hits

07.11.2017, 00:52

Du store lille verden så fort tiden går. Jeg vet jeg har skrevet dette som en intro tidligere i høst, men du store lille verden. I de siste par dagene har jeg vinket litt med mitt fravær igjen her inne på bloggen. Og årsaken til det er rett og slett fordi jeg har vært opptatt med å gjøre noe helt, helt nytt som jeg foreløpig aldri hadde gjort før - jeg har nemlig bodd på hotell denne helgen, og ikke et hvilket som helst hotell, her snakker nemlig vi basic, nærmere sagt Basic Hotel Bergen.

Forhåpentligvis kommer det et lengre blogginnlegg med et par bilder og noe tekst litt senere denne uken, kanskje allerede senere i dag. Men til den tid kan dere som måtte gidde det "kose dere" med et par videosnutter jeg spilte inn i all kjedsomhet torsdag og fredag.Har du bodd på hotell før?#basichotelbergen #bergen #hordaland #hotell #hotel #reise #ferie #høst #halloween #tur #opplevelse #bestevenn #youtube #vlog #videodagbok #video #regn #vær #vind #vennskap #hotellrom #rom407


due

07.11.2017 kl.03:34

Gøy å se at du kom deg til Bergen og at du fant hotellet. Håper du hadde det fint i Bergen :)

Aylar Von Kuklinski

07.11.2017 kl.11:57

due: Ja, ikke sant! ^^ Er litt stolt av meg selv for det, selv om det altså ikke egentlig var noe nevneverdig vanskelig eller noe så lenge jeg altså hadde Google Maps tilgjengelig. Men hadde jeg ikke hatt det, ja, da hadde jeg nok sikkert tatt taxi for å si det sånn.

Hadde det helt greit :) Kommer kanskje et nytt innlegg litt senere i dag.

due

07.11.2017 kl.16:42

Ja det er fint med kart på fremende plasser. Jeg eier ikke retnings sans, så det vet jeg alt om :)

Gleder meg til å følge deg videre. Hvorfor få vi ikke se Sara? Det hadde vært gøy :)

Aylar Von Kuklinski

07.11.2017 kl.17:12

due: Enda godt jeg ikke er alene om akkurat det, hehe.

Sara er ikke så veldig glad i å bli tatt bilde av eller filmet, dessverre. Men hvis du er nysgjerrig på hvordan hun ser ut så har hun et par bilder av seg selv på bloggen hennes: sarahelenem.blogg.no :)

due

07.11.2017 kl.17:22

Hun blogger hun også ja :) Nei jeg tenkte mer å se dere sammen på bilder. Jeg skal se om jeg finner henne :)))))

Aylar Von Kuklinski

07.11.2017 kl.17:47

due: Nja, altså hun har blogg, men den er ikke aktiv lengre. Tror nok ikke blogging helt er hennes type kopp te :)

Men hvis du vil se et bilde av oss sammen så har jeg ihvertfall et jeg kan linke deg til her:
https://www.instagram.com/p/BUEzKCBBJVX/?taken-by=aylarkuklinski

Celina Noir

08.11.2017 kl.18:53

Yeyy, ny videodagbok! Jeg syntes det var kjempeinteressant å se, selv om du sier det ikke skjer så mye spennende xD hehe

Du er veldig selvstendig, må si du er flink som greier å reise slik på egenhånd. Selv om det bare er ett år imellom oss, syns jeg du er mye mer voksen og selvstendig enn meg. Jeg håper inderlig jeg også kan klare å reise slik på egenhånd i fremtiden.

Du kler godt skjeggvekst.

Hva syntes du om halloween-brusen da? Skulle personlig gjerne hatt et brett med 24 bokser av den, hehe :P

Aylar Von Kuklinski

08.11.2017 kl.19:51

Celina Noir: Hehe, de er ihvertfall ganske lite anstrengende å lage. Føler liksom ikke at jeg trenger å redigere de så "fancy" som jeg foreksempel innimellom gjør med et par av de andre video-prosjektene jeg produserer en gang i blant.

Det tror jeg nok du kan få til. Og jeg har et tips til deg. Slik jeg ser det er det bare en ordentlig måte å komme over de forskjellige fryktene sine på når det kommer til reising, og det er å bare kaste seg uti det. Det er dritskummelt, særlig første gangen. Når jeg tok min aller første ordentlige alene-tur ut av bygda var jeg så urolig og bekymret og paranoid for alt som kunne gå galt (som at jeg skulle gå av på feil sted, ikke finne frem, at folk jeg eventuelt skulle psyke meg opp til å spørre om hjelp ikke kunne de språkene jeg kunne også videre) at jeg var på nære nippet til å bare gi opp og rett og slett kansellere hele opplegget sikkert to ganger, MINST. Men jeg gjorde det. Og den følelsen av å ha klart det etterpå, samt alle opplevelsene turen brang med seg (som STORT SETT var gode), gjorde det hele verdt det.

Og jeg skal være helt ærlig igjen her nå.. Selv om jeg nå har tatt seks-sju turer helt for meg selv, så gruer jeg meg fortsatt litt innimellom til neste gang jeg skal ta buss igjen, eller et eller annet annet jeg allerede har gjort noen ganger nå. Men, når det igjen er sagt så er jeg lagt ifra så nervøs nå lengre som jeg var særlig da jeg bestemte meg for at "NÅ er det på tide å bare kaste meg uti det en aller første gang".

Så ja, kort oppsummert: Jeg vet virkelig hvor skummelt og ubehagelig og nærmest traumatisk det kan virke å "utsette" seg for noe helt nytt og fremmed, men det blir neppe bedre av å gå rundt og vente på at du skal bli tøffere også videre. For slike ting skjer ikke av seg selv, du er dessverre nesten nødt til å bare gjøre det rett og slett, enten det eller la være å gjøre det noen sinne..

Når det kommer til Halloween-brusen så savner jeg den gamle, den som de hadde på Rema 1000 for noen år tilbake. Ikke nevneverdig fan av denne nye ananasbrusen, så dette blir nok mest sannsynlig et engangskjøp for min del da jeg ikke er så glad i ananas. Men boksene er kule da! ^^ Men smaken.. Ikke så fan.. xD

Celina Noir

15.11.2017 kl.16:16

Takk for så langt, og ikke minst motiverende svar å lese.

Jeg tenker også det at.. Når du klarer å reise slik på egenhånd, er det i seg selv en motivasjon for at også jeg kan klare det. Siden vi begge har asperger.

Jeg har tenkt til å gi det et forsøk senere, men jeg ønsker å komme litt lenger i "hormonprosessen" først.

Kjenner ikke til de halloween-brusene fra Rena 1000, men hadde nok likt dem jeg xD jeg liker ananas! :D

Aylar Von Kuklinski

15.11.2017 kl.16:19

Celina Noir: Halloween-brusen som Rema hadde smakte heldigvis IKKE ananas! xD Husker ikke HVA de smakte da, men ikke det ihvertfall.

Doner en dråpe blod

Aylar Von Kuklinski
I know that I`m not so beautiful, sweet and pretty... BUT, I still belivie in myselv, and I know who I am. Do you?FORSIDE

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...