hits

08.07.2018, 16:47Fra tid til annen blir det skrevet et og annet inne på denne bloggen som ikke stemmer helt med fakta faen. Årsakene til dette varierer, men alt kan kort fortalt kokes ned til at forfatteren/ undertegnende er det man trygt kan kalle for "ørlite" ustabil. Foreksempel ble samtlige av leserne her inne for en stund siden så og si "løyet" rett opp i ansiktet da de en gang i uken fikk servert innlegg etter innlegg som alle ble presentert som seriøse ikke-fiksjonelle hverdags-innlegg, men som i den virkelige verden bare var ren fantasi fra en annen heeeelt verden. Disse innleggene ble riktignok ALLTID slengt rett inn i Eventyrland-skuffen, men da uten at noen av leserne ble gjort obs på det, og eventuelt måtte finne ut av det heeelt på egen hånd.

I tillegg har flere innlegg som faktisk er basert på sanne historier fra undertegnede sitt liv stadig fått en egen evne til å bli noe overdrevet. Og det kan også tenkes at enkelte nokså vesentlige detaljer fra tid til annen ikke har kommet så altfor tydelig frem, eller ikke blitt nevnt i hele tatt, av årsaker som ikke ser ut til å få livets rett her inne heller denne gang. Denne bloggen er også STAPPFULL av ironi og sarkasme. Så tolker du stadig ting ganske så bokstavelig har jeg bare en ting å si: VELSIGNE DEG!! <3 TAKK FOR AT DU BIDRAR TIL Å GI MEG ET HAKKET MER INTERESSANT LIV ENN JEG STRENGT TALT FORTJENER! <3 <3

Sånn nå og da hender det at jeg vurderer å bli litt tydeligere på hva som er sukker og salt, og hva som først og fremst bare er kunstige søtningstoffer, men DA hadde trolig interessen for å drive denne bloggen tørket betraktelig ut etter ei lita stund, så mest sannsynlig kommer de av dere som fremdeles måtte ha ork til å følge denne bloggen videre trolig til å bli ført litte grann "bak lyset" også inn i fremtiden.. Sorry, not sorry! :-o

Stay goregeous!#sannheten #blogg #humor #sarkasme #ironi #alvor #samfunn #ærlighet #bloggere #norskebloggere #fiksjon #eventyr #løgn #løyn #norskeyoutubere #hobby #ekte #tullogtøys #kilde #kildekritikk #fakta


02.07.2018, 08:03Folk spør meg nå og da om hva jeg tror.
Hva jeg tror om hva da? Fremtiden? Jeg vet ikke.
Tror jeg det noen gang vil bli fred i verden?
Tror jeg på enhjørninger?
Tror jeg på gud?

Hvordan i helsike skal jeg vite det?
Jeg som ikke aner om
jeg eksisterer selv en gang.
Jeg sier det igjen.
Jeg vet ikke.

"Men noen formeninger må du da ha?".
Klart jeg har, men tro du meg:
DU VIL FAKTISK IKKE HØRE DEM.
DU VIL VIRKELIG IKKE DET!

Stay goregeous!#tanker #tro #meninger #gud #enhjørninger #fremtiden #religion #politikk #samfunn #fantasi #debatt #forum #gamledager #fortiden #diskusjon #verdensfred #fred #psykiskhelse #miljøet0
22.06.2018, 20:38Jeg ligger i mørket og kan føle stillheten brer seg over meg. Ikke en lyd å spore, ikke et eneste drypp. Er det dette som er fred? Er det dette som er harmoni? Jeg ligger her alene. Alene ja, men slettes ikke ensom.

Alt jeg en gang behøvde har jeg nå fått tak i, og alt det andre slår jeg rokk om senere. Jeg lader opp til en ny dag. En ny natt. En ny hva det enn måtte være når jeg skyver lokket ned fra kisten igjen, forså å snike meg tilbake til de fattiges palass.

Om noen timer skal jeg nok en gang tappe de søte sure for de edruelige røde små. Jeg skal totalt rive de fra hverandre, en etter en. Og når jeg er ferdig med barna griper jeg fatt i foreldrene deres.

Det er mening i å gjemme seg. Ingen vits i å løpe.

Jeg har drevet med dette så lenge jeg kan huske. Det er bare så vidt jeg minnes noe fra min tid som pust og pese på to store stygge. Så mye, og samtidig så lite har skjedd siden da. Siden den gang har jeg grodd meg seks nye, hårete og grå. Jeg har plantet mitt ego i dine etterkommeres jord. Jeg har dyrket meg erfaring og kynisme. Kraft og kjærlighet.

Jeg elsker meg selv, men stadig faller jeg uti egen selvmedlidenhet. Og når det skjer får jeg knapt rørt meg. Og hvis jeg prøver er det nesten så alle beina mine revner fullstendig av, og det er nesten så jeg drukner i min egen gule gugge.

Jeg bare blir liggende klistret til min egen dritt over en lang, lang tid. Men jeg kommer meg alltid ut igjen. Alltid. Og vipps så er jeg nok en gang mettere enn på veldig lenge.

Tikk.. Takk.. Tikk.. Takk!#egosentrisk #egoisme #frykt #næring #alterego #samfunnet #verdenidag #sosialemedier #sosialemedia #psykiskhelse #selvmedlidenhet #angst #monster #vederstyggelighet #mobbing


20.06.2018, 21:55Er jeg for eller i mot krig? Helt ærlig, jeg vet da faen.. Og jobber jeg egentlig for eller imot meg selv? Vel.. Stort sett så vil jeg vel mitt aller beste, antar jeg, selv om det har hendt et par ganger for mye at jeg med vilje har spent bein på meg selv i det offentlige rom. At jeg har båret meg selv mot gapestokken, og bedt om å få kastet stein og dritt i retning trynet mitt. Så joda, jeg har en god venn i meg selv jeg, men jeg har også en nemesis som virkelig gjør det han kan for å rive meg sønder og sammen om han først får muligheten. Og den muligheten har jeg dessverre gitt han, litt for mange ganger. Og jeg kan høre han rope og skrike igjen nå, det er et helvetes leven skal jeg si. Og jeg vet ikke hvor mye lengre jeg orker å stri i mot. Før eller siden kommer han jo ut igjen.

Daglig er det så alt for mange kamper som må bekjempes. Skal jeg egentlig ta sjansen på de turene? Hva om alt går galt? Hva om det nok en gang dukker opp en ubehagelig, lei misforståelse gjør at jeg og de splitter lag? Det har jo skjedd før, er faktisk ikke så alt for lenge siden sist. Så hvilken garanti har jeg egentlig for at jeg må gjennom dette helvete igjen? Ingen. Jeg vil så veldig gjerne. Jeg kommer meg aldri videre fra ensomhetens mørke hvis jeg ikke prøver, men igjen.. Jeg er redd. Redd for å fucke til igjen. Og er det egentlig noe vits i å fortsette med denne bloggen? Jeg mener, jeg har jo blitt alt for opphengt i disse statistikk-tallene blant annet. Det går utover hverdagen min når jeg ikke får de til. Og den (altså bloggen) ligger konstant og freser inn i hodet mitt når jeg forsøker å konsentrere meg om andre ting. Så hva er egentlig vitsen?

Og hva med Youtube-kanalen min? Spillene mine? Vennene mine? Filminteressen min? Treninga? Kjæresteprosjektet? I hele tatt - livet. Når jeg prioriterer en ting har jeg alltid litt dårlig samvittighet for at jeg ikke gjør noe annet. Og hvis jeg først prioriterer noe annet, ja det er det noe helt annet enn det igjen som popper opp i hodet mitt og maser: "du skulle ikke heller prioritert litt mer tid på meg da?". Det er revne likegyldig hva jeg gjør. Hvis jeg gamer tenker jeg å bloggen. Hvis jeg blogger eller lager noe til Youtube har jeg gjerne dårlig samvittighet ovenfor vennene mine. Hvis jeg er sammen med noen venner blir det lett så jeg tenker at jeg heller skulle vært alene igjen, og bare gjort noe helt, helt annet. Og hvis jeg igjen er alene og gjør noe helt, helt annet.

Ja.. Og sånn går nå dagan.#hverdag #tanker #samvittighet #problemer #utfordringer #helse #psykiskhelse #angst #venner #vennskap #asperger #aspergerssyndrom #autisme #prestasjon #youtube #hobby #prioriteringer0
16.06.2018, 19:30

I kveld vil jeg bare takke deg for at DU er den idioten du er. Jeg kan rett og slett ikke få sagt nok ganger hvor mye jeg prissetter all din komplette ignoranse, hvor sterkt jeg ELSKER all din uendelige arroganse og idioti. Du er rett og slett helt sjef - sjefen over dumskap og uvitenhet. Det er slike som deg som gjør verden til et bedre sted å være. Det er mennesker som deg som dundrer løs med sitt ustoppelige ego, og sin forfengelighet alle burde se opp til. Det er mennesker som DEG som driter i klimaendringer, og som bare fortsetter, og fortsetter å spise måltid på måltid med ekte KJØTT, og som attpå til skryter av det i sosiale medier alle burde hatt som sitt o store forbilde.

