hits

29.02.2012, 22:02Kjæringa fra skævven, tok å pulte en dævv`en. Kjørte kjeppen oppi anusen hass, tømte han for sæd som en rasslig tass!
Kjærringa, kjærringa, kjærringa!!!

Haha, jeg er i lykkemodus for tia! Livet er skjønt, jomfrua har det bra, og elsker livet! Kjekk og snill som jeg er har jeg bestemt meg for at det ikke skulle dryge alt for lenge fra forrige gang til neste gang angående videoblogging! Så dermed, ovenfor, for dere treiginger som enda ikke har sett det, jeg har ny video! Var nemlig ute og gikk en lengre tur i dag. Filmet litt, og nå har jeg klippet bort en del døvtid, og laget noe som er litt representativt å se.
Og til dere som er litt nervøs og litt svak i nervetrådene, hehe; INGEN NAKENHET! LOVER! ;-)

Ok, skal snart slutte å "mobbe" de(re) som ikke tåler og hadde like stor sans for nakenhet på blogger som jeg har. Jeg er blid som en laks. En laks du ikke slår skrøpete bestemødre med!

Været i Oppdal er himmelsk, og som regel liker jeg ikke himmelen siden jeg er en jæven i fra helvete, men i dag elsker himmelen meg, og jeg tilbake. Jesus lever i meg som aldri før, og jeg skal konvertere til Islam! Bring no sense... :-PEneste som plager meg noe akkurat nå er de svette tåfisene mine, de uadskillelige tvillingene som stinger svett sladrehank og bedreviter fra helvete.. Hehe, men før eventuell dusjing må jeg spise, for har ikke spist noe annet enn litt av de godteriene som var igjen fra i går. Så er litt småsvimlende zombie akkurat nå.

Baguetter til kvelds faktisk, pleier å være frokosten min det, men så får jeg spise frokost nå i kveld og middag i morgen tidlig, for da går det jo naturlivis opp? Eller nedover?

Haha, jeg er så teit nå at jeg blir kåt av meg selv!
Nei, egentlig bare må jeg gi de fittungene på skolene noe mer å le av! :-)
Hører fra enkelte venner som går videregående at enkelte apefanter sier "se, der går han" når jeg passerer skolen der og da! Haha, smålighet er et spredt virus! :-) OG JEG ELSKER DET! :-)Nå skal jeg snart forlate mine sjanseløse, småe, men unektelige kjempenusselige stalkere for i dag! Eller, i kveld!
Men først vil jeg bare fortelle dere at jeg elsker dere av hele lårhalsen min, og at jeg håper dere får en slags god kveld!

Jeg elsker dere høyt og lavt som den hora jeg er, til tross for at jeg er ei jomfruhore, rene jomfru Maria!
Enyway and all that: Vi reblogges!


29.02.2012, 18:45

De største gledene i live er de små, sa den lille uvitende jenta på skoleavslutningen som fikk hele foreldregenerasjonen til å tørke sine tørevåte øyne!

De største gledene er ikke nødvendig bare de minste, sa den eldre og bedre vitende Aylar Von Kuklinski, som ikke rørte like mange, men faen da! Er da ikke konkurranse her, er det det? :-)
Jooo, livet er en slags konkurranse. Noen konkurrerer i dumskap, noen konkurrerer i å få den største grisen før slaktinga til jul, og angre konkurrere i noe helt annet!

Klitoris Vs. elektrikker? Det er det store spørsmålet! Eller, det største spørsmålet er om jeg er ravende sinnsyk og om jeg har tørna! Ja for faen! :-)

Ok, skal nå bare legge ut saken min (slapp av, ikke noen penisbilder i dette innlegget mine kjære små sinte barn ;-) ), har vært på Spar og henta meg en pakke. Dæven hakke, vet dere hva, jeg har fått nytt navn jeg!
Se her davelllll!:

Smokie ask: Who the fuck is Alice???
I fucking ask: Who the fuck is Anders F. Storli?
I know about Andreas, but Anders? Fool!!!

Okok, pakka er fra Dragens Hule. Overaskelse kukksugere!!!
Tre t-skjorter og to børster.
Starte med børstene? Tjash, okok, så gjør vi det:


SÅNN! PUSS OG KYSS GOD NATT!
Nei, ikke helt enda sleepyheads! For først skal vi ta en omvisning på de 3 t-skjortene mine! Og denne gangen har alle t-skjortene motiv både forran og bak, akkurat som meg! Because Im a sexy, dirty monster from Transylvaina! :-)

T-skjorte nummer 1. Forsiden!


T-skjorte nummer 1. Baksiden!
T-skjorte nummer 2. Forran!


T-skjorte nummer 2. Baksiden!
T-skjorte nummer 3. Forran!


T-skjorte nummer 3. Baksiden!

Sånn! Da var også den pakka blottlagt for det offentlige!
Nå skal jeg redigere en video som jeg filmet i dag som jeg håper å legge ut på bloggen i kveld, i verste fall i morgen!

Vi reblogges! :-)


29.02.2012, 12:06

En liten debatt eller diskusjon har dukket opp på et av mine nyeste innlegg.
Saken jeg sikter til er at enkelte her inne har fått det for seg at jeg skylder på mine diagnoser for enkelte ting, og faktisk går så langt som å si at "jeg er lei av at du alltid skylder på".

Kan ta og sitere meg selv, for her er det siste som gjør at enkelte har trodd det:
Det jeg faktisk skriver er at jeg ikke har store troen på meg selv på den "vanlige" arbeidsfronten, som står i det nederste bildet. Eller rettere sagt "Med min situasjon med asperger og add kommer jeg mest sannsynlig aldri", vel, det er og var aldri meningen at det skulle virke som om jeg brukte det som noe unnskyldning. Og greit at folk missforsto den der første gangen, men når jeg nå så mange ganger i ettertid har prøvd å forklare at folk har missforstått, og folk likevel ignorerer det jeg skriver, da skjønner jeg egentlig ikke hva som skjer.

Det at jeg ikke har den helt store troen på meg selv jobbmessig av enkelte utfordringer som blant annet kommer av autistiske trekk.. Må det være det samme som at jeg skylder på diagnosene "hele tiden", eller i det hele tatt? Er det bare meg som forstår hva jeg selv mener? Eller gjør jeg som jeg skrev i en tidligere kommentar; skriver jeg for blinde øyne, eller øyne som vrir om på det jeg skriver og gjør det om til "verste mening"?

Jeg har aldri ment å skylde på noe eller noen som helst, og det har jeg heller ikke tenkt å gjøre i fremtiden, og jeg unnskylder meg heller ikke på grunn av noe eller noen. Hvis enkelte fortsatt ikke er i stand til å forstå dette, så får det bare være sånn. Jeg er stolt av å ha asperger syndrom og add, og akkurat det har heller ingen andre gitt uttrykk for at de ikke tror heller, og som sagt, for å få det inn med t-skje, jeg bruker IKKE noe som unnskyldning!

Amen, og alt det der :-P Hehe :-)
Vi reblogges!

Ps: Bare en liten bagatell: Men verken asperger eller add er noen sykdommer, til dere som bruker "sykdom" når de nevner noe av disse to. ;-)


28.02.2012, 21:17

Nei, det er nok ikke det. "Kamilla og tyven" så jeg for første gang med Siri i natt. Det vil si. Bare den første filmen, for egentlig er "Kamilla og tyven" to filmer som egentlig er en film. Blant annet fordi at del 2 fortsetter der den første sluttet, i følge Siri og coveret.

Har enda ikke sett del 2, men etter at jeg så "Kamilla og tyven", del 1 i går, så bare må jeg se fortsettelsen. Jeg er normalt ikke storbegeistret for norske filmer, og spessielt ikke barnefilmer. Men "Kamilla og tyven" er et unntak, den kan virke kjedelig og langdryg for mange, spessielt unge i dag. Men jeg syntes helt opprinnelig at det var en veldig fin, morsom, koselig familiefilm som jeg vil ambefale!


Disse fant jeg altså på Domus i dag! "Kamilla og tyven" og "Kamilla og tyven del 2" i samme dvd-cover, for totalt 59.50. Også er det volum 2 av tv-serien "Judas" som gikk på TvNorge for noen år tilbake, for 10.00 kroner! BILLLLIG!

I tillegg har jeg gått litt amok på Nille i dag, samtidlig som jeg og ei annen venninne gikk litt frem og tilbake før hun skulle på jobb i dag, kjempetrivelig venninne av meg det også :-) Alltid koselig å "henge" med Ingrid! :-) Vel, enyway, her er det jeg fant på Nille som jeg kjøpte mens jeg og Ingrid gikk rundt i Oppdal før hun skulle på jobb i dag:

2 bokser "Cotton candy" - sukkerspinn!


+ Litte grann mer snop! <3 Godteriet fra Nille ble på totalt 175.50 kroner, altså det som er på dette bildet, pluss sukkerspinnboksene over :-)

Jeg herved elsker Nille-butikken på Oppdal og skal gifte meg med alle som jobber der <3 :-)

Har forresten ordnet med en liten ting til bloggen min i dag, noe som sikkert er litt sært, men jeg har gjort det til hensyn for yngre lesere. Mange av dere har fått med dere det nakeninnlegget mitt, hvor jeg stillte opp helt naken, og dette var visst nok noe som ikke falt i smak hos alle, noe jeg var dypt forbredt på, på forhånd. Saken er at jeg sendte en mail til hjelp@blogg.no i kveld og ba om å få en advarselboks på bloggen min som dukker opp. Vedkommende som mottok mailen min, som heter for Victoria, har sett på bloggen og nå laget en boks. Så nå kan i alle fall fremtidlige bli advart "mot meg" på forhånd i det minste! :-) KLIKK HER for å se innlegget som noen har reagert på i dag og i går.

I will be back! Mohahaha! ;-) But right now; candytime!!!!! :-D
Vi reblogges!


28.02.2012, 13:35

Vel, for mange så er det man vet lite eller ingenting om veldig skremmende og kan også føles truende.
Jeg er ingen psykolog, men jeg tørr å gjette på at de fleste som foreksempel er mørkredd er ikke mørkredd på grunn av selve mørket, de er mørkredd fordi at de ikke har den samme kontrollen over hva de ser og ikke ser da.Vi lever i en verden med dusinvis av frykter og fobier. Noen er redd for utlendinger, noen er redd for å få kreft, noen er redd for klovner, andre er redd for ballonger, og noen noe helt annet.
Fremmedfrykt, altså frykt for utlendinger tror jeg helst kommer av det faktum at de FLESTE av oss rett og slett ikke kjenner nok utlendinger sånn egentlig. Og de få utlendingene de kanskje har hørt om eller vet om, er de som ødelegger for de andre invandrerne. Personlig er jeg absolutt ingen rasist, og jeg dømmer etter mitt syn ingen uansett hudfarge, hvor folk kommer fra eller religion for den saks skyld. Religion er en ting jeg ikke liker spessielt godt, men jeg har ikke noe i mot religiøse og troende folk nødvendigvis,  :-) For det er to forskjellig ting; religion og religiøse. En person kan være verdens kuleste, smarteste, snilleste og morsomste person uansett om han eller hun er religiøs, og det vet jeg også flere eksempler på :-)

Men vi frykter ikke bare det som kan stemples som ukjent, vi frykter gjerne også det som er uvant. Altså, det vi kanskje har vært borti så vidt, men som vi likevel ikke har prøvd ut så veldig mye. Vi mennesker er redd for å feile, eller mange er det, IKKE alle :-) Jeg er ikke redd for å feile lenger. Jeg føler meg tryggere på meg selv enn på veldig lenge, og jeg er absolutt ikke feilfri, og ja jeg har mine frykter i livet som er bassert på ting jeg ikke vet nok om jeg også, men i alle fall prøver jeg å finne mer kunnskap på de tingene det gjelder i håp om at det kan hjelpe meg videre. Noen ganger gjør det det, andre ganger kan det funke motsatt vei!


"Over at the Frankenstein place"? :-)

Jeg stiller kanskje ett innlysende spørsmål nå, men jeg gir det en sjanse likevel; hvorfor tror dere at vi mennesker gjerne er så redd og gjerne fordømmende mot det vi ikke helt ser, vet nok om eller det vi ikke hører?
Hvorfor er mange frykter veldig gjerne bassert på lavere kunnskap om noe?

Vi reblogges! :-)


28.02.2012, 09:18

A part of me
Helt siden jeg ble født har jeg likt musikk. Når jeg lå i magen til mamma var jeg egentlig veldig rolig men så fort musikk ble spilt så rørte jeg på meg og mamma kunne kjenne sparkene kraftigere enn vanlig. Som liten sang jeg og var opptatt av musikk. Det får jeg stadig høre fra min barndommen. Jeg har også alltid vært en jente som har blitt veldig glad av musikk.

I dag elsker jeg fortsatt musikk og det går ikke en dag uten. Musikksmaken min er jeg veldig stolt av og den har jeg hatt siden barneskolen. Jeg er ei Metal jente. Alt i fra rock - death metal der har du meg. Et av de aller første bandene jeg falt for var Rammstein. Onkelen min lagde en cd til meg med forskjellige Rammstein låter på husker jeg og den funker så vidt den dag i dag. Godt brukt for å si det mildt. Disse tyskerne ledet meg til denne musikken som jeg ikke klarer meg en dag uten. Jeg fikk etterhvert sansen for veldig mange andre band blandt annet Iron Maiden, Nightwish, Metallica og Dimmu Borgir. Musikk er en av de viktigste tingene i mitt liv og det gir meg så mye at det ikke kan beskrives. Det er godt for sjelen. It saves me. Det gir energi som ikke kan sammenlignes  med noe annet.Det vekker også følelser og minner. Musikk kan jo også gjøre meg trist. Musikk høres på når jeg er både glad å trist og på dårlig dager kan det hjelpe. Som sagt det gir meg mye. Alle opplever musikk forskjellig. 
På ungdomskolen var jeg på min første konsert og det var virkelig stort. Jeg er et konsertmenneske som vil si at jeg elsker å være på konsert og festivaler. Jeg får et kick og det gir meg masse masse energi. Jeg lever lenge på en god konsert. Det er noe man aldri glemmer. Spesielt morro er det å reise på konsert sammen med venner eller kjæresten min eller andre kjentsfolk. Jeg tørr ikke reise alene men det blir ikke samme uansett jeg liker å oppleve noe bra sammen med andre. Jeg er ikke den som står rolig på en konsert og jeg nyter hvert sekund og jeg kan snakke om det i timesvis etterpå. Headbanging er min form for dansing ;) på en konsert får jeg virkelig vært meg selv den virkelige meg;) jeg glemmer alt annet i den stunden og bare nyter og lever meg inn og sjela mi blir så glad:) 
Jeg samler på konsertbillettene mine og jeg er veldig glad i å kjøpe band t - skjorter og forskjellig merch. Jeg er en jente du sjelden ser uten en band t- skjorte/genser. 


