hits


1
17.11.2018, 13:581. Hva var den første tanken som slo deg da du så deg selv i speilet i morges?
At jeg helst bare vil bli ferdig med å vaske meg, pusse tenner og diverse så jeg kan fortsette med livet fortest faen!.. xD

2. Hvem tenker du på akkurat nå?
At jeg er kinda litt hårney.. Please give me a call of duty!

3. Bryr du om hva andre syns om deg?
Det gamle løgnaktige svaret mitt var engang nei, mitt nye, moderne og ÆRLIGE svar er.. Tja.

4. Hva tiltrekker deg ved det motsatte kjønn?
Varm personlighet, en litt gæern, men god attitude, og cardigans <3

5. Hvem er den fjerde personen på tapt anrop-listen din?
Noen fra Landsforeningen for hjerte- og lungesyke.. Er stort sett bare slike telefoner jeg får per dags date. Emneknagg: forevah alone.

sex. Hvem liker du ikke spesielt mye om dagen?
EU-mannen, en mann jeg ikke bør beskrive noe ytterligere her inne, og en til jeg heller ikke bør beskrive noe særlig nærmere her i det offentlige vegg-til-vegg-til-vegg-til-vegg :-o

007. Hva har du på deg?
Jeg er på beklageligvis ganske påkledd - neste spørsmål!

brille-slange. Hvordan hilser du på folk?
"Heeeiii".. *okei, prøv å ikke vær for klein nå*.. "Så - hva syns du om den nye Grandiosa-julekalenderen egentlig?"

sex opp-ned. Hvilket merke er det på skoene dine?
De er sorte og møkkete og DET er alt dere trenger å vite for i dag!

10. Mye penger og lite venner eller lite penger og mange venner?
Definitivt det første. Foretrekker kvalitetsvenner, mens pengene derimot kan godt være av kvantitet. Det gjør meg noe, for å si det sånn ;-)tvillingene. Hvem digger du aller mest om dagen?
Laken-tufsa!! :`-o

12. Hvis du er alene i et rom med to senger, hvilken velger du å sove i?
Den med minst flekker i, så klart!

13. Hva gjorde du rundt midnatt for to dager siden?
Sikkert det kjedeligste svaret så langt, men da tror jeg facktisk at jeg sov.

fjortiss. Hva står det i den siste sms-en i inboksen din?
Vil ikke gå i de alt for store detaljene om hva som sto ordrett, men kan si såpass som at det var en slags "bekymringsmelding" fra noen i mine næreste relasjoner som lurte litt på om det hadde bekket litt over for meg etter at jeg først hadde klart å sendt en meget klønete sms til denne vedkommende som.. Kanskje helst skulle vært sendt til noen andre, det kan meget godt være xD

15. Hvem er den siste personen du så i dag?
Det var muligens det peneste vesenet som jobber på Remaen her i skrivende stund.

lovlig ung. Hvilke(t) ord bruker du igjen og igjen?
"Faktisk".. "I".. "See".. "Aha".. "Ikke for å ******* *******, men.."

17. Hvem er den siste som fortalte at han/hun elsker deg og når skjedde det?
Det tror jeg muligens var ei meget manipulerende, halv-psykotisk psycho-klikkings fra Sørlandet for sånn typ.. 7-8 år siden?

myndig.Hva er det første du gjør når du er alene hjemme? 
Når jeg først ikke har kjæreste, eller alle de hyppige og stadige overfylte festene mine som ALLTID tar fullstendig av, tenker du på?

19. Hvem var den siste du hadde sex med?
Noen fra Sarpsborg, kanskje? *lurt tenkefjes*

20. Har noen av vennene dine sviktet deg?
Hvert år, hver dag, hele tiden. Neida, joda, kanskje.21. Din favorittalder i livet så langt?
Det tror jeg vi må komme tilbake til når kabalen er lagt.

22. Hvem er din verste fiende?
Han du trolig har i tankene akkurat nå.

23. Hva har du som skjermbilde på Pc/Mac?
Ei dame som er sånn passe død i blikket etter å ha fått i seg noe rart med noe attåt.

jack bauer. Hva er det siste du sa til noen i dag?
"Hade?"

25. Velg mellom en million kroner og evnen til å fly.
Evnen til å fly - så kan jeg fly etter pengene mine når de er i ferd med å fly fra meg!

26. Liker du noen?
Jeg har noen få utvalgte jeg helst ser ikke ruller inni den gule kinder-ballen forså å lukke den igjen med det aller, aller første, ja.

**. Siste sangen du hørte på?
Åhh!! Nå har jeg kinda litt lyst til å lyve et eller annet sånn at det ihvertfall SER UT SOM jeg har kommet meg litt videre siden 2011, men "The Fight Song" - Marilyn Manson :-p

28. Liker du utseendet ditt?
Omtrent like mye som de fleste der ute liker vann, tenker jeg.

29. Har du en hemmelighet du har tenkt å ta med i graven?
Jeg har noen ting jeg per dags dato aldri har sagt til noen, men om jeg på død og liv (høh-høh) skal holde det slik, er jeg litt usikker på..

halvveis til 60!! Hva kommer du aldri til å gjøre?
Gjøre dette eksakt samme innlegget, med de eksakt samme svarene, og de eksakt samme bildene.Okei.. Dette trenger dere ikke ta for god fisk, men det KAN hende at jeg svarte på ihvertfall de fleste av disse spørsmålene i går natt mens jeg muligens ikke var HELT edruelig til sinns. Men det er bare kanskje, altså. Enyways: I really pøkkings hope that you really-really liked my new innlegg on this blågg. If you did that please give me a thumbs right in the face and so sjåast vi i eit nytt innlegg in a fremtid nær dåkk aillj!

Staii gåregeåes!!#spørsmålogsvar #privat #privatlivet #sex #sms #samliv #venner #kjæreste #humor #fylla #cider #random #bilder #skandale #marilynmanson #kåt #kåthet #sarpsborg #sørlandet #fiender #lolz


14.11.2018, 14:48Fremtiden er og blir som et fuktig glasshus overfylt med tåke og dugg. Man kan kanskje se et og annet, men det er stort sett nokså vanskelig å kunne se noe som helst alt for klart. Og med tanke på hvor mange erfaringer jeg nå har med å foreksempel grue meg til en ting, som så IKKE har skjedd fordi det i stede har hendt noe HELT ANNET, ja så er det igrunn ganske tullerusk at jeg fremdeles sløser bort så mye energi på å uro meg for en rekke nokså så spesifikke ting.

Det er blant annet ikke ingen hemmelighet at jo eldre man blir, jo mer øker muligheten for at man får et eller annet man rett og slett ikke vil ha. Kreft, demens, hjerteinfarkt, slag, nyrestein, ja hele forbanna morskaka. Slike ting man helst ikke skal sløse bort tiden man har som frisk (og noen lunde ung) på å tenke på, men som jeg har tatt meg selv i å tenke ganske mye på den siste tiden. Og det blir ikke akkurat bedre når først har begynt å ransake familietreet mitt..Men jo da, selv om ganske mange i familien min, på både mor og far-siden, har vært offer for en del forskjellige ting som uten å overdrive skremmer meg en del, så er det likevel ingen garanti for at JEG får noen av disse tingene. For det første så var jo de aller fleste av de jeg vet om over en viss alder da de forskjellige tingene først kom. For det andre kommer jo heldigvis verden stadig litt nærmere den awesome oppfinnelsen innen medisin og jalla-jalla etter den andre. Og for det tredje, jeg er verken pappa, mamma, søsknene mine, onklene mine, eller tantene mine.

Og for det fjerde.. Ja så er det jo også en mulighet for at neste gang jeg går ut for å pese luft så har det klikket fullstendig for naboen som bestemmer seg for å slå inn skallen min med en ståldildo før jeg i hele tatt rekker å registrere noe som helst, og for å si det sånn.. Døden er jeg ikke så veldig bekymret for. Det er alle de forferdelige tingene man KAN bli utsatt for mens man enda lever jeg virkelig frykter, og så godt jeg kan PRØVER å ikke tenke for mye på..

Bekymrer du deg mye for sykdommer og slikt?#sykdom #sykdommer #helseangst #noia #psykiskhelse #helse #fremtiden #medisin #medisiner #lege #leger #doktor #kreft #død #livet #infarkt #kroppen #kropp #infeksjon #uro #ung #voksen


12.11.2018, 07:31Mens enkelte ting ser ut til å bare skli mer og mer mot feil retning for tiden, er det heldigvis NOE som nå er på vei tilbake igjen slik jeg helst foretrekker det, sånn for øyeblikket. For som jeg kunne fortelle dere i det siste video-innlegget jeg la ut på lørdag så har ikke akkurat døgnrytmen min vært blant de tingene i livet jeg har vært aller mest happy med den siste uken. Og vanligvis så er ikke dette akkurat noen big deal for meg - heller tvert om - men i løpet av den siste uka har det likevel blitt nettopp det igjen. For i kveld, sånn rundt 17-tiden får jeg ihvertfall MEST SANNSYNLIG besøk av pappa (med mindre det blir utsatt nok en gang.. xD), og med tanke på det så hadde det jo vært kjekt om jeg ikke bare satt her, og var alt for mye i koma-land.