Det er simpelthen bare helt fantastisk at slike som deg er til. Slike som deg som gauler høyt og skriker, og BJEFFER, KJEFTER og SMELLER for den minste lille ting uten å engang høre sin egen stemme. Det er slike som deg som rett og slett er helt sjef. Et forbilde av dimensjoner. Et idol som absolutt skulle vært masseprodusert, ja rett og slett bare pøst ut med unger til det ustanselige. Takk for at du er den uvitende drittsekken av en sjef som du tross alt er. Og takk for at du ikke er den sjefen du tror at du er. Hadde verden vært uten deg hadde slike som meg ikke hatt noen mening med livet. Uten mennesker som deg ville verden vært et friskere, fredeligere, og kanskje til og med et mindre selvisk sted, og DET er det ingen som ønsker. Er det vel? Jeg elsker alt ditt hat, jeg skjønner all din idioti, og jeg lar meg simpelthen inspirere av ditt totalt uinspirerte vesen.


Bildet er tatt fra: pixabay.com

Takk for at du bidrar til å gjøre verden til et litt bedre verre sted.
Dine etterkommere vil være deg evig takknemlig!

Stay goregeous!#samfunn #sjef #satire #ironi #sarkasme #forbilde #idol #idoler #miljø #kjøtt #klima #klimaendringer #hat #sinne #frustrasjon #kjærlighet #nestekjærlighet #fremtiden #støy


15.06.2018, 10:40FY FAEN for en jævlig kjip start på dagen jeg skulle få i dag.. For allerede da jeg la meg i går kjente jeg at det igjen begynte å strømme på med litt depressive tanker og følelser knyttet til min bursdag som er I DAG. Jepp - i dag blir jeg nemlig 27. Og hadde det vært opp til MEG skulle det bare ha stoppet nå. Jeg vil ikke bli eldre enn dette her. Jeg vil ikke at hørselen, synet, smaksløkene mine skal svekkes mer og mer de neste par årene. Jeg har ikke behov for flere rynker, dårligere bein, generelt degraderes bare mer og mer, jeg vil AV dette toget - nå!! Så.. Noen vampyrer der ute som vil hjelpe??

Men uansett: Etter en stund klarte jeg omsider å sovne inn. Og rundt 4-tiden i natt fant jeg ut at det var på tide å stå opp igjen. Det første jeg gjorde da var helt random å sjekke innom nettbanken. Det angrer jeg kinda litt på at jeg gjorde nå. For så fort jeg fikk logget meg inn var jeg i ferd med å få et nytt angstanfall, og jeg var også på nippet til å begynne å gråte.. Det viste seg nemlig at Nav hadde overført en betaling på 515 kroner i går. Det første jeg tenkte var at dette var den vanlige, månedlige utbetalingen min som det nå hadde skjedd noe veldig, veldig feil med.Så kom det ene mareritt-scenariotet bare rennende inn etter det andre. Jeg så for meg at jeg måtte gjøre noe så nedrig som å spørre huseieren min om det ville gå greit at månedens husleie og strøm heller kunne vente til NESTE måned.. Og at jeg kort fortalt måtte leve på alle sparepengene mine og ende opp med å tømme alle de forskjellige sparekontoene mine innen denne perioden er over.. Og jeg kødder ikke med dere nå når jeg sier at jeg var veldig på nippet av å begynne å gråte. For hadde ting vært så ille som jeg først reagerte med å tro så hadde jeg mistet så mye. Jeg kunne blant annet bare kysse alle "ferieplanene" mine for denne sommeren adjø, bare for å nevne noe.

Vanligvis liker jeg å starte "dagen" med å ligge og lese litt på senga, før jeg deretter slenger på meg noen klær og går ut en tur. Men for å si det sånn. Den lese-delen var bare å glemme. Jeg var alt for opprørt, stresset og ufokusert der og da til at det kunne la seg gjøre. Så i stede stressa jeg meg med å komme meg ut av huset så fort som mulig, prøve å få litt frisk luft, og prøve så godt jeg kan å rett og slett bare holde hodet kaldt. Men etter en liten stund tenkte jeg at jeg heller burde sitte hjemme i sofaen, prøve å få kontakt med noen andre som får penger fra Nav. Sjekke at jeg ikke er den eneste. Sjekke at det ikke er noe JEG har gjort galt, også videre.Så.. Jeg rasker meg hjem igjen, og etter en samtale med mamma over telefon, samt en skriftlig samtale med ei venninne gjennom Messenger får jeg vite følgende: Jeg er ikke alene. Og etter en liten stund til finner jeg og min venninne ut følgende via nettsiden til Nav: Grunnbeløpet for pensjon, uføretrygd og overgangsstønad økte litt den 1. mai. Deeeerfor har det kommet en EKSTRA utbetaling for disse ytelsene nå i midten av juni. Og hovedbetalingen, altså den vanlige, ja den kommer som normalt rundt den 20. juni. HERRE-MOTHERFØKKINGS-GUD!! Da jeg leste dette.. Det er LEEEENGE siden jeg har vært SÅ FORBANNA LETTET!!.. Så.. Nå er verken bursdagen min, ferieplanene mine, helgen, eller resten av den neste måneden totalt lagt i ruiner, depresjon og angst-helvete likevel..

Flere som akkurat har hatt et NAV-støkk?#nav #penger #økonomi #uføretrygd #pensjon #overgangsstønad #endringer #forandringer #aspergers #asperger #bursdag #fødselsdag #autisme #autist #trygd #uføre #panikk #angst


06.06.2018, 07:41Det har gått en stund siden vi sist snakket sammen nå. Siden vi sist kranglet. Siden jeg sist oppførte meg så ondskapsfullt ovenfor deg og dine, og du som alltid aldri svarte med noe annet enn ren godhet tilbake. Siden den gang har jeg tenkt. Mye. Jeg har tenkt på alt jeg burde gjort annerledes. Alt det jeg gjorde, men aldri skulle ha gjort. Alt jeg aldri gjorde, men definitivt burde ha gjort. Alt det gode jeg ga deg, men som du definitivt hadde fortjent så mye mer av. Og selv etter at jeg til slutt valgte å forlate deg, forlot du meg aldri tilbake. Og du sluttet aldri å gi.

Nei, selv ikke i dag har du sluttet helt med det.

Og jeg vet hva du sitter og tenker nå. Jeg trenger ikke tenke sånn lengre. Du har gått videre. Du er ikke sint mer. Du er ikke lei deg lengre. Du har tilgitt, og syns at jeg heller burde fokusere på alle de gode tingene vi hadde sammen. Ikke sant? Og tro meg, jeg har virkelig prøvd. Tross alt så var det jo de det var mest av når alt kommer til stykke, var det ikke? Men likevel.. Jeg klarer aldri helt komme over at jeg behandlet deg så jævlig alle de gangene klørne mine igjen begynte å komme frem. Jeg klorte deg til blods, og du bare lot meg gjøre det. Og du tilga meg, gang på gang. Hvorfor?..

... Kjære Camilla, jeg savner deg ...#vennskap #kjærlighet #tilgivelse #venner #bestevenn #bestevenner #ondskap #vennlighet #sorg #sinne #frustrasjon #skam #samfunn #tanker #usikkerhet #engler #demoner #skjønnheten #udyret0
04.06.2018, 20:30Ingen dager har noen sinne vært helt like, og sånn skal det forhåpentligvis fortsette å være. Selv alle disse eneggede tvilling-dagene er helt kliss klass like når alt kommer til alt. Hva slags dag dette her er, for meg, ja det vet jeg ikke enda da jeg såvidt bare har startet på den. Men foreløpig så merker jeg at jeg savner en viss energi, en god porsjon motivasjon, for ikke å snakke om INSPIRASJON som jeg når sant skal sies føler jeg var ganske bortskjemt med allerede FØR jeg våknet ordentlig visse dager for en ukes tid siden - *kremt* - da jeg blant annet ikke hadde en pc som virket som den skulle. Men dere vet hva man sier.. Det er som oftest før det store spetakkelet at det er stille en stund, så før vi aner det smeller jeg nok til med noen skikkelig tvilsomme greier igjen! xD

Stay autotuned!#hverdag #motivasjon #inspirasjon #mandag #sosialemedia #hobby #jobb #glede #livsglede #livet #tanker #blogging #blogg #dagbok #justanotherday #ego #egosentrisk #bildedryss #kjedsomhet0
01.06.2018, 14:02Det sies at alle valg man tar i løpet av livet ALLTID har to sider. En mørk, og en lysere side. På mandag fikk jeg hjelp av min hellige skaper til å degradere/ oppgradere seks-setersen min til en tre-seters. Aller helst ville jeg at den skulle bli til en fire-seters, men det var visst ikke et alternativ i følge skaperen, på grunn av et eller annet jeg ikke forsto noe av.. Alternativene i følge han var enten å fortsette å ha en seks-seters, eventuelt gå for en fem-seters, eller en tre-seters. Men en fire-seter.. Det var visst ikke aktuelt. Det gikk visst ikke, og igjen - jeg fatter virkelig ikke hvorfor.

