27.06.2017, 20:00

Akkurat nå kjenner jeg at jeg er litt irritert, ja faktisk også litt sint. Jeg var for en liten stund siden en tur innom Youtube, noe jeg vanligvis pleier da jeg oppdaget noe jeg heldigvis ikke har til vane å oppdage alt for ofte enda. Jeg har nemlig fått min aller første klage om brudd på opphavsrettigheter, og det første jeg tenkte var at det kanskje var noen av de videoene hvor jeg hadde brukt litt av Marilyn Mansons musikk i bakgrunnen, for jeg har jo lagt ut en del av de for en tid siden. Og hvis det hadde vært DET så hadde jeg egentlig kunne skjønt det, og akseptert det. Men neida, det var ikke noe sånt.Alt i alt er det to videoer nå som det er snakk om, og begge er faktisk også blitt fjernet fra Youtube nå etter en juridisk klage fra noen fra Nordic Content Protection. Den første videoen som er blitt klaget på (og fjernet..) er den videoen jeg la ut for noen år siden hvor jeg viste frem alle autografene jeg hadde fått fra Hotel Cæsar til da. Og den andre videoen er den hvor jeg bladde i utklippsboka mi som inneholder diverse artikler og bilder som jeg for det meste hadde klipt ut fra Se&Hør.

Og nå sitter jeg her å tenker.. Kommer de også til å prøve å ta ned alle fan-bloggene der ute? Kommer de til å foreksempel ta ned den fan-gjengen som media (blant annet Tv2 selv) har skrevet om en del ganger de siste årene for sin Cæsar-entusiasme ved å blant annet ukentlig legge ut bilder på blogg.no fra serien, samt klipp på Youtube hvor de har reagert til enkelte episoder og hendelser. Disse fantastiske menneskene som Hotel Cæsar selv har invitert til å komme på besøk en rekke ganger etter at bloggene deres har blitt kjent, eller vil det bli gjort enkelte unntak for nettopp de?

Alt i alt kjenner jeg at jeg syns dette bare er helt hull i hode. Hadde jeg lagt ut video-klipp eller brukt noe av musikken til serien, så hadde jeg forstått det litt bedre. Men når det er noe så enkelt som at jeg blar i en fysisk bok jeg har satt sammen med artikler og sånn, eller noe så enkelt som noen bilder jeg har fått signert opp gjennom årene, og KUN det, da syns jeg altså at det hele er jævlig teit, og at noen  tar jobben sin litt for alvorlig, og kanskje heller burde finne noe annet å bruke tiden sin på.

Når det igjen er sagt. Jeg er så absolutt FOR at det skal finnes regler om rettigheter og opphav. Men her syns jeg likevel at noen har tatt et skritt for mye i en litt gal retning. Så.. Ja. Det var vel alt jeg hadde å komme med for denne gang. Har nettopp sendt en mail til han fyren fra NCP som har klaget inn disse videoene, hvor jeg blant annet har gjort det ganske klart hva jeg synes om denne saken, samtidig som jeg stilte han noen av de spørsmålene jeg nevnte over her nå, om de faktisk kommer til å gjøre visse forskjellsbehandlinger eller ikke.

Vurderer også å kontakte Youtube i håp om at disse to videoene kan få komme tilbake, men i første runde venter jeg nå på svar fra han fyren som altså har sendt inn disse to juridiske klagene.Mulig at jeg blir litt fraværende de neste dagene, innser nå etter i dag at jeg bør gå gjennom alt som eksisterer av videoer på Youtube hvor jeg bærer en og annen t-skjorte eller lignende med et og annet trykt bilde eller logo jeg ikke egentlig sitter med rettighetene til...#opphav #rettigheter #opphavsrettigheter #hotelcæsar #youtube #video #fan #blogger #frustrasjon #sinne #forskjellsbehandling #særbehandling #klage #mail #nordiccontentprotection #regler


26.06.2017, 22:04


25.06.2017, 17:52


22.06.2017, 21:54Hvem tror du egentlig at jeg er? Jeg mener, hvor godt "kjenner" dere meg sånn faktisk? Eventuelt - hvor godt tror du at du kjenner til min karakter utifra de få inntrykkene du har til nå hvis dette innlegget skulle vise seg å være ditt aller første?

En ting kan jeg røpe med en gang.. Av dere som først og fremst følger meg via sosiale media så kan jeg allerede fortelle at det er ingen av dere som helt kjenner meg. Selv om du anser deg selv som en fan og har sett og lest mer eller mindre alt jeg har lagt ut til må jeg har jeg nok likevel skuffe deg: Det er faktisk en del ting også om meg som ikke ligger på nett, og en del av det som ligger ute er en smule overdrevent, og noen ting må jeg bare innrømme at jeg simpelthen har diktet opp. Man skal med andre ting ta mye av det jeg skriver og sier i sosiale media med en viss klype salt. Til tider kan jeg simpelthen være selve definisjonen på "fake news", for å si det sånn xD

Men, jeg skal være helt ærlig med dere akkurat nå, det vil si - kinda. For nå har jeg tenkt å gi dere hele tolv opplysninger om meg selv hvor ti av de stemmer, mens to ikke. Så da er det opp til dere å gjette hva som er "fake news", og hva som ikke er det. Så da spørs det da - kjenner dere meg egentlig så godt som ihvertfall noen av dere liker å tro?

1. På 18-årsdagen min gikk jeg rundt med "18 år" i panna.

2. Jeg slo ned min egen bror en gang da jeg var ca. 11.

3. Nordfjordeid var det første stedet jeg reiste til helt på egenhånd.

4. Jeg ble kvitt jomfrudommen i en alder av 24 år.

5. Jeg elsker energidrikker.

6. Jeg har hatt med selveste Kristopher Schau i et par filmer jeg har laget.

7. Jeg har aldri vært full.

8. Jeg har vært medlem av SIAN (Stopp Islamiseringen av Norge) på Facebook.

9. Gjennom nesten hele ungdomskolen bidro jeg med å mobbe en av mine beste venner.

10. Jeg kan knapt snakke om ting som har mer frisering å gjøre uten å bli veldig svimmel.

11. Jeg har skrevet og utgitt en bok.

12. I perioder ELSKER jeg å stå foran speilet og studere meg selv.

Sånn. Da har jeg sagt mitt for denne gangen, nå er det altså opp til dere å finne ut av hvilke av disse påstandene som er sanne, og hvilke jeg bare har tatt rett ut av ræva..God jakt, og husk;
- Stay goregeous!
#fakenews #sant #løgn #usant #sannheten #fakta #påstander #ego #sex #jomfrudom #jomfru #alkohol #vold #sian #energidrikker #reise #tur #fobi #frisør #kroppskunst #mobbing #random


14.06.2017, 10:46

Okeida, så gjør jeg egentlig ikke det. Men akkurat nå er jeg DRITTLEI for jeg har gått fra det ene bildet til det andre ganske lenge nå, uten å helt klare å bestemme meg for hvilke(t) jeg skal gå for i et veldig simpelt innlegg som jeg kommer til å poste i løpet av morgendagen. Også blir jeg selvfølgelig aldri helt fornøyd når jeg sitter og redigerer heller. En ting som jeg spesielt har hengt meg ekstra oppi i dag er det faktum at jeg har litt dype øyne (altså at de går for langt innover), noe som gjerne gjør at det blir litt ekstra skygge akkurat på de områdene der.. Og jeg skal ikke en gang begynne å snakke om alt det som har med beskjæring, lys og kontrast, bildeskarphet og sånn drit å gjøre nå.. Så, bare sånn for "moro skyld" - her får dere to bilder jeg til slutt har bestemt meg for nå at jeg IKKE skal bruke i det ene blogg-innlegget dere kan vente dere i morgen:

Dere kan altså anse disse to mislykkede bildene over her som to "bortklipte scener" fra en "film" dere verken har sett eller hørt noe særlig om enda xD Hver-så-god, bare-hyggelig, og-så-videre..

JEG ER EN MISLYKKET BLOGGER!!

Nei.. Nå tror jeg rett og slett at jeg bare skal legge meg eller noe. Humøret mitt er ikke akkurat tipp-topp nå. Er på slike dager som denne her at jeg sitter og lurer - Hvorfor gidder jeg egentlig? Hvorfor legger jeg ikke bare opp alt som har med sosiale medier å gjøre og heller finner meg noe annet å fordrive tiden med? Jeg bare spør.

Liker du å knipse/ redigere bilder?

stay goregeous 


 #foto #photoshop #bilderedigering #perfeksjonisme #misnøye #misfornøyd #bilder #bilde #kontrast #lys #beskjæring #mørke #øyne #modell #frustrasjon #sinne #fokus #skarphet #mislykket


08.06.2017, 11:08

Så har det endelig skjedd. Folk har ventet på dette helt siden tidenes morgen. I generasjoner har folk kranglet og debattert, uten å komme noe særlig langt. Familier har gått tapt. Flere titalls kommuner har gått til grunne. Alt på grunn av et eneste spørsmål. Hva er egentlig best - banan eller leverpostei?.. I dag mine kvinner og menn, i dag er den store dag. For etter mye blod, svette og tårer er det endelig klart for å kåre den aller beste. Nå står de to rivalene side ved side, klar for en aller siste kamp.

