hits

19.12.2017, 07:02

Hei og hå - så er vi inn i de salige juletider igjen!.. Og må denne jula bli en av de bedre. Ja, nei, jo, altså.. Ja, sånn var det ja, nå husker jeg omsider hva hensikten med dette innlegget var igjen, gamlefar begynner å bli gammel.. Hehe. Saken er nemlig den at jeg har en aldri så liten pakkesang til dere. En pakke som verken egentlig er en pakke, og som heller ikke innebærer eller inneholder noen sang, men som ihvertfall kan tolkes som en slags gave fra meg til dere. Eller dere har kanskje ikke savnet å se meg på video?

Spoiler alert!: Dere kan faktisk se meg danse sånn helt på slutten!! :-D


wenchepia

19.12.2017 kl.07:25

Nice moves:)))

Aylar Von Kuklinski

19.12.2017 kl.07:43

wenchepia: TAKK!!

Celina Noir

20.12.2017 kl.09:59

Jeg har savnet å se deg på video!!

Har begynt å drikke alko igjen selv.. det får humøret i sving si xD syns de ciderne er litt for søte i smaken. Foretrekker lys pissfarga pilsner 💖 budweiser er best

Aylar Von Kuklinski

20.12.2017 kl.10:11

Celina Noir: Naw, så hyggelig, og ikke minst veldig overraskende, hehe! ^^

Aha, ja ^^ Akkurat når det gjelder farven så vet jeg lite om hvilke farger det har vært på de jeg har smakt foreløpig da jeg alltid drikker rett fra boks :)

Celina Noir

20.12.2017 kl.16:04

Tøft skjegg forresten!

Og den siste Cæsar-episoden likte jeg ikke!! Hehe

Det gir forsåvidt mening xD pleier å drikke av glass siden jeg drikker så sakte, også må jo øl'n være kald.

Uansett helt enig med deg angående alkohol-konsum; de menneskene som drikker for å bli sørpings, og som blir høymeldt, de holder jeg meg langt unna.

Aylar Von Kuklinski

21.12.2017 kl.01:06

Celina Noir: Takk, takk.

Jeg tror ikke du har lov av universet til å mene noe annet, så det overrasker meg ikke. Tror kanskje det står noen regler skrevet i stjernene at det bare er et veldig begrenset antall ting i hele verden vi kan og får lov til å være enige om.

Aha :) Grunnen til at jeg holder meg til boks er nok så enkel og så kjedelig som at det rett og slett bare er det jeg har blitt vandt til. Pluss at noen ganger hender det at det sparer meg for ekstra oppvask også, hehe.

Jepp, fulle og høymeldte mennesker er og blir en jævla uting.. Se det er vi i det minste enige om.

Doner en dråpe blod

Aylar Von Kuklinski
I know that I`m not so beautiful, sweet and pretty... BUT, I still belivie in myselv, and I know who I am. Do you?FORSIDE

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...