Men greit. Siden jeg personlig ikke ville ende opp med en laaaang fem-seters uten hjørne (på seks-setersen var det nemlig et hjørne i midten) så bare "måtte" jeg gå for tre-seters. Og i dag tidlig testet jeg ut hvordan det er å sove på den, og.. Nå syntes jeg ikke seks-setersen var den beste å sove i heller, men tre-setersen er IHVERTFALL et mareritt for meg og min fem meter lange kropp. Og når jeg først har lagt meg for å sove på en såpass ukomfortabel sofa så påvirker det også tydeligvis drømmene mine. Klarte nemlig å drømme at jeg hadde fått tilsendt en rekke videoer på snap av noen ukjente "menn" som hadde bundet fast ei venninne av meg i en garasje som de slo og sparket, mens hun bare gråt og gråt, og mot slutten sa en av de at hvis jeg ikke slutter å skrive til henne blir det bare enda verre for henne enn det allerede var.

Stay goregeous!#sofa #møbel #forandringer #hjem #leilighet #mareritt #drøm #drømmer #vold #garasje #hverdag #ommøblering #møblering #tanker #venner #vennskap #frykt #sjalusi #kriminalitet #kriminell


31.05.2018, 11:39


Bildet er tatt fra: pixabay.com

Nei, vet dere hva.. Jeg fatter ikke hva som liksom skal være så herlig med det sommerværet som såpass mange priser opp i skyene nå. Det er greit at det ikke trenger å være så veldig kaldt, men kom igjen da.. 23 grader er det nok en gang nå som denne linja blir lagt - 23 grader!! Og dette synes folk og fe altså er så flott, dette synes folk er deilig. Nei, jeg sitter her bare jeg og tenker: er det rart at jeg ikke kommer helt overens med "folk flest"? Er det rart at jeg stort sett velger å legge meg i min kiste om dagen, og heller velger å stå opp igjen når månen og det hellige nattemørket titter frem? Jeg synes ikke det. Neida, sommeren er flott den. Det syns jeg helt oppriktig, og i løpet av det siste året har jeg faktisk skiftet fra å være vintermenneske til å bli mer et sommermenneske. Men det er først og fremst når mørket har senket seg, og "folk flest" har gått i hi.


Bildet er tatt fra: pixabay.com

Til syvende og sist er jeg jo en vampyr. Jeg er en kreativ ildsjel som rett og slett ikke fungerer optimalt når det er så varmt som det er nå. Jeg er ikke nødt til å være i bevegelse hele tiden, men jeg HATER å nærmest sitte stille og fokusere på "ingenting". For meg er det rett og slett selvmord. Jeg kunne foreksempel aldri dratt til syden i flere dager og bare ligget på en solseng og "nytt livet". Hadde jeg prøvd meg på det hadde hele meg rett og slett brent opp - kropp som sjel. Da kunne jeg like gjerne latt meg arrestere for så å bli innesperret på en glattcelle i helvete i et par døgn. For psyken min hadde det ihvertfall gjort samme nytten. Nei, nå tror jeg jammen at jeg har sagt det jeg hadde å si, for denne gangen. Nå skal dere som liker sol og varme få lov til å dyrke de perverse greiene deres i fred, så kan jeg heller gå og legge meg. "God natt" alle sammen! ^^

HYLL NATTEN!#sol #sommer #varme #temperatur #yr #vær #klima #syden #vampyr #natteravn #psyke #psykiskhelse #natt #dag #hverdag #ferie #mai #juni #helse #kreativitet #produktivitet #liv0
31.05.2018, 06:53Jeg sitter fra min sofa, har tatt verden med storm. Mitt tastatur er mitt maskingevær, og jeg har ammo for flere trillioner av år. Har vært i krigen lenge, så jeg vet hvordan man leker dette spillet. Folk den gang kalte meg stygg, mente jeg ikke var bra for meg selv, at jeg gjorde mine foreldre til skamme. Jeg har blitt ledd av på gata, har blitt pekt på, og forsøkt hånet. Men for hver gang flokken har kloret og bitt har jeg bare vokst meg et nytt hode.

Jeg har øyne over alt. Jeg kan se hva du tenker, jeg kan høre hva du føler. Ingenting med deg og ditt pakk og pikk forundrer meg mer. Du er like forutsigbar som gårsdagen. Like kjedelig som en død hest. Du lever ditt liv gjennom meg. Du ser ned på meg. Du hater meg. Du elsker meg. Jeg er alt du skulle ønske at du var. Jeg er alt du aldri kommer til å bli. Jeg er lever din våteste drøm, og jeg er ditt livs verste mareritt.

Så kom nå, og kyss meg i støvet. Sug mine lemm til du dåner. Bygg meg opp ved å riv meg ned. Jeg livnærer meg på ditt hat, dine fordommer, din uendelighet av tid. Jeg spiser deg opp, og jeg tar med alle dine venner, og jeg sluker ALT. Jeg er en kannibal fra en annen verden. Jeg er hele ditt liv, og jeg er hele din vei til døden. Jeg er død. Jeg er liv. JEG. ER. DEG.

Stay goregous!#egosentrisk #ego #selvbilde #poesi #gnag #nag #sosialemedier #hobby #makt #posisjon #selvrealisering #frykt #kannibal #kannibalisme #hat #forbilde #likes #kjendis #sorthvitt0
29.05.2018, 15:02

Åtte dager skulle det ta. ÅTTE DAGER! For natt til søndag den 20. skjedde som nevnt i forrige innlegg det som bare MÅTTE skje. Mens jeg var ute og knipset noen bilder i natten bestemte pcen seg for å få både prolaps, hjerneblødning, hjerteflimmer, skyte sin egen grav-syndrom, og attpå til alzheimers x100.. Men i går derimot kom doktor Pa-Pa-Pa innom en snartur. Og kort historie kort: Babyen min ble til slutt helbredet, og nå kan jeg ENDELIG vise dere de fantastiske bildene som jeg VET dere har gledet dere så mye til å se, at det nærmest har gått løs på både melkekartong og tranflaske.Im back beatches! - savnet meg?#natt #natten #foto #bilder #hobby #nikon #nikon #nikond5200 #oppdal #oppdalvgs #trøndelag #norge #windows #windows10 #pc #tekniskeproblemer #teknisksvikt #skole #mai #vår #helg


10.05.2018, 12:07Fordi jeg kjeder meg - klarer noen der ute å spotte hvilke av disse tre påstandene som er sanne, og hvilken som bare er buuuuuuuullshit?

Påstand 1: Jeg pleide å be til Gud da jeg var barn
Påstand 2: Jeg har video-chattet med Rune Rudberg
Påstand 3: Jeg har betalt to venner av meg for å ha sex


Let the game begin! :-D#2truthsand1lie #gjettelek #gud #religion #tro #kristendom #troskap #håp #motgang #runerudberg #skype #msn #videochat #kjendis #musiker #sex #vennskap #venner #just4fun #løgner #sannheten


09.05.2018, 12:18Da jeg var liten dagdrømte jeg natt som dag om at det EN dag skulle komme bort en søt og hyggelig jente til meg mens jeg satt på en eller annen huske, mutters alene i ensomheten. Dette var en veldig spesifikk drøm jeg holdt fast på i flere år, helt frem til ungdomsårene. Eller, jeg har jo på en måte den samme drømmen nå også, bare noe moderert på en måte. For i går satt jeg noen timer for meg selv og bare håpet på at det skulle dukke opp noen som jeg kunne få god connection med. Men etter en stund innså jeg at slike ting neppe kommer til å skje som i de mest fantastiske filmene der ute, så jeg måtte ta noen grep for å speede opp mulighetene noe.

Så etter en stund tok jeg frem telefonen, åpnet "happn", og scrollet gjennom lista over jenter i nærheten som jeg hadde passert de siste dagene. Og jeg fant særlig ei jeg ble litt interessert i å treffe ansikt til ansikt. Og siden jeg er så kraftig lei av å overanalysere ting på forhånd ble det til at jeg bare sendte henne et "hei", og så var det igjen bare å vente. Tiden gikk, men ingenting skjedde. Og etter at det så hadde gått enda mer tid, bestemte jeg meg til slutt for å gå hjem igjen. I dag tenker jeg at det fortsatt ikke er helt umulig at jeg og denne "happn"-jenta KAN få kontakt en gang i fremtiden, men samtidig vil jeg ikke satse alt for mye på det sånn ene og alene, ihvertfall ikke i så stor grad at jeg vil la være å prøve andre ting i mens.For uansett hvor kleint dette måtte virke, og samme hvor desperat jeg måtte høres ut i dette innlegget, så er likevel faktumet så som så - jeg har lyst på en date.. Og med det så mener jeg akkurat det. Jeg er IKKE ute etter et ligg, sex betyr ikke lengre så mye for meg. Jeg har først og fremst lyst på ei venninne som jeg kan ha det gøy med, og som jeg ikke må dra 100 mil til for å besøke. Har også sett litt gjennom Facebook-lista mi den siste tiden, men innsett at jeg neppe kommer noen vei videre ved hjelp av den. Dvs. det er TO jeg godt kunne tenkt meg å truffet igjen, men av forskjellige grunner jeg ikke bør nevne i det offentlige rom er jeg litt usikker på hvor "lurt" det egentlig er. Nei, lett skal det altså ikke være, og jeg har for lenge siden skjønt at lykken sjelden bare popper opp av seg selv. Man må faktisk jobbe litt for den og.

