01.06.2017, 23:11Ok, nå er det på tide å leke litt alvorlig et lite øyeblikk. Jeg har for lenge siden både skjønt og akseptert at vi mennesker alltid har vært og alltid kommer til å forbli veldig forskjellige fra hverandre. Selvfølgelig, noen mer enn andre. Og jeg kan også blant annet se hvorfor enkelte bloggere ikke vil ha kommentarer på enkelte av innleggene sine, da kanskje særlig på litt mer personlige ting hvor man ikke helt vil høre hva folk faktisk mener.

Sånn, da var det sagt. Men det jeg derimot IKKE skjønner, og som irriterer meg litt her nå er når folk som har stengt muligheten for å kommentere IKKE har en liten advarsel på de(t) innleggene/ innlegget det gjelder.... Jeg mener, strengt talt burde ikke den kommentar-boksen ha vært der i hele tatt i slike tilfeller, så der har blogg.no forsåvidt en jobb å gjøre.. Men inntil det blir gjort en dag: HVER SÅ SNILL Å SI FRA!!

Jeg skal ikke nå late som jeg er super-irritert eller noe, for det er jeg ikke da min siste mislykkede kommentar heldigvis ikke ble så veldig lang, så med andre ord: Jeg hadde ikke kastet bort veldig mye energi og tid akkurat der. Men det kunne jeg fort ha gjort (hø-hø, det rimte..) Så nok en gang: Kjære alle dere som på død og liv vil ha deaktivert muligheten for folk til å legge igjen kommentarer i innleggene deres: SI FRA SÅNN AT FOLK SLIPPER Å KASTE BORT DYREBAR TID PÅ Å SKRIVE NOE DE IKKE FÅR SENDT DEG UANSETT!!Takk, det var egentlig alt jeg hadde på hjertet for i kveld!

Har du noen gang stengt kommentarfeltet?

⊗ stay goregeous ⊗#kommentarer #kommentarfeltet #kommentarfelt #tilbakemelding #irritasjon #irriterende #tingsomirriterer #blogg #blogging #advarsel #problem #varsel #frustrasjon #frustrerende #stengt


31.05.2017, 15:30Er du en av de som har lagt igjen en og annen kommentar på en eller annen blogg i det siste, men aldri fått noe svar? Vel, det kan faktisk hende at vedkommende har svart deg, bare at du som med-blogger ikke har fått varsel om det likevel da du KAN ha glemt et eller annet viktig da kommentaren din ble sendt inn. Først og fremst, bare for å rydde all mulig tvil til side med en gang - Dette innlegget er forbeholdt de av dere som faktisk har en blogg. Så med andre ord er ikke dette innlegget veldig vesentlig å lese for dere som verken har noe blogg akkurat nå, og som ikke har noe plan om å opprette en i fremtiden heller.

Så alle kjære med-bloggere der ute, da var det oss igjen da! Grunnen til at jeg nå velger å skrive dette innlegget er at jeg har latt merke til at et par av dere som har kommentert den siste tiden, og som vet har en egen blogg her inne, likevel ikke har fått med noe profilbilde etter at jeg har godkjent kommentarene som dere har sendt inn. Og en av de vanligste feilene folk gjerne gjør er å kommentere uten at man er pålogget.

Så det aller første du MÅ være sikker på om du vil ha med profilbildet ditt, samt å motta et varsel når kommentaren din er blitt besvart er: VÆR PÅLOGGET når du er inne og kommenterer. Den andre feilen folk gjerne gjør er å glemme å legge inn blogg-adressen i URL-feltet som som oftest er å finne under "Navn" og "E-post". Jeg er ikke helt sikker, men jeg tror du også må passe på at det står http:// i starten. Hvis bloggen din f.eks heter fullstendigkaos.blogg.no (noe den forhåpentligvis ikke gjør, hehe..) så skal det stå http://fullstendigkaos.blogg.no i "URL"-feltet.Så, kort oppsummert..
SLIK sørger du for at kommentaren din både får med profilbilde, pluss at du får automatisk varsel etter at kommentaren din er blitt besvart:

1. Du MÅ i utgangspunktet ha en blogg.
2. Du MÅ være pålogget på blogg.no når du legger igjen din kommentar.
3. Sørg for at bloggadressen din er med i "URL"-feltet, og at det altså IKKE står igjen tomt eller noe.

Forresten, en ting til.. Dette er jeg ikke helt sikker på, men jeg TROR du også øker sjansen for å få med profilbildet om du f.eks heller kommentere fra pc eller mac, fremfor mobil. Men akkurat her er jeg altså ikke helt sikker da jeg veldig sjeldent bruker mobil for blogg selv. Mulig usikkerheten jeg har akkurat på det feltet i bunn og grunn skyldes at jeg glemte meg på et eller annet område den ene gangen jeg brukte mobilen til å kommentere en annens blogg fra for en tid tilbake.

Og du..: IKKE SLETT BLOGGEN DIN!!

Hvor viktig er kommentarer med bilde for deg?

⊗ stay goregeous ⊗#blogg #blogging #url #online #pålogget #internett #offline #profilbilde #tips #råd #kommentar #kommentarer #veiledning #feil #bilde #kommentarfelt #url #webadresse #nettadresse


09.05.2017, 08:33God morgen alle vakre medskapninger, hottentotter, alveting, småtroll, rumperesere, bedrevitere, unnasluntere, pappa- og mammadalter!! Ja, for det er virkelig en bedre morgen vi er vitne til i dag. Ihvertfall for undertegnende meg, og det er jo det viktigste eller noe, sant?

Så til kilden til denne oppblomstringen av pervers glede og optimistisk hommør. Vet dere hva jeg fant ut like etter at jeg rullet opp øynene i dag? Jeg har fader tulle meg klart å komme meg opp på den lenge så etterlengtede og nærmest litt skumle topplisten til blogg.no (om det skulle herje noen tvil).

Tror dere meg ikke? Vel, jeg gråter ikke spilt melk av den grunn, for vet dere hva? Jeg har beviser! Mohaha - den hadde dere ikke regnet med, tenker jeg!

Tadda!! - bare se hvem som har kapret 149. plassen i dag. Det er meeeeeeggg!! (om det skulle være noen tvil)

Jeg er bare så utrolig fornøyd nå. Dette er noe jeg har drømt om i flere år, men jeg har aldri helt turt å håpe at det faktisk en dag skulle skje. Nå kan jeg trygt stryke enda et punkt på den noe morbida lista mi over ting jeg vil oppleve før jeg en vakker dag tusler ned i grava.Tusen, tusen takk for alle sammen som har orket å følge med den siste tiden. Tusen takk til alle som har kommentert, lagt igjen likes og på en eller annen måte orket å gidde å støtte meg og min forskrudde verden. Jeg vet det ikke bare har vært lett, men nå har vi endelig, ENDELIG klart det!!

Ah, om jeg bare hadde hatt penger nå. Da skulle jeg spandert på meg en marsipankake...

Er det en fin dag i dag, eller ER det en fin dag i dag?

Stay goregeous!


08.05.2017, 17:25Så, rett på sak: Hva er det du egentlig kommenterer når du er innom en blogg? Som jeg nevnte for et par innlegg siden har jeg i en større grad nå blitt han som kommenterer et viss antall blogger i uken, i håp om å få noe tilbake. Gudene skal vite at jeg har forandret meg, for bare tanken på å bli en sånn blogger ville nok fått den 5 år yngre utgaven av meg selv til å lete etter en mørk og forlatt garasje å henge seg i.

Og jeg skal også innrømme at jeg ikke alltid leser ALT. Men jeg forholder meg likevel for god til å scrolle rett ned og bare svare på det ene spørsmålet som måtte finnes helt nederst, og jeg passer også på å ikke BARE lese overskriften, i tilfelle teit clickbait-felle.. Jeg syns rett og slett folk fortjener bedre enn det. Okei, jeg kan nok ha gjort det et par ganger når jeg tenker meg om, men i de aller fleste tilfellene har jeg ihvertfall lest 50% av innlegget det er snakk om, minimum.

Også syns jeg det er greit å vise litt respekt. Hvis jeg foreksempel ikke føler at jeg har NOE som helst på det innlegget å gjøre, så legger jeg ikke igjen noe heller. Hvis jeg ikke har noe positivt eller i det minste konstruktivt å si som jeg kan stå for og faktisk mene, så holder jeg kjeft, og går heller videre til et annet sted. For en ting er at jeg nok har blitt en litt mer "billig" blogger i det siste, men falsk eller ufin har jeg ihvertfall ingen planer om å bli, ihvertfall ikke med vilje.En annen ting som har litt å si er selvfølgelig innleggenes lengde. Eller, antar at det ikke er noe selvfølge for alle, men for meg er det det. Desto lengre et innlegg er, desto større er sjansen for at jeg ikke orker å lese, med mindre det er om noe som jeg virkelig interesserer meg for. Ja, også har det litt å si om det jeg leser er skrevet på bokmål eller ikke da sjansen for at jeg bare dropper det hele også øker litt om noe foreksempel er skrevet på nynorsk.

Alle gratulasjoner taes i mot med stor takk!

Stay goregeous!


04.05.2017, 21:38De siste ukene har jeg gått rundt og vurdert noe frem og tilbake rundt særlig en ting. Og for å ikke kjede ihjel flesteparten av dere som allerede har lest om det jeg nå sikter til fra før, og for å ikke risikere å kjede ihjel meg selv i tillegg ved å gjenta alt jeg skrev for noen uker siden, så kan vi heller si det sånn at dere som ikke alt har lest om mine tanker om "en mulig tilgivelse" fra blogg.no-teamet kan klikke klikke dere inn her.

I dag tidlig tok jeg omsider sjansen, jeg sendte blogg.no en mail hvor jeg først fortalte litt om hvordan bloggen min en gang var før, og hvordan jeg selv i hvertfall føler at den er i dag, samt at jeg også valgte å nevne den ene spesifikke episoden som fikk bloggen min totalt kastet inn i dødens mørkeste venteværelse for en liten stund.

