hits

31.01.2011, 19:36

Trenger tre utfordringer!
Jeg skal i løpet av neste uke lage en video, hvor jeg fullfører 3 utfordringer som DERE finner på.

Hva vil dere se meg prøve? Er villig til å gjøre mye rart, selvfølgelig innenfor visse regler og grenser.

(Bare et veldig, random, random bilde av meg selv tatt av ei venninne, i høst. Vil bare legge ut dette her fordi jeg hater meg selv så inntenst og elsker å drite meg lodrett og vannrett ut samtidlig....)

Så kom med forslag, ikke spar på fantasien! Psyk hjernen deres tom for det verste dere har!

Minner om at jeg svarer på spørsmål på spørrerunden i morgen over video. Klikk på linken under for å komme til innlegget spørsmål fortsatt kan postes:
http://fullstendigkaos.blogg.no/1296178082_sprrerunde_jeg_svarer.html

VI BLOGGES FOR SVARTE!


31.01.2011, 12:12

Det er med et tungt hjerte jeg i dag leste at mannen bak blant annet kjenningsmelodien til James Bond-filmene, John Barry gikk bort i går den 30. januar 2011, av hjertestans.

Utenom James Bond-filmene laget han også musikken for "Dansen med ulver" samt en rekke flere verdenskjente låter/melodier.Dette er med andre ord en nokså lei dag for mange musikk og filmelskere verden over, blant annet meg selv.

Trykk her for en mer komlplett oversikt over filmer John Barry har komponert musikk for!

Ønsker alle en kjempefin dag videre, i morgen svarer jeg på spørsmålene dere har sendt inn til spørrerunden.
Fortsatt ikke sendt spørsmål? Klikk på linken under:
http://fullstendigkaos.blogg.no/1296178082_sprrerunde_jeg_svarer.html

ALT blir besvart på video!

Er også en mulig jeg oppdaterer bloggen alerede igjen i dag med et videointervju med en veldig søt og kul venninne av meg, men det kan jeg ikke garangtere her og nå.

Vi blogges1
30.01.2011, 23:37

Da var enda en søndag i mitt liv snart historie. Og mange nordmenn har enten lagt seg eller er på vei til å gjøre det i frykt for å forsove seg til skolen eller jobben, forså å bli skutt huden full av kjeft av læreren/sjefen (eventuelt rektor :P).

Jeg er ikke så redd for det, men legger meg likevel. Skal bli med en kontaktperson som hjelper meg med å få jobb, til posten i morgen, hvor jeg var utplasser hver fredag i 2 år for 2 år siden på Videregående. Nå ser det ut til at jeg skal jobbe i posten på Oppdal hver onsdag og torsdag. Har vært uten jobb og skole i ca 3 måneder, blant annet på grunn av veldig alvorlige og tunge deprisjoner som nesten har tatt livet av meg i høst, gikk så langt at jeg var i ferd med å skrive avskjedsbrev til venner og familie... Men det er heldigvis tilbakelagt nå, jeg har det noe bedre og er klar for nye utfordringer i hverdagen. Greit da at jeg starter med to dager i uken, da jeg fort har en tenndens til å bli noe fortere utslitt, tom, og i dårlig humør enn folk flest...


(Fant en fin god natt-video jeg vil dele med mine lesere og gode venner)


Ønsker alle sammen en kjempefin og god natt. Glad for at dere gidder å lese bloggen min jeg. Fortsett å ta kontakt vist det er noe!

Vi blogges.

 


30.01.2011, 09:31

Har tenkt å kåre fire blogger, i hver sin kategori.

- Den kuleste
- Den smarteste
- Den mest originale
- Og den mest bimboe

Vil du være med, og risikere å bli kåret til en av disse kategoriene? Alt du trenger å gjøre er å kommentere dette innlegget, ved å linke til din egen blogg!

I tillegg vil jeg komme til å skrive litt om andre blogger som ikke nådde helt opp til noen av kategoriene, skrive litt hva jeg likte og eventuelt ikke!

Kåringene skjer førstkommende søndag om 1 uke!

Vi blogges!


30.01.2011, 06:40

Er  noe jeg har lurt  på i mange, mange år. Har en slags fobi som har preget meg sterkt i årevis, jeg har søkt på google og finner ikke lignende fobier på hele nettet, så begynner å tro at jeg er alene om dette i verden....

Saken er at jeg har en slags frisørfobi. Altså ikke en fobi mot frisører, men mot ting som har med hårpleie å gjøre.
Jeg er ikke redd for sakser eller barbermaskiner, men bare noen snakker om ting knyttet til hårfarving, gele, striping og lignende blir jeg svimmel, hører en lys ubehagelig lyd i hode, og jeg ser som regel ikke noe en stund, i verste fall kan jeg svime av, forså å kanskje kaste opp før eller etter.

Jeg fyller 20 år i juni, og jeg har ikke vært til en ekte frisør siden tidlig på barneskolen. I flere år er det min mor som har tatt håret mitt, med barbermaskin på badet.

Husker godt 10 årsdagen min for snart 10 år siden, jeg satt i en frisørsalong, satt og så på en eller annen barne-film mens jeg fikk klippet håret, jeg husker at jeg tidlig den dagen ble noe svimmel og varm i topplokket, men prøvde å holde meg hard og late som ikke noe. Til slutt svimte jeg av i salongen. Og da jeg våknet klarte jeg til min store forskrekkelse å fylle nesten hele gulvet med spy...

Jeg aner ikke hva som gjør at jeg sliter sånn med dette, jeg har ikke en gang hatt noen traumatiske opplevelser av det jeg kan huske med frisører. Likevel ble det til at jeg hadde kastet opp flere ganger hos frisøren de gangene jeg fortsatt gikk dit...