Så, jeg spør dere igjen.. Hva er egentlig best - Banan eller leverpostei?BANAN eller LEVERPOSTEI?

stay goregeous 


 #banan #leverpostei #pålegg #mat #bær #episk #avstemning #avgjørelse #hverdag #dagligdags #humor #rival #konkurranse #konkurrent #nemesis #venner #fiender #tull #tøys #stabburet


03.06.2017, 14:31Nå har jeg omsider bestemt meg for å gjøre noe jeg egentlig har tenkt litt på en stund, men ikke helt klart å bestemme meg for hvordan. For gjennom mine snart 26 lange år på denne kloden har jeg som folk flest hatt en del forskjellige artister opp gjennom som jeg har sett opp til, digget, innimellom mislikt også likt igjen. Ikke alle har satt like sterke spor, men det er likevel noen som har kloret seg fast og blitt med meg i årevis.

Og det jeg tenkte at jeg skulle gjøre nå, og også skal gjøre, er å sette opp en aldri så liten liste over de fem artistene jeg liker best. Først vurderte jeg om jeg skulle ta med deres live-stemmer, personlige meninger og sånn inn i vurderingen, men jeg har kommet frem til at jeg for denne gang KUN skal fokusere på hvem jeg liker best å høre på i opptak. Og akkurat som et godt måltid skal vi også her ta for oss middagen før vi begynner med dessert.

V - Ozzy Osbourne

© Bildet er tatt fra metaladdicts.com

Favoritt låt: «Crazy train»
Favoritt album: «No More Tears»
Favoritt øyeblikk: I "The Osbournes" på MTV fikk vi en gang se en sekvens hvor Ozzy lå i en tannlege-stol nokså neddopet og greide klarte å ploppe ut med mye rart på nokså kort tid. Akkurat det var ikke helt uvanlig en gang i tiden når det kommer til akkurat han, men særlig den ene tannlege-sekvensen likte jeg altså veldig godt.
Favoritt quote: «Bubbles! Oh come on Sharon! I'm fucking Ozzy Osbourne, the Prince of fucking Darkness. Evil! Evil! What's fucking evil about a buttload of fucking bubbles!?»

IV - Lady Gaga

© Bildet er tatt fra npr.org

Favoritt låt: «Applause»
Favoritt album: «Joanne»
Favoritt øyeblikk: Pittelitt usikker, men mulig det må bli den David Bowie-tributen som hun gjorde på Grammy-utdelingen i 2016.
Favoritt quote: «I've learned love is like a brick, you can build a house or sink a dead body.»

III - Marilyn Manson

© Bildet er tatt fra rebloggy.com

Favoritt låt: «The fight song»
Favoritt album: «The Golden Age of Grotesque»
Favoritt øyeblikk: Intervjuet han gjorde med Michael Moore for "Bowling for Columbine".
Favoritt quote: «I'm fucking sick of people who always try to blame movies, bands, songs, or talk shows for whatever the fuck hits them today - teen suicides, drug overdoses or everything else. If someone is stupid enough to kill himself because of a song, then that's exactly what they deserve.»

II - Rune Rudberg

© Bildet er tatt fra dagbladet.no

Favoritt låt: «Kjære min engel»
Favoritt album: «På nye eventyr»
Favoritt øyeblikk: Her må det enten bli den gangen han stilte opp i "Asbjørn Brekke-show", eller når han dukket opp i "Rikets røst med Otto Jespersen" kort tid etter at det kjente og kjære nakenbildet av han og en ukjent blondine med et lite leketøy som hun kjørte oppi rumpa hans hadde havnet i så og si alles inboxer en stund.
Favoritt quote: «All pr er god pr.»

I - Alice Cooper

© Bildet er tatt fra teamrock.com

Favoritt låt: «How you gonna see me now»
Favoritt album: «From the Inside»
Favoritt øyeblikk: Alle de fantastiske henrettelsene han har vært utsatt for. Kanskje særlig en av de aller første gangene han ble satt i den "elektriske stol" under en av konsertene på 70-tallet(?) en gang etter å ha "mishandlet" en av de kvinnelige danserne på scenen med en pisk.
Favoritt quote: «I don't think you can shock an audience anymore. Me cutting my head off is a great illusion, but when you turn on CNN and there's a guy really getting his head cut off, it does dilute what I did.»

YES!! - Det var min artist-liste det. Helt avslutningsvis vil bare nok en gang få understreke at denne listen er først og fremst basert på hvem jeg stort sett hører mest på i opptak på Spotify, Itunes og sånn. For hadde jeg også måtte ta med hvordan de ser ut til å behandle fansen, hva slags live-stemme de har og etc., ja så er det ihvertfall tre av de som er på denne listen nå som måtte funnet seg i å ha byttet litt plass, for å si det sånn xD

Hvilke artister liker du best å høre på?

 stay goregeous #musikk #music #opptak #ozzyosbourne #marilynmanson #ladygaga #runerudberg #alicecooper #rock #metal #country #pop #danseband #liste #sang #låter #favoritter #lidenskap


31.05.2017, 21:21

Tiden går så alt for fort i godt selskap, syns dere ikke det? Her sitter jeg alene i sofaen og tenker for meg selv: "For en flott måned dette har vært". For ja, mai har utvilsomt vist seg å bli et langt og flott perlebånd, med mange herlige og dyrebare diamanter på slep. Og for å si det sånn: hvis noen på forhånd hadde sagt at jeg ville få en så god mai-måned dette året, ja så er jeg ikke sikker på om vedkommende hadde blitt trodd. For stort sett så har ikke akkurat mai vært en måned jeg har prissatt så veldig høyt tidligere.

Men en herlig måned har det altså vært, og i og med at var det noe jeg fikk høre en del som barn, så var det at en glede blir større om man deler den med enda flere, ja så skal jeg nok en gang gjøre nettopp det her og nå ved å ramse opp det som har vært i litt forskjellige kategorier.⊕ Månedens opptur ⊕ - Helt klart da jeg etter litt om og men valgte å sende blogg.no en mail hvor jeg pent ba om å få de forskjellige sperrene bloggen min har lidd litt under de siste 5 årene fjernet, og jeg fikk i svar at "nå er de fjernet". Etter den dagen har blogg-motivasjonen min reist seg et par hakk, og det samme har også blogg-statistikken da det er ca. 50 personer flere som er innom bloggen min fast hver eneste dag nå enn det har vært tidligere i år. Jeg har også fått meg et par nye blogg-venner, og ja, jeg har generelt hatt en veldig flott, produktiv og god blogg-periode. Tusen, tusen takk til alle som har vært innom den siste tiden, jeg er sånn halvveis glad i dere! :-)

⊕ Månedens nedtur ⊕ - Hehe, sitter og trekker litt på smilebåndet nå. For når dere ganske straks får vite hva som ihvertfall kanskje var den største nedturen denne måneden, så tror jeg dere skjønner hvor bra denne perioden til syvende og sist altså har vært for meg. Og jeg er ikke helt sikker, for jeg sliter litt å komme på noe, men må jeg likevel trekke frem noe så tenker jeg at det må bli "Little Nightmares", som dessverre ikke viste seg å være et så bra og spennende spill som jeg hadde håpet litt på forhånd.

Ja, også kan jeg vel også legge til at det er et par blogg-innlegg som jeg på forhånd hadde håpet på og også trodd skulle få ihvertfall litt større oppmerksomhet enn de har fått. Men man kan ikke få til alt man vil her i livet heller..

⊕ Månedens fornyelse ⊕ - Kanskje litt kjedelig, svar, men her må jeg nok svare mer eller mindre det samme som på "Månedens opptur", for det faktum at bloggen min har fått seg et slikt løft igjen har virkelig gjort meg veldig, veldig godt, og generelt gjort det lettere å stå opp om morgenen og sånn. For nå er det faktisk folk som kommenter og liker bloggen min igjen!!

⊕ Månedens høydepunkt ⊕ - Ja, jo. Det har kanskje blitt en del blogging om blogging den siste tiden. Men, tro det eller, ei, eller.. Nå tror jeg egentlig ikke dette kommer som noen overraskelse likevel, for det absolutte høydepunktet for hele denne fantastiske måneden var verken da blogg.no fjernet de forskjellige sperrene, det var ikke da jeg fikk mitt første seriøse tv-tilbud, det var ikke da jeg "vant" de utrolige ikoniske velkomst-stolpene fra Hotel Cæsar, og det var heller ikke da jeg karvet meg opp på topplisten for noen uker tilbake.

