hits

20.07.2018, 07:51Riktig så god morgen alle sammen. Har dere sovet godt og sånn? Jeg håper dere har sovet godt og sånn. ELLER at dere har hatt en gøyal og interessant våkennatt dersom dere har valgt, eller mer ufrivillig vært våkne denne natta. Ja, her sitter jeg altså igjen og klimtrer litt på tastaturet mens jeg venter på at butikkene skal åpne slik at jeg får handlet inn litt middagsmat, noe jeg GLEMTE da jeg var og handlet på Remaen i går! xD Vel.. Uansett! - jeg tenkte bare jeg skulle smelle til med en aldri så liten anbefaling jeg nå, for i forigår begynte jeg omsider på Sophie Elises selvbiografi "Selvbilde". Dette til tross for at jeg nesten aldri har vært inne og lest på bloggen hennes, og når jeg først har gjort det har jeg STORT SETT endt opp med å bare se på bildene.

Men ja. Nå har jeg altså begynt på boka hennes. Og gud bedre rulle, den jenta kan å skrive. Ikke at jeg er overrasket på noen måte. For selv om jeg knapt har lest noe av det hun har skrevet fra før så har jeg jo lest litt, og det jeg har lest tidligere har jeg jo absolutt ment vært veldig bra, det er bare at.. Jeg er ironisk nok ikke noe særlig til noen bloggleser, sånn generelt. Leser knapt min egen blogg, si. Men uansett. Jeg har ikke kommet sånn kjempelangt med "Forbilde" enda (tror jeg har kommet til side 43), men det jeg har lest foreløpig - jeg elsker det. Det er absolutt, tydeligvis, ikke en bok man leser først og fremst for å komme i bedre humør. For ihvertfall er det jeg har lest til nå ganske så mørkt og jævlig. Men ting er så UTROLIG GODT og bra beskrevet. Og selv om jeg aldri har vært jente selv av hva jeg kan huske, så kjenner jeg meg likevel en del igjen i tankene og følelsene som er beskrevet om man bare bytter ut "små" pupper, motepress og diverse med et par andre ting.

Så ja. Selv om jeg ikke har kommet halvveis engang enda vil jeg likevel anbefale dere denne boka her og nå. Og jeg mener ikke er så nøye hva slags forhold du måtte ha eller ikke til Sophie Elise fra før av. Dette er en bok som jeg er helt brennsikker på appellerer til MANGE av dere som er unge akkurat nå, samtidig som jeg også tenker at vi som begynner å bli, og som ER "litt" eldre, også har ganske meget godt av å lese denne boka, rett og slett fordi den gir et så utrolig godt innblikk i hvordan det er å vokse opp, og være ung i det samfunnet vi lever i nå. Særlig de av dere som har barn selv som snart kommer i, eller som ER i tenårene akkurat nå mener jeg faktisk bør lese denne boken for å kunne få en litt bredere forståelse for hva barna deres trolig går gjennom akkurat nå. Ja, også hvis du av en eller annen grunn har valgt å bli lærer, eller på en eller annen måte har en del med yngre mennesker å gjøre, eller snart kommer til å få det - LES "FORBILDE"!

Har du lest "Forbilde"?#sophieelise #forbilde #forbildet #sophieeliseforbilde #bok #selvbiografi #selvfølelse #selvtillit #motepress #mobbing #pupper #kropp #psykiskhelse #norskebloggere #extensions #cappelen


chanettssinblogg

20.07.2018 kl.08:54

Jeg syntes det er en knallbra bok, jeg føler at hun ofte blir fremstilt feil i media, men hallo, hun er jo utrolig dyktig skribent

Aylar Von Kuklinski

20.07.2018 kl.12:55

chanettssinblogg: Ganske enig med deg når det kommer til boken, sånn av det jeg har lest til nå. Når det kommer til fremstillingen i media har jeg ikke fulgt så veldig mye med akkurat der, så der har jeg lite å tilføye just nu.

Men mine inntrykk av henne er ihvertfall at hun virker som en veldig oppegående, smart, dyktig og kul jente, helt uavhengig av hva andre måtte ha sagt og skrevet her og der ^^

Trine

20.07.2018 kl.12:36

Ser ingen vits i at jeg skal lese den boken. Leste litt i begynnelsen av boken, men orket ikke mer da den var helt uten substans.

Den gikk i søpla

Aylar Von Kuklinski

20.07.2018 kl.12:53

Trine: Greit nok at du personlig ikke likte den, og muligens ga den opp før du i hele tatt sånn egentlig hadde gitt den en ordentlig sjanse, men å KASTE den.. Ikke særlig miljøsmart, eller økonomisk lurt. Du kunne jo i det minste gitt den til noen andre? Men nei?

Linn monika Sagvik

20.07.2018 kl.22:17

Har begynnt å lese den å kommer til å lese den til slutt😄😄

Bra bok.

Aylar Von Kuklinski

21.07.2018 kl.14:41

Linn monika Sagvik: Så bra!! ^^

20.07.2018 kl.23:49

Jeg har lest hele boka. Jeg likte den :)

Aylar Von Kuklinski

21.07.2018 kl.14:41

Anonym: Godt å høre!! ^^

Iselin Renée

22.07.2018 kl.11:05

Nei, men har tenkt til å lese den etter hvert :)

Aylar Von Kuklinski

22.07.2018 kl.22:57

Iselin Renée: Tror absolutt ikke du vil angre! Jeg har snart kommet meg halvveis nå, og for meg har ihvertfall dette blitt en bok som jeg gleder stadig gleder meg til å lese mer av. En av de bøkene jeg nok kommer til å savne å lese litt fra, når jeg blir ferdig med den.

Doner en dråpe blod

Aylar Von Kuklinski
I know that I`m not so beautiful, sweet and pretty... BUT, I still belivie in myselv, and I know who I am. Do you?FORSIDE

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...