Og da jeg omsider våknet i natt så både håpet jeg og trodde at klokken var LITT mer enn den strengt talt var. Jeg tok en titt på mobilen, og oppdaget at klokken bare såvidt var halv tre.. Jeg la så hodet ned mot puten igjen, og forsøkte å få ihvertfall LITT mer søvn, men etter en times tid ga jeg opp, reiste meg i sengen og bestemte meg heller for å se hva som har skjedd i sosiale media "siden sist", forså å deretter pløye meg videre på den ikke fult så hjemmekoselige boka jeg holder på med for øyeblikket (som forøvrig er ganske god, til å være fra 80-tallet).Og NÅ har jeg omsider forflyttet meg i stua, straks klar til å klinke ut dette innlegget til dere, kanskje først og fremst fordi jeg nå har litt panikk etter at jeg igår nok en gang måtte innse at jeg faktisk må ta noen grep hvis jeg faktisk ikke vil at denne bloggen skal være helt tappet for liv og blodgivning i løpet av nærmeste fremtid.. :`-o#hverdag #døgnrytme #søvn #natt #sove #bok #lesehest #leseløve #aspergerssyndrom #autist #autisme #besøk #blogg #statistikk #panikk #psykiskhelse #ufør #uføre #ungufør #livetsskole0
29.10.2018, 19:14Er livet ditt helt usaklig kjedelig til tider? Yeah.. Been there, felt that. Men heldigvis så finnes det ET HAV med ting du faktisk kan gjøre for at livet ditt kan bli ihvertfall noe mer interessant.

ForXXXempel!:

1. Gå rett inn!
Glem alt du har lært om å banke på. Bare gå rett inn, sånn med mindre vi snakker eiendommen til helt vilt fremmede da selvfølgelig. For den slags risikosport blir ihvertfall litt i overkant spennende for min del.

2. Si det rett ut!
De fleste av oss er nå en gang satt sammen med en viss sperre på hva vi sier til hvem, når og hvor. Men hva om vi utfordret disse grensene litt. Hva om vi ble litt flinkere til å si nøyaktig det vi faktisk mener og tenker der og da? Ja, hva da?

3. Kast deg på!
Verden KRYR av diverse klubber, forbund, sekter, gjenger, samfunn, og gudene vet hva som man kan melde seg inn i hvis man bare gidder det. Så hvorfor ikke bare melde deg inn en plass? Jeg mener, de aller fleste steder kan man jo alltids melde seg ut igjen uten å få hodet skjært tvers av mens man ligger og sover. Stort sett.Sånn!! Det var det jeg hadde av tips for i kveld. Om noen av dere faktisk tar noen av disse "utfordringene" så vil jeg gjerne høre om det, SÆRLIG hvis de skulle føre med seg noen gøyale eller spennende historier. Enyway! - vi lever bare en gang, så hvorfor ikke bare være litt cry-cry før alt mørkner fullstendig?

Stay goregeous!#kjedsomhet #hverdag #kreativitet #spontan #spontanitet #impuls #impulsiv #spenning #tips #triks #livet #døden #reise #tur #oppdal #trøndelag #planer #fremtid #fremtiden #oppmerksomhet #frykt


27.10.2018, 14:35I disse Halloween-tider så spøker det fælt rundt om i omgivelsene mine nå. Men ikke helt på det viset man kanskje skulle tro. For greit nok, jeg holder til i en noe gammel, (og om vinteren) kald leilighet, bygget på 70-tallet. En leilighet med en del historie som har blitt skrevet både før, og etter at jeg flyttet inn hit høsten 2012. Men det er ikke først og fremst i leiligheten min det spøker mest for tiden, men i hodet mitt. Tankene mine. Det store, lille rommet i hodet hvor det døgnet rundt sitter en masse små demoner og diskuterer så busta fyker om hvilke avgjørelser og valg jeg skal ta, hvilke impulser jeg skal holde meg unna, og hvilke jeg skal gå god for.

Og som kjent så har ikke disse små grå vennene mine alltid vært like flinke til å ta de rette avgjørelsene. Men jeg syns likevel at i år har vi vært ganske flink. For i løpet av 2018 så har det kommet ut ganske mange spill som jeg utvilsomt har hatt veldig lyst på lenge nå, men enda ikke gått til anskaffelse for, SELV OM jeg faktisk har hatt råd. Og grunnen til dette er at mine små venner fra beslutsomhets-avdelingen har fått det for seg at vi skal vente til Black Friday med å kjøpe meg spill som Red Dead 2, det siste Tomb Raider, Spider Man, Detroit: Become Human, og Assassins Creed: Odyssey. Dette er en plan jeg fortsatt ønsker å følge, men som nå har blitt litt truet etter at jeg blant annet i går fant ut at på Power så kan man få kjøpt Red Dead 2 til en litt billigere penge, enn om man f.eks skal kjøpe og laste det ned digitalt fra Play Station Store..

Noen som kjenner seg igjen? xD#gaming #spill #playstation #tombraider #spiderman #assassinscreed #detroitbecomehuman #blackfriday #jul #halloween #hverdag #impulser #økonomi #penger #playstationstore #power


08.10.2018, 09:19Det er skremmende hvor lett alt faktisk kan velte over ende. Hvor kjapt et hvert lys man har brukt all sin dyrebare tid på å tenne plutselig bare vil slukne dersom man ikke er klar nok i hodet idet stormen vender tilbake. For når man så falmer der i mørket og alt en kan ense er lukten av gammel stearin, og man simpelthen ikke kan huske hvor lysbryteren er gjemt, eller om det i hele tatt finnes en, ja da skal det ikke mye til før man brått tråkker så katastrofalt feil, snubler, og blir liggende på det knallharde gulvet som for lengst burde vært skiftet ut. 

Og har man først vært så uheldig og falt, ja så er det så uendelig viktig at man ikke bruker lange tiden på å komme seg opp igjen, samme hvor mye det måtte verke i kropp og sjel. For har man først latt dyret under scenekanten, demonene i taket, og de små husnissene fra rommet ved siden få sette seg på, ja så er det bare et tidsspørsmål før døren til perrongen smeller opp med et voldsomt brak, og Frankensteins monster buldrer inn og river deg sønder og sammen til stor glede for alle rottene omkring som ligger og tafser på seg selv.

Og du kan skrike, du kan gråte, du kan hyle, du kan le, men i den tolvte time er det til syvende og sist ingen som kan hjelpe deg om utopiens teater først har mørknet, og det store, tykke teppet for lengst har gått igjen. For på den lukkede scene er det strengt talt ingen som kan se all din fordøyelige frykt, dine siste desperate skrik som stadig drukner mer og mer i det du sikkert og visst begynner å forstå.. At det finnes ingen ting i denne verden som "bare" en litt vond drøm.

Gjør det vel?..#frykt #angst #horror #skrekk #halloween #mareritt #utopia #noia #paranoia #paranoid #fobi #fobier #monster #monstre #demon #demoner #hjemsøkt #drømmer #drøm #nød #katastrofe


05.10.2018, 21:54I det siste har jeg vært en del frem og tilbake på om jeg faktisk skal gå til anskaffelse av en såkalt kjøttetende plante, eller ikke. Det er lenge noe jeg har hatt litt lyst på, men lysten har liksom aldri helt vært såpass overveldende at jeg har tatt de fulle stegene som kreves for å få tak i en. Har lenge vært redd for å drepe den for tidlig ved å enten gi den for lite eller for mye vann.. Er det egentlig nok sol i leiligheten? Og kommer den til å overleve sprengkulda i januar/ februar? Det er jo ikke akkurat sånn at jeg holder til i en sokkel som ble bygget ferdig først i sommer heller, liksom.

Men nå har jeg bestemt meg for å ihvertfall gi det en sjanse. Og går det ikke, ja så går det ikke. Den tid den sorg, og alt det der. Men så var det det med navn da. Hva skal den hete? For er det EN ting jeg har vært rimelig klar på hele veien så er det at hvis jeg skal ha en plante en gang så SKAL den ha et navn. Spørsmålet er altså bare HVA navnet skal være. Så da tenkte jeg å spørre dere da. Noen som har noen tips? For meg er både jentenavn like hjertelig velkommen som guttenavn, og omvendt. Og det må ikke nødvendigvis være et "ordentlig" navn heller. Gjerne litt "crazy", men ikke nødvendigvis.

Noen forslag??#kjøttetendeplante #planter #plante #grønn #grønt #navn #jentenavn #guttenavn #hobby #kjæledyr #insekter #insekt #klima #h20 #barn #lykke #clickbait #oppdal #trøndelag #aylarkuklinski #random


05.10.2018, 17:40Noen dager bare vet man, og DA er livet ekstra digg å leve. Det er liksom ingen tvil, og det finnes ikke en sky så langt øyet evner å se. Om oppvaska er aldri så stor, det gjøkke no. Om ved-pallen like utenfor står aldri så skjevt, hvem i helvete bryr seg? Og om de såkalte vennene dine som kuttet kontakten med deg for to-tre år siden fremdeles ikke har fjernet blokkeringen i sosiale medier, skrevet hei, og innrømmet at de dret litt på leggen de også, hva så? Det er liksom ikke noen tvil. Livet er herlig og alt du vil ha vil snart bli ditt. Sannsynligvis.


Men noen dager har du rett og slett ikke peiling. Du aner ikke hva klokka er når du omsider har kommet opp av sengen. Du aner ikke hva du skal ha til frokost, i helvete, om du i hele tatt skal ha frokost. Og hvem er egentlig dine venner? Kan du i hele tatt stole på hun kjempehyggelige jenta som har skrevet kos og varme til deg flere uker på rad nå? Og NÅR kan du egentlig vente deg at satans hornorkester kommer tilbake, slår deg HARDT overende, og deretter holder deg nede til du nærmest helt har glemt hvor vakker lyden av bittesmå drypp faktisk kan være?


