hits

01.04.2012, 01:15

Man kan tenne et lys og få lykke. Man kan spre lykke hos noen og dermed lyse opp en tilværelse. Lykke er noe som alle burde få gratis, uavhengig av hvor mye lysbrytere, pærer, og annet lys de eier på husholdningen. Klikker man seg inn på et lite, koselig sted kalt blogg.no så kan man få lykke og lys i bøtter og spann, spessielt hvis man finner Merethe, bloggerinna bak lykkelys.blogg.no.

Jeg lovet fredag at denne påsken skulle jeg by på en del mørke temaer som foreksempel tomme begravelser som jeg skrev om i dag. Men litt lys og lykke unner jeg selv leserne mine, denne påsken. Jeg har tatt og intervjuet lykkelys-skriventen Merethe, og her får dere det!


Du får ikke bekrive deg selv. Beskriv heller hvordan de som står deg aller nærmest ville gjort, om jeg hadde spurt de!
Aaaha...Skal vi se ; Snill, trofast, ærlig, søt, ryddig, teit, Gudfryktig, spessiel på en god måte, sta, selvstendig, hmmm.. Vimsete, kan være stressende, dyrevennlig, har sterke meninger om enkelte ting, hater å tape i spill, og å generelt ta feil i diskusjoner!

Det var en liten liste fra min mann som sitter ved siden av meg.


© Bilde: Merethe/lykkelys.blogg.no

Påska har nettopp tredd seg inn over dørstokken til det norske folket. Hva er påskeplanene til Merethe dette året?
Hjemmekos, spill på xboken , venner og sosialisering tenker jeg er en god plan.

Fobier og frykter er noe de fleste normale mennesker har. Hva er de største fobiene, redslene og bekymringene dine?
EDDERKOPPER !! Fobi fro muggen mat.
Redsler: Hmmm, bortsett fra at jeg mister noen som står meg nær av mennesker og kjæledyrne mine, vanskelig å komme på sånn her og nå, men er grådig redd for å forbli barnløs.

Bekymringer: Hoy MANGE!! Bland annet som nevnt over; å ikke få barn.

Hva er ditt forhold til religion?
Er kristen og er åpen om det, ellers syns jeg religion er spennende. Respekterer alle tro's samfunn, men støtter ikke ekstremister på noen retning. Alt med fornuft og kjærlighet. Det er godt å tro på noe tenker jeg.

Hvem er dine største kjendis-forbilder, har du møtt noen av dem?
Jeg er jo evigfan av Johnny Depp da, desverre ikke møtt ham.. Ellers tror jeg at jeg er litt forelsket i Viggo Mortensen (Aragorn i Ringenes Herre ), Sean Connery og Clint Eastwood er awsome. Favorittbandet mitt Sonata Arctica sin vokalist - Tony Kakko- *Sikle*.. Har sett ham live på scenen, thats it. Skulle gitt mye for en klem av ham...

Jo, av musikkens verden ser jeg veldig opp til vokalisten i Within Tempation, og Celine Dion (faktisk, hun har en fantastisk stemme).

Og Merlin i ''Merlin''-serien som går nå, han er min helt.

Rusmidler og alkohol-missbruk er noe som kan virke økes i påska. Hvordan er du på foreksempel alkohol og eventuelt andre rusmidler?
Drikker sjelden. Kan ta en Cider eller to innimellom med gode venner, går gjerne ut, men drikker meg aldri full, har hatt min periode, og savner den ikke.

Annen form for rusmidler bruker jeg ikke, verken tobakk, snus eller annet narkotikum.
Fortiden går jeg på tablett-kur, så alkoholinNtak er ikke annbefalt, så jeg skal nok holde meg100% edru uten problemer inntil videre.

Har hatt 3 års periode som avholds, for å komme meg ut av en kjip livstil.. Fra 20-23 år... It was good.

Vi sier at du skal ta fly i sommer. Du skal nemlig på en sommerferie. Noe galt skjer, og du styrter og ender opp på en øde øy. Hvilke tre ting skulle du ønske at du hadde der og da? Kun tre ting!
Gjelder min mann som en ''ting ''?
Men en fulladet mobiltelefon med dekning hadde vært ett must, så jeg kunne komme hjem igjen..
Klær, så jeg ikke fryser ihjel, og kanskje noe mat... Så mobiltelefon, mat og klær.

Du er utentvil et dyremenneske med en veldig flott hund. Hvis du ikke skulle hatt hund overhode; hva skulle du byttet ut hund med?
Oj, hjelpes... Jeg er allergisk mot katter, så det går ikke... Har allerede sju degusrotter som vi fikk før Kera, så... Det hadde nok blitt gnagere i massevis. Kanskje en fugl også.


© Bilde: Merethe/lykkelys.blogg.no

La oss ta et titt på landet vi lever i og har levd i en stund. Norge, hva er du mest fornøyd med, og hva missliker du mest?
Er mest fornøyd med naturen, fjell og grønne skoger, fredfullt land dersom èn ser vekk ifra 22. juli. Minst fornøyd med FORBASKA norsk kultur - nordmenn er frekke, fæle folk...Generellt!.. Grrr! Liker ikke politikken som syns det er HEEEELT greit med pelsærenæring.. Grrrr..

Du er en av de som blogger en del. Hva betyr bloggingen for deg, gir det deg noe?
Tillfeldigheter, jeg har aldri likt å dkrive så jeg vet egentlig ikke hvorfor jeg gidder.. Men siden det finnes så utrolig mange hysteriske vittige og gode bloggvenner jeg har fått, må jeg jo bare fortsette.

Det er leserne som får meg til å gidde. Men stort sett blogger jeg bare i ukedagene på jobb, fordi jeg trenger tidsfordiv. Men det føles faktisk bra å snakke ut om ting som plager meg innmellom. Å få støtte og nettklemmer gjør noe med èn. Men det gir meg også noe, liker å dele erfaringer, råd og tips, kanskje jeg kan hjelpe noen på ett eller annet vis.

Mat og drikke er viktig for å holde hverdagshelter og andre helter på banen. Er du noe matmoms, lager du mye mat selv?
JA, elsker mat og eter MYE og FORT! Jepp, lager middag ofte og annser meg selv som kreativ på kjøkkenet og til tider sunn.

Er du noen lesehest, eventuelt løve? Og hva går det i såfall i? Både blader og bøker, samt ting du leser på nett er lov å ta med.
Ja, jeg liker å lese gode bøker men leser ikke ofte. Men har en kiostbokserie jeg følger nå for tiden, "Sagaen om Sunniva" heter den. Ellers elsker jeg tegneserier som Pondus, Nemi, Billy, Rutetid og Donald. Stor fan av forfatteren Francine Rivers som skriver kristne romaner, knakende gode.

Om nøyaktig 15 år fra og med skrivende stund. Hvor er du da, og hva har forandret seg i livet ditt?
Da er jeg 40 år..
Jeg har trolig en enebolig med hage, hund, samme mann, forhåpentligvis en unge, samme vennene vil jeg ha, og vil ikke at noe skal endre seg! Alle er sikkert 15 år eldre, men likevell... Jeg er nok ganske sikker på at jeg ikke blogger om 15 år, vet ikke hvorfor, men.

Fra fremtid til fortid. Hva drømte Merethe om for 10 år siden, generelt? Ikke nødvendigvis bare innen yrkesfronten.
Når jeg var 15 drømte jeg om å gifte meg, bli annleggsgartner.. Få meg kjæreste, bli respektert, bli god i svømming, få ''cred'' fra svømmetreneren om at jeg var flink... Drømte om Aragorn og Legolas, alver. Drømte om gutten jeg aldri fikk, typisk jenter.


© Bilde: Merethe/lykkelys.blogg.no

Finalespørsmålet! Leser du fullstendigkaos.blogg.no, og hva er dine meninger på godt og eventuelt vondt om den?
Ja, det er klart jeg leser bloggen din - Mine meninger er, en blogg som en ikke finner maken til noen steder! Full av blod og gørr, men også sarkasme og humor, interesange innlegg om seriemordere og annet. Fine koselige innlegg om venner, nestenvenner, bloggvenner og nestenbloggvenner. Det er så mye godt på bloggen din, hvis èn bare tørr å se nærmere på den.Og dette innlegget er altså ikke no aprilsnarr! Merete og bloggen hennes eksisterer fullstendig, og det kan dere få bekrefte om dere trykker innom lykkelys.blogg.no
Håper at dere alle får en god, lystig og lykkelig søndag!

Vi reblogges

31.03.2012, 21:35

Husket å handle før påska, eller er du en av de mange som må trenge deg gjennom mer eller mindre fulle butikker i påsken? Lucky you.

Nei, jeg har handlet i dag, men med mitt minimale kjøleskap må jeg helt garangtert innom igjen i løpet av påsketuren.
Gudene jeg ikke tror på skal vite at jeg faktisk prøver å prioritere fornuftig når jeg handler. Kanskje er ikke enkelte i støttegruppa mi så dum likevel når de ber meg om å tenke på huskelapp på forhånd, fremfor bare tilfeldig og impulsiv handling. Jeg har blitt flinkere på å handle "rett", tror jeg. Altså tatt til betrakning av hva jeg kunne gjøre før.Men noen ganger er det bare ikke så lett. Før du skyter den dorske rumpa ut av døra og bestemmer seg for kun livsviktige ting, så er det gjerne en tanke man sender til det store intet, som blir kvelt av demoner og glemt av deg selv når du... "OI, masse sjokolade til halvpris, kjøper herved 20 påskeeegg-kartonger jeg"!
Vil bare prestere at det jeg skrev nå ikke har hendt meg, og at det var et oppdiktet eksempel på skråplanet av spissen.

For å ikke bli en hjelpesløs, syk tulling som eldre er det ett par ting alle burde ha i seg regelmessig; rent kjøtt, fisk, grønnsaker, frukt, kornrikt brød, gjerne noe innen yoghurt og melk, og selvfølgelig VANN!
Vann er jeg så heldig at jeg ikke må renne ned butikker for å handle, heldige meg!

Men så dumber det gjerne bort en søt, tiltrekkende djevelkvinne av en fristerinne på skuldra mi. Når jeg mot all formodning skulle foreksempel vandre forbi, ehm, veldig originalt valg: Godtehylla!
- Unn deg i det minste to poser seigmenn, hvisker den sånn at jeg hører den veldig høyt, men likevel så rolig at jeg er den eneste der og da.
- To seigmenn-poser gir deg energi, og det er forresten fruktstoffer blandet med, fortsetter hun!(Det tar litt tid før Moder Bedreviter dumper seg ned, for hun er veldig overarbeidet siden det er alt for mange som trenger hennes hjelp for tiden)

*Pluff*
(Pluffet betyr at hun omsider har kommet på banen hun også)
I den hvite, rene kjolen som symboliserer... Ehm, renhet.. Og uskyld... Ja, hun har kort sagt ankommet.
- Ikke hør på henne, ta heller å fyll opp en av de posene der borte med noen sunne, deilige appelsiner. Også tar du en pose til og fyller den med noen bananer, eller hva med litt Kiwi, eller epler! Det er både sunnere, billigere og energien varer dessuten lengre!Det blir en slags krig mellom de to damene. Slik er det å være en som alle bryr seg om, og vil det beste.
Som regel ender det med at djevelinna spidder engelinna med høygaffelen sin, og jeg pælmer det gode og usunne i kurven min, fremfor det som også kan være godt, og også sunnere i lengden!

I dag har jeg ikke handlet seigmenn, men jeg falt likevel en centimeter for fru Rød og "Slem", da jeg plukket med meg Hvetestang med masse fett, og sukker som jeg i hvertfall ikke skal stappe i meg i kveld, etter at jeg har spist 6 pølser med brød og ketsjup.

Men altså, det ble noe på den hvite engelinna også. Ehm, *sjekke kvitteringen*, altså salt er jo litt sunt.. Og litt sukker. Og saft, samt pølsebrød.. DERE; jeg vet hva Mrs: Hvit, altså den gode, fikk plassert i kurva mi, som bare gir meg god samvittighet og bedre helse etterpå: Nyeste Nemi-bladet! :-) Så nå får også Lise Myhre litt ekstra påskespenn, takket være snille meg. :-)En ting jeg synes er så fint å tenke på når jeg handler, noe som gjør det så mye lettere og mindre stress å måtte prioritere noe oppmot noe annet hele tiden: Hva faen jeg spiser så tar alt livet av meg uansett, skal jeg tolke eksperter og sånn!
Så jeg kan som den fråtsende nordmannen jeg er gi faen, begå det langsomme selvmordet jeg gjør ved å leve, og bare se svartetiden komme nærmere og nærmere, enten det er med frukt, grønnsaker og næringsrikt brød, eller om det er med, ti kilo smågodt, åtte poser seigmenn, og loff! Livet er hærlig!

Så nå skal jeg kose meg resten av kvelden med Hvetestang, pølser og Nemi!
Hvor ofte er du på dine handleferder? Skriver du huskelapp på forhånd? Handler du ofte?


31.03.2012, 19:17

Døden er det mange individer som rett og slett ikke liker å snakke om, og det er ikke helt uforståelig.
For når man er død så er det først og fremst for sent å gjøre alt man ikke fikk gjort, alt man utsatte og ikke turde gjøre.
Døden er slutten på noe, avslutningen på et liv som en gang var.Akkurat som levende mennesker er det også forskjell på de døde, for det jeg har tenkt å sette et lite lys på nå er ensomme, døde mennesker som begraves uten noen som tar farvel med dem når de senkes ned i jorden. I løpet av 2011 gjennomførte Oslo kommune 73 gravferder, mens de i 2010 gjorde 57, i følge journalen.hio.no.
Dette var begravelser av døde mennesker som ikke hadde noen andre til å gjøre begravelsen for seg, rett og slett fordi de var for ensomme, for lite som visste av de, eller som eventuelt ville møte opp i begravelsen.

En slags sermoni får alle som går bort i Norge uansett. Presten holder alltid en liten sermoni, men kvaliteten avhenger av hvor mye kunnskap de klarer å finne ut om vedkommende som der og da har falt fra. Man kan aldri ha noen 100% garanti for at man får en begravelse som man hadde likt noen lunde selv. Felles for mange begravelser er gjerne salmer, blomster og prestepreken, personlig ville jeg ikke likt det spessielt godt. Personlig så driter jeg vel mest i det selv, jeg personlig frykter ikke døden, for da er jeg død uansett. Samtidlig hadde jeg syntes det hadde vært fint om i hvertfall 5-7 personer hadde stikket innom begravelsen, eller minnestunden min.

Eller, konkret så skal ikke jeg begraves, det er noe jeg har bestemt meg for flere år siden at kroppen min skal kremeres og deretter skal asken sprees ett eller annet sted. Hva som skal stå på gravsteinen min (tror alle uansett begravelse eller kremasjon får en stein), det kan være totalt likegyldig for min del.
Men nå hadde jeg ikke tenkt at alt for mange avsnitt denne gangen skulle dreie seg om meg. Jeg hadde satt pris på noen nære venner i en eventuell minnestund, og at den helst ikke hadde blitt for a4, og at de med respekt for meg hadde droppet alt som har med kristne ting å gjøre, da jeg er på grensen av det satanistiske vesenet. Siste beskjed til alle som eventuelt skal delta i min avskjedsreise; Dropp alle slags vanlige og dritkjedelige ballader og salmer som "Deilig er jorden", og egentlig alt som er av norske sanger. Og til eventuelle familiemedlemmer; ikke ta dette personlig, men jeg setter helst pris på om de mørkeste venna mine får den beste regien eventuelt, de som har litt peiling!Tadda, tilbake til sporet:
Tomme begravelser! Ingen burde være alene og ensom, ingen.
Å avslutte livet alene uten å ha noen på slutten er helt ubegripelig trist, og nå tenker jeg ikke på at det må være noen akkurat til STEDE sånn sett på "åstedet" noen går bort, men at vedkommende har venner og bekjente som bryr seg, og at vedkommende selv vet det! For meg er det det samme om det er noen i rommet akkurat sekundet jeg dør, bare jeg ikke var venneløs sånn sett generelt! Der fikk jeg satt på plass poenget mitt, tror jeg.

Vi mennesker er veldig flink som oftest til å ta regi over vårt eget liv, og jeg syns rett og slett at vi kunne ta regi på vår egen begravelse også. Som levende bestemmer vi oss for hva vi skal bli yrkesmessig, hvilke venner vi skal ha og ikke ha, hvordan vi skal kle oss, hvor tynn eller tykk vi skal være (som regel kan de fleste bestemme det selv, men unntak finnes det).. Så jeg mener at man får ikke et fetere liv enn man lager selv, også at man får ikke en bedre begravelse/minnestund enn man lager selv. For om jeg mot all fornuft skulle ende opp ensom så hadde jeg i alle fall syntes det var ok om noen satt med et viss "manus" for hvordan jeg ville ha min avskjed.

Det finnes veldig lite tristere enn total ensomhet. Det faller en tanke ned i hodet mitt som sier at det er noe galt når et menneske forlater jorden alene, uten en eneste pårørende stedet de skal mimres/begraves. En avslutning uten så mye som en eneste venn.. Man møter bare opp i en begravelse dersom vedkommende betydde noe for èn. Jobb burde ikke være noe hinder. For var det en/ei som noen gang har betydd noe, man gjør absolutt det man kan for å være der den siste gangen før den døde skal "legges vekk".Til dere som eventuelt vil lese mer om dette kan jeg legge til at en av mine forbilder Kristopher Schau har skrevet en bok om ensomme begravelser - Folk som tar farvel uten en eneste pårørende.
Siden jeg selv ikke er noen god leseløve så har jeg ikke lest boken, har ikke den liggende en gang, men jeg vil likevel fortelle dere at om noen andre skulle ha lyst til å lese den så heter boka "På vegne av venner", og kan bestilles foreksempel her!

Da håper jeg alle for en god, minnerik og ikke-ensom lørdagskveld. Ta godt vare på dere selv, og ta godt vare på og prissett deres venner og kjære! Og MØT opp dersom dere har kjent noen som nettopp har forlatt oss.

Vi reblogges!


30.03.2012, 22:13

Påskemørket stiger inn i den fortapte sjela mi som jeg solgte til underverdenen for lenge siden. Jeg sitter nå med en del ideer til bloggen. Men har ikke lyst til å gjøre stort ut av de i kveld.
Saken er, jeg mangler de rette bildene. Hvis Gud vil i morgen, så skal jeg opp til kirkegården en tur, rett og slett. Har en sak, eller et litt ømt tema som jeg veldig gjerne vil dele med dere, og til dere som nå tenker det verste; Jeg skal ikke ha et religionkritiserende innlegg denne gangen.

Jeg vil ikke røpe for mye nå, men kan si såpass som at døden er et stikkord. Og nei, jeg tenker ikke på Jesus Kristus!
Temaet gjelder rett og slett døden for dagens levninger på jorda, og mer konkret får dere ikke av meg nå.
Det vil også dukke opp et par seriemordere, massemordere og andre kalde føtter på bloggen i løpet av tiden.

Sant å si er det en del temaer jeg har gnikket og gnukket på, og jeg tenker å rett å slett klekke ett par egg i påsken, og rydde unna litt på listen over lenge planlagte temaer for bloggen.
Jeg er ikke stor tilhenger av å ta bilder av andre, og vil helst bruke bilder jeg knipser selv! Noe som da setter en viss begrensning for meg, når jeg blogger. Bildeløse innlegg er jeg heller ikke stor tilhenger av.

Jeg vil representere en sort påske i år, bloggmessig. Jeg skal forsøke så godt jeg kan å ta dere med på en reise hvor vi skal gjennom en del sorte temaer. Startet litt beskjedent i dag med historien til Belle Gunnes, og er veldig fornøyd faktisk med det innlegget selv. Forhåpentligvis skal jeg også presentere dere også for flere av crew-gjengen til den nye, norske skrekkfilmen The Thrill Of A Kill som kommer 30. mai, er i kontakt med flere utenom de jeg alerede har intervjuet.


Kyllingklubber spagetti og revet ost & Fun Light: Ice Tea er kvelds koskos.

Så dette skal bli en flott, sort påske! Jeg gleder meg til å gå gjennom død og forferdeligheter med dere, dette skal bli koselig. Så håper jeg at dere som sitter med et påskeegg i kveld er litt heldigere enn å funnet invollene til katta, når dere åpnet det <3 Med mindre partneren/bestevennen din ikke jobber på en gateresturang så tror og håper jeg på at du har fått noe bedre smågodt som folk flest, i verste fall frukt dersom du henger litt utafor samfunnet og er enten lege, gymlærer, trener eller sportsfanatiker.

