som smaker godt og hva du bare kan styre unna?

Det sies at mange mennesker er både vanedyr og slaver av flokkmentalitet. Vi skal helst ikke skille oss for mye ut og dersom mesteparten av vennegjengen din mener at den filmen som går akkurat nå er dritt, ja så er den det. Eller?For en stund siden spurte jeg en venn av meg om h*n hadde prøvd den nye Coca Cola Life. Jeg fikk til svar at nei, det har h*n ikke og det skulle h*n heller ikke fordi h*n hadde hørt at den smaker drit. Med andre ord - der hadde noen andre tatt en avgjørelse om hva h*n skulle mene om den saken.

Og det er helt greit. Jeg mener, dette angår jo ikke meg eller noen andre for den saks skyld. Om et enkelt individ selv står for sine egne valg, og hva hun/ han skal tenke i livet er kun opp til han/ hun selv. Men samtidig må jeg få si at jeg syns det er litt trist når noen lar andre få tenke for seg. Slike mennesker kommer sjeldent alt for langt her i verden.

Andres synspunkter er ingen fasit
Personlig har jeg aldri vært særlig god på å la andre "fortelle" meg hva jeg skal mene, gjøre og tenke, er det noe enkelte der ute har fått høre gjennom åra så er det det. Likevel så ignorerer jeg ikke totalt hva andre synes om noe. Eller noen. 

Jeg kan foreksempel lese diverse anmeldelser om en film som ikke får alt for gode kritikker, være forberedt på at filmen ikke nødvendigvis er så bra som jeg hadde håpet, men likevel gå for å se den. Noen ganger viser det seg at kritikerne har "rett", men andre ganger helt "feil". Jeg mener, det finnes ingen fasit der ute på hva som er bra og hva som er dårlig. 

En anmeldelse er jo først og fremst anmelderens individuelle mening om noe og slettes ikke svaret på hva du kommer til å mene, eller dine venner for den del. Som det står med litt tykkere skrift over - Andres meninger er ene og alene, andres meninger. Punktum finito.

Og selvfølgelig. Man skal ikke kutte av seg ørene helt heller. Noen ganger kan det være lurt å ha andres ord i hvertfall lagret litt i bevisstheten. For det finnes jo situasjoner hvor det beste kan være å lytte til andre, bare ikke andres meninger overdøver dine egne tanker helt og i verste fall blir til "dine" meninger og tanker.

I hvor stor grad påvirker andres meninger dine valg?
I hvilke sammenhenger mener du det er lurt å lytte litt til andre?

Vi reblogges!


13.03.2015, 21:49

God kveld!

Når alt bare går et sted er det bare en ting å gjøre... Eller, to-tre ting faktisk..


Håper alle sammen får en god helg!

Hva syns du om videoen? ^^0
12.03.2015, 08:58

I Amazonas jungel kan ingen høre deg kvalt
Når et amerikansk TV-team (samt en antropolog) tar turen gjennom Amazonas i båt i håp om å få lage en dokumentar om en indianer-stamme som i følge ryktene skal befinne seg i nærheten aner de først lite om hvilke utfordringer de etterhvert få slange seg i.


© Bildet er tatt fra imgkid.com

På veien støter de på jegeren Paul Serone (spilt av Jon Voight) som ser ut til å være strandet på båten sin etter at noen røtter har ødelagt båtens propell. De "plukker han opp" og lar han bli med på turen videre. Noe de snart skal få angre på.

Serone viser seg etterhvert å være psykopat av en slangejeger som ikke ser ut til å sky noen midler for å få kloa i det han vil ha. Og hva er det han har øverst på ønskelisten? Jo - en gigantisk anakondaslange. Turen blir stadig mer grufull og ekstrem, og det som skulle bli nok en fascinerende dag på jobben har brått forvandlet seg til en kamp på liv og død.


© Bildet er tatt fra hdmoviespoint.com

Slakt eller klem?
Noe av det første denne filmen fikk meg til å tenke på er Ruggero Deodatos noe kontroversielle "Cannibal Holocaust". "Anaconda"s åpningssekvens byr nemlig på en ganske idyllisk og vakker kjenningslåt som fremdeles ikke er en alt for vanlig kost i den filmsjangeren denne filmen går under.