Dette er noe som preger meg enda selv om jeg ikke går til frisør lenger...
Da jeg gikk enten første eller andre året på videregående og skulle ha samfunnsfag så slet samfunnsfaglæreren med å finne et ledig klasserom, så det ble til at vi skulle ha samfunnsfag time inne på klasserommet til frisørklassen. Han visst ikke om min fobi...

Det gikk cirka 10 minutter før jeg skjønte at jeg måtte ut, alle hårmaskinene, flaskene, parykkene og lignende hadde gjort meg svimmel og temmelig og varm i trøya, så etter at jeg noen minutter hadde prøvd å holde meg hard turte jeg omsider å rekke opp hånden og spørre læreren om han kunne bli med meg en tur utenfor fordi jeg skulle fortelle han noe. Heldigvis var denne læreren en meget grei fyr, så han ble med ut og fikk høre hva jeg hadde å si, han så vel også at jeg var noe blek så skjønte nok at det var noe. Da vi gikk ut så ble han selvfølgelig noe forbauset av å høre om mine vansker, og lovet å finne et annet klasserom enn frisørrommet neste gang, resten av timen ble jeg sittende i kantinen på videregående for å komme meg til hektene igjen mens de 5-7 andre (var i en liten gruppe bare som hadde engelsk) fortsatte timen...

Sist jeg merket denne fobien på kroppen var ikke lenger siden enn i sommer, da jeg satt i andre etasjen på Rema 1000 i Oppdal (eller Aunasenteret som det egentlig kalles nå), og ventet på ei god venninne av meg som jeg tilfeldig så var inne hos frisøren. Dette er en veldig god venninne av meg, som jeg tenkte å sitte å vente på til hun kom ut, for å gi henne en klem og høre hvordan hun har det også videre, så jeg satt meg noen meter unna frisørsalongen og ventet på at hun kunne komme ut... Siden jeg hadde en mobiltelefon å fikle med, og i tillegg kunne velge å se ut mot Rema-butikken i stede for i retning mot frisøsalongen så gikk det noe greit en stund, men klarte likevel ikke å ignorere den helt. Så etter å ha sittet der ca en halv time måtte jeg forflytte meg utenfor butikken, kunne jo valgt å ikke vente på henne i hele tatt siden hun ikke visste at jeg venta på henne i hele tatt, men...
Så nå lurer jeg på om det er noen som kjenner seg noe igjen i dette, eller kjenner noen som har lignende vansker? Har ikke store vansker med sakser eller lignende, elsker Saw-filmene og slike filmer. Men ting som gjør meg svimmel er bare det å se noen ta på slike plastgreier eller noe på hode mens man tørker håret eller hva mann gjør, å høre eller se noen farge håret, kort sagt nesten ALT med hårpleie gjør meg svimmel og jeg kjenner også at jeg nå ikke bør tenke for mye på tingene jeg plages ved å bare tenke på for å nevne flere eksempler, fordi det gjør meg noe ukonfertabel.

Kort sagt, det er ikke klippingen som jeg sliter mest med, går kjempebra å ta håret hos mamma, men tanken på nesten alt annet innen frisør, farging, striping, gele, også videre gjør meg kvalm, varm og svimmel...

Har tenkt en stund på om min diagnose asperger syndrom (en form for autisme), kan ha en finger med dette å gjøre, har lest og hørt at folk med min diagnose sliter med en god del ting folk flest tar som en selvfølge, og har null problemer med...

Ønsker alle sammen en god dag. Vi blogges!


29.01.2011, 11:35

For noen dager siden kunne jeg melde at jeg skal svare på spørsmål fra dere som dere sender inn den 15. februar. Trodde da at jeg kom til å få svært lite spørsmål fra folk så derfor jeg satte datoen så langt frem i tid. Men så har bare spørsmålene haglet inn, noe jeg setter sykt stor pris på.

Så siden jeg har fått så mange gode spørsmål vil jeg svare alerede tirsdag, 1. februar!
Fortsett gjerne å sende inn spørsmål på innlegget jeg linker til her:
http://fullstendigkaos.blogg.no/1296178082_sprrerunde_jeg_svarer.html

Som sagt, svarer på det aller meste, er ikke noen fyr som legger skjul på ting!
Vi blogges!


29.01.2011, 08:19

Det har nylig dukket opp enda en form for virus på facebook.
Får du en melding på facebookchatten fra en eller annen venn/bekjent hvor det foreksempel kan stå" Hahaha, foto" etterfulgt av en link til et "bilde", IKKE TRYKK PÅ LINKEN.

Denne meldingen er mest sannsynlig IKKE noe vedkommende i fb-chatten har skrevet selv, siden det er snakk om virus. Så hver oppmerksom på dette!

Vil forresten igjen minne om spørrerunden jeg skal ha her snart, svarer på ALT på video den 15. februar:
http://fullstendigkaos.blogg.no/1296178082_sprrerunde_jeg_svarer.html

Vi blogges!


29.01.2011, 07:39

Våknet nettopp, laget meg en kopp grønn te, og to brødskiver med leverpostei, skrudde på pcen til pappa, logget meg på blogg.no for jeg tenkte å dele en annen blogg med dere da jeg oppdaget at jeg jammen meg har steget på topplisten over bloggere i Oppdalsområdet! :-OVil bare si tusen takk til alle som gidder å ta seg bryet med å følge med, lese og glo! :)

Så var det til det jeg egentlig tenkte å dele med dere. Noen har sikkert fått med seg "Vanessa Nymans" videoblogg på youtube, samt den offisielle facebook-siden til tv-såpen Hotel Cæsar. Nå har rollefiguren som enda ikke har kommet inn i serien, kun i vignetten, fått seg blogg også. Merk at det er karakteren, og ikke skuespilleren som har det. Dette er ikke første gang Hotel Cæsar kjører på med den slags pr stunt, for en stund siden hadde også Pelle Krogstad-karakteren (spilt av Nikis Theophilakis) også egen bloggside med stadig oppdatert videoblogg.

Her har dere linken til "Vanessas" blogg(skriver Vanesse i hermetegn siden det strengt talt er en rollefigur i en tvserie): http://www.vanessanaked.com/

Hva jeg syns om dette? Jeg syns det bare er morsomt påfunn fra tv2 sin side! :) Søt er jo jenta også.
Her kan dere forresten se Vanessa Nyman (eller Marte Sæteren som skuespilleren heter) i den nye Cæsar-vignetten:Helt til slutt vil jeg minne om at jeg stiller til spørrerunde den 15. februar, klikk på linken under for å komme til innlegget hvor spørsmålene kan sendes til:
http://fullstendigkaos.blogg.no/1296178082_sprrerunde_jeg_svarer.html

Vi blogges! :)1
28.01.2011, 18:34

For snart fire år siden var DDE og spilte i Oppdal under en liten gratiskonsert på Statoil.
Den dagen var jeg så heldig å få intervjue Bjarne Brøndbo (vokalisten), og det intervjuet vil jeg gjerne dele med dere også:Ønsker alle sammen en kjempedigg helg! Vi blogges! :)


28.01.2011, 07:18

Har nettopp blitt utfordret av Maria Lee, skriventen til marieleeweb.blogg.no om å lage en liste over 10 ting jeg er takknemlig for.
Og det skal jeg med glede gjøre :)

- Jeg er først og fremst, mest takknemlig for mine beste venner i livet. Elsker dem alle sammen, vil ikke miste noen av dem.
- Jeg er takknemlig for at jeg er i live, og at jeg ble født. For ja, jeg har opplevd mye trist, deprimerende og vondt. Men også en del gode ting.
- Jeg er takknemlig for at jeg bor i en såpass trivelig og fortsatt trygg bygd som Oppdal er, selv om Oppdal er utrolig stygg når det kommer til fordommer/baksnakking så er likevel folk flest veldig trivelig. For ikke å snakke om fjellene og skogene i bygda. Allmannberget <3
- Jeg er takknemlig for at jeg er frisk, og ikke har noen farlige eller alvorlige sykdommer.
- Jeg er takknemlig for filmsamlingen min og ipoden min, hehe.
- Jeg er takknemlig for at facebook og msn finnes så jeg kan holde kontakten med venner og bekjente utenfor Oppdal, blant annet en av mine beste venner som bor såpass langt unna som i Kristiansand.
- Jeg er takknemlig for gothisk klær, sminke og musikk er oppfunnet! :) Akkurat som de 11 elskverdige bestevennene mine, samt familie og andre venner så er gothisk/rocka klær, sminke og musikk noe jeg ikke vil leve en dag uten.
- Jeg er takknemlig for at Norge fremdeles er et land uten krig og terrorisme.
- Jeg er takknemlig for at jeg er bifil, da jeg får flere å velge mellom.
- Jeg er takknemlig for mine evner innenfor tegning og film.

Vil utfordre alle sammen til å gjøre det samme som meg og Maria Lee, skriv en liste over 10 ting du er takknemlig for! :)

Da vil jeg ønske alle sammen en kjempefin fredag. Kjempeglad for at dere tar turen innom! :)
Vi blogges!


28.01.2011, 02:28

video:fullstendigsporre

Som sagt i videoen, den 15. februar svarer jeg på spørsmål dere måtte finne på å stille. Ikke spar på kruttet! Still akkurat de spørsmålene dere vil! :)

Vi blogges! :)

 


27.01.2011, 19:59

Har du noen gang levd en eller to dager uten musikk? Nope, for da hadde du vært DØD nemlig!
Jeg klarer i hvertfall meg ikke uten musikk i livet, bare må høre på musikk hver dag, ellers blir jeg temmelig lite grei å ha noe med å gjøre. Liker mye rart, alt fra Rune Rudberg til Marilyn Manson, men det går for tiden mest i gothisk musikk, og annen rock. Marilyn Manson, Nightwish, Ozzy Osbourne også videre...

Hadde tenkt å dele noen låter og musikkvideoer jeg liker jævla godt, merk at dette ikke er noen rangert toppliste, for det blir umulig. Men her her i hvertfall noen av de låtene jeg digger hardest nå for tiden.

Eminem feat. Rihanne - Love the way you lie:

Marilyn Manson - Tainted Love:

Marilyn Manson - My monkey:

Nightwish - The phantom of the opera:

Nightwish - Bye bye beautiful:

Marilyn Manson - Lunchbox:

Jokke & Valentinerne - Alt kan repeteres:

Jokke & Valentinerne - Alt kan repareres:

Jokke & Valentinerne - Paranoid:

Marilyn Manson - I dont like the drugs, but the drugs like me:

Rammstein - Sonne:


Rammstein - Ish will:


Jokke & Valentinerne - Bestevenn:

Jokke & Valentinerne - Billig lykke:

Hanna Pakarinen - Leave me alone:

Lordi - Hard rock hallelujah:

Eminem - Without me:


Eminem & Marilyn Manson - The way I am:

Marilyn Manson - Putting holes in happiness:

X Japan - I.V (musikkvideoen til en av de beste filmene som fins; "Saw IV" <3)

Med disse ønsker jeg alle mine lesere en god kveld. Tusen takk til alle sammen som gidder å lese, kommenter gjerne, lettere for meg å huske å besøke din blogg også om du kommenterer ;) Hehe. Fant forresten ut at jeg nettopp har gått fra nummer 6 til 4 på topplisten av bloggerne i Oppdal i dag, det er jo litt gøy da ;)


Kan forresten hende at jeg kommer med et nytt videointervju i løpet av kvelden eller morgendagen, med en meget søt og kjempekul venninne av meg som også blogger. Men uansett, vi blogges! :)


26.01.2011, 22:32


(Foto Andreas Flatås Storli "Lite søvn + dårlig kosthold øker sjansen for depresjon)

Føler du at du er ofte lei deg, deprimert og/eller sint.
Føler du at du knekker fort sammen, og at du tåler lite i livet?

Du er ikke alene.
Har i flere lange perioder selv vært plaget depresjoner, dårlig selvtillitt og skumle tanker (blant annet selvmordstanker som har kommet og gått alt oftere og oftere den siste tiden).
Nå er jeg i en periode hvor jeg føler at en god del ting går bedre og jeg er ikke så mye deprimert akkurat nå.
Det var jeg derimot i sommer, høst og vinter. Opplevde blant annet å være dødelig forelsket i to gode venner av meg i fjor, noe jeg er fortsatt, men var en god del verre før nyttår enn nå. Tenkte da som regel at alt sammen er skylden til disse ugjensidige og dermed vonde og vanskelige forelskelsene, og disse to forelskelsene var helt klart veldig mye av årsaken til depresjonene mine også, samt en del andre småting som hopet seg opp i høst.

Men det jeg ikke tenkte så mye på var at det kanskje kunne blitt bitte litt enklere for meg å takle disse vanskelige tingene om jeg i det miste hadde prøvet å ha litt bedre døgnrytme, sove litt mer, og kutte ned på dårlige uvaner innenfor godterier og annen umat.

Nå som sagt så føler jeg at jeg takler ting noen hakk bedre enn for noen uker siden. Men det har hendt noen få ganger også i løpet av denne januarmåneden at jeg har fått mindre gode tanker og lettere depresjoner. OG gangene jeg har fått det slik igjen i denne måneden har vært like etter at jeg nettopp har hivet i meg større doser søppel"mat" som godteri, pizza og brus som jeg har hatt i meg i dag, for å nevne ett eksempel, samt at jeg har sovet lite i natt. Derfor kjenner jeg meg nå noe deprimert, lei meg og lett irritabel, enda det egentlig ikke har skjedd noe spessielt vondt akkurat nå.

Så til alle som sliter med depresjoner så har jeg et tips med personlige erfaringer. Prøv og spis litt sunnere, prøv og sov litt, slapp av og prøv og gi litt faen, og gjerne gå deg en tur eller tren noe. Er ikke så mye som skal til for å føle seg litt bedre.
Disse rådene gjør nok ikke susen 100%, men virker det gjør det!

Ta det fra en som har erfart det selv veldig mange ganger!
Med det vil jeg ønske alle mine lesere en god natt. Vil dere skal vite at jeg er utrolig glad for at dere gidder å ta turen innom :) Da skal jeg snart finne sengen, skal til Trondheim i morgen da min lillesøster skal dit for å få regulering, og jeg er bare med for morro skyld siden jeg savner Trondheim, butikkene der og litt miljøforandring.
Vi blogges! :) God natt til alle sammen!1
26.01.2011, 11:35

Fikk akkurat lyst til å skrive litt om mine beste venner. Har perr dags dato 11 bestevenner i livet, folk jeg er utrolig glad i, og vil beskytte og ta godt vare på for evig og alltid.

Her ser dere 3 av dem, har dessverre bare bilde av meg selv og 3 av 11 av mine beste venner for øyeblikket, alle bildene er tatt for snart ett år siden, altså i sommer:


Meg og Elin :)


Meg og Rune :)


Meg og Ann Kristin :)

Hadde en utrolig tung og vond deprisjon i fjor, og hadde det ikke vært for spessielt de 11 bestevennene mine så vet jeg nesten ikke om jeg hadde levd i dag for å være ærlig.

Vennene sine skal mann ta godt vare på, støtte, hjelpe og tilbringe tid med mest mulig. Mitt budskap i dag er ta godt vare på de rundt deg, gi dem kjærlighet, hjelp og støtte i livet! Du vet aldri helt hvor lenge du har dem på jorden!

Utrolig glad i dere;

Rune <3
Deg har jeg kjent siden ungdomskolen snart 8 år nå! Kommer aldri til å glemme alle de gangene vi har diskutert alt fra film til sure sokker. Du har alltid vært en av de som har vært lettest å ha med å gjøre generelt med tanke på filmingen i 5 år, du har nesten aldri kommet for sent, du har vært utrolig god til å komme med egne innspill, ideer og tanker og du sier virkelig i fra vist det er noe du ikke liker, noe som aldri har hendt. Hehe. Du er SYKT forståelsesfull, snill og omtenksom, du har et utrolig stort hjerte. Du er en jævel å spille mot i tv-spill, har en del å ta igjen der, både når det kommer til skyting og bilkjøring. Lol. Tusen takk for 8 sykt gode og trofaste år. Utrolig glad i deg! 3

Helene <3
Selv om du er av de vennene jeg har kjent i kortest tid så er du likevel blitt desidert blant de jeg har best og oftest kontakt med. Kan ikke få sagt hvor glad jeg ble den gangen jeg slet med mitt i høst, da du sendte meg den mailen du sendte. Rart å tenke på at jeg har hatt deg tilfeldig på msn lista mi i 4 år uten at vi har snakket sammen før i slutten av i høst. Du er asolutt den jeg har snakket mest med den siste tiden, 6 timer videochat foreksempel er ikke akkurat noe jeg gidder med hvem som helst. Du skal også vite at jeg elsker bloggen din, er innom og sjekker flere ganger om dagen, er rett og slett blitt fan av bloggen din og deg! Du er så utrolig snill, morsom, smart og original. Gleder meg helt vilt til vi skal møtes in the real world utenfor nettet, forhåpentlig vis i påsken! Utrolig glad i deg! <3