Nå i dag er Metallica favorittbandet og det har det vært i mange mange år. Metallica 4 ever. Det er noe med dem som ingen andre band i hele verden har. Jeg er stolt medlem av Met club (Metallica sin fanklubb). Siden musikken til Metallica og dem betyr så mye for meg har jeg tatovert to Metallica tatoveringer på kroppen. De er jeg meget stolt av. Elsker dem. Tatoveringer er noe som betyr veldig mye for meg og sier noe om hvem jeg er. Metallica make you more strong!

Jeg har vært på utellelige mange konserter og jeg gir meg ikke med konserter føre jeg sitter på gamlehjem ;) Jeg er på så mange konserter som pengene strekker til å etter hva jeg vil reise på. I år har jeg så langt vært på en konsert, nemelig Rammstein og har 3 til i planene så langt. Metallica i Mai, Sabaton i Oktober og Rise Against i Mars  Maybe I see you there. 
Jeg har også fått gleden av å møtt en awesome herlig fyr fra bandet Sabaton. Daniel som spiller Keyboard. Han er en av de godeste jeg har møtt. Han tok så godt vare på meg og ville så gjerne at jeg også skulle få ta bilde med han. Jeg er nemelig litt sjenert så bestevennina mi tok først og det var en full fyr som dreiv å blokkerte meg litt men Daniel han ville ta bilde med meg han :) levde jeg så lenge på og det møte glemmes aldri. <3Jeg prøver også å få tak i autografer og forskjellige ting selv om jeg ikke har så mange enda og når band kaster ut ting pleier jeg som regel aldri å få tak i noe. Men jeg gir aldri opp;) Jeg drømmer om å få en stor cd/dvd hylle samling som er proppfull av godsaker. Har en del cder og musikkdvd nå også men ikke på langt nær så mange som ønskes. 
Mange ganger har jeg fått høre, musikksmaken din suger... musikken din er jo bare bråk... det der er ikke musikk... etc... Jeg har bare en ting å si til det der nå Stakkars deg som ikke skjønner bedre. All musikk er jo musikk. Det kommer bare ann på hva du liker. Alle kan ikke like samme musikk. Jeg syns det er viktig å respektere hverandres musikksmak og om du vil dele med andre bør man prøve å vise interesse og ikke være negativ og hakke på andres positive ting. 
Vær deg selv og drit i andres meninger ;)
Jeg må nevne en spesiell person som jeg ser opp til og er veldig glad i som har visst meg mye av den musikken jeg hører på i dag. Nemelig onkelen min. Vi er ganske like. Gud vet hvor mange ganger jeg har vært der å lånt musikkdvder og hvor mye cder han har laget til meg og sånne ting. Har også vært på konsert med han og tante en gang. Kjempeopplevelse. De to er to av de jeg ser mest opp til her i verden.

Har også mange venner jeg deler musikk og konserter med og også kjæresten min liker mye samme musikk som meg. Dette er bare herlig og jeg får aldri nok av det. Jeg er også veldig flink til å dele musikk med andre og etter det får jeg høre å hvofor har jeg ikke hørt dem før eller oi de var jo bra ;)

Music saves my soul <3
Metal up your ass people \m/

Rock on \m/
- noen flere musikk elskere der ute?
- hva slags musikk hører du på?28.02.2012, 03:26

Krig og fred går hånd i hånd i natt.
I natt har krig og fred bestemt seg for at freden skal vokte vårt lille land, mens krigen i samfunnet tar seg en pause.
I natt sover millioner av mennesker, fredet i sine små hjem.
De fordummende med alle fordommene har lagt seg for å sove, og plager ingen i natt.
De gråtende og utstøtte har lagt seg, og sover for første gang på lenge uten smertene i arret.De anonyme og feige bedreviterne som terroriserer andre med slakt og ufine kommentarer har slått av datamaskinen og mobilen i kveld, til og med de har tatt nattens uskyldige pille.

Vi vet at idyllen ikke vil vare evig. Men det er akkurat fredens øyeblikk her og nå vi skal kose oss med.
Ikke bekymre oss i godhetens stund. For det er ikke sikker vi lever i det neste onde.

To unge mennesker ligger tett inntil hverandre i natt. De holder rundt hverandre, og sover som to søte barn med verdens søteste kosedyr.
For litt siden kranglet de om en bagatell, krangelen renset opp luften, og de fant ut av ting. Nå er alt glemt, og de sover fredligere sammen nå, enn på lenge.

To eldre mennesker ligger også fremdeles inntil hverandre. De har levd et livslangt liv, og opplevd mer enn de fleste. Begge har opplevd krig, en av dem har opplevd rasisme. En av de er sort, den ene er hvit, ingenting tenker de på det, for deres hjerte har samme farge.

Samfunnets våpen er låst inn, et helt hemmelig sted. Bare Gud vet hvor, for han har gjemt dem vekk i natt.
Unge og eldre, sorte og hvite, skjeve og straigte ligger under samme himmel. I morgen vil mange av oss innbille oss at vi ikke liker han og hun, uten helt å vite hvorfor, selv om vi tror vi vet det. I morgen kommer mange av oss til å vite og tro bedre enn andre igjen. Men akkurat i natt, er den ene natten hvor freden og roen vokter byen, og skadens mester har gått til ro.Vi eier intet hat i natt. Alle tankene er lagt på is. Bare kjærligheten er våken i natt, og passer på at de slemme holder munn, og at de gode holder kjeft. I natt er vi alle like.

Sov godt alle sammen <3
Vi reblogges!


27.02.2012, 17:49

Det hender i blant at jeg har fått noen forespørsler om å skrive gjesteinnlegg på andres blogger, og det er alltid veldig hyggelig når andre viser at de liker bloggen min så godt, eller skrivemåten min og meg at de gjerne vil ha meg til å skrive for dem. Tenkte å lage en veldig liten liste over de gjesteinnleggene jeg har skrevet på andre sine blogger, hittil :-)

(http://hlif.blogg.no) - Livets kjørevei, en evig metafor
(enjoysock.blogg.no) - Gjesteinnlegg fra Aylar!(pleasureandteasing.blogg.no) - En jomfru i nød!


Hvis flere ønsker at jeg skal skrive gjesteinnlegg for noen. Send meg enten en mail, eller en kommentar! Dere bestemmer tema! :-) Så tar vi resten derifra! :-)

Er til sammen fire egentlig, men hun første har slettet gjesteinnlegget jeg skrev en gang i fjor. ;-P

Vi reblogges!


27.02.2012, 10:35

Verden slutter aldri å forundre, sjokkere og overraske. Men det som forundrer meg er at nakenhet fortsatt kan overraske, støte og sjokkere folk.For meg fins det ikke noe mer vanlig og naturlig enn nettopp nakenhet, og også sex. Egentlig tenkte jeg å ikke linke til dette, men jeg gjør det likevel, for det føles mest rett. For noen dager siden skrev jeg et gjesteinnlegg om jomfrudommen min på bloggen til Pleasure And Teasing, gjesteinnlegget mitt kan leses her!

Vel, har tenkt å bevege pekefingeren mot tema nakenhet litt til før jeg går inn på sexen. Fra og med fødselens stund er vi nakne når vi kommer ut av våre mors åpning. Ingen av oss er født med verken sokker, truser, genser, skjerf, lue eller noe annet, ikke ski heller faktisk. Det er noe vi får på oss senere.
Så hvorfor skal det fortsatt være tabu for enkelte selv i 2012 å snakke om nakenhet? Jeg mener ikke nå at alle skal gjøre som meg å vise seg nakne, selv om det faktisk ikke hadde vært så dumt. Men hva er det som er så flaut med ordene "penis", "rumpe", "bryst", "vagina"... Dette med flaut er vel helst for de yngste i samfunnet, ikke de absolutt yngste men helst de som er på ungdomskole-arenaen. Men også av voksne folk fins det de som reagerer og trekker seg unna hvis noen er litt mer opptatt av nakenhet enn andre.

Altså, hva er det som er så big deal? Nakenhet er mye mer vanligere det enn foreksempel å male huset! Jeg skal ikke gå for langt i denne teksten, for åpenbart er det for meg at de som har størst problemer med dette er de med lavest selvtillitt på seg selv og sin egen kropp, og gjerne de med høyere usikkerhet, sånn innerst inne. Vel, de fleste i alle fall, så fins det sikkert de som har fått det for seg at sånn snakker vi ikke om uansett hvor godt eller dårlig vi har det med oss selv, grunnene kan være religiøse, eller rett og slett bare at noen er mer trangere enn andre.. Noe som egentlig ikke er stor forskjell på.

Også det der med sex... Hvis en fyr i en film blir brutalt banket opp, slått ned, knivstukket, tent på og skutt, så er det nesten ingen som reagerer. Men hvis en eller flere har sex, enten med seg selv eller med andre, ja da husker vi det bedre... I enkelte land er det fortatt strengere sensur på sex-scener i film og media generelt enn det er på vold. Hvorfor? Hva er verst? At to mennesker puler hverandre, eller at et sted blir masakrert så blodspruten står? Jeg peker på det siste, men er inneforstått med at jeg kan møte de som mener det motsatte på gata alerede i dag.Har ett budskap, grow up folkens!
Pupper, sexualitet, kjønnsorgan og den slags er ikke farlig å snakke om, heller ikke å se på! Og det er dessuten jævlig mye sunnerer å se på og tenke på, enn alle de tv-spillene og filmene "folk flest" ser på i dag!

Vi reblogges!0
26.02.2012, 19:35

MAY U.! PELL OPPMERKSOMHETEN DIN HER!
Siden du leser nå, så går jeg utifra at du alerede har gjort det!


Bilde tilhører: May U.

Eskimojenta mi som fortsatt ikke har rømmet fra Oppdal sånn egentlig, og glad er jeg for det!
I dag fylte du visst noe, og jeg vet ikke om det var kremboller du fylte krem i, men det jeg veeeett... Errrrrr: Først og fremst at du er en sabla venn å snakke med, men også: At du ble litte grann visere i dag! :-)

For i dag fylte du år May du skjønne eskimo! :-)

Det kan komme så mye snø og is til verden, du vil aldri fryse for du er eskimoen min, samme hva som skjer!
Håper din 20-års dag i dag har vært helt fantastisk.. Nei, vent... Det var visst 24.. Jaja, for meg er du likevel ung. 24 år ung og kjempe uerstattelig, det er ikke fordi du er eskimo, men fordi jeg syns du virker som og er en veldig hyggelig jente, i hvertfall så lenge du ikke er for opptatt av å isolere deg i iglo :-)Vi bør seriøst snakkes snart. Og til da ønsker jeg det verdens beste bursdagskveld!

Klem fra meg! :-)


26.02.2012, 13:01

Til tider elsker jeg å tegne, andre ganger gidder jeg ikke. Det er enda en gang blitt en stund siden sist nå, men i dag så har jeg tatt frem noen a3-ark og tegnet igjen.

I dag har jeg tatt sjansen på å tegne mine to superfantastiske, gode venninner Siri og Emelie, som utentvil er blitt de beste vennene jeg har i nærheten den siste tiden! Elsker dem begge av hele mitt hjerte og alt det der, som to gode venner!

Her er resultatene:

Emelie <3


Siri <3

Nå, hva syns dere? :-P
Vi reblogges!


25.02.2012, 18:33For noen minutter siden postet jeg et blogginnlegg om at jeg nå helst skulle ha sittet å spist lasagne før jeg legger meg... Men, da jeg skulle til å flytte lasagnen i sted fra formen til talerkenen klarte jeg å velte alt i gulvet. Talerkenen knuste og lasagnen er ikke lenger fristende å spise..

Har som sagt ikke sovet siden 18-tiden i går... Generelt de siste timene har jeg vært helt ute, og veldig sløv.. Selv om jeg ikke har spist noe som helst siden 07/08-tiden i dagtidlig så gidder jeg ikke noe mer nå. Nok er nok for denne dagen her. Rett og slett. Skal prøve å fokusere positivt når jeg tenker tilbake på denne dagen, SENERE! Nå er jeg bare sur, irritert og lei av alt!

Fuck off til verden.
Sulten og dritlei skal jeg nå gjøre sovesofaen min om til en seng, håper bare ikke jeg gjør noe av det galt også... Siste jeg trenger nå.. For nå i dag hartt for mye for meg, mer enn jeg orker å tåle!

Vel god helg..0
25.02.2012, 17:54

Gratulerer sånn først og fremst til meg selv, igjen har jeg skrevet en merkeligsnodig tittel på et uviktig blogginnlegg.
Ikke verst bare det... Nå skal dere lese, the cause is: Har snart vært oppe i 24 timer, i 18-tiden i gååår sto jeg opp. Freakende heldig har jeg vært i dag og ikke lagt meg enda, for da hadde jeg sikkert stått opp rundt 18 eller 20-tiden i kveld også.Fire gode venninner kan jeg takke for å holdt meg oppe det siste døgnet. Først og fremst vil jeg takke min gode venninne bak sexbloggen Pleasure and teasing, som har holdt meg oppe på cam en liten stund i går kveld, kjempeflott dame altså, eller jente eller hva jeg skal si. Heldig jeg som har fått sett henne helt hel :-) Senere, nærmere bestemt 05 eller 06-tiden i dag så jeg at min ene bestevenninne Camilla var på Skype fortsatt, hos henne var min andre bestevenninne Sara, så med litt flaks så fikk jeg cammet litt med de også, så da sovnet jeg heller ikke midlertidlig.

Og litt senere i dag, kanskje litt rundt 10? Så stakk jeg innom min beste venn i Oppdalsområdet, nemlig Siri, hvor også superkule, men i dag litt trette Emelie også var fremdeles :-) Nå venter jeg bare på at lasagnen min som jeg nettopp har tatt ut av ovnen skal kjøles ned litt, så skal jeg spise, og legge meg!

Apropo sex bloggen Pleasure and teasing, det blir etter det jeg vet publisert et innlegg på den bloggen i løpet av kvelden. Et gjesteinnlegg som jeg har skrevet, jeg advarer på forhånd mot bilder av meg som kanskje enkelte av dere ikke vil se. Så vil dere ikke se meg helt naken, noe dere ikke får se her inne (ikke enda i hvertfall..) så la hver å se der i kveld, hehe. Skrev et gjesteinnlegg for den bloggen i natt, samt noen bilder, og det er spessielt bildene jeg på forhånd er noe ærlig om å forbedre dere på!Enyway, blir tidlig i køya for min del i kveld. Så er jeg spent på å sikkert lese en del kommentarer på Pleasure and teasing i morgen tenker jeg. Hehe..

Vi reblogges!


25.02.2012, 08:50

I just kidding it isn`t kiddy it`s Kiddys!
Ok, helt random og ubetydelig start på et mer betydelig innlegg. Måneden er snart som en avis som har blitt til aske, en aske som snart flyr bort, helt av gårde.

Februar 2012 er snart historie, og vi er snart en måned nærmere jul.
Det blir jeg deprimert av å tenke på så derfor skal vi heller tenke på noe lystigere.


