hits

28.02.2018, 11:38Har du noen gang tatt deg selv i skrittet og tenkt følgende: Åh gud, for en blogger han Aylar er. Om jeg bare kunne supporte han enda litt flere steder enn "bare" her inne på bloggen hans.

Min kjære medskapning - dette er herved din (og min) store lykkedag! For selv om jeg utvilsomt er (nest) mest aktiv her inne på bloggen om dagen, så finnes det altså et par andre steder også hvor jeg liker å benytte mine kreative rariteter en gang i blant.

Og siden jeg er en såpass god venn av både deg og meg selv for tiden så skal jeg nå gi dere en aldri så liten liste over alle stedene dere KAN supporte meg, hvis dere har frivillig lyst til det. For all del, det er ingen tvang i gården til han onkel Kuklinski, nei.

Bloglovin: Fullstendigkaos
Facebook: Aylar Von Kuklinski
Snapchat: aylarkuklinski
Youtube: Aylar Kuklinski
Instagram:​ aylarkuklinski
Twitter: Aylar Von Kuklinski

Dere bestemmer selvfølgelig selv, MEN som min gode venn og store forbilde Jan Hanvold ville ha sagt: - Hvis du ønsker å håne djevelen er det bare å gi. Følg meg og støtt meg, ja gi meg 15 000 likes nå i dag. Også skal du skrive "ha-ha, ho-ho, hi-hi, hehe, HALELUJAH!!". Så skal du bare se at du håner djevelen med å gi, og djevelen sier: "Nei, du skal ikke gi, du skal ikke gi". Og du skal selvfølgelig få bestemme helt selv, men vit at hvis du ønsker å komme inn i himmelen så er det guds store vilje at du gir nå i dag, for gud liker nemlig ikke gniere.

Ha-ha, ho-ho, hi-hi, HALELUJAH!#sosialemedia #sosialemedier #bloglovin #facebook #instagram #snapchat #youtube #instagram #kommentarer #likes #janhanvold #visjonnorge #djevelen #helvete #oppmerksomhet #støtte


Iselin Renée

28.02.2018 kl.14:11

Hehe :) Tror jeg følger deg på de fleste plattformene allerede hvis jeg ikke husker feil :)

Aylar Von Kuklinski

28.02.2018 kl.14:12

Iselin Renée: Awesome! - G være med deg og alt det der! ^^

Lisa

28.02.2018 kl.17:24

Jeg sitter fortsatt å venter på flere nakenstunt fra deg😂 jeg syns de va utrolig morsom, in a good way;)

Aylar Von Kuklinski

28.02.2018 kl.17:59

Lisa: Da er vi to - er bare at jeg gidder ikke å lage naken-ting, bare for å lage naken-stuff. Det skal helst ligge ihvertfall litt mer bak enn som så, sånn utenom at jeg stort sett liker å vise meg frem, og samtidig provosere de som er litt konservative i toppetasje-nøtta.

Lisa

28.02.2018 kl.18:09

Det som gjør det morsomt 😂 provosere de som er litt konservastive 😂 du får ta det over på snap😂 ikke så mye konservative folk der👍

Doner en dråpe blod

Aylar Von Kuklinski
I know that I`m not so beautiful, sweet and pretty... BUT, I still belivie in myselv, and I know who I am. Do you?FORSIDE

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...