Jeg spurte så om det var mulig å gi bloggen min en aldri så liten prøveløslatelse, gi bloggeren i meg en ny sjanse til å skinne mer i det offentlige rom igjen. Og jaggu skulle det vise seg å funke! Nå kan jeg ENDELIG blogshoute igjen, nå kan folk ENDELIG se innleggene mine under "Siste blogginnlegg fra Oppdal" igjen, og i det hele tatt: Alle sperrene denne bloggen har "lidd under" de siste årene er nå hokus-pokus borte.

Så nå gjelder det "bare" å holde meg på riktig side av grensa fremover. Jeg kommer nok fortsatt til å få høre at jeg er litt drøy fremover, men forhåpentligvis ikke for drøy slik jeg tydeligvis var en gang tilbake. Og nå som disse sperrene er opphevet kan det jammen hende at bloggmotivasjonen min blomstrer enda litt høyere opp igjen også. For jeg skal ikke benekte at da de disse sperrene først kom i 2012, ja så gikk det en hel del utover litt av hvert... xD

Syns du at denne "prøveløslatelsen" er fortjent?

Stay goregeous!


23.04.2017, 11:28

Jammen, så var det visst søndag igjen da. Hvem skulle tro det for en uke siden, at om knappe sju dager så skulle vi altså være her igjen? Sprøtt!!

Vet dere hva mer som er litt sprøtt? Det faktum at jeg nå skal ha en splitter ny spørrerunde igjen. Sitter nemlig og lurer på om det kan være to år eller mer siden forrige gang, og siden da har jeg jo fått et par nye følgere og sånn, så.. Men jeg antar at det fortsatt er bedre sent enn aldri igjen?Så kjære faste følgere, lesere og tilfeldige innom-dumpere, hva er det dere sitter og ruger på? Og igjen, for meg finnes det ingen spørsmål som er for personlige, så jeg ser INGEN grunn til at noen skal være redd for å spørre meg om HVA DET MÅTTE VÆRE. Spør meg om akkurat hva som helst, hva som helst i hele verden, og så skal jeg gjøre mitt aller beste på å svare dere.

Er litt usikker på om svarene kommer til å komme i video eller i skriftform, mulig jeg kommer til å gjøre begge deler. Hmm, kan ikke dere vote over det i kommentarfeltet mens dere samtidig er i gang med å sende meg spørsmål, så tenker jeg at vi sier det sånn at flertallet av dere skal få bestemme denne gangen.

Enyway, dere har frist til torsdag (27. april). Jeg gleder meg til å se hva dere har på hjertet! :-D

Så, fyr løs!


22.04.2017, 13:35

.. jeg fikk vite at jeg skulle bli far: Har en følelse av at jeg kommer til å gjenta dette ihvertfall et par ganger i dette innlegget, men: Det kommer an på. Nå går ikke jeg akkurat rundt og drømmer om å bli far, av ganske mange forskjellige årsaker, men hvis uhellet først skulle vært ute ville jeg ihvertfall ikke tvunget moren til å ta abort, samme hvem moren hadde vært. For når det kommer til abort eller ikke abort syns jeg det er et valg som bare den gravide moren skal ta, ingen andre.

Hvordan jeg ellers hadde taklet saken hadde kommet veldig an på moren. Hvis moren hadde vært kjent for å være av den mer ansvarsløse typen som helst foretrakk å kaste mest mulig ansvar over på alle andre hadde jeg nok sett litt mørkt på det. Men hvis moren hadde vært en mer av den rettferdige 50/50-typen hadde jeg nok tatt det ganske greit, selv om jeg altså ikke i utgangspunktet har et ønske om å bli far.

.. tryna offentlig: Haha, hva var det jeg sa.. xD Det kommer an på! Her tenker jeg det er først og fremst humøret mitt som skulle spilt den største rollen. Jeg kan ta en god del ting i livet ganske greit med en stor dose selvironi, til og med spøke en del om diverse ting som ikke går helt min vei, og gjøre et stort humoristisk nummer ut av det. Men... Jeg kan også la de samme tingene ødelegge minst en hel dag for meg om jeg i utgangspunktet ikke har det så alt for bra. Såå.

.. Ikke hatt penger på kortet i butikken: Da ville jeg først forsøkt å huske hvor mye jeg hadde igjen sist jeg sjekket kontoen, så sett på prislappen, og så forsøkt å ta bort de varene som jeg hadde hatt aller minst behov for der og da, og som ville vært minst stress for de ansatte å sette tilbake for meg.

.. vant i lotto: Haha, jeg skal prøve og ikke si det denne gangen.. Det dere vet. Men for å si det sånn, 50 kroner er helt ok, et par millioner er derimot en veldig god viagra.

.. prompa offentlig: Hvor offentlig? Og hvor høyt? Jeg skal ikke si det, jeg skal IKKE si det. Det, dere, vet. Hadde jeg sittet alene på bussen, altså ikke delt sete med noen, så hadde jeg nok ikke brydd meg. Kanskje ikke merket det engang. Hadde jeg derimot sittet like ved ei veldig hot lårhøne jeg overhode ikke kjente hadde jeg nok ønsket å hoppe ut av vinduet i håp om å få en rask og smertefri død.

.. spydd på kino: Her hadde jeg nok blitt flau samme hva, så her trenger jeg ikke en gang tenke på å skrive det jeg ikke har så lyst til å skrive en gang til. Men, dersom jeg hadde kunnet kontrollere det litt på forhånd hvor det hele skulle ende så hadde jeg nok siktet litt på en eller annen som hadde irritert meg en stund, hvis det hadde vært noen.

Men, uansett. Det er mange, mange år siden jeg spydde sist, og det er også en stund siden forrige gang jeg var på kino. Og akkurat nå tviler jeg litt på at jeg noen gang kommer til å gidde å gå på kino igjen. Ihvertfall alene.

.. rygga inn i en annen bil: Vet dere, det har nok skjedd. Spesielt på ungdomskolen var jeg ganske klønete og kunne fint gå inn i det ene og det andre, så skulle ikke forundre meg om jeg har rygget inn i det ene og det andre på den tiden. Forhåpentligvis en stillestående bil da.

Spørsmålene har jeg rappet fra bloggen til Ann Iren Dauvi!

Stay goregeous!


18.04.2017, 21:23

Dere!! Jeg kom akkurat på noe, igjen!

For.. Nå er jo en gang vår verden sånn at ingenting varer evig. Mest sannsynlig vil det også være en dag hvor denne bloggen plutselig ikke finnes lengre, en tid hvor noen andre plutselig kan lage seg en blogg med eksakt samme adresse som den dere leser på nå.

Og.. Nå er det ikke meningen å virke veldig selvopptatt her, men... Hvis jeg plutselig skulle falle fra Endors klipper i løpet morgendagen, og blogg.no bestemmer seg for å slette bloggen min 2-3 år senere på grunn av inaktivitet.. Og det skulle dukke opp en ny "fullstendigkaos"-blogg litt etter det igjen...


© Bildet er tatt fra scoopwhoop.com

Kan dere være så snill å senke den bloggen så langt under havet som overhode mulig da? Jeg mener - har ikke jeg gjort meg vel fortjent nå til å være den ENESTE bloggeren i hele UNIVERSET for evig og alltid med adressen fullstendigkaos.blogg.no? Jeg mener nemlig så!!

Så hver så snill og hjelp meg - bare tanken på disse tingene gjør at jeg får lyst til å dra på fargefylla....

Det finnes bare EN Kaptein Von Wunder-Chaos!

Stay goregeous!


18.04.2017, 19:19Føler du titt og ofte at det du sa en gang da plutselig vender tilbake forså å bite deg kraftig i skinnskåla? Jeg føler så absolutt det! Eller... Nei - Det er ikke en følelse jeg har kjent på sånn veldig mange ganger forsåvidt, men når den først har grepet tak, ja, så har den virkelig gått inn for det, med hele kjeften som innsats. Ja.. Jeg tenker vi bare sier det sånn jeg xD

For noen år siden rakket jeg ned på det kjente og kjære "kommenter bloggen min, så skal jeg kommentere din"-opplegget. Jeg gjorde det klart at jeg KUN kommenterer de bloggene jeg virkelig liker, uavhengig om han eller hun liker Facebook-siden min, eller har lagt igjen noe som helst av livstegn på min blogg.

Vel, det er ikke helt sånn ting har blitt for meg nå. For det er strengt talt ingen hemmelighet at jeg sliter litt med det at folk er ikke så flink til å kommentere hos meg lengre, spesielt hvis man sammenligner med 4-5 år tilbake, noe det forsåvidt er flere årsaker til. Jeg skal ikke nekte for at jeg blant annet har en del innlegg som ikke er så lette å vite hva man skal si på etter å ha lest de, blant annet.

Men så er det nå en gang slik at: Hvis man er den som stadig kommenterer noe hos noen, uten at vedkommende gidder å svare eller kommentere noe spesielt tilbake, ja så kan jeg forstå de som ikke gidder noe særlig mer etter en stund. Og det tror jeg nok har skjedd inne hos meg også, at jeg rett og slett har mistet aktive "kommentanter" (det er et ord, right?) fordi jeg ikke har vært flink nok til å gi de noe tilbake.

Nå mener jeg som sagt IKKE at dette er den eneste årsaken til at alle som var ganske aktive her inne før har sluttet å gi noe særlig lyd fra seg nå. Mange av de jeg gjerne hørte titt og ofte av fra før har simpelthen helt andre ting som opptar de i dag: jobb, familie, "hemmelige" elskere, også videre. Men jeg tror nok likevel at noen av de jeg har mistet i dag, fortsatt kunne ha skrevet her inne, om jeg bare hadde vært litt mer gavmild av meg for en tid tilbake.Enyway. I løpet av de siste månedene har jeg blitt noe flinkere til å kommentere hos andre, selv om jeg ikke nødvendigvis syns at innleggene er sånn nevneverdig fengende. Og tro det eller ei, men jeg tror kanskje det har hjulpet. Bittelitt. For i det siste har det ihvertfall vært et par flere som har gitt lyd fra seg igjen, enn "bare" de to som kommenterte en gang i blant mot starten av året.

Igjen er jeg ikke helt sikker på hva årsaken til ting faktisk er, for alt jeg vet kan det hende det første og fremst ligger i at de som har kommentert litt mer igjen i det siste syns jeg har flere innlegg nå som er lettere å mene noe om. Eeeeeller noe helt annet. Men uansett, jeg tror ihvertfall ikke det har "skadet" at jeg faktisk har blitt flinkere på å vise ihvertfall litt interesse igjen nå for andre sine blogger.