(Random bilde av Kirsten "Kiddys" fra filmen "The thrill of a kill")

Jeg elsker jenter med ekte baller, og med det mener jeg ikke transvestitter, med mindre min venninne Kiddy (eller Kirsten som hun heter egentlig) ikke har en jævlig uventa overaskelse. Noe som jeg ikke helt hadde fått med meg ordentlig før hun fortalte det selv i februar er det faktum at hun spiller i en skrekkfilm eller splatterfilm om du vil.
Jeg likte det innlegget med forsmak på filmen så godt at det holder skitlangt til å være månedens blogginnlegg av de jeg har tittet på, på blogg.no denne måneden.

Sjekk ut innlegget her: "The thrill of a kill - Med meg som kvinnelig hovedrolle, har fått release dato! =D"

Den superflotte wannabenordlendingen som ikke er nordlending, som likevel styrer denne bloggen i sterk og svak motvind er forresten en meget betydelig venninne for bloggen min for tiden. Ikke akkurat nå, men snart vil det komme et helt nytt design og stil på denne bloggen, som for første gang ikke er noe jeg har laget selv. Nemlig så har jeg fått henne til å lage et design, som jeg gleder meg overkommelig til å se ferdig, her inne!

Enyway. Dere bør besøke denne mørke fyrstinnen! Hun har stil, hun har humor, hun er mysitisk, og hun hater Nav.
kiddys.blogg.no er bloggen for deg som vil lese en ny blogg, dersom du er så uheldig å ikke ha sett den enda!
SUPERWOMAN IN MY FAIRYTALES! :-) Kirsten Giftenkniv er død, lenge leve Kirsten Morderblad-splatter-Kniv!

Vi reblogges!


25.02.2012, 00:01

FØRSTEKLASSES GULFARGE FRA KIWI!
De to siste damene mine i dag er kul, slik som de fra Kinaland!
FirstPrice er for de kuleste gutta i klassen, de som har lakk på neglene og skitt under!

De som tørr å spare, eller enda mer ærlig driter i hva folk tror!
First Price, finnes i alle farger, og egentlig burde man åpne øynene for noe mer!
Men i kveld er det bare gulfargen som får inportere seg inn i min våte munn!

First Price appelsinsaft, First Price ostepopp! Velkommen inn i min "skjede".
Velkommen, og safta: Vi sees igjen, og da er du fremdeles gul! :-)

Denne helgen kan folk fortsette som de gjør; bare drikk dere fulle.
For jeg er kul som er avholds og drikker appelsinsaft nemlig, den voldar i hvertfall ikke humøret og kroppen min dagen etter! :-) Så i kveld er jeg smart, og sosialiserer med meg selv, og andre edrue folk! De fulle kan bare fylle på, I dont give a god damn shitt about that kind off assholes tonight! <3GOD HELG SPENNENDE FYLLERASSER OG KJEDELIGE EDRUGULINGER!
Vi reblogges med eller uten saft!

En siste ting: Jeg har nettopp skrevet et GJESTEINNLEGG på bloggen til min venninne Camilla K. som har bloggen enjoysock.blogg.no, sjekk innlegget jeg har skrevet for henne her!


24.02.2012, 20:31

Kvinner syter, kvinner maser og vil gjerne ha oppmerksomhet.
Det er noe jeg er hakkende lei av, og det er foreksempel å høre kjærringer som klager over hvor smertefull en fødsel har vært. Seriøst, liksom.. De eneste jeg tror på og har respekt for er de som lar det ble med en gang!
Men når man da fiser ut en eller flere jævla barn ETTER førstefødsel som du i ukesvis har klaget over, fortalt hvor smertefull den var, og attpå til klaget på legene rundt deg!Hvorfor i helvete har du da latt en eller annen kuk få befrukte deg igjen? Hvis den fødselen var så smertefull, hvorfor gadd du ikke å ta angrepilla eller i bestefall beskytte deg der og da?
Sterilisering, er det noe du har hørt om?

Ok, nå skal det sies, at jeg kan forstå at fødselen nok er svært ubehagelig og også vond. Med tanke på at vaginaen fort revner hos enkelte, mens andre ikke.
Og nå skal jeg slutte å skrive så generelt, for det er slettes ikke så mange som jeg skriver til nå som jeg med vilje har fått det til å virke som. Jeg forstår faktisk at fødselen kan være jævlig smertefull for mange. Og det er helt greit at man snakker om det til folk etterpå!

Men de jeg sikter til er de som gidder å nesten bare syte om det konstant i ukesvis, og si gang på gang, på gang på gang at de ALDRI skal gjøre det igjen! Vi mennesker sier gjerne "aldri" og glemmer det senere, men det er heller ikke hovedpoenget i budskapet!

Budskapet er; det er lov å syte, men ikke la det bli for ekstremt heller!
Jeg har aldri fødd, og nå vet jeg sikkert mange gaper sjokkert, men jeg har ikke fødd. Gud vil visst ikke jeg skal føde, og har derfor gjort meg til en slags mannefigur, jeg har i hvertfall en penis i boxeren som er svært ubrukt av andre enn meg selv.Så nå ønsker jeg alle fødende og ikke-fødende fødte mennesker en god kveld videre! :-)
Ikke tenn på pluggene nå da, slik som enkelte har gjort på facebook. Det eneste jeg har født, og det eneste jeg kommer en slags fødsel er når jeg en sjelden gang har født en litt for hard og stor mokkamann, som jeg har adobtert bort til undergrunnens rotter rett etterpå. Hakke økonomi til å ta vare på sånne jeg!

Vi reblogges!

Ps: Bildene er 2-3 år gamle, og har IKKE fått skjegg siden i går eller noe nei:P
Bare gadd ikke ta nye bilder nå, og gidder ikke ta andres bilder fra google..


24.02.2012, 00:40

Hverdagskost er ikke så vanskelig som alle tror! 
Ofte flytter ungdom hjemme ifra når de er rundt 16år for å gå skole! Livet går videre, og ungdommene får mye å gjøre i den typiske student hverdagen! Man glemmer at grandiosa ikke er verdens beste mat, og man tenker at nudler er det billigste alternativet. Ofte blir det på den måten at man spiser grandis på lørdag, nubler alle andre dager, slik at man han penger til alkohol og tobakk til helgene! Men det er slik livets sirkel er, og glad er vi for det!

Men når man er ung, trenger man også å være klar over den lille tingen som kalles "hverdagskost". Det er så utrolig lett å få i seg det man trenger, istede for å ende opp meg lite energi, tapt konsentrasjon og slike ting. For dette er nemlig en bivirkning av det å ikke ha et godt kosthold. Man blir fort sliten, sover mye, klarer ikke konsentrere seg, og føler at helga aldri kommer fort nokk. Men det finnes løsninger! Her kommer gode små tips, på hvordan få din hverdag, litt bedre! Små søte triks, som er billig og lett.1: Har du dårlig råd, tenk fremover, og lage deg et budsjett. La oss si at du har 1500kr på mat, for en hel mnd. Da teller du dager i den mnd, deler 1500kr på dagene. La oss si at det er 30 dager. Da har du 50 kroner du kan bruke per dag, for at pengene ikke skal ta slutt før neste utbetaling kommer. Da må du huske de 50 kronene hver eneste gang du er på butikken. Nå tenker du vell, hvordan i alle dager skal jeg klare å spise meg mett for bare 50 kroner dagen. Men det er mulig! Veldig mulig faktisk.


2: Hva kan du spise for at kostholdet skal være bra? Vell, et hint: Det starter på "grønn" og slutter på "saker". Det er så utrolig mye billig der ute som kan forandre hverdagen din. Kjøp deg poteter, gulerøtter, kålrot. Vips, der har du ingrediensene til en herlig og frisk grønnsakssuppe! Slenger du i litt kjøtt i den, har du plutselig en enda bedre supper! Drikker du vann ved suppen, så er det du får i deg, såpass bra at du kan holde konsentrasjonen klar i 10-12 timer. Så en annen ting jeg har lagt merke til. Unge folk smører seg aldri en matpakke. Men det skjønner jeg godt! hvor flaut er det ikke å komme i kantina, sette deg ned med venner, og alle spiser langang? Derfor er det to triks du kan gjøre her. Lage matpakken din så god, at du smitter vennene dine til å gjøre det samme. Hvis du overhode ikke ønsker matpakke, men må kjøpe, så kan du jo alltids kjøpe grove langanger, istede for fine. Med en liten salat på eller ved siden. Da får du også i deg et fullverdig måltid:

3: Frokost! Det aller viktigste måltidet på dagen. Aldri spis et eple, eller loff til frokost. Dette ødelegger fordøyelses systemet ditt. Har du frukt, hold deg unna epler, men heller ta en bannan, eller kiwi, eller uansett hva,men ikke eple. Har du lyst på en loff skive med nugatti? Da ber du jo om at dagen skal bli ødelaget. Kjøp heller grovbrød, liker du ikke grovbrød er kneip eller matpakke brød det beste alternativ. Legg så en skive ost, en skive skinke, og paprika på. Da har du alle næringsstoffene du trenger i løpet i mange timer. Den vil gi deg mer en nokk energi, og du vil kjenne forskjellen.

4: Spis fisk! Liker du ikke fisk, så anbefaler jeg Omega 3 tilskudd. Omega 3 er noe av det viktigste du kan få i deg. Men merk deg dette, ikke spis fisk hver eneste dag, til hvert eneste måltid. Da blir det for mye av det gode! Men spis to fiskemiddager i løpet av en uke. Det er mye godt, lett og utrolig billig du kan lage av fisk. Hvis du ønsker ideer og oppskrifter kan du bare kommentere på bloggen min (mskh.blogg.no) så skal jeg sende deg det i løpet av kort tid. Liker du makrell i tomat? Spis det på brødskiven.

5: Planlegg uken din. Her er min ukes plan over mat: 
Mandag - pasta. 
Tirsdag - oppvarmet mat ifra mandag. 
Onsdag - fisk. 
Torsdag oppvarmet. 
Fredag - noe kjempelett uten rester. (smørbrød, kjøpepizza, fjordland osv)
Lørdag - noe deilig! (Taco, pizza, lasagne osv) 
Søndag - resterr

Det er så lett å lage seg en plan, men viktigst av alt, aldri kast mat! Da går du i minus, har du en fryser - lag store posjoner og frys med i posjoner så du bare kan ta opp, varm og spis! Det gjør jeg veldig ofte. Lager mat en hel dag, der jeg ikke har annet å gjøre. fryser det ned, og tiner det når jeg blir sulten!

Lykke til med kostholdet ditt, og husk: Et godt kosthold holder livet i rett bane.

23.02.2012, 19:25

Jeg skal herved aldri blogge mer igjen...

Om ting som kjeder meg, ikke angår meg, eller som jeg ikke synes er morsomt..Jeg skal aldri blogge igjen, på en måte som jeg føler er godt nok for andre. Driter i hva folk skal synes, og det har jeg virkelig begynt å vise de siste ukene. Jeg skal blogge, blogge, blogge. Folk kan tenne på alle plugger, eller katten sin, jeg gir a God damn shitt in your Donkey-face!

Ingen har noen verdens ting med hva jeg legger ut, så lenge jeg ikke bryter regelverket, regler om å foreksempel bruke bilder av andre uten tillatelse ogsånt.. Eller andreeeeeeeee ting. Jeg skal male verden gul, jeg skal male den grønn. Jeg skal tegne og krote universet sort, og mørkt, men også jævlig rødt! Bloggen er min lekehage, og jeg bestemmer reglene, dere er bare de mindre barna som stikker innom. Og som jeg kan kaste sand på ettersom jeg vil! Haha.

Bloggen min er min sandkasse, og mitt teratoritum.
Legenden i meg sier at jeg er den beste til å drive min blogg, og jeg skal aldri blogge mer..
Skal aldri blogge mer... Skal aldri blogge mer, FOR at jeg tror folk forventer det, fordi da kan de slikke håret i kaktusen i vinduet mitt som jeg ikke har! :-D

Ok, jeg kjeder meg, inspirer meg kakelakker!
Nå er det punktum finale, du får smøre på brødskiva di sjøl, din mannjelefse!0
22.02.2012, 20:52

Dette innlegget er fortsettelsen på "Rikdommens sønner, ærens glorie, del 2", som kan leses her!
Alt var galt. Eilert følte det, oddsen for at Sviklerud hadde straigh neseblod på forkledet sitt, var ikke gedigen.
Motoren ble vekt til livet, og porchen begynte å rulle av gårde.

Et kaldt, illefølelende og fryktelig snev av panikk skle inn i Eilerts sinn.
Alt var for godt til å være sant! Han følte for å gjøre sin far oppmerksom, men uten hell. Holm på sin side var alt for distrahert av luksusen i å få sitte på en så flott bil. Til tross for alle tankene som sto i hode på både far, sønn og sjåfør så skjedde det ingen verdens ting videre på kjøretimen.

Noen minutter senere var de ankommet Rikingdal AS`s luksuriøse bygg. Sviklerud åpnet bildørene for dem, og lot dem stige på. De fikk ikke noe rødt teppe å gå inn på, men fint skulle det være likevel. Da de nærmet seg en heis, tok Sviklerud opp mobiltelefonen sin og slo inn to siffer. Han rablet noe som verken Holm eller Eilert helt klarte å plukke opp, mumling selv de verste narkomane på Oslo S hadde fått problemer med å tolke.
Etter en total mumlesamtale på 2 minutter var de forsåvidt kommet til tops. Heisen åpnet seg og de var i rett etasje. Forran dem sto døren til sjefens kontor, den luksusfylte toppetasjen!

"Si, meg.. Er det bare å gå rett inn?", kom det fra Holm.
Eilert gjorde noen bevegelser med hodet, og ble oppmerksom på at Sviklerud ikke lenger var i nærheten. Han måtte ha forsvunnet ned med heisen igjen, noe som Eilert klarte å få både sagt og tenkt.
"Skal vi?", spurte Holm.
"Jeg har en svært gadaber følelse som sier at vi er på feil vei. Noe sier meg at..".
"Hysj nå sønn.. Vi går inn".

Holm tok sine småskitne og svette hender og presset dem mot sønnens rygg, mens han skånsomt og forsiktig dyttet han mot døren, og inn var de!

Uhyggen i Eilerts tanker ble tiboblet, forran dem sto det åtte store menn fylt av tatoveringer, skjegg, skinn og lær og piercinger. Rene Hells Angels-banden fra ingensteder hvor noen vil være!
Midt i rommet, på møtebordet lå det en liten kiste og en revolver.

"Velkommen til bords. Om litt skal dere få livet forandret. Dere får hver deres gevinst.. Sett dere ned, så skal dere spille om hvem som skal vinne hva!", smilte den midterste jævelen i MC-draktens ånd.
Bare en av av de skulle få slippe ut i livet, Eilerts uhygge var bekreftet på det fremtidlige åstedet!
Far og sønn var nå stengt inn i et rom med åtte MC-jævler som ville ha dem til å spille en god, gammeldags russisk rullete!

Avslutningen kan dere lese ved å trykke her!


22.02.2012, 18:22
Vi salter våre sår, og styrker anti-dødsstyrken

Det er lite som sårer mer enn de arrene man kan salte selv.
Såret saltes når du føler manglende tillitt, når folk mangler tro på deg.
Å bli fortalt noe du vet veldig godt, får meg til å føle meg som en idiot.
Til tross for at jeg er autist, kan jeg faktisk ett og annet jeg også.
Jeg kan ikke skade dere, mer enn jeg skader meg selv.
Det som ikke dreper deg legger bare èt sår.