Skal nå kose meg med kyllingklubber, spaggeti og revet ost!
Kos dere, og husk. I påska drypper det blod! Jeg bare kreperer etter å få starte :-P

Vi reblogges!


30.03.2012, 12:25

Tomrom er det konkreteste ordet som beskriver mentaltilstanden min nå.
Våkennatt igjen, og har om ikke veldig lenge døgna. Kvittet meg nettopp med oppvasken, så da har jeg fått gjort det. Støvsugd badegulvet har jeg også, i tillegg til å støvtørket benken og bordet mitt, åja, så har jeg barbert meg :-) Flink!Siste post for viktig-Per nå er å dusje, lakke om neglene og deretter få i meg litt mer næring og mat. Så skal jeg skru av meg selv litt etter det tenkte jeg, hehe.

Åjaaa, så har jeg også skiftet støvpose på støvsugeren i dag, da det er noen måneder siden sist, og vært så flink i tillegg å kasta en ganske full søppelpose, som den snille søppelmannen kan få hvis han vil ha den :-)
Pappa kommer på besøk i 17-tiden, så nå er det bare for meg å nedlegge blogg.no litt, og få unnagjort de siste tingene jeg nevnte i sted.

Hellige hykler, så tom og daff man kan bli når man spiser og sover så lite som jeg gjør.. :-O
Vi reblogges!


30.03.2012, 08:54

Når man får blod på tann og penger i lomma er det gjerne noe makabert som har skjedd.
Innbygda er ei mindre bygd i Selbu kommune, som ligger i Sør-Trøndelag av alle stusselige fylker.
Det kryr riktignok ikke av kjente fjes og personligheter fra Selbu i dag, men noen navn oppover åra finner man.

Deriblant finner man navnet Belle Gunnes (født som Brynhild Paulsdatter Størset) som ble født 11. november 1859. Dette var en tid for de fattigste familier og mennesker måtte stå bakers i kirken, mens de mest vellykkede innen økonomi og status fikk stå lengre frem.
Det skal sies at mange av historiene rundt Belle Gunnes ikke trenger å stemme helt og holdent etter det man hører, blant annet hadde man på hennes tid langt i fra ikke noe av det samme innen teknologi og vitenskap som vi har i dag.


Belle i ung utgave.
(Bilde: ika-trondelag.no)

Et av ryktene og historien rundt denne kvinnen skal ha det til at hun ble gravid som ungdom, i veldig ung alder, og at hun ble sviktet av gutten på grunn av at det var for store forskjeller på hvor de kom fra, og hvor mye de eide og ikke eide. Fosteret skal hun ha mistet, og det gikk også en påstand om at gutten hadde sparket Belle i magen, og at han en kort tid etterpå ble funnet død. Om Belle var gjerningskvinnen som drepte han, finnes det ingen bevis for.

Belles store drøm var å få flytte til USA, noe hun fikk gjennomført i 1881, da hun flyttet til Chicago, og det var hennes søster Nellie Larson, og Nellies mann John som betalte reisen.
I Chicago ble Belle som alle andre kvinner der nede frarådet på det sterkeste i å snakke med fremmede menn, og det var også noe som etter en kort tid burde gått andre veien også.

"Som kvinner flest" var også penger, eiendom og høy status viktig for Belle, og grådigheten, stormansgalskapen samt drømmene begynte tidlig å ta overhånd. Hun gikk bokstavelig talt over lik, for å komme dit hun ønsket å komme.
Etter 9 år ekteskap med ektemannen Mads Ditley Anton Sørensen, fikk hun omsider barn, som etter høyest sannsynlighet var adoptert.

1886 fant Belle inspirasjonen til et nytt liv som ble av det makabre slaget. Da Herman Webster Mudgett, bedre kjent som Dr. Henry Howard Holmes ble avslørt for en rekke seriemord og forretningssvindler, var Belle bestemt på hva hun skulle drive på med av bloddryppende forretninger. Samme året som "Holmes" ble den trolige inspirasjonskilden for Belles planer, dør plutselig en av Belles "datter" Caroline, 12 år senere dør også "sønnen" Alex.


Resteparten av hodet til Ole Budsberg.. Bare èn av flere som fikk spandertpå en togbillett til nattens land av den omtenksomme, kjærlige kvinnen.
(Bilde: www.laportecountyhistory.org)

Belle ble mer og mer bevist på at "barn" og ektemann skulle være forsikret, noe hun lyktes med å få til. Og det hadde vært ønskelig for meg å si at det var kun de nevnte barna som skulle date gravkammeret, men omsider forsvinner også Mads. I følge Belles naboer skulle Mads vært oppservert noen timer mens han lekte med barna, før han forsvant for godt. Det skal sies at han hadde forsikringer i to forsikringsbyråer, noe som Belle ikke tapte på da han "plutselig" forsvant.

Legen som etterforsket liket av Mads, kjente begge i forholdet. Og han mente at det var et forstørret hjerte som gjorde at Mads fikk sin bråe død, noe en annen, eldre lege var enig i da han så attesten.
Etter gravleggingen av Mads var det ønskelig av hans bror at han skulle graves opp igjen. Mads bror ønsket nemlig en ny obduksjon som ville koste 300-400 dollar, noe han ikke hadde råd til.
Etter ektemannens død fikk Belle utbetalt 5000 dollar. Økonomi og status var mer enn på god vei dit Belle ønsket, men hadde hun fått nok? Hehe, fanden ler...

Mads ble ikke Belles første og siste ektemann. Etter en stund fant hun "kjærligheten" med Peder Gunnes (som hun da mest sannsynlig fikk sitt kjente etternavn etter, fordi hun het Belle Sørensen før giftemålet med Peder), Peder og Belle ble gift, og Belle fikk også med to nye barn på kjøpet. Belle og Peder drev grisefarm sammen, og det er fremdeles lov for dere som liker harmoni og idyll, å håpe at nå skal sola titte opp i historien? Tadda, plutselig dør Peters yngstedatter, og det skal sies at Peders andre datter var det ENESTE barnet som Belle har delt omsorg med, som skal ha overlevd den djevelske kvinnen.


En av Belles fosterdøtre gjennom åra; Jennie Olson, som 16-åring ble hun drept julen 1906.
(Bilde: aftenposten.no)Andrew Helgelien ble en av Belles mange ofre gjennom årene. Han ble så hyggelig som partert og deretter nedgravd i en sekk.
(Bilde: aftenposten.no)

Ekteskapet med Peder var ikke like langt og tålmodig som ekteskapet med Mads, etter kun 8 måneder etter bryllupet ble Mads funnet død. Hans skjebne endte opp på kjøkkengulvet med kløyvd bakhode og knust nese. Belles forklaring var at en kjøttkvern hadde falt ned fra ovnshyllen, forså å truffet han i hode. Etterpå ble han i følge henne selv så trett at han la planer for å legge seg, og kort tid senere falt om død - Helt "plutselig"!

Da han var død vokste det uenigheter om det var Belle eller Peders sistlevende datter Swanhild (svane, hehe) som skulle få arven. Peders slektninger var bekymret og "paranoid" for at Belle skulle avlive Swanhild, og bestemte seg for Swanhilds trygghet å faktisk kidnappe henne, slik at hun var trygg for Belles umenneskelige griskhet.

Som nevnt lengre oppe i dette blogginnlegget fikk Belle takk og lov aldri tak i Swanhild, så for å gjenta meg selv; Swanhild ble ikke drept.
Hadde Belle nok status, penger og eks-ektemenn på samvittigheten nå?
Hvis jeg forteller at hun etterhvert begynte å opprette nye interesser i kontaktannonser så er vel svaret; Nei!
Mye vil ha mer, og fanden vil ha fler. Bedre utrykk av de mest kjente skal du lete lenge etter, av det som dekker denne maktgale kvinnen.

Vel, da som nå så var USA fult av ensomme og desperate menn, og flere av de lot seg forføre av Belles kjærlighetsbrev. Til tross for at hun ba de tidlig om å sende med penger i konvoluttene, så var ektemennene fortsatt for blendet til å fatte misstanke om noe som helst sært. "Vår kjærlighet er så stor at ingen vil forstå den. Ikke fortell noen at du kommer", var det heller ikke alle som våknet av. Og Belle fikk som hun ville. Likhaugen og pengene vokste. Flere av mennene skal hun ha fôret vekk til grisene på gården. Og ja, de skulle selvfølgelig ta med alle pengene sine når de dro.. Ikke noe misstenkelig eller rart i det. Hun ville jo bare at pengene ikke skulle være ensomme, og savne eieren sin (ber om at ironien blir forstått).

La oss spole til slutten!
Natt til 28. april 1908 brant Belles daværende hus ned. Det ble funnet et hodeløst lik, samt tre barnelik, som var "hennes" barn. Folk mente at det hodeløse liket var Belles, mens andre mente at Belles kropp var større og at det ikke kunne være henne. Av barna var det eldste på 11 og det yngste på 5, mellomstebarnet var på 9 år. Mannen som dagen etter ble arrestert for brannpåsettelse het Ray Lamphere, og rettsaken mot han startet på høsten.
Om det hodeløse forbrente liket, var Belle er selv i 2012 et mysterium og spekulasjoner. I dag står det forresten at annet hus, der det nedbrente huset en gang sto. Det er nå gravd ut en crossbane der Belles hage en gang lå. Mens hagen ble gravd opp til fordel for denne nye crossbanen, ble det funnet bein, som etter høyest sannsynlighet hadde ligget der mens Belle var der.


Branntomta!
(Bilde: nationen.no)Belle og de tre barna som ble funnet omkomne i brannen.
(Bilde: wikipedia.org)

Det er ikke alle gutter og jenter som er svigermødrenes store drøm, men det er tydeligvis ikke alle svigermødre, stemødre, adoptivmødre og andre type "mødre" som er barnas drøm heller. Og snipp, snapp, snute så tenkte jeg å avslutte denne teksten ved å putte den i min bloggrute!

Forresten, jeg må gjøre denne grusomheten litt tydeligere helt på tampen. Hvor mange mennesker Belle skal ha drept er usikkert, men det er perr dags dato et miniums tall som sier antall 40 drepte, men merk at jeg har skrevet minium. For helst (ikke) så ligger tallet nærmere enn tresifret sum, og helst har hun faktisk klart å sende over 100 menneskeskjebner 7 fot under jorda.

Nå vil jeg avslutte denne solskinnshistorien med noen spørsmål til dere som fortsatt henger med, og leser. Hva er oddsen for at Belles historie kunne foregått i dag, med tanke på dagens elektronikk, kommunikasjonsvirkemidler og kunnskap? Hadde en kvinne som Belle i 2012 kunne operere like lett? Neppe! Og takk "Gudene" for fremskrittene, takk Gud for at ikke alle lever etter Amish-folkets villkår og galskap..

Vi reblogges!


30.03.2012, 02:39

Da undertegnende var mindre ønsket han å bli et større filmtalent. Så ble jeg nok heller et større bloggtalent eventuelt i stede for, i natt har jeg faktisk fått tak i ei som etter mine mening kan dekke begge de ordene. Kirsten Jakobsen er for meg først og fremst den superlojale, gode venninna mi som har stått for bloggdesignet mitt, det jeg har i denne skrivende stund.

Men for andre som vet av henne er hun også modell, og har også spilt hovedrollen i den nye, norske skrekkfilmen The Thrill Of A Kill som kommer på dvd i flere store butikker den 30. mai. Ingen kan etter min forstand lage design, farger og stemning på samme måte som Kirsten, hun er et unikt talent som tvilsomt kan være menneskelig. Likevel vil nok et par legejournaler ha det til at hun er født like menneskelig som deg og meg.

Hun har sine talenter, som absolutt ikke er smålige. Og det er rett og slett denne fantastiske jenta jeg har "grepet fatt" i, igjen i natt. Og her kan dere også bli litt mer kjent med henne, ved å lese dette ferske intervjuet!
©
Kirsten ville påpeke at dette bildet har hun fått lov å redigere for fotograf Petter Spilling.

Har du noen ukjente/"hemmelige" sider ved deg selv, som folk flest absolutt ikke vil assosiere med deg?

Vel, eg har en tendens til å tenke mye koffert, mn eg gjør det ikkje foran alle. Er ikke alle jeg føler det konfortabelt med..XD

Hvordan vil du beskrive ditt absolutt drømmested? Hvis du fikk mulighet til å være en gudinne, hvordan ville det stedet vært, hvis du fikk bestemme alt, og skape alt?
Egentlig så liker eg å tenke tilbake på lykkelige øyeblikk i livet mitt og gjenleve de..Så om jeg kunne sette alle lykkelige øyeblikkene mine på repeat hadde dt värt et sted jeg egentlig aldri ville forlatt..XD

Er det en spessiell kjent person du kunne tenkt deg å rett og slett sende på sykehus? Og av hvilken grunn?
Eg bryr meg ikkje om kjente personer egentlig.. Sånn kjendisgossip kunne ikkje interessert meg mindre, er så vidt jeg vet hvordan yndlingsartistene mine ser ut..XD

Du er uten tvil en fotogen og veldig flott skjønnet og modell. Hvor tidlig drømte du om å være modell, eller har du blitt det mer tilfeldig?
Likte å se Miss World program hvert år, vanligvis med en venninne, men ene året var jeg hos min mor og hun ville ikke jeg skulle se på det fordi det var urealistisk med mindre man hadde tenkt å være med selv var det ingen grunn til å se på. Fikk nå høre at det der var jeg ikke pen nok til å være med på.

Og hele barne og ungdomskolen ble jeg kalt feit og stygg, selv om eg hadde spiseforstyrrelser og var treningsnarkoman, så har jeg alltid vært opptatt av å vise folk feil.
Det lønnet seg. En av mine mobbere så et bilde av meg og tok kontakt med meg pga dette bildet. Vet ikkje hva han ville og eg bryr meg ikkje om ka han ville, eg ba ham bare dra seg til helvete for jeg hadde ikkje noe eg skulle sagt til ham.

Temaet døden har nærmest blitt et kultfenomen de siste årene. Vi kan nevne filmer og tv-serier som foreksempel True Blood, The Nightmare Before Christmas, Corps Bride, The Vampire Diares. Vi har også musikk som foreksempel Marilyn Manson og The Chemical Romance. Hva slags tanker har du om døden, tror du på noe etterpå? Og hva tror du er grunnen til at døden har blitt så stort tema i veldig mye av det spessielt ungdom i dag hører og ser på.
Før var jo alt et tabu tema, sex, døden, mensen, osv. Men etterhvert har vi fått et mer åpnere samfunn og det er flere som tørr å stå frem for sitt, og jo flere som står frem jo vanligere blir det.

Jeg tror to ting om når man dör.
Jeg hadde en gang en drøm der jeg døde. Vanligvis våkner man når man dør, men jeg våknet ikke. Jeg bare fløt i evigheten, og var "in peace". Jeg har aldri noensinne følt meg så fredelig som da. Jeg hadde ingen tanker.. Elsket ingen, hatet ingen, bare følte en sterk indre ro som jeg bare kunne fortsatt å hatt for alltid.
Men jeg tror dette bare er en mellomstadie. Jeg tror man blir født på ny og kan få en sjanse på en bedre eller på et værre liv enn det man hadde. Man blir altså født på nytt..

Har du noen tro på en eller flere form for Guder, fins du religiøs?
Jeg har ingen tro på gud. Og om det finnes en gud så er han så slem og ondskapsfull at han ikkje fortjener å bli trodd på eller eksistere! Han kan gå å henge seg i så fall.

30. mai kommer den nye, norske skrekkfilmen The Thrill Of A Kill ut. Der har du hovedrollen, hvordan var det for deg å være med i denne filmen? Tror du at mange vil kjøpe se filmen, og at du vil bli kjent igjen som A Thrill Of A Kill-Kirsten?
Og hva slags forhold har du privat til skrekkfilmer?
Jeg er kjent for å kalle skrekkfilmer generelt for komedier, fordi jeg ser komikken i ting og ler av dt.. Jeg kan finne på å tenkte tilbake på kor flaut det måtte være å spille inn den og den scenen..

Og det var egentlig interesant å være med i filmen, samtidig som det var noe av det slitsomste jeg har vært med på! Jeg sovnet på sofaen da vi kom hjem igjen, ble syk av forskjølelse, men det ble vi egentlig alle etter å ha lagt i en iskald mye full av ekle, store og skumle edderkopper SOM KAN SVØMME!

Og om jeg blir kjent vet eg ikkje. Kan være et par som kjenner meg igjen, men eg forandrer meg alltid ganske raskt når det gjelder hår og sånn, så tviler egentlig at jeg blir veldig mye kjent selv om folk som har sett filmen kjenner igjen meg.
Muligens jeg prøver å selge trusen jeg hadde på filmen på auksjon på nettet bare på gøy, og kanskje underskrive med en liten autograf!=D Bare for å ha gjort det ogsåXD


© Bilde Kirsten Jakobsen/kiddys.blogg.no
Trusen blir trolig lagt ut på auksjon sammen med en autograf..

Når vi snakker om skrekk; Hva er dine største og mest grusomme fobier eller frykter?
Edderkopper. Er ikkje kjent for den som har mest behageligst drømmer, men man kan høre om eg drømmer om edderkopper. Da skriker eg som at eg holder på å bli myrdet..XD

Hva er årsaken til at du blogger, og hva betyr bloggingen for deg?
Begynte egentlig for å tjene penger, men skjønte raskt det ikkje var vits og fortsatte fordi eg syns det var gøy, og det var verdt å bruke fritiden min på..
Blogging er vel egentlig bare en måte å få tiden til å gå på, og det er alltid hyggelig å se at folk bryr seg om det man skriver og legger ut..

Når vi i sted trakk frem døden så nevnte du at det var et tabu for veldig mange før i tiden, noe det var. Men til en annen eks-tabu: Sex! Hvordan er ditt forhold til det seksuelle, og har du noen spessielle fetisher du våger å fortelle om?
For meg er liksom sex egentlig ikke noe jeg behøver å snakke om. Jeg kan selvfølgelig snakke om ting jeg har gjort med venninner for gøy, men jeg liker å holde sånne ting skjult til de jeg faktisk er i forhold med, eller de jeg holder på med.
Men jeg er ikke særlig tabu når vi holder på, og jeg har ikke noe behov for å dekke meg til eller slå av lyset.

Det er egentlig noe jeg deler med den personen jeg har det med der og da, og som sagt så har jeg ikke selv noe behov for å dele det med andre så da gjør jeg ikke det heller..

Du havner plutselig i en flystyrt, og overlever. Her kommer det typiske klisjeaktige ultimatumet: Nevn tre ting, tre ting som du da ønsket du hadde til stede, på en øde øy du hadde klavret opp på.
Data, internett og strøm..
Så da kjeder jeg meg i hvert fall ikkje, også kan jeg sende mail at jeg er kommet i land på en øy og overlever.

Hva er ditt forhold til rusmidler som foreksempel alkohol?
Alkohol har eg ingenting i mot. Så lenge man ikkje blir skikkelig aggressiv når man drikker og er en fare til de rundt seg. Sånn sett syns jeg egentlig alt går greit. Så lenge man kan fungere vanlig og ikke er til fare for andre rundt seg så bryr jeg meg egentlig ikkje om sånt.

Musikksmaken din, hvordan er den? Har du mange låter på pcen din eller mobilen din foreksempel?
Har hatt en tendens til å miste musikken min, og ettersom mine tidligere mp3-spillere ikke har hatt skjerm er jeg ikke sikker på hva jeg har hørt på..

Mobilen min nå har verdens dårligste batteri og egner seg dårlig som mp3-spiller, men har en del sanger på dataen min for øyeblikket. Jeg liker spesielt Evansescence, Silverstein, Scary Kids Scaring Kids, Nightwish.. Også kommer jeg ikke på mer i farten.


© Fotograf av dette bilde er Fredrik Knoph.
Kirsten Jakobsen/kiddys.blogg.no

Og hva med filmsmaken din?
Før var det grøssere, fordi jeg lette etter noe som kunne skremme meg, men ble aldri riktig skremt.. Men nå går det i sci-fiction. Er særlig glad i serier som Stargate Atlantis, Fringe og Warehouse 13.

