hits

20.09.2018, 20:44


Bildet er tatt fra: iselinrenee.blogg.no

Jeg liker kontraster. Jeg har ikke så alt for mye imot femti grå lag heller, men må det ene nødvendigvis utelate det andre? Vel, i en GRÅ, GRÅ verden så kaaanskje.. Men HELDIG-FUCKINGS-VIS så lever vi, tro det eller la være, i en verden fylt med kontraster, farver, motsetninger, pluss, minus, og alt der i mellom. Og godt mulig er det nettopp kontraster jeg først og fremst assosierer med bloggen jeg har tenkt til å tipse dere om nå i kveld. For helt ærlig, da jeg først hadde klikket meg inn på bloggen til den godeste gode Iselin Renee for noe over et år siden, ja så tenkte jeg som jeg hadde tenkt så mange ganger før: "Dette er ikke en blogg jeg kommer til å følge videre!"..

For klikker man seg inn på denne bloggen på helt feil/ riktig tidspunkt så kan førsteinntrykket først og fremst være: Rosa?.. Blomster?.. Sol, fred og kos?.. Og nå er det ikke slik at jeg har noe i mot rosa. Faktisk så er det en av mine totalt fire favoritt farver. Og jeg har ikke noe i mot blomster heller, men når det igjen er sagt så syns jeg personlig at blomster fort kan bli litt kjedelig. Så ja.. Jeg ble raskt antastet av mine egne fordommer, og for meg som er bitte litt allergisk så kom det nok et par ATSJO!!! da jeg akkurat hadde klikket meg innom Iselins blogg-verden første gangen. Men så..


Bildet er tatt fra: iselinrenee.blogg.no

"Hmm.. Denne jenta er kanskje ikke nødvendigvis "BARE" en rosablogger som først og fremst er veldig glad i å blottlegge hagen sin likevel.. Hmm.. Okei, nei, det er definitivt noe mer her enn "BARE" guds frie, farverike natur". Og før jeg skriver noe mer nå så har jeg bare lyst til å nevne helt kort og beskjedent at jeg er SÅ fristet til å kaste inn en rekke seksuelle metaforer her nå, men for å ikke risikere å falle helt ut den skitne, skitne grøfta som det er så alt for vrient å karve seg opp igjen fra, ja så lar jeg det beddet få stå rent og upisset i, for denne gang. Uansett!.. Jeg scroller meg lengre og lengre ned.. Og det er ikke lengre noen tvil. Denne jenta er definitivt IKKE bare en autistisk blomster-fanatiker med et endeløst behov for at alt "må være" så sykt kos og lystig "hele tiden".

For midt i den store, åpne enga med roser, tullipaner (skriveleif med vanilje), gress, og et par andre fin-fine natur-skapninger jeg ikke kan navnet på, ja så "skjuler det" seg en rekke skumle demoner som kan skremme livskiten ut av.. Noen. Kanskje ikke så veldig mange, men jeg tror nok ihvertfall NOEN der ute kan finne et eller annet der inne hvis man bare scroller gjennom de 2-3 første innleggene.. "Ting" som, ja.. Står litt i kontrast med de idylliske blomster-bildene - for å si det sånn. Og ja, det er faktisk vepsen og den besatte marihøna jeg sikter til nå. Og de skumle, skumle biene.


Bildet er tatt fra: iselinrenee.blogg.no

Men sånn helt seriøst: For de av dere som nå måtte bli litt nysgjerrig på å ta en liten titt på beddet til denne farverike, flotte og noe mystiske medskapningen: Sjekk ut bloggen til Iselin, davell? ^^

Stay goregeous!#blogg #bloggere #norskebloggere #anbefalinger #tips #blomster #foto #bilder #iselinrenee #skrekk #film #bøker #lister #vegetarianer #humor #moro #hverdag #rosa #farver #kontraster #bloggtips


02.09.2018, 20:43Det er noe med det at så lenge man faktisk kan, så skal man jo HELST se fremover. Man skal ihvertfall passe på at man ikke gror seg fast i fortiden. For å stadig kunne utvikle seg som homo sapiens, og til slutt ikke ende opp som en særing med fullstendig noia for forandringer og det ukjente, ja så må man rett og slett kunne utfordre seg selv en del nå og da. For det er tross alt ikke innenfor komfortsonen at fremgang og forandringer skjer. Og jeg vet ikke med dere, men jeg føler at selve livet, ja det ligger faktisk UTENFOR den beryktede sonen som så mange der ute helst velger å stå i så lenge som overhode mulig.

Men noen ganger må det selvfølgelig være lov å kose seg med det gamle og kjente, og det er nettopp DET jeg tenker å gjøre for en liten stund akkurat nå idet dette innlegget blir skrevet. For jeg skal være så ærlig å si at jeg igjen står litt fast når det kommer til nye ideer for bloggen atm, samtidig som jeg har jo lyst til å blogge om NOE. Så da tenkte jeg.. Hvorfor ikke lage et innlegg hvor jeg skriver litt om samtlige av de blogg-innleggene jeg personlig er mest stolt av? Og bare for å ha det på det rene: Det dere skal få servert nå er IKKE en topp-liste hvor jeg rangerer fra best til "verst", eller motsatt. For man skal jo helst ikke favorisere barna sine, ihvertfall ikke i det offentlige.

"NAKENHET (og sex) - Det mest naturlige i verden"


Først ut har vi et innlegg som jeg publiserte den 27. februar 2012, et innlegg som kort fortalt handler om det forkakla synet mange dessverre fortsatt har en dag i dag når det kommer til at nakenhet og sex burde forbli en mer privat greie, samtidig som jeg også stilte et par spørsmål om det egentlig er helt "greit" at drap på film stort sett er mindre tabu og mer okey enn, ja.. En kuk.

Frem til dette innlegget hadde jeg lagt ut det ene innlegget etter det andre som godt kan anses som en for herliggjørelse av vold og annen type jævelskap. Det kom noen reaksjoner på disse innleggene nå og da, men de var veldig få og små sammenlignet med reaksjonen jeg skulle få på dette innlegget. Så hva skal jeg si.. Jeg har vel aldri fått en såpass sterk bekreftelse verken før eller etter på at jeg faktisk har helt utrolig rett i noe her i verden. Så til alle dere som hatet på dette innlegget den gang, og kanskje gjør det fremdeles - tusen takk for at hjalp meg med å understreke hvor ufattelig rett jeg faktisk hadde xD

Klikk her for å lese innlegget.

ASPERGER SYNDROM (En form for autisme)


Et annet innlegg jeg er veldig stolt av å ha laget en dag i dag er et av de aller første (om ikke det aller første) innleggene jeg gjorde her inne hvor jeg fortalte så åpent som overhode mulig om mine erfaringer og utfordringer med aspergers syndrom. En diagnose jeg selv ante null og niks om da jeg først fikk den i en alder av ca. 15 år, og som jeg der og da skulle ønske at jeg visste en hel der mer om da jeg plutselig fikk det på papiret.

Så da var det igrunnen bare å sette meg ned, og lage det beste og mest ærlige innlegget jeg følte at jeg kunne skvise ut der og da. Og vel.. Selv om innlegget nok har sine skrivefeil og ikke alt er helt korrekt rent grammatisk, ja så er det altså likevel et av de innleggene jeg er mest stolt av å ha gjort en dag i dag. Og selv nå, 7 år senere, så ser jeg takket være statistikkene på blogg.no at dette fortsatt er et innlegg som folk klikker seg innpå, og forhåpentligvis leser.

Klikk her for å lese innlegget.

"REISEN FRA HELVETE TIL ET ANNET STED"


Gjennom årenes løp har jeg skrevet og gjort en hel del som trygt kan kalles for fiksjon, mest fordi det er nettopp det det er, hehe. Jeg har ALLTID vært glad i å skape historier enten det er i form av film, tegneserier, dikt, noveller, romaner, eller noe helt annet. Og den 11. juli 2011 skrev jeg et av de historiene jeg husker best å ha skrevet noen sinne. Når jeg leste gjennom innlegget igjen nå nettopp oppdaget jeg at det absolutt har sine forbedringspotensiale, ihvertfall når det kommer til det grammatiske, diverse skrivefeil, samt mangelen på komma og punktum her og der.. Men hvis man bare klarer å se forbi disse tingene, ja så syns jeg fremdeles at dette er en ganske god historie.

"Reisen fra helvete til et annet sted" er kort fortalt historien om ei 25 år gammel jente som heter Iselin. Iselin har hatt det ganske så jævlig nokså lenge, og ting har gått så langt at hun nå vurderer å ende sitt eget liv mens hennes to barn sover over hos sine besteforeldre. Hvordan denne historien derimot utvikler seg (og til slutt ender) vil jeg ikke si noe om her og nå da jeg mener at noe av det som virkelig gjør denne historien såpass god er de noe mer overraskende vendingene som dukker opp etterhvert som historien ruller og går.

Klikk her for å lese innlegget.

"GÅ OG DREP DEG SELV!"


Og helt til slutt vil jeg veldig gjerne trekke frem et av de litt nyere innleggene jeg har gjort, som jeg valgte å dedikere til alle de hatske nettrollene der ute som stort sett (men selvfølgelig, det finnes unntak) gjemmer seg bak muligheten til å være anonym. Og gudene skal vite at jeg har begått mye urett selv oppgjennom årene mens jeg har hatt et og annet tastatur i fanget. Og ikke alt jeg har gjort har alltid vært i beste mening. Jeg har også vært en sint, ynkelig og liten "mann" en gang i tiden, som stort sett ikke har giddet å bruke tiden min til annet enn å finne og påpeke feil ved alt som er litt annerledes fra det jeg selv liker og kjenner til.

Men heldigvis så har jeg forandret meg. Jeg har sluttet med å henge ut andre mennesker. Og skulle jeg først kritisere noe(n), ja så forsøker jeg i det minste å holde meg så saklig som overhode mulig, og jeg kritiserer ihvertfall ikke andre anonymt. Og i bunn og grunn så er det nettopp disse u-tingene jeg ville ta et aldri så lite oppgjør med da jeg skrev dette innlegget. For det er nettopp det disse tingene er, og intet mer: En u-ting.

Klikk her for å lese innlegget.