For, det er nemlig en ting som meier alle disse tingene ned i støvlene, og det var den helgen jeg fikk et MEGET etterlengtet og trivelig besøk fra verdens mest fantastiske bestevenn, Sara. Denne helgen ble kanskje ikke brukt til så veldig mye dristig og spennende, men gud bedre for en minnerik og bra helg det ble likevel. Bare det å få se henne igjen etter såpass mange år betydde uendelig masse for meg, og jeg håper så inderlig at det ikke er alt for lenge til vi møtes igjen. Sara, hvis du leser dette innlegget og denne setningen nå; Du vet det nok allerede, men jeg er ubeskrivelig glad i deg!!⊕ Noe jeg vil gjøre bedre neste måned ⊕ - Vi er snart ved veis ende, både når det kommer til denne måneden, og dette innlegget, men først er det en ting som gjenstår. Jepp, det er på tide å klipe seg litt forsiktig i skuldra, og sette seg et par mål for de neste 30 dagene som snart er i sving.

Og er det en ting jeg tenker veldig umiddelbart at jeg kan gjøre annerledes i juni så er det å bloggshoute færre gamle innlegg som jeg postet for et par år siden, og heller spare noen kroner på å shoute litt mindre, ved å først og fremst fokusere på de aller nyeste innleggene mine som jeg altså kommer til å lage og publisere i fremtiden.

Ehmm, og ja, så kan jeg kanskje bli litt flinkere til å prioritere kvalitet fremfor kvantitet igjen. For jeg skal ikke nekte for at det har blitt en del innlegg nå som først og fremst har vært laget for å lokke et viss antall folk innom bloggen min hver dag, slik at jeg skulle holde meg på en eller annen toppliste lengst mulig.

Hvordan har din mai-måned vært?

⊗ stay goregeous ⊗#mai #oppsummering #analyse #oppmuntrende #happy #lykke #opptur #topplista #hotelcæsar #bestevenn #besøk #littlenightmares #gaming #ps4 #overfladisk #juni #vennskap #glede


29.05.2017, 15:05


 
Man skulle kanskje ikke tro det, sa kjerringa, men jeg har vært både barn, tenåring og fjortis en gang i tiden. Og ikke bare har jeg gått livets skole, jeg har gått vanlig skole også. Tre stykk for å være nesepinlig korrekt. Barneskole, ungdomskole og videregående. 13 år har jeg svidd av på skolebenken, 13 år! Eller 11 da om man trekker i fra alle skulkedagene, samt alle timene jeg klarte å forsove meg..
 
Ja, jeg har gått på skole jeg vet dere. Og vet dere hva? I går tuslet jeg meg en tur ut av huset, forså å utsette både bein og lemmer for en aldri så liten tidsreise. Og kameraet tok jeg med meg. Ene og alene fordi dere nå skal få se hvor hen rævva mi har blødd de 13 årene jeg var lenket fast til skolebenken. Så skal det også sies at jeg er litt nysgjerrig på hvilken av de tre skolene jeg har gått på, som dere helst ville gått selv om dere KUN skulle fokusere på bygningens ytre.
 
⇓ VOLLAN SKOLE ⇓

 

 

 

 

 
⇓ OPPDAL UNGDOMSKOLE ⇓

 

 

 

 

 

 
⇓ OPPDAL VIDEREGÅENDE SKOLE: ⇓

 

 

 

 

 

 
Yezz, det var de tre skolene det. Personlig tror jeg at jeg må gå for Oppdal videregående først, også gi Vollan en andreplass, og... Ja, da sier det seg selv at ungdomskolen dessverre havner nederst. Nå skal det sies at jeg stort sett trivdes bedre på ungdomskolen enn jeg gjorde på barneskolen (altså Vollan), men ja, nå var det heldigvis ikke min trivsel vi skulle ta for oss akkurat denne gangen.
 
Hvilken skole syns du er penest?
 
⊗ stay goregeous ⊗
 

 #skole #vollan #vollanskole #oppdalungdomskole #ungdomskole #oppdalvideregåendeskole #oppdalvgs #oppdal #sørtrøndelag #skjønnhetskonkurranse #videregående #trøndelag #studie #foto


24.05.2017, 23:38

Nei altså, jeg tviler på at jeg er blant de første folk trekker frem om man tilfeldigvis skulle bli spurt om hvem man forbinder mest med reising her i verden. Det er ikke det at jeg misliker å reise, men det skjer ikke så skrekkelig ofte, og når det først forekommer, ja så skjer det helst innenfor de norske grenser.

Favorittreise-stedene mine i verden her og nå er Sogn og Fjordane, og Hordaland. Det skal sies, jeg har jo vært i England (Plymouth) en ukes tid også, men enn så lenge må jeg stå på det at jeg rett og slett trives best i mitt eget hjemland. No offense England, men sånn er det bare. Please ikke grin.

Og det er altså reising dette innlegget indirekte skal handle om nå. Eller, mer spesifikt: Forskjellige steder jeg godt kunne tenkt meg å besøke, en eller annen gang før jeg ruller ned i grava som en eller annen tulling med sprukken lever, ødelagte tenner, innskrukken hud, og hundre tusen tette blodårer.

"HOTEL CÆSAR"

© Bildet er tatt fra visionblue.net

Dette kommer nok ikke som en bombe på noen, men det stedet jeg kunne tenkt meg å besøke aller, aller mest er først og fremst kulissene til Hotel Cæsar. En herligere tv-serie finnes ikke, det er rett og slett bare ikke mulig. Man kan på en måte si at jeg allerede har vært der i snart 20 år nå, men faktum-faen er at jeg ALDRI har vært der fysisk. Det vil si, jeg har vårt utenfor fasade-bygget, men jeg har aldri vært der serien faktisk stort sett har blitt spilt inn. Altså i studio. Bare så synd at det området er i ferd med å "forsvinne" nå..

LIER SYKEHUS

© Bildet er tatt fra vg.no

Tipper at det neppe er noen som blir fra seg av sjokk her heller, men det stedet jeg har nest mest lyst til å besøke (i hele verden) er det som opprinnelig het Lier Asyl og Lier Psykiatriske Sykehus, altså de delene som ikke lengre er i drift, om det skulle være noen tvil. Jeg har sett en rekke bilder fra dette stedet oppgjennom årene, og desto flere oppsiktsvekkende og fæle historier jeg har fått høre, desto mer grufulle og marerittvekkende bilder jeg har sett, desto mer har lysten for å besøke dette stedet bare vokst.

BONBON-LAND

© Bildet er tatt fra nl.wikipedia.org

Se der ja, jeg klarte å flytte meg litt utenlands til slutt jeg også. For det tredje stedet jeg godt kunne tenkt å ta meg en tur til er Bonbon-land i Danmark. HVIS jeg hadde fått med meg ei god venninne da, vel og merke. For dette er det kanskje ikke så mange som vet, men Bonbon er faktisk blant de jeg har mest respekt for i hele universet når det kommer til snop. Ikke så fan av det pinlige dårlige Bonbon-utvalget som Oppdal har å by på da det går mest i harde drops og sånt her, og dessverre nada av gele og skum-ting som JEG personlig liker best, men dog: BONBON-LAND jeg kommer gjerne og besøker deg en dag.

TUSENFRYD

© Bildet er tatt fra barnekreftforeningen.no

Okei, vet ikke om dette er helt innafor, men vi skal fortsatt holde oss litt i fornøyelsespark-land-faen, nemlig Tusenfryd. Grunnen til at jeg ikke er helt sikker på hvor innafor det er å ta med dette stedet på listen er.. Jeg har nemlig vært der en gang før. Men det var for så mange år siden at vi godt kan si at jeg var en annen person da enn nå. Jeg likte meg ganske godt der når jeg var der den gang. Spiste noe god mat, og mener å huske jeg også ble påspandert et ganske så smakfullt sukkerspinn-ting, samtidig som jeg fikk utfordret diverse grenser når det blant annet kom til høyde og denslags.. Ja, kort fortalt: Hvis ei god venninne inviterer meg til å bli med til Tusenfryd en dag skal jeg ihvertfall vurdere det.

LOS ANGELES

© Bildet er tatt fra lapdonline.org

Hehe, nå måtte jeg faktisk tenke meg litt om før jeg kom på femteplassen, men etter litt frem og tilbake har jeg nå funnet ut at det siste stedet jeg kunne tenkt meg å besøke en dag er Los Angeles. Rett og slett fordi at to av de beste og kuleste spillene jeg noen sinne har spilt på en måte foregår der, altså GTA: San Andreas og GTA V. Det hadde virkelig vært noe å dratt til denne store byen en dag og blant annet fått sjekket ut hvor godt jeg FAKTISK "kjenner" stedet, med tanke på alle de hundre timene jeg blant annet har i GTA V online. Så, ja.. Los Angeles, hvorfor ikke liksom?

Hvilke steder kunne du tenkt deg å besøke?

Stay goregeous!#reise #tur #ferie #hotelcæsar #liersykehus #mentalsykehus #skummelt #bonbon #bonbonland #danmark #norge #tusenfryd #usa #losangeles #amerika #fornøyelse #opplevelse #besøk


24.05.2017, 17:20Livet er fort kort til å ta ting så alt for alvorlig hele tiden. Jeg er (fortsatt) en person som mener at det aller meste, om ikke absolutt alt kan spøkes med, bare man gjør det foran det rette publikummet, på det rette tidspunktet, og så fremt man helst kjenner til sin begrensning.

