hits


0
29.03.2014, 09:11

En gjeng med ungdommer som er tatt for å ha lagt ut noen bilder på nettet av en av deres medelever er som straff tvunget til å bli med ut på landet for en periode. Hia hia ho.. Gården de skal besøke har en kjent historie, i følge myten skal det ha bodd et fugleskremsel i nærheten som har flere titalls menneskeliv på samvittigheten. Hia hia ho... "Scarecrow" er en film som ikke venter med å forsøke å skremme deg. Allerede fra åpningsekvensen prøver den å pumpe adrenalinet i deg med blod og gørr, diverse spesialeffekter og en del hyl og skrik. Hia hia ho... Det første man burde forvente fra en sånn film er at den skal være skummel, dessverre er dette en av flere punkter denne filmen feiler på. Hia hia ho...

Fugleskremselet er så tydelig data-animert at selv Flåklypas egen Ludvik hadde følt seg rimelig trygg. Hia hia ho... For å gi dere en viss ide, dette er en film som bor vegg i vegg med "The Ring" og "The Grudge" på animasjonsbiten... Jeg tror filmen hadde tjent en del på om den lot være å vise oss dette såkalte "monsteret" så alt for mange ganger, alle vet jo at det vi helst er mest redd for er det vi helst ikke kan se, frykten for det vi ikke vet nok om. Stort bedre blir det heller ikke av at så og si hver scene foregår i dagslys. Hia hia ho...


© Bildet er tatt fra alienbee.net


© Bildet er tatt fra gamato.ning.com

Når en regissør aner at historien, animasjonene og plottet i seg selv ikke er skummelt nok tar man gjerne og satser på en del jumpscares, altså høye, bråe lyder. Dessverre er også dette noe som stiller med et sterkere fravær denne gangen. Det virker som om man har satset maksimalt på å animere et så skummelt fugleskremsel som mulig, noe man altså IKKE har lyktes med.

Jeg er skrekkelig klar over at jeg nærmest stiller som immun mot å bli skremt etter å ha sett et par tusen flere filmer i denne sjangeren enn folk flest, men helt ærlig; jeg tror selv ikke mine mest lettskremte venninner ville latt seg plage av denne her, selv ikke med et hjemmekinoanlegg med lyden på høyeste volum. Hia hia ho...


© Bildet er tatt fra moviesboxhd.blogspot.no

Men jeg skal ikke bare strø gift i åkeren, til tross for at det ikke er så gøy på landet denne gangen, hia hia ho... Filmen skal i hvertfall ha for at den ikke plager oss med en haug uinteressante dialogscener. Og personlig er jeg også ganske glad for at den har skånet meg for den ene deprimerende sex-scenen etter den andre, og all den drikkingen som mange andre filmer i denne gaten har å by på. Ja, også skal den ha tommel opp for at den har et ganske vakkert persongalleri med en del søte jenter, og attpåtil ikke dreper den fineste av de med en gang.

Alt i alt er dette en helt grei film. Den finnes altså ikke skummel, men samtidig så er den heller ikke alt for kjedelig. Må forresten legge til at den har en del kule actionsekvenser for den som liker sånt. Husker jeg ikke feil inneholder den tre helt greie eksplosjoner, om det ikke var fire. Så virker som om man har prøvd seg litt på actionsjangeren også, uten at det heller har lyktes helt... Hia hia ho...

Terningkast


Vi reblogges!0
28.03.2014, 14:05Vi reblogges!0
28.03.2014, 11:31Vi reblogges!


27.03.2014, 10:56

I det siste har det oppstått mange snodige og mindre snodige måter å vise sin avsky mot kreft på. Rosa sløyfe, Movember, Musember og i det hele tatt. I november tenkte jeg så vidt på å la skjegget gro ut måneden, men jeg er alt for glad i være glattbarbert, samtidig som skjegg er noe jeg selv ikke er alt for stor fan av.

Nå har jeg derimot kommet over en ting som jeg ikke har noe problem med å kaste meg på. Dere har kanskje hørt om cockinasock? 

Ja, nå skal det sies at jeg ikke helt ser hvordan dette kan hjelpe i kampen mot kreft, verken dette eller noe av det andre jeg nevnte, men... I hvertfall så lenge jeg ikke tjener en viss sum på bloggen min, hvor jeg så kunne gitt bort en andel til støttet for kreftsaken. Men nå er saken den at jeg ikke får noe økonomisk ut av verken dette innlegget eller noe av det andre jeg legger ut.

Når det igjen er sagt så kan jeg legge til at jeg har støttet kreftsaken med noen kroner dette året, uten at jeg er interessert i å oppgi hvor mye.

Når sant skal sies så har jeg tatt disse bildene mest for moro skyld. Er en stund siden jeg tok lignende bilder nå, ikke at jeg har savnet å gjøre det sånn veldig, men da jeg kom over dette konseptet i går kveld så har jeg siden tenkt at dette bare er noe jeg MÅ gjøre ^^

Hva tenker dere om #cockinasock? Jeg er forresten nysgjerrig på om noen av dere jentene lot musa gro i desember frem til julaften?

Vi reblogges! 0
25.03.2014, 01:43

Johnny (Kim Ulvberget) er den skjeggete fotografen som nok burde vært innlagt på en eller annen klinikk for voldtektsforbrytere og mordere for en god stund siden. Hans jobb er å ta bilder av unge, vakre kvinner. Hans hobby er, ja, å voldta og drepe dem. Når det deilige sukkertøyet Nadia (Camilla Vestbø Losvik) møter opp til avtalt tid er han rask med å kle av henne med blikket. Så fort de har kommet seg litt inn tar han tak i henne, holder henne fast og kjører sin lille venn inn i henne sterkt mot hennes vilje.

Det er ikke "bare" disse uvanene Johnny har med seg i livets bagasje. Han har også sine utfordringer når det kommer til søvn. Han er en av de som sliter med hypnagogia som er latinsk for "søvnparalyse", en tilstand 1 av 5 vil oppleve i løpet av livet i følge filmen selv. Like etter han har drept Nadia er hun tilbake for å hevne seg. Så er det store spørsmålet fremover, hva er virkelighet og hva er bare drømmer?


© Foto: Lars-Erik Lie


© Foto: Lars-Erik Lie

Det er Lars-Erik Lie som står bak denne noe spektakulære kortfilmen på knappe 23 minutter, eller 27 om man tar med rulleteksten. Fra før av har jeg kun sett en film fra denne karen og det er rape-revenge-filmen "The Thrill Of A Kill". Når man nå ser "Hypnagogia" føles det litt lenge siden man så den "The Thrill Of A Kill". Spesielt når det kommer til det tekniske er denne filmen mye stiligere og bedre å se på. "Hypnagogia" er en veldig mørk, men likevel også en fargerik og vakker, skremmende film.

Bildene er fantastiske og kan ganske enkelt beskrives med et ord. Kunst. Lydkvaliteten er også langt bedre siden sist, for ikke å snakke om musikken. Soundtracket er mulig det som falt best i smak for min del. Det er utrolig episk og kan blant annet gi assosiasjoner til en rekke av John Carpenters gullperler, samtidig som det på ingen måte er noe plagiat.


© Foto: Lars-Erik Lie


© Foto: Lars-Erik Lie

Jeg liker også historien til denne filmen ganske godt. Jeg elsker filmer innen for rape-revenge-sjangeren, til tross for at mange av disse filmene ofte er litt vel identiske. Jeg går fortsatt rundt og irriterer meg over hvor utrolig lite kreativ jeg fremdeles synes Reinert Kiil var da han kom ut med "Hora" i 2009, en film som etter min mening kun er en svakere kopi av den originale "I Spit On Your Grave" fra 1978. Men nå er det Lars-Eriks "Hypnagogia" denne anmeldelsen skal dreie seg, og etter min mening klarer denne filmen å levere også på dette punktet.

Jodda. Den har en rekke sekvenser som minner om et og annet som er sett før. Men å lage en film hvor absolutt alt virker 100% nyskapende i 2014 er like lett som å male himmelen. Det lar seg bare ikke gjøre. Dessuten er dette på ingen måte en film som er noe plagsom når det kommer til det som gir litt deja vu. En av mine personlige favoritter er nettopp en av disse scenene, nærmere bestemt en sekvens hvor Nadias gjenferd ligger under sengen til Johnny og minner skrekkelig mye om en sammensmelting av Samara fra "The Ring"-filmene og hun langhåra fra "The Grudge", du vet hun som høres ut som et treskeverk?


© Foto: Kim Ulvberget

Det er egentlig lite jeg har å utsette på denne filmen. Likevel er det er to ting jeg vil nappe tak i mens jeg har muligheten. For det første, filmen er engelskspråklig. Et smart trekk med tanke på det internasjonale, likevel føles det hele noe spesielt når man tydelig hører at alle karakterene egentlig er norsk, og likevel snakker de engelsk til hverandre, i Norge. I punkt nummer to vil jeg nevne skuespillet som også kunne vært noe bedre. Når jeg igjen har skrevet det må jeg også legge til at dette er en lavbudsjettfilm med et budsjett på rundt 666 dollar i følge den informasjonen jeg har fått oppgitt, eller 4000 kroner om du vil.

Men til tross for at skuespillet ikke er det beste jeg har sett er det langt i fra noe ille heller. Det er på ingen måte med å stikke hull i hjulene for å si det sånn, og blir heller et lite småplukk når man sammenligner det med alt det andre jeg har nevnt nå.

Hovedkonklusjonen min er enkel:
Liker du gode skrekkfilmer bør du absolutt gi denne norske kortfilmen en sjanse. Den er vel og merke ikke veldig skummel av seg, men den har i det minste et par jump-scares som ihvertfall funket på meg. Den er ikke skrekkelig lang, den er heller akkurat helt passe. Og når det kommer til underholdningen har jeg ingen ting å utsette.

Har du lyst til å se den må du vente noen dager, men heldigvis ikke så lenge da den slippes ut for offentligheten fra og med førstkommende fredag. Høres det ut som en film du har lyst til å titte på kan du leie eller kjøpe filmen ved å klikke deg inn her!

Terningkast

Vi reblogges!0
23.03.2014, 21:33Vi reblogges!0
23.03.2014, 17:12

For 6 år siden endte Toms bursdagsfest på en meget brutal og brå måte da klovnen Stitches falt baklengs og ble spiddet av noe kjøkkenutstyr som lå i oppvaskmaskinen. Siden den gang har Tom jevnlig slitt med mareritt og frykten for at Stitches en gang skal vende tilbake fra de døde og hevne seg for det som skjedde.Selv om det nå har gått noen år siden den grusomme tragedien sitter minnene fremdeles veldig sterkt i Toms sinn. Til helgen skal han ha en ny fest hjemme hos seg selv, den første siden tragedien. Både venner og bekjente og mindre kjente er invitert og det ser en stund ut til å bli et vellykka opplegg. Ja, sånn bortsett fra at Tom får i seg en halv hasjkake og et par andre ting som ikke er veldig vesentlig og nevne her og nå... Folk hygger seg, drikker, sjekker opp hverandre, tærer opp hverandre, ruser seg og i det hele tatt. De fleste aner fred og ingen fare. Men plutselig er den døde klovnen tilbake!

Stitches var aldri en særlig hyggelig klovn før han døde, og de seks årene i grava har absolutt ikke gjort han noe snillere. Han er tilbake verre enn noen gang og denne gangen er det han som skal more seg på andres bekostninger. Det er bare å ønske Tom en riktig Gory Dirtday, for nå er det sannelig lenge siden sist.


© Bildet er tatt fra peliculasyestrenosrmvb.net

"Stitches" er en utrolig sær splatter-komedie med den ene tvilsomme sekvensen etter den andre. Dette er på ingen måte en film som tar seg selvhøytidelig et eneste sekund. Mange av scenene er utrolig voldsomme og morbide, men til tross for det så tror jeg likevel at de færreste vil kjenne på et alt for stort ubehag da effektene vi får servert ikke er spesielt realistiske, noe som uskyldiggjør det hele en god del. Selv blodet fra Quentin Tarantinos "Kill Bill" virker mer ekte enn de vi får servert her som for det meste bare gjør at jeg får lyst på rød saft.


© Bildet er tatt fra arntmkv.com

Filmen er heller ikke nevneverdig skummel på noen måte. Ikke en gang en femåring vil finne denne filmen spesielt nifs. Når det er sagt er "Stitches" likevel ikke en dårlig film. For selv om den verken er spesielt ekkel eller skummel så er den ganske underholdende til tider. Nok en gang, filmen prøver på ingen måte å ta seg selv veldig seriøst, derimot lar den deg få slappe av og rett og slett bare kose deg i en halvannen time. Ja, jeg vil rett og slett kategorisere "Stitches" som en kose-splatter.


© Bildet er tatt fra beyondhollywood.com


© Bildet er tatt fra arntmkv.com

Det må også nevnes at denne filmen til tross for at den ikke er veldig ekkel likevel har et par scener du og vennene dine nok vil huske en stund fremover og gjerne snakke om. Den scenen som har satt seg best hos meg er når Stitches graver ut noen "baller" fra hjernen til en av ofrene med en is-skje, legger tre runde "baller" hjerne i en skål og topper det hele med å helle over litt blod. Desserten er servert, det hele med den episke 80-tallslåta "(i Just) Died In Your Arms" i bakgrunnen.

Ross Noble gjør en minneverdig jobb som den hevntørstige klovnen. Han er ikke like skummel som Tim Currys "IT", ikke like creepy som klovnene fra "Killer Klowns from Outer Space", men likevel en klovn jeg vil huske å ta opp i sosiale sammenhenger når temaet måtte poppe opp.

Terningkast

Vi reblogges!0
22.03.2014, 17:57Ønsk meg god bedring!
Vi reblogges!


21.03.2014, 18:07

Vet dere hva jeg elsker høyere enn meg selv, skrekkfilmer, bestevennene mine og bloggen min? Kommentarer som får meg til å le! Tidligere i dag la jeg ut en video som jeg hadde delt litt her og der. Er blant annet medlem i fem forskjellige bloggrupper på Facebook for folk som vil dele innleggene sine slik at enda flere får sett det. Det siste innlegget mitt med min nyeste video er altså inntett unntak, og ikke lenge etter fikk jeg en kommentar fra en fyr som tydelig ikke satte alt for stor pris på det jeg lager, og hadde et ganske tydelig råd til meg om hva jeg bør gjøre.Takk **** ****** for at du gjorde dagen min enda litt mer morsom enn hva den var fra før av! xD

Ps: For de som nå er redd for at jeg skal slutte å blogge så var mitt svar til denne karen noe ironisk ;)0
21.03.2014, 16:54Vi reblogges!0
20.03.2014, 18:38

Hei på dere igjen. På Facebook-siden Kuklinskis Playroom (trykk gjerne Liker) la jeg i går ut en status hvor jeg skrev at det ikke ble noen nye spillvideoer igjen før i dag. Jeg la også til at i dag skulle jeg komme sterkere tilbake med flere videoer. Det løftet har jeg nå holdt. Så kjære alle mine disipler, her har dere tre nye episoder av "Hitman: Absolution":

Jeg har enda ikke blitt bestevenn med lydinnspillingene jeg skal holde styr på når jeg lager disse spillvideoene, så det må jeg igjen bare beklage. Når det er sagt håper jeg dere husker på at jeg fremdeles er en rimelig fersk pizza og at jeg igjen lover forbedringer før jul.

Vi reblogges!


20.03.2014, 08:45

God morgen Norge! Onkel Kuklinski her som legger igjen et livstegn sånn tidlig på mårran. Så, hvordan står det til med det gamle skinnet? Joda.. Litt deppa og føler på den evige, kjærlighetssorgen som går bare en vei. Prøver å ikke tenke på ting som får meg til å føle meg som en taper. Jeg har ikke sovet i natt. Ikke noe i hele tatt. Når sant skal sies har jeg ikke forsøkt så alt for hardt heller. Jeg føler meg ensom. Jeg trives godt med det jeg gjør på for tiden, det er ikke det. Men, ja jeg føler meg ensom, veldig ensom og alene.. Så alt er som det vanlige med andre ord.

Om drøye to timer skal jeg innom terapeuten min igjen. Skal ikke nekte for at jeg hadde foretrukket om jeg ikke var helt slitt strømpe når jeg møter opp der i halv 11-tiden, men sover jeg nå kommer jeg neppe til å møte opp i hele tatt. Det skal sies, jeg har hatt det mye bedre de siste 3-4 månedene enn jeg har hatt på lenge. Kreativiteten i meg har virkelig gjort sitt comeback. Jeg trives godt med det jeg gjør her hjemme. Men, jeg savner en venn. Hvorfor må alle bo så langt borte?

For å forklare meg enkelt. Det er mest det sosiale som gjør at jeg føler meg som en taper. Har flere jeg skriver med daglig over Skype og Facebook. Men jeg savner sånn å ha noen rundt meg fysisk. Noen jeg har noe felles med. Jeg hadde tatt første tog i dag jeg om noen hadde hatt anledning til å ta meg i mot et sted, om så det var langt oppi Nord-Norge jeg måtte dra. Hadde også sagt ja på dagen om noen plutselig hadde spurt om man kunne ta seg en tur og bli her i noen dager. Men dessverre, det er ingen andre enn meg som har grønt lys for å verken gi eller ta i mot besøk. Jeg må bare fortsette og vente på at noen skal ha tid til meg.Er jeg heldig får jeg kanskje se igjen en av mine beste venner i juni. I fjor stengte jeg meg inne på bursdagen min og deaktiverte like så godt Facebooken. Ene og alene fordi jeg synes det var vondt å være alene på bursdagen min og få et dusin med påminnelser om det. I år har jeg i derimot spurt en veldig spesiell person om muligheten for at vi kan feire dagen min sammen. Men jeg tørr ikke håpe på noe alt for sterkt enda. Folk har jo jobb, skole og sånt...

Men i alle fall.. Så lenge det er liv så finnes det håp. En fattig trøst er at forhåpentligvis så skal jeg ikke sitte i all den ensomheten resten av livet... Håper i hvertfall det blir bedre når jeg får flyttet nærmere folk innen 2 eller 3 år. Med tanke på hvor lenge jeg har vært vant til å være ensom så burde jeg klare å holde ut noen år til...

Jeg akter i hvertfall ikke å klage mer enn nødvendig lengre. Livet er alt for kort til det. Grunnen til at jeg igjen har skrevet et lite innleg om det nå er ikke fordi jeg vil klage for å klage, men fordi jeg igjen trenger å få det ut.

Vi reblogges!0
18.03.2014, 23:37Vi reblogges!0
18.03.2014, 16:56

Vi reblogges!0
17.03.2014, 22:27Vi reblogges!0
17.03.2014, 21:16Vi reblogges!0
16.03.2014, 11:45

På torsdag kunne jeg stolt ta meg en tur til posthuset for å hente min nye Play Station 4. Når jeg på kvelden bestemte meg for å teste den ut møtte jeg på en liten skuffelse som en stund fikk meg til å tenke det aller verste. Som den flinke bloggeren jeg er tok jeg selvfølgelig å lot det få et eget innlegg.
Etter mange endeløse, mislykkede forsøk på å få noen av de foreslåtte alternativene i Safe Mode til å hjelpe meg endte jeg opp med å trekke ut strømledningen til maskinen i noen minutter. Jeg tror jeg lot det stå strømløs i rundt en halv time. Når jeg så koblet til strømmen igjen tok jeg naturligvis og slo den på. Igjen så åpnet den i Safe Mode. Litt fortvilet og uten særlig tro på at det ville hjelpe trykket jeg på "Restart PS4" som hittil ikke hadde hjulpet. Men denne gangen virket det! Maskinen restartet seg som normalt, og siden da har jeg ikke hatt noe flere problemer med maskinen. Har både fått logget meg på Play Station Network, sett film og i det hele tatt brukt den en stund nå, uten mer trøbbel ^^

Tenkte bare at det var greit å fortelle dere det. I tilfelle flere skulle møte på samme problem, og lure på hva man kan gjøre!

Vi reblogges!


0
16.03.2014, 07:56Vi reblogges!0
15.03.2014, 22:38

Vi reblogges!0
15.03.2014, 15:25

Jo, Max, Gwen og Dave anser seg alle som heldige vinnere av en konkurranse på nett. De tror at de skal nyte en luksuriøs flytur fra London til New York, men sannheten er at de snart skal oppleve sitt livs verste og muligens siste mareritt.Når de har kommet seg på flyet får de gjennom en stemme i flyets høyttalere høre at de skal spille et spill. De får alle tilbud om å lese reglene før de starter, noe ingen bryr seg om. Første runde starter med en ganske personlig quiz basert på profilene de har på det sosiale nettstedet All2gethr.com. Etter denne quizen er det ingen som lenger føler seg like vel som da de nylig møttes. Sannheten er, ubehagelighetene har såvidt begyntt.

De neste rundene blir spillet bare mer og mer alvorlig. Alt for sent innser de at dersom noen av reglene (som de ikke har tatt seg tid til å lese) blir brutt, blir en av deres venner på det sosiale nettstedet valgt ut tilfeldig og straffet med en brutal henrettelse.


© Bildet er tatt fra bloodygoodhorror.com

Plottet til denne britiske perlen minner utvilsomt om Saw-filmene. Det er ingen hemmelighet at jeg setter stor pris på slike fortellinger. Men når det kommer til Panic Button skal denne filmen være inspirert fra en sann historie, noe som for min del gjør det litt vanskeligere å like filmen like sterkt som Saw. På en annen side har jeg ikke gjort nok research enda til å faktisk finne ut om det er sant.

Uansett. Inspirert på en historie fra virkeligheten eller ei, Panic Button er ikke en kjedelig film. Den er med på å drive impulse-pumpen fra ganske tidlig av. Dette er en intens film med fire hovedpersoner man blir tidlig kjent med. Det som dessverre er med på å svekke det hele noen hakk er at desto nærmere sannheten rundt hvorfor de faktisk er på flyet vi kommer, desto vanskeligere blir det å faktisk bry seg alt for mye om de stryker med eller ikke.

Når det også kommer frem hva skurkens planer for dem er får jeg også problemer med å egentlig bryr meg om hva som eventuelt måtte skje med h*n også. Vel, jeg hadde noen tanker i hodet, men på grunn av enkelte ting jeg ikke ønsker å røpe her så ble troen på at noe annet skulle skje enn det som faktisk skjer så liten at jeg endte opp med å bli mer eller mindre likegyldig og bare sitte og følge med.

I slike filmer vil jeg enten at folk skal lide og gjerne også dø en så fæl død som mulig, eller at de skal klare seg på et vis. Dessverre var det noe med denne filmen som gjorde at jeg særlig mot slutten ikke klarte å bry meg særlig om noe av delene. Og når man ender opp som likegyldig til karakterens skjebne, da sier det seg selv at jeg i hvertfall ikke kan gi filmen en topp-karakter.


© Bildet er tatt fra bloodygoodhorror.com


© Bildet er tatt fra brutalashell.com

Avslutningsvis skal det sies at det er andre gang jeg ser denne filmen i dag da jeg også så den en gang i høst. Poenget mitt er, selv om enkelte deler av filmen var gått i glemmeboksen så hadde jeg sett den en gang før, så det kan ha noe å gjøre med at ting ikke var så viktig for meg nå. Dessverre kan jeg ikke helt huske hva jeg satt og tenkte sist jeg så denne filmen heller, annet enn at jeg synes den var spennende på en eller annen måte. Jeg tror kanskje jeg hadde likt filmen bedre om de hadde turt å dra det hele litt lengre.

Utenom det jeg har nevnt nå har jeg ikke mer negativt å komme med. Plottet i seg selv er som nevnt tidligere et jeg liker. Karakterene er alle spilt av noen flotte skuespillere jeg ser frem til å se igjen i andre filmer. Filmen er godt regissert og i det hele tatt er dette en ganske smakfull suppe jeg godt mulig kan finne på å suppe i meg hvertfall en gang til.

Terningkast

Vi reblogges!0
14.03.2014, 22:33Mer utdatert og og elendig spill skal man lete lenge etter av årets nyheter!

Vi reblogges!


14.03.2014, 20:25

Her har dere en rykende fersk, nevrotisk videoblogg om flere irriterende, unødvendige momenter i hverdagen.

Vi reblogges!0
13.03.2014, 21:58

I dag fikk jeg min PS4. Alt så ut til å funke som det skal. Har gjort unna de innstillingene man skal ha på plass i starten, har også lastet ned siste oppdatering. Men når jeg skulle logge meg inn på PSN slo den seg plutselig av, helt av seg selv. Når den så slår seg på igjen får jeg opp Safe Mode.

Uansett hva jeg har forsøkt av de seks øverste alternativene i Safe Mode ("Restart ps4", "Change resolution", "Update system software", "Restore Default settings", "Rebuild database", "Initialize ps4") så skjer det samme. Den restarter seg, og går kun tilbake til Safe Mode.

Første spørsmål. Hva kan være årsaken til at den slo seg av på egen hånd når jeg skulle til å signere meg inn på PSN? Og til det som er mest vesentlig for meg å finne ut her og nå, hvordan får jeg faktisk slått på PS4-maskinen slik at den fungerer som normalt igjen uten?
Trenger hjelp!!!
0
13.03.2014, 17:44Har du også en PS4? ^^ Hvis ikke, planer om å få i fremtiden?

Vi reblogges!0
12.03.2014, 22:47

Det er ikke alltid ting blir slik man har tenkt. Jeg skal være ærlig å skrive at fremdeles er jeg ikke fornøyd med måten jeg ordner spillvideoene mine på. Har blant annet ikke akkurat noe fancy kontorrom med diverse hyller og ditt og datt hvor jeg kan plassere teknisk utstyr på en mindre rotete måte...

Hva er det jeg har? Jo, en stue med en stor 55" tv som tar mye plass. En sofa og et sofabord. Det har jeg lenge vært fornøyd med, frem til jeg begynte med dette nye videoprosjektet. Og jeg vil si at mikrofonen jeg har nå er mye av grunnen til misnøyen nå -_-.

For det første er ikke ledningen på mikrofonen særlig lang, noe som gjør at jeg tvinges til å sitte mye nærmere den enorme tv`n enn jeg egentlig liker. For det andre så er jeg nødt til å stable et middels høyt "tårn" av dvder og spill på sofabordet ved sofaen hver gang jeg skal spille inn en ny video. Altså slik at mikrofonen kommer så nær munn som mulig. For det TREDJE må jeg attpåtil sitte på kanten av sofaen for å komme nær nok, slik at volumet ikke blir lavere enn det alt er.

Ja, så har jeg en klage til som jeg ønsker å få ut. Og det er angående headsettet jeg bruker mens jeg lager disse videoene. Dersom jeg skrur opp lyden på tv-skjermen mens jeg spiller vil dere trolig høre lyden fra spillet dobbelt. Greia er ihvertfall at da jeg holdt på med en video i kveld så begynte headsettet å mase om at batteriet er lavt.

Det hadde egentlig ikke vært noe problem for videoen sin del, hadde det ikke vært for at i løpet av den tiden jeg brukte på å bestemme meg for om jeg bare skulle slå av headsettet eller ikke så er det en hel del masse høy skurr i videoen jeg etter planen skulle ha hatt offentlig på nett nå....

Uansett. Det blir ikke noen flere nye spillvideoer nå i kveld. Men i morgen igjen er det bare å glede seg. ^^

Og helt på slutten. Her er de videoene jeg faktisk har fått lagt ut i dag!:Nok en gang vil jeg minne om at jeg hadde vært veldig glad om dere vil abonnere på spillkanalen jeg har på Youtube dere kan finne ved å klikke her,  og selvfølgelig om dere også ønsker å Like Facebook-siden jeg har opprettet som dere kan klikke dere innpå her!


Forresten det er en ting til jeg vil skrive når jeg er så godt i gang. Dette har på ingen måte noe med det jeg har skrevet tidligere i dette innlegget, men er mer en impulsiv og mer hyggelig måte å avslutte det hele på.

Camilla! Ja, du jeg snakket med noen timer over Skype igjen i går. Her har du noen flere gode ord: Jeg synes du er en kjempesnasen jente, en utrolig god venninne. Du har en utrolig kreativ og original sjel, for ikke å snakke om et veldig godt og stort hjerte. Jeg setter stor pris på i alle fall de fleste samtalene vi har hatt (minus litt russ og annet diverse...), og jeg gleder meg masse til å møtes igjen en dag.

Takk for at du sikkert til tross for noen krangler gjennom årene ikke har tatt livet av den skjønneste tremeningen din som også er helt utrolig fantastisk, men som jeg egentlig ikke vet om liker at jeg skriver like mye om henne offentlig, så derfor gjør jeg ikke det selv om jeg gjerne skulle gjort det <3

Vi reblogges!


11.03.2014, 19:39

Da har jeg den glede av å fortelle dere at jeg endelig er i gang med spillvideoer på Youtube. Har valgt å starte med noe jeg føler jeg er ganske god på, nemlig "Hitman Sniper Challenge" som er et bonusoppdrag til "Hitman Absolution". Vet at videoen stopper litt brått, noe som er et uhell gjort fra min side. Beklager det.

Hadde satt stor pris på og blitt veldig glad om dere kunne tenke dere å abonnere på den nye Youtube-kanalen min som dere kan besøke ved å trykke her! I tillegg hadde jeg også satt pris på om dere vil like Facebook-siden jeg har laget som jeg kommer til å holde jevnlig oppdatert når jeg har lagt ut en ny video! Klikk her for å komme til den siden.

Kommer sannsynligvis ikke til å gjøre en vane av å legge ut spillvideoer her på bloggen, men siden dette er min aller første gjør jeg et unntak nå ^^Igjen, om dere liker det. Ta gjerne og Lik, abonner og del! ;-)

Vi reblogges!0
08.03.2014, 17:34

Da "Kill Buljo" kom ut på dvd i 2007 lærte jeg meg å elske den umiddelbart. Det er få filmer jeg har sett opptil ti ganger, "Kill Buljo" er en av de, sammen med "Star Wars - The Phantom Manace" (ja, jeg har også syndet), "The Rocky Horror Picture Show" og "Kaptein Sabeltann og skatten i Kjuttavika" fra 1992 hvis det telles som en film. Det har gått 7 år siden den originale filmen om Jompa ble allemanns(og kvinne)(saml)eie, nå er toern her. Så er spørsmålet, er det like bra? Eller er det faktisk bedre som coveret lover? Forresten, er det flere enn meg som tar "Alt er bedre i toeren" (som står øverst med liten skrift på coveret) som en grovis? xDFilmen åpner opp med en sekvens som minner mistenkelig om åpningen til Sylvester Stallones "Cliffhanger" fra 1993. Jompa har blitt lovet en blowjob av den vakre Unni, mot at han er med henne på fjellklatring. Turen ender svært dramatisk da Unni får seg en skikkelig nedtur, bokstavelig talt. Som følge av dette har også Jompa fått seg en nedtur, men dog mer psykisk. Han har begynt å drikke igjen og prøver stadig å ta sitt eget liv, uten hell.

Når han en dag finner reinflokken sin brutalt slaktet ser det ut som han igjen har tent en gnist som er verdt å leve for. Gnisten etter hevn. Hvem står bak denne ugjerningen? Uten å egentlig røpe noe som helst kan jeg si såpass som at jakten fører han til Thailand. Og han er ikke alene om å dra dit. Tilfeldigvis har også den ufordragelige politimannen Sid Wisløff og hans tilbakestående kollega Kato (begge fra "Kill Buljo") også tatt seg turen.


© Bildet er tatt fra filmweb.no


© Bildet er tatt fra filmweb.no

Fra og med første scene er det ingen tvil om at humoren er den samme her som i den første filmen. Filmen oser av vitser basert på avføring og annen form for kroppsveske. Vitsene er nok en gang svært barnslige og vulgære, så de som elsker humoren fra "Kill Buljo", vil ikke bli skuffet heller denne gang. Men når det er sagt så er det bare humoren som er den samme som forrige gang. Alt annet er nemlig blitt temmelig oppgradert.

Det er ikke til å legge under en stein at budsjettet har tatt seg minst en hel bøtte viagra siden sist. Effektene er langt mer spektakulære og profesjonelle, og det gjelder også skuespillerne. Mens film nr. 1 stort sett besto av tilfeldige venner og bekjente av Tommy Wirkola som den gang var et ukjent navn så inneholder "Kill Buljo 2" en rekke kjente skuespillere. I galleriet denne gang finner vi blant annet Ingrid Bolsø Berdal ("Fritt Vilt", "Hansel & Gretel: Witch Hunters"), Bjørn Sundquist ("Død Snø", "Gåten Ragnarok"), Triana Iglesias (mest kjente fra norske "Paradise Hotel") og Christian Rubeck ("Max Manus", "Rottenetter"), bare for å nevne noen.


© Bildet er tatt fra filmweb.no


© Bildet er tatt fra filmweb.no

Jeg trengte heller ikke denne gang noe tid på meg for å like det jeg ble servert. Filmen er uten å overdrive genial. Likevel sitter den ikke like sterkt som den første "Kill Buljo"-filmen. Jeg klarer ikke helt å sette nesetippen på hva det er, men jeg tror det ligger noe i at jeg savner sjarmen som lå i det faktum at den første filmen faktisk var en såpass enkel og naiv billigproduksjon. I tillegg kan det også være noe med at da jeg for første gang ble presentert for Jompa og co så var det noe nytt, noe jeg ikke hadde fått servert før. Mens nå er det egentlig den samme oppskriften om igjen, bare at maten denne gang er servert av mesterkokker og ikke av folk som nylig har flyttet hjemmefra.


© Bildet er tatt fra filmweb.no

Men til tross for litt trass. "Kill Buljo 2" er i likhet med "Kill Buljo" også en fantastisk god film som jeg helt sikkert kommer til å se opp igjen, MINST en gang til. Jeg ser allerede frem til film nummer tre, og selvfølgelig også 4, 5, 6 og... Ja, så mange filmer de kan melke før kua går tom. Forresten en siste ting. Kjære Tommy Wirkola, hvis du en gang skulle lese denne anmeldelsen. Please skyt de neste filmene i Norge, da jeg synes det ødela litt at denne foregikk i Thailand. Og når jeg skriver skyt så mener jeg "filme", og ikke "skyt" som i når man fyrer av med våpen. Og ja, humoren din har smittet litt over på meg i denne anmeldelsen.

Terningkast

Vi reblogges!1
06.03.2014, 17:44

I det siste har jeg hørt en del på Alice Cooper. For ikke lenge siden trodde jeg at jeg syntes musikken hans var kjedelig og bare ikke noe for meg. Så hva har skjedd de siste ukene, har jeg begynt å bli gammel igjen? Næh, la meg bare være ærlig med meg selv. Jeg har hatt litt fordommer og bestemt meg på forhånd for hva jeg skulle syns.


© Bildet er tatt fra theguardian.com

For sannheten er den at Alice Cooper er en jævlig kul fyr med mange sære, rocka, humoristiske og delvis "kontroversielle" låter på samvittigheten. Vel, kontroversiell og kontroversiell. Sammenlignet med det folk har latt venne seg til i dag så er det neppe mange som finner Cooper særlig kontroversiell og støtende lengre. Sammenlignet med musikken til Marilyn Manson fremstår Alice Coopers tekster mer som bittelitt mørke innslag fra Sesam Stasjon.

Uansett. Poenget med dette innlegget var i utgangspunktet at jeg skulle sette opp en liste over mine topp 5 favoritter fra denne mannen. Hvorfor det? Hvorfor ikke? Lister er gøy!

5. Nobody Like Me

Den første låten på listen er en av de aller eldste som er innspilt. Låten ble spilt inn i 1969, men jeg er ikke helt sikker på hvilket album eller eller eventuelt singel den ble sluppet ut gjennom først. Det kan hende det var gjennom vinyl-albumet "Science Fiction" som kom ut i England i 1987, men jeg er altså ikke 100% sikker. I "Nobody Like Me" hører vi en ung Cooper synge at ingen liker han og at det er ingen som bryr seg om å verken ringe eller sende han brev. Her har han også fått med seg folk i bakgrunnen som er med på å synge med innimellom som "vennene" hans som i starten synger at de liker han veldig, men at de bare ikke har tid til han, mens mot slutten innrømmer de at de hater han, hans familie og til og med hunden Spot.

4. Lost In AmericaPå fjerdeplass finner vi en låt som er hakket mer rocka etter det som faktisk er rock i følge min definisjon på sjangeren. Låta ble slippet ut på konseptalbumet "The Last Temptation" i 1994 og ble den mest populære sangen på denne skiva. Sangen kan utvilsomt tolkes som en politisk satire, med en god dose humor. Mange vil kanskje finne den noe ensformig da setningen "I can't get a..." blir gjentatt relativt ofte.

I dag er det ingen som reagerer om du forteller at foreldrene dine ikke bor sammen lengre og at de begge har fått seg en ny elsker, samboer eller kjæreste. Men det har ikke alltid vært sånn. Særlig derfor kan jeg se for meg at følgende tekst var hakket mer tabu blant enkelte da den kom ut, enn hva den er i dag:

«I got a mom but I ain't got a dad
My dad's got a wife but she ain't my mom
Mom's looking for a man to be my dad
But I want my mom and dad to be my real
mom and dad
Is that so bad
Oh, I think I've been had»

I det siste verset blir det også synget:
«I can't go to school
cuz I ain't got a gun
I ain't got a gun
cuz I ain't got a job
I ain't got a job
cuz I can't go to school
So I'm looking for a girl with a gun and a job
Don't you know where you are»

Sånn apropos kontroversielt.

3. Is Anyone Home?På tredje plass finner vi nok en sang jeg finner av det mer komiske slaget. "Is Anyone Home?" kommer fra konsertalbumet "A Fistful of Alice", et album som også filmregissør, tegneserieskaper og hardrocker Rob Zombie deltok på. Faktisk er "Is Anyone Home?" den låta jeg har spilt mest på repeat den siste tiden. Jeg er blitt veldig glad i melodien og teksten. Jeg blir glad av å høre den, og jeg synes særlig refrenget er litt morsomt. Refrenget kunne nesten handlet om meg, sett bortifra at jeg har ei rotte og ikke noe mus.
«I live in a big doll house and nobody's home
Just me and my mouse, I live in a big dark house
And nobody's home, just me and my mouse»

2. PoisonPå andre plass finner vi den låta som nok er den mest kjente av dem alle. Sangen ble en av de største hittene han hadde i USA hvor han nådde 7. plass, mens han i Storbritannia havnet på 2. plass. Låta kom ut som singel i 1989, samtidig som den var med på albumet "Trash". Det er blitt laget hele to musikkvideoer til låten, hvor den ene ble sensurert i sin tid slik at den kunne vises på dagtid. Årsaken til sensuren kommer av at den originalt inneholder en toppløs kvinne. Wooow, big deal...

Låten har også blitt fremført av en rekke andre artister blant annet av tidligere Nightwish-vokalist Tarja Turunen.

1. He's Back (The Man Behind The Mask)


At min favoritt av dem alle er tittelsangen til den sjette Friday the 13th-filmen "Jason Lives" kommer neppe som en blodig overraskelse for folk flest. Etter min personlig mening passer sangen jævlig godt til denne filmen og når man hører på teksten er det liten tvil om at den handler om Jason Voorhees morbide behov for å slakte alle slags ungdommer som kommer i nærheten. Låten ble for første gang slippet ut på albumet Constrictor fra 1986. Verdt å nevne er det også at i tillegg til "He's Back" så ble også "Teenage Frankenstein" og "Hard Rock Summer" brukt i samme film.

Er du enig med denne listen? Hvilke låter fra Alice Cooper har du som dine favoritter?

Vi reblogges!
0
05.03.2014, 21:08

Tenkte å komme med en liten oppdatering på hvordan det går med spillvideo-prosjektet mitt. Nå er det sånn at jeg er nesten i mål. Jeg har allerede opprettet en egen konto på Youtube som vil bli brukt ene og alene til spill. Har til og med opprettet en Facebook-side for denne nye Youtube-profilen. Jeg har også lykkes med å koble nye gamingheadsettet til Play Station-maskinen, og jeg har også lykkes med å koble opptaksboksen fra Ps3 til pc.

I og med at jeg nå har et headsett med mikrofon skulle man nesten tro at opptaksprogrammet til Elgatoen (boksen som tar opp det jeg spiller) tar opp lyden av det jeg snakker om mens jeg spiller derifra. Men nei. Her og nå ser det ut som det eneste alternativet jeg har er å ta opp lyd ved hjelp av webkameraet mitt, det hadde ikke vært så ille om det ikke var for at det også fanger opp litt støy.

Sååå, i dag har jeg sendt en bestilling på en mikrofon som jeg skal koble rett inn i pcen, og da skal saken være løst i følge han jeg har hatt løpende (men mest sittende) kontakt med fra Gamezone.no.

Synes det er noe unødvendig at jeg ikke er i gang med dette enda. For da jeg sendte min aller første mail ba jeg om hjelp til å finne alt jeg trenger av tekniske utstyr for å kunne lage gode spillvideoer med mine kommentarer i bakgrunnen. Når han linket meg til det headsettet og den opptaksboksen, så fikk jeg en forståelse for at det var alt jeg trengte. Men nei. Jeg må altså ha en egen mikrofon til å koble inn i pcen også... Lett skal det ikke være bestandig.

Vil forøvrig nevne at headsettet jeg har fått kloa i (Turtle Beach PX51) er et headsett jeg ellers er veldig fornøyd med. Det har en veldig god lyd. Det har en rekke herlige innstillinger som hjelper deg med å få det helt perfekt avhengig av hva du skal bruke det til (film, musikk, spill, chat osv.).

Du kan også velge å ha surround-lyd som gjør hele opplevelsen hakket mer realistisk. Altså, hvis du foreksempel spiller et skytespill kan du høre hvor skytingen kommer fra, om skytingen kommer fra venstre eller høyre side, eller om den kommer bak eller forfra. Vil absolutt anbefale det!

Avslutningsvis vil jeg igjen beklage for at jeg enda ikke har fått kommet i gang med spillvideoene. Håper at mikrofonen jeg trenger til pcen kommer innen helga. Men tør ikke å love noe da den ikke er sendt fra lageret til Gamezone enda.

Vi reblogges!

0
05.03.2014, 19:32Vi reblogges!


03.03.2014, 20:05Var innom mamma en tur i går for å gå gjennom noen kasser med noe gammelt stuff. Så fant jeg igjen disse. Et sikkert bevis på at jeg begynner å bli gammel.
Flere som har eller har hatt noen av disse?

Vi reblogges!0
03.03.2014, 14:07

Tekniske duppeditter er ikke blant mine beste venner for tiden. Som folk har registrert seg så fikk jeg meg et trådløst headsett fra Turtle Beach i helgen, modell PX51. Jeg har fått koblet det opp til PS3en min, men av en eller annen grunn får jeg ikke lyd i det. Det eneste jeg hører fra headsettet er min egen stemme når jeg snakker. Dette er så forbanna irriterende for det er helt sikkert en liten enkel ting jeg har ignorert av instillinger eller noe sånn, men jeg vet ikke hva.

Jeg har lest og tittet i bruksanvisningen som fulgte med flere ganger, men jeg klarer ikke å bli klok på det. Det virker så avansert. Det skal også nevnes at det er en del forskjellige knapper på headsettet som jeg enda ikke har funnet ut hva skal brukes til. Jeg kjenner jeg er blitt ganske utålmodig nå. Jeg skulle jo være i gang med spillvideoer på Youtube allerede lørdag!!!

Har forresten lykkes med å lage en spillvideo... Men ikke på den måten jeg vil gjøre det. Greia er at da jeg spilte inn den ene spillvideoen i dag så ble lyden tatt opp gjennom web-kameraet mitt. Pluss at lyden til spillet og lyden på meg var noe ujevn. Kort fortalt, når jeg snakker blir lyden på selve spillet automatisk dempet så kraftig at man nesten ikke hører det.

Er jeg heldig så får jeg hjelp fra en kompis over Skype om 10-15 minutter som er 100% mer teknisk enn hva jeg er. Så, la oss håpe at kraften er med han.

Vi reblogges!0
01.03.2014, 16:03Fikk pakker fra både Gamezone og Platekompaniet i dag!

Fra Gamezone kom omsider mitt nye headsettet fra Turtle Beach som skal fungere svært godt til både PS3 og Xbox 360. Med surround-lyd og greier. Bestilte egentlig et som også skulle funke på PS4, men det viste seg å være utsolgt, så da gikk jeg for dette i stede, sånn midlertidig. I tillegg kom også Elgatos Game Capture HD-boks som tar opp mens jeg spiller sånn at jeg kan legge ut på Youtube ^^ Kommer med et eget innlegg med link så fort jeg har opprettet en spill-kanal.

Fra Platekompaniet kom Alice Cooper-"boksen" "The Life And Crimes Of Alice Cooper" som inneholder intet mer enn 4 cder (81 spor/låter), samt et hefte på over 80 sider med masse informasjon og bilder.

Annet i denne pakken fra Platekompaniet fulgte også Blu Ray-filmen "Devil`s Pass".

Vi reblogges!1
01.03.2014, 11:07Vi reblogges!


Les mer i arkivet » Mai 2018 » April 2018 » Mars 2018

Aylar Von Kuklinski
I know that I`m not so beautiful, sweet and pretty... BUT, I still belivie in myselv, and I know who I am. Do you?FORSIDE

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...