Hvilke(t) innlegg fra denne bloggen liker DU best?#tilbakeblikk #blogg #kontroverser #naken #nakenhet #sex #vold #fortid #fortiden #blogg #asperger #autisme #aspergerssyndrom #depresjon #fiksjon #poesi #troll #trolling #budskap #selvmord #død


01.08.2018, 18:43Det at det tikker inn en melding i inboxen, eller at man ser at det har kommet nye kommentarer på bloggen, er STORT SETT bare hyggelig. Ja, faktisk er det en god stund siden jeg mottok noe særlig i hele tatt nå fra den store "helvetes-skuffen", noen av stedene. Okei, jeg fikk en kommentar her inne for noen dager siden om at jeg er fryyyyyktelig slitsom, men det er en kommentar jeg nesten har glemt. Så som dere skjønner - jeg får ikke så veldig mye hat for tiden. Noe jeg er litt glad for. Samtidig som jeg også kinda savner det litt. For er det noe som virkelig motiverer meg som regel, så er det når folk tar seg tid til å gjøre det klinkende klart at de ikke akkurat har meg som sin store messias. Slikt gir meg blod på tann, og kanskje synd og si, men for meg er hat nærmest en større motivasjonsdriver enn det positive kommentarer og meldinger er.

Og misforstå meg rett. Jeg setter virkelig pris på når folk tar seg til til å skrive hyggelige ting til meg også. Virkelig! Jeg har ikke tall på hvor mange ganger humøret mitt har fått den store viagra-effekten etter at noen kjent eller ukjent har tatt seg bryet å skrive noe hyggelig til meg. Enten det "bare" har vært en melding på fem ord, eller ti tusen. Men det er likevel de "slemme" kommentarene om hvor jævlig patetisk jeg er, hvor jævlig meningsløse de tingene jeg gjør er, hvor jævlig stygg jeg er (også videre) som VIRKELIG gjør at jeg brenner for å skvise ut  enda mer gørr, kaos og ståpikk

Så da har jeg sagt det. Nå kommer vi til den kompliserte delen. For til tross for alt jeg har skrevet nå, så er stadig reaksjonen når jeg ser at jeg har fått en ny melding/ kommentar et sted: "Jeg håper det ikke er noe negativt". Også kan jeg også ta meg selv i å utsette litt å sjekke hva det faktisk er. Og er det noe vennlig noe, så blir jeg stort sett happy tvert. Og er det noe dritt, ja så kan jeg starte med å reagere negativt, spørre meg selv om hva som egentlig er vitsen, bruke litt tid til å irritere meg, produsere noen depressive tanker. Men så.. BAM!! Plutselig har jeg snudd alt på hodet. Og så skal jeg nok en gang bruke det negative til noe positivt. Det har kanskje nok en gang tatt meg litt tid å komme på det.. Men det er faktisk, stort sett, hatet til folk som viiiiirkelig driver meg videre.

Flere hat-junkies der ute??#hat #negativitet #negativ #selvfølelse #motivasjon #inspirasjon #blogging #kommentarer #kjærlighet #samfunn #frykt #fremmedfrykt #asperger #aspergers #aspergerssyndrom


18.07.2018, 07:14Reise

... var da jeg dro til Bergen i november for å henge med Sara i et par dager - saaaavn! <3

Melding

... hvis vi skal fokusere på den siste meldingen JEG har sendt, så var det en halvtrist smiley. Og hvis dere veldig gjerne vil at jeg skal fortelle om den aller siste meldingen jeg har mottatt så må jeg dessverre skuffe dere da jeg ikke vil gå innpå hva som sto i den, eller hvem som sendte den, da det er litt sånn privat.

Kyss 

... det fikk jeg fra eksen min for sånn tre år(?) siden. Eller telles faktisk alle de hundre gangene jeg har kysset og sugd meg selv på armen som et slags forsøk på å hisse meg selv opp under en og annen tukleakt?

Film

... jeg PRØVDE å se "Alladin" i dag tidlig, altså den gamle Disney-tegnefilmen, men gadd ikke se den ferdig sånn der og da fordi: 1. jeg har sett den før. 2. Jeg er ikke så veldig in to Disney-movies enymore, såå.. Da kan jeg kanskje heller si "Fifty Shades Darker" da det var den siste filmen jeg faktisk så ferdig. Jupp.

Innkjøp

... ikke helt sikker, men tror det må være et par postere jeg bestilte fra EMP her om dagen, som alle henger meget fint i stua mi nå! ^^

Måltid

... fire skiver brød med kalverullade, ost og majones. Pluss et eple og en Yoghurt.

Sang

... Alice Cooper - I`m Eighteen.

Crush

... med fare for å virke ørlite materialistisk her nå tror jeg faktisk at jeg må si de plakatene jeg nevnte for dere i ste, sooooom jeg ikke gidder å bruke tid på å ta bilder av forså å redigere og greier og greier akkurat nå (sorry, not sorry).. 

Men link kan dere alltids få!!
Poster 1. Poster 2. Poster 3. Poster 4.

Snack 

... det må nok være den "Sjokskallen" jeg unnet meg i helgen!

Blogg

... det var nok Andrea Sveinsdottir sin, som forøvrig også er grunnen til at jeg nå sitter og "jobber" med dette lille innlegget! ^^

Krangel

... bortsett fra meg selv?.. Meg selv! Jeg finnes i maaaange slags utgaver, okei?

Latterkrampe 

... kan faktisk ikke komme på sist jeg hadde skikkelig latterkrampe. Men sist gang jeg derimot trakk en litt smilebåndet var ihvertfall da jeg så Marthe og Fredrik fra "The FML show" teste ut hvordan det er være lenket fast til hverandre i 24 timer med håndjern

Stay goregeous!#film #blogg #innkjøp #latter #glede #personlig #samfunn #krangel #ego #andreasveinsdottir #paradisehotel #kjæreste #kyss #intimitet #kjærlighet #reise #bestevenn #venner #vennskap


28.06.2018, 00:11Så skjedde omsider det som jeg nærmest bare har gått og ventet på en stund. Jeg har herved blitt kastet ut fra gruppebloggen "Kreative Hobbyer". Og helt ærlig, det var bare et et spørsmål om tid. For det at sjefen for denne gruppen ikke helt har ansett de innleggene jeg har valgt å dele der inne som.. Tja, jeg vet faktisk ikke helt hva som er vedkommendes issues, om det er at h*n ikke anser hobbyene mine som ordentlige hobbyer, eller at det rett og slett "bare" er at h*n ikke anser de som kreative nok, men noe er det. Og om jeg er bitter? Nei, men jeg skal ærlig si at jeg er bitte litt irritert for at jeg ikke bare meldte meg ut av denne gruppen selv..

Ihvertfall: Diktene mine, novellene mine, videoene mine og Instagram Lately-innleggene mine var altså ikke gode nok for denne gruppebloggen, eller rettere sagt admin. Og vel, hvis det er slik det skal være så greit. Ikke alle har et ønske om å inkludere alt og alle til en hver tid, og det forstår jeg jo. Jeg merker bare at jeg er LITT lei av å bli kastet ut, blokkert, ignorert og "oversett" i "alle" bauer og kroker nå, men sånn er det visst bare nå og da. Thats fucking life.

Jeg skulle bare ha likt å visst hva det egentlig er jeg mangler. Liksom: om jeg er hobby-løs, eller om jeg rett og slett ikke eier kreativitet.. xD Skjønner dere? Har nemlig lenge gått rundt og trodd at jeg hadde plenty med begge deler. Men har jo innsett med årene at også jeg kan ta feil iblant.. Så, hmm..

SÅNN! - det var mitt lille ikke bitter i hele tatt-innlegg for denne gang..

Fortsettelse følger?#kreativehobbyer #blogg #blogging #hobbyer #hobby #noveller #youtube #video #instagram #utkastelse #gruppeblogg #drama #kreativitet #diskusjon #samfunn #foto #dikt #bilder #yt


10.06.2018, 16:06

Hei alle sammen! <3 I dette feltet står det noe om at jeg skal skrive sånn ingress hvis jeg vil. Men siden jeg ikke har vokst opp på bondegård og ikke vet så mye om gress og sånn så bare hopper vi rett inn i selveste innlegget. Håper bare ikke blogg.no-mannen (eller dama??) blir sinna på meg nå...Okei.. Jeg vet ikke om folk er klar over det, men fakta er at jeg blogger litt sånn i ny og da. Har ikke holdt på sånn veldig lenge, så har ikke så alt for mange erfaringer i ryggmargen, enda. Men når det er sagt så har jeg likevel så smått begynt å forstå hvor utfordrende det å blogge faktisk kan være, og til tider er. Men før jeg skriver noe mer nå vil jeg bare gjøre det klart at den listen jeg snart skal begynne å skrive ikke nødvendigvis er særlig representativ for andre enn meg selv. <3

Jeg vil ikke at noen skal bli krenket og føle at jeg generaliserer på noe vis, så derfor er det veldig viktig for meg å understreke at de punktene under først og fremst sikkert kanskje bare gjelder meg selv. Beklager så veldig om noen blir lei seg eller noe sånt nå.. Please ikke hat på meg.
*uimotståelig kattefjes*

TING JEG SYNS ER UTFORDRENDE MED Å HA BLOGG

∇ Komme på ideer Δ
En blogg skriver ikke seg selv. Og det er heller ikke sånn at Foto Knutsen, eller Foto Ludvigsen for den saks skyld smeller inn gøyale fotosynteser eller bilderier for deg i ny og ne heller. Og det å komme på nye ideer.. Hva skulle jeg ha fylt bloggen med i går liksom?.. Ja, sånne ting synes ihvertfall jeg kan være noe herk i reiret da, for å si det sånn.

∇ Skrive tittel Δ
Pappa sa en gang til meg at du kan fiske så mye du vil, men du får intet innhold i magen om du ikke legger ut en god nok tittel først. Husker ikke helt hva han sa sånn ordrett egentlig, men det var noe sånt, mener jeg å huske. Uansett.. Tittel. Det er så vanskelig noen ganger det. For det skal liksom være saklig på en måte, men samtidig skal det jo være litt fresht også liksom, om dere skjønner?? For det er mye ungdommer og sånn som leser blogg har jeg skjønt, og ungdommen liker det jo litt fresht?

∇ Ha gode nok bilder Δ
Jeg syns det er sånn skikkelig vanskelig å vite hva jeg skal ta bilder av noen ganger. Sånn SKIKKELIG vanskelig, liksom. For akkurat som tittel og innhold skal jo også bildene og fotosyntesen være liksom litt sånn freshe da. Så noen ganger, når jeg kommer opp med en god ide til noe jeg kan skrive hender det at jeg bare tapper den ned igjen fordi jeg skjønner at jeg aldri kommer til å klare å ta noen kule nok bilder som vil passe til akkurat det innlegget. Og det å stjele bilder fra andre er bare SÅ Fy Fysesen.. Jeg kjenner ei fra Sogn som gjorde det en gang, og for å si det sånn - Vestlandslefsa hennes mugnet opp, og fikk prikker like etterpå - Karma is still a biatch!