Så.. For noen uker siden kom jeg på et nytt ultimatum. Et ultimatum som jeg i utgangspunktet tenkte å sende inn til en av mine favoritt-podcaster "Saft og Svele", men foreløpig så har disse gutta rett og slett ikke husket å ta det opp, eventuelt ikke giddet. Og ja, jeg har pushet det bitte litt et par ganger siden første gang jeg tok kontakt med de xD Så.. Siden de er litt trege, og mest sannsynlig har glemt det helt nå tenkte jeg at jeg heller kunne prøve det ut på dere! :-D

Ultimatumet låter som følger: "Hvis dere MÅTTE velge, ville dere enten fått utslett i hele ansiktet hver gang dere tok for dere noe som helst av seksuell aktivitet, ELLER motta et passe aggressivt støt i det ene håndleddet hver gang noen av deres foreldre/ foresatte unnet seg litt kos?".

Så, hva ville dere ha valgt, og hvorfor?

Stay goregeous!#ultimatum #sex #smerte #foreldre #foresatte #kos #saftogsvele #samliv #trøbbel #elektrisk #saft #svele #podcast #behag #ubehag #følelse #saftsvele #støt #sjokk #shocking #enteneller #valg


21.05.2017, 08:00

God søndag morgen alt og enhver! - For det er en god søndag morgen, sant? Det er det? Enyway.. Jeg skal straks gå i dusjen nå, men aller først tenkte jeg å dele et par bilder med dere som jeg har tatt i dag tidlig når jeg bestemte meg for å gå meg en liten tur. Gadd ikke å ta så veldig mange bilder, og av de få bildene jeg tok var det ikke så alt for mange jeg syns ble gode nok til at de er verdt å dele heller, men jeg har i hvertfall fått tatt ut noen nå som jeg syns dere kan få ta en liten titt på.Hvilke av disse bildene liker du best?

Stay goregeous!


 #skog #natur #oppdal #sørtrøndelag #morgenstemning #fotball #ball #elv #vann #fotografi #foto #tur #sti #friskus #mørke #norge #noreg #norway #mai #trøndelag #godmorgen #morgen


09.05.2017, 18:09

Skal det være noe drikke og leske seg med, en sånn såkalt leskedrikk? På menyen i dag har vi to meget gode alternativer, og jeg er sikker på at begge vil passe dem utmerket. Men for at den du velger skal passe deg helt perfekto vil jeg gjerne vite litt mer om din personlighet.

Er du den som helst slapper av, og bare tar det helt kult, og som så og si aldri stresser selv om du er omtåket av eksamenshelvete fra ovenfra og ned? Er du rett og slett en av de som sitter inne med solbriller og griller pølser selv når det koker som verst der ute? Isåfall er du skikkelig kuuul, og da vil jeg simpelthen anbefale dem en deilig og proteinsrik Kuli.


© Bildet er tatt fra yonas.no

Men det kan også tenkes at du heller befinner deg mer på den andre siden. Kanskje du heller er den som lager mye bråk for andre, den som gjerne smeller og lager et sabla spetakkel? Den forpestede ugangskråka som trives best når du kan utgjøre mest ugang fra morgen til kvelds? Ja, for isåfall vil jeg anbefale å ta i mot litt Kjeft.


© Bildet er tatt fra godt.no

Såå, hva velger De? Kjeft eller Kuli?

Stay goregeous!


02.05.2017, 21:42Her er det meningen at det skal stå noe. Først prøvde jeg å finne mannen i gata, tenkte å spørre om han kunne stille opp, men han var dessverre opptatt med kvinnen på motorvegen. Så prøvde jeg å spørre store stå om han ville være til hjelp, men store stå hadde dessverre krympet etter at han la alle fremtidsplanene på is her om dagen.

Så prøvde jeg å finne noen skilt i håp om å få låne og samtidig få sette de opp her for en liten stund, men alt jeg fant var bare et par nystrøkne singleter. Så begynte jeg desperat å ligge meg opp i høyden, men etterhvert slo høydeskrekken til og jeg falt på et meget usjarmerende vis ned igjen.

Nå ligger jeg her rett ut, slapp og lei. Jakten på å finne noe eller noen som kan fylle opp dette bleke, triste tomrommet med noe interessant, underholdende og meningsfylt har feilet katastrofalt, akkurat som den gangen alle kommaene prøvde å stille seg på rekke og rad bak onkel spørsmålstegn. Det gikk bare så ille, ille galt.

Spørsmålsmannen kunne heller ikke stille opp i dag!..


21.04.2017, 11:01

RØDT   GRØNT   GULT   ORANSJE    SORT    HVITT   BRUNT    FIOLETT    LILLA    BLÅTT   GRÅTT    GRØNT   ROSA   TURKIS   MARINEBLÅHar du ranglet på fargefylla før?


Stay goregeous!


18.03.2017, 15:02Oh kreativitet - hva skulle jeg vært her i verden foruten deg? Dessverre er du ikke alltid til stede, men for det har jeg tilgitt deg, for du er som regel veldig til stede nå for tiden, og ingen skal tro at du vinker med ditt fravær heller i dag selv om jeg nå slår til med et nytt "50 spørsmål"-innlegg, hvor jeg også denne gang har rappet spørsmålene fra en annen bloggers ræv. Nærmere bestemt rumpedusken til Annette Haga.

Årsaken til at jeg nå gjør mitt fjerde eller femte 50 spørsmåls-innlegg er først og fremst fordi jeg har hatt lyst til å gjøre et sånt innlegg igjen en stund, men så har jeg slitt litt med å finne en liste jeg ikke allerede har gjort fra før av, da de aller fleste bloggere der ute (deriblant meg selv) har jo stort sett tatt utgangspunkt i de samme spørsmålene, i stede for å lage noe helt egent. Også er det sånn at mange av de ideene jeg har til andre ting nå for tiden er ting jeg helst skulle hatt litt hjelp med å gjennomføre. Men ikke kom her og tro at jeg er i en såkalt tørkeperiode for tiden, for det er jeg altså ikke.1. Hva var det siste du skriblet ned på et papir?
- Telefonnummeret til drosjesentralen på Voss, samt adressen til en daværende venninne.

2. Hva har du alltid i vesken?
- I (sminke)vesken min (som jeg knapt har rørt de siste tre årene) så har jeg to leppestifter, tre farger øyenskygge (sort, brunt og lilla), to esker karnevalsminke, og en rosa eske som det står "Fresh Rose Dhoop Cones" på.

3. Hva bestiller du på kafé?
- Dette er litt awkward, men jeg har faktisk ikke vært på kafé i voksen alder.

4. Hvilke nettsider besøker du daglig? 
- Facebook, Pornhub, Youtube, blogg.no og det meste av norske nettaviser.

5. Hvem ringer du til når du er sint/lei deg?
- Jeg er ingen ringerev - holder meg heller til meldinger over Facebook, eller sms. Og da er det som regel verdens beste Sara som får de.

6. Hvilken farge er det på tannbørsten din?
- Lilla.

7. Kan du bytte olje på bilen? 
- Har ikke prøvd før da jeg bl.a ikke har bil, så.. Vet ikke.

8. Hva har du hatt av kjæledyr? 
- To kaniner, fire rotter og en tarantell.

9. Har du noen piercinger?
- Nei, og sjansen for at det kommer til å bli noen er mindre enn tissefanten til Michael Moore.

10. Norge på sitt beste?
- Når det er helt mørkt ute og folk flest er edrue og holder sine mest irriterende uvaner for seg selv, og helst ligger og sover og rett og slett holder kjeft. Da er mitt Norge på sitt beste.

11. Hva gjør deg lei deg?
- Hvis vi kun skal telle ting fra "virkeligheten" og altså ikke snakke om Hotel Cæsar så må jeg nok si.. Når noen har dødd. Altså, noen jeg virkelig brydde/ bryr meg om. Gråter ikke over randome folk, hvis noen trodde det.

12. Hva gjør deg glad?
- Likes, kommentarer, Play Station-trophyer, når noen jeg liker er online og faktisk har både anledning og lyst til å chatte, når jeg ser at det har kommet penger på kontoen, alle de gangene jeg har rett (altså: hele tiden) og den/ de jeg har diskutert med en stund ENDELIG innser det (noe som ikke er like vanlig da det er jævlig mange teitinger der ute).. Og ja, jeg er et egoistisk menneske.

13. Hva er drømmejobben din?
- Har egentlig flere, men for at ikke alle svarene mine skal bli bibellange.. Eh, jeg vet faktisk ikke.

14. Abonnerer du på et ukeblad?
- Nei, abonnerer for øyeblikket kun på en ting, og det er Nemi.

15. Hva var det siste du kjøpte? 
- Mobildeksel fra Ebay.

16. Liker du kinesisk mat?
- Det kan hende, jeg er litt usikker på om jeg har smakt noe særlig. Telles de såkalte kinesiske nudlene fra Findus?