Noen som har troa?#date #jenter #vennskap #sex #vår #håp #happn #oppdal #trøndelag #sørtrøndelag #ensomhet #fremtiden #lykke #håp #facebook #sosialemedia #flørt #venner #nærhet #samfunn #psykiskhelse


07.05.2018, 07:28God morgen vakre og stygge mennesker, samt alle dere som nøyer dere med å stå sånn midt i det. GUD BEDRE som jeg kjeder meg nå. Og det som liksom bare gjør saken enda teitere er at jeg på mange måter har valgt det selv. Fordi jeg har en indre stemme som sier at jeg MÅ gjøre noe produktivt: "Jeg SKAL blogge noe, enten det, eller så SKAL jeg lage en ny video". Men ja, det er bare den ene halvparten av meg, for den andre halvparten, den står og holder igjen med bakbeina og det som er, og bare skriker: NOPE!! NOPE!! NOPE!! IKKE MOTIVERT!!

Ja, også er det en del av meg som stadig minner meg på alle spillene, tv-seriene, og filmene jeg godt kan sette meg ned med, og slå ihjel tid med. Foreksempel så ble det omsider til at jeg så de to første episodene av SKAM litt tidligere i natt, og for å si det sånn - jeg likte det!! Men til tross for det så har det ikke blitt noe mer enn det, enn så lenge. For selv om jeg godt bare kunne ha binget Skam, eller kost meg masse med et eller annet spill nå så er det deler av meg som ikke helt lar meg få lov til å gjøre det, siden jeg ikke har vært så veldig aktiv her inne og på Youtube den siste tiden.Og sånn bare fortsetter det. Jeg har lyst til å blogge, og/ eller lage nye videoer, men jeg sliter veldig med å skrape sammen nok motivasjon og sånn. Jeg har også lyst til å bare forsvinne inn i et eller annet serie-maraton, se en eller annen film, spille et eller annet spill, men der holder altså "samvittigheten" min meg igjen pga at jeg altså ikke er fornøyd med min egen innsats inne på de forskjellige sosiale mediene just nu. Jeg river og sliter meg selv i alle bauer og kanter. Sånn har det vært i store deler av natt til i dag, og sånn var det i så og si i hele går. Jeg kommer rett og slett ingen steder, jeg har kjørt meg dønn fast..

Noen som kjenner seg igjen?#prestasjon #samfunn #selvbeherskelse #skam #tvserier #film #spill #sosialemedia #internett #hverdag #psykiskhelse #forventninger #krav #motivasjon #samvittighet #tanker #minverstefiende


25.04.2018, 13:52Ja.. Da har jeg erfart den samme, gamle tingen igjen, da. Nemlig det at jeg bruker MYE tid (og krefter) på å overkomplisere ting som som regel ikke egentlig er noe stress i hele tatt når alt kommer til stykke. For et par dager siden skrev jeg et mystisk innlegg hvor jeg brukte den ene etter den andre "sitter på stasjonen og lurer på om jeg skal gå på toget"-metaforen etter den andre, og for å si de sånn. I dag har jeg ENDELIG gjort den ene tingen jeg har gått rundt og utsatt i flere uker nå. Det kostet meg bare noen få kalorier, og ble ikke i nærheten av så kleint som jeg hadde sett for meg at det KUNNE bli. Jeg er fremdeles ikke i mål, men en betydelig dose fremgang er det definitivt.

For.. Som jeg har skrevet (og sagt) en del ganger både her inne, og andre steder nå.. Det er et par ting jeg er noe misfornøyd med. Ting jeg opplever som nokså ubehagelige, unødvendige. Ting som ikke foregår SÅ alt for ofte, men som virkelig plager meg når de først "dukker opp", så ofte nok da, for å si det sånn. Og verden er nå en gang sånn at ting skjer sjeldent av seg selv.


Bildet er tatt fra: pixabay.com

Vil man ha forandringer i livet må man i de aller fleste tilfeller gjøre noe selv også. Ikke bare sitte der å håpe at resten av verden forandrer på ting for deg, for det er rett og slett ikke sånn det fungerer. Så akkurat NÅ er faktisk det eneste jeg kan gjøre i denne "saken" egentlig bare å vente på en spesifikk telefon, så får jeg forhåpentligvis satt opp et litt etterlengtet møte med en ganske spesifikk person ganske snart. Jeg er bare SÅ klar for et par forandringer nå! ^^

Stay goregeous!#psyke #angst #problemer #samfunn #forandringer #trivsel #hverdag #fremtiden #fremtid #personlig #bekymringer #tanker #katastrofetanker #overanalyse #overtenking #risk #risiko


23.04.2018, 00:59I det sekundet vi endelig har vunnet den meget intense, for ikke å snakke om EKSTREME svømme-konkurransen inni mor blir det omsider tatt en rekke avgjørelser om hva slags premier vi skal få med oss videre, men OGSÅ hva slags utfordringer vi skal få ruge på etter fødsel. Og selvfølgelig, noen utfordringer vil livet komme til å gi oss mer sånn etterhvert også, men allerede FØR vi blir født får vi altså utgitt en slags "startpakke" som inneholder både gaver, men også en rekke utfordringer.

I den siste tiden er det særlig EN av de utfordringene jeg mistenker jeg har arvet fra mine foreldre som har fått blomstret mer, og mer opp igjen. For stort sett har jeg de siste par årene vært veldig flink til å kaste meg uti noe, hvis jeg har følt at det har vært noe jeg burde ha kastet meg i. Men nå er det særlig en ting jeg har utsatt og utsatt i nesten en hel måned, ene og alene fordi hodet mitt nærmest har bestemt seg på forhånd hva som vil skje, hvordan ting vil komme til å gå, også videre.Og dette plager meg fordi jo mer jeg venter, desto mer øker sannsynligheten for at jeg nå mister en ganske så stor og flott mulighet, som jeg ikke har noen garanti at jeg får igjen. Ihvertfall ikke med det første. Og selvfølgelig, om jeg skulle la dette toget passere vil det alltid komme et annet. Men muligheten for at det vil være like bra som det som fremdeles står her nå, anser jeg ikke som så veldig stor. Men likevel sitter jeg fremdeles helt rolig på perrongen, eller.. "Rolig" og "rolig".. *kremt*

Nei, fysisk så har det ikke vært så mange bevegelser nå. Men i hodet mitt lever det altså en ikke helt uvesentlig frykt. En frykt for at toget skal spore helt av, krasje inn i fjellveggen, at det skal ta fyr, og at jeg skal dø sakte av røykforgiftning.. Så jeg kan alltids gå hjem igjen. Men saken er også en gang sånn; jeg trives ikke så alt for godt her hjemme lengre.. Så hva pokker skal jeg gjøre?? Skal jeg gå på det store, fine toget som står her nå, eller skal jeg bare bli sittende og se det kjøre videre?

Flere som ser på Paradise Hotel atm?#tanker #dna #bekymringer #helse #psykiskhelse #angst #trivsel #katestrofetanker #katastrofe #familie #arv #miljø #førevar #fremtiden #risiko #risk #tog #samfunn #utenfor #støy #bråk


04.04.2018, 17:50

I løpet av de siste par månedene har jeg såvidt det er begynt å eksperimentere litt igjen med min egen kropp. Ikke fullt så mye når det kommer til den delen som fremdeles er i live, for alle vet jo at de beste vennene en gutt på min alder kan få, er de som er døde. Så.. Før jul hadde jeg som dere sikkert kan huske dekket til ansiktet mitt med mest mulig død og fordervelse. Etter nyttårsskiftet ble jeg lei, og bestemte meg så for å ta en veldig røff og effektiv Lilli Bendriss. Men SÅ ble jeg ensom igjen og bestemte meg for at denne gangen skulle de spinkle, små kadavrene få ligge helt øverst. Et forhold som jeg TROR startet i slutten av februar, og som varte til i dag ettermiddag.

Og ja, hva skal jeg si?.. Nå er jeg på en måte midt i en ny sørgeperiode igjen. Jeg sitter her og minner de glade glansdagene som var, med min venn skjegget, og sist, men kanskje ikke minst, min venn håret. Også, selv hvor feil jeg vet at det er av meg å tenke slik, så kan jeg likevel lite for det.. For HVEM liker jeg egentlig best? HVEM av disse to var det som gjorde meg aller mest godt? Hvilken av mine to døde venner har egentlig KLEDD MEG BEST?

Min gode venn Skjegget?...


... Eller - Mine gode venn Håret?
#hår #skjegg #ansikt #fjes #ansiktshår #barbering #skjønnhet #ytre #vote #forandringer #mann #menn #gutteaktig #selfie #fotos #selvportrett #versus #selvpleie #hårete #hairy #selvopptatt0
03.04.2018, 19:49

I en perfekt verden ville du ha vært hunden min som slikket meg i ansiktet hver morgen helt til jeg omsider hadde orket å stå opp. Så skulle vi ha gått på tur sammen, hver dag, og du hadde ikke stoppet opp hver bidige meter bare for å minne oss på hvor meningsløse ting egentlig er. Og jeg hadde sluppet å ryddet opp etter deg, fordi du hadde simpelthen ikke lagt igjen noe drit å ta. Jeg hadde ikke trengt deg til å flerre tenner til de som hadde stått i veien for oss, men du hadde gledelig gjort det om det hadde trengtes. Men det hadde det ikke.

