hits


04.04.2018, 17:50

I løpet av de siste par månedene har jeg såvidt det er begynt å eksperimentere litt igjen med min egen kropp. Ikke fullt så mye når det kommer til den delen som fremdeles er i live, for alle vet jo at de beste vennene en gutt på min alder kan få, er de som er døde. Så.. Før jul hadde jeg som dere sikkert kan huske dekket til ansiktet mitt med mest mulig død og fordervelse. Etter nyttårsskiftet ble jeg lei, og bestemte meg så for å ta en veldig røff og effektiv Lilli Bendriss. Men SÅ ble jeg ensom igjen og bestemte meg for at denne gangen skulle de spinkle, små kadavrene få ligge helt øverst. Et forhold som jeg TROR startet i slutten av februar, og som varte til i dag ettermiddag.

Og ja, hva skal jeg si?.. Nå er jeg på en måte midt i en ny sørgeperiode igjen. Jeg sitter her og minner de glade glansdagene som var, med min venn skjegget, og sist, men kanskje ikke minst, min venn håret. Også, selv hvor feil jeg vet at det er av meg å tenke slik, så kan jeg likevel lite for det.. For HVEM liker jeg egentlig best? HVEM av disse to var det som gjorde meg aller mest godt? Hvilken av mine to døde venner har egentlig KLEDD MEG BEST?

Min gode venn Skjegget?...


... Eller - Mine gode venn Håret?
#hår #skjegg #ansikt #fjes #ansiktshår #barbering #skjønnhet #ytre #vote #forandringer #mann #menn #gutteaktig #selfie #fotos #selvportrett #versus #selvpleie #hårete #hairy #selvopptatt0
03.04.2018, 19:49

I en perfekt verden ville du ha vært hunden min som slikket meg i ansiktet hver morgen helt til jeg omsider hadde orket å stå opp. Så skulle vi ha gått på tur sammen, hver dag, og du hadde ikke stoppet opp hver bidige meter bare for å minne oss på hvor meningsløse ting egentlig er. Og jeg hadde sluppet å ryddet opp etter deg, fordi du hadde simpelthen ikke lagt igjen noe drit å ta. Jeg hadde ikke trengt deg til å flerre tenner til de som hadde stått i veien for oss, men du hadde gledelig gjort det om det hadde trengtes. Men det hadde det ikke.

Og ingen av oss hadde blitt straffet dersom en av oss skulle trå litt over den berømmelige streken. Jeg hadde ikke havnet i fengsel, og du hadde så absolutt ikke blitt dratt ut i en bakgård av seks store menn som hadde sparket, og sparket til det ikke lengre hadde vært flere åndedrag igjen å ta. I en perfekt verden hadde vi begge vært fri til å gjøre eksakt hva vi enn ville, sammen, og hver for oss. Men vi lever ikke i en perfekt verden, gjør vi vel?... Gjør vi vel? ...#hundeliv #filosofi #livet #metaforer #hund #vennskap #kjærlighet #samfunn #venner #bestevenn #frykt #fremmedfrykt #hat #ethundeliv #poesi #perfeksjon #enperfektverden #bakvendtland


02.04.2018, 10:48

Nå tenkte jeg at jeg skulle eksperimentere med noe nytt. Eller nytt er det sikkert ikke, og det er godt mulig at jeg allerede har sett noen andre gjøre det også, bare at jeg har glemt det. Men etter hukommelsen min, av hva jeg kan komme på her og nå, så føles det ihvertfall ut som jeg begir meg ut på et lite, nytt eventyr akkurat nå.

Og det jeg nå har tenkt å gjøre er at jeg skal klikke meg innom pixabay.com, som er et nettsted med mer enn 1.3 millioner bilder og videoer som er mer eller mindre fritt frem å bruke for nesten hvem som helst. Jeg skal velge ut totalt FEM bilder som skal si noe om hvem jeg er som person, også blir det egentlig opp til DERE å gjette hva jeg prøver å si med de bildene jeg har valgt å bruke.

Dette bildet er bare SÅ meg, nr 1:


Dette bildet er bare SÅ meg, nr 2:


Dette bildet er bare SÅ meg, nr 3:


Dette bildet er bare SÅ meg, nr 4:


Dette bildet er bare SÅ meg, nr 5:


Yes! - det var altså MINE fem bilder, det. Så.. Hva tror dere egentlig at jeg prøver å fortelle om meg selv ved å bruke nettopp de fem bildene jeg nå har brukt? Merker at jeg er spent nå på å lese hva dere måtte tenke og tro, for å si det sånn, hihi! ^^

Og helt til slutt vil jeg veldig gjerne sende stafett-pinnen videre ved å utfordre mine flotte bloggvenner Iselin Renee, Marthe Sofie, og Elin S. til å prøve seg på et lignende innlegg!

Stay goregeous! :-D


 #bilder #foto #pixabay #gaming #spider #edderkopp #tarantell #crazy #illusjon #illusjoner #musikk #stafett #spøkelser #gjenferd #død #horror #spøkelse #selfies #sosialemedia #selvportrett #ego0
01.04.2018, 07:22Så var vi omsider kommet inn i april. Måneden hvor de som vil kan feire Hitlers fødsel, men OGSÅ Hitlers undergang, måneden som starter som et minefelt uten like for de som gjerne er litt ekstra godtroende av seg, og sist, men ikke minst, måneden da verdens kuleste kvinne kom til. Nemlig brus-jenta som ikke er sånn nevneverdig glad i brus.

Men før vi begynner å rocke april sånn helt på ordentlig bør vi kanskje FØRST rygge litt tilbake, og se hvor godt jeg eventuelt kom meg gjennom mars, sånn med tanke på de målene jeg hadde satt meg der og da. Har jeg omsider klart å gjennomføre vært bidige mål, ELLER er det noe som står igjen med en rød "x" også denne gangen?

1. "Se gjennom det jeg skriver!!"
Vel, dette målet har jeg hatt to ganger på rad nå, og jeg kan igrunn bare sitere til det jeg skrev etter at februar hadde gått og lagt seg:

"Det HAR vært tilfeller også i det siste hvor jeg har "glemt det bort noe", at jeg har skrevet en eller annen kommentar, et eller annet sted, og igjen tenkt at det er sikkert ikke så farlig da det nok "bare" er h*n jeg har skrevet denne kommentaren til som leser den likevel." Så nei - heller ikke helt bestått denne gangen..

2. "Lese ferdig "Skrekkens mestere"!"
FERDIG!! Eller, det vil si, de 14-15 siste sidene leste jeg ETTER at klokka hadde passert midnatt natt til idag, så litt sent sånn sett. Men 98% av denne fine, og snodige grøsser-boka leste jeg altså mens vi enda befant oss i mars-måneden. Såå.. Godkjent? Ikke godkjent? Hva tenker dere?

3. "Lage en morsom Youtube-video!"
Vel.. Her sliter jeg litt med å bestemme meg helt.. For skal vi gå etter alle de VELDIG spesifikke tankene jeg hadde i hodet da jeg skrev meg dette målet for en måneds tid siden, så har jeg ikke klart det. Men på en annen side.. Jeg har jo laget FLERE videoer den siste måneden som har fått meg (og andre) til å trekke på smilebåndet, og jeg har blant annet fått høre av Marthe fra The FML Show på Youtube at hun syns at ihvertfall en av videoene mine for mars har vært morsom å se.

Så.. Med mindre jeg skal være EKSTREMT kresen nå, og tviholde på alle de kanskje litt i overkant strenge tankene jeg hadde for en måned siden, så.. Ja, jeg har vel igrunn lyktes, har jeg ikke det da?4. "Unngå "unødvendig" shopping!"
Som kjent så har jeg blant annet planer om å få flyttet på meg igjen nå om forhåpentligvis ikke alt for lenge, og DA kan det være greit at jeg har klart å spare opp noen summer i tilfelle det ene og det andre. Og i mars syns jeg ihvertfall selv at jeg har vært veldig flink til å unngå noe særlig med "unødvendig", impulsiv shopping. Selvfølgelig, jeg kunne brukt LITT mindre cash på godteri, særlig mot slutten av måneden når påsken begynte å nærme seg.. Men når DET igjen er sagt så har jeg jo ikke tenkt å slutte å leve helt frem til jeg har fått meg et nytt sted å bo heller..

Og sånn utenom LITT godis, cider og sånn mot slutten så kommer jeg ihvertfall ikke på noe annet jeg har brukt penger på i mars av ting jeg egentlig ikke "trenger". Så her føler jeg nok en gang at jeg så absolutt har lyktes!

5. "Gå minst 45 minutter hver dag!"
"... med mindre det er sånn -15 eller kaldere ute, eller veldig dårlig vær".. I løpet av mars er det kanskje bare to dager hvor jeg har holdt meg inne hele dagen, og DA har det ene og alene vært fordi det har vært FETTKALDT ute. Og da snakker vi ikke 14, 15 minus, men et sted mellom 20 og 25..

Og alle de andre dagene hvor jeg altså HAR vært ute har jeg gått i minst 45 minutter, og noen dager også det dobbelte. Så - bestått!!!!! ^^

6. "Bli enda tydeligere hos terapeuten!"
I februar var jeg litt oppgitt over meg selv da jeg følte at jeg hadde holdt litt igjen på enkelte ting, og bestemte meg for at i mars skulle jeg våge å være enda litt mer konkret og ærlig om de mest ubehagelige tingene, i håp om at jeg skulle føle å bli tatt enda et hakk mer seriøst enn jeg altså følte at jeg ble i februar.

Men når terapitimen min mot slutten av mars omsider kom så hadde jeg nærmest "glemt" alt dette, og ville heller fokusere på å stille en rekke spørsmål angående det nye prosjektet i livet mitt som sakte, men sikkert har begynt å rulle, og gå nå. Så.. SELV OM jeg ikke har gjort det jeg tenkte at jeg skulle med tanke på dette målet her, så syns jeg likevel at akkurat det går helt fint, for denne gang..Alt i alt føler jeg at mars ble en helt okei måned. Jeg har ikke vært like flink til å konfrontere enkelte plageånder i livet mitt som jeg skulle ønske at jeg hadde kunne gjort, og jeg har heller ikke vært like kreativ og produktiv verken her inne på bloggen, Facebook, Youtube, Snapchat eller Instagram som jeg også skulle ønske at jeg kunne vært.. Men på en annen side kunne det absolutt vært en god del verre både her, og der. Og jeg har fått håååååår!! :-O

Har du hatt en hårreisende måned?#april #mars #mål #meninger #ønsker #bok #lesestund #skrekkensmestere #youtube #video #flytting #økonomi #penger #tur #trim #sosialemedier #hverdag #humor #komedie #terapi #ærlighet


27.03.2018, 12:43Alle disse tankene, hvor kommer de egentlig fra? Som regel har jeg vært ganske heldig med søvnen de siste par ukene, det til tross for at jeg stort sett IKKE har vært oppe i like mange timer i strekk som tidligere i vår (da snakket vi gjerne 23-27 timer omgangen), nå har jeg SOM OFTEST vært oppe i 13-15 timer før jeg har lagt meg. Men i natt så ble det noe utfordrende igjen. Sånn rundt tolv-tiden la jeg meg i sengen, leste ca. 8 sider i en bok, slo av lyset, og håpet på å få sove. Men det bare gikk ikke. Nå hører det riktignok til i historien at jeg *kremt* sovnet på sofaen igjen sånn mellom 16-18-tiden i går kveld, og ble liggende der, vel, nesten til klokken 00.00. Så man kan trygt si at det på ingen måte var noen overraskelse at jeg fikk problemer igjen etter å omsider ha forflyttet meg til senga "en liten stund" etterpå. For herregud, jeg er ikke helt dum, liksom.Men jeg hadde likevel et liiiite håp om å ihvertfall få til 3-4 timer etter denne forflytningen. Som regel er jeg litt likegyldig til når på døgnet jeg sovner og står opp igjen, men DENNE uken er det et par jeg håper på å få truffet, eller få kommunisert med på andre vis. Og ingen av disse individene er særlig tilgjengelige om natta, for å si det sånn. Så MYE på grunn av dette, ga jeg det altså en sjanse ved midnattstider i natt, selv om jeg som nevnt ikke hadde de helt enorme forhåpningene om at jeg ville lykkes. Og en ting er at sofa-krasjet fra i går kveld fikk sine åpenbare bivirkninger, men "plutselig" begynte også hodet mitt å surre rundt igjen i en snart 5 år gammel sak som jeg HELST skulle ønske var et fullstendig avsluttet kapittel nå. En sak jeg ikke ønsker å gå nærmere innpå her og nå hva gjelder, men som jeg ihvertfall håper jeg kanskje kan få hjelp til å finne en løsning på, snarest mulig.. Og først DA kan jeg kanskje skrive mindre kryptisk om det her inne.

Hvordan er dine søvnvaner for tiden?#søvn #psykiskhelse #tanker #fortid #utfordringer #søvnmønster #døgnrytme #vaner #uvaner #noia #bekymringer #fremtiden #samfunn #typiskmeg #mittliv #støy #atypisk #aspergers #hverdag


23.03.2018, 22:39

Ja, hvem er egentlig den mystiske mannen som nå har tittet frem fra mørket?
Jeg har en merksnodig følelse av at jeg har sett han før.

Fortsettelse følger?#instagram #ukjent #mystisk #skummel #horror #skrekk #fremmede #fremmed #anonym #random #foto #bilde #kunst #art #hobby #frykt #sosialemedia #mannen #denukjente #mystikk


09.03.2018, 15:14Før jeg skriver NOE som helst mer nå, jeg er fullstendig klar over at ihvertfall flesteparten av dere misliker å bare få servert a, uten at resten av alfabetet følger med. Tro meg, jeg vet, og jeg forstår det igrunn ganske så godt. Men nå er det likevel noe jeg føler for å lufte pittelitt. Og bare for å ha det understreket med en eneste gang: det er dessverre veldig lite jeg føler jeg kan og vil dele akkurat nå. Så til dere som eventuelt måtte bli litt frustrert nå for at jeg ikke kan legge til mer - vi må alle bare leve med det, inntil videre.

Greit. Det jeg kan jeg i første omgang begynne med å nevne at jeg har strevet litt i det siste med blant annet angst. Eller noe som kan minne om en kroppslig angst-reaksjon. Og generelt en følelse av uro.. Det er kort fortalt en del ting i livet mitt som absolutt KUNNE og BURDE være annerledes, og mange av mine plager særlig den siste tiden har gjerne vært en uheldig bieffekt av særlig en "ting". Og den "tingen" har jeg nå begynt å jobbe litt for at "den" en dag skal kunne ende opp som et tilbakelagt kapittel. Men dessverre: Dette vil ta tid. Jeg er avhengig av hjelp, og det vil også koste noe økonomisk.

For et par uker siden ble det på bordet lagt et forslag på en løsning som helt klart vil hjelpe meg ut av denne ene, veldig konkrete situasjonen jeg er i nå. Men dessverre så er det ganske mye rundt denne løsningen som er veldig uklart per dags dato. Og jeg vet ikke en gang når denne "babyen" vil bli født, jeg vet bare at den såvidt er under planlegging. Og jeg vet heller ikke helt eksakt når jeg kan forvente å få mer informasjon enn det jeg allerede har til nå. Alt jeg vet er at det er satt i gang noe som absolutt kan hjelpe meg med å få en bedre livskvalitet enn jeg har i dag, NÅR og HVIS det eventuelt blir gjennomført.

Lever DU en kaotisk hverdag atm?#forandringer #planer #stress #angst #fremtiden #usikkerhet #samfunn #tiltak #helse #psykiskhelse #nåtid #økonomi #penger #hjelp #venner #bråk #støy #kaos #plaget #terapi


05.03.2018, 19:53Februar ble på ingen måte en eneste fiasko, men samtidig ikke en eneste ren suksess heller. Jeg hadde lagt meg noen planer og mål som jeg var ganske innstilt på å gjennomføre fullt ut da måneden ganske nylig hadde kommet i gang, men som jeg altså likevel ikke lyktes 100% med. Vel, hva skal man si til det? Er det direkte uhørt? Nei. Er det fullstendig okey? Nei. Skal jeg prøve igjen? Definitivt. Når da? Nå.

Det er på ingen måte noen gode grunner for å vente lengre. Mars er allerede godt i gang, og desto fortere jeg får satt på plass noen mål å strekke meg etter også denne måneden, desto bedre.

1. Se gjennom det jeg skriver!!
Først vil jeg gjerne starte med å bruke opp igjen det aller siste punktet jeg hadde på lista sist gang. For selv om jeg ihvertfall STORT SETT er nokså nøye med å se gjennom blogg-innleggene mine, samt Facebook-statusene mine før publisering, så er jeg fortsatt for dårlig til å se gjennom diverse annet jeg poster, enten i form av svar på meldinger og kommentarer jeg får inn her og der, men også i form av meldinger eller kommentarer jeg skriver hos/ til andre. Så spesielt DET en form for latskap fra min side jeg rett og slett ønsker å nedkjempe litt, (ironisk nok).

2. Lese ferdig "Skrekkens mestere"!
I februar hadde jeg som mål å lese ferdig den nye selvbiografien til Dennis Vareide, DET lyktes jeg med. Og denne måneden ønsker jeg veldig gjerne å kunne lese gjennom "Skrekkens mestere", som er intet mer enn en fin samling ganske korte skrekk-fortellinger fra de beste av de beste horror-forfatterne verden har hatt de siste 150(?) årene - da særlig fra USA og England-ish.

Og akkurat her står det nå mest på at jeg legger meg, og/ eller står opp/ våkner til et noen lunde heldig tidspunkt når naboene mine ikke bråker så alt for fælt, slik at det ikke engang hjelper så skrekkelig masse med de ørepluggene bruker. Og selvfølgelig - den generelle lesemotivasjonen min..

3. Lage en morsom Youtube-video!
Det å lage en litt drøy/klein-video - som var blant mine ønsker sist gang - føler jeg igrunn er noe enhver gardinrotte kan gjøre i dag. Så DENNE GANGEN ønsker jeg å oppjustere "kravene" et par hakk. For nå i mars skal hovedmålet mitt når det kommer til Youtube være å lage en MORSOM video. Den kan godt være klein og drøy, men skal ihvertfall ikke være klein og/ eller drøy for kleinetens/ drøyhetens skyld, slik som f.eks den såkalte "EXPOSED"-videoen min var.

DENNE GANGEN ønsker jeg å lage en gøyal video som ihvertfall jeg selv syns er morsom. Gjerne en video jeg har lagt noe mer arbeid og sjel i enn slike "billig-snutter" jeg bare går inn på et random rom for å filme, forså å si meg ferdig etter 2-3 minutter. En video som ikke nødvendigvis må fenge sånn supergodt med tanke på likes og kommentarer, men en video som ihvertfall jeg selv skal kunne trekke på smilebåndet for i ettertid, uavhengig om resten av verden hater den eller er totalt likegyldige.4. Unngå "unødvendig" shopping!
For særlig de av dere som følger meg på Snapchat er det neppe noen stor "hemmelighet" at jeg nå tenker en del på det med å flytte litt på meg igjen. Jeg har bodd i den samme sokkelleiligheta i snart 6 år, og for å gjøre en lengre historie mest mulig kort, ihvertfall sånn inntil videre -jeg føler tiden er blitt ganske så overmoden for at jeg faktisk begynner å se meg om etter noe annet.

Og jeg har faktisk allerede begynt. For i tillegg til at jeg ser litt her og der på egenhånd har jeg også bedt om råd og hjelp fra et par andre i nærområdet som nå holder øynene oppe litt ekstra for diverse steder det kan være aktuelt for meg å flytte til. Men det er dog særlig EN ting jeg per dags dato er litt "redd for", og det er at jeg sånn foreløpig kanskje ikke har greid å spare sammen nok penger til et eventuelt depositum, eller lignende

Så for at jeg nå skal kunne øke mulighetene mest mulig for at jeg ihvertfall skal ha fått signert en ny leie/eie-kontrakt i løpet av 2018, bør jeg altså bli enda litt flinkere til å overføre litt mer penger i måneden til særlig den ene sparekontoen jeg har opprettet for noen måneder siden. Og DA må jeg OGSÅ bli flinkere til å redusere det vi godt kan kalle for "unødvendig", impulsiv shopping.

5. Gå minst 45 minutter hver dag!
Først av alt vil jeg bare få sagt at jeg SOM REGEL er nokså flink til å holde meg aktiv med noe. Jeg er LANGT flinkere til å sette meg selv i sving enn samtlige jeg kjenner og/ eller vet om tydeligvis tror - men når det igjen er sagt - jeg kan fortsatt bli enda flinkere. I sommer gikk jeg lange turer nesten hver natt, men i vinter har akkurat det med TUR dabbet av litt igjen. Noe jeg forsåvidt syns er greit nok siden jeg sånn STORT SETT har tatt det igjen på å gjøre husarbeid eller andre fysiske saker her inne i heimen.

Men så er det jo fremdeles noe med det med vær og klær. Altså, jo: DET FINNES definitivt dårlig vær, men jeg føler likevel at det ikke har vært SÅ ille i Oppdal i vinter, så sånn sett kunne jeg faktisk ha gått litt flere turer enn jeg altså har gjort. Men uansett - nå i mars har jeg altså et ønske om å kunne gå i minst 45 minutter hver dag - med mindre det blir rundt minus 15 eller lavere der ute, noe som heldigvis har tilhørt sjeldenhetene denne sesongen.6. Bli enda tydeligere hos terapeuten!
Stort sett når jeg har hatt time hos terapeuten de siste 6-7 årene har jeg for det meste unngått å snakke om de mer negative tingene som har vært, og heller fokusert på å snakke om det mer positive: Ting jeg har oppnådd på bloggen, ting jeg har gjort av husarbeid, og sånn her hjemme, også videre. Og årsaken til det er at mye av mine problemer gjerne er som snøballer, de vokser seg gjerne større og større oppi hodet mitt desto mer tid og energi jeg bruker på dem. Og en god del av det jeg har strevd med gjennom årene har "gjerne" vært ting jeg ikke har kunne gjort noe særlig med uansett..

Men NÅ for tiden er det særlig EN nokså konkret utfordring som jeg veldig gjerne ønsker å komme meg "ut av". Noe som det faktisk er mulig å gjøre noe med, men det igjen krever selvfølgelig at jeg tør å ta litt grep, og at jeg klarer å være mest mulig ærlig og tydelig ovenfor samtlige individer som jeg ihvertfall HÅPER kan være i stand til å hjelpe meg litt med det det gjelder. Jeg snakket litt med terapeuten min om disse sakene sist, men føler ikke jeg var tydelig nok på samtlige punkter, DET ønsker jeg å kunne rette opp i nå.

Har DU noen spenstige mars-planer?#mål #planer #mars #terapi #flytting #økonomi #budsjett #bok #bøker #leselyst #bråk #støy #naboer #lyder #ulyder #nabobråk #video #youtube #kreativitet #hobby #horror #skrekk #oppdal


01.03.2018, 09:57Brrrrrrrrr!... God kjølig morgen alle sammen.. Jeg vet ikke med dere, men her er det ca. 20 minus akkurat nå, så for MEG har altså mars valgt å introdusere seg som en iskald faen dette året.. Og nyhetene får meg ikke akkurat til å tro at jeg er alene. Vel, vel. Nå var det igrunn ikke mars eller klima-satan jeg tenkte å lage noen skriverier på akkurat i dag. Ihvertfall ikke i dette innlegget. For HVORDAN har det egentlig gått med de målene jeg satte meg for den siste måneden? Altså februaren? Jeg satte jo opp en søt, avskyelig, liten liste med seks små og mindre små punkter. SÅ! - Har jeg klart de? Har jeg ikke? Vel, det er akkurat det vi skal ta en titt på nå da serru.

1: "Få til minst tre video-samtaler!".
Her har både jeg og samtlige venner av meg fått stryk. Det har vært gjort noen forsøk. Men hver gang det har dukket opp et ørlite lys av håp så har det blitt slukket i form av kansellering fra den andre part. Og det er ikke det at jeg ikke forstår folk. For det gjør jeg virkelig. Jeg har jo selv hatt jobb og skole og sånn en gang i tiden, også er det nok ikke bare jeg som ikke alltid føler like hardt for ting når psyken byr meg i mot. Men likevel - jeg syns det er litt ergerlig at det ikke en gang ble EN eneste sånn samtale i løpet av måneden som gikk. DET må jeg nesten få lov til å si.