∇ Ikke bruk folk som eksempler Δ
Dette er så utrolig viktig. For når man lager en blogg syns jeg det er reelt at man holder seg interessant, og at man skriver om ting som andre kan relatere til, både når det kommer til forholdet man har til seg selv, men også andre!! Og det er HER det begynner å bli så skummelt. For ihvertfall så syns jeg at det er så utrolig hard to get liksom å skrive om ting som kanskje spesielt gjør meg litt oppgitt, UTEN at må gå inn på noe veldig spesifikke eksempler med spesifikke personer. Så da er det som oftest bare best å la være. Jeg vil ihvertfall aldri henge ut noen på noen som helst måte. ALDRI!!

∇ Ikke skriv for lange innlegg Δ
Man må rett og slett ta litt hensyn til at folk ikke bare kan sitte og lese inne på bloggen din hele dagen. Og hvis du attpå til har et lite ønske om å få tildelt litt klapp og klem i hyggestund-feltet er det veldig viktig at du ikke skriver for langt, eller for mye. Med mindre du vil at bestemoren din skal være den eneste som leser det du skriver da. For gamle folk har tid til å lese blogg. Men siden det ikke er så mange igjen av dem, er det viktig å tenke litt på de unge også som det teoretisk sett er mest av.Helt, helt til slutt vil jeg bare fortelle dere at jeg akkurat har begynt med Youtube. Jeg har laget en kanal som jeg har kalt for Storliboy, og jeg hadde blitt kjempeglad om så mange som mulig hadde hatt lyst til å komme å besøke meg der inne også. Og kanskje også trykke på denne derre røde knappen hvor det står Adoptere eller noe på. Ja, dere skjønner hva jeg mener når dere ser den.

<3 Fred og kjærlighet! <3#blogg #blogging #overskrift #sosialemedier #tittel #clickbait #humor #samfunn #hobby #youtube #bloggere #bilder #foto #sosialemedia #ideer #brainstorming #tanker #meninger #topplisten #yolo


18.03.2018, 08:39Okei, nei, bare for å gjøre det kruttklart med en eneste gang - dette er IKKE nok et innlegg hvor jeg har gått lei, forså å begynt å vurdere å legge opp. Ei heller et 1.april-innlegg som har blitt publisert litt for tidlig. Jeg har INGEN tanker om å slutte å blogge for øyeblikket. Jeg trives virkelig (stort sett) med det jeg holder på med nå. Selvfølgelig - noen dager er morsommere enn andre, men akkurat DET er akkurat slik det skal være, har jeg hørt..

Men når DET igjen er sagt. Hvor lenge kommer jeg egentlig til å fortsette her inne? Jeg antar at det er nærmest umulig å svare helt skråsikkert på. For plutselig en dag har blogg.no gått konkurs f.eks, eller det har skjedd et eller annet krisj-krasj på helsefronten som gjør at jeg bare ikke er i stand til å holde kuk lengre. Hva vet jeg? Jeg vet ikke. Potensielt sett kan igrunn hva som helst skje. Og forhåpentligvis er det nettopp hva som helst som faktisk skjer også.

Men.. Hvis vi nå legger til side de aller mest ekstreme "tenk hvis"-tankene så tror jeg faktisk at denne bloggen ihvertfall har tre år igjen før jeg ENTEN bestemmer meg for å bytte plattform, starte en ny blogg.no-blogg, ELLER at jeg faktisk slutter å blogge fullstendig. Jeg ser ihvertfall ikke for meg at noen av disse tre tingene skjer dette året, og ikke neste år heller egentlig.Og helt ærlig tror jeg kanskje jeg fremdeles er sånn noen lunde aktiv om fem år også. Og hvis jeg ikke er det så TROR jeg det isåfall helst vil skyldes at jeg er død, ELLER at verden ikke har internett lengre. Men igjen, hvem vet? Heldigvis ikke jeg, for tenk så kjedelig depressivt det ville vært å visst om alle disse små og store duppledittene på forhånd.

Hvor lenge tror DU denne bloggen har igjen?
Har DU noen tanker om å slutte å blogge?#blogg #blogging #motivasjon #inspirasjon #fremtid #fremtiden #sykdom #død #konkurs #økonomi #penger #glede #tanker #samfunn #døden #katastrofe #katastrofetanker #usikkerhet #internett


16.02.2018, 12:57- Du skal ha skrevet en MEGET god kommentar for at jeg ikke skal la meg irritere over at du på et eller annet punkt bestemmer deg for å skyte inn "ta en tur innom min blogg"?.. Jeg skjønner greia, jeg ønsker også at flest mulig skal ta turen innom den fantastiske bloggen min, og enda mer at folk faktisk legger igjen noe etter seg. Men når det først er sagt så holder jeg meg for god til å smiske og tigge i ANDRE BLOGGERES KOMMENTARFELT!... Bare et ørlite hint om at du ønsker at jeg skal "gjengjelde" din kommentar er fort nok til at jeg på trass bestemmer meg for å svarteliste nettopp DIN BLOGG.

For liksom: La oss si at du er ansatt på Rema 1000 - ville du da ha gått inn på Coop og spurt om folk ville være så snill og handlet der i stede? Mest sannsynlig ikke. Det er tross alt noe som heter folkeskikk og sosiale antenner. #sorrynotsorry

- Jeg setter STORT SETT pris på at folk kommer med tips til en eller annen tv-serie, film, eller et spill de tror jeg vil like. Det jeg derimot IKKE liker så godt er når folk bestemmer seg for å poste tipsene sine på helt randome steder, under innlegg som ikke egentlig har noe som helst med hva-det-enn-måtte-være-du-vil-jeg-skal-sjekke-ut å gjøre.. Så om du på død og liv vil ha meg til å sjekke ut noe - send meg en privat melding på Facebook.- Folk har tydeligvis et behov for å hate. Hvis det er noe man virkelig ikke liker, ja så skal helst hele verden få vite om det.. Og her inne på bloggen min er det STORT SETT "greit", ja til og med om du er en feig, ussel drittunge som velger å holde deg anonym. STORT SETT velger jeg faktisk å godkjenne kommentarer hvor det er ganske åpenbart at vedkommende bak sliter med et såkalt tunnelsyn, et ubeskrivelig sterkt hat, eller rett og slett bare er full av dritt. Og noen ganger kan jeg også finne på å dedikere et eget innlegg til disse kommentarene, med screenshoots og hele pakka, så disse idiotene selv kan få føle på hvordan det er å få dritt slengt mot seg. Ja her er altså drittslenging STORT SETT nokså fritt frem.

Stay goregeous!#kommentarer #blogg #blogging #tigging #folkeskikk #drittslenging #hat #reklame #proklamering #sosialeantenner #samfunn #mobbing #respekt #tannfortann #konsekvens #konsekvent #folk


09.02.2018, 15:44

Det å få den til å reise seg er ikke alltid bare-bare. Er du blant de yngste bukkene som fremdeles har blodet bruse, så er det som oftest nokså lett. Men er du som meg - sånn passe gammel - ja så skal du ha bra flaks om du er i stand til å fylle den bare sånn halvveis. Den slags krever fokus, og en gedigen dose motivasjon.

Og har du først fått den opp, ja så skal det ikke så mye til før den plutselig dabber av igjen og rett og slett blir ganske slapp. Og da er det bare de færreste som vil ha noe med den å gjøre, og trykke den til seg. Du skal være temmelig bra velstyrt i livet for å klare å fylle den med et spenst lenge nok av gangen. Det er slettes ikke så lett som en del vil ha det til.Akk nei - det å holde bloggen oppe er slettes ingen spøk.

Del GJERNE om du syns jeg fortjener en oppreisning!#blogg #blogging #hobby #likes #lesere #statistikk #penis #metafor #humor #innhold #sex #joke #orgasme #populær #opptur #nedtur #slapp #viagraeffekten #stivelse #mål #bloggtoppen #lista


29.09.2017, 20:42

Hallo-hallo, hvordan svir det? Jeg håper det svir rettelig så godt, og at det fortsetter å gjøre det ut helga. Det hadde nemlig gjort meg svært lykkelig. Vel, her sitter jeg altså og skriver til dere - igjen. Så hva er det som er så viktig at jeg nok en gang føler for å ofre litt tid på dere? Jo, det har seg nå sånn at det nok en gang har blitt gjort et par endringer her inne på bloggen.For et par dager siden kunne jeg gjøre dere oppmerksom på at bloggen blant annet har blitt oppdatert med en splitter ny header, og i kveld skriver jeg først og fremst for å varsle ifra om at noen av kategoriene her inne akkurat har gått gjennom et par navneendringer. Stort sett så har jeg bare tatt og forkortet eller forenklet et par titler, og akkurat disse endringene ser jeg lite vits i å gå inn i detaljer på. Men det er dog TO endringer jeg syns det kan være greit å skrive bittelitt om.

Den første forandringen jeg har tenkt å fortelle dere om nå er at kategorien som før het "Selvskrevne historier" nå heter for "Historiske underverker". Har en stund gått og følt at "Selvskrevne historier" egentlig høres litt platt og kjedelig ut, og noen vil nok si at "Historiske underverker" kanskje gjør det også, og at det kanskje til og med høres litt villedende ut, men jeg personlig syns ihvertfall at det er et hakket morsommere og mer kreativt navn.

Og den andre forandringen jeg tenkte kunne være okey å gjøre dere obs på er at bloggens dypeste, mørkeste og kjøligste rom nå har skiftet navn fra "I kjelleren" til "Et underliv". Og greia her er at "I kjelleren" i bunn og grunn er et ganske lite kreativt og slettes ikke noe originalt navn på en deppe-kategori, og dessuten ikke like typisk "meg". Så DERFOR har jeg nå valgt å døpe om denne kategoriens navn ved å gi den et tittel som etter min mening er et hakke morsommere "ordspill".Nå kunne jeg alltids avsluttet dette innlegget med å gå totalt aspergers forså å fortelle dere i hver minste, bidige detalj hvordan jeg har tenkt når jeg kom frem til denne siste navne-endringen, hva navnet egentlig betyr og så videre, men jeg satser på at de fleste av dere er smartere enn som så, slik at det ikke egentlig er nevneverdig nødvendig. Håper og tror dere ser humoren bak det, og hvis ikke.. Ja, så gjør dere ikke det da.. - Enyway, ha en svien helg alle sammen!

Noen tanker om disse forandringene?#blogg #blogging #titler #navn #betydning #humor #ordspill #forandringer #design #antirosablogg #bokstaveligtalt #mørke #depresjon #deprimert #endringer #forandringfryder #emneknagg


21.09.2017, 09:24Riktig så god morna alle sammen. Har dere sovet riktig så godt? Eller, noen av dere har kanskje kunnet prioritere søvnen helt enda av en eller annen årsak? Hva vet vel jeg? Oh, jeg vet et par ting faktisk. Jeg kan jo blant annet starte med å nevne at jeg foreksempel vet at DENNE BLOGGEN er gjennom en viss forandringsprosess akkurat NÅ, som samtlige av dere kanskje har merket allerede hvis dere har tittet innom litt det siste døgnet, fra noe annet enn en simpel, men helt sikkert superduperfancy mobil. Jepp!! - denne bloggen har bare for å nevne noe her nå akkurat fått en helt ny header, er den ikke stilig?? BTW: Jeg vet hvor dere fuckings nesebor!!

Ooog for dere som utrolig nok har latt vannet irritere seg opp og ut av hudormene deres med tanke på høyreklikk-sperren jeg har hatt i ganske mange år nå - den er nå tilintetgjort en gang for alle, alle ganger for en. Opprinnelig ville jeg ha den sprutet inn i bloggens indre kjede for å hindre dere i å kopiere smått og større uten å ha fått min tillatelse først. Men jeg har i nyere tid innsett av for de av dere som virkelig vil leke herme-katt, ja så er det ikke så mye som skal til for at dere faktisk skal klare å få til det uansett. Sååå med det i mente har jeg nå innsett at den funksjonen først og fremst nok bare var mest irriterende, så ja, den hadde til slutt ikke livets rett, og nå er den død som en laks uten nevneverdig med flaks. Man skal visst høre mye før Øra faller.

Ellers kan jeg også nevne at alle knappene som engang var å se rett under headeren nå har forflyttet seg LITT lengre ned, rett under profilbildet og profilbeskrivelsen, sånn til høyre for innleggene. Vel, i hvertfall hvis dere nå befinner dere på selve forsiden av bloggen og ikke er inne sånn direkte på dette innlegget dere leser akkurat nå. Eller hva vet jeg, kanskje du leser dette innlegget bittelitt lengre ut i fremtiden enn jeg nå antar, og at faktum er at alt nå når du sitter og leser er på plass. Hmm, jeg innser plutselig den faktiske kleinheten med å faktisk skrive og publisere akkurat dette innlegget, sånn akkurat nå.

Uansett! - når dette kjempespennende innlegget en gang ble skrevet og publisert som fersk hvetebrød var denne bloggen enda i en slags "modningsfase" hvor et og annet hadde bestemt seg for å oppdateres litt igjen. Men med litt pipete undertoner, uønskede hår på uønskede steder og fader Jakobs apekatt så innså innlegget at det ikke egentlig burde komme riktig enda, men i likhet med de fleste andre klarte det ikke å styre seg, og endte rett og slett med å komme litt for tidlig. Men eh, ja, hva synes dere om den nye headeren folkens? #jegvetfremdeleshvordereholdertil

Gammel header:


Ny header:


Håper at dere liker de forandringene som er gjort akkurat når DETTE innlegget ble skvist ut som et ferskt hvetebrød, og jeg håper og tror også dere vil like de forandringene som har kommet litt i etterkant av hevelsens hvile. Mye rare metaforer nå, men NOE må jeg da fôre dere med, meta eller eller ikke meta. Hmmmmmmm.

Og til sist, men definitivt ikke trist, og igjen - tusen trillioner takk til verdens kuleste, råeste og flinkeste Albertine som nok en gang har sagt seg villig til å hjelpe! ^^

Stay goregeous!#blogg #blogging #forandringer #hobby #oppussing #data #internett #header #bilder #dukke #horror #skrekk #marilynmanson #random #koding #design #aylarvonkuklinski #fluffy #ego #fremtiden


10.08.2017, 07:53Ja, her sitter jeg altså da. En del av meg har litt lyst til å skrive noe til bloggen igjen, en annen del av meg, ikke så mye. Jeg ser gjennom notatene mine, joda jeg har gjort meg opp noen ideer det siste året til ting jeg alltids KAN skrive om hvis jeg bare gidder. Og vips var vi tilbake til det som går på lyst igjen. For jeg vil veldig gjerne produsere noe helt utrolig bra for dere. Noe jeg kan se tilbake på i etterkant, gang på gang, og fremdeles være stolt av minst 5 år senere.

Men vet dere hva "problemet" med slike innlegg som ofte er? De tar gjerne så forbaska lang tid å lage. Vel, ikke for det. Jeg har klart å lage forbaska god kvalitet utav kvantitet noen ganger også. Det finnes alltid unntak, men de er som oftest ikke i flertall. Kanskje er det heller best å legge bloggen litt på is i noen dager, inntil lysten har kommet mer tilbake mener jeg. For akkurat nå, i skrivende stund blogger jeg vel egentlig mest for bloggingens skyld. Men det er vel okey det også, sånn en gang i blant?

Flere som mangler motivasjon for tiden?#blogg #motivasjon #kvalitet #kvantitet #blogging #ideer #produksjon #hobby #jobb #forfatter #planlegging #spontanitet #impuls #tilfeldig #inspirasjon #ego #tanker #tankeboks #unntak #livet


27.07.2017, 18:51Jeg har tenkt litt på en ting. Eller, jeg har som vanlig tenkt en del på en hel del masse, men for å ikke sprenge de søte små hodene deres i fillebiter så skal jeg nok en gang gjøre så godt jeg kan i å ikke overføre alt for mye av det spetakkelet som befinner seg i hodet mitt her inne til et og samme innlegg. Jeg mener, det er vel litt begrenset hvor mange vaskekjerringer det finnes der ute?

Hvis du nå er innom denne bloggen for aller første gang - Hyggelig, velkommen til min verden!! Nå er saken en gang den at dette innlegget ikke er helt beregnet på deg, ENDA. Men hvis du bare lukker bloggen en liten stund også kommer tilbake igjen litt senere, ja DA skal du nok se at dette innlegget plutselig er blitt hakket mer relevant for deg også. Men til da - fortsett å scroll, rock`n roll!

For det jeg nå lurer på er nok heller noe dere som har vært innom denne bloggen MINST to ganger i løpet av livet, og hvor i hvertfall et av de siste besøkene har vært gjort mer eller mindre bevisst faktisk kan svare på: HVA er årsaken til at dere har kommet tilbake? HVA er det med denne bloggen som gjør at det "bare" ikke var nok den ene gangen?Og hvis dere har sånn noen lunde peiling: Hvor lenge har dere visst om bloggen min nå, og hvor ofte er dere innom og "besøker" den? Og uansett hvor mange ganger dere altså er innom, og samme hva årsaken til at dere har kommet tilbake har vært: Tusen, trillioner takk!!

- uten dere så hadde Fullstendigkaos bare vært Kaos <3
#blogg #besøk #visitt #statistikk #blogging #hobby #jobb #spørsmål #spørreundersøkelse #gjengangere #comeback #gjenganger #kaos #fullstendigkaos #oppvask #feedback #nysgjerrighet


18.07.2017, 07:11


© Bildet tilhører due.blogg.no.

Alder er bare et tall, sies det. Man er ikke eldre enn man føler seg som selv, sies det. Og desto høyere tallet er desto yngre blir man, er det kanskje også noen som sier? Vel, jeg vet ihvertfall om et par stykker som er et levende bevis på, om kanskje ikke den aller siste påstanden så i alle fall at de to første stemmer på en såkalt prikk. En av dem er den sprudlende trebarnsmoren Mariell som absolutt ikke er noen gammel kjerring selv om hun nå har passert 30. Hmm, jeg tror også hun såvidt det er har passert 35. Hmm.. Nææh, det kan ikke være mulig. Bare ta og stryk den siste der.

Enyway! - på bloggen til Mariell, eller DUE som jeg er mest vandt til å kalle henne finner man litt av hvert. Kort fortalt er due.blogg.no som et meget godt alternativ til Bon Bons Hurlumhej Mix. For her finner man alt fra gøyale innlegg med frekke og morsomme overskrifter, sånne passe dagligdagse innlegg om såpass dagligdagse ting, interessante tekster om interessante temaer som ABSOLUTT kan by på en og annen debatt i kommentarfeltene, men også en gang i blant noe mer triste og alvorlige innlegg, for gudene skal vite at ikke alt bare har vært en morsom lek for Mariell oppgjennom årene heller..


© Bildet tilhører due.blogg.no.

Men STORT SETT er det altså bare en sann fryd å lese denne bloggen. For selv om det er et og annet salt hardt og surt lakrisdrops der innimellom så er det likevel for det aller meste myke, fargerike og morsomme skum og geléfigurer som tar opp den aller største plassen der inne. Så er du som meg av den typen som er aller mest glad i skum og gelé, og ikke fullt så glad i sur og bitter lakris, ja så er altså denne vakre duen absolutt ikke så dum å besøke.


© Bildet tilhører due.blogg.no.

Ellers kan jeg nå kanskje avslutte med å nevne at denne "duen" også er en veldig trivelig og morsom dame å SKRIVE MED. For der mange gjerne "feiler litt" med å svare og skrive tilbake når man får inn kommentarer så kan man så og si ALLTID stole på at Mariell IKKE svikter her. Kommenterer du inne hos Mariell, ja så kan jeg nesten garantere deg at du får svar, og det er også meget sannsynlig at du får en hyggelig kommentar tilbake på din egen blogg også, om du har en da. Så sånn sett kan man kinda også kalle Mariell for en... Brevdue?

Enyway, ta og legg fra dere alt annet som har oppholdt tiden deres til nå, og unn dere et aldri så lite besøk innom due.blogg.no, i dag! :-D

Stay goregeous!#blogg #bloggere #hverdag #lek #moro #humor #overskrifter #tips #råd #anbefaling #alvor #livet #barn #barnlig #bonbon #snop #due #fugl #brevdue #kommentar #trønder #solbriller #basseng


17.07.2017, 09:07


© Bildet tilhører Cathrine Angelica Straumann.