Elin/Chevy <3:
Chevy, du er uten tvil den kuleste voksne personen som finnes i hele verden. Du har en syk form for humor, du bryr deg masse om at andre skal ha det bra, du er fantastisk sporty og modig, nærmest litt gal (på en positiv måte), og du skal vite at jeg setter stor pris på at jeg i løpet av fjoråret fikk møte deg og bli en av dine venner. Du er et fantastisk menneske å snakke med, gleder meg masse til vår og sommer nå til det blir mulighet for at vi kan gå noen trimturer igjen en gang du har tid og lyst igjen. Digger å se film med deg, selv når du nærmest setter hjertet i halsen på meg når du av og til setter i med et hyl når vi ser skrekk sammen hehe! Tusen takk for de gangene du har tatt meg inn i varmen de gangene jeg har vært utafor og trengt en god venn å snakke med, kommer aldri til å glemme hvor mye morro vi har hatt på såpass kort tid. Utrolig glad i deg! <3

Ann Kristin <3:
Du er uten tvil det mest rocka mennesket på din alder som lever her i Oppdal. Du har en FORFERDIGELIG GOD smak innen klær og musikk. Sagt det før, jeg rett og slett elsker stilen din. Du har også en utrolig form for fantasi og humor. Og du er fordømt god til å tegne tegninger som viser godt hvem du er med din fantasi og utråling. Husker godt de gangene du var på besøk til meg, spessielt da vi gikk barneskolen sammen, for ikke å snakke om de siste samtalene vi har hatt i år og i fjor!!! :-D Utrolig glad i deg! <3

Malin <3:
Du er en av de flere vennene jeg ikke har kjent så veldig lenge, men likevel snakket en god del med i de siste ukene. Er en stor ære å ha fått blitt kjent med deg, fått lov til å tegne deg og snakke med deg. Du er et utrolig varmt og godt medmenneske, som virkelig vil det beste for folk rundt deg. Du er ærlig, åpen og veldig lett å prate med. Rett og slett umulig å ikke bli fort glad i. Synes også det er utrolig kult at du også digger skrekkfilmer og at du også er en GTA-fan, selv om det bare er snakk om San Andreas, men digg med retro også :-) Elsker smaken og klesstilen din, også musikkstilen din har jeg stor respekt for. Tusen takk for at du vil være en av mine venner, gleder meg til vi eventuelt kan se en film eller noe en dag. Utrolig glad i deg! <3

Ingrid <3:
Ingrid, dette vet jeg du har fått høre en del ganger, men ikke tro at jeg skal slutte med det: Jeg elsker bildene dine, du er en fantastisk original, nytenkende og kreativ fotograf. Med tanke på din alder, og dine evner og kunnskaper så har du virkelig en flott fremtid i vente om du skulle ønske å tjene penger og jobbe med dette en eller annen gang. Du er også utrolig rettferdig og snill, du vil ikke at noen skal ha det vondt, og du rekker frem en vennlig hånd når det trengs. Du står for det du mener, og er en veldig ærlig og varmhjertet person som jeg er utrolig glad for å få lov å kalle en venn. Gleder meg til sommeren igjen da jeg håper at det blir rom for flere gåturer, du er som sagt utrolig god å snakke med ting og tang om, har også vært morsomt å være "barnevakten" din, hehe :) Utrolig glad i deg! <3

Kim Edward <3:
Deg har jeg akkurat som Helene dessverre ikke møtt utenfor nettet. Men gud bedre så mange, kule og gode samtaler vi har hatt i 5-6 år over facebook og msn nå. Før snakket vi en del om Hotel Cæsar og film, og nå veldig generelle ting :) Du er fordømt ærlig, rettferdig, tøff og snill. Du har utrolig originale meninger og syn på eventuelle problemløsninger som er fantastisk gode! Må også takke for alle de gangene du har hjulpet meg å laste ned sanger for meg, og jeg er glad for at jeg har fått hjulpet deg noen ganger også når du har trengt det. Gleder meg masse til nye samtaler vi skal ha fremover. Utrolig glad i deg! <3

Pia <3:
Først og fremst, tusen takk for alle morsomme samtaler vi har hatt både på det seriøste og mindre seriøste plan. Du er utrolig morsom og god å prate med om litt av hvert. Er veldig glad for at du har giddet å bli med i en av filmene mine, håper virkelig at du vil bli med i flere filmer i løpet av året, du inponerer veldig! Du er også fantastisk til å blogge, prøver å sjekke ut bloggen din hver dag, selv om det er en stund siden du skrev sist nå. Litt irriterende at du har slått meg et par ganger for mye i diversje msn-utfordringer, men pytt pytt. Hihi. Utrolig glad i deg! <3

Linda <3:
Kjempesnill og trofast venninne som jeg er kjempeglad i, og glad for å ha blitt så godt kjent med, du er en kjempegod skuespiller, en kjempeflink sangerinne, og veldig god venn å ha. Du er også sykt god til å tegne. Du bryr deg virkelig om andres beste, og er veldig smart og vennlig. Utrolig glad i deg! <3

Ragnar Johan <3:
Først og fremst, tusen takk for at jeg fikk den store æren å lage reklame film for Trønder Team siden din. Du har vært fantastisk å jobbe med, du har vært klar på dine ønsker, og samtidlig vært veldig åpen for at jeg kunne komme med egne synspunkt og muligheten til å endre på noe. Jeg har også funnet fort ut at jeg kan komme på døra di vist jeg trenger å snakke med noen, du har en fantastisk original og smart metode å hjelpe folk med vanskeligheter. Og det setter jeg stor pris på. Du har også fantastisk god humor, du er kanskje den jeg har ledd best med de siste ukene! Utrolig glad i deg! <3