Men heldigvis.
Og litt dessverre.
Intet varer evig.
#psykiskhelse #angst #helse #oppturer #nedturer #livet #problemer #tanker #filosofi #oppdal #trøndelag #problemer #problembarn #sosialemedier #facebook #søvnproblemer #lykke #dikt


02.10.2018, 10:43

Sånn!.. Da var det nok en gang på tide å bevise for verden at jeg ikke er så perfekt likevel. Whaat? Ja, jeg vet, blir nesten rystet selv her jeg sitter. Men nei, det er altså helt sant. Ikke alt jeg klemmer ut fra mine porer er gyllen soya-saus som man kan så hvor enn man vill - og vips, så har man en jungel full av de flotteste flotterier. For sannheten er jo en gang sånn at jeg innimellom tar et par ikke-perfekte bilder, jeg også, sånn bare for å nevne noe.

Og vet dere hva? Siden det begynner å bli så lenge siden forrige gang nå.. HER har dere et par bilder tatt de siste par månedene som jeg av en eller annen årsak IKKE har lagt ut noe sted, tidligere: 

Hvilke bilder (mis)liker DU best?#foto #bilder #gøy #usett #urørt #utenfilter #uredigert #ufiltrert #sensur #selvironi #humor #hverdag #oppdal #trøndelag #høst #vinter #snø #rot #kaos #fullstendigkaos #blod #ærlighet


29.09.2018, 17:49

Så.. Hvordan har den unge Kuklinskien det i dag? Helt okei, antar jeg. Det er ikke så mye som foregår i livet mitt akkurat nå av verken positiv eller negativ sorti, men jeg har i det minste en del å se frem til. Ting som ikke ligger så veldig langt unna. Ting jeg vet vil skje, og ting jeg HÅPER vil skje, uten at jeg helt tør å håpe for mye på det enda da det tross alt er bedre å bli positivt "overrasket", enn å falle ned kjellertrappa fordi man har kjørt hodet litt for hardt i en skuff når man har forsøkt å reise seg litt for fort.

Oh, ja. Så har jeg forresten fått en ganske så ubuden gjest like under magen. Vet ikke helt hva jeg skal kalle det, men jeg har hatt det før, så det er mest sannsynlig ikke kreft ihvertfall, hehe.. Det er litt ubehagelig når jeg bøyer meg og sånn for da presser jo både boxer-shortsen og buksa litt mot dette røde "blåmerket" eller hva det enn er, og det merker jeg for å si det sånn.. Men jeg prøver så godt jeg kan å ignorere det, og bare vente til det går over, men med tanke på hvor lite jeg har å gjøre på for tiden er akkurat det lettere sagt enn gjort! xDNoen som har noen tips til å få min nye "brystvorte" til å forsvinne litt fortere?..#kul #rødkul #kvise #kviser #hud #kropp #helse #hverdag #plageånd #brystvorte #boxer #boxershorts #kropp #september #høst #fremtid #fremtiden #oppdal #trøndelag #ubehag #blåmerke #sår #vond0
01.09.2018, 17:231. september. En ny måned, og nok et skritt nærmere både Halloween, julejukk og sprengkulde. Og nå er det kanskje noen der ute som lurer hvordan det har gått med de tre målene jeg satte meg for den siste måneden som akkurat "har gått"? Og for de av dere som ikke helt har fått med seg hva de målene gikk ut på så skal jeg nå gi dere en aldri så liten dose klipp og lim:

Mål nummer 1: Reise til et sted UTENFOR Oppdal.

Mål nummer 2: Intervjue noen for bloggen/ Youtube.

Mål nummer 3: Filme en ny dikt-video.

Som den rebellen jeg ihvertfall innimellom liker å tenke at jeg er vil jeg nå starte med det siste målet først, altså dikt-videoen som jeg endte opp med å filme 16. august. Inntil den dagen hadde jeg et par dager hvor jeg hadde gått litt frem og tilbake om jeg skulle skrive et helt nytt dikt først, ELLER om jeg bruke et av de "gamle" diktene jeg har skrevet og publisert her inne på bloggen fra før av. Og etter en stund så kom jeg til slutt frem til at jeg skulle lage en video-utgave av et dikt som jeg opprinnelig skrev den 20. november i fjor, V for Vagina:Så med andre ord, mål nummer 3: Fullført!.. Når det så kommer til mål nummer 2, "Intervjue noen for bloggen/ Youtube", så kan jeg si såpass som at det forhåpentligvis kommer noe ganske snart, da jeg ihvertfall har sendt en mail til en blogger jeg har fulgt litt nå og da i ganske mange år nå, en mail med totalt 15 spørsmål som jeg ihvertfall TROR jeg får svar på om ikke så altfor lenge.

Ja, også var det det såkalte reise-målet mitt da. Det vil jeg absolutt også si at jeg nå har gjennomført, nærmere bestemt i går da jeg nokså impulsivt klikket meg inn på nsb.no og bestilte tur-retur-billetter til og fra Dombås. Dessverre ble det ikke til at jeg tok noen bilder de to timene jeg var der, da jeg valgte å møte min tante og onkel som jeg ikke har sett på ganske mange år nå. Og i løpet av de to timene vi "hang i lag" så hadde jeg nærmest glemt at det fantes noe som heter kamera, blogg og sosiale media, så dessverre ble det ikke tatt noen bilder mens jeg var der. Men jeg VAR der. Og det viste seg å bli en ganske okey tur, til tross for 2-3 småkleine øyeblikk xD

Hvordan har din august-måned vært?


 


#reise #dombås #tur #oppland #dovre #nsb #spontantur #spontanreiser #youtube #vagina #humor #dikt #poesi #august #høst #intervju #prosjekter #hobby #sosialemedia #september #utfordringer


28.08.2018, 19:05


Bildet er tatt fra: pixabay.com

Hallo du som står på den andre siden av veien. Ah, du er kanskje opptatt? Eller, du hører meg kanskje ikke? Nei, jeg kan jo forstå det. Det er jo tross alt ganske mye støy her nå, ja på begge sider, mener jeg. Jeg mener, når skal egentlig denne rushtrafikken ta slutt? Vet du, nå fikk jeg en ide. Jeg sender over en lapp til deg jeg, har blitt ganske flink til å lage papirfly de siste dagene. Skriver en lapp til deg nå, også får vi bare se om du legger merke til meg.

Og hvis du gjør det hadde jeg blitt superglad om du ville slå av en prat, i det minste om du sa "hei" eller noe. Men gjør du det ikke, så.. Vel, det går vel greit det også, får vi tro. Okei, da har jeg skrevet denne lille lappen til deg. Nå sender jeg den straks over veien, så får vi bare se om du legger merke til den, om du legger merke til meg, og hva du svarer, hvis du svarer da.

For det er ikke sånn at du bare ignorerer meg, er det vel?#kommunikasjon #venner #vennskap #hverdag #samfunn #støy #usikkerhet #psykiskhelse #frykt #gjensidighet #svar #venn #håp #frustrasjon #mot #angst #uro #paranoia #paranoid #semeg0
27.08.2018, 20:17Du vil ha meg, så kom og ta meg. Jeg er et lett bytte, men du får meg ikke uten "kamp". Ikke tro at jeg ikke har merket det, merket at du har fulgt etter meg ganske lenge nå. Ikke tro at jeg tror det hele bare er en tilfeldighet, at du straks kommer til å gå en helt annen vei. For jeg vet at du er ute etter meg, og vet du, jeg har slettes ikke noe i mot det. Litt spenning i hverdagen er bare forfriskende. Og helt ærlig, jeg bryr meg ikke så mye om hva du gjør med meg når du omsider får tak i meg. Jeg utfordrer deg - gjør ditt aller best verste, så skal nok jeg gjøre mitt.

For det har tross alt vært min plan hele veien, og innerst inne vet vi det nok like godt begge to. For de aller fleste har jo sitt formål, sin oppgave, sine "verdier". Så det er på tide å fylle de små hullene nå, selvfølgelig, etter at du har revet de opp med dine skarpe klør, og boret din vei til dit ingen før har vært. Vel, nesten i hvertfall. Jeg er absolutt ikke redd deg. Er du kanskje litt redd meg?Såå.. Kan du se meg? Jeg står her nå, helt stille. Like stille og like bortgjemt som et foster som ingen egentlig ville ha. Alt jeg venter på nå er at du skal gripe tak i meg og gjøre ditt. Du har nå du virkelig har sjansen, grip den, for jeg vet ikke hvor mye tid vi har igjen før vokterne kommer tilbake, og jeg vil nødig ta det igjen en annen natt. Så vær så snill, ikke svikt meg nå. Ta det du kom hit for. Du vet - det vi begge kom hit for.

Stay goregeous!#rovdyr #jakt #spenning #høst #mørke #nattdyr #vampyr #vampyrer #sex #offerrollen #jaget #kattogmus #fantasi #lek #moro #skog #natur #naturlig #frykt #noia #paranoid #paranoia


27.08.2018, 18:30


Bildet er tatt fra: peanuts.no

Som nevnt allerede et par ganger nå den siste tiden - jeg trenger VIRKELIG å komme meg ut av Oppdal for et par timer ganske så snart, hvis ikke tror jeg at jeg klikker helt i mongo-vinkel, og raserer det som raseres kan. Jeg VURDERTE å ta meg en togtur til Dombås et par ganger i dag, men så er det liksom to tanker som har holdt meg igjen, 1: "Hva faen er det å gjøre på i Dombås??", og 2: "Hva faen er det å gjøre på i Dombås??".

