hits

10.10.2017, 16:12


© Bildet er tatt fra Youtube/ Marilyn Manson

For en ukes tid siden blogget jeg et lengre innlegg bestående av diverse musikk-videoer som jeg nesten syntes at alle og enhver Manson-fan burde ha fått med seg, og som jeg også hadde et håp om kanskje kunne frelse et par nye fans, selv om "frelse" kanskje ikke akkurat er helt det rette ordet i denne sammenhengen. Når jeg så så meg ferdig med dette innlegget hadde jeg opprinnelig ikke tenkt å dele noen flere musikk-videoer med dere på en stund, før akkurat her og nå.

Jeg skal være ærlig som jeg pleier å være. Jeg har ganske nylig stått opp. Og jeg har startet dagen slik som jeg pleier, nemlig med å scrolle opp og ned på mobilen i håp om å finne noe nytt, noe spennende, noe rart, noe amazing. Og stort sett så klarer jeg bare å få napp på en av disse tingene. Men nå i formiddag fikk jeg nesten ikke opp snøret mitt i heletatt fordi det jeg fikk på kroken var nemlig en temmelig heavy kombinasjon av ALLE disse fire tingene, og mer til.

Mine damer og herrer. Troende og ikke troende. Hvite og ikke fult så hvite. DETTE er den siste musikk-videoen til Marilyn Fucking Manson, og gjett hva, Johnny Fucking Depp har joinet festen!!

You say GOD, I say SAY10!!!!:


Er ikke Depp og Manson bare utrolig søte sammen? <3#marilynmanson #johnnydepp #say10 #rock #sjokkrock #shockrock #youtube #musikk #music #musikkvideo #gud #satan #bibelen #religion #dop #narkotika #kjendiser #jacksparrow #disney


Celina Noir

17.10.2017 kl.15:05

Nydelig musikkvideo! Nais å se Johnny-boii i en musikkvideo :D

Aylar Von Kuklinski

18.10.2017 kl.13:03

Celina Noir: Hehe, ja! ^^

Doner en dråpe blod

Aylar Von Kuklinski
I know that I`m not so beautiful, sweet and pretty... BUT, I still belivie in myselv, and I know who I am. Do you?FORSIDE

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...