Finalespørsmålet, leser du fullstendigkaos.blogg.no, og hva har du av meninger å ta av eventuelt der?
E faktisk eneste bloggen eg e innom nesten hver dag.. Er ikke alt jeg leser fordi jeg ikke er en bloggperson, og det er egentlig få ting jeg bryr meg om og har meninger om, men når jeg har noe så kommenterer jeg..
Det kommer ofte noe nytt, det varierer veldig på hva som kommer, så det er ikke en kjedelig blogg der alle innleggene er de samme, så det er alltid noe å lese egentlig..Og med det vil jeg takke Kirsten for et godt intervju. Og jeg vil minne dere om å titte inn på bloggen hennes som fortsatt er kiddys.blogg.no!

Håper at alle sammen vil få en god fredag.
Ta godt vare på dere selv!

Vi reblogges!

29.03.2012, 21:29Piratbrød
Piratbrød, piratbrød, piratbrød!.
Død i brød, nød i død.

I gloens hete har du fått lide - Kun for at jeg skal tilfredstilles.
Det er en makaber planet du har blitt bakt til i grunn!
Tidligere var du bare et brød i en annens ovn.
HA, nå har jeg slukt deg.

Jeg er ikke kanibal jeg skjønner du!
Ikke spiser jeg vennene mine, selv om noen av venninnene er til å ete ned!
Hils drøvelen min og si hei til Mr. Innevoll.
I blod og celler skal du flyte, innerst i min mavesekk!
Så senere kommer du ut som en drittsekk!

Etter et varmt innblikk i mitt liv, ender du til slutt som de fleste vennene mine;
kastet ut av det rasshølet du gled inn i, og nesten så hjertet på!

For jeg er så midlertidlig god!
Akkurat som deg! Men når du over natten forvandles som bæsj,
da er jeg ferdig med deg, til du kanskje går igjen i et annet liv som et annet brød!

Tja, det var egentlig bare det jeg ville si igjen.
Du er dum som et brød, fordi du er bare et bakeverk,
litt sånn som menneskeheten egentlig!
Bare midlertidlig, til slutt råtner du, og erstattes med et nytt og bedre brød en du er nå,
som du bare er i fasen til å bli bæsj!

TADDA!
VI REBLOGGES!


29.03.2012, 12:33De dødes klingparade
Langs en tåkelagt landsby går en opprustet vei. En stille, kald luft dekker det som før var liv og varme.

I en by hvor alt er sort og rødt - Trommeslag fra de dødes dal høres fjernt i økende tempo.
Menn, kvinner, barn og dyr går i natt de dødes marsj av en likvidert parade.

En lys melodi går igjen i instrumentalt orkester, de dødes klang høres i natt.
Sammholdet har gjort denne paraden mulig - De vandrer hand i hand.
De glemte holde hand med de som enda er husket blant de levendes imperium.
Fine har de gjort seg for dennne anledningen, kremerte og begravede - Alle mot samme måne!
Millioner av lystige håp er tent på mange fakler små - Et håp for de som ble etterlatt på jorden.

Nå venter de på å møte igjen sine kjære, de som enda ikke har tatt reisen de selv fant sted.
De friville og ufrivillige er samlet i paradens pulsløse takt - Død alle som en.
Hvis du en gang skulle motta deres budskap, ikke hver redd. Lytt med ditt hjerte.
Kjenn på din puls, men ikke tell slaga. I natt våker de døde din trygghet og harmoni.
Til minne for det som før en gang var vil historiens forfall spille sin melodi.
Fjernt i det bakerste ytre kan vi bare føle sangen vi alle kan, den vi lærer i døden.

Dødens paradetog vil spre sitt budskap til de levendes verden - Frykt ikke deres!
Alle som har endt opp der har blitt tatt vel i mot, deres rike vil aldri forfylles.
Kroppene har de lagt igjen til meg og det, for at vi skal gro en ny og bedre jord,
for det kommer de etter oss, som vi engang i dødens dal skal forsørge.
Våres kropp er fremtidens jord og rike - På en planet av kollapsens matrialle.
Stig frem i livets nå - Se deg ikke tilbake - Og frykt ikke de dødes parade i den kaputte ånd,

Til minne for de som en gang var, skal vi hedre deres respekt!
Allsangen de fremfører forfaller aldri - Kom og bli med, når tiden er omme,
men forhast deg ikke, din tid i den levendes liv har enda sine utømte verdier.
Drømmenes verdi klinger en lett melodi, verdighetens allvinnelige kors!
Tid er tid som renner der det får rant håp som nå gror opp igjen til morgendagens liljer.
(Aylar Von Kuklinski, 29. mars 2012)


29.03.2012, 01:51

Uansett hvor surrete og frem og tilbake jeg kan virke, så skal du vite en ting;
Om jeg sier at jeg er glad i deg for den du er, så er jeg det.
Jeg er ikke den som strør folk i håret med koseord, komplemanger og støtte, bare glem det!

Hvis jeg mener noe, så sier jeg det. Og det er en grunn til at jeg aldri har vært en av de som ikke har sagt noe negativt til deg. Det er rett og slett ikke noe i hele verden med deg som jeg annser som "feil".Har sagt hva jeg mener om utseende ditt flere ganger. Jeg mente aldri noe annet enn det jeg skrev. For meg er du utrolig god, veldig pen, og uansett så har jeg aldri brydd meg spessielt om det ytre, se på meg da!

Kunne aldri falle meg inn å bruke et eneste minutt på noe(n) jeg ikke bryr meg om. Det er veldig mange jeg har valgt å rett å slett ikke ha kontakt med, og mange av de har faktisk veldig, veldig godt utseende, faktisk over gjennomsnittet bra utseende, folk jeg kunne snakket med i stede. Men for meg er det til pokkers med det, så lenge jeg ikke har noe felles med dem.

Vi to, vi snakker vi.. Enige er vi jo ikke om alt, alltid. Men da er vi i det minste enige om at vi er uenige.
Til tider og steder hender det at jeg kan være ukonsentrert, rastløs og litt vekk. Lettere sagt enn gjort; men det er ikke grunn til å få panikk av, eller grunn til å tenke at du har gjort noe galt. For har du gjort det, så kan du faen meg signere pannahuden din på at jeg hadde latt deg få vite det!

Usikkerhet forstår jeg at du er preget og fjernstyrt av, det er jeg selv og det.
Det er så jævlig mange folk som ikke sier det de mener, også kommer sannheten for en dag, og da ønsker vi at de bare kunne komme med den ubehagelige sannheten, fremfor den behagelige løynen, som ble ekstra ubehagelig når sannheten enn dag ikke klarte å holde seg innestengt lenger.

Har jeg ikke noe tro på noe(n), så sier jeg det.
Du trenger ikke være redd for at jeg sier noe annet enn hva jeg mener. Jeg er glad i deg for svarte fittesatan! Jeg er høyt og hellig faktisk det! Det er ikke for å være slem at jeg sier skriver alt dette. For igjen, jeg også liker ikke at folk skal se meg på mine mindre gode dager, men samtidlig har jeg lært meg å bare kjøre på og gi faen i det.Kan ikke kreve at alle gjør som meg, absolutt ikke. Men etter all denne tiden, alle samtalene våre, så hadde jeg i alle fall håpet at når jeg virkelig gir faen i om du mot all for moding skulle se mindre representabel ut, at jeg faktisk mener det. For jeg er glad i deg uansett, jeg dømmer ikke med bare øynene, som alle andre fugleskremslene i dette slimsnedspytta gåsehudlandet.

Hvordan tror du forresten det er for meg når du mener at du ikke er verdt noe og sånn etter all tiden vi har snakket. Da kan jo det også tolkes som meg som om jeg har dårlig smak, og som du faktisk snakker nedvergende om meg også?

Hehe, tenkte meg det.
Vi reblogges!


28.03.2012, 21:02

Kjenner jeg er noe bitter, rastløs, frustrert og plaget i skrivende stund.
Det plager meg blant annet at blogg.no har slike problemer de har nå. At jeg ikke får kommet meg innpå, også videre.
I tillegg til at jeg også er noe irritert over andre ting som har tatt for lang tid, foreksempel innen filmproduksjonen min på "Ken og Morten - Rikets vekt".. Hvis ting generelt ikke går mer på skinner nå, så...


Har ikke fått meg rotte, dette bildet tok jeg bare på dyrebutikken mandag. ;-)

Tror i alle fall jeg ikke skal sitte på facebook i kveld, er fort gjort at jeg kan skrive enn irritert kommentar hos en del, mens jeg egentlig overreagerer da årsaken er at jeg er alerede irritert og rastløs nok fra før de siste dagene som har vært!!!! Grrr....

Og i dag har det vært en generelt veldig kjedelig dag, det er drittvær ute, det er ingenting å gjøre. Ensomt, og igjen: Frustrasjonen koker!

Vi reblogges!


28.03.2012, 18:08

Som barn var det som regel bare på bursdagen min (15.06.91) og julaften at jeg kunne glede meg til pakker. Screw that!
Nå som jeg har blitt mer moden eldre, kan jeg få pakker nesten når jeg vil. Eneste forskjellen er at jeg alltid vet hva som er oppi. Med mindre jeg går for en forundringspakke-utgave..

Mine lange underdeler (beinranglene) har ført resten av kroppen til et fantastisk sted som er så fantastisk at jeg helst ikke handler der. Dere har kanskje hørt om "Spar"? Flott navn, bare lommeboka som sparer plass på det stedet!
Enyway, jeg har vært der likevel, liksom bare for å hente en pakke fra Dragens Hule igjen.

Håndkle, t-skjorte, enda 3 nye parr sokker, en buttonnål og et håndkle. Tadda, og nå kan dere få se selv..


Buttonknappen 22mm: Alchemy - Dead Mans Rest


Toaststempel (til å stemple ristet brød med)!


3 par herrestrømper (har alerede 3 par fra forrige bestilling av disse :-))


T-skjorte: Chainsaw Maniac (størrelse XL)


Stooort badehåndkle: Death Rip (100x200cm stort)

Som vanlig er jeg usmertelig dødsfornøyd! :-)
Men faen, da skal jeg lage meg noe mat, sto opp for 2-3 timer siden, sovet bort nesten hele dagen som en slags vampyr igjen.

Hva synes dere? Bestiller DU fra Dragens Hule noen ganger?
Vi reblogges!


28.03.2012, 05:56

Skrekkblandet fryd
Noen hater dem, noen elsker dem. INGEN stiller seg likegyldig!
Skrekkfilmer finnes i utellelige mange sjangre, og som alle andre kategorier film så er det også variasjoner innen skrekkfilmbudsdjett!

Om kort tid kan skrekkfilm-fanatikere glede seg til en ny, norsk amatørfilm. Regissert og laget av Lars-Erik Lie.
Utgivelsedatoen ligger på 30. mai 2012, og til tross for at vi snakker amatørfilm er det en film som man kan finne på flere av de mest kjente og populære nettbutikkene i Norge.

Min gode venn Kirsten/Kiddy (som bl.a har laget bloggdesignet mitt / klikk her for å innom Kirstens blogg) spiller hovedrollen i denne filmen. Så for meg personlig har jeg to blodsgode grunner til at jeg SKAL se denne filmen. Den andre er altså at jeg elsker skrekk og horror, noe som burde være unødvendig å fortelle nå.

Jeg har tatt kontakt med regissør Lars-Erik og stilt han noen spørsmål, med andre ord; Et intervju!


© Bilde www.thrillofakill.com


Først og fremst. Hva er plottet/storyen til The Thrill Of A Kill?
Filmen er en "homage/tribute" til de gamle slasher/exploitationfilmene fra 70-80 tallet og er inspirert av dem, men vi har ikke kopiert dem. Kjører helt vår egen stil. Storyen i filmen dreier seg rundt tenåringsjenta Kimsy (Kirsten Jakobsen), som stadig vekk krangler med moren sin. I sinne forlater hun huset og går til skogs for å "roe" seg ned. Der ute møter hun på en fotograf, og det blir opptakten til den mest blodige, syke og perverse dagen i hennes liv..

Samtidig følger vi en ung gutt (Carl Arild Heffermehl), som vokser opp på 60-tallet langt inne i skogen i Trysil. Hans alkoholiserte mor både banker og slår han og bringer stadig vekk med seg nye elskere hjem. En dag får gutten nok og finner fram høygaffelen...

Høres spennende ut. Har det vært noen spessielle utfordringer under denne produksjonen, hva har de i såfall vært?
Oj, det har vært MANGE utfordringer underveis. Vet nesten ikke hvor jeg skal begynne, hehe! Å lage amatørfilm for nesten ingen penger er ingen lett sak, spesielt IKKE når man snakker om langfilm på bortimot 90 minutter. Det største hinderet er selvfølgelig mangelen på penger. Filmen er laget for rundt 30 000,- kroner, noe som er latterlig lite i filmsammenheng. Dette gir mange begrensninger på hva man kan få til og hva man kan gjøre (og ikke gjøre).

Men samtidig så kan man som uavhengig filmskaper gå "all the way", uten at et stort filmselskap sitter og puster en i nakken og setter begrensninger for en. Så det er noen positive ting ved å lage film på et ultralavt budsjett også.

Et stort problem som nok alle amatørfilmere har, er mangelen på dedikerte skuespillere og medhjelpere. Siden ingen har fast lønn, så føler de fleste heller ingen forpliktelse mot prosjektet og mange trekker seg kanskje i aller siste liten, gjerne dagen før innspilling, slik at vi har et sant helvete med å finne erstsattere som kan trå til iløpet av 24 timer.

I trailerne ser man at det er en nokså blodig film vi snakker om. Har noe noe styr på hvor mye blod som er brukt? Og hva består det blodet av?
Blodet er i all hovedsak "ekte filmblod". Koster 170,- kr literen, men er drygt og kan blandes ut for å vare lenge. Vi brukte faktisk ikke spesielt mange litere i filmen, men noe blod er lagt til i postproduksjonen, dvs. digitalt blod.

Filmen er faktisk ikke SÅ blodig som man skulle tro. Det er ikke "gore-factoren" som gjør filmen interessant. De som har sett den sier at det er mer den "sadistiske undertonen" som driver filmen framover, fremfor ekstremt blodsøl og der kan jeg være enig.

Hva har blitt gjort for å markedsføre dette prosjektet ut til offentligheten?
Når det gjelder markedsføring så bruker vi all hovedsak nettsida vår - www.thrillofakill.com til det.

Jeg har også sendt ut screenere av filmen til en rekke filmanmeldere både i Norge og Sverige, som har lagd forhåndsanmeldelser av den på sine nettsider. I tillegg vil Another World Entertainment markedsføre filmen i tida framover, da det er de som skal gi den ut på DVD den 30. mai 2012.

Dessuten har vi to trailere og en teaser som er ute på YouTube, sammen med en liten presentasjon av filmen, gjort av undertegnede pluss hovedrolleinnehaver Arve Herman Tangen.
Filmen vil komme for salg hos CDon, Videonova, Platekompaniet m..m

Når startet dette prosjektet? Har det blitt brukt lang tid?
Prosjektet startet som en kortfilmide tilbake i 2006.
Planen var å gjøre en kortfilm på 15-20 minutter, men så utartet storyen etterhvert og ble bare lengre og lengre...

Vi startet å filme de første scenene sommeren 2007, men så trakk hun som da hadde hovedrollen seg fra filmen, og ble alt lagt på is fram til våren 2010. Da fant jeg fram til Kirsten Jakobsen og en hel rekke med skuespillere, effektmakere etc., så da filmet vi utover sommeren og høsten 2010, tok en ny pause på vinteren og gjorde de siste scenene iløpet av sommeren 2011.

Redigering skjedde fortløpende fra høsten 2010 og frem til nyttår 2012 (dvs. 01.01.2012). Faktisk, de siste små forandringene er blitt gjort nå etter at masteren er sendt inn til AWE (Another World Ent.). Filmen hadde dog premiere den 28.10.11 på skrekkfilmfestivalen RAMASKRIK.

Er du fornøyd med resultatet? Hva er det du er mest stolt av, og hva er du eventuelt mest missfornøyd med?
Ja, med tanke på det mikroskopiske budsjettet vi hadde, og de forutsetningene vi hadde, så må jeg si meg fornøyd med resultatet. Som regissør så kan man jo alltid ønske seg MER da, som f.eks. bedre lyd, bedre bilde, enda fetere effekter, kanskje noen proffe skuespillere osv. - MEN vi har faktisk fått til mye bra allikevel, så det viser at det går ann, bare man er tilstrekkelig stri og sta, hehe!

Jeg er nok mest stolt av at vi faktisk kom i mål og fikk fullført filmen. Dernest av det faktum at DVD-produksjonsselskapet Another World Entertainment tok oss under vingene sine og faktisk vil gi ut THE THRILL OF A KILL på DVD. Jeg tror det er første gangen i historien en norsk amatørfilm til 30 000,- kroner får en deal med et såpass stort distribusjonsselskap, så DET er vi stolte av.


Er det noe jeg evt. er misfornøyd med, så er det mangelen på en egen lydmann under produksjonen. Skulle gjerne hatt enda bedre lyd på filmen, men, men - vi får se positivt på det. På et vis så bidrar det til en mer troverdig stil også, og det passer bra med både filmen, DVD-coveret osv.

Filmelskere vil gjerne ha litt ekstra utenom filmen, såkalt bonusmatrialle. Finner mann noe kommentatorspor, utklipte scener, tabber eller lignende på Dvden av The Thrill Of A Kill?

Yes, DET er det. Det blir mengder med bonusmateriale på DVD`en. Jeg nevner i fleng: Slettede scener, Behind the scenes, en presentasjon av filmen - gjort av Arve Herman Tangen og meg selv, et intervju med en av skuespillerne, 2 trailere, 1 teaser. Tilsammen ca. 90 minutter med bonusstoff.

For ytterligere info. se www.thrillofakill.com

Helt på tampen, så er det et spørsmål som gjerne vil bli stilt. Vil det være noen forhåndsbestillingsmuligheter?
Har ikke hørt noe fra AWE om den muligheten enda, men de trykker opp flere tusen kopier, så skal ikke være noe problem å få sikret seg et eksemplar når filmen kommer. Uansett, CDon har forhåndsreservering av nye filmer, og de vil ha THE THRILL.. i sitt sortiment, så da kan man nok reservere et eksemplar der vil jeg tro.


Kort oppsummert;
Noter ned 30. mai 2012 i dag, og dere bør på liv og død ikke glemme å sikre dere denne filmen dersom dere prissetter god underholdning!

Er i alle fall ingen tvil om hva jeg skal! :-)

Og her kan dere forresten titte på den internasjonale traileren for The Thrill Of A Kill:Da vil jeg ønske alle sammen en riktig god onsdag! Håper at alle sammen har det fint, og får en fin dag.

Vi reblogges!


27.03.2012, 21:47Døden er korridoren jeg vet at mange har flyktet inn i, og aldri kommet ut igjen.

Nøyaktig når vi ble kjent, det vet jeg ikke, men tiden har ikke vært lang.
Da jeg kontaktet deg første gang, fryktet du det verste - Ventet på kritikk.
Men, av meg fikk du aldri kritikk. Jeg så ditt mesterverk, ditt talent.
Innen teknisk kreativitet er du en Gud - Kjenner ingen bedre.

Lei er du, sliten er du.
Vi har så vidt rukket å bli kjent,
og nå vil du bare gå din vei.

Felles har vi det at vi har blitt sviktet av våre venner.
"Jeg bryr meg masse om deg" - en dag,
"Farvel, jeg orker deg ikke mer", neste dag...
Slike venner har vi hatt felles, det har vi funnet ut.

Godt forstår jeg at du ikke orker mer.
Jeg har vært der selv, med utgansknappen like ved.
Akk og ved så bittert at vi bor så langt unna.
Vi har ikke en gang møttes.

Kanskje har du hørt det meste jeg har å si,
fra andre før, fra folk som senere har sviktet deg.
Og lite hjelper det at jeg også sier at jeg vil ikke det,
for du har opplevd det før, de gode ordene,
senere det vonde sviket.

Du har ringt meg en natt, da ble det en time.
Vit at du skal kunne ringe meg igjen, drit i klokka!
Jeg vil ikke se deg reise vekk, jeg vil ikke lese om det.
"Hvil i fred" x ukjent antall på facebook,
jeg vil ikke finne din vegg sånn!

Fordi at jeg bryr meg om deg, sier jeg nettopp dette;
Meg kan du ringe til, komme til skrive til;
alltid!

Og jeg vet du har hørt det fra andre før, som ikke holdt ord:
Men jeg vil aldri forlate deg!
Fordi, jeg er glad i deg <3
(Aylar Von Kuklinski, 27. mars 2012)


27.03.2012, 17:40

Tenkte å kåre en blogg igjen. En blogg for måneden, en blogg for mars.
For noen dager siden kom jeg over en blogg som jeg syntes virket interesang. Til tross for at den har et par snev av hverdagsligaktighet i seg, så har den grepet tak i hånden min likevel.