Følser strømmer ned en elv av brukte krefter.
Vi faller sammen, og ripper opp hverandres hud i fallet.
Vi drar hverandre naken over en grusfylt bakke.
Dø blør, jeg blør, vi er psykisk slitne, mentalt nakne.
Vi har nesten ingen hemmeligheter for hverandre.
Alt vi har gått gjennom vært for vårt, drar den andre ned.

Vi ser et lys i det mørke, men vi er for vandt til mørke.
Øynene reagerer på lyset, vi klarer ikke gå den veien mer.
Vi skulle sagt av hverandres armer for årevis siden..
Likevel drar vi på hverandres plastsekk av årer og tårer.
Det som ikke dreper deg legger bare èt sår,

Hele verden ser oss ikke, ikke noen lenger.
Derfor lever vi nå. Vi skader hverandre.
Men det er bare du og jeg som kan holde oss stående.
Alt i alt er vi spinkle og døden nær, på en øde plass.
Men vi skal ikke dø i dag, kanskje heller i morgen.
Det som ikke dreper deg, gjør meg svakere.

Kast sosialistene til haiene, problemene til himmels.
Sammen lever vi i helvete, der det er kaldt og varmt.
Et Norge uten forståelse og håp for fremtiden.
Eller... Hvor kom den glorien fra.

Var nesten så jeg mistet håpet.
Men endelig har Gud hørt oss.
Han har hørt vår lusne bønn.
Og nå skal vi gå en annen vei.
Den glassfylte veien er over.
Vi tar sokkene på igjen..
Det som ikke drepte oss, har gjort oss til udødelige.

Og sammen skal vi opp og frem.
Blodsporet er den siste historien fra mørket nå.
Selve påminnelsen, når vi smiler igjen,
på at vi er sterkere enn vi trodde da vi var der da.
Det som ikke dreper oss, legger bare ett sår!
(Aylar Von Kuklinski, 22. februar 2012)


22.02.2012, 08:08

Livet er så til tider blodig urettferdig.
Samfunnet i dag er fylt med mennesker som sliter. Jeg kjenner nære venner som sliter psykisk.. Noen har det tøft på kjærlighetsfronten, noen sliter med å holde seg i livet hver dag, noen klarer ikke å være seg selv i frykt for å ikke være god nok, noen sliter med selvskading, noen sliter med noen andre og noen sliter mest med seg selv, og noen er kanskje ille plaget av alt. Eller noe helt annet.

Jeg hører og leser daglig fra folk jeg bryr meg om som har det tøft. Og da mener jeg tøft. Til tider skulle jeg faktisk ønske at jeg var religiøs og hadde noe å tro på. Ikke at det hadde hjulpet folk rundt meg, men.
Ingen hemmelighet er det at jeg selv har slitt en del, og derfor ser jeg ikke mellom øynene når andre har det forjævlig.
Så maktesløst det føles til tider. Jeg har det greit nok i mitt eget liv nå, og jeg skulle sånn ønske at ALLE hadde det bra!
Enten det er rusmidler, kjærestetrøbbel, manglende selvtillitt, slitt selvbilde, familiekrangler, mobbing, vold eller andre ting folk sliter med, så tar jeg alle som har noe vondt over eller rundt seg på alvor.
Vil ikke miste noen. Og det er flere av de svært få kontaktene jeg har rundt meg som sliter, med en del alvorlige ting..Har sittet oppe i hele natt. Gud skal vite at jeg elsker mine venner, og at jeg ikke vil de skal ha det vondt. Om jeg bare i det minste kunne være flinkere til å gi de kjærlighet og komplemanger og oppbyggende ord, ansikt til ansikt. Om noen skulle gå i graven enten av sykdom, en ulykke, eller i verste fall et selvmord, så vet jeg ikke hva jeg skulle gjort, spessielt om jeg ikke har gjort mitt beste for de jeg har.. Hater at jeg er bare utstyrt med ett hode, og to hender, for nå skulle jeg ønske at jeg kunne strekke meg så mye til for enda flere, på en gang... Også er det det døgnet, 24 timer... Hva er vel det for noe? Tiden blir aldri nok, føler jeg.

Vi reblogges!


21.02.2012, 17:55

Negativitet er ingen dyd som noen har tatt brodden av.
Negativitet er kort sagt, i min natur veldig enkelt. Og selv om jeg her skulle svare negativt på kommando; no problemo!

Har dere forresten enda ikke sett den første videoen jeg la ut tidligere i dag med meg og Emelie aka. Nonstop (sjekk ut bloggen hennes her), så bør og MÅ dere gjøre deg også:

MITT FORRIGE INNLEGG: "WHY SAY IT WHEN YOU CAN SING IT?-INTERVIEW"

Disse to videoene skal ligge her for alltid til jeg blir gammel og grå. Når livet mitt føles litt surt skal jeg se tilbake på disse morsomme minnene fra i går og le igjen! :-)
For det er ikke alle som aner det, men de fleste vennene mine er faktisk noen sabla entertainere! No kidding with the bleeding!

Å så må dere innrømme at dette bildet er noe for deg selv, og veldig nydelig:


SÅ tror dere nå at dere har sett det søteste enda? Det har dere ikke. For det søteste var noe som Emmy fikk laget med en blyant på et a4-ark til meg i går. Hun har rett og slett den nydeligste skjønnskrifta jeg har sett, sammen med lillesøstra hennes!! :-)


Og når det er sagt, dette her er ikke på hennes aller beste! Dette er jævlig bra, men dere har fortsatt ikke sett hennes beste, for det er virkelig sykt flott! Mener og syns jeg!

Dere andre er bare dum om dere mener noe som helst som jeg ikke mener, hehe.
Ønsker alle en happyplæppy tirsdag videre!

Vi reblogges!


21.02.2012, 09:24She was born this way og hun heter Emelie!
From Sweden, but she live in Norway, because it is just so!

Morro skal man ha det, og det kan jeg og mine to supergode venninner Emelie og Siri skrive under på, og dere også når dere laster opp den superartige videoen ovenfor. Nonstop-bloggeren Emelie skulle intervjues, og jeg forstår meg rett og slett ikke på de kjipingene som snakker når de blir intervjuet på mongofjernsynet, døvradioen, brilleavisa, nerdeblader og andre fett-nettet når man faktisk kan synge svarene. Hvor deilig hadde det ikke vært om Siv Menstruel Jensen kunne synget "Æ kjænne en kar som e fet og rar", fremfor å faktisk åpnet kjeften sin og sagt det hun mener om alt hele tiden, om utlendinger og bensinpumper som er samme ulla.

Har sjeldent trukket så røft på smilebåndet som jeg gjorde da vi filmet denne videoen i går, og det er ikke sikkert det synes like godt som det hørest i noen sekunder. Men the camerawoman Siri smilte også :-) Er så superfornøyd med å ha så gode venninner som de to, de to in my heart forever! <3

Syns forresten at de som enda ikke har klikket på bloggen til Emelie bør klikke litt mentalt nå, klikk her for svarte!Jaja, så er vi kanskje ikke helt normale. Men det er ikke morra til bikkja til naboen til svigerinna til gåsa di heller!
Tull og tøys og fjasskap livet ut!

Vi reblogges!

Ps: Enda en video med meg og Emy kommer senere i dag! FØLG ON!


21.02.2012, 04:36"Sittin on tha toilet... Sittin on tha toilet, Sittin on tha toilet! Sittin on tha toilet"
Mange som har sett den originale videoen av hun skjønne mokkadama som sitter på do? :-)

Vel, langt ifra så er jeg bedre enn originalen, mest fordi jeg er en blek og kjedelig sjokoladeplate, som ikke kan måle seg med mokka. Men, jeg fikk lyst til å hedre originalen, og her har dere min parodi. Jeg aner ikke hva orginalen gjorde, men jeg satt faktisk med buksa nede da jeg filmet meg selv, som dere kan titte på ovenfor!"E sitt på do" lyder kanskje ikke like gangstah som "sittin on tha toilett", men take me or just cut me off your hands!
E sitt på do å dæ syns e hele forbanna kuklandet mitj ska få hør på i halvannet minjutt!
Klikk her for å se originalen jeg har parodert!

Vi reblogges!1
20.02.2012, 17:47

Kjære alle sammen, dette diktet er skrevet personlig av meg til min venn Renate bak cobrastarship.blogg.no <3Fra første smil
Jeg husker første stund som det var i går, enda det var i natt vi stiftet bekjentskap.

Du satt der, og jeg satt fremdeles her. Plassert i hvert vårt hjørne av verdens ende.
Skjønnheten i et menneske som glimtrer fra det indre, er det vakreste form for penhet som finnes.
En dal av lange ord finnes i min bevisthet som skulle vært sendt til deg.

Vi sitter begge på vært vårt sted, og ser uklart i en tåke av fremtid, stegene skal vi gå nå.
Uten en eneste anelse om hva morgendagen vil bringe, vet jeg verden ikke vil gå under i dag.
Samme hva som skjer, så skal vi leve ut morgendagen, så tar vi resten derifra. Du og jeg.
Andre mennesker kan mene og si hva de vil, vi skal til himmelen sammen. Du og jeg.

Helvete har ingen flammer for oss. Du og jeg.
Vi brenner nok her på jorden, du og jeg. Og vi skal få en lykkelig slutt.
En dag sitter vi der, og ler av fortiden og alt som har hendt. Og vi sitter i livets velbehag.
Som du sa i natt, mørket er et vennlig teppe som skal gi oss ro og varme, og beskyttelse.

Uansett hvor alene du til tider kan føle deg, er du aldri mer ensom lenger, samme hva.
Avstanden mellom oss eksisterer på kartet, men psykisk skal vi klare alt uansett.
Vi må bare stole på hverandre, og aldri slukke stearinets magiske lys.
Jeg ser sår som har blødd, jeg ser djevler som aldri skulle vært fødd.

Sammen skal vi dele en felles glorie, fly med hver våre vinger, hand i hand.
Klare det skal vi i lag, det er bare spørsmål om fantasi, tro og tid.
Hånd i hånd mot livets håp og glede. Vi danser på hver våre roser, hver våre torner.
Føtter som blør, vi ser det komme. Men snart føler vi bare rosene igjen, og da blir det bra.

Jeg vet ikke om verden vil gå under i dag, men jeg vet at vi skal leve til i morgen.
Vet det gjør jeg ikke helt, men jeg kjenner på hjertefølelsen.
Sier den det samme som ditt?
Skinn på mine skuldre, og se livets blomst blomstre igjen <3
(Aylar Von Kuklinski, 20. februar 2012)


20.02.2012, 04:43

Har noe jeg vil dele før jeg tar av meg dagens sokker, og trer mine føtter inn i nattens og drømmenes verden.
En nydelig engel som kaller seg CobraStarship her inne, har tatt kontakt med meg, og fått en veldig fin og lun tone over facebook i natt.
Kjære Renate.
Tusen takk for at du har tatt kontakt med meg, enda sitter vi og utveksler hyggelige ord til hverandre. Vil du skal vite at jeg er veldig glad for at du tok sjansen.
Masse flotte ord har du strømmet på med, og du er en veldig sjarmerende jente, rett og slett. At du setter så stor pris på meg og det jeg skriver og har skrevet gjør meg veldig glad, og lettet. Vi er begge i hver vår forskjellige tilstander, som virker veldig krevende, og som gjør oss veldig usikker på fremtiden. Du har ditt, og jeg har mitt.
Vi er nok på mange måter veldig forskjellige med tanke på bakgrunn og opplevelser, men vi har også funnet ut at vi har en del til felles. Forståelsen og respekten for ting foreksempel. Du virker som du er fylt med kjærlighet fra lilletåa, til øverste topp. Du virker så forståelsesfull og god, og det er du også!

Din kjæreste og dine nærmeste er utrolig heldige som har deg i livet sitt.
Jeg gleder meg masse til at vi skal møtes en dag, noe jeg håper at vi gjør. Ta godt vare på deg selv, og skulle du trenge å snakke så har du fått telefonnumret mitt. Du er fantastisk <3

Klem fra meg.


20.02.2012, 01:34

Onkel Kuklinski kjeder seg. Og det er ikke store saken, men det jeg har gjort er å bytte ut profil og bakgrunnsbilde på facebook-profila mi, som dere kan besøke ved å klikke her, om noen er interessert.

Eller så kan dere også se en liten smak av den her, taste of blood!Bildene jeg har brukt er ganske enkelt de samme bildene jeg brukte i et blogginnlegg her inne for to dager siden, altså på lørdag; "Skurrete fortid med en fremtid uten grenser"!

Enkelte av mine venner vil nok garangtert ha satt pris på om jeg beholdt det forrige bare, men pyttsann!
Det er bare sminke og pålagt kliss fra dragenshule.no om noen skulle lure. :-) Its all fiction!

Vi reblogges!


19.02.2012, 22:24

Ja, Tommy Steine.
Gladfuglen på Tv2, "Tommys popshow", "Skal vi danse", "Allsang på grensen".
Jeg kan virkelig ikke fatte helt hvorfor, men dere må tro meg. Jeg har ingen spessielle dragninger mot Tommy Steine. Jeg verken hater eller elsker han. Fyren kan være morsom til tider, men han er ikke blant de kjendisene jeg tenker mest på til daglig.Han er en helt grei artist og komiker, og han var også helt grei i den komiserien som gikk på Tv2 kalt "Bot og bedring", med blant annet Solveig Kloppen, Sturla Berg Johansen og Anne Marie Ottesen med på laget.

For å gni det inn, Tommy Steine er veldig, veldig lite med i hverdagen min. Og jeg aner ikke hvorfor jeg nå har drømt om han 2-3 ganger.

I natt drømte jeg nemlig det at Tommy Steine har vært barnehageonkelen min. Ikke den uvanligste drømmen kanskje, men det er så fjernt likevel. Har aldri møtt fyren, jeg vet bare så vidt av han.. Hvorfor har han da så tilfeldig vært inn i drømmene mine 2-3 ganger.

Han er ikke den eneste, det er også noen andre mennesker som jeg har drømt mer om faktisk, som også er slike mennesker som jeg stort sett ikke tenker på eller legger merke til i hverdagen, spessielt en kar som bor i Oppdal. Uten at jeg skal gå nærmere innpå hva slags person det er, og sånn.

Så kjære Tommy Steine; om du ved en tilfeldighet skulle lese dette! Slå på tråden og fortell meg hva du gjør i drømmene mine, og hvorfor du leker barnehageonkelen min fra fortiden! Er du hent hint om at jeg helst skulle hatt deg som barnehage onkel, og at jeg hadde fått et bedre liv uten alle disse barnehagetantene? Eller er du mer random inn i underbevistheten min?? Kanskje vi en gang møtes igjen i et annet liv? Eller kanskje drømmene mine er et hint om at du var barnehageonkelen min da vi begge levde våre forriges liv? Nei, jeg gir opp disse tankene!