Hvor viktig er det for deg at de du kommentarer hos kommenterer din blogg tilbake?

Stay goregeous!


15.04.2017, 10:06

På skolen er jeg... Historie. Ihvertfall inntil videre. Tenkt et par ganger på å gjøre "comeback", men foreløpig har det bare ikke skjedd.

På shopping er jeg... Han som neppe kommer til å komme hjem igjen med særlig mye penger.

Hjemme alene er jeg... En blanding av meg selv og meg - også kjent som fullstendig kaos.

I diskusjoner er jeg... Han som snart skal få sitte igjen med en venn mindre.

På biltur er jeg... Stort sett han som kjemper for harde livet om å ikke kaste opp.

På flyet er jeg... Høyt oppe, sånn sett ingen forskjell på når jeg har sånn såkalt bakkekontakt.

I telefonen er jeg... Veldig, veldig sjelden.

På melding er jeg... Enten han veldig pratsomme, eller han totalt uinteresserte.På internett er jeg... Stort sett litt mer hyggelig enn Trump.

På kino er jeg... Han som sitter og lurer på hvordan jeg mest effektivt kan kverke alle rundt meg, forså å komme unna med det.

På snapchat er jeg... Han som ingen liker.

På kjøkkenet er jeg... Akkurat som et knekkebrød, altså helt okey.

På treningsstudio er jeg... Ventet.

På tivoli er jeg... Han som ingen kjenner.


Spørsmålene har jeg rappet fra bloggene til Nora Piscopo og Hege Kristin - håper jeg er tilgitt <3

Stay goregeous!


11.04.2017, 16:32Det begynner å bli noen år siden nå at blogg.no klikket mongo på meg og svartelistet meg totalt, forså å bestemme at jeg ikke lengre kunne ligge og sole meg på forsiden deres. For dere som har kommet inn i nyere tid virker dette kanskje noe virkelighetsfjernt, men jeg har virkelig en fortid som slem gutt her inne. Går man langt nok tilbake i arkivet kan man finne de mørkeste skriverier om, vel, egentlig alt mulig.. Og erotikk og nakenbilder kunne også være at jeg hadde strødd utover en og annen kaffe-kopp. Hot coffee indeed.

Til slutt var det noen i ledelsen som sa: "Nei, han fyren her vil vi helst ikke assosieres med lengre!". Og vips var bloggen min "borte". Jepp, den var faktisk nedlagt en stund, fullstendig uten noen form for advarsel (med mindre man tar med den superlange avtalen man skal godta før man registrerer seg som INGEN andre her inne har lest likevel.... Og vet dere hva det var som fikk begeret deres til å til slutt renne over? Et innlegg hvor jeg fantaserte om en fiksjonell verden hvor jeg var en superduper intelligent og svært dødelig leiemorder som bare tok ut de verste av de verste. You know - konemishandlere, barnemordere, rasister, nazister, en og annen sinnsyk diktator, også videre.Dette likte altså ikke et eks antall av de moralistene som ihvertfall sjefet og bestemte her inne den gang da. Folk kunne visstnok tolke innlegget som om jeg oppfordret til kriminalitet, og det er fy-fy. Og selvfølgelig - Oppfordring av kriminelle handlinger skal man slå ned på, der er jeg helt enig. Men nå var det en gang ikke sånn at det var det jeg gjorde. SELV mener jeg ihvertfall at jeg gjorde det tydelig nok at dette først og fremst var ment som et "fantasi-innlegg", og jeg syns en dag i dag at blogg.no-folka overreagerte ved å gjøre som de gjorde basert på hvordan enkelte KUNNE ha tolket det.

I ettertid har jeg også lurt på om de som tok denne avgjørelsen selv ikke helt forsto hva jeg egentlig mente med dette innlegget, for.. Er det noe som bare blir mer og mer tydelig i verden i dag så er det at det er jævlig mange folk der ute som ikke er så skrekkelig god på å skille "tullemus" fra "revolver". Herregud, jeg har jo selv aspergers så jeg vet hvordan det kan være, men igjen - Jeg syns fortsatt en dag i dag at de overreagerte ved å legge ned bloggen min etter dette.

Heldigvis ble det en slags "lykkelig slutt" på denne historien likevel. For bloggen min eksisterer jo igjen nå, det har den gjort en god stund. Og det skyldes pretty much at jeg var veldig rask med å sende de mail da jeg oppdaget hva som har skjedd. Jeg ba på mine ødelagte knær om å få bloggen tilbake, noe jeg altså fikk, mot at jeg permanent slettet dette ene innlegget for godt. Og det skal sies - jeg syns det er litt interessant at dette innlegget er det ENESTE de konkret har krevd at jeg ikke får beholde i hele tatt, men man kan ikke forstå seg på alt her i verden heller, og alt i alt så er jeg jo mest glad for at det innlegget var det eneste, selv om jeg atter en gang syns det er litt snodig.

Ah - det er forresten en ting til jeg syns er viktig å legge til nå. Som dere alle sammen vet har jeg en "advarsel" som popper opp før man kommer ordentlig inn på bloggen min. Og for å si det sånn, den ble ikke satt opp først i går, nei, nei, nei - fakta er at den var der til og med FØR dette "jeg drømmer om å utrydde de slemmeste av de slemme"-innlegget. Jeg bare sier det. Har et par ting jeg kunne lagt til i denne sammenhengen, men satser på at ihvertfall de fleste er smarte nok til å tenke ut selv hvor jeg vil hen ved å nevne akkurat det. Og hvis noen måtte lure var det faktisk jeg selv som ba om å få denne "advarselen" "plugget inn". Så det så.Så har vi omsider kommet til HVORFOR jeg nå tar opp denne lille historien igjen. For selv om jeg fikk bloggen min opp og ut i friluft igjen nokså raskt, så ble det likevel gjort en aldri så liten forandring som siden ikke har blitt revasjert: Helt siden denne "hendelsen" har bloggen min ikke lengre vært mulig å se på noen av topplistene her inne, og det samme gjelder også innleggene mine. Ikke på forsiden til blogg.no og heller ikke på siden over bloggere fra Oppdal, OG jeg har heller ikke lengre anledning til å blogshoute.

Og det jeg nå lurer på.. Er det noe vits i å sende en aldri så liten mail hvor jeg ber om en ny sjanse? At jeg skriver en melding hvor jeg forklarer at "det var en gang en slem gutt som dere ville straffe, men som nå har lært, og vel, som per dags dato ihvertfall anser seg selv som en snillere og litt mer folkelig blogger sammenlignet med den gang, og som hadde blitt veldig glad om han fikk lov til å skinne litt på det alt for rosafargede partygulvet deres igjen?". Er det noe vits? Jeg vet ikke, kanskje. Jeg lurer nemlig om blogg.no sliter litt med rasistiske følelser og fordummende fordommer når det kommer til litt mørkere bloggere som meg selv.Eller, for å være enda mer konkret i det jeg egentlig-egentlig lurer på - Er det noen av dere flotte og kjekke lesere som har hatt en lignende opplevelse, men som likevel i ettertid har fått en ny sjanse til å ligge på listene igjen, og som også fått tilbake de "magiske" blogshout-evnene?

Syns du at bloggen min er støtende?

Stay goregeous!


06.12.2016, 07:32Det hender en gang i blant, ikke så ofte som før, men der og da forekommer det likevel at jeg er innom tanken på å starte en ny blogg. Som regel er ikke tanken at jeg skal lage en ny blogg som skal erstatte denne her, men mer en blogg jeg kan ha ved siden av. Men, jo. Det har skjedd at jeg har vurdert å finne en fullstendig erstatter for denne bloggen også.

Jeg har blant annet tenkt på å opprette en blogg som jeg bruker utelukkende for å klemme ut de aller mest negative tankene og følelsene jeg kan ha fra tid til annen. En egen deppe-blogg, eller emo-blogg om du vil. Men jeg har også vært inne på tanken om å opprette en egen blogg som er laget for tull og tøys only, altså en såkalt revolver-fri sone.

Men så kommer jeg inn i meg selv igjen, og tenker følgende.. Hva var nå tittelen på den bloggen du fortsatt skriver og skranter på en dag i dag? Skal jeg virkelig være utro mot et av mine kjæreste mesterverk nå etter alle disse årene?.. Såå, etter et par runder til i retning både opp, ned, litt på skrått og til høyre så ender jeg likevel alltid opp med å la bloggen leve, og de såkalte xtra-bloggene har fortsatt ikke fått livets utløsning.Og helt greit.. Jeg ser et par fordeler særlig ved at den mer depressive utgaven av meg skulle fått egen blogg. For det er vel ikke til å stikke under en eikenøtt at jeg nok har skremt bort en del folk som opprinnelig kom innom for litt mer useriøse innlegg ved å klemme til et og annet rett-fra-kjelleren-innlegg i ny og ne-he-he-he.. Men enn så lenge så kommer jeg til å fortsette å helle litt salt og pepper i den ellers så søte tekoppen jeg har av en blogg. Sånn en gang i blant.

Jeg har lenge vært veldig klar over at denne bloggen lider av diverse personlighetsforstyrrelser, men for å være helt ærlig - Det gjør jeg også!! Og det er vel også en av hovedårsakene til at jeg personlig liker bloggen min såpass godt selv. Når scroller seg gjennom den er det aldri helt godt å se hva men ender opp med å finne. Og for å være helt ærlig nok en gang - jeg liker det sånn. Det å ta turen innom denne bloggen er litt som å stikke hånda ned i buksa på en vilt fremmed person en sen natt på byen. Man vet aldri hva gjemmer seg der nede. And I freakin like it.Slik jeg ser det er det bare en av flere måter jeg har klart å holde denne bloggen såpass unik på. Og det er mer eller mindre sånn jeg alltid har vært, og nok alltid kommer til å være. Jeg er og blir Kaptein Von Kaos den ustabilt stabile. Sånn, da hadde jeg plutselig ikke stort mer igjen å si for denne gang. Så blir det spennende å se hva som renner ut av rumpehullet mitt neste gang. Kanskje et nytt shopping-innlegg, kanskje et nytt dikt, kanskje et utrolig suicidalt deppeinnlegg, kanskje et litt mer seriøst innlegg hvor jeg skriver hva jeg mener og tenker om et eller annet random tema, eller kanskje til og med et nytt nakenbilde... Hm, det hadde forresten vært på tide nå.. Hm-hm-hmm.

Uansett. Jeg tror dagens budskap er følgende: Blir du lett sjøsyk? Hopp i havet!

Hvilke type innlegg foretrekker du å se når du tar turen innom?
Hva er ditt desidert beste/ verste minne fra nettopp denne bloggen?


Stay goregeous!0
14.10.2016, 12:15Kjære unike medskapninger, hva tenker dere egentlig om å delta i en aldri så liten konkurranse nå rett før den store månedsfinalen? Yezzzz, jeg snakker selvfølgelig om Halloween. 

Saken er.. Jeg har lenge vært av den oppfatning at absolutt ALLE har et eller annet mørkt og dystert i seg. Uansett hva slags blogg du har er jeg sikker på at individet bak (altså DEG) bærer på MINST et lite monster - innerst i den ellers så fargerike og unike sjela.

Det jeg vil ha dere til å gjøre, HVIS dere ønsker å delta er følgende:
1. Legg ut et innlegg på bloggen din med et eller annet skummelt og/ eller creepy bilde. Fortell leserne dine at du er med i konkurransen.
2. Fortell MEG at du er med i konkurransen ved å skrive "jeg er med", og viktig-viktig: Gi meg link til bloggen din, slik at jeg finner det spesifikke deltaker-innlegget ditt.

Hmm, ja det var vel i grunnen alt. Hva bildet ditt måtte inneholde er helt og holdent opp til DEG. Det har ikke noe å si når det er tatt, det må gjerne være ti år gammelt, eller mer, det bryr jeg meg lite om.

Det eneste jeg krever er at bildet du stiller opp med er ditt eget (at du f.eks ikke har rappet det fra en skrekkfilm eller noe, for det er fy-fy!!), og at hvis det er noen på det så skal det ene og alene være deg selv. Eventuelt et dyr. Men INGEN andre mennesker enn eventuelt deg selv.Fristen går ut den 30. oktober, så vinneren vil enten bli kåret da, eventuelt senest den 31. Og jeg kan bare ikke få sagt det tydelig nok: Absolutt ALLE er hjertelig velkommen til å delta, helt uavhengig av hvilken blogg dere måtte ha.

Så er det sikkert noen som lurer.. "Hva får jeg ut av dette hvis jeg faktisk vinner?" Vel, i tillegg til at vinnerbilde vil bli lagt ut i et eget innlegg her inne mot slutten av måneden, så vil også vinnerens egen blogg bli reklamert for mot slutten av hvert eneste innlegg jeg måtte legge ut her inne resten av året. Er ikke det kult, så vet jeg ikke hva som er kult. :-D

Stay goregeous!


23.09.2016, 15:31Det sies at er det en ting disse såkalte gamlissene virkelig angrer på etter at de har nådd et viss stadie i livet så er det at de ikke var flinkere til å si at de var glad i forskjellige medindivider som de har møtt på livets landevei, før de så ble meid ned av dødens advokat forså å bli liggende i satans mørke og ensomme grøftekant og bare ende opp som et skjørt og forfallent minne.

Det begynner å bli en liten stund siden jeg fortalte dere at jeg faktisk setter pris på dere nå. Så før døden tar ut enda flere av dere snille, fantastiske lesere der ute - jeg er oppriktig ganske så, i hvertfall litt sånn derre glad i dere alle sammen. Dere som bare er innom og leser en gang innimellom, dere som sitter støpt som fast avføring, og dere som også tar dere tid til å kommentere enten dere har noe vittig å skrive, eller det stort sett bare er drit.

Hadde det ikke vært for dere vet jeg neimen ikke om jeg hadde giddet å fôre denne bloggen med det som har falt meg inn og ut de siste, OMG - seks årene!! Det har vært en turbulent reise, vi har vært gjennom både opp- og nedoverbakker. Seks år og livet mitt er minst like kaotisk nå som da jeg startet. Okei, nesten ihvertfall. Forskjellen er vel kanskje først og fremst at kaoset mitt er hakket mer organisert nå enn det har vært tidligere.

Ah, ja, så var det en ting til jeg vil si. I går satt jeg og irriterte meg litt ekstra over noe reklame-dritt her inne som har vært i veien for både det ene og det andre jeg har lagt ut en stund. Det har vært en stund nå hvor enkelte reklamer rett og slett har dekket for både deler av innlegg jeg har lagt ut, men også samtlige kommentarer jeg har fått. Og enda verre, og dette her oppdaget jeg beklageligvis først i går kveld; området hvor dere kan skrive inn navn, bloggadresse, forså å legge igjen en kommentar.

Med andre ord... Samtlige av dere har kanskje rett og slett opplevd i det siste at dere har hatt lyst til å skrive til meg her inne, men så har dere ikke fått det til ene og alene fordi reklamen har vært i veien for det området dere skulle ha kunnet skrivet til meg. Det beklager jeg veldig!! Heldigvis så ser det ut til å være løst nå da jeg sendte en mail til hjelpe-gruppen for blogg.no i natt, og nå skal det problemet endelig være ute av verden.Så ja, nå skal det ihvertfall ikke være noe problem å kommentere her inne igjen. Men HVIS det skulle skje, vil dere være så überkind og fortelle meg om det ved å sende meg en privat melding inne på Facebook? Med mindre dere er en av de jeg har blokkert der inne skal dere enkelt og greit kunne finne meg ved å søke etter Aylar Von Kuklinski. Er ikke alltid jeg merker sånn selv med det første, tydeligvis... xD

Håper alle sammen får en strålefull helg med masse awesome dupleditter og krassefanter. Takk for at dere holder ut med meg fra tid til annen, og takk for at dere fortsatt gidder å stikke innom denne kanskje litt underlige firkanten av en blogg som på mange måter er blitt mitt tredje hjem her i livet.

Planer for kvelden?

Vi reblogges!1
17.07.2016, 12:13Til tross for at bloggen min ikke skimter like sterkt som den gjorde i dens store gullalder får jeg fortsatt rennende inn med spørsmål om hvordan i heiteste jeg får det til. Jeg har som regel enten latt være å svare i hele tatt, eller sagt det som det er at oppskriften bør forbli i "familien".. Men akkurat i dag har jeg tenkt å være ørlite grei med dere.

Jeg kommer ikke til å dele alt, men nok til at dere ihvertfall vil klare å kjenne lukten av den suksessen jeg har ruget frem i årevis. Så ta frem penn og papir, og gjør deres notater før jeg angrer meg og fjerner dette høyst sjenerøse innlegget for godt.

1 porsjon perfekt blogg:
200 gram helsprø selvironi
2 stk hardkokte hjernedeler
1 stk deilig kropp
10 stk usakligheter (minimumskrav)
2 dl nakenbilder
6 ss selvutlevering
2 ss alvor
1/2 ts skriveleifer
1/2 ts provoserende innhold

Når du så har samlet sammen disse ingrediensene, ta og legg de inn i bloggen din hulter til bulter så vil du etterhvert ende opp med en 15% fullstendigkaos-aktig blogg. Resten av oppskriften vil nemlig være låst inn på et sikkert sted til den dagen evolusjonen har gjort meg om til jord og dritt.

Vi reblogges!


04.06.2016, 11:15

Like før forrige måned var ferdig med sin siste dans kastet jeg lys på noen gamle bilder jeg har tatt for denne bloggen for en stund tilbake. Jeg ba dere pent og truende om å peke ut det bildet dere personlig fant mest forstyrrende, mot at jeg på et eller annet vis i gjengjeld skulle kåre en av dere som herved skulle få litt reklame-tid i hele ti innlegg fremover (fra og med det du leser på nå).

Nå er den heldige vinneren kåret, og det ble ingen andre enn Ann Helen Selveste Selvesen som mente at følgende bilde var mest "forstyrrende" av følgende årsak:"Vinner av mest forstyrrende blir *trommevirvel* bilde F. Hvorfor? Fordi det tydeligvis er en mannegreie å være naken, men fortsatt ha sokkene på." - Ann Helen Selveste Selvesen.

Takk for alle innspill som kom inn, Ann Helen og Anne Grethe.
Til alle dere andre som valgte å ikke delta og som nå angrer bittert som en sitron.. Det kommer alltid en ny sommer etter går dagens vind.

Vi reblogges!


 - Ann Helen er kul!
http://tispe.blogg.no0
30.05.2016, 09:10


© Bildet er tatt fra newton.ac.uk

Kall meg gjerne en snurrekukk, men angående det innlegget jeg postet i går om mobilvennlig design - Jeg har ombestemt meg!

Jeg har gått noen runder med meg selv (hvem ellers?) siden da og kommet frem til at jeg liker det "mobilfientlige" designet bedre enn alternativet. Okei, ja, det går dessverre utover enkelte deler av innleggene mine som da blir tildekket av reklame (snikreklamisering ass..), og det er egentlig ille nok...

Men dessverre så er realiteten sånn at med dette såkalte "mobilvennlige" designet (synes ærlig talt det ikke er så mobilvennlig det heller nå..) så er det første man blir møtt med når man åpner bloggen et hav av det som ser ut som koder. En drøss med tall og bokstaver som ihvertfall ikke sier meg noe særlig.

Man må liksom bla seg tre loddrette sider ned før man omsider finner blogginnholdet, og når man finner det er det ikke det aller vakreste synet. Greit nok, det er ingen reklame som blottlegger seg foran selve innleggene lengre, men i denne alternative utgaven hadde det nesten vært like greit. For du store ramadan så stygt og kjedelige det "mobilvennlige" designet blogg.no har ordnet er...

Så, kort fortalt. Jeg har nå gått tilbake til det "mobilfiendtlige" igjen, dere som er mer utsatt får heller se om dere finner en app som kan gjøre susen. Noe ala AdBlock eller noe..

Jeg kunne sikkert funnet noe spesifikt for dere, men jeg har en mørk følelse av at de verste naziene som styrer denne bloggplattformen ikke hadde satt så inderlig mye pris på det, derfor får dere ingen slike linker av meg her og nå.

Vi reblogges!0
29.05.2016, 20:21


© Bildet er tatt fra youtube.com

Tenkte bare å komme med en kort oppdatering angående et valg jeg nettopp har tatt med tanke på dere som foretrekker å bruke mobil når dere titter innom bloggen. Eller som kanskje ikke har noe annet valg.

Den siste tiden har det vært noe problematisk å kunne lese enkelte av mine innlegg, samt enkelte kommentarer da den fordømte reklamen rett og slett har stilt seg foran. Dette kommer av at jeg ikke før nå har valgt å hake av for å gi denne bloggen et mobilvennlig design. For jepp, det er et alternativ.

Årsaken til at jeg har latt være er kort fortalt at jeg syns det såkalte "pc-designet" denne bloggen har er så fantastisk at jeg vil at ALLE skal kunne se det uansett om man er på pc, mobil, nettbrett eller whatever.

Men dessverre så lar ikke det seg gjøre per dags dato, MED MINDRE man altså velger å akseptere at deler av det jeg har skrevet blir tildekket av den skamløse reklamedritten.

Jeg håper at dette bare er veldig midlertidig, at jeg snart kan velge å gi tilbake dere mobilbrukere det "ikke mobilvennlige designet" igjen, UTEN at det går på bekostning av innholdet i innleggene og kommentarfeltet. Men inntil da ser det ut som vi må holde ut med den gråe, stygge veggen. Til syvende og sist er det vel fortsatt ikke det ytre som er det viktigste?

Vi reblogges!0
02.04.2016, 00:00


- Bildet er tatt av Sigrid F. Storli.

Da det hele startet
Når jeg først startet denne bloggen januar 2010 trodde jeg neppe at den fremdeles ville være sånn noen lunde i drift seks år senere. I oppstartsfasen tror jeg ikke at jeg egentlig hadde særlig troen på at jeg ville bli særlig aktiv på bloggfronten i hele tatt.

Før jeg "sjekket inn" hos blogg.no hadde jeg i en liten periode en blogg på msn.no sine sider, og jeg tror at på den tiden (når jeg opprettet blogg.no-bloggen) så var jeg egentlig litt lei av det konseptet. Og når jeg ser tilbake så var jeg ikke akkurat superaktiv de første månedene her inne. Jeg var faktisk mye mer aktiv på msn.no den perioden jeg blogget der enn den aller første perioden jeg hadde her inne.

Men så skjedde det noe magisk. Jeg oppdaget en tidlig morgen det fantastiske fenomenet kalt bloggshouts. Jeg kunne betale 15-30 kroner for å få akkurat de innleggene jeg ville på forsiden av blogg.no for en viss periode. Genialt. (Det er forresten ikke en mulighet jeg har lengre, men det er en annen historie..)

Plutselig var det flere som la merke til det jeg gjorde. Kommentarene strømmet inn, besøkstallene steg, og egoet mitt like så. Det som først bare var en liten ting jeg hadde å skrive til der og da (som "ingen" visste om) var nå nærmest blitt en avhengighet, et daglig høydepunkt, en venn.

Ikke "bare" ble jeg "sett" av en rekke forskjellige folk rundt om kring i "hele" Norge, jeg ble også mer lagt merke til i bygda enn jeg var før. Folk stoppet i plutselig opp og spurte om jeg ville være med på bilder, folk stoppet meg for å fortelle at de digget det jeg gjorde. Ja, også var det de som ikke var like stor "fan" og som valgte å signalisere det ved å blant annet rope mindre hyggelige ting etter meg. Men enkelte tilbakestående vil man alltid møte på fra tid til annen.

Bloggens rolle gjennom tidene
Okei. En ting er at denne bloggen de siste seks årene med jevne mellomrom har vært et gedigent egoløft for meg, et tidsfordriv og innimellom en oppslukende hobby, men den har også bringet med seg noe helt uerstattelig.

Jeg er ikke helt sikker på antallet, men takket være denne bloggen har jeg fått noen helt awesome venner som jeg har hatt noen ganske fantastiske stunder med. De fleste vennskapene har dog vært veldig midlertidige, men det er likevel noen som fremdeles står her en dag i dag, Bestevenninna mi f.eks, som jeg nå har kjent i ca. 5 år.

Men la oss nå se litt tilbake og fokusere på hva det egentlig er denne bloggen har fått av innmat de siste årene. Først var den bare en nokså kjedelig dagbok som jeg kun oppdaterte der og da når jeg husket på det.


- Bildet er tatt av Sigrid F. Storli.

Så hadde den plutselig blitt til et slags magasin og en prekerstol som tok for seg alle verdens forskjellige temaer som toppbloggere, incest, mobbing, falske venner, folk flests forskrudde syn på nakenhet i forhold til f.eks vold, og selvfølgelig ble det et og annet innlegg om satanisme også.

Det er vel heller ikke feil å si at bloggen fra tid til annen har vært et freakshow. For, joda, jeg har blogget om ganske mange viktige temaer gjennom tiden, og flesteparten av de innleggene syns jeg en dag i dag at jeg har gjort på en veldig konstruktiv og god måte også.

Men det har jammen vært mye tull her også. Hvis dere tar en titt på samtlige av kommentarene jeg har fått på noen av de innleggene jeg har linket til over (med rød og tykk skrift) så ser dere hva jeg mener. Med mindre dere er en av de som er enige i det som er blitt skrevet, da.

Men.. Det har også vært et og annet sirkusnummer fra undertegnendes side også, helt klart uten tvil. Først og fremst på en god måte etter min egen mening, men det har og vært et og annet som ikke har vært like bra også. Og nå tenker jeg først og fremst på den ene lange perioden som brang med seg en del selvmidlidenhet og depressive skriverier.

Men når det igjen er sagt så angrer jeg ikke egentlig på det heller, for jeg syns man skal få lov å "syte" litt INNIMELLOM, og det å "tømme" meg i offentligheten har faktisk vært noe som har funket for min del, INNIMELLOM. Men det er først og fremst når jeg har latt det gå for langt, og det har blitt for mye av det i for lange perioder at jeg mener at det ikke har vært bare like "greit".


- Bildet er tatt av Sigrid F. Storli.

Jeg forstår om i hvertfall samtlige er litt forvirret og kanskje ikke helt skjønner hva jeg mener nå. Jeg skal forsøke så godt jeg kan å forklare det siste der litt bedre. Det jeg mener er at jeg er GLAD jeg har vært såpass ærlig, usensurert og direkte som jeg har vært i de mest depressive og suicidale periodene mine med tanke på at det faktisk har gjort at enkelte der ute har følt seg mindre alene om ting, som igjen har ført til at i hvertfall samtlige har tatt kontakt, fortalt at de også har det sånn, også har plutselig jeg følt meg mindre alene om ting for en stund også.

Men all den dokumenteringen jeg har gjort har også gjort det lettere for meg å huske på i senere tid at jeg tross alt har vært gjennom vanskeligheter tidligere, men at jeg har kommet ut av det, og det igjen har altså gjort enkelte utfordringer i nyere tid litt enklere å takle.

Ta vare på minnene!
Men litt tilbake til de mer "morsomme" innleggene mine igjen. Dækern jeg har gjort og skrevet mye rart. Ikke bare har jeg skrevet ganske så rett frem-innlegg om veldig mange forskjellige ting, jeg har også skrevet en hel del dikt, fan fictions, originale historier, og i det hele tatt.

Jeg er fullstendig klar over at jeg nok en gang bryter janteloven her nå, men mye av det jeg har gjort syns jeg faktisk en dag i dag er jævlig bra. Spesielt med tanke på at jeg enda var såpass ung når jeg skrev mye av det. Jeg vil anbefale dere som liker dikt og sånn å ta en titt innom bloggkategoriene Dikt og Selvskrevne historier. Som sagt, det er mye rart å finne der om man bare gidder å lete litt.

Jeg skal snart runde av nå, men først må jeg få frem til selve baktanken med dette innlegget. Jeg vet det er mange blogger der ute som har blitt slettet, mange av bloggeren selv. Noen av årsakene folk har hatt for å gjøre det kan jeg forstå, mens andre ikke.

Uansett. Budskapet mitt er fremdeles følgende - Tenk deg GODT om før du sletter en blogg. Særlig om det er noe du har lagt en del tid i. Hvis bloggen din bare har 2-3 innlegg som du har rablet ned i farten, og det er en stund siden nå kan jeg forstå det. Men hvis bloggen din har rundt 15 innlegg eller mer, og det er i hvertfall noe av det du har gjort som du innerst inne ihvertfall tror kan ha den minste verdi å se tilbake på om noen år - IKKE LEGG DEN NED!

Jeg har ikke tall på hvor mange venner og bekjente jeg har vært litt irritert på de siste seks årene fordi de har lagt ned bloggen sin. En ting er at de selv ikke har trodd de ville savne den i ettertid, men en annen ting er leserne. For å si det på en annen måte, det er et par blogger til et par venner av meg jeg gjerne skulle likt å gått innpå igjen nå, men som jeg ikke kan fordi de ikke finnes mer xD


- Bildet er tatt av Sigrid F. Storli.

Sånn. Nå har dette innlegget blitt lengre enn langt nok. Jeg har for en stund siden fått stemplet på plass alle poengene jeg hadde med å opprette dette innlegget i utgangspunktet. Til syvende og sist tror jeg ikke at jeg nå krymper sannsynligheten så veldig for at enkelte av dere medbloggere der ute måtte finne på å faktisk fjerne bloggen deres om dere først får det for dere at dere vil gjøre det. Men jeg kan ihvertfall håpe på at noen av dere vil tenke dere om tre ganger ekstra.

I hvertfall, selv om jeg også har vært på tanken en del ganger, også i nyere tid så er jeg likevel sjeleglad for at bloggen og dens syke innhold fremdeles lever i beste velgående. Det er rett og slett utrolig hva man kan begynne å huske (både i positiv og negativ forstand) når man først ser seg litt tilbake.

Hva har din(e) blogg(er) betydd for deg?

Vi reblogges!


09.04.2015, 21:13

Det var akkurat en ting som gikk opp for meg. Noe som nesten burde være selvsagt, men som jeg likevel kan forstå om enkelte ikke har tenkt på da jeg ikke har tenkt særlig på det selv før nå nylig.

