hits

01.07.2017, 20:00

Det er helt sikker bare meg altså, men jeg syns ihvertfall innimellom, sånn ganske ofte at det er lettere sagt enn gjort å faktisk gjøre det man sier og det man tenker at man skal gjøre. Mens jeg forstår det slik at mange har en tendens til å la ikke-planlagt kos "komme i veien" for planlagt utrydding av kaos, så har jeg gjerne en tendens til å gjøre akkurat det samme. Men OGSÅ i veldig mange tilfeller det stikk motsatte. Det har skjedd, mange, MANGE ganger at jeg har sagt til meg selv at "I morgen skal jeg gi helt faen, og rett og slett bare kose meg". Men så har jeg i stede endt opp med å gjøre HEEELT andre ting som mange (inkludert meg selv, til tider) heller vil kalle for "jobb". Altså som å plutselig bare gå løs på storrengjøringen. Bare for å nevne noe.Men i kveld har jeg et håp om å lykkes med utføre planlagt kos. Oppvasken fra i går er unnagjort, jeg har tatt alt som har med barbering å gjøre for denne uken, og støvsuging, samt gulvvask skjedde for tre-fire dager siden. Og som om ikke det er nok så er det ikke så helvetes varmt lengre nå, OG himmelen er ENDELIG blitt GRÅ igjen!! <3 <3 Så.. Så fort jeg nå har publisert dette innlegget (og delt det) skal jeg prøve så godt jeg kan, og rett og slett bare fråtse bort resten av kvelden, slik som jeg opprinnelig hadde tenkt.

Altså. Det sier vel litt om hvor ekstreeeeemt impulsiv jeg til tider kan være når jeg til og med helt spontant kan sette i gang med å rydde og sånn en dag når jeg egeeentlig har bestemt for at at jeg f.eks skal ha serie-maraton på Netflix den dagen.. Men på en annen måte gjør det meg kanskje til en hakket mer spennende person. Just saying.

Er du en impulsiv sjel?#planer #planlegging #organisert #hverdag #kos #kaos #dagligdags #vær #været #kjedelig #storrengjøring #rydde #vaske #nyte #nytelse #livet #leve #herlig #rydding #uforutsigbar


due

01.07.2017 kl.23:53

Her er det litt motsatt. Gjøremål blir utsatt for "kos" :)))))))

Aylar Von Kuklinski

02.07.2017 kl.02:05

due: Hender for meg det også som sagt. Poenget mitt er bare at uansett hva som er planlagt på forhånd, av kos eller kaos, så blir det sjeldent til at jeg gjør det jeg tenkte i utgangspunktet. xD

Torunn

02.07.2017 kl.00:32

Det er godt med alt som er unnagjort!

God natt :)

Aylar Von Kuklinski

02.07.2017 kl.02:06

Torunn: Jepp, er som oftest det. God natt der også! ^^

Dark Elf

02.07.2017 kl.23:33

Kjenner meg utrolig godt igjen hehe! Noen ganger starter jeg bare med å rydde og rengjøre, og når jeg først er i gang er det vanskelig å stoppe før jeg er ferdig.. Må liksom gjøre meg ferdig. Ting går nesten aldri som planlagt her heller.

Aylar Von Kuklinski

03.07.2017 kl.00:06

Dark Elf: Kinda godt jeg ikke er alene! xD

Celina Noir

03.07.2017 kl.23:30

Jeg planlegger, og følger somregel det. Du er nok mer uforutsigbar enn meg der ☺

Aylar Von Kuklinski

03.07.2017 kl.23:42

Celina Noir: Hehe, ja akkurat det tror nok jeg også. Syns stort sett det kan bli litt kjedelig om man skal planlegge for mye på forhånd. Er med årene blitt mer og mer glad i det litt mer uforutsigbare og "crazye" xD Mulig det er en forsmak på 40-årskrisen som ikke er såå langt i fra nå.

Celina Noir

04.07.2017 kl.23:11

Jeg syns stort sett alle sier det jeg, at de er impulsive og at det er kjedelig å planlegge først. Folk flest, hvis de skal ha det "moro", vil at ting skal skje spontant, for da kan mye spennende og uforventede ting skje. Eller noe sånt. Så det er nok bare normalt.

Doner en dråpe blod

Aylar Von Kuklinski
I know that I`m not so beautiful, sweet and pretty... BUT, I still belivie in myselv, and I know who I am. Do you?FORSIDE

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...