Men når det er sagt, du er en kul fyr tror jeg! :-)

Er det flere av dere som har veldig rare drømmer, hvor underbevistheten deres forundrer dere?
Hva er de fjerneste drømmene dere har hatt, med veldig liten forklaring på, som har vært mer enn èn gang?

Vi reblogges!


19.02.2012, 15:47

Folk og dyr har gjennom millioner av år forsvunnet, blitt etterlyst og savnet.
Selv i 2012 er det uendelig med menneskesjeler som fordufter og blir borte.
Madeleine McCann er bare et av utellelige mange unge som har forsvinnet, uten at noen egentlig vet helt sikkert hvor det ble av henne. Men så er det langt i fra bare barn som forsvinner, ganske sporløst og mystikk.Voksne mennesker har også forsvunnet. Det er mange grunner til at mennesker har blitt borte og enda er en uløst sak. Kidnapping kan være en årsak i noen tilfeller, men det eksisterer ikke uventet mange som også har rotet seg totalt bort på ukjente steder, falt i havet, blitt tatt av snøras, frosset ihjel et sted, tørstet i hjel et øde sted...

Årsaker til at folk forsvinner kan også ha mange grunner.. Her i Oppdal var det en gutt som på 90-tallet forsvant og ble funnet igjen først for under 2 år siden. Han hadde drukket litt alkohol, det var kaldt, og kombinasjonen alkohol og kulde gjorde at vedkommende mistet anelse om hvor han befant seg, forså å dø oppe i fjellene i bygda. I cirka 10 år har vedkommendes kropp ligget i et av fjellene her i Oppdal, og råtnet...
Enda en grunn var også den at han var ikke kjent nok her, og kom opprinnelig ikke fra bygda, selv om han hadde slekt eller venner her.

En av mange menneskers største frykter tror jeg må være å rote seg bort. Det er en panikkfylt følelse, full av usikkerhet og ubehag. Og det å eventuelt til slutt ende opp som desperat er ikke alltid det beste som kan skje.
Spessielt et sted hvor svært få eller så godt som ingen forstår eller snakker det språket du kan! Et sted hvor det er vanskelig å spørre og be om hjelp helt ordentlig. Blir folk kidnappet er det ikke alltid det hjelper om du tilfeldigvis hadde all verdens kart og kompass. For du kan jo faktisk aldri vite om noen faktisk kidnapper deg der du bor, og kjører deg til Mokk!

Jeg har heldigvis aldri kjent noen som har forsvunnet og blitt borte. Det håper jeg at jeg aldri skal oppleve heller.
Har dere opplevd at noen dere har visst om eller kjent til har forsvunnet? Er du selv redd for å rote deg helt bort et sted? Har du rotet deg bort noen gang?


19.02.2012, 07:21

Sex er en av de vanligste tingene i verden, men en av de tingene vi mennesker skammer oss mest av å snakke om. Vi sensurerer bilder av menneskekroppen og er sjenerte når vi snakker om det. Vell tåler du ikke å se fitte eller bryst så advarer jeg deg til å slutte å lese videre! Jeg begynte med sex som 13 åring. Alle vet at sex handler om å få pikken til partneren inn i fitta di (for å si det på en barnselig og for noen sikkert en "brutal" måte), Men det handler faktisk om kommunikasjon! Og det er der folk gjør feil som regel.

Dårlig kommunikasjon = dårlig sex. Etterhvert ble det kjedelig å ha sex kun i senga, da ble det ofte de samme stillingene også. Så begynte jeg med offentlig sex. På stranda på en ute do(kanskje ikke en veldig romantisk plass, men det var pirrende å tenke på at noen kunne ta.meg på fersken og at det gikk folk i nærheten) i biler på parkeringsplasser og i prøverom. Du tror nok senga er den plassen par som oftest har sex men der tar du faktisk feil. Ble du nyskjerrig nå? Selv elsker jeg sex i bilen. Det er trangt og med riktig partner får du prøvd ut andre sexstillinger enn å kunn ligge på ryggen å spre beina som en annen potetsekk.Etterhvert ble "vanlig" sex kjedelig. Jeg laget meg profil på en sexnettside hvor jeg traff fremmede menn. Gjerne eldre menn. Må innrømme at jo mer erfaren du var og jo større pikk du hadde jo mer tente du meg. (Dette har jo forandret seg i ettertid når man forstår litt mer hva sex faktisk handler om og får mer erfaring)Jeg begynte med å treffe menn for penger. Jeg traff de på hotellrommene dems,knullet,fikk betalt og gikk som en brukt hore. Jeg gjorde det ikke fordi jeg trengte pengene, men det å ha "vanlig" sex og med menn på min alder. Beklager, men de hadde så vidt lært hvordan de runket og brukte snurrebassen sin.

Jeg begynte fordi det var pirrende og spennende! Jeg oppfordrer ikke unge jenter eller jenter generelt til å begynne med det slik dere ikke misforstår. Jeg advarer faktisk. Sex kan være spennende, men det er også en lek som kan skape avhengighet og er så mye større enn man vet før man faktisk erfarer det! Det er viktig at du setter dine egene grenser. Og at du vet hvor nok er nok og at du vet hva du liker og vil. Ikke la andre.presse deg. Men over til den usensurerte meg, jeg holdte på med prostitusjon i over ett og et halvt år. Fitta mi var alltid ny barbert og glinset av gittesafta mi. Konstant kåt var jeg.Den svarte tettsittende kjolen rakk akkurat under rumpa. De svarte høyhælte skoene var alltid på. Så du meg kunne du ikke se hva jeg holdte på med. Kunsten var å holde munn. Jeg fikk øynene opp for analsex og når jeg sier analsex tenker nok flesteparten; "æsj, det kunne jeg aldri tenkt meg", og det forstår jeg veldig godt. Og er mange par som sliter med analsex og tipset er å slappe godt av og bruke godt med glidemiddel.

Jeg kan forsette å skrive om sex, men synes det er bedre at dere erfarer det selv og finner ut hva dere liker og ikke liker. Ikke vær sjenert og ikke skam dere over å snakke om sex. Sex er naturlig og jeg kan godt gi dere en lekse innen sex.


Gjesteinnlegget og bildne eies og er laget av
Pleasure


18.02.2012, 23:54

Fortiden lager fremtiden.
Du kan ikke slette fortiden, du kan kanskje fortrenge det du har gjort før, men det du har gjort vil likevel alltid forbli gjort!Enten du har spredd beina og knullet de fleste på skolen din, eller om du har slått bestekompisen din halvt ihjel med en murstein så blodet har fosset, og h*n har fått en kraftig hjerneskade resten av livet.

Alt du gjør, hver lille skyldige og uskylde bevegelse kan ha alt å si, for absolutt alt.
Skolearbeidet ditt hindrer eller åpner muligheter i jobbsammenhengen. Hvem du snakker med og omgås med kan også få konsekvenser, hva du putter, og eventuelt sniffer og sprøyter inn i kroppen har med alt å gjøre.

Ingenting er ubetydelig. Hvert eneste lusne sekund i våre jævla liv betyr mer enn de fleste samfunnsslavene på denne jorda gidder å bry seg om. For hver dag dør det flere mennesker i verden, av naturlige årsaker, men også av grove overfall, sykdommer og ulykker.

Vi vet aldri hva som skjer, vi kan bare prøve å gjette og beregne ett og annet utifra hva vi har gjort og opplevd før.
Selv har jeg nok levd et langt mer kjedeligere liv enn de fleste jævlene på min alder, har gjort.
For ja, jeg kan virke veldig dryg og mystikk på bloggen. Men det er fordi jeg i veldig stor grad, veldig ofte føler jeg har et rævva kjedelig liv. Det siste har forbedret seg i det siste, jeg har vært mer med venner, og dermed har kanskje bloggen også blitt kjedeligere, fordi jeg har fått et mer spennende liv i virkeligheten, og dermed ikke hatt like store behov for å blåse det opp her!Bare ved å ta det valget å holde denne bloggen offentlig, og fremdeles i live, er et valg som stenger for enkelte porter. På grunn av denne bloggen er det enkelte som velger å ikke kjenne meg, og ikke vil bli kjent med meg. Og det kan også bety at enkelte muligheter innen jobb også blir totalt sperret, eller vanskeligere å nå enn om jeg ikke hadde hatt de innleggene jeg har laget og blåst opp til tider. Folk skal spørre seg om jeg angrer. Jeg skal svare, nei... Jeg angrer ikke en centimeter av det jeg har lagt ut på nettet! De folkene som tar avstand fra meg på grunn av det, er folk jeg uansett aldri har giddet å hatt i livet. Det er mennesker som ikke sosialt er verdt noe for meg! Det er ikke folk jeg vil påvirkes av, og ha rundt meg.

De køddene jeg har i livet som derimot, velger å ta meg for den jeg er, til tross for min fortid. Det er de jeg aksepterer tilbake, og skal holde fast i rumpeballene på! Det er de rumpeballene jeg skal piske når jeg kjeder meg, eller er deprimert. Det er de kinnene jeg skal gni røde med roser og vennlige påkjennelser. Det er de skjelletene jeg velger å le av og med.

Opplært har jeg blitt til å være forsiktig med hva jeg sier til fremmede.. Der har jeg feila, i 2010 møtte jeg regelmessig en mann som snart fyller 60. Han er straffedømt for pedofile handlinger... Og det hadde jeg hørt rykter om før jeg ble kjent med han, vi gikk noen turer sammen sommeren/høsten 2010, og bablet sammen.. Helt normale samtaler egentlig, og han gjorde aldri meg noe. Har ikke kontakt med vedkommende nå, og det er ikke fordi han har gjort meg noe, for det har vedkommende faktisk aldri gjort, og hvis jeg tilfeldigvis møter på vedkommende igjen på butikken foreksempel så driter jeg i om et parr tilbakestående kryp ser at jeg snakker med vedkommende. I mitt hode er pedofili en legning man er født med, og jeg tror ærlig talt ikke vedkommende er stolt av alt han har gjort, og selv om han ikke akkurat er den skarpeste kniven ved kirurgbordet så har han likevel ikke gjort meg noe. Og fysisk sett så er han for svak til det i dag!Enyway, jeg er meg selv. Og det er noe jeg angrer på, men jeg angrer ikke på det vennskapet, jeg angrer heller ei på andre vennskap. De drittungene som har vært falske, løyet og ikke vært seg selv ovenfor meg, og nærmest brukt meg, takker jeg i dag for at de ga meg den ærfaringen. Ikke noe er så galt at det ikke er godt for noe.
Av enkelte folk jeg kjenner og vet av så er det ett parr mennesker jeg aldri skal introdusere for andre mer siviliserte mennesker, av gode grunner. For det er enkelte av mennesker jeg har møtt og stiftet bekjentskap til som jeg vet mer enn nok om til at de kunne havnet i fengsel noen år... Men det er folk det også. Men ikke de menneskene jeg ønsker at mine nærmeste og beste venner skal henge med!

Jeg skal love dere! Dere vil garangtert ikke like alt jeg henger ut om i fremtiden. Og jeg vil nok få en god del krass kritikk både på hjemmebane og her på nettet fremover. Men jeg vil ikke lenger leve i sensur, jeg skammer meg ikke over den jeg her, det jeg har gjort av feil og riktigheter! Jeg er lei meg for at jeg har såret og sviktet enkelte oppover åra, og lagt sår i andres hud som sent vil gro, men det er ikke en spiker jeg kan slå inn for å rette opp i fortiden!Takk, det var dagens siste innlegg for denne lørdagen!
Vi reblogges!


18.02.2012, 20:08

Å være kreativ er ingen dans på kremgul gele.
Å være kreativ er til tider veldig krevende, akkurat som å måke snø på låven. For hvem måker vel snø på låven, innimellom går man på tomgang, rett og slett. Man vil male noe, men får ikke til fordi man alerede føler man har "malt alt".Nei, du gidder ikke male karamellene til naboen, det har du gjort før. Og ikke fankern om du gidder å male det jævla fruktfatet i stua igjen heller. Kjedsomheten vokser på trer, kreativiteten din må du grave opp igjen. Kreativiteten ligger gravlagt UNDER det jævla treet. Så du må motivere deg til å faktisk hugge ned kjedsomhetens tre, gro et tre med motivasjon og inspirasjon.

Men tro meg, ingen ting gror av seg selv. Å få inspirasjon av å bare vente på den, går som regel like treigt som hjernecellene til enkelte tenåringsjenter som desperat later som de er full, eller drikker seg dritings i helgene for å passe inn, eller for å koble av..

Kreativkrasj har vært en mental tilstand hos meg en stund. Men det finnes håp der det finnes liv. Et tips kan rett og slett være så enkelt som å gå deg en tur et sted du ikke har gått før, eller et sted hvor det er lenge siden du gikk sist. Ikke sitt på samme rom for lenge. Beveg deg og flytt deg rundt. Se ting du ikke ser så ofte, les i blader det aldri har falt deg inn at du skulle titte i før. Oppdag nye ting, og vips; desto mer du flytter fokus på nye ting og steder i livet, desto større er sjansene for at du får nye ting å skape på det kunsteriske plan, enten det er blogging, maling, dans og musikk, tegning, skriving av bøker, romaner, dikt og lignende. Enten det gjelder taler, eller noe heeeeeelt annet!Ideer og inspirasjon til utvikling generelt finner du ikke om du holder deg i ro på et og samme sted for lenge. Etter hvert har du brukt opp det du får ut av å være på et bestemt fokussted, og da må du komme deg et annet sted, eventuelt ommøblere det stedet du har sittet i for lang tid, og få noe nytt ut av det stedet.

Gjør noe så enkelt som å si mer ja til ting du har sagt nei til tidligere. Gjør nye ting, gå opp-ned på ski, bak pepperkaker bakvendt, spis de opp før du baker dem! Bytt ut vennene dine med noen helt andre, eller gjør noe helt annet! Trenger du inspirasjon og føler at du har stoppet litt opp i hobbyen du brenner i, gjør som meg. Ok, ikke de tre siste tingene med pepperkaker, skigåing og vennebytting da! Med mindre du er smart så styr unna spessielt det med å venneskifte, med mindre vennene dine er fra Al-Qaida eller Hells Angels.

Om så det som skal til for at du skal få kreativiteten tilbake er at du setter fyr på blomsterhandleren nede i hjørnet, slik at du havner i fengsel noen måneder, så gjør det! Ingen liker han fyren likevel, og du får helt sikker ikke mer enn 3 måneder på ei hyggelig og gylden glattcelle i Norge for det.Når du da kommer ut igjen er du som Egon Olsen i de gode gamle Olsenbanden-filmene, stappfull av nye planer og du har helt andre og nye vinkler på livet, som du har trengt sårt en stund når du har lett etter ideer til å utvikle potensiallet ditt innenfor det du brenner for, og bokstavelig talt brant noen andre for!

Vil du ikke tenne på blomsterforhandleren eller svigermor for den saks skyld, som er ett fett.. Sååå, kan du kanskje sjekke ut et par bloggere og se om de inspirerer deg? Hva med disse:

Sara Helene - We need fantasy so survive, because reality is too difficult

Maritas kreative hverdag!


Alexsandras verden!

Eln Slåen - Alt mellom himmel og jord!

Charlotte Sortgrim - Boobs, inverted crosses and Mahem

Vanilje og Pepper - Fact or fiction, color or black and white..

Eller, så kan du høre på noe musikk fra artister eller band du ikke har hørt før. Enten du ikke liker det eller om du faktisk gjør så kan det uansett fort hende hjernen din går inn i andre baner en stund som hjelper deg med å skape noe anderledes. Her er en VELDIG tilfeldig liste over band eller artister du kan søke opp og høre på, for å få nye perspektiver på ting:
Marilyn Manson, Lady Gaga, Bjørn Eidsvåg, DDE, Troll, Pokemon, Justin Bieber, Peaches, Alf Prøysen, Madonna, Pink, Eminem, Halvdan Sivertsen, Blå Poker, Jan Borseths, Sputnik, Rune Rudberg, Lambrella!Helt tilfeldige veldig forskjellige artister jeg kom på spontant nå. De fleste er faktisk artister jeg ikke liker.. Sånn som han derre bæveren og presten... Men poenget er! Sett på noe nytt på øra selv om du hater det, gå et sted og se, lukt og lytt til nye ting som fører hjernen din i noen andre baner en stund!

Å helt til sist, aldri gå i den klassiske fellen, det å tenke på hva andre mener, med mindre det er en betalt jobb med spessialbestilling på noe innen dine evner, så skal du ikke tenke på det! Ikke tenk på andre i hele tatt!!! Gi faen i andre! Rett og slett, tørr å gjøre noe nytt! Utvikle deg, omså du vokser og støter borti tornekrattet som vil stikke litt!

Do like me! Be a smartass!
Og verden vil forgude din kreativitet!

Vi reblogges!


18.02.2012, 16:48

Kjære alle hundeeiere, og dere som lufter andres bikjer.
Hunder er noen fasinerende dyr, sies å være menneskets beste venn. Det kan godt hende, og jeg skal ikke krangle på akkurat det. Men kan ikke enkelte av dere være en bedre venn av selve samfunnet også, ikke "bare" hunden(e) deres?


Yeah, its smells like children! Men du har likevel plikten til å fjerne det, dersom det kommer fra dine!

Selvfølgelig kan jeg se for meg at hunder akkurat som mennesker har en ekstra bløt og hissig dag når det kommer til produksjonen av bæsj, men likevel. Det skader ikke å plukke opp bæsjene, for sånn seriøst, det er ikke fryktelig delikat for andre mennesker som kommer senere og eventuelt moser hundebæsjen med skoene sine.

Akkurat, og du har helt rett. Sko kan renses og vaskes akkurat som ørene dine, men det er ikke poenget! Poenget er at du er en jævla lat og uvitende person dersom du faktisk ikke gidder å tørke opp etter dyrene dine når de gjør fra seg på fortauet!

Hvis du har satt deg ordentlig inn i hundeting generelt når du har hund, noe jeg håper du har gjort, så vet du at det finnes noen poser til å nettopp ta opp doggypooen! I følge en god venninne av meg som selv har hunder koster det rundt 10-12 kroner med en rull på cirka 50 poser! Har du ikke råd til det så har du heller ikke råd til å ha hunden(e) din(e)!

Hvis du som nå leser tilfeldig er ett av de småkrypene som dette gjelder; Hva er det som gjør at du lar være? Er du lat? Det må være fryktelig å være så lat at du ikke gidder å gjøre den lille, enkle kroppsbevegelsen å faktisk bøye deg noen få grader forså å strekke den ene arma di og ta opp en enkel bæsj med? Eller er du rett og slett bare alt for redd til å ta i møkk? Liten avskyelig soss i tillegg til at du er lat kanskje? Fysjamei!

Vi reblogges!


18.02.2012, 03:10

Var ute og tok noen bilder i dag, mest av annet enn meg selv, men ble noe selvfotografering også. Småkjedelig å vandre rundt, men koselig og fint innimellom også.

Vet ikke helt om koselig og fint dekker alle disse, men;

Sånn, da var alle publisert gitt!
Resten av bildene jeg tok i dag tror jeg at jeg skal spare til senere innlegg ;-)

Vi reblogges!


17.02.2012, 21:25Å være, eller ikke være, med eller uten blære. Det er det store spørsmålet i kveld!

For hvem er det som bestemmer hva som er rett og hva som er galt?
Hvem er det som bestemmer hva som er sant og hva som er usant?
Hvem er det som bestemmer hvem som egentlig bestemmer noe som helst?

Morra di er en frosk, og faren din en tosk!
Hvis du ser kun med det ene øyet, eller det andre så har du feila hele livet ditt.
Så har du brent deg noe forjævlig!Dette her er forresten innlegg nummer 800 på bloggen min! :-) Det skal feires i kveld!
Vi reblogges!


17.02.2012, 18:33

Iser det i tenna, fortell det til venna!
Alt som ikke går bakover, går fremover med mindre det har stoppet opp. Jeg tror, jeg skal skvise ut noen ord om at jeg tror isen smelter både ute og inne! Ute er det nok litt for tidlig enda, men vettuhva?
Varmen breier seg over meg, som en sommersol som vender uventet tilbake etter en kald og terrorisert, lang vinter med ensomhet, lengsler og pain.Noen ganger er det bare alright. Noen ganger føler jeg at jeg kunne klint på meg 800 gram leppestift, festet på meg korsett og nettingstrømper, forså å danse flaminko og flammedans rundt omkring, over alt.
I dag er en sånn dag hvor jeg har vært i stand til å gå på en mer sivilisert, usivil måte! Hodet har vært fremover, og ikke nedover. Jeg kan se folk i øya, selv de som overhode ikke vil se inn i meg... Se inn i meg, hvem faen vil se inn i meg, ikke en gang gynekologer vil se inn i meg! Because I am a fucking asshole from Wannabemania!

Okok, skjærpings! Sola skinner inn i meg... Neeeeeei, kutt ut!!!
Bør legge om ordene mine litt, fordi jeg kvalmer meg selv her jeg sitter. Stakkars meg!
Siden sist, uten at jeg vet når "sist" var, så har jeg kommet meg opp på bena, metaforisk sett. Siden sist tror jeg at jeg mener med siden sist jeg var veldig nede, ikke sist jeg spratt fram og sa "hei, se på bloggen min ditt tørkehue"!
Henger dere med nå, eller skal jeg forsterke tauet som jeg skal dra dere videre med?

Heisen går oppover, og jeg får bare håpe at øverste etasje ikke er et slakteri, for i såfall er det et slakteri både i kjelleren og i toppetasjen! Eller kanskje det er en sånn feit mann med stor rød hammer som slår meg ned igjen, eller helst en forførende søt jente som forfører meg, for de kryr det av i denne maurtua kalt Norge!
Fortalt det svært kort: Jeg tror jeg skal oppover mentalt sett! For i det siste så har jeg knyttet sterkere nærvetråer rundt andre folk, og sørget for at det har gått ann å knytt oss nærmere uten at noen har blitt kvelt, enda.
Fortsatt så sliter jeg med en god del ting, det skal jeg absolutt ikke legge lokk på, for jeg vil ikke at spagettien skal koke over og forgrøttes! Men det som er framskrittet er at jeg har fått mer kontakt, på en enda mer sosial måte med individer, tidligere apemennesker som holder til i Oppdal samtidlig som jeg har god kontakt med mine to bestisser Sara og Camilla og en del andre nettvenner jeg enda ikke har fått møtt!Håper som en gal at dette kan fortsette denne veien. Beredt og klar er jeg som fankern på at jeg fortsatt skal innom 100 000 000 vanskelige og smertelige perioder, hendelser og opplevelser, men akkurat nå... Akkurat i dag føles ting litt sånn okaydonkay!

Døgnrytmen min er kanskje et av mine største utfordringer akkurat nå. Men hipsansvipsann, det skal jeg klare sann!
Sto liksom opp klokken husker ikke i dag! Tror det var rundt 14-tiden. Da var jeg i alle fall uthvilt som en veldig tilfredstilt herremann! Hvem som har tilfredstilt meg eventuelt kan være en sånn gjettelek på Oppdal! For svaret er at det er meg selv! Det er jeg som har tatt de største innesvingene på meg selv! Skal på en annen side ikke ta all ære selv eller, absolutt ikke! For en ting er at jeg har tatt mer kontakt med andre som faktisk gidder å møte meg, og det er nettopp det! De gidder det, hadde de ikke giddet det hadde jeg vært like langt, eller kanskje lengre ned i sørpa!

Den siste uka har jeg faktisk funnet den yngre tvillingsøstra mi! Som er noen år yngre enn meg selv! Også har jeg funnet tvillingsjelene mine et andre sted, og beinløfteren min et annet sted igjen! Har kort fortalt funnet flere gode hjelpere, populært kalt venner som jeg vil beholde, og ikke stenge inn i en trailer som jeg dumper ned en fjellkant senere, noe jeg har gjort før... Rettelse; jeg har kastet meg selv ned for en fjellkant. Igjen metaforisk!I was born this way I was, because I have marry the nigh, in the edge of glory! And no, I have no pokerface with brown eyes. I am in a sick love game, so just dance, again and again in the fameous, beautiful, dirty, rich monsterland, that make me speechless when you dance in the dark with the telephone and a fat paparazzi with ugly teeth. So happy I could die...

Liker randomness! Liker meg selv, noen ganger hater jeg meg selv. Jeg er enten-eller, på eller av!
Deg eller megselv! Mest meg selv, og takk for det, ikke at du som leser er ekkel, for det er du vel ikke. Håper jeg ikke for dine foreldres skyld! Men anyway enten du heter Alejandro eller Per, takk for at du fortsatt gidder å lese disse sære, randome, flommende og impulsive ordene som jeg trykker og taster på akkurat nå.Fortsatt har jeg en god del å bli flinkere på. Sparing foreksempel. Har enda ikke fått møtt mine torneroser i Svelgen og Sandane. Og heller ikke mine flowerpower-mennesker i andre steder av Noregs land og fike heller. Jeg skulle reist Norge rundt, og da uten Nrk-crewet hengene på nakken som noen underlater fra.. Hoklestad.
Det er så mye jeg skal og vil se, så mange jeg skal klemme på, ta på og si "Hei din søte mulvarp" til! Det er mange jeg enda ikke har fornærma, det er mange jeg enda ikke har gledet, og forundret! Hakuna matata er et stikkord av mine planer fremover. Jeg vil opp, og frem, og litt på skrå. Ikke bare når jeg pisser blæra lettere, men også generelt!

Skjønner dere ikke en dritt så er det beundringsverdig at dere fortsatt leser dette peset! I korte trekk er dette innlegget bare en random sammenkomst av tilfeldigheter, flaks, uflaks, liv og død som vil fortelle dere at jeg kjemper, og vil gjerne at dere kan tro litt mer på meg igjen. Heller meg en Gud og Bugs Bunny!

Tror jeg snart skal forvandle mine klamme og svette føtter til rene og mer vakre føtter ved å dusjetusjepysje snart, men først vil jeg bare si;
Det er helt sikkert dusinvis av dere som jeg ikke kan fordra, men det er også sikker 2-3 av dere som leser som er helt ok også! Og det er dere jeg vil takke så mye for at dere skyter meg opp i været, og roser meg hakk i ihjel Jeg er glad i dere alle, selv dere jeg ikke liker. Håper alle får en god og fisefin lørdagskveld, selv om det bare er fredag! And no, I am not drunked! For dere som eventuelt måtte ha glemt det er jeg fortsatt avholdsperson, kjip og stygg som en mygg på trygd!Zapp!
Der tenker at jeg skal sette puntom... Ble visst tre stk det, hehe.

OK!!!
Punktum.
Vi reblogges <3


17.02.2012, 15:32

Først og fremst av alt!
For en helvetes bra vær det er ute nå! Sola skinner, himmelen er forførende blå som noen svensker få, og temperaturen er god og eier nesten ikke noe vind, ikke som jeg har enset meg i alle fall!

Jeg er glad, jeg har sovet godt i natt. Riktignok har jeg hatt noen rare drømmer, jeg har drømt blant annet at broren min har fortalt meg at han og en kompis har funnet opp en helt ny dialekt i fylla... Yeah right, også har jeg drømt andre ting også som jeg har forgoten!

I dag er første gangen på svært lenge at jeg våknet helt utvilt og følte meg bra og klar i hode, og noe kan faktisk ha med enkelte ting som har skjedd de siste dagene, men det er for privat for denne bloggen her, hahaha, nå kan de fjortissa på Oppdal og de eldre fjortissa på Oppdal lure når de ser jeg passerer nå tenker jeg. Og også dere andre rastaflettene utenfor Oppdals land og rike!

Bøker er jeg svært dårlig på, både å lese og å skrive! Likevel har jeg funnet meg en bok jeg har bestemt meg å lese ferdig, enda hele boka er på engelsk. Den er på 270 sider, noen bilder underveis, men også sabla mye tekst til meg å være!

Hokus pokus, her er nyboka mi i fokus:

"Marilyn Manson - The long hard road out of hell", av/med Neil Strauss.
Så jepp. Dette her er altså en biografi som jeg SKAL lese fra start til slutt, uten noe juks! :-)
Men da skal jeg hive i meg noe frokost og prøve å ta noen bilder ute før sola går helt ned!

Vi reblogges!0
16.02.2012, 22:04*Rumle, rumle*
Hvem der?
"Det er bare magen din som sier at du er sulten".

Å ja, men jeg har ikke tid til noe mat akkurat nå!
"Har du ikke tid, så tar du deg tid. Du er sulten, gi meg mat."

Jeg kan ikke, jeg skal snart gjøre noe veldig viktig. Og dessuten..
"Hvis du ikke fôrer meg snart, så klarer jeg ikke å holde deg oppe så lenge du vil.

Slapp av, en stund kan hodet mitt holde oss oppe, selv om du romler!
"Du har glemt at det er jeg som gir hodet ditt kraft til å holde på noe som helst"!

*Rumle, rumle, brak, brak*

Jeg kan ikke spise nå.. Da får det i såfall bli den gulrota som er igjen i skapet!
"Gulrøtter er vel og bra, men vi trenger mer enn som så".

Ysj, hvorfor måtte jeg begynne å se hvitt akkurat nå?...
"Du svimler... Gjør deg selv en tjeneste, ta deg tid. Bli venn med kjøleskapet igjen, hvis ikke blir vi snart uvenner også"!

Tja, et måltid kan jeg vil alltid ta meg tid til. Du vet som de sier..
"Uten mat og drikke, duger vi to som en udugen hikke"!

På en annen måte vil jeg ikke råtne som en rosin, vil ikke bli forvekslet som tvillingbroren til bestemor...
"Eller som grøthuet som sank sammen fordi han ikke spiste opp nistepakka si?"

Skal si du har en sukkersøt humor..
"Skal si du har en ironisk sviskende form for sarkasme"

Akkurat! Noe i den dur(rende mave).