Og ingen av oss hadde blitt straffet dersom en av oss skulle trå litt over den berømmelige streken. Jeg hadde ikke havnet i fengsel, og du hadde så absolutt ikke blitt dratt ut i en bakgård av seks store menn som hadde sparket, og sparket til det ikke lengre hadde vært flere åndedrag igjen å ta. I en perfekt verden hadde vi begge vært fri til å gjøre eksakt hva vi enn ville, sammen, og hver for oss. Men vi lever ikke i en perfekt verden, gjør vi vel?... Gjør vi vel? ...#hundeliv #filosofi #livet #metaforer #hund #vennskap #kjærlighet #samfunn #venner #bestevenn #frykt #fremmedfrykt #hat #ethundeliv #poesi #perfeksjon #enperfektverden #bakvendtland


02.04.2018, 10:48

Nå tenkte jeg at jeg skulle eksperimentere med noe nytt. Eller nytt er det sikkert ikke, og det er godt mulig at jeg allerede har sett noen andre gjøre det også, bare at jeg har glemt det. Men etter hukommelsen min, av hva jeg kan komme på her og nå, så føles det ihvertfall ut som jeg begir meg ut på et lite, nytt eventyr akkurat nå.

Og det jeg nå har tenkt å gjøre er at jeg skal klikke meg innom pixabay.com, som er et nettsted med mer enn 1.3 millioner bilder og videoer som er mer eller mindre fritt frem å bruke for nesten hvem som helst. Jeg skal velge ut totalt FEM bilder som skal si noe om hvem jeg er som person, også blir det egentlig opp til DERE å gjette hva jeg prøver å si med de bildene jeg har valgt å bruke.

Dette bildet er bare SÅ meg, nr 1:


Dette bildet er bare SÅ meg, nr 2:


Dette bildet er bare SÅ meg, nr 3:


Dette bildet er bare SÅ meg, nr 4:


Dette bildet er bare SÅ meg, nr 5:


Yes! - det var altså MINE fem bilder, det. Så.. Hva tror dere egentlig at jeg prøver å fortelle om meg selv ved å bruke nettopp de fem bildene jeg nå har brukt? Merker at jeg er spent nå på å lese hva dere måtte tenke og tro, for å si det sånn, hihi! ^^

Og helt til slutt vil jeg veldig gjerne sende stafett-pinnen videre ved å utfordre mine flotte bloggvenner Iselin Renee, Marthe Sofie, og Elin S. til å prøve seg på et lignende innlegg!

Stay goregeous! :-D


 #bilder #foto #pixabay #gaming #spider #edderkopp #tarantell #crazy #illusjon #illusjoner #musikk #stafett #spøkelser #gjenferd #død #horror #spøkelse #selfies #sosialemedia #selvportrett #ego0
01.04.2018, 07:22Så var vi omsider kommet inn i april. Måneden hvor de som vil kan feire Hitlers fødsel, men OGSÅ Hitlers undergang, måneden som starter som et minefelt uten like for de som gjerne er litt ekstra godtroende av seg, og sist, men ikke minst, måneden da verdens kuleste kvinne kom til. Nemlig brus-jenta som ikke er sånn nevneverdig glad i brus.

Men før vi begynner å rocke april sånn helt på ordentlig bør vi kanskje FØRST rygge litt tilbake, og se hvor godt jeg eventuelt kom meg gjennom mars, sånn med tanke på de målene jeg hadde satt meg der og da. Har jeg omsider klart å gjennomføre vært bidige mål, ELLER er det noe som står igjen med en rød "x" også denne gangen?

1. "Se gjennom det jeg skriver!!"
Vel, dette målet har jeg hatt to ganger på rad nå, og jeg kan igrunn bare sitere til det jeg skrev etter at februar hadde gått og lagt seg:

"Det HAR vært tilfeller også i det siste hvor jeg har "glemt det bort noe", at jeg har skrevet en eller annen kommentar, et eller annet sted, og igjen tenkt at det er sikkert ikke så farlig da det nok "bare" er h*n jeg har skrevet denne kommentaren til som leser den likevel." Så nei - heller ikke helt bestått denne gangen..

2. "Lese ferdig "Skrekkens mestere"!"
FERDIG!! Eller, det vil si, de 14-15 siste sidene leste jeg ETTER at klokka hadde passert midnatt natt til idag, så litt sent sånn sett. Men 98% av denne fine, og snodige grøsser-boka leste jeg altså mens vi enda befant oss i mars-måneden. Såå.. Godkjent? Ikke godkjent? Hva tenker dere?

3. "Lage en morsom Youtube-video!"
Vel.. Her sliter jeg litt med å bestemme meg helt.. For skal vi gå etter alle de VELDIG spesifikke tankene jeg hadde i hodet da jeg skrev meg dette målet for en måneds tid siden, så har jeg ikke klart det. Men på en annen side.. Jeg har jo laget FLERE videoer den siste måneden som har fått meg (og andre) til å trekke på smilebåndet, og jeg har blant annet fått høre av Marthe fra The FML Show på Youtube at hun syns at ihvertfall en av videoene mine for mars har vært morsom å se.

Så.. Med mindre jeg skal være EKSTREMT kresen nå, og tviholde på alle de kanskje litt i overkant strenge tankene jeg hadde for en måned siden, så.. Ja, jeg har vel igrunn lyktes, har jeg ikke det da?4. "Unngå "unødvendig" shopping!"
Som kjent så har jeg blant annet planer om å få flyttet på meg igjen nå om forhåpentligvis ikke alt for lenge, og DA kan det være greit at jeg har klart å spare opp noen summer i tilfelle det ene og det andre. Og i mars syns jeg ihvertfall selv at jeg har vært veldig flink til å unngå noe særlig med "unødvendig", impulsiv shopping. Selvfølgelig, jeg kunne brukt LITT mindre cash på godteri, særlig mot slutten av måneden når påsken begynte å nærme seg.. Men når DET igjen er sagt så har jeg jo ikke tenkt å slutte å leve helt frem til jeg har fått meg et nytt sted å bo heller..

Og sånn utenom LITT godis, cider og sånn mot slutten så kommer jeg ihvertfall ikke på noe annet jeg har brukt penger på i mars av ting jeg egentlig ikke "trenger". Så her føler jeg nok en gang at jeg så absolutt har lyktes!

5. "Gå minst 45 minutter hver dag!"
"... med mindre det er sånn -15 eller kaldere ute, eller veldig dårlig vær".. I løpet av mars er det kanskje bare to dager hvor jeg har holdt meg inne hele dagen, og DA har det ene og alene vært fordi det har vært FETTKALDT ute. Og da snakker vi ikke 14, 15 minus, men et sted mellom 20 og 25..

Og alle de andre dagene hvor jeg altså HAR vært ute har jeg gått i minst 45 minutter, og noen dager også det dobbelte. Så - bestått!!!!! ^^

6. "Bli enda tydeligere hos terapeuten!"
I februar var jeg litt oppgitt over meg selv da jeg følte at jeg hadde holdt litt igjen på enkelte ting, og bestemte meg for at i mars skulle jeg våge å være enda litt mer konkret og ærlig om de mest ubehagelige tingene, i håp om at jeg skulle føle å bli tatt enda et hakk mer seriøst enn jeg altså følte at jeg ble i februar.

Men når terapitimen min mot slutten av mars omsider kom så hadde jeg nærmest "glemt" alt dette, og ville heller fokusere på å stille en rekke spørsmål angående det nye prosjektet i livet mitt som sakte, men sikkert har begynt å rulle, og gå nå. Så.. SELV OM jeg ikke har gjort det jeg tenkte at jeg skulle med tanke på dette målet her, så syns jeg likevel at akkurat det går helt fint, for denne gang..Alt i alt føler jeg at mars ble en helt okei måned. Jeg har ikke vært like flink til å konfrontere enkelte plageånder i livet mitt som jeg skulle ønske at jeg hadde kunne gjort, og jeg har heller ikke vært like kreativ og produktiv verken her inne på bloggen, Facebook, Youtube, Snapchat eller Instagram som jeg også skulle ønske at jeg kunne vært.. Men på en annen side kunne det absolutt vært en god del verre både her, og der. Og jeg har fått håååååår!! :-O

Har du hatt en hårreisende måned?#april #mars #mål #meninger #ønsker #bok #lesestund #skrekkensmestere #youtube #video #flytting #økonomi #penger #tur #trim #sosialemedier #hverdag #humor #komedie #terapi #ærlighet


27.03.2018, 12:43Alle disse tankene, hvor kommer de egentlig fra? Som regel har jeg vært ganske heldig med søvnen de siste par ukene, det til tross for at jeg stort sett IKKE har vært oppe i like mange timer i strekk som tidligere i vår (da snakket vi gjerne 23-27 timer omgangen), nå har jeg SOM OFTEST vært oppe i 13-15 timer før jeg har lagt meg. Men i natt så ble det noe utfordrende igjen. Sånn rundt tolv-tiden la jeg meg i sengen, leste ca. 8 sider i en bok, slo av lyset, og håpet på å få sove. Men det bare gikk ikke. Nå hører det riktignok til i historien at jeg *kremt* sovnet på sofaen igjen sånn mellom 16-18-tiden i går kveld, og ble liggende der, vel, nesten til klokken 00.00. Så man kan trygt si at det på ingen måte var noen overraskelse at jeg fikk problemer igjen etter å omsider ha forflyttet meg til senga "en liten stund" etterpå. For herregud, jeg er ikke helt dum, liksom.Men jeg hadde likevel et liiiite håp om å ihvertfall få til 3-4 timer etter denne forflytningen. Som regel er jeg litt likegyldig til når på døgnet jeg sovner og står opp igjen, men DENNE uken er det et par jeg håper på å få truffet, eller få kommunisert med på andre vis. Og ingen av disse individene er særlig tilgjengelige om natta, for å si det sånn. Så MYE på grunn av dette, ga jeg det altså en sjanse ved midnattstider i natt, selv om jeg som nevnt ikke hadde de helt enorme forhåpningene om at jeg ville lykkes. Og en ting er at sofa-krasjet fra i går kveld fikk sine åpenbare bivirkninger, men "plutselig" begynte også hodet mitt å surre rundt igjen i en snart 5 år gammel sak som jeg HELST skulle ønske var et fullstendig avsluttet kapittel nå. En sak jeg ikke ønsker å gå nærmere innpå her og nå hva gjelder, men som jeg ihvertfall håper jeg kanskje kan få hjelp til å finne en løsning på, snarest mulig.. Og først DA kan jeg kanskje skrive mindre kryptisk om det her inne.