Er det noe jeg virkelig liker så er det ærlige mennesker. Og er det noen jeg virkelig ser opp til så er det folk som faktisk våger å være åpen om ting, folk som tør å åpne opp skapene sine, og vise frem et og annet skjelett de kanskje har kviet seg for å vise en stund. Folk som kanskje er litt engstelige for hva andre folk vil si og tenke akkurat der og da, men som på et eller annet tidspunkt har bestemt seg for å komme ut, og stå frem med sin historie allikevel. En av de som ganske nylig har valgt å være ganske åpen om i hvertfall noen av sine skjeletter er den nydelige bloggeren Cathrine Angelica som for bare noen knappe uker siden skrev et litt fint, men også et litt trist innlegg om noe som har preget henne i ganske mange år nå.

For er man først inne og bare titter litt på bloggen til Cathrine kan den først virke som en ganske alminnelig blogg. Og jeg tror nok også at mange i løpet av det første besøket kan tenke at her vi med å gjøre en livsglad jente som mer eller mindre lever det perfekte, bekymringsfrie liv. Og selv om jeg ihvertfall tror at denne nydelige jenta har et ganske allright og bra liv i dag, så har det altså ikke vært like "rosenrødt" bestandig. For det som ihvertfall overrasket meg litt her om dagen var da jeg kom over et innlegg hun hadde delt den 29. juni i år - hvor hun hadde valgt å stå frem som tidligere narkoman.


© Bildet tilhører Cathrine Angelica Straumann.

Og bare så det er sagt. Hvis dere ikke har lest dette innlegget enda, så er det noe jeg virkelig vil anbefale å gjøre. Det er ikke et innlegg som går så alt for mye inn i detaljer når det kommer til selve rusen, men i stede så får man et lite og interessant innblikk i forskjellige tanker og følelser Cathrine har slitt med, når det blant annet kommer til egen selvfølelse og selvbilde. Et innlegg om det å føle at man ikke helt passer inn, et innlegg om det å føle utenfor i samfunnet. Blant annet. Innlegget har hun kalt for "Min gråtende tale" og kan leses her!

Når jeg først kom over dette innlegget ble jeg ikke akkurat sjokkert, for jeg vet at det er veldig mange som sliter eller har slitt med ganske alvorlige rusproblemer, tanker om seg selv også videre. Men jeg må si at jeg ble litt tatt på sengen likevel, for inntil jeg kom over dette innlegget hadde jeg kort fortalt ikke begynt å se for meg enda at en så vakker og blid jente som Cathrine en gang har hatt det så vanskelig og tøft i livet, og fremdeles sliter litt en dag i dag når det blant annet kommer til diverse bekymringer og sånn knyttet til det og det. Som jeg har skrevet før, fordommer fordummer.


© Bildet tilhører Cathrine Angelica Straumann.

Alt i alt syns jeg at bloggen hennes generelt er god lesning, med en grei variasjon når det kommer til innhold og tema. Jenta er god til å skrive, hun er flink til å ordlegge seg, og hun er ikke minst utrolig, utrolig tøff som blant annet har stått frem med en av sine mørkeste hemmeligheter, og jeg tror ikke akkurat jeg lyver nå når jeg sier at hun er en enorm inspirasjon for flere enn "bare" meg der ute. Cathrine virker kort fortalt som ei knalljente med et vanvittig beundringsverdig mot, bein i nesa, en vakker forkjærlighet for andre medmennesker og en ståpå-vilje som nesten er litt smittsom. Tusen takk Cathrine for at du er du, du er med på å gjøre verden til et bedre og ærligere sted å være <3

Så hva venter dere på? Ta og klikk dere innom cathrine90blogg.blogg.no nå! :-)

Stay goregeous!#blogg #bloggere #hverdag #inspirasjon #psykiskhelse #tanker #helse #selvinnsikt #selvbilde #normer #rus #narkotika #narkoman #narkomani #selvfølelse #tips #anbefaling #styrke #mentalstyrke


17.07.2017, 06:46God morgen alle sammen, god morgen indeed!

Tidligere i vår våknet jeg opp til et syn som umiddelbart gjorde meg veldig glad - jeg hadde kommet meg opp på topplisten og kunne vise til en tilfredsstillende 149. plass. Litt senere skulle jeg også oppleve å komme på 103. plass (eller noe i den dur), men siden jeg akkurat hadde laget et innlegg om meg og topplista da så lot jeg være å fortelle dere om akkurat det, DEN GANGEN.

Men nå på denne fantastiske mandagsmorgenen syns jeg det skal være greit å vise at jeg er litt stolt igjen, for etter at jeg hadde helt utrolige 2379 lesere innom bloggen min i går, hvor 2242 av de skal være norske så har jeg nå klart å kapre 38-plassen på topplisten i dag, mens jeg samtidig ligger på 15. plass på bloggtoppen, og på 1. plass på plusslisten. 

Så nå kan jeg trygt si at jeg har klart å holde det "løftet" jeg ga til Rune for et par uker siden om at jeg ihvertfall skal plassere hundre-plassen på den rosa lista i løpet av høsten en gang.. xDHelt avslutningsvis vil jeg bare få benytte anledningen til å si TUSEN TAKK til alle som har støttet bloggen min den siste tiden. Ikke "bare" dere som først og fremst var innom en snartur i går etter at jeg hadde publisert det ene minne-innlegget om Hotel Cæsar-Storm, men også dere andre som har fulgt meg mer generelt i det siste.

Dere er rett og slett fantastiske. Jeg er utrolig takknemlig for hver eneste en av dere enten dere bare er innom en gang i blant, eller om dere er av de som er innom så og si fast. Tusen, tusen takk alle sammen for at dere alle på hver deres måte er med på å støtte meg og det jeg driver på med. Dere er awesome!!

Stay goregeous!#topplista #blogglisten #plusslisten #blogging #statistikk #blogg #glede #opptur #besøk #støtte #backing #hotelcæsar #stormlilandankerhansen #positivitet #lesere #kommentarer #lykke


11.07.2017, 07:45


© Bildet tilhører Signe Berly Fatland.

Noen er ganske god i bowling, mens andre er veldig kreative når det kommer til maling av stoler. Vi kan ikke alle være verdensmestre i alt alltid, og det er kanskje like greit for tenk så kjedelig det ville ha vært da? Noen som derimot IKKE er nevneverdig kjedelig er den sprudlende gladjenta Signe Berly Fatland bak bloggen signeberly.blogg.no. For ja okei, selv om bloggen i seg selv kan virke noe steril, anonym og enkel ved aller første øyekast så tar det ihvertfall ikke lang tid før man innser at bloggeren bak bloggen ikke akkurat er det. Ihvertfall ikke anonym og steril. Ehm.. Okei, greit, dette er kanskje den kleineste innledningen jeg har skrevet på en stund... VIDERE!!

Hmm.. Når jeg nå tenker meg om tror jeg kanskje at jeg ikke kommer til å bli myrdet nå likevel, selv etter å ha publisert dette innlegget uten å ha forandret noe særlig på den teksten dere nå mest sannsynlig allerede har lest. For det kan være at jeg tar feil, men på meg virker Signe som ei jente med en god dose selvironi og ikke minst masse god humor. For selv om bloggen hennes stort sett tar for seg nokså hverdagslige ting så er det likevel innlegg som er gøy å lese, mye på grunn av hvordan hun velger å ordlegge seg. Signe er rett og slett veldig flink til å skrive, rett og slett en ordkunstner, og hun gjør det med en større dose humor. Det står det faktisk en del respekt av.


© Bildet tilhører Signe Berly Fatland.

Nå er jeg som kjent ikke akkurat noe tilhenger av fest og sånn, men HVIS jeg hadde vært det og jeg måtte velge mellom et hvis antall bloggere jeg aldri har møtt før til ha med med på festingen, så tror jeg rett og slett at Signe ville vært blant de aller første jeg hadde invitert. For en ting er at hun faktisk er ganske gøyal og at hun har en del selvironi, men hun virker også som jeg forsåvidt nevnte så vidt litt lengre over i sted som en veldig energisk og munter jente. Selvfølgelig, noen regnværsdager finnes det også i Signe sitt liv, og et lynnedslag eller fire kan nok også forekomme. Men stort sett så tror jeg at Signe generelt er en sann fryd å være i nærheten av. Det er ihvertfall det inntrykket jeg får av å lese bloggen hennes.Så.. Selv om Signe kanskje ikke akkurat er verdensmester i bowling (enda), så syns ihvertfall jeg at hun fortjener minst et par gullmedaljer, samt en diplom for å rett og slett tørre å gi litt faen, for å være ei som vet å muntre opp de rundt seg selv om hun kanskje ikke har den beste dagen selv der og da, og for å være ei som ikke tar seg selv og sitt så alt for høytidelig. Og sist, men ikke minst all heder og ære for å skrive så godt og så underholdende som hun jo gjør - Det er nemlig takket være så flotte medmennesker som Signe som gjør blogg.no til et fargerikt og GØY sted å være!

Så, da er det vel egentlig ikke noen grunn til å vente lengre - Ta og klikk dere innom signeberly.blogg.no nå! KONGEN BEFALER! :-D

Stay goregeous!#blogg #blogger #tips #råd #humor #hverdag #bloggere #signeberly #selvhøytidelig #ironi #gøy #forbilde #tanker #anbefaling #fargerik #gledesspreder #bowling #kunstner #maler #skjønnhet


10.07.2017, 07:15


© Bildet tilhører Marthe Sofie.

Når verden til tider kan virke så ubeskrivelig hard, tøff, urettferdig og generelt utrolig kjip at det nesten ikke er til å holde ut er det godt å tenke på at det også finnes en rekke myke kontraster til alt det vonde som av og til måtte dukke opp. Noe godt, noe varmt, noe klokt og noe flott. Og ikke minst noe som virker trygt. Jeg er som kjent ikke den aller største tilhengeren av rosabloggere, MEN det finnes likevel noen få som jeg er innom en gang i blant likevel, og som jeg liker å lese. Og blant disse finner vi blant annet den tvers gjennom nydelige, kloke, modige og omtenksomme Marthe Sofie som opprinnelig er fra Jevnaker, men som de fire siste årene helst har vært å finne på Toten.

Og Marthe er ei jente som ihvertfall på meg virker som hun absolutt bare vil det aller, aller beste for alt og alle omkring seg, og DET er virkelig noe som gjenspeiler seg i bloggen hennes også. For var det noe jeg virkelig merket veldig tidlig når jeg tittet innom denne flinke bloggeren og dette fantastiske medmennesket den første gangen så var det hvor mye kjærlighet og varme som er å finne der inne. Både når det kommer til andre mennesker, men også for dyr. For Marthe har blant annet en utrolig søt og nydelig hund som heter Ayla som også er Marthes bestevenn, og i tillegg er hun også det man kan kalle for ei hestejente, bare for å nevne noe.


