hits

03.05.2018, 23:16God kveld alle sammen! Eventuelt natt. Eventuelt morgen. I dont give a D. Vet dere hva? Jeg har vært bitte litt slækk på Youtube-fronten den siste tiden. Jeg har rett og slett ikke hatt så mye motivasjon. Så til de av dere som måtte lure på om jeg har tenkt til å gi opp denne såkalte "karrieren" min. Svaret er JA!! Jeg har vært innom tanken. Men enn så lenge velger jeg vel å fortsette, så får vi bare håpe at denne såkalte "perioden" jeg har nå går over snart.

Enywayz, I DAG tenkte jeg at jeg ihvertfall skulle gi produksjonen et lite forsøk igjen. Jeg har en stund tenkt å lage en video hvor jeg prater løst og fast (DET er forresten et meget godt hint om hva dere nå har i vente!!!!) om merkelige ting jeg gjorde da jeg var barn. For JA, jeg har faktisk vært barn en gang jeg også, tenk. Og nå i kveld ble det altså til at jeg gjorde det. Og nå er resultatet ute i verden, så får jeg bare håpe dere ikke synes at det er så alt for ille... xDHadde DU noen merksnodige (u)vaner som barn?
Hvem var ditt aller første dritkleine kjendiscrush? 

#barndom #minner #barn #fortid #gamledager #youtube #vlog #video #snop #smågodt #godteri #hobby #youtuber #kriminell #tyveri #penger #frynsegoder #spicegirls #90tallet #janneformoe

Gry Henriksen

04.05.2018 kl.05:04

Jeg husker jeg var dødsforelsket i han som spilte Karate-Kid (ha ha)

Aylar Von Kuklinski

05.05.2018 kl.02:40

Gry Henriksen: Og da tenker du først og fremst på han i den gamle filmen, og ikke den nyere utgaven som Harald Zwart har laget, eller? :)

Gry Henriksen

05.05.2018 kl.04:44

Herregud, han i Zwart -filmen er vel knapt blitt tørr bak ørene NÅ! -Nei, det var nok 'orginalen', Ralph Macchio (el noe i den duren) som var prins-charming den gang.. ;)

(- Dette avklaringsspørsmålet velger jeg imidlertid å ta som et kompliment, hvor dette brått kunne vært tilfelle tatt i betraktning at jeg da har en tenårings utseende (ha, ha, ha))

Laurie Deline

06.05.2018 kl.11:12

<33333

Aylar Von Kuklinski

07.05.2018 kl.06:31

Laurie Deline: <33333333

Doner en dråpe blod

Aylar Von Kuklinski
I know that I`m not so beautiful, sweet and pretty... BUT, I still belivie in myselv, and I know who I am. Do you?FORSIDE

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...