Hvordan er dine søvnvaner for tiden?#søvn #psykiskhelse #tanker #fortid #utfordringer #søvnmønster #døgnrytme #vaner #uvaner #noia #bekymringer #fremtiden #samfunn #typiskmeg #mittliv #støy #atypisk #aspergers #hverdag


23.03.2018, 22:39

Ja, hvem er egentlig den mystiske mannen som nå har tittet frem fra mørket?
Jeg har en merksnodig følelse av at jeg har sett han før.

Fortsettelse følger?#instagram #ukjent #mystisk #skummel #horror #skrekk #fremmede #fremmed #anonym #random #foto #bilde #kunst #art #hobby #frykt #sosialemedia #mannen #denukjente #mystikk


09.03.2018, 15:14Før jeg skriver NOE som helst mer nå, jeg er fullstendig klar over at ihvertfall flesteparten av dere misliker å bare få servert a, uten at resten av alfabetet følger med. Tro meg, jeg vet, og jeg forstår det igrunn ganske så godt. Men nå er det likevel noe jeg føler for å lufte pittelitt. Og bare for å ha det understreket med en eneste gang: det er dessverre veldig lite jeg føler jeg kan og vil dele akkurat nå. Så til dere som eventuelt måtte bli litt frustrert nå for at jeg ikke kan legge til mer - vi må alle bare leve med det, inntil videre.

Greit. Det jeg kan jeg i første omgang begynne med å nevne at jeg har strevet litt i det siste med blant annet angst. Eller noe som kan minne om en kroppslig angst-reaksjon. Og generelt en følelse av uro.. Det er kort fortalt en del ting i livet mitt som absolutt KUNNE og BURDE være annerledes, og mange av mine plager særlig den siste tiden har gjerne vært en uheldig bieffekt av særlig en "ting". Og den "tingen" har jeg nå begynt å jobbe litt for at "den" en dag skal kunne ende opp som et tilbakelagt kapittel. Men dessverre: Dette vil ta tid. Jeg er avhengig av hjelp, og det vil også koste noe økonomisk.

For et par uker siden ble det på bordet lagt et forslag på en løsning som helt klart vil hjelpe meg ut av denne ene, veldig konkrete situasjonen jeg er i nå. Men dessverre så er det ganske mye rundt denne løsningen som er veldig uklart per dags dato. Og jeg vet ikke en gang når denne "babyen" vil bli født, jeg vet bare at den såvidt er under planlegging. Og jeg vet heller ikke helt eksakt når jeg kan forvente å få mer informasjon enn det jeg allerede har til nå. Alt jeg vet er at det er satt i gang noe som absolutt kan hjelpe meg med å få en bedre livskvalitet enn jeg har i dag, NÅR og HVIS det eventuelt blir gjennomført.

Lever DU en kaotisk hverdag atm?#forandringer #planer #stress #angst #fremtiden #usikkerhet #samfunn #tiltak #helse #psykiskhelse #nåtid #økonomi #penger #hjelp #venner #bråk #støy #kaos #plaget #terapi


05.03.2018, 19:53Februar ble på ingen måte en eneste fiasko, men samtidig ikke en eneste ren suksess heller. Jeg hadde lagt meg noen planer og mål som jeg var ganske innstilt på å gjennomføre fullt ut da måneden ganske nylig hadde kommet i gang, men som jeg altså likevel ikke lyktes 100% med. Vel, hva skal man si til det? Er det direkte uhørt? Nei. Er det fullstendig okey? Nei. Skal jeg prøve igjen? Definitivt. Når da? Nå.

Det er på ingen måte noen gode grunner for å vente lengre. Mars er allerede godt i gang, og desto fortere jeg får satt på plass noen mål å strekke meg etter også denne måneden, desto bedre.

1. Se gjennom det jeg skriver!!
Først vil jeg gjerne starte med å bruke opp igjen det aller siste punktet jeg hadde på lista sist gang. For selv om jeg ihvertfall STORT SETT er nokså nøye med å se gjennom blogg-innleggene mine, samt Facebook-statusene mine før publisering, så er jeg fortsatt for dårlig til å se gjennom diverse annet jeg poster, enten i form av svar på meldinger og kommentarer jeg får inn her og der, men også i form av meldinger eller kommentarer jeg skriver hos/ til andre. Så spesielt DET en form for latskap fra min side jeg rett og slett ønsker å nedkjempe litt, (ironisk nok).

2. Lese ferdig "Skrekkens mestere"!
I februar hadde jeg som mål å lese ferdig den nye selvbiografien til Dennis Vareide, DET lyktes jeg med. Og denne måneden ønsker jeg veldig gjerne å kunne lese gjennom "Skrekkens mestere", som er intet mer enn en fin samling ganske korte skrekk-fortellinger fra de beste av de beste horror-forfatterne verden har hatt de siste 150(?) årene - da særlig fra USA og England-ish.

Og akkurat her står det nå mest på at jeg legger meg, og/ eller står opp/ våkner til et noen lunde heldig tidspunkt når naboene mine ikke bråker så alt for fælt, slik at det ikke engang hjelper så skrekkelig masse med de ørepluggene bruker. Og selvfølgelig - den generelle lesemotivasjonen min..

3. Lage en morsom Youtube-video!
Det å lage en litt drøy/klein-video - som var blant mine ønsker sist gang - føler jeg igrunn er noe enhver gardinrotte kan gjøre i dag. Så DENNE GANGEN ønsker jeg å oppjustere "kravene" et par hakk. For nå i mars skal hovedmålet mitt når det kommer til Youtube være å lage en MORSOM video. Den kan godt være klein og drøy, men skal ihvertfall ikke være klein og/ eller drøy for kleinetens/ drøyhetens skyld, slik som f.eks den såkalte "EXPOSED"-videoen min var.

DENNE GANGEN ønsker jeg å lage en gøyal video som ihvertfall jeg selv syns er morsom. Gjerne en video jeg har lagt noe mer arbeid og sjel i enn slike "billig-snutter" jeg bare går inn på et random rom for å filme, forså å si meg ferdig etter 2-3 minutter. En video som ikke nødvendigvis må fenge sånn supergodt med tanke på likes og kommentarer, men en video som ihvertfall jeg selv skal kunne trekke på smilebåndet for i ettertid, uavhengig om resten av verden hater den eller er totalt likegyldige.4. Unngå "unødvendig" shopping!
For særlig de av dere som følger meg på Snapchat er det neppe noen stor "hemmelighet" at jeg nå tenker en del på det med å flytte litt på meg igjen. Jeg har bodd i den samme sokkelleiligheta i snart 6 år, og for å gjøre en lengre historie mest mulig kort, ihvertfall sånn inntil videre -jeg føler tiden er blitt ganske så overmoden for at jeg faktisk begynner å se meg om etter noe annet.

Og jeg har faktisk allerede begynt. For i tillegg til at jeg ser litt her og der på egenhånd har jeg også bedt om råd og hjelp fra et par andre i nærområdet som nå holder øynene oppe litt ekstra for diverse steder det kan være aktuelt for meg å flytte til. Men det er dog særlig EN ting jeg per dags dato er litt "redd for", og det er at jeg sånn foreløpig kanskje ikke har greid å spare sammen nok penger til et eventuelt depositum, eller lignende

Så for at jeg nå skal kunne øke mulighetene mest mulig for at jeg ihvertfall skal ha fått signert en ny leie/eie-kontrakt i løpet av 2018, bør jeg altså bli enda litt flinkere til å overføre litt mer penger i måneden til særlig den ene sparekontoen jeg har opprettet for noen måneder siden. Og DA må jeg OGSÅ bli flinkere til å redusere det vi godt kan kalle for "unødvendig", impulsiv shopping.