© Bilde: mrsla.blogg.no

Spessielt ett innlegg på denne bloggen klarte jeg å gripe tak i meg. Er det noe jeg setter pris på så er det å vitne til når andre setter pris på sine nærmeste.
"Mrs L.A - Frisør og mamma" er nok ikke akkurat den første bloggen folk assosierer med meg. Når man vet at jeg ikke er noen stor fan av hår, frisørting og heller ikke spessielt hverdagslige og rosa ting, så er det kanskje lite igjen tenker dere?
Vel, det kunne jeg forhåndsdømt denne bloggerinna for også. Men jeg har valgt å gitt dama en sjanse.

Mitt bilde av henne metaforisk sett hittil er at hun er en moden dame som ikke tar seg selv alt for selvhøytidelig, hun virker ærlig, saklig, moden og jordnær. Hun har et godt skrivetalent, og det er ikke en lett jobb å finne mye skrivefeil å henge seg opp etter!

Innlegget som gjorde denne bloggen til månedens blogg heter "MY BFF" og kan leses her!


Har tatt sjansen på å klippe ut en liten smakebit, et lite avsnitt fra innlegget hennes:
"Noen personer kommer inn i livet ditt, med en større hensikt. Ingeborg var en slik person. Vi møttes i en frsiørsalong i Moss, der vi begge skulle jobbe sammen. Ingeborg er 6 år yngre enn meg, og ærlig må jeg si at jeg ikke synes så veldig om henne med en gang. Hun var rar og masete. ( hun vet dette fra før... :P ) Men det var meningen at jeg skulle knytte meg til denne fantastiske rare jenta. Hun var ikke masete, bare nyskjerrig og uerfaren. Men så igjen, så erfaren på livet, til å være så ung."
(Skrevet av Mrs. L.A)
Vi reblogges!


27.03.2012, 16:02

Selvanalyse, bare en rar ting, eller noe som flere kunne prøvd ut?
For senest før jeg senket med til sengs i natt så tenkte jeg på å faktisk skrive om hvordan jeg selv ser på meg.
Og det er akkurat det jeg har tenkt å fylle dette innlegget med, rett og slett en beskrivelse om meg selv som om jeg er en andreperson.
Aylar Von Kuklinski
er en fyr som bruker veldig mye tid på å sitte stille og tenke. I de siste månedene har han kommet seg en del mer ut for å møte andre. Han er veldig opptatt av å vise at han er der for andre, og at han bryr seg. Til tross for en litt lite fargerik og særegen kleskode så har han et mer utbredt samtalefelt enn mange kan tro. Han kan snakke om alt, så lenge det ikke går ut på frisørting, piercing og tattoveringer, det trenger sjelden være en såkalt pinlig stillhet rundt denne gutten, med mindre noen andre i nærheten selv ønsker det.

Spessielt synlig er det ikke at han sliter med de tingene han påstår han gjør i den grad han påstår at han sliter med dem. Men det beste tegnet er hvis han blir veldig stille. Skulle han mot all formodning svare at det ikke er noe, når han er veldig stille, så er det som regel ikke sant. Han har med tiden gjort seg lettere sårbar ved enkelte felt, blant annet da han legger ut veldig mye om seg selv i det offentlige rom.

Gutten er langt mer følsom enn øyet først kan bedømme utifra hva man ofte kan lese fra/om/av han, og utifra hvordan han ser ut. Mens klærne hans ofte kan si "Hei, jeg er en kynisk, mørk og kald gutt som gir faen" så er han egentlig en veldig følsom, snill og mer rolig, urebelsk gutt som slettes ikke gir faen, og som bryr seg veldig mye om andre, enn han gjør om seg selv.

På hobbybasis har han flere baller i luften. Han er glad i å skrive, og tar man seg tid så kan man fort se at han har en god del tanker om ting. Mindre glad er han i å lese, da han blant annet sliter med større konsentrasjonsvansker og evne til å konsentrere seg. Mye av årsakene til dette er knyttet til asbergerdiagnosen hans som gjør at han er veldig opptatt av som regel en ting om gangen. Mye ironi og såkalte koder er det i dagens samfunn, noe han sliter med å tolke utenom når han selv bruker det, og han bruker det ofte selv, noe som kan virke forvirrende for de som vet han ikke tolker andres ironi så godt.

Han har forresten en noe dårlig forhold til rusmidler generelt, noe som gjør at det med årene er blitt noe redusert med ting han kan delta i sosialt i og med at nesten alle vennene hans drikker alkohol, oftere enn han skulle ønske de gjorde. Når det kommer til rusmidler, trekker han seg unna, og det er ikke vanskelig å se at dette er noe han setter lite pris på.

Kort oppsummert er han kreativ, snill, vennlig, som regel rett på sak, påståelig, rastløs, pen, original, lettere sårbar, ærlig og trygg til å stole på.

Vi reblogges!


27.03.2012, 04:16

Speil, speil på badet der - Hvorfor finnes det så store kontraster?
Som den utakknemlige nordmannen jeg er, kan jeg fint syte på denne bloggen her om hvor lei jeg er av ting som ikke klaffer, eller ting jeg ikke har fått til enda.I går som i skrivende stund var en mandag, skjedde det noe som irriterte meg...
Tre stykker hadde lovet å møtes presis klokken 17.00 på Kiwi... Kun 1 dukket opp!
Bare en times tid før avtalt tid fikk jeg bekreftet at begge de to somlehodene som ikke dukket opp, lovet å komme presis... Resultatet var at ingen kom, og ingen ga beskjed verken før eller etter... Avtaler skal holdes dersom man lover å komme, i det minste skylder man å si ifra, slik at vi andre ikke blir sittende å vente - Mener jeg! Forbanna altså!!

Så sitter jeg her, klokken er 03.05 når jeg nå skriver denne linja. Jeg orker ikke irritere meg, og får heller håpe på bedre resultat neste gang. Heldigvis har ikke dette ødelagt kvelden for meg, for til tross for en planlagt avtale som gikk i vasken. Jeg er veldig opptatt av at ting blir som planlagt, og at ikke noen planer forandres på. Asperger syndrom er en utfordrende diagnose på ting som faller utenfor rutiner, forventninger og sånne ting, men igjen-  Vi er alle forskjellige.


Tilfeldig bilde jeg tok da jeg var på dyrebutikken i går for å hilse på tarantellen jeg skal hente og betale for om noen dager. Bare måtte få tatt et bilde av disse søte, små godingene også.

Mandagskvelden ble som sagt heldigvis berget. Da jeg kom hjem igjen fikk jeg en telefon fra min gode venninne Siri som lurte på om jeg ville spise middag hos henne. Så da ble det kylling, potetmos og persille (tror det siste var persille, var nesten like bløtaktig som potetmos er). Vi så Politiskolen 1, 2 og 3 etter hverandre, har fra før ikke sett noen av dem jeg. Så det ble noen veldig fine og flotte timer hos Siri i nesten 5-6 timer :-) Også var det også kjempekos å komme hjem til nesten 30 nye kommentarer på bloggen siden jeg dro, 24 av de var navnforslag til den tarantell-edderkoppen jeg skal eie om noen dager! :-)

Her kommer moralen seilende som noen østers i macaronipudding-saus..
Sammenlignet med mange andre, så bør jeg holde kjeft. Jeg kan til tider ønske å lenke enkelte til veggen og lemleste, skalpere dem, buksjære og likvidere enkelte når de gang på gang bryter avtaler, eller andre ting.. Men uansett hvor frustrerende hendelser jeg er gjennom... Omså jeg skulle klare å miste ett lass med glass og talerkner som knuses, omså jeg forbrenner middagen min, omså jeg skriver en milelang tekst som jeg mister fordi jeg glemmer å lagre den... Jeg har venner jeg! Faktisk, ja, jeg har det! Og selv om det til tider er tider hvor det er vanskelig å finne noen som har tid til noe, jeg har fremdeles venner.

Det er det ikke alle som har. I Norge finnes det de som ikke har noen.. De som sliter med stoffmissbruk, de som har blitt utestengt av familien før de fylte 15 år... De som har blitt kastet frem og tilbake av barneværnet... De som ikke tror på morgendagen, fordi hver eneste dag er en kamp om å overleve... Lørdag foreksempel, da jeg fikk møte min veldig unike Renate for første gang ansikt til ansikt... En 19 år gammel jente uten noe som helst for for sminke, uten noe spessielt hår på hodet, neste skallet. Likevel så utrolig vakker på både inn og utsiden. En jente som kanskje må sone noen dager i fengsel om en stund for diversje voldsaker som har dukket opp fra fortiden.. En jente som ikke en gang har fylt 20, som i løpet av 3 timer på lørdag fortalte meg en del episoder om vold, rusmissbruk, frykt, hat, sinne, ensomhet, svik og sorg som ikke en gang jeg i min fantasi kunne skrevet en dramahistorie om... Til tross for dette så var hun så utrolig god, optimistisk med tanke på situasjonen hennes, og veldig, veldig åpen.
Dette er mye mer enn jeg kan si om de fleste andre menneskene jeg har hatt med å gjøre. Hvis en jente som Renate kan syte så lite, til tross for at hun har så mange grunner for det... Hvordan kan da så utrolig mange andre i Norge syte, av de som faktisk har det så mye bedre til tross for at de kanskje er så "uheldig" å faktisk å foreldre som bryr seg om dem og gir de foreksempel en uke forbud mot pc og den slags som vi er blitt så avhengige av... Jeg blir kvalm av de fleste nordmenn i dag, unge som gamle!

Og jeg skjemmes også når jeg tenker på alt jeg har latt meg deprimere av selv. I motsetning til min kjære Renate, har jeg så lite å være missfornøyd over, likevel er jeg den som tenker mest på meg selv av oss to...
Trenger jeg si mer nå?

Vi reblogges!


26.03.2012, 19:26

I dag ettermiddag vekket noen liv i min gamle telefon. For andre gang i dag for å være konkret.
Etter dagens første samtale med noen, ringte det enda ei - Jannike, min gode dyrevenninne, hun er et menneske, men veldig opptatt av dyr!

Saken er, jeg fortalte Jannike i går om min store drøm om å eie en tarantell. Tarantell er for dere som lurer, en større edderkopp, hårete. Jannike har fikset en deal for meg, så jeg får den litt billigere enn ellers. 700 kroner tilsammen - Edderkopp + Bur = 700 kr! :-) TADDA!Så kort fortalt! Den er nå satt av til meg og den skal jeg hente neste gang jeg får lønn innen cirka den 12. april!!! :-)

Så.. Jeg har glemt å finne ut av kjønn, så derfor skal dere komme med jente og guttenavn!
Helst sære og freakye navn! Ikke Mona Lisa eller Torleif foreksempel!!

Tar i mot alle forslag med et sleipt smil!

Vi reblogges!


26.03.2012, 15:01

Kjedsomheten rår, og gråværet består.
Hittil er dagen nokså innholdsfattig, utenom en positiv telefon jeg fikk i dag, men så er jeg avhengig av en positiv sms fra en annen person for at den saken i hele tatt kan bli noe av, så skriver ikke mer om det hittil.

Jeg klikket meg nettopp inn på Dagens utfordring, på blogg.no og tenkte å for en gangs skyld bare la de "hjelpe" meg litt med å blogge. Utfordringen for tema er som følger: Skriv om favorittsangen min....... Joda, det skal jeg klare.
Må bare finne ut hva den er først.

Vet ikke helt om det er de sangene jeg liker absolutt best, men i og med at det var de to jeg kom på nå. Så er det vel det for øyeblikket, og det er jo kun den skrivende stunden det trenger å gjelde.

"Over at the frankenstein place" er en av de tidligste sangene fra den seksuelle frigjorte rockemusikalen The Rocky Horror Picture Show. Det er noe helt spessielt med akkurat den sangen. Den er mystisk, den er er godt fremført i filmen, og den handler som resten av filmen om at det har ikke noe å si hvem du er, eller hva du er! :-)

Her har dere den:Også er det en sang til som man kan si står høyt oppe i mine favorittlåter og det er Marilyn Mansons "The Fight song", som i mitt hode handler om å slåss mot religion og mot en Gud som ikke finnes, men også for meg en sang om å motivasjon for å slåss om å få være seg selv. Har to versioner av denne sangen faktisk som jeg elsker. Den første er selvfølgelig originalen

Her kan dere høre den <3:

Men så finnes det også en Slipknot-remix av sangen på soundtracket til den første "Resident evil"-filmen:


Hva er din favorittsang? Tørr du å dele den med meg? :-)
Hvor ofte leser du Dagens ambefaling, på blogg.no?

Vi reblogges!


26.03.2012, 13:19

På en dag som dette er det skurr i verket. Gud må virkelig forby at det kommer noe i veien nå. 17.00 er det planlagt at jeg og noen til skal møtes for å spille inn nye scener til min nye film. Det som bekymrer meg mest er det jeg ser fordi jeg har åpnet persiennene ved vinduet mitt. Det regner ikke, men det er gråe store skyer, litt for mørke. Jeg håper bare det er skumlesnille skyer og ikke slemme-skumle skyer i dag! Også håper jeg at INGEN av de som har sagt ja til å være med får noe i veien som gjør at de må trekke seg... Skjer det så skjer det, og ingen får engang betalt, så...


Dette bildet er totalt tilfeldig plassert, kun for å ha et bilde liggende her. Og hundebæsj-posene som disse kvinnelige hendene som tilhører ei venninne, har ikke noe med teksten her å gjøre :-)

Men nå hadde det vært så digg å fått litt fortgang på ting. Satt nettopp inn en ny bestilling til Dragens Hule, ikke spørr på hva, det får dere vite senere til uken likevel. Nettopp trøyd i meg fire brødskiver med blåbærsyltetøy, og straks skal jeg vel på badet og trø noe ut igjen fra anushullets mørke utgang.. Gad damn, for et uinspirerende hverdagsinnlegg dette her ble..

Åja, dere kan få gjette på noe...
I leiekontrakten min står det at jeg ikke kan ha noe husdyr. Men jeg tror faktisk at jeg ønsker meg et dyr som faktisk KAN være et unntakstilfelle, men må uansett høre med eieren først uansett.
Dere kan få gjette; hva slags husdyr tenker jeg på? Et lite tips: IKKE katt eller hund! ;-)
Hva da?

Vi reblogges!


25.03.2012, 19:49

Frem, tilbake.. Frem, tilbake!
"NEI STOPP MED DETTE, det går på psyken løs!", skriker psykologer og forskere, enkelte, ikke alle.

Japp (ikke sjokoladen), fra og med i dag er det visst sommer. Om ikke sommer, så sommertid. Fra og med klokken 02 i natt var det meningen at vi skulle stille klokken. Fremover! Så da vi i to-tiden skulle stille klokken frem var det egentlig samtidlig i tre-tiden. Komplisert? Ikke mer enn man gjør det til selv!

Den offesielle og oppbrukte huskeregelen som man har lest så mange ganger før har jeg ikke tenkt å rusle frem igjen med, den beste huskeregelen er egentlig bare å huske å lese bloggen min, for jeg kommer sikkert til å skrive om det så lenge det banker og slår i meg.Vel... Dette er godt mulig ikke den beste huskeregelen å spre rundt, men på våren kan dere tenke at dere skal skru klokken "frem mot lysere tider", mens mot høsten skal dere "trekke dere og også klokken" et hakk tilbake! Tadda! Det var mitt tips for å kunne huske retningen! ;-)

Nå skal jeg opp og frem mot kjøleskapet, forså å skru noe mat inn i den forskrudde kroppen min.
Men du; husket å stille klokken før jeg "minnet deg" på det nå? :-)

Vi reblogges!


25.03.2012, 15:10

Det er sol ute, jeg har masse energi, været er flott og jeg skal ut nå.
Jeg gidder ikke blogge før det mørkner, derfor vil jeg at til jeg kommer tilbake skal kommentarfeltet spammes ned med ideer om hva jeg skal blogge om senere i kveld.


Noe avkappet/avrevet dyregreie jeg fant liggende i går.. :-P

Skriv ned deres forslag og ønsker og jeg skal se hva det blir til i kveld! :-)
Så legg igjen en kommentar, og kom dere ut av isolasjonen dere også!

Vi reblogges!


24.03.2012, 18:04

Dette har uten tvil vært en spessiel dag for meg. Jeg skulle skrevet mye nå, men jeg sliter litt med å skrive, rett og slett fordi jeg har alt for mye inntrykk og minner som har gått veldig innpå meg fra i dag. Det er ikke ofte jeg sitter med tårer i øyekrokene når jeg skriver, men jeg klarte ikke å la vær til slutt nå.

Jeg har hatt en lørdag som har inneholdt veldig mye kjærlighet, varme, hygge, flotte og morsomme samtaler og i tillegg til at jeg for første gang har fått møtt noen jeg har hatt veldig godt kontakt med på forhånd over nett, så har jeg også blitt representert for en del folk jeg aldri har visst om før...


Renate som på KappAhl fant en god del rosa klær hun veldig gjerne skulle hatt. Jaja, selv vi er ulike. Elsker henne uansett <3 :-)


Aner egentlig ikke helt hvorfor jeg legger ut dette bildet her i dette innlegget. Har vel med at det var Renate som tok dette bildet og at det derfor er veldig spessielt av den grunn <3 Bare så teit av meg å blunke der og da.. :-P

Litt før 13-tiden i dag fikk jeg en melding jeg hadde ventet på i flere timer, for å være ærlig har det vært snakk om dager.
Smsen var fra min veldig, veldig unike venninne Renate som kunne fortelle at hun nå var ankommet Oppdal og satt på Cafe Klausulen. Jeg pusset tennene mine raskt, og gikk avgårde. Da jeg kom inn på Klausulen var det først og fremst stappfult av folk, Jeg så meg rundt etter et fjes jeg hadde sett før. Plutselig dukket det opp en veldig liten, men veldig søt 19-åring. løp bort til meg, jeg bøyde meg ned og vi holdt ordentlig godt rundt hverandre i flere, flere sekunder. Var så godt å endelig få en klem av det mennesket jeg har snakket så mange timer med over bare telefon og msn de siste dagene, samt veldig god tone på facebook inntil noen for litt siden igjen hadde klart å hacket facebooken hennes, noe som har resultert i at hun nå har slettet den.. Skjønner ikke meg på folk som hacker og må gjøre ting som går utover andre...
Elsker deg vennen <3 Glem aldri det!! :`-)

Nok om det... Vi satte oss ned, og vi snakket og snakket. Vi forflytta oss etter en stund utenfor Domus-butikken og fortsatte praten der. På en benk utenfor Domus satt vi og snakket med hverandre, og også noen ganger med andre gode venner og bekjente av meg som kom tilfeldig forbi. Kjempekoselige folk alle sammen. I tillegg til at jeg fikk småpratet litt mer med tilfeldige, kjempeknalle venner i Oppdalsområdet som da Renate fikk sett og hilst på, så har også jeg fått håndhilst og også fått noen klemmer fra en del av Renates fantastiske venner og bekjente. Ja, kort fortalt så har dette vært en dag som jeg ikke skal og ikke kan glemme. Så mye klemming, hygge, god kontakt og kjemi, og kort sagt god idyll som jeg har fått på en dag, vil jeg slite med å toppe. Renate, jeg vet at du elsker meg, for du har sagt det så mange ganger i det siste at jeg vet at du mener det, og jeg håper også du vet at jeg elsker deg utrolig høyt. Gleder meg så masse til du og de andre vennene dine i avrusningsgruppen kommer tilbake, enten det eller at dy eventuelt reiser alene. Uansett, jeg gleder meg masse til vi møtes igjen. Det valget du har tatt om avrusning i den alderen du har tatt står det så mye respekt av, deg og dine venner har lært meg så mye på kort tid.


Min Renate og hennes venninne Renate, som også var hyggelig å bli presentert for i dag. Fantastiske Renate`er begge to, med masse liv, originalitet og glede :-)


Ble to runder på KappAhl i dag. Hehe, her står Renate (og jeg, men dere ser meg ikke fordi jeg tok dette bildet) og venter på at de andre jentene skulle prøve klær. To stykke kjærlighet ser man altså her :-D


Meg og Renate og Renate :-) TO stk Renate, der altså :-)


<3 :-)


Dette er bussen som har skylda for at jeg ikke har Renate ved meg nå lenger.......... Jaja, vi fikk i hvertfall tre veldig nære og gode timer sammen i dag uansett. :`-)

Jeg elsker deg, jeg elsker deg, jeg elsker DEG, Tusen takk for alle varme klemmer, og flotte ord vi har vekslet sammen i de tre alt for raske timene som bare rant vekk. Ta godt vare på deg selv, jeg tror på deg, og dine venner! Dere skal alle klare deres kamper om et bedre liv, og du skal alltid få ringe meg!

Tusen takk for at du er den du er jenta mi <3
Huff, jeg savner nærheten din, kjærligheten din, ærligheten din, originaliteten din og hjertet ditt så mye alerede, hvordan skal denne kvelden ende?.. <3

Vi reblogges..


23.03.2012, 23:09

Nettopp kommet hjem. Vært hos mamma og sett standup-showet "Ka e vitsen" på dvd med mamma, for hun har ikke sett den før, og jeg har hatt den liggende på dvd 2-3 år nå. Jeg kommer hjem til mitt noe rotete hjem, slår på pcen og logger meg på blogg.no.

Gud bedre så enkelt skuffende kommentarer jeg har fått. For siste innlegg gikk ut på at dere skulle finne en enkel feil på et enkelt bilde... Det er greit at tilfeldig nye lesere gjetter feil som Ajax og Ketsjup, som tydeligvis var det som skulle gjettes mest på... Men at det var bare 2 som gjettet rett på spritflaska hvor det står Kirow på!! Flere av de som gjettet feil har gitt inntrykk for å lest ALT ALLTID på bloggen lenge, og likevel er det bare 2 av i hvertfall 5-6 "faste lesere" som gjetter riktig. Eller egentlig kun en, og det er min kjære venninne bak bloggen vaniljeogpepper.blogg.no, da Sondre faktisk fikk vite om historien på forhånd og dermed jukset før han skrev, hehe :-)Jaja, godt å vite at dere i alle fall har troa på at jeg kan være mer enn en spennende avholdsmann innimellom i alle fall. Men jeg lover, jeg drikker ikke, og jeg synes at alle vennene mine er kjempeflotte venner. Men når de drikker er de bare mongo, og de siste jeg vil snakke med, hehe ;-) For folk som drikker er teit når de drikker, jeg tenker ikke på folk som bare drikker for å kose seg, jeg tenker på de som helst tar det lenger, og der kjenner jeg dessverre mest av de av den siste hodeløse sorten.. Men elsker de når de er edru altså, men når de drikker kan de bare ha det så godt, I dont care about them then! ;-p

Saken er at jeg cirka før polets stengetid fikk en telefon fra noen som lurte på om jeg kunne handle denne flasken, fordi vedkommende skulle bort og ikke rakk å innom polet selv, så da var jeg der for h*n. :-P Tadda!

Så det så!!
Vi reblogges! ;-)


23.03.2012, 17:17FINN 1 FEIL!
LYKKE TIL OG GOOOOOOD HELG! :-)

Vi reblogges!


23.03.2012, 01:07

Hun er lekker som bare det, hun eier ikke mange hemninger, og hun er en av de få bloggerne som faktisk eier et snev av originalitet og baller. Hennes fagre navn er Tilde Cathrine, og vi snakker no om unikheten bak tildecathrine.blogg.no.

For å få en best mulig start på denne fredagen, syntes jeg det var på sin plass å intervjue Tilde. For vi snakker virkelig om skapning som er født for å synes, og å bli lagt merke til for det hun er. Barn vil ha mer godteri og brus, jeg vil ha mer Tilde Cathrine.

Og her får dere det ferske intervjuet med henne! :-)


Man skal helst ikke reklamere for "fienden", men gjør det likevel nå. Hver helt ærlig og nevn de tre bloggerne i Norge du har minst til overs med, og hvorfor.
For å være ærlig så leser jeg ikke blogger jeg ikke liker. Men de tre værste bloggene jeg vet om er sånne mamma blogger. Og de er det MANGE av! hehe... De syns jeg er skikkelig kjedleige! Men hver sin smak! Også er det disse fjortissjente bloggene da... Hehe... De er jo bare TRAAAGISKE!!! Fisefine platina blonde jenter med brunkrem som ser ut som Boston-skokrem i trynet!!! Kan jo blant annet nevne Heidi Alexandra.


© Bildet tilhører Tilde Cathrine/tildecathrine.blogg.no

Når og hvordan og hvor var ditt første kyss?
Eeehhh det var på sommerleir med en gutt som heter Henrik. Var vel 13 år tror jeg! Åssen det var? Tja.. Helt vanlig! Kun en enkelt nuss. Ikke noe tunge!

På en bad hair-day i Tildes liv, hva er det man skal absolutt skal la være å gjøre for å ikke gjøre den være, dersom man er en god venn av deg?
Nå har det seg slik at de dagene jeg har en bad-hair day så tar jeg på meg lue! VIPS, problem løst.

Har du noen religion, noen Guder du tror på?
Joda, jeg er kristen! Har vokst opp i et kristent hjem! Men å tro på alt som står i bibelen syns jeg er å gå litt vel langt! Det er også vitenskapelig bevist at mye av det som står der ikke stemmer! Ser derfor på meg selv som en "sunn kristen". Det verste jeg ser er slike superkristne mennesker som er hjernevasket av kristnendommen. Jeg er HELT sikker på at det var absolutt ikke det Gud ville da han ville at vi skulle tro på han og leve etter slik han ville. I år 2012 er det fysisk umulig å leve slik!
-AMEN-

Hvordan stiller du deg sexuelt, har du noen fetisher?
Sex er både det beste og det værste som finnes. Når man har funnet den rette å ha sex med så er det bare helt fantastisk!

Jeg har vært sexuelt aktiv siden jeg var 17 år. Og har hatt både oppturer og nedturer! Men dessverre mest nedturer! Det har liksom ikke gitt meg noe! Jeg trodde det var noe galt med meg siden jeg nesten aldri ble tent!
Men som 30 åring kom jeg ut av skapet! Og nå har sex fått en helt ny mening for meg! Jeg har aldri noen gang hatt det så bra sexuelt som jeg har det med jenta mi Carina. Det er bare helt fantastisk! ♥♥♥♥

Fetisjer sier du?? Tjaaa... Dette hører litt rart ut, men jeg har alltid hatt hoftebeinfetisj! Elsker å kjenne at hoftebeinene stikker ut av kroppen. Også er jeg en skikkelig rompejente! VELDIG svak for fine spretne jenterumper mmmmmmm.... Og ungjenter. Liker de som ser litt små oig uskyldige ut. Er ofte de som er villest i senga, hihi.. Må bare legge til at jenta mi er 6 år yngre enn meg og ser ut som en uskyldig liten drittunge, hihi
.

For 10 år siden, hva var dine største drømmer generelt, og hva er dine drømmer i dag?
Hmmm... Det var vel å bli en god mamma! Var da jeg fikk sønnen min! Nå er drømmen å fortsette å være en god mamma og bli en kjent makeupartist. 

Har vel et lite ønske om å være en kjent modell også, men med tanke på alderen så har vel det toget gått. Men min aller høyeste drøm er å fortsette å ha det helt fantastisk sammen med kjæresten min Carina. For alltid!


Hva er det mest kriminelle lovbrudde du har begått som du tørr å fortelle til offentligheten?
Hmm.. Nå er jeg ganske ordentlig av meg... Hehe..
Men jeg har gjort ting som å snike på bussen, toget osv... Byttet en gang en prislapp på en vare for å få den billigere. Kjøpt alkohol til mindreårige og kjørt to på moped'n.

Hva vil du savne mest med vinteren, og hva ser du mest frem til når våren og sommeren kommer for fult?
Jeg vil ikke savne noen ting som helt fra vinteren, faktisk!
Og det jeg ser mest fram til med våren og sommeren er den gode våryre følsen. Lukten av natur, grilling, skogturer, sommerferie, tynne klær, gå barbeint og sitte ute på en resturant en sen kveld uten å fryse. Også er det jo ikke dumt å se alle de lettkledde jentene som dukker opp overalt heller da.

Gud eksisterer, og han skal på ferie. Han er langt i fra så streng som enkelte fanatikere vil ha det til, og vips en dag gir han deg 100 prosent vikarstyre. Du kan gjøre akkurat hva du vil i en hel uke, hva gjør du?
Har du sett Bruce Allmighty?? Der har du meg, hehe..
Hadde vel prøvd å få ordna opp all elendigheta her i verden vel...

Hva er mest dugbart med Norge, og hva suger mest i dag?
Dugbart: vi er et ganske trygt land i forhold til andre land! Også har vi mye vakker narur!
SUGER: Styringen av landet! Behandlingen av eldre f.eks! Tragisk! Også denne idiotiske reptil loven vi har! FAEN... Er jo lov i alle andre land!


Du har uten tvil en veldig flott kropp og vakkert utseende. Hvor mye skulle du tatt for å stilt opp på nakenoppdrag? Hvor fri er du på å vise deg frem? Hvor går de eventuelle grensene?
Det har jeg allerede gjort! Så det hadde jeg gjerne gjort igjen! Men det skal ikke være noe sleezy porno/glamour. Det blir billig! Jeg liker akt! Nakenhet som kunst! Det er bare vakkert!

Hvis det eneste du hadde til å tørke deg opp med etter et dobesøk visste seg å være det norske flagget, ville du da brukt det til å tørke deg bak om det var absolutt eneste mulighet bortsett fra eventuelt hendene?
Selvsagt ville jeg brukt flagget! Man tar det man har!

Hvilken låt er det du har hatt på hjernen som har vært mest ufrivillig og irriterende?
Se der går en ZEEEEEEBRA!!!!! Argh! Hadde den på hjernen i flere dager!


© Bildet tilhører Tilde Cathrine/tildecathrine.blogg.no

Hva betyr blogging for deg? Hvorfor blogger du?
Betyr... Hmmm... Vanskelg! Tidsfordriv! Jeg syntes det er morro. Mye av bloggen min handler om utdannelsen min som makeupartist. Også vil jeg formidle noe til andre gjennom f.eks det å være skeiv, ha vært overvektig, operasjoer osv...

Leser du fullstendigkaos.blogg.no, i såfall hva er dine meninger?
Ja, jeg leser av og til. Liker at du skriver om annerledes ting! Dette er ikke en A4 blogg! Det liker jeg!


Da skal jeg trekke meg tilbake, og aldri vise meg mer igjen.
Ikke før om noen timer ;-)

Vi reblogges!


22.03.2012, 21:46

Etter planene i dag var det meningen at det skulle skytes noen nye scener til "Ken og Morten - Rikets vekt", min nye film. Men sånn ble det ikke. Er ikke alltid at det blir som man planlegger og håper på, og når noe ikke gnistrer, så biter man kjevemusklene sammen og håper på en bedre nestegang.Var avtalt at jeg og noen til skulle møtes på Kiwi-senteret i 16.00-tiden. Min venn Rune kom seg til sentrum noen timer tidligere, så i 14-tiden møttes vi bare uansett, til tross for at jeg avlyste filmopptaka.
Jeg og Rune satt først litt på Domus og hang, så på tilfeldighetens mennesker som gikk forbi, før vi flyttet oss til Aunasenteret og deretter til Kiwi.

Tiden flakser i godt selskap, og selskapet på Kiwi ble tilfeldig enda størret da også Ann Kristin og Håkon dukket opp en stund, alle gode venner av meg. Etter en stund gikk Ann Kristin hjemover, mens jeg, Håkon og Rune faret gjennom Kiwi-butikken en snartur, før Håkon gikk til sitt og jeg og Rune gikik hjem til mitt. Tilfeldigvis ble det så jeg spurte om Rune hadde sett "True Blood" før, altså tv-serien. Nei, og han hadde egentlig bestemt seg for at det var noe han ikke skulle se, siden han hadde forhåndsbestemt seg for at det var noe samme møkk som "Twillight". Jeg møtte gjøre noe med det, å tvinge han til å like "True Blood" kunne jeg ikke gjøre, men satte likevel på første episode for å vise at det ikke er veldig "Twillight". Tror ikke True Blood falt i storsmak, uansett, vi er alle forskjellige, men han vet i alle fall nå at det er en del kontraster, mildt sagt mellom Twillight og True Blood. Etter en episode T.B ble det så vi spilte "Call of Duty" med vekslende hell! Å få tre stjerner på de verste tospiller-banene i Modern Warfare II er ikke alltid like tilstrekkelig lett!

Kort sagt, til tross for at innspillingplanene måtte forflyttes til annen dato, så ble det i alle fall en god og sosial dag uansett! Med gladvold, sær humor og ja.. Stuffs! :-)


22.03.2012, 13:05


Bilde: sofiebj.blogg.no

HISTORIEN NEDENFOR HAR JEG IKKE SKREVET SELV, MEN RAPPET FRA EN VENNS FACEBOOKSTATUS! SYNS DEN VAR GOD NOK TIL AT SELV JEG SOM HATER KOPIERING TOK DEN!!

"Psykiateren ville vite hvorfor pasienten drakk så mye, og mannen svarte:


Jeg skal forsøke å forklare det.
Jeg ble forelsket i en enke som hadde en voksen datter.
Jeg giftet meg med enka, og litt etter giftet min far seg med datteren, altså min stedatter. Derfor ble kona og jeg svigerforeldre til min far!
Etter en stund fikk min stemor, altså min kones datter en sønn.

Den gutten ble selvsagt min bror, ettersom han er min fars sønn. Men han er også sønn til min kones datter, og derfor ble min kone guttens bestemor, og jeg ble bestefar til min bror! Så fikk min kone og jeg en gutt, og han ble min fars svoger.

Min sønns stesøster er jo da også hans farmor, ettersom min far er hans farfar.
Min far er også mitt barns svoger, ettersom hans søsterer min fars kone.
Jeg er altså bror til min egen sønn!

Sønnen min er min farfars nevø og jeg er farfar til meg selv, jeg er bror til min far og samtidig både sønn og far til han. Min kone er min stemor, mor, svigerinne og stedatter. Jeg er far og sønn til meg selv!

"Takk, sa psykiateren. Ikke rart at du drikker, og det bør du jammen fortsette med!?"

(KOPIERT FRA EN VENNS FACEBOOK-STATUS)

Vi reblogges!

22.03.2012, 11:41Dette er et meget spessielt innfall!
Jeg er lat, jeg kjeder meg og er trett, men kan ikke falle i koma enda fordi jeg har noen avtaler.

SEND MEG DEN FORBANNA BLOGGADRESSEN DIN SLIK AT JEG HAR NOE Å TITTE PÅ I TIMER FREMOVER!
ALLE SOM KOMMENTERER MIN BLOGG FÅR MINST ÈN KOMMENTAR TILBAKE PÅ SIN BLOGG, SÅ LENGE DERE IKKE SPAMMER MEG MED "FIN BLOGG" ELLER NOE FAENSKAP SÅ ;-)

Jeg er deres personlige hore akkurat nå! TILFREDSSTILL MEG MED DIN BLOGG, OG JEG SKAL TILFREDSTILLE DEG MED KOMMENTARER! Og nei, dette er ikke en spøk fra et ellers så bittert mannemonster fra helvete.

Vi reblogges!


22.03.2012, 04:35

Rastløs natt
Så var det å la ordene falle ned som noen nedskutte fugler, i håp om å rydde mitt hode mest mulig tom for tanker og rastløs energi. Igjen.

Kanskje skal jeg være ærlig å si at det er ikke ene og alene tanker i seg selv som holder meg oppe. Det kan tenkes at det også har litt med å gjøre at jeg kokte meg to kopper pose-te med 3-5 store skjeer sukker før leggetid. Og at jeg i går sov fra cirka 09 eller 10-tiden til rundt 15-tiden.


R.J.B er min betatthet
Betatthet og forelskelse er ofte gjerne som toeggede tvillinger, de er ikke hundre prosent like, men det vanskelig å skille lag om de. Om ikke forelsket så kan jeg offesielt legge ut om at jeg er i alle fall betatt av en veldig søt, ung jente som jeg har fått en veldig lun og fin kontakt med. Det har vært noen uker vi har hatt kontakt, men spessielt de siste dagene har vi hatt noen ekstremt magiske og til tider lattermilde telefonsamtaler, telefonsamtaler jeg ikke er vant med. Hun ringte meg i går, dagen før, og dagen før der igjen. I følge henne selv er jeg blitt hennes beste venn, og den hun absolutt aller, aller helst vil snakke med i hele verden. Og jeg kan skjønne at for mange der ute så er "å elske noen" et veldig sterkt begrep, men faen heller, jeg elsker henne virkelig som en veldig god venninne.Telefonsamtalene våre har vært så utrolig hærlige. Hun har en så hærlig latter som jeg savner de gangene vi ikke snakker sammen. Hun har alltid vært ei fantastisk gladjente i telefonen de gangene vi har snakket sammen hittil, hun ler av mye, og det er ikke ofte jeg har fått så mange komplemanger for å være morsom, fantastisk, god, snill, uerstattelig og generelt en god venn, som det hun har sagt meg en del ganger i det siste. Første dagen etter at hun ringte meg første gangen lå jeg bare i sengen, holdt rundt dyna mi som et sentimentalt spebarn og bare følte meg veldig fylt av kjærlighet, energi og glede. Hun har virkelig fylt et noe rustent beger i meg, når jeg tenker på henne er det lettere å motivere meg til å gjøre noe fremfor å bare sitte rolig. Hun er som en magisk rus som gjør at jeg foreksempel kan gå ut uten at det kommer for mange negative, mentale sperrer som gjør det vanskeligere å gjennomføre en tur over dørstokken og dermed en lengre tur rundt omkring et lite eller større sted.

For spesseielt nå i det siste har det vært så mye lettere å orke og gidde ting. Hvis jeg noen gang skulle miste henne, da mister jeg ikke bare et menneske i livet mitt; jeg mister en fantastisk flott godjente med mye forfriskende kjærlighet, jeg mister en venninne som jeg er villig til å selge alle nyrene og kroppsdelene mine for, jeg mister en som forstår meg, ser meg og elsker meg som venn for den jeg er, jeg mister en drivkraft av de helt store dimonsjoner, jeg mister en stor gledesfølelse, og ikke minst; Jeg mister den totalt mest uerstattelige 19-år gamle venninna jeg har hatt med hærlig trondhjem-dialekt som Gud har skapt på denne jord!

Jeg ser så enormt mye frem til å møte henne, hun har snakket om at hun veldig gjerne skal prøve å spørre om hun kan få lov til å besøke meg alerede i helgen. Saken er at hun er ikke hjemme eller hos noen venner, men har tatt et veldig godt valg for en stund siden om avrusning. Uansett hvor lang eller kort tid det skal ta før jeg får møtt henne så er det i alle fall ett par ting som er sikkert: Jeg ønsker å være en best mulig venn for henne i hennes nye liv. Jeg tror sterkt på henne, bare det å ta den avgjørelsen om å reise bort fra Trondheim og gå på avrusning er ikke noe hvemsomhelst får til å motivere seg til så godt som jeg synes hun har gjort såpass frivillig. Fantastisk inspirasjon for meg, når hun kan løfte sine tunge steiner og gå i dårlig og fint vær, så kan jeg også løfte mine steiner!

R.J.B tusen takk for at du er den du er. Du sier at jeg er det mennesket som den siste tiden har løftet deg opp, og gjort ditt liv enklere å tro på, det skal du jammen meg vite at det samme har du klart å gjort for meg også, bare ved å være den du er, intet mer, intet mindre.

Med deg R.J.B vil jeg oppleve noen helt nye samtaleevner, samtalestunder og dialoger som jeg ikke har delt med andre før. Med deg vil jeg gjerne vandre ute med hele natten et sted hvor det er bare du og jeg, som vandrer og går gjennom naturen og hører fuglene kvitre, flaggermusvingene flakse, og vinden blåse. Med deg vil jeg gjerne ha et filmmaraton uten like, jeg vil oppleve en helt ny verden med deg. Jeg vil forsvare deg når du gjør noe mindre klokt og skryte av deg når du gjør noe mer klokt. Ryggen min har jeg ingen tanker om å snu mot deg, noen sinne. Jeg vil høre på hva du tror på, mener, tenker og filosoferer, ingenting du kan si er dumt i min forstand. Du er ikke grunnløs, jeg vet at du til tider møter bakken, og et nederlag som er tungt å krype i før du kommer deg opp igjen.. Men fra og med nå skal jeg være med deg på veien, om jeg får lov. Enten det er for å høre hverandres stemmer, eller for å spørre eller snakke om noe konkret, eller bare bable om noe uplanlagt og bare bable for å bable, så kan i alle fall du slå deg til ro med; Meg kan du slå på tråden uansett om det er sort natt eller lys dag.Du er min hjerteknuser, og kjæresten din er utrolig heldig som har deg. For ingen ting i verden vil jeg bytte deg mot. Jeg tenker på deg med glede, for meg er du ikke et mareritt, du er en hittil veldig fjern, men veldig, veldig god drøm. Faen så fantastisk mye glede et menneske kan gi et annet, du skulle bare visst. Forsøke skal jeg gjøre å fortelle deg det når vi møtes, men alt jeg har lyst til å si kan jeg ikke si. For da får vi aldri snakket om noe annet <3

Med ditt nåværende 2 centimeter korte hårstrå, dine magiske øyne og varmblodige sjel har du tatt bolig inn i en 20 år ung gutteramps hjerte, og jeg kommer aldri til å låse opp og slippe deg ut igjen!
Jeg elsker deg som en venn jeg aldri før har hatt, og dermed ikke kan sammenligne med noe.
Fordi sammen er vi udødelige, alltid helbredelige og ustoppelige, vi er et team - Venner for livet!