© Bildet tilhører Marthe Sofie.

Når man først akkurat har klikket seg inn hos denne bloggeren kan nok bloggen for noen virke litt overfladisk, og "i overkant" "rosa". Men tar man seg derimot litt tid forså å sette seg noe mer inn i den så tar det ikke alt for lenge før disse feilaktige fordommene stuper mot bakken forså å bare blir å fordufte helt. For selv om det nok ved første øyekast kan virke som om Marthe lever det perfekte og bekymringsfrie liv så skal det ikke alt for mye lesing til før man finner ut at det er slettes ingen selvfølge at Marthe ihvertfall stort sett smiler slik som hun gjør i dag.

For for bare noen få år siden opplevde Marthe å få sin egen storesøster revet bort så alt for, alt for tidlig etter en tragisk rideulykke. En tragedie jeg personlig ikke helt klarer å sette meg inn i hvordan har den må ha føltes for Marthe, men som jeg likevel vil våge å påstå sier en hel del om hvor ufattelig tøff og ikke minst STERK denne jenta faktisk er som etter hvordan jeg oppfatter det SELVFØLGELIG fortsatt kjenner på savnet etter storesøsteren sin en dag i dag, men som likevel IKKE har latt denne tragedien få knekke henne fullstendig. Verken når det kommer til helheten hennes som person, men også når det kommer til ønsket om å kunne begynne å ri igjen selv.


© Bildet tilhører Marthe Sofie.

Kort fortalt så er Marthe Sofie en ufattelig sterk overlever. Ei jente med et hjerte av gull som hun en dag i dag vet å holde varmt, samtidig som hun også vet å holde hodet kaldt. En blogger jeg skulle ønske at jeg kjente i det virkelige liv, et godt og ærlig forbilde for veldig, veldig mange, og generelt et fantastisk medmenneske på så og si alle måter. En "rosablogg" som selv JEG ønsker og nå også ANBEFALER dere å ta turen innom og besøke. En "rosablogg" som ikke "bare" er koselig å besøke og som er godt skrevet, men en "rosablogg" som OGSÅ virker veldig ærlig, og som minner oss på å ta vare på og bry oss om de tingene som virkelig betyr noe her i verden. Med andre ord, en "rosablogg" med verdi.

Så kjære alle sammen - ta dere en tur innom maarthesofie.blogg.no nå med en eneste gang, for det er virkelig verdt besøket! <3

Stay goregeous!#kjærlighet #ærlighet #verdier #hverdag #rosablogg #dyr #hund #hest #blogger #anbefaling #tips #styrke #vilje #toten #marthesofie #lykke #sorg #arbeid #skjønnhet #foto #bilder #råd #sminke


04.07.2017, 07:45


© Bildet tilhører Sharone/ Vuvevu.

Det skjer ikke så alt for ofte lengre at jeg kommer over blogger som jeg i etterkant faktisk ender opp med å få interesse av å titte innom hver eneste dag, flere uker i strekk. Det begynner å bli noen år siden sist jeg kom over en slikens blogg nå, HVIS man da ikke ser bort ifra det lille funnet som jeg var så heldig å gjøre for snart to måneder siden. For ihvertfall så tror jeg at det begynner å bli to måneder siden nå at jeg oppdaget den svært så fargerike skapningen Sharone. Ei jente med mye godt innenfor gjerde. Okei, dette er den ente snodige metaforen jeg bruker denne uken som jeg faktisk ikke er heeelt sikker på hva betyr.. Greit.

Men ja, tilbake til Sharone. Sharone er simpelthen ei jente det ikke GÅR AN å mislike, SELV ikke etter at hun eventuelt har kastet en og annen håndkontroller inn gjennom den nye flatskjermen din etter en ikke altfor lystig runde med Bloodborne.. Nå sier jeg IKKE at Sharone er av den aggressive kaste-ting-gjennom-flatskjermer-typen, POENGET MITT er først og fremst at man altså ikke kan hate på denne skapningen selv hvor hardt man måtte prøve. Og apropos Bloodborne - har jeg nevnt til nå at Sharone er en nokså ihugga gamer? Du gjettet det nesten når jeg nevnte Bloodborne i ste? Jammen så fint for deg da! ^^


© Bildet tilhører Sharone/ Vuvevu.

Og ikke nok med det, Sharone er også det jeg vil kalle for en sjel med hjarte på den rette staden når det kommer til dyra. For selv er hun blant annet vegetarianer, og hun har i den siste tiden kommet opp med flere gode og tankevekkende innlegg sånn apropos dyras rettigheter som jeg syns er verdt å få med seg. Og mens vi nå er så godt inne på temaet, hun har også en av de desidert søteste hundene i hele verden som jeg har sett i løpet av mitt 26 år lange hundeliv. Bare den utrolige skjønne hunden i seg selv er etter min mening verdt minst én tur innom denne fantastiske bloggen. Jeg kødder ikke!!

Ellers vil jeg også legge til at hadde det vært opp til Sharone selv, vel, så tror jeg ihvertfall at hun hadde bodd i en koffert. Okei, jeg merker veldig øyeblikkelig nå at dette må forklares litt nærmere. For er det noe denne skapningen virkelig elsker, og drømmer om så er det reisning. Ehm.. REISING, jeg mente REISING!! Hun liker å reise!! Rundt omkring!! Off.. xD det ble ikke særlig bedre nå merker jeg, men kjære alle sammen, jeg håper så inderlig at dere innerst inne skjønner hva jeg mener nå. Dere gjør det ikke sant?


© Bildet tilhører Sharone/ Vuvevu.

Helt avslutningsvis så kan jeg forresten med hånden på hjertet, helt uten å måtte tenke meg om verken over eller under hodet si at Vuvevu (Sharones blogg-navn) faktisk er min absolutte favoritt-blogg i skrivende stund om det skulle være noe tvil. Vuvevu er en blogg som oppdateres ukentlig, og noe av det jeg liker best med denne bloggen sånn utenom at bloggeren bak er tvers gjennom awesome, er det faktum at jeg aldri helt vet hva som kommer til å bli publisert der inne i løpet av morgendagen. Generelt en blogg jeg liker veldig godt, og vil anbefale ALLE å ta en titt på!

Så ta mer enn veldig gjerne å sjekke ut vuvevu.blogg.no - NÅÅÅÅÅÅ!! :-D

Stay goregeous!#blogger #blogg #dyr #dyrasrettigheter #gamer #bloodborne #gaming #hund #animal #spill #blog #tur #ferie #reising #koffert #anbefaling #tips #vuvevu #energisk #intelligens #peace #dog


03.07.2017, 19:45En hel del av dere har sikkert allerede fått med dere at jeg nå skal skrive om seks (minus en) forskjellige bloggere fremover. I dag tidlig postet jeg det aller første innlegget som tok for seg bloggen til Joachim R. Olsen, og i morgen kommer jeg til å ta for meg min gode blogg-venninne Sharone.

Helt siden jeg først annonserte denne "nye" greia i går kveld har jeg vært litt frem og tilbake hvor ofte disse innleggene skal komme ut. Og etter enda et par runder opp og ned i sofaen så har jeg kommet frem til at de skal komme ut hver mandag og tirsdag. Altså i morgen 4. juli, mandag, 10. juli, tirsdag 11. juli, mandag 17. juli, og tirsdag 18. juli.

Foreløpig har jeg tenkt å forholde meg til de seks som ble først med bilde og sånn i går og i natt, men så er det jo slik at man vet jo aldri helt med meg. Kanskje jeg fortsatt har igjen mer blod på tann når det sjette innlegget er blitt publisert. Så med andre ord KAN de av dere som har lyst til at jeg skal skrive om dere fortsatt legge igjen en kommentar på dette innlegget, så får vi se hva fremtiden vil bringe.

Men i første runde nå er de eneste bloggene jeg kan LOVE dere at jeg vil skrive om foreløpig altså de seks første som har meldt seg på til nå. Så til dere som eventuelt "melder dere på" nå i etterkant, jeg kan ikke garantere at bloggene deres blir skrevet om, men jeg vil altså heller ikke utelukke det.

Stay goregeous!#annonsering #blogg #blogging #blogshout #reklame #annonse #dato #datoer #fremtiden #skriverier #bloggere #påmelding #aktivitet #aktiv #påmeldt #kommentar #kommentarer #innlegg #shout


03.07.2017, 08:02


© Bildet tilhører Joachim Ruud Olsen.

Er du generelt litt lei av at "alt" skal være så fordømt rosa her inne? Nei altså, nå mente jeg ikke her inne som i DENNE bloggen, men ehm, mer rundt omkring sånn generelt ellers på blogg.no.. Er DU lei av outfits, sminke og hår, pappa-blogger, mamma-blogger, jeg er sammen med han, hun eller det-blogger, og alt det andre som stort sett tar KLAUSTROFOBISK mye plass i blogg-verdenen nå? Lyst på noe litt ANNERLEDES, noe litt mer KULT, ja til og med noe litt GULT (sånn aller mest fordi du egentlig mener oransje, bare at det har strengt talt ikke begynt å rime så veldig på "kult" enda)? Vet du, da tror jeg kanskje at jeg har funnet den perfekte bloggen for deg.

For sett dere nå godt tilbake i høysetet, og gjør dere så klar for å bli bedre kjent med den multikreative rockesjelen Joachim Ruud Olsen. Og apropos høyde.. Her gjelder det å ikke ha høydeskrekk, eller lengdeskrekk spesielt. For noe av det aller første jeg tenkte når jeg tittet innom denne bloggeren er at; "her har vi med å gjøre noen nokså lange innlegg". Men heldigvis er det jo en kjent sak at det er verken lengden eller tykkelsen som teller først og fremst, men INNHOLDET i det som kommer sprutende mot deg. Og byr så Ruud Olsens gul/oransje-stuff på en kvalitetssikret opplevelse? Mitt individuelle svar er helt enkelt JA!


© Bildet tilhører Joachim Ruud Olsen.

For i tillegg til å fremstå som en meget kreativ, gul (fortsatt eventuelt oransje) og kul fyr, så virker ihvertfall Ruud Olsen på meg som en kar som absolutt har orden i sikringsskapet sitt. Ehmm, nå merker jeg at jeg ikke er helt sikker på hva den metaforen faktisk betyr så i tilfelle det skulle vise seg å bety noe annet enn jeg tenkte i utgangspunktet så skriver jeg heller bare rett ut hva jeg tenkte i sta: Ruud Olsen virker på meg som en fyr som absolutt har intelligensen i behold. En høyst reflektert mann med masse gode og spennende tanker både i og utenpå hodet, og som attpåtil (heldigvis) ikke er redd for å dele noen av sine tanker med resten av universet.


© Bildet tilhører Joachim Ruud Olsen.

Så hvis du nå er ute etter både et og to, ja kanskje til og med tusen og en gode eventyr med en blogg som er både litt annerledes, litt gul, litt oransje, litt lang og enda sånn passelig ung, saaaamtiiidig som det heller ikke akkurat skader at bloggeren bak bloggen faktisk er VELDIG kjekk, ja så er kanskje nettopp joachimruudolsen.blogg.no bloggen for deg - Check it out - check it out!

Stay goregeous!#kreativitet #hobby #hobbyer #gul #oransje #anbefaling #tips #blogg #bloggere #annerledes #original #originalitet #kreativ #kjekkas #intelligens #nykomling #kunstner #artist #fargeklatt #underholdning


02.07.2017, 18:50

For folk flest så antar jeg nå at det er sommerferie, og da har man gjerne litt andre ting å gjøre på enn å lese andres blogger. Jeg velger i hvertfall å tolke det slik på statistikkene her om dagen(..). Og det kan også virke litt som om kreativiteten (min) har dratt avgårde også.. For NÅ skal jeg nemlig gjøre noe jeg ikke har gjort på svært, svært lenge.. Jeg skal i kveld tigge dere aldri så pent, og spørre om dere vil gi meg blogg-adressene deres, sånn at jeg kan skrive om dere etterpå.Og jeg mener.. Hvem elsker vel ikke litt gratis reklame? Hadde noen skrevet om min blogg vet jeg ihvertfall at jeg hadde blitt fyrt opp i skyene, nesten uavhengig av hvor positivt det hadde vært, eller ikke. Så.. Hvis nettopp DU har lyst på litt gratis reklame her og nå så er alt du trenger å gjøre å legge igjen en kommentar. Bare sørg for at profilbildet ditt kommer med.

For å få med profilbildet ditt må du sørge for tre ting. Først av alt; du MÅ ha en blogg.no-blogg. For det andre; du MÅ være pålogget på blogg.no når du legger igjen kommentaren. Og helt til sist; Blogg-adressen din være med i URL-feltet. Jupp, det tror jeg var alt. Vi satser på det, jepp!.. 

Greia med at du ha med bildet ditt akkurat denne gangen er at jeg vil være helt sikker på at det faktisk er bloggen din jeg skriver om, og at det altså ikke er noen som bare har lagt inn en kommentar "for deg"..De seks første som legger igjen en kommentar (med bilde) vil få seg et eget innlegg her inne i løpet av den nærmeste fremtiden. Hvis det har kommet inn minst en vellykket kommentar i løpet av kvelden vil den første vedkommende mest sannsynlig få sitt innlegg allerede i løpet av.. Senest tirsdag. xD Tidligst allerede i kveld.. xD Så.. hva venter dere egentlig på? Gi onkel Kuklinski noe å smile for i kommentarfeltet nå, så skal vi se om han ikke kan få gitt dere et og annet tilbake! :-D

Såå.. Vil du ha litt reklame, eller vil du ikke?#blogging #reklame #pr #blog #gratis #blogg #free #blogshout #shout #tjeneste #sommer #ferie #statistikk #just4fun #hjelp #sommerferie #profilbilde #kommentar #kommentarer #lesere


01.06.2017, 23:11Ok, nå er det på tide å leke litt alvorlig et lite øyeblikk. Jeg har for lenge siden både skjønt og akseptert at vi mennesker alltid har vært og alltid kommer til å forbli veldig forskjellige fra hverandre. Selvfølgelig, noen mer enn andre. Og jeg kan også blant annet se hvorfor enkelte bloggere ikke vil ha kommentarer på enkelte av innleggene sine, da kanskje særlig på litt mer personlige ting hvor man ikke helt vil høre hva folk faktisk mener.

Sånn, da var det sagt. Men det jeg derimot IKKE skjønner, og som irriterer meg litt her nå er når folk som har stengt muligheten for å kommentere IKKE har en liten advarsel på de(t) innleggene/ innlegget det gjelder.... Jeg mener, strengt talt burde ikke den kommentar-boksen ha vært der i hele tatt i slike tilfeller, så der har blogg.no forsåvidt en jobb å gjøre.. Men inntil det blir gjort en dag: HVER SÅ SNILL Å SI FRA!!

Jeg skal ikke nå late som jeg er super-irritert eller noe, for det er jeg ikke da min siste mislykkede kommentar heldigvis ikke ble så veldig lang, så med andre ord: Jeg hadde ikke kastet bort veldig mye energi og tid akkurat der. Men det kunne jeg fort ha gjort (hø-hø, det rimte..) Så nok en gang: Kjære alle dere som på død og liv vil ha deaktivert muligheten for folk til å legge igjen kommentarer i innleggene deres: SI FRA SÅNN AT FOLK SLIPPER Å KASTE BORT DYREBAR TID PÅ Å SKRIVE NOE DE IKKE FÅR SENDT DEG UANSETT!!Takk, det var egentlig alt jeg hadde på hjertet for i kveld!

Har du noen gang stengt kommentarfeltet?

⊗ stay goregeous ⊗#kommentarer #kommentarfeltet #kommentarfelt #tilbakemelding #irritasjon #irriterende #tingsomirriterer #blogg #blogging #advarsel #problem #varsel #frustrasjon #frustrerende #stengt


31.05.2017, 15:30Er du en av de som har lagt igjen en og annen kommentar på en eller annen blogg i det siste, men aldri fått noe svar? Vel, det kan faktisk hende at vedkommende har svart deg, bare at du som med-blogger ikke har fått varsel om det likevel da du KAN ha glemt et eller annet viktig da kommentaren din ble sendt inn. Først og fremst, bare for å rydde all mulig tvil til side med en gang - Dette innlegget er forbeholdt de av dere som faktisk har en blogg. Så med andre ord er ikke dette innlegget veldig vesentlig å lese for dere som verken har noe blogg akkurat nå, og som ikke har noe plan om å opprette en i fremtiden heller.

Så alle kjære med-bloggere der ute, da var det oss igjen da! Grunnen til at jeg nå velger å skrive dette innlegget er at jeg har latt merke til at et par av dere som har kommentert den siste tiden, og som vet har en egen blogg her inne, likevel ikke har fått med noe profilbilde etter at jeg har godkjent kommentarene som dere har sendt inn. Og en av de vanligste feilene folk gjerne gjør er å kommentere uten at man er pålogget.

Så det aller første du MÅ være sikker på om du vil ha med profilbildet ditt, samt å motta et varsel når kommentaren din er blitt besvart er: VÆR PÅLOGGET når du er inne og kommenterer. Den andre feilen folk gjerne gjør er å glemme å legge inn blogg-adressen i URL-feltet som som oftest er å finne under "Navn" og "E-post". Jeg er ikke helt sikker, men jeg tror du også må passe på at det står http:// i starten. Hvis bloggen din f.eks heter fullstendigkaos.blogg.no (noe den forhåpentligvis ikke gjør, hehe..) så skal det stå http://fullstendigkaos.blogg.no i "URL"-feltet.Så, kort oppsummert..
SLIK sørger du for at kommentaren din både får med profilbilde, pluss at du får automatisk varsel etter at kommentaren din er blitt besvart:

1. Du MÅ i utgangspunktet ha en blogg.
2. Du MÅ være pålogget på blogg.no når du legger igjen din kommentar.
3. Sørg for at bloggadressen din er med i "URL"-feltet, og at det altså IKKE står igjen tomt eller noe.

Forresten, en ting til.. Dette er jeg ikke helt sikker på, men jeg TROR du også øker sjansen for å få med profilbildet om du f.eks heller kommentere fra pc eller mac, fremfor mobil. Men akkurat her er jeg altså ikke helt sikker da jeg veldig sjeldent bruker mobil for blogg selv. Mulig usikkerheten jeg har akkurat på det feltet i bunn og grunn skyldes at jeg glemte meg på et eller annet område den ene gangen jeg brukte mobilen til å kommentere en annens blogg fra for en tid tilbake.

Og du..: IKKE SLETT BLOGGEN DIN!!

Hvor viktig er kommentarer med bilde for deg?

⊗ stay goregeous ⊗#blogg #blogging #url #online #pålogget #internett #offline #profilbilde #tips #råd #kommentar #kommentarer #veiledning #feil #bilde #kommentarfelt #url #webadresse #nettadresse


09.05.2017, 08:33God morgen alle vakre medskapninger, hottentotter, alveting, småtroll, rumperesere, bedrevitere, unnasluntere, pappa- og mammadalter!! Ja, for det er virkelig en bedre morgen vi er vitne til i dag. Ihvertfall for undertegnende meg, og det er jo det viktigste eller noe, sant?

Så til kilden til denne oppblomstringen av pervers glede og optimistisk hommør. Vet dere hva jeg fant ut like etter at jeg rullet opp øynene i dag? Jeg har fader tulle meg klart å komme meg opp på den lenge så etterlengtede og nærmest litt skumle topplisten til blogg.no (om det skulle herje noen tvil).

Tror dere meg ikke? Vel, jeg gråter ikke spilt melk av den grunn, for vet dere hva? Jeg har beviser! Mohaha - den hadde dere ikke regnet med, tenker jeg!

Tadda!! - bare se hvem som har kapret 149. plassen i dag. Det er meeeeeeggg!! (om det skulle være noen tvil)

Jeg er bare så utrolig fornøyd nå. Dette er noe jeg har drømt om i flere år, men jeg har aldri helt turt å håpe at det faktisk en dag skulle skje. Nå kan jeg trygt stryke enda et punkt på den noe morbida lista mi over ting jeg vil oppleve før jeg en vakker dag tusler ned i grava.Tusen, tusen takk for alle sammen som har orket å følge med den siste tiden. Tusen takk til alle som har kommentert, lagt igjen likes og på en eller annen måte orket å gidde å støtte meg og min forskrudde verden. Jeg vet det ikke bare har vært lett, men nå har vi endelig, ENDELIG klart det!!

Ah, om jeg bare hadde hatt penger nå. Da skulle jeg spandert på meg en marsipankake...

Er det en fin dag i dag, eller ER det en fin dag i dag?

Stay goregeous!