5. Gå minst 45 minutter hver dag!
Først av alt vil jeg bare få sagt at jeg SOM REGEL er nokså flink til å holde meg aktiv med noe. Jeg er LANGT flinkere til å sette meg selv i sving enn samtlige jeg kjenner og/ eller vet om tydeligvis tror - men når det igjen er sagt - jeg kan fortsatt bli enda flinkere. I sommer gikk jeg lange turer nesten hver natt, men i vinter har akkurat det med TUR dabbet av litt igjen. Noe jeg forsåvidt syns er greit nok siden jeg sånn STORT SETT har tatt det igjen på å gjøre husarbeid eller andre fysiske saker her inne i heimen.

Men så er det jo fremdeles noe med det med vær og klær. Altså, jo: DET FINNES definitivt dårlig vær, men jeg føler likevel at det ikke har vært SÅ ille i Oppdal i vinter, så sånn sett kunne jeg faktisk ha gått litt flere turer enn jeg altså har gjort. Men uansett - nå i mars har jeg altså et ønske om å kunne gå i minst 45 minutter hver dag - med mindre det blir rundt minus 15 eller lavere der ute, noe som heldigvis har tilhørt sjeldenhetene denne sesongen.6. Bli enda tydeligere hos terapeuten!
Stort sett når jeg har hatt time hos terapeuten de siste 6-7 årene har jeg for det meste unngått å snakke om de mer negative tingene som har vært, og heller fokusert på å snakke om det mer positive: Ting jeg har oppnådd på bloggen, ting jeg har gjort av husarbeid, og sånn her hjemme, også videre. Og årsaken til det er at mye av mine problemer gjerne er som snøballer, de vokser seg gjerne større og større oppi hodet mitt desto mer tid og energi jeg bruker på dem. Og en god del av det jeg har strevd med gjennom årene har "gjerne" vært ting jeg ikke har kunne gjort noe særlig med uansett..

Men NÅ for tiden er det særlig EN nokså konkret utfordring som jeg veldig gjerne ønsker å komme meg "ut av". Noe som det faktisk er mulig å gjøre noe med, men det igjen krever selvfølgelig at jeg tør å ta litt grep, og at jeg klarer å være mest mulig ærlig og tydelig ovenfor samtlige individer som jeg ihvertfall HÅPER kan være i stand til å hjelpe meg litt med det det gjelder. Jeg snakket litt med terapeuten min om disse sakene sist, men føler ikke jeg var tydelig nok på samtlige punkter, DET ønsker jeg å kunne rette opp i nå.

Har DU noen spenstige mars-planer?#mål #planer #mars #terapi #flytting #økonomi #budsjett #bok #bøker #leselyst #bråk #støy #naboer #lyder #ulyder #nabobråk #video #youtube #kreativitet #hobby #horror #skrekk #oppdal


01.03.2018, 09:57Brrrrrrrrr!... God kjølig morgen alle sammen.. Jeg vet ikke med dere, men her er det ca. 20 minus akkurat nå, så for MEG har altså mars valgt å introdusere seg som en iskald faen dette året.. Og nyhetene får meg ikke akkurat til å tro at jeg er alene. Vel, vel. Nå var det igrunn ikke mars eller klima-satan jeg tenkte å lage noen skriverier på akkurat i dag. Ihvertfall ikke i dette innlegget. For HVORDAN har det egentlig gått med de målene jeg satte meg for den siste måneden? Altså februaren? Jeg satte jo opp en søt, avskyelig, liten liste med seks små og mindre små punkter. SÅ! - Har jeg klart de? Har jeg ikke? Vel, det er akkurat det vi skal ta en titt på nå da serru.

1: "Få til minst tre video-samtaler!".
Her har både jeg og samtlige venner av meg fått stryk. Det har vært gjort noen forsøk. Men hver gang det har dukket opp et ørlite lys av håp så har det blitt slukket i form av kansellering fra den andre part. Og det er ikke det at jeg ikke forstår folk. For det gjør jeg virkelig. Jeg har jo selv hatt jobb og skole og sånn en gang i tiden, også er det nok ikke bare jeg som ikke alltid føler like hardt for ting når psyken byr meg i mot. Men likevel - jeg syns det er litt ergerlig at det ikke en gang ble EN eneste sånn samtale i løpet av måneden som gikk. DET må jeg nesten få lov til å si.

2. "Lese ferdig "Kongen av gutterommet"!"
Når det derimot kommer til denne lesingen min den siste tiden så har jeg faktisk vært heldigere. Jeg greide fint å lese ferdig denne nyferske selvbiografien til Dennis Vareide flere dager før "fristen" jeg hadde satt meg. En veldig ok bok som jeg vil anbefale alle å lese dersom man har ihvertfall NOE interesse av norsk Youtube og gaming - eller bare er litt over gjennomsnittet opptatt av kjendiser.

3. "Legge igjen tre blogg-kommentarer daglig!"
Først av alt: jeg har faktisk blitt flinkere til å være mer aktiv inne på andre sine blogger. Og jeg har holdt det ene "løftet" jeg ga meg selv om at de kommentarene jeg legger igjen skal være kommentarer jeg faktisk kan stå 100% inne for i ettertid. Altså kommentarer som ikke har føltes "påtvungen". 

Og jeg har latt være å kommentere innlegg jeg ikke har lest ordentlig, eller ikke har hatt særlig interesse av å kommentere i etterkant av å ha lest de. Men akkurat når det kommer til det veldig spesifikke med tre kommentarer hver dag så har jeg bare såvidt det er mislyktes.. Men på en annen side: Jeg HAR kommentert minst en blogg så og si hver dag, og noen dager har det fort blitt en del flere enn "bare" tre kommentarer fra min side også, sååå?

4. "Ikke onanere fordi jeg "må"!"
Her er det ingen tvil. Jeg har feilet. For da jeg satte meg dette målet var jeg litt lei av at jeg onanerte flere ganger om dagen enten fordi jeg kjedet meg, eller av helt andre årsaker enn at jeg altså faktisk hadde fått den store feelingen i bånn. Det som derimot har skjedd i løpet av de siste ukene er at jeg nå har lurt meg selv enda mer ved å tilføye ENDA en grunn til å onanere flere ganger enn det jeg egentlig altså føler for:

"Altså Aylar.. Du har jo lenge nå gått rundt og sett litt ned på deg fordi du ikke er den muskelmannen du til tider skulle ønske at du var. Ved å holde på med all den løk-nappingen får du jo ihvertfall trent høyrearmen din litt ekstra".

5. "Gjøre en småklein/ drøy video!"
Jeg vet ikke helt jeg. Innser at jeg ikke er helt i stand til å anse hva som er nevneverdig drøyt eller kleint lengre, så HER må DERE nesten bedømme om jeg har lyktes eller ikke!:Så.. Hva sier dere? Godkjent? Bestått? Ikke bestått? Jeg vet ikke.

6. "Se gjennom det jeg skriver!"
Altså.. På dette punktet føler jeg selv at jeg har forbedret meg litt. Men likevel: Det HAR vært tilfeller også i det siste hvor jeg har "glemt det bort noe", at jeg har skrevet en eller annen kommentar et eller annet sted og igjen tenkt at det er sikkert ikke så farlig da det nok "bare" er h*n jeg har skrevet denne kommentaren til som leser den likevel. MEN IGJEN: Jeg har altså så vidt det vært litt flinkere til dette, om ikke så alt for mye.

Men greit.. Målet var vel ikke egentlig at jeg skulle bli flinkere til det. Men at jeg faktisk skulle se nøyere gjennom ALT jeg skriver. Så sånn sett har jeg vel mislyktes akkurat der, hvis man skal følge ordlyden av målet mitt mer eller mindre slavefisk.

Hvordan har DU greid deg i februar?#februar #mål #mening #målsetting #blogg #kommentarer #kommentere #onani #sex #selvpleie #kongenavgutterommet #dennisvareide #farmenkjendis #gamer #youtube #youtuber #psykiskhelse


28.02.2018, 11:38Har du noen gang tatt deg selv i skrittet og tenkt følgende: Åh gud, for en blogger han Aylar er. Om jeg bare kunne supporte han enda litt flere steder enn "bare" her inne på bloggen hans.

Min kjære medskapning - dette er herved din (og min) store lykkedag! For selv om jeg utvilsomt er (nest) mest aktiv her inne på bloggen om dagen, så finnes det altså et par andre steder også hvor jeg liker å benytte mine kreative rariteter en gang i blant.

Og siden jeg er en såpass god venn av både deg og meg selv for tiden så skal jeg nå gi dere en aldri så liten liste over alle stedene dere KAN supporte meg, hvis dere har frivillig lyst til det. For all del, det er ingen tvang i gården til han onkel Kuklinski, nei.

Bloglovin: Fullstendigkaos
Facebook: Aylar Von Kuklinski
Snapchat: aylarkuklinski
Youtube: Aylar Kuklinski
Instagram:​ aylarkuklinski
Twitter: Aylar Von Kuklinski

Dere bestemmer selvfølgelig selv, MEN som min gode venn og store forbilde Jan Hanvold ville ha sagt: - Hvis du ønsker å håne djevelen er det bare å gi. Følg meg og støtt meg, ja gi meg 15 000 likes nå i dag. Også skal du skrive "ha-ha, ho-ho, hi-hi, hehe, HALELUJAH!!". Så skal du bare se at du håner djevelen med å gi, og djevelen sier: "Nei, du skal ikke gi, du skal ikke gi". Og du skal selvfølgelig få bestemme helt selv, men vit at hvis du ønsker å komme inn i himmelen så er det guds store vilje at du gir nå i dag, for gud liker nemlig ikke gniere.

Ha-ha, ho-ho, hi-hi, HALELUJAH!#sosialemedia #sosialemedier #bloglovin #facebook #instagram #snapchat #youtube #instagram #kommentarer #likes #janhanvold #visjonnorge #djevelen #helvete #oppmerksomhet #støtte


18.02.2018, 07:02


11.02.2018, 17:46Det at jeg har blitt noe mildere med årene er jeg fullstendig klar over. Jeg liker fremdeles å tro at jeg fortsatt har sider ved meg som kan virke spennende og mystisk for andre, ellers hadde vel statistikkene her inne vært meget minimale, tenker jeg. Men når det igjen er sagt - er jeg i ferd med å bli litt vel pinglete? For liksom, når jeg sto opp i dag (i 15-tiden) så klarte jeg å ruge ut et par "nye", "dristige" ideer til videoer jeg kan lage. Videoer jeg er helt sikker på flere av dere nok hadde ledd dere halvt ihjel av og forhåpentligvis også lidd dere litt igjennom, dvs. hvis jeg faktisk har igjen noen lesere og seere med evnen til å føle med når andre lider litt. Det er jeg neimen ikke sikker på.

Og det verste er egentlig at ingen av de ideene jeg har klekket ut nå er nevneverdig "skumle" eller vanskelige å få til engang. Men likevel føler jeg at jeg har feiget ut nå ved å heller "ta det en annen gang". Og greit.. Jeg har noen tekniske gode grunner for det. A: Det begynner å bli mørkt ute nå, noe som er litt dumt da særlig den ene oppgaven HELST skulle hatt en viss belysning. Og B: Vel.. I ste så følte jeg at jeg hadde to gode "unnskyldninger", men når jeg tenker meg om nå så har jeg igrunn bare en sånn delvis god en.. xD

Syns DU at jeg har blitt pinglete med årene?#pingle #frykt #redsel #youtube #galskap #hobby #motivasjon #psykiskhelse #kylling #hverdag #forandringer #alibi #video #lys #vinter #inspirasjon #aldringsprosess #planlegging #film #snutt


04.02.2018, 15:31Man trenger ikke nødvendigvis være en sykelig god menneskekjenner for å skjønne at jeg har vært gjennom noen ganske så tøffe helvetesdager den siste tiden. Og for de som måtte lure: Det brenner enkelte deler fremdeles. Jeg strever fortsatt noe med enkelte idioter som godt kunne flyttet tilbake til sine hjemplaneter sånn I FJOR for min del.. Og jeg strever fremdeles med å nå frem til et punkt hvor jeg kan føle at det jeg gjør, og DEN JEG ER er bra nok.. Og jeg strever fortsatt med å suge til meg den motivasjonen som trengs for å stå opp til en "ny dag".

Og når det kommer til de aller første sakene jeg nevnte nå så er det slik jeg tenker at disse tingene er det sørgelig lite å gjøre noe med - dessverre. Men når det kommer til det aller siste punktet så ser jeg i det minste et lite håp. For det er ikke til å stikke under en stol at jeg har hatt fint lite av både mål og planer for de siste par dagene. Og kanskje er det nettopp det som må til for at jeg ihvertfall skal få LITT mer positiv glød på tanken igjen. Jeg er om ikke annet villig til å gi det en sjanse, og i denne stund skal jeg sette meg 6 forskjellige mål som jeg håper å kunne gjennomføre innen denne februar-måneden har lagt seg i grava.

1. Få til (minst) tre video-samtaler!
Det er nå LENGE, LENGE siden at jeg faktisk var sosial med noen over nett sånn utenom det skriftlige. Og det er absolutt ikke noe galt i å skrive med folk, men jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen: Jeg er igrunn ganske glad i å kunne SE og HØRe den jeg kommuniserer med også, og DET er det som sagt alt for lenge siden jeg fikk gjøre nå.

Så i løpet av februar har jeg et ønske og et håp om å få i havn MINST 3 videoer-samtaler med folk - da enten over Facebook, eller gjennom Skype, helst.

2. Lese ferdig "Kongen av gutterommet"!
I skrivende stund driver jeg å leser på den ganske så ferske selvbiografien til Dennis Vareide. En bok jeg begynner å nærme meg halvveis på nå, en bok jeg har kost meg en hel del med. Også en bok med mye bilder, så igrunn "burde" jeg kanskje vært ferdig med denne boka nå, men jeg har sagt det før, og jeg kan godt si det igjen: Akkurat når det kommer til å LESE, ja så strever jeg altså noe med både konsentrasjon og motivasjon.

MEN!.. I løpet av denne måneden satser jeg på at jeg har klart og lest den ferdig.3. Legge igjen tre blogg-kommentarer daglig!
Som kjent så sliter jeg litt med å kunne si meg helt fornøyd med antallet kommentarer og likes enkelte steder nå, og da særlig på Facebook.. Men jeg skulle forsåvidt også ønske at aktivitetene var enda litt høyere her inne på bloggen sånn i tillegg. Og for å ihvertfall øke mulighetene litt for at det faktisk bygger seg mer opp igjen nå har jeg tenkt til å legge igjen 3 kommentarer på andre sine blogger, hver dag. Vel - minst tre.

Og da snakker vi altså ikke om falske eller overfladiske kommentarer som jeg føler at jeg ikke egentlig kan stå helt inne for. Men kommentarer til innlegg jeg faktisk har giddet å lese, og som ikke avsluttes med en rævslikkende "hadde vært kos om du ville ta turen innom bloggen min også, samt å legge igjen en kommentar eller to".. For helt ærlig: Absolutt INGEN liker sånn egentlig slike kommentarer.. *kremt, kremt*

4. Ikke onanere fordi jeg "må"!
I løpet av en normal uke har jeg som regel endt opp med å bruke litt for lang tid på å prøve å oppnå et aldri så lite klimaks når det kommer til selvfredsstillelse der nede i Hola Hola-land. Det å onanere jevnlig er absolutt ikke noe negativt i seg selv, kanskje heller tvert om. Men greia med meg er at jeg litt for ofte bestemmer meg for at nå SKAL det runkes selv om verken jeg eller Hottentotten igrunn føler sånn særlig på det behovet akkurat der og da.

Så med andre ord: jeg driver rett og slett med totalt unødvendig selvpleie en god del ganger i løpet av en ukes tid - ikke fordi jeg er kåt og har lyst, men fordi jeg av en eller annen grunn har fått det for meg at jeg "må". Og DET kan jeg godt slutte med.5. Gjøre en småklein/ "drøy"-video!
Før jeg skriver noe mer her nå vil jeg først og fremst bare gi meg selv et aldri så lite klapp på skuldra. Jeg syns rett og slett at jeg ikke har vært så aller verst på Youtube-fronten de siste ukene. Men ja, når det igjen er sagt så er jeg jo selvfølgelig ikke 100% fornøyd på den fronten heller. Jeg kan fortsatt bli enda råere på å klippe det jeg produserer, da særlig "Aylars videodagbok!"-serien som fremdeles har et potensiale til å bli enda litt mindre kjedelig enn den er i dag.

Ja også hadde ikke akkurat kanalen min, egoet mitt samt "ryktet mitt" hatt "vondt av" å bli spritet litt opp igjen ved at jeg rett og slett utsatte meg selv og min såkalte "ære" for enten noe litt kleint igjen, eller at jeg simpelthen hadde våget å bli enda litt drøyere igjen. SÆRLIG i en verden hvor folk blir BUTTHURT over noe så simpelt som ULV PÅ MELKEKARTONG, så sier det egentlig seg selv at folk faktisk TRENGER at den skamløse og FRYKTLØSE Aylar Von Kuk tar og reiser litt på seg igjen.

6. Se gjennom det jeg skriver!
Jeg er STORT SETT ganske nøye med å se gjennom det jeg skriver av blogginnlegg og Facebook-statuser, men akkurat når det kommer til meldinger til folk på chat, eller når det kommer til kommentarer jeg skriver på andre sine blogger, ELLER kommentarer på andre sine vegger - ja så har jeg rett og slett et noe mer betydelig forbedringspotensiale.

Og årsaken til det er nok så simpel som at jeg alt for ofte tenker at det er nesten "ingen" som kommer til å lese det uansett. Men altså.. I løpet av en normal måned så har jeg jo gjerne chattet med en del forskjellige folk.. Og det finnes jo sikkert en del som syns det er gøy å lese andre folk sine kommentarer på andre folk sine blogger, og Facebook-vegger også, ogsååå.. Ja!..


#ikkesponset

Hva er DINE februar-planer?#februar #mål #planer #helse #idyll #psykiskhelse #venner #nettverk #facebook #skype #blogg #youtube #frykt #tanker #hodebry #hobby #ego #selvmedlidenhet #dennisvareide #onani #sex


Les mer i arkivet » Juli 2018 » Juni 2018 » Mai 2018

Aylar Von Kuklinski
I know that I`m not so beautiful, sweet and pretty... BUT, I still belivie in myselv, and I know who I am. Do you?FORSIDE

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...