("Det som før var trist og kaldt, har nå blitt varme over alt" - sitat Rune Rudberg.)


Vi reblogges!


21.03.2012, 22:05

Å DREPE NOEN!!
Du skal drepe noen! Du har en årsak, og den er irellevant i dette blogginnlegget! Du skal kaste noen på dødens dør, og aldri la de komme ut igjen! "Once you go black, you never go back".

Personlig har jeg kun latt mine midlertidlige mord forbli ved fantasi og dataspilling/filminnspilling. Men jeg har en del tanker og tips å dele ut dersom det er noen av dere som planlegger et drap om aldri så lenge.1. Svigermors drøm
Du hater svigermor, det er det ingen tvil om. Knepet er å verken spille for mye, eller være for ærlig. Du skal verken vise hvor mye du hater henne, og du bør helst ikke overspille hvor mye du elsker henne, da det er en sjanse for at din andre halvpart går fra deg, med mindre h*n vil ha trekant...
Svigermødre er noen terrorister på å invitere dere hjem på middager, mest for å forsikre seg om at dere får dårlige samvittighet og ikke sier nei til å passe på rævva hennes når hun blir for gammel og ikke lenger er i stand til å passe på seg selv.

Dette kan du gjøre: Du kan slippe løs den hyperaktive hundevalpen som hun ikke har hatt krefter til å tatt med ut på luftetur. Hunden vil dermed forsvinne, og hennes hjerte vil sakte bryte sammen, som resten av vraket.
Dersom gamle folk mister de kjæreste vennene i livet, så er det gjerne starten på det absolutte dommedagshelvete for dem.

Dette kan du la være: Jadda, svigermor har mange bananer i fruktskålen, og ingen vil merke om du fjerner en av de, tar ut bananen og dermed legger igjen skallet der hun ferdes som verst. De fleste forfaller bare på oppskrytte tegneseriestriiper.
Unntak; Hvis du legger et bananskal i dusjen, og slår av lyset mens hun er der! Din perversje gris..


2. Sjefens mareritt
Du jobber dagen av deg for å få uken til å ikke henge seg.
Sjefen din er en hykler av verste sort, og det gjelder å komme seg unna fortest mulig.
Men er det rett at du slutter i jobben bare fordi at sjefen din er en arrogant apekatt som ikke helt har lest arbeidsmoralloven og kort sagt resserer sitt eget løp.

Dette kan du gjøre: Ta sjefen på fersken når han/hun som et rovdyr knuller noen andre enn den personen som bor hjemme hos h*n med en ring på ene hånda. Ta med videokamera og er du heldig har sjefen skrytt litt for mye av nyrene sine når noen en gang finner h*n hengende i taket med slipset rundt halsen.

Dette kan du la være: Spander på en fjernstyrt kontorstol til h*n som passer hans/hennes stil. Du spiller hyggelig og sier at du er kjempetakknemelig for å ha akkuret han/henne som sjef og at han/hun er aller tiders og fortjener en påkjennelse.. Det som er feil med dette er alt! Vedkommende vil mest sannsynlig gå rundt og skryte av deg en stund, noe som gjør at alle vet hvem som kjøpte stolen. Med andre ord, da hjelper det lite hvor godt du styrer den stolen på speed ut ut og gjennom nærmeste lettknuselige vindu, når alle vet hvem som kjøpte den stolen som politiet til slutt fant ut var fjernstyrt etter at sjefen har falt 50 meter og blitt pizza på fortauet. Til syvende og sist er det du som taper!
3. Barna i nabolaget

Det er disse krekene som renner ned dørene til folk hver Halloween og peprer hus med egg og menseninnlegg dersom de ikke får oppfylt sine bortskjemte tilfredstillelser om noe munnsøtt i kjeften. Og du har fått nok, for det er Halloween bare en gang i året, men de monsterne farer rundt året rundt. Det er alltid noe føkk med dem, og du er lei.

Dette kan du gjøre: Tjuvlån den alltid ulåste bilen til gamle fordrukne Erik. Tjuvlån også frakken hans fra kleshengeren og vri om nøklene. Grisekjør som en fylikk fra helvete og sats på å treff mest mulig småbarn! Du får en bedre grunn til å smile for hvert blinkskudd! Men vær rask, med å forsvinne igjen. Dette her er garangtert sukse dermed du er sjapp, og tar den en dag du vet at de fleste barna er samlet på ett sted. Ingen vil en gang gidde å etterforske saken, den gamle fyllefanten vil bli pågrepet uansett! Umulig å feile!

Dette kan du også gjøre: Det er en del barn i gaten, men samtidlig ikke så mange. Du kan fint spandere på dem en trailer med godteri for ett par lønninger du har spart sammen. Da er det ikke du som dreper dem en gang, men de selv som bedriver et sagte kaloriselvmord, først vil de ikke komme seg ut lenger fordi de er for opptatt av det langsomme selvmordet, og om et eller to år ligger de gravlagd på hver sin plass der de fikk plass på en eller annen gård.

Dette kan du la være å gjøre: Kle deg ut som MacDonalds-klovnen, napp de opp og ned i en sekk på offentlig gate forså å dumpe sekken med avkom nede i mosermaskinen på søppelplassen. Årsaken til hvorfor dette er dumt burde være unødvendig å nevne.4. Kristne fanatikere
Jehovas vitne og andre religiøse fanatikere som alerede er død på innsiden kan være forbanna plagsomme. De kommer på døra til folk og vil prekke på deg sin tro. Jesus er den eneste veien til himmelen - Ta imot han eller gi faen!

Dette kan du gjøre: Lei et helikopter og en Jesus-dukke. Når den kristne bedreviterfanatiker-jævelen i øverste etasje henger opp de hvite tøyene på værandaen er det viktig å være rask. Slipp ned Jesus-dukken fra himmelen og håp at fanatikeren ser hvem dukken ligner. Alle kristne avskum føler seg så takknemlige for hva Jesus "gjorde" for menneskeheten for cirka 2000 år siden at de ser på det som sin plikt å redde han dersom han skulle falle ut fra et helikopter. H*n slenger seg ut fra værandaen i håp om å få tak i Jesusen sin, h*n knuses som et egg på asfalten, og dukken du har leid inn er fortsatt like hel. Du sparer penger på å slippe erstatning, og fanatikeren tar sitt stup ned dit alle plagsomme plagånder til syvende og siste dødssynd havner uansett hvor godtroende de er; helvete!

Dette kan du la være: Aldri fortell Gud om planene dine, aldri be Gud om rådgivning. Gud hater også kristne fanatikere som ødelegger hans rykte ved å fremstå han som den strenge diktatoren som de fremstår han som, men Gud er likevel ikke åpen for å slippe gale mordere som deg inn i himmelen selv om han innser at samfunnet tjente på innsatsen din. Du vil bli belønnet av vår herre med mange gode ting på jorden mens du lever, men etter på blir det avhør i helvete..Noen som ble noe klokere på dette? :-)
Noen som har noen mordplaner for øyeblikket? Hvem skal dere i såfall senke ned i jordens store potteplante som et korn til nytt liv, håp og glede?

Vi reblogges!


21.03.2012, 18:19

Kunst. Et ord på fem bokstaver, rett frem; kunst!
Jeg stiller meg selv et spørsmål; Hva er egentlig kunst? Sånn, nå har jeg delt det med dere også.
Er alt kunst? Er kunst det mest ukonkrete ordet i verden fordi det nesten kan virke på enkelte som om alt kan være det?Noen maler har jeg aldri noen gang vært, og kommer sikkert ikke til å bli heller. Men så ser jeg en sjelden gang malerier som visstnok er kunst. Hvis det da er kunst å fylle et papir med noe som ser ut som om du har most katta di mot og gnidd invollene utover arket, ja så kan jeg sikkert være en kunstner jeg også. Finnes det ingen grenser for hva som er kunst?
Samle sammen et stykke hybelkaniner i en krok, knips et bilde og vips har du kunst?

Er kunst så lite utfordrende og så pripent lett som bare det? Når jeg ser rumpa til Marianne Aulie sier min gjerne særegen mykporno, hun kaller det kunst. Kjønnshåra som Donald Trump har gnidd og limt oppe på øverste egg, er det også kunst?

Kort sagt, kunst er et veldig upresis begrep slik jeg oppfatter enkelte kunstnere. Og når jeg ser det skvipet som mange snåle apekatter har gnidd fra seg så tenker jeg; det er faen meg håp for meg også.
Det verste er at det finnes de som er så smakløs og kjøper det. Mona Lisa-bildet er for meg kunst, Skrik er kunst, og det finnes også en rekke totalt ukjente malerier som er kunst, hvis vi skal fokusere på tegning/maling. Men når en person over 30 fyller området med masse rare farger som godt kunne vært gjort av hans 3 år gamle avkom! Jada snakker vi fortsatt kunst!!Om 5 år skal jeg satse på alkoholisme, forså å i min rus male en haug med dritt som jeg skal få solgt så grunnjævlig mye på at katta i nabolaget får musa i strupen!

Jeg elsker kunst, jeg er herved frelst! Hvem trenger støtteapparatet til Nav når man kan selge sin egen forferdelighet, fremfor å være avhengig av Nav`s elendige udugbarhet!!?

Vi reblogges!


21.03.2012, 07:39

Mørket lister seg rolig og beskjedent vekk for denne gang. Lyset titter frem og en ny onsdagsmorgen er kommet for å bli noen timer. Klokken er i skrivende stund halv åtte, det er tidlig på morgenkvisten - Alle fall etter min forstand!
Som normale folk burde jeg kanskje vært på vei opp fra sengen eller kanskje til og med sovet nå, men akk nei. Jeg har vært våken siden jeg sto opp rundt 15-tiden i går, og da klokken ble litt rundt 05 i dag tidlig tok jeg på meg jakka mi, tredde inn i mine sko og gikk ut med stativ og kamera.65 bilder er totalt knipset, og har dermed funnet sin plass på kamera i løpet av denne tidlige morgenen. De fleste er tatt med selvutløser vel og merke!
Hvor mange av de 65 bildene som vil bli lagt ut etterhvert i diversje innlegg får fremtidens veiviser sette lys på!

Jeg skal nå ta meg en ør"liten" krasj på senga. Jeg er som vampyrene - Hviler på dagen, er oppe om natten <3
Håper alle sovende og våkende nordmenn og invandrere i inn og utland får en god dag!
Dere er alle de hærligste menneskene på planeten, som fortjener best best!

Vi reblogges!


20.03.2012, 21:47

Søtt, søtt, søtt, og fordømt innpåslitende!
Søtsaker kan være innpåslitende når det forblir en fristelse som du prøver å tenke minst mulig på.
Akkurat som et barn som du prøver å ignorere og helst bare vil kjære ned fordi det distraherer deg for mye...
Men akkurat som barn så kan man ikke kjære i hjel tankene og fristelsene sine! Fuck off!

Litt over 600 kroner har jeg for øyeblikket som skal holde til mandag om 6 dager. Jeg har også en annen konto med 900 kroner, men den skal jeg ikke røre fra. Den skal bare vokse og vokse den, frem til det blir en viss sum der som gjør at jeg kan reise og plage og pese bestevenninnene mine Sara og Camilla i nakken!Jeg føler meg så uviktig, seriøst! I andre land er det folk som blir happy om de får en tannpirker å spise, eller i alle fall en roten osteskive, også sitter jeg og tenke på å svi av flere kroner på fett, høykarbo og hjerteinfarkøkende gifter! Hvilken moral!

Klovner har sin sårbare tristhet, akkurat som jeg har min patetiske griskhet! Demonene må være mine brødre, for jeg føler meg så syndig her jeg sitter og bare venter på neste lønning sånn at jeg kan skyve inn godterier og snop gjennom mine organer, uten å være redd for at det skal gå utover pengesummen til neste lønning! For jeg skyter meg selv med en dobørste om jeg bruker et rødt øre fra sparekontoen!!!

Vi reblogges!


20.03.2012, 19:50

Tenkte for en stund siden at jeg skulle gå ut en tur, men så gadd jeg ikke. I stede for tok jeg frem mine blyanter, og et a3-ark og bestemte meg for å tegne en venn av meg som betyr ubeskrivelig mye for meg. Her ble resultatet av den fabelaktige skjønnheten:Ble egentlig ganske rask tegnet, og jeg kunne gjort det enda bedre, men slik ble det altså i dag!
Renate, som denne skjønnheten heter, har også en blogg. For tiden er hun på et sted hvor blogg.no er blokkert, så hun får dessverre ikke blogget på en stund grunnet det, men jeg synes bætterme at dere skal besøke henne uansett jeg på cobrastarship.blogg.no <3

Hva synes dere forresten om tegningen?
Ps: Jeg driter i hva dere synes for jeg vet alerede hva Renate syntes og det holder for meg!!! :-) <3 <3
Vi reblogges!0
20.03.2012, 16:44

Spørre og grave er den automatisk beste måten jeg kommer på når det gjelder å bli bedre kjent med folk. Derfor har jeg tatt frem gravemaskin, blyanter og notisblokk, for å stifte et bedre bekjentskap med Sara, jenta bak heltarlig.blogg.no.


Hva liker du best å gjøre på fritiden?
På fritiden så skriver jeg en god del. Har en liten hemmelig drøm om å kunne få gi ut en bok en gang i fremtiden. Ellers går det veldig mye i vanlige ting som å være med venner, høre masse musikk, se filmer ingen andre liker omtrent. Skrekk er visst ikke så veldig bra i følge de jeg henger med.

Hvis du skulle få kjeftet på hvilken som helst kjent person, uansett hvor h*n kommer fra og hvem det er, hvem skulle du kjeftet på da, og hvorfor?
Den første jeg kom på er Justin Bieber. Bare fordi jeg synes han virkelig burde ha blitt voksen nå og innsett at han er en stor sutrekopp og at de triksene han har for å selge frem hvor fantastisk menneskelig og sårbar han er. Jeg bare merker jeg har fått veldig nok av den guttevalpen.


© Bildet tilhører Sara/heltarlig.blogg.no

Tror du på noen Gud, har du noen religion?
Jeg tror på en Gud. Men om det er en kristen Gud eller en Allah gud. Det gir jeg litt blaffen i. Eller før kalte jeg meg personlig kristen, men den religionen, som så mange andre, har så mye som går mot seg selv. Jeg liker å tro at det er en som ser meg der oppe fra og som ikke dømmer meg, men ser at jeg gjør det jeg gjør av mine grunner, og at det er greit.

Har du noen gang brutt noen regler, og gjort noe du ikke har lov til i følge regelverket som du tørr å fortelle om?
Jeg kommer ikke på noen lovbrudd jeg har gjort som er mot det norske regelverket. Men jeg husker godt at jeg stjal kritt fra klasserommet på skolen flere måneder og irriterte den snobbete læreren min noe så grenseløst, at han til slutt satte noen gutter for å bevokte tavlen.

Hva sto det i den siste smsen du sendte
?
"Kan jeg få en nudle pakke av deg?"

Er du en dyreelsker? Har du noen dyr selv?
Jeg er egentlig ikke så glad i dyr. Bare pingviner for de er så sjarmerende der de vagger rundt. Familien min har hatt katter, men de har alltid avskydd meg. Ellers er pinnedyr fascinerende. Var i alle fall gøy å drepe dem da broren min ikke ville ha dem lenger.


Dessto flere og flere blir mer og mer opptatt av utseendet sitt, sminke, klær og ditten og datten. Hvor opptatt er du av utseende, mote og sminke?
Vinteren er den perioden jeg bruker mest sminke, ellers er det bare til fest og moro. Mote har jeg egentlig bare sett på som noe fordømte greier for at folk skal bruke penger. Samtidig så føler jeg vel at det er alltid greit å gå med noe man føler seg vel i. Derfor kjøper jeg og bruker bare klær jeg liker. Hva andre mener om det er in eller ut. Det gir jeg faen i.

Hva er den mest irriterende låta du har hatt klistrende fast til hjernen alt for lenge?
"Friday" sangen til hun Rebecca Black. Finnes ikke noe som er så grusomt. Spesielt ikke å starte ene morgenmøte en fredag med den sangen. Hadde jeg kunnet, skulle jeg skyte den gutten som satte den på.

Du havner plutselig på en øde ørken, milevis fra folk. Du tenker på tre ting, ikke mer og ikke mindre, hva er de tre tingene du skulle ønske du hadde der og da?
Personen jeg elsker, pc-en og musikk.
Jeg hadde aldri klart meg på en øde ørken eller øy. Da ville jeg ha dødd og da skulle jeg ha gjort det med de tre tingene jeg setter mest pris på.

Hva var du mest redd for som barn?
Jeg kan ikke huske at jeg var spesielt redd for noe.

Du blir Gud for en hel uke; Hva slags forandringer på godt og eventuelt vondt tar du for deg om du fikk gjort AKKURAT det du ville?
Jeg skulle ha gitt enkelte blærete, idiotiske og snobbete folk litt vett i hodet. Deretter ville jeg ha latt alle de landene som kriger bli plassert på ett område, uten innblanding fra alle andre land og organisasjoner, så de kunne blitt ferdig en gang for alle. Men det er vanskelig å si egentlig. Men at det absolutt skulle blitt mer vett hos menneskene på denne jordkloden. Det er i hvert fall sikkert!

Folks oppfatning av ting er så forskjellige. Hva betyr ordet "frihet" for deg?
Frihet er gleden av å kunne gå i det jeg vil, si det jeg vil, spise når jeg har lyst, gjøre det som faller meg inn og satse. Når man har frihet kan man rett og slett være seg selv.

Har du noen spessielle sexuelle fetisher?
Jeg har egentlig lite jeg tenner ekstra på. Jeg har aldri sett eller opplevd noe, og tenkt at "Det her er min fetish".


© Bildet tilhører Sara/heltarlig.blogg.no

Hva betyr blogging for deg? Hvor lenge kunne du foreksempel klart deg uten å blogge?
For meg er bloggen et sted jeg kan tømme tankene mine, dele meningene mine og komme med mine synspunkter. Jeg oppdaterer bloggen da det passer meg. På det meste har jeg klart meg et halvt år uten å blogge, men savnet etter å kunne uttrykke seg har alltid vært der.

Helt til sist; Hva synes du om fullstendigkaos.blogg.no? :-D
Det er en av de få bloggene jeg følger fast. Jeg kan le så jeg griner, bli så sint at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg og bli trist at det gjør vondt. En følelsesessig tundercoaster rett og slett.


Ambefaler alle å innom heltarlig.blogg.no, og bli enda mer kjent med Saras univers der! :-)

Vi reblogges!


19.03.2012, 19:58

Idioti finnes i så alt for mange grader og sjangre. Hva får en voksen 20-åring som ikke er voksen til å plassere seg selv på badet forran videocamera, forså å klisse seg totalt ut for den store allmenheten?

Kjære alle tenkelige og utenkelige fjols i inn, ut, inn, ut og inn(-land) igjen. Det dere nå kan se ovenfor er det offesielle dokumentet på hvorfor jeg ikke bør eller skal få barn! Det er middelssterke scener med mye klissklass og hud som venter dere. Har noen fobi mot bananer er det lurt å dukke nå!

Jeg er ikke forsvarlig god, og jeg er dessuten litt trett etter enda et døgn med døgning!
Det bør være like før det renner inn folk i hvite frakker som propper meg inn i en helvetes tvangstrøye, det syns jeg faktisk. SPISER DU MAT NÅ? Vent to millisekunder med videoen dersom du er overfølsom på moral og den slags sludder.

Dette er hvorfor alle terapauter, leger og helsefreak vil at folk skal ha minst 5-6 timer søvn hver dag, noe jeg ikke har fått på en beskjeden stund!

What``s up folkz?
Ærr`e noe liv blant folket? :-D

Vi reblogges!


19.03.2012, 16:59

En blogg er kort fortalt hva èn gjør det til selv. Med den setningen kunne jeg avsluttet dette innlegget, men jeg liker å utdype meg. En blogg er helt klart hva èn gjør det til selv, det er det ingen tvil om. Tusenvis av blogger eksisterer bare i Norge. Hvor ofte en blogg blir benyttet og brukt varierer like mye som innhold fra blogg til blogg.Mens vi finner de som bruker blogging som sin personlige dagbok de bruker i histen og pisten, så finner vi også de som heller vil bruke den som et motemagasin, eller reklame. Ja, så har vi de som ligger mer nede med humøret og finner bloggen dag for dag som kanskje sin nærmeste terapaut, en venn.

Å fylle en blogg med like mye mening hver dag, er svært vanskelig. Bølger vil alltid bevege seg noe, men forhåpentligvis samtidlig noe lunde stabilt. Jeg har kommet over de som blogger opptil 20 ganger daglig, da tenker jeg at det virkelig gjelder å like den bloggen for de som eventuelt har slått følge med vedkommende på facebook.
Alle verdens blogger tenker jeg skal behandles med en viss respekt, så fremt den ikke den ikke er direkte krenkende, nedsettende og/eller truende mot noen, som foreksempel en rasistisk blogg eller lignende.

Hobby kan også være stikkord for blogging. Og nå mener jeg ikke konkret å ha blogging som en hobby. Jeg tenker på å foreksempel publisere egenskrevne dikt, tegninger, frimerkesamlinger eller andre ting, og offentliggjøre det talentet man har, dele det, og kanskje også få gode tilbakemeldinger, forså å utvikle seg mer på de man får inn i feltet.

Enten man blogger for oppmerksomhet, bruker bloggen som en personlig dagbok, bruker bloggen som en terapivenn, å vise frem hobbyene sine, reklamere for klær og outfit, eller noe helt annet så tenker jeg tilbake på hvordan jeg startet dette innlegget;
En blogg er hva man gjør det til selv.

Det finnes ingen korrekte oppskrifter for en blogg. Nettopp av den grunn at det finnes minst like mange ulike bloggskriventer, som det også finnes blogglesere. Mer konkret finnes det vel enda flere lesere enn skriventer. Noen liker en ting og noe det stikk motsatte. Andre liker at blogger opptatteres overkantlig jevnlig, der og da, og noen kanskje en gang i året? Også det kan handle mye om hva de forskjellige bloggerne blogger om, tenker jeg.Masse bilder, masse tekst, mange videoer.
Lite bilder, lite tekst, få/ingen videoer. En mellomting, eller kombinasjon. Kanskje bare masse av en ting, og ingenting av det andre. Igjen er vi så forskjellige, personlig liker jeg at folk har en del bilder, og kanskje ikke skriver alt for mye. Videoer digger jeg også, så lenge det er morsomt eller innen noe jeg interesserer meg for.

Personlig kunne jeg skrevet full en hel pakke toalettruller på hva blogger kan være, og hvor åpent det er, men det skal dere vite jeg ikke gidder. Det jeg derimot gidder er å linke dere til bloggen som inspirerte meg på å skrive dette innlegget om dette temaet, join skoyarstrek.blogg.no ved å klikke her!

Hva betyr blogging for deg? Hva ser du ute når du skal ha en blogg å følge jevnlig? Har du noen selvskrevne regler for din blogg?

Vi reblogges!


19.03.2012, 11:19

Dette innlegget er fortsettelsen på "Rikdommens sønner - Ærens glorie, del 3". som du kan FINNE HER!
Så satt de der. En far og en sønn. Eilert og Holm Holmsen.
Da sola sto opp for få timer siden trodde de at smertenes dager snart var talte.
Først nå hadde det gått opp for dem begge at de var narret inn i en rik manns perverse gleder om sadisme og utryddelse.

"Vi kan ikke gjøre dette pappa". Eilert så inn i farens øyne, faren var delvis enig.
"Men, hva om jeg tar alle forsøkene, og du går ut med vinnerpottten? Jeg er eldst og har sikkert dratt på meg en uoppdaget sykdom som før eller senere vil tre frem og dra meg inn i døden alikevell...".

Eilert aktet ikke å svare faren muntlig, før han rakk å tenke seg om hadde hånden hans gitt faren en ørefik.
Gjengen rundt lo hånlig. De så på dette som svært underholdende.

"Vi nekter å utføre dette. Vi går ut igjen, dette er ulovlig..", kom det fra Eilert som desperat så etter lederen i bygget.

"Dessverre for Dem er det intet De kan gjøre enn å adlyde reglene i dette rom. MINE regler", kom det fra noen høytalere.
Eilert så inn i sine fars øyne og sa;
"Pappa, ikke faen om jeg vil leve med ditt liv på samvittigheten, hvis du skulle du vil jeg være fattigere enn noen gang. Omså jeg fikk kastet alle verdens millioner kroner etter meg, vil likevel den dyreste skatten være forsømt. Du er alt jeg trenger. Jeg vil ikke leve et liv med aldri så mye rikdom om jeg ikke får dra deg med i det..".

En høy latter i rommet vibrerte rundt. Med noe dirrende forstyrrelser i volumet kom direktørens røst tilbake:
"Dørene er stengt. Dere kan enten velge å fullføre spillet, eller kaste dere utfor utsikten min. Da dere naivt underskrev mine papirer i går overså dere tydeligvis det lille punktet om at jeg skulle dere nytt liv, mot at jeg skulle få et tilbake!".

Revolveren som inntil nå hadde ligget uberørt ble plutselig berørt, og løftet opp.
En av rikdommens konkurrenter hadde nå pistolen presset mot sitt eget hode, med sin nærmeste venn rett på andre siden av bordet. Fire blikk vekslet hverandres fortvilelser og angstpregede hjerteslag. Der satt det en far og en sønn, en av dem hadde tatt frem våpenet og skyvd pekeren mot sin egen globus. Om noen sekunder skulle de begges liv forandres.
Et av de ville gå inn i dødens lys, den andre inn i rikdommens levende mørke.

*KAPOFF*
En kropp falt med et smell mot gulvet, med et klask var det truffet.
Et hull i et hode var resultatet av et spill hvor begge var dømt til fortapelse, bare av ulike arter.

Der lå en død spiller med sin absolutt nærmeste som gråtkvalt vitne.
En uønsket vinner ble gratulert for sin "seier". Han så sin bestevenn og nærmeste familiemedlems blod flyte.
Dørene åpnet seg langsomt - Inn kom det menn med såpe og pose. Et lik ble dumpet, en bloddam ble vasket bort.

Dette var spillet de ikke hadde forhåndslest reglene på.
Dette var spillet både faren og sønnen tapte.En fattig far med mange penger, og ingen glede.
En død sønn, med ingen penger, men heller ikke lenger evnen til å føle vrede...

Hvem som tapte høyest kan diskuteres over en lav sko.
De hadde alt da de hadde hverandre, og ingen vant da en av dem fikk gull,
for de skulle dele det sammen. Og når en av dem fikk det på papiret,
fikk ingen av dem gleden av det i realiteten. Den enes død var denne gangen ikke den andres brød...

-SLUTT-


KOMPLOTT SAMLING AV ALLE KAPITLENE FOR TRAGEDIEN "RIKDOMMENS SØNNER - ÆRENS GLORIE":
LES DEL 1, HER!
LES DEL 2, HER!
LES DEL 3, HER!
LES DEL 4 (SOM DU ALEREDE ER PÅ NÅ), HER!

Hva syns dere om denne historien, var den for lang, for kort?
Vi reblogges!


19.03.2012, 07:56

En tåkelagt verden ble jeg født i. Et kvelende skrik som ikke ville holde kjeft.
Kastet brutalt inn i et tåkelagt freakshow kalt livet. Livet - Stien mot døden.
Utellelige fjols har jeg møtt på den midlertidlige vei. Ingen verdt å nevne,
sånn egentlig!


Herr. Schizofren Kollapsus er ulven i fåreklærne.
Den ynkelige ridderen som for lenge har tapt sin hest.
Bare små uvitende og usikre lam har har rundt seg nå.
Ikke la deg lure - Han kan virke som en snill ulv som forsøker sitt beste,
tørr du komme for nær hans tenner før du blir slukt?
Kollapsus, ulven med propaganda for å hjelpe de små grå.
Kjære barn, ser dere ikke at fåret du stoler på, og snakker med,
er den shizofrene ulven med selvutdopende hjerneceller?
Han forteller deg om demonene - Du lytter fortvilt,
demonene fra mafiaen - Demonene fra lekeland,
et lekeland laget av dop. Ikke syns synd på ulven,
den sliter med schizofreni, og voldsomt ego,
han liker de unge fårene,
ikke la han ete deg,
som dopet
spiste
han.Jeg vrikker litt på mine muskler, ute faller det flak av snø.

Et øyeblikk spørr jeg meg selv - Hvem kan man stole på i denne verden?
For det finnes flere steiner forkledd som mose - Trå varsomt på veien,
ikke la deg lure av det bratte terrenget - Det er lett å gripe feil stein på veien opp,
veien ned kan bli ditt siste nederlag. Så trå varsomt i livets terreng opp til lykkens gode sol.
Du kan fort la deg blende av forkledningen!

Egoplehene Rosà plukket meg opp som et lidende, forsvarsløst barn.
Dengang var jeg på randen av stupet, så intet lys, bare mørke.
Jeg hørte hennes stemme og den virket trygg, jeg la bare merke til lyset,
men så ikke at det blinket rødt - Et lys var det, jeg tenkte ikke over at det var rødt.
Var så lenge siden sist jeg hadde sett et lys, at fargen betydde da nonsens.
Men etterhvert som jeg lot henne binde meg til henne fant jeg ubehag,
den økonomiske støvsugeren. Sørlandsheksa Von Paranoia!
Hun tok mine penger - Hun krevde stadig mer, blendet som jeg var ga jeg etter.
Plutselig kom jeg til meg selv igjen, magien var brutt,
desperat skiftet hun form - Vips var hennes ynkelige luremus lett å se.
Jeg begynte å si nei - Hun begynte å rope jo.
På sine ridende hester falt hun i grus.
Truslene og hjernevaskingens
ordkunst tok til sist en slutt.
Helene Harefrøken,
aka E. Rosà;
heksa fra
sør.

Kynisk trer jeg meg langs nye ukjente veier. Varsommere har jeg blitt,
jeg kverner mine fortapte fiender - Sprer asken av lærdom utover landet.
Med denne tekst kommer et budskap fra èn som har falt før.
Hver forsiktig når du tar i mot en hånd, det finnes de som vil kappe den av,
og da ligger du der - Blødende, tom som aldri før.
Å skille mellom ulv og får er ikke alltid lett når du står i tåkens hete,
og du føler masse uvissthet og ikke kan skille det onde lyset fra det gode.
Tro meg, jeg har latt tosker lure meg, folk som fant meg svak, og dro meg vekk,
inn i en illusjon av godhet, ut av den eksisterende vondhet.
Men når illusjonen av en falsk drøm knuses, og vampyrene har fått sitt blod,
da skjønte du at de du forgudet og stolte på, ikke nødvendigvis alle var like god?


© (Aylar Von Kuklinski, 19. mars 2012)


19.03.2012, 03:31

"Det der liker jeg ikke",- er noe som ikke alle har like lett for å si.
Nå er det jo forskjellige måter vi uttrykker at vi ikke liker noe på, men det er nettopp det som ikke alltid alle har like lett før.
Jeg har tenkt å dele meg litt opp for dere igjen, og lage en liten liste over ting jeg ikke liker. Mulig jeg gjør meg lettere sårbar igjen, men det får så være. Sårbarhet kan også være sexy outfit?¤ Jeg liker ikke:
◊ At folk får meg til å skvette - Seriøst, ikke gjør det!
At folk tar hendene over øynene mine, og skal ha meg til å gjette hvem.
Når folk nedsettende/respektløst/fordomsfult eller generelt negativ om andre.
Når folk krangler.
Når folk drikker alkohol.
Når folk snakker om piercing, tattovering og frisørrelaterte ting - Da kan jeg fort svime av/kaste opp (NO KIDDING!)..
Når folk tror jeg vil se på dem som mindre pen som de er (Uten sminke og sånt, gjelder helst jenter).
Når mine meninger ikke blir akseptert for det de er.
Når det blir for mange folk i nærheten av meg på en gang, helst ikke mye mer enn 2 personer om gangen.
Når det er en god venn jeg ikke får være alene med på en stund, og det som regel er noen andre med i bildet.
Når jeg alt for ofte ikke helt vet hva jeg skal blogge om, og føler jeg blogger på tomgang uten mening og mål.
Når lesertallet mitt en sjelden dag går under 180 eller når sideanvisningen går under 250..
Når menn eller gutter generelt klemmer meg, eller hvis nær familie gjør det, litt kresen på klemmer.
Når folk lukter som en viss narkiss i bygda som stinker kattepiss og død!


Tja, da skal jeg kose meg med nattmat! God natt!
UTFORDRING TIL ALLE SMÅ OG STORE BLOGGERE:
Lag en liste du også, og del den med meg!
Vi reblogges!0
18.03.2012, 23:08

Tenkte å dra igang en liten sosial del av bloggen igjen, nemlig intervju. "Intervju" er vel en av de få delene på denne bloggen som er avhengig av en andrepart. Mailene Larsen, en fantastisk, søt, mørkkledd jente med et sjarmerende smil om munnen. Bloggen hennes kan dere besøke HER!

Men først, hvorfor ikke bli litt kjent med henne på forhånd via dette ferske intervjuet? :-)


Hva er det absolutt morsomste du vet?
Hehe, oi det vet jeg ikke.. Når jeg går med venninna mi! :-)

Hvis du skulle vært statsminister i Norge en hel uke? Hva ville du forandret på i landet da?
Hmm, jeg vet ikke, men det er en del ting jeg nok ville ha forandret. Vet ikke helt nå.


© Bildet tilhører Mailene Larsen/mailenelarsen.blogg.no!

Du havner i en flyulykke, og du lander på en øde øy... Du skulle ønske at det var tre ting du hadde hatt med deg, hva?

Hm, hatt en venn, mobilen min og mat, hehe.

Jeg gir deg herved 10 millioner kroner. Hvordan reagerer du, og hva gjør du med alle pengene?
Jeg hadde blitt sjokkert og jeg hadde ikke trodde det. Jeg hadde nok tatt en del inn på kontoen min. Og jeg hadde gitt noe penger til noen : )

Kroppskunst er noe mange er opptatte av. Hvordan er du i forhold til piercing, tattoveringer, frisørrelaterte saker, sminke også videre?
Jeg har flerer piercing og farger håret, bruker sminke.

Har du noen gang begått en forbrytelse, eller noe annet som ikke er lov, som du tørr å fortelle om?
Jeg tror ikke jeg har gjort noe galt, men har sikkert gjort noe da jeg var mindere, kommer ikke på noe nå.

Hva er de tre tingene du er mest stolt av, angående deg selv, og hva er de to tingene du er mest missfornøyd med?
Jeg er stolt av at jeg er meg selv og ikke redd for å si hva jeg mener, og vet ikke hva den siste er. Jeg er mest missfornøyd med kroppen min, jeg vet ikke hva annet.

Som barn er vi gjerne redde for en god del ting vi ikke er like redde for som eldre. Hva skremte livskiten av deg som noen år yngre enn du er nå?
Hehe, det var nok Hufsa, synes Hufsa fremdeles er skummel : S

Tror du på noen Gud, har du noen religion? Er du døpt?
Jeg tror på livet selv om jeg er kristen, jeg er døpt,

Det blir stadig mer og mer populært blant unge med diversje rusmidler. Tobakk, snus, alkohol. Har du prøvd noen av disse tingene, hvordan stiller du deg til rusmiddel som foreksempel alkohol?
Ja, har prøvd røyk, og alkohol, men ikke rusmidler og snus, jeg har ikke så mye forhold til det.

Du ser at en ukjent person blir trakkasert og mobbet av fire eldre og større mennesker. Ingen av de har sett deg, hva gjør du?
Jeg ville nok sett om jeg fant en voksen person, ellers så ville jeg nok sagt at de skulle ha sluttet, hadde gjort noe for den persone som ble mobbet og trakkasert.

Liker du å bli tatt bilder av, bli filmet også videre? Kort sagt; er du fotogen?
Jeg er ikke så veldig glad i å bli filmet og at folk tar bilder av meg, men det kommer ann på om det er turer osv :-)


© Bildet tilhører Mailene Larsen/mailenelarsen.blogg.no!

Jeg vet at du er en jente som liker spill. Hvor ofte spiller du, hva spiller du og spiller du ofte alene eller med/mot andre?
Jeg spiller alt for mye, jeg spiller nesten hver dag. jeg spiller "Css", "The sims" og andre nettspill jeg spille ofte alene og mot andre. Jeg kunne ikke vært en dag uten, hehe.

Hva gleder du deg mest med at våren og sommeren kommer, og hva vil du savne mest med vinteren?
Jeg ser virkelig frem til vår og sommer, at det skal bli varmt og ser frem til sommerferien, jeg vet ikke helt hva jeg vil savne mest med vinteren... Da jeg var ute å akte :-)

Helt i finalen av intervjuet. Leser du fullstendigkaos.blogg.no? I såfall hvor ofte, og hva syns du om den på godt og vondt?
Ja, så klart gjør jeg det : ) Leser den veldig ofte, synes bloggen er bra.


Dette var en liten smakebit på Mailene. Ønsker alle sammen en god natt, og jeg håper at alle sammen får en riktig god mandag i morgen, og en strålende uke forøvrig som måtte komme dersom ikke armageddon skulle ramme oss nå. Eller at Jesus skulle komme og masakrere bort alle vi som ikke er Jehovas vitner eller noe, yeah right... God natt! :-)

Vi reblogges!


18.03.2012, 18:29

Om filmen/handling:
Ikke kanskje den filmen folk flest hadde forventet at jeg skulle komme med en filmanmeldelse på, men tilfeldigheter og overaskelser er bare bra. I filmen "The Devil Wears Prada" møter vi lille, søte, flinke og alltid uskyldige Anne Hathaway ("Alice In Wonderland", "Get Smart", "Love & Other Drugs") som Andy. Andy har nettopp fått jobb i Runway Magazine, et moteblad som de fleste ungjenter hadde solgt sjela si for å få jobb hos!

Andy har nettopp fått drømmejobben som sjefens assistent, sjefen heter forøvrig Miranda Priestly og spilles av ingen ringere enn Meryl Streep ("Mamma Mia", "The Deer Hunter", "The Iron Lady", "It`s Complicated"). Og la oss få det unnaskrevet med en gang, Mirenda er en skikkelig bitch uten like! Det er kort fortalt HUN som er "jævelen" i filmen. Hun gir Andy et umenneskelig press, hun får oppgaver som er langt utenfor jobben, som foreksempel å skaffe manuset til de nyeste Harry Potter-bøkene før de er lansert, slik at barna hennes skal få være de første.

Andy ser mindre og mindre til familie, venn og kjæreste, og som ikke det er nok så har hun en meget sjalu kollega ved siden av seg, Emily, spilt av Emily Blunt ("The Muppets", "The Summers Of Love", "The Wolw Man".

Klarer Andy å nå de gigante forventningene til Miranda? Eller gir hun seg får hun brenner seg ut, og sier opp?Min mening om filmen:
Dette er en film som passer mest for jenter, først og fremst jenter.
Uten at det har noen sammenheng med jenter, tvert imot, så er filmen til tider noe mindre spennende. Humoren treffer blink noen ganger i løpet av filmen, men synes humoren blir litt for voksen og treig. Filmen skal likevel ha for at mange kanskje vil kjenne seg igjen i den, ikke akkurat den biten å være ansatt i et så stort moteblad, men rett og slett det å være under et press fra en drittsekk som sjef, og det å jobbe 100 prosent, og rett og slett ikke få se mye til andre enn kollegaene lenger. I tillegg har filmen klart å fått med en god del respektable skuespillere, filmen er godt spilt. Og den har også noen overaskende twister som til syvende å sist gjør filmen verdt en titt!

Terningkast 3!

Vi reblogges!#thedevilwearsprada #film #filmanmeldelse #merylstreep #emilyblunt #annehathaway #komedie #drama #fashion #sminke #makeup #bluray #movie #anmeldelse #skuespill #fame #stanleytucci


18.03.2012, 06:18

Døgnrytmevalsen er en vals jeg har danset en god del på mitt glatte gulv nå.
Klokken er i skrivende stund seks minutter over seks og her har dere en som enda ikke har lagt seg, enda jeg tenkte det for... En stund siden. I stede ble det bare til at jeg logget av facebook, slo av pcen og slo PÅ Xbox360-maskina - Hvem gjør vel ikke det når de skal sove?Så, med et håndfult gevær i hendene blir jeg sittende hjemme på min egen hybel og spille "Call of duty - Modern Warfare II", det er ikke å legge seg, er det? Hva gjør så mannen som skal legge seg etterpå?
Jooo, han slår på pcen igjen og klikker seg innpå bloggen og finner en rekke hittil uoppdagede blogger som han (snakker om meg selv) kommenterer. Døgnrytmen har jeg igjen dumpet i en plastpose og kastet på en kornåker, som kråkene fritt kan hakke på om de ønsker det - Fritt fram!

Vel, jeg sitter og tenker... I løpet av en måned, hvor ofte er døgnrytmen min fucka egentlig? Jeg tror at jeg har rundt 4 tilfeller månedlig som tilsvarer rundt 4-5 hvor døgnrytmen er "feil", altså hvor jeg er oppe om natta i stede for dagen.. Og det ødelegger jo for noen ting at jeg gjerne heller sover om dagen. Kanskje skal jeg oppsøke BUP og få stilt en Vampyr-diagnose?

Eller bare innse at jeg er et menneske med veldig lav moral om "normal" rytme og takt i døgnet?
Sliter du med døgnrytmen? Er det i såfall ofte, og hvor ille er det snakk om?

Vi reblogges!


18.03.2012, 03:17Vi er alle så veldig forskjellige i denne verden. Takk for det.
Noen liker best å høre på blues, andre heller rosapop, noen opera, noen metal og noen vanlig rock. Og andre noe helt annet.

Smerter og gleder, vi er alle så ulike selv der. Mens noen har som hobby å henge opp kroppen sin etter kroker oppe i taket, finner vi dem som svimer av bare noen snakker om blod og smerte.
Jeg er ikke den som svimer av fortest under dialoger om tortur, lemlesting og sånne ekstreme ting, neida jeg svimer heller av hvis noen absolutt må snakke om piercing, tatovering og frisørrelaterte ting.. Der har dere meg. Bukspretting, klipping av involler, klippa langsomt av ei tunge og partering kan jeg fint se på.. Bare ikke begynn med de jævla kroppskunsttingene som folk flest foretrekker, da svimer jeg av, med mindre jeg faktisk bestemmer meg for å ikke prøve å spille for tøff for lenge, og faktisk bare går vekk.


A devils family.

Vi har de som holder igjen ting. De som er diskre, og helst bare snakker om personlige ting med nærmeste venner eller familie. Det er fort gjort å gjøre seg sårbar, det er klart. Og desto mer "svakheter" man legger ut om til flere, desto større sannsynligheter er det for at noen kan bruke det mot deg senere... Jadda, den fisevisa har noen også kommet til meg med. Advarsler fra folk som bryr seg, og er bekymret.. Men som en klok man en gang sa, det ligger i min natur å være så åpen og synlig. Ikke at jeg må være synlig og denslags. Men jeg sover mye bedre om jeg bare tømmer pungen for å si det sånn! Jeg gidder ikke være ei jævla bloggjomfru som sitter og sensurerer meg selv som en jævla prest som godt vet at de eventyra han forteller hver dag er jug! Ehm, ja..

Noen liker rosa, noen liker blått. Noen syns at kult er kult, og andre syns grønt er skjønt. Noen trives med mest mulig farger, feminimitet, frihet, lykke og rus, som en eller annen jævla hippie! Hey there, look at me, I am the black gay, jeg liker ikke farger, jeg er på grensen av å være emo. Og den patetiske lykkefargeklatten kan du godt stappe opp i den jævla rævva di! For jeg er en kølsvart jævel, med dyp, dyp bunn. Jeg tror ikke på evig fred, jeg tror bare på en bedre verden, så dytt i deg det du finner av rus, og dream on, becaus I belivied on the black truth!

Kort fortalt, jeg lever som alle andre i en verden med andre mennesker som alle er ulike meg selv. Noen kan jeg nesten ikke tåle tryne på. Noen deler jeg overhode ingen meninger med om verken politikken deres, livssynet deres eller, ehm, noe annet... Avholdsmann og jomfru foreksempel, mange, de fleste på min alder og gjerne mye yngre har ligget med et helt julebord og drukket en hel trailer alerede... Noe som gjør at det er mange temaer jeg har lite å skyte inn i, fordi jeg har verken drukket selv eller hatt sex. Sex og alkohol og festing er jo en stor del av det mange snakker om, også blant mine nærmeste venner, det syns jeg suger.. Men jeg har klart å leve med det uten å kutte opp blodårene enda!
Uansett hvor ensom man blir, er det en ting alle skal tenke på. Vi fleste føles oss nok mer ensomme enn mange gir uttrykk for. Kanskje kan det hende at nettopp de som er på fest og drikker med andre akkurat NÅ føler seg innerst inne mer ensom enn meg nå? Og en ting til desto mer forskjellige vi blir fra alle andre, desto mer unik! Tenker jeg! :-)


Det finnes skjeive homser i Oppdal, og de som er mer rett! Akkurat slik er det med gatelysa også, her har vi et som skiller seg mer ut fra de "normale" og tydelig er skjeiv. Lurer på om det vet det selv? :-)

Jeg er unik, du er unik! Vi er alle unike.
Og det er det som gjør denne rævkjørte verden så plastic fantastic hærlig! <3

Har noen spørsmål som jeg håper samtlige av dere kan svare på?;
Føler du deg ofte ensom? Vet du selv at du er unik på en god måte? Er du avholds, eller drikker du, cirka hvor mye og ofte? Har du noen fobier/tvangstanker som ikke er helt vanlige?

Vi reblogges!


17.03.2012, 20:55

I dag ble det en typisk b-menneske-dag, igjen!
Jeg fant det for godt å stå opp i 16-tiden, cirka en halvtime før faderen plinget på døra med sitt hellige verktøy i håp om å bringe lys og nytt liv i min gamle datamaskin.
Min skjønne hustrus innvoller kommer pent til syne etter å ha "bukspretta" henne... :-P
Teknisk drittsted! Heheehe.. <3

Nytt liv, og nytt liv. Han skulle i alle fall hjelpe meg med å rense pcen, på forskjellige måter. Først og fremst slette og massedrepe gamle, unyttige eller i verste fall truende filer. Deretter for å fysisk rense maskina litt mer. AVG-antivirus er avinstalert og byttet ut mot Microsoft Security Essentials, som han mente passet bedre. Noen virusscan-operasjoner er for morro skyld gjort. Og så har vi gått gjennom en mindre avansert operasjon der såkalte søppelfiler på pcen, som gamle loggfiler fra Gud vet når, samt en rekke andre type ufiler ble fjernet... Totalt har maskina mi nå blitt avlastet ganske bra. Rundt 5-6 gigabite mer plass har jeg fått på stasjon C! ;-) Med andre ord jeg har hatt minst 5-6 gigabite unødvendige filer, såkalt datasøppel!

Så denne lørdagen har blitt benyttet mer renslig og fornuftig. Var riktig nok ikke mye fysisk støv verken rundt eller inni selve pcen, som det det kunne vært, men det var da noe skitt og lort...

Etter at pappa og jeg fikk utført "Operasjon Makkverk", så gikk jeg ned på Rema 1000 en tur.. Og det ser ut til at i kveld skal jeg kose meg med Blu Ray-utgaven av "Horrible Bosses", et stykke ferskt marsipan-kake til dessert og et stykke talerken med spaggeti blandet med tomatsaus og litt ost! <3Ja, da skal jeg sette igang med middagen, og jeg skal kutte fingrene av meg nå før dette blir alt for rosahverdags-bloggaktig innlegg!

Meeen;
Hva har dere gjort i dag? Hva skal dere i kveld? ;-)
Og kanskje mer interesangt, hvor ofte rydder dere opp på pcen deres?

Vi reblogges!


17.03.2012, 20:20

Nordmenn på villtur er ingen nyhetsak, overhode.
Utlendinger på villtur, heller ingen nyhetsak.. Sikter ikke nå til menneskeskjebner som forsvinner eller roter seg bort på ukjente steder. Jeg sikter til de som for en gang siden har rotet bort et visst fornuftig signal i hodet om at man kaster faen meg ikke søppel andre steder enn i søppelkurver, kasser og ting som er ment å kaste søppel i.

Jorda vår er ingen søppelplass for uvitende egoister og drittsekker. Noen sier at ungdommer kan være så ille på å bare legge fra seg flasker, kartonger, plast og andre søppelting der det passer dem, det er helt riktig! Men det finnes også mer enn nok barn og eldre som sårer jordens natur og idyll også.


NOENS FORSØK PÅ Å KASTE SØPPEL 1. Status: Feilet!


NOENS FORSØK PÅ Å KASTE SØPPEL 2. Status: Feilet!


NOENS FORSØK PÅ Å KASTE SØPPEL 3. Status: Feilet!


NOENS FORSØK PÅ Å KASTE SØPPEL 4. Status: Feilet!


NOENS FORSØK PÅ Å KASTE SØPPEL 5. Status: Feilet!


NOENS FORSØK PÅ Å KASTE SØPPEL 6. Status: Feilet!

Statistikk om alder og kjønn er egentlig helt ubetydelig uinteressangt, søppel skal ikke kastes i havet, på fortau, på andre sin plen, på din egen plen, i skogen, i veien også videre. Flasker og drikkebokser skal pantes, papp og papir har egne containere, også videre.. Jeg vet at alle dere vet dette, men jeg vet også at ikke alle alltid gidder å gjøre det...

Om dere ikke gidder å sortere søpla rett, kast det i alle fall i søpla. Jordkloden er ingen fordømt søppelbøtte.
Personlig gir jeg foreksempel faen i hvor full dere måtte bli når dere er ute å raver som de tåpelige kyllingene dere blir der og da for dere som drikker hodet av dere, men likevel er heller ikke fylla noen som helst unnskyldning for å legge fra seg ølflasker og andre type drikkematerialle i gata/naturen... Mange av dere er noen fordømte søppelhoder som jeg nesten ønsker skal få en gjeng med Al-Qaida-selvmordsbombere på døra! Og det er ikke bare det norske folk som suger i å være flink med å ikke bombe naturen med søppel, alt for mange andre land også, nesten hele verden... Kort sagt, nesten alt som kryper og går av mennesker er nesten ikke fortjent til å leve på denne jorda. For alt for, alt for mange av oss er noen utakknemlige kukksugere som Gud, hvis han noen gang har eksistert, ville angret bittert på at han skapte!


HER SER VI NOE SØPPEL SOM NOEN HAR GIDDET Å KASTE PÅ RETT PLASS.
NEMLIG I EN PLASTPOSE I EN SØPPELDUNK VED INNGANGEN PÅ OPPDAL VIDEREGÅENDE SKOLE.
MEN ER IKKE INPONERT, FOR DET BURDE IKKE VÆRE SÅ SABLA VANSKELIG!!!Det finnes ingen unnskyldning for å kaste søppel i naturen, på gata, i nabolaget også videre... Omså nærmeste søppeldunk/container/bøtte er full som i det siste bildet, så ta med deg søppla til du finner noe som ikke er like fult! Alt annet enn å kaste det fra deg i naturen!! Tøvhuer..

Vi mennesker flest er søppel i seg selv, men det gir oss fortsatt ingen unnskylding til å forsøple planeten vår! Om ikke Al-Qaida kommer på døra deres, så håper jeg i alle fall at dere verste, uvitende og late svima blant dere får deres egen medisn i løpet av kort tid. At dere tråkker barbent gjennom noe glasskår og får ett helvetes sår, i bestefall at dere må amputere foten! For enkelte av dere verste forsøplerne, enten frivillig eller ufrivillig, hadde ikke fortjent bedre!!!

Til alle eventuelle forsøplere under cirka 13 år... Dere er delvis "unnskyldt".. Men for deres eget vett sin del, ta en del med noen kloke voksne... For angående dere yngste så er det tydelig at noe er galt i hva dere er lært til å gjøre og å ikke gjøre... Ikke gjør neste generasjon menneskelig enda mer ynkelig enn de andre før alerede har vært, please!

Ønsker alle en god helg! ;-)
Vi reblogges!1
16.03.2012, 22:31

En gang må bli den første, og akkurat dagen i dag ble det.
Dagen hvor jeg for første gang skulle lage en videoblogg ved hjelp av fotokameraet i stede for filmkameraet mitt...

Da jeg var ute og gikk min luftlige tur i dag kom hjernen min med en halvferdig vits, om Stein og stein. Det ble en slags snål sammensatt vits.. Og hvis dere gidder å bare se videoen så er det vel egentlig lite meningsfult at jeg sitter og skriver om den nå.

Kommer med en alle-barna-vits i tillegg jeg, forstatt er Stein den store stjerna:
Alle barna hadde dårlig smak og lo seg glade, unntatt Stein, han sørget og grein..
Alle barna satt oppfrisket og så på MTV Justin Bieber-spessial, unntatt Stein, han følte seg klein <3

Alle barna var hekser og hadde en katt, unntatt Stein, han var same og hadde 10 000 rein..
Alle barna var i den forbudte skog og plukket sopp, unntatt Stein for han var flein(sopp)..

Sitter nå og er passelig glad for at jeg redigerte vits nummer tre, for i utgangspunktet var det ikke hekser som hadde katter i starten, det var noen andre type folk som hadde et annet dyr.. For å si det sånn, jeg hadde i utgangspunktet litt sort humor, før jeg finpussa den :P Ok... Her kommer den, men bare så det er sagt, jeg har IKKE FORDOMMER mot negre, og dette er IKKE en rasistisk vits mot verken negre eller samer...Alle barna var negre og hadde hver sin hund, unntatt Stein som var same og hadde 10 000 rein.
Hm, den var egentlig best når jeg tenker meg om. Skal herved slutte helt å sensurere meg! Les og lik det du leser, eller gi faen!
Folk som ikke forstår bloggen min, og blåser seg opp etter såpass lang tid er ikke annet en bedrevitende, kjipe rasshøl uansett :-P

Vi reblogges!, med mindre noen av oss blir steinet til neste gang! Ha en steiningfri kveld, uansett om du går i burka, samekofte, vanlige klær eller om du er nudist! ;-)


16.03.2012, 20:35

"Kjør forsiktig, barn leker".
Først og fremst skal jeg åpne dette blogginnlegget i et forsøk på å fucke til tankegangen deres på skilt med slike varsler.

For jeg har en sexuell tankegang på dette, som IKKE inngår pedofili! "Kjør forsiktig" kan jo også være en metafor for knulling. I de norske tusener av hus og hjem er det mer enn nok skjebner som enten har hatt sex ute i grensesonen av offentlige steder.. Og noen som også har passert grensesonen og gjort det offentlige steder. "Fuck for forest" på Wuart-festivalen foreksempel, for ikke å snakke om at de har gjort det i en kirke under en gudstjeneste for ikke like lenge siden som Quarten.Vel poenget er, la oss si at det ligger to å knuller i en busk... To over 16 forhåpentligvis, da er det en fordel å kjøre siktig og litt langsomt for å ikke bli oppdaga om den knullebuska ligger i nærheten av en vei, lekeplass eller andre sted der barn leker. Og da mener jeg barn i alderen 0-13, foreksempel. Ikke barn over 20..

Than I am finish with that little thing..


Over til temaet:
Små barn store gleder
Som barn har man gjerne flere småstore gleder enn man får i eldret version av seg selv.
Med ordet småstor finner vi betydningen: At tingene egentlig er små, men gledene er store! Bare litt autistisk forklaring, i tilfelle noen ikke skulle skjønne helt hva jeg mente..Som barn gledet jeg meg spessielt til lørdager. For da hadde jeg ingen annen inntekt enn den jeg fikk fra bestemor bare for å komme på besøk, jepp jeg har vært prostituert (men, uten å gi sex :-P).
Vi skal nå veldig tilbake til fortia, før jeg fikk lov å sykle til sentrum for å kjøpe noe som helst selv! På den tiden foreldra mine overtalt meg og "truet" meg til å legge penger på en jævla plastikkgris med logoen til Oppdal Sparebank tatovert under føttene. På den tiden var det stort å få en liten kopp med smågodt, som mamma hadde delt på i hver vår kopp til meg, broren min og søstra mi, gjerne en liten kopp i helga med noe godteri..

Eller det å være hos bestemor og bestefar for at de kunne spandere på meg is på fredager da isbilen kom rånende. Er ikke bare ungdomsskalkene som råner rundt og rundt.

Det var ikke nødvendigvis store ting, men det er også temaet nå da! Men for meg kunne jeg glede meg lenge til det. Lenge betyr i denne sammenheng en ukes tid. Også har jeg den gleden jeg alltid hadde med å sitte i en John Deere-tråtraktor, en grønn en mens farfar dyttet det late monsteret som satt på, med en veipinne nedover en skoleveg, mens jeg helst ikke giddet å trå selv.

Vel, i dag har bestefar ligget 7 fot under jorda og er nok rimelig råtten og ugjenkjennelig i dag, så det er en av de grunnene til at det ikke er en hverdagslig glede i livet mitt lenger i dag. PLUSS, jeg har tro det eller ei vokst bittelitt siden 90-tallet, i hvertfall kroppslig så har jeg utvikla meg. Men mentalt sett er jeg nok på kanten av litt tilbakestående når det gjelder gleder og interesser. Men akkurat det med tråtraktor og en gammel gubbe som dytter meg, tror jeg nok er en død glede for meg i dag!I det store og hele ligger det et poeng i veien som ønsker å ikke bli forbipassert, ignorert eller i verstefall påkjørt. Det er det faktumet at som barn har man gjerne mer å sette pris på og smile og le av, enn det folk flest i mine alder og oppover har! Skal litt mer for å inponere og glede selv freakye, lille meg i dag, enn da jeg var 5 år på papiret! Enda en glede; som barn gledet jeg meg veldig ofte til å komme i barnehagen for å tegne nye skattekart med de få landkrabbene som turte å være buddien min!

Hva var dine småstore gleder som yngre? Trenger ikke å være som barn, kommer ann på hvor gammel DU er nå det! Vi forandrer oss hele tiden i livets store, men bittelille sirkel!
Fortell meg dine historier i gjengjeld til at jeg nå har fortalt mine små! ;-)

Vi reblogges!


Faen, glemte helt min tanke og tro om hvorfor det er slik jeg, at barn flest gleder seg mer enn voksne. RETT OG SLETT, VI KREVER MER NÅ ENN FØR! Vi er blitt for kravstore og dermed er små gleder blitt for små nå!


16.03.2012, 16:48

Næmmen, tror dere ikke at det akkurat ringte på døra hos den ensome loneren?
Jaggu gjorde det det, sa veiviseren!

Tenkte to sekunder, hvem faen kunne det være. Jeg åpner og der står det en eldre person som lurer på om jeg vet om en fyr som bor i nærheten, han sa hva vedkommende het og hvor han bodde. 35b... Han hadde funnet a og c, men ikke den konkrete b`leiligheta. "Jaddadu, nå var spør du rett person",- tenkte jeg.Geografi, forklaringer og den slags. Han kunne like gjerne bedt meg om å illustrere hvordan man setter opp en hvilken som helst bil. Han kunne like gjerne bedt meg om å bygge et slott, da hadde han i alle fall fått et luftslott, noe i det minste det.

Jeg er verdens dårligste i Oppdal til å fortelle andre hvor og hvordan folk skal gå for å finne vei og føre, hus og hjem, forklaringer om "hvor" generelt!

Selv ei inskrumpa rotte med alzhimer, adhd, aids og svineinfluensa på dødsleiet kunne forklart bedre hvor noen bor eller ikke bor. Jeg er ikke geografisk anlagt, ikke spessielg anlagt i hele tatt. Heller ikke innlagt, enda :-P Så gi meg noe abstrakt så skal vi se hvordan det går!

Hvordan er du på geografiske forklaringer om hvor, hit og dit?
Vi reblogges!


Les mer i arkivet » Oktober 2018 » September 2018 » August 2018

Aylar Von Kuklinski
I know that I`m not so beautiful, sweet and pretty... BUT, I still belivie in myselv, and I know who I am. Do you?FORSIDE

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...