16.02.2012, 06:29

Gidder dere å sjekke ut en ting for meg?
Det vil si noen av dere som leser bloggen min, som IKKE er venn med meg på facebook enda?
Saken er... Jeg får ikke sendt venneforespørsel på noen dager (har 30 dagers sperring for å sende venneforespørsel til andre) på grunn av at jeg innen en viss periode har sendt for mange venneforespørsler på facebook, etter at jeg opprettet en profil der igjen i begynnelsen av januar.I løpet av denne uken har to venninner av meg prøvd å søke meg opp, men uten å finne meg der...
Det jeg vil spørre dere som ikke har meg på vennelista om er følgende; kan dere gidde å søke meg opp, og se om dere finner meg i hele tatt? På facebook heter jeg for Aylar Von Kuklinski akkurat slik som jeg gjør her på bloggen.

Hvis dere går opp i søkelinja på facebook, og søker på navnet mitt under personer, finner dere meg? Eller finner dere meg ikke? I såfall, om dere ikke finner meg, så forstår jeg det virkelig ikke... Og det er å såfall noe småkjipt i grunn.
Om dere finner meg så er det bare å legge meg til om ønskelig, har ikke problem med å gi nye folk en sjanse jeg. Men i utgangspunktet vil jeg bare vite om dere som sagt finner meg eller ikke?

Vi reblogges!


15.02.2012, 22:52

Eventyr er bare for barn, finnes det voksne som sier.
Eventyr er bare for barn, finnes det veslevoksne ungdommer som mener.
Eventyr er bare for barn, finnes det også veslevoksne barn som sier.

Snipp, snapp, snute, så var min tro på de menneskene ute!
Det var en gang et folkeslag kalt Norge, et land så vakkert og grønt.
Se dere rundt, ikke fortell barna deres, eller noen andre at eventyr bare er fantasi.
Verden er jo omgitt av gode og onde prinsesser, hekser og orker.Hver helg finner vi sjelløse orker på barer, fester, pubber, i hjem og andre steder som terroriserer sin egen helse med å drikke mest mulig hardcore. Idioti kjenner ingen grenser! Vi har gode prinsesser som tenker på utseende, og vi har enda gode prinsesser som bruker sin magi og evner til å utrede fred og rettferdighet i verden.
Over alt kryr det av hekser som ødelegger småe og uskylde alvejenters selvbilder ved å rakke ned på de.

"Speil, speil på veggen der, hvem er den mest uimotståelige, sexye og penest i samfunnet her?".
"Charlotte i klassen din, om jeg får være ærlig"...

Og vips er heksen ute etter å finne opp det sure epleet som skal forgifte Charlottes selvbilde mer og mer, som hevn! For ikke å snakke om andre pene jenter som heksa innerst inne i sitt egooppslåtte luftslått synes er penere enn henne selv, og derimot anses som en fiende. Den største fienden er ikke hennes kjekke ridder som gjør alt for henne, det er henne selv.

Over alt finner vi også Askeladdens små og store etterkommere. Folk som tenker originalt, står i mot strømmen, og har venner i alle kategorier, uavhengig av hvordan de ser ut. Venner som kan litt av hvert, kanskje til og med venner som folk flest ser rart på, fordi de kanskje sitter med for mye stein i kjeften og for mye flass i håret?
Uansett det finnes en Askeladden litt her og litt der. Typer av begge kjønn som har fått høre at de ikke duger til noe, men som likevel vandrer videre, og finner det positive i det meste man kommer over. Og en gang, beseirer prinsessa (den gode forhåpentligvis) og hele kongeriket!Se dere rundt! Vi lever i en eventyrbok! Og vi bestemmer våre roller selv. Noen vil være sjelløse orker, noen velger å være den kalde heksa, andre den søte prinsessa, noen andre finner valulvdrakten, noen velger å være pyroman på fritiden og blir dermed dragen, noen er ufrivillig født som hobbiter og andre som kjemper!
Vi er alle i en og samme gedigne eventyrbok!

Og snipp snapp snute, så var det blogginnlegget ute!


15.02.2012, 18:48

Gammelt nytt, ett ord, flere betydninger: Horror!
Horror for store, horror for små, horror for Rocky, horror for alle og enhver i både ulv og fåreklær!
Noen liker at det renner blod nedover veggene, andre foretrekker at det eneste som renner er maling fra Coop.
Mens noen andre spermer veggen sin når de bommer på kosebamsen sin.
(Kosebamse er en kjønnsnøytral metafor for diversje mennesker av begge kjønn...)

Ok, nok rævspikka spindelvevpreik fra meg!
Saken er, i dag har jeg henta lykkeboksen min! Såkalt pappeske fra cdon!
For noen dager siden kom jeg over 7 skrekkfilmer på dvd for 29 kroner perr film! Ingen av filmene hadde jeg sett før, og selv om jeg foretrekker Blu Ray, så ble det så jeg bestilte disse dvdene. Jeg vet de finnes på en egen boks på Blu Ray på Platekompaniet, men der mangler det norsk undertekst i følge platekompaniet... Så da bestilte jeg disse 7 "Masters of horror" filmene separert, på dvd i stede for. Siden engelsken min suger, og nei ikke som vampyrer!
Disse horrorklassikerne er det jeg har henta i dag, som er på dvd:


"Jenifer", "Cigarette burns", "Dance of the dead" og "Fair haired child"!


"Incident on and off a mountain road", "Homecoming", "Deer woman".

Da jeg sendte denne bestillingen var det egentlig for jeg i utgangspunktet letet etter to andre filmer, som jeg også fant!
Saken er, at jeg innimellom er inne og stalker og snoker på bloggen til 16-åringen Aisha Miriam, og helt tilfeldig kom jeg over et innlegg på bloggen hennes som gjorde meg veldig begeistret, lykkelig, samtidlig som jeg følte meg litt treig og retarded! Hun hadde nylig sett "Hostel, part 3". Hostel-filmene er kort sagt veldig groteske filmer, hvor den første filmen har aldersgrense 20 år.. Inne i tortursjangeren kort fortalt! Jeg har både film 1 og 2, men ante ikke at det hadde kommet ut ett tredje kapittel i voldsserien. Så takket være denne fabelaktige jenta, så har jeg nå fått det med meg, og bestilt den. Og den kom også i dag, sammen, med to andre Blu Ray filmer som jeg også bestilte i denne store bestillingen!:


"Hostel, part III" og "Don`t be afraid of the dark"!


"Johnny English reborn"!

Med andre forkortende ord; jeg bør ikke kjede meg de neste timene, hvis jeg ikke er pinnadæ helt nødt!
Er det noen av dere som har sett en eller flere av disse 10 filmene jeg har mottat i dag? Hva mener dere i såfall?

Nei, da tror jeg at jeg skal "Kiss the devil", og komme i gang med livet mitt, det vil si drømmelivet mitt, utenfor den virkelige verden, som enkelte bedrevitere og sosionomer kaller det! Forbanna zombiekryp!Vi reblogges! :-)


15.02.2012, 00:05

Så, da var det på tide å skrive et langt og beklagende innlegg om hvorfor jeg ikke har blogget tidligere i dag.
Sorry, ikke helt meg å beklage meg for bagateller!

I dag har jeg nemlig en god grunn til å være fraværende her, da det faktum er at jeg har hatt venninnebesøk helt siden 16-tiden i dag. Min kjære venninne Ronja Constance har vært så søt å kjøre med sin lille, lave røde bil helt fra der hun bor nærmere Trondheim, til Oppdal i dag, only to visit me! Klikk her for å besøke bloggen til Ronja! (Hun har nylig slettet nesten alt på bloggen uten om 1-2 innlegg, så er ikke mye der dessverre just nå).

Da vi møttes på Torgsenteret i 16-tiden i dag kjørte vi til meg så og si med en gang, det vil si, hun kjørte, jeg satt på. Men, vi kom ikke frem til meg med en gang... Jeg var litt for sein med å si at hun skulle svinge på et sted på veien, og det var også den siste veien hun skulle svinge til før hun kom til meg.. Det resulterte i at hun fortsatte på den veien hvor naboene bak meg holder til.. Da hun skulle rygge, og kjøre tilbake til riktig vei, skjedde det: Hun satt seg fast, det vil si bilen!

Og vi kom oss ikke løs! Hun gikk ut og prøvde å feie bort mest mulig snø under bilen, men den rikket seg ikke av flekket! Heller ikke da hun spurte om jeg ville prøve å rygge for henne, jeg som en gang ikke har lappen og ikke en gang har vært på kjøreskole overhode! Vel, hun forklarte at jeg skulle ta girspaken helt til høyre, og deretter rett ned. Og at jeg da skulle gasse på. Hvor vanskelig kan det være? Så jeg prøvde det mens hun dyttet, det funket ikke, og vi kom heller ikke videre da hun satte set ved rattet, mens jeg prøvde å dytte. Jeg skle bare bakover, jeg har ikke sko til å dytte bil, og heller ikke fysisk styrke. Eier ikke fysisk styrke!

Vel, etter kanskje en time eller noe, så kom mannen som bodde ved den leiligheten vi satt oss fast, hjem! Jeg ble sendt ned til meg seg selv for å hente en spade, noe som ikke hjalp spessielt, det heller! Men til slutt klarte vi det, da jeg, han mannen som bodde der, og en nabo av han igjen dyttet på mens Ronja prøvde å rygge alt hun kunne! Endelig ville hjulene gjøre noe annet enn å bare spinne rundt som et jævla tivoli. Vi takket de hyggelige mennene (som er mine naboer) for hjelpen, og vi rygget og kjørte inn til riktig vei.

Da vi kom fremme koste vi oss med baguetter og så 2 filmer! Først så vi "Rocky Horror Picture Show", som jeg fra og med i dag har sett 8 ganger, og Ronja 1 gang. Seriøst, hun har ikke sett den før i dag! Etter vi så Rocky Horror så vi "Star Wars - A new hope" fra 1977! Og skandale: Hun har ikke sett en eneste Star Wars-film før nå!

Alt i alt så har vi hatt en kjempekoselig dag på valentinsdagen, og jeg gleder meg til å møte henne igjen. VI har vært nettvenner kanskje et halvår eller litt lengre, men vi har aldri møttes før i dag! Ikke en gang snakket over telefon eller noe før i dag! Hittil er det kun vært skriftlig over bloggen og facebook!

Noe jeg bare må legge til, som jeg ikke har sett noen gjøre før. Ronja røyker, og det har jeg sett folk gjøre før. Hallo, jeg er ikke huleboer 100%! Men saken er, lighteren til Ronja døde like før vi kom frem til meg! Det resulterte i at vi brukte brødristeren min til å tenne sigarettene hennes, forså at hun måtte løpe ut, siden det ikke er lov å røyke inne der jeg bor. Så hvem trenger fyrstikker og lightere egentlig, når man har brødristere? :-) I tillegg til brødristeren min fikk hun også låne en Marilyn Manson-tskjorte av meg mens hun var her, siden hennes klær ble veldig våte da hun lå i snøen og feide under bilen sin i cirka en kald time! Også fikk hun låne kattepleddet mitt til å varme seg i, jeg er ikke så umenneskel heller! :-) Vil jo at venna mine skal være tilfredstilte (tenkte ikke seksuelt nå, men gjerne det også), og ha det bra!


Hehe, disse bildene tok jeg i bilen til Ronja mens hun kjørte til Aunasenteret, like før hun skulle hjemover igjen i kveld.
Også bare MÅTTE jeg knipse litt foto på Rema rett før vi kjørte og gikk videre hvert til vårt!

Da klokken nærmet seg 23 møtte hun dra hjem igjen. Men først skulle hun på butikken, eneste butikkene som er åpent etter det jeg vet, etter klokken 22 i Oppdal er Kiwi og Aunasenteret (Rema 1000), så da ble jeg likesågodt med til Aunasenteret. Først for at hun skulle være helt trygg på veien tilbake til sentrum og E6, men også for at jeg selv ville en tur på butikken selv! :-)

Vi reblogges!

Ps: Syns forresten alle burde lese gjesteinnlegget Ronja skrev på bloggen min i januar om homofili i år! Klikk her for å ta en titt, om du alerede ikke har gjort det! ;-)


13.02.2012, 20:21

Una buena comida es una comida sana!
I følge Google Translater skal det bety "Et godt måltid er sunt måltid"! Men jeg stoler ikke på Translator-slaven til google! Ikke for en hvilken som helst sølvmynt i hele bibelen!

I dag har jeg hatt det veldig, veldig koselig. Har hatt besøk kort fortalt av ei ny venninne jeg har hatt på facebook en stund, uten at vi har snakket med hverandre. Eneste gangene jeg har møtt henne face2face er når hun har stått bak kassa på Narvesen, når jeg har handlet der, og det har vært i to tilfeller. Da har det bare vært hei og hade! Ingrid heter hun og hun er uten at jeg overdriver en av de seriøst søteste vesene jeg har sett som har beveget sine bein i Oppdal!
Hun har vært en av flere tilfeldige personer som jeg helt spontant har lagt til fra Oppdalsområdet uten å kjenne henne i hele tatt, lørdag skrev hun til meg på chatten, og vi fikk en god tone.

Ekstra begeistret ble jeg da jeg gjorde meg selv oppmerksom på at vi er født samme dato. Selv om hun er 2 år yngre da!
Hun har også en blogg, som hun deler med samboeren sin Camilla, og den syns jeg absolutt er verdt en titt, klikk HER for å besøke Ingrid og Camilla sin blogg!

Etter et veldig koselig besøk så gikk jeg ut for å handle meg noe middag og mat! Har ikke spist taco siden jeg flyttet hjemmefra onsdag 2. august 2011, litt mer en halv år siden!
Så i dag har jeg altså laget taco helt selv, for første gang i livet! Dæven, nå fortjener og forlanger jeg skryt altså!


TACOLEFSER!!!!!!


Kjempeflinke lille meg steker seg kjøttdeig!

Etter planene så skal jeg nå se morgendagens Hotel Cæsar-episode, og deretter blir det filmtid. Mens jeg handlet mat og husholds-ting på Rema 1000 (Aunasenteret) i dag, så rappet jeg med meg to filmer. Jeg liker ikke egentlig film, men det får passere i kveld.


"Colombiana" og "Små spioner 4" skal prege kvelden min ETTER Hotel Cæsar på nett-tv i kveld!

Nå, helt til sist skal vi ha en beskjeden gjettelek!
En gåte, på en måte! Gjett hvem som har handlet seg to nye te-pakker, men har ikke noe sukker hjemme akkurat nå, blant annet fordi jeg har gått tom, noe som dere sikkert ikke kunne tenke dere til selv, pluss at jeg glemte å kjøpe det i dag!
Ok, nå er det ikke noe gåte lenger!...


<3

Hva har dere/DU gjort i dag? :-) Noen som vi dele noe? ;-)

God mandagskveld alle sammen!
Vi reblogges!


13.02.2012, 18:49


Bilde: Tv2.no

Hotel Cæsar, hele norges favoritthotell er ikke lenger et hjem for oss, et hjem for deg. Hotel Cæsar er fra og med i morgen et hotel med rom for alt.
Kort fortalt har crewet bak den gigantiske såpeserien bestemt seg for å oppgradere dramasåpa, som også er skandinavias lengstlevende dramaserie!

Slagordet "Et hjem for oss, et hjem for deg" er historie, og byttet ut med "Rom for alt".
Og det skal ikke stoppe der, for også logoen til hotellet/serien er forandret, slik som du kan se i bildet over.
I tillegg til at serien fra og med i morgen bytter logo og slagord, blir det også endelig vignettskifte igjen. For dere som ikke kan vente til i morgen, kan dere se den nye vignetten i morgendagens episode på Tv2s sumo-tv! Eller, dere kan se den her:Målet er som ikke veldig overaskende å fange nye seere til å følge serien, og for å gjøre det tydelig at serien har forandret seg (etter min mening til det bedre), så har også de kostet på seg noen reklamefilmer:

Hotel Cæsar revelitaliserer:


Hotel Cæsar revlitaliserer, 2:


Og bor du i en av de større byene i Norge, og har vært ute i dag, ja da har du nok også sett en av de reklamebannerne som er hengt opp i diversje storbyer i dag! Som foreksempel disse to:
Det skal sies at disse to reklameposterne, ikke nødvendigvis har noen spoilere i seg. Men er mer laget for å fange oppmerksomhet, kan ikke helt se for meg at Jens August Anker-Hansen slutter på hotellet for å jobbe som prest. Da er det mer sannsynlig at Vanessa Nyman begynner som lærlig på et sykehus!
I følge den geniale herremannen Tom Sterri, så ligger det også et lite snev av sannhet i disse bildene, som har noe med fremtiden å gjøre. Det jeg da er mest spent på, er reklamebanneren av Juni Anker-Hansen som tigger, det bildet har jeg dessverre ikke funnet på nett. Men dere som bor i Oslo og Trondheim, og kanskje også Bergen, vet nok hva jeg sikter til.
I følge Sterri er det hengt opp flere tusen utendørsplakater rundt om kring i hele landet, for å synliggjøre såpe-hotellet!

Helt til slutt skal jeg legge til at Hotel Cæsar har fått en ny mann som står bak i kulissene som produsent. Arne Bergren heter den nye mannen som har fått i oppdrag å sparke såpehotellet opp og frem, og som skal sørge for at serien forandrer seg i den retning at seertallene går til himmels!

En del nye fjes vil også dukke opp i løpet av våren, på skjermen. Deriblant den tidligere glamourmodellen Aylar Lie, og Skal Vi Danse-dommer Christer Tornell står i rekken av nye fjes som skal gi såpa nytt liv. Og om ikke så lenge dukker den kjente skuespilleren Erik Hivju opp, og det er faktisk alerede i løpet av denne uken. Erik Hivju er for de yngste mest kjent som Molte fra Nrk-serien "Jul i Blåfjell", men han har også hatt tydelige og større roller i andre kjente tv-serier og filmer.
Erik Hivju er også faren til skuespilleren Kristofer Hivju som har gjort det stort i Hollywood-sammenheng, nemlig nyinnspillingen av "The thing"!

Jeg gleder meg som et liten unge til disse nye Hotel Cæsar episodene.
Og apropo forandringer så er ikke Hotel Cæsar den eneste som satser på forandringer, og relilitasering for tiden, dere vil om ikke så lenge også se noen nye forandringer på denne bloggen også! "Se hva som skjer!"

Vi reblogges!


12.02.2012, 22:47

Enten vi liker det eller ikke, så er også barnas verden fylt med syndere.
I kveld har jeg tenkt å kåre den barne-tv-figuren som er hardest på den andre og femte dødssynden; grådighet og fråtseri!

For det finnes en del egoistike, selvopptatte, selviske barne-karakterer i verden!

A. Kaptein Sabeltann


B. Sjefen over alle sjefer - Asgeir Borgemoen


C. Mr. Nelson


D. Labbetuss


E. Alfa


F. Ash Ketchum


G. Peggy


H. Draco Malfoy


I. Zaldor (fra "Kykelikokos")


J. Hannah Montana


K. Benny


L. Tinky Winky


M. Tigergutt


N. Pippi Langstrømpe


O. Karlson på taket


P. Norske BarneTv-programleder Erik


Q. Gullars

R. Stinky


S. Lille My


T. Lina


U. Onkel Skrue


V. Donald Duck

W. Erling


X. Pingu


Z. Azrael fra "Smurfene"


Y. Schnappy


Z. Pelle Politibil


Æ. Pompel


Ø. Norske BarneTv-programleder Margrete


Å. Barbie


Nå er jeg veldig spent på om det er noen som vil få ekstra flere eller mindre stemmer enn andre her!
Har gitt hver eneste bokstav i det norske alfabetet en karakter nå, så nå blir det spennende!
Alle disse karakterene har sine egoistiske trekk, og noen mer enn andre, på hver sine måte!

Mange av disse er ikke spessielt sammenlignbar med andre engang, og det er også meningen! :-)
Så, stem frem den barnetv-figuren du syns fortjener prisen! :-)

Barnas land er fylt av selvopptatthet!
Vi reblogges!


12.02.2012, 19:33

Norge er et land fult av utlendinger og trusler.
Vi er alt for gjestfrie av oss, og naiv til det siste.
Det er ytterst få på stortinget i 2012 som har gjort noe for å redde oss fra fremtiden.Men la oss være helt ærlige, og jeg vet at dere skjønner hvem jeg snakker om!
De sniker inn nye regler og rutiner i landet vårt, lager vitser om oss, og liker ikke at vi vitser tilbake.
De banker oss gjerne gul og blå, og lever i sin egen eventyrverden!

Utseendemessig ser de fleste kanskje mer dumme og kanskje noen få også mer søt enn farlig! Men la oss ikke lure! Vi har med mennesker som har skadet Norge, tatt over landet vårt, og tatt fra oss mye!
Enda verre er, i tillegg til diversje regler, så har vi også måtte ta i mot en god del annet drit fra de.. De har forandret mediabildet, og er på god vei til å gi det hele norske lands befolkning en skikkelig gammeldags voldtekt som vil ramme oss alle!

De er stolte av seg selv, men ikke nødvendigvis de smarteste! Og jeg vet at jeg nå virkelig kan virke dømmende, men disse menneskene er ikke mennesker! De er fra en annen planet, som har et litt annet kvinnesyn enn vi i Norge, og jeg syns vi skal kaste dem alle ut, før katastrofen blir så ille som den en gang har vært!
Brenn alt de har, alt de ser på som hellig, og pælm de ut, og tilbake der de hører hjemme!
Disse dildoene er ikke kommet på besøk, de har tenkt på bli...Ja, kjære nordmenn - Jeg snakker selvfølgelig om svenskene!
De som har trådd Pippi Langstrømpe og Carola på oss, og utalelige sugne Hits For Kids-låter!
Save the country, before we all die! Norges seriøsitet står i fare! Og jeg er kjempeopptatt av ære og seriøsitet!

Vi reblogges! :-D


12.02.2012, 17:44

Ikke drøm om det, gjør det.
Livet er som en berg og dalbane, det er opp og nedturer. Til tider kan det være gøy og spennende, andre ganger mer ubehagelig og psykisk utfordrende.Noen takler det bedre, andre ikke fult så bra.
Alt fra vi er små som grus starter det, i begynnelsen er vi for små til å fatte det,
men når vi eldres mer og mer blir det stadig mer et faktum for oss fleste.

Mennesker er drømmenes individer. Ingen tvil!
Noen drømmer om den perfekte familie, andre drømmer om å bli superman, og noen drømmer om å gjøre livet til et mer fredelig og bedre, renere sted.

Ingen drømmer oppfylles ved å bare drømme de!
Men det er klart, hva er vel sjansen for at vi lykkes?

Hvor stor er vel ikke oddsen for at du knuses og vrakes totalt?
Det tryggeste kan til tider føles å bare beholde drømmen som en drøm?
Samtidlig lever vi bare en gang, og når du ligger der, er det over...Det er nå du har muligheten.
Enten du drømmer om å bli den nye Marilyn Manson eller Lady Gaga...
Enten du drømmer å bli verdens vakreste, eller verdens mest fryktede...
Enten du drømmer om å møte drømmepartneren din, og kanskje stifte en familie...
Enten du drømmer om å reise jorda rundt, eller bare til Hamar...
Enten du drømmer om å stå frem som den du er, og bli akseptert, og få ekte venner...
Eller om du drømmer om å utrydde fattigdom, krig, terror og elendighet...
Eller noe helt, helt annet...

Vi vet selvfølgelig ingenting sikkert. Det kan alltid hende at det går bra å bare holde deg taus og rolig, i dette liv, og bare håpe at drømmen kommer av seg selv, - selv om sannsynligheten er meget lav.
Og vi kan jo hende at vi gjennoppstår etter vi dør- Og at du kanskje er et sterkere og psykisk tøffere menneske da...
Men kjære deg, vil du virkelig ta sjansen på å la drømmen din passere?Kjære deg... Våg, kjemp, gi aldri opp!
Se deg ikke tilbake, på alt du har feilet på før, lær av dine feil, men ikke la de stoppe deg.
Tro på deg selv, så vil også andre støtte deg og tro på deg, og hjelpe deg så langt de rekker!
Ingenting blir til av å gjøre ingenting, noe blir til av å gjøre noe, og noe kan til tider lage alt!

Vi reblogges!


Ps: God morsdag til alle mødre i hele verden! <3


11.02.2012, 23:16

Har du tenkt på at hver eneste gang du vinner litt i Lotto, er det alltid noen som går konkurs et sted i verden?
Har du noen gang tenkt på at hver gang du tenner en sigarett, er det en hel familie som sørger over et forsvunnet liv?

Tenker du noen gang på at hver gang du klager over maten du spiser så dør noen av sult ett sted, og noen andre av hjertestopp på grunn av for mye fett et annet sted?


For hver gang du leker at seigmenn har homsesex er det noen som lider av alvorlig form for diabetes?

Eller hva med at hver gang du ler av noe, er det noen som gråter av noe helt annet?
For ikke å snakke om, hver gang du stifter et nytt bekjentskap, så er det noen som skiller lag?
For hver gang noen fødes til denne verden, er det noen andre som forlater oss?

Har du tenkt på at hver gang du drikker deg full, er det noen ensomme barn i verden, også i Norge som forhater alkohol mens foreldrene deres banker og voldtar hverandre?

Og til sist, for hver gang noen rakker ned på meg her på bloggen, så går jeg egentlig bare mer opp i status?
For hver sure mine du får av meg, desto større glede får jeg av deg?
For hvert menneske som dør, blir det mer mat og drikke til alle andre?

Og at desto mer du spiser sur sitron, slikker jeg min søte, røde saft?

Og at for hver gang noe avsluttes så er det noe som nettopp har startet?
Ok, nå er jeg seriøs. Dette er slutten:
For hver eneste gang du gir dine venner klemmer og kjærlighet, så gjør du verden et hakke bedre sted? :-)
And then: For hver gang noe ondt skjer, skjer det også noe godt! Ok, t-skja mi sier stopp!

Sjablais folkens!
Vi reblogges!1
11.02.2012, 20:42

Velkommen til innlegg nummer 786!
786 er ikke noe mer eller mindre spessielt tall enn noen andre, det er ikke noe jubieleum, og det er mindre spessielt innlegg dette også skal utarte seg til å ende opp som! Hasta i pastaen-lavistaen! Faen..

Jeg skal sende en Blu Ray-plate inn i spilleren, og på menyen i dag står det... Samme som i går; spagetti med kjøttboller! Men med noe jeg ikke hadde i kjøleskapet i går; opprevet ost!


Tenk, at om cirka 24 timer kommer dette ut fra rumpa mi, formet som bæsj!
Det syns jeg er litt varmende og koselig å tenke på! At alt dette skal inn og gjennom meg, på en safari liksom! Det er litt rart å tenke på ^^

Også skal også dette tivoliet på turne, og ende opp som dritt også!:


Alt på strak arm og hele pakka! Er jeg ikke flink dere? ;-)
Vi reblogges! KOS OG KLEMZ!


11.02.2012, 18:45

Epedemi, lost identity, virus, dead!
Ord som freaker ut enhver stakkars sjel.
Tenk deg, hva er det verste du kan forrestille deg?


(Bilde: filmweb.no)

Hvor mye frykter vi ikke sykdommer egentlig? Hvor mye frykter ikke enkelte av oss enelte grupper mennesker og nye ting generelt som de vet lite om! Det som virker minst skremmende, spessielt på en del unge må vel være å miste identiten sin.
For sant nok virker det som om veldig mange unge stjeler andres identitet, ikke stjeler den, men mange ødelegger gjerne andres identiteter, med å rakke ned på selvtillitten og få de til å tro at det er "sånn herre" du skal se ut og "dette herre" du skal mene i stede for! TRO PÅ GUD ELLER ELSK JUSTIN BIEBER OG DU KOMMER TIL HIMMELEN!

Vel, dagens tema er zombier!
Zombier er kort fortalt døde mennesker som rører på seg og spiser andre. De er grotesk ute etter mennesker og dyr, men en uskrevet zombieregel er; Zombier spiser ikke zombier!
Det er ikke ofte man ser zombier gå ut og lufte hunden sin, måke snø, sole seg på solarium, stemme på Melodi Grand Prix-finalister, poke andre på facebook, og det er ikke mange zombier som har deltatt i "X-factor"!
Det siste er synd, for er det noen som har den rette x-factoren inne, så er det zombier!

Zombier er enda ikke en veldig utbredt epedemi i Norge, men den fins! I 2008 kom den norske splatterfilmen "Død snø", ut etter undertegnedes mening så er den filmen en av de beste norske filmene som er skutt og vist ever!
Originalt var egentlig zombier veldig kjedelige og ufarlige kryp. De gikk svært langsomt, og man kunne lett gå fra de. Originalt er zombier langsomme og treige døde mennesker som var ute etter å spise alle andre, utenom "sine egne".


(Bilde: www.telegraph.co.uk)

I dag har verden vært vitne til løpende zombier, emosjonelle og følsomme zombier, trailerkjørende zombier (også populært kalt trønderfaen), og zombier som kan håndtere skuddvåpen! Jippikaykeymotherfuckers!

Skal man tro skaperne av "Død snø" så var faktisk Trond Giske en av ett par kjendiser som ble forespurt om han ville være zombiestatist i denne filmen, det ble det ikke noe av. Synet av en egokåt Tone Damli Aaberget på ryggen på en prkåt zombieminister haddet ødelagt alt!

Apropo de mindre skarpe knivene i skuffen; Til tross for at zombier i likhet med eventyrboka "Bibelen" faktisk er oppdiktet, så skal det sies at selv veldig mange oppegående mennesker på denne døende planeten har tatt visse forhåndsregler for å ikke la seg smitte av epedemien, forså å ende opp som en zombie som kanskje noen i nærmeste familien må skyte hode av med nærmeste hagle i veboden!

Da ønsker jeg alle sammen en zombiefin kveld!
Vi reblogges!


Les mer i arkivet » Mai 2018 » April 2018 » Mars 2018

Aylar Von Kuklinski
I know that I`m not so beautiful, sweet and pretty... BUT, I still belivie in myselv, and I know who I am. Do you?FORSIDE

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...