Så da er spørsmålet om jeg heller skulle begynne å vurdere Trondheim eller noe rundt der igjen. Og det er nettopp hva jeg gjør nå. Men så var det det da. Gidder jeg å rusle rundt i Trondheim alene? Kanskje jeg skulle se om det finnes noen der i nærheten som hadde hatt mulighet til å treffe meg først? Noen som gjerne er litt bedre kjent der enn hva jeg er, og som.. Ja, jeg vet ikke. Så.. Har jeg noen lesere i Trondheim eller der om kring som kunne vært keen på å treffes en dag i nær, nær fremtid? Hvis ja, skrik gjerne ut i kommentarfeltet, eventuelt ta og send meg en privat melding på face! ^^ Jeg er bare halvparten så gæern som jeg virker som, tross alt.

See yah in Trondheim??#reise #tur #dovre #dombås #trondheim #trøndelag #norge #tog #nsb #togreise #planlegging #hverdag #høst #venner #vennskap #bekjentskap #trondheimtorg #citysyd #byn #byen #trønder0
24.08.2018, 07:10Vi er de valgene vi tar, sies det. Vi er nok ikke "bare" det, for vi formes jo litt av alle de hendelsene vi ikke har helt styr på også, ting som nærmest (til tider) kommer fra "det blå" som.. Sykdom og død. Men valgene vi tar i løpet av livet er likevel helt klart med å definere en veldig stor del av oss, enten vi liker det eller ikke. I skrivende stund er jeg sånn passe misfornøyd med samtlige valg jeg har tatt de seneste ukene. I flere dager på rad har døgnrytmen min simpelthen vært et helt annet sted enn hvor jeg strengt talt skulle ønske at den var. Det er kort fortalt et par ting jeg ha hatt lyst til å gjøre en stund nå, men som mine valg angående legge tid, og stå opp rett og slett har spoilert.

Og nå begynner jeg å bli litt urolig for at de målene jeg har satt meg for denne måneden til slutt skal havne på den eviglange listen over ting jeg har snakket om, eller i det minste tenkt å gjøre, men som jeg til syvende og sist har endt opp med å ikke gjennomføre. Og sånn helt seriøst, den listen trenger virkelig ikke noen flere punkter på en god stund nå. Jeg HATER å føle at jeg feiler med ting. Det er noe alle gjør, sånn en gang i blant, det er jeg klar over, men noen mer enn andre. Og for min del føler jeg at min såkalte kvote er på god vei til å brenne opp nå..

Så, fortell meg nå.. På en skala fra 1-10:
Hvor fornøyd er dere med deres valg og avgjørelser den siste uken?#hverdag #valg #ultimatum #psyke #døgnrytme #søvn #stress #psykiskhelse #tidspress #mål #mening #arv #miljø #oppdal #trøndelag #sykdom #aspergers #autisme #aspergerssyndrom0
21.08.2018, 17:29I det jeg starter på dette innlegget er det fremdeles mandag, klokken er 23.58, så det sier igrunn seg selv at jeg ikke gjør kjempelurt i å publisere dette innlegget så fort jeg er ferdig med det, forhåpentligvis innen maks en times tid. For tross alt så er jo dette et av de punktene hvor jeg virkelig ønsker å forbedre meg. Et punkt hvor jeg forsåvidt har bedret meg noe allerede, men som jeg fremdeles har litt mer å gå på. For.. Greit, det er alltids NOEN der ute som er våken og som av en eller annen grunn leser blogger like etter midnatt. Men vil jeg nå ut til flest mulig ved færrest mulig blogshouts og unødvendig spam diverse andre steder, ja så bør jeg nok vente til 12-tiden, 15-tiden, 18-tiden eller 21-tiden, ja noe rundt der? Man lærer så lenge man går, selv om noen går litt mer langsomt frem enn andre, DET skal både sies og skrives.

Så hva skjer egentlig i livet mitt akkurat nå? Vel, i "farta" sitter jeg bare og håper at denne natta ikke blir alt for lyssky. At jeg ihvertfall har kommet meg i både seng og drømmeland innen 05-tiden, da jeg ihvertfall har et håp om å få Skypet eller noe med ei venninne av meg i løpet av denne tirsdagen som jeg nå ser startet for 10 minutter siden. Altså, det går litt tregt når jeg skal skrive blogg, for jeg er ikke en av de som venter til alt er skrevet ferdig før jeg begynner å se over, rette skriveflei og sånn, neida, sånt gjør jeg for ca. annenhver setning jeg skriver jeg xD Men ja, uansett: Det hadde vært kult å fått til en video-samtale i løpet av denne tirsdagen. Ikke verdens under gang om det skjærer seg da det forhåpentligvis kommer flere sjanser..

Men sånn seriøst..
- kan noen fortelle meg hva klokka er?#hverdag #natt #tanker #tankerinatten #skype #lesere #mandag #tirsdag #fremtid #fremtiden #planer #venner #vennskap #blogshouts #sosialemedier #drømmeland #jonblund #søvn #våken


20.08.2018, 17:31

Jeg liker menn! Eller.. Ihvertfall NOEN. Statistisk sett har jeg absolutt hatt mer til overs med diverse kvinner/ jenter opp gjennom, enn hva jeg har hatt med det eksakt samme kjønnet som jeg altså tilhører selv. Men joda, jeg liker jo noen menn også. Og idet jeg nå skriver denne setningen tar jeg meg i å innse at jeg igrunn er litt glad for at jeg lever i den tiden vi er i nå, hvor det er mer "tillatt" at også menn kan vise følelser, være litt jålete uten at det skal ha noe særlig å si, og ja: rett og slett kunne være den rake motsetningen av den mer sterotypiske Mannegruppa Ottar-mannen (ÆSJ!!!!!) - for å si det på det viset.

Og i dag har jeg tenkt å hylle en liten håndfull menn som jeg oppriktig liker ganske så godt. Og jeg skal være så ærlig å si at jeg syns de alle sammen ser nokså så snasne ut, og det er absolutt ikke noe jeg skammer meg over å si i hele tatt. Litt homo er tross alt vi alle, og det er det ikke noe galt i overhode. Og I TILLEGG til å ha et flott utseendet så syns jeg også at disse mennene har en veldig flott og fin personlighet, for.. Ja, ellers hadde jeg ikke tatt de med.

Ønsker forresten å legge til at rekkefølgen på denne lille lista nå er helt tilfeldig, da jeg ikke har rangert noen etter verken utseendet, personlighet, eller hvem jeg tror har lengst og best kuk - for å si det sånn. Men ja, hehe.. Ja da er det vel igrunn bare å starte.

Karl-Martin Hogsnes

Bildet er tatt fra: Level Up Norge

Først ute har vi den mannen som nok er den desidert minst kjente på denne listen, foreløpig. For er man ikke noe særlig interessert i gaming, eller norske Youtubere, ja så er sjansen for at du IKKE har hørt om denne karen sånn passelig stor. Men ja, hvem er så denne Karl-Martin? Vel, for meg så er Karl først og fremst favoritten min fra Level Up Norge. Et norsk spillmagasin som først hadde både gulv og tak inne på hos VG frem til VG fikk et lite slag og bestemte seg for å kaste de ut da de (altså VG) ikke helt hadde troa på gaming-relaterte nyheter lenger, veldig forenklet forklart. Og siden den gang har Level Up vært å finne først og fremst på Youtube.

Men hva er det jeg egentlig liker så godt hakkende godt med han Karl? Jo, for det første så er han genuint morsom, og det uten å nevneverdig "slem". Og skulle han først komme med en og annen vits som er pittelitt grov eller mørk så er det gjort med en så stor dose sjarm at det er umulig å bli "sint". Han er forresten også den BESTE Max Mekker-imitatoren i verden, og kanskje den smarteste Youtuberen i hele Youtube-Norge per dags dato. Dere trodde kanskje at det var meg? La meg fortelle dere noe: jeg er egentlig ikke en Youtuber, prøver å late som iblant, men jeg er altså ikke det.

Grunde Myhrer

Bildet er tatt fra: Flickr/ NRK P3

Som nevnt bittelitt tidligere i år har jeg absolutt ikke hatt noe interesse av å følge med på Paradise Hotel på en god stund nå. Jeg så den første norske, samt den første amerikanske sesongen da de var ganske fersk, men siden har det vært stopp, helt frem til i vår hvor jeg plutselig bestemte meg for å se heeeele fjorårets norske sesong. Og jeg skal være SUPERÆRLIG med dere nå.. I starten så likte jeg ikke Grunde litt en gang. Jeg syntes han var en skikkelig irriterende tulling, og jeg ble (SPOILERALERT!) veldig happy første gangen han røyk ut. Men etter at han røyk ut ANDRE GANG, ja så skjedde det noe. Plutselig var alt "hat" helt vekk. Alle de negative følelsene jeg en gang hadde var nå blåst av gårde, og blitt borte.

Så da Grunde røyk ut den andre gangen, ja så begynte jeg faktisk å gråte. Tårene rant, og jeg hadde opprinnelig veldig vondt av denne fantastiske godgutten, som jeg til slutt innså at han jo er. Jeg fikk dårlig samvittighet for alle de slemme tankene jeg hadde tenkt om han, og skulle så ønske at han kunne dukke opp igjen ihvertfall en gang til nå som jeg hadde begynt å like han og, vel... HELDIGVIS så skjedde jo nettopp det. Og fra den tredje gangen han tittet inn igjen, ja så har jeg simpelthen bare DIGGET, DIGGET, DIGGET han - og det gjør jeg fremdeles en dag i dag!

Alice Cooper

Bildet er tatt fra: alternativenation.net

Jeg kan selvfølgelig ikke lage en liste over fantastiske menn UTEN å ta med shock-rockens o store daddy: Alice Cooper. Pappaen til Marilyn Manson, den mannlige utgaven av Lady Gaga, legenden som har dødd så mange ganger de siste tiårene, men som fremdeles nekter å dø helt på ordentlig. Etter min mening har ikke verden hatt noen kulere rockelegender enn Alice Cooper noen gang. Man kan si hva man vil om Elvis Presley, Ozzy Osbourne, Maria Brink, Marilyn Manson.. Men etter min mening, ja så finnes det ingen over (eller ved siden av) Alice Cooper.

Jeg kan jo starte med å si at en gang i tiden hadde Alice veldig seriøse problemer med både alkohol og narkotika. Men når han først bestemte seg for å skjerpe seg, legge seg inn på rehabilitering, og faktisk gjøre noe med problemene sine, ja så gjorde han det ORDENTLIG. Og siden den gang har han (av hva jeg kjenner til) ikke inhalert noe som helst, og er per dags dato nok et av de sunneste rocke-artistene verden noen gang har sett. Ah, har jeg forresten nevnt at han er kristen, at han går i kirka hver søndag, at han har gjort det i flere år nå UTEN å ha "måttet" legge sitt alter ego på hylla? Og at han attpåtil lengre ikke har noen problemer med å skille på den han er når han er på scenen, og den han er når.. Vel når han altså ikke opptrer noe sted? Kjære Alice: GUD ELSKER DEG!

Rune Rudberg

Bildet er tatt fra: dagbladet.no

Ja, også har vi gode, gamle Rune da. Jeg husker så godt en dag i dag første gangen jeg ble presentert for denne fantastiske manne-mannen. Jeg satt i bilen til pappa som kjørte på meg, mamma og mine to småsøsken som alle skulle til mormor og morfar da den første Hotel Cæsar-låta til Rune en dag ble spilt på radio. Og det var på den tiden jeg akkurat hadde begynt å virkelig like Hotel Cæsar selv, så at noen faktisk hadde tatt seg bryet med å lage en hel låt om favoritt-serien min hadde jeg ikke akkurat noe i mot, for å si det sånn. Og ikke "bare" var det en sang om en tv-serie jeg likte (og fremdeles liker veldig godt), men attpåtil en veldig bra låt også.

Og resten er som de sier historie. Når jeg tenker meg om nå kan Rune faktisk være det lengste musikalske forholdet jeg noen gang har hatt av artister jeg fremdeles hører en god del på en dag i dag. Og det er så absolutt ikke uten grunn. For en ting er at han har laget et par "tullelåter" opp gjennom. Men han har også skrevet så utrolig mange andre låter i tillegg som ihvertfall jeg kan kjenne meg ganske mye igjen i. Sanger om kjærlighet. Sanger om svik, og tap. Sanger som folk som står noe utenfor i samfunnet. Sanger han har skrevet like etter å "dretet seg ut" litt som har vært så full med selvironi og humor at man kan ikke gjøre annet enn å bøye seg i støve. Og ja, så har han også laget ikke bare en, men TO låter om Hotel Cæsar. Kjære Rune: du er og blir et av mine største forbilder i livet, en veiviser, en musikalsk bestevenn, og gud.

Kim Kolstad 

Bildet er tatt fra: seher.no

Og helt til sist, og igjen litt sånn apropos Hotel Cæsar: KIM KOLSTAD. For mange vil nok Kim først og fremst være forbundet med hans rolletolkning av rikmannssønnen, playboyen og overleveren Jens August Anker-Hansen. For meg er han ihvertfall det. Men i alle mine år som Cæsar-frelst har det jo blitt så jeg har fått med meg "et og annet" intervju med mannen bak denne karakteren også. Og for å si det sånn, både Kim og Jens August har en veldig god sans for humor, og de kan å synge, og DER stopper altså alle likhetene.

Eller, man kan forsåvidt si at de ligner litt utseendemessig. Men alt det som angår mote, klær, "fashion" og den slags.. Totalt adskillige. Når det kommer til moteveien kunne faktisk ikke Kim og Jens August vært mer forskjellige fra hverandre. Og mens Jens August i hvertfall helt frem til hans siste par episoder stort sett fremsto som en iskald, ondskapsfull forretningsmann så slår Kim Kolstad meg også her som den rake, strake motsetningen da Kim blant annet brenner VELDIG for miljøet. Okei, Kim er forsåvidt også en forretningsmann når jeg tenker meg om, men kald og ondskapsfull?.. Neppe.

Stay goregeous!#menn #mannfolk #mann #levelup #levelupnorge #paradisehotel #grundemyhrer #grunde #alicecooper #rock #shockrock #runerudberg #country #danseband #musikk #hotelcæsar #kimkolstad


12.08.2018, 19:50Nei, vet dere hva.. Nå er det på tide at jeg tar ordentlig tak i årene mine, forså å SLUTTE å ro. Jeg har rodd mer enn lenge nok nå. Det er på tide å hoppe i vannet, forlate den trygge båten min for en stund, og ja, rett og slett få litt vått på meg. Risikere å bli spist opp av et par haier, risikere å aldri finne tilbake, risikere å.. Dø. Men også: risikere å.. Bli forvandlet til en havdude forså å sammen med den deiligste havfruen i havet? Uansett.. Det er en stund siden jeg satte meg noen ordentlige mål nå. Jeg har lenge gått rundt og følt på en enorm meningsløshet. De siste par månedene har jeg levd litt for lenge i den såkalte dødskjedelige komfortsona. DET er det på tide å gjøre noe med.

Så DERFOR mine kjære vakre og entusiastiske skal jeg nå i løpet av dette innlegget sette meg 3 mål som jeg så godt jeg kan skal forsøke å oppnå/ gjennomføre før månedsskiftet august-september. Og så skal jeg i begynnelsen av den kommende måneden FORHÅPENTLIGVIS komme tilbake med en aldri så liten oppdatering på hvordan det hele har gått. Eventuelt ikke gått.

Mål nummer 1: Reise til et sted UTENFOR Oppdal.

Mål nummer 2: Intervjue noen for bloggen/ Youtube.

Mål nummer 3: Filme en ny dikt-video.

Wish me luck!#mål #hverdag #oppdal #reise #tur #intervju #youtube #video #vlog #dikt #poesi #hobby #kreativitet #inspirasjon #fremtiden #komfort #håp #tro #film #sosialemedia #høst #august #september0
11.08.2018, 17:17

Hvem tror dere egentlig at dere er som trenger dere inn i mitt hus gang på gang på gang? Selv om jeg ikke akkurat jager dere på dør så fort dere har kommet hit er det ikke det samme som at jeg syns det er greit at dere bare trenger dere på sånn. Jeg syns simpelthen det er jævlig frekt av dere, om jeg får være så fri. Yess, dere hørte riktig, jeg syns det er JÆVLIG frekt av dere å bare komme inn sånn som dere gjør. For noen er dere sikkert bare et friskt pust i hverdagen, en velsignelse, en øye-åpner, hva vet vel jeg. Men for meg er dere bare en pest og en plage, intet mer enn det.

Hadde jeg bare vært diktator i Norge.. For å si det sånn, det kan dere være ganske glad for at jeg ikke er. Okei, nå har jeg kanskje vært litt i overkant kvass. For det er ikke sånn at jeg HATER dere. Jeg er bare ikke så interessert i å ha dere i MITT HJEM. Og helt ærlig, jeg føler jeg har vært tålmodig nokså lenge nå, og dere tar tydeligvis ikke noen hint. Så nå marsjerer jeg rett inn på kjøkkenet og henter det jeg har av våpen, for nå gidder jeg ikke ha dere liggende her mer. Sorry, not sorry.

10 minutter senere:Ah.. Fy så kjedelig det er å vaske innimellom. Men i helvete for en god følelse man får når man først er ferdig. Nesten bedre enn sex, si.

Stay goregeous!#rengjøring #humor #tørrhumor #våthumor #vask #besøk #venner #fiender #sex #samleie #metaforer #støv #støvfnugg #skitt #lort #renslighet #jif #hverdag #oppdal #trøndelag #såpe0
06.08.2018, 18:44Jeg har ikke noe å skrive om akkurat nå, men jeg skal prøve litt for det. Okei, i skrivende stund er klokken 17.57. Jeg kjeder meg, og jeg føler meg litt trett så hvorfor ikke bare legge meg? Jo, det har seg slik at jeg har en avtale i morgen ettermiddag, så da hadde det jo vært fint om jeg ikke sto opp sånn alt for tidlig sånn med tanke på energi og livlig røre. Men nok om morgendagen. Kanskje jeg heller skal skrive litt om dagen i dag i stede? Vel, ikke at det er så mye å fortelle om denne dagen heller, enn så lenge, men jeg kan alltids gjøre et ærlig og redelig forsøk.

Jeg våknet på sofaen sånn rundt husker ikke fordi jeg NOK EN GANG ikke gadd å gå på badet for å pusse tennene og slik, plugge inn ørepluggene, vaske trynet, og deretter hive meg i sengen "i går" natt. De aller første tingene jeg gjorde når jeg reiste meg fra sofaen i dag er så kjedelige at de dropper vi helt å nevne.. Så da hopper vi heller en time frem, nemlig til "frokosten". Jeg valgte å OMSIDER se "Bølgen" i dag, og for å si det sånn - jeg skjønner godt hvorfor denne filmen har blitt rent ned med så mye positiv kritikk. Ah, ja også har jeg såvidt det er prøvd meg på "L.A Noire", et gammelt krim-spill fra 2011. Ikke helt min kopp med blod sånn med tanke på at jeg liker dårlig å måtte tenke noe særlig, så litt usikker på om det er et spill jeg skal orke å fullføre.

Ellers er det vel ikke så mye mer å fortelle annet enn at jeg ganske nylig har fått vite at jeg skal bli pappa til ei lita jente som trolig kommer til verden først i februar en gang. Noe jeg har noen VELDIG blandede følelser til da jeg og den kommende moren ikke akkurat er på talefot om dagen. Men det å bli pappa skal vel likevel vise seg å bli ganske hyggelig fordi om, tenker jeg. Neida, jeg bare tuller med dere, IGJEN!! Jeg skal (forhåpentligvis) ikke bli far, noen sinne. Okei.. Ja, jeg er klar over at jeg har slitt ut den spøken der nå, men LITT action føler jeg at dette innlegget faktisk trenger før jeg kan tillate meg å avslutte det, sånn akkurat NÅ!!

Så, hva tenker dere?#hverdag #lanoire #playstation #spill #gaming #videospill #humor #bølgen #norskfilm #film #drama #høst #planer #underholdning #frokost #lunsj #krim #detektiv #rockstar #videogames #prank


02.08.2018, 22:26


Bildet er tatt fra: pixabay.com

Det er rart hvordan tiden flyr, til tross for at den stadig ikke har vinger, eller propell for den del, av hva vi kjenner til. I syv år har vi kjent hverandre nå, eller ihvertfall visst av hverandre. I starten var du først og fremst bare en av flere som kommenterte her inne, sånn i ny og ne. Men det tok ikke lang tid før vi skulle begynne å chatte litt på Facebook, så utelatende kun på msn i noen måneder fordi jeg hadde en periode hvor jeg ikke orket mer Facebook, hvor jeg generelt ikke gadd så mye. Ville til og med legge ned bloggen. Mer eller mindre legge ned alt. Vi hadde knapt snakket sammen noe i hele tatt der og da, men likevel sa du at du håpet vi kunne fortsette å holde kontakten, et eller annet sted. Du skrev at jeg virket som en veldig snill og kul fyr. Så det ble til at vi la hverandre til på msn.

Så selv om jeg kuttet ut Facebook, valgte jeg altså å ikke kutte ut deg. Og det skulle fort vise seg å bli to av de smartere valgene jeg har tatt her i livet. Så en kveld skulle vi plutselig ha en liten videosamtale, men bare en liten en, klokka var tross alt 23, og du skulle på skole dagen etter. Så da ble det til at vi satt og snakket hele natta, frem til klokken var passert 7 eller noe. Hva snakket vi om den natta egentlig? Jeg mener, hva var det vi IKKE snakket om den natta? Ikke sant. Ja, og så var det mer eller mindre gjort. Du var ikke lengre "bare" hun litt kule rare som kommenterte bloggen min nå og da, du var nå en av mine beste venner. Høsten gikk, og våren hvisket hallo, og så en dag i mai var dagen kommet for at vi ENDELIG skulle treffes sånn helt på ordentlig. Men hva om det hele skulle ende som en fiasko? Hva om ingen av oss var den vi hadde utgitt oss for å være over nettet? Tenk om vi skulle kjede livet av hverandre. Tenk om, hva hvis, hva da?..


Bildet er tatt fra: pixabay.com

Men ingen grunn til bekymring. De dagene du var her i mai skulle vise seg å bli blant de aller beste dagene i mitt liv, noen sinne. Og da du måtte dra hjem igjen gråt jeg, og ikke bare pittelitt. Jeg klarte sånn delvis å holde følelsene tilbake da vi sto der på perrongen, men da jeg så deg forsvinne inn på toget kom virkeligheten tilbake og kjørte meg grasalt overende. Heldigvis hadde jeg med meg solbriller denne gangen.. Enda litt mer tid kom og gikk, og flere minner og erfaringer vi var på god vei til å bygge. Men ikke alt skulle vise seg å smake like godt lengre. Vi kunne fortsatt le og tulle sammen, men dessverre hadde onde tunger begynt å røre på seg hjemme hos meg. Jeg hadde begynt å fortelle meg selv mørke, giftige løyner, og jeg fortalte det på en sånn måte at jeg selv hadde begynt å tro på dem. Da høsten kom til syne igjen dette året trodde jeg aldri at jeg noen sinne skulle føle annet enn tung nedbør og skitten snø igjen.

Og lang vinter, det ble det. Lang, ensom, og kald. Du sto der fortsatt, du var fremdeles min beste venn. Men i og med at det blåste så hardt rundt meg der og da var det nesten umulig for meg å legge merke til. Du strakte fortsatt din arm ut, men jeg var for sliten til å ta den i mot. Jeg hadde nærmest begynt å gi opp, jeg trodde du var den store, stygge og avskyelige snøheksa, roten til alt kaos, årsaken til at jeg hadde "mistet" min fullstendighet, ja all min verdighet. Det skulle ta år og dag før jeg sakte, men sikkert skulle begynne å innse at det var meg selv som hadde satt i gang denne eviglange, tunge vinteren. Men da de første vårtegnene endelig var begynt å komme til syne igjen, så sto du der fortsatt. Hvordan du hadde orket å stå der for meg gjennom hele denne vinteren, er fremdeles i dag flere år senere for meg et mysterium. Du kunne gått hjem og lukket døra og låst den for lenge, lenge siden. Men av en eller annen grunn har du aldri gjort det.


Bildet er tatt fra: pixabay.com

Når jeg nå i 2018 sitter og skriver dette innlegget er det med en viss klump i halsen. Jeg sitter her, alene, og minnene og tankene bare strømmer på. Vi har opplevd ganske mye sammen vi to, men samtidig ikke i nærheten av nok. Vi har bekjempet zombier, vi har diskutert kjendis-menn, Lady Gaga, og tvilsomme klesskap, vi har sammen satt sammen et dvd-skap fra Møbelringen, og vi har fra tid til annen kanskje skapt oss (litt). Vi har lekt "lille speil på veggen der", og vi har begge vært den vakreste i landet her. Vi har diskutert blottere med stor evne til å svelge, og vi har begge gått opp en dal. Vi har gått gjennom SYV ÅR med kos og kaos, og jeg håper så inderlig at vi kan gå sammen syv år til, minst. Kjære bestevenn: Jeg er så utrolig glad i deg at selv 884 ord blir bare ikke nok. Jeg vil du skal fortsette å vite at jeg mer enn gjerne er her for deg om det skulle være noe, en tjeneste, en samtale, hva som helst. Jeg tror knapt jeg har vært så glad i noen noen sinne, og grunnen til det kan kort oppsummeres med tre, enkle ord: Du er best.

Forresten.. 
Noen der ute som vet hvilket dyr som IKKE liker berg- og dalbaner?
#vennskap #bestevenn #venner #kjærlighet #ærlighet #tilbakeblikk #norskebloggere #msn #vår #vinter #ladygaga #humor #verdensbeste #facebook #bekymringer #tanker #høydepunkter


31.07.2018, 16:10Hvor mange finnes det egentlig av meg? Svaret er en. Svaret er to. Går du med på å bli kjent med meg får du med en ekstra på kjøpet. Jeg er han snille fyren som bare vil de aller fleste jeg møter godt. Men jeg er også han som ønsker så og si alle og enhver et mest mulig forpestet liv. Og nei, du kan ikke velge bare en av meg. Men du kan delvis være med på å bestemme hvor mye tid du vil bruke på den ene foran den andre. Eventuelt kan du velge å ikke ha noe med meg å gjøre overhode når du føler at du snakker med "feil" meg, forså å risikere at "feil" meg bortfører og gjemmer bort "riktig" meg for dine øyne for en ganske lang tid, du vet, som en bitter hevn. For det er en risk.

Jeg vil så gjerne lykkes med NOE her i livet før den dagen jeg dør. Reise, møte folk, gjøre nye impulser, ha masse sex med masse forskjellige kvinner, drikke, feste, melde meg på Paradise, du vet.. Leve livet. Men jeg vil også bare forbli i hula mi. Holde meg for meg selv, slippe å drite meg ut, slippe å utvikle meg noe særlig mer som menneske, ja mer eller mindre råtne bak de sorte gardinene, RÅTNE i min patetiske elendighet, forbli i min egen ensomhet, synes synd på meg selv, kanskje kutte opp pulsårene før jeg får fylt 30. Du vet.. Neida, jo da. Det er ikke så lett bestandig. Vet du, det er igrunn nettopp det det er. For i bunn og grunn er det jo i teorien jeg som bestemmer hvordan jeg skal ta det, hvordan jeg skal ha det. Men ja, så var det nettopp det da. Hvem av meg skal jeg egentlig la bestemme? Hvem kommer til å gi seg først, "denne gangen"? Jeg? Eller han andre meg?

Skal vi være venner, eller fiender?#viljestyrke #vilje #personligheter #personlighet #psykiskhelse #tanker #ondskap #godhet #paradise #paradisehotel #sex #kvinner #fullstendigkaos #kaos #samfunn #glede #sinne #kontroll #makt


25.07.2018, 12:58

Det er nesten litt nifst hvor fort livet kan forandre seg, syns dere ikke? Det man knapt tenker over der og da som noen handling i hele tatt kan brått få STORE konsekvenser for en. Foreksempel: Det var en gang hvor jeg gikk i butikken, mer eller mindre slik som jeg hadde pleid å gjøre i noen år allerede der og da. Plutselig fikk jeg for meg at jeg skulle teste ut TINE Iskaffe, så jeg tok med meg en kartong (eller to) hjem. Likte det ikke. Likte det overhode IKKE!! Syntes det smakte skikkelig dritt, og jeg slet virkelig med å få drukket opp. Vurderte lenge å bare tømme hele faenskapet i vasken, men jeg drakk opp. Til slutt. Det tok tid, men jeg klarte det. Til slutt.

Nå kanskje to år senere har jeg fortsatt ikke fått meg til å tømme det satans skvulpet i vasken. Siden denne ene skjebnevangerte handleturen har jeg brukt hundrevis av kroner på Tines iskaffe, jeg har simpelthen blitt helt hekta. Det går ikke en dag uten, rett og slett. Og skulle det først gå, ja så går det meg riktig så dårlig den dagen. Jeg blir en potensiell drapsmaskin rett og slett, kan til og med finne på å slå ihjel ei jente, faktisk. Så, ja, nei. Tine Iskaffe, det må jeg rett og slett ha for å fungere sånn noen lunde. For å ikke drepe noen, si!..Ps: Dette innlegget er ikke sponset om noen skulle lure på det. MEN hvis noen i Tine gjerne VIL sponse meg så tar jeg gjerne i mot en telefon eller to ;-) Men helst mail da! #telefonskrekk

Drikker du iskaffe?#avhengighet #tineiskaffe #tine #iskaffe #hverdag #caffemocha #cappucino #melk #fløte #mat #drikke #drikkevaner #uvane #digg #spons #sponset #ikkesponset #innkjøp #shopping #hellig


21.07.2018, 16:43Vi har alle vært der. Ute tordner det som et riktig uvær. Og regnet pøser så kraftig ned at det ikke hadde vært noe poeng i å bruke paraply, og regnklær er tross alt for degoser, det vet jo alle. Så da sitter man plutselig mer eller mindre fanget inne i sitt eget hjem, med minimalt av elektriske duppeditter tilgjengelig for man er tross alt ikke en idiot som vil risikere å få ting ødelagt av lynet. Og verken regnet eller tordenværet ser ut til å ha noen ende, så hva kan man da egentlig gjøre? 

Tips 1: Drikke ekkel kaffe mens du ser på de siste videoene fra dine favoritt Youtubere på mobilen.
Tips 2: Knull livet av alle bamsene dine (hvis du har noen), eventuelt en kjæreste, en venn, eller noen som er sånn midt i mellom (husk bare å få tillatelse til det først).
Tips 3: Sitte muse stille og forbanne deg over alt du ikke får gjort mens uværet holder på.
Tips 4: Prøv å skaff deg kjæreste via sosiale medier på mobilen.
Tips 5: Vaske?..
Tips 6: Prøv å få fisket opp den ene sjampo-flaska som har ligget klemt bak dusjen nå i årevis.
Tips 7: Onani, onana, onaneeeeeeraaa.
Tips 8: Skriv et dikt om ditt favoritt pålegg.
Tips 9: Prøv å stikke tunga inn i stikk-kontaktene i det eksakt samme sekundet lynet slår ned (anbefales ikke med mindre du har husket å skrive testamentet og fortalt alle dine nærmeste hva de betyr for deg)
Tips 10: Skriv et klagebrev til den oransje presidenten hvor du ber om å få Nordpolen bombet fordi du ikke fikk det du ønsket deg til jul.
Tips 11: Legg til SÅ MANGE SOM MULIG av venners venner og venners venners venner på Facebook, og tell så hvor mange forespørsler du får sendt før muligheten til å sende flere på et par uker er blitt blokkert.

Eventuelt: Gjør et iherdig forsøk på å finne ut av hva Mads Hansen faktisk sier i begynnelsen av "Sommerkroppen":Stay goregeous!#torden #tordenvær #torvær #lyn #uvær #yr #regn #sommer #sommerferie #strøm #elektronikk #humor #sex #underholdning #facebook #sosialemedier #onani #kjedsomhet #kjedelig #dikt #mobil


08.07.2018, 16:47Fra tid til annen blir det skrevet et og annet inne på denne bloggen som ikke stemmer helt med fakta faen. Årsakene til dette varierer, men alt kan kort fortalt kokes ned til at forfatteren/ undertegnende er det man trygt kan kalle for "ørlite" ustabil. Foreksempel ble samtlige av leserne her inne for en stund siden så og si "løyet" rett opp i ansiktet da de en gang i uken fikk servert innlegg etter innlegg som alle ble presentert som seriøse ikke-fiksjonelle hverdags-innlegg, men som i den virkelige verden bare var ren fantasi fra en annen heeeelt verden. Disse innleggene ble riktignok ALLTID slengt rett inn i Eventyrland-skuffen, men da uten at noen av leserne ble gjort obs på det, og eventuelt måtte finne ut av det heeelt på egen hånd.

I tillegg har flere innlegg som faktisk er basert på sanne historier fra undertegnede sitt liv stadig fått en egen evne til å bli noe overdrevet. Og det kan også tenkes at enkelte nokså vesentlige detaljer fra tid til annen ikke har kommet så altfor tydelig frem, eller ikke blitt nevnt i hele tatt, av årsaker som ikke ser ut til å få livets rett her inne heller denne gang. Denne bloggen er også STAPPFULL av ironi og sarkasme. Så tolker du stadig ting ganske så bokstavelig har jeg bare en ting å si: VELSIGNE DEG!! <3 TAKK FOR AT DU BIDRAR TIL Å GI MEG ET HAKKET MER INTERESSANT LIV ENN JEG STRENGT TALT FORTJENER! <3 <3

Sånn nå og da hender det at jeg vurderer å bli litt tydeligere på hva som er sukker og salt, og hva som først og fremst bare er kunstige søtningstoffer, men DA hadde trolig interessen for å drive denne bloggen tørket betraktelig ut etter ei lita stund, så mest sannsynlig kommer de av dere som fremdeles måtte ha ork til å følge denne bloggen videre trolig til å bli ført litte grann "bak lyset" også inn i fremtiden.. Sorry, not sorry! :-o

Stay goregeous!#sannheten #blogg #humor #sarkasme #ironi #alvor #samfunn #ærlighet #bloggere #norskebloggere #fiksjon #eventyr #løgn #løyn #norskeyoutubere #hobby #ekte #tullogtøys #kilde #kildekritikk #fakta


02.07.2018, 08:03Folk spør meg nå og da om hva jeg tror.
Hva jeg tror om hva da? Fremtiden? Jeg vet ikke.
Tror jeg det noen gang vil bli fred i verden?
Tror jeg på enhjørninger?
Tror jeg på gud?

Hvordan i helsike skal jeg vite det?
Jeg som ikke aner om
jeg eksisterer selv en gang.
Jeg sier det igjen.
Jeg vet ikke.

"Men noen formeninger må du da ha?".
Klart jeg har, men tro du meg:
DU VIL FAKTISK IKKE HØRE DEM.
DU VIL VIRKELIG IKKE DET!

Stay goregeous!#tanker #tro #meninger #gud #enhjørninger #fremtiden #religion #politikk #samfunn #fantasi #debatt #forum #gamledager #fortiden #diskusjon #verdensfred #fred #psykiskhelse #miljøet0
22.06.2018, 20:38Jeg ligger i mørket og kan føle stillheten brer seg over meg. Ikke en lyd å spore, ikke et eneste drypp. Er det dette som er fred? Er det dette som er harmoni? Jeg ligger her alene. Alene ja, men slettes ikke ensom.

Alt jeg en gang behøvde har jeg nå fått tak i, og alt det andre slår jeg rokk om senere. Jeg lader opp til en ny dag. En ny natt. En ny hva det enn måtte være når jeg skyver lokket ned fra kisten igjen, forså å snike meg tilbake til de fattiges palass.

Om noen timer skal jeg nok en gang tappe de søte sure for de edruelige røde små. Jeg skal totalt rive de fra hverandre, en etter en. Og når jeg er ferdig med barna griper jeg fatt i foreldrene deres.

Det er mening i å gjemme seg. Ingen vits i å løpe.

Jeg har drevet med dette så lenge jeg kan huske. Det er bare så vidt jeg minnes noe fra min tid som pust og pese på to store stygge. Så mye, og samtidig så lite har skjedd siden da. Siden den gang har jeg grodd meg seks nye, hårete og grå. Jeg har plantet mitt ego i dine etterkommeres jord. Jeg har dyrket meg erfaring og kynisme. Kraft og kjærlighet.

Jeg elsker meg selv, men stadig faller jeg uti egen selvmedlidenhet. Og når det skjer får jeg knapt rørt meg. Og hvis jeg prøver er det nesten så alle beina mine revner fullstendig av, og det er nesten så jeg drukner i min egen gule gugge.

Jeg bare blir liggende klistret til min egen dritt over en lang, lang tid. Men jeg kommer meg alltid ut igjen. Alltid. Og vipps så er jeg nok en gang mettere enn på veldig lenge.

Tikk.. Takk.. Tikk.. Takk!#egosentrisk #egoisme #frykt #næring #alterego #samfunnet #verdenidag #sosialemedier #sosialemedia #psykiskhelse #selvmedlidenhet #angst #monster #vederstyggelighet #mobbing


20.06.2018, 21:55Er jeg for eller i mot krig? Helt ærlig, jeg vet da faen.. Og jobber jeg egentlig for eller imot meg selv? Vel.. Stort sett så vil jeg vel mitt aller beste, antar jeg, selv om det har hendt et par ganger for mye at jeg med vilje har spent bein på meg selv i det offentlige rom. At jeg har båret meg selv mot gapestokken, og bedt om å få kastet stein og dritt i retning trynet mitt. Så joda, jeg har en god venn i meg selv jeg, men jeg har også en nemesis som virkelig gjør det han kan for å rive meg sønder og sammen om han først får muligheten. Og den muligheten har jeg dessverre gitt han, litt for mange ganger. Og jeg kan høre han rope og skrike igjen nå, det er et helvetes leven skal jeg si. Og jeg vet ikke hvor mye lengre jeg orker å stri i mot. Før eller siden kommer han jo ut igjen.

Daglig er det så alt for mange kamper som må bekjempes. Skal jeg egentlig ta sjansen på de turene? Hva om alt går galt? Hva om det nok en gang dukker opp en ubehagelig, lei misforståelse gjør at jeg og de splitter lag? Det har jo skjedd før, er faktisk ikke så alt for lenge siden sist. Så hvilken garanti har jeg egentlig for at jeg må gjennom dette helvete igjen? Ingen. Jeg vil så veldig gjerne. Jeg kommer meg aldri videre fra ensomhetens mørke hvis jeg ikke prøver, men igjen.. Jeg er redd. Redd for å fucke til igjen. Og er det egentlig noe vits i å fortsette med denne bloggen? Jeg mener, jeg har jo blitt alt for opphengt i disse statistikk-tallene blant annet. Det går utover hverdagen min når jeg ikke får de til. Og den (altså bloggen) ligger konstant og freser inn i hodet mitt når jeg forsøker å konsentrere meg om andre ting. Så hva er egentlig vitsen?

Og hva med Youtube-kanalen min? Spillene mine? Vennene mine? Filminteressen min? Treninga? Kjæresteprosjektet? I hele tatt - livet. Når jeg prioriterer en ting har jeg alltid litt dårlig samvittighet for at jeg ikke gjør noe annet. Og hvis jeg først prioriterer noe annet, ja det er det noe helt annet enn det igjen som popper opp i hodet mitt og maser: "du skulle ikke heller prioritert litt mer tid på meg da?". Det er revne likegyldig hva jeg gjør. Hvis jeg gamer tenker jeg å bloggen. Hvis jeg blogger eller lager noe til Youtube har jeg gjerne dårlig samvittighet ovenfor vennene mine. Hvis jeg er sammen med noen venner blir det lett så jeg tenker at jeg heller skulle vært alene igjen, og bare gjort noe helt, helt annet. Og hvis jeg igjen er alene og gjør noe helt, helt annet.

Ja.. Og sånn går nå dagan.#hverdag #tanker #samvittighet #problemer #utfordringer #helse #psykiskhelse #angst #venner #vennskap #asperger #aspergerssyndrom #autisme #prestasjon #youtube #hobby #prioriteringer0
16.06.2018, 19:30

I kveld vil jeg bare takke deg for at DU er den idioten du er. Jeg kan rett og slett ikke få sagt nok ganger hvor mye jeg prissetter all din komplette ignoranse, hvor sterkt jeg ELSKER all din uendelige arroganse og idioti. Du er rett og slett helt sjef - sjefen over dumskap og uvitenhet. Det er slike som deg som gjør verden til et bedre sted å være. Det er mennesker som deg som dundrer løs med sitt ustoppelige ego, og sin forfengelighet alle burde se opp til. Det er mennesker som DEG som driter i klimaendringer, og som bare fortsetter, og fortsetter å spise måltid på måltid med ekte KJØTT, og som attpå til skryter av det i sosiale medier alle burde hatt som sitt o store forbilde.

Det er simpelthen bare helt fantastisk at slike som deg er til. Slike som deg som gauler høyt og skriker, og BJEFFER, KJEFTER og SMELLER for den minste lille ting uten å engang høre sin egen stemme. Det er slike som deg som rett og slett er helt sjef. Et forbilde av dimensjoner. Et idol som absolutt skulle vært masseprodusert, ja rett og slett bare pøst ut med unger til det ustanselige. Takk for at du er den uvitende drittsekken av en sjef som du tross alt er. Og takk for at du ikke er den sjefen du tror at du er. Hadde verden vært uten deg hadde slike som meg ikke hatt noen mening med livet. Uten mennesker som deg ville verden vært et friskere, fredeligere, og kanskje til og med et mindre selvisk sted, og DET er det ingen som ønsker. Er det vel? Jeg elsker alt ditt hat, jeg skjønner all din idioti, og jeg lar meg simpelthen inspirere av ditt totalt uinspirerte vesen.


Bildet er tatt fra: pixabay.com

Takk for at du bidrar til å gjøre verden til et litt bedre verre sted.
Dine etterkommere vil være deg evig takknemlig!

Stay goregeous!#samfunn #sjef #satire #ironi #sarkasme #forbilde #idol #idoler #miljø #kjøtt #klima #klimaendringer #hat #sinne #frustrasjon #kjærlighet #nestekjærlighet #fremtiden #støy


15.06.2018, 10:40FY FAEN for en jævlig kjip start på dagen jeg skulle få i dag.. For allerede da jeg la meg i går kjente jeg at det igjen begynte å strømme på med litt depressive tanker og følelser knyttet til min bursdag som er I DAG. Jepp - i dag blir jeg nemlig 27. Og hadde det vært opp til MEG skulle det bare ha stoppet nå. Jeg vil ikke bli eldre enn dette her. Jeg vil ikke at hørselen, synet, smaksløkene mine skal svekkes mer og mer de neste par årene. Jeg har ikke behov for flere rynker, dårligere bein, generelt degraderes bare mer og mer, jeg vil AV dette toget - nå!! Så.. Noen vampyrer der ute som vil hjelpe??

Men uansett: Etter en stund klarte jeg omsider å sovne inn. Og rundt 4-tiden i natt fant jeg ut at det var på tide å stå opp igjen. Det første jeg gjorde da var helt random å sjekke innom nettbanken. Det angrer jeg kinda litt på at jeg gjorde nå. For så fort jeg fikk logget meg inn var jeg i ferd med å få et nytt angstanfall, og jeg var også på nippet til å begynne å gråte.. Det viste seg nemlig at Nav hadde overført en betaling på 515 kroner i går. Det første jeg tenkte var at dette var den vanlige, månedlige utbetalingen min som det nå hadde skjedd noe veldig, veldig feil med.Så kom det ene mareritt-scenariotet bare rennende inn etter det andre. Jeg så for meg at jeg måtte gjøre noe så nedrig som å spørre huseieren min om det ville gå greit at månedens husleie og strøm heller kunne vente til NESTE måned.. Og at jeg kort fortalt måtte leve på alle sparepengene mine og ende opp med å tømme alle de forskjellige sparekontoene mine innen denne perioden er over.. Og jeg kødder ikke med dere nå når jeg sier at jeg var veldig på nippet av å begynne å gråte. For hadde ting vært så ille som jeg først reagerte med å tro så hadde jeg mistet så mye. Jeg kunne blant annet bare kysse alle "ferieplanene" mine for denne sommeren adjø, bare for å nevne noe.

Vanligvis liker jeg å starte "dagen" med å ligge og lese litt på senga, før jeg deretter slenger på meg noen klær og går ut en tur. Men for å si det sånn. Den lese-delen var bare å glemme. Jeg var alt for opprørt, stresset og ufokusert der og da til at det kunne la seg gjøre. Så i stede stressa jeg meg med å komme meg ut av huset så fort som mulig, prøve å få litt frisk luft, og prøve så godt jeg kan å rett og slett bare holde hodet kaldt. Men etter en liten stund tenkte jeg at jeg heller burde sitte hjemme i sofaen, prøve å få kontakt med noen andre som får penger fra Nav. Sjekke at jeg ikke er den eneste. Sjekke at det ikke er noe JEG har gjort galt, også videre.Så.. Jeg rasker meg hjem igjen, og etter en samtale med mamma over telefon, samt en skriftlig samtale med ei venninne gjennom Messenger får jeg vite følgende: Jeg er ikke alene. Og etter en liten stund til finner jeg og min venninne ut følgende via nettsiden til Nav: Grunnbeløpet for pensjon, uføretrygd og overgangsstønad økte litt den 1. mai. Deeeerfor har det kommet en EKSTRA utbetaling for disse ytelsene nå i midten av juni. Og hovedbetalingen, altså den vanlige, ja den kommer som normalt rundt den 20. juni. HERRE-MOTHERFØKKINGS-GUD!! Da jeg leste dette.. Det er LEEEENGE siden jeg har vært SÅ FORBANNA LETTET!!.. Så.. Nå er verken bursdagen min, ferieplanene mine, helgen, eller resten av den neste måneden totalt lagt i ruiner, depresjon og angst-helvete likevel..

Flere som akkurat har hatt et NAV-støkk?#nav #penger #økonomi #uføretrygd #pensjon #overgangsstønad #endringer #forandringer #aspergers #asperger #bursdag #fødselsdag #autisme #autist #trygd #uføre #panikk #angst


Les mer i arkivet » November 2018 » Oktober 2018 » September 2018

Aylar Von Kuklinski
I know that I`m not so beautiful, sweet and pretty... BUT, I still belivie in myselv, and I know who I am. Do you?FORSIDE

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...