08.05.2017, 17:25Så, rett på sak: Hva er det du egentlig kommenterer når du er innom en blogg? Som jeg nevnte for et par innlegg siden har jeg i en større grad nå blitt han som kommenterer et viss antall blogger i uken, i håp om å få noe tilbake. Gudene skal vite at jeg har forandret meg, for bare tanken på å bli en sånn blogger ville nok fått den 5 år yngre utgaven av meg selv til å lete etter en mørk og forlatt garasje å henge seg i.

Og jeg skal også innrømme at jeg ikke alltid leser ALT. Men jeg forholder meg likevel for god til å scrolle rett ned og bare svare på det ene spørsmålet som måtte finnes helt nederst, og jeg passer også på å ikke BARE lese overskriften, i tilfelle teit clickbait-felle.. Jeg syns rett og slett folk fortjener bedre enn det. Okei, jeg kan nok ha gjort det et par ganger når jeg tenker meg om, men i de aller fleste tilfellene har jeg ihvertfall lest 50% av innlegget det er snakk om, minimum.

Også syns jeg det er greit å vise litt respekt. Hvis jeg foreksempel ikke føler at jeg har NOE som helst på det innlegget å gjøre, så legger jeg ikke igjen noe heller. Hvis jeg ikke har noe positivt eller i det minste konstruktivt å si som jeg kan stå for og faktisk mene, så holder jeg kjeft, og går heller videre til et annet sted. For en ting er at jeg nok har blitt en litt mer "billig" blogger i det siste, men falsk eller ufin har jeg ihvertfall ingen planer om å bli, ihvertfall ikke med vilje.En annen ting som har litt å si er selvfølgelig innleggenes lengde. Eller, antar at det ikke er noe selvfølge for alle, men for meg er det det. Desto lengre et innlegg er, desto større er sjansen for at jeg ikke orker å lese, med mindre det er om noe som jeg virkelig interesserer meg for. Ja, også har det litt å si om det jeg leser er skrevet på bokmål eller ikke da sjansen for at jeg bare dropper det hele også øker litt om noe foreksempel er skrevet på nynorsk.

Alle gratulasjoner taes i mot med stor takk!

Stay goregeous!


04.05.2017, 21:38De siste ukene har jeg gått rundt og vurdert noe frem og tilbake rundt særlig en ting. Og for å ikke kjede ihjel flesteparten av dere som allerede har lest om det jeg nå sikter til fra før, og for å ikke risikere å kjede ihjel meg selv i tillegg ved å gjenta alt jeg skrev for noen uker siden, så kan vi heller si det sånn at dere som ikke alt har lest om mine tanker om "en mulig tilgivelse" fra blogg.no-teamet kan klikke klikke dere inn her.

I dag tidlig tok jeg omsider sjansen, jeg sendte blogg.no en mail hvor jeg først fortalte litt om hvordan bloggen min en gang var før, og hvordan jeg selv i hvertfall føler at den er i dag, samt at jeg også valgte å nevne den ene spesifikke episoden som fikk bloggen min totalt kastet inn i dødens mørkeste venteværelse for en liten stund.

Jeg spurte så om det var mulig å gi bloggen min en aldri så liten prøveløslatelse, gi bloggeren i meg en ny sjanse til å skinne mer i det offentlige rom igjen. Og jaggu skulle det vise seg å funke! Nå kan jeg ENDELIG blogshoute igjen, nå kan folk ENDELIG se innleggene mine under "Siste blogginnlegg fra Oppdal" igjen, og i det hele tatt: Alle sperrene denne bloggen har "lidd under" de siste årene er nå hokus-pokus borte.

Så nå gjelder det "bare" å holde meg på riktig side av grensa fremover. Jeg kommer nok fortsatt til å få høre at jeg er litt drøy fremover, men forhåpentligvis ikke for drøy slik jeg tydeligvis var en gang tilbake. Og nå som disse sperrene er opphevet kan det jammen hende at bloggmotivasjonen min blomstrer enda litt høyere opp igjen også. For jeg skal ikke benekte at da de disse sperrene først kom i 2012, ja så gikk det en hel del utover litt av hvert... xD

Syns du at denne "prøveløslatelsen" er fortjent?

Stay goregeous!


23.04.2017, 11:28

Jammen, så var det visst søndag igjen da. Hvem skulle tro det for en uke siden, at om knappe sju dager så skulle vi altså være her igjen? Sprøtt!!

Vet dere hva mer som er litt sprøtt? Det faktum at jeg nå skal ha en splitter ny spørrerunde igjen. Sitter nemlig og lurer på om det kan være to år eller mer siden forrige gang, og siden da har jeg jo fått et par nye følgere og sånn, så.. Men jeg antar at det fortsatt er bedre sent enn aldri igjen?Så kjære faste følgere, lesere og tilfeldige innom-dumpere, hva er det dere sitter og ruger på? Og igjen, for meg finnes det ingen spørsmål som er for personlige, så jeg ser INGEN grunn til at noen skal være redd for å spørre meg om HVA DET MÅTTE VÆRE. Spør meg om akkurat hva som helst, hva som helst i hele verden, og så skal jeg gjøre mitt aller beste på å svare dere.

Er litt usikker på om svarene kommer til å komme i video eller i skriftform, mulig jeg kommer til å gjøre begge deler. Hmm, kan ikke dere vote over det i kommentarfeltet mens dere samtidig er i gang med å sende meg spørsmål, så tenker jeg at vi sier det sånn at flertallet av dere skal få bestemme denne gangen.

Enyway, dere har frist til torsdag (27. april). Jeg gleder meg til å se hva dere har på hjertet! :-D

Så, fyr løs!


22.04.2017, 13:35

.. jeg fikk vite at jeg skulle bli far: Har en følelse av at jeg kommer til å gjenta dette ihvertfall et par ganger i dette innlegget, men: Det kommer an på. Nå går ikke jeg akkurat rundt og drømmer om å bli far, av ganske mange forskjellige årsaker, men hvis uhellet først skulle vært ute ville jeg ihvertfall ikke tvunget moren til å ta abort, samme hvem moren hadde vært. For når det kommer til abort eller ikke abort syns jeg det er et valg som bare den gravide moren skal ta, ingen andre.

Hvordan jeg ellers hadde taklet saken hadde kommet veldig an på moren. Hvis moren hadde vært kjent for å være av den mer ansvarsløse typen som helst foretrakk å kaste mest mulig ansvar over på alle andre hadde jeg nok sett litt mørkt på det. Men hvis moren hadde vært en mer av den rettferdige 50/50-typen hadde jeg nok tatt det ganske greit, selv om jeg altså ikke i utgangspunktet har et ønske om å bli far.

.. tryna offentlig: Haha, hva var det jeg sa.. xD Det kommer an på! Her tenker jeg det er først og fremst humøret mitt som skulle spilt den største rollen. Jeg kan ta en god del ting i livet ganske greit med en stor dose selvironi, til og med spøke en del om diverse ting som ikke går helt min vei, og gjøre et stort humoristisk nummer ut av det. Men... Jeg kan også la de samme tingene ødelegge minst en hel dag for meg om jeg i utgangspunktet ikke har det så alt for bra. Såå.

.. Ikke hatt penger på kortet i butikken: Da ville jeg først forsøkt å huske hvor mye jeg hadde igjen sist jeg sjekket kontoen, så sett på prislappen, og så forsøkt å ta bort de varene som jeg hadde hatt aller minst behov for der og da, og som ville vært minst stress for de ansatte å sette tilbake for meg.

.. vant i lotto: Haha, jeg skal prøve og ikke si det denne gangen.. Det dere vet. Men for å si det sånn, 50 kroner er helt ok, et par millioner er derimot en veldig god viagra.

.. prompa offentlig: Hvor offentlig? Og hvor høyt? Jeg skal ikke si det, jeg skal IKKE si det. Det, dere, vet. Hadde jeg sittet alene på bussen, altså ikke delt sete med noen, så hadde jeg nok ikke brydd meg. Kanskje ikke merket det engang. Hadde jeg derimot sittet like ved ei veldig hot lårhøne jeg overhode ikke kjente hadde jeg nok ønsket å hoppe ut av vinduet i håp om å få en rask og smertefri død.

.. spydd på kino: Her hadde jeg nok blitt flau samme hva, så her trenger jeg ikke en gang tenke på å skrive det jeg ikke har så lyst til å skrive en gang til. Men, dersom jeg hadde kunnet kontrollere det litt på forhånd hvor det hele skulle ende så hadde jeg nok siktet litt på en eller annen som hadde irritert meg en stund, hvis det hadde vært noen.

Men, uansett. Det er mange, mange år siden jeg spydde sist, og det er også en stund siden forrige gang jeg var på kino. Og akkurat nå tviler jeg litt på at jeg noen gang kommer til å gidde å gå på kino igjen. Ihvertfall alene.

.. rygga inn i en annen bil: Vet dere, det har nok skjedd. Spesielt på ungdomskolen var jeg ganske klønete og kunne fint gå inn i det ene og det andre, så skulle ikke forundre meg om jeg har rygget inn i det ene og det andre på den tiden. Forhåpentligvis en stillestående bil da.

Spørsmålene har jeg rappet fra bloggen til Ann Iren Dauvi!

Stay goregeous!


18.04.2017, 21:23

Dere!! Jeg kom akkurat på noe, igjen!

For.. Nå er jo en gang vår verden sånn at ingenting varer evig. Mest sannsynlig vil det også være en dag hvor denne bloggen plutselig ikke finnes lengre, en tid hvor noen andre plutselig kan lage seg en blogg med eksakt samme adresse som den dere leser på nå.

Og.. Nå er det ikke meningen å virke veldig selvopptatt her, men... Hvis jeg plutselig skulle falle fra Endors klipper i løpet morgendagen, og blogg.no bestemmer seg for å slette bloggen min 2-3 år senere på grunn av inaktivitet.. Og det skulle dukke opp en ny "fullstendigkaos"-blogg litt etter det igjen...


© Bildet er tatt fra scoopwhoop.com

Kan dere være så snill å senke den bloggen så langt under havet som overhode mulig da? Jeg mener - har ikke jeg gjort meg vel fortjent nå til å være den ENESTE bloggeren i hele UNIVERSET for evig og alltid med adressen fullstendigkaos.blogg.no? Jeg mener nemlig så!!

Så hver så snill og hjelp meg - bare tanken på disse tingene gjør at jeg får lyst til å dra på fargefylla....

Det finnes bare EN Kaptein Von Wunder-Chaos!

Stay goregeous!


Les mer i arkivet » September 2018 » August 2018 » Juli 2018

Aylar Von Kuklinski
I know that I`m not so beautiful, sweet and pretty... BUT, I still belivie in myselv, and I know who I am. Do you?FORSIDE

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...