Når jeg en sjelden gang bruker min Samsung Galaxy s5 til å være på forskjellige nettsider så holder jeg den som regel loddrett. Det er nesten bare når jeg har brukt den til å se videoer på f.eks Youtube at det har vært noen unntak.

Men når jeg tittet innom bloggen min med mobilen for litt siden så jeg at teksten blir litt annerledes oppdelt når man holder mobilen loddrett i stede for vannrett. Har tatt noen screenshoots for å vise dere hva jeg mener.

Loddrett - Dette er FEIL:


Vannrett - Dette er RIKTIG:Pleier du å holde mobilen vannrett eller loddrett når du leser blogg?

Vi reblogges!

 


08.03.2015, 19:44

En ny tid er kommet - "Fullstendkaos" er ikke som før!
Nå håper jeg dere legger merke til en "liten" forandring, hvis ikke er det muligens jeg som blir nødt til å fortelle deg at du bør gå og sjekke synet. Eventuelt er det bare første gangen du titter innom og isåfall er innom tanken om hvor jeg har vært i hele ditt liv.

For en liten stund siden tok jeg kontakt med en veldig kreativ og flink jente som heter Albertine. Noen fikk kanskje med seg at jeg la ut en etterlysning på Facebook hvor jeg spurte om noen kjente til noen som er flink når det kommer til header, design og koding? Det tok ikke lang tid før en trofast Facebook-venn av meg da foreslo albiss.blogg.no (bloggen til Albertine) og så fort jeg hadde klikket meg inne på bloggen hennes skjønte jeg raskt at det ikke var noe stort poeng i å lete lengre.

Jeg tok så og skrev en aldri så liten mail til henne for å høre om hun var interessert i å gjøre en jobb for meg og det tok ikke lang tid før jeg fikk den tilbakemeldingen jeg håpet på.

Siden da har vi hatt ganske jevnlig kontakt de siste dagene og nå ser dere resultatet av hva de dialogene og det samarbeidet har ført til. Jeg vil så absolutt anbefale alle som ønsker seg en ny header og/ eller et nytt design å ta kontakt med Albertine, for da får man det man ønsker seg. Her snakker vi om en ung, seriøs, meget dyktig og profesjonell skredder som ikke gir seg før de siste trådene sitter ordentlig på plass.

Om dere ønsker å sende henne en bestilling kan det lett gjøres her!

Hva er nytt?
Så, hva er det egentlig som er forandret på?

Først og fremst er ikke den nye headeren og det nye designet like ekstremt og dystert som det forrige. Jeg er fremdeles en person som er veldig glad i mørke og morbide ting, men når det er sagt så er jeg likevel ikke så mørk, dyster og "ekstrem" som jeg f. eks var for 3 år tilbake. Så når det nå skulle komme nytt design og ny header ønsker jeg å få frem at det er ikke bare bloggen min som er forandret "siden sist", men også mannen bak.

Slik så bloggen min ut før:


NÅ!:


I tillegg til at den "nye bloggen" er litt "snillere" enn den forrige så er også skrifttypen i innleggene og overskriftene nå helt nye. Det skal sies at jeg ønsket en noe mer spennende skrifttype på det gamle designet da det ble laget i sin tid også, men det dukket opp noen utfordringer den gang som gjorde at det var noe begrenset hvilke skrifttyper som ville fungere i de fleste nettleserne. Enyway, det var FØR ^^

Så er det forhåpentligvis også noen som har merket seg at bloddråpene har flyttet seg fra høyre til venstre i innleggene, samtidig som de er blitt litt mer gammelt-sykehus-aktige enn hva det var før ^^

Helt avslutningsvis vil jeg gjøre oppmerksom på at det er kommet to nye følge-knapper under profilbildet mitt for dere som har lyst til å følge meg på bloglovin og Instagram I TILLEGG til Youtube, blogg.no og Facebook.

Da tror jeg at jeg har fått fortalt dere om det aller meste. Resten kan dere i grunn fint utforske selv. Men... En siste ting. Ta og trykk høyreklikk, vær så snill ;-)

Hva synes du om den nye headeren og det nyeste designet mitt? :-)

Vi reblogges!


14.02.2015, 21:48

God kveld!
Nå kan dere alle binde dere godt fast til sofaen, for nå har jeg virkelig masse spennende å fortelle. Nei, ikke egentlig.

Så, i dag antar jeg det er den store valentinsdagen. Næh, det var ikke det jeg skulle skrive om når jeg tenker meg om.. Vel, i skrivende stund har jeg vært oppe i en times tid. La meg rundt 11-tiden i dagtidlig..

Nå har jeg akkurat tatt oppvasken og vasket opp og ned i kjøkkenvasken, spennende saker. Den kampen mot alle bakteriene er bare så mye mer spennende enn... Vel, jeg antar det er en bedre kjærlighetshistorie enn Fifty Shades of Grey, om ikke så er den et minst like stort overgrep. Altså, oppvasken.

Ah, nå kom jeg på hva dette innlegget opprinnelig skulle dreie seg om. Blogg.no har nylig gjort om "venner" til "følgere". Hvilket betyr at nå kan jeg følge noen, uten at de er tvunget til å følge meg tilbake.

Det er ikke noe hemmelighet at jeg er ganske glad i høye lesertall. Det er heller ingen overraskelse for de fleste at jeg har mye fritid. Derfor overrasker det neppe heller ikke at jeg har sendt en del venneforespørsler til en god del randome blogger, bare fordi jeg har håpet på at det skulle øke sjansen for at flest mulig skal få opp varsel når jeg legger ut noe nytt.

Bakdelen med dette er at nyhets-feeden min som regel ikke har vært så meget interessant etter min smak, og det har vært vanskeligere å holde seg oppdatert på de få bloggene som faktisk er verdt å følge med på.

Før jeg la meg i dag "tidlig" bestemte jeg meg for å gjøre noe med dette. Jeg slettet ALLE de 1319 bloggene jeg fulgte, forså å legge inn igjen kun de få bloggene jeg vet om som jeg faktisk mener har noe interessant å gi meg.

Så nå er nyhetsfeeden min plutselig hakket mer spennende, selv om den ikke oppdateres likes jevnlig som da jeg hadde 1319 blogger på vennelista. Samtidig så følger fortsatt disse bloggene meg ^^ Med andre ord er dette enn vinn-vinn-situasjon!

Inntil i dag tidlig fulgte jeg altså 1319 blogger... Nå følger jeg bare 9 blogger. Det skal sies at det er et par blogger til jeg skal legge til, men de må jeg bare finne igjen først...

Enyway. Dette er de bloggene jeg følger her og nå:
http://apocalypticporcelain.blogg.no
http://barbie.blogg.no
http://gjenferd.blogg.no
http://gnoomy.blogg.no
http://hcfan.blogg.no
http://marionme98.blogg.no
http://monstercat.blogg.no
http://nerdinnen.blogg.no
http://vanth.blogg.no

Som nevnt tidligere er det altså et par blogger som mangler. Dersom du har noen tips til en eller flere blogger du tror jeg ville hatt interesse av å lese så kom gjerne med det i kommentarfeltet! ;)Vi reblogges!


21.03.2014, 18:07

Vet dere hva jeg elsker høyere enn meg selv, skrekkfilmer, bestevennene mine og bloggen min? Kommentarer som får meg til å le! Tidligere i dag la jeg ut en video som jeg hadde delt litt her og der. Er blant annet medlem i fem forskjellige bloggrupper på Facebook for folk som vil dele innleggene sine slik at enda flere får sett det. Det siste innlegget mitt med min nyeste video er altså inntett unntak, og ikke lenge etter fikk jeg en kommentar fra en fyr som tydelig ikke satte alt for stor pris på det jeg lager, og hadde et ganske tydelig råd til meg om hva jeg bør gjøre.Takk **** ****** for at du gjorde dagen min enda litt mer morsom enn hva den var fra før av! xD

Ps: For de som nå er redd for at jeg skal slutte å blogge så var mitt svar til denne karen noe ironisk ;)


01.03.2013, 08:26

God fredag alle sammen. Nå er det helg, så og si. For noen i hvertfall er det det.
Det er en stund siden jeg forrige gang anbefalte en annens blogg, men siden jeg ikke har stort å gjøre på akkurat nå, og i tillegg til at det virkelig er noen som fortjener ekstra oppmerksomhet, så skal jeg anbefale dere ei nå.

Bloggen hennes har det klengende navnet Apocalyptiv Porcelain, og det er intet støpt ved tilfeldigheter. Vesenet bak har nemlig en stil som fort minner om, ja nettopp, porselensdukker. Dere vet, sånne dukker som pleier å stå eller sitte i foreksempel en av hyllene til bestemoren din. Det kan nesten virke som hun er litt småfanatisk opptatt av porselensdukker. Og jeg har aldri lagt helt skjul på at jeg beundrer mennesker som virkelig brenner for noe, og ikke minst tørr å stå for sine "fetisjer".


TRYKK PÅ BILDET FOR Å KOMME TIL BLOGGEN HENNES!!!

Nå er det fort gjort å tenke at dette er en blogg som handler om dukker. Vel, det er egentlig ikke veldig feil. For jeg har ikke funnet grådig mange innlegg som handler om det. Hadde den handlet utelokkende bare om porselensdukker så hadde ikke jeg vært fast leser. Så hva kan vi finne hos denne gojenta? Feil spørsmål, hva kan man heller IKKE finne?

I tillegg til at hun har en lidenskap for dukker er hun også et sjeldnere stjernetalent når det kommer til kunst. Hun tegner som en sann proff, og hun har publisert noe av det sine verker. Så må jeg heller ikke glemme å nevne at hun også er en FANTASTISK maler. Kunsten hennes kan for mange av dere nok fremstå som noe morbid og forstyrrende, men da håper jeg dere også finner den mystisk, fasinerende, inspirerende og vakker. For det er nettopp det kunsten hennes er, sett fra mine øyne.

Vi kommer heller ikke vekk fra at det er ikke bare kunstmessig vi finner hennes morbide sider, hun har også en morbid interesse når det kommer til film. Hun har blant annet laget et innlegg på bloggen hvor hun ambefaler filmer som Human Centipede, Cannibal Holocaust, A Serbian Film (som er forbudt i Norge, og derfor litt vanskelig å få tak i) og Cannibal Ferox. Klikk her for å lese om flere sjokkerende filmer hun virkelig ambefaler de som tåler det å ta en titt på!

I tillegg så vet jeg også at hun liker mer kjente filmer som The Texas Chain Saw Massacre, for å nevne noe, da jeg for en stund siden så et bilde av henne med noe antrekk fra den filmen.

Utenom interessene hennes på jeg på slutten nevne at denne jenta virkelig kan tenke for seg selv. Og hun tenker et godt stykke unna boksen. Hun skriver godt, vanskelig å finne mange skrivefeil. Hun er opptatt av at folk skal være nøyaktig den man er, og kort fortalt en person jeg har blitt noe begeistret for, på en vennlig måte.

Forresten, glemte jeg å nevne at det bare er 5 dager helt nøyaktig mellom oss, sånn fødselsmessig?
Så igjen; sjekk ut bloggen hennes!

Vi reblogges!


18.09.2012, 09:45

Jeg liker å tro at overskriften gjelder enhver blogg som eksisterer i verden.
Faktisk så føler jeg meg 100% sikker på at det aldri vil finnes en blogg for absolutt alle og en hver.

Du skal aldri satse energien din på noe som vil fenge alle, da det er bare bortkastet tid, og dessuten umulig.
Sex er noe som interesserer veldig mange, det betyr ikke at det er det som folk helst vil lese at du skriver om.
For dersom sex ikke egentlig er på ditt bord, så bør du ikke prøve å servere det alt for ofte heller.

Hvis du bare er gjennomsnittlig opptatt av sex og vet like mye som folk flest, er det ikke nødvendigvis det beste for deg å skrive om. Bare for å trekke et eksempel. Det er ikke nødvendigvis at alle og enhver kan skrive om det som statistiskk sett er det folk søker mest på.De tingene jeg vet at jeg kan mest om, viser seg stadig å være de tingene som får best likes, lesere og kommentarer.
Jeg kan en del om asperger syndrom, jeg har gjort meg en god del tanker om det å være seg selv og det å kjøre sin egen stil og jeg har også en styrke innen visse filmsjangere.

Selv om de fleste bloggerne på blogg.no fortsatt er jenter som er opptatt av sminke, klær og det ytre, så betyr ikke det at det er de tingene jeg vil få best ut av å skrive. Jeg kan nesten ingenting om mote og sminke, skulle jeg skrive innlegg om det ville ikke det fenge de som vanligvis lar seg fenge av de emnene, rett og slett fordi det er ikke mine sterke sider.

Man kan ikke skrive om det som er mest populært kun for at det er populært, dersom det ikke er noe man vet noe spesiellt om.
Jeg er garangtert noens oppmerksomhet om jeg blogger om Justin Bieber. Dermed hadde jeg vært garangtert enda fleres oppmerksomhet om jeg hadde kunnet om Justin Bieber, vært interessert i Justin Bieber forså å skrevet om han.
For om jeg kun skriver om han med det lille jeg vet om han, så vil det kun føre til at noen tilfeldige Belibere er innom innlegget og det er det. Hadde jeg derimot hatt et nært forholdt til han, og skrevet om han ville jeg endt opp med et mer seriøst, godt resultat som først og fremst hadde gjort at jeg hadde fått noens oppmerksomhet ved foreksempel en Bieber-overskrift, og dermed hadde den fansen som liker Beliber likt innlegget fordi det var skrevet av noen som skrev et godt innlegg, noe som igjen hadde resultert i at de hadde delt og spredd innlegget videre.

Vil jeg skrive et innlegg som har best sjanse for at det blir delt med flest mulig bør jeg for min del heller skrive om monstere, død, zombier, skrekkfilmer, vampyrer eller andre morbide ting. For en ting er å skrive om noe bare for å skrive noe, og plukke her og der fra forskjellige nettsider og sånn man finner tilfeldig. Noe helt annet er å faktisk vite noe på forhånd, og faktisk lage et innhold man legger mer av sjelen sin i. For det er da man også føler at man virkelig har laget noe man liker, og da er også sjansen for at flere vil like det.

Uansett hvor tynn interesse det er for det du bryr deg om, er det garangtert at du heller vil få mer lesere på å skrive om det, enn om du skriver om noe som på markedet og i statistikken er mer populært, men som DU personlig kan og vet mindre om.

Og mens vi snakker om folks valg av temaer, emner og saker.
Hvorfor ikke samtidlig bevege oss på overskrifter? En ting er å ha et godt innlegg, som er skrevet godt av noen som har skrevet om noe man brenner for. En annen ting er å skrive overskrifter som faktisk ikke er helt ute å kjøre.
Engelsk er utvilsomt et utrolig populært språk, verden over. Det betyr ikke at det beste er å skrive overskrifter på engelsk.
Språk er vanskelig, og dersom man skriver feil på et språk man ikke kan godt nok, blir det bare dumt.

Skal du foreksempel lage et sinnainnlegg om falske venner bør du unngå den engelske overskriften "Untrue friends" eller "False friends", da jeg finner det bedre med "Fake friends". Ja, man kan finne flere ord med noen lunde lik betydning, men ikke alle de like betydningene er like korrekt å skrive.

Er du ustødig på andre språk enn ditt eget. Bruk vettet, skriv på det språket du mestrer. Noe annet vil bare slå tilbake, og du vil mest sannsynlig ikke vinne på å gjøre noe du ikke kan.
Det er også populært for enkelte norske blogger å legge tid ordet "time" i mange av overskriftene.
Du er glad i putene dine, du er trett og skal kanskje lage et innlegg om putene dine...
"Pillow time"!

Eller enda mer spennende. Du er bil interessert, men dårlig i engelsk.
"Car time"... Jeg tror faktisk du på ditt eget språk, som altså er norsk, ville kommet på en litt mer fengende overskrift, dersom du kan så dårlig engelsk at du skriver det engelske ordet for noe du interesserer deg for, samt å legge til ordet "time".

Skriv på det språket du kan best, ikke det språket som er mest populært hvis du faktisk ikke mestrer det godt nok.
Skriv om det du interesserer deg mest for, ikke om det som folk flest interesserer seg for statististisk, da det som sagt vil tape seg for ditt vedkommende med tanke på ditt manglende engasjemang som igjen gir dårligere resultat enn om du hadde brent mer for det!Helt til slutt skal jeg kort innom bilder.
Bilder gjør opplevelsen av et innlegg enda bedre. Men ikke legg til et bilde for å ha et bilde med, dersom du ikke har et bilde du er stolt nok av, eller som ikke har noe med teksten å gjøre. Skal du skrive et innlegg om foreksempel likvidering, så går jeg utifra at du mest sannsynlig ikke har mange egne bilder av nettopp det. Da bør du heller låne et bilde som alerede ligger på nettet, uansett ikke legg ut et bilde av katta di, eller en fotball du tilfeldigvis har tatt bilde av for å ha et bilde. Da er det enten bedre å ikke ha med bilde i hele tatt, eller å rett og slett tyv"låne" noen andres! Men da må du i såfall skrive at du har tatt det fra noen andre, og hvem du har tatt det fra.

Dette burde ikke være så vanskelig, og det er det heller ikke.
Holdt kjeft om det du ikke vet, skriv om det du virkelig kan!
Blogger du i utgangspunktet kun for å få flest lesere og oppmerksomhet uten å ha noen spesielle talenter eller interesser å skrive om, ambefaler jeg deg heller å finne på noe annet, da blogging ikke er noe for deg.

Vi reblogges!1
10.09.2012, 12:35

Tenkte at jeg nå skulle lage et lite innlegg som først og fremst mulig passer mest for de menneskene uten blogg, enn de med. For det finnes jo fortsatt mange mennesker som ikke har kastet seg uti blogguniverset, og som holder seg til å kun lese og titte på andres verk. En ting er at mange er truffet av det faktum at de ikke har tid og sted for å blogge, det er en ting. Men det skjuler seg også en den ildsjeler der ute som kanskje som meg har veldig mye ledig tid, og som godt kunne gitt bloggingen en sjanse.

Jeg tenkte å oppmuntre alle dere ikke-bloggere der ute, med å fortelle litt om mine tilfredstillende gleder og høydepunkter som har kommet opp med denne bloggen.

Først og fremst har jeg via bloggingen skaffet meg et større kontaktnett med venner, og noen av de vil jeg forhåpentligvis få følge livet ut. Blant annet er det takket være blogg.no at jeg fant det mennesket som i dag er blitt min beste venninne. I tillegg til min bestevenninne har jeg også fått en god del andre kontakter som rett og slett har gitt meg en bedre selvfølelse, som jeg har vokst litt mer på og lært av. Altså, blogg.no gir deg nye venner som kan vare livet ut!

Aggresjon er blogg.no også med på å drive ut av deg, kan i alle fall det om du gjør det riktig.
Dersom du har en jævlig dag, eller det er noe som plager deg, få det ut. Dersom det er problemer med enkeltpersoner bør du for din egen skyld prøve å anonymisere de, da folk som skriver om andre fort kan drite ut seg selv. Å få ut aggresjon som andre har skyld i, betyr ikke at du skal håne dem mest mulig på din offentlige blogg-arena, men at du skal skrive om hvorfor du er irrtert, såret, trist eller sint, men ikke nødvendigvis hvem! Igjen, det kommer an på, er du først og fremst en anonymblogger der ikke en gang de på hjemplassen din vet at det er du som skriver bloggen, da er det vel mer greit, men å skrive nedvergende om andre kan uansett straffe seg dersom du bryter norsk lov. Så går utifra at du er moden nok i hodet til å følge den.I tillegg til at blogging kan gi deg nye, gode venner, og at det er en arena til å få ut aggresjon, sinne, depresjon og frustrasjon så er det også for min del en utmerket plass å utvikle mine hobbyer på. Jeg liker innimellom å lage videoer, dikt og skrive historier, når jeg da publiserer mitt arbeide får jeg ALLTID kommentarer. Og noen av de kan også inneholde tips til forbedring!

Og til sist, bloggingen er en utmerket måte å tilfredstille mitt ego på!
Det å se at flere hundre personer daglig leser bloggen min er for mitt vedkommende utrolig hærlig å se. Jeg har jobbet meg opp til dette, og jeg fortjener dere!

Jeg liker å blogge fordi det er gøy, jeg skriver om det som interesserer meg, jeg gjør og skriver akkurat hva jeg vil (innenfor norske lover og regler), og hvis noen ber om det kan jeg virkelig ydyke mang en stakkars sjeler der ute!
Til dere andre medbloggere som har blogg, hva får DERE ut av å blogge?

Vi reblogges!


29.08.2012, 10:42

Venner og følgere er alltid veldig viktig å sette pris på, og ikke minst ta vare på.
I dag har jeg brukt en av de første timene mine på å tegne ei helt fantastisk, veldig ung og veldig, veldig flott jente, som i lang tid har vært en trofast leser på bloggen min. Og i den siste tiden blitt en av mine beste venner!

Så unike personligheter som henne fortjener å få litt ekstra oppmerksomhet og oppmuntring i hverdagen, så derfor har jeg gjort noe jeg ikke har gjort på en stund. Jeg har tatt frem tegneark, og blyanter igjen.Rebecca:
Har nettopp sendt deg en liiiiiten pakke. Med tegningen, følger det et lite brev, noen gamle pokemon-kort fra da jeg samlet (som jeg tror du vil sette mer pris på nå enn jeg gjør), og en liten overaskelse som jeg ikke vil nevne hva er før du finner ut av det selv!

Jeg er utrolig glad for å fått kontakt med deg i løpet av det siste året, og du kan bare glemme at du blir kvitt meg nå som vi først har "blitt kjent". Typisk at også du bor så jævla langt unna, men hvem vet? Kanskje vi møtes en gang? ^^

Til pakken din ankommer posten om noen få dager (forhåpentligvis) så sender jeg en ørliten luftklem til deg her og nå!
Og som jeg skrev i brevet; samme hva som måtte skje, ALDRI slutt å være den du er! Aldri la noen fortelle deg hva som er rett eller galt, hver deg selv, og gi tørr å gi litt faen! <3


16.08.2012, 15:03

Egentlig så er det jeg skal skrive om nå, noe jeg egentlig gir litt blanke i. Det skal nemlig dreie seg om dere andre som leser bloggen min som har blogg selv.

Det er ikke veldig mange blogger jeg gidder å lese sånn fast. De få det følger kan jeg telle på en hånd.
sortgrim.blogg.no (min favoritt for øyeblikket), sarahelenem.blogg.no, kiddys.blogg.no, det er de tre jeg følger med, og en sjelden gang er jeg innom vaniljeogpepper.blogg.no og sprinterella.blogg.no. + at det er noen andre småblogger jeg kommer på å klikke innom sånn 2-3 ganger i måneden.

Enyway, det var ikke hvem jeg følger og ikke følger som skulle være temaet for dette innlegget.
Det er nemlig noen av dere bloggere der ute som må ha en helt psykelig mening om hva som er lett å lese uten at det er irriterende. Tenker ikke på hva dere skriver om, men hva som er BAK bokstavene.

For det er noen, spessielt yngre eller veldig gamle bloggere over 50 som ikke kan bedre.
Og som av en eller annen uforståelig grunn velger å ha bakgrunn der det skal stå noe.
Bakgrunn bak teksten i bloggen, kan gå! For all del, men da bør det ikke være alt for mange farger i den.

Bakgrunnen bør helst være så lys som mulig, og skriften mørk!
Omvendt blir bare slitsomt for øyene igjen. Jeg synes det er slitsom med lyse bokstaver i alle fall.

Sånn. Da var det ute av verden. Dere styrer helt selv. Men dette er bare et råd.
Ikke alle kan være like perfekt og flink som meg på bloggfronten, er ikke det jeg sier, men er lov å se LITT leselig ut, er det ikke?

Vi reblogges!


12.08.2012, 14:57

I løpet av årene har jeg laget en del film. Både på nett og utenom.
Det færreste jeg har laget og redigert ligger faktisk på nettet, da det meste er på en uendelig bunke med dvd og Blu Rays.
Likevel, det har da blitt noe på nettet også.

Tenkte å lage en liten ærlig liste over de 10 mest populære videoene jeg har liggende på Youtube pr dags dato.

10. plass: Barne-Tv for "voksne" - Pedofile (Sett 332 ganger)

9. plass: Sminkevideo (sett 340 ganger)


8. plass: Anonyme seriøse (sett 368 ganger)


7. plass: My secrets (sett 390 ganger)


6. plass: Jesus, Gud, helvete og kristnes ord (sett 490 ganger)


5. plass: Leverpostei-diktet (sett 521 ganger)


4. plass: "Boten Anna"-miming (sett 553 ganger)


3. plass: En varm natt i Oppdal sentrum (sett 747 ganger)


2. plass: Prøv dette hjemme - Spis Lano! (sett 2418 ganger)


1. plass: Intervjuet mitt med Bjarne Brøndbo (sett 6514 ganger)

Av mine totalt 112 videoer så var disse de ti mest sette!

Da gjenstår et spørsmål!
Hvilken av disse er DIN favoritt?

Vi reblogges!0
21.06.2012, 23:06

La meg skyte et spørsmål i luften, hva definerer en god og dårlig kritikk?
Er det egentlig noe stor forskjell på "Veldig bra innlegg, dette likte jeg" og "Dette innlegget er utrolig dårlig."?
Ja, forskjellen ligger i at den ene er positivt ladet, mens den andre er det ikke.

Vet dere hva likhetene er? Begge disse eksemplene sier veldig lite om hva som er dårlig, og hva som er bra.
Man vet at det er noe som er bra i et innlegg, dersom noen skriver at man liker innlegget, men hva nøyaktig er det man liker. Og hva nøyaktig er det man eventuelt måtte forakte eller misslike på den andre enden av spekteret?

Jeg er ingen stor forfatter av kommentarer på andre sine innlegg. Skal ærlig innrømme at jeg ikke er den perfekte kommentar-skriventen, selv. Men en ting er sikkert, har du fått en kommentar fra meg, så har du ikke fått det helt grunnløst.
For jeg orker i alle fall ikke kommentere hvilken som helst blogg, i håp om å kanskje få noe tilbake.

Jeg vil stille deg som leser dette innlegget et spørsmål!
Hvordan forholder du deg til noe når du kommenterer? Hvis du foreksempel kommer over et innlegg du liker, forteller du da hva det er du faktisk liker? Og hvor god er du på å komme med råd dersom det finnes rom for forbedring?

Du kan finne en blogg som du synes er helt forkastelig. En blogg med masse dårlige bilder, dårlig tekst, dårlig design... Hvis du først skulle kommentere da, kommenterer du bare at du synes bloggen er dårlig, eller gir du vedkommende faktisk en sjanse ved å komme med noen råd om hva h*n kunne gjort anderledes?

Da min gode venninne Kirsten var her forrige uke, satt vi oss ned sammen og så på enkelte bilder jeg har tatt før. Kirsten jobber som freelance-modell og kan en del om hva man i alle fall ikke bør gjøre. Alt utifra hva man ønsker å få frem. En ting er klart, skriver du en hverdagsblogg så gjelder egentlig ikke disse reglene. Men dersom du har en blogg som du heller vil skal fungere mer som f.eks et magasin, eller noe annet med et budskap, da er det greit å kunne noen forhåndsregler.

I stede for å hakke på andres bilder, skal jeg nå ta frem et bilde jeg har lagt ut her før, og fortelle litt om hva jeg har "gjort galt":


First of all: På dette bildet (tatt 24. desember 2011) så er det en del bakgrunnstøy. Det vil si, det er mye i bakgrunnen som tar veldig fokus fra bildet! Jeg sikter blant annet til alle bildene i bakgrunnen. En annen ting i bakgrunnen som kanskje ikke så veldig mange tenker over er den ene linja på persiennene, altså den tråen til høyre som går oppover/nedover.

The second one:
Det er fy fy å delvis kutte hodet. På dette bildet har jeg klipt bort en større del av hodet, noe som aldri ville blitt gjort på foreksempel proffesjonelle modellbilder!

En tredje ting... Skriften. Veldig, veldig stor og, veldig fokusstjelende! Tar veldig mye av oppmerksomheten, men for å se det gode i alt: Man får fullstendigkaos!

En fjerde ting: (Dette var det Kirsten som kom med da hun var på besøk).. Hendene mine, jeg var usikker på hvor jeg skulle ha dem da jeg tok dette bildet. Og det er kanskje ikke noe vanlige folk tenker over, men det er noe gjerne proffe folk ser veldig lett. Så kort sagt; Hvordan du poserer har noe å si. Hver eneste plassering av hver minste kroppsdel sier noe om noe!


Det er mye man kan pirke på. Og jeg vil igjen få sagt det; Dersom man kun har en blogg som funker mer som dagbok, så gjelder ikke disse reglene spessielt mye. For i hverdag-bloggverden så trenger bilder virkelig ikke å se alt for nøye planlagt og redigert ut.
Ja, da går jeg utifra at folk har fått med seg det.
Andre ting som kan gjøre at en blogg ikke er god nok for èn er at bloggeren kanskje ikke har tatt seg god nok tid til å se gjennom skrivefeil. Og før noen henretter meg nå; Ja, jeg vet at jeg har en vei å gå når det gjelder å se over det jeg skriver før jeg publiserer ting!

Man bør aldri være redd for å gi noen kritikk, en dårlig kritikk er ikke nødvendigvis en negativ kritikk, men en dårlig kritikk er en kritikk som ikke begrunner HVORFOR det er bra, eller HVORFOR det er dårlig?

"Bloggen din er dritbra, jeg elsker dette innlegget", er ikke veldig konkret, heller ikke "Bloggen din suger, dårligste jeg har sett på lenge!" er også veldig lite konkret!
Vil påpeke at budskapet på dette innlegget ikke har noe med bilder å gjøre nødvendigvis, men hva er en god og en dårlig kommentar helt generelt?

Så igjen; Hvor god er du på å begrunne dine tanker om det du leser og ser når du kommenterer hos noen?

Vi reblogges!
(har enda ikke funnet igjen fotokameraet mitt, så kan bli en del innlegg fremover med enten gamle bilder, eller ingen bilder i hele tatt...)


Les mer i arkivet » Juni 2017 » Mai 2017 » April 2017


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits