hits


01.12.2017, 14:04Tradisjoner, lover og regler et til for å brytes. År etter år har jeg stort sett tilbragt natt til 1. desember hjemme hos meg selv, alene. Men i natt valgte jeg i stede å gå sånn temmelig utenfor boksen, og i stede si ja til å være sammen med noen venner jeg ikke har sett på en god stund - på fest!.. Og jeg minnes mesteparten av festen som faktisk ganske hyggelig, det til tross for at jeg stort sett ikke kan fordra hele konseptet, men jeg antar at det også har litt med å gjøre HVEM man velger å henge med, og ikke minst HVOR.

Etterhvert som tiden gikk ble jeg stadig varmere og varmere i den såkalte "trøya", og som på fester flest ble det den ene drikken etter den andre. Ikke så mange, men noen ble det altså. Og da noen tilslutt bestemte seg for å sette på en Marilyn Manson-låt på FULL GUFFE, ja så var løpet kjørt for min del. Før jeg ante ordet av det befant jeg meg på et lite, hyggelig og intimt bord. Jeg danset som det villdyret jeg opprinnelig ble skapt til å være, alle hemninger var kastet på dør, englene hadde for lengst brent av sine vinger. For å si det sånn, "gud" var ikke til stede.

Etter en liten stund la jeg omsider merke til at de jeg opprinnelig kom dit med sto og snakket med et par fra politiet. Først tenkte jeg ikke så mye over det, men da jeg så at særlig en av vennene mine virket litt amper bestemte jeg meg for å gå ned fra bordet forså å sjekke hva som sto på.. Det skulle jeg kanskje ikke ha gjort, for så fort jeg hadde kommet meg ned og gått bort til vennegjengen min og disse to politifolkene fikk jeg beskjed fra hun ene som sto der i uniform (og i grunn var ganske sexy) at jeg måtte bli med dem. Først trodde jeg at det hele bare var en litt teit spøk, men jeg skulle forstå ganske så raskt at de "lekte ikke politi".Så.. Det hele endte med at jeg ble dratt noe motvillig vekk fra stedet mens alt jeg kunne høre var min egen masete stemme om "HVORFOR, HVORFOR?", og en eller annen dårlig pop-låt i bakgrunnen. Nå har jeg omsider fått kommet meg hjem igjen til til min egen trivielle stue og jeg sitter her nå og lurer fortsatt på hvorfor jeg ble bragt inn til varetekt i natt. Og mest sannsynlig får jeg nok aldri svaret på det heller. For dessverre så var det hele bare en drøm.#politi #rus #alkohol #fest #marilynmanson #tradisjoner #jul #desember #vinter #arrest #dans #sexy #påvirket #lovbrudd #spenning #venner #vennskap #fengsel #arrestert #drøm #drømmer #lov


15.11.2017, 13:59

GUD, SATAN OG DEN HELLIGE ROSINPØLSA skal vite at jeg har tatt mer enn nok bilder opp gjennom årene som jeg ABSOLUTT IKKE bare har vært helt fornøyd med. Og når jeg først føler jeg tar blinkskuddet, og jeg FAKTISK har gjort det også så klarer alltids blogg.no å legge en aldri så liten demper ved det hele ved å IKKE la meg få legge ut bildene mine i den fulle, opprinnelige oppløsningen vi alle fortjener å få sett dem i. På tide å bytte plattform snart? Tja.. Kanskje.

Men hey!! - her har dere et par bilder jeg ikke egentlig tenkte dere skulle få se i hele tatt helt uavhengig av hvor drittsekk blogg.no måtte være når det kommer til oppløsningen på de også videre, sånn rett og slett fordi jeg har ikke så mye annet å legge ut akkurat just nu! xD

Sånn. Det var det beste av det verste jeg klarte å finne fra arkivet januar til tidlig april. Ikke de aller "morsomste" bildene i verden dessverre da jeg har en lei uvane av å slette de aller mest "ubrukelige" bildene rimelige fort.. Må kanskje bli flinkere på å IKKE gjøre det i fremtiden.. Men ja, hva sier dere? Noen som vil at jeg skal grave frem litt flere slike bilder, eller syns dere at det holder med de ti dere fikk servert her og nå?

Hvilke(t) bilde(r) likte du best?#bilder #foto #fotografi #søppel #ubrukelig #blits #minner #usett #random #vinter #snø #sne #oppdal #trøndelag #våren #januar #februar #mars #april #tidsmaskin #hobby #elendighet #drit


09.11.2017, 23:08


Bildet er hentet fra: pixabay.com

Funfaqt om meg: Jeg hater å vente. Eller nei, det gjør jeg ikke. Jeg HATER det!! Caps Lock på og hele pakka. Jeg kan virkelig ikke fordra det. Og da særlig om det er noe jeg bare ser sånn helt okei frem til, eller ikke ser frem til i hele tatt. Dere skal få et eksempel, ikke at dere trenger det, men dere skal få det nå likevel. Like før månedsskiftet hadde jeg omsider mottatt et blåaktig papirark i postkassa. Innkallelse til ny tannlegetime. Noe jeg faktisk ble litt glad for, for der og da hadde jeg gått og ventet på dette en stund og nesten vært litt redd for at tannlegen hadde glemt meg, eller at det fra og med nå av var meningen at jeg skulle bestille meg tannlegetimer selv.. Men neida, det er fortsatt sånn at jeg skal få innkallelse en eller annen gang hvert halvannen år.

Men så tok jeg en nærmere titt på datoen.. "Niks.. Ikke denne uken her.. Og ikke neste uke heller gitt, men om.. TRE UKER!?". For noen så høres sikkert dette helt greit ut. For jeg vet at det finnes nok av de som tenker at desto lengre uti slike ting ligger, desto bedre. Men jeg er så absolutt ikke sånn. Jeg vil være hos tannlegen min NÅ. Jeg har ikke noe spesielt med tannlege-skrekk så jeg gruer meg ikke eller noe sånn, og det er heller ikke slik at jeg liker det spesielt godt heller. Jeg vil ganske enkelt bare ha det unnagjort, enklere er det ikke. Og nå i denne saktens stund er det heldigvis ikke 3 uker igjen, men en liten en. Torsdag 16. november skal det skje, og når jeg er da er blitt ferdig, ja så kan jeg forhåpentligvis lese bøker, se filmer, spille spill, gå turer og ta meg en runk igjen UTEN at alle disse uoppgjorte, fremtidige "aktivitetene" ligger og hvisker meg i bakhodet.


Bildet er hentet fra: pixabay.com

Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen. Jeg HATER å vente!.. Jeg blir faktisk litt depressiv av det, på vippet til å si gal, si, men det er jeg jo allerede. Faen, vet dere hva jeg akkurat kom på nå?.. I begynnelsen av desember har jeg igjen en ny hos terepeuten. Blæh.. Og igjen, jeg har INGEN TING i mot verken terapeuten min, tannlegen min eller noen andre som jeg har ventet på i en eller annen sammenheng det siste året. Saken er bare den at jeg HATER å vente. Jeg vil stort sett helst at ting skal foregå impulsivt, at ting skal skje her og nå med en eneste gang. Planlegging og diverse gjør meg bare til et stygt, lite nervevrak.. Ikke greit.

Flere som HATER å vente?#tid #venting #vente #klokke #avtaler #tannlege #terepeut #impuls #impulser #uforutsigbar #forutsigbar #tilfeldig #mønster #forstyrret #planlegging #planer #utålmodighet #asperger


11.10.2017, 15:40Det er vel neppe noen overraskelse at jeg pretty much digger oktober. Jeg mener, det blir stadig mørkere om kveldene, jeg får mindre og mindre bruk for allergimedisin, og hei der - HALLOWEEN! Vel, nå er det ikke akkurat noe særlig stor forskjell på NÅ og ellers i året sånn med tanke på det aller siste der, for hjemme hos meg så er det jo basicly Halloween 24/ 7 hele året rundt, men jeeei - mindre lys og mindre allergi. Jeg mener, hva er det IKKE å like med det liksom?

Og det sies at den som venter på noe godt venter ikke til han (eller hun!!!) ligger som en forfallen drue på en råtten kirkegård. Vel, de(n) som sier det kan gå og finne seg en gammel kassett-spiller og spise til kvelds, for halloen rumpetroll - jeg kunne ikke fått sagt det bedre selv. Men ja, hei på deg og nei. På tide å hoppe til poenget: Jeg har nettopp NÅ bestemt meg for å unne meg en aldri så liten runde med "Scary 17". En nusselig, liten "liste" bestående av diverse "spørsmål", "ultimatum" og "visa versa", som jeg in faqt har skrevet helt selv. Og ikke nok med det, jeg skal nå også SVARE helt selv. Dæsken døtte så flink jeg er!!

Personlig horror:
Den ekleste opplevelsen ever?: Tror det må være da jeg mottok diverse trusler av ei tidligere venninne av meg som ikke akkurat digget at jeg kinda hadde nevnt henne (UTEN NAVN eller andre gjenkjennende beskrivelser) i en video jeg hadde lagt ut for ca. 2 år siden. Fikk en del stygge meldinger av flere fra hennes vennekrets den natten, som ikke engang hadde sett videoen det var snakk om. Slike type meldinger man helst går til politiet med dagen etter, noe jeg også valgte å gjøre..
Hva skremte deg mest som liten?: Sånn utenom alle mobberne som gjorde at jeg gruet meg til å gå på skolen nesten hver eneste dag? En Max Mekker-bamse jeg fikk av tante.
Hva skremmer deg mest akkurat nå?: Kanskje litt overfladisk og ikke så veldig spennende, men - helsa.
Har du noen fobier - hvis ja, hva?: Jepp, så og si alt som har med kroppskunst å gjøre minus neglelakk og sminke er ting jeg takler særdeles dårlig om de blir fokusert for mye på. Hva som er for mye kommer litt an på hvor mye jeg har sovet, spist og sånn der og da.
Din aller skumleste venn heter..?: Andreas. Mest fordi det er Andreas som ligner mest på meg selv når alt kommer til alt.

Skummel kultur:
Artist/ band: Alice Cooper!!
Sang: "Steven" av... Alice Cooper!!
Bok: The House Next Door av Anne Rivers Siddons.
Film: Først hadde jeg litt lyst å si "Saw", men det er jo ikke skumle filmer i den forstand, så derfor svarer jeg heller... IT FOLLOWS!
Tv-serie: Game of Thrones. Det er en grunn til at jeg ikke sender dick-pics til diverse venninner lengre, for å si det sånn.
Spill: Ohh.. Vanskelig å velge. For jeg har jo spilt et par tv-spill gjennom åra som helt klart har vært en nerverister, men jeg har også spilt et par av disse "virkelige" spillene som finnes der ute. Drikkeleken foreksempel. Er man først så uheldig og plumper ut med "feil" "spørsmål" til "feil" "vennegjeng" kan man i verste fall risikere å ende opp en hel "vennegjeng" mindre, og desto et skritt nærmere den grufulle ensomheten som så mange av oss (meg inkludert) gjerne frykter. For ikke å snakke om hva Politisk Ukorrekt også videre kan gjøre med folk.. Men eh, nei. Jeg tror nok til syvende og sist at jeg må svare "The Evil Within" her.

Hva skremmer deg mest?:
Nåler eller kalorier?: Jeg bruker mest energi på å unngå for mye kalorier at the moment, men til syvende og sist er jeg enda mindre glad i nåler, for å si det sånn. Det er et par grunner til at jeg aldri har tatovert meg eller tatt piercings..
Flaggermus eller edderkopper?: Nå er jeg ikke redd noen av delene, faktisk så skulle jeg likt å ha begge deler som kjæledyr, men hvis jeg må velge så ender jeg likevel opp med å svare flaggermus. Ene og alene fordi de er små Paris Hilton-bikkjer med vinger.
Klovner eller zombier?: Greit nok, zombier finnes så langt bare i fiksjonens verden, men HADDE DE eksistert på ordentlig så hadde jeg definitivt fryktet de mye mer enn klovner. Klovner er bare søte, ensomme mennesker akkurat som deg og meg.
Buktalerdukker eller porselensdukker: IGJEN føler jeg for å påpeke at jeg ikke er særlig "redd" noen av tingene, men siden jeg igjen er "nødt" til å ta et valg: Buktalerdukker. De kan bli rimelig creepy bare de blir vekket til live av de riktige folka.. Aldri vært særlig "redd for" "døde ting".
Tannleger eller regjeringen?: Jeg skal ikke påstå at jeg digger å være hos tannlegen, men foreløpig har de forskjellige tannlegene jeg har vært hos gjort mindre skade enn hva jeg føler at samtlige i dagens regjering gjør. Så regjeringen.
Høye eller mørke steder?: Er nok mest "redd for" høyde.Jepp det var mine "Scary 17"s. Håper at dere fikk ihvertfall NOE utav å lese gjennom dette, og at dere kanskje til og med nå har lært noe nytt om meg som dere ikke visste fra før? Helt, helt til slutt vil jeg gjerne ta og sende limpinnen videre til 5 fantastiske medbloggere i håp om at de også vil kjøre en runde med "Scary 17" på sin blogg.

Og de jeg nå gjerne vil ta og sende pinnen min videre til er: 
Iselin Renée, Juliafrika, Andrea Sveinsdottir, Alt annet enn A4-Mia og Elevele Elin!

Stay goregeous!#horror #halloween #frykt #fobi #høst #oktober #mørke #scary17 #klovner #zombier #skrekk #edderkopp #thehousenextdoor #anneriverssiddons #angst #kalorier #dukker #porselen #blod


30.09.2017, 19:23Vet dere hva jeg tenker? Nei selvfølgelig gjør dere ikke det, da hadde dere vært låst inne på horehus alle sammen. Men har dere lyst til å gjette hva jeg tenker på nå?.. TIMES OUT!! - Haha, er det ikke skremmende hvor fort ting bare tar slutt? I et lite øyeblikk kommer onkel september innom på en noen lunde hyggelig visitt, gir deg et saftig håndarbeide med bitter bismak, forså å bare reise igjen. Gidder ikke en gang å ringe før han så bestemmer seg for å vende tilbake nesten et helt år senere.

Vel, nå er vi sporens straks inn i tante oktober. Og selv om jeg er en person som liker å ta ting litt random, så skal jeg likevel sette meg tre forhåpentligvis enkle og oppnåelige mål for den neste måneden som ligger ved neste hjørne. Vet ikke om jeg kommer til å rapportere inn for dere i ettertid hvordan det har gått, da jeg nå lager dette innlegget mest for min egen del, men kanskje..

Undertegnedes mål og planer for tante oktober-tøs:
1.
Lese ferdig "Forbannelsens hus", SAMT en helt "ny" bok.

2. Se MINST tre skrekk-filmer som jeg foreløpig har 169% til gode å se.

3. Unngå å havne i fengsel og/ eller bli omskåret og drept.

Hmm, ja, det var vel alt jeg hadde å produsere for dere av interessant lesestoff denne gangen. Pass nå endelig på at dere ikke sniffer opp alt sammen på en gang, hadde vært sørgelig fint om ihvertfall noen av dere var i live og gadd å stalke meg gjennom den stadig så nevnte oktoberen også. Er det for mye forlangt? Eventuelt forkort?.. Oki-doki, vi reblogges og alt det der - see yah!

Hva er DINE oktober-planer?#september #oktober #månedskifte #forandringer #planer #drømmer #mål #halloween #bok #lese #lesestoff #film #horror #skrekkfilm #høst #humor #rød #rødt #fremtid #tid #humor #alvor #kødd


11.09.2017, 19:19

Enkelte røster skal fortsatt ha det til at man blir det man spiser. Vel, jeg har de siste 5-6 dagene følt meg som en overstekt, dårlig blandet, ekkel pizza. OG JEG HAR IKKE SPIST NOE JÆVLA PIZZA PÅ DAGEVIS!!!!.. Oversatt til "godt norsk": Jeg er fremdeles syk. Forkjøla. Og i mentalt ubalanse. Men DET har jeg jo vært hele livet, og det er dessuten en "sykdom" jeg kan sette pris på. Men denne hersens motherfuckings forkjølelsen... I går, like før jeg la meg var jeg sikker på at "NÅ er det hele straks over, bare sove litt nå også er jeg helt frisk igjen som en nypult rose når jeg står opp igjen i dag". Haha - skjedde ikke det.. Våknet heller opp som en halvveis overkjørt løvetann, igjen. Herlig.. Flott.. Slik som ungdommen liker det og bla-bla-bla.


- Bildet er tatt av: Arvid Storli.

Og... Egentlig gjør det ikke så mye, sånn egentlig-egentlig, for jeg er jo en del bedre nå enn jeg var for et par dager siden. Det skal litt mer til i dag før jeg blir sliten og bare må legge meg ned på sofaen foreksempel. Men det er litt plagsomt likevel, for jeg har så lyst til å gå ut, kaste på meg emo-jakka og gå skikkelig, skikkelig langt. MEN det blåser som et sant HELVETE, og vel, jeg er fortsatt syk. Så.. Jeg mener, det er ikke sånn at noen holder meg igjen her, men ja.. Jeg er jo fortsatt syk da om noen skulle ha glemt det, og jeg er ikke så keen på noe forlengelse av det akkurat.

TAKK GUD(!!), VLADEMIR PUTIN, SYLVI LYSTHAUG OG DONALD TRUMP FOR AT JEG I DET MINSTE HAR ET NOEN LUNDE STABILT NETT HER JEG SITTER!!.. Og at begge PlayStation-maskinene mine fremdeles virker.. Ellers hadde jeg nok gjort noe INGEN ønsker å tenke på akkurat nå.... Jepp, gått over til Xbox. Okei, nå var jeg jeg litt for drøy her, er bare å beklage...

PS: Om noen har lyst til å be en liten bønn eller to så er det bare å gjøre det. Jeg trenger hver en bønne og hver en bonde jeg kan få nå... Amen.

KUK OG FITTE LANGT OPPI HALSEN!#forkjølelse #forkjølet #sykdom #klage #klagesang #syt #lei #vær #vind #hemmet #hemninger #syk #ironi #sarkastisk #sarkasme #ironisk #rebell #hverdag #svak #svakhet #styrke #fall #høst #vind


10.09.2017, 20:42


13.08.2017, 09:35Riktig så god morgen alle sammen - enten dere måtte befinne dere i Nordfjordeid, Finse eller i Drammen. Jeg har faktisk noe "nytt" å melde dere i skrivende stund, og det er faktisk litt sånn ikke-apropos skriving. For SAKEN er at JEG HAR BEGYNT Å LESE (igjen!).. Jepp, jaggu meg på tide, for nå har jeg jammen meg klart å karve sammen mer enn nok ulest på en stund, ja, dere husker kanskje at jeg skravla litt om det tidligere i sommer, så jeg trenger forsåvidt ikke skravle så mye mer om det akkurat NÅ.. Akkurat nå... Akkurat nå.. Akkurat nåååå..

Og den boka som jeg for tiden ligger og leser litt på heter "Forbannelsens hus" (originaltittel: "The House Next Door"), er skrevet av Anne Rivers Siddons og er det sjette bidraget til Hjemsøkt-serien som slipper ut en ny gammel bok litt sånn nå og da. Og tja, hva skal jeg si.. Jeg liker boken sånn foreløpig. Har ikke kommet så skrekkelig langt enda da jeg "bare" har kommet meg til kapittel 4, det vil si at jeg har lagt 43 sider bak meg og har vel omtrentlig 250 sider igjen.

MEN når det igjen er sagt - jeg skulle vel egentlig ønske at jeg heller kunne starte et litt annet sted når jeg nå først skulle begynne å slanke den etterhvert så høye bunken med bøker og blader som jeg så alt for lenge har latt vokse og vokse ved siden av senga mi. For jeg merker at jeg sliter litt med en del ord og uttrykk som jeg ikke helt skjønner hva betyr og sånn - boken er nemlig opprinnelig skrevet/ utgikk tidlig på 70-tallet - samt at jeg har litt vanskeligheter med å huske hvem som er hvem også. Men det går seg vel til etterhvert..

Men ja, selv om det helt sikkert gjør det - altså går seg til - så må jeg likevel fortsatt få lov til å lure litt på HVORFOR jeg ikke begynte på en av de mange tegneseriene jeg også har liggende ved siden av meg i stede. Får skylde på at jeg er oppdratt til å spise frokost og middagen først, altså før jeg begynner på den berømmelige desserten. Åh forresten, en ting til sånn apropos dessert... Jeg hadde en litt småsexy drøm i natt... Så akkurat her og nå kjenner jeg at jeg har litt lyst til å pule..

Hva leser du på for tiden?#bok #bøker #leselyst #lesehest #forbannelsenshus #thehousenextdoor #anneriverssiddons #skrekk #horror #hjemsøkt #morgenstemning #oppdal #trøndelag #hus #skummel #fryktelig #bokorm


08.08.2017, 16:38Verden er og blir full av grenseløse frekkheter. For selv om mange av oss stadig får det bedre og bedre, finnes det fremdeles likevel nok av de som på en eller annen måte ligger såpass langt utenfor i samfunnet at de av en eller annen grunn ser seg nødt til å bryte loven. Og i løpet av sommeren har jeg vært offer for nettopp det opptil flere ganger da noen har brutt seg inn via soverommsvinduet mitt gang på gang, på gang.

Foreløpig kan jeg ikke se at noe har blitt stjålet, men jeg synes likevel at det hele er noe ubehagelig. For jeg mener, i Norge 2017 så burde det jo strengt talt ikke være sånn at enkelte så seg nødt til å bryte seg inn hos andre, samme hva motivet deres måtte være. Vi liker å tro at vi lever i et så jævlig flott og godt land, men er Norge egentlig så forbaska fantastisk som vi skal ha det til? Vel, det kommer vel an på øyet som ser, og hvilke andre land vi eventuelt sammenligner oss med eller ikke, I guess.

Men.. Nå er det sikkert noen som lurer.. Hvis ikke noe har blitt borte, hvordan vet jeg da at det faktisk har vært innbrudd her? For jeg kan jo også legge til at jeg heller enda ikke har observert noen skader noe sted som tyder på at noen har brukt makt for å komme seg inn. Men greia er derimot at jeg faktisk har SETT de ubudne gjestene. Og for dere som absolutt føler at dere må ha bevis nå for at dere skal tro meg så klarte jeg faktisk å ta bilde av en av de her om dagen..:Vel, dette var altså bare EN av de, men jeg lover dere, det har faktisk vært flere av dem i det siste. Og med fare for å virke noe rasistisk her nå så syns jeg egentlig at de aller fleste av de har virket utrolig like. Og jeg sitter nå og tenker, hvem er det egentlig som har sagt ja til å la disse krypene få komme inn i landet vårt? IKKE MEG!! Så.. Akkurat her og nå sitter jeg faktisk og tenker at det hadde kanskje vært på tide med en ren FRP-regjering til høsten, for er det noen jeg virkelig har troa på kan få gjort noe med dette så er det de som faktisk tenker som folk flest.

Så kjære Siv, Carl og Sylvi: Hvis dere mot alle odds skulle klare å kapre og ikke minst VINNE årets valg, forså å sette en endelig stopp for alle disse grenseløse frekkhetene som blant annet jeg har blitt utsatt for i den siste tiden, ja så skal jeg ihvertfall vurdere å trekke tilbake noen av de slemme tankene jeg har tenkt om dere i de siste årene. #sylvilisthaug4primeminister

Har du vært offer for innbrudd før?#innbrudd #humor #tull #tøys #satire #insekt #uvedkommende #frekkhet #lovbrudd #frp #regjering #sylvilisthaug #kryp #krypdyr #soverom #ekkelt #ekkel #langbein #edderkopp #valget2017 #ironi


28.07.2017, 20:04


24.07.2017, 09:35Man skal aldri, aldri, aldri si aldri, aldri, aldri, sies det. Så for alt jeg vet kan dette innlegget godt komme til å bite meg i rassen en eller annen dag, men jeg krysser nesehåra, samt mine testikler, og satser på at det ikke skjer. Det er jo tross alt litt dumt å unngå å gjøre et eller annet i frykt for at et aller annet ANNET skal skje, har jeg erfart.. Og dessuten er det som oftest bedre å angre på hva man har gjort, fremfor hva man ikke har gjort. Right?

Jeg anser meg selv som en ganske åpen person. Stadig åpen for forandringer. Stadig åpen for noe ukjent, noe nytt. STADIG åpen for en HELT NY OPPLEVELSE. Men likevel er det et par ting jeg helst vil unngå å oppleve eller gjøre i løpet av den lille tiden jeg har igjen her på jorden, og det er nettopp disse tingene jeg tenkte vi kunne ta en nærmere "titt" på akkurat nå.Begå voldtekt - Når jeg først begynte å tenke på ting jeg ALDRI kommer til å gjøre i løpet av livet så var voldtekt noe av det aller første som "poppet opp". Foreløpig har jeg hatt sex kun én gang i livet, og da var det for det meste "motspilleren" min som styrte "spillet". Okei, nå var jo det første gangen, og jeg hadde ikke så veldig mye til selvtillit på akkurat den fronten der og da, mens hun derimot hadde en del flere erfaringer enn meg. Så kanskje ikke så rart at jeg lot hun få styre "showet" mest akkurat da.

Men hvis vi nå ser bort ifra den ene gangen jeg gjorde det med noen andre enn bare meg selv for en stund tilbake, så tror jeg ikke at jeg kommer til å være så alt for frempå i fremtidige "episoder" heller. Det kan godt være at selvtilliten min når det kommer til det seksuelle vil stige (høh-høh) noe, men uansett så er det likevel et par ting jeg ALLTID vil være sikker på før aksjon: 

Punkt 1: At vedkommende er ved 100% bevissthet. Altså at jenta ikke halvveis sover, er beruset eller av andre årsaker ikke er helt i stand til å gjøre noe for seg. 

Punkt 2: At vedkommende faktisk vil det. At jeg altså passer på å faktisk SPØRRE først, uansett hvor god stemningen måtte være på forhånd. Og sier jenta nei, ja så betyr det nei, og det SKAL respekteres.

Disse tingene er så utrolig viktige etter min mening, og burde være to regler ALLE passer på å følge uansett hvilket kjønn de tilhører, uansett hvilket kjønn partneren tilhører ,og uansett hvilken relasjon man har til hverandre.Tatovere meg og/ eller ta piercing - Okei, denne her føler jeg trenger en liten forklaring da jeg vet at jeg har fått et par nye følgere siden forrige gang jeg skrev noe særlig om disse tingene nå. Så, kort fortalt: psyken min har et ganske anstrengende forhold til en god del forskjellige typer kroppkunst. Det er ikke det at jeg ikke nødvendigvis syns at disse tingene kan se bra ut på andre, for jeg har flere venner som blant annet har litt blekk et og annet sted på kroppen, noe jeg faktisk syns kan være litt kult. Og jeg vet om en del folk som har piercings også, selv om akkurat det syns jeg dog ikke er like "kult"..

Men uansett piercings eller tatoveringer.. Begge deler er noe jeg egentlig ikke takler å fokusere for mye på om gangen. Allerede NÅ kjenner jeg at jeg sliter litt, at magen knyter seg, og at jeg begynner å bli litt svimmel. Så for å være litt grei med meg selv nå skal jeg ikke skrive så veldig mye mer, annet enn at særlig piercings og tatoveringer er to ting jeg altså takler veldig dårlig om de blir snakket om for lenge. Også kan jeg legge til at det går fint om folk rundt meg har noe av disse tingene, bare tatoveringen ikke er helt "fersk" og at vedkommende ikke har alt for mye av de (akkurat det gjelder særlig piercings!..). For da kommer jeg mest sannsynlig til å bli veldig dårlig på veldig, veldig kort tid.

Og mens vi enda er inne på kroppkunst-temaet: Det er også en del ting man gjerne gjør hos frisøren som jeg ikke er så glad i, så uten at vi trenger å gå noe særlig mer inn på det nå i tillegg kan jeg likevel også legge til at jeg neppe kommer til å gå hos frisøren med det aller første!..Ønske meg barn - Jepp, bemerk dere nå at det ikke står "å få barn", men at det altså står "ønske meg barn". For akkurat det at jeg plutselig kan få meg et barn en gang anser jeg jeg dessverre ikke som altfor usannsynlig da jeg kan være ganske godtroende til tider og tenke at ting går nok bra uten at jeg nødvendigvis må passe på å gjøre det og det hele tiden.. Så jeg ser altså en liten mulighet for at jeg faktisk kan ende opp med å bli pappa en eller annen dag, og jepp, da vil det isåfall ikke bli en situasjon jeg egentlig har ønsket meg på forhånd.

Og saken her føler jeg egentlig ikke burde være nødvendig å forklare, men siden jeg vet at det finnes alt for mange som har litt vondt for å forstå dette her likevel så... Først og fremst - jeg er ikke nevneverdig glad i barn. Og for det andre syns jeg ikke det virker særlig gjennomtenkt å få seg barn lengre nå med tanke på hvordan fremtiden ser ut, og da tenker jeg først og fremst på at denne planeten neppe kommer til å bli særlig beboelig lengre om et par år med mindre vi menneskene som lever på den i dag ikke tar oss KRAFTIG sammen umiddelbart.

Skulle jeg derimot snu forså å faktisk ønske meg barn i fremtiden, så kommer det isåfall til å bli ved adopsjon. Det finnes alt for mange barn der ute i verden som sårt trenger et bedre sted å være enn der de er nå. Så, ja, nei - for mitt vedkommende er det altså ikke aktuelt å reprodusere meg selv frivillig..Gifte meg - Ah, bryllup, ja.. Enda et konsept jeg aldri helt har forstått meningen med. Greit nok, jeg kan forstå hvorfor folk vil vise "hele verden" hvor glad man er i sin partner og alt det der om man først har funnet noen å dele livet med. Jeg er faktisk blant de som ikke skjønner hvorfor enkelte ikke oppdaterer sivilstatusen sin på Facebook når de akkurat har havnet i et nytt forhold. Men jeg er OGSÅ en av de som IKKE forstår hvorfor enkelte på død og liv skal forlove seg også videre..

Og særlig hvis vi nå tar med det faktum at jeg de siste årene har begynt å foretrekke mer å mer det å være alene, og heller ikke anser sannsynligheten for at jeg kommer til å få meg en kjæreste igjen som så veldig høy, så blir ihvertfall tanken om at jeg en eller annen gang skal gifte meg bare utrolig lol. Så bryllup? Nææh, eller.. Kanskje et uekte et, men det kommer ihvertfall ikke til å bli gjort i kjærlighetens navn, for å si det sånn. Men for å få folk til å snakke, for å skape blest rundt meg selv og bloggen, eller noe.. KANSKJE! Selv om det også i egoets navn er en hel del andre ting som faktisk står en del høyere opp på lista.

Så.. Sosiale medier? - hell yes!! Giftering og kasteris? - nei takk, jeg tar heller spagetti og alenetid med Netflix!Bli veldig overvektig - Per dags dato er jeg ikke så mye ute og trener og sånt. Men akkurat det føler jeg er noe som kommer til å forandre seg med fremtiden. Bare det siste året har jeg unnet meg en del flere gå-turer enn jeg nok gjorde de to årene som var før det igjen, TIL SAMMEN. Jeg har blitt flinkere til å spise mer variert, jeg har knapt rørt en eneste energidrikk de siste to månedene (kun 4 bokser totalt), og inntaket av godteri, sukker og fett har også minsket noe i det siste. Og jeg har den siste tiden også helt seriøst begynt å vurdere om jeg skal bli vegetarianer.

Årsaken til disse tingene er mange, men en av de er at jeg absolutt ikke ønsker å bli tykk. I hvertfall ikke veldig tykk. Det å gå nevneverdig opp i vekt er noe som skremmer meg aller mest i livet ved siden av det å bli gammel. Og begge disse tingene kan man faktisk forhindre til en viss grad, men siden jeg ikke har tenkt at dette skal ende opp med å bli et så alt for mørkt innlegg så tenker jeg ikke å gå så veldig mye mer innpå den alderdom-delen akkurat nå, men det å bli feit - DET skal jeg ihvertfall gjøre mitt for å unngå for å si det sånn.Yess, det var egentlig det jeg hadde for denne gang. Skal sies at det fremdeles gjenstår et par ting jeg tenker at jeg neppe kommer til å gjøre eller bli, men siden dette innlegget begynner å bli litt langt nå, og jeg personlig ikke er så glad i lange innlegg inne hos andre så tenker jeg at jeg kan heller spare resten til en senere anledning. Jepp, jeg syns det høres ut som en plan.

Har du noe du tenker at du ALDRI kommer til å gjøre?#aldri #neversaynever #voldtekt #sex #samtykke #samleie #overgrep #neiernei #rus #kroppkunst #tatovering #piercing #foreldre #barn #forelder #graviditet #bryllup #giftemål #overvekt #kropp


13.07.2017, 12:11

Det føles så lenge siden nå, men jeg husker det. Jeg satt der mutters alene i et mørkt, mørkt rom. Rundt meg var alt så kaldt, og lufta føltes temmelig lagt på is. Alt var for å si det rett ut, ganske jævlig. Jeg husker at jeg skalv over hele meg, og at alt jeg følte på var hatet. Alt jeg til da hadde sett frem til, alle drømmene jeg hadde blåst luft i hadde for lengst slått sine sprekker, igjen var det bare aske. Etter en salig eksplosjon var alt sporløst forsvunnet, og etter den varme, varme sommeren kom den kalde, kalde vinter. Men den tid er nå forbi.

I dag sitter jeg her igjen i en langt lysere tilværelse, lykkelig omgitt av kjærlighet. Rundt meg er alt så varmt, lufta har aldri vært reinere. Det aller meste føles, for å si det rett ut, jævlig deilig. Hele min kropp er dekket av litt deilig gåsehud, alt jeg kan føle nå er en ekstrem begeistring. Flere av mine drømmer og lengsler har forlengst gjenoppstått og gått i oppfyllelse. Jeg lever igjen, og livet er godt å leve. Alt føles så forfriskende og godt, ja deilig til og med. Må denne FANA-TASTISKE sommeren aldri, aldri forsvinne.


#positiv #endringer #forandring #negativ #negativitet #positivitet #vinter #sommer #glede #sorg #depresjon #opptur #livet #antilope #kjærlighet #ego #forfriskende #psykiskhelse #metaforer


06.07.2017, 14:27


05.07.2017, 12:13

Den som lyver forteller ikke sannheten, og den som tror han snakker sant kan i enkelte tilfeller være den største løgneren av dem alle, sa presten og ble så møtt av en horde med klappende hender og skrikende tunger som for lengst burde vært avskåret, kokt og gravd så langt ned at selv gud med liten g ikke hadde hatt mulighet til å finne de igjen.Såå, alle sammen.. Er det noen der ute som fremdeles sitter og spekulerer i hva jeg serverte av fakta og usannheter "her om dagen"? Eller har Fake News-innlegget omsider gått og hengt seg helt nå i glemmeboksen? Vel, jeg vet ihvertfall at NOEN av dere enda husker på dette innlegget, og nå vil ha et endelig svar på hva som faktisk er sant, og hva som altså er "fake news". Opprinnelig hadde jeg ikke tenkt å gjøre dette innlegget som jeg skriver nå i hele tatt siden responsen deres på "Fake news" var såpass lav at jeg en stund har tenkt at "det er sikkert ikke noen som bryr seg om jeg nå avslører svarene heller", men siden jeg ikke har bedre å ta meg til nå, så.. Vel, what the heck, her har dere fasiten:Påstand 1: - På 18-årsdagen min gikk jeg rundt med "18 år" i panna.
Dette stemmer på en såkalt prikk. Noe av det siste jeg gjorde den dagen like før jeg gikk til skolen var å stille meg foran speilet med en sprittusj forså å skrive "18 år" rett over øynene mine så tydelig som jeg overhode klarte.

Påstand 2: - Jeg slo ned min egen bror en gang da jeg var ca. 11.
Sant. Jeg husker ikke helt eksakt hvorfor, men det var ei venninne av bestemor som plutselig ringte da det hele skjedde. Ei kjerring som ingen av oss egentlig hadde mye til overs for, så da min bror likevel ville ta telefonen for å i hvertfall være litt høflig reagerte jeg med å slå han rett ned med knyttet neve og det hele.

Påstand 3: - Nordfjordeid var det første stedet jeg reiste til helt på egenhånd.
Helt sant! Dette ble også ganske greit dokumentert i sin tid da jeg blant annet postet ihvertfall et innlegg her inne både under og etter selve turen. Dessverre er disse innleggene nå blitt slettet etter at det oppsto noen personlige vanskeligheter i etterkant av denne reisen, men denne påstanden er ihvertfall altså en av de sanne.

Påstand 4: - Jeg ble kvitt jomfrudommen i en alder av 24 år.
Av et par halvgode grunner har jeg ikke tenkt å gå så alt for dypt innpå denne "saken", annet enn at jeg kan bekrefte at også denne påstanden er en av de sanne.

Påstand 5: - Jeg elsker energidrikker.
Så var vi omsider kommet til den aller første USANNE påstanden. Vel og merke har dette stemt en gang i tiden, men ikke nå lengre. Faktisk har jeg ikke kjøpt mer enn fire bokser de siste to månedene, og da har det i alle tilfeller vært fordi jeg har kommet over noe jeg til da ikke har smakt før, som jeg først og fremst bare har vært nysgjerrig på å prøve ut. Men utenom disse fire boksene har leiligheta mi vært temmelig fri for energidrikker de siste to månedene. Med unntak av kaffe eventuelt.Påstand 6: - Jeg har hatt med selveste Kristopher Schau i et par filmer jeg har laget.
Og der var vi altså tilbake på den sanne siden av påstands-benken igjen. For jo, jeg har faktisk hatt med Kristopher Schau i flere av mine filmer. Riktignok har jeg bare møtt han en gang, men den ene gangen vi faktisk fikk truffet hverandre så filmet vi en liten sekvens som så ble fordelt utover 11 filmer som jeg både var regissør, produsent og manusforfatter for, i tillegg til at jeg også hadde en av hovedrollene i ihvertfall de aller fleste av de.

Påstand 7: - Jeg har aldri vært full.
Også helt sant. Dog har jeg jo såvidt det er smakt litt på noe som har hatt alkohol i seg for et par år tilbake, men samme hva det har vært har det aldri vært noe jeg har likt sånn veldig med tanke på smaken + at jeg syns at den slags rusmidler egentlig bare er en uting, da i hvertfall JEG mye heller velger å ruse meg på helt andre måter (som f.eks blogging <3) enn å ta i bruk midler som innebærer alkohol og narkotika.

Påstand 8: - Jeg har vært medlem av SIAN (Stopp Islamiseringen av Norge) på Facebook.
Dette er så en av de opplysningene som jeg skulle ØNSKE var falske igjen, men dessverre er nok også denne en av de faktisk sanne. Dette er kanskje ikke så overraskende da jeg jo hadde en del innlegg for noen år tilbake som generelt var ganske kritiske til både Islam og muslimer generelt, men i dag har jeg heldigvis blitt et noe klokere og langt mindre aggressivt menneske som har funnet ut at de aller fleste muslimer slettes ikke er noe særlig verre eller bedre enn andre folk. Forskjellen er i bunn og grunn at vi tror på litt forskjellige ting, og det er stort sett det.

Påstand 9: - Gjennom nesten hele ungdomskolen bidro jeg med å mobbe en av mine beste venner.
Jeg innser nå at denne listen ikke akkurat bidrar med å viser meg frem fra mine aller mest stolteste sider, for ja, denne påstanden stemmer dessverre også litt for godt..

Påstand 10: - Jeg kan knapt snakke om ting som har mer frisering å gjøre uten å bli veldig svimmel.
Også noe jeg ikke akkurat går rundt og skryter av, men samtidig så er ikke dette noe jeg skammer meg over heller da dette her kan jeg ihvertfall ikke så veldig mye for selv. Altså er også denne her helt, helt sann.

Skrev blant annet et passe halvlangt innlegg om denne angsten for noen år siden som de av dere som måte være interessert kan lese her!

Påstand: 11: - Jeg har skrevet og utgitt en bok.
FAKE NEWS! - Riktignok så har jeg neeesten skrevet ferdig en, men jeg har foreløpig aldri utgitt noe. Men sjansen for at det blir en gang i fremtiden er der da jeg fremdeles har dette bok-prosjektet mitt lagret på ihvertfall to ganske trygge steder. Og til dere som nå lurer på hvorfor jeg ikke enda har tatt mot til meg og faktisk skrevet den ferdig, forså å gi den ut via et eller annet forlag: Nav!..

Påstand 12: - I perioder ELSKER jeg å stå foran speilet og studere meg selv.
100% riktig. Er slettes ikke uten grunn at jeg fra tid til annen har vurdert å sjekke meg for diagnosen narsissistisk personlighetsforstyrrelse, for å si det sånn. For selv om jeg jo gjør en del ting for andre til tider, og ikke bare tenker på meg selv bestandig, så har jeg likevel ganske så ofte mine øyeblikk hvor jeg virkelig tenker på meg selv som verdens viktigste individ. Og det har nok blitt noen timer til sammen oppgjennom livet hvor jeg rett og slett bare har stått og beundret meg selv i et og annet speil.

Yes, det var altså mine 10 fakta-setninger + 2 løgner det.. Som sagt innser jeg at denne listen ikke bare setter meg selv i et alt for lystig lys, men igjen så har jeg aldri brydd meg om å late så veldig som jeg er noe særlig bedre enn det jeg faktisk er. Ser jeg ut som en rosablogger, kanskje? Nei, jeg gjør nok ikke det.

Alt i alt så har jo hver eneste lille ting på denne listen gjort sitt for å forme det individet jeg har endt opp som i dag, og det virker ihvertfall som er et individ FOLK FLEST ikke syns er så alt for ille lengre i dag. Så jeg antar at det fremdeles er noe bra i mer eller mindre alt fremdeles. Okei, nå innså jeg forresten at klyse-barometeret mitt trolig gikk opp et par hakk igjen, damn it!

Noen avsløringer som overrasket deg?#ego #narsissistiskpersonlighetsforstyrrelse #narsissisme #fakta #falsk #løgner #fake #påstander #kristopherschau #kjendis #energidrikker #bok #forfatter #vold #mobbing #islam #frykt #random


27.06.2017, 20:00

Akkurat nå kjenner jeg at jeg er litt irritert, ja faktisk også litt sint. Jeg var for en liten stund siden en tur innom Youtube, noe jeg vanligvis pleier da jeg oppdaget noe jeg heldigvis ikke har til vane å oppdage alt for ofte enda. Jeg har nemlig fått min aller første klage om brudd på opphavsrettigheter, og det første jeg tenkte var at det kanskje var noen av de videoene hvor jeg hadde brukt litt av Marilyn Mansons musikk i bakgrunnen, for jeg har jo lagt ut en del av de for en tid siden. Og hvis det hadde vært DET så hadde jeg egentlig kunne skjønt det, og akseptert det. Men neida, det var ikke noe sånt.Alt i alt er det to videoer nå som det er snakk om, og begge er faktisk også blitt fjernet fra Youtube nå etter en juridisk klage fra noen fra Nordic Content Protection. Den første videoen som er blitt klaget på (og fjernet..) er den videoen jeg la ut for noen år siden hvor jeg viste frem alle autografene jeg hadde fått fra Hotel Cæsar til da. Og den andre videoen er den hvor jeg bladde i utklippsboka mi som inneholder diverse artikler og bilder som jeg for det meste hadde klipt ut fra Se&Hør.

Og nå sitter jeg her å tenker.. Kommer de også til å prøve å ta ned alle fan-bloggene der ute? Kommer de til å foreksempel ta ned den fan-gjengen som media (blant annet Tv2 selv) har skrevet om en del ganger de siste årene for sin Cæsar-entusiasme ved å blant annet ukentlig legge ut bilder på blogg.no fra serien, samt klipp på Youtube hvor de har reagert til enkelte episoder og hendelser. Disse fantastiske menneskene som Hotel Cæsar selv har invitert til å komme på besøk en rekke ganger etter at bloggene deres har blitt kjent, eller vil det bli gjort enkelte unntak for nettopp de?

Alt i alt kjenner jeg at jeg syns dette bare er helt hull i hode. Hadde jeg lagt ut video-klipp eller brukt noe av musikken til serien, så hadde jeg forstått det litt bedre. Men når det er noe så enkelt som at jeg blar i en fysisk bok jeg har satt sammen med artikler og sånn, eller noe så enkelt som noen bilder jeg har fått signert opp gjennom årene, og KUN det, da syns jeg altså at det hele er jævlig teit, og at noen  tar jobben sin litt for alvorlig, og kanskje heller burde finne noe annet å bruke tiden sin på.

Når det igjen er sagt. Jeg er så absolutt FOR at det skal finnes regler om rettigheter og opphav. Men her syns jeg likevel at noen har tatt et skritt for mye i en litt gal retning. Så.. Ja. Det var vel alt jeg hadde å komme med for denne gang. Har nettopp sendt en mail til han fyren fra NCP som har klaget inn disse videoene, hvor jeg blant annet har gjort det ganske klart hva jeg synes om denne saken, samtidig som jeg stilte han noen av de spørsmålene jeg nevnte over her nå, om de faktisk kommer til å gjøre visse forskjellsbehandlinger eller ikke.

Vurderer også å kontakte Youtube i håp om at disse to videoene kan få komme tilbake, men i første runde venter jeg nå på svar fra han fyren som altså har sendt inn disse to juridiske klagene.Mulig at jeg blir litt fraværende de neste dagene, innser nå etter i dag at jeg bør gå gjennom alt som eksisterer av videoer på Youtube hvor jeg bærer en og annen t-skjorte eller lignende med et og annet trykt bilde eller logo jeg ikke egentlig sitter med rettighetene til...#opphav #rettigheter #opphavsrettigheter #hotelcæsar #youtube #video #fan #blogger #frustrasjon #sinne #forskjellsbehandling #særbehandling #klage #mail #nordiccontentprotection #regler


26.06.2017, 22:04


25.06.2017, 17:52


22.06.2017, 21:54Hvem tror du egentlig at jeg er? Jeg mener, hvor godt "kjenner" dere meg sånn faktisk? Eventuelt - hvor godt tror du at du kjenner til min karakter utifra de få inntrykkene du har til nå hvis dette innlegget skulle vise seg å være ditt aller første?

En ting kan jeg røpe med en gang.. Av dere som først og fremst følger meg via sosiale media så kan jeg allerede fortelle at det er ingen av dere som helt kjenner meg. Selv om du anser deg selv som en fan og har sett og lest mer eller mindre alt jeg har lagt ut til må jeg har jeg nok likevel skuffe deg: Det er faktisk en del ting også om meg som ikke ligger på nett, og en del av det som ligger ute er en smule overdrevent, og noen ting må jeg bare innrømme at jeg simpelthen har diktet opp. Man skal med andre ting ta mye av det jeg skriver og sier i sosiale media med en viss klype salt. Til tider kan jeg simpelthen være selve definisjonen på "fake news", for å si det sånn xD

Men, jeg skal være helt ærlig med dere akkurat nå, det vil si - kinda. For nå har jeg tenkt å gi dere hele tolv opplysninger om meg selv hvor ti av de stemmer, mens to ikke. Så da er det opp til dere å gjette hva som er "fake news", og hva som ikke er det. Så da spørs det da - kjenner dere meg egentlig så godt som ihvertfall noen av dere liker å tro?

1. På 18-årsdagen min gikk jeg rundt med "18 år" i panna.

2. Jeg slo ned min egen bror en gang da jeg var ca. 11.

3. Nordfjordeid var det første stedet jeg reiste til helt på egenhånd.

4. Jeg ble kvitt jomfrudommen i en alder av 24 år.

5. Jeg elsker energidrikker.

6. Jeg har hatt med selveste Kristopher Schau i et par filmer jeg har laget.

7. Jeg har aldri vært full.

8. Jeg har vært medlem av SIAN (Stopp Islamiseringen av Norge) på Facebook.

9. Gjennom nesten hele ungdomskolen bidro jeg med å mobbe en av mine beste venner.

10. Jeg kan knapt snakke om ting som har mer frisering å gjøre uten å bli veldig svimmel.

11. Jeg har skrevet og utgitt en bok.

12. I perioder ELSKER jeg å stå foran speilet og studere meg selv.

Sånn. Da har jeg sagt mitt for denne gangen, nå er det altså opp til dere å finne ut av hvilke av disse påstandene som er sanne, og hvilke jeg bare har tatt rett ut av ræva..God jakt, og husk;
- Stay goregeous!
#fakenews #sant #løgn #usant #sannheten #fakta #påstander #ego #sex #jomfrudom #jomfru #alkohol #vold #sian #energidrikker #reise #tur #fobi #frisør #kroppskunst #mobbing #random


14.06.2017, 10:46

Okeida, så gjør jeg egentlig ikke det. Men akkurat nå er jeg DRITTLEI for jeg har gått fra det ene bildet til det andre ganske lenge nå, uten å helt klare å bestemme meg for hvilke(t) jeg skal gå for i et veldig simpelt innlegg som jeg kommer til å poste i løpet av morgendagen. Også blir jeg selvfølgelig aldri helt fornøyd når jeg sitter og redigerer heller. En ting som jeg spesielt har hengt meg ekstra oppi i dag er det faktum at jeg har litt dype øyne (altså at de går for langt innover), noe som gjerne gjør at det blir litt ekstra skygge akkurat på de områdene der.. Og jeg skal ikke en gang begynne å snakke om alt det som har med beskjæring, lys og kontrast, bildeskarphet og sånn drit å gjøre nå.. Så, bare sånn for "moro skyld" - her får dere to bilder jeg til slutt har bestemt meg for nå at jeg IKKE skal bruke i det ene blogg-innlegget dere kan vente dere i morgen:

Dere kan altså anse disse to mislykkede bildene over her som to "bortklipte scener" fra en "film" dere verken har sett eller hørt noe særlig om enda xD Hver-så-god, bare-hyggelig, og-så-videre..

JEG ER EN MISLYKKET BLOGGER!!

Nei.. Nå tror jeg rett og slett at jeg bare skal legge meg eller noe. Humøret mitt er ikke akkurat tipp-topp nå. Er på slike dager som denne her at jeg sitter og lurer - Hvorfor gidder jeg egentlig? Hvorfor legger jeg ikke bare opp alt som har med sosiale medier å gjøre og heller finner meg noe annet å fordrive tiden med? Jeg bare spør.

Liker du å knipse/ redigere bilder?

stay goregeous #foto #photoshop #bilderedigering #perfeksjonisme #misnøye #misfornøyd #bilder #bilde #kontrast #lys #beskjæring #mørke #øyne #modell #frustrasjon #sinne #fokus #skarphet #mislykket


08.06.2017, 11:08

Så har det endelig skjedd. Folk har ventet på dette helt siden tidenes morgen. I generasjoner har folk kranglet og debattert, uten å komme noe særlig langt. Familier har gått tapt. Flere titalls kommuner har gått til grunne. Alt på grunn av et eneste spørsmål. Hva er egentlig best - banan eller leverpostei?.. I dag mine kvinner og menn, i dag er den store dag. For etter mye blod, svette og tårer er det endelig klart for å kåre den aller beste. Nå står de to rivalene side ved side, klar for en aller siste kamp.

Så, jeg spør dere igjen.. Hva er egentlig best - Banan eller leverpostei?BANAN eller LEVERPOSTEI?

stay goregeous #banan #leverpostei #pålegg #mat #bær #episk #avstemning #avgjørelse #hverdag #dagligdags #humor #rival #konkurranse #konkurrent #nemesis #venner #fiender #tull #tøys #stabburet


03.06.2017, 14:31Nå har jeg omsider bestemt meg for å gjøre noe jeg egentlig har tenkt litt på en stund, men ikke helt klart å bestemme meg for hvordan. For gjennom mine snart 26 lange år på denne kloden har jeg som folk flest hatt en del forskjellige artister opp gjennom som jeg har sett opp til, digget, innimellom mislikt også likt igjen. Ikke alle har satt like sterke spor, men det er likevel noen som har kloret seg fast og blitt med meg i årevis.

Og det jeg tenkte at jeg skulle gjøre nå, og også skal gjøre, er å sette opp en aldri så liten liste over de fem artistene jeg liker best. Først vurderte jeg om jeg skulle ta med deres live-stemmer, personlige meninger og sånn inn i vurderingen, men jeg har kommet frem til at jeg for denne gang KUN skal fokusere på hvem jeg liker best å høre på i opptak. Og akkurat som et godt måltid skal vi også her ta for oss middagen før vi begynner med dessert.

V - Ozzy Osbourne

© Bildet er tatt fra metaladdicts.com

Favoritt låt: «Crazy train»
Favoritt album: «No More Tears»
Favoritt øyeblikk: I "The Osbournes" på MTV fikk vi en gang se en sekvens hvor Ozzy lå i en tannlege-stol nokså neddopet og greide klarte å ploppe ut med mye rart på nokså kort tid. Akkurat det var ikke helt uvanlig en gang i tiden når det kommer til akkurat han, men særlig den ene tannlege-sekvensen likte jeg altså veldig godt.
Favoritt quote: «Bubbles! Oh come on Sharon! I'm fucking Ozzy Osbourne, the Prince of fucking Darkness. Evil! Evil! What's fucking evil about a buttload of fucking bubbles!?»

IV - Lady Gaga

© Bildet er tatt fra npr.org

Favoritt låt: «Applause»
Favoritt album: «Joanne»
Favoritt øyeblikk: Pittelitt usikker, men mulig det må bli den David Bowie-tributen som hun gjorde på Grammy-utdelingen i 2016.
Favoritt quote: «I've learned love is like a brick, you can build a house or sink a dead body.»

III - Marilyn Manson

© Bildet er tatt fra rebloggy.com

Favoritt låt: «The fight song»
Favoritt album: «The Golden Age of Grotesque»
Favoritt øyeblikk: Intervjuet han gjorde med Michael Moore for "Bowling for Columbine".
Favoritt quote: «I'm fucking sick of people who always try to blame movies, bands, songs, or talk shows for whatever the fuck hits them today - teen suicides, drug overdoses or everything else. If someone is stupid enough to kill himself because of a song, then that's exactly what they deserve.»

II - Rune Rudberg

© Bildet er tatt fra dagbladet.no

Favoritt låt: «Kjære min engel»
Favoritt album: «På nye eventyr»
Favoritt øyeblikk: Her må det enten bli den gangen han stilte opp i "Asbjørn Brekke-show", eller når han dukket opp i "Rikets røst med Otto Jespersen" kort tid etter at det kjente og kjære nakenbildet av han og en ukjent blondine med et lite leketøy som hun kjørte oppi rumpa hans hadde havnet i så og si alles inboxer en stund.
Favoritt quote: «All pr er god pr.»

I - Alice Cooper

© Bildet er tatt fra teamrock.com

Favoritt låt: «How you gonna see me now»
Favoritt album: «From the Inside»
Favoritt øyeblikk: Alle de fantastiske henrettelsene han har vært utsatt for. Kanskje særlig en av de aller første gangene han ble satt i den "elektriske stol" under en av konsertene på 70-tallet(?) en gang etter å ha "mishandlet" en av de kvinnelige danserne på scenen med en pisk.
Favoritt quote: «I don't think you can shock an audience anymore. Me cutting my head off is a great illusion, but when you turn on CNN and there's a guy really getting his head cut off, it does dilute what I did.»

YES!! - Det var min artist-liste det. Helt avslutningsvis vil bare nok en gang få understreke at denne listen er først og fremst basert på hvem jeg stort sett hører mest på i opptak på Spotify, Itunes og sånn. For hadde jeg også måtte ta med hvordan de ser ut til å behandle fansen, hva slags live-stemme de har og etc., ja så er det ihvertfall tre av de som er på denne listen nå som måtte funnet seg i å ha byttet litt plass, for å si det sånn xD

Hvilke artister liker du best å høre på?

 stay goregeous #musikk #music #opptak #ozzyosbourne #marilynmanson #ladygaga #runerudberg #alicecooper #rock #metal #country #pop #danseband #liste #sang #låter #favoritter #lidenskap


31.05.2017, 21:21

Tiden går så alt for fort i godt selskap, syns dere ikke det? Her sitter jeg alene i sofaen og tenker for meg selv: "For en flott måned dette har vært". For ja, mai har utvilsomt vist seg å bli et langt og flott perlebånd, med mange herlige og dyrebare diamanter på slep. Og for å si det sånn: hvis noen på forhånd hadde sagt at jeg ville få en så god mai-måned dette året, ja så er jeg ikke sikker på om vedkommende hadde blitt trodd. For stort sett så har ikke akkurat mai vært en måned jeg har prissatt så veldig høyt tidligere.

Men en herlig måned har det altså vært, og i og med at var det noe jeg fikk høre en del som barn, så var det at en glede blir større om man deler den med enda flere, ja så skal jeg nok en gang gjøre nettopp det her og nå ved å ramse opp det som har vært i litt forskjellige kategorier.⊕ Månedens opptur ⊕ - Helt klart da jeg etter litt om og men valgte å sende blogg.no en mail hvor jeg pent ba om å få de forskjellige sperrene bloggen min har lidd litt under de siste 5 årene fjernet, og jeg fikk i svar at "nå er de fjernet". Etter den dagen har blogg-motivasjonen min reist seg et par hakk, og det samme har også blogg-statistikken da det er ca. 50 personer flere som er innom bloggen min fast hver eneste dag nå enn det har vært tidligere i år. Jeg har også fått meg et par nye blogg-venner, og ja, jeg har generelt hatt en veldig flott, produktiv og god blogg-periode. Tusen, tusen takk til alle som har vært innom den siste tiden, jeg er sånn halvveis glad i dere! :-)

⊕ Månedens nedtur ⊕ - Hehe, sitter og trekker litt på smilebåndet nå. For når dere ganske straks får vite hva som ihvertfall kanskje var den største nedturen denne måneden, så tror jeg dere skjønner hvor bra denne perioden til syvende og sist altså har vært for meg. Og jeg er ikke helt sikker, for jeg sliter litt å komme på noe, men må jeg likevel trekke frem noe så tenker jeg at det må bli "Little Nightmares", som dessverre ikke viste seg å være et så bra og spennende spill som jeg hadde håpet litt på forhånd.

Ja, også kan jeg vel også legge til at det er et par blogg-innlegg som jeg på forhånd hadde håpet på og også trodd skulle få ihvertfall litt større oppmerksomhet enn de har fått. Men man kan ikke få til alt man vil her i livet heller..

⊕ Månedens fornyelse ⊕ - Kanskje litt kjedelig, svar, men her må jeg nok svare mer eller mindre det samme som på "Månedens opptur", for det faktum at bloggen min har fått seg et slikt løft igjen har virkelig gjort meg veldig, veldig godt, og generelt gjort det lettere å stå opp om morgenen og sånn. For nå er det faktisk folk som kommenter og liker bloggen min igjen!!

⊕ Månedens høydepunkt ⊕ - Ja, jo. Det har kanskje blitt en del blogging om blogging den siste tiden. Men, tro det eller, ei, eller.. Nå tror jeg egentlig ikke dette kommer som noen overraskelse likevel, for det absolutte høydepunktet for hele denne fantastiske måneden var verken da blogg.no fjernet de forskjellige sperrene, det var ikke da jeg fikk mitt første seriøse tv-tilbud, det var ikke da jeg "vant" de utrolige ikoniske velkomst-stolpene fra Hotel Cæsar, og det var heller ikke da jeg karvet meg opp på topplisten for noen uker tilbake.

For, det er nemlig en ting som meier alle disse tingene ned i støvlene, og det var den helgen jeg fikk et MEGET etterlengtet og trivelig besøk fra verdens mest fantastiske bestevenn, Sara. Denne helgen ble kanskje ikke brukt til så veldig mye dristig og spennende, men gud bedre for en minnerik og bra helg det ble likevel. Bare det å få se henne igjen etter såpass mange år betydde uendelig masse for meg, og jeg håper så inderlig at det ikke er alt for lenge til vi møtes igjen. Sara, hvis du leser dette innlegget og denne setningen nå; Du vet det nok allerede, men jeg er ubeskrivelig glad i deg!!⊕ Noe jeg vil gjøre bedre neste måned ⊕ - Vi er snart ved veis ende, både når det kommer til denne måneden, og dette innlegget, men først er det en ting som gjenstår. Jepp, det er på tide å klipe seg litt forsiktig i skuldra, og sette seg et par mål for de neste 30 dagene som snart er i sving.

Og er det en ting jeg tenker veldig umiddelbart at jeg kan gjøre annerledes i juni så er det å bloggshoute færre gamle innlegg som jeg postet for et par år siden, og heller spare noen kroner på å shoute litt mindre, ved å først og fremst fokusere på de aller nyeste innleggene mine som jeg altså kommer til å lage og publisere i fremtiden.

Ehmm, og ja, så kan jeg kanskje bli litt flinkere til å prioritere kvalitet fremfor kvantitet igjen. For jeg skal ikke nekte for at det har blitt en del innlegg nå som først og fremst har vært laget for å lokke et viss antall folk innom bloggen min hver dag, slik at jeg skulle holde meg på en eller annen toppliste lengst mulig.

Hvordan har din mai-måned vært?

⊗ stay goregeous ⊗#mai #oppsummering #analyse #oppmuntrende #happy #lykke #opptur #topplista #hotelcæsar #bestevenn #besøk #littlenightmares #gaming #ps4 #overfladisk #juni #vennskap #glede


29.05.2017, 15:05


 
Man skulle kanskje ikke tro det, sa kjerringa, men jeg har vært både barn, tenåring og fjortis en gang i tiden. Og ikke bare har jeg gått livets skole, jeg har gått vanlig skole også. Tre stykk for å være nesepinlig korrekt. Barneskole, ungdomskole og videregående. 13 år har jeg svidd av på skolebenken, 13 år! Eller 11 da om man trekker i fra alle skulkedagene, samt alle timene jeg klarte å forsove meg..
 
Ja, jeg har gått på skole jeg vet dere. Og vet dere hva? I går tuslet jeg meg en tur ut av huset, forså å utsette både bein og lemmer for en aldri så liten tidsreise. Og kameraet tok jeg med meg. Ene og alene fordi dere nå skal få se hvor hen rævva mi har blødd de 13 årene jeg var lenket fast til skolebenken. Så skal det også sies at jeg er litt nysgjerrig på hvilken av de tre skolene jeg har gått på, som dere helst ville gått selv om dere KUN skulle fokusere på bygningens ytre.
 
⇓ VOLLAN SKOLE ⇓

 

 

 

 

 
⇓ OPPDAL UNGDOMSKOLE ⇓

 

 

 

 

 

 
⇓ OPPDAL VIDEREGÅENDE SKOLE: ⇓

 

 

 

 

 

 
Yezz, det var de tre skolene det. Personlig tror jeg at jeg må gå for Oppdal videregående først, også gi Vollan en andreplass, og... Ja, da sier det seg selv at ungdomskolen dessverre havner nederst. Nå skal det sies at jeg stort sett trivdes bedre på ungdomskolen enn jeg gjorde på barneskolen (altså Vollan), men ja, nå var det heldigvis ikke min trivsel vi skulle ta for oss akkurat denne gangen.
 
Hvilken skole syns du er penest?
 
⊗ stay goregeous ⊗
#skole #vollan #vollanskole #oppdalungdomskole #ungdomskole #oppdalvideregåendeskole #oppdalvgs #oppdal #sørtrøndelag #skjønnhetskonkurranse #videregående #trøndelag #studie #foto


24.05.2017, 23:38

Nei altså, jeg tviler på at jeg er blant de første folk trekker frem om man tilfeldigvis skulle bli spurt om hvem man forbinder mest med reising her i verden. Det er ikke det at jeg misliker å reise, men det skjer ikke så skrekkelig ofte, og når det først forekommer, ja så skjer det helst innenfor de norske grenser.

Favorittreise-stedene mine i verden her og nå er Sogn og Fjordane, og Hordaland. Det skal sies, jeg har jo vært i England (Plymouth) en ukes tid også, men enn så lenge må jeg stå på det at jeg rett og slett trives best i mitt eget hjemland. No offense England, men sånn er det bare. Please ikke grin.

Og det er altså reising dette innlegget indirekte skal handle om nå. Eller, mer spesifikt: Forskjellige steder jeg godt kunne tenkt meg å besøke, en eller annen gang før jeg ruller ned i grava som en eller annen tulling med sprukken lever, ødelagte tenner, innskrukken hud, og hundre tusen tette blodårer.

"HOTEL CÆSAR"

© Bildet er tatt fra visionblue.net

Dette kommer nok ikke som en bombe på noen, men det stedet jeg kunne tenkt meg å besøke aller, aller mest er først og fremst kulissene til Hotel Cæsar. En herligere tv-serie finnes ikke, det er rett og slett bare ikke mulig. Man kan på en måte si at jeg allerede har vært der i snart 20 år nå, men faktum-faen er at jeg ALDRI har vært der fysisk. Det vil si, jeg har vårt utenfor fasade-bygget, men jeg har aldri vært der serien faktisk stort sett har blitt spilt inn. Altså i studio. Bare så synd at det området er i ferd med å "forsvinne" nå..

LIER SYKEHUS

© Bildet er tatt fra vg.no

Tipper at det neppe er noen som blir fra seg av sjokk her heller, men det stedet jeg har nest mest lyst til å besøke (i hele verden) er det som opprinnelig het Lier Asyl og Lier Psykiatriske Sykehus, altså de delene som ikke lengre er i drift, om det skulle være noen tvil. Jeg har sett en rekke bilder fra dette stedet oppgjennom årene, og desto flere oppsiktsvekkende og fæle historier jeg har fått høre, desto mer grufulle og marerittvekkende bilder jeg har sett, desto mer har lysten for å besøke dette stedet bare vokst.

BONBON-LAND

© Bildet er tatt fra nl.wikipedia.org

Se der ja, jeg klarte å flytte meg litt utenlands til slutt jeg også. For det tredje stedet jeg godt kunne tenkt å ta meg en tur til er Bonbon-land i Danmark. HVIS jeg hadde fått med meg ei god venninne da, vel og merke. For dette er det kanskje ikke så mange som vet, men Bonbon er faktisk blant de jeg har mest respekt for i hele universet når det kommer til snop. Ikke så fan av det pinlige dårlige Bonbon-utvalget som Oppdal har å by på da det går mest i harde drops og sånt her, og dessverre nada av gele og skum-ting som JEG personlig liker best, men dog: BONBON-LAND jeg kommer gjerne og besøker deg en dag.

TUSENFRYD

© Bildet er tatt fra barnekreftforeningen.no

Okei, vet ikke om dette er helt innafor, men vi skal fortsatt holde oss litt i fornøyelsespark-land-faen, nemlig Tusenfryd. Grunnen til at jeg ikke er helt sikker på hvor innafor det er å ta med dette stedet på listen er.. Jeg har nemlig vært der en gang før. Men det var for så mange år siden at vi godt kan si at jeg var en annen person da enn nå. Jeg likte meg ganske godt der når jeg var der den gang. Spiste noe god mat, og mener å huske jeg også ble påspandert et ganske så smakfullt sukkerspinn-ting, samtidig som jeg fikk utfordret diverse grenser når det blant annet kom til høyde og denslags.. Ja, kort fortalt: Hvis ei god venninne inviterer meg til å bli med til Tusenfryd en dag skal jeg ihvertfall vurdere det.

LOS ANGELES

© Bildet er tatt fra lapdonline.org

Hehe, nå måtte jeg faktisk tenke meg litt om før jeg kom på femteplassen, men etter litt frem og tilbake har jeg nå funnet ut at det siste stedet jeg kunne tenkt meg å besøke en dag er Los Angeles. Rett og slett fordi at to av de beste og kuleste spillene jeg noen sinne har spilt på en måte foregår der, altså GTA: San Andreas og GTA V. Det hadde virkelig vært noe å dratt til denne store byen en dag og blant annet fått sjekket ut hvor godt jeg FAKTISK "kjenner" stedet, med tanke på alle de hundre timene jeg blant annet har i GTA V online. Så, ja.. Los Angeles, hvorfor ikke liksom?

Hvilke steder kunne du tenkt deg å besøke?

Stay goregeous!#reise #tur #ferie #hotelcæsar #liersykehus #mentalsykehus #skummelt #bonbon #bonbonland #danmark #norge #tusenfryd #usa #losangeles #amerika #fornøyelse #opplevelse #besøk


24.05.2017, 17:20Livet er fort kort til å ta ting så alt for alvorlig hele tiden. Jeg er (fortsatt) en person som mener at det aller meste, om ikke absolutt alt kan spøkes med, bare man gjør det foran det rette publikummet, på det rette tidspunktet, og så fremt man helst kjenner til sin begrensning.

Så.. For noen uker siden kom jeg på et nytt ultimatum. Et ultimatum som jeg i utgangspunktet tenkte å sende inn til en av mine favoritt-podcaster "Saft og Svele", men foreløpig så har disse gutta rett og slett ikke husket å ta det opp, eventuelt ikke giddet. Og ja, jeg har pushet det bitte litt et par ganger siden første gang jeg tok kontakt med de xD Så.. Siden de er litt trege, og mest sannsynlig har glemt det helt nå tenkte jeg at jeg heller kunne prøve det ut på dere! :-D

Ultimatumet låter som følger: "Hvis dere MÅTTE velge, ville dere enten fått utslett i hele ansiktet hver gang dere tok for dere noe som helst av seksuell aktivitet, ELLER motta et passe aggressivt støt i det ene håndleddet hver gang noen av deres foreldre/ foresatte unnet seg litt kos?".

Så, hva ville dere ha valgt, og hvorfor?

Stay goregeous!#ultimatum #sex #smerte #foreldre #foresatte #kos #saftogsvele #samliv #trøbbel #elektrisk #saft #svele #podcast #behag #ubehag #følelse #saftsvele #støt #sjokk #shocking #enteneller #valg


21.05.2017, 08:00

God søndag morgen alt og enhver! - For det er en god søndag morgen, sant? Det er det? Enyway.. Jeg skal straks gå i dusjen nå, men aller først tenkte jeg å dele et par bilder med dere som jeg har tatt i dag tidlig når jeg bestemte meg for å gå meg en liten tur. Gadd ikke å ta så veldig mange bilder, og av de få bildene jeg tok var det ikke så alt for mange jeg syns ble gode nok til at de er verdt å dele heller, men jeg har i hvertfall fått tatt ut noen nå som jeg syns dere kan få ta en liten titt på.Hvilke av disse bildene liker du best?

Stay goregeous!#skog #natur #oppdal #sørtrøndelag #morgenstemning #fotball #ball #elv #vann #fotografi #foto #tur #sti #friskus #mørke #norge #noreg #norway #mai #trøndelag #godmorgen #morgen


09.05.2017, 18:09

Skal det være noe drikke og leske seg med, en sånn såkalt leskedrikk? På menyen i dag har vi to meget gode alternativer, og jeg er sikker på at begge vil passe dem utmerket. Men for at den du velger skal passe deg helt perfekto vil jeg gjerne vite litt mer om din personlighet.

Er du den som helst slapper av, og bare tar det helt kult, og som så og si aldri stresser selv om du er omtåket av eksamenshelvete fra ovenfra og ned? Er du rett og slett en av de som sitter inne med solbriller og griller pølser selv når det koker som verst der ute? Isåfall er du skikkelig kuuul, og da vil jeg simpelthen anbefale dem en deilig og proteinsrik Kuli.


© Bildet er tatt fra yonas.no

Men det kan også tenkes at du heller befinner deg mer på den andre siden. Kanskje du heller er den som lager mye bråk for andre, den som gjerne smeller og lager et sabla spetakkel? Den forpestede ugangskråka som trives best når du kan utgjøre mest ugang fra morgen til kvelds? Ja, for isåfall vil jeg anbefale å ta i mot litt Kjeft.


© Bildet er tatt fra godt.no

Såå, hva velger De? Kjeft eller Kuli?

Stay goregeous!


02.05.2017, 21:42Her er det meningen at det skal stå noe. Først prøvde jeg å finne mannen i gata, tenkte å spørre om han kunne stille opp, men han var dessverre opptatt med kvinnen på motorvegen. Så prøvde jeg å spørre store stå om han ville være til hjelp, men store stå hadde dessverre krympet etter at han la alle fremtidsplanene på is her om dagen.

Så prøvde jeg å finne noen skilt i håp om å få låne og samtidig få sette de opp her for en liten stund, men alt jeg fant var bare et par nystrøkne singleter. Så begynte jeg desperat å ligge meg opp i høyden, men etterhvert slo høydeskrekken til og jeg falt på et meget usjarmerende vis ned igjen.

Nå ligger jeg her rett ut, slapp og lei. Jakten på å finne noe eller noen som kan fylle opp dette bleke, triste tomrommet med noe interessant, underholdende og meningsfylt har feilet katastrofalt, akkurat som den gangen alle kommaene prøvde å stille seg på rekke og rad bak onkel spørsmålstegn. Det gikk bare så ille, ille galt.

Spørsmålsmannen kunne heller ikke stille opp i dag!..


21.04.2017, 11:01

RØDT   GRØNT   GULT   ORANSJE    SORT    HVITT   BRUNT    FIOLETT    LILLA    BLÅTT   GRÅTT    GRØNT   ROSA   TURKIS   MARINEBLÅHar du ranglet på fargefylla før?


Stay goregeous!


18.03.2017, 15:02Oh kreativitet - hva skulle jeg vært her i verden foruten deg? Dessverre er du ikke alltid til stede, men for det har jeg tilgitt deg, for du er som regel veldig til stede nå for tiden, og ingen skal tro at du vinker med ditt fravær heller i dag selv om jeg nå slår til med et nytt "50 spørsmål"-innlegg, hvor jeg også denne gang har rappet spørsmålene fra en annen bloggers ræv. Nærmere bestemt rumpedusken til Annette Haga.

Årsaken til at jeg nå gjør mitt fjerde eller femte 50 spørsmåls-innlegg er først og fremst fordi jeg har hatt lyst til å gjøre et sånt innlegg igjen en stund, men så har jeg slitt litt med å finne en liste jeg ikke allerede har gjort fra før av, da de aller fleste bloggere der ute (deriblant meg selv) har jo stort sett tatt utgangspunkt i de samme spørsmålene, i stede for å lage noe helt egent. Også er det sånn at mange av de ideene jeg har til andre ting nå for tiden er ting jeg helst skulle hatt litt hjelp med å gjennomføre. Men ikke kom her og tro at jeg er i en såkalt tørkeperiode for tiden, for det er jeg altså ikke.1. Hva var det siste du skriblet ned på et papir?
- Telefonnummeret til drosjesentralen på Voss, samt adressen til en daværende venninne.

2. Hva har du alltid i vesken?
- I (sminke)vesken min (som jeg knapt har rørt de siste tre årene) så har jeg to leppestifter, tre farger øyenskygge (sort, brunt og lilla), to esker karnevalsminke, og en rosa eske som det står "Fresh Rose Dhoop Cones" på.

3. Hva bestiller du på kafé?
- Dette er litt awkward, men jeg har faktisk ikke vært på kafé i voksen alder.

4. Hvilke nettsider besøker du daglig? 
- Facebook, Pornhub, Youtube, blogg.no og det meste av norske nettaviser.

5. Hvem ringer du til når du er sint/lei deg?
- Jeg er ingen ringerev - holder meg heller til meldinger over Facebook, eller sms. Og da er det som regel verdens beste Sara som får de.

6. Hvilken farge er det på tannbørsten din?
- Lilla.

7. Kan du bytte olje på bilen? 
- Har ikke prøvd før da jeg bl.a ikke har bil, så.. Vet ikke.

8. Hva har du hatt av kjæledyr? 
- To kaniner, fire rotter og en tarantell.

9. Har du noen piercinger?
- Nei, og sjansen for at det kommer til å bli noen er mindre enn tissefanten til Michael Moore.

10. Norge på sitt beste?
- Når det er helt mørkt ute og folk flest er edrue og holder sine mest irriterende uvaner for seg selv, og helst ligger og sover og rett og slett holder kjeft. Da er mitt Norge på sitt beste.

11. Hva gjør deg lei deg?
- Hvis vi kun skal telle ting fra "virkeligheten" og altså ikke snakke om Hotel Cæsar så må jeg nok si.. Når noen har dødd. Altså, noen jeg virkelig brydde/ bryr meg om. Gråter ikke over randome folk, hvis noen trodde det.

12. Hva gjør deg glad?
- Likes, kommentarer, Play Station-trophyer, når noen jeg liker er online og faktisk har både anledning og lyst til å chatte, når jeg ser at det har kommet penger på kontoen, alle de gangene jeg har rett (altså: hele tiden) og den/ de jeg har diskutert med en stund ENDELIG innser det (noe som ikke er like vanlig da det er jævlig mange teitinger der ute).. Og ja, jeg er et egoistisk menneske.

13. Hva er drømmejobben din?
- Har egentlig flere, men for at ikke alle svarene mine skal bli bibellange.. Eh, jeg vet faktisk ikke.

14. Abonnerer du på et ukeblad?
- Nei, abonnerer for øyeblikket kun på en ting, og det er Nemi.

15. Hva var det siste du kjøpte? 
- Mobildeksel fra Ebay.

16. Liker du kinesisk mat?
- Det kan hende, jeg er litt usikker på om jeg har smakt noe særlig. Telles de såkalte kinesiske nudlene fra Findus?

17. Når var du i kirken sist?
- Å gud, fader og den hellige ånd, DET er faen meg lenge siden!

18. Hvem var den siste som gjorde noe ekstra spesielt for deg?
- Definer spesielt, normalt og alt det der da. Hehe, ehm, neida. Hmm. Den siste som åpnet hjemmet sitt for meg og lot meg overnatte i noen dager kanskje? Jeg vet ikke.

19. Har du noensinne vært i en ambulanse?
- Ja, det har jeg faktisk. En gang, men da var det i forbindelse med en filminnspilling.

20. Kan du rulle med tungen?
- Nei, av alle ting som rul(l)er med kroppen min er ikke tungen en av de.

21. Hvor lang tid bruker du om morgenen?
- Varier, men hvis man skal først og fremst skal fokusere på ritualer fra baderommet. 5-60 minutter-ish.

22. Banner du ofte?
- Syns ikke det selv ihvertfall, så nei.

23. Hva er det lengste du har campet i et telt?
- Campet?

24. Hvor mange søsken har du?
- Litt usikker, men tror det mest godkjente svaret må være to.

25. Hva slags utdannelse har du?
- Var akkurat så jeg fullførte videregående. Og det var den historien.

26. Hvor mange steder har du bodd?
- Fem, og alle stedene har vært i Oppdal.

27. Hvilken kroppsdel er du mest fornøyd med? 
- Øynene, skinnbenene mine og underlivet.

28. Hvilken kroppsdel er du minst fornøyd med?
- Vet ikke om dette telles som noe kroppsdel, men hadde det vært opp til meg så hadde kroppen min sluttet å produsere hår og skjegg for lenge siden så jeg kun brukt den tiden jeg bruker i uken på å barbere meg til helt andre ting. Hår, enten det er kroppshår eller ikke har INGENTING på min kropp å gjøre, med unntak av øyenbrynene mine..

29. Er det viktig å feire bursdager?
- Bursdager er oppskrytt! Særlig etter at jeg ble myndig har jeg ment det. Nå er de egentlig der først og fremst for å minne at jeg er et steg nærmere døden, en påminnelse som varierer veldig hva jeg egentlig mener om utifra hvor bra eller elendig jeg syns ting er.

30. Har du tatt vare på klesplagg fra da du var liten?
- Nei.

31. Nevn én ting som er irriterende med å blogge? 
- Når særlig innlegg jeg er meget fornøyd med knapt får noen kommentarer, eller ikke like mange som jeg syns de fortjener. Eller enda verre.. Ikke noe i hele tatt. Hender jeg har har tilføyd og trukket fra et par navn på drapslista mi når det har skjedd, ja.

32. Hvor mange glass vann drikker du hver dag?
- Drikker nesten aldri rent vann, men hvis jeg gjør det - Et. Og eh, nå er det ikke sånn at jeg drikker SKITTENT vann heller, men FAEN da, dere skjønner forhåpentligvis hva jeg mener.

33. Når legger du deg om kvelden? 
- HAHA! HYSTERISK! xD

34. Favorittfag på skolen?
- Gym. Haha, neida. Norsk.

35. Potetgull eller smågodt?
- Potetgull med smågodt-smak, fåes kjøpt på i First Price-avdelingen til Kiwi.36. Siste filmen du så? 
- The Green Mile.

37. Det mest romantiske du har gjort? 
- Tror det var når jeg en gang gjorde noe jeg ikke vil nevne her for noen xD

38. Den perfekte vertinnegaven er?
- Ser jeg ut som en person som strør meg rundt med gaver?

39. Hvor gammel er pappaen din?
- Født i 65, mattestykket får dere ta selv.

40. Har du vært i avisen?
- Lokalavisa ihvertfall. Et par ganger når jeg har hatt bursdag, en gang i forbindelse "3 på gata".. Hadde et lite klageinnlegg en gang.. Også var det et bilde av meg og mamma med noen "velkomstord" da jeg omsider klarte å komme ut av åpningen hennes for snart 26 år siden. Ah, også har jeg skrevet en del saker for "OPP" da jeg hadde jobb der for en del år siden, hvis det telles.

41. Et sitat du liker?
- "Du må ikke være så redd for å dø at du glemmer å leve". - Holger Halbo, 2007.

42. Hvilken farge liker du best på neglene? 
- Sort.

43. Hvem er forbildet ditt?
- Tror egentlig ikke jeg har noen forbilder. Har flere jeg liker og sånn, men ikke som jeg anser som noe forbilde. Har fått såpass godt selvbilde de siste årene at jeg egentlig ikke trenger noens andre bilder lengre.

44. Er du forfengelig? 
- Ja, litt. Vurderte for noen måneder siden å ikke kjøpe meg brodder da jeg skjønte at det ikke fantes noen måte å gjøre de totalt usynlige på. Da fikk jeg litt kjeft av hun som skulle hjelpe meg i den skobutikken jeg var i der og da xD Også bruker jeg helst ikke refleksvest fordi det ser så retard ut. Men ja, jeg vet at jeg absolutt burde, sånn nå har jeg lagt til det også.

45. Finnes det noe du virkelig har lyst til å gjøre, men ikke har hatt mulighet, tid eller råd til? 
- MASSE! Som å besøke bestevenninna mi igjen, besøke Hotel Cæsar-settet før det kanskje ikke finnes lengre om ikke alt for lenge, oppgradere pcen, samt det å produsere en Youtube-video igjen som viser seg å bli skikkelig populær.

46. Har du vært gift eller forlovet?
- Har vært begge deler et par ganger i The Sims. Telles det? Ellers hadde jeg en drøm når jeg var rundt 11 år om at jeg hadde giftet meg med ei vakker blondine som var skikkelig glad i å ta meg med på skiturer i påskesola. Men det telles kanskje ikke det heller?

47. Hva kjøper du helst: klær, vesker eller sko? 
- Klær. Forresten.. Heeeey, telles ikke sko som et eget klesplagg? Faen hva slags nazi er det egentlig som har laget disse spørsmålene? Merete Hodne, er det deg?? Kan noen sjekke Google forså å svare meg på om den dama har en egen blogg eller ikke??

48. Føler deg ung eller gammel for alderen? 
- Det varierer. Driver å kjører litt berg- og dalbane akkurat når det kommer til det, for jeg er nemlig ingen anti-lope.

49. Hvilke uvaner har du?
- Hvor god tid har dere?

50. Hva skal du gjøre når du er ferdig med å svare på alle spørsmålene?
- Da skal jeg se gjennom innlegget, ta noen bilder, redigere noen bilder, legge ut innlegget, fortelle litt forskjellige vesen at dette innlegget eksisterer, og kanskje unne meg en matbit etter det igjen.Sånn! Det var det, for denne gangen. Vet ikke om dere fikk noe utav dette, men for meg ble dette bare nok en påminnelse på at jeg fortsatt ikke akkurat er det beste individet som har eksistert, på noen som helst plan. 

Mulig jeg bør vurdere å slutte å blogge, og heller prioritere å begynne med sånne ting som faktisk har noen nytte for resten av omverdenen. Bli litt mindre ego, tenke litt mer eco. Joine Blekkulf-klubben eller noe sånt igjen. Finne opp og spre rundt meg med en eller annen ikke-fiksbar sykdom som gjør at folk faktisk ikke tåler kjøtt lengre.Ah, det er så mye jeg kunne ha gjort. Hmm, hvis dette viser seg å bli det siste blogginnlegget mitt vet dere ihvertfall hvorfor.

Når var det sist du hadde et 50 spørsmål-innlegg?

Stay goregeous!


Les mer i arkivet » Desember 2017 » November 2017 » Oktober 2017


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...