hits


01.02.2018, 06:55Posihivitet er smittsomt. Hvis du bare er posihiv nok så blir verden sakte, men snickers og twist et bedre sted. For akkurat som bildene av en og annen idrettsutøver så går også posihiviheten fra den ene til den andre bare noen sørger for å opprette den og holde den lagret et sted sånn i utgangspunktet. Og det vil ta tid før alle har fått den, og joda, kanskje vil noen klare å utslette den på veien, forså å miste den fullstendig for evig tid. Men har du først prøvd og være bittelitt posihiv, ja så har du i det minste gitt det hele et edert forsøk.

Personlig er jeg en av de klønete menneskene som dessverre har klart å miste noe av den såkalte posihiviteten den siste tiden. Forhåpentligvis har jeg ikke mistet den for godt. Jeg har nok bare lagt den et sted jeg ikke helt klarer å huske i farten, joda, jeg skal nok klare å finne den igjen, og da skal jeg ta opp igjen det gode arbeidet med å sende den videre til mest mulig somme og tvilsomme medmenneskeligheter. Men inntil videre er alt jeg klarer å samle opp en ørliten misbruker-dose negahivitet. Jeg vet at det ikke har den eksakt samme effekten, men det er ihvertfall noe.Så med denne aldri så negahive videoen håper jeg at flest mulig av dere tykke og smale, velykkede og totalt mislykkede, midt på og helt på kanten-individer får en riktig så posihiv torsdag. Fuck! Det er faktisk torsdag igjen ja.. Med andre ord snart på tide å skifte på sengen igjen..

Stay goregeous!#youtube #video #sosialemedia #negativitet #positivitet #samfunn #oppmerksomhet #clickbait #hobby #livsglede #helse #venner #støttespillere #januar #nyttår #psykiskhelse #vlog #facebook


due

01.02.2018 kl.07:41

Tar du D-vitaminer? Du må også spise, slik at du slipper å være så slapp. Du kan også sjekke jerninnholdet ditt, da man blir slapp av jernmangel. Jeg beklager, men jeg er ikke så mye på facebook lengre. Jeg har derfor ikke sett ditt nye profilbilde. Jeg er også slapp for tiden , og sover mange timer.
Jeg ønsker deg en fin positiv dag <3

Aylar Von Kuklinski

01.02.2018 kl.09:06

due: Ja, jeg tar sånne oransje "drops" en gang om dagen. Hehe, jeg vet. Men jeg "glemmer" det så alt for lett. Og hjelper ikke om jeg begynner med alarm og sånt heller, særlig når jeg er altfor sterkt "innsugd" i en eller annen lidenskap eller et prosjekt, noe jeg nesten er sånn bestandig.. xD

Skjønner på en måte den, altså det med Facebook. Og jeg er jo forsåvidt klar over at det faktisk er flere som har tatt en sånn Facebook-pause av forskjellige årsaker. Men jeg vet også at det fortsatt er ganske mange av mine nesten 600 Facebook-"venner" som fremdeles er meget aktiv, uten at det egentlig hjelper heller når det arbeidet jeg gjør tydeligvis ikke er bra nok.

For i bunn og grunn er det først og fremst meg selv det står på når jeg ikke oppnår de resultatene jeg skulle ønske at jeg klarte. Når en artist mislykkes med å nå sitt publikum er det først og fremst hos denne artisten skylden ligger på, han/ hun som må forbedre seg, ikke publikum.

due

01.02.2018 kl.09:33

Det kan være at de ikke har sett det. Om du har vitaminer, så ta dem. Jeg er meget slapp på slike selv, men etter å ha neste sovet meg i hjel i det siste, så MÅ jeg :)
Du er en flink blogger, så ikke la likes eller annet knekke selvfølelsen din. En hyggelig ung mann er du også :) <3

Aylar Von Kuklinski

01.02.2018 kl.11:06

due: Det er nok helt sikkert mange som ikke har sett det også ja. Og det skyldes nok (logisk nok) det faktum at ikke alle er på Facebook hele tiden. Så det har selvfølgelig noe med når på døgnet, hvilken dag man legger ut ting også. Men når det igjen er sagt så har jeg ihvertfall en følelse av at en del folk (en del mer enn jeg liker å tenke på, er jeg redd) har valgt å un-followe meg også, sånn at de ikke lengre får varsel på hva jeg tar for meg inne på Facebook. Jeg har jo selv nesten valgt å ikke følge noen som helst av de jeg er "venn" og venn med der inne, så igjen.. Jeg føler ikke akkurat at jeg kan klandre noen, sånn egentlig. Annet enn meg selv.

Takk :)

Iselin Renée

01.02.2018 kl.14:06

Vinteren kan være litt deprimerende noen ganger, vi får håpe det hjelper at det går mot lysere tider :)

Aylar Von Kuklinski

01.02.2018 kl.18:09

Iselin Renée: Det har nok veldig lite med saken å gjøre, om det har noe med det å gjøre i hele tatt da jeg personlig ikke er en av de som syns at verken vinteren eller høsten er spesielt deprimerende. Klart, det finnes bakdeler med denne tiden av året også, men for min del er nok listen over ting jeg misliker og til og med hater lengre når det kommer til f.eks sommeren enn, vel.. Høst og/ eller vinter. :)

Andrea

01.02.2018 kl.14:09

Jeg leser for første gang din blogg. Er knust av flere år med angst. Klarer ikke en time mer. Er det det som sliter deg? Klarer å få med meg at du har mistet positiviteten... vil du gi opp? Får du hjelp noe sted? Har de heller ikke kunnet hjelpe deg? Håper du får/har et liv verdt å leve. Jeg ønsker deg det beste!

Aylar Von Kuklinski

01.02.2018 kl.18:14

Andrea: Ah, vel, velkommen skal du være :)

Så trist å høre om hvordan du har hatt det (og har det) den siste tiden.. Og ja, jeg har også hatt en del med angsten å gjøre oppgjennom. Men kan ikke si at jeg har strevd noe særlig med det på veldig, lenge nå. Vel, vil si.. Jeg hadde et innfall av noe i dag som var faktisk ganske ekstremt og varte i alt for mange timer.. Vet ikke helt hva det var/ er for noe, eller hva det skyldtes, annet enn at det var ekstremt ubehagelig, så ille på det aller verste at jeg faktisk tenkte at "nå kommer jeg til å dø"...

Takk <3 Håper ting vil ordne seg for deg også på et vis.

Cindy Madeleine Svendsen

04.02.2018 kl.19:05

Jeg syntes det er flott at du skriver om at det ikke alltid er så lett å være positiv, selv om verden tilsier det motsatte. Jeg kunne godt tenke meg å bruke noe av det du skrev på bloggen min.

Aylar Von Kuklinski

04.02.2018 kl.19:20

Cindy Madeleine Svendsen: Ja, ikke sant?

Du, det skal du få lov til å gjøre, så lenge du helst krediterer meg, altså at du linker til bloggen min :)

Doner en dråpe blodRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...