2. "Lese ferdig "Kongen av gutterommet"!"
Når det derimot kommer til denne lesingen min den siste tiden så har jeg faktisk vært heldigere. Jeg greide fint å lese ferdig denne nyferske selvbiografien til Dennis Vareide flere dager før "fristen" jeg hadde satt meg. En veldig ok bok som jeg vil anbefale alle å lese dersom man har ihvertfall NOE interesse av norsk Youtube og gaming - eller bare er litt over gjennomsnittet opptatt av kjendiser.

3. "Legge igjen tre blogg-kommentarer daglig!"
Først av alt: jeg har faktisk blitt flinkere til å være mer aktiv inne på andre sine blogger. Og jeg har holdt det ene "løftet" jeg ga meg selv om at de kommentarene jeg legger igjen skal være kommentarer jeg faktisk kan stå 100% inne for i ettertid. Altså kommentarer som ikke har føltes "påtvungen". 

Og jeg har latt være å kommentere innlegg jeg ikke har lest ordentlig, eller ikke har hatt særlig interesse av å kommentere i etterkant av å ha lest de. Men akkurat når det kommer til det veldig spesifikke med tre kommentarer hver dag så har jeg bare såvidt det er mislyktes.. Men på en annen side: Jeg HAR kommentert minst en blogg så og si hver dag, og noen dager har det fort blitt en del flere enn "bare" tre kommentarer fra min side også, sååå?

4. "Ikke onanere fordi jeg "må"!"
Her er det ingen tvil. Jeg har feilet. For da jeg satte meg dette målet var jeg litt lei av at jeg onanerte flere ganger om dagen enten fordi jeg kjedet meg, eller av helt andre årsaker enn at jeg altså faktisk hadde fått den store feelingen i bånn. Det som derimot har skjedd i løpet av de siste ukene er at jeg nå har lurt meg selv enda mer ved å tilføye ENDA en grunn til å onanere flere ganger enn det jeg egentlig altså føler for:

"Altså Aylar.. Du har jo lenge nå gått rundt og sett litt ned på deg fordi du ikke er den muskelmannen du til tider skulle ønske at du var. Ved å holde på med all den løk-nappingen får du jo ihvertfall trent høyrearmen din litt ekstra".

5. "Gjøre en småklein/ drøy video!"
Jeg vet ikke helt jeg. Innser at jeg ikke er helt i stand til å anse hva som er nevneverdig drøyt eller kleint lengre, så HER må DERE nesten bedømme om jeg har lyktes eller ikke!:Så.. Hva sier dere? Godkjent? Bestått? Ikke bestått? Jeg vet ikke.

6. "Se gjennom det jeg skriver!"
Altså.. På dette punktet føler jeg selv at jeg har forbedret meg litt. Men likevel: Det HAR vært tilfeller også i det siste hvor jeg har "glemt det bort noe", at jeg har skrevet en eller annen kommentar et eller annet sted og igjen tenkt at det er sikkert ikke så farlig da det nok "bare" er h*n jeg har skrevet denne kommentaren til som leser den likevel. MEN IGJEN: Jeg har altså så vidt det vært litt flinkere til dette, om ikke så alt for mye.

Men greit.. Målet var vel ikke egentlig at jeg skulle bli flinkere til det. Men at jeg faktisk skulle se nøyere gjennom ALT jeg skriver. Så sånn sett har jeg vel mislyktes akkurat der, hvis man skal følge ordlyden av målet mitt mer eller mindre slavefisk.

Hvordan har DU greid deg i februar?#februar #mål #mening #målsetting #blogg #kommentarer #kommentere #onani #sex #selvpleie #kongenavgutterommet #dennisvareide #farmenkjendis #gamer #youtube #youtuber #psykiskhelse


28.02.2018, 11:38Har du noen gang tatt deg selv i skrittet og tenkt følgende: Åh gud, for en blogger han Aylar er. Om jeg bare kunne supporte han enda litt flere steder enn "bare" her inne på bloggen hans.

Min kjære medskapning - dette er herved din (og min) store lykkedag! For selv om jeg utvilsomt er (nest) mest aktiv her inne på bloggen om dagen, så finnes det altså et par andre steder også hvor jeg liker å benytte mine kreative rariteter en gang i blant.

Og siden jeg er en såpass god venn av både deg og meg selv for tiden så skal jeg nå gi dere en aldri så liten liste over alle stedene dere KAN supporte meg, hvis dere har frivillig lyst til det. For all del, det er ingen tvang i gården til han onkel Kuklinski, nei.

Bloglovin: Fullstendigkaos
Facebook: Aylar Von Kuklinski
Snapchat: aylarkuklinski
Youtube: Aylar Kuklinski
Instagram:​ aylarkuklinski
Twitter: Aylar Von Kuklinski

Dere bestemmer selvfølgelig selv, MEN som min gode venn og store forbilde Jan Hanvold ville ha sagt: - Hvis du ønsker å håne djevelen er det bare å gi. Følg meg og støtt meg, ja gi meg 15 000 likes nå i dag. Også skal du skrive "ha-ha, ho-ho, hi-hi, hehe, HALELUJAH!!". Så skal du bare se at du håner djevelen med å gi, og djevelen sier: "Nei, du skal ikke gi, du skal ikke gi". Og du skal selvfølgelig få bestemme helt selv, men vit at hvis du ønsker å komme inn i himmelen så er det guds store vilje at du gir nå i dag, for gud liker nemlig ikke gniere.

Ha-ha, ho-ho, hi-hi, HALELUJAH!#sosialemedia #sosialemedier #bloglovin #facebook #instagram #snapchat #youtube #instagram #kommentarer #likes #janhanvold #visjonnorge #djevelen #helvete #oppmerksomhet #støtte


18.02.2018, 07:02


11.02.2018, 17:46Det at jeg har blitt noe mildere med årene er jeg fullstendig klar over. Jeg liker fremdeles å tro at jeg fortsatt har sider ved meg som kan virke spennende og mystisk for andre, ellers hadde vel statistikkene her inne vært meget minimale, tenker jeg. Men når det igjen er sagt - er jeg i ferd med å bli litt vel pinglete? For liksom, når jeg sto opp i dag (i 15-tiden) så klarte jeg å ruge ut et par "nye", "dristige" ideer til videoer jeg kan lage. Videoer jeg er helt sikker på flere av dere nok hadde ledd dere halvt ihjel av og forhåpentligvis også lidd dere litt igjennom, dvs. hvis jeg faktisk har igjen noen lesere og seere med evnen til å føle med når andre lider litt. Det er jeg neimen ikke sikker på.

Og det verste er egentlig at ingen av de ideene jeg har klekket ut nå er nevneverdig "skumle" eller vanskelige å få til engang. Men likevel føler jeg at jeg har feiget ut nå ved å heller "ta det en annen gang". Og greit.. Jeg har noen tekniske gode grunner for det. A: Det begynner å bli mørkt ute nå, noe som er litt dumt da særlig den ene oppgaven HELST skulle hatt en viss belysning. Og B: Vel.. I ste så følte jeg at jeg hadde to gode "unnskyldninger", men når jeg tenker meg om nå så har jeg igrunn bare en sånn delvis god en.. xD

Syns DU at jeg har blitt pinglete med årene?#pingle #frykt #redsel #youtube #galskap #hobby #motivasjon #psykiskhelse #kylling #hverdag #forandringer #alibi #video #lys #vinter #inspirasjon #aldringsprosess #planlegging #film #snutt


04.02.2018, 15:31Man trenger ikke nødvendigvis være en sykelig god menneskekjenner for å skjønne at jeg har vært gjennom noen ganske så tøffe helvetesdager den siste tiden. Og for de som måtte lure: Det brenner enkelte deler fremdeles. Jeg strever fortsatt noe med enkelte idioter som godt kunne flyttet tilbake til sine hjemplaneter sånn I FJOR for min del.. Og jeg strever fremdeles med å nå frem til et punkt hvor jeg kan føle at det jeg gjør, og DEN JEG ER er bra nok.. Og jeg strever fortsatt med å suge til meg den motivasjonen som trengs for å stå opp til en "ny dag".

Og når det kommer til de aller første sakene jeg nevnte nå så er det slik jeg tenker at disse tingene er det sørgelig lite å gjøre noe med - dessverre. Men når det kommer til det aller siste punktet så ser jeg i det minste et lite håp. For det er ikke til å stikke under en stol at jeg har hatt fint lite av både mål og planer for de siste par dagene. Og kanskje er det nettopp det som må til for at jeg ihvertfall skal få LITT mer positiv glød på tanken igjen. Jeg er om ikke annet villig til å gi det en sjanse, og i denne stund skal jeg sette meg 6 forskjellige mål som jeg håper å kunne gjennomføre innen denne februar-måneden har lagt seg i grava.

1. Få til (minst) tre video-samtaler!
Det er nå LENGE, LENGE siden at jeg faktisk var sosial med noen over nett sånn utenom det skriftlige. Og det er absolutt ikke noe galt i å skrive med folk, men jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen: Jeg er igrunn ganske glad i å kunne SE og HØRe den jeg kommuniserer med også, og DET er det som sagt alt for lenge siden jeg fikk gjøre nå.

Så i løpet av februar har jeg et ønske og et håp om å få i havn MINST 3 videoer-samtaler med folk - da enten over Facebook, eller gjennom Skype, helst.

2. Lese ferdig "Kongen av gutterommet"!
I skrivende stund driver jeg å leser på den ganske så ferske selvbiografien til Dennis Vareide. En bok jeg begynner å nærme meg halvveis på nå, en bok jeg har kost meg en hel del med. Også en bok med mye bilder, så igrunn "burde" jeg kanskje vært ferdig med denne boka nå, men jeg har sagt det før, og jeg kan godt si det igjen: Akkurat når det kommer til å LESE, ja så strever jeg altså noe med både konsentrasjon og motivasjon.

MEN!.. I løpet av denne måneden satser jeg på at jeg har klart og lest den ferdig.3. Legge igjen tre blogg-kommentarer daglig!
Som kjent så sliter jeg litt med å kunne si meg helt fornøyd med antallet kommentarer og likes enkelte steder nå, og da særlig på Facebook.. Men jeg skulle forsåvidt også ønske at aktivitetene var enda litt høyere her inne på bloggen sånn i tillegg. Og for å ihvertfall øke mulighetene litt for at det faktisk bygger seg mer opp igjen nå har jeg tenkt til å legge igjen 3 kommentarer på andre sine blogger, hver dag. Vel - minst tre.

Og da snakker vi altså ikke om falske eller overfladiske kommentarer som jeg føler at jeg ikke egentlig kan stå helt inne for. Men kommentarer til innlegg jeg faktisk har giddet å lese, og som ikke avsluttes med en rævslikkende "hadde vært kos om du ville ta turen innom bloggen min også, samt å legge igjen en kommentar eller to".. For helt ærlig: Absolutt INGEN liker sånn egentlig slike kommentarer.. *kremt, kremt*

4. Ikke onanere fordi jeg "må"!
I løpet av en normal uke har jeg som regel endt opp med å bruke litt for lang tid på å prøve å oppnå et aldri så lite klimaks når det kommer til selvfredsstillelse der nede i Hola Hola-land. Det å onanere jevnlig er absolutt ikke noe negativt i seg selv, kanskje heller tvert om. Men greia med meg er at jeg litt for ofte bestemmer meg for at nå SKAL det runkes selv om verken jeg eller Hottentotten igrunn føler sånn særlig på det behovet akkurat der og da.

Så med andre ord: jeg driver rett og slett med totalt unødvendig selvpleie en god del ganger i løpet av en ukes tid - ikke fordi jeg er kåt og har lyst, men fordi jeg av en eller annen grunn har fått det for meg at jeg "må". Og DET kan jeg godt slutte med.5. Gjøre en småklein/ "drøy"-video!
Før jeg skriver noe mer her nå vil jeg først og fremst bare gi meg selv et aldri så lite klapp på skuldra. Jeg syns rett og slett at jeg ikke har vært så aller verst på Youtube-fronten de siste ukene. Men ja, når det igjen er sagt så er jeg jo selvfølgelig ikke 100% fornøyd på den fronten heller. Jeg kan fortsatt bli enda råere på å klippe det jeg produserer, da særlig "Aylars videodagbok!"-serien som fremdeles har et potensiale til å bli enda litt mindre kjedelig enn den er i dag.

Ja også hadde ikke akkurat kanalen min, egoet mitt samt "ryktet mitt" hatt "vondt av" å bli spritet litt opp igjen ved at jeg rett og slett utsatte meg selv og min såkalte "ære" for enten noe litt kleint igjen, eller at jeg simpelthen hadde våget å bli enda litt drøyere igjen. SÆRLIG i en verden hvor folk blir BUTTHURT over noe så simpelt som ULV PÅ MELKEKARTONG, så sier det egentlig seg selv at folk faktisk TRENGER at den skamløse og FRYKTLØSE Aylar Von Kuk tar og reiser litt på seg igjen.

6. Se gjennom det jeg skriver!
Jeg er STORT SETT ganske nøye med å se gjennom det jeg skriver av blogginnlegg og Facebook-statuser, men akkurat når det kommer til meldinger til folk på chat, eller når det kommer til kommentarer jeg skriver på andre sine blogger, ELLER kommentarer på andre sine vegger - ja så har jeg rett og slett et noe mer betydelig forbedringspotensiale.

Og årsaken til det er nok så simpel som at jeg alt for ofte tenker at det er nesten "ingen" som kommer til å lese det uansett. Men altså.. I løpet av en normal måned så har jeg jo gjerne chattet med en del forskjellige folk.. Og det finnes jo sikkert en del som syns det er gøy å lese andre folk sine kommentarer på andre folk sine blogger, og Facebook-vegger også, ogsååå.. Ja!..


#ikkesponset

Hva er DINE februar-planer?#februar #mål #planer #helse #idyll #psykiskhelse #venner #nettverk #facebook #skype #blogg #youtube #frykt #tanker #hodebry #hobby #ego #selvmedlidenhet #dennisvareide #onani #sex


21.01.2018, 14:40Tenk hvilken flause livet hadde vært om det ikke var for en og annen flau opplevelse i ny og ne. Vi sprelske individer TRENGER fra tid til annen å få stukket tilværelsen vår oppi det kleine bed for å kjenne at vi lever. Vi TRENGER noen heite historier å putte oppi ryggsekken for å ikke ende opp som noen fordomsfulle, ihjelfrosne rosiner som bare sitter ræv og kritiserer alt og alle som er noe forskjellig enn sitt og seg sei. For så fort vi bare får gnidd litt drit utover oss selv, ja så skal det gjerne litt mer til før vi begynner å kritisere dritten til alle andre (med mindre man er noen forbanna nisser som tilber den store dobbeltmoralismen og eier NULL OG NIKS av selvinnsikt...), noe som på sikt gjør at verden blir et bittelitt mindre bedritent sted å dra snabelen sin i.

KJÆRE HOREBUKKER OG PROSTITUERTE - Nå skal dere helt gratis få lov til å fråtse dere i NOEN av de kleineste øyeblikkene fra MITT liv som jeg har vært i stand til å komme på sånn akkurat her og nå... Jo, bare hyggelig.INGEN fred å få!..
Vi har alle vært der. Vi har alle vært så over grensen avhengig av noe at det til slutt bare har rent over. HELDIGVIS gikk det bokstavelig talt ikke SÅ galt for meg på den tiden jeg kanskje var enda mer avhengig av Red Bull enn det o store Elin S. KANSKJE fremdeles er en dag i dag(?).. Men dæsken så nære på det var den dang da.

Jeg minnes spesielt en ettermiddag hvor jeg hadde fått i meg MINST syv (mindre) bokser. Hjertet banket og slo som verdens verste ulvebanker, og blæra var virkelig på nære nippet av å eksplodere. Jeg befant meg på dette tidspunkt midt i Oppdal sentrum og meteravstanden fra min egen private dass var bare alt for lang. Jeg ble desperat, løp mot det nærmeste stedet hvor jeg visste at det var noen do å finne, og det faktum at det første jeg kom over var låst skulle ikke bli noen hindring. Sikkert ingen som satt der likevel, sikkert bare noen drittunger som hadde låst døra fra utsiden.. Sikkert bare en dårlig prank.

Jeg dro frem noe jeg hadde i lommen (nei, ikke den tingen, men noe annet) og gjorde mitt for å få vridd opp låsen. Jeg lyktes (UHELDIGVIS), rev opp døren, forså å smell(e) den igjen etter at jeg oppdaget at DER satt det en vilt ukjent og HELT "uskyldig" mann som jeg skal vedde på ALDRI ble helt den samme igjen!.. Så.. Om noen kunne være så snill å opprette en støttegruppe for dette stakkars skinnet inne på Facebook, ja så tror jeg virkelig at han ville vært dere evig takknemlig. #baregjørdetLATTERKRAMPE på boks!..
Vi skal faktisk holde oss til energidrikkens rike, ihvertfall for en liten stund til - for har jeg fortalt dere om den gangen jeg fikk insane latterkrampe på den gode, gamle Kiwi-butikken i bygda? Ja?.. Okei, så fint. Gjør dere herved klar til å lese om det EN GANG TIL. Fordi.. Det var som sagt en tid hvor jeg var nærmest helt AVHENGIG av energidrikker. Jeg tuller ikke, jeg kunne fint ha vært medlem av AEDA (anonyme energidrikke-avhengige) liksom. Jeg kuker absolutt ikke i hele tatt.

Og her om dagen for sånn 9-10 år siden så hadde jeg VIRKELIG fått min dose energiske latterkrampe på ikke SÅ miljøvennlig boks. Ved siden av meg satt det en litt mer beskjeden kompis av meg. Og bortenfor oss igjen satt det en stakkar som så litt sliten ut, litt ensom ut. Og alt jeg gjorde var bare å sitte der og LE. Latteren kom kjørende over lokalet som et lokomotiv. JEG lo og lo, og jeg lo. Og stakkaren ved siden av oss bare satt der, så litt trist ut, og tidvis bare så på oss.

Og en dag i dag så har jeg enda bittelitt dårlig samvittighet ovenfor denne mannen. For jeg er LITT redd for at den ukjente duden kanskje trodde at jeg/ vi lo av HAN. Men den eneste grunnen til at JEG lo der og da som den skakkjørte idioten jeg jo var var at jeg tåler virkelig ikke taurin, koffein eller noe av den andre driten som er å finne i disse boksene. Det er en grunn til at jeg så og si har slutta helt i dag liksom. Og den eneste grunnen til at kompisen min lo var fordi han er lett påvirkelig.

No offence.MAMMA, jeg runker!..
Det SIES at alle gode ting er tre, så DERFOR skal jeg bare gi dere en til historie med litt stivelse før jeg sier meg fornøyd og pælmer hele kakedeigen rett inn i den noe forfryste ovnen. Det er på tide å gi dere klikkbait-horer det dere kom her for (høh-høh), meg mener - dere som ene og alene er her nå pga den litt i overkant oppmerksomhetskåte overskriften.

Og apropos kåtskap. Tro det eller ikke, men jeg har vært en kåt tenåring en gang jeg også. Ja bare le dere, jeg skal sitte her til dere er ferdige. Ferdig nå? Ikke? Greit. Jeg blir sittende. Ferdig nå? Fint.. Da kan jeg fortsette. Nå, hvor var jeg.. Selvfølgelig, kåt tenåring. Tja, her er det egentlig ikke så mye å si annet enn at det var hardere tider før i tiden. Jeg var mildt sagt stuck med en kompis av meg som kom og gikk akkurat når han følte for det, la oss bare kalle han for Jostein.

Jostein er min nest beste venn. Jeg har egentlig ikke så mye slemt å si om Jostein, annet enn at han uten å egentlig mene det har skapt noen litt nokså pinlige øyeblikk for meg. En kveld hadde Jostein bestemt seg for å bare sette seg i fanget mitt mens jeg lå i sacco-sekken på rommet mitt og så på tv. Og når Jostein først dukker opp på fanget mitt føler jeg fort for å kle av meg, og mens jeg satt der naken med Jostein i fanget så var det ikke bare Jostein som spratt opp, men døra til rommet mitt også. Der sto mamma, og plutselig var mamma borte vekk igjen. #laossikkesnakkemeromdet

Har DU noe kleint du veldig gjerne vil dele med omverdenen?#kleint #kleinhet #allegjørfeil #impuls #redbull #energidrikker #taurin #skam #latter #humor #menneskelig #samfunn #onani #kåtskap #kåt #kåthet #sex #fantasi #tabu #sannheten #flau


16.01.2018, 21:24Til tross for mange lange og turbulente år med mye hard blogging skulle man nesten tro at jeg nå har fått skvist ut det som er å vite om meg, at særlig dere som har forfulgt meg en god stund sånn per dags dato nå vet ALT om meg. Og det er faktisk ikke så langt unna sannheten, men takk og lov og dessverre så har jeg fremdeles et par uåpnede godteposer å dele ut. For.. Vel, ihvertfall så TROR jeg ikke at jeg har nevnt dette her før: *trommevirvel*.. Jeg er synsk!.. Jeg kan ikke bare se ut i fremtiden, jeg kan se inn i den også. Og ikke "bare" er jeg i stand til å lese min egen fremtid, men jeg har også en radar med såpass bred utstråling at jeg faktisk kan spå fremtiden til de som befinner seg på Neptun også, om det er det å gjøre.

Og for å bevise nettopp dette så skal jeg nå komme med et par spoilers for hva vi har i vente de neste månedene som kommer. De aller største plot-twistene, eller for å si det slik.. De aller største OMFG-øyeblikkene ønsker jeg ikke å spoilere for dere, så DERFOR skal jeg nå ta og gjøre nettopp det. Så får det heller bli opp til dere om dere vil lese videre, eller ikke. Sånn! - Da har dere ihvertfall blitt advart.

DETTE er NOE av hva verden har i vente tiden som kommer:
- Mamma til Michelle offentliggjør den 27. januar en nyhet som nærmest får serverne til blogg.no til å bryte fullstendig sammen: Hun venter trillinger. Den 7. juli blir barna født og bloggen Mammatilmichelle blir lagt ned bare tre dager senere. Etter en måned med total stillhet gjør Anna Rasmussen comeback med sin helt ny blogg: mammatilmichellekaarejonnyeinarogsala.blogg.no.

- Oppdals store stolthet Aylar Von Kuklinski (altså meg) får 1. februar en meget etterlengtet telefon fra en yngre utgave av seg selv som gir han en rekke gode, spreke, idiotiske og delvis kontroversielle ideer til hva han kan fylle bloggen og Youtube-kanalen sin med videre. Det er altså på tide at lille Norge roter frem krenkekrakken sin igjen, den store stygge ulven gjør seg nemlig klar for total gjenoppstandelse.

- I slutten av februar blir hele Norge snudd på hodet når regjeringen bestemmer seg for å komme med MEGET intime avsløringer rundt hva som faktisk skjedde mellom Donald Trump og Erna de få minuttene kameraene var snudd en annen vei: De har nemlig vært på Twitter sammen (på den hemmelige felleskontoen "Make Truberg Great.. Just Great"), MENS de har spilt Pokémon Go - MULTITASKING PÅ HØYT NIVÅ!!!- Marcus og Martinus har lenge innerst inne i gutteskrotten gått og vært litt lei av det noe søte, og uskyldige imaget sitt, og den 11. mars bestemmer de seg for å ta oppgjør en gang for alle. Mens hele Norge (takket være vår kjære statsminister og hennes oransje bestevenn) har begynt å spille Pokémon Go igjen (#denstoresmitteeffekten) velger gutta boys å SLETTE spillet fra hverandres mobiltelefoner UTEN å informere den andre parten på forhånd. Dagen etterpå finner Marcus ut om "sviket" og gir Martinus en ganske så forsiktig og velutdannet ørefik. En måned senere er det dog klart at de har blitt venner igjen når de slipper ut singelen "Sorry Bro, oh-oh, no" hvor de har fått overtalt ingen ringere enn selveste PIKACHU (aka. Linni Meister) til å synge med på refrenget.

- 1. april blir Norge trill lurt når Juliafrika legger ut en en fake Photoshop-video hvor det ser ut som hun i virkeligheten ikke har noe dobbelthake, men bare har valgt å redigere den på virtuelt. Andrea Sveinsdottir legger ut et svært langt og utfyllende innlegg hvor hun skriver at hun er blitt allergisk mot Nutella. Og Nellie Krokstad SJOKKERER når hun legger ut en 11 minutter lang video hvor hun fremstår som en sterk motstander av joggesko, ytringsfrihet og helg - da særlig de tre tingene kombinert med hverandre.

- Mai blir på mange måter en fest for oss som er glad i virkelig god tv. Den 12. mai slipper NRK en meget interessant teaser til en helt ny, norsk science fiction-serie kalt "PURPLE B.L.U.E!", og den 16. mai slipper TV2 gladnyheten om at hele Norges favoritt-hotell (aka. Hotel Cæsar) vil gjøre comeback i løpet av høsten. Fansen blir i ekstase, og den trofaste Cæsar-titteren og Youtuberen Ole Johannes Ferkingstad legger ut en video der han bokstavelig talt vibrerer av glede. Dog blir idyllen lagt en ikke helt ubetydelig demper på i begynnelsen av juni når det kommer ut at neste sesong vil bli i radioformatet med tanke på Tv2s stadig dalende økonomi.

- Høsten har for alvor funnet seg til rette den 18. september når den slemme stormen Birger bestemmer seg for å blåse flere hus og hjem over ende. Heldigvis kommer den snille stormen Vidar Elias å blåser ting på plass igjen uken etterpå.

- Den 31. september bestemmer Martin Skancke seg for å ta skrittet fult ut ved å frese ut av skapet som heterofil. Martin blir rost opp og ned til nærmest det kjedsommelige av media, og utover de neste dagene velger flere og flere norske kjendiser å stå frem og vise at det slettes ikke er så farlig å være hetero som strengt talt ingen egentlig heller har antydet. I midten av oktober går en rekke mindre aviser konk etter å ha skrevet artikkel etter artikkel om noe folk flest egentlig ikke kunne brydd seg mindre om. R.I.P Andøyposten, Hallingdølen, Jærnytt og Dagbladet.- Movember er kommet for å bli. I slutten av november ser (blant annet) Carl I. HagenSiv Jensen, Merete Nazifrisør Hodne og Sylvi Listhaug ut som noen MEGET tvilsomme ekstremister, og like ved månedsskiftet blir de alle fire sendt på hodet og rumpestumpen ut av landet til et sted hvor ekstremister visstnok hører hjemme og absolutt ingen snakker norsk: Til Trøndelag!..

- Romjulen blir på mange måter en våt vinterdrøm som går oppfyllelse for svært mange musikkelskere over hele verden når Lady Gaga og Alice Cooper helt uten forvarsel bestemmer seg for å slippe løs sitt store felles-prosjekt: "The Perfect Illusion of Steven and me", et noe kontroversielt julealbum med 18 udødelige hits som bl.a "Only My Judas Talkin′", "No More Mr. Paparazzi Man", "Marry The Dead", "The Edge of Dead Babies", "Teenage Telephone", og sist, men desidert ikke minst; "Bad Poison". Det er bare å vrede seg! ^^

Flere som ser frem til fremtiden?#humor #fremtiden #mammatilmichelle #marcusogmartinus #trump #erna #pokemongo #ladygaga #alicecooper #fremskrittspartiet #frp #hotelcæsar #utavskapet #legning #samfunn #politikk #kaos0
09.01.2018, 19:35Livet mitt sånn akkurat her og nå har jeg igrunn litt blandede meninger om. På den ene siden så er det ikke noen spesielle årsaker til at jeg IKKE skulle være fornøyd, men samtidig så er jeg ikke det heller. Eller jeg er jo forsåvidt fornøyd, for det meste. Men det er likevel akkurat som om det er noe som mangler. Jeg vet ikke helt hva det er. Ja, faktisk så vet jeg ikke helt sikkert at det er noe i hele tatt. Alt jeg kan si helt sikkert er at det ihvertfall FØLES ut som det mangler noe. Men hva, nei det vet jeg altså ikke.

Fasiten kan ganske enkelt være så enkel som at jeg har tillat meg å være litt ekstra nostalgisk igjen i det siste. Og at jeg da først og fremst har fokusert på de POSITIVE tingene som jeg en gang hadde ganske mye av, eller i det minste noe av, men som nærmest er helt borte nå. Så.. Kanskje det hadde hjulpet om jeg hadde minnet meg selv litt på alle de DUMME tingene som en gang har vært også, men som jeg nå heller ikke har noe særlig av mer heldigvis. Skal man sette ting i perspektiv pleier det jo å være en fordel å se litt i alle retninger liksom.

Men.. La oss nå heller fokusere på de mer positive tingene for denne gang. De tingene jeg hadde en del av i livet mitt en gang før, de fra den positive skuffen, den som i dag har blitt merket "Savnet".1. En gjeng å "henge" med
Tro det eller ei, men for en del år tilbake så hadde jeg en gang en slags vennegjeng som jeg pleide å henge litt med. Og nå skal jeg være brutalt ærlig her.. Jeg savner ikke spesielt mange fra den gamle gjengen lengre. Det er en grunn til at jeg ikke har kontakt med disse folka i noe særlig stor grad lengre.. Men det er likevel et par ting jeg savner fra den tiden, noe vi gjorde sammen en god del, og det var at vi pleide å sitte sammen og snakke om mus og elefanter på diverse steder i Oppdal sentrum, da særlig inne på Mix eller Kiwi.

Men hva vet vel egentlig jeg. Nå har vi forsåvidt ikke Mix lengre i Oppdal, og Kiwi er ikke akkurat så veldig "sitte i en time og preike skit"-vennlig lengre, men vi har i det minste Narvesen. Men eh.. Jeg tviler på at det ville blitt det samme. No offence til Narvesen. Jeg liker Narvesen godt jeg, men det å sitte et sted helt for seg selv ute i sentrum blir jo ikke helt det samme som å sitte i lag med noen. Og som sagt så er det en grunn til at jeg ikke har kontakt med "folka" mer i dag, men igjen.. Ting har ikke alltid vært sånn som de er nå.2. Noen å "Skype" med
En annen ting jeg savner er å ha noen å Skype med. Før hadde jeg særlig EI jeg kunne snakke i timesvis med nesten hver dag. Det varierte litt når på døgnet det ble mest aktuelt, men det fantes som regel et alltid et "smutthull" et eller annet sted i døgnet. Noen ganger kunne det være snakk om en times tid, andre ganger i flere timer. Men det var alltid som regel ikke så veldig lenge til neste gang. De senere årene har det nesten bare gått i skriftlig kommunikasjon med alt og alle jeg fremdeles har en slags connection med. Og det kan være fint det også, fint å skrive liksom.. Og noen fordeler har jo skriftlig kommunikasjon også forsåvidt, visse fordeler disse videosamtalene "mangler". Foreksempel er jeg STORT SETT flinkere til å få forklart meg best mulig når jeg skriver noe fremfor når jeg må ta det muntlig. Men.. Man får ikke helt den samme nærhetsfølelsen av å skrive med noen som jeg føler man får av å faktisk kunne "se" og "høre" den som befinner seg på "den andre siden"..

OSTEPOP! - Det er vel ikke noen av dere jeg har skrevet litt med fra tid til annen i det siste på f.eks Facebook som kunne tenkt seg å være litt "modig" å videosamtale med meg en dag? Eventuelt kveld? Eventuelt midt på matta?3. Fullstendig kaos
Helt på tampen nå så tenker jeg det er på tide at jeg skrur opp temperaturen litt igjen. For jeg er vel neppe den eneste som har merket det - det har rett og slett vært litt "kjølig" her en stund. Og jeg har prøvd og prøvd med å fått tent gnisten igjen, og noen ganger har jeg jo lyktes, jeg har jo det. Men som regel har det ikke vart så veldig lenge før den har sluknet igjen, eller før den litt varme temperaturen ihvertfall har senket seg litt igjen. Og slik har det absolutt ikke alltid vært. Før trengte jeg ikke tenne på noen ting liksom, for en gang i tiden så oppsto de mer større brannene av seg selv. Det skulle nesten ingenting til for å gjøre meg sint, det skulle nesten ingenting til for å gjøre meg overlykkelig, og det skulle ihvertfall lite til for å gjøre meg kåt.

I dag skal det en del mer til for å tenne opp i ovnen, enten det er det ene eller det andre som skal varmes opp. Og bare for å ha det helt klart, foreløpig er det heldigvis ikke i nærheten av å være så ille at jeg har begynt å vurdere verken sinnapiller, lykkepiller eller viagra. Alt jeg sier er at det nå gjerne tar lengre tid mellom hver flamme, og at jeg ikke er i nærheten av å kjenne den ekstreme varmen jeg så alt for ofte var så heldig å føle på før. Det gedigne, store, ja nærmest udødelige bålet jeg var i stand til å holde "evig liv" i før, DET savner jeg, selv om det til tider nærmest hadde utslettet både meg selv og de som var modig nok til å stå rundt meg. Men det var jo også en del av det som gjorde det hele så fordømt spennende..

Hva savner DU i livet ditt for tiden?#fullstendigkaos #skype #venner #gjeng #vennegjeng #samhold #høydepunkter #høydepunkt #savn #mix #kiwi #narvesen #oppdal #videosamtale #engasjement #kåtskap #glede #evigung #samfunn


27.12.2017, 10:25Kjære alle mine lesere, ung som gammel, gammel som ny - velkommen skal dere alle sammen være til "Aylar skriver om tanker og bekymringer som gjør han nuts", part 8.1 billion.

Det SIES at desto høyere opp man kommer på maktstigen, desto reddere blir man for å falle. Og at jo mer man har, jo mer frykter man å miste. Og kanskje er det faktisk sånn at rikdom slettes ikke er nøkkelen til lykke likevel, men at det heller lønner seg å eie minst mulig. Tja.. Ikke vet jeg, det eneste jeg vet helt sikkert her og nå er at jeg de siste par dagene har lest meg gjennom en del artikler her og der som NOK EN GANG har vekket paranoiaen i meg. Jeg er i saktens stund nok en gang en urolig sjel. Hæsjtægg nervevrak.

For dessverre så kommer man aldri helt vekk fra det faktum at intet varer evig. Tidens tann overlever ingen(ting). Men når det igjen er sagt kan man alltids sette i gang en del vedtak i håp om at ting og fe ihvertfall skal vare LENGST MULIG. Og det er akkurat i disse baner jeg har sittet og tenkt litt nå i det siste: For HVORDAN skal jeg best mulig kunne sørge for at mest mulig av det jeg har av data som særlig musikk, videoer, bilder også videre overlever lengst mulig?

Absolutt ALT jeg har produsert av videoer og bilder det siste året har jeg i skrivende stund lagret på en ekstern harddisk. Og naiv som jeg var for en stund tilbake (les for en ukes tid siden) så trodde jeg faktisk at så lenge jeg bare ikke mister den i bakken eller det skjer noe annet "ekstremt" (som brann, hacking, virus eller atomkrig) så vil absolutte alle filene jeg har lagret der nå vare for "evig og alltid". Dumme, dumme meg.. Selvfølgelig er det jo ikke sånn ting fungerer har jeg innsett nå de siste par dagene. Før eller siden så vil også denne harddisken takke for seg en gang, samme hvor lite jeg måtte bruke den, eller hvor forsiktig jeg måtte være.HVA skal jeg egentlig gjøre?.. Noe jeg har tenkt en del på er å oppgradere Dropbox-kontoen min slik at jeg får uendelig med skyplass. Det som derimot har hindret meg i å gjøre det sånn foreløpig er at akkurat det alternativet er et ganske dyrt et. Litt over fem tusen kroner I ÅRET må jeg ut med hvis jeg skal gå god for en slik "backup"-plan. Og dessuten er det jo ingen garanti for at verken Dropbox eller noen som helst av de andre sky-tjenestene vil eksistere "evig". Plutselig kan en konkurs være et faktum, og hva da?

Ja så har jeg jo også gått og vurdert om jeg skal gi enhver harddisk jeg har nå en ekstra backup-harddisk. Men her tenker jeg; når jeg eventuelt har gjort det, hvor lenge kan jeg da vente før jeg bør gi også DISSE harddiskene en ekstra backup-harddisk? Fordi.. Tidens tann, forskjellige temperaturer, forskjellige årstider og alt det der..

Og helt til slutt så har vi forsåvidt backup i form av brennbare dvder og blu ray-plater.. Men her har jeg selvsagt tenkt at.. Vel, for det første: Fysiske plater har en lei tendens av å "tiltrekke seg" riper, fingermerker og diverse. Og for det andre: Internett er visst ikke så sikker på om det vil eksistere spillere for den slags om sånn 10-20 år. Okei greit, nå leste jeg faktisk en artikkel fra 2008 i går hvor det ble sagt at blu ray-formatet ville overleve maks i 5 år til (altså til 2013), og at å tro at det enda ville være en produksjon av formatet om 10 år (altså til 2018) ville være helt USANNSYNLIG.. Så LOL på han og de som trodde akkurat det.Men ja.. Hva burde jeg gjøre? Skal jeg satse på en passe dyr oppgradering av Dropbox eller en annen sky-tjeneste? Skal jeg gå for flere harddisker? Eller finnes det kanskje en annen løsning som jeg ikke har tenkt på enda (tanken om å leke pyroman dvd og blu ray har jeg igrunn lagt fra meg)?

Hva gjør DU for å ta backup av dine mest verdifulle data?#backup #dropbox #minner #video #bilder #sikkerhet #tidenstann #bluray #dvd #kopi #data #it #økonomi #penger #brann #krasj #harddisk #fremtiden #hack #hacking #uhell #paranoia #pc


01.12.2017, 14:04Tradisjoner, lover og regler et til for å brytes. År etter år har jeg stort sett tilbragt natt til 1. desember hjemme hos meg selv, alene. Men i natt valgte jeg i stede å gå sånn temmelig utenfor boksen, og i stede si ja til å være sammen med noen venner jeg ikke har sett på en god stund - på fest!.. Og jeg minnes mesteparten av festen som faktisk ganske hyggelig, det til tross for at jeg stort sett ikke kan fordra hele konseptet, men jeg antar at det også har litt med å gjøre HVEM man velger å henge med, og ikke minst HVOR.

Etterhvert som tiden gikk ble jeg stadig varmere og varmere i den såkalte "trøya", og som på fester flest ble det den ene drikken etter den andre. Ikke så mange, men noen ble det altså. Og da noen tilslutt bestemte seg for å sette på en Marilyn Manson-låt på FULL GUFFE, ja så var løpet kjørt for min del. Før jeg ante ordet av det befant jeg meg på et lite, hyggelig og intimt bord. Jeg danset som det villdyret jeg opprinnelig ble skapt til å være, alle hemninger var kastet på dør, englene hadde for lengst brent av sine vinger. For å si det sånn, "gud" var ikke til stede.

Etter en liten stund la jeg omsider merke til at de jeg opprinnelig kom dit med sto og snakket med et par fra politiet. Først tenkte jeg ikke så mye over det, men da jeg så at særlig en av vennene mine virket litt amper bestemte jeg meg for å gå ned fra bordet forså å sjekke hva som sto på.. Det skulle jeg kanskje ikke ha gjort, for så fort jeg hadde kommet meg ned og gått bort til vennegjengen min og disse to politifolkene fikk jeg beskjed fra hun ene som sto der i uniform (og i grunn var ganske sexy) at jeg måtte bli med dem. Først trodde jeg at det hele bare var en litt teit spøk, men jeg skulle forstå ganske så raskt at de "lekte ikke politi".Så.. Det hele endte med at jeg ble dratt noe motvillig vekk fra stedet mens alt jeg kunne høre var min egen masete stemme om "HVORFOR, HVORFOR?", og en eller annen dårlig pop-låt i bakgrunnen. Nå har jeg omsider fått kommet meg hjem igjen til til min egen trivielle stue og jeg sitter her nå og lurer fortsatt på hvorfor jeg ble bragt inn til varetekt i natt. Og mest sannsynlig får jeg nok aldri svaret på det heller. For dessverre så var det hele bare en drøm.#politi #rus #alkohol #fest #marilynmanson #tradisjoner #jul #desember #vinter #arrest #dans #sexy #påvirket #lovbrudd #spenning #venner #vennskap #fengsel #arrestert #drøm #drømmer #lov


15.11.2017, 13:59

GUD, SATAN OG DEN HELLIGE ROSINPØLSA skal vite at jeg har tatt mer enn nok bilder opp gjennom årene som jeg ABSOLUTT IKKE bare har vært helt fornøyd med. Og når jeg først føler jeg tar blinkskuddet, og jeg FAKTISK har gjort det også så klarer alltids blogg.no å legge en aldri så liten demper ved det hele ved å IKKE la meg få legge ut bildene mine i den fulle, opprinnelige oppløsningen vi alle fortjener å få sett dem i. På tide å bytte plattform snart? Tja.. Kanskje.

Men hey!! - her har dere et par bilder jeg ikke egentlig tenkte dere skulle få se i hele tatt helt uavhengig av hvor drittsekk blogg.no måtte være når det kommer til oppløsningen på de også videre, sånn rett og slett fordi jeg har ikke så mye annet å legge ut akkurat just nu! xD

Sånn. Det var det beste av det verste jeg klarte å finne fra arkivet januar til tidlig april. Ikke de aller "morsomste" bildene i verden dessverre da jeg har en lei uvane av å slette de aller mest "ubrukelige" bildene rimelige fort.. Må kanskje bli flinkere på å IKKE gjøre det i fremtiden.. Men ja, hva sier dere? Noen som vil at jeg skal grave frem litt flere slike bilder, eller syns dere at det holder med de ti dere fikk servert her og nå?

Hvilke(t) bilde(r) likte du best?#bilder #foto #fotografi #søppel #ubrukelig #blits #minner #usett #random #vinter #snø #sne #oppdal #trøndelag #våren #januar #februar #mars #april #tidsmaskin #hobby #elendighet #drit


09.11.2017, 23:08


Bildet er hentet fra: pixabay.com

Funfaqt om meg: Jeg hater å vente. Eller nei, det gjør jeg ikke. Jeg HATER det!! Caps Lock på og hele pakka. Jeg kan virkelig ikke fordra det. Og da særlig om det er noe jeg bare ser sånn helt okei frem til, eller ikke ser frem til i hele tatt. Dere skal få et eksempel, ikke at dere trenger det, men dere skal få det nå likevel. Like før månedsskiftet hadde jeg omsider mottatt et blåaktig papirark i postkassa. Innkallelse til ny tannlegetime. Noe jeg faktisk ble litt glad for, for der og da hadde jeg gått og ventet på dette en stund og nesten vært litt redd for at tannlegen hadde glemt meg, eller at det fra og med nå av var meningen at jeg skulle bestille meg tannlegetimer selv.. Men neida, det er fortsatt sånn at jeg skal få innkallelse en eller annen gang hvert halvannen år.

Men så tok jeg en nærmere titt på datoen.. "Niks.. Ikke denne uken her.. Og ikke neste uke heller gitt, men om.. TRE UKER!?". For noen så høres sikkert dette helt greit ut. For jeg vet at det finnes nok av de som tenker at desto lengre uti slike ting ligger, desto bedre. Men jeg er så absolutt ikke sånn. Jeg vil være hos tannlegen min NÅ. Jeg har ikke noe spesielt med tannlege-skrekk så jeg gruer meg ikke eller noe sånn, og det er heller ikke slik at jeg liker det spesielt godt heller. Jeg vil ganske enkelt bare ha det unnagjort, enklere er det ikke. Og nå i denne saktens stund er det heldigvis ikke 3 uker igjen, men en liten en. Torsdag 16. november skal det skje, og når jeg er da er blitt ferdig, ja så kan jeg forhåpentligvis lese bøker, se filmer, spille spill, gå turer og ta meg en runk igjen UTEN at alle disse uoppgjorte, fremtidige "aktivitetene" ligger og hvisker meg i bakhodet.


Bildet er hentet fra: pixabay.com

Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen. Jeg HATER å vente!.. Jeg blir faktisk litt depressiv av det, på vippet til å si gal, si, men det er jeg jo allerede. Faen, vet dere hva jeg akkurat kom på nå?.. I begynnelsen av desember har jeg igjen en ny hos terepeuten. Blæh.. Og igjen, jeg har INGEN TING i mot verken terapeuten min, tannlegen min eller noen andre som jeg har ventet på i en eller annen sammenheng det siste året. Saken er bare den at jeg HATER å vente. Jeg vil stort sett helst at ting skal foregå impulsivt, at ting skal skje her og nå med en eneste gang. Planlegging og diverse gjør meg bare til et stygt, lite nervevrak.. Ikke greit.

Flere som HATER å vente?#tid #venting #vente #klokke #avtaler #tannlege #terepeut #impuls #impulser #uforutsigbar #forutsigbar #tilfeldig #mønster #forstyrret #planlegging #planer #utålmodighet #asperger


11.10.2017, 15:40Det er vel neppe noen overraskelse at jeg pretty much digger oktober. Jeg mener, det blir stadig mørkere om kveldene, jeg får mindre og mindre bruk for allergimedisin, og hei der - HALLOWEEN! Vel, nå er det ikke akkurat noe særlig stor forskjell på NÅ og ellers i året sånn med tanke på det aller siste der, for hjemme hos meg så er det jo basicly Halloween 24/ 7 hele året rundt, men jeeei - mindre lys og mindre allergi. Jeg mener, hva er det IKKE å like med det liksom?

Og det sies at den som venter på noe godt venter ikke til han (eller hun!!!) ligger som en forfallen drue på en råtten kirkegård. Vel, de(n) som sier det kan gå og finne seg en gammel kassett-spiller og spise til kvelds, for halloen rumpetroll - jeg kunne ikke fått sagt det bedre selv. Men ja, hei på deg og nei. På tide å hoppe til poenget: Jeg har nettopp NÅ bestemt meg for å unne meg en aldri så liten runde med "Scary 17". En nusselig, liten "liste" bestående av diverse "spørsmål", "ultimatum" og "visa versa", som jeg in faqt har skrevet helt selv. Og ikke nok med det, jeg skal nå også SVARE helt selv. Dæsken døtte så flink jeg er!!

Personlig horror:
Den ekleste opplevelsen ever?: Tror det må være da jeg mottok diverse trusler av ei tidligere venninne av meg som ikke akkurat digget at jeg kinda hadde nevnt henne (UTEN NAVN eller andre gjenkjennende beskrivelser) i en video jeg hadde lagt ut for ca. 2 år siden. Fikk en del stygge meldinger av flere fra hennes vennekrets den natten, som ikke engang hadde sett videoen det var snakk om. Slike type meldinger man helst går til politiet med dagen etter, noe jeg også valgte å gjøre..
Hva skremte deg mest som liten?: Sånn utenom alle mobberne som gjorde at jeg gruet meg til å gå på skolen nesten hver eneste dag? En Max Mekker-bamse jeg fikk av tante.
Hva skremmer deg mest akkurat nå?: Kanskje litt overfladisk og ikke så veldig spennende, men - helsa.
Har du noen fobier - hvis ja, hva?: Jepp, så og si alt som har med kroppskunst å gjøre minus neglelakk og sminke er ting jeg takler særdeles dårlig om de blir fokusert for mye på. Hva som er for mye kommer litt an på hvor mye jeg har sovet, spist og sånn der og da.
Din aller skumleste venn heter..?: Andreas. Mest fordi det er Andreas som ligner mest på meg selv når alt kommer til alt.

Skummel kultur:
Artist/ band: Alice Cooper!!
Sang: "Steven" av... Alice Cooper!!
Bok: The House Next Door av Anne Rivers Siddons.
Film: Først hadde jeg litt lyst å si "Saw", men det er jo ikke skumle filmer i den forstand, så derfor svarer jeg heller... IT FOLLOWS!
Tv-serie: Game of Thrones. Det er en grunn til at jeg ikke sender dick-pics til diverse venninner lengre, for å si det sånn.
Spill: Ohh.. Vanskelig å velge. For jeg har jo spilt et par tv-spill gjennom åra som helt klart har vært en nerverister, men jeg har også spilt et par av disse "virkelige" spillene som finnes der ute. Drikkeleken foreksempel. Er man først så uheldig og plumper ut med "feil" "spørsmål" til "feil" "vennegjeng" kan man i verste fall risikere å ende opp en hel "vennegjeng" mindre, og desto et skritt nærmere den grufulle ensomheten som så mange av oss (meg inkludert) gjerne frykter. For ikke å snakke om hva Politisk Ukorrekt også videre kan gjøre med folk.. Men eh, nei. Jeg tror nok til syvende og sist at jeg må svare "The Evil Within" her.

Hva skremmer deg mest?:
Nåler eller kalorier?: Jeg bruker mest energi på å unngå for mye kalorier at the moment, men til syvende og sist er jeg enda mindre glad i nåler, for å si det sånn. Det er et par grunner til at jeg aldri har tatovert meg eller tatt piercings..
Flaggermus eller edderkopper?: Nå er jeg ikke redd noen av delene, faktisk så skulle jeg likt å ha begge deler som kjæledyr, men hvis jeg må velge så ender jeg likevel opp med å svare flaggermus. Ene og alene fordi de er små Paris Hilton-bikkjer med vinger.
Klovner eller zombier?: Greit nok, zombier finnes så langt bare i fiksjonens verden, men HADDE DE eksistert på ordentlig så hadde jeg definitivt fryktet de mye mer enn klovner. Klovner er bare søte, ensomme mennesker akkurat som deg og meg.
Buktalerdukker eller porselensdukker: IGJEN føler jeg for å påpeke at jeg ikke er særlig "redd" noen av tingene, men siden jeg igjen er "nødt" til å ta et valg: Buktalerdukker. De kan bli rimelig creepy bare de blir vekket til live av de riktige folka.. Aldri vært særlig "redd for" "døde ting".
Tannleger eller regjeringen?: Jeg skal ikke påstå at jeg digger å være hos tannlegen, men foreløpig har de forskjellige tannlegene jeg har vært hos gjort mindre skade enn hva jeg føler at samtlige i dagens regjering gjør. Så regjeringen.
Høye eller mørke steder?: Er nok mest "redd for" høyde.Jepp det var mine "Scary 17"s. Håper at dere fikk ihvertfall NOE utav å lese gjennom dette, og at dere kanskje til og med nå har lært noe nytt om meg som dere ikke visste fra før? Helt, helt til slutt vil jeg gjerne ta og sende limpinnen videre til 5 fantastiske medbloggere i håp om at de også vil kjøre en runde med "Scary 17" på sin blogg.

Og de jeg nå gjerne vil ta og sende pinnen min videre til er: 
Iselin Renée, Juliafrika, Andrea Sveinsdottir, Alt annet enn A4-Mia og Elevele Elin!

Stay goregeous!#horror #halloween #frykt #fobi #høst #oktober #mørke #scary17 #klovner #zombier #skrekk #edderkopp #thehousenextdoor #anneriverssiddons #angst #kalorier #dukker #porselen #blod


30.09.2017, 19:23Vet dere hva jeg tenker? Nei selvfølgelig gjør dere ikke det, da hadde dere vært låst inne på horehus alle sammen. Men har dere lyst til å gjette hva jeg tenker på nå?.. TIMES OUT!! - Haha, er det ikke skremmende hvor fort ting bare tar slutt? I et lite øyeblikk kommer onkel september innom på en noen lunde hyggelig visitt, gir deg et saftig håndarbeide med bitter bismak, forså å bare reise igjen. Gidder ikke en gang å ringe før han så bestemmer seg for å vende tilbake nesten et helt år senere.

Vel, nå er vi sporens straks inn i tante oktober. Og selv om jeg er en person som liker å ta ting litt random, så skal jeg likevel sette meg tre forhåpentligvis enkle og oppnåelige mål for den neste måneden som ligger ved neste hjørne. Vet ikke om jeg kommer til å rapportere inn for dere i ettertid hvordan det har gått, da jeg nå lager dette innlegget mest for min egen del, men kanskje..

Undertegnedes mål og planer for tante oktober-tøs:
1.
Lese ferdig "Forbannelsens hus", SAMT en helt "ny" bok.

2. Se MINST tre skrekk-filmer som jeg foreløpig har 169% til gode å se.

3. Unngå å havne i fengsel og/ eller bli omskåret og drept.

Hmm, ja, det var vel alt jeg hadde å produsere for dere av interessant lesestoff denne gangen. Pass nå endelig på at dere ikke sniffer opp alt sammen på en gang, hadde vært sørgelig fint om ihvertfall noen av dere var i live og gadd å stalke meg gjennom den stadig så nevnte oktoberen også. Er det for mye forlangt? Eventuelt forkort?.. Oki-doki, vi reblogges og alt det der - see yah!

Hva er DINE oktober-planer?#september #oktober #månedskifte #forandringer #planer #drømmer #mål #halloween #bok #lese #lesestoff #film #horror #skrekkfilm #høst #humor #rød #rødt #fremtid #tid #humor #alvor #kødd


11.09.2017, 19:19

Enkelte røster skal fortsatt ha det til at man blir det man spiser. Vel, jeg har de siste 5-6 dagene følt meg som en overstekt, dårlig blandet, ekkel pizza. OG JEG HAR IKKE SPIST NOE JÆVLA PIZZA PÅ DAGEVIS!!!!.. Oversatt til "godt norsk": Jeg er fremdeles syk. Forkjøla. Og i mentalt ubalanse. Men DET har jeg jo vært hele livet, og det er dessuten en "sykdom" jeg kan sette pris på. Men denne hersens motherfuckings forkjølelsen... I går, like før jeg la meg var jeg sikker på at "NÅ er det hele straks over, bare sove litt nå også er jeg helt frisk igjen som en nypult rose når jeg står opp igjen i dag". Haha - skjedde ikke det.. Våknet heller opp som en halvveis overkjørt løvetann, igjen. Herlig.. Flott.. Slik som ungdommen liker det og bla-bla-bla.


- Bildet er tatt av: Arvid Storli.

Og... Egentlig gjør det ikke så mye, sånn egentlig-egentlig, for jeg er jo en del bedre nå enn jeg var for et par dager siden. Det skal litt mer til i dag før jeg blir sliten og bare må legge meg ned på sofaen foreksempel. Men det er litt plagsomt likevel, for jeg har så lyst til å gå ut, kaste på meg emo-jakka og gå skikkelig, skikkelig langt. MEN det blåser som et sant HELVETE, og vel, jeg er fortsatt syk. Så.. Jeg mener, det er ikke sånn at noen holder meg igjen her, men ja.. Jeg er jo fortsatt syk da om noen skulle ha glemt det, og jeg er ikke så keen på noe forlengelse av det akkurat.

TAKK GUD(!!), VLADEMIR PUTIN, SYLVI LYSTHAUG OG DONALD TRUMP FOR AT JEG I DET MINSTE HAR ET NOEN LUNDE STABILT NETT HER JEG SITTER!!.. Og at begge PlayStation-maskinene mine fremdeles virker.. Ellers hadde jeg nok gjort noe INGEN ønsker å tenke på akkurat nå.... Jepp, gått over til Xbox. Okei, nå var jeg jeg litt for drøy her, er bare å beklage...

PS: Om noen har lyst til å be en liten bønn eller to så er det bare å gjøre det. Jeg trenger hver en bønne og hver en bonde jeg kan få nå... Amen.

KUK OG FITTE LANGT OPPI HALSEN!#forkjølelse #forkjølet #sykdom #klage #klagesang #syt #lei #vær #vind #hemmet #hemninger #syk #ironi #sarkastisk #sarkasme #ironisk #rebell #hverdag #svak #svakhet #styrke #fall #høst #vind


10.09.2017, 20:42


13.08.2017, 09:35Riktig så god morgen alle sammen - enten dere måtte befinne dere i Nordfjordeid, Finse eller i Drammen. Jeg har faktisk noe "nytt" å melde dere i skrivende stund, og det er faktisk litt sånn ikke-apropos skriving. For SAKEN er at JEG HAR BEGYNT Å LESE (igjen!).. Jepp, jaggu meg på tide, for nå har jeg jammen meg klart å karve sammen mer enn nok ulest på en stund, ja, dere husker kanskje at jeg skravla litt om det tidligere i sommer, så jeg trenger forsåvidt ikke skravle så mye mer om det akkurat NÅ.. Akkurat nå... Akkurat nå.. Akkurat nåååå..

Og den boka som jeg for tiden ligger og leser litt på heter "Forbannelsens hus" (originaltittel: "The House Next Door"), er skrevet av Anne Rivers Siddons og er det sjette bidraget til Hjemsøkt-serien som slipper ut en ny gammel bok litt sånn nå og da. Og tja, hva skal jeg si.. Jeg liker boken sånn foreløpig. Har ikke kommet så skrekkelig langt enda da jeg "bare" har kommet meg til kapittel 4, det vil si at jeg har lagt 43 sider bak meg og har vel omtrentlig 250 sider igjen.

MEN når det igjen er sagt - jeg skulle vel egentlig ønske at jeg heller kunne starte et litt annet sted når jeg nå først skulle begynne å slanke den etterhvert så høye bunken med bøker og blader som jeg så alt for lenge har latt vokse og vokse ved siden av senga mi. For jeg merker at jeg sliter litt med en del ord og uttrykk som jeg ikke helt skjønner hva betyr og sånn - boken er nemlig opprinnelig skrevet/ utgikk tidlig på 70-tallet - samt at jeg har litt vanskeligheter med å huske hvem som er hvem også. Men det går seg vel til etterhvert..

Men ja, selv om det helt sikkert gjør det - altså går seg til - så må jeg likevel fortsatt få lov til å lure litt på HVORFOR jeg ikke begynte på en av de mange tegneseriene jeg også har liggende ved siden av meg i stede. Får skylde på at jeg er oppdratt til å spise frokost og middagen først, altså før jeg begynner på den berømmelige desserten. Åh forresten, en ting til sånn apropos dessert... Jeg hadde en litt småsexy drøm i natt... Så akkurat her og nå kjenner jeg at jeg har litt lyst til å pule..

Hva leser du på for tiden?#bok #bøker #leselyst #lesehest #forbannelsenshus #thehousenextdoor #anneriverssiddons #skrekk #horror #hjemsøkt #morgenstemning #oppdal #trøndelag #hus #skummel #fryktelig #bokorm


08.08.2017, 16:38Verden er og blir full av grenseløse frekkheter. For selv om mange av oss stadig får det bedre og bedre, finnes det fremdeles likevel nok av de som på en eller annen måte ligger såpass langt utenfor i samfunnet at de av en eller annen grunn ser seg nødt til å bryte loven. Og i løpet av sommeren har jeg vært offer for nettopp det opptil flere ganger da noen har brutt seg inn via soverommsvinduet mitt gang på gang, på gang.

Foreløpig kan jeg ikke se at noe har blitt stjålet, men jeg synes likevel at det hele er noe ubehagelig. For jeg mener, i Norge 2017 så burde det jo strengt talt ikke være sånn at enkelte så seg nødt til å bryte seg inn hos andre, samme hva motivet deres måtte være. Vi liker å tro at vi lever i et så jævlig flott og godt land, men er Norge egentlig så forbaska fantastisk som vi skal ha det til? Vel, det kommer vel an på øyet som ser, og hvilke andre land vi eventuelt sammenligner oss med eller ikke, I guess.

Men.. Nå er det sikkert noen som lurer.. Hvis ikke noe har blitt borte, hvordan vet jeg da at det faktisk har vært innbrudd her? For jeg kan jo også legge til at jeg heller enda ikke har observert noen skader noe sted som tyder på at noen har brukt makt for å komme seg inn. Men greia er derimot at jeg faktisk har SETT de ubudne gjestene. Og for dere som absolutt føler at dere må ha bevis nå for at dere skal tro meg så klarte jeg faktisk å ta bilde av en av de her om dagen..:Vel, dette var altså bare EN av de, men jeg lover dere, det har faktisk vært flere av dem i det siste. Og med fare for å virke noe rasistisk her nå så syns jeg egentlig at de aller fleste av de har virket utrolig like. Og jeg sitter nå og tenker, hvem er det egentlig som har sagt ja til å la disse krypene få komme inn i landet vårt? IKKE MEG!! Så.. Akkurat her og nå sitter jeg faktisk og tenker at det hadde kanskje vært på tide med en ren FRP-regjering til høsten, for er det noen jeg virkelig har troa på kan få gjort noe med dette så er det de som faktisk tenker som folk flest.

Så kjære Siv, Carl og Sylvi: Hvis dere mot alle odds skulle klare å kapre og ikke minst VINNE årets valg, forså å sette en endelig stopp for alle disse grenseløse frekkhetene som blant annet jeg har blitt utsatt for i den siste tiden, ja så skal jeg ihvertfall vurdere å trekke tilbake noen av de slemme tankene jeg har tenkt om dere i de siste årene. #sylvilisthaug4primeminister

Har du vært offer for innbrudd før?#innbrudd #humor #tull #tøys #satire #insekt #uvedkommende #frekkhet #lovbrudd #frp #regjering #sylvilisthaug #kryp #krypdyr #soverom #ekkelt #ekkel #langbein #edderkopp #valget2017 #ironi


28.07.2017, 20:04


24.07.2017, 09:35Man skal aldri, aldri, aldri si aldri, aldri, aldri, sies det. Så for alt jeg vet kan dette innlegget godt komme til å bite meg i rassen en eller annen dag, men jeg krysser nesehåra, samt mine testikler, og satser på at det ikke skjer. Det er jo tross alt litt dumt å unngå å gjøre et eller annet i frykt for at et aller annet ANNET skal skje, har jeg erfart.. Og dessuten er det som oftest bedre å angre på hva man har gjort, fremfor hva man ikke har gjort. Right?

Jeg anser meg selv som en ganske åpen person. Stadig åpen for forandringer. Stadig åpen for noe ukjent, noe nytt. STADIG åpen for en HELT NY OPPLEVELSE. Men likevel er det et par ting jeg helst vil unngå å oppleve eller gjøre i løpet av den lille tiden jeg har igjen her på jorden, og det er nettopp disse tingene jeg tenkte vi kunne ta en nærmere "titt" på akkurat nå.Begå voldtekt - Når jeg først begynte å tenke på ting jeg ALDRI kommer til å gjøre i løpet av livet så var voldtekt noe av det aller første som "poppet opp". Foreløpig har jeg hatt sex kun én gang i livet, og da var det for det meste "motspilleren" min som styrte "spillet". Okei, nå var jo det første gangen, og jeg hadde ikke så veldig mye til selvtillit på akkurat den fronten der og da, mens hun derimot hadde en del flere erfaringer enn meg. Så kanskje ikke så rart at jeg lot hun få styre "showet" mest akkurat da.

Men hvis vi nå ser bort ifra den ene gangen jeg gjorde det med noen andre enn bare meg selv for en stund tilbake, så tror jeg ikke at jeg kommer til å være så alt for frempå i fremtidige "episoder" heller. Det kan godt være at selvtilliten min når det kommer til det seksuelle vil stige (høh-høh) noe, men uansett så er det likevel et par ting jeg ALLTID vil være sikker på før aksjon: 

Punkt 1: At vedkommende er ved 100% bevissthet. Altså at jenta ikke halvveis sover, er beruset eller av andre årsaker ikke er helt i stand til å gjøre noe for seg. 

Punkt 2: At vedkommende faktisk vil det. At jeg altså passer på å faktisk SPØRRE først, uansett hvor god stemningen måtte være på forhånd. Og sier jenta nei, ja så betyr det nei, og det SKAL respekteres.

Disse tingene er så utrolig viktige etter min mening, og burde være to regler ALLE passer på å følge uansett hvilket kjønn de tilhører, uansett hvilket kjønn partneren tilhører ,og uansett hvilken relasjon man har til hverandre.Tatovere meg og/ eller ta piercing - Okei, denne her føler jeg trenger en liten forklaring da jeg vet at jeg har fått et par nye følgere siden forrige gang jeg skrev noe særlig om disse tingene nå. Så, kort fortalt: psyken min har et ganske anstrengende forhold til en god del forskjellige typer kroppkunst. Det er ikke det at jeg ikke nødvendigvis syns at disse tingene kan se bra ut på andre, for jeg har flere venner som blant annet har litt blekk et og annet sted på kroppen, noe jeg faktisk syns kan være litt kult. Og jeg vet om en del folk som har piercings også, selv om akkurat det syns jeg dog ikke er like "kult"..

Men uansett piercings eller tatoveringer.. Begge deler er noe jeg egentlig ikke takler å fokusere for mye på om gangen. Allerede NÅ kjenner jeg at jeg sliter litt, at magen knyter seg, og at jeg begynner å bli litt svimmel. Så for å være litt grei med meg selv nå skal jeg ikke skrive så veldig mye mer, annet enn at særlig piercings og tatoveringer er to ting jeg altså takler veldig dårlig om de blir snakket om for lenge. Også kan jeg legge til at det går fint om folk rundt meg har noe av disse tingene, bare tatoveringen ikke er helt "fersk" og at vedkommende ikke har alt for mye av de (akkurat det gjelder særlig piercings!..). For da kommer jeg mest sannsynlig til å bli veldig dårlig på veldig, veldig kort tid.

Og mens vi enda er inne på kroppkunst-temaet: Det er også en del ting man gjerne gjør hos frisøren som jeg ikke er så glad i, så uten at vi trenger å gå noe særlig mer inn på det nå i tillegg kan jeg likevel også legge til at jeg neppe kommer til å gå hos frisøren med det aller første!..Ønske meg barn - Jepp, bemerk dere nå at det ikke står "å få barn", men at det altså står "ønske meg barn". For akkurat det at jeg plutselig kan få meg et barn en gang anser jeg jeg dessverre ikke som altfor usannsynlig da jeg kan være ganske godtroende til tider og tenke at ting går nok bra uten at jeg nødvendigvis må passe på å gjøre det og det hele tiden.. Så jeg ser altså en liten mulighet for at jeg faktisk kan ende opp med å bli pappa en eller annen dag, og jepp, da vil det isåfall ikke bli en situasjon jeg egentlig har ønsket meg på forhånd.

Og saken her føler jeg egentlig ikke burde være nødvendig å forklare, men siden jeg vet at det finnes alt for mange som har litt vondt for å forstå dette her likevel så... Først og fremst - jeg er ikke nevneverdig glad i barn. Og for det andre syns jeg ikke det virker særlig gjennomtenkt å få seg barn lengre nå med tanke på hvordan fremtiden ser ut, og da tenker jeg først og fremst på at denne planeten neppe kommer til å bli særlig beboelig lengre om et par år med mindre vi menneskene som lever på den i dag ikke tar oss KRAFTIG sammen umiddelbart.

Skulle jeg derimot snu forså å faktisk ønske meg barn i fremtiden, så kommer det isåfall til å bli ved adopsjon. Det finnes alt for mange barn der ute i verden som sårt trenger et bedre sted å være enn der de er nå. Så, ja, nei - for mitt vedkommende er det altså ikke aktuelt å reprodusere meg selv frivillig..Gifte meg - Ah, bryllup, ja.. Enda et konsept jeg aldri helt har forstått meningen med. Greit nok, jeg kan forstå hvorfor folk vil vise "hele verden" hvor glad man er i sin partner og alt det der om man først har funnet noen å dele livet med. Jeg er faktisk blant de som ikke skjønner hvorfor enkelte ikke oppdaterer sivilstatusen sin på Facebook når de akkurat har havnet i et nytt forhold. Men jeg er OGSÅ en av de som IKKE forstår hvorfor enkelte på død og liv skal forlove seg også videre..

Og særlig hvis vi nå tar med det faktum at jeg de siste årene har begynt å foretrekke mer å mer det å være alene, og heller ikke anser sannsynligheten for at jeg kommer til å få meg en kjæreste igjen som så veldig høy, så blir ihvertfall tanken om at jeg en eller annen gang skal gifte meg bare utrolig lol. Så bryllup? Nææh, eller.. Kanskje et uekte et, men det kommer ihvertfall ikke til å bli gjort i kjærlighetens navn, for å si det sånn. Men for å få folk til å snakke, for å skape blest rundt meg selv og bloggen, eller noe.. KANSKJE! Selv om det også i egoets navn er en hel del andre ting som faktisk står en del høyere opp på lista.

Så.. Sosiale medier? - hell yes!! Giftering og kasteris? - nei takk, jeg tar heller spagetti og alenetid med Netflix!Bli veldig overvektig - Per dags dato er jeg ikke så mye ute og trener og sånt. Men akkurat det føler jeg er noe som kommer til å forandre seg med fremtiden. Bare det siste året har jeg unnet meg en del flere gå-turer enn jeg nok gjorde de to årene som var før det igjen, TIL SAMMEN. Jeg har blitt flinkere til å spise mer variert, jeg har knapt rørt en eneste energidrikk de siste to månedene (kun 4 bokser totalt), og inntaket av godteri, sukker og fett har også minsket noe i det siste. Og jeg har den siste tiden også helt seriøst begynt å vurdere om jeg skal bli vegetarianer.

Årsaken til disse tingene er mange, men en av de er at jeg absolutt ikke ønsker å bli tykk. I hvertfall ikke veldig tykk. Det å gå nevneverdig opp i vekt er noe som skremmer meg aller mest i livet ved siden av det å bli gammel. Og begge disse tingene kan man faktisk forhindre til en viss grad, men siden jeg ikke har tenkt at dette skal ende opp med å bli et så alt for mørkt innlegg så tenker jeg ikke å gå så veldig mye mer innpå den alderdom-delen akkurat nå, men det å bli feit - DET skal jeg ihvertfall gjøre mitt for å unngå for å si det sånn.Yess, det var egentlig det jeg hadde for denne gang. Skal sies at det fremdeles gjenstår et par ting jeg tenker at jeg neppe kommer til å gjøre eller bli, men siden dette innlegget begynner å bli litt langt nå, og jeg personlig ikke er så glad i lange innlegg inne hos andre så tenker jeg at jeg kan heller spare resten til en senere anledning. Jepp, jeg syns det høres ut som en plan.

Har du noe du tenker at du ALDRI kommer til å gjøre?#aldri #neversaynever #voldtekt #sex #samtykke #samleie #overgrep #neiernei #rus #kroppkunst #tatovering #piercing #foreldre #barn #forelder #graviditet #bryllup #giftemål #overvekt #kropp


13.07.2017, 12:11

Det føles så lenge siden nå, men jeg husker det. Jeg satt der mutters alene i et mørkt, mørkt rom. Rundt meg var alt så kaldt, og lufta føltes temmelig lagt på is. Alt var for å si det rett ut, ganske jævlig. Jeg husker at jeg skalv over hele meg, og at alt jeg følte på var hatet. Alt jeg til da hadde sett frem til, alle drømmene jeg hadde blåst luft i hadde for lengst slått sine sprekker, igjen var det bare aske. Etter en salig eksplosjon var alt sporløst forsvunnet, og etter den varme, varme sommeren kom den kalde, kalde vinter. Men den tid er nå forbi.

I dag sitter jeg her igjen i en langt lysere tilværelse, lykkelig omgitt av kjærlighet. Rundt meg er alt så varmt, lufta har aldri vært reinere. Det aller meste føles, for å si det rett ut, jævlig deilig. Hele min kropp er dekket av litt deilig gåsehud, alt jeg kan føle nå er en ekstrem begeistring. Flere av mine drømmer og lengsler har forlengst gjenoppstått og gått i oppfyllelse. Jeg lever igjen, og livet er godt å leve. Alt føles så forfriskende og godt, ja deilig til og med. Må denne FANA-TASTISKE sommeren aldri, aldri forsvinne.


#positiv #endringer #forandring #negativ #negativitet #positivitet #vinter #sommer #glede #sorg #depresjon #opptur #livet #antilope #kjærlighet #ego #forfriskende #psykiskhelse #metaforer


06.07.2017, 14:27


Les mer i arkivet » April 2018 » Mars 2018 » Februar 2018


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...