Victoria <3:
Om du ikke er det, så er du i hvertfall blant de absolutt modigste personene jeg har møtt når det kommer til å være dønn ærlig og si ting som det er. Ærlighet og åpenhet er utrolig viktige og gode egenskaper. Du er fantastisk omtenksom og snill, veldig god til å spille på film, for ikke å snakke om å komme med gode replikker og innspill. Har vært en stor glede å sett på film sammen med deg, og håper ikke det er så lenge til vi møtes. Alt for lenge siden sist nå syns jeg. Utrolig glad i deg! <3

Tørris <3:
Siden du er min bror er du udiskutabelt den vennen jeg har kjent og hatt lengst i livet. Du kan som alle andre småsøsken være noe irriterende, men likevel er du den snilleste og flotteste lillebroren jeg kunne fått i livet. Du vet jeg digger å se film med deg, og beklager vist du syns jeg maser litt for ofte på deg om du vil bli med å se en film eller spille et tv-spill, hehe. Du er veldig ærlig og fantastisk snill, og du er veldig moden på riktig måte med tanke på alderen du er i. Du har en humor som ikke fins i nærheten av hos noen som helst andre, den er fantastisk teit, og det liker jeg! Tusen takk for at du er min bror, og bestevenn! Utrolig glad i deg! <3

TIL DERE ALLE 12: Merk dere at rekkefølgen er skrevet tilfeldig og at for meg er dere alle sammen best på hver sin måte. Dere kan alltid komme til meg, jeg vil alltid stille opp best mulig for dere alle, for jeg er så utrolig glad i dere, og vil at dere skal ha det bra hele tiden. ELSKER DERE! Og det mener jeg!


Vil også si til alle dere andre kjempegode vennene jeg har som ikke er nevnt her, utrolig glad i dere også, det må aldri tviles på! :)


25.01.2011, 15:07

I går startet det på igjen. En splitter ny sesong av Hotel Cæsar hadde i går kveld premiere på Tv2 klokken 19.30.
I den forbinnelse har jeg nå i dag via msn intervjuet hele Norges Hotel Cæsar-fan nummer 1; Karl Wilhelm Klevan.

For en del er nok Karl Wilhelm et kjent navn. For noen år siden startet han en egen serie selv på youtube som het "Hotel Klevan", som var en internett-serie til ære for Hotel Cæsar.


(Foto: Tore Waskaas, bilde er selv redigert av Karl Wilhelm (bildet, til høyre, som her står sammen med Marianne Westby som i Hotel Cæsar spiller den onde karakter Cathrine Hove))

Det startet nyåret 2008. Karl var utrolig fascinert av vignetten til Hotel Cæsar, så han ville lage en lignende selv. Han begynte i det små med enkle bilder, lyd, slide-effekt ... Og etterhvert lagde han små tilfeldige klipp som ble til hele episoder. Klevan lagde så en sesong ,1 med 4 episoder, for gøy. Da han fikk en god del positiv respons på blant annet youtube, bestemte han seg for å lage en sesong 2 som ble på 8 episoder. Og slik fortsatte det!

Hotel Cæsar hadde senere i 2008 en konkurranse der man kunne vinne VIP til Åpen dag, Klevan sendte inn link til "Hotel Klevan" til Tv2, og på den måten ble han også oppdaget av media.

Senere på høsten 2008 var sesong 3 ferdig som han la ut som siste sesong på 7 episoder. Men til tross for dette klarte han heldigvis ikke å stoppe, så det ble også laget en sesong 4, en sesong han selv mener løftet ting et hakk opp, vignetten ble på sitt beste, musikken ble enda mer på plass etc. Og sesong 4 hadde så mye som 10 episoder, hvor alle episodene som i også de andre sesongene var på cirka 5 minutter, hvor det å skulle sett hele internettserien ville tatt cirka 140 minutter, da det ble laget 30 episoder totalt.


Her har dere intervjuet med han: :)

Hvor lenge du har sett på Hotel Cæsar?
- Siden 2001, men har sett alle tidligere episoder på nett.

Hvorfor følger du med på serien?
- Man blir glad i personene og man liker å følge dem og se hva som skjer. Historiene gjenspeiler ofte samfunnet. Har man sett en episode så må man bare se neste, og sånn fortsetter det.

Hva syns du om årets første episode som gikk på luften i går kveld?
- Jeg er veldig fornøyd. Merker at alt er løftet et hakk opp. Kvaliteten, kameravinklene, skuespillerne, lys og alt. Jeg ser frem til utover våren.

Hvem er din favorittkarakter i serien, og hvorfor. Det trenger ikke være blant de som er med nå, kan også være blant tidligere karakterer.
- Min favoritt karakter er Benedicte. Uansett. Hun var utrolig morsom, bestemt og selvstendig. Jeg likte personligheten og væremåten. Er det noen jeg vil skal komme tilbake så er det henne.

Har du noe favoritt episode eller høydepunkt?
- Det er så mange, men en av høydepunktene var når Cathrine klikket totalt i lobbyen og måtte bli bært ut.

Gjennom alle 12 årene har det som du nevnte tidligere vært en del temaer og historier som gjenspeiler samfunnet. Blant annet en del skillsmisser, for ikke å snakke om alkoholisme. Er det et spessielt tema som har fenget deg mer enn noe annet?
- Jeg likte veldig godt forholdet mellom Benedicte og Julian hvor Benedicte nærmest var hans slave, når han mishandlet henne og alt. For det skjer faktisk rundt omkring her i Norge. Det var spennende og realistisk.

I de siste årene, har du vært en del i media, blant annet på tv2-nyhetene, men også en del andre ting. Hvordan har det vært å være i media som norges største cæsar fan? Har det forandret noe?
- Jeg var jo bare 13 år når jeg var på TV2 Nyhetene og det var veldig stort for meg. Det var en av de største opplevelsene i livet mitt. Å være såpass mye i media ut av det har vært utrolig gøy og lærerikt. Cæsar og alt som har skjedd har så klart forandret på livet mitt, jeg hadde helt sikkert vært litt annerledes om jeg aldri hadde fått vært der den første gangen.

Har det noen gang hendt at du har blitt lei og vurdert å slutte å fulge med på serien?
- Nei, har alltid vært trofast! Skal veldig, veldig mye til for at jeg skal slutte å følge med.

Det er godt å høre. Har du mye cæsarfan-stoff eller lignende cæsareffekter hjemme?
- Ja, har en del. Både såper, kulepennner, bådekåpe, håndkle, nøkkelbånd etc.
Og forskjellige manus og sceneanvisninger jeg har fått der.

Hva med episoder, har du natt opp noe på video?
- Nei, har TV2 Sumo der jeg kan se alt.

Helt på slutten nå. Hvorfor skal folk som i dag ikke ser på Hotel Cæsar begynne å følge med?
- Fordi det er Norges lengstlevende såpeserie. Det er utrolig mange flinke skuespillere med, mange skuespillere i dag startet sin karriere der. Ikke minst så er det en fantastisk god serie med gode historier og karakterer. Mange gir ikke serien en sjanse, så klart noe er urealistisk og det er mye drama. Men, det er en såpe-serie, alt skal ikke være realistisk og det skal være drama. Mange dømmer serien før de i det hele tatt har sett den!


Tusen takk Karl for at du ville stille opp i dette intervjuet, og også tusen takk til alle som har tatt turen innom og lest dette innlegget! Vi blogges! :)0
24.01.2011, 07:22

Først og fremst vil jeg bare ønske dere alle en god uke og en fin mandag, enten den er blå, grå eller grønn. Hehe.
Har vært oppe i hele natt, hørt musikk, tegnet 3 tegninger, spilt litt xbox og nå har jeg nettopp koblet meg til nettet og sjekket ting jeg pleier å sjekke. Fant nettopp ut at jeg ligger som nummer seks av 55 bloggere i Oppdal, altså hjembygda mi, det er da ikke verst?Håper ikke noen ser på dette som skryt, eller egentlig det samme for meg. Syns bare dette var litt morsomt å ta vare på, til eventuelt senere.

Men, som jeg nevnte over så har jeg tegnet tre tegninger i natt, har ikke spurt de jeg har portrettert om jeg får lov å legge ut her på bloggen, men siden jeg har fått lov å legge ut på facebooksiden min som er offentlig så regner jeg med at det går bra her også:


Det var det jeg hadde å skrive her og nå, om en time skal jeg på videregående en liten time, bare en engelsktime også er det hjem og gjøre hva jeg vil igjen. Har kun engelsk den første timen på mandager, utenom det har jeg verken skole eller jobb i skrivende stund...
Forresten, vist noen ønsker å tegnes så ta gjerne kontakt, jeg tegner folk gratis når jeg har tid, som regel alltid! :)

Vi snakkes!


23.01.2011, 20:30

Har for tiden sett meg utrolig lei på jenter som snakker nedsettende om guttekjønnet og omvendt.
I følge mange jenter (ikke alle, heldigvis) er menn ufølsomme, ubrukelige og gratise! Og dette går like mye en vei, som den andre veien. Dagens innlegg handler om kjønnsfordommer!


5 ufølsomme/negative/fæle/falske sider ved jenter:

1 - OVERDREVEN BRUK AV SØTE, GODE ORD!
Mange jenter/kvinner har en stor tenndens til å bruke en god del overdreven bruk av gode, søte og snille ord om veldig mange. Foreksempel kan en jente eller kvinne fint si "jeg elsker deg" til en venn som hun ikke nødvendigvis har følser for. Kort fortalt; mange ganger en jente bruker ordet "elsker" til noen så betyr det enten at hun bryr seg om vedkommende, men kun som en vanlig venn, eller så kan mange jenter også fint si at hun er glad i noen for at hun egentlig bare synes synd i noen! Og hvor sårende er det ikke å eventuelt finne ut at du har fått falske forhåpninger, vist du foreksempel har forelsket deg i denne jenten eller kvinnen som har sagt disse type replikker en del ganger?

Vist du syns synd i noen og ikke vil såre noen, så tenk på at det kan fort være mer sårende å finne ut at mann har missforstått og fått falske forhåpninger og tanker fremfor enn om du bare hadde vært mer ærlig, men selvsagt på en human og høffelig måte. POENGET ER: IKKE OVERDRIV MED FØLSESMESSIGE ORD!

2 - LIKE MANGE JENTER SOM GUTTER ER OGSÅ GRATIS/BILLIGE!
Jepp, det er veldig mange menn og gutter som flørter, kliner, kysser og har seg med flere kvinner. Men det finnes også i dag veldig mange JENTER OG KVINNER også som flørter, har seg, kliner og kysser på nesten hvem som helst. Så det finnes faktisk utrolig mange gratise/billige jenter også! Så tygg på denne dere jenter når dere en dag sitter og depper og syns at vi gutta er noen ufølsomme dyr!


3 - BAKSNAKKING!
Jenter er utrolig flinke til å baksnakke, spessielt hverandre. Tro meg, jeg har gått i blant annet en klasse på videregående et helt år, hvor jeg var den eneste gutten. Og jeg kan love at nesten alle jentene i klassen på ca. 10 baksnakket nesten alle. Jenter kan være SINNSYKT sjalue, og kan finne på å si de mest grusomme ting om hverandre; "Hun ligger med alle, til og med han nerden i 10B", "jeg er helt sikker på at om hun hadde vært litt mindre pen så hadde hun hatt de samme karakterene som oss i matte", "fy faen så du hvordan hun så ser ut eller, hun ser da ut som et maleri", "hun tror at hun er noe, bare fordi at hun er venn med Mathias, og fordi hun har de nye lakkskoene fra H&M"... OGSÅ VIDERE!!!! Hvorfor kan ikke dere jenter bare slåss som vi gutta og bli ferdig med det i stede for å ødelegge hverandre helt over lengre tid?
4 - FÅR ANDRE TIL Å SLÅ OPP!
Si meg at du ikke har hørt om en eneste jente som har fått en venn av seg til å slå opp for henne, og jeg tror deg ikke! Uansett hvor vanskelig det er å slå opp med en du har vært sammen med så kan det fort bli verre vist du ikke slår opp med han/henne selv. Uansett hvor dust vedkommende du har tenkt å slå opp med er, slå opp selv, IKKE FÅ NOEN ANDRE TIL Å GJØRE DET!


5 - FORDOMMER MOT MOTSATTE KJØNN
Jepp, akkurat som dere jenter finnes det også ufølsomme gutter, gratise gutter, dyriske gutter også videre.
Og for all del lag en gruppe på facebook! Nei, LAG FLERE OM DU VIL!
"Vi som syns at gutter er noen ufølsomme dyr", "Vi som hater at menn og gutter ikke har følser", "Vi som hater menn", "Hva er likheten mellom en skolisse og en mann? De benytter seg av flere hull samtidlig!", "Gutter/menn er noen snodige dyr"... Også videre... Vist dere syns det er sårende at gutter snakker nedsettende om kvihnnen, hvorfor synke på samme nivå? Og det finnes faktisk mange gutter og menn som er mer normale også, som ikke flørter, sjekker opp eller kliner og ligger med andre. Jeg er sikker på jeg at det er minst like mange kalde, "ufølsomme", billige (ogsåvidere) kvinner og jenter som gutter og menn! SÅ GROW UP!


Så var det gutta:
Alle disse 5 punktene for jentene gjelder også for oss. Rent bortsett fra at jeg føler jeg trygt kan si at spessielt punkt 1,3 og 4 er jentene litt mer ekstreme på, men når det kommer til punkt 5 (fordommer mot det motsatte kjønn), så er jeg nok redd for at vi guttene er (kanskje) verst på det punktet, selv om vi nok ikke skriver så mange statuser og grupper om hvor ufølsomme, ubrukelige, billige, dumme også videre jenter kan være (igjen; akkurat som menn)

Nå håper jeg ikke at noen føler seg tråkket på eller noe slik, for det er ikke meningen.
Mitt poeng og budskap TIL BEGGE KJØNN er at BEGGE KJØNNENE faktisk er AKKURAT LIKE ILLE eller; AKKURAT LIKE GODE! På hver sin måte, så slutt å sleng dritt om det andre kjønnet! Kjønnet ditt er ikke bedre, mindre feilfritt eller mindre sårende eller billig enn det andre! Begge kjønn har like mange feil og alvorlige uvaner! SÅ, FRED PÅ JORD?


22.01.2011, 13:10

video:runeintervju


Jezz, da var helgen her, og jeg er ute med mitt aller første bloggintervju.
I går intervjuet jeg en av mine absolutt nærmete og beste venner, Rune, for at jeg ønsker at dere skal bli litt mer kjent med den fantastiske skapningen av en bestevenn han er.

Ønsker dere alle en god helg! :)1
21.01.2011, 17:57

Heisann og god kveld alle sammen.
Fredag for faen!

I dag startet jeg "dagen" med å se to filmer fra 00.00 til ca 03-04 tiden begynte med den blodige filmen "Piranha" og avsluttet med "The last exorcism" den siste var litt skuffende, men den første var skitbra!

Men nok om det, som de fleste oppegående bør ha merket seg har jeg i løpet av siste tiden skifta litt beite, med tanke på klær og mote. Sminke og neglelakk er nærmest blitt hverdags!
Og mørke klær er blitt det.

Tenkte å vise dere mine nye armvarmere og min nyeste bukse som jeg har fått via www.manillusion.no, jakken jeg har på har dere vel sett før, den er fra www.darklands.no ;) Så da vet dere det!

Kommenter gjerne!
Vi snakkes!
Ønsker alle en jævlig god helg! :=)1
19.01.2011, 23:22

Vil bare ønske alle mine venner en god natt. Har egentlig ikke så mye å blogge om for tiden, men kan fortelle at jeg for tiden venter spent på ei ny bukse og en armvarmer som jeg håper kommer i morgen. Skal prøve å ta bilde og vise dere det vist jeg husker på det :)

Men så var det den største årsaken til at jeg tenkte å blogge i kveld. Er nemlig meldt meg på en bloggvurdering, på bloggen til en av mine absolutt beste venner Helene. Har reklamert litt for denne fantastiske bloggen litt før nyttår, men kan ikke få gjort det en gang for mye heller:) Vil på det aller største og varmeste ambefalle dere å ta en tur innom onlyhelene.blogg.no

Vi blogges mine venner!


Les mer i arkivet » Mai 2018 » April 2018 » Mars 2018

Aylar Von Kuklinski
I know that I`m not so beautiful, sweet and pretty... BUT, I still belivie in myselv, and I know who I am. Do you?FORSIDE

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...