Musikken er laget av Randy Edelman som blant annet også har stått for soundtracket til filmer som "The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor" (2008) og "The Mask" (1994), for ikke å snakke om at han også skapte den legendariske kjenningsmelodien til tv-serien "MacGyver" i sin tid. Jeg føler disse titlene taler for seg. Soundtracket i "Anaconda" er ganske greit awesome.


© Bildet er tatt fra bookcoverimgs.com

Når vi først er inne på musikk passer det nå godt å nevne at det heller ikke er noen hvem som helst som spiller en av hovedrollene da det faktisk er Jennifer Lopez som spiller på en av de største strengene. Med seg har hun blant annet Owen Wilson, Ice Cube, Jonathan Hyde og en noe yngre versjon av Danny Trejo.

Men... Hvordan er egentlig denne filmen når det kommer til det som bør være det mest vesentlige? Er "Anaconda" en spennende eller en skummel film? Vel, særlig skummel er den absolutt ikke da blant annet anakondaens ære synker noe når det kommer til måten den stadig viser seg på. Hadde den enorme kjempeslangen sneket seg litt mer unna kameraene og ikke vært så til de grader synlig såpass ofte så kanskje.. Men dessverre, den "skumle" slangen har en svakhet - den er en linselus uten like, akkurat som de fleste "monstrene" på film i nyere tid.


© Bildet er tatt fra hdmoviespoint.com


© Bildet er tatt fra hdmoviespoint.com

Likevel, det finnes fremdeles enda et ikke helt ubetydelig "men". For selv om "Anaconda" ikke finnes skummel så er det likevel en til tider spennende film vi har med å gjøre. Selv om man aldri helt får følelsen av å være særlig knyttet til noen av karakterene så skal man samtidig være noe sær for å gi mer eller mindre blaffen.

Det er først og fremst spenningsnivået her som er med på å redde filmen fra å ikke drukne. Det er stadig noe som skjer og flere av scenene er utvilsomt spektakulære og nervepirrende. Så selv om man aldri helt får følelsen av å komme særlig nær noen av de vi møter på ferden vil vi likevel merke at hjertepumpa våkner når noen av de havner i fare, og DET forekommer altså ikke alt for sjeldent i løpet av de 89 minuttene vi er med på tur.


© Bildet er tatt fra hdmoviespoint.com

Kort oppsummert: Til tross for at vi har med en noe i overkant tvilsom og pr-kåt slange, så får den likevel bitt fra seg!

 

Vi reblogges!0
11.03.2015, 20:01

For en og halv uke siden etterlyste jeg noen ultimatum fra dere som jeg kunne svare på i ny video. Nå er jeg jammen ikke sikker på hvem det er som har å svare for seg.


Har du blitt stilt et ultimatum i dag?

Vi reblogges!0
09.03.2015, 22:04

Vi mennesker har alle hver våre mål og drømmer i livet, men er det noe vi har til felles så er det at absolutt ingen ønsker å mislykkes. Jeg har virkelig vondt for å se for meg at det faktisk finnes noen der ute som ønsker å være mislykket. Joda, det finnes vel de som faktisk ønsker å være en taper, men da antar jeg at man i hvertfall ønsker å lykkes i det, og ikke vil mislykkes ved å ikke være en taper?

Uansett. Samme hvilken vei vi velger å gå vil det alltids finnes både opp- og nedoverbakker, det er det ingen som kommer utenom. En hver løype har sine hindre, også videre.


© Bildet er tatt fra blog.rjltechnologies.com

I kveld tenkte jeg å lage en liten liste til ting man kan tenke på og/ eller gjøre når noe plutselig ikke føles så jævla allright. Se gjerne på dette innlegget som en guide ut av grøfta og tilbake til hovedveien.

I. Tidsperspektiv-maskinen
Noen ganger hjelper det å se ting i perspektiv. I perioder hvor jeg føler meg nede prøver jeg å se litt tilbake. For bare 3-4 år siden var jeg foreksempel veldig usikker på meg selv når det gjelder reising og visste ikke helt om jeg noen gang ville tørre å dra noe sted utenfor Oppdal alene. Siden den gang har jeg vært og besøkt både Nordfjordeid i Sogn og Fjordane og Voss (to ganger) i Hordaland, helt uten at jeg hadde med meg noen på selve reisen.


© Bildet er tatt fra aragec.com

I dag tidlig gikk jeg forresten gjennom et par eldre blogginnlegg og la raskt merke til hvordan jeg har utviklet meg de 5 årene jeg har hatt blogg. Ikke bare har jeg blitt flinkere til å skrive og bedre til å ta bilder, jeg har også utviklet meg ganske betydelig som menneske. Blitt mer moden, men samtidig klart å beholdt identiteten min, om det henger på grep.

Det er viktig å ta vare på fortiden, sånn at man lettere kan se ting i perspektiv. Men også for å lettere unngå å gjøre de samme feilene på nytt.

II. Musikk
Lite er like inspirerende, oppmuntrende og motiverende som musikk. Det finnes minst en låt for en hver situasjon i livet. Kjærlighetssorg? Føler du deg ignorert av vennene dine? Har du forspist deg? Er videoen med deg og naboen kommet på avveie? Eller er kanskje Destiny-kontoen blitt hacket? Samme hva saken er, det finnes en sang for det.

Noen ganger kan det virkelig lønne seg om man har en egen motivasjons/ trøste-spilleliste liggende klar.


© Bildet er tatt fra blog.rjltechnologies.com

Her er noen låter som jeg pleier å høre på når jeg trenger å komme meg litt opp igjen:
Arch Enemy - You Will Know My Name
Bonnie Tyler - Holding Out For A Hero
Eminem - Survival
Florence + The Machine - Shake It Out
In This Moment - Dirty Pretty (eventuelt Marilyn Manson - The Beautiful People)
Joe Esposito - You′re The Best Around
Ozzy Osbourne - Life Wan′t Wait
Rilo Kiley - A better Son/Daughter 

III. Ta deg en tur
Noen ganger når man enten føler seg litt nede eller bare noe umotivert og/ eller uinspirert trenger det ikke være så mye mer som skal til enn å rett og slett gå seg en tur. Man trenger ikke nødvendigvis gå/løpe/jogge/krype/kjøre/sykle (etc) så langt heller, ofte er det gjerne mindre som skal til enn hva man skulle tro.


© Bildet er tatt fra michaelalexanderchaney.com

Ta deg en tur til nærmeste kjøpesenter foreksempel, du trenger ikke handle noe, men bare ha det kjøpesenteret som et mål du skal gå frem og tilbake til og fra. Finnes det flere veier til dit du har tenkt å deg så gå gjerne for en av de veiene du har benyttet deg av minst tidligere.

Du trenger ikke en gang å ha et spesifikt sted å gå til. Å la føttene/ hjulene "overraske" deg kan være minst like forfriskende!

Hva pleier du å gjøre når humøret, motivasjonen eller inspirasjonen ikke er på topp?

Vi reblogges!0
09.03.2015, 10:58

Nå eller aldri! Det er aldri helt lett å vite om det egentlig skal være spørsmålet, eller om det faktisk er selve svaret..

På lørdag filmet jeg og Rune noen scener til en splitter ny videoblogg jeg har jobbet litt med de siste dagene, i går kom de aller siste bitene som manglet for å kunne ferdiggjøre prosjektet på plass - Mine damer og herrer, rovdyr og kjøtere, snobbefanter og prostituerte - Her har dere resultatet:


Nok en gang vil jeg takke min gode venn Jan Dalchow for at jeg har fått lån av stemmen hans! Tusen takk for stemmen din Jan, du skal snaaaart få den tilbake ^^

Ikke le, aldri le. Ok NÅ kan du le. Oh le, oh le, oh le..
Det er en kjent ting at selv i filmbransjen går ikke allting alltid som smurt. Noen ganger er det fordi statisten med skiene har glemt å smøre, ehm... Wienerbrødet? Andre ganger går det simpelthen bare ikke. Og ja, det jeg prøver å si er at hvis dere fremdeles har litt tid til overs så kan dere kanskje unne dere noen bloopers også?:

Hva syns dere om videoene?

Vi reblogges!


08.03.2015, 19:44

En ny tid er kommet - "Fullstendkaos" er ikke som før!
Nå håper jeg dere legger merke til en "liten" forandring, hvis ikke er det muligens jeg som blir nødt til å fortelle deg at du bør gå og sjekke synet. Eventuelt er det bare første gangen du titter innom og isåfall er innom tanken om hvor jeg har vært i hele ditt liv.

For en liten stund siden tok jeg kontakt med en veldig kreativ og flink jente som heter Albertine. Noen fikk kanskje med seg at jeg la ut en etterlysning på Facebook hvor jeg spurte om noen kjente til noen som er flink når det kommer til header, design og koding? Det tok ikke lang tid før en trofast Facebook-venn av meg da foreslo albiss.blogg.no (bloggen til Albertine) og så fort jeg hadde klikket meg inne på bloggen hennes skjønte jeg raskt at det ikke var noe stort poeng i å lete lengre.

Jeg tok så og skrev en aldri så liten mail til henne for å høre om hun var interessert i å gjøre en jobb for meg og det tok ikke lang tid før jeg fikk den tilbakemeldingen jeg håpet på.

Siden da har vi hatt ganske jevnlig kontakt de siste dagene og nå ser dere resultatet av hva de dialogene og det samarbeidet har ført til. Jeg vil så absolutt anbefale alle som ønsker seg en ny header og/ eller et nytt design å ta kontakt med Albertine, for da får man det man ønsker seg. Her snakker vi om en ung, seriøs, meget dyktig og profesjonell skredder som ikke gir seg før de siste trådene sitter ordentlig på plass.

Om dere ønsker å sende henne en bestilling kan det lett gjøres her!

Hva er nytt?
Så, hva er det egentlig som er forandret på?

Først og fremst er ikke den nye headeren og det nye designet like ekstremt og dystert som det forrige. Jeg er fremdeles en person som er veldig glad i mørke og morbide ting, men når det er sagt så er jeg likevel ikke så mørk, dyster og "ekstrem" som jeg f. eks var for 3 år tilbake. Så når det nå skulle komme nytt design og ny header ønsker jeg å få frem at det er ikke bare bloggen min som er forandret "siden sist", men også mannen bak.

Slik så bloggen min ut før:


NÅ!:


I tillegg til at den "nye bloggen" er litt "snillere" enn den forrige så er også skrifttypen i innleggene og overskriftene nå helt nye. Det skal sies at jeg ønsket en noe mer spennende skrifttype på det gamle designet da det ble laget i sin tid også, men det dukket opp noen utfordringer den gang som gjorde at det var noe begrenset hvilke skrifttyper som ville fungere i de fleste nettleserne. Enyway, det var FØR ^^

Så er det forhåpentligvis også noen som har merket seg at bloddråpene har flyttet seg fra høyre til venstre i innleggene, samtidig som de er blitt litt mer gammelt-sykehus-aktige enn hva det var før ^^

Helt avslutningsvis vil jeg gjøre oppmerksom på at det er kommet to nye følge-knapper under profilbildet mitt for dere som har lyst til å følge meg på bloglovin og Instagram I TILLEGG til Youtube, blogg.no og Facebook.

Da tror jeg at jeg har fått fortalt dere om det aller meste. Resten kan dere i grunn fint utforske selv. Men... En siste ting. Ta og trykk høyreklikk, vær så snill ;-)

Hva synes du om den nye headeren og det nyeste designet mitt? :-)

Vi reblogges!


Les mer i arkivet » Mai 2018 » April 2018 » Mars 2018

Aylar Von Kuklinski
I know that I`m not so beautiful, sweet and pretty... BUT, I still belivie in myselv, and I know who I am. Do you?FORSIDE

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...