17. Når var du i kirken sist?
- Å gud, fader og den hellige ånd, DET er faen meg lenge siden!

18. Hvem var den siste som gjorde noe ekstra spesielt for deg?
- Definer spesielt, normalt og alt det der da. Hehe, ehm, neida. Hmm. Den siste som åpnet hjemmet sitt for meg og lot meg overnatte i noen dager kanskje? Jeg vet ikke.

19. Har du noensinne vært i en ambulanse?
- Ja, det har jeg faktisk. En gang, men da var det i forbindelse med en filminnspilling.

20. Kan du rulle med tungen?
- Nei, av alle ting som rul(l)er med kroppen min er ikke tungen en av de.

21. Hvor lang tid bruker du om morgenen?
- Varier, men hvis man skal først og fremst skal fokusere på ritualer fra baderommet. 5-60 minutter-ish.

22. Banner du ofte?
- Syns ikke det selv ihvertfall, så nei.

23. Hva er det lengste du har campet i et telt?
- Campet?

24. Hvor mange søsken har du?
- Litt usikker, men tror det mest godkjente svaret må være to.

25. Hva slags utdannelse har du?
- Var akkurat så jeg fullførte videregående. Og det var den historien.

26. Hvor mange steder har du bodd?
- Fem, og alle stedene har vært i Oppdal.

27. Hvilken kroppsdel er du mest fornøyd med? 
- Øynene, skinnbenene mine og underlivet.

28. Hvilken kroppsdel er du minst fornøyd med?
- Vet ikke om dette telles som noe kroppsdel, men hadde det vært opp til meg så hadde kroppen min sluttet å produsere hår og skjegg for lenge siden så jeg kun brukt den tiden jeg bruker i uken på å barbere meg til helt andre ting. Hår, enten det er kroppshår eller ikke har INGENTING på min kropp å gjøre, med unntak av øyenbrynene mine..

29. Er det viktig å feire bursdager?
- Bursdager er oppskrytt! Særlig etter at jeg ble myndig har jeg ment det. Nå er de egentlig der først og fremst for å minne at jeg er et steg nærmere døden, en påminnelse som varierer veldig hva jeg egentlig mener om utifra hvor bra eller elendig jeg syns ting er.

30. Har du tatt vare på klesplagg fra da du var liten?
- Nei.

31. Nevn én ting som er irriterende med å blogge? 
- Når særlig innlegg jeg er meget fornøyd med knapt får noen kommentarer, eller ikke like mange som jeg syns de fortjener. Eller enda verre.. Ikke noe i hele tatt. Hender jeg har har tilføyd og trukket fra et par navn på drapslista mi når det har skjedd, ja.

32. Hvor mange glass vann drikker du hver dag?
- Drikker nesten aldri rent vann, men hvis jeg gjør det - Et. Og eh, nå er det ikke sånn at jeg drikker SKITTENT vann heller, men FAEN da, dere skjønner forhåpentligvis hva jeg mener.

33. Når legger du deg om kvelden? 
- HAHA! HYSTERISK! xD

34. Favorittfag på skolen?
- Gym. Haha, neida. Norsk.

35. Potetgull eller smågodt?
- Potetgull med smågodt-smak, fåes kjøpt på i First Price-avdelingen til Kiwi.36. Siste filmen du så? 
- The Green Mile.

37. Det mest romantiske du har gjort? 
- Tror det var når jeg en gang gjorde noe jeg ikke vil nevne her for noen xD

38. Den perfekte vertinnegaven er?
- Ser jeg ut som en person som strør meg rundt med gaver?

39. Hvor gammel er pappaen din?
- Født i 65, mattestykket får dere ta selv.

40. Har du vært i avisen?
- Lokalavisa ihvertfall. Et par ganger når jeg har hatt bursdag, en gang i forbindelse "3 på gata".. Hadde et lite klageinnlegg en gang.. Også var det et bilde av meg og mamma med noen "velkomstord" da jeg omsider klarte å komme ut av åpningen hennes for snart 26 år siden. Ah, også har jeg skrevet en del saker for "OPP" da jeg hadde jobb der for en del år siden, hvis det telles.

41. Et sitat du liker?
- "Du må ikke være så redd for å dø at du glemmer å leve". - Holger Halbo, 2007.

42. Hvilken farge liker du best på neglene? 
- Sort.

43. Hvem er forbildet ditt?
- Tror egentlig ikke jeg har noen forbilder. Har flere jeg liker og sånn, men ikke som jeg anser som noe forbilde. Har fått såpass godt selvbilde de siste årene at jeg egentlig ikke trenger noens andre bilder lengre.

44. Er du forfengelig? 
- Ja, litt. Vurderte for noen måneder siden å ikke kjøpe meg brodder da jeg skjønte at det ikke fantes noen måte å gjøre de totalt usynlige på. Da fikk jeg litt kjeft av hun som skulle hjelpe meg i den skobutikken jeg var i der og da xD Også bruker jeg helst ikke refleksvest fordi det ser så retard ut. Men ja, jeg vet at jeg absolutt burde, sånn nå har jeg lagt til det også.

45. Finnes det noe du virkelig har lyst til å gjøre, men ikke har hatt mulighet, tid eller råd til? 
- MASSE! Som å besøke bestevenninna mi igjen, besøke Hotel Cæsar-settet før det kanskje ikke finnes lengre om ikke alt for lenge, oppgradere pcen, samt det å produsere en Youtube-video igjen som viser seg å bli skikkelig populær.

46. Har du vært gift eller forlovet?
- Har vært begge deler et par ganger i The Sims. Telles det? Ellers hadde jeg en drøm når jeg var rundt 11 år om at jeg hadde giftet meg med ei vakker blondine som var skikkelig glad i å ta meg med på skiturer i påskesola. Men det telles kanskje ikke det heller?

47. Hva kjøper du helst: klær, vesker eller sko? 
- Klær. Forresten.. Heeeey, telles ikke sko som et eget klesplagg? Faen hva slags nazi er det egentlig som har laget disse spørsmålene? Merete Hodne, er det deg?? Kan noen sjekke Google forså å svare meg på om den dama har en egen blogg eller ikke??

48. Føler deg ung eller gammel for alderen? 
- Det varierer. Driver å kjører litt berg- og dalbane akkurat når det kommer til det, for jeg er nemlig ingen anti-lope.

49. Hvilke uvaner har du?
- Hvor god tid har dere?

50. Hva skal du gjøre når du er ferdig med å svare på alle spørsmålene?
- Da skal jeg se gjennom innlegget, ta noen bilder, redigere noen bilder, legge ut innlegget, fortelle litt forskjellige vesen at dette innlegget eksisterer, og kanskje unne meg en matbit etter det igjen.Sånn! Det var det, for denne gangen. Vet ikke om dere fikk noe utav dette, men for meg ble dette bare nok en påminnelse på at jeg fortsatt ikke akkurat er det beste individet som har eksistert, på noen som helst plan. 

Mulig jeg bør vurdere å slutte å blogge, og heller prioritere å begynne med sånne ting som faktisk har noen nytte for resten av omverdenen. Bli litt mindre ego, tenke litt mer eco. Joine Blekkulf-klubben eller noe sånt igjen. Finne opp og spre rundt meg med en eller annen ikke-fiksbar sykdom som gjør at folk faktisk ikke tåler kjøtt lengre.Ah, det er så mye jeg kunne ha gjort. Hmm, hvis dette viser seg å bli det siste blogginnlegget mitt vet dere ihvertfall hvorfor.

Når var det sist du hadde et 50 spørsmål-innlegg?

Stay goregeous!


14.03.2017, 21:08Det å være på sjekker′n er såvisst ikke en like lett utfordring bestandig. For det finnes minst like mange forskjellige å sjekke opp der ute som det finnes sjekkere. Eh, bare for å ha det klart så tror jeg dog det finnes enda flere av den førstnevnte gruppen, enn sistnevnte. For vi er alle sammen et potensielt bytte, men det er langtifra alle som er jegere.

For selvtillit er det ikke alle som har like mye av. Og noen har til og med helt mistet snurten av lysten, og noen også lysten på snurten. Men la oss nå først og fremst holde fokuset rettet mot de av dere som ikke helt har selvtilliten og motet på plass, men som så inderlig har lyst - Onkel Kuklinski er her for å hjelpe, nok en gang. For saken er, det trenger ikke være så bastant vanskelig, alt man trenger er faktisk bare de rette sjekkereplikkene. Og når de står som støpt, ja da kommer resten av seg selv.

AYLAR KUKLINSKIS TOPP 6 SJEKKEREPLIKKER:
"Du skulle vel ikke tilfeldigvis hete Strand til etternavn? Når jeg først så deg nå følte jeg meg bare så øde!"

"Hadde det vært forbudt å se pen ut hadde du blitt stengt inne på livstid for lenge siden!"

"Så du liker katter? Jeg vet ikke om du kan se det, men jeg er faktisk en veldig leken kattepus. Lyst til å leke litt med halen min?"

"Hva var det du sa du het igjen. Tinder? Skal vi ta oss en svip-tur til høyre og se hvor vi ender opp?"

"Jeg har diabetes, og trenger desperat noe søtt nå! Har du noe i mot om jeg slikker deg litt?"

"Når jeg så deg nå kom jeg på at jeg har en diamant hjemme som trenger litt vann. Vil du være med og vanne den?"
For ordens skyld vil jeg anbefale å ikke gå for å bruke alle disse seks på en og samme kropp, samtidig. Hvis en eller to av dem ikke ser ut til å virke, gå så litt bort, fyll håret med tre milligram gelé og prøv igjen. Alle damer der ute liker gelé. Jeg lover dere, er det noe jeg virkelig kan så er det damer - uansett fasong, hudfarge, livssyn, legning og generelle holdninger.

Hvor ofte er du på sjekker′n?

Stay goregeous!0
29.01.2017, 11:20I skrivende stund føler jeg at jeg ikke har følt noe særlig de siste dagene. Og selvfølgelig, det kan både være bra og dårlig. For hvis man skal være positivt innstilt til det så betyr det jo at jeg ikke har vært deprimert foreksempel, men jeg har heller ikke følt noe glede. Når det igjen er sagt har det heller ikke vært sånn at jeg har gått rundt og tenkt at ting har vært meningsløst. Jeg har liksom bare gått rundt, eksistert og gjort stuff.

Okei, jeg skal ikke påstå at jeg absolutt ikke har følt på noe som helst, for det har jeg jo. Men stort sett så har de følelsene vært såpass kortvarige, og i nokså milde utgaver. Her og nå sliter jeg litt med å komme på mer enn tre tilfeller den siste uken hvor jeg har følt på noe som helst. Så er det heller ikke sånn at jeg ikke har gjort noe, eller opplevd noe. For, jeg mener ihvertfall selv at jeg faktisk har vært ganske aktiv i det siste. Både når det kommer til å gjøre unna nyttige og litt kjedelige ting, men også når det kommer til å gjøre ting jeg faktisk liker. Er jeg simpelthen iferd med å bli en mann?

Det skal også sies at jeg har gjort det ganske greit diverse steder på sosiale media i det siste. Fikk særlig en del likes på et bilde jeg postet på Instagram her om dagen, noe jeg vanligvis ville giret meg ganske opp i skyene for, men som jeg denne gang knapt har tenkt over i hele tatt. Så vil jeg OGSÅ legge til helt avslutningsvis at jeg heller ikke føler meg sliten på noen som helst måte. For selv om jeg har vært ganske flink til å ikke bare sitte stille og gjøre "ingenting", så har jeg altså gjort noe, men samtidig ikke så mye at det har gått utover energibaren min. Jeg går ikke på tomgang foreksempel, jeg er ikke utbrent eller noe sånt. Nope.

Vel, vel, alt i alt så er det vel ikke så farlig. Jeg antar at dette helt sikkert har en helt naturlig forklaring, og at det mest sannsynlig er like midlertidig som det meste annet her i verden.. Kanskje det rett og slett er så enkelt som at jeg innerst inne bare kjeder meg litt, men at jeg av en eller annen grunn ikke "merker det noe særlig selv". Det er faktisk den eneste forklaringen jeg er i stand til å komme opp med akkurat nå. Men om det er den faktiske fasiten, det vet jeg ikke.

Hvordan har følelselageret ditt vært den siste tiden?

Stay goregeous!0
02.12.2016, 08:45

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Flere enn meg som føler de har ingen ting å blogge om for tiden?

Stay goregeous!0
04.11.2016, 14:58

I løpet av et levd liv blir det gjerne bygget opp en lengre liste over ting man har vært glad i, men som av en eller annen årsak har forduftet. Ting man savner, ting som gjerne har vært borte så lenge at man en gang i blant må be det store internettet om å minne en på om hvordan det en gang så ut.

Jeg anser meg selv som en notorisk nostalgiker. Jeg burde kanskje blitt flinkere til å fokusere mer fremover, men en dag i dag så er realitetene en gang sånn at jeg ser meg mer tilbake på hva som engang var før, enn jeg fokuserer på det som skal komme (høh-høh).

Og i dag, akkurat her og akkurat nå vil jeg gjerne ta med så mange som mulig av dere på et lite blikk tilbake på ting jeg husker at JEG satte pris på som yngre - gullskatter som enten ikke produseres lengre, eller som har blitt veldig vanskelig å komme over en dag i dag.

- Disney-sjokoladen til Nestlé

© Bildet er tatt fra solmedia.no

- Sesam Stasjon på Nrk

© Bildet er tatt fra nrk.no​

- Den tiden Marilyn Manson stadig støtt var på MTV (og MTV faktisk var MTV)

© Bildet er tatt fra mtv.com

- Hello Kitty-isen til Diplom-Is

© Bildet er tatt fra matvareguiden.no

- Kaptein Sabeltann figurisen til Hennig Olsen
TESTET: Klikk.no har testet de 50 småisene du får kjøpt i butikker og kiosker.
© Bildet er tatt fra krsby.no

- Familiesagaen De Syv Søstre på Tv2

© Bildet er tatt fra tv2.no

- Og sist, men desidert ikke minst: Nrks fantastiske sjarmtroll Terje Sølsnes

© Bildet er tatt fra youtube.com

Ja, dette er altså litt hva jeg ser tilbake på når jeg kaster meg inn i nostalgimaskina mi. Skal sies at det er mer enn nok å hente fortsatt fra det gamle lageret fortsatt. Det var flere andre ting som skulle ha vært med i dette blogginnlegget, men som jeg ikke fant noen bilder fra. Som f.eks den gamle bokstavkjeksen slik den en gang så ut før, da den faktisk smakte godt. Den nye varianten bokstavkjeks... Ehh, ikke så fan av den.

Må forresten også sies at denne såkalte listen står veldig i stil med bloggen. For dette ble en liste som viste seg å bli litt for komplisert til at jeg klarte (eller rettere sagt gadd) å sette sammen i en viss rekkefølge. Derfor lar jeg den heller bare stå "fullstendigkaos", for denne gang ;-)

Hva savner så du fra en gang tilbake?

Stay goregeous!


20.10.2016, 00:45

Tenkte bare å skyte inn en aldri så liten god natt-hilsen. Håper stort og smått der ute har hatt en skrekkelig god dag, og at dere får en forhåpentligvis fredfull, god natt. Da er det bare for meg og madamen å ta kvelden, haha, lurte dere der.. Uansett - happy nightmares every body :-)Hvilke planer har DU for natten?

Stay goregeous!


21.09.2016, 00:15

God natt alle sammen. Ligger dere fint til nå? Er kosen kanskje litt ekstra på stell i lesende stund? Jeg skjønner, dette skal gå fort, skal ikke forstyrre dere så veldig lenge. Det var egentlig bare en bitteliten ting jeg lurte litt på. Når dere skal omtale kvinnens såkalte penis, og dere velger å la grøten stå.. Eller, hmm, det ble litt rart.. Okei, jeg går rett på sak jeg. Hvilket ord foretrekker dere av fitte og vagina? Og hvorfor?

Eventuelt: Er det noen tilfeller hvor dere heller velger det ene fremfor det andre, mens dere i andre sammenhenger ville valgt motsatt igjen? Isåfall, i hvilken sammenhenger bruker dere helst "fitte" og i hvilke andre sammenhenger brukes da "vagina"?


© Bildet er tatt fra pagesix.com

Sånn. Da kan dere gå tilbake til det dere akkurat drev på meg. Ha en fin-fin natt videre. Kjærlig hilsen den alltid så dype og varme favoritt-Kuklinskien deres. Jeg er det, sant?

Vi reblogges!


05.09.2016, 17:51

Hei bloggen..

Har egentlig ikke noe å si til deg i dag. Føler bare ikke for å fortelle deg noe akkurat nå. Ble du sur? Aww, to bad.. Men du, kanskje jeg har noe til deg som kan bøte bitte litt på det såkalte såret. Hadde onkel Fante-Foto på besøk i dag, og han knipset et par bildet som ikke ble så bæsjt om jeg skal si det selv. Med andre noen andre har lyst til å si det.

Hva tenker du om dette?Hmm, ganske alminnelig og kjedelig, kanskje.. Hva.. Med.. Dette?Ah, ja jeg antar det egentlig var ganske likt det første. Hmm, HER har jeg noe du sikkert vil like!Liker du ikke tenna mine? Hmm..Vet du hva? Jeg kunne ikke brydd meg mindre, SE HER!Totalt careless! Og du..JEG HAR PULT ONKELEN DIN!!Yessssss daa, et helt alminnelig hverdagsknull.. Terningkast druesaft.Oh.. Hei der sexy kameramann..

Hva har du gjort på i dag? Noen planer for kvelden?

Vi reblogges! 


20.08.2016, 20:08

Jeg har stort sett uttalt at jeg ikke er så skrekkelig glad i hår generelt som kommer fra min egen kropp. Jeg barberer hode og ansikt regelmessig en-to ganger i uken. Og til nå har jeg en god stund tatt alt, bortsett fra øyebryn og vipper.

Men i løpet av de to siste ukene har jeg faktisk begynt å spare et spesifikt område. Nemlig bartepartiet. Jeg har ikke hatt bart siden tidenes morgen, så her en dag bestemte jeg meg bare for å la det spire litt til igjen, og sånn har det nå altså blitt etter ca 14 dager sparing:

Ser jo selv at den kanskje er det enkelte vil kalle litt "pjuskete", men alt i alt er jeg faktisk ikke så alt for misfornøyd nå. Det eneste som er er bare at jeg har en uvane av at jeg liksom må fingre borti den hele tiden, klappe og stryke den sånn åtte-tolv ganger i minuttet... Det må jeg innrømme er litt irriterende, at jeg ikke helt klarer å la bikkja være i fred...

Dette er altså en av årsakene til at jeg generelt ikke er så glad i å spare noe sted sånn ellers heller. Jeg har veldig lett for å begynne å "kose med meg selv", enten det eller så syns jeg hår blir litt som de flekkene på speilet: De er der, det gjør egentlig ikke noe, annet enn at jeg blir sittende og tenke at jeg egentlig bør gjøre noe med det snart. Pluss at den mest sannsynlig begynner å klø om en stund xD

Men nå kommer det store spørsmålet:
Syns dere jeg kler bart? Burde jeg spare litt til, eller skal jeg enkelt og greit bare fjerne jævelskapen?

Vi reblogges!
 


03.08.2016, 20:27De aller siste dagene har jeg rett og slett ikke hatt matlyst. Jeg har fått i meg et og annet sånn der og da. Jeg klarte faktisk å få i meg en ganske stor bolle med pastaskruer, kjøttboller og saus for noen dager siden, noe som i seg selv egentlig er litt rart siden jeg stort sett har slitt ganske hardt med å få i meg langt mindre porsjoner den siste tiden.

I dag hadde jeg foreksempel knapt matlyst i hele tatt når jeg skulle bryne meg på denne såkalte frokosten. Brødmat? Huff, nei... Det var nesten så jeg droppet frokosten totalt i dag, men jeg klarte likevel SÅVIDT DET VAR å få i meg sånne kinesiske nudler man får i en frossen-pose fra Findus.

Og det at jeg såvidt fikk det i meg føler jeg er en veldig passende beskrivelse, for jeg mener... Det er ikke skrekkelig mye i en slik pose. 600 gram. Det tok meg nesten en og en halv time å fullføre, normalt sett ville det gått mye fortere..

Så hva er det egentlig som står på for tiden? Jeg vet sødermeg ikke. Med unntak av den pastabollen for noen dager siden har jeg virkelig slitt med denne såkalte etinga en stund nå. Det skal ikke så mye til før jeg rett og slett kjenner at jeg ikke orker mer, og ja, det har vært tilfelle et par ganger i det siste at jeg bare har gitt opp, blitt lei, og kastet det jeg har påbegynt.Jeg håper virkelig at dette går over snart, for dette er ikke akkurat særlig bra på noen som helst annen måte annet enn for vekta. Men på en annen side - det er ikke akkurat sånn at jeg trenger å slanke meg, enda.. Såeh, nei.. Jeg orker rett og slett nesten ikke mat lengre. Det å drikke går heldigvis ganske okey, men spise.. Niks.

Så kommer det store spørsmålet. Er det noen som har noen ideer og tanker om hva som kan være årsaken til denne noe leie situasjonen jeg nå har havnet i? Eller kanskje enda bedre.. Er det noen som har noen gode tips til hvordan jeg kan "lure" meg selv til å få i meg noe mer enn det bitte lille jeg nå klarer å orke på stående fot?

Alle mulige tips og råd taes i mot med stor takk!

Vi reblogges!0
01.08.2016, 01:00August?? Er det virkelig deg? Hvor har du vært det siste året? Deilig å endelig ha deg tilbake, med dine nydelige farger og ditt alltid så like sjarmerende vesen. Måtte du våge å bli en stund denne gangen.

Ja, mine kjære lesere, venner, erkefiender og fans. Tiden går jammen brutalt fort til tider. Nå er påsken så og si like rundt hjørnet, enda jeg ikke syns det er så lenge siden sist. Men sånn er det bare, tiden går som den går, og vi med den.

Forhåpentligvis blir dette en bedre måned enn den forrige. Jeg skal ikke klage så alt for mye på juli nå, for det har vært en del bra som har skjedd de siste 31 dagene også, men når det igjen er sagt skal likevel ikke forrige gamle juli være så alt for hard å slå.

Det er ihvertfall lov å håpe at august er snillere enn juli har vært dette året her når det kommer til såkalte vennskap. At ingen av de som fremdeles sitter på karusellen ikke plutselig bare heelt uten forvarsel hopper av på samme måte som de to forrige som akkurat stakk.

For min del må det gjerne også bli færre solskinnsdager de neste fem ukene, mer vind, flere skyer, ja takk, gjerne litt mer regn også. Det er ikke sånn at jeg hater solen, sola er fin å ha den, men i det siste har den bare vist seg litt for mye.

Hva er det ellers jeg håper på for august, mon tro? Hmm, media må gjerne skrive mindre om skadedyr som Pokémon Go, Donald Trump og SPORT... Så kan de heller skrive litt mer om ting som betyr noe. Livet foreksempel. Hva er egentlig livet? Den kan dere godt suge litt på.

Neida, ellers så har jeg ikke så mye mer å legge til akkurat nå. Juli har når sant skal sies ikke vært så verst. Jeg kommer mest sannsynligvis til å overleve denne gangen også. Kanskje jeg til og med har pulsmaskineriet gående innen 17. mai er tilbake også, hvem vet?

Næh, skal man ta og runde av mon tro? Si at det var det for denne gang? Heller komme tilbake med et nytt innlegg litt senere? Jeg tror rett og slett at vi sier det sånn jeg..

Hva slags ønsker har du for denne måneden?

Vi reblogges!


18.07.2016, 16:06


© Bildet er tatt fra quickmeme.com

Det siste som står igjen av denne verdenen faller totalt fra hverandre hvert øyeblikk nå, for, HU HU, dette innlegget skal for en gangs skyld IKKE dreie seg om meg. Faktisk har jeg tatt på meg spanderbuksa denne uken, og HOLY SHIT - jeg tar den ikke av riktig enda.

Siden du trolig allerede har lest overskriften gidder jeg ikke bruke flere ord enn "nødvendig" på å forklare det allerede åpenbare - DETTE INNLEGGET SKAL ENE OG ALENE HANDLE OM DEG!!!!

Før vi begynner.. Jeg har ikke noe i mot deg personlig. Sjansen for at vi ikke en gang har blitt introdusert for hverandre over sosiale media er omtrent like høy som det nabogutten din kommer til å bli ved midnatt. Det er bare at.. Du er ikke perfekt du heller, og for å forhindre at du hopper helt til Narsissistisks: Her har du en liten liste over fem ting som faktisk "feiler deg". Bare hyggelig.

1. Du har Latskaps-Syndromet Lightbeger
Okei, greit. Du er ikke den verste på dette feltet, men du har helt klart et forbedringspotensiale. Selvfølgelig, livet er såpass kort at egentlig burde gud ha gitt oss en trøstepakke av slaviske roboter som setter i gang oppvasken for oss, og det ene og det andre.. Men den gang ei, gud er omtrent like sympatisk og støttende av seg som Donald Trump er kjekk og sjarmerende.

Så... Kanskje du skal ta en liten pause fra Facebook, Snapchat, blogg.no og Pokémon Go for i hvertfall en liten time mens du gjør unna NOE av det du skulle gjort for... To-tre dager siden? Nei? Vel, ikke at jeg klandrer deg.

2. Tankene dine er utro!
Hey, hey, hey!!! Ro deg ned!! Jeg har faktisk ikke skrevet at DU har vært utro (selv om muligheten for at du har vært det på et eller annet tidspunkt i aller høyeste grad er til stede), det er TANKENE DINE jeg vil vie litt oppmerksomhet til nå. Klart, hvor vidt de litt umoralske tankene dine gjør deg til en umoralsk person eller ikke kan vi sitte og diskutere leeeeeeenge siden tankene tross alt er en del av deg akkurat som kvisa di på venstre side av "Moro Land", men..

Greit, det eneste jeg ville påpeke ved dette punktet har jeg nå allerede "pekt på". Du har rett og slett latt andre få besøke tankeporten din mens du på et eller annet tidspunkt har varmet kjønnsorganet ditt med noen andre som du kaller/ har kalt for kjæresten din. Og vet du hva, det er helt greit. Enn så lenge så kan man heldigvis ikke straffes for det man tenker, så lenge tankene dine holder seg inne i det lille, stusselige hodet ditt.


© Bildet er tatt fra seopressor.com

3. Du er ei klikk-hore
Jeg vet.. Er det ikke irriterende med alle de meningsløse, idiotiske og super-teite artiklene, sidene og innleggene som Internett nærmest flommer over av? Jeg mener... Hvem leser den dritten uansett? DU gjør det. Det er i ganske stor grad DIN SKYLD at de i hele tatt finnes. For hadde ikke du vært så jævlig svak (les menneskelig) å klikket deg inn "hele tiden" hadde de til slutt ikke hatt mer oksygen igjen, og selv det store nettet trenger luft fra tid til annen....

Dessverre er det bare sånn du er skapt. Du kan ikke noe for det, og strengt talt så... Okei, kanskje jeg ikke skal prøve å bygge deg opp igjen på denne her.. For det faktum at alle de sakene fortsatt skrives og publiseres hver forpulte dag er for å si det rett ut - ganske irriterende!! Skam på deg, men skam deg ikke. Okei, jo, litt.

4.5. Du leser fortsatt = Du er og blir en selvdigger!
Foreløpig er denne listen satt sammen av fakta du allerede kjenner godt til. Jeg beklager å måtte si det, men jeg kommer ikke til å fortelle deg noe nytt. Ikke så lenge du ikke betaler for Fullstendigkaos PLUS, og det kommer du heller ikke til å gjøre før JEG gidder å opprette den tjenesten.

Så... Hvorfor leser du nå fortsatt til tross for at det strengt talt ikke er noe nytt å hente? La oss se... 1. Samme hvor kjedelig det som måtte stå faktisk er så er folk flest (inkludert du) en gang sånn at de liker å lese om seg selv. 2. Det er rett og slett bare slik du er.


© Bildet er tatt fra weknowmemes.com

Ah, forresten. I tilfelle du ikke ikke leser tallene i de små "overskriftene" mine, men bare det som står med snasne ord og fjonge bokstaver - Det siste punktet er som en eller annen deal du får på MacDonalds. En aller siste 2 i 1 før stengetid - Hvilket betyr at dette innlegget stopper nå. Jeg kommer ikke til å skrive mer for denne gang. Nå: Reis deg opp fra sofaen, og få i gang den jævla oppvaskmaskina. Og du burde kanskje ringe og fortelle foreldrene dine at du fremdeles er glad i dem også.. #lifeisshort

Var det noe "viktig" på denne listen du føler manglet?

Vi reblogges!


30.06.2016, 19:50

På lørdagen som var fikk jeg en veldig trist og vond beskjed. Min tidligere bestevenninne Camilla gikk bort torsdag 23. juni. Ikke mer enn 20 år gammel..Av diverse årsaker har ikke jeg og Camilla hatt kontakt det siste året. Kontakten ble på et tidspunkt brutt i fjor høst. Etter en del forskjellige uoverensstemmelser og misforståelser mente jeg at det beste ville være om vi heller "gikk vært til vårt", og siden er det ingen av oss som har hørt fra den andre..

På grunn av dette har jeg de siste dagene vært litt i tvil om det egentlig ville vært rett av meg å skrive noe offentlig noe som helst sted, men jeg har kommet frem til at jeg nå gjør det likevel. For selv om kontakten har vært kuttet det siste året så har vi tross alt vært veldig gode og nære venner ca. 4 år, og når sant skal sies tror jeg hun ville satt pris på at jeg skrev noen ord til minne om henne nå, til tross for det siste året.

Som jeg allerede har nevnt. Jeg og Camilla var gode venner. I løpet av de fleste årene vi har kjent hverandre har vi også utvilsomt vært bestevenner. Vi var ikke alltid helt enige om alt, og det har virkelig vært tider hvor vi nærmest har stått på to helt forskjellige sider av skalaen når det kom til enkelte ting vi var uenige om. Men stort sett hadde ikke det så veldig mye å si.

Når jeg på lørdag fikk vite at hun nå har gått bort kom det som et sjokk jeg ikke har vært i nærheten av å følt på før. Og noe av det første jeg tenkte var... Nei, ikke Camilla!.. Det at hun nå ikke lengre er med oss er så utrolig urettferdig på så mange måter. Camilla var en av de som virkelig satte pris på ting, Hun drømte om å stifte egen familie, bli både sanger og skuespiller, og på et tidspunkt gammel og rynkete, men fremdeles like kul, sprudlende og til stede.

Hun var alltid så jævlig smittsom av seg når det kom til det glødende, blide humøret. Selv om folk kanskje ikke hadde fortjent det så stilte hun likevel opp, hadde troen, en håndfull oppmuntrende ord, og gjerne en liten vits på lager - dersom det var tid og sted for det. Og det var det nesten bestandig.

Hun var alltid ganske åpen for det aller meste. Foreksempel skulle det ikke mye overtalelse til for å få henne med på å se alle syv Saw-filmene i løpet av bare to døgn. Hun var heller ikke vanskelig å få med på diverse mindre appetitelige utfordringer, og hun var stort sett heller ikke vond å be om klokka var halv et på natta og jeg hadde lyst til å Skype "litt" - selv om hun kanskje måtte på skolen om et par timer.Nei, Camilla var sjeldent vanskelig å be. Hun stilte nesten alltid opp. Hun var en så utrolig lojal venn å ha, hun var tvers gjennom varm, god og snill. Og ja.. Selv om jeg i veldig mange sammenhenger ikke helt ville innrømme det. Camilla var også ei veldig morsom jente.

Tusen takk for alt du hadde å gi. Du vil aldri noen sinne bli glemt. Takk for at jeg fikk bli såpass godt kjent med deg, og til og med få lov til å kalle deg min beste venn. Hvil i fred. <3


15.06.2016, 23:03I skrivende stund har jeg tro det eller ei akkurat kommet halvveis til 50. Den mest utfordrende dagen i året (i tillegg til julaften, nyttårsaften og diverse påskedager) er snart endelig over, og jeg kan forhåpentligvis klare å se litt lysere på livet generelt igjen, for en stund.

12 timer av denne dagen har jeg tilbragt i sengen. Først brukte jeg noen timer på å få sove. Jeg burde egentlig ikke ha lagt meg på det tidspunktet jeg gjorde siden jeg verken var sliten eller trett der og da, så det ble til at jeg bare lå der og snudde meg gjentatte ganger, og gnagde på enda litt flere vonde følelser. Men jeg sovnet til slutt.. Når jeg så våknet igjen tok det enda noen timer før jeg orket å stå opp.. Hvorfor skulle jeg liksom?.. Klokken var rundt 05 da jeg la meg, og litt over 17 da jeg reiste meg igjen.. Herlig..

De timene jeg derimot ikke har brukt i sengen har jeg for det meste så godt jeg har kunnet brukt på å komme meg opp og frem igjen.. Altså, jeg har prøvd å ikke hate meg selv så veldig, jeg har prøvd å skyve mest mulig av alle selvmordsideene jeg måtte ha så langt vekk som mulig, jeg har prøvd så godt jeg kan å bruke tiden min til noe fornuftig for en gangs skyld, og jeg har prøvd så godt jeg kan å unngå påminnelser om at jeg har bursdag i dag, men ingen å tilbringe dagen med.

Jeg håper jeg klarer å være "tilbake" i løpet av helgen. Og med tilbake mener jeg at jeg kan være i gang med blogginnlegg og videoer igjen som IKKE nødvendigvis "bare" handler om alt det grumset som de siste dagene har dannet seg til en stor, sort klump nederst i sjela mi. At jeg kan lage noe som både meg selv og andre liker å lese/ se igjen, og at jeg kanskje til og med orker å ihvertfall være litt innom Facebook, Snapchat og slikt igjen, sånn der og da...

Helt til slutt vil jeg takke dere som har tatt dere bryet å sende meg noen gratulasjoner over sms, til tross for at jeg ikke egentlig har ønsket meg disse ekstra bursdagspåminnelsene i år.. Men selv om jeg har prøvd så godt jeg kan å komme meg vekk fra hele denne dritten nå (som ved å deaktivere Facebook-kontoen min), så er det en noe narsissistisk del av meg likevel som av en eller annen grunn setter litt pris på det, hehe..

Vi reblogges!- Ann Helen er kul!
http://tispe.blogg.no


07.06.2016, 15:57

Gul eller brun ost? Cola eller Pepsi? First Price eller helt "vanlig"? Livets liste med ultimatum er uendelig.

Som jeg såvidt skal komme nærmere innpå i et kommende innlegg (spoiler alerts!!) så er jeg ganske glad i energidrikker. Jeg holder meg ikke lengre til en spesifikk sort, når jeg er ute for å fylle opp kjøleskapet tar jeg gjerne med meg minst en boks av vær type som Oppdal har å by på. Ingen diskriminering her i gården.

Jeg har ingen absolutt favoritt lengre. Derimot så kan jeg nevne et par smaker som jeg foretrekker ovenfor et par andre. Foreksempel liker jeg stort sett Battery Twisted fremfor vanlig Battery og jeg må også innrømme at jeg foretrekker det som nå har fått tittelen Red Bull Yellow Edition (som i fjor het Red Bull Summer Edition) fremfor vanlig Red Bull.

Men. Så er det noe jeg lurer på.. Hva syns DERE er best av vanlig Red Bull og vanlig Battery? Er det noe forskjell, eller er det mer et fett? (på vegne av lavkarboens venner og foreningen for overvektige, beklager det siste uttrykket der, virkelig!)The choice is yours!

Vi reblogges!- Ann Helen er kul!
http://tispe.blogg.no


Les mer i arkivet » Juni 2017 